03.05.2023 - 20.30 - C
Williams Arena
Minneapolis, MN
Şovu Takip Etmek İçin 5 Neden:
- Bray Wyatt, The Resurgence'la Tanışıyor
- Kevin Steen vs. Kenny Omega
- The Brian Kendrick; Şampiyon Mu, Değil Mi?
- Big Red Machine, Aksiyonda
- "Hepsi Bir Bira İçin Miydi?"
Armageddon Gecesi
GTW Headquarters
Bir toplantı odasına dönüyor kameralarımız. Vince McMahon kravatını gevşetmiş ve bir şeyleri dinlemekten sıkılmış bir edayla otururken masanın çevresinde bir sürü insan var. The Miz ayakta konuşurken diğer herkes onu dinliyor.
The Miz: ....kısacası Bay McMahon, eğer biz bu maçın kurallarıyla alakalı doğru bilgilendirildiysek ve sizin dediklerinizin anlayamayacak kadar aptal değilsek 20. dakika dolduğunda son tuşu bulan kişi Dünya Şampiyonu olacaktı.
Vince McMahon: Bu doğru Miz.
The Miz: 20. dakika dolduğunda maçta bulunan son tuş bana aitti! Görüntüleri izlediğiniz zaman bunu net bir şekilde görebiliyorsunuz. 20 dakikanın dolduğunu bildiren sinyalden sonra üç vuruldu, bu durumda tuşun maçın bitiminden sonra bulunduğu ve geçerli sayılamayacağı çok açık! Ama hakem, hakem maçın idaresini tamamıyla kaybetmiş ve nerede olduğunu bile bilmeyen bir ahmak gibi kendi kendine karar aldı. Böyle bir durumda arka alandaki GTW yöneticilerinin görüntüleri dikkatle izlemesinden sonra sonucun teyit edilmesi gerekirdi. Ve eğer böyle olsaydı, maç sonu şu anonsu duyacaktınız: BAYLAR VE BAYANLAR, SCRAMBLE KAZANANI VE YENİ DÜNYA AĞIRSİKLET ŞAMPİYONU-
Vince McMahon: Ne demek istediğini anladım Miz.
Vince önündeki kağıtları canı sıkkın bir şekilde karıştırıp maçın hakeminin raporunu önüne çekiyor.
Vince McMahon: Sen de biliyorsun ki hakemler bizim tuş sayma memurumuz değiller. Maç içerisindeki diskalifiye, ring dışı sayımı ve ip ihlalleriyle ilgili bize detaylı raporlar hazırlıyorlar. Maç başladığı andan itibaren, kontrol onlarda. Ve onların maç hakkındaki takdir haklarını elinden alırsak, hakemleri ortadan kaldırıp başka bir sistem getirmemiz gerekir ki bu da profesyonel güreşin ruhuna zarar verir. Ne demek istediğimi anlayabiliyor musun, dammit?
Miz, Vince'e dönüyor.
The Miz: Bay McMahon, Brian Kendrick dediğimiz adam daha önce hakemlerle şaibeli ilişkiler içerisinde bulunmadı mı-
Avukat: Bay Mizanin araya girmek zorundayım. Müvekkilim, bu suçlamalar sebebiyle idari bir yaptırıma uğramadığı için-
The Miz: Ah, çeneni kapat, takım elbise! Müvekkilinin şike ve rüşvet işlerinde ne kadar uzman olduğunu hepimiz biliyoruz. İdari yaptırıma uğrayıp uğramamasından bize ne? Bay McMahon, bu hakemi ne kadar tanıyoruz? Bu adamın Brian Kendrick ile bir iş ilişkisi olup olmadığından nasıl emin olabiliyoruz? Kemeri gasp edilmiş bir adam olarak, GTW'nun zirvesine çıkıp bu şirketi defalarca taşımış bir adam olarak size bütün samimiyetimle söylüyorum: Brian Kendrick şampiyonsa, bu şirkette kimse maç sonuçlarına itibar etmeyecektir. Uzun vadede herkes, tartışmalı hakem kararları olduğu zaman ringdeki hakkaniyeti sorgulayacaktır. Bırakın, bu işi daha temiz bitirelim. Bırakın, kuralı uygulayalım ve benim şampiyon olduğumu herkese ilan edin-
Vince McMahon: YETER.
Vince ayağa kalkıyor elleri cebinde.
Vince McMahon: The Brian Kendrick, şu anki dünya şampiyonumuz. Ama bu dosyayı kapatmadım, önümüzdeki haftalarda bu konuyla ilgili bir karar vereceğim. Senin de avukatın aracılığıyla haberin olur diyeceğim ama gördüğüm kadarıyla bir avukat tutmamışsın.
The Miz: Bir avukata ihtiyacım yok-
Vince McMahon: Var, kahrolası. Bu tip toplantılarda 1 saat seni dinliyoruz. Git bir avukat tut ve söyleyeceklerini bana dilekçeyle bildir. Hepsi bu kadarsa, görüşmek üzere beyler. İkinci bir karar olursa size bildirilecek.
Vince dışarıyı izlerken oda boşalıyor. Miz sona kalıyor.
Vince McMahon: Miz, eğer orada durup beni izlemeye devam edersen söylemekten epey hoşlandığım iki sözcüğü söyleyeceğim. Bana biraz rahat ver lanet olası.
Miz odadan çıkıyor küskün bir ifadeyle. Arenaya dönüyoruz.
FACE THE PAIN!
Pyrolar patlıyor ve Xplosion başlıyor! Pankart denizine dalıyoruz.
Kendrick Bu Pankartı Satın Aldı
CM Skunk
GERÇEK ŞAMPİYON: THE MIZ
Spiker masasında bizleri JBL, Tazz ve Michael Cole karşılıyor.
JBL: Xplosion'a hoş geldiniz! One Night Stand'e giderken bütün hesapların yeniden yapıldığı bir gece olacak.
Tazz: Armageddon epey olaylı geçti. Görünen o ki, şampiyonumuz Brian Kendrick.
Michael Cole: O zaman Vince McMahon neden ikinci bir karardan bahsetti?
Killing Me!
The Resurgence girişte! Dominik Mysterio ve Eddie Edwards ringe ilerlerken Kevin Nash hemen arkalarında. Üçlü ringe geliyor ve onlar gelirken Armageddon'daki tag team maçının tekrarını izliyoruz ekranda. Ringe döndüğümüzde Nash'in elinde bir mikrofon var.
Kevin Nash: Otantik adamlar olarak, eskilerin işleyişini canlı tutmaya çalışıyoruz. Eskiler bir savaş kazandıkları zaman nasıl ganimet alıyorlarsa, bizler de bugün, Armageddon'da yaptığımız işin ganimetini istemeye geldik. Etrafımdaki adamlara bir bakın. Bir güreş efsanesinin oğlu, genç yaşta hapishane gibi zorlu bir ortamda hayatta kalmayı başarmış ve yetenek bakımından GTW'nun zirvesini zorlayabilecek kapasitedeki Dominik Mysterio.
Nash, Eddie'ye dönüyor.
Kevin Nash: Ve geride bıraktığımız senelerde ismini her yere kazımış, daha önce GTW'da da kendini kanıtlamış, şirket içerisindeki en donanımlı güreşçi: Die Hard Eddie Edwards. Karşınızda iki tane potansiyel ana kemer şampiyonu duruyor. Peki neden? Çünkü bu adamlar, kimsenin söyleyemediği şeyleri söyleyebilen, herkesin çekindiği riskleri hiç korkmadan alabilen, ne kemerle ne de parayla ölçülemeyecek bir kardeşliğe sahip olan iki adam. Ve size şunu net olarak söylüyorum: Dünya Şampiyonluğu, Resurgence'ün şöminesinin önünde yerini almadığı sürece bu evde ışıklar hiç bir zaman sönmeyecek.
Dominik seyirciye bakıyor.
Dominik Mysterio: Onları gözünüzde fazla büyüttünüz. Bir takımın ne kadar iyi olup olmadığı, kaç yıldır beraber olduklarına bakarak anlaşılmaz. Steen ve Generico'nun bir araya gelerek yapmaya çalıştıkları şey, Resurgence'ün aksine geçici ve düzensiz bir ortaklıktı. Bizler, bölünmez bir bütünüz. Bizler, GTW'a musallat olmuş üç başlı bir cehennem köpeğiyiz. Ve istediğimizi almadan, bu arenadan gitmeyeceğiz. Dünya Ağırsiket Şampiyonluğu.
Eddie giriyor lafa.
Eddie Edwards: Armageddon'da ikisinin de gözlerine baktım, özellikle Kevin Steen'in gözlerine. Belli bir noktaya kadar, bir uyum tutturmuşlardı. Beraber hareket ediyorlardı, bir şansları varmış gibi görünüyordu. Ama maçın ikinci yarısına doğru Steen'in gözlerindeki ümitsizliği gördüm. O ümitsizliğin sebebi Generico'nun zayıf olması değil, bizlerdik. Kazanamayacağını anladığı için korkuyordu. Kevin, Ring of Honor gibi yerlerde borunu öttürüyor olabilirsin ama sana söyleyeceğim tek bir şey var evlat: GTW'ya hoş geldin.
Nash sırıtıyor.
Kevin Nash: Şimdi, sadede gelelim: Önümüzde One Night Stand var. Bütün güreşçilerin titreyerek girdiği o arenaya bizler çok rahat bir şekilde çıkacağız. Çünkü Hammerstein'da güreşmek için gereken şey bizde fazlasıyla var: İki ton ağırlığında ta****klar. O PPV'da, Eddie ya da Dominik, hangisi olduğu fark etmez, şampiyonluk için güreşecek. Ve kazanan, Freebird kuralı altında partneriyle beraber bu şampiyonluğu taşıyacak. Soru şu: Bizi bunu almak zorunda mı bırakacaksınız, yoksa kendiniz verecek misiniz? Vince, Hunter, Brian Kendrick, artık her kim geliyorsa gelsin ve Resurgence'e malumu ilan etsin. Siz gelene kadar bu ringi terk etmiyoruz.
Nash mikrofonu atıyor ve üçlü girişe dönüyor. Ancak onlarla yüzleşmeye beklemedikleri biri geliyor!
WYATT!
Işıklar sönüyor.
Bray Wyatt elinde lambasıyla ringe gelirken Resurgence üyeleri onu izliyor. Wyatt ringe giriyor ve lambaya üfledikten sonra elinde mikrofonla üçlüye bakıyor.
Bray Wyatt: Kuşlar bana burada hak dağıtımı yapıldığını söyledi. Nereye başvuruyoruz baylar? (Wyatt pis pis sırıtıyor.) Kevin, oğlanların bir kemer maçı hak ettiğini düşünüyorsan asıl adaya dikkatli bak. Ben, şampiyon diye andıkları adamı ezerek yendim. 2 aydır önüme çıkardıkları delikanlıların hepsini harcadım. Christian'ı yendim. Uhaa Nation'ı ve onu destekleyen bir stad dolusu insanı yendim. Ve şimdi... Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu Bray amcanızın beline yabancı değil evlatlarım. Eğer o unvana biri meydan okuyacaksa, o da karşınızda duruyor.
Kevin Nash: Bugün görmeyi tahmin etmediğim bir görüntüydü bu: Lambayla dolaşan jumbo boy bir çöp poşeti.
Nash, Wyatt'a bakıyor. Wyatt gülüyor.
Kevin Nash: Dinle Bray, sen daha şampiyon olup olmadığı bile muamma olan bir adamı yendin. Sırf bunun için bir kemer maçı hak ettiğini düşünüyorsan arka alana gidip patronlarınla konuş. Bu da benim tuhafıma gidiyor biliyor musun, büyüler, orman, falan filan... Ama günün sonunda gelip burada kemer maçı istiyorsun. Madem senin amacın hepimizden büyük, madem sen çok daha büyük işlerin adamısın. Neden GTW'dan defolup gitmiyor ve ana kemer potasını gerçek meselelerin peşinde olan adamlara bırakmıyorsun?
Seyirciden destek geliyor. Wyatt onlara bakıyor.
Bray Wyatt: Gerçek adamlar mı... Eddie, seni canını yaktığım dönemlerden iyi hatırlarım. Ama bu delikanlı, onun kim olduğunu bile bilmiyorum. Ana kemer potasında Dünyaları Yiyen değil bunlar mı mücadele edecek: Maskeli bir soytarının genç irisi oğlu ve tek özelliği yanındakine tag vermek olan bir vasıfsız. Hayır, Dünya Şampiyonluğu evine geri dönecek Nash. Ve benim talip olduğum şeye siz de talipseniz, benim düşmanımsınız demektir.
Wyatt bakıyor üçlüye. Edwards araya giriyor.
Eddie Edwards: Wyatt, ben de seni hatırlıyorum. Benim hatırladığım kadarıyla sen; çaylakları kandırıp yanına alır, sonra onlara kazık atar ve ana kemer maçlarında düzenli olarak eski çaylaklarından dayak yerdin. Bu senin döngün, birkaç tane kişisel rekabetten üstün ayrıldıktan sonra yanına vasıfsız adamlar topladıktan sonra büyük sahnelere gelince lastik gibi patlamak. Bu kez bir değişim yapmaya karar verip doğrudan Dünya Şampiyonluğuna gözü dikmişsin. Ama ben buralardayken, o saha sana hiç bir zaman sana ait olmayacak. Eğer biz düşmanınsak, karşımıza çık ve yüzleşelim.
Edwards, Wyatt'ın karşısına dikiliyor.
Kevin Nash: Resurgence'ün gücü, senin gibi esrar kullanıp mitingvari konuşmalar yapan bir boz ayıya yeter de artar Wyatt. Dominik'in de, Eddie'nin de. Rakibini seç, Resurgence'ün silahının patlayacağı kesin ama sana hangi mermiyle ölmek istediğini seçme şansı veriyorum dombili.
Bray Wyatt: Senin şarjörünün çoktan boşaldığına eminim ihtiyar. Ama illa seçim yapmamı istiyorsan: Ben daha çok gürültü çıkaran mermiyi alacağım.
Wyatt eliyle Edwards'ı işaret ediyor. Nash, elini Edwards'ın omzuna koyup geri çekiyor onu. Wyatt'a bakıyor üçlü.
Kevin Nash: Main event'te görüşürüz. Umarım Sister Abigail bahsettiğin kadar tatlı biridir Bray, çünkü bu gece seni onun yanına yollayacağız.
Killing Me arenada yankılanırken Wyatt gidişini izliyor üçlünün. Bu görüntülerden sonra Main Event'te gerçekleşecek olan Bray Wyatt vs. Eddie Edwards maçının reklamlarını izliyoruz.
