31.05.2023 - 21.00 - C
SNHU Arena
Manchester, New Hamsphire
Şovu Takip Etmek İçin 5 Neden:
- Kenny Omega vs. Jordan Devlin
- Yeni Yüzler Alana Giriş Yapıyor
- Kendrick ve Gates of Decay Karşı Karşıya
- Ambrose'un Dünyası
- Intercontinental Championship #1 Contenders Match: Kane vs. ?
28 mayıs 2023
"the" kendrick energy solutions inc.
headquarters
Gece olduğunu anladığımız bir vakitte, bir ofisin içinde gözlüklü bir kadın monitörde oynayan rakamlara dikkatle bakıyor. Bir adam ona usulca yaklaşıp bir kahve uzatıyor. Kadın teşekkür ediyor.
?: Bu gece de mi mesaiye kalıyorsun Anna?
Anna: Gelecek haftaya yapacağımız satın alma bizim için çok önemli. Hisseleri bir an bile gözümün önünden ayıramam. Sağ ol Phil, iyi geceler.
Adam iyi geceler dileyip odadan çıktıktan beş saniye sonra kapı BAM sesiyle açılıyor. Kadın yerinden sıçrıyor ve gözlüklerini düzeltiyor.
Anna: Bay Kendrick?
Kapıda Dünya Şampiyonu The Brian Kendrick'i görüyoruz. Bir elinde tuttuğu Jack Daniels şişesinden derin bir yudum alıyor ve sarsak adımlarla ofise giriyor.
The Brian Kendrick: Bu ne lan böyle? Size bunun için mi maaş veriyorum, ofis bomboş.
Anna: Bay Kendrick, saat gecenin 2'si. Mesai biteli 6 saatten fazla oldu.
The Brian Kendrick: Öyle mi oldu, gözlük? Bilmiyordum. (Kendrick birkaç adım daha atıyor ve halinden zilzurna sarhoş olduğu anlaşılıyor.) Ee, işler nasıl gidiyor?
Anna: Hisselerimiz her gün değer kazanmaya devam ediyor Bay Kendrick. Haftaya satın almamızı yaptıktan sonra sermaye artırmayı bile düşünebiliriz. Artık bu işi sadece Amerika çapında değil, dünya çapında yapmaya başlayabiliriz.
Kendrick gözleri seğirerek ekrana yaklaşıp rakamlara bakıyor.
The Brian Kendrick: Öyle mi.... Aklımda çok karlı bir yatırım var biliyor musun? Satın alma için ayırdığımız bütçe var ya, onunla gidip Somali'den bir soya sosu firması satın almanı istiyorum.
Kadın şaşkınlıkla patronuna bakıyor.
Anna: Bay Kendrick, ciddi misiniz?
The Brian Kendrick: Şaka yapar gibi bir halim var mı gözlüklü kadın. Git ve o şirketi al. 4 milyon doların tamamını oraya yatır.
Anna: Efendim, Somali dediğiniz ülke terör örgütlerinin kol gezdiği bir Afrika ülkesi. Bu parayı hangi amaçla oraya yatırıyor-
The Brian Kendrick: Ben senin patronun değil miyim? Ben ne dersem o olur. Para, benim param. Şimdi sana söylediğimi yap ve git o kahrolası Somali'den istediğim şirketi satın al. Diğer satın almayı da iptal et.
Kendrick sarhoş adımlarla çalışanlardan birinin masasına eğilip çalışma lambasına kafasını yaklaştırıyor.
The Brian Kendrick: Ne bakıyorsun lan, çakal? Kendini bir şey mi zannediyorsun, kendini sert bir erkek mi zannediyors-
Kendrick dengesini kaybedip masaya düşüyor ve oracıkta sızıyor. Çalışanı onu endişeyle izlerken Kendrick'in elindek şişe yere düşüp paramparça oluyor ve yere akan viskisini izliyoruz.
FACE THE PAIN!
Pyrolar patlıyor ve Xplosion başlıyor-
stand back! there's a hurricane coming through!
Belinde Hardcore unvanıyla yeni şampiyon The Hurricane girişte! Seyircinin büyük desteği var! Hurricane pelerinini savurarak rampada ilerliyor.
JBL: İşte gerçek bir halk kahramanı Tazz!
Tazz: Ayrıca yeni Hardcore şampiyonu. Sence bu unvanı ne kadar tutabilecek John?
JBL: Hardcore unvanını en uzun süre tutan adam ne kadar tutmuştur ki? Hurricane'i sağlam pataklarlarsa ben bile gidip şansımı denerim. Ekstra bir kemer, bir kemerdir.
Hurricane ringe giriyor ve spiker masasından mikrofon istiyor. Seyirciye bakıyor.
The Hurricane: Halkım, dışarıdaki normal hayatınızda kötü adamları görmek istisnayken, burada kaide olmuş durumda. Liberal psikopatlarımız, köylü kasaplarımız ve para babalarımız dahil burada boy gösteren superstar'ların büyük çoğunluğu hileden ve sportmenlik dışı hareketlerden zevk alan adamlar. Bu kadar kötülüğün arasında GTW'u ve GTW evrenini kurtarmak için mücadele eden kahramanlar da yok değil. Great Thunder'da uzun süren turnuva sonlandı ve bir teori kanıtlandı: Kahraman gerekli riskleri alıyorsa hikayede kaç cani olduğunun bir önemi yoktur!
Hurricane eliyle kemerine vuruyor ve seyirciden destek alıyor.
The Hurricane: Kevin Steen belki GTW kadrosundaki güreş yeteneği en güçlü adamlardan birisi. Aynı zamanda işin extreme kısmı konusunda da tecrübeli ve tehlikeli bir adam. Bu yüzden oyunu kuralına göre oynamam gerekiyordu. O gün arenadaki çocuklar süper kahramanlarını sandalyeleri ve sopaları savururken görünce yanlış bir izlenime kapılmasın; bizler asla onlar gibi olmayacağız. Bundan sonraki süreçte Hardcore kemerimi sportmenlik kuralları çerçevesinde savunmaya devam edeceğim.
The Hurricane: 7/24 kuralının bitmesiyle beraber artık her anımda tehlikenin içinde olacağımı biliyorum. Ama bu, benim için önemli değil. Çünkü ben inanıyorum ki bileğimin gücü her türlü hain pusuyu bozmaya, her karanlığı aydınlatmaya yeter! Ben, GTW'da kötülüğün bin bir türü kol gezerken bu evrenin kahramanı ve gerek arenadaki gerek televizyon başındaki küçük çocukların ağabeyi olmaya devam edeceğim. Hardcore kemeri kadar önemli olan bir diğer konu da Royal Rumble. Rumble maçında tıpkı Hardcore turnuvası gibi birçok ismin eşit şartlarda yarıştığı, güzel bir mücadele olacak. Ve hedefim, hem Hardcore şampiyonluğumu korumak, hem de Royal Rumble galibi olarak Wrestlemania ana gösterisinde Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu maçına çıkmak. Hep beraber başaracağız, buna emin olun-
Bu esnada bir müzik duyuluyor!
THE TIME IS NOW?! SEYİRCİ AYAĞA KALKIYOR!
Tazz: HAS***TİR
Michael Cole: BU O MU?
JOHN CENA BURADA! LEADER OF CENATION GERİ DÖNÜYOR! John Cena girişte görünüyor ve seyirciden müthiş bir destek alıyor! Hurricane şaşkın bir şekilde girişi izliyor.
John Cena kameraya eğiliyor ve "it's good to be back" dedikten sonra asker selamını veriyor ve ringe fırlıyor! Hurricane onun gelişini izlerken Cena ringe dalıyor ve iplerden sektikten sonra şapkasını seyirciye fırlatıp pozunu veriyor. Müthiş bir destek alıyor Cena ve gülümsüyor. Mikrofon istiyor kenardan. Cena mikrofonu alıyor ve arenaya bakıyor.
John Cena: 2023 yılı, arenada hala hayat, hala enerji ve hala heyecan... BUNU ÖZLEMİŞTİM!
"Cena" tezahüratları hız kazanırken Cena gülümsüyor. Hurricane'e bakıyor.
John Cena: Konuşmanı bölmek istemezdim Hurricane. Her şeyden önce seni Hardcore şampiyonluğun için tebrik ederim. Güzel bir maçtı ve bana sorarsan hak eden adam kazandı.
Destek geliyor seyirciden. Hurricane başını sallayarak teşekkür ediyor ancak hala şüpheyle süzüyor Cena'yı.
John Cena: Buraya gelmemin sebebi, o kontratı imzaladığım saniyeden itibaren yeniden arenaya geri dönüp nefes almayı hissetmek istiyordum. Great Thunder'a yetişemedim ama Xplosion gecesi söktüğünde sanki artık 40'lı yaşlarını yaşayan bir adam değil 2002'de o koca adamların arasında ilk görünüşünü heyecanla bekleyen genç bir çocuk gibi hissettim kendimi. Seneler geçse de, para kazandığımız sektör değişse de, şunu açık bir şekilde söyleyebilirim ki profesyonel güreş hayatımda olduğu zaman kendimi genç ve ölümsüz hissediyorum. Ve bunun tek sebebi; SİZSİNİZ!
Cena seyirciyi gösteriyor ve "Cena" tezahüratları şiddetleniyor.
John Cena: Hurricane, konuşmanı dinledim ve seninle aynı duyguları taşıdığımı söylemek için geldim. Geçmişimi bilirsin, kötü kalpli adamları indirme konusunda sabıkam epey kabarıktır. Ve benim yokluğumda profesyonel güreşin kalbi olan GTW'da vandallığa ve barbarlığa geçit vermeyen yürekli bir adamın varlığından mutlu oldum. Ancak buraya gelmemin tek sebebi, aramızdaki benzerlikler konusunda konuşmak değil. Tekrardan seviyemi ölçmek istiyorum ve buradaki tiplemeleri şöyle bir tartmadan önce ilk maçımda kendime benzettiğim bir adamla karşı karşıya gelmek istiyorum. Lafı fazla uzatmayacağım adamım, sen ve ben, bu gece, kemer ortada değil. Ne diyorsun?
Seyirciden cheer geliyor. Hurricane belindeki kemeri çıkarıp omzuna atıyor ve Cena'ya bakıyor.
The Hurricane: Tekrardan hoş geldin John. Güzel sözlerin için teşekkür ederim. Bazı değerlerin ayakta tutulmasına faydam olmuştur ama bu arenada temiz ve güzel olan ne varsa hepsinin eseri GTW izleyicileridir. Teklifine gelince, Hardcore şampiyonluğunu almadan önce de defalarca söylediğim gibi: Hiç bir meydan okumadan kaçmam. Seninle bu gece ringde görüşürüz. Eğer 2023'teki tempoya alışamayacak kadar yaşlı hissedersen, sana biraz avans verebilirim. Şimdiden bol şans.
Hurricane, öne çıkıyor ve John Cena ile tokalaşıyorlar. İkilinin bu gece gerçekleşecek olan maçıyla ilgili bir tanıtım kartı görüyoruz, ardından reklamlara gidiyoruz.
Battle Cry!
TEMİZLEYİCİ BURADA! Kenny Omega girişte güneş gözlüğünü çıkarıp seyirciye şöyle bir bakıyor ve rampada ilerlemeye koyuluyor. Omega ringe giriyor ve ceketini çıkardıktan sonra Wrestlemania logosunu işaret ederek Royal Rumble için mesajını veriyor. Omega ısınarak rakibini beklemeye koyuluyor.
Jordan Devlin siyah-kırmızı güreş kıyafetiyle girişte gözüküyor. GTW'nun Vaiz'i, Omega'yı sessiz gözlerle izleyerek ringe ilerliyor ve basamakları tırmanıp içeri giriyor. Devlin, Omega'ya kilitlenmiş bir şekilde bakarken hakem zili çaldırıyor.
Kenny Omega vs. Jordan Devlin
Omega iki adım öne çıkıyor ve lock-up istiyor ama Devlin köşeye yaslanmış bir şekilde onu izlemekle yetiniyor. Ardından iki adım öne çıkıyor ve Omega ile burun buruna geliyorlar. "Maçlarını her şovun açılışına koyuyorlar, bu kadar değersizsin" diyor Kenny'e. Omega sert bir tokat patlatıyor! Devlin yüzünü tutuyor, ardından Omega'nın suratına gülümsüyor. Omega'nın canına tak ediyor ve Takedown ile yere aldığı Devlin'e Side Headlock bağlıyor, Devlin kalkıp onu iplerden sektirdiğinde Kenny, Shoulder Tackle ile indiriyor yere onu ve silah işreti yapıp "bang" diye bağırıyor. Devlin kip-up yapıyor ve Kenny'e yaklaşıyor tekrar. "Japonya'da yendiğin adamların hiç biri bu seviyede güreşecek kadar güçlü değildi" diyerek yine tahrik etmeye çalışıyor Omega'yı. Ancak bu kez Omega yumruk salladığında bileğini tutup bir Headbutt koyuyor ve karnına Knee Lift geçirdikten sonra göğüsten kilitleyip Release Belly-to-Belly Suplex! Vaiz hesabı açtı! Devlin tuşa gidiyor, 1..............2..............
Atıyor Omega! Devlin, Chinlock bağlıyor hemen üstüne çöküp ve rakibinin suratını izleyerek "Arkadaşlarının hepsi yok olup gittiler" diyor. Omega dişini sıkarak yavaşça kalkıyor ayağa ve itekleyerek köşeye götürüyor rakibini. Hakem, Devlin'in submission'ı bırakmasını işaret ettiğinde Devlin ellerini havaya kaldırır gibi yapıp karnına tekme attığı Kenny'i turnbuckle'a Northern Lights Suplex'lemek istiyor ama Kenny ayağını kilitleyerek engel oluyor harekete ve kolundan tutup kendine çektiği rakibini sırtına alarak Samoan Drop! Kenny tuşa gidiyor, 1..............2..............attı Devlin! Omega rakibini kaldırıp karşı köşeye yolluyor ve ardından üzerine koşuyor- Devlin'den köşede dönerek Pendulum Kick! Kenny yüzünü tutarak gerilediğinde Devlin top rope'a çevik bir şekilde tırmanıyor ve DIVING CROSSBODY - KENNY'DEN HAVADA DROPKICK! Devlin yere inerken Kenny üstüne sürünüp tuşa gidiyor, 1..............2...........
Devlin attı! Kenny rakibinin kalkmasını bekliyor şimdi V-Trigger için! Devlin ağır ağır kalktığı anda Kenny gidiyor- DISCUS PUNCH! Devlin sert bir cevap veriyor Kenny'e ve karnına tekme attığı Kenny'i iplere yolladıktan sonra Leg Lariat ile yere seriyor. "Arkadaşların nerede" diye bağırarak üstüne çöküp tokat patlatıyor Kenny'nin suratına! "Günahlarını itiraf et, haklarını nasıl yediğini itiraf et" diye bağırıyo- Omega'dan SMALL PACKAGE, 1............2...........Devlin attı! Kenny şimdi rakibinin tekrar üzerine koşuyor- Jordan Devlin sıçrayıp çok atletik bir Hurricanrana! Kenny sırtını tutarak köşeye sürünürken Devlin de karşı köşeye geçip oturuyor ve Kenny'e "itiraf et" diye bağırmaya devam ediyor.
Omega ona sırıtan Devlin'e bağırarak koşuyor ve indirip köşeye sertçe çarptıktan sonra karnına arka arkaya tekmeler atıyor ipleri tutarak. Hakem sayıyor, 1.........2........3...........4.............Kenny'nin çıldırmış gibi tekmelemeye devam ettiğini görünce araya girip ayırmaya çalışıyor ama Kenny hala tekmelemeye devam ediyor Devlin'i. Hakem sonunda pes edip zili çaldırıyor.
Diskalifiye ile Kazanan: Jordan Devlin
Jordan'ı yere yatırıp kafasına yumruklar saydırıyor Kenny şimdi. Görevliler gelip müdahale ediyor en sonunda. Devlin'in dudağının patladığını görüyoruz üç kişi Kenny'i zor tutarken. Görevliler Kenny Omega'yı ringden indiriyor şimdi. Jordan Devlin yerde gülerek dudağındaki kanı siliyor ve ayağa kalkıyor yavaşça. Hala görevlilerin elinden kurtulmaya çalışan Omega öfkeyle Devlin'e bakarken Devlin'in halinden memnun bir şekilde rakibine sırıttığını görüyoruz.
Michael Cole: Devlin, günahlarını itiraf ettirmek isterken Omega'nın içinden hiç görmediğimiz bir adam çıkardı Tazz.
Tazz: Bu taktik herkese işler mi sence Michael? Bu genç adamın başka ne gibi hünerleri var bilmiyorum ama, bu maçı güreşme kabiliyetiyle kazandığını söylemek çok zor.
Reklamlardan döndüğümüzde Lilian Garcia ringde.
Lilian Garcia: Bayanlar ve baylar, yeni Dünya Ağırsiklet Şampiyonu, THE BRIAN KENDRICK!
ROCKSTAR!
ŞAMPİYON BURADA! The Brian Kendrick belinde Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğuyla girişte görünüyor. Seyircilerin çoğunluğu yuhalasa da olumlu tepkileri de duyuyoruz. Kendrick belinde kemeriyle beraber ringe ilerlerken seyirciye fazla pas vermiyor ve içeri girip Lilian'ın elinden kapıyor mikrofonu.
The Brian Kendrick: Sakın bana sempati göstermeye kalkmayın! Bugünlere sizinle beraber gelmedik, ben Hammerstein Ballroom'da aylardır kovaladığım bu şampiyonluğu ele geçirirken de hiç birinizin en ufak bir yardımı dokunmadı. Her zaman yaptığınız şeyi yapın ve gerçekleri hatırlayın: Ben otoparkta sizin spot'unuzu çalan adamım, ben sizin binmek istediğiniz arabalardan koleksiyon yapan adamım, ben sizin hayatınızın aşkı olarak nitelediğiniz kadınları tek gecede eskitip bir kenara atan adamım. Ben, sizin nefret ettiğiniz adamım ve bunun böyle kalması herkes için daha iyi.
Kendrick ağır bir yuhalama alıyor.
The Brian Kendrick: İşte, şimdi oldu. Sizden nefret ediyorum. Aylarca bir unvanı takip eden adamlara "sen bunu hak ettin" diyerek ortak olmaya çalışan, fırsatçı, hepimizi, arka alandaki herkesi sirk hayvanı gibi gören alçaklar. İçinizden bazılarının, benim psikolojik bir çöküntü içinde olduğumu söyleyerek mutlu olduğunu duydum. Size söyleyeyim: Somali'de batırdığım para benim servetimin 10'da 1'i bile değildi. O özene bezene büyüttüğünüz çocuğunuz benim şirketimin alt şirketindeki standart maaşlı bir bilgisayar mühendisi olmak için kıçını yırtacak, ben de onun önüne üç kuruş atarak ayakkabımı daha iyi yalamasını söyleyeceğim.
Kendrick'e olan yuhalamalar artıyor ve "You Suck" tezahüratları patlak verirken Kendrick belinden kemeri çıkarıp omzuna atıyor.
The Brian Kendrick: Aslında beni yuhalamıyorsunuz. Siz gerizekalılar, ben olamayacağınız gerçeğini yuhalıyorsunuz. Hoşunuza gitmeyen şey bu. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın benim giydiğim şeyleri giyemeyeceğiniz için, ne kadar çalışırsanız çalışın benimki gibi bir arabaya binemeyeceğiniz için yuhalıyorsunuz. Yuhalamaya devam edin çünkü 10 servet bile batırsam sizle ben hiç bir zaman eşit seviyede bir gelire sahip olmayacağız.
Kendrick kameraya bakıyor.
The Brian Kendrick: Yeni şampiyon olarak ilk challenger'ımın belli olduğunu duymuş ve sevinmiştim. Maçı kazanan Gates of Decay isimli ucubeler topluluğu hala benim karşıma çıkaracakları üyeyi seçmediler. Ve ben, şu sıralar pek çok şeyden bıktığım gibi bu belirsizlikten de bıkmış vaziyetteyim. Joe Gacy, neyi bekliyorsun? O ekipten beni yenebilecek bir adam varmış gibi kararı uzattıkça uzatıyorsunuz ama karşıma kim çıkarsa çıksın sonuç değişmeyecek. Dışarı çıkın ve bana söyleyin: Royal Rumble'da bahşişi hanginizin cebine sıkıştıracağım?
Kendrick eliyle "gel" işareti yapıyor ve kemeri omzunda şekilde bekliyor. Bir süre sonra....
Hurtful Love!
Gates of Decay burada! Rhea Ripley, Christian Cage ve Joe Gacy ringe gelirken Gacy ringe bakarak Kendrick'i alkışlıyor. Gacy seyircilere yaklaşıp "teveccühünüz" diyerek ellerini sıkıyor ve iyi günler diliyor hepsine. Cage basamakları tırmanıp köşeye çıkıyor ve eliyle kalp işareti yapıyor arenaya doğru, Ripley de senkronize şekilde iplere çıkıp kendini geriye bırakarak Kendrick'e dil çıkarıyor. Gacy de ringe gelince Gates of Decay ekibi hep beraber Brian Kendrick'e bakıyorlar.
Joe Gacy: Bay Kendrick, bu toksik öfkenizin sebebi nedir? Neden bu kadar gergin ve stresli olmak zorundayız? Pek tabi ki, Wrestlemania yolu hepimiz için gerilim dolu bir yol ama bütün bu stresi geride bırakmanın yolu da meslektaşlar olarak birbirimize saygılı ve anlayışlı davranmamızdan geçmiyor mu? One Night Stand'te kazanarak sizin rakibiniz olmak için fırsat kazanmış olmamız, ille düşman olmamızı mı gerektiriyor?
Gacy rahatsız edici bir şekilde TBK'ya sırıtırken "kendinizi sevginin kollarına bırakın Bay Kendrick" diyor Rhea Ripley.
Joe Gacy: Royal Rumble'da, sizinle karşılaşacak olan üyemizi uzun istişareler sonucu belirlemiş bulunuyoruz Bay Kendrick.
Cage ve Ripley de iki yanına geçiyor Kendrick'in. Kendrick, Gacy'e kilitlenmiş şekilde dinlerken GoD ekibinin etrafını sardığını fark etmiyor.
Joe Gacy: Eril diliniz, izleyicilerimize karşı etmiş olduğunuz hakaretler ve öfkeniz kesinlikle bu arenadaki centilmenlik havasına uygun değil. Yetenekleriniz ve konuşma becerinizi takdire şayan bulsak da, Dünya şampiyonu olmak için gerekli karakterin sizde olduğunu düşünmüyoruz. Ve bu yüzden, Gates of Decay ekibi Royal Rumble'da unvanınızı teslim almak için bir üyesini seçti....
Gacy, Cage ve Ripley üç yandan bir adım atıyorlar. Kendrick etrafının sarıldığını fark edince panikle kemeri yere bırakıyor ama çok geç!
Joe Gacy: ...ancak bunu şu anda açıklamamayı tercih ediyoruz Bay Kendrick!
ÜÇÜ AYNI ANDA SALDIRIYOR! Kendrick'e arka arkaya yumruklar saydırıyorlar. Kendrick mücadele etmek istiyor ama Cage yakalayıp German Suplex ile yere vuruyor onu. Gacy arka arkaya tekmeler atıyor karnına ancak bir yandan da sırtını dostça sıvazlıyor! Cage şimdi kaldırıyor Brian'ı, Rhea'ya bakıyor. Rhea'ya yolluyor, Rhea'dan Clothesline! Rhea deri ceketini çıkarıp yerdeki Kendrick'e vuruyor. Kendrick yatarken Ripley ve Cage onu kaldırıyor, Gacy iplere koşuyor ve sekip geri takla atarak HANDSPRING LARIAT!
Rhea Ripley: Neden böyle davrandınız Bay Kendrick? Sizinle dostane bir konuşma yapmak hayaliyle bu ringe gelecekken, saygıdeğer izleyicilerimize ettiğiniz hakaretler yüzünden aksiyon almak zorunda kaldık. Yaptığınız çok ayıp!
Gacy "hem de ne ayıp" diyerek tekinsiz bir şekilde gülümsüyor. Cage işaret veriyor ve ikili ring dışına sürüklüyorlar şampiyonu. Cage spiker masasının üstünü söker ve monitörleri çıkarırken Gacy, baygın halde yatan Kendrick'in elini tutarak onunla tokalaşıyor gibi yapıyor. Ardından kaldırıyor ayağa, Cage ile beraber yüklenmeye hazırlanıyorlar. Bu sırada Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu omzuna atarak apronda bağdaş kurmuş olan Rhea Ripley'in bakışları arasında Gacy ve Cage kaldırıyorlar Brian'ı, SPİKER MASASINA DOUBLE POWERBOMB! MASA PARAMPARÇA! BRIAN KENDRICK YIKINTILARIN ARASINDA YATIYOR!
Ripley şimdi aprondan inip Gacy'nin yanına giderek arkasını dönüyor. Gacy kemeri onun omzundan alıp beline takıyor ve elini kaldırıp seyirciye gösteriyor! "O divizyonu açtıracağız dostlarım!" diye bağırıyor Gacy ve tebrikleri kabul eder gibi yapıyor. Gates of Decay ekibi, Kendrick'in tepesinde zafer işareti yaparken arka alana gidiyoruz.
Staying Alive!
Ricky Starks ve Daniel Garcia üzerlerinde beyaz polo tişört ve golfçü pantolonlarıyla girişte! VIP Club ringe ilerlerken sırtlarındaki beyzbol çantalarını demir basamağa dayayıp fermuarı açtıktan sonra içeri giriyorlar. Kadın seyircilere öpücük atıyor Garcia ve ikili gülümseyerek girişe dönerken ışıklar kararıyor bir anda!
Kameralar........ aksiyon....... mmmmmmm....... altın başyapıt tekrardan vizyonda......
EKRANDA GOLDUST VAR! Seyirciden büyük bir cheer kopuyor.
Goldust: Örümcek ağı bağlamış o kameraların tekrar devreye gireceği günü beklediğinizi biliyordum........ Başrolü ve hikayesi olmayan bir filmi izler gibi; hep bir şeyler eksik. Makyajlar akmış, mekanlar kalitesiz.... ve her şey sıradan.... Hiç parlaklık yok, heyecan yok, altın yok..... Ama artık, yönetmen, koltuğuna tekrardan oturuyor.
Goldust kendini okşuyor.
Goldust: Ve tek başına değil....... yönetmen koltuğunun hemen yanında oturan, altının ışıltılarını daha parlak hale getiren biri daha var.....
Goldust'ın hemen yanında Cody Rhodes var! Eski Kıtalararası Şampiyonu gören seyircilerden büyük destek geliyor.
Cody Rhodes: Remember the name.....
Goldust: GOLLLLLLLLLLL...... (
Goldust nefesini içine çekiyor.) ...DUSTTTTTTTT
Goldust ekrana üflerken ışıklar geri geliyor!
THE BROTHERHOOD BURADA! Cody Rhodes dizleri üzerinde arenaya bakarken Goldust göğsünde elini gezdirip nefesini yavaşça dışarı bakıyor ve seyircinin üzerine altın konfetiler yağıyor! Bütün arena altın parıltısına gömülmüşken Goldust ceketini çıkarıp ön sırada oturan bir erkek izleyiciye ısıracakmış gibi bir hareket yapıp gülümsüyor. Cody ise basamakları çıkıp köşeye tırmanıyor ve seyirciye bakıyor. VIP Club, Goldust içeri girer girmez panikle dışarı kaçıyor ve ringe bakıyorlar. Goldust köşeye çıkıp peruğunu yavaşça çıkarıyor ve göz kırparak Daniel Garcia'nın üzerine atıyor. Hakem zili çaldırıyor.
VIP Club (Daniel Garcia & Ricky Starks) vs. The Brotherhood (Goldust & Cody Rhodes)
Goldust ringde rakiplerini bekliyor Cody aprondayken. Daniel da, Ricky de tedirgin bir şekilde ringi gösteriyor. Taş kağıt makas atıyorlar en son, Ricky kazanıyor ve Daniel kayarak ringe giriyor. Goldust ona kendi göğsünü okşayarak nefesini tutuyor- Garcia'dan karnına tekme! Arka arkaya yumruklar geçiriyor şimdi ve kollardan kilitleyerek Butterfly Suplex'e gitmek istiyor ama Goldust sıyrılıyor ondan ve üzerine geldiğinde karnına tekme atıp kendisini yere attıktan sonra alttan sert bir Uppercut! Daniel çenesini tutarak köşesine gidip Ricky'i maça sokuyor. Starks içeri giriyor şimdi ve Goldust ile birbirlerinin etrafında dönüyorlar, lock-up'ta Goldust Side Headlock'a aldıktan sonra karnına bir diz atıyor ve kıçına şaplak atıyor rakibinin! Ricky öfkeyle üzerine koşuyor- Goldust'tan Scoop Slam! Goldust tuşa gitti, 1...........2............Ricky attı! Şimdi Ricky'nin kolunu çevirip köşeye doğru getiriyor ve Cody sırtına vurup tag alıyor. Goldust'la Cody beraber ipe yolluyorlar Ricky'i, Goldust altından geçecekmiş gibi yapıp Ricky'nin zıplamasını sağlıyor ve Cody de Ricky zıpladığı anda sert bir Dropkick çakıyor havada! Cody tuşa gidiyor, 1..........2...............
Garcia bozdu! Hakem Garcia'yı aprona çıkarırken Cody köşesine sürünüp Goldust'a tag veriyor. Goldust top rope'a çıkıyor ve kalkma hazırlığında olan Ricky'e Double Axe Handl- Ricky karnına tekme atıyor onun havada ve iki koldan birden kilitleyerek etkili bir BUTTERFLY SUPLEX! Hemen tuşluyor, 1.............2............Goldust kalkıyor tuştan. Ricky şimdi rakibini kaldırıp Fisherman's Suplex için kolunun altına girip kaldırmak istiyor- Goldust araya ayağını koyup kalkmıyor ve bir anda sırtına alıyor rakibini ancak Ricky dirseklerle arkasına iniyor ve üzerine gelen Goldust'ın karnına bir tekme attıktan sonra iplerden sekip FAMOUS AMOS! Ricky tuşa gidiyor, 1.............2.............bu sefer de Cody bozdu! Garcia içeri dalıyor ve Cody'e çok sert bir Shotgun Dropkick! Cody tekmenin etkisiyle aprona çıkınca Garcia tekrar üzerine koşuyor- Cody iplerin arasından omuz darbesi vuruyor. Garcia karnını tutarak yerde kalır ve hakem ikiliyi aprona çıkmaları için uyarırken Cody de köşeye tırmanıyor.. AMA GARCIA! Bir anda fırlıyor ve ikinci ipe sıçrayıp CODY'İ KÖŞEDEN RİNG DIŞINA HURRICANRANA İLE FIRLATIYOR! Cody çok kötü düştü!
Garcia hakemin şiddetli uyarıları nedeniyle ringden inerken Goldust aprondan düşen kardeşine bakmaya gidiyor. O sırada ARKADAN ROLL-UP YAPIYOR RICKY STARKS! 1...............2..................
SON ANDA! Goldust attı! Ama Ricky Starks, hiç nefes aldırmadan karnına tekme atıp kolunun altına giriyor ve çevirerek Fisherman's Suplex! Apronda pozisyon alan Garcia'ya gidip tag veriyor. Starks kaldırıyor Goldust'ı ve yüklenip Back Suplex pozisyonunda tutuyor, Garcia da sıçrıyor ve Jumping Neckbreaker ile tamamlıyor, CALIFORNIA ROLL! Tuşa gidiyor şimdi Garcia! 1..............2.............Goldust yine attı! Garcia şimdi rakibini Chinlock'a alıyor. "Gol-Dust" tezahüratları arasında Goldust yavaşça kalkıyor ayağa ve iplere götürüyor, iplerden sektiriyor, Garcia'dan Flying Forearm Smash! Goldust yerdeyken Garcia rakibinin kolunu çevirip kendi köşesine götürüy- Goldust bir anda kendini geriye doğru atıyor ve Garcia'yı aprondaki Starks'a çarptırıyor! Cody aprona çıkıp tag için çıldırırken Goldust sürünüyor.... sürünüyor..... ve Cody'e tag veriyor! Cody iplerin üzerinden sıçrayıp içeri giriyor ve koşup Garcia'nın kolunun altından geçip iplerden sıçrayarak BEAUTIFUL DISASTER! Cody'den tuş denemesi! 1....................2................
RICKY STARKS! Cody'i ayağından tutup sertçe çekiyor aşağı ve karnına diz attıktan sonra kaldırarak zemine Body Slam! Hakemin uyarılarına kulak asmıyor Ricky ve Cody'i tekrar kaldırıyor ayağa. Ricky parmağıyla Garcia'yı işaret ediyor, Garcia da bir golf topuna vurur gibi bir hareket yapıp onu onaylıyor, RICKY ALDI CODY'İ OMZUNA! Ancak GOLDUST! O tarafa koşup demir basamaktan sıçrayarak Twisting Diving Crossbody! Goldust kendini okşayarak nefesini tutarken RİNGDEKİ GARCIA'DAN ONA SOMERSAULT SENTON! Bedenler her yerde! Garcia şimdi yerdeki Cody'i kaldırıp ringe gönderiyor ve içeri giriyor. Garcia şimdi Cody'i çeviriyor sırt üstü ve karnına sertçe bastıktan sonra ayakları kilitliyor ve çevirdi! SHARPSHOOTER'I ÇEVİRDİ DANIEL GARCIA! Cody Rhodes acı içinde! Cody elini yere götürdü. Cody....
...pes etmiyor! Dişini sıkarak sürünüyor ve Goldust da ring dışında güç bela doğrularak ipi ona doğru geriyor ve Cody tuttu ipi! Garcia hakeme şiddetle itiraz ediyor Goldust'ı göstererek. Garcia tekrar Cody'i kaldırıyor şimdi ve kendine doğru çekiyor- Cody kolunun altından geçiyor onun ve iplere sıçrayıp İKİNCİ DISASTER! Goldust aprona çıkıyor ve tag istiyor! Cody sürünüyor... ve sokuyor onu maça! Goldust içeri giriyor şimdi ve Garcia ayağa kalkarken kendini okşayıp nefesini dışarı bırakıyor ve karnına bir tekme atıyor rakibinin, kolunun altına girip kaldırdı ve FINAL CUT! Ricky Starks o esnada aprona çıkıyor ama Goldust'tan seri bir Low Dropkick! Goldust seyircinin "do it" tezahüratları arasında Garcia'yı kaldırıp köşeye yolluyor ve Garcia'nın ayaklarını iplere atıp bacaklarını ayırarak gerildikten sonra.... KOŞARAK SHATTERED DREAMS! GARCIA'NIN ARTIK ÇOCUĞU OLMAYACAK! GOLDUST TUŞA GİTTİ, 1...................2........................3!
Kazananlar: The Brotherhood
Goldust ve Cody kazanıyor! GTW'da takım olarak ilk zaferlerini elde ediyorlar. Brotherhood köşelere çıkarken Wrestlemania logosuna bakıyorlar. Bu görüntülerle reklamlara gidiyoruz.
cincinnati, ohio
Bir sokak arasına iniyor kameralarımız. Kamera, travestilerin müşteri aradığı yıkık dökük bir evin yanından ve eski moda bir pub'ın önünden geçerek hedefini buluyor.
Karşımızda Lunatic Fringe duruyor! Dean Ambrose, sokaklara ve kameraya bakıyor.
Dean Ambrose: Ayda bir kez, çocukluğumun geçtiği bu sokağa geliyorum. Sadece nostalji için değil, hatırlamak için. Bir insan, güzel anıları kadar çocukluk trajedilerini de her zaman hatırlamalı. GTW olmasaydı, profesyonel güreş diye bir şey olmasaydı şuradaki pub'da barmen olabilirdim. Bütün gün sarhoşlara bira servis eder, masa siler ve kazandığım üç kuruştan da hiç bir zaman gocunmazdım. Ama kaderimde güreş ringlerinde savaşmak varmış... Benim için ne olduğu önemli değil, hangi işi yapıyorsam onun hakkını vermeye çalışıyorum. Ama One Night Stand'te, maalesef ki başarısız oldum.
Dean tellerde elini gezdiriyor.
Dean Ambrose: Böyle olmamalıydı. O geceden önce Sandman gibi bir efsanenin desteğini arkama almışken, Hammerstein'ın ruhundan anlayan tek adamken, extreme'in GTW'daki yüzü olarak bilinirken o kemeri alamamam benim için büyük bir başarısızlık. Ama, bunu kişisel bir mesele haline getirmeyeceğim. Hardcore şampiyonluğunun peşinden gitmeyeceğim. Denizde daha büyük balıklar var; Royal Rumble gibi.
Ambrose sokağa bakıyor.
Dean Ambrose: Royal Rumble'ı büyülü ormanlardan ya da cehennemden geldiğini iddia eden şarlatanlar değil, sokaklardan dövüşerek gelmiş olan bir adam kazanmalı. Haziran'da, halkın sesi olacağım ve Rumble maçını ben kazanacağım. Great Thunder'a gelince.... Bray Wyatt'ın kuduz iti Christopher ile karşılaşacağımızı duydum. Wyattlardan korkum yok, Rumble maçına girecek olan hiç kimseden korkum yok, Wrestlemania'ya ya ben gideceğim, ya da hiç kimse gidemeyecek.
Ambrose ceket yeninin altından çektiği bir çakıyı tellere sürterken arenaya dönüyoruz.
Written in my Face!
Kelt Savaşçısı burada! Sheamus, yanında menajeri Jim Cornette ile beraber girişte gözüküyor. Cornette elinde tuttuğu tenis raketiyle beraber alkışlarken Sheamus "faugh a ballagh" diye bağırarak ringe ilerliyor. Sheamus içeri girdiğinde haç kolyesini öperek Jim'e teslim ediyor ve rakibini bekliyor.
Killing Me!
THE RESURGENCE BURADA! Dominik Mysterio ortada, iki yanında Eddie Edwards ve Kevin Nash'le beraber girişte görünüyor. Nash, Dominik'e bir şeyler söylüyor ama Dominik dinlemiyor gibi görünüyor. Eddie gülerek bakıyor Dominik'e ancak Dominik'in onlara hızlı hızlı bir şeyler anlatması sonrası arka alana dönüyorlar!
Michael Cole: Dominik, Eddie'nin yaptığı gibi bu işi tek başına bitirmek istiyor gibi Tazz.
Tazz: O yetenekli bir çocuk Cole, kendine güvenmesinden daha normal bir şey yok.
Dominik ringe ilerliyor ve basamakları tırmanıyor, içeri girdiği anda Sheamus koşarak saldırıyor ona!
Sheamus w/ Jim Cornette vs. Dominik Mysterio
İkili birbirine koşuyor ve lock-up'a girdiklerinde Sheamus hızlı bir şekilde arkasına geçtikten sonra sırtına sert bir yumruk geçiriyor. Dizleri üzerine çöken Dominik'i Chinlock'a almak istiyor ama Dominik kendini öne atıp Arm Drag'lıyor onu ve üzerine geldiğinde karnına tekme attıktan sonra sert bir Headbutt geçiriyor. Dominik arka arkaya sağ yumruklarla geri sürüyor rakibini ve iplerden sektiriy- Sheamus çeviriyor ve iplere yolladığı Dominik'i Back Elbow ile yere seriyor. Dominik ağzını tutarak yerde kalırken Sheamus ring kenarına geliyor ve Jim Cornette'e spiker masasını göstererek "teke tek" diye bağırıyor. Cornette elinde raketini çevirerek spiker masasına gidiyor ve hemen yana bir sandalye çekip ring kenarından ayrılıyor! Şartları eşitleyen Sheamus ayağa kalkan Dominik'in sırtına arkadan Spartan Kick geçirerek köşeye gerilemesini sağlıyor ve ardından koşarak Avalanche! Dominik'i sırtına alıyor şimdi Sheamus ve Celtic Cross için ringin ortasına koşuyor- Dominik arkaya iniyor ve kendisine yönelen Sheamus'u seri bir Dropkick ile yere seriyor! Sheamus'u kafasından tutup kaldırıyor şimdi ve karnına bir diz darbesi geçirdikten sonra kolunun altına giriyor.... KALDIRIP SNAP SUPLEX! Dominik Mysterio tuşladı, 1...............2...........
Sheamus'tan kick-out! Dominik rakibini Chinlock'a alıyor ve "pendejo" diye küfrediyor kulağına. Sheamus ağır ağır kalkmaya başlıyor ve arka arkaya dirsek darbeleriyel kıskacı gevşettikten sonra yıldrıım hızında bir sağ yumrukla iki seksen yere seriyor Dominik'i! Saçından tutup kaldırıyor ve ringden atacakmış gibi yapıp apronda sırtını çevirttikten sonra kıskaca alarak Beats of Bordhram vurmak için elini havaya kaldırıyor- Dominik ani şekilde dönerek apronda Enziugiri patlattı! Sheamus çenesini tutarak gerilerken Dominik aprondan gerilerek SLINGSHOT SPEA- KNEE LIFT! Sheamus diziyle karşıladı! Dominik yere serildi! Sheamus kaldırıyor şimdi Dominik'i ve bütün arenaya göstererek "sizin oğlan bu mu" diye bağırdıktan sonra kolunun altına girip IRISH CURSE BACKBREAKER! Sheamus tuşa gidiyor! 1................2............
Son anda attı Dominik! Sheamus rakibini kaldırıp tekrar aprona çıkarıyor ve Beats of Bordrhram için kıskaca aldıktan sonra mesaiye başlıyor! 1! 2! 3! 4! DOMINIK'TEN APRON STUNNER! Sheamus yüzünü iplere vurup yerde kalırken Dominik iniyor ringden ve aprona tutunarak toparlanmaya çalışıyor. Sheamus fırsatı görüp iplerden sekiyor ve Dominik'e iplerin arasından Suicide Dive! Sırtını bariyere vuran Dominik yerde kalırken Sheamus göğsüne vurarak haç işareti gösteriyor yine ve Dominik'i kaldırıp kafasını bacaklarınnı arasına alıyor. Yuhalamalar arasında KALDIRIYOR DOMINIK'I, CRUCIFIX POWERBOMB POZİSYONUNDA TUTARAK DEMİR BASAMAKLARIN ÜSTÜNE - Dominik arkaya indi! Sheamus ona yöneliyor, Dominik'ten Jumping Superkick! Tekmenin etkisiyle aprona yığılıyor Sheamus, Dominik geriliyor ve koşarak RUNNING CROSSBODY! Apronla Dominik'i bedeni arasında ezildi bir anlığına Sheamus! Yere yığılan Sheamus'u kaldırıp ringe yolluyor Dominik ve aprona çıkıp omuzlarını oynattıktan sonra SPRINGBOARD FROG SPLASH! Harika bir hareket Dominik'ten ve tuş! 1...............2...............
OLMADI! Sheamus omzunu kaldırıyor Jim Cornette spiker masasında çıldırırken! Cornette bir anlığına ring kenarına gelecek gibi oluyor, yavaşça geliyor o tarafa doğru ve aprondan Dominik'e hamle yapacakmış gibi yaklaşıyor. Dominik'ten Somersault Senton- fake! Cornette panikle geriye doğru kaçarken Dominik sırıtıyor ona. O esnada Sheamus! Arkadan Jumping Knee Lift ile Dominik'i yere indiriyor ve Cornette'e spiker masasına gitmesini işaret ediyor. Sheamus şimdi Back Suplex pozisyonunda kaldırdığı Dominik'i çevirerek Swinging Gutbuster yapıyor! Sheamus tuşladı, 1.............2...............son anda kick-out! Sheamus şimdi yerdeki rakibine bakarak köşeye gidiyor ve göğsüne vurmaya başlıyor. Brogue Kick sinyalleri! Dominik yavaşça doğrulmaya çalışıyor, Sheamus fırladı ve Brogue Kick için kaldırdı ayağını- Dominik daha seri davranıp Slingshot Blade! Dominik deniyor şimdi, 1..............2.............Sheamus attı yine! Dominik yavaşça kalkıyor ve kaldırıyor Sheamus'u, kolunun altına giriyor, birinci Northern Lights Suplex! Bacaklarını çevirip tekrar kaldırıyor rakibini, ikinci Suplex! Three Amigos'u tamamlamak için son kez bacaklarını çeviriyor, kaldırıyor- AMA SHEAMUS SIRTLADI, SIRTLADI VE WHITE NOISE! Sheamus tuşladı, bu iş bitti, 1..............2............
Dominik attı! Sheamus küfrederek kalkıyor ayağa ve Dominik'i neredeyse sürükleyerek ayağa kaldırıyor ve yüzüne sert bir tokat atıyor! Headbutt da gömerek dizlerinin üzerine düşürdükten sonra hışımla kafasını bacaklarının arasına alıp kaldırıyor sırtına! Crucifix Powerbomb pozisyonunda, SHEAMUS KOŞTU, CRUCIFIX POWERBOMB! AMA FIRLATTIĞI DOMINIK HAVADA GERİ TAKLA ATARAK ZOR DA OLSA AYAKLARININ ÜZERİNE DÜŞÜYOR! Sheamus şaşkınlıkla ona bakıyor, ardından üzerine koşuyor- Dominik sıyrılınca Sheamus köşeye geçerek ring demirine vuruyor omzunu! Dominik iplere tutunarak ayağa kalkıyor ve iplerde sürünen Sheamus'un aprondaki kafasını görür görmez KOŞUYOR, DOMINIK 619'A GİDİYOR, DOMINIK'TEN SHEAMUS'A 619- SHEAMUS KAFASINI EĞDİ! Dominik dengesini bulmaya çalışırken BROGUE KICK! BROGUE KICK'LE BİÇTİ SHEAMUS VE TUŞ, 1..............2.............3!
Kazanan: Sheamus
Sheamus kazanıyor! Rumble yolunda önemli bir mesaj veriyor Sheamus. Elini kaldırmak isteyen hakemi itiyor. Jim Cornette giriyor içeri ve Sheamus'un elini havaya kaldırıyor. Written in my Face arenada yankılanırken Sheamus yerdeki Dominik'e arkasını dönüp ayağıyla toprak atarmış gibi yapıyor. Cornette ve Sheamus zaferin keyfini çıkararak ringden inerken reklamlara gidiyoruz.
My Time is Now! Arena ayağa kalkıyor.
JOHN CENA BURADA! Cenation'ın lideri, rampada asker selamını verdikten sonra ringe fırlıyor ve iplerden sekmeye başlıyor. Şapkasını seyircilere atıyor Cena ve tişörtünü çıkarıp ringden inerek ön sırada oturan tekerlekli sandalyeli bir çocuğun kucağına bırakıyor. Cena içeri giriyor şimdi ve ısınarak rakibini bekliyor.
Eye of the Hurricane!
Hardcore şampiyonu burada! The Hurricane, belinde kemeriyle beraber girişte dirseğini gösteriyor seyirciye ve çocuklarla tokalaşarak ringe ilerlerken Cena onun gelişini izliyor. Hurricane köşeye tırmanıyor ve belindeki kemeri çözerek unvanını arenaya göstererek olumlu reaksiyon alıyor. Hurricane kemerini öperek hakeme teslim ediyor, hakem iki isme son kez bakıyor ve zili çaldırıyor.
Non-Title Match
John Cena vs. "Hardcore Champion" The Hurricane
Let's go Cena! / HUR-RI-CANE
Tezahürat savaşları patlak verirken iki adam birbirlerine bakıyorlar. Ring ortasına gelen Cena elini uzatıyor, Hurricane de centilmence sıkıyor. İkili birbirlerinin etrafında döndükten sonra lock-up'a girdiklerinde Cena rakibinin arkasına geçerek kıskaca alıyor onu ama Hurricane de hızlı bir bilek hareketiyle arkasına geçtiği Cena'yı iplere götürerek Back Slide'lamak istiyor- Cena iplere tutununca eli boş dönüyor. İkili bir kez daha dönüyor ringin etrafında ve ikinci lock-up'a girdiklerinde Cena rakibini bacaktan yakalayıp kaldırarak yere vuruyor ve Ankle Lock pozisyonuna getirmeye çalışıyor ama Hurricane diğer ayağıyla boğazından itiyor onu ve Kip-Up yaptıktan sonra Cena'ya dirseğini göstererek büyük destek alıyor. Cena ve Hurricane üçüncü kez birbirini tartıyor ve üçüncü lock-up'ta Hurricane arkadan kıstırdığı Cena'yı Takedown'la yere vurup yavaşça kolunu kaparak Abdominal Stretch'e alıyor. Hurricane kilidi sıkarken Cena kolunu bırakmayan Hurricane'le beraber kalkıyor ayağa! Müthiş bir güç! Cena bir adım ileri atıp kendisini de geri bırakarak koluna yapışmış olan Hurricane'i RİNGE STO'LUYOR! İlk deneme Cena'dan, 1................2.............
Hurricane attı. Cena rakibini saçından tutup tekrar ayağa kaldırıyor ve son hızla köşeye yolluyor. Üzerine koştu- Hurricane'den tekme! Cena gerileyince bu kez Hurricane fırlıyor yerinden - Cena'dan Back Body Drop ama Hurricane ayakta! Cena ona doğru koşuyor şimdi ve çok sert bir Lariat'la yere seriyor rakibini. Tekrar kaldırıyor Hurricane'i ve iplere yollayıp başını eğiyor, Hurricane seri bir Sunset Flip Roll-up'a çevirdi, ama Cena ayakta kalıyor. Ayağını kurtarıyor oradan Cena ve oturur pozisyondaki rakibinin suratına tekme atmak istiyor- Hurricane başını eğiyor son anda ve Roll-up'a götürdü Cena'yı, 1...........2...........ama Hurricane tuş pozisyonunda kaldırıyor Cena'yı tek koluyla ve One-Armed Powerbomb! Hurricane denedi, 1...............2................Cena kaldırdı yine omzunu. Hurricane şimdi yerdeki rakibine bakarak köşeye gidiyor. Cena kalkarken Hurricane'den DIVING CROSSBODY- Cena onu yakalayıp geriye doğru yuvarlanıyor ve AA POZİSYONUNDA BULUYOR HURRICANE BİR ANDA KENDİNİ! CENA'DAN ATTITUDE ADJUSTMENT- Ama zıplattığı Hurricane'den önce bir Hurricanrana! Cena sırtını tutarak kalktığında da fırlayarak BIG KICK! Hurricane tuşa gitti, 1..............2...............
Cena kaldırıyor omzunu yine! Hurricane rakibinin oturur pozisyona gelmesini bekliyor dizleri üzerinde ve kalktığı anda arkadan fırlayarak One-Hand Bulldog! Cena yüzünü tutarak yerde kalırken Hurricane yine köşeye gidiyor. Top rope'a tırmanmaya başlıyor Hurricane ve Cena'nın kalkmasını bekliyor, Cena kalktığı anda tekrar Diving Crossbod- CENA DROP TOE HOLD'A ALDI O POZİSYONDAN! Bacağı kilitledi, STF Mİ- Hurricane olduğu yerde yana yuvarlanarak bu kıskaçtan kurtuluyor ama kalkar kalkmaz da Cena'nın Sitout Hip Toss'ına av oluyor! Hurricane toparlanmak isterken Cena ona doğru koşuyor ve Clothesline ile onu ringin dışına postalıyor. Hurricane dışarıda toparlanmak isterken Cena seyircinin de büyük desteğiyle bekliyor ve oturur pozisyona gelen Hurricane'e baktıktan sonra DIVING LEG DROP BULLDOG İLE ZEMİNE YAPIŞTIRIYOR HURRICANE'İ! Cena kendi bacağını da feda etti bir nevi, bacağını tutarak acıyla ayağa kalkıyor ve Hurricane'i ringe yolluyor. İçeri giriyor Cena şimdi ve eğilmiş olan Hurricane'e iplerden sekip sıçrayarak THROWBACK! John Cena tuşa gitti, 1...............2..............
Hurricane attı! Cena ayağa kalkmasını bekliyor şimdi rakibinin, Hurricane kalkıyor, Cena'dan bir Diving Shoulder! Kalkınca tekrar Hurricane'e koşarak bir Diving Shoulder dah- Spininng Wheel Kick geldi Hurricane'den! Cena boğazını tutarak yerde öksürürken Hurricane yavaşça toparlanıyor ve rakibine gidip yandan kıstırarak Inverted Side Suplex! Hurricane tuşa gidiyor, 1................2..........Cena hala evde! Hurricane şimdi kalkıp seyirciye dirseğini gösteriyor ve Vertebreaker için sinyali veriyor! Cena ağır aksak ayaklandığında Hurricane karnına bir tekme atıp ters pozisyonda kilitledi, CENA! Aniden döndü arkasını ve kaldırarak Protobomb! Şimdi Cena elini havaya kaldırıyor ve arena ayağa kalkıyor! Hurricane'e eğiliyor,
you can't see me! İplerden sekip omzunu silkiyor ve FIVE KNUCKLE SHUFFLE! Hurricane yüzünü tutarak ayağa kalkıyor, Cena sırtladı onu, Cena seyirciye gülümsüyor ve ATTITUDE ADJUSTMEN- HURRICANE'DEN THE OVERCAST! OVERCAST VURDU VE TUŞ, 1...............2.................
CENA'DAN KICK-OUT! Hurricane güç bela toparlanıyor ve köşeden Cena'ya bakıyor. Cena da karşı köşeye sürünüyor ve Hurricane'e bakıyor. Birbirlerine takdir eder gibi başlarını sallıyorlar ve hemen ardından birbirlerine doğru fırlıyorlar-
WYATT!
Işıklar sönüyor! Biz ne olduğunu anlamaya çalışırken ringden gürültüler yükseliyor. Bir süre sonra ışıklar geldiğinde...
ONLAR BURADA! Wyatt Family içeride! Wyatt'ın Cena'yı yakaladığını görüyoruz, diğer tarafta ise Christopher Wyatt, botuyla boğazına bastığı Hurricane'i köşede tutuyor. Bray Wyatt, John Cena'nın alnını öpüyor yavaşça ve SISTER ABIGAIL!
Cena yerdeyken Wyatt onu ayağıyla ittirerek ring dışına yuvarlıyor, Christopher Wyatt karnına sert bir diz darbesi gömdüğü Hurricane'i kolundan sürükleyerek Bray Wyatt'a getiriyor, Wyatt, dizine yatırdı, alnını öptü, bir Sister Abigail de ona! Hurricane yerdeyken Wyatt şapkasını takarak manzarayı izliyor. BU SIRADA CHRISTOPHER HAKEME ANLAMSIZ BİR ŞEYLER BÖĞÜRÜP HURRICANE'İN ÜSTÜNE EĞİLİYOR!
Hardcore Championship Match
The Hurricane (c) vs. Christopher Wyatt
CHRISTOPHER TUŞA GİTTİ, 1......................2.......................
........AMA BIRAKIYOR! Christopher Wyatt son anda kalkıyor Hurricane'in üstünden! Hakem anlamamış bir şekilde bakarken Bray Wyatt "fazla kolay" diye bağırıp sırıtıyor. Wyatt Family üyeleri arkalarında bıraktıkları yıkımla arka alana gidiyor.
Dominik Mysterio arka alanda boynuna havlu sarılmış bir vaziyette oturuyor. Canının epey sıkkın olduğu her halinden belli olan Dominik'in yanına Kevin Nash ve Eddie Edwards geliyor. Eddie ona bir Redbull uzatıyor. Dominik içeceğe bakıyor.
Dominik Mysterio: İnsan bir viski, bir sigara uzatır. Bu ne lan?
Dominik yine de RedBull'u açıp dikliyor.
Eddie Edwards: Hata yaptın, biliyorsun değil mi?
Dominik Mysterio: Sen ne yaptıysan ben de aynısını yaptım. Bireysel olarak ne kadar güçlü olursak ekip olarak da o kadar sağlam oluruz dememiş miydin? Bunu deniyordum.
Eddie Edwards: Dom, dinle-
Bir nefes çekme sesi duyuluyor ve üçlü sesin geldiği yöne bakıyor. İki kişi karşılarına dikiliyor...
....bunlar Cody Rhodes ve Goldust! Goldust, Eddie'yi süzüyor.
Goldust: Güçlü kollar, masum ve tatlı bir yüz..... Ama çok fazla hüzün......
Nash alaycı bir kahkaha atarken Dominik sırıtıyor.
Dominik Mysterio: Finn Balor bitti, bu başladı. Hadi bu ihtiyar her zaman deliydi, sen ne ara kafayı sıyırdın Cody?
Cody Rhodes: Daha yeni üstünden geçilmiş bir adam için epey cesaretli konuşuyorsun.
Dominik ayağa kalkıyor ve Cody'nin üstüne yürüyor. Eddie göğsüne elini koyuyor onun. İki ekip birbirine saldıracak vaziyete geliyor.
Goldust: Çok heyecanlısınız. Fazla heyecanlı... Bu, hoşuma gitti. Şu an ortamdaki yükselen tansiyon arzularımı körüklüyor.... Fragmanı bu kadar iyiyse, filmi görmek için sabırsızlanıyorum.... Kev, neden takımını alıp Great Thunder'da karşımıza gelmiyorsun, final sahnesini sizlerle beraber çekmeyi çok isterim.
Nash bıyık altından gülerek Goldust'a bakıyor.
Kevin Nash: Neden olmasın? Resurgence, birilerini pataklamak istiyor, biraderinle sen de bize bunu altın tepside sunuyorsunuz. Cumartesi görüşürüz, sana ben Emmy'i vereceğim. Eline değil ama, anal yoldan. Yanlamasına.
Nash, Eddie ve Dominik'i alıp oradan giderken Brotherhood onların gidişini iziliyor.
Lilian Garcia: Bayanlar ve baylar, sıradaki maç bu gecenin main event'i ve Kıtalararası Şampiyonluğun 1 numaralı adaylığı için!
Pyrolar patlıyor!
Slow Chemical!
GTW'nun Celladı burada! Kane heybetli adımlarla ve eldivenini düzelterek ringe ilerliyor.
Tazz: Kyle O'Reilly'nin rakibi belli oluyor.... Sence Kane o kemeri ne kadar istiyordur Cole?
Michael Cole: Buraya geldiğinden beri Dünya Şampiyonluğu için çektiği tüm çilenin kefareti olarak görüyor Tazz. Tabi rakibinin kim olacağını bilmiyoruz ama ben, Kyle O'Reilly'nin Kane'e dayanabileceğini zannetmiyorum.
Kane içeri girip seyirciye şöyle bir bakıyor ve ellerini havaya kaldırıp pyroları patlatıyor. Slow Chemical arenada yankılanırken ve Kane girişi izlerken bir müzik duyuluyor....
AWESOMEEE!
KANE'İN RAKİBİ THE MIZ! The Miz girişte güneş gözlüğünü çıkarıyor ve ringe bakıyor. Kane keyifli bir şekilde gülüyor Miz'e. Miz ringe ilerliyor ceketini çıkararak ve aprona fırlayıp yuhalayan seyirciye "ağlamayın" işareti yapıyor. İçeri giriyor Miz ve köşeye geçip Kane'i süzüyor. Hakem iki isme kuralları son kez hatırlattıktan sonra zili çaldırarak Main Event'i başlatıyor.
Intercontinental Championship #1 Contenders Match
Kane vs. The Miz
Kane rakibinin üzerine doğru gidince Miz kafasını iplerin arasından çıkarıp hakeme bir şeyler söylüyor. Kane hakemi bir kenara itip Miz'in koluna yapışıyor- Miz'den sert bir yumruk! Hemen dizine tekme atıp dizleri üzerine düşürüyor rakibini ve iplerden sekerek kafasına Knee Lift! Dizleri üzerindeki Kane'e arka arkaya yumruklar saydırıyor Miz. Bir de tekme atıyor kafasına. Sırtına bir yumruk geçirdikten sonra Snap DDT için pozisyona almak istiyor ama Kane bir anda kaldırıyor onu ve Body Slam ile yere çarpıyor! Miz sırtını tutarak ring dışına çıkıyor. Kane de aşağısından gelmek için aprona çıkıyor- Miz ani bir Football Tackle'la dalıyor aprona ve Kane'i kıç üstü düşürüyor! Kane'i şimdi kafasından kavrıyor, APRON HUNG DDT İLE ÇAKIYOR ZEMİNE! Kane yerdeyken Miz "şeytan bu mu" diye bağırıyor ve Kane'in kafasına bir şaplak atıyor. Kane'i kaldırıy- Kane anneyi sütten kesecek tarzda bir bakışla boğazına yapışıyor onun- Miz dizine tekme atıp ringe giriyor, Kane de hemen arkasından girdi- Miz karnına bir tekme atıp yakalıyor ve SNAP DDT! Bu kez oldu! Miz tuşladı, 1.........2..................
