RPG GTW - 6 Mayıs 2023 Great Thunder

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
8albfopP_o.png

06.05.2023 - 20.30 - C
Allen Fieldhouse
Lawrence, Kansas

Şovu Takip Etmek İçin 5 Neden:

- Üçüncü Unvan (lar) Açıklanıyor

- Christian Cage İkilemde

-
Intercontinental Championship Contenders Match: CM Punk vs. Sabian

- "Onun Artık Bir Evi Var"

-
Main Event: The Brian Kendrick - Vince McMahon Düğümü Çözüyor

Hy-Vee Arena'nın arka alanındayız. Kadraja biri giriyor.

BeMNUYTo_o.png

Christian Cage arka alanda ilerlerken bir şey dikkatini çekmiş gibi görünüyor. Cage, arka alanda yere saçılmış durumdaki kendi fotoğraflarını izleyerek yürüyor. Cage, yerden bulduğu fotoğraflarda kariyerinin farklı yıllarına ait görüntülerine gülen suratlar çizildiğini fark ediyor. Yere saçılmış fotoğrafları takip eden Cage, mavi led ışıkla aydınlatılmış tuhaf bir koridoruna giriyor arenanın.

Cage ilerlerken duvardaki portrelere bakıyor. Toronto'da gerçekleşen RAW şovunda Edge'i sattığı görüntüyü görüyor. Devam edince Trish'le beraber Jericho'ya ihanet ettikleri gecenin görüntüsünü görüyor. Cage, kariyerinin farklı aşamalarında yaşadığı ve yaşattığı ihanetlerin portrelerini takip ediyor. Koridorda boğuk bir sesle Just Close Your Eyes çaldığını fark ediyor ve endişeli bir şekilde tavana bakıyor. Koridorun sonuna geldiğinde, koridordaki mavi ışıkların aksine bembeyaz ışıklandırılmış bir odanın kapısının açık olduğunu fark ediyor. Christian bir süre kapıda tereddüt ettikten sonra içeri giriyor. Bu görüntülerle arenaya dönüyoruz ve Great Thunder başlıyor!

E5KCT6b.png

Pyrolar patlıyor ve Great Thunder başlıyor! Spiker masasında bizleri Jim Ross, Jerry Lawler ve Joe Rogan karşılıyor.

Joe Rogan: Demin arka alanda olanlar ürkütücüydü, değil mi King?

Jim Ross: Baylar ve bayanlar, Cumartesi gecesi Great Thunder'ına hoş geldiniz! Hammerstein yolculuğumuz devam ederken soru işaretleriyle dolu bir Cumartesi'ye merhaba diyoruz.

Jerry Lawler: Kyle O'Reilly'nin rakibi kim olacak: Straight Edge Messiah mı, yoksa Hashtag'lerin Efendisi Sabian mı? Bu sorunun cevabını-

VwONeu6S_o.jpg

PYROLAR PATLIYOR!

Slow Chemical!

bqruwgi.jpg

Jerry Lawler: Ürkütücü mü diyordun Joe?

Kane heybetli adımlarla ringe ilerliyor ve arenayı kızıla boyuyor. İplere tutunarak aprona çıkıyor ve içeri girdikten sonra etrafına bakıyor. Elinde mikrofon var.

Kane: Armageddon'da olan olaylardan sonra, dünya şampiyonluğu tartışılırken Şeytan'ın Favori İblisi'ni hesaba katmadıklarını fark ediyorum. O maçta olanların hiç biri benim verdiğim hasarı veremedi. Ama ölümlülerin saçma kurallarla dolu maçlarında böyle şeyler olur: Keşmekeşin içinde zayıf ruhlu faniler zafere uzanır. Bugün, yanlışları düzeltmek için buradayım.

Kane eliyle bir şeyi boğar gibi yapıyor.

Kane: O dört soytarıya Chokeslam üstüne Chokeslam yağdırmama rağmen maçın kuralları yüzünden büyük altını cehenneme götüremedim. GTW'a geldiğimden beri iki savaş veriyorum: Bir yandan rakiplerime acı çektirerek dünya şampiyonu olmak, bir yandan da karşıma Matt Morgan formunda çıkan otoriteyle güç mücadelesi yapmak. Ve hala, Triple H'in sahte sözlerine rağmen ne yapmak istediğini biliyorum: Ona çektirdiğim acı yüzünden benden öç almak istiyor. (Kane pis bir şekilde sırıtıyor.) Ama Şeytan bir şeyi almak istediği zaman alır. Ve ben de onu istiyorum: Dünya şampiyonluğunu.

Kane girişe dönüyor.

Kane: İyi bir teklifim var: Şu Scramble maçını bir daha ilan edin ve süre sınırını kaldırın. Kendi Scramble'ımızı yaratalım: Süre sınırı yok. Maç bittiğinde hala hareket edebilen son adam şampiyon sayılsın. Ve bu bir rica değil, bu bir emir. Siz istediğimi yapmazsanız, ben yaptırmasını bilirim. Triple H, bunu en iyi senin biliyor olman lazım. Eğer sen unuttuysan, spiker masasında oturan JR'A SOR.

Jim Ross yüzünü buruşturuyor kötü anıları hatırlamış gibi. Kane beklentiyle girişe bakıyor-

Eye of the Hurricane?

YJ0n3Ffo_o.png

The Hurricane burada! Seyirci büyük bir destek verirken Hurricane pelerini savurarak girişte görünüyor. Kane ifadesiz gözlerle onu izlerken Hurricane seyirciye dirseğini gösteriyor ve hızlı adımlarla ringe ilerliyor. Demir basamakları çıkıp spiker masası tarafına gidiyor ve bir mikrofon alıyor Hurricane.

The Hurricane: Kane, senin bu eziyet ve acıyla süslenmiş konuşmalarını bir kenara bırakıp gerçeklere baksak? O kemer için aynı turnuvadaydık ve ikimiz de elendik. Ardından sen Scramble'a katılıp kemeri alma şansına sahip oldun ama ben obsesif sapığım Joe Gacy ile psikolojimi alt üst eden bir maç yapmak zorunda kaldım. Peki Armageddon'da ne oldu Kane? Ben maçımı kazandım, sen ise ikinci kez sahip olduğun şansı teperek yine şampiyon olamadın. Hem de Armageddon isimli bir şovda! Cehennem Savaşı adı verilen bir gösteride bile o kemeri alamıyorsan, sana nasıl Şeytanın Favori İblisi diyebiliriz?

Seyirciden destek geliyor. Kane bir şey demeden bakıyor Hurricane'e küçümseyerek.

The Hurricane: Ama madem kartları açık oynuyoruz: Kasırga da o altından bir parça istiyor! Bu şirkette yeterince Kane'imiz mevcut. Dejenereler, ürkütücü kıyafetler giyen, acı çektirmekten bahseden ve olumsuz mesajlar verip duran bir sürü garabetimiz zaten var. Ama neyimiz yok biliyor musun: Bir rol model. Şurada gördüğün masum çocuklar, senin acı çektirmekle dolu tuhaf fantezilerini dinlemekten hoşlanmıyor. Ben, senin kemeri cehenneme götürmekle ilgili boş vaatlerini dinlemekten hoşlanmıyorum ve bunun sona ermesini istiyorum.

Kane: Hurricane, senin saçmalıklarını dinleyecek vaktim ya da takatim yok. Bu ringden çıkmak için iki yolun var: Ya tek parça ve zarar görmemiş bir şekilde, ya da cehennem ateşini içinde hissederek ve dayak yemiş bir biçimde.

Kane bir adım öne atıyor. Hurricane başta sinmiş gibi dursa da, yerini terk etmiyor ve Kane ile yüzleşiyor.

The Hurricane: Kane, eğer benden önce bir kemer fırsatı elde etmeyi planlıyorsan, önce beni çiğnemen gerekecek. Çünkü burada o şampiyonluğu hak eden birisi varsa o da benim-

Antichrist2!

Pk3167.png

KILL
STEEN
KILL

Kevin Steen girişte! Elinde mikrofonla ringe ilerlerken Hurricane bir iki adım uzaklaşıyor Kane'den. Kane hafif öfkeli gözlerle Steen'in gelişini izliyor. Steen basamakları tırmanıyor ve içeridekilere şöyle bir baktıktan sonra söze giriyor.

Kevin Steen: Beyler, biriniz dünyayı kötülerden koruduğunu, diğeriniz de cehennemden geldiğini iddia ediyor. O yüzden bırakın da Kevin Steen, Great Thunder'a biraz gerçeklik getirsin.

Steen yuhalanıyor, seyirciye bakıyor.

Kevin Steen: Xplosion'da Kenny Omega'ya yaptıklarımı beğenmediğiniz galiba? Öyleyse beni izlemeye devam edin çünkü hoşunuza gitmeyen şeyler yapmaya devam edeceğim. (Kane'e dönüyor.) Kane, Hurricane'in söylediklerinin zırvalık olduğunu düşünüyorum ama bir konuda haklı: Sen üst üste şanslar bulduğun bir kemer için hala şans istiyorsun. Bu nasıl bir otoriteyle savaşmak bana söyler misin? Hem yönetimin senin üzerine oynadığını söylüyorsun hem de üst üste ana kemer maçlarında yer alıyorsun. Gerçekten üste oynamak nedir biliyor musun, bana bir partner bulmak için 1 hafta süre vererek işe yaramaz bir adama mahkum etmek.

Steen yuhalanıyor ve "Ole" tezahüratları duyuluyor.

Kevin Steen: Ne? Ole mi? Kusura bakmayın Kansas'ın güzel ve temiz insanları ama elimizde hiç "Ole" kalmadı. Son duyduğuma göre "Ole" marihuana kullanarak şirket politikasını deldiği için uzaklaştırılmış durumda. Kafayı bulmak İncil'in neresinde yazıyor onu bilmiyorum ama maskeli vasatlık buraya geri döndüğünde ona sorarsınız. (Hurricane'e dönüyor.) Hurricane, sana baktığım zaman El Generico'nun başka bir versiyonunu görüyorum. O maskenin arkasında nasıl bir adam yatıyor hiç birimiz bilmiyoruz. Ama benim tahminim, bütün bunlara ihtiyaç duymanın sebebi senin korkak bir kaybeden olman. Ve dünya şampiyonluğu için biri fırsat bulacaksa o kesinlikle senin gibi bir kaybeden olmayacak. Şimdi izin verirsen-

King of Kings!

jjYIhHR2_o.png

GM Triple H girişte! Elinde siyah bir çuvalla ringe ilerliyor. Steen, Kane ve Hurricane onun gelişini izlerken HHH basamakları tırmanıyor seyirciyi selamlayarak ve içeri giriyor. Üç adama da şöyle bir bakıyor.

Triple H: Beyler, sizlerin dünya şampiyonluğu için bu kadar iştahlı olması zirve yolculuğunun ne kadar zorlu olduğunun kanıtı. Ama sizlerin de bildiği gibi şu anda resmi şampiyonumuz The Brian Kendrick ve bu gece ana gösteride Mr. McMahon'un yapacağı açıklamalara kadar şampiyonlukla ilgili net bir şey söyleyemiyorum. Ama üçünüze de net bir şekilde söyleyebilirim: Üçünüz de dünya şampiyonluğu maçı için bizden bir şey beklemeyin.

Seyirci yuhalıyor. Steen itiraz ediyor gibi görünüyor ama HHH elini kaldırıyor beklemeleri için.

Triple H: Ama son zamanlarda bu şirkette gözlemlediğimiz bir şey var: Rekabet artıyor. Güreşçilerin hepsi iki kemere de gözünü dikmiş vaziyette ve artık bu rekabet ihtiyacını karşılamak için iki unvanın yeterli olmayacağı görüşündeyiz.

Seyirciden cheer geliyor. HHH elindeki çuvalı gösteriyor.

Triple H: Baylar, elimde gördüğünüz şey; tahmin edebileceğiniz üzere bu şirketin dönüşünden sonra açıkladığı üçüncü şampiyonluk unvanı olacak. Merakınızı tatmin etmek istediğimden, hem size hem GTW evrenine üçüncü unvanımızı açıklıyorum.

HHH, çuvala uzanıyor ve yeni kemeri herkese gösteriyor.

Jscdwhqo_o.jpg

Joe Rogan: İşte şimdi konuşuyoruz bebeğim!

Seyirciden büyük reaksiyon geliyor Hardcore şampiyonluğuna! Kane, Steen ve Hurricane dikkatle süzüyorlar kemeri.

Triple H: Hardcore şampiyonluğu, GTW'a resmi olarak geri döndü. Ve ilk sahibini, şanına yaraşır bir şekilde Hammerstein'da bulacak. Peki bu nasıl olacak? Klasik turnuva usulünün, kısaltılmış versiyonuyla. One Night Stand'te iki yarı final maçı yapılacak. Bu maçların galibi de finalde karşılaşacak ve dönüşten sonraki ilk Hardcore şampiyonumuzu bulacağız. 7/24 kuralı ise o geceliğine kapalı olacak. Yani bunun anlamı beyler: Dünya şampiyonluğu için şimdilik belirsizlikten dolayı bir şey söylemek zor. Ama eğer bu kadar iştahlıysanız ve istiyorsanız, One Night Stand'teki 4 spot'tan birine sahip olabilirsiniz.

HHH güreşçilere dönüyor. Steen söze giriyor.

Kevin Steen: Bağımsız güreşten gelen bir adam olarak sokak kavgalarını kimse benden iyi bilemez. Madem Dünya şampiyonluğunu Zübbeler Derbisi yapacağız diyorsunuz Bay Hunter, o zaman ben de ses getirecek bir şey yaparım: Hardcore'un evinde Hardcore şampiyonluğunu kazanarak tüm şirkete Kill Steen Kill'in anlamını öğretirim. Ben varım.

Hurricane, Steen'i dinledikten sonra kemere bakıyor ve söze giriyor.

The Hurricane: Bir kahraman, her türlü tehlikeye ve şiddete karşı direnebilmeli. Ben de varım Bay Hunter. Ama şiddeti sevdiğim için değil, bu kemeri sportmenliğe yakışır ve dürüstçe savunulan bir şampiyonluk yapmak istediğim için.

Hurricane'e büyük destek var, ama yuhalayanlar da azımsanmayacak sayıda! Kane üç adama bakıyor.

Kane: Triple H, benim nihai hedefimin ne olduğunu iyi biliyorsun. Ama Hardcore şampiyonluğu, başka ruhlara eziyet etmeyi resmiyete kavuşturması nedeniyle merakımı cezbediyor. Önce bunu, sonra da o zengin çocuğun belindekini alacağım. Beni de say.

HHH memnuniyetle başını sallıyor.

Triple H: Pekala, dört boşluktan üçünü bulduk. Maçlar Pick your Poison usulü yapılacak. Yani beyler, yarı finaldeki rakibiniz belli olunca ya ikinizin ortak kararıyla bir maç türü belirlenecek. Şimdi geriye tek bir soru kalıyor, dördüncü isim kim olacak? Pekala, bu konudaki adaylarımla görüşmek için süre istiyorum-

Ancak Triple H'in sözleri bir ambulans sireniyle kesiliyor! Dört adam merakla rampaya dönerken bir ambulans giriş yapıyor arenaya!

skwjnYJv_o.png

Sirenler çalarken seyirciler merakla oraya dönüyor. Ambulans rampanın yanına kadar yanaşıyor ve kapılar açılıyor!

5DZw5cem_o.png

DEAN AMBROSE GERİ DÖNÜYOR! GTW'nun İntihar Komandosu burada! Retaliation arenada yankılanırken Dean'in serumunu elinde tutan bir hemşireyle beraber Dean ambulanstan iniyor ve ringe bakıyor.

Triple H: Evet... sanırım dördüncümüzü bulduk.

Seyirciden yoğun bir destek var! "Let's go Ambrose" sesleri arasında Dean aç gözlerle Hardcore kemerine bakıyor girişten.

Triple H: Yarı finaldeki rakibinizi Xplosion'da öğreneceksiniz. Ama şimdi, ufak bir ısınma turu atalım. Kevin ve Hurricane, bu gece ikiniz karşı karşıya geleceksiniz. Ve maçınız...... ŞİMDİ.

Seyirciden büyük destek var! Hardcore turnuvasının katılımcıları birbirini süzerken reklamlara gidiyoruz.

E5KCT6b.png

Reklamlardan döndüğümüzde Steen köşede ısınırken karşısındaki Hurricane'e bakıyor. Hakem iki isme bakıp son kontrolleri yaptıktan sonra zili çaldırıyor.

Kevin Steen vs. The Hurricane

KqfMILyw_o.png

"Tapmadık asla paraya pula,
Ne de karıya kıza,
Ölürüz Hurri uğruna,
Ah bir de şampiyon olsa!
"

İkili birbirine yaklaşıyor, lock-up'ta rakibini bileğinden yakalayan Hurricane kolunu çeviriyor Steen'in ve ayağına sertçe basıyor. Steen ayağını kurtarıyor ama Hurricane rakibinin kolunu çevirip yere fırlatıyor ve armlock'a alıyor Steen'i. Hurricane kilidi sıkarken Steen ağır ağır ayaklanıyor ve Hurricane'i iplere götürüyor, iplerden sektiriyor- Hurricane'den Hurricanrana! Steen ring dışına tükürüp ters ters bakıyor Hurricane'e. İkili birbirine bir daha yaklaşıyor- bu kez rakibinin arkasına geçiyor Steen ve takedown yaparak yere mıhlıyor rakibini. Hurricane'i karnından kıstırarak yerde tutmaya çalışırken Hurricane ağır ağır sürünüyor ve iplere tutunuyor. Hakem araya giriyor ama o arada Steen sert bir tekme atıyor rakibinin sırtına ve üzerine çıkıp Camel Clutch pozisyonuna almak istiyor. Hurricane sürünüyor ve ipleri tutup kendini sertçe çekerek ring dışına çıkıyor. Steen ona iplerin arasından uzanıyor- ENZIUGIRI! Tokat gibi bir Enziugiri geliyor. Steen yüzünü tutarak gerilerken Hurricane aprona fırlıyor ve sıçrıyor, SPRINGBOARD FOREAR- Drop Toe Hold ile yere çarpıyor rakibini Steen! Şimdi bacaktan kilitliyor ve Inverted Crossface! Steen tüm gücüyle Crossface'i sıkarken Hurricane acıyla bağırıyor. Hakem soruyor Hurricane'e....

Hurricane ağır ağır ayaklanıyor ve bir dirsek Steen'in karnına! Bir dirsek daha! Steen bırakıyor Crossface'i şimdi ve arkadan kilitlediği Hurricane'e gelişine German Suple- Hurricane ayakta! Steen üzerine doğru fırladı, Hurricane zıplayarak üstünden geçiyor ve iplerden sekip kendisine gelen Steen'e çok sert bir Arm Drag! Ringe kolunu vurup acıyla ring dışına yuvarlanıyor Steen. Hurricane şimdi iplere doğru koşuyor, Suicide Div- fake atıp geri çekiliyor Hurricane! Hurricane gülerek ringde dirseğini gösterirken Steen öfkeyle bakıyor ona. "Annen de zıplamayı severdi" diyor Steen ve ringe hızlıca dalıp kendisine doğru koşan Hurricane'in karnına tekmeyi basıyor! Köşeye yolluyor rakibini kolundan tutup ve üzerine koşuyor, Avalanche! Hurricane oturur pozisyonda köşeye yığılırken Steen karşı köşeye fırlıyor ve sürat alıp CANNONBALL! Steen rakibini ringin ortasına çekiyor şimdi ve iplerden sekerek STANDING SHOOTING STAR PRESS- HURRICANE DİZİNİ KOYDU VE SMALL PACKAGE! 1...................2.....................

STEEN ATTI! Hurricane kalkar kalkmaz Steen karnına tekmeyi koyuyor rakibinin ve Sidewinger Suplex vurmak için kolunun altına giriyor- Hurricane araya ayağını koyarak engelliyor hamleyi ve rakibinin tam dizine sert bir Shoot Kick! Steen acı içinde dizleri üzerine çöktüğünde iplerden sekiyor Hurricane ve Running Forearm Smash! Yerdeki Steen'e arkasını dönüyor Hurricane ve MOONSAU- STEEN HEMEN KALKTI YERİNDEN VE BİLEĞİNİ YAKALAYIP YATIRIYOR ANKLE LOCK'a HURRICANE'İ! Ankle Lock! Ancak Hurricane güç bela gövdesini çevirip tek ayağı üzerinde kalkıyor, Enziugir- Steen yakaladı ayağını ve kendine çekti, POZİSYONA ALIP SIDEWINDER SUPLEX! Steen tuşa gitti, 1................2.......................Hurricane attı! Steen maçı bitirmek için rakibini kaldırıp kafasını bacakları arasına alıyor ve Package Piledriver'a hazırlanıyor!- ama Hurricane iki bacağını birden tutup çekerek düşürüyor onu ve Steen'in ayaklarından güç alıp zıplayarak Rotated Leg Drop'ı indiriyor boğazına! Steen öksürerek yerde kalırken Hurricane köşeye yöneliyor şimdi.

FlpimAd1_o.png

Steen yerdeyken Hurricane sıçrıyor ve DIVING HEADBUTT- STEEN BİR ADIM ÖTEYE YUVARLANIYOR VE YERE DÜŞEN HURRICANE'I GOGOPLATA'YA ALDI! Gogoplata geliyor Kevin Steen'den! Kilidi ölümüne sıkıyor Steen! Hurricane çırpınıyor ama iplere çok uzak. Steen sıkıyor, bu sırada Hurricane bütün gücünü kullanarak ayakları üzerinde duruyor ve STEEN'İ KALDIRIYOR, POWERBOMB! Kilidi bu şekilde bozuyor Hurricane müthiş bir güçle! Steen ve Hurricane yerdeyken ilk kalkan Hurricane oluyor ve rakibinin karnına tekmeyi attıktan sonra arkasına çevirip Crucifix pozisyonunda sırtladı! VERTEBREAKER İÇİN HAZIRLANIYOR HURRICANE, VURURSA MAÇI BİTİREBİLİR- AMA STEEN! Dirsek vuruyor o pozisyonda ve arkasına iniyor, Hurricane ona bir yumruk sallayınca başını eğiyor ve iplerden gelen rakibini zıplatıp POP-UP POWERBOMB! STEEN TUŞLADI, 1....................2..................

HURRICANE ATTI TUŞU! Steen dizleri üzerinde ona bakıyor öfkeyle. Steen şimdi spiker masasını süzüyor ve Hurricane'i kafasından tutup kaldırdıktan sonra spiker masası tarafından ringin dışına fırlatıyor! İplerin arasından dışarı düşen Hurricane yerdeyken Steen ringden iniyor hakemin uyarılarına kulak asmadan ve ring altına uzanıyor eli!

Joe Rogan: Kevin ne yapmaya çalışıyor?

Steen şimdi çıkıyor ring altından: Elinde bir kendo sopası var. Kendo sopasına baston gibi dayanarak Hurricane'in kalkmasını izliyor. Steen seyirciye bakıp kafasını kaşıyarak düşünürmüş gibi yaptıktan sonra KENDO SOPASINI KAFASINA GEÇİRİYOR HURRICANE'İN!

Diskalifiye ile kazanan: The Hurricane

Jerry Lawler: Adam göz göre göre maçı verdi!

Steen arka arkaya kendo darbeleriyle perişan ediyor Hurricane'i! En son bir adım geriliyor, KAFASINDA PARÇALIYOR SOPAYI HURRICANE'İN! Steen hızını alamıyor, İspanyolca spiker masasının üzerini söküyor! Hurricane alnından kan gelir halde yerde yatarken Steen kafasından tutup yavaşça kaldırıyor onu. STEEN KALDIRIYOR ŞİMDİ HURRICANE'İ HAVAYA! POWERBOMB POZİSYONUNDA TUTUP SPİKER MASASINA BAKIYOR, MASAYA JACKKNIFE POWERBOMB! JACKKNIFE POWERBOMB!

nYepJRf8_o.jpg

Steen büyük bir gözdağı veriyor! Hurricane yıkıntıların arasında yatarken Steen ringdeki hakemi çağırıyor. Hakem gelip Steen'i uyarırken Steen yakasına yapışıyor ve "say" diye bağırıyor. Steen şimdi Hurricane'in üzerine eğilip tuş pozisyonuna alıyor. Hakem başını iki yana sallasa da Steen'in bakışını görüyor ve yere uzanıp sayıyor, 1.........2............3! Steen şimdi kalkıyor rakibinin üzerinden ve sırıtıyor. Antichrist2 arenada yankılanıyor.

Joe Rogan: Steen her şeyin Hardcore kemeri için olduğunu vurgulamak istermiş gibi hareket etti JR.

Jim Ross: Orası doğru. Benim anladığım, bu kemer için yapılacak iki maç da extreme türde olacak. Ama katılımcılar bu maç türünü nasıl kararlaştıracak?

Steen keyifli bir şekilde arka alanın yolunu tutarken reklamlara gidiyoruz.

E5KCT6b.png

qcvHZ1wU_o.png

Bray Wyatt: Müjdeli haberleri aldınız mı?

oraya doğru yaklaşıyor, Rhea'ya sesleniyor ama tepki yok! Dijak dördüncü kez seslenince Rhea Ripley kafasını yavaşça ring altından çıkarıyor....

...yüzünde gülümseyen sarı bir maske var! Dijak şoka uğramış bir şekilde ona bakarken arkasından fırlayan Gacy koştu, iplerden sekti ve HANDSPRING LARIAT + TUŞ! 1..........2.........3!​

Bray Wyatt: Dünya ayaklarınızın altında çürüyor. İnsan ırkı, bir bakteri. Enfekte eden, yok eden.... Ve her gün çürüyen bu dünyada en değerli hazine her gün daha da az bulunur hale geliyor: Güven. Hepiniz sırtınızı sıvazlayan, yanağınıza bir buse konduran ve "her şey yolunda" diyen biri yanınızda olduğu sürece dünyanın güzel bir yer olabileceğine inanıyorsunuz ama bu yalan. Pek çok diğer yalan gibi...

cGt4VvrC_o.png

Bray Wyatt: Sizin Dijak olarak bildiğiniz adam, artık bambaşka bir tondan şarkı söylüyor.

Arkadan Dijak'ın sesi olduğunu anladığımız bir ses sürekli olarak aynı sözcükleri söylüyor.

"....tecavüz et, parçala, öldür......"

Bray Wyatt: Onu bu hale ben getirmedim, siz getirdiniz. Onu bu dünyanın soğuğu öldürmedi, sizin onu ısıtabileceğinize dair verdiğiniz vaat öldürdü.

".....parçala, öldür........"

Bray Wyatt: Artık Dijak diye biri yok. Artık Christopher Wyatt var. Ve biz ikimiz, her şeyin hesabını sormaya geliyoruz. Follow.... the buzzards.

E5KCT6b.png

Metalingus!

HIPki8Op_o.jpg

Rated-R Superstar girişte! Edge pyrolarını patlatıp koşarak ringe geliyor ve kayarak içeri giriyor. Edge köşelere çıkarak hayranların sevgisine karşılık vererek rakibini bekliyor.

r9B8LB.png

Angelico girişte! Seri adımlarla ringe ilerliyor Angelico ve basamakları tırmandıktan sonra içeri giriyor. Sırtında hala Steel Cage maçından kalma yaraları görüyoruz. Hakem zili çaldırıyor.

Edge vs. Angelico

İki isim birbirine yaklaşıyor ve lock-up'a girdiklerinde Edge rakibinin kolunu kapıp çevirerek arkasına geçiyor, Angelico onu kafasından tutarak öne doğru yuvarlıyor ve iplere koşuyor, Low Dropkick- ama Edge yana kayınca sırtı yere değer değmez Kip-Up yapıyor. Edge ile birbirlerine bakıyorlar ve ikinci lock-up'ta Angelico rakibinin kolunu çevirip sert bir döner tekme geçirerek dizleri üzerine çöktürdükten sonra arka iplerden sekerek Running Bulldog! Hemen bir deneme, 1.....Edge atıyor. Angelico rakibini kaldırıyor şimdi ayağa ve son hızla köşeye yolluyor- Edge hareketi çevirip köşeye atıyor onu ve üzerine doğru koşarak Stinger Splash! Edge şimdi rakibini yandan yükleniyor ve Sidewalk Slam'le yere çarpıyor! Edge seyirciye dönüyor şimdi ve köşeyi işaret ediyor! Seyircilerin desteği altında köşeye gidiyor Edge ve tırmanıyor top rope'a. Ancak ANGELICO! Fırladı oraya hemen ve CORNER HURRICANRANA VURDU! ANGELICO'DAN TUŞ, 1..............2.................

Edge atıyor! Angelico sırtını tutarak yavaşça kalkıyor ve oturur pozisyondaki Edge'in sırtına bir Shoot Kick! Edge toparlanmaya çalışırken Angelico tekrar iplerden sekiyor- Edge yakaladı bacağını onun ve zıplatarak Flapjack! Kendine çekiyor şimdi ve tuş deniyor, 1...............2..............Angelico attı! Edge rakibine Chinlock bağlayarak zeminde tutuyor şimdi. Angelico yavaşça kalkıyor ayağa ve Edge'i iplere götürüyor, iplerden sektirdiği Edge üzerine geldiğinde zıplayarak üstünden atlıy- Edge yakaladı havada ayağını ve yere aldığı Angelico'yu 4-Figure Leglock'a götürmek için ayağını koyuyor araya- Angelico ayaklarıyla sertçe itiyor onu ve üzerine geldiğinde kolunun altından geçerek iplere koşuyor ve ipten geri zıplayıp dönerek Diving European Uppercut! Angelico tuşa gitti! 1...........2...........Edge attı! Angelico melek kanadı işareti yapıyor seyirciye ve cheer altında Sharpshooter bağlamak için hazırlanıyor- EDGE'DEN ÇOK ANİ BİR SMALL PACKAGE VE TUŞ 1.......................2.........................

2,99'DA ATTI ANGELICO! Hemen rakibine yeni bir tekme geçirmek istiyor ama Edge ayağını yakalayıp kendine çekerek Single-Leg Takedown ile yere fırlatıyor onu! Edge şimdi köşeye sürünen rakibinin doğrulmasını bekliyor, doğrulduğu anda üzerine koşarak STINGER SPL- boşa! Angelico yana çekiliyor ve başını vuran Edge'e doğru sıçrayarak JUMPING NECKBR- EDGE ÇOK HIZLI DÖNDÜ VE ANGELICO HAREKETİ TAM VURAMADAN POZİSYON ALARAK EDGE-O MATIC! Edge tecrübesini konuşturuyor adeta. Edge şimdi rakibinin üzerine doğru sürünüyor ve tuşa alıyor, 1.................2................Angelico attı! Edge şimdi seyircinin "Let's go Edge" sesleri arasında saçından tutup kaldırdığı rakibinin karnına bir tekme atıyor ve Edgecution için pozisyona alıyor, ancak Angelico! Olduğu yerde dönerek sıyrılıyor kıskaçtan ve Edge'in kolunun altından da geçip iplerden sekerek GELİŞİNE BUZZSAW KICK- EDGE YAKALADI AYAĞINI! AMA ANGELICO DA DİĞER AYAĞIYLA ENZIUGIRI VURDU! Edge tekmenin etkisiyle iplere gerilediğinde Angelico fırlıyor diğer iplerden ve koşuy- EDGE'DEN SPEAR! EDGE'DEN SPEAR VE TUŞ, 1...................2...............

AYAK İPLERDE! Angelico'nun ayağı en alt ipte! Hakem bunu gösterince Edge ring zeminini yumrukluyor öfkeyle. Angelico'nun kalkmasını bekliyor şimdi Edge ve köşeye geriliyor. Spear için fırsat kollayarak bekliyor Edge...

TYMuxXI4_o.jpg

Angelico kalktığı anda FIRLADI EDGE VE SPEAR- YARI YOLDA BUZZSAW KICK! ANGELICO'DAN COUNTER! Edge de, Angelico da yerde! Angelico rakibine sürünüp yavaşça kaldırıyor ve kafasını bacaklarının arasına alıyor, tüm gücünü kullanarak kaldırıp pozisyon alıyor ve FALL OF THE ANGELS! VE TUŞ! 1...........2.........................3!

Kazanan: Angelico

jJbQKYAJ_o.png

Angelico zafere uzanıyor! Edge yerde yatarken hakem Angelico'nun elini kaldırıyor. Angelico köşeye çıkarak seyirciye bakıyor ve hemen ardından iniyor aşağı...

...VE BİR BROGUE KICK'LE YERDE KALIYOR!

vcod171N_o.png

BU SHEAMUS! SHEAMUS, GTW'DA! Sheamus'un tekmesiyle iki seksen yere seriliyor Angelico! Kelt Savaşçısı, boynundaki haçı öptükten sonra Angelico'nun kafasını bacaklarının arasına alarak kaldırıyor...

azlYgfLx_o.jpg

...CRUCIFIX POWERBOMB! Sheamus, Angelico'yu bir kez daha kaldırıyor! Saçından tutarak kaldırıp güç vererek iplerde tutuyor. Angelico ağır ağır ayakları üzerinde durarak arkasını döndüğü anda İKİNCİ KEZ BROGUE KICK! Sheamus yerde baygın vaziyette yatan Angelico'nun üzerine koyuyor ayağını ve kollarını iki yana açarak seyirciye bakıyor. Seyircilerin yuhalamaları arasında reklamlara gidiyoruz.

E5KCT6b.png

Arka alanda The Resurgence'ı görüyoruz. Kevin Nash ve Eddie Edwards, Dominik Mysterio'yu dinliyor.

Dominik Mysterio: Dijak denen soytarı ortaya çıkmasaydı, o dombili, Eddie'nin avucunun içindeydi. Her şeyi mahvetti. Buna bir cevap vermemiz gerekiyor.

Eddie Edwards: Normalde sayı avantajıyla kazanan biz olurduk ama bu kez iş tersine döndü.

Kevin Nash: Diyelim ki bir misilleme yaptık, ve Wyattları yendik. Bu bize ne kazandırır?

Eddie ve Dominik bir cevap veremiyor.

Kevin Nash: Bray Wyatt bu şirkette hedefleri olan adamların en büyük kabusu. Çünkü bir yönü ya da amacı yok, hedef aldığı adamları da kendisiyle beraber bu amaçsızlığın ortasına çekiyor. Bizim ise bir amacımız var: Dünya şampiyonluğunu freebird kuralıyla koruyan dominant bir ekip olmak. Ve şimdi düşünüyorum da, aklıma hiç de fena olmayan bir fikir geliyor.

Eddie kamerayı fark ederek kameramanı kovalıyor oradan, konuşmanın geri kalanını duyamıyoruz. Yeniden ringe dönüyoruz.

E5KCT6b.png

Lilian Garcia: Bayanlar ve baylar, sıradaki maç, Kıtalararası şampiyonluğun 1 numaralı adaylığı için!

This Fire Burns! CM Punk girişte görünüyor ve "it's clobbering time" diye bağırdıktan sonra rampada ilerliyor. Basamakları tırmanıp köşeye çıkıyor Punk.

07YbDGSM_o.png

Punk içeri giriyor ve tişörtünü çıkarıp ısınarak rakibini bekliyor.

EeI4NPGX_o.png

Sabian burada! Seyircilerin büyük desteğiyle ringe ilerliyor Sabian ve Punk'a bakarak bir şeyler söylüyor. Sabian dalıyor ringe ve Punk'la bakışıyorlar. Hakem iki isme kuralları hatırlatıyor ve son kontrolleri yaptıktan sonra zili çaldırıyor.

#1 Contenders Match for Intercontinental Championship
CM Punk vs. Sabian

"Let's go Sabian" tezahüratları patlak veriyor. Sabian seyirciyi işaret ederek Punk'a bir şeyler söylüyor. Punk sXe gösteriyor Sabian'a ve hızlıca rakibine yöneliyor- SABIAN HEMEN ROLL-UP'A ALDI! 1................2.....................

SON ANDA ATTI PUNK! Sabian hemen rakibine koşuyor tekrar- Punk'tan karnına bir tekme! Şimdi bir de yumruk. Üst üste yumruklarla geri sürdüğü rakibini iplere yolluyor ve iplerden gelen Sabian'ı sıçrayarak Leg Lariat ile indiriyor yere. Şimdi tuş denedi, 1.........2.......Sabian attı. Punk şimdi dizini koyuyor Sabian'ın kolunun önüne ve arka arkaya sert dirsekler geçiriyor Sabian'a. Sabian kendini öne doğru verip alttan tekme patlatıyor Punk'ın suratına! Punk yüzünü tutarak gerilerken Sabian kalkıyor ayağa ve Punk'ın kolunun altından geçtikten sonra iplerden sekiyor ve Running Crossbody ile indiriyor Punk'ı. Hemen tuşa alıyor, 1...............2............Punk attı! Sabian rakibini saçından tutup kaldırıyor ve iplere götürüyor- Punk hareketi çevirip iplerden sektiriyor rakibini ve gelince Scoop Slam ile yere çakıyor! Hashtag işareti yapıyor eliyle ve dalga geçiyor Punk rakibiyle. Kalkmasını beklerken uyku işareti yapıyor. Sabian kalktı, Punk sırtladı ve GO TO SLEE- Sabian'dan Hurricanrana! Punk ayağa kalkıyor ağzını tutarak, Sabian ona doğru koşuyor şimdi ve Running Big Boo- PUNK KAÇTI TEKMEDEN VE ROUNDHOUSE KICK! TUŞA GİTTİ, 1.................2................

Sabian attı! Punk kaldırıyor rakibini şimdi ve kolundan tutup son hız köşeye çarptırıyor. Köşeye kolunu vurarak yerde kalıyor Sabian. Punk onun üzerine ayağıyla basarak "bu seviyelere ait değilsin" diye bağırıyor ve sert bir tokat atıyor Sabian'a. Seyircilerin ağır yuhalaması altında kafasından tutup kaldırıyor rakibini ve göğüsten kilitliyor, Belly-to-Belly Suplex! Sabian sırtını vurarak yerde kalırken Punk yavaş hareketlerle üzerine doğru gidip ayağıyla kafasını ittiriyor Sabian'ın. Ardından kaldırıy- Sabian'dan ani bir Jawbreaker! Punk çenesini tutarak geriliyor, Sabian'ın üzerine koşuyor öfkeyle- Sabian çevirdi ve Tilt-a-Whirl Backbreaker vuruyor can havliyle! Punk sırtını tutarak yerde kalırken Sabian ayağa kalkıyor ve seyircinin desteği altında köşeye tırmanıyor. Top rope'a çıkıyor Sabian ve yerdeki Punk'a baktıktan sonra, FROG SPLASH İLE ATLIYOR- AMA BOŞA! Punk bir adım yana yuvarlandı, ve hemen üzerine çıktığı Sabian'a ANACONDA VICE! ANACONDA VICE'I BAĞLADI PUNK! PUNK KİLİDİ SIKIYOR, SABIAN'IN ELİ YERE GİDİYOR... VE.....

PES ETMİYOR SABIAN! Punk kilidi tüm gücüyle sıksa da Sabian kıpkırmızı olmuş bir suratla zar zor sürünüyor ve elleri ipi buluyor! Hakemin uyarılarına rağmen Punk kilidi bırakmayınca hakem sayıyor, 1.....2.....3.....4......Punk bırakıyor sonunda kilidi ve Sabian'ın tam sırtına bir Shoot Kick! Sabian acıyla dişlerini sıkarak ayağa kalkmaya çalışırken Punk, Regalplex vurmak için yandan kilitleyip pozisyona alıyor onu- Sabian'dan bir dirsek! Bir dirsek daha. Sabian sonunda olduğu yerde dönerek Punk'ın tam arkasına geçiyor ve kavrayıp GERMAN SUPLEX! Sabian da, Punk da yerde! Sabian yavaşça iplere tutunarak ayağa kalkıyor şimdi ve yerde yatan Punk'a bakıyor. Sabian şimdi rakibini sırtına alıyor ve köşeye yöneliyor. Sabian, sırtında Punk'la beraber ikinci iplere, ardından top rope'a çıkıyor! SABIAN RİNGE BAKIYOR VE SIRTINDAKİ PUNK'A ROLLING FIREMAN'S CARRY SLAM, TOP ROPE'TAN RİNGE! SABIAN GİTTİ TUŞA, 1................2..................

1AFb9Oz6_o.png

PUNK'TAN KICK-OUT! SON ANDA! Sabian maçı bitirmek için iplere tutunarak ayağa kalkıyor ve seyircinin büyük desteği altında Punk'a yönelip kaldırıyor ve TOMBSTONE POZİSYONUNA ALIYOR?! SABIAN'DAN TOMBS- Punk kendini geri bırakarak hareketi çevirdi, çevirip sırtına aldı ve GO TO SLEE- DİZİNİ YAKALADI SABIAN! YAKALIYOR VE GELİŞİNE FISHERMAN'S SUPLEX! Sabian dengeyi korumaya devam ediyor! Punk sırtını tutarak kendini ring dışına bırakırken Sabian orayı işaret ediyor seyirciye ve iplerden sekerek SUICIDE DIV- ROUNDHOUSE KICK'İ GEÇİRDİ PUNK TAM APRON BÖLGESİNDE! Sabian iplerin arasından sarkıyor sersemlemiş bir şekilde, PUNK İPLERİN ARASINDAN SIRTINA ALIYOR SABIAN'I VE DIŞARIDA GO TO SLEEP- SABIAN YİNE YAKALADI VE PUNK'I GÖĞÜSTEN KİLİTLEYEREK HEMEN ARKADAKİ SPİKER MASASINA BELLY-TO-BELLY SUPLEX İLE FIRLATIYOR! Punk acı içinde sırtını tutarken "Let's go Sabian" sesleri arasında rakibini kaldırıyor Sabian ve ringe geri gönderiyor. Punk içerideyken Sabian ringe giriyor ve UYKU İŞARETİ YAPIYOR! SABIAN GO TO SLEEP DENEYECEK! Punk'ı kaldırıp sırtına alıyor ve GO TO SLEEP- bu kez dizi yakalayan Punk! Kendine çekip sırtladı Sabian'ı ve GO TO SLEEP! GO TO SLEEP! BU SEFER OLDU! PUNK SÜRÜNÜYOR TUŞ İÇİN

Shipping up to Boston?!

6n7qQ7.png

KYLE O'REILLY BURADA! Punk bir ona bir hala yerdeki Sabian'a bakarken Kyle belinde kemeriyle ringe ilerliyor seri adımlarla ve içeri dalıyor! Hakem, Kyle'ı durdurup maça müdahale etmemesi için telkinlerde bulunuyor ama Kyle onu dinlemiyor bile. Punk'a ve yerdeki Sabian'a bakıyor. Sabian yavaş yavaş ayaklanırken..

KYLE, SABIAN'IN SURATINA SHOOT KICK GEÇİRİYOR! HAKEM ZİLİ ÇALDIRIYOR!

Diskalifiye ile kazanan ve Kıtalararası Şampiyonluk için 1 numaralı aday: Sabian

CM PUNK DA, SEYİRCİ DE ŞOKTA! Kazanan anons edilirken Punk öfkeyle Kyle'a bakıyor. Kyle ise onunla ilgilenmeyip ringden iniyor ve seyircilere bakınıyor. Guinness bira alıyor seyircilerin elinden ve Sabian'ın zaferi anons edilirken keyifle birasını içiyor. Kyle, Punk'a sırıtırken reklama gidiyoruz-

King of Kings!

gNuEX1Cu_o.jpg

Triple H burada! Punk hakeme şiddetli bir şekilde itiraz etmeyi bırakıp girişe dönüyor. Kyle da basamakları tırmanıyor ve anlamamış bir şekilde Triple H'in gelişini izliyor. Sabian köşede toparlanırken HHH ringe giriyor şimdi, elinde mikrofon var.

Triple H: Kyle, bu şirkete geldiğin günden beri her zaman onurlu duruşunla takdirimi kazanmış birisin. Ama bu gece, anladığım kadarıyla, Punk'ın sana Armageddon'da yaptıkları meselenin kişiselleşmesine neden olmuş. Ben, intikam arzusunu bilen ve saygı duyan birisiyim. Ama 1 numaralı adayın bu şekilde belirlenmesi, bunu kabul edemem.

Kyle bir şey demiyor. Punk ise HHH'e bir şeyler söylüyor.

Triple H: Bana yapılması gereken şey oldukça basit görünüyor aslında. Kyle, Cody Rhodes'u mağlup ederek unvanı ele geçirdin. Punk, Armageddon'da maç sonrası ringi basarak Kyle'a saldırdın. Ama bir yandan da diğer mesele var: Sabian meselesi.

HHH, Sabian'ı işaret edince seyirciden büyük cheer geliyor. Punk başını iki yana sallayarak "hata yapıyorsun" diye bağırıyor Hunter'a.

Triple H: Beyler, One Night Stand'te üçünüz, Kıtalararası Şampiyonluk için bir Triple Threat maçına çıkacaksınız. Ve bu maçın türü de..

Triple H: Hardcore Submission maçı olacak. Yani maçı kazanmanın tek yolu, rakibinizi içinde aletin de bulunduğu şekilde pes ettirmek. Bu maç türünde, tuşlar sayılmayacak. Normal pes ettirme de olmayacak. Maçı bitirebilmeniz ve hakemin pes edilip edilmediğini sorabilmesi için: Bir aletin de vasıta olarak kullanıldığı şekilde submission bağlanması gerekli. Yaratıcılığınıza güveniyorum. One Night Stand'te, en çok kanatanınız kazansın.

HHH ringden inerken Kyle ve Punk birbirine bakıyor. O sırada....

....SABIAN BİR ADIM ÖNE ÇIKIP ÇOK SERT BİR YUMRUKLA KYLE O'REILLY'İ YERE SERİYOR! Kyle'ın birası ringe dökülürken Sabian öfkeli bir şekilde başında dikiliyor Kyle'ın. Punk memnun bir şekilde sırıtarak ringi terk ederken "ne b**** yemeye bana vurursun" diyerek Kyle'a bağırıyor ringde. Kyle şaşkın bir şekilde ona bakarken Sabian ona arkasını dönüyor ve ringi terk ediyor!

E5KCT6b.png

Şovun başında izlediğimiz görüntülerin devamına şahit oluyoruz. Christian Cage, beyaz ışığın sızdığı bir odaya giriyor. Ve içeride tuhaf bir manzarayla karşılaşıyor....

.....bir lise sınıfı şeklinde tasarlanmış olan odanın öğretmen koltuğunda Joe Gacy siyah gömleğiyle ve Cage'e gülümseyerek oturuyor. Sınıf tam kapasite görünüyor ancak sıralarda oturanların hepsi kırmızı cübbeler giymiş ve gülümseyen maskeler takmış figürlerden oluşuyor. Christian'ın beti benzi atmış gibi dururken Gacy ona sesleniyor.

Joe Gacy: Hoş geldiniz Bay Cage. Sizin yerinizi de hazırladık.

Gacy sınıf tahtasının tam önündeki sandalyeyi işaret ediyor. Cage yavaşça yaklaşıyor oraya, anlamamış bir şekilde figürlere bakıyor ama sınıftaki figürlerin hiç biri hareket etmeden oturmaya devam ediyor! Cage yavaşça sandalyeye oturuyor ve Gacy elindeki kumandayla akıllı tahtayı açıyor. Bir görüntü oynamaya başlarken kameramız aniden kapanıyor.

E5KCT6b.png

No Chance in Hell!

xY7Q5uHi_o.png

Vince McMahon girişte! Vince'in elinde Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu var! Vince kemer elinde ringe yürüyor ve seyircilerin karışık tepkileri arasında ringe giriyor. Mikrofon aldıktan sonra seyirciye bakıyor.

Vince McMahon: Baylar, bayanlar, keyifli bir gece geçiriyor musunuz?

Vince gelen olumlu tepkiyi dinliyor.

Vince McMahon: Biliyorsunuz ki Armageddon gecesinden beri şirketimizin ana şampiyonluğuyla alakalı herkesin sorduğu şey aynı: The Brian Kendrick, şampiyon mu, değil mi? Uzun süren görüşmeler ve yazışmalar sonucunda artık bir karara vardığımızı söylemek istiyorum. Ama her şeyi doğru yapmak gerek. O yüzden, baylar ve bayanlar, The Brian Kendrick!

A Man with a Plan!

21lRvW2T_o.jpg

The Brian Kendrick elinde mikrofonla girişte!

The Brian Kendrick: Bay McMahon, bu onuru bana bahşettiğiniz için teşekkürler. GTW geri döndüğünden beri aynı şeyi söyleyip duruyorum: Bu ihtiyar başta olmasaydı, bu şirketin geri dönüşü asla mümkün olmazdı! Ama takdir edersiniz ki, benim de bu sistem içerisinde epey param var ve en az sizin kadar GTW'nun dönmesinde katkısı olan adamlardan biri de benim!

Kendrick ringe girerken Vince Kendrick'in söylediklerine kaşlarını kaldırıyor.

The Brian Kendrick: Armageddon'da yaşananlara gelince, bana yaşananlar oldukça basit görünüyor. The Miz son tuşu bulduktan sonra ben, 20 dakika limiti henüz dolmadan önce bir tuş daha buldum ve şampiyon oldum. Bakın Bay McMahon, tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok. Yaşananlar bunlar ve bu yaşananlardan sonra da bütün bu seyircilere GTW'da gerçekten hak edenlerin kazandığını göstermek için yapılması gereken anons belli: YENİ DÜNYA AĞIRSİKLET ŞAMPİYONU..... THE -THE'YI SAKIN UNUTMAYIN- BRIAN KENDRICK!

Seyirci yuhalıyor onu. Kendrick onlara bakıyor.

The Brian Kendrick: Benden nefret ediyor bile olsanız, meseleye bir de şu açıdan bakın: Favori güreşçiniz bir ana kemer maçına çıkıyor ve kurallar dahilinde güreşerek, bileğinin hakkıyla o maçı kazanıyor. Ama maçtan sonra hakem, kural, siren sesi tarzı tuhaf söylentilerle beraber hakkı olan unvan ona teslim edilmiyor. Düşünebiliyor musunuz? Ve şimdi Bay McMahon, resmi olarak dünya şampiyonu olduğumu söylemenize rağmen hala şu kemeri elime alabilmiş değilim. Sizden ricam, adaletli olmanız-

I Came to Play!

72YUGgI9_o.jpg

The Miz girişte! Vince McMahon girişe bakıyor memnuniyetsiz bir şekilde ve Miz elinde mikrofonla ringe ilerliyor.

The Miz: Kendrick, senin kadar zavallı bir adam görmedim. Şu şirkette 40'a yakın dünya şampiyonu kemere uzandı ama ağlayarak bunu yapmaya çalışanı ilk kez görüyorum.

Miz ringe giriyor ve Vince ile Kendrick'e bakıyor.

The Miz: Ama şu konuşmanda tek bir noktaya hak veriyorum: Gerçekten de Armageddon'da yaşananlar aslında çok basitti. Ben, 20 dakikalık zaman dilimi dolduğunda geçici şampiyon statüsündeydim. Sen 2 saniye kala tuş pozisyonuna girdin ve senin tuşunda 3 sayılırken 20 dakikalık zaman dilimi doldu.

Miz güneş gözlüğünü çıkarıp Vince'e bakıyor.

The Miz: Bunu herkes gördü Bay McMahon. Her şey apaçık ortadaydı. Ama halen, unvanın bana verilmesi gerekirken kimin şampiyon olduğuna dair tartışmaların olması beni çıldırtıyor. Ve siz, Brian Kendrick'in şampiyon olduğunu söylüyorsunuz; kemerimi bana getirip beni tebrik etmeniz gerekirken, gerizekalı bir hakemin yaptığı hata yüzünden zaferimi benden alıyorsunuz. Ancak madem bu işler şikayet yoluyla çözülüyor, ben de şikayetçiyim. GTW'nun, hem de ana olay olan, bir şampiyonluk Scramble'ını gerizekalı bir hakeme yönettirmesinden şikayetçiyim. Zaferimin benden çalınmasından şikayetçiyim. Ve en çok senden şikayetçiyim Kendrick. Senelerdir insanlara ihanet ettim, arkadan saldırdım, kirli oynadım ama hiç bir zaman bir hakemi satın almaya çalışmadım.

The Brian Kendrick: Suçlamaların aksine ben hiç bir zaman hakem satın almadım Miz! Eğer şike yaptığım kanıtlansaydı, bırak ana kemer almayı bu şirkette barınamazdım bile-

Vince McMahon: KESİN.

Kendrick ve Miz, patronlarına bakarken bir sessizlik oluyor.

Vince McMahon: Sizleri dinledim. Tekrarları da defalarca izledim. Ve kararımı verdin. Brian, üzülerek söylüyorum ki kemer şu anda boşta.

KENDRICK YIKILIYOR! Miz de öyle. Vince ikisine bakarak tekrar söze giriyor.

Vince McMahon: Ama bunun anlamı, Seth Rollins'in tekrardan şampiyon olduğu değil. Sana temel sorunu anlatayım: senin tuşun sayılırken hakemin 3'ü vurduğu anla, maçtaki zaman limitinin dolduğu an aynı saniye. Şampiyonu net olarak tespit edemediğimiz için maçın sonucu geçersiz, Brian, üzülerek söylüyorum ki Dünya şampiyonu değilsin. Ve Miz, sen de öyle.

Miz ve Kendrick ayın anda itirazlara başlıyorlar ama Vince araya giriyor.

Vince McMahon: Beni dinleyin kahrolası herifler. Ben ne dersem o olur. Ve ben diyorum ki: Sürelerden, limitlerden bahsediyoruz madem, boştaki kemer için ikiniz karşılaşacaksınız. ONE NIGHT STAND'TE... BİR LAST MAN STANDING MAÇINDA....

Seyirciden olumlu bir reaksiyon var.

Vince McMahon: Hammerstein Ballroom'da, tamamını alkollü erkeklerin oluşturacağı seyircilerin arasında ve ringin altını ne kadar kesici alet varsa dolduracağım o ahırdan bozma atmosferde birbirinize istediğinizi yapın. Umalım ki, o şov bittikten sonra ikinizden biri ölmüş olsun. Böylece ana kemer konusundaki tereddütler de ortadan kalkmış olur!

No Chance in Hell arenada yankılanırken iki adam birbirine bakıyor. The Miz ve Brian Kendrick, Hammerstein Ballroom'da bir Last Man Standing maçında son sözü söyleyecekler! Bu görüntülerle Great Thunder'ın sonuna geliyoruz. Xplosion'da görüşmek üzere!

GREAT THUNDER
GURESTURKIYE WRESTLING
2023
(C)

Son düzenleme:

Birazvodka

Kayıtlı Üye
Konular
316
John Cena
-
- Main Event: The Brian Kendrick - Vince McMahon Düğümü Çözüyor

Vince McMahon'da biraz vicdan varsa Kendrick'ten kemeri alıp bana verir. Kimseyi uğraştırmaz.

Hacken

New York Knicks
Konular
117
Bret Hart
Sheamus
Bu sefer alanda oluruz gibi.

The MANIAC

Naber Müdür?
Konular
405
Bobby Lashley
Dijak/Christopher Wyatt
Alandayız.

Antagonist

wayfaring stranger
Konular
12
Brian Pillman
Jon Moxley
Açılıştaki kemer duyurusu ve Main Event ilgi çekici.

Gloom

アントニオ猪木
Konular
170
CM Punk
THE Brian Kendrick
Takipte olacağız. Aynı Uhaa maçındaki ip-ayak meselesi gibi hakkımızı yiyecek Vince...yine zirvede tekiz.

#1CMPunkFan

July17th
Konular
484
Web sitesi
instagram.com
CM Punk
CM Punk
Contender benim zaten niye maç yapıyoruz aga. Ekibe yazık değil mi parmaklarını yoruyorlar boş yere ?

Flip Flop 'N Fly

tatildeyim
Konular
120
Dusty Rhodes
Jim Cornette
Sınavları atlattık. Önce kaçırdığım şovları ardından okuyayım. Yetişirsem bunu da canlı takip ederim.