Modern dünyada, moda kataloglarında kilolu veya deri hastalıklı mankenleri gördüğüm zaman tüylerim ürperiyor. Şişman mısın? O zaman aç kal, kemiklerin sayılana kadar aç kal. Bu dünya, ince belli ve düzgün vücutlu insanların dünyası. Mükemmelliğe ulaşmak için çile çekmen gerekiyor, ve senin çilen aç kalmaksa, aç kalacaksın.
Bir kıyafeti olması gerektiği gibi gösteren, senin düzgün fiziğindir. Tasarımcı, ne kadar kusursuz bir işçilik çıkarmış olursa olsun, sen düzgün adalelerle, ince bir belle, diri bir vücutla o kreasyonun hakkını veremediğin sürece moda dilsiz kalır, konuşamaz. Asla unutma: Bir insanın sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi için modaya bağlı kalması şarttır, ve moda senden düzgün bir fizik talep eder.
GTW'da, benim ve moda dünyasının istediği fiziğe ve postüre uygun olmayan bir sürü ucube görüyorum. Ama The Sultan of Fashion GTW'a geldiğinde tüm bu gidişat değişecek. Bütün kadro olarak, defileye uygun postürlü, şık, modern ve göz alıcı bir kreasyon haline geleceğiz. Gelişimi bekleyin....
Shipping up To Boston! Seyirci ayağa kalkıyor!
Yeni şampiyon Kyle O'Reilly belinde Kıtalararası Şampiyonlukla beraber girişte görünüyor. Yumruklarını sallıyor Kyle ve seyircinin büyük desteği altında ringe ilerliyor. İçeri giriyor Kyle ve iplerin arasından içeri giriyor. Belindeki kemeri çıkarıyor ve köşeye tırmanıp seyirciye bakarak unvanını havaya kaldırıyor. Kyle şimdi iniyor aşağı ve spiker masasından mikrofon istedikten sonra seyirciye bakıyor.
Kyle O'Reilly: GTW'a geldiğim günden beridir sürdürdüğüm mücadeleyi sevin ya da sevmeyin, takdir etmişsinizdir. Yenilgi yüzü görmeden, doludizgin devam ediyorum. Ve bunun arkasında büyülü güçler, farklı bir kimlik ya da ilginç sözler yok. Sadece yumruklar ve tekmelerle perçinledik ve kemeri aldık. Hep beraber.
Kyle seyirciyi gösteriyor ve seyirciden olumlu reaksiyon alıyor. Kemerini omzuna atıyor ve etrafına bakıyor.
Kyle O'Reilly: Cody Rhodes, iyi bir mücadele örneği sergilediği için onu kutluyorum. Armageddon'ın bana göre en güzel tarafı, en az kaos ve kuralsızlık içeren maçı bizim yapmamız oldu. Sadece kimin daha iyi olduğunu bulmaya çalışan iki adamın dövüşünden ibaretti. Ta ki, maçın sonuna kadar.
Kyle seyirciye bakıyor, seyirciden yuhalamalar yükseliyor CM Punk'a yönelik. "CM Skunk" pankartını tekrar görüyoruz.
Kyle O'Reilly: CM Punk, senin motivasyonun neydi bilmiyorum birader. Ama dönüp saldırıya ilişkin görüntüleri tekrar izlediğimde senin ne kadar ikiyüzlü ve sahtekar bir adam olduğunu görebiliyorum. İki PPV oldu, iki PPV'dür kartta bir yerin yok. Bunu dövüşerek elde edemediğin için de kendine güzel bir kılıf bulmuşsun. Birayı suratıma dökerek, bana saldırmanı "alkolle mücadele" olarak tanımlayacaksın değil mi? Sanki ben kimseye alkol kullanımını teşvik ediyormuşum gibi bunun arkasına sığınacaksın. Ama gerçeği GTW evreni bilmeyi hak ediyor: Punk bana bir kalleş gibi arkadan saldırdı çünkü omzumda gördüğünüz unvanı deli gibi istiyor. Ama bunu itiraf edecek kadar yürekli olmadığı için o birayı başımdan dökerek bir mesaj vermeye çalıştı. Olayın özeti bu.
Kyle O'Reilly: Ben su gibi alkol içilen ortamlarda büyüdüm, köklerimin uzandığı ülkeye gidersen herkesin bir çekirdek aile kadar viski tükettiğini görebilirsin. Ama beni hiç bir zaman alkol savunuculuğu yaparken ya da çocukları alkole teşvik ederken gördüğünü zannetmiyorum. Eğer şimdi karşıma gelir ve niyetini erkek gibi itiraf edebilirsen sana istediğini vereceğim: Bir kemer maçı fırsatı.
Kyle elinde mikrofonla bekliyor. Çok geçmeden müzik duyuluyor.
This Fire Burns! CM Punk girişte. Punk diz çöküp "Clobberin' Time" diye bağırdıktan sonra ringe bakarak gülüyor Kyle'a. Hızlı adımlarla ringe ilerliyor ve köşeye tırmanıyor.
Punk köşeden iniyor şimdi ve elinde mikrofonla Kyle'a bakıyor.
CM Punk: Kyle, bazı şeyleri çok yanlış anlamışsın. Eğer peşinde olduğum şey sadece o kemer olsaydı, GTW'nun önüme koyduğu piyonları teker teker devirir ve karşına sadece unvan için çıkardım. Ama Armageddon'da Cody'e karşı yaptığın maçın sonunu izledikten sonra saniyeler içerisinde kararımı verdim. Belki bu zamana kadar kimseyi alkola teşvik etmedin ya da alkol reklamı yapmadın ama maç sonu herkes sevinirken, küçük çocuklar sana özenerek bakarken o pis zıkkımı seyirciden alarak nasıl bir adam olduğunu bana gösterdin.
Punk iğrenirmiş gibi bakıyor Kyle'a.
CM Punk: İnan bana, alkolden benim kadar nefret eden bir adam göremezsin. Bu yüzden alkolikleri de iyi tanırım. Senin Armageddon'da yaptığın o küçük kutlama, televizyonları başında seni izleyen milyonlarca küçüğün ne içtiğini merak etmesine, ailelerine kendilerinin de içip içemeyeceğini sormalarına ve yeni alkoliklerin doğmasına neden oldu. İstersen bütün ömrün boyunca ağzına içki sürmemiş ol, Armageddon'da yaptığın hareketle hem bir alkol markasının reklamını yaptın hem de GTW'u izleyip CM Punk'ı kurtarıcısı olarak kabul etmek isteyen milyonlarca miniği alkol kullanımıza özendirdin.
Kyle "ne saçmalıyorsun" diyerek başını iki yana sallıyor.
CM Punk: Sana saldırmamın sebebi buydu Kyle, başka bir şey değil.
Kyle O'Reilly: Öyle mi? Punk, bu b**a inanmamızı mı bekliyorsun sahiden? (
Seyirciden cheer geliyor.) Pekala, kemerimi kimseye karşı savunmaktan çekinmem ama sadece yalanın ortaya çıksın diye soruyorum: Madem derdin benimle, o zaman non-title bir maça ne dersin? Sen ve ben, ama kemerim ortada değil. Kabul ediyor musun?
Kyle gülerek Punk'a bakıyor. Punk seyircinin "you suck" tezahüratlarını izliyor.
