RPG GTW - 31 Mayıs 2023 Xplosion

Demon Slayer

FUTURE
Konular
4,276
Kazuchika Okada
-
Ellerinize emeğinize sağlık bu arada tebrikler Sheamus. :love::eyv

Konular
3
Kevin Owens
Debut çok güzel olmuş. Önümüzdeki şovda olacak maçı da kazanırız inşallah.

Lucifer

Phillip Jack Brooks
Konular
491
CM Punk
John Cena
Uzun zamandır RPG oynamıyorum, bu sebeple şov gününü gün içi yoğunluktan fark etmemişim. Bundan sonra buna dikkat edeceğim mutlaka, oyunu hayatıma adapte etmeye başlıyorum :D

Açılışta direkt olarak dönüş yapmam verilen kıymeti gösteriyor, bu sebeple ekibe teşekkür ederim. İstediğim karakter ile istediğim şekilde bir dönüş gerçekleştirmişim. The Hurricane'in kutlamasını bölmem de gayet keyifli olmuş. Hardcore kemeri potasında olabileceğim görünüyor ilk bakışta. Omega ve Devlin arasındaki mevzuyu geçmiş şovları okuduğumda göreceğim artık, Devlin'in bu denli ısrarcı olması keyif ve merak uyandırmış durumda benim için. Brian Kendrick sanırım GTW'den hatırladığım başka bir şampiyondu, burada da olması beni sevindirdi. İlgi çekici bir karakter. Seyircilere söverek başlayan klasik bir heel. Sonrasında kendi gimmickine özel para mevzularına giriyor ki işin ilginç yanları da burası zaten :D Joe Gacy tam bir beyefendi, onunla bir maç yapmak istiyorum kesinlikle. Konuşmasına bayılıyorum. Gates of Decay'in şampiyonu indirmesi güzel ve hızlı olmuş. Kendrick bu yolda 3'e karşı tekte nasıl ilerleyecek, merak ediyorum. AEW tayfaya ait bir takım maçı Rhodes & Goldust vs. Garcia & Starks. Rhodes'ların almasına sevindim, reelde bu aileyi sevdiğim için. Sahipleri yanlış anlamasın. Wrestlemania için önce Royal Rumble maçı önem arz ediyor, bu yüzden Ambrose da bu maça atıfta bulunmuş. Güçlü adaylardan mı bilmiyorum, ama buraya bir sahne yazıldıysa güçlü olması gerekir. Maçımız gayet güzel geçmiş, yer yer durağan yer yer olması gerektiği kadar heyecanlı. Sonunda Wyatt Family'nin basıp Hurricane ile mücadele etmesine sevindim. Onlar kendi arasında ışıkları aç kapa yapıp kapışırken ben de kemeri alabilirim. Böylece kuzenler A.Ş. olarak ambargomuzu koyarız. @Ensiferum @Birazvodka :) The Miz'in reelde yalnızca 1-2 yıl main event potansında olduğu düşünülürse GTW'de tam tersi bir durum söz konusu. Tabii ki @Birazvodka farkı, adam ne alsa kazanıyor :D

Ekibin eline sağlık, cumartesi görüşmek üzere.

Konular
5,194
Christian Cage
Cena debutu hızlı olmuş buraya renk katacağı kesin. Rapper olmayacaksa normal Cena nasıl olacak RPG'de merak ediyorum. Muhalefet gibi adayı açıklamıyoruz, bizde de aynı sonuç olmasa bari. Brotherhood'u merakla izleyeceğim, RPG'de iyi bir Goldust keyifli olur ben pek hatırlamıyorum. Baştan beri Ambrose'un olayları bana göre en kaliteli olaylar, keyifle takip ediyorum. Cena-Wyatt feudu gelir mi? ME de güzel olmuş. Ekibin ellerine sağlık.

Gloom

アントニオ猪木
Konular
170
CM Punk
THE Brian Kendrick
Takip edemediğime üzüldüm. Oldukça güzel bir şovmuş ama dışarıda olmam gerekti. Bizim hikaye güzel. Decay ile mevzuya girmek, belki ileride karşılıklı promolaşmak güzel olabilir. Cena'yı görmek güzel oldu. Cena çok ilgimi çekmiyor ama RPG'de izlemek ilginç olacak. Miz kardeşim de kemeri alacaktır gibi geliyor. Mevcut IC şampiyonumuz oldukça iyi ama Miz de hakkını verir.