RPG GTW - 30 Haziran 2023 London Calling

Mr.Antonio Cesaro

4 Roots 1 Tree
Konular
976
Joe Gacy
Main eventi kaçırmıştım maalesef. Güzel kaostan mahrum kalmışız.

Gloom

アントニオ猪木
Konular
170
CM Punk
THE Brian Kendrick
Şimdi gelebildim eve. Okuyup yorumlayayım.

Gloom

アントニオ猪木
Konular
170
CM Punk
THE Brian Kendrick
Yengenizle sürekli görüşemiyoruz kendisi şehir dışından yeni geldi. Şovu ekmek durumunda olduk.

Ulan tarihi şov olmuş. Şu özel şovlarda bi' maça çıkamıyorum ama olsun. Christian'ın bu seviyeye düşmesi beni üzdü. Karakterin Gacy'den ayrılmasıyla birlikte ufak çaplı bir redemption era görebilirdik belki ama oyuncusu da meşgul sonuçta. Kyle'ı tebrik ederim. Her ne kadar Christian ile ufak çaplı feuduma devam etmek beni sevindirecek olsa da iyi bir rakip daha kazanmışım.

Gizem perdesi açılmaya başlamış. Yeni figürler ortaya çıkıyor. Bu yeni otorite figürlerinin öncekilerden farklı olmayışı da tarihte çok kez karşılaştığımız bir durum. Aynı Saddam'ı, Kaddafi'yi 'baskı' adı altında indirip rezil rejimleri getirdikleri gibi GTW de dibi görebilir. Herkes hazırlıklı olsun. Triple H yönetimi çok yahşidir anlamı çıkmasın buradan.

@Antagonist kardeşimin çektiği acı keyfimi kaçırır oldu. İyice loveable loser gimmicki yapıştı adamın üstüne. Ancak kendisine de diyorum, yazıp kenara atsın, ana kemer reigni yapacak bu adam. Öyle bir hazırlıklar var gibi geliyor bana ama ne kadar yakındır bilemem. Ekip ters köşeye yatırmayı seviyor. Öyle bir şeyler olacak gibi gibi.

Bütün bu otorite kavgasının ucu sonunda bana da değecek. Ne kadar geç o kadar iyi. Ekibin ellerine sağlık. Yine döktürmüşsünüz. @Patron

AlperMizanin

Kayıtlı Üye
Konular
511
Bryan Danielson
Sami Zayn
Valla sonu epey iyi olmuş şovun, double twist. Beğendim şovu epey, tebrik ediyorum herkesi.

Ben Kero

Kayıtlı Üye
Konular
422
CM Punk
Montez Ford
elinize sağlık, olaylar olaylar sonda valla. şirkette herkes taraf seçmek zorunda kalır bu gidişle. 5v5 maç kesinleşti gibi. biz de yağımızda kavrulup gideceğiz bakalım sonraki şov daha netleşir yolumuz diye umuyorum.

The Lone Man

consigliere
Konular
1,153
Stone Cold Steve Austin
-
En fiyakalı yerde takibi salmışım. Müthiş bitmiş aga. Hype söndürmelik bir şey oldugunu düsünmüyorum. Tanrıvari bir konumla giriş yapmış ikisi de. Daha çok ilgi çekmesi için HBK bir sonraki şovda kullanılabilirdi ama gelmesi için en uygun senaryo ve segment de burasıydı. Elinize saglik tekrardan.

Lucifer

Phillip Jack Brooks
Konular
491
CM Punk
John Cena
Ancak eve gelebildim, kısa bir yorum yazayım.

- Açılış, Heyman segmentini çok beğendim. Kullanılan kelimeler olsun, karakterlerin hareketleri olsun yerli yerindeydi. Main Event için iyi hype oluşturdu.
- Zannımca Kyle da CC de inaktif, birisinin kazanıp çembere girmesi hoşuma gitmedi. Eğer aktiflerse ve ben göremiyorsam kusura bakmasınlar.
- Devlin & Dar ilginç bir takım :D merakla bekliyorum.
- Mark Henry vs. Goldust tüm GTW'nin dream match'ıydı, sonunda gerçekleşecek :D
- Wyatt Family'nin kısa zamanda bitirmesi çok hoşuma gitti. İnaktif kişilere karşı olan maçlar bence de bu şekilde 1-2 paragraf olmalı. Zamandan çalmasınlar.
- Main event oldukça iyi booklanmış. Önce Haskins, sonra Lauriniatis ve HBK. @OnurDies hoş geldin kral, seninle muhtemelen aynı safta yer alabilmek çok güzel olacak. Bunlara GTW'yi yedirmeyiz.

Herkesin emeğine sağlık. Gerçekten kaliteli bir özel şov oldu, şov için hikaye kurgusu yine çok eğlenceliydi bana kalırsa. Elinize sağlık.

Son düzenleme: