30.06.2023 - 20:30
Wembley Stadium
Londra, Birleşik Krallık
Şovu Takip Etmek İçin 5 Neden
- Efsane, Geri Dönüyor
- "Mevcut Delil Durumunda Adli Kontrol Tedbirinin Yetersiz Kalacağı Anlaşıldığından, Tutuklanmasına..."
- Sokaklar, Vaiz'e Dar Geldi
- Tutku ve Seksapel
- Erken Bir Final
harlem, new york
28 haziran 2023
10:24
If ya ridin' rims, ya gotta ride flats (uh, ha)
I'm sittin' high ridin' on lebron back (uh, ha)
Dees 23's (uh, ha) if yean know (uh, ha) !
Sokakta elinde Puma marka bir poşetle koşturan 13 yaşlarında siyahi bir çocuk görüyoruz. Çocuk, bir yere yetişmek ister gibi bir telaşla koşuyor mahallede. Arkasından takip eden bir başka arkadaşı daha onu yakalamaya çalışıyor ama nafile.
"Demetrius! DEMETRIUS!"
Çocuk eliyle "sonra" işareti yaparak koşmaya devam ediyor ve orta halli bir muhitin önüne geldiğinde acele adımlarla basamağı çıkıp anahtarını çıkarıyor. Kapıyı açan çocuk eve giriyor ve kapıyı kapatıp koşturarak odasına gidiyor.
Marietta: HEY KÜÇÜK ADAM, nereye gitiğini sanıyorsun?
Demetrius: Beni rahat bırak anne!
Çocuk odasına giriyor aceleyle ve bilgisayarını açıyor. Masada elleriyle trampet çalarak bekledikten sonra Spotify bildirimini kontrol ediyor ve ardından adres çubuğuna bir şey yazıp siteye giriyor alelacele.
"Swerve the Realest - Yeni Single 28062023 - YAYINDA!"
Çocuk heyecanla indirme butonuna basıyor ve bilgisayara inen albümü beklerken odasına bakıyor. İndirim bildirimi gelir gelmez albüm butonuna basıyor ve arkasına yaslanıyor.
"
Uh- ha... Yeah.... Lise hocasına çakmak isteyenler, el göster..... S***ci burada"
Çocuğun yüzünden şaşkınlığı okunuyor ama dinlemeye devam ediyor.
"..tüm beyaz çocuklara orta parmak.... Adalet yoksa barış da yok. Rhyme'larım Adolf Hitler'in Yahudiye indirdiği yumruklar kadar sert!"
Demetrius'un annesi odaya giriyor ve çocuğun şaşkınlıkla dinlediği parçayı takip ediyor kulağıyla.
"....aynı Columbina Okul Katliamı gibi! Silahı al, hepsini indir, uh-ha"
Kadın öfkeyle bakıyor bilgisayar ekranına ve gelip fişi çekiyor. Çocuk "hey" diyerek yerinden sıçrıyor. Kadın ona sert bir tokat atıyor.
Marietta: Sen ne dinlediğini sanıyorsun böyle? BU REZİLLİK NEYİN NESİ?
tacoma, wa
28 haziran 2023 - 20:30
MountainHouseRecordings
Swerve Strickland: Beyler, siz benimle dalga mı geçiyorsunuz?
Swerve inanamıyormuş gibi karşısındakilere bakıyor, bir kayıt firmasının odasında, Swerve'ün tam karşısında takım elbiseli iki kişinin oturduğunu görüyoruz. Yaka kartında "Donald Cragen" yazan adam Swerve'e bakıyor.
Donald Cragen: Şaka yapmak için seni buraya kadar çağırmazdık Swerve. Maalesef. Firmanın kararı bu.
Swerve Strickland: İyi de... bu kayıtları size BEN YOLLAMADIM. Bunu anlamıyor musunuz? Benim single'ımın adı "Way It's Moving In"di. Bu saçmalık değil!
Donald Cragen: Bu parçalar sana ait mi, değil mi?
Swerve Strickland: Bana ait değil demedim zaten. Ama bunlar, benim 15-16 yaşında yaptığım amatör demolardı. Ve bunları hiç bir zaman yayınlamak amacıyla yapmadım. Eski usul böyleydi, siz de biliyorsunuz. Sert stil, kısıtlamalar yok, kim alınır gücenir yok-
Donald Cragen: Ama artık 2023'teyiz. Ve bu kayıtlar.. (önündeki kağıtları karıştırıyor) her şeyden önce bu kayıtları bize menajerin yolladı ve biz de senin yeni single'ınla ilgili parçaları beklediğimiz için hiç beklemeden yayına koyduk. Çünkü sen bizim yıldızımzsın. Senin yaptığın işlere güvendiğimiz için yayınladığımız bu kayıtlarda.... antisemitizm, eşcinsellere yönelik ısrarlı "fa**ot" hakaretleri, Amerika hükümetine hakaret, beyazların karılarına ve kızlarına karşı yapılan kırıcı yorumlar-
Swerve Strickland: Sen beni anlamıyor musun Donald? Bunlar, benim ergenlik döneminde yaptığım demolardı ve ben menajerime herhangi bir kayıt yollamasını söylemedim. Hatta ben sizden Ağustos'a kadar süre isteyecektim-
Donald Cragen: Olan oldu ve kusura bakma, şu ana kadar kayıt firmasıyla çalışmak istemediğini söyleyen sanatçı sayısı 6'yı buldu. Bunun daha da artmaması için kayıtların hepsini toplatıp yok edeceğiz ve seninle sözleşmemizi sonlandıracağız. Bunun başka bir yolu yok.
Swerve masaya vuruyor sertçe ayağa kalkarak. Camdan dışarıyı izliyor öfkeyle.
Donald Cragen: Tabi sözleşmenin feshinden doğan zararın için sana bir ödeme yapacağız-
Swerve Strickland: Çok da s****mdeydi sizden gelecek ödeme.
Swerve arkasına dönüyor.
Donald Cragen: Dediklerinde samimiysen, öfkeni bize değil, senin bu duruma düşmende faydası olabilecek kim varsa onlara yönlendir. Biz sadece gerekeni yapıyoruz.
Swerve bir süre düşünüyor, ardından "son of a" diye söylendikten sonra odadan çıkıyor. Çıkmadan son kez Cragen'a bakıyor.
Swerve Strickland: Yeni kontratımı alıp ilk parçamı yaptığımda karısını travestiyle aldatan bir adam olduğunu tüm dünyaya duyuracağım seni a****ık.
Swerve kapıyı vurup çıkarken Donald soğuk terler döküyor. Londra'ya bağlanıyoruz.
Bir hastane odasının önünde Vince McMahon'u görüyoruz. Cam bölmenin arkasından halsiz bir şekilde yatan Mr. Ekmek'i izleyen Vince'in yanında gözü yaşlı bir kadın ve yanlarında iki tane kız çocuğu var.
Mrs. Ekmek: Size söylediğim gibi Bay McMahon, bu işi yapan her kimse adaletin karşısına onu çıkarmadan bu işin bitmesine müsaade etmeyeceğim. Ve kimseye hakkımı helal etmiyorum. Sizin bu güreş şeylerinizin hangisi, benim kocamın hayatından daha değerli?
Vince McMahon: Acınızı paylaşıyorum. Gereken yapılacak merak etmeyin. Yapacağımız araştırma sonrası-
Mrs. Ekmek: ARAŞTIRMA MI?(
Kadın bir anlığına yanındaki çocukların korkmuş tepkilerine bakıyor ve sesini alçaltıyor.) Araştırma mı? Bir araştırmaya gerek var mı Bay McMahon? Bu işin failinin kim olduğu çoktan belli değil mi? Bu işi Triple H yaptı!
Vince yutkunuyor ve Ekmek'e bakıyor.
Mrs. Ekmek: Bir gecede bütün yetkileri elinden alındı ve tüm gücünü kaybetti. Ve ne hikmetse, onun yerini alan kişi arenadan çıkar çıkmaz bir kamyon tarafından biçildi! Sizce kimin yaptığı belli değilmiş gibi bir de araştırmadan söz ediyorsunuz-
Bu sırada Triple H'in geldiğini görüyoruz. Mrs. Ekmek konuşmayı bırakıyor ve nefret eder gibi Triple H'e baktıktan sonra çocuklarını da alıyor ve odaya geri dönüyor. Vince sıkıntıyla HHH'e bakıyor.
Vince McMahon: Damat...
Triple H: Nasılsın baba? Ekmek'in durumu nasıl?
Vince, şüpheyle bakıyor gibi HHH'e.
Vince McMahon: Hayati riski yok. Yürüme ya da hareket etme fonksiyonlarını kısıtlayacak bir şey de yok. Ama 1-1.5 ay burada yatabileceğini söylüyorlar. Sen ee... sen ne düşünüyorsun?
Triple H: Haberi duyduğuma üzüldüm. Bunu kim yaptıysa adaletin önüne çıkacağı günü dört gözle bekliyorum.
HHH, Vince'in sessizliğini görünce babasının suratına bakıyor.
Triple H: Ne-
Vince McMahon: Hunter, bu işi sen yapmadın değil mi?
Triple H: BENİMLE DALGA MI GEÇİYORSUN? Yapma baba, bu işi neden yapayım? Eğer Ekmek'i elemek istesem, arenaya gelip bunu bir sledgehammer'la yapardım. Bu gördüğün, bu güreşle de alakası olmayan bir şey. Bu barbarca. Ve Xplosion'da benim onaylamadığım hangi karar gerçekleşti ki Ekmek'e kinleneyim? Bana dokunan adam, kovuldu. BUNU GERÇEKTEN DÜŞÜNÜYOR OLAMAZSIN!
Vince, canı epey sıkkın şekilde içerideki Ekmek'e bakıyor.
Vince McMahon: Polisler, olayla ilgisi olabilecek herkesin ifadesini alacak. Sen dahil. Onun için, Londra'ya gelmeyi bile düşünme. Ekmek'in yerine işlere bakabilecek bir yedek buldum. Burada sakince kal, ifaden alındıktan sonra beni ara.
Vince oradan giderken HHH şok olmuş bir şekilde arkasından bakıyor. İçeri döndüğünde Mrs. Ekmek'in gözüne öldürecekmiş gibi baktığını görüyor.
san antonio adliyesi
29 haziran 2023 - 15:20
Arena dışından bağlantılar devam ediyor. Gazetecilerin çıkışında beklediği adliyenin hemen önündeyiz.
David Otunga elinde avukatlık cübbesi ve hemen yanında Mark Haskins'le beraber adliye çıkışında görününce gazetecilerden soru yağmuru başlıyor ve flaşlar patlıyor. Otunga, Haskins'in kulağına bir şeyler söyleyerek öne çıkıyor ve gazetecilere bakıyor.
David Otunga: Mr. Ekmek'e yönelik gerçekleştirilen saldırı nedeniyle şüpheli sıfatıyla hakkında soruşturma başlatılan müvekkilimle beraber ifademizi verdik. Olay tarihi ve olay saatinde bahsi geçen kaza mahallinde bulunmadığımıza dair delillerimizi sunduk. Yapılan tahkikat neticesinde müvekkilimin serbest bırakılmasına karar verilmiş olup, tahminimce dosya müvekkilim yönünden takipsizlik kararıyla kapanacaktır. Şimdilik herhangi bir soru almıyoruz, iyi akşamlar.
Otunga, Haskins'in omzuna elini koyup ilerliyor ama gazetecilerin umurunda olmuyor. Yaklaşıp soru yağmuruna devam ediyorlar.
"Sizce profesyonel güreş, bunu yapmaya değer miydi?
Amacınız cinayet miydi, yoksa bir gözdağı mı vermek istediniz?
Kariyerinizi GTW dışında herhangi bir yerde devam ettirecek misiniz-
Haskins bir anda kurtuluyor Otunga'dan ve bağırarak muhabirlerin karşısına çıkıyor. Bunu beklemeyen gazeteciler panikle gerilerken Haskins kameralara bakıyor. Otunga onun ağzını kapatmak istese de elini itiyor Mark sertçe.
Mark Haskins: Beni iyi dinleyin lan o********* çocukları!
Otunga ona "dur" dese de Mark dinlemiyor.
Mark Haskins: Mr. Ekmek kim ki ben ona haince saldırı düzenlemek zorunda kalayım? Ben bu endüstriyi yöneten adamın damadını kendime hedef seçtim. Ben fındık fıstıkla uğraşmam, kendime düşmanın büyüğünü seçerim! Ekmek'i ortadan kaldırmak istesem, ortadan kaldırırım. Ama bu şekilde kendimi gizleyerek değil.
Mark Haskins: Ama size bir şeyi kesin olarak söyleyebilirim: EKMEK GİTTİ Mİ, EKMEK'İN VERDİĞİ KARAR DA GİTTİ. Kontrat feshim geçersiz! Avukatım bu konuda bütün başvuruları yaptı. BEN, LONDRA'YA GİDİYORUM. EĞER BENİ ARENADAN KOVMAYA GÜCÜ YETEN VARSA GELSİN. VE LONDRA'DA NE OLACAK BİLİYOR MUSUNUZ?
Otunga bağırıyor artık ona ama Haskins durmuyor.
Mark Haskins: BEYEFENDİ GELİYOR.(
Haskins pis pis sırıtıyor.) Üzerimize oynanan oyunlar ve gördüğümüz dışlama politikası artık bitiyor! Herkes sınırları çizecek, herkes kimin ne kapasitesi olduğunu görecek. DUYDUNUZ MU LAN? Artık bizi arka alanda ezemeyeceksiniz, aşağılayamayacaksınız. BEYEFENDİ GELECEK, HEPİNİZİN ANASINI S*****CEK!
Otunga öfkeyle kolundan çekip götürüyor onu. Beyefendi'yle ilgili sorular yağmur gibi yağarken ikili ayrılıyor oradan.
Wembley'de pyrolar patlıyor ve GTW: London Calling başlıyor! Spiker masasında bizleri Joe Rogan, Jerry Lawler ve Jim Ross karşılıyor!
Joe Rogan: Baylar ve bayanlar, İngiltere'nin başkenti Londra'dan herkese selamlar! Great Thunder yerine bir seferlik düzenlenen bu özel şovda hepinizin karşısındayız!
Jerry Lawler: Hem de ne özel Joe! Ortalık Dallas'a dönmüş vaziyette. Sizce bu işi kim yaptı?
Jim Ross: Tabi ki de Mark Haskins yapmıştır King. Adamın kovduğu ilk kişi Haskins'ti, o yapmadıysa kim yapmış olabilir?
Joe Rogan: İyi de, adam orada olmadığını kanıtlamış- Neyse. Bay McMahon'ın bahsettiği geçici GM kimmiş bakalım?
Lilian Garcia ringin ortasına geliyor ve İngilizlerin yoğun cheer'ı altında arenaya bakıyor.
REHIRE HASKINS! *clap clap clap REHIRE HASKINS!
Lilian Garcia: Bayanlar ve baylar, London Calling'e hoş geldiniz! (
Yoğun cheer geliyor.) Karşınızda, GTW'nun Geçici GM'i;
PAUL HEYMAN!
*CHEER!
Jerry Lawler: EVET!
PAUL HEYMAN BURADA! Heyman girişte görünüyor ve tezahüratları dinliyor.
WELCOME BACK! WELCOME BACK! WELCOME BACK!
Heyman tezahüratlara pek pas vermeden ringe ilerliyor ve basamakları tırmanıp içeri girip söze başlıyor.
Paul Heyman: Böyle zamanlarda böyle bir görevi kabul etmek için deli olmak lazım ama doğruları söyleyeyim: Bay McMahon bana çok yakışıklı bir para ödedi! Tabi bunun içinde tehlike tazminatı var, o yüzden bana bir şey olursa ve tüm servetim aileme kalırsa onlardan tek istediğim: Mirastan kalan paranın bir kuruşunu bile buraya gelip harcamayın çünkü Londra daima bok gibi kokuyor!
Heyman yuhalanıyor deli gibi.
Paul Heyman: Selamlaşma faslını tamamladığımıza göre size görev tanımımdan bahsedeyim: Yaşanan olaylar sonrası Vince McMahon güvenliğini sağlama konusunda uzman ve tehlikeli durumları iyi idare edebilen bir adam arıyordu. Tabi bu niteliklere sahip olan adamı aradığınızda ilk geleceğiniz kapı tabi ki Paul Heyman olur. Peki, neyi nasıl yapacağız? Her şeyden önce şunu söyleyeyim: GTW Tag Team şampiyonlukları için yapılan turnuvaların çeyrek final maçları haftalık şovlarda gerçekleşecek. Ve yarı final karşılaşmalarıyla TTC finali; No Way Out'ta yapılacak. Bu gece, VIP Club, çeyrek final maçında The Wyatt Family ile karşı karşıya gelerek No Way Out bileti almaya çalışacak.
Cheer geliyor. "We Want Wyatts" tezahüratları da geliyor sarkastik kalabalıktan.
Paul Heyman: Gelelim diğer meseleye: GTW Şampiyonluğu. (
Cheer geliyor.) GTW Şampiyonluğu da tıpkı TTC gibi bir turnuva eşleşme usulüyle sahibini bulacak. Ve bu turnuvanın maçları, bu geceyle beraber başlıyor!
Seyirciden büyük tezahürat kopuyor. "YES" sesleri arasında Heyman tekrar lafa giriyor.
Paul Heyman: Bayanlar ve baylar, size garanti veriyorum: İkinci bir emirle benim görevime son verilene kadar burada işler kıran kırana geçecek. Onun için sizlerin bilmesi gereken şey-
"
ORADA BİR SANİYELİĞİNE DURALIM BAY HEYMAN"
Biri mikrofondan Heyman'a sesleniyor. Heyman anlamamış gibi etrafına bakarken girişte....
Angelico, David Otunga, Jeff Hardy ve Matt Hardy var! Dörtlü ringe ilerlerken Mark Haskins'in yokluğu dikkat çekiyor. Angelico en önde olmak üzere içeri giriyor grup ve Heyman'ın karşısına dikiliyor. Angelico elini uzatıyor ve Heyman'la tokalaşıyorlar.
Angelico: Sizi bölmek istemezdik ama işlerin yürüyüş şekliyle ilgili bir itirazımız var. Hatırlarsanız, Royal Rumble'da hem ben hem David; şansımızın epey yüksek olduğu bir maçta dış etkenlerin müdahalesiyle zaferden mahrum kaldık. Ve ardından, Mr. Ekmek dahiyane bir karar alarak GTW Şampiyonluğunun geri döndüğünü duyurdu. Ben bu duyuruyu ilk gördüğümde aklıma gelen ilk şey: Rumble'da yaşanan yanlışlığın düzeltilmesiydi. O yanlışlığı umarım hemen unutmamışsınızdır Bay Heyman, David göster ona.
Otunga kazağını kaldırıyor ve Triple H'in sledgehammer darbesinden kalma morluğu görüyoruz. Otunga ardından söze giriyor.
David Otunga: Bay Heyman, bir meslektaşınız olarak size doğrudan hitap etmeme izin verin: Sürecin uzaması demek, herkesin yıpranması demek. Özellikle ortalığın bu kadar karışık olduğu bir dönemde GTW şampiyonluğunun sahibini bulma sürecini zamana yaymak, herkesin aleyhine olacaktır. Bence burada, bu kadar canlı bir seyircinin önündeyken bu işi Londra'da bitirmek en doğrusu.
Büyük cheer geliyor! "YES" tezahüratlarına bakıp "that's right" diyerek başını sallıyor Otunga. Heyman ise dikkatli bir şekilde grubu dinlemeye devam ediyor.
Jeff Hardy: Ve biz, Royal Rumble'da en büyük mağduriyeti yaşayan arkadaşlar olarak, sadece dördümüzü içeren bir karşılaşmada GTW Şampiyonluğunun sahibini bulması gerektiğini düşünüyoruz. Normalde Mark Haskins'i de bu denkleme dahil etmek isterdik ama kontratıyla ilgili pürüzler nedeniyle sanırım bunu yapmak zor olacak.
Heyman kahkaha atıyor bu teklife. Gruba bakıyor ve hemen ciddileşiyor.
Paul Heyman: Yani siz ciddisiniz? Pardon beyler, bir an dalga geçiyorsunuz sanmıştım. Cevabım: HAYIR.
Heyman yuhalanıyor, Angelico ve Jeff birbirlerine bakıyorlar bir şeye karar vermek istiyormuş gibi.
Paul Heyman: Hayır, neden hayır çünkü üyelerinden birisinin bu aşağılıkça eyleme girişip girişmediği ispatlanmadan bu gruba bir unvan şansı vermem mümkün değil. Beyler, ben idare edilmesi epey zor adamlarla çalıştım ve onlarla beraber tarih yazdım. Ama siz? Sizin tam olarak neye hizmet ettiğinizi bilmiyoruz. Onun için, tek diyebileceğim şey: Maalesef. Ama akisyon mu istiyorsunuz? Daha farklı bir teklifim var.
Matt Hardy: Tam anlamadın sanırım Paulie. Burada pazarlık yapmıyoruz, bizim olanı almak için geldik.
Heyman endişeyle ona bakıyor, grup bir anda Heyman'ın etrafını dörtlüyor! Heyman kafası karışık şekilde ortada dikilirken girişe dönüyor..... Ekranda biri var!
VINCE MCMAHON EKRANDA! Ringdekilere bakarken grup tereddütlü bir şekilde duraksıyor, Heyman gözleri faltaşı gibi açık ekrana bakıyor.
Vince McMahon: Hey, şu ringdeki tansiyonu biraz düşürün bakalım.
Angelico ve arkadaşları, Heyman'dan bir adım uzaklaşıyor. Vince onlara bakıyor.
Vince McMahon: Ekmek olayıyla ilgili soruşturmalar devam ettiği için ve net bir izlenim oluşmadığı için; Mark Haskins'in durumu netlik kazanmadı. Yani şu an, Mark Haskins resmi olarak GTW güreşçisidir diyemeyiz. Bu yüzden, arena dışından ringe yapılabilecek potansiyel bir müdahaleyi engelleyebilmek için arenada epey sıkı güvenlik tedbirleri alındığını size söyleyebilirim.
Vince McMahon: Unvan konusuna gelince, ben de Otunga'yla aynı fikirdeyim: GTW UNVANI BU GECE SAHİBİNİ BULMALI.
Müthiş bir cheer geliyor! İngilizler "YES" chant'leri atarken Heyman kafası karışık, dörtlü ise epey memnun görünüyor.
Vince McMahon: Ancak, tam yetki, tam yetkidir. Paul, bu unvan maçında kimlerin olacağına dair takdiri sana bırakıyorum. Yaratıcılığını kullan, dammit! Şu sarhoşlara izlemeye değer bir gösteri ver!
Cheer yağmuru devam ederken kameralar, seyircilere odaklanıyor. Bira şişelerini havada sallayan İngilizler halinden epey memnun görünüyor. Ekran kapanırken arenadaki tüm gözler Paul Heyman'ın üzerine çevriliyor. Heyman kravatını gevşeterek etrafına bakıyor.
Paul Heyman: Pekala... Madem hem hayranlar hem Tepedeki Adam bunu istiyor. O zaman... bu gecenin Main Event'inde şampiyonu bulalım.
*CHEER!
Paul Heyman: Bay Angelico, sanırım bu grubu sizin temsil ettiğiniz varsayılıyor. O zaman sizlerin etkileyici Rumble performanslarını da göz önünde alarak bu gruba bir şans verelim. GTW Şampiyonluğu maçına... ANGELICO ÇIKACAK.
Angelico alkışlıyor bu kararı. Otunga da epey memnun bir şekilde Angelico'nun omzunu sıkarken Matt ve Jeff de koko kafasından yeni çıkmış bir adam ne kadar sevinebilirse o kadar seviniyor gibi görünüyorlar.
Paul Heyman: ....ve bu maçta..... JOHN CENA İLE KARŞILAŞACAK!
Büyük bir cheer kopuyor. "You Can't See Me" pankartları görünürken Angelico "tahmin etmiştim" diyerek başını sallıyor ve Heyman'ın kararını alkışlıyorlar. Grup ringden inmeye hazırlanıyor.
Paul Heyman: ........ve ayrıca; SHEAMUS'LA.
Grup olduğu yerde donakalıyor. Angelico ve Otunga dönerek Heyman'a bakıyorlar. Jeff anlamamış şekilde eliyle "3" işareti yapıyor Angelico'ya. Angelico itiraz etmeye hazırlanırken Heyman yine mikrofonu ağzına götürüyor.
Paul Heyman: ....ve DEAN AMBROSE'LA! BU MAÇ, FATAL 4 WAY MAÇI OLACAK.
Müthiş bir cheer geliyor! "YES" ve "We Want Ambrose" tezahüratları yükselirken grup Heyman'a kilitlenmiş vaziyette. Angelico öfkeyle GM'in üzerine yürümeye hazırlanırken Otunga zaptediyor onu ve grup ringden iniyor şimdi.
Joe Rogan: İŞTE BU KING. Bu unvanın dönüşüne de böyle bir maç yakışırdı!
Jerry Lawler: Fatal 4 Way... bunun anlamı ne biliyor musun?
Jim Ross: Diskalifiye yok demek. Beyler, az önce yaşananlar Angelico'nun lehine mi aleyhine mi bunu kestiremiyorum. Çünkü çoklu maç demek, müdahale demek. Müdahale demek, bu aşağılık heriflerin maçı istedikleri gibi manipüle edebilmesi demek!
Extreme arenada yankılanırken Main Event'in tanıtımını görüyoruz. Grup, hala dumur olmuş şekilde Heyman'a bakarken reklamlara gidiyoruz.
Ringe döndüğümüzde bir maç hazırlığı olduğunu görüyoruz. Ayrıca kameralar Wembley localarına dönüyor ve Dünya Şampiyonu The Brian Kendrick'i şık bir takım elbisenin içinde otururken görüyoruz! Yanında ilk kez elbise giymiş olan Rhea Ripley'le beraber meyve tabaklarıyla ve şarap kadehleriyle dolu bir masada oturuyor ikili ringi izlerken. İngilizler, Şampiyonlarını yuhalarken Kendrick gülerek başını iki yana sallıyor ve kemerini okşayarak seyirciye orta parmağını gösteriyor.
Lilian Garcia: Bayanlar ve baylar, sıradaki maç, Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu Eleme Çemberi için bir Katılım maçı!
*CHEER!
Just Close Your Eyes! Arenada olumlu tepkiler hakim!
Christian Cage girişte! Geçen haftadan dolayı karnında bir bandaj olduğu göze çarpıyor. Cage ringe ilerliyor ve seyirciden büyük destek alıyor. Cage basamakları tırmanıp köşeye çıkıyor şimdi ve arenaya şöyle bir baktıktan sonra Kendrick'e dönüyor gözleri. TBK'ya kemer işareti yapıyor ama TBK sallamıyor onu ve şarabını yudumlamaya devam ediyor. Cage aşağı iniyor ve rakibini bekliyor şimdi.
Lilian Garcia: Ve rakibi; geri dönüşünü gerçekleştiren; eski Kıtalararası Şampiyon; KYLE... O'REILLY!
*CHEER!
SHIPPING UP TO BOSTON! O'REILLY GERİ DÖNDÜ!
GTW'nun Cesur Yürek'i, sakatlığının ardından tekrardan alana giriş yapıyor! Girişte görünüp yumruklarını sallıyor O'Reilly ve seyircilerle tokalaşarak ringe ilerliyor. Basamakları tırmanıp köşeye çıkıyor Kyle O'Reilly ve kemer işareti yapıyor! Kyle aşağı iniyor şimdi ve Cage ona bakarken ısınmaya başlıyor. Hakem iki isme kuralları hatırlattıktan sonra zili çaldırıyor ve eleme maçı başlıyor!
Qualyfing Match for World Heavyweight Championship Elimination Chamber
Christian Cage vs. Kyle O'Reilly
Let's go Christian! / Let's go Kyle!
İkili birbirini tartarak dönüyorlar ringin etrafında. Kyle kendi ekseni etrafında dönüp şaşırtmacalı bir lock-up'a giriyor ve rakibinin kolunu çevirip yere devirmeyi başardığı Cage'e Armlock sıkıyor. Cage, Armlock'u çözmeye çalışarak ağır ağır ayaklanıyor - Kyle'dan tam bandajların üstüne sert bir diz! Üzerine Shoot Kick! Cage karnını acısıyla direncini kaybediyor ve Kyle onu tam tekmil bir Abdominal Stretch'e alıp sıkmaya başlıyor. Hakem soruyor ama Cage hafif hafif ayaklanıp çevresinde dönerek arkasına geçiyor Kyle'ın ve arkadan sert bir Headbutt! Kyle kafasını tutarak kilidi bırakıyor ama aynı zamanda dönerek Discus Punch! Cage'i arkadan kavrıyor şimdi ve German'a götürmek istiyor ama Cage seri dirsek darbeleri vurarak kurtuluyor bu kıskaçtan ve iplerden sekiyor, Kyle'dan Forearm Smash! Tuş denedi, 1........Cage atıyor hemen. Kyle şimdi rakibinin üzerine tırmanıp Octopus Hold sıkmak için mücadele veriyor, Cage direniyor yerde ve Kyle'a pozisyon vermeden bir anda yüklendiği Kyle'ı ileri doğru atıyor ve üzerine koştuğunda da SPEAR GEÇİRİYOR ONA! Christian Cage tuşa gitti! 1............2...........
Kyle'dan kick-out! Cage şimdi rakibini kaldırıyor yerden ve son hız köşeye yolluyor. Üzerine doğru koşuyor, Corner Clothesline! Darbenin etkisiyle dizlerinin üzerinde kalan Kyle'a bakarak ikinci iplere çıkıp oturuyor Cage ve Diving European Uppercut - O SIRADA KALKTI VE HAVADA CROSS ARMBREAKER'A ÇEVİRDİ KYLE! Cross Armbreaker'la sıçrayan rakibini yere alıp sıkıyor kilidi. Cage dişini sıkarak yavaşça kalkıyor ve Kyle'ın suratına sert bir yumruk indiriyor, bir yumruk daha... Ancak Kyle yumruklara tepki olarak Cage'in yüzüne bakarak bağırıyor! Cage şaşırsa da toparlanıyor ve üçüncü yumrukla çözüyor kilidi. Kyle'ı kaldırıyor şimdi kafasından tutup ve European Uppercut geçirdikten sonra kolundan tutup iplere yolluyor - iplerden geldiğinde Kyle bacaklarının arasından kayarak geçti ve Cage arkasını döndüğünde Corkscrew Enziugiri'yi geçirdi suratına! Cage sendelerken Kyle üzerine çullanıyor hemen ve CROSS ARMBREAKER'I ÇEVİRİYOR! BİR KEZ DAHA DENİYOR! Armbreaker'ı tüm gücüyle sıkıyor Kyle! Cage elini yere götürdü.... Cage.....
Pes etmiyor! Kendrick'in oturduğu locaya bakarak dişlerini sıkıyor ve sürünüyor... sürünüyor.... iplere dokunmayı başarıyor! Kyle bırakıyor kilidi ve iplerin arasında toparlanmaya çalışan Cage'e gerilip koşarak Shotgun Dropkick! Cage kendini ringin dışında buluyor bir anda. Aprona tutunarak kalkmaya çalışırken Kyle iplerden sekiyor şimdi ve kayarak Baseball Slide- CAGE ALDI ONU APRONDAN VE ÇEVİREREK SPINNING SIDE SLAM'LE ZEMİNE VURDU! Kyle sırtını tutarak acı içinde bağırırken Cage aprona yaslanarak toparlanmaya çalışıyor. Kyle'ı kaldırıyor şimdi ve ringe yolluyor. Kyle sırtını tutarak toparlanmaya çalışırken Cage köşeye yöneliyor ve top rope'a tırmanıyor yavaşça. Kyle yerdeyken Cage pozisyon alıyor, Kyle'a bakıyor... VE ATLAYARAK FROG SPLASH! FROG SPLASH VE TUŞ! CAGE ÇEMBERE GİRMEK ÜZERE, 1.............2.............
KICK-OUT! Kyle hayır dedi! İki güreşçi de yerdeyken Cage yana doğru yuvarlanıp ipleri tutuyor ve yavaşça ayağa kalkıyor. Önce kalp işareti yapıyor ve kalbi ikiye böler gibi yapıyor hemen ardından! Bu, Killswitch'in yeniden doğuşu demek! Cage şimdi Killswitch vurabilmek için arkada bekliyor. Kyle ağır ağır ayaklanıyor, CAGE YAKLAŞTI - Kyle erken fark edip kolundan tutarak öne fırlatıyor onu ve rakibi ona doğru hareketlendiğinde çok seri bir Shining Wizard Kick! Cage'e yapışıyor ve yere düşmeden yakalayıp REGALPLEX'LE VURUYOR YERE! Kyle tuşa gidiyor! 1..............2..............Cage attı yine! Kyle, ARMageddon bağlamak için rakibinin üzerine çıkmak istiyor - Christian aniden Fireman's Carry Takedown'la yere attı onu ve üzerine koştuğunda da zıplatıp Flapjack'le gömdü ringe! Christian şimdi köşeye sürünüyor ve ayaklanıyor. Christian hazır bir vaziyette bekliyor. Kyle ağır aksak kalkıyor ve CHRISTIAN FIRLAYARAK İKİNCİ SPEAR'I GÖMDÜ, BU İŞ BİTTİ DİYEBİLİRİZ
-AMA KYLE! ERKEN GÖRDÜ HAREKETİ VE SPEAR İÇİN ÜSTÜNE ATLAYAN RAKİBİNİ CROSS ARMBREAKER'A GÖTÜRDÜ! Cross Armbreaker locked in! Cage'in yüzü kızarıyor hızla. Kyle kilidi sıkarken "tap" diye bağırıyor! Cage zorlanıyor, iplere gitmek istiyor, eliyle iplere gitmeye çalışıyor... Cage....
....ELİNİ YERE VURUYOR VE PES EDİYOR!
Kazanan ve Eleme Çemberine Girmeye Hak Kazanan: Kyle O'Reilly
KYLE O'REILLY KAZANIYOR! Shipping up to Boston arenada yankılanırken Kyle derin soluklar alıyor yerde. Ayağının tozuyla Dünya Şampiyonluğu için Chamber'a gidiyor Kyle! Kyle ağır ağır ayaklanıyor ve hakem yanına gelip elini kaldrıyor onun. The Brian Kendrick omzunda kemeriyle ayağa kalkıyor ve alaycı bir alkış tutuyor Kyle'a. Kyle ring dışına tükürüp köşeye çıkıyor ve Kendrick'le Ripley'in oturduğu tarafa bakıyor. Ripley küçümseyici bir gülümseme takınırken Kyle ikiliye kemer işareti yaparak mesajı veriyor. Bu görüntülerle kameralarımız İngiltere'den, Amerika'ya dönüyor.
Tulsa sokaklarında Chevrolet marka bir arabanın ilerlediğini görüyoruz. Bir McDonalds takeaway'inin önünde duruyor, camı açtığı zaman arabanın içinde Noam Dar'ı görüyoruz.
Noam Dar: En pahalı menüden 2 tane.
Dar gaza basıp sipariş camına doğru yaklaşıyor. Dar, siparişinin hazırlanmasını beklerken telefonuna hiç durmadan WhatsApp ve SMS bildirimleri geldiğini görüyoruz.
"yapı barselona gibi ama işleyiş konyaspor
bu gidişle olacak gibi görünmüyor
üçüncü şafak
yaklaşıyor
ne kadar sürer bilmek zor
zaman
-enes"
Dar'ın siparişi için cam açılırken sert bir ses duyuyoruz., birisi arkadan Dar'ın arabasına vuruyor! Dar kapıyı açıyor ve arabadan iniyor, diğer araçtan da tanıdık bir yüz iniyor. Bu...
...Jordan Devlin! Devlin önce Dar'ın arabasının arkasına, ardından Dar'a bakıyor.
Noam Dar: Gözlerinde bir sorun mu var ahbap?
Jordan Devlin: Sipariş camına ne kadar uzak bir park yaptığının farkında mısın?
Noam Dar: Ee, sana ne bundan?
Jordan Devlin: Farkında değil misin? Dikkatli bak, sipariş camı için bekleyecek arabanın durması gereken çizgi burada. Senin arabansa, tam burada. Arada metrelerce fark var.
Dar, Devlin'e "çattık" der gibi bir bakış atıyor ve aracının arkasına bakıyor tekrar.
Noam Dar: Bu senin "itiraf ettirme" olaylarından biri mi yoksa? Yani... sipariş camına doğru mesafede durmadığımı itiraf mı etmemi istiyorsun?
Devlin şaşırıyor, Dar'a bakıyor.
Noam Dar: Evet, yanlış park ettim.
Devlin'in yüzü GTW'a geldiğinden beri ilk kez gülüyor.
Jordan Devlin: İşte böyle Noam.. Gerçeği senden almak, bu araç için harcayacağım paradan daha değerliydi. Ve bu gerçeği söylemen, her şeyden daha önemli. Sana bir teklifim var cesur adam.
Noam Dar: Eğer teklifini dinlersem, siparişimi alıp huzur içinde buradan gitmeme izin verecek misin ahbap? Öyleyse seni dinliyorum.
Jordan Devlin: Benimle beraber GTW Tag Team Şampiyonluğu için yapılan turnuvaya katıl. İkimiz, GTW'daki aciz ruhlara gerçekleri itiraf ettirelim. Ben, gerçekleri söyletme yeteneği olan adamım, sen ise gerçeklerden saklanmayan bir adamsın-
Noam Dar: O zaman ikimizden birinin adı Kemal mi olsun?
Dar, arabanın tamponuna bakarken Devlin sessizliğe bürünüyor.
Noam Dar: Ne diyeceğim ahbap, ringe bir an önce geri dönmek istiyorum. Benim için tekli ya da takım fark etmez, rekabet yeterli. Tek istediğim ringe çıkmak ve konuşmak; hem mikrofonda hem de iplerin arasında. Teklifini kabul ettim say.
Dar, arabasına binmeye hazırlanıyor.
Noam Dar: Ve pasta cila için gereken parayı da bana getirmeyi unutma.
Dar kapıyı vurup giderken Devlin arkasından bakıyor. Arenaya dönüyoruz.
Problem Solver!
Joe Rogan: Bu adam tam bir hayvan!
Jerry Lawler: Adamı s***er s***er. Günde iki kilo sıçıyordur bu!
Tyson Tomko tüm heybetiyle girişte görünüyor ve ringe ilerliyor. Basamakları tırmanıp içeri giriyor ve yerdeki bir şeyi ezermiş gibi yaptıktan sonra kükrüyor. Tomko ısınarak ringde rakibini beklerken bir müzik duyuluyor.
MONTEZ FORD BURADA! "Oh yeah baby" diye bağırıyor ve enerjik bir şekilde ringe ilerliyor.
Jim Ross: Bu adam en son depresyonda değil miydi?
Jerry Lawler: Eh, pek uzun sürmüş gözükmüyor JR!
Ford epey coşkulu bir şekilde ringe ilerliyor ve aprona tek hamlede sıçrayıp seyirciye "ayağa kalkın" işareti yapıyor. "Let's go" diye bağırarak ringe giriyor Ford ve Tomko'nun üzerine yürüyüp "işin bitti koca oğlan" diye bağırıyor, hakem iki ismin arasındayken Tomko bile şaşırmış görünüyor. Hakem iki isme bakıyor, son kontrolleri yapıp zili çaldırıyor.
Tyson Tomko vs. Montez Ford
Montez rakibinin üzerine doğru koşarak bir Forearm Smash sallıyor ama Tomko düşmüyor. Ford bunun üzerine bir döner tekme atıyor - Tomko ayağını yakalıyor onun ve bir anda pozisyona alıp Pump Handle pozisyonundan çevirerek Front Powerslam! Tomko şimdi Ford'u kafasından tutarak kaldırıyor ve köşeye götürüyor. Köşede boğazlıyor Ford'u, hakem sayıyor, 1......2.....3.....4.....Tomko bırakıyor boğmayı ve tam karnına sert bir yumruk! Ford acıyla inlerken Tomko onu düzeltiyor ve ipleri tutarak bu sefer botuyla boğazına basmaya başlıyor. Hakem yine sayıyor, 1........2........3.......4.......Tomko bırakıyor boğmayı ve Ford'u kendine doğru çekerek Clothesline ile yere seriyor. Şimdi üstüne basarak geçiyor Ford'un ve ardından kolundan tutarak kaldırdıktan sonra sırtına alıyor Ford'u, Ford arka arkaya dirsek darbeleriyle inmeyi başarıyor- Tomko'dan BIG BOOT! Tomko yerdeki rakibinin şimdi boğazına sarılıyor ve Chokeslam için kolunun altına giriyor, zıplattı - Ford sıyrıldı ondan ve iplere geriledi. Tomko üzerine doğru fırlıyor, Ford'tan iplerde dönerek bir Pendulum Kick! Tomko tekmenin denk geldiği çenesini tutarak geriledikten sonra tekrar koşuyor ve Prayer's Boot- Ford çekilince ayağı ipe geçiyor Tomko'nun. Tomko ayağını kurtarıp acı içinde bacak arasını tutarken Ford arkadan gelip onu tutuyor ve kafasından yakalayıp köşeye koşarak SHIRANIU VURUYOR! Montez Ford tuşa gidiyor, 1..........2........
Tomko kalktı! Ford rakibinin kalkması için fırsat kolluyor. Tomko yavaşça doğrulduğunda Ford iplerden sekiyor ve Flying Clothesl - sıçrayan Ford'u yakalayıp göğsünden kilitledi Tomko ve RELEASE BELLY-TO-BELLY SUPLEX! Tomko üzerine eğilip tuşa gitti şimdi, 1...........2..........Ford attı tuşu! Tyson Tomko rakibini kaldırıyor ayağa ve Running Powerslam pozisyonuna alıyor. Köşeye baktı ve koşarak Running Powerslam! Köşede baş aşağı asılı kalıyor Montez Ford. Tomko geriliyor iştahlı bir şekilde ve o pozisyonda rakibine Big Boot vurmak için koşarak Runnnig Big Boot - Ford kafasını kaldırınca Tomko ıskalıyor ve kayarak ring demirine vuruyor bacak arasını! Tomko acıyla bağırırken Montez köşeden iniyor ve Tomko'yu güreş şortundan tutup kendine çektikten sonra pozisyona alarak DDT'yi vuruyor! Tomko'yu sırt üstü devirip tuşa gitti şimdi, 1.............2...........Tomko yine attı! Ford şimdi maçı bitirebilecek tekmeyi atmak için tetikte bekliyor. Tomko doğruldu, Ford'a döndü, FORD SIÇRAYARAK ENZIUGIRI - ama Tomko! Ayağı yakalıyor ve ters pozisyonda yakaladığı rakibini arkadan tutup kaldırarak WHEELBARROW FACEBUSTER! Tomko tuşa gitti, 1............2............
Montez'den kick-out! Tomko şimdi rakibinin kalkmasını beklerken kollarını esnetiyor ve büyük bir Runnning Lariat'ın sinyallerini veriyor. Olaydan habersiz olan Ford yavaşça doğruluyor, Tomko fırladı ve - Montez'den çok ani bir Dropkick! Tomko sendelese de düşmüyor ve iplere tutunarak ayakta kalmayı başarıyor. Montez hemen yandaki köşeye yöneliyor ve aprondan top rope'a çıkıyor.... APRONDAKİ TOMKO'YA DIVING CROSSBODY İLE UÇUYOR - TOMKO HAVADA YAKALADI! Havada yakalıyor ve rakibini kavrayıp aprondan ringe Fallaway Slam ile fırlattı - Ford ayaklarının üzerine düştü! Tomko ringe girmek istiyor - Ford fırlıyor ve Jumping Superkick! Tekmenin etkisiyle sersemleyen Tomko emekleyerek ringe girdiğinde Ford onu arkadan yakalıyor, Belly-to-Back Suplex için arkadan kavradı - Tomko'dan çok sert bir dirsek, Ford yerde! Ford yüzünü tutarak ayaklanmaya çalışıyor. Kalktığı anda koşuyor ama Tomko yakaladı onu ve SPINEBUSTER! Ford sırtını tutarak ayağa kalktığında da yakasına yapıştı ve DOUBLE-HANDED CHOKESLAM! Tomko tuşa gidiyor! 1..........2..........
FORD'TAN KICK-OUT! Tomko öfkelense de sırıtıyor ve Ford'a "buraya kadar" dedikten sonra ayağa kaldırarak TKO Cutter için ters pozisyonda sırtına alıyor. Ford'u, ZIPLATTI VE TKO CUTTER- FORD'TAN HURRICANRANA! Hurricanrana'nın etkisiyle iplerin arasından dışarı düşüyor Tomko ve ringe dönmek istiyor. Ancak Ford fırladı şimdi ve iplerden sekerek Suicide Dive! Tomko yüzünü tutarak gerilediğinde Ford bir daha iplerden sekiyor ve bu kez de TOPE CON HILO! Bu kez indirdi Tomko'yu! Ford şimdi rakibini güç bela kaldırıp ringe geri yolluyor ve köşeye gidiyor Ford. Top rope'a tırmanıyor ağır ağır, rakibine baktı... VE FROM THE HEAVENS! FORD TUŞA GİTTİ, 1............2............3!
Kazanan: Montez Ford
Ford kazanıyor! İlk tekli maçını alıyor Ford. Ancak ringdeki coşkulu halinden eser yok gibi! Tomko öylece yatarken Ford onun elini kaldırmaya gelen hakemi reddediyor. Hakem usulen kaldırması gerektiğini söyleyince "beni anlamıyorsun" diye bağırarak itiyor onu göğsünden ve apronda oturarak efkarla yere bakıyor.
Joe Rogan: Oğlum bunun torbacısı kim?
Ford üzgün bir şekilde arka alanın yolunu tutarken hakem ve seyircilerin epey kafası karışmış vaziyette. Bu görüntülerle arka alana gidiyoruz.
Arka alanda bizi Renee Young karşılıyor.
Renee Young: Bayanlar ve baylar; John Cena.
Renee Young: John, bu akşam Main Event'te belki de tarihe tanıklık edeceğiz. GTW unvanı, 2023'te yeniden sahibini buluyor ve bu maçta Angelico, Dean Ambrose ve Sheamus'la bir Fatal 4 Way maçına çıkacaksınız. Düşüncelerin neler?
John Cena: Tarihe tanıklık ettiğimiz kısmı doğru. İlk kez dört tane adamın sokak eşkıyası gibi bir GM'in etrafını sarabildiğine ve onu tehdit ederek ana kemere aday olabildiğine şahit olduk. Eğer her şey bu kadar kolaysa, ana unvan şanslarının ne anlamı kaldı? Hiç bir yaptığını, hiç bir söylediğini onaylamadığım bir adam olsa da, Joe Gacy'e haksızlık değil mi bu? Bilmiyorum Renee. Belki de bu benim kaderimdir, bir yerde çürüme ve yozlaşma olduğu zaman sahneye çıkarak her şeyi kökünden temizlemek.
Renee Young: Peki bunun dörtlü bir maç olması hakkında ne düşünüyorsun? Eğer Sheamus ve Ambrose de seninle aynı düşüncedeyse, mantıklı olan önce Angelico'yu devreden çıkarmak mı olmalı?
John Cena: Eğer bunu yaparsam ya da yapılmasına yardımcı olursam, Angelico ve arkadaşlarından bir farkım kalmaz. Sayıya güvenmiş olurum. Angelico'yu teke tek, adilane bir dövüşte yenemeyecek miyim ki başkalarının yardımına ihtiyaç duyayım? Maçın dörtlü olması hakkındaki düşüncem ise, bu maçın çoklu maç olması David Otunga ve diğerlerine "ringe gelin" davetiyesi çıkarmakla aynı anlama gelir. Main Event'te bizi neyin beklediğini bilmiyorum ama kafamda tek bir şey var: Bu hastalıklı yapılanmaya bir son yazmak. Bu gece sahneye çıkacağım ve bu uğurda kimi yenmem gerekiyorsa: Angelico, Sheamus, Ambrose, Otunga, Haskins.... Hiç fark etmez, onları yeneceğim ve GTW Şampiyonluğumu belime takarak bu işi sonuçlandıracağım.
Renee Young: Maçın diğer üç katılımcısının şu an seni dinliyor olduğunu bilsen ne söylemek isterdin?
John Cena cevap vermiyor ve manidar bir şekilde gülümsüyor. İngiliz taraftarlar kendiliğinden chant atarak "you want some, come get some" diye bağırıyorlar. Cena "onları duydun" diyor ve Renee'ye gülümseyip gidiyor.
Michael Cole: Bayanlar ve baylar, bugün GTW'da eski usul bir face-off'u geri getiriyoruz. "The Bizarre One" Goldust ve "Sexual Chocolate" Mark Henry, bugün eşzamanlı röportaj yöntemiyle, Xplosion'da yapacakları WHC Eleme Çemberi maçı öncesi bizimle duygularını paylaşacaklar. Beyler, hoş geldiniz.
Mark Henry: Hoş bulduk Michael.
Goldust cevap vermiyor, nefesini tutuyor. Henry başını iki yana sallıyor sıkıntıyla Goldust'a bakarak.
Michael Cole: Büyük maça günler kala, hazırlıklarınız ne aşamada? Senle başlayalım Mark.
Mark Henry: Michael, biliyorsun ki bazıları benim hakkımda yanlış izlenimlere kapılıyorlar. Benim Seksüel Çikolata olmam demek, bir yarışmacı olmayacağım anlamına gelmiyor. Herkes benim 2010'ların başında nasıl bir makine olduğumu hatırlıyor. Benim burada yaptığım, bir tiyatro gösterisinden çok doğamı göstermek. İçimden geleni yaşamak. Evet, ben bir seks bağımlısıyım-
Goldust bu söz karşısında dudaklarını ısırırken Henry devam ediyor.
Mark Henry: Ve evet, kendimden yaşça büyük, beyaz kadınlarla birlikte olmayı seviyorum-
Goldust: Bu harika Henry..... İçinde saklı olanları dışarı vuramadığı için kaybolan bir jenerasyon var... Yüzyıllar... İnsanoğluna kendisini keşfetmesi için sunulan bir sürü büyülü fırsat ama hala bizden beklenen şeyleri yapmaya hevesliyiz. Beyaz bir aile, bir erkek çocuğu, bir kız çocuğu. Erkek-kadın evliliği, neden?
Mark Henry: Yo Goldust, benim söylediğim şeyleri farklı tarafa çekmeye çalışma. Ben senin derdini anladım, sen GTW'a geldiğinden beri tek bir amacın var: Vurdurmak. Peki niye? Ringde herkese kök söktürüyorsun, yeteneklisin, neden akıl oyunlarına ihtiyaç duyuyorsun?
Goldust: Mark.... O güçlü ses tonunla sorduğun sorularla beni daha yakından tanımak istediğini hissedebiliyorum. Sana cevap vereyim: GTW'da yer alan herkes benim yönetmen koltuğunda oturduğum bir filmin parçası sadece. Figüranlar, makyaj ekibi, ışıkçılar.... (
Goldust dudağını büzüyor.) Ve ben, bu sette yer alan kişilerin duygusal reaksiyonlarıyla oynuyorum... Onlara içlerinde gizli olan şehveti hissettiriyorum... Bir kuklacı gibi onların iplerini çekiyor ve ne tarafa hareket edeceklerini seyrediyorum...
Mark Henry: Dostum sen sadece heteroseksüel adamları kamera karşısında bulunmak istemedikleri pozisyonlara sokup akıl oyunları oynuyorsun. Yaptığın bu.
Ama Xplosion'da bunların pek bir önemi yok çünkü sana o ucube hareketleri yapmana imkan vermeden tek bir World's Strongest Slam ile işini bitireceğim. Ayrıca madem sen yönetmendin, Royal Rumble'ı neden kazanamadın?
Goldust: Bazı sonlar, bazı anlar için saklanır Mark.... Xplosion'da o güçlü kollarınla seni ringde görmek benim için zevk olacak. Ve maçın sonunda, ben.... üzerine çıkmış 3'ü saydırdıktan sonra herkes No Way Out'ta altının, altınla buluşmasını izleme şansına sahip olacak. Remember the name.... GOLLLLLLLLDUST!
Goldust kendini okşarken Henry "a**** kodumun herifi" diyerek başını iki yana sallıyor.
Michael Cole: Baylar, değerli vaktinizin ayırdığınız için teşekkürler. Xplosion'da, Mark Henry, Goldust'a karşı! İki tarafa da başarılar diliyoruz.
Staying Alive!
VIP Club burada! Daniel Garcia ve Ricky Starks, golf çantalarını sırtlarına vurmuş vaziyette girişte görünüyorlar. İkili kahkaha atarak rampada ilerliyor. Garcia golf şortunun cebinden çıkardığı bir 100'lük dolar banknotunu çıkarıp atacakmış gibi yapıyor ve kapmak için hareketlenen seyircinin haline gülüyor. İkili golf çantalarını aprona bırakıp ringe giriyorlar. Starks bir golf topuna vurur gibi yapıyor ve ikili şapkalarını çıkararak rakiplerini bekliyorlar.
YOU BOTH SUCK! YOU BOTH SUCK! YOU BOTH SU-
WYATT!
Girişte gaz lambasıyla Bray Wyatt, sağında Dutch ve solunda manevi oğlu Christopher Wyatt'la beraber rampada görünüyor. The Wyatt Family ringe ilerliyor, Wyatt sandalyesine geçiyor rampada ve Dutch'la Christopher ringe girdiğinde lambaya üfleyerek ışıkları geri getiriyor.
Dutch ikiliye kilitlenmiş gibi bakarken Christopher Wyatt boş gözlerle ipleri süzmekle meşgul. Dutch sert bir tokat atıyor Christopher'ın suratına ve itekleyerek aprona götürüyor onu. Ürkmüş görünen Garcia ve Starks aralarında taş kağıt makas yapıyorlar, Garcia'nın taşı Starks'ın makasını parçalıyor. Starks ve Dutch birbirine bakarken hakem zili çaldrııyor.
GTW Tag Team Championship Tournament
Quarter Final
VIP Club vs. The Wyatt Family
Starks ve Dutch birbirine yaklaşıyor, Starks bir adım öne çıkıp tokadı patlatıyor suratına! Dutch başını kaldırıyor ve güldükten sonra boğazına yapıştığı Starks'ı iplere doğru itiyor ve Double-Arm Clothesline ile yere seriyor! Starks'ı kaldırıp köşeye fırlatıyor şimdi ve üzerine doğru koşarak Avalanche! Sırtına arka arkaya yumruklar atıyor Starks'ın, hakem araya girmek istediğinde hakemi de itiyor ve Starks'ı iplerden sektirerek geldiğinde Clothesline sallıyor - Starks kayarak bacaklarının arasından geçiyor ve Garcia'ya tag veriyor. Garcia temkinli bir şekilde iplerin arasından geçerek gardını alıyor ve Dutch'a yaklaşıyor. Dutch'a fake gösterip sıçrayarak Enziugiri koyuyor! Dutch yüzünü tutarak duraklasa da Garcia iplerden sekerek Forearm Smash ile zıpladı- DUTCH'TAN BATTERING RAM! Dutch şimdi kafasından tutup kaldırıyor ve sırtına alıyor Starks'ı, ringin ortasına koşup Running Samoan Drop! Bray Wyatt sandalyesinden memnun bir yüz ifadesiyle başını sallıyor. Dutch şimdi köşeye itekliyor Garcia'yı ve Christopher'a tag veriyor. Christopher içeri giriyor ve Dutch onu kolundan tutup köşeye yolluyor, Corner Clothesline! Christopher şimdi Garcia'yı Dutch'a yolluyor, Dutch onu alıp çevirerek Spinning Side Slam! Christopher tuşa gidiyor, 1..........2........
Ricky Starks bozdu! Christopher yavaşça başını kaldırıp faltaşı gibi açık gözlerle ona bakarken Starks geriliyor. Ringin dışına kaçmak istiyor ama Christopher arkadan gelip yakalıyor onu ve kaldırıp Belly-to-Back Suplex! Christopher boş gözlerle Dutch'a bakıyor, Dutch da yerde yatan Garcia'yı işaret ederek ezme işareti yapıyor. Bray Wyatt rampadan "leşini çıkar" diyerek bağırırken Christopher sırıtarak kaldırıyor Garcia'yı, Body Slam! Tekrar kaldırıyor ayağa rakibini, yüklenip ikinci kez Body Slam vuruyor. Üçüncü kez kaldırıyor ayağa ve Running Powerslam pozisyonunda yüklenip köşeye koşarak kafasını turnbuckle'a çarptıktan sonra üçüncü kez Body Slam! Tekrar kaldırıyor Garcia'yı Christopher, dördüncüyü vurdu. Bir daha kaldırıyor Christopher, boş gözlerle Dutch'a bakıp sırıttıktan sonra beşinci Body Slam! Hakem dikkatle takip ederken tekrar kaldırdı Garcia'yı ve altıncı kez vurdu yere. Christopher yine kaldırırken Garcia'nın ağzından kan sızdığını görüyoruz. Christopher, Garcia'yı yine kaldırıyor ve yedi! Sekizinci Body Slam için kaldırırken hakem Garcia'nın kendinden geçtiğini görüyor ve zili çaldırıyor!
Nakavt ile kazanan ve Yarı Finale çıkan: The Wyatt Family
Hakem şimdi rakibini bırakması için Christopher'ın yanına gidiyor. Dutch, Bray'e dönüyor. Bray "ölüsünü istiyorum" diye bağırıyor. Dutch ringe girip şimdi hakemi çekiyor köşeye ve ringin dışını işaret ediyor. Bu sırada Christopher sekizinci Body Slam'i vurmakla meşgul. Bir daha kaldırıyor Garcia'yı ve dokuzuncu! Onuncu kez kaldırıyor Garcia'yı ve Bray'e bakarak ONUNCU BODY SLAM! Dutch şimdi Christopher'ı çekiyor oradan ve ayağıyla iterek Garcia'yı ringin dışına bırakıyor. Live in Fear arenada yankılanır ve Bray sandalyesinden ikiliyi alkışlarken Dutch ve Christopher kameraya kilitleniyor. Bu tuhaf anlarla reklamlara gidiyoruz.
------------REKLAMLAR---------------
Güneşli bir Amerikan stil mutfaktayız. Evin annesi yemek yaparken 13-14 yaşlarında görünen oğlu da elinde ters tuttuğu bıçakla patates soymaya çalışıyor.
Çocuk: Anne! Anne! Bu patatesi dilimleyemiyorum!
Anne: Oh Jordan! Sen tam bir gerizekalısın! Senin gibi bir embesili nasıl doğurdum??
Anne, elleri belinde kameraya muzipçe gülümsüyor ve çocuğun yanına gidiyor. Mutfak standında duran ve "PremiumSlice" yazılı bir mutfak bıçağı görüyoruz. Ancak anne o bıçağı değil, hemen yanda duran ince ve tahta sopayı eline alıp çocuğunun koluna sertçe vuruyor. Çocuk acıyla bağırarak yere yığılırken annesi kameraya dönüyor.
Anne: Çocuklarımıza düzgün eğitim vermek önemli. Eğitim hayatı aksamış bir çocuk, en basit meselelerde bile başınıza bela olabilir! Ben bu yüzden Cumberdale Koleji'ni tercih edeceğim! Çünkü düzgün eğitim, düzgün çocuk; düzgün toplum demek!
Bir jingle dönerken kadın bilgece gülümsüyor ve kolunu tutarak yerden küskün bir şekilde ona bakan çocuğuna bir hamle daha yapmaya hazırlanırken reklamlar bitiyor ve şova dönüyoruz.
"Cumberdale Koleji - Eğitimde Hep İleri!
---------------REKLAMLAR---------------
Wembley'e araçlar yaklaşıyor, GTW Şampiyonluğunu taşıyan konvoy belirirken seyirciden büyük cheer var.
Polis gözetiminde arenaya yaklaşıyor konvoy, araçlardan görevliler teker teker inerken zırhlı bir aracın içinden, GTW logolu dev bir kutu indiriliyor.
WELCOME BACK! WELCOME BACK! WELCOME BACK! WELCOME BACK!
GTW evreni, geri dönen GTW Şampiyonluğunu adeta selamlarken arenada büyük heyecan hakim. Ringe dönüyoruz.
Justin Roberts: Bayanlar ve baylar, sıradaki maç, GTW Şampiyonluğu için bir Fatal 4 Way maçı!
Wembley ayakta! Büyük bir heyecan hakimken "YES" tezahüratları arasında bir müzik duyuluyor.
BOOOOOOOOOOOOOO!
Hallelujah!
Angelico girişte! Rampada ilerlerken yuhalayan seyircilere bakıyor. Basamakları tırmanıp aprona çıkıyor ve seyirciye dönüp "sevseniz de sevmeseniz de" diye bağırıp kemer işareti yapıyor.
Joe Rogan: Bazıları bu gece bu adam şampiyon olursa GTW'nun özgürlüğünü kaybedeceğini söylüyor King. Sence bu abartı mı?
Jerry Lawler: Açılışta olanlardan sonra bütün seyircinin onun aleyhine döndüğünü söylemek mümkün. Ama bir açıdan bakarsan: Ben olsam bir Londra şovunda ana kemer maç izlememi sağlayan adamı yuhalamazdım Joe!
Ancak seyirci pek aynı fikirde değil gibi. Angelico yuhalanmaya devam ederken gergin görünüyor. Seyircilerin arasına bakıyor.... onlar burada! David Otunga, Matt Hardy ve Jeff Hardy'i görüyoruz. Seyircilerin arasında yerlerini almış olan üçlü ringi dikkatle izliyor.
REHIRE HASKINS! *clap clap clap REHIRE HASKINS! *clap clap clap
Mark Haskins'e yönelik tezahüratlar artarken...
Written in My Face!
CELTIC WARRIOR BURADA! Menajeri Jim Cornette'le beraber girişte görünüyorlar. Karışık tepkiler var Sheamus'a. Sheamus kolyesini tutarak ringe ilerliyor, Cornette de hemen onun yanı başında bir şeyler fısıldıyor kulağına. Sheamus'un gözü seyircilerin arasını tararken kolyesini öpüp Cornette'e teslim ediyor. Basamakları tırmanıp içeri giriyor. Angelico ve Sheamus birbirine bakıyor şimdi. Sheamus köşeye geçerken Cornette aprona çıkıyor ve kulağına talimatlar fısıldamaya devam ediyor.
Aerials!
Lunatic Fringe burada! Seyircinin büyük desteği var Ambrose'a. Dean, elinde Hardcore Şampiyonluğuyla birlikte ringe ilerliyor ve kayarak içeri giriyor. Ambrose yumruklarını sallayarak Sheamus ve Angelico'ya bakıyor.
Jim Ross: Merak ettiğim şu baylar, Dean Ambrose bu gece tuş olursa; tuşu bulan adam Hardcore Şampiyonu mu olacak?
Jerry Lawler: Sanırım bunun için ayrı bir tuş gerekiyor JR.... Yani, maçı Dean'i tuş ederek kazanan kişi, Hardcore şampiyonluğu için ayrıca bir tuş girişiminde daha bulunursa o zaman Hardcore unvanı için bir şansı olacak.
Jim Ross: Peki ya maçın dışından birisi kemer için gelirse?
Jerry Lawler: Arenanın her yeri güvenlik kaynarken ve ring kenarı da bu kadar kalabalıkken denemek isteyene başarılar dilerim o zaman!
BOOOO! / CHEER!
Time is Now! John Cena girişte! Her zamanki gibi İngiltere'yi ikiye bölüyor Cena, arenanın yarısı Cena'yı desteklerken, diğer yarısı ise karşısındaymış gibi duruyor. Cena gürültüyü göstererek kameraya yaklaşıyor "büyük gün geldi" dedikten sonra asker selamını çakıp ringe fırlıyor.
Cena ringe giriyor kayarak ve iplerden sekerek şapkasını seyircilere fırlatıyor. Sıyırıp çıkarttığı tişörtünü de ön sıradaki bir hayrana veriyor Cena ve içeri giriyor. David Otunga'nın düşüncelere dalmış gibi ringi izlediğini görüyoruz seyircilerin arasından. Şimdi Cena da köşesine geçiyor ve dört katılımcı da bekliyor...
....görevliler unvanı getiriyor ringe doğru. Cena, Angelico, Sheamus ve Ambrose dikkat kesilmişken ringin önünde kutu açılıyor ve parlayan GTW Şampiyonluğu görücüye çıkarken arenadan büyük cheer geliyor. Görevli, unvanı hakeme teslim ediyor. Hakem, unvanı dört adama da gösterdikten sonra havaya kaldırıyor. Dört ismin gergin bekleyişi sona ererken hakem zili çaldırıyor ve unvan maçı başlıyor!
GTW Championship Match
Angelico vs. Sheamus vs. Dean Ambrose vs. John Cena
Let's go Cena / CENA SUCKS!
Dört adam da birbirine bakıyor. Herkes Angelico aleyhine dönecek mi diye bir tereddüt anı yaşanıyor. Ancak Cena ve Ambrose bundan yana değil gibi! Cornette, üçlüye "düşman orada" diye bağırıyor Angelico'yu göstererek. Ama Cena başını iki yana sallıyor. Ambrose sırıtarak seyircilerin arasında oturan Angelico'nun arkadaşlarını göstererek bir şeyler söylüyor. Ancak omzunu silkiyor ardından ve CENA'YA YÖNELİYOR! Angelico da sinyal almış gibi fırlıyor ve Sheamus'a doğru High Knee ile uçuyor - ama Sheamus kaçıyor yoldan ve itekleyerek köşeye götürdüğü Angelico'ya yumruk üstüne yumruk sallıyor. Diğer köşede boğuşan ikiliden Cena kolunu tutup Ambrose'u karşı köşeye yollayacakmış gibi yapıyor, ardından kolundan tutup kendine çekerek Lariat sallıyor - Dean kolunun altından dönerek sert bir Tornado DDT! Tuşladı, 1.........Cena attı. Diğer köşede Angelico ipleri eline almış durumda. Sheamus'u köşeye sıkıştırıp karnına sert bir Shoot Kick koyduktan sonra European Uppercut yapıyor. Ardından kendine çekip iplere yolluyor - Sheamus çevirip yolladı onu şimdi ve yakaladığında çevirerek Tilt-A-Whirl Backbreaker! Tuş deniyor, 1....Angelico atıyor hemen. Sheamus şimdi Angelico'yu dışarı fırlatıp Cena tarafına yoğunlaşmak istiyor... ancak Angelico apronda kalıyor ve Sheamus öteki tarafa yöneldiğinde sıçrayıp Springboard Dropkick! Sheamus ring dışına düşerken Angelico diğer tarafa doğru sıçrayıp iki adama sıçrıyor - Dean erken görüp çekiliyor yoldan ve Corner Forearm Smash, Cena'da patlıyor! Dean bacağının arkasına tekme atıp pozisyona aldığı Angelico'ya REVERSE DDT! Dean tuşa gidiyor, 1.........2.........
Angelico attı! "Let's go Ambrose" tezahüratları şiddetlenirken Ambrose, Angelico'yu kaldırıp son hız köşeye fırlatıyor. Ardından geriliyor ve Angelico'ya doğru silah işareti yaptıktan sonra fırlıyor - RİNGE DALAN SHEAMUS'TAN SHOULDER TACKLE! Şimdi kaldırıp Dean'i, Angelico'nun üzerine doğru fırlatıyor ve hemen ardından üzerlerine doğru koşuyor - Angelico o yarı yoldayken fırlayarak Leaping Clothesline ile devirdi Sheamus'u! "REHIRE HASKINS" chant'leri başlarken Angelico köşedeki Dean'e doğru geriliyor ve Stinger Splash - Dean! Yakaladı onu üstüne gelemeden ve Exploder Suplex'le çaktı köşeye! Angelico sırtını tutarak kendini ring dışına bırakırken Dean, ayağa kalkan Sheamus'a gidiyor ve Running Clothesline ile yere seriyor. Ardından kaldırıp iplere yolluyor ve Back Elbow - Sheamus başını eğip iplerden sekti ve Running Double Axe Handle! Ambrose'u kaldırdı şimdi ve Running Front Powerslam için kaldrııyor sırtına - Ambrose, arkaya indi ve Sheamus'a gelişine Backstabber! Dean hemen devirip tuşa gidiyor, 1.........2.......ringe giren Cena bozuyor tuşu! Seyircilerin arasından maçı takip eden Jeff Hardy ayaklanmak istiyor ama Otunga eliyle durduruyor onu. Cena şimdi kalkan Dean'in karnına bir tekme atıyor ve kolunun altına girerek Fisherman's Suplex! Dean sırtını tutarak aprona yuvarlanırken ayaklanan Sheamus'a yöneliyor Cena - Sheamus! Bir anda karnına tekme çıkarıyor onun. Üzerine bir European Uppercut. Şimdi Cena'yı iplere itip Clothesline deniyor - Cena kolunun altından dönerek Tornado DDT denedi - ama Sheamus dengede tutuyor onu yere inmeden ve zıplatıp Gourdbuster ile yere yapıştırıyor! Cena'yı kaldırıyor Sheamus şimdi ve IRISH CURSE BACKBREAKER! Sheamus tuşa gidiyor, Sheamus kemere gidiyor, 1.............2........
Cena'dan Kick-Out! Sheamus, ayağa kalkıp Brogue Kick için hazırlık yapmak istiyor ama Angelico ringe dalıp sıçrayarak Buzzsaw Kick salladı- Sheamus başını eğip karından kavrayıp kaldırıyor onu White Noise pozisyonuna - ama Angelico pozisyonu bozuyor ve Jumping Neckbreker! Sheamus boynunu tutarak köşeye sürünürken Angelico büyük yuhalamalar arasında Cena'yı kaldırıyor ayağa ve Fall of the Angels için kafasını bacaklarının arasına alıyor - AMBROSE'DAN GELEN SPRINGBOARD CLOTHESLINE'LA DA YERDE KALIYOR! Ambrose, yere yığılan Angelico'yu kaldırıp hızla iplere yolluyor ve tam karnına bir Knee Lift! Angelico acı içinde dizlerinin üzerinde kalırken Dean iplerden sekiyor ve Impact Clothesline! Dean tuşa gidiyor, 1..........2..........Angelico attı! Ambrose, Angelico'yu kaldırıp Dirty Deeds için pozisyona alıyor - Angelico olduğu yerde dönerek sıyrıldı ve JUMPING SUPERKI- Dean ayağını yakaladı onu ve kendine çekip yüklenerek MICHINOKU DRIVER! Ambrose yine deniyor, 1..........2.......Cena bozdu tuşu! Cena şimdi arka arkaya yumruklarla geriye sürüyor Dean'i ve köşede Shoulder Press'ler uyguladıktan sonra hemen yandan ring dışına fırlatmak istiyor - ama Dean iplerde dönüyor ve REBOUND LARIA - Cena kafasını eğdi VE SIRTINA ALDI ONU, ATTITUDE ADJUSTMENT MI GELEC- KÖŞEDEN FIRLAYAN SHEAMUS BROGUE KICK'LE BİÇTİ CENA'YI! SHEAMUS, ŞAMPİYONLUK İÇİN TUŞA GİDİY- Angelico arkadan Running Dropkick koyarak ringden düşürdü ONU VE TUŞA GİTTİ, DEAN DE YERDE, ANGELICO ŞAMPİYONLUĞA GİDİYOR, 1...........2..........
JIM CORNETTE! Dışarıdan ayağından tutarak çekiyor hakemi ve son anda engelliyor! Angelico, Otunga'ların olduğu tarafa bakarak Cornette'i işaret ediyor! OTUNGA, MATT HARDY VE JEFF HARDY AYAĞA KALKTI ŞİMDİ! Seyirciden büyük bir uğultu yükselirken ve Jim Cornette endişeyle üzerine doğru gelen grubu süzerken bir hareketlenme daha oluyor!
GTW GÜVENLİĞİ DEVREDE! Güvenlik görevlileri etten bir duvar örüyor adeta üçlünün geçiş yoluna, GTW gücünü gösteriyor! Otunga, Matt ve Jeff tereddütlü bir şekilde önlerindeki sete bakıyor.
Jerry Lawler: Üçe karşı sekiz! Bu kavgaya girmek için aptal olmaları lazım!
Otunga başını iki yana sallıyor Angelico'ya bakarak. Jeff ve Matt'le bir şeyler konuşuyorlar, Jeff bir yana, Matt bir yana gidiyor! Wembley seyircisi büyük bir uğultuyla tepki verirken Otunga yerine oturuyor. Cornette de rahatlıyor. Bu sırada ringdeki Angelico arkasını dönüyor ve Dean Ambrose'dan gelen Shotgun Dropkick'le turnbuckle'a sırtını vurup yerde kalıyor. Dean onu kaldırıp köşeye çıkarıyor şimdi ve ikinci ipe çıkıyor. Angelico'nun kafasını arka arkaya yumruklar saydırıyor ve Butterfly Suplex için kollarını kilitlemeye başlıyor - ancak Sheamus da geliyor oraya ve Powerbomb pozisyonunda Dean'i kavrıyor alttan, KALDIRIYOR SHEAMUS ŞİMDİ VE TOWER OF DOOM! Tower of Doom'dan sonra Sheamus hemen Dean'i kenara itiyor ve Angelico üzerinde tuşa gidiyor, 1..........2..........JOHN CENA BOZDU! Sheamus kafasını tutarak iplere gerilerken Cena da ayaklanıyor ve Sheamus'a doğru koşuyor - Sheamus zıplattı onu ve Standing Flapjack'le suratını iplere çarptı! Cena yüzünü tutarak acı içinde kıvranırken Sheamus kalkıyor ayağa ve Cena'yı kaldırıp iplere yollayarak pozisyon aldı, BROGUE KICK - CENA AYAĞI YAKALADI! KENDİNE TUTUP ÇEKTİ VE DROP TOE HOLD İLE DÜŞÜRDÜ! BACAKTAN KİLİTLEDİ VE STF! STF LOCKED IN! JIM CORNETTE! Cornette aprona fırlıyor hemen ve ringe girmek için iplerin arasına giriyor - Cena fırladı oraya ve tam kafasına Knee Lift! CENA ARKASINI DÖNER DÖNMEZ SHEAMUS BROGUE KICK SALLIYOR- CENA YİNE YAKALADI ONU VE SIRTINA ALDI, SIRTINA ALDI VE ATTITUDE ADJUSTMENT! TUŞA GİTTİ CENA, 1..........2..........................