Kane atıyor! Miz rakibini yerde tutmak için arka arkaya tekmeler saydırıyor ama Kane tekmelere rağmen yavaşça doğruluyor ve Miz iplerden sekip Big Boot salladığında Back Elbow ile yere seriyor onu! Kafasından tutup kaldırıyor rakibini ve yüklendikten sonra ringin ortasına Running Powerslam! Kane denedi, 1...............2.............Miz kaldırdı omzunu! Kane şimdi rakibini yerden kaldırmadan iplerden sekiyor ve tam kafasına bir Low Dropkick bırakıyor. Ayağa kalkıp iplerden sekiyor tekrar ve Miz'in boğazına Giullotine Leg Drop- Miz çekildi yana ve Kane bacağını ringe vurup acıyla yüzünü buruşturuyor. Kane ayağa kalkmaya çalışırken Miz kalktı şimdi ve iplerden sekerek Kane'in suratına Big Boot! Kane'i indiriyor sonunda Miz. Köşeye gidiyor şimdi ve yavaşça tırmanıyor, Double Axe Handle için atlıyor- KANE'DEN BIG BOOT'LA CEVAP! Kane hemen tuşa yattı, 1...............2..............
Miz'den kick-out! Kane kaldırıyor şimdi Miz'i ve sırtına aldıktan sonra Military Press'e kaldırıyor- ama Miz arkaya iniyor ve üzerine gelen Kane'in kolunun altından geçip iplerden sekerek Low Dropkick ile aynı dize tekmeyi geçiriyor. Kane yere düşerken Miz onu hızlı bir Back Slide'a alıyor, 1.............2.............Kane attı tuşu. Miz rakibinin karnına bir tekme atıyor ve iplerden sekip Knee Lift yine- Kane çekildi yoldan ve iplerden gelen Miz'i yakalayarak SPINNING SIDE SLAM! Üzerine iplere gidiyor tekrar ve sekip tam boğazına Leg Drop'ı indiriyor! Kane kalkıyor ayağa şimdi ve yerdeki Miz'in boğazına yapışıyor! KALDIRIYOR ONU VE CHOKESLAM- Miz sıyrıldı! Kane üzerine gelince bacaklarının arasından kayarak geçti ve kendi ekseni etrafında dönerek Discus Punch! Kane yumruğun etkisiyle iplere geriledi, Miz üzerine koşuyor ve mermi gibi üzerine atıyor kendini, iki isim de ringin dışına yuvarlanıyor! Miz aprona tutunarak kalkıyor ve Kane'in toparlanmasını bekliyor. Kalktığı anda koşarak Running Dropkick ile demir basamaklara postalıyor onu! Kolunu basamağa vuran Kane acı içindeyken Miz kaldırıyor onu, Kane karnına bir diz atıp koltuk altından yüklendikten sonra DEMİR BASAMAĞA BIEL THROW'LA FIRLATTI! Miz sırtını demire vurup acıyla ringe girerken Kane de dalıyor içeri ve Miz'i kendine çevirip yüklendikten sonra KÖŞEYE KOŞARAK TURNBUCKLE POWERSLAM! Miz'i ringin ortasına çuval gibi atıp tuşluyor, 1................2...............
KICK-OUT! Miz direnmeye devam ediyor. Kane kafasından tutup kaldırıyor onu ve köşeye yolluyor şimdi. Üzerine koştu, Corner Clothesline! Yandan yükleniyor şimdi ve iki adım atarak Sidewalk Slam! Miz yerdeyken Kane köşeye tırmanıyor ama Miz erken davranıyor ve DÜŞÜRÜYOR KANE'İ İPLERE! One Night Stand'teki pozisyonun çok benzeri! Kane sırtını iplere vurup sertçe aprona düşüyor yine- AMA BU SEFER AYNI HATAYI YAPMADI! İpleri tutarak aprona düşmekten kurtuluyor! Ama The Miz! Running Dropkick ile aşağı düşürüyor onu ve ipleri tuttu Miz, MIZ'DEN SOMERSAULT SENTON DENEMESİ? Kane havada yakaladı! Yakaladı ve dışarıdaki zemine FALLAWAY SLAM! Miz sırtını tutarken Kane sırıtarak ayağa kalkıyor ve içeri gönderiyor onu. Kane tekrar köşeye tırmanıyor ve Miz'in kalkmasını bekliyor şimdi. Miz kalktığı anda sıçrayarak Flying Clothesline! Kane şimdi elini havaya kaldırarak Chokeslam gösteriyor! Miz'in başı belada. Miz kalkıyor yavaşça, KANE YAPIŞTI BOĞAZINA- MIZ'DEN SERT BİR TEKME! Kane karnını tutarken Miz iplerden sekti, önce Knee Lift, ardından Neckbreaker'la REALITY CHECK! Miz adaylık için tuşa gitti, 1.................2................
Kane attı tuşu! Miz küfür ederek ayağa kalkıyor ve Kane'in köşeye gitmesini bekliyor. Kane köşede toparlanmaya çalışırken fırlıyor ve AWESOME CLOTHESLINE! Kane yere yığılırken Miz şimdi sırtı dönük bir şekilde köşeye tırmanmaya başlıyor! Kane toparlanmaya başlamışken THE MIZ'DEN MOONSAULT GELİYOR! AMA HAYIR! KANE YAKALADI! KANE'E ÇOK TERS POZİSYONDA YAKALANIYOR MIZ, TOMBSTONE PILEDRIVER'IN İÇİNE DÜŞÜYOR ADETA! Ancak ayağıyla tekmeler çıkarıyor arka arkaya ve Kane bırakıyor onu yere. Miz kalktı, KANE YAKALADI ONU BOĞAZINDAN VE CHOKESLAM! CHOKESLAM VE TUŞ! 1............2...........
MIZ ATTI SON ANDA! The Miz, Chokeslam'i atıyor! Kane öfkeli bir şekilde hakemin üzerine yürüyor ama sonuç değişmeyecek! Kane şimdi elini götürerek boğaz kesme işaretini veriyor! Miz'in mezar taşı dikilmek üzere! Miz kalkıyor ayağa, KANE YAKALADI ONU VE POZİSYONA ALMAK İSTEDİ- AMA MIZ! Arkaya iniyor ve hakem görmeden bir Eye Poke! Kane gözünü tutarak gerilerken Miz köşeye sürünüyor ve Kane'i kontrol eden hakem fark etmeden turnbuckle'ı alelacele söküyor yerinden! Kane hakemi itip bağırarak ona koşuyor- MIZ YAKALADI VE ÇIPLAK DEMİRE STO İLE BIRAKTI KANE'İ! KANE DÜŞMEDEN DE TUTUYOR ONU VE YÜZÜNÜ RİNG ORTASINA ÇEVİRİP SKULL CRUSHING FINALE! SCF VE TUŞ! 1...................2...........................3!
Kazanan ve Kıtalararası Şampiyonluk için 1 Numaralı Aday: The Miz
THE MIZ KAZANIYOR! Kyle O'Reilly'nin kemeri için 1 numaralı aday The Miz oluyor. Miz, hakem sökük turnbuckle'ı görmesin diye hakemin kafasını oraya çevirmeden kendine döndürüyor ve elini sıkıp "çok iyi iş çıkardın, aferin" diyor hakeme. Ardından elini kaldırmasını işaret ediyor. Miz kemer işareti yaparak köşeye çıkarken...
Shipping up to Boston!
ŞAMPİYON BURADA! Intercontinental Champion Kyle O'Rielly belinde kemeriyle girişte görünüyor. Kyle ringdeki Miz'e bakıyor ve kemerini çıkarıp omzuna atıyor. Ringe bakarak "Royal Rumble" diye bağırıyor. Miz onaylar gibi başını sallıyor ve Kyle'ın olduğu taraftan iplere basarak ona bakıyor. Kyle ve Miz birbirlerine nefretle bakarken Xplosion'un sonuna geliyoruz. Cumartesi Great Thunder'ında, görüşmek üzere!
XPLOSION
GURESTURKIYE WRESTLING
2023
(C)