RPG GTW - 8 Haziran 2023 Xplosion

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
X6YhlE0.png

08.06.2023 - 20.45 - C
Prudential Center
Newark, New Jersey

Şovu Takip Etmek İçin 5 Neden:

- Cornette, Resurgence'la Savaş Değil İttifak İstiyor

- Cenation, Lunatic Fringe'den Hesap Soruyor

- Jordan Devlin vs. Finn Balor

- Mizanin'lerin Hayatından Bir Kesit: Gala Gecesi

- Goldust, Kane'e Karşı!

Zu8kAofp_o.jpg

"....çok seksi kızlar, çok yanlış durumlarda yakalanıyor! Gİrls Gone Wild'da, bu gece Rock'n Roll'un başkentindeyiz. Ne iş yapıyorsun Patricia? Ah, ne önemi varsa sanki... Şimdi aç şu memeleri bakalım-"

Televizyon ışığıyla aydınlanan bir odaya Sheamus'un dalmasıyla televizyon aniden kapanıyor. Jim Cornette bir boyunlukla masada yatıyor. Sheamus bir süre yeni kapanan televizyona bakıyor.

Jim Cornette: Aslan belgeseli bakıyordum.

Sheamus bir sandalye çekip yatağın yanı başına oturuyor ve Cornette'e bakıyor.

Sheamus: Jim, sana belki on beşinci kez soruyorum ve bir yanıt bekliyorum. Bu işi kim yaptı?

Cornette yüzünü buruşturuyor.

Jim Cornette: Hatırlamıyorum. Sana söylediğim gibi, arkadan birisi bana tekme attı. Ardından tam gözlüğümün üstüne sert bir yumruk darbesi aldım ama ilk tekmeden sonra kör olmuş gibiydim, hiç bir şeyi göremedim. Ama senin teorin yanlış, bu işi Kevin Steen yapmış olamaz. Çünkü Kevin Steen o sırada şirket görevindeydi.

Sheamus: Ne görevi Jim? Bölük astsubayı mı lan bu? Madem o yapmadı neden ben Resurgence'la kavgaya girdiğimde arka alanda kahkahalar atıyordu sence...

Jim Cornette: Steen'i o gece sana karşı çıkarıp çıkaramayacağımızı sormuştum. Royal Rumble öncesi bir ısınma maçı gibi. Şirketin bana söylediği, Royal Rumble öncesi şu düzenlendikleri imza günü turlarından birinde olduğu için maça çıkamayacağıydı. Yani Steen olamaz. Neden öyle eğlenerek izlediğine gelince, adam pisliğin teki, sadece bu bile tepkisini açıklamaya yeter. Bütün bunların bir önemi de kalmadı zaten, Great Thunder'a kadar çoktan taburcu olmuş olacağım.

Sheamus duvara bakıyor.

Jim Cornette: Bak, fikrimden hoşlanmadığını biliyorum. Ama biraz mantıklı düşün. Royal Rumble geliyor. Wrestlemania ana biletini koparacağımız şov geliyor. 30 tane adam, Sheamus. O ring bir meydan savaşına dönecek. Ve meydan savaşlarını en güçlüler kazanmaz, en iyi pozisyon alanlar kazanır. Çünkü bu düello değil, anlıyor musun? Her yerden saldırıya uğrayabileceğin için çevrende müttefiklerin de olduğunu bilmen gerekir. Resurgence'la çatışmak, şu an bize faydadan çok zarar getirecektir.

Sheamus: Jim, benim kimseye ihtiyacım yok. Ayrıca, adamların menajerini indirdikten sonra benimle ne tarz bir ittifak yapacaklarını düşünüyorsun? Great Thunder'dan sonra o ikisi soyunma odama girip cam çerçeve ne varsa indirmişler. Sana karşı savaşmak isteyen adamlarla ittifak yapamazsın.

Jim Cornette: Kimseye ihtiyacımız olmadığını ben de biliyorum. Ama Royal Rumble farklı bir ortam. Oraya uyum sağlamamız gerekiyor. Onun için-

Sheamus: Uyu ve dinlen Jim. Seninle Xplosion'dan sonra konuşuruz.

Sheamus kalkıyor ve odadan çıkıyor. Cornette o gittikten sonra yatağın yanındaki ufak ahizeye eğiliyor.

Jim Cornette: Kat servisi mi? Sanırım biraz kötü olmaya başladım, şekerim mi düşüyor bilmiyorum. Birisi bana bakmaya gelebilir mi? Hayır, hayır o hemşire değil. Tercihen Mrs. Veronica olursa sevinirim. İsmi bu değil miydi? Şu sarışın, genç olan- hah. Tamam, teşekkür ediyorum. İyi geceler.

AkkPOz.png

hk19Pcnk_o.jpg

"NEREDE LAN O **NE?"

Arka alanda görevlilerin ip gibi dizilmiş bir manzarayı izlediğini görüyoruz. Kadraja The Resurgence üyeleri giriyor. Eddie Edwards ve Dominik Mysterio, ellerinde birer demir sopayla teker teker soyunma odalarını açