Uzun zamandır RPG oynamıyorum, bu sebeple şov gününü gün içi yoğunluktan fark etmemişim. Bundan sonra buna dikkat edeceğim mutlaka, oyunu hayatıma adapte etmeye başlıyorum
Açılışta direkt olarak dönüş yapmam verilen kıymeti gösteriyor, bu sebeple ekibe teşekkür ederim. İstediğim karakter ile istediğim şekilde bir dönüş gerçekleştirmişim. The Hurricane'in kutlamasını bölmem de gayet keyifli olmuş. Hardcore kemeri potasında olabileceğim görünüyor ilk bakışta. Omega ve Devlin arasındaki mevzuyu geçmiş şovları okuduğumda göreceğim artık, Devlin'in bu denli ısrarcı olması keyif ve merak uyandırmış durumda benim için. Brian Kendrick sanırım GTW'den hatırladığım başka bir şampiyondu, burada da olması beni sevindirdi. İlgi çekici bir karakter. Seyircilere söverek başlayan klasik bir heel. Sonrasında kendi gimmickine özel para mevzularına giriyor ki işin ilginç yanları da burası zaten
Joe Gacy tam bir beyefendi, onunla bir maç yapmak istiyorum kesinlikle. Konuşmasına bayılıyorum. Gates of Decay'in şampiyonu indirmesi güzel ve hızlı olmuş. Kendrick bu yolda 3'e karşı tekte nasıl ilerleyecek, merak ediyorum. AEW tayfaya ait bir takım maçı Rhodes & Goldust vs. Garcia & Starks. Rhodes'ların almasına sevindim, reelde bu aileyi sevdiğim için. Sahipleri yanlış anlamasın. Wrestlemania için önce Royal Rumble maçı önem arz ediyor, bu yüzden Ambrose da bu maça atıfta bulunmuş. Güçlü adaylardan mı bilmiyorum, ama buraya bir sahne yazıldıysa güçlü olması gerekir. Maçımız gayet güzel geçmiş, yer yer durağan yer yer olması gerektiği kadar heyecanlı. Sonunda Wyatt Family'nin basıp Hurricane ile mücadele etmesine sevindim. Onlar kendi arasında ışıkları aç kapa yapıp kapışırken ben de kemeri alabilirim. Böylece kuzenler A.Ş. olarak ambargomuzu koyarız.
@Ensiferum @Birazvodka The Miz'in reelde yalnızca 1-2 yıl main event potansında olduğu düşünülürse GTW'de tam tersi bir durum söz konusu. Tabii ki
@Birazvodka farkı, adam ne alsa kazanıyor
Ekibin eline sağlık, cumartesi görüşmek üzere.