AMBROSE BOZDU! CENA ÇOK YAKLAŞMIŞTI! Hayal kırıklığı içinde köşeye geriliyor Cena. Ambrose kalkıp ona doğru fırlıyor -Cena tekme attı - Ambrose ayağı yakalayıp Knee Lift koyuyor rakibinin bacağına ve Cena'nın kafasını bacaklarının arasına alıp kaldırıyor havaya, Turnbuckle Powerbomb! Cena sırtını tutarak yerde kalıyor, Dean arkasını döndü - ANGELICO'DAN FLYING FOREARM YİYEREK YERDE KALIYOR! Angelico şimdi Dean'i kaldırıyor ve kafasını bacaklarının arasına aldı, yuhalamalar arasında kaldırdı havaya, ANGELICO TUTTU VE KOŞARAK FALL OF THE ANGELS! FALL OF THE ANGELS'I VURDU ANGELICO VE TUŞ, 1...........2..................
SHEAMUS SON ANDA! Son anda Sheamus bozuyor! Angelico hayal kırıklığı içerisinde seyircilerin arasına bakıyor. Bu esnada kamera açılıyor, arka alanda bir hareketlenme var!
Güvenliklerin şefi kulaklığını dinledikten sonra çevresindeki diğer güvenlik görevlilerine bağırıyor. Eliyle işaret veriyor ve güvenlik görevlilerinin büyük bir kısmı arka alana doğru fırlıyorlar şimdi!
Jerry Lawler: N'oluyor lan?
Görevliler giderken içlerinden birisine yaklaşıyor kamera ve bağırılan talimatı duyuyoruz :"
Arka alana! O burada, Beyefendi burada!"
Joe Rogan: HAS*****
Geriye ancak dört güvenlik görevlisi kalıyor. Onlar da kafası karışık şekilde pozisyon almaya çalışırkenMATT HARDY HAMLEYİ YAPIYOR SEYİRCİLERİN ARASINDAN! Güvenlik görevlilerinin ikisinin arasına dalıyor Matt sert yumruklarla. Güvenlikler Matt'i zaptetmeyi başarıyor ancak ringde büyük bir emniyet açığı var şu an! Angelico arkadaşlarına işaret veriyor! David Otunga ve Jeff Hardy'nin, Matt'in tam çaprazındaki yerde pozisyon aldığını görüyoruz. David ve Jeff aceleyle basamakları inerek ringe gelirken Cena ve Sheamus durumu görüyor. Birbirleriyle anlaşıyor hızlıca ve ringden kayarak iniyor ikili! Tehlikenin farkında olmayan David ve Jeff'i bağırarak uyarmak istiyor Angelico hatta bir ayağını iplerin arasından dışarı atıyor ama... Otunga ve Jeff bariyerleri aşar ve bir güvenlik görevlisi oraya fırlarken... Cena ve Sheamus onları gafil avlıyor ve iki yandan saldırıyorlar! Sheamus, saçından tutup bariyere vuruyor Jeff'i. Cena da Otunga'yı arka arkaya yumruklarla geri sürüyor. Angelico çıkmak istiyor - AMA ARKADAN DEAN AMBROSE ÇEVİRDİ ONU, AMBROSE KARNINA TEKMEYİ BASTI, AMBROSE POZİSYONA ALDI VE DIRTY DEEDS! DIRTY DEEDS! DÖRT ADAM HALA BİRBİRİYLE MEŞGUL, WEMBLEY'DE MÜTHİŞ BİR CHEER EŞLİĞİNDE DEAN AMBROSE GTW ŞAMPİYONLUĞU İÇİN GİTTİ TUŞA, 1............................2..............................
MARK HASKINS! MARK HASKINS RİNGE GİRİYOR VE BOZUYOR TUŞU! MÜTHİŞ BİR CHEER GELİYOR! Haskins geriliyor şimdi ve Ambrose kalktığı anda ona doğru fırlayarak SPEAR! Spear'ı gömdü! Arka alana dönüyor kameralar ve görevlilerin şimdi gerisingeri ringe girmek için arka alanda koştuğunu görüyoruz!
Jim Ross: Bu o***** ç******* arka alanda yaptığı üçkağıtla bütün ringin etrafını temizledi. Ulan ama anlamadığım şey şu: Güvenlikler neden bu kadar yavaş davranıyor?
Jerry Lawler: Bunu bilmiyorum ama GTW Şampiyonluğu bir o tarafa bir bu tarafa gidip geliyor JR.
Cena ve Sheamus ringde olan biteni fark eder etmez ringe dalıyorlar ama bunu erken gören Haskins, Angelico'yu da kolundan çekerek ring dışına çıkıyor. Müthiş bir kaos hakim! Bu sırada Matt Hardy de kan sızan burnunu tutarak bariyerleri aşıyor ve ekibi beşliyor! Otunga, Angelico, Haskins, Jeff ve Matt ringin etrafını çevrelemiş vaziyette! Ambrose kenarda iki büklüm yatarken Cena ve Sheamus ayağa kalkıp sırt sırta veriyorlar. İkiye karşı beş! "Let's go Cena" tezahüratları patlak verirken Jeff ringe doğru yaklaşıyor... ve ipe çok yakın olan Sheamus'u ayağından çekip düşürüyor! Sheamus'u dışarı çekiyor ve Otunga'yla Matt de saldırıyor üstüne. Arka arkaya yumruklar atıyorlar ring dışında! Cena ring dışına bakıyor ama Haskins ve Angelico'nun da katılmasıyla beraber tehlikeyi fark ediyor. Cena, Ambrose tarafına bakıyor ama Ambrose de tam toparlanmış vaziyette değil!
Joe Rogan: Bu hiç iyi görünmüyor beyler, hiç iyi görünmüyor.
OTUNGA, MATT VE JEFF KALDIRDIKLARI SHEAMUS'U DEMİR BASAMAĞA TRIPLE POWERBOMB'LA VURUYORLAR!
Haskins bir anda fırlıyor ve bariyerlerin önünde toparlanmakta olan Jim Cornette'e GELİŞİNE SPEAR! Şimdi Angelico aprona çıkarken dörtlü ringin etrafını sarıyor Cena'ya gülümseyerek. Cena, kalkmakta olan Ambrose'a ve ringi sarmış olanlara bakarak "işiniz birazdan bitecek" diyerek gelen güvenliklerin olduğu rampayı işaret ediyor. Ancak Otunga'nın yüzünde hiç de hayra alamet olmayan bir gülümseme var....
Güvenlikler geliyor... ancak hiç aceleleri yok gibi! Güvenlikler rampanın iki yanına diziliyor şimdi. Ve girişte... girişte biri var...
Jim Ross: O KİM LAN?
Jerry Lawler: YOKSA BAHSETTİKLERİ ADAM, BEYEFENDİ, BU MU-
Girişteki kişi....
BU JOHNNY ACE! WEMBLEY'DE BÜYÜK UĞULTU KOPUYOR! BEYEFENDİ BURADA, JOHN LAURINAITIS GERİ DÖNDÜ!
Jerry Lawler: YOK A******* A**I
YOU SUCK! YOU SUCK! YOU SUCK! YOU SUCK!
John Lauirinaitis'e büyük tepki var! Beşli ise onun gelişini keyifle izliyor. John Lauriniaitis ringe ağır adımlarla ilerlerken güvenlikler onun için yolu açıyor. Laurinaitis şimdi ringin önüne kadar geliyor ve John Cena ile bakışıyor. Ringi çevrelemiş olan adamlarına bakıyor ve başıyla hafif bir hareket yaparak talimatı veriyor!
ANGELICO İÇERİ GİRİYOR VE DÖRTLÜ DE RİNGE DALIYOR! Angelico, Matt ve Jeff; Cena'ya, Haskins ve Otunga ise Ambrose'a saldırıyor! Beş adam iki rakibi de elimine etmeye çalışıyor. Otunga şimdi Haskins'in kendisine yolladığı Ambrose'u tuttu ve ONE-HAND SPINEBUSTER! İkili Dean'i dışarı yuvarlarken diğer tarafta ise işler daha kıran kırana geçiyor! Matt'e sert bir yumruk atan Cena, Angelico'yu da Big Boot ile yere seriyor! Jeff koştu ona, CENA SIRTLADI VE JEFF HARDY'İ RİNGİN DIŞINA ATTITUDE ADJUSTMENT İLE FIRLATIYOR! Üzerine koşan Matt Hardy'den de sıyrıldı, MATT HARDY OMZUNU RİNG DEMİRİNE VURUP KÖŞEDE ÖYLECE KALIYOR! Cena şimdi Angelico'ya yöneld- HASKINS FIRLIYOR VE CENA'YA SPEAR! Cena'ya Spear! ANGELICO ŞİMDİ ARKADAŞLARINA BAKTI, GTW ŞAMPİYONLUĞUNA VE JOHN LAURINAITIS'E BAKIYOR! LAURINAITIS BAŞINI SALLIYOR VE ANGELICO TUŞA YATTI, 1..................2.................
Jim Ross: Baylar, bu bizim bildiğimiz haliyle GTW'nun sonu olabilir.
SWEEEEEEEEEEEEEET CHIN MUSIC!
*CHEER!
TUŞU SAYAN HAKEM SURATINDA PATLAYAN TEKMEYLE HAREKETSİZ KALIYOR! ANGELICO KALKIP KOŞTU, BİR SWEET CHIN MUSIC DAHA! BU...
HEART BREAK KID! Heart Break Kid burada! HEM HAKEMİ, HEM ANGELICO'YU AVLADI SHAWN MICHAELS! "H-B-K" tezahüratları başlarken John Laurinaitis taş kesmiş gözlerle HBK'e bakıyor! Haskins öfkeyle ona yönelirken Otunga elini omzuna koyup durduruyor onu ve girişi gösteriyor...
GTW LOCKEROOM'U BURADA! AUSTIN GUNN, KYLE O'REILLY, KAZUCHIKA OKADA, THE HURRICANE! Güvenlikleri teker teker indiriyor güreşçiler. Otunga tehlikeyi sezdi! Otunga, Haskins'i kolundan tutup ringin dışına götürüyor ve John Laurinaitis'in kulağına bir şeyler söylüyor. İfadesi olayın başından beri hiç değişmemiş olan Laurinaitis soğukkanlı bir şekilde Otunga'nın da yönlendirmesiyle bariyere yaklaşıyor. Ekip, bariyerleri aşıyor ve GTW güreşçileri ringe dalarken bariyerlerin arkasından onları izliyorlar.
Jim Ross: BU ORTAMDAN BİR ŞAMPİYON BULAMAYACAĞIMIZ KESİN! ZİRA ORTADA MAÇA DAİR BİR ŞEY KALMADI.
YES! YES! YES! YES! YES!
John Laurinaitis'le Shawn Michaels arasındaki buz gibi bakışmayla şov sona eriyor. Kameralarımıza son yansıyan şey, parlaklığıyla göz alan ve bu gece sahibini bulamamış GTW Şampiyonluğu oluyor! Xplosion'da, görüşmek üzere!
LONDON CALLING
GURESTURKIYE WRESTLING
2023