CM Punk: Kusura bakma ama, nasıl bir adam olduğunu net bir şekilde gördükten sonra GTW arenasında senin gibi bir adamın şampiyon sıfatıyla dolaşmasına izin veremem. Bunu, GTW takip eden tüm küçükler ve aileleri için yapacağım. Çünkü sen, onları şampiyon olarak temsil edebilecek vasfa sahip değilsin. Sen bir bağımlısın Kyle. O unvanı ele geçirdiğim zaman, GTW, Straight Edge bir şampiyona sahip olacak. Ve benim kişisel haçlı seferim tüm hızıyla devam edecek-
SABIAN BURADA!
Seyirciden büyük destek var. "#Sabian4Championship" pankartları açılırken Sabian ringe ilerliyor ve içeri girdikten sonra ikiliye bakıyor. Köşeden mikrofon isteyip Punk'a dönüyor.
Sabian: CM Punk, sen ciddi misin evlat? Ben haftalardır hem eski hem yeni şampiyonla maçlara çıktım ve ikisini de yenmeme ramak kalmıştı. Yine de Armageddon'da ortalığı birbirine katmadım ya da kalleşçe saldırılar düzenlemedim. Uslu bir çocuk gibi oturup bekledim. Ama şimdi, görüyorum ki benim olan hakkı elimden almaya çalışıyorsun-
CM Punk: Sabian, sana neden gerçeği kimse söylemiyor bilmiyorum ama, ben söyleyeyim: Bütün bunlar, Cody'e ve Kyle'a karşı bulduğun şanslar, sana yapılan tezahüratlar, açılan pankartlar. Hepsinin amacı belli: Sen bir maskotsun. Bir soytarı.
Punk deli gibi yuhalanırken Sabian öfkeyle bakıyor ona. "Fuck him up" tezahüratları yükseliyor.
Sabian: Sen de artık geçerliliğin kalmadığı için 2010'lara yolculuk yapmak zorunda kalan bir i*****esin.
Seyirciden destek geliyor Sabian'a.
Sabian: Ve bak ne diyeceğim i****e, Great Thunder'da sen ve ben, o ringe çıkıp kozlarımızı paylaşalım. Kazanan da bu kemer için 1 numaralı aday olsun. Buna ne diyorsun?
Punk seyircilerin "YES" tezahüratlarını dinleyip gülüyor Sabian'a.
CM Punk: Kabul ediyorum Sabian. Great Thunder'da görüşürüz. Ama sana erken bir ders vermek için şu andan daha iyi bir zaman yok-
PUNK GEÇİRİYOR MİKROFONU SABIAN'IN KAFASINA! Sabian'ı yumruklayarak köşeye götürüyor ve karnına arka arkaya sert tekmeler atıyor. Kyle O'Reilly kemeri fırlatıyor ve koşuyor oraya, RUNNING DROPKICK!
AMA PUNK GELDİĞİNİ GÖRÜNCE ÇEKİLİYOR VE SABIAN'A PATLIYOR TEKME! Sabian yere yığılırken Kyle ayağa kalkıyor ve ring dışına çoktan çıkmış olan Punk'ın kahkahaları arasında yerdeki Sabian'a bakıyor şok içinde. CM Punk ringde sXe gösterirken This Fire Burns arenada yankılanıyor. Kyle onun arkasından öfkeyle bakıyor.
Arka alanda Allie var.
Allie: Baylar ve bayanlar, Christian Cage!
Allie: Christian, senin bir "#BoycottXplosion" hareketi yürüttüğünü gördük. Bize aklından geçenleri anlatır mısın?
Christian Cage: Allie, sana şunu söyleyeyim: Bound for Glory'den sonra Armageddon'da da bulunmadım. Ben, GTW'nun yaşayan tarihçesi olarak bu kadar kenara itilmişken, GTW'a yeni gelen ve isim yapmak isteyen yıldızlar nasıl umutlanabilir? Main event sanki zimmetlenmiş gibi belli başlı adamların tekelinde dönüp duruyor. Miz, Kane, Rollins, Kendrick, Morgan... Bunlar da kim Allie? Christian Cage dururken, bu adamlara bir fırsat verilmesi canımı yakıyor.
Allie: Christian, GTW'nun yönetim kanalından birisinin blog yazısı gündem oldu biliyorsun. Orada senin düşüncelerine karşı "şovların bulunduğu yerlere gelmeyerek başarı bekleyen bir adam" olarak bahsediliyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
Christian Cage: Bu zırvalıktan başka bir şey değil Allie. Bir adamın şovların olduğu arenalara gelmesini istiyorsan, o adamın gelmesi için bir sebep vermen lazım! Sen bana bir sebep ver, ben de senin lanet olası arenana geleyim. Ama sen eğer-
"BAY CAGE"
Allie ve CC bir yere dönüyorlar. Allie korku içinde uzaklaşıyor. Bu...
Rhea Ripley! Cage ile yüz yüzeler şimdi.
Rhea Ripley: Bay Cage, iyi geceler. Sizi rahatsız etmiyorum umarım. Sözlerinizi dinledim ve size hak verdiğim kısımların epey fazla olduğunun farkına vardım. Gerçekten de, GTW'daki sistem biz güreşçilerin adil şartlarda yarışmasına engel teşkil ediyor. Yönetim kanadı, sizin gibi tecrübeli ve değerli efsanelerimizin hakkını yeterince veremiyor diye düşünüyorum.
Cage ne diyeceğini bilemez gibi bakıyor ama övgülerden memnun olduğu da anlaşılıyor.
Rhea Ripley: Bay Cage, bizler bu sisteme çomak sokabileceğini düşündüğümüz bir organizasyonun peşindeyiz. Bay Gacy ile beraber çalışıyoruz. Siz de biliyorsunuz ki kısa süre önce Armageddon'da "The Hurricane" adıyla arz-ı endam eden ve şirketin küçük çocuklara ürün satmak için kendisini kirli bir maşa olarak kullandığının farkında olmayan kişiyle karşı karşıya geldi Bay Gacy. Her ne kadar mağlubiyetle neticelenmiş olsa da, Bay Helms'in maç içerisindeki davranışlarıyla gerçek potansiyelinin farkına varmasını sağladığımız anlar oldu.
Cage, Ripley'e bakıyor. Dikkatle dinliyor gibi görünüyor.
Rhea Ripley: Biz, sizin de bize büyük katkınız olabileceğini düşünüyoruz Bay Cage. Bay Gacy ile beraber yaratıcı fikirlerimizi ve gençliğimizin gücünü kullanarak bu büyüleyici yolculukta devam etmekten keyif duysak da, yanımızda tecrübeli ve efsaneler arasında adı geçen sizin gibi bir simanın bulunması başarı şansımızı çok daha fazla artıracaktır. Şimdi, müsaadenizi istiyor ve söylediklerimi düşünmeniz için size zaman tanımayı tercih ediyorum Bay Cage. Tekrardan, iyi geceler.
Ripley oradan gidiyor. Cage bir şey söylemiyor ama sözlerden etkilendiği belli oluyor. Ripley'in arkasından bakarken ringe dönüyoruz.
Battle Cry!
The Cleaner burada! Kenny Omega girişte süpürge hareketini yapıyor ve güneş gözlüğünü çıkarıp hayranlara fırlatıyor. Omega hızlı adımlarla ringe ilerlerken V işareti yaptıktan sonra ceketini çıkarıyor ve ısınarak rakibini bekliyor.
KILL
STEEN
KILL
Kevin Steen girişte! Steen hızlı adımlarla ringe ilerliyor.
JBL: Kafasından neler geçiyordur sence?
Michael Cole: Armageddon'daki maç daha çok bir handicap maçı gibiydi John. Hala yorgun görünüyor ve bugün karşısında zor bir rakip var.
Omega onu beklerken Steen köşeye çıkıyor ve seyirciye şöyle bir baktıktan sonra içeri giriyor. Hakem zili çaldırıyor.
Kenny Omega vs. Kevin Steen
İki isim birbirine yaklaşıp lock-up'a girdiklerinde Omega rakibinin kolunu çevirip sıkıyor sertçe ve Steen'i dizleri üzerine çöktürüyor ama Steen hızlıca kalkıp sert bir Chop gömüyor göğsüne. Şimdi de karnına bir tekme! Bir sağ yumruk, bir sağ daha- Omega kaçıyor yumruktan ve karnına tekme attığı Steen'e Forearm vurduktan sonra Steen'i iplere yolluyor- Steen çevirip onu yolluyor şimdi ve iplerden gelen Omega'ya Scoop Slam! Şimdi iplerden sekiyor Steen ve Somersault Leg Drop indiriyor! Tuşa gidiyor, 1...............2.....Omega attı! Steen rakibine Chinlock bağlayarak zeminde tutmaya çalışıyor ama Omega yavaşça kalkıyor ve iplere götürüyor rakibini, iplerden sektirdiği Steen'in yumruğundan kaçıp kolunun altından geçtikten sonra arkadan kıstırıyor, zıplatıp DRAGON SUPLEX! Omega tuşa gidiyor! 1...........2..............Steen'den kick-out! Omega şimdi rakibinin koluna çöküp Abdominal Stretch bağlıyor Steen'e. Steen zeminde yavaşça kalkıyor ayağa ve Omega'ya bir yumruk! Bir yumruk daha! Omega bırakıyor kilidi ve karnına Knee Lift gömdüğü Steen'i arkadan kavrayıp bir Dragon dah- Steen çevirerk fırlatıyor onu ve üzerine geldiği zaman STEEN'DEN SUPERKICK! Omega yere serilirken iplere fırlıyor Steen ve sekip RUNNING SENTON! Steen tuşa gitti, 1.............2..............
Omega'dan kick-out! Steen rakibini Abdominal Stretch'e alıyor şimdi ve kilidi iyice sıkıyor. Omega yavaşça kalkıyor, Steen'e bir yumruk! Bir yumruk daha! Üçüncü yumrukta kilidi bırakıyor Steen, karnına tekme atıyor rakibinin ve iplerden sekiyor- Omega yarı yolda göğüsten kilitleyerek yakalıyor onu ve Belly-to-Belly Suplex! Steen sırtını tutarak ring dışına bırakıyor kendini. Omega dizleri üzerinde bakıyor ve ardından kalkıp iplerden sekerek ring dışındaki Steen'e TOPE CON H- Steen zıplayamadan ayaklarını yakalıyor iplerin altından ve sertçe çekerek düşürdükten sonra dışarı çekiyor, kolunun altına girip APRONA URANAGE! Steen hızla ringe dalıyor şimdi ve iplerden sekiyor, ring dışındaki Omega'ya SOMERSAULT PLANC- OMEGA YAKALADI! POWERBOMB POZİSYONUNDA HAVADA YAKALADI, MUAZZAM BİR GÜÇ! Omega şimdi rakibini tutuyor ve APRONA POWERBOMB! Steen sırtını tutarak iki büklüm olurken Omega kaldırıp ringe yolluyor onu. Şimdi kendisi de içeri giriyor ve Wristlock pozisyonunda kıstırıp arkadan yakaladığı Steen'i çeviriyor, RAIN TRIGGER OMEGA'DAN, VE TUŞ! 1............2...............
Steen attı! Omega şimdi maçı bitirmek için rakibini kaldırıp One Winged Angel pozisyonuna almak istiyor- ama sırtına alamadan Steen kafasına sert bir sağ kroşe geçiriyor rakibinin ve karnına tekmeyi bastıktan sonra bir yumruk daha atarak yere seriyor. Steen şimdi iplerden sekiyor ve Running Senton- boşa! Omega çekiliyor ve sırtını tutarak ayağa kalkmaya çalışan rakibini gidip belinden kavrıyor, kaldırarak Gutwrench Sit-out Powerbombb! Tuşa gitti Kenny yine, 1..............2.............Steen yine attı! Omega rakibini kafasından tutarak kaldırıyor ve sert bir yumruk atıyor. Steen yumruğun etkisiyle köşeye gerilediğinde Kenny koştu üstüne- Steen'den bir tekme! Omega tekrar şansını deneyerek atlıyor Stinger Splash ile- Steen çekilince köşeye yapışıyor! Şimdi geriliyor Steen ve koşarak Corner Clothesline! Oturur pozisyona gelen rakibine karşı köşeden sekerek bir de CANNONBALL! Steen bacağından çekip tuşluyor rakibini, 1.............2.............Kenny attı! Steen şimdi rakibini kaldırıyor ve Package Piledriver pozisyonuna almak için kafasını bacaklarının arasına alıyor- ama Omega'dan BACK BODY DROP! Omega iplere tutunarak ayakta kalıyor ve Steen'e silah işareti doğrultuyor! Steen ona arkası dönük ayağa kalktığı anda fırlıyor ve sıçrayıp KOTARO KRUSHER! KOTARO KRUSHER VE TUŞ GELİYOR OMEGA'DAN, 1..................2......................
KICK-OUT! Steen atıyor son anda tuşu! Omega şimdi rakibini kaldırıp sırtına alıyor, koşarak STEAM ROLLER! Hemen köşeye koşuyor üzerine ve köşeye sıçrayıp MOONSAU- STEEN DİZİNİ KOYDU! Moonsault'a dizini koyuyor Steen ve Omega karnını tutarak yerde kalıyor. Steen şimdi yavaşça kalkıyor Omega'yla aynı anda. OMEGA ŞİMDİ FIRLADI VE CROYTS WRATH İPLERDE- Steen kafasını eğip kaçıyor darbeden ve çok seri bir Jumping Superkick! Omega yerde! Steen ağır ağır köşeye gidip tırmanıyor, top rope'a çıkıyor. Baktı aşağıdaki rakibine ve sıçrayıp 450 SPLASH! 450 SPLASH VE TUŞ GELDİ KEVIN'DAN, 1.............2.....................SON ANDA! Omega son anda kaldırdı omzunu! Steen şimdi rakibini kaldırıyor ters pozisyonda ve Go-Home Driver için tutuyor- CRUCIFIX ROLL-UP KENNY'DEN, 1.............2............AZ DAHA GİDİYORDU! Steen son anda kurtuluyor tuş pozisyonundan ama OMEGA'DAN ÇOK ANİ BİR CROYTS WRATH YİYOR VE YERDE KALIYOR! Steen yerde yatarken Omega kanat işareti yapıyor seyirciye ve Steen'i kaldırıyor yerden. ALDI SIRTINA, ONE WINGED ANGEL POZİSYONUNA OTURTTU VE ONE-WINGED ANGEL!
AMA STEEN! Omega hareketi tamamlayamadan kafasına yumruklar atarak arkaya indi ve Omega yumruk salladığında kolunun altından geçip kıstırıyor Omega'yı arkadan ve kaldırıyor pozisyona, GO-HOME DRIVER! Steen şimdi kalkıyor ve saçlarından tutup kaldırdığı Omega'nın kafasını bacaklarının arasına alarak kaldırıyor, PACKAGE PILEDRIVER! PACKAGE PILEDRIVER VE TUŞ! 1................2...............................3!
Kazanan: Kevin Steen
Steen kazanıyor! Zorlu maçtan galip ayrılıyor Kevin Steen. Sırtını tutarak yüzünü buruşturuyor. Hakemin elini kaldırmasını reddediyor ve spiker masasına gidip bir mikrofon istedikten sonra seyirciye dönüyor.
Kevin Steen: Beni dinleyin: Armageddon, bitti. Çöpten bulduğum bir enstrümanla müzik yaparım zannetmiştim ama ben düet beklerken solo atmak zorunda kaldım. Artık bu defter kapandı.
Kevin Steen: Resurgence'ın ne istediği umurumda değil. Ama madem her şey istemekle oluyor, ben de bir şey istiyorum: One Night Stand'te bir kemer fırsatı istiyorum. Bu şirketin stabiliteye ihtiyacı var. Eğer ana kemerlerin etrafında ne idüğü belirsiz adamlar dolanmaya devam ederse böyle muamma dolu çok geceler geçirirsiniz. Ama ben zirveye çıkarsam, önüme çıkan herkesi teker teker s********im ve kafanız rahat olur. Dünya şampiyonu kim: Kevin Steen. Bu ay ne yapacak, geçen ay yaptığının aynısını: Karşısına çıkan herkesi silindir gibi ezecek. Bu yoldaki rakiplerime sesleniyorum: Artık Fight Steen Fight dönemi bitti, dönem Kill Steen Kill dönemi. Ve Kenny Omega, sadece bir başlangıçtı. Sizinle Hammerstein yolunda görüşürüz.
Steen mikrofonu fırlatıyor ve müziği arenada yankılanırken arka alana gidiyor. Omega ringde hala baygın vaziyetteyken arena otoparkına gidiyoruz.
Arka alanda Seth Rollins'i ısınırken görüyoruz. Rollins ekrandaki Kevin Steen'i izleyerek ısınmaya devam ederken kapı çalınıyor ve bir görevli başını içeri uzatıyor.
?: Efendim, size bir not var.
Rollins görevliye gidiyor ve elindeki kağıdı aldıktan sonra çıkmasını işaret ediyor. Rollins notu açıyor.
"
Bebeğim, sana bir sürprizimiz var. Otoparka gel. Küçük Roux da yanımda, babacığını çok özlemiş.
- Becks"
Rolllins mutlu bir şekilde sırıtıyor ve odasından çıkıp otoparka doğru ilerliyor. Yolda gördüğü görevlilerden birkaçı ona tuhaf tuhaf baksa da Seth ilerlemeye devam ediyor ve otoparka çıkıyor.
Seth, arabasının yanına gidiyor ve kimsenin olmadığını görüyor. Arabasının kaputuna iliştirilmiş benzer bir not kağıdını fark ediyor ve kameralarımız yaklaşıyor.
"
Welcome to the Circus"
Rollins'in yüzünde bir şeylerin yanlış gittiğini anlamış gibi bir ifade var. O sırada...
MATT MORGAN! Arkadan gelip şortundan tuttuğu Seth'i son hızla araba kaputuna yapıştırıyor! Camı çatlıyor Seth'in arabasının. Morgan elindeki beyzbol sopasını savuruyor ve Seth'in tam sırtına gömünce iç gıcıklayan bir ses duyuluyor. Seth acıyla bağırıp kaçmaya çalışıyor ama Morgan onu kendine çekiyor tekrar ve boğazına yapışıyor, KAPUTA CHOKESLAM! Seth'in arabasının kaputu yamulurken Morgan boğarak kaldırıyor tekrar Seth'i ve son hızla otopark kolonuna fırlatıyor! Seth acıyla bağırırken Morgan böğürüyor başında.
Matt Morgan: Bana engel olmayacaktın seni p**** kurusu.
Görevliler bağırarak geliyorlar oraya ve kavgayı ayırmaya çalışıyorlar ama Morgan yakaladığı bir hakemi son hızla arabanın yan kapısına fırlatınca çekiliyorlar. Morgan şimdi Seth'i alıyor, kafasını bacaklarının arasına alıp kaldırıyor, ARABA KAPUTUNA ÇİVİ GİBİ BİR POWERBOMB'LA GÖMÜYOR ROLLINS'İ!
Morgan olay yerine gelen William Regal'in sertçe itmesiyle biraz geriliyor. "O bunu hak etti" diye bağırarak oradan ayrılırken Seth'in ağzından kan sızıyor. Görevliler sağlık görevlilerini olay yerine çağırırken bağırış sesleriyle reklamlara gidiyoruz.
Break the Walls Down! Chris Jericho donuk bir ifadeyle girişte görünüyor ve ağır adımlarla ringe ilerliyor. İplerin arasından ringe giriyor ve nefretle seyirciye bakıyor.
Jericho seyirciyi süzerken....
PYROLAR PATLIYOR!
Slow Chemical!
GTW'nun Sessiz Celladı Kane girişte! Kane heybetli adımlarla ringe ilerlerken Jericho ringin dışına çıkıyor. Kane içeri giriyor ve kollarını havaya kaldırıp pyrolarını patlatarak arenayı kızıla boyuyor. Jericho onu sessiz gözlerle izlerken hakem Jericho'yu ringe davet ediyor. Jericho basamakları tırmanarak içeri girerken Kane eldivenlerini düzelterek yarım bir gülümsemeyle ona bakıyor. Hakem zili çaldırıyor.
Chris Jericho vs. Kane
Jericho lock-up'a girecekmiş gibi yapıyor ama Kane'in kolunun altından geçtikten sonra rakibine dönerek bir Chop savuruyor! Kane göğsüne baktıktan sonra gülüyor ve Uppercut! Jericho yere seriliyor, Kane bileğinden tutup ayağa kaldırıyor onu ve kolunu çevirdikten sonra kendine çekerek Shoulder Tackle! Bırakmıyor Jericho'nun elini ve kaldırıp bir daha kendine çekiyor, ikinci kez Shoulder Tackle! Elini bırakmadığı Jericho'nun bileğine basıyor sağ ayağıyla Kane ve rakibi acıyla bağırırken hakemin uyarılarıyla bırakıyor basmayı. Elinden tutup tekrar kaldırdığı Jericho'yu köşeye yolluyor. Gerilip köşeye koşuyor- Jericho çekilince Kane omzunu ring demirine çarparak köşede kalıyor! Jericho ringden iniyor göğsünü tutarak ve Kane'in kolunu tutuyor-sertçe ring demirine çarptırıyor! Kane dişlerini sıkarak toparlanıyor köşede, Jericho o sırada aprona çıkıyor ve sıçrayarak tam sırtına Springboard Dropkick! Yere yığılan Kane'i sırt üstü pozisyona çeviriyor Jericho ve iplere gidiyor, sıçrayarak LIONSAULT! Jericho'dan ilk girişim, 1............2..............
Kane attı. Jericho şimdi yerdeki rakibinin kafasını yavaşça kaldırıp sert bir yumruk atıyor. Kane'in karnına bir tekme attıktan sonra kolundan tutup kaldırmak istiy- Kane bir anda boğazına yapıştı! Jericho'yu şimdi boğazını sıkarak iplere götürüyor ve sertçe iterek ringin dışına postalıyor! Jericho ring dışında sırtını tutarken Kane iplerin arasından dışarı iniyor ve yerdeki Jericho'yu kaldırıyor, yüklenip Snake Eyes pozisyonunda tutuyor, BARİYERE SNAKE EYES! ÜZERİNE DE BİR BIG BOOT! Jericho seyircilerin arasına yuvarlanıyor! Kane şimdi gidiyor oraya ve seyircilerin arasında boğazında boğazına yapışıyor ve CHOKESL- Jericho sıyrılıyor ondan ve bariyerlere geriliyor, Kane koştu ve Big Boot- Jericho çekilince bariyere geçiyor Kane'in bacağı! Jericho onu yuvarlıyor şimdi. Hakem ringde 6'yı sayarken Jericho rakibini ringe sokup içeri giriyor. Kane'in kalkmasını bekliyor ve kalktığında sıçrayıp CODEBREAK- Kane dizlerinden yakalıyor onu ve köşeye götürerek sırtını turnbuckle'a vurduruyor. Ardından kendine çekiyor rakibini ve sırtına alıyor, KANE'DEN JERICHO'YA GUTBUSTER! Kane gitti tuşa! 1..............2................
Kick-out! Kane kalkıyor şimdi ve iplerden sekip rakibinin tam boğazına Giullotine Leg Drop- boşa! Jericho çekilince bacağını ringe vuruyor ve acıyla yerde kalıyor. Jericho o esnada iplerden sekiyor ve oturur pozisyondaki Kane'e çok sert bir Enziugiri! Tekmenin sesi tüm arenada duyuldu! Jericho hemen yatırıyor rakibini ve tuşa gidiyor, 1..............2..............Kane attı! Jericho şimdi bacaklarından tuttuğu Kane'i Walls of Jericho pozisyonuna getirmek istiyor. Jericho rakibini çeviriy- Kane ayaklarıyla sertçe itiyor onu ve üzerine geldiğinde Fireman's Carry Slam ile yere yapıştırıyor! Jericho ve Kane aynı anda kalkarken Jericho rakibine doğru sıçrıyor yine Codebreaker için- Kane yine dizlerinden yakalıyor havada tutarak iplere fırlatıyor! Sırtını iplere çarpıp yerde kalan Jericho acıyla yüzünü buruştururken Kane şimdi pozisyon alıyor. Kalkan Jericho'nun boğazına yapıştı ve zıplatarak CHOKESLAM! CHOKESLAM VE TUŞ, 1..............2...................
3!
Kazanan: Kane
Big Red Machine galibiyete uzanıyor! Kane ayağa kalkıyor ve ellerini havaya kaldırdıktan sonra pyroları patlatıyor! Bütün arena kızıla boyanırken Kane'in kahkahaları eşliğinde reklamlara gidiyoruz.
Eden Stiles'ı bir hasta odasının önünde görüyoruz.
Eden Stiles: Baylar ve bayanlar, şu an Dean Ambrose'un tedavi sürecinin devam ettiği hastanedeyiz. Doktorlar, bilincinin şu anda açık olduğunu ve söylenenlere tepki verebildiğini bildirdi. Ancak vücudunda çok fazla berelenme ve kemiklerinde kırıklar var. Onun için hala istirahate ihtiyacı olduğu belirtildi. Bu durum-
Bu sırada biri giriyor kadraja, bu Angelico. Angelico hasta odasının kapısını açıp içeri giriyor. Stiles bir an duraksasa da ardından takip ediyor onu. Angelico, Dean'in baygın yattığı yatağın başına gidiyor şimdi.
Angelico altın bir yüzüğü Dean'in üzerine bırakıyor! Angelico bir süre Dean'e baktıktan sonra gerisingeri çıkıyor hasta odasından. Bu saygı nişanesinin hemen ardından Eden Stiles'a dönüyor kameralar.
Eden Stiles: Baylar, tekrardan sizdeyiz.
Killing Me!
Eddie Edwards odaklanmış bir surat ifadesiyle girişte görünüyor. İki yanında Kevin Nash ve Dominik Mysterio var. The Resurgence ringe ilerlerken Edwards kapüşonunu çıkarıp köşeye tırmanıyor ve eliyle R işareti yaptıktan sonra içeri giriyor. Nash ve Dominik aprona vurarak ona destek verirken Eddie ısınarak girişe bakıyor.
WYATT!
Işıklar sönüyor.
Live in Fear!
Bray Wyatt elinde lambasıyla girişte görünüyor ve sırıtarak ringe ilerliyor. Wyatt rampada ilerlerken Dominik ona saldırmak istiyor ama Nash eliyle durduruyor onu. Wyatt basamakları tırmanıp içeri giriyor ve lambayı kaldırarak Eddie'ye baktıktan sonra lambaya üfleyerek ışıkları geri getiriyor. Wyatt gömleğini ve şapkasını çıkarırken Eddie onu izliyor. Hakem iki isme bakıyor şimdi ve zili çaldırıyor!
Eddie Edwards w/ The Resurgence vs. Bray Wyatt
Wyatt, ring kenarındaki Dominik'e "gel ve amcanla oyna evlat" diye laf atıyor. Eddie şimdi rakibine doğru fırladı- Wyatt bir anda Headlock Takedown'la indirdi onu yere ve kontrol ediyor zeminde. Eddie çırpınıyor bir süre ve mücadele ederek ayağa kalktıktan sonra iplerden sektiriyor Wyatt'ı, Wyatt'tan Shoulder Tackle! Wyatt kollarını iki yana açıyor Nash'e bakarak. O esnada ayaklanan Eddie'den JUMPING NECKBREAKER! Ve ani bir tuş! 1..........2.............Wyatt attı! Nash alkışlayarak yüreklendiriyor Eddie'yi. Eddie kafasından tutup kaldırıyor Wyatt'ı şimdi- Wyatt'tan Uppercut! Eddie iplere gerilediğinde Wyatt kükreyerek koşuyor oraya- Eddie çekilince Wyatt, Nash ve Dominik'in arasına düşüyor. Dominik İspanyolca bir şeyler söyleyerek sataşıyor Wyatt'a. Wyatt güç bela ringe geri dönüyor- Eddie girer girmez Low Dropkick ile ring dışına postalıyor onu! Wyatt toparlanmaya çalışırken Eddie ipleri tutuyor ve zıplayarak SLINGSHOT CROSSBODY! Dominik ve Nash'in desteğiyle Wyatt'ı kaldırıyor ve ringe yolluyor Eddie. Aprona çıkıyor şimdi. Zıplıyor ve ringdeki Wyatt'a Hilo- Wyatt ayaklandı hemen ve apronda zıplayan Eddie'yi havada yakalayıp RİNGE SCOOP SLAM! Wyatt gitti tuşa! 1.............2............
Eddie attı! Wyatt yerdeki Eddie'nin üzerine tırmanıp kafasının arkasına yumruklar saydırıyor. Kaldırıyor şimdi rakibini ve son hızla köşeye yolluyor. Eddie'nin üzerine koştu şimdi ve Avalanch- Eddie ayağını koydu! Wyatt ağzını tutarak gerilerken Eddie fırlıyor yerinden ve zıplayarak Wyatt'a ROUGH RYDER! Eddie tuşa gidiyor, 1............2.............Wyatt kalkıyor! Eddie şimdi rakibini kaldırıp köşeye yolluyor, üzerine doğru koşuyor ve Corner Forearm Smash! Wyatt sersemlemişken çıkarıyor Wyatt'ı top rope'a doğru ve ipi tutuyor Eddie, ROPE-ASSISTED ENZIUGIR- Wyatt ayağını yakaladı! Wyatt, Ankle Lock'a alıyor Eddie'yi! ANCAK EDDIE'DEN ENZIUGIRI İLE CEVAP! Wyatt sersemlese de dengesini sağlayıp köşede kalıyor ve Eddie'ye atlıyor- HAVADA SUPERKICK EDDIE'DEN! Wyatt dağılmış vaziyette yere düşerken Eddie köşeye tırmanıyor şimdi ve aşağıdaki rakibine bakıyor. Hazırlığını yapıyor ve EDDIE'DEN FROG SPLASH VE TUŞ! 1................2.....................
WYATT ATTI! Eddie rakibinin kalkmasını bekliyor şimdi ve Wyatt'ın arkasında duruyor. Wyatt ayaklanıyor, Eddie'den REVERSE FRANKESTEINER! Müthiş bir hareket ve tuş! 1................2................Wyatt yine attı! Eddie ring kenarına bakıyor, Nash "devam et "diyerek alkışlıyor onu. Eddie şimdi rakibine yöneldi- Wyatt'tan Jawbreaker! Eddie çenesini tutarak geriliyor, tekrar fırlıyor rakibinin üzerine, Wyatt onu Back Body Drop'la fırlatıyor! Eddie sırtını tutarak yerde kalırken Wyatt iplerden sekiyor ve gelişine Running Senton! Tuşa gitti, 1............2..............Eddie atıyor! Wyatt şimdi kafasını kaldırıyor Eddie'nin ve "adamın bu mu" diye bağırıp gülüyor Nash'e. Wyatt, Nash'le atışır ve Nash aprona çıkarken hakem oraya yöneliyor. Dominik Mysterio! Ringe dalıp Wyatt'a FRONT SUPERKICK! Dominik hızlıca ringden çıkarken iki güreşçi de yerde. Eddie ilk kalkan oluyor ve kendisine koşan Wyatt'a Inverted Atomic Drop! Şimdi iplere itiyor Overhead Belly to Belly için- Wyatt iplere tutunuyor! Eddie üzerine koştu, Wyatt'tan tekme! Wyatt fırladı yerinden şimdi ve çok sert bir Lariat! Eddie darbenin etkisiyle takla açarak ring zeminine iniyor. Wyatt kafasından tutup kaldırıyor şimdi ve kolunun altına giriyor, URANAGE BACKBREAKER! Wyatt tuşa gitti, 1..............2..................
Eddie attı! Wyatt rakibinin işini bitirmek için kaldırıyor ayağa ve dizine yatırıyor şimdi, alnını öpüy- Eddie'den Headbutt! Bir Headbutt daha! Wyatt yumruk salladı- Eddie kolunun altından dönerek çivi gibi bir Tornado DDT! Nash "bitir bu işi" diye bağırırken Eddie rakibinin saçından tutup kaldırıyor yavaşça ve kafasını bacaklarının arasına alıyor, TIGER DRIVER 97 Mİ GELECEK? AMA WYATT! Sertçe itiyor Eddie'yi ve üzerine geldiğinde de çevirerek Tilt-a-Whirl Backbreaker! Bir kez daha iplerden sekiyor ve Running Senton- dizini koydu Eddie! Wyatt sırtını tutarak acıyla ulurken Eddie dizlerinin üzerinde onu izliyor ve sert bir Running Dropkick! Wyatt ring dışına yuvarlanıyor, Eddie şimdi iplerden sekiyor, Suicide Div- iplerin arasında Uppercut! Eddie iplerin arasında asılı kalınca Wyatt kolunun altına girip hafifçe çekiyor dışarı tarafa doğru ve ZEMİNE SNAP SUPLEX! Wyatt şimdi demir basamaklara yöneliyor ve söküyor yerinden! Kevin ve Dominik oraya geliyor ve Wyatt'a bakıyor. Wyatt onları takmadan basamağı koyuyor yere ve geriliyor- WYATT KOŞTU VE BASAMAKLARDAN ZIPLAYARAK ZEMİNDEKİ EDDIE'YE RUNNING SENTON- AMA BOŞA! Eddie çekilince kıç üstü yapışıyor zemine Bray Wyatt! Wyatt acıyla aprona tutunarak kendini içeri atarken Eddie de giriyor içeri, Wyatt'a bir Forearm Smash! Wyatt iplere gerileyip tekrar gelince de yakalıyor ve BLUE THUNDER BOMB! BLUE THUNDER BOMB VE TUŞ, 1................2...............
KICK-OUT! Eddie oflayarak rakibini kaldırıyor ve Tiger Driver için pozisyona alıyor, kaldırıyor- Wyatt'tan arka arkaya yumruklar geliyor! Wyatt'ın yumrukları sonrası Eddie bırakmak zorunda kalıyor ancak bir Foerarm Smash daha geçirdiği Wyatt'ı arkadan yakalayıp bir Blue Thunder Bomb daha vurmak istiy- Wyatt'tan dirsek! Bir dirsek daha! Şimdi kafasından tutup ringin dışına atıyor Eddie'yi. Kayarak ringden iniyor Wyatt. O sırada Dominik Mysterio elinde sandalyeyle diğer taraftan aprona çıkınca hakem oraya doğru koşuyor! KEVIN NASH, BIG BOOT İLE AVLIYOR BRAY WYATT'I! Nash şimdi kafasını bacaklarının arasına alıyor ve aceleyle kaldıırp APRONA JACKKNIFE POWERBOMB! Big Daddy Cool, eski usul paketliyor Bray Wyatt'ı! Ve ringe yolluyor şimdi geri! Hakem görmedi!
Eddie Edwards baygın haldeki Wyatt'ın üzerine süründü ve tuşa gitti! 1.....................2......................
IŞIKLAR SÖNÜYOR!
ARENA KARANLIĞA BÜRÜNMÜŞKEN YENİDEN YANIYOR IŞIKLAR VE RİNGDE BİRİSİ VAR!
BU DIJAK! Dijak ringde! Yüzünde hipnoz olmuş gibi bir sırıtışla Eddie'ye bakarken Dominik Mysterio'yu ringe sokup boğazlamış olduğunu görüyoruz Dijak'ın! Dijak şimdi iki eliyle birden kaldırıyor Dominik'i ve DOUBLE-HANDED CHOKESLAM! Eddie şok içinde ona baktıktan sonra oraya doğru yöneliyor-
AMA Bray Wyatt! Eddie'yi bir anda kendine çekiyor ve SISTER ABIGAIL! Dijak ringden inerken Wyatt tuşa gidiyor, 1................2.................3!
Kazanan: Bray Wyatt
Live in Fear arenada yankılanırken Dijak ring dışındaki sallanan sandalyeyi omzuna alıyor ve ringe çıkıyor. İçeri giriyor Dijak ve sandalyeyi Wyatt'ın arkasına koyup tam sağında saf tutuyor. Işıklar söner ve Wyatt'ın üzerine spot ışığı düşerken Wyatt sallanan sandalyesinde mikrofonla seyirciye bakıyor.
Bray Wyatt: Bugün, bir kez daha gördük ki zirveye talip olmakla zirveye hakim olmak farklı şeyler.
Wyatt sırıtıyor.
Bray Wyatt: Baylar ve bayanlar, bu kutlu yolculukta Wyatt Ailesi'nin yeni üyesiyle tanışın: Christopher.... Wyatt.
Dijak yüzünde tuhaf bir ifadeyle ve yalanarak ekrana bakıyor. Live in Fear arenada yankılanırken Wyatt lambasına eğilip üflüyor ve arenanın karanlığa gömülmesiyle Xplosion sona eriyor. Great Thunder'da görüşmek üzere!
XPLOSION
GURESTURKIYE WRESTLING
2023
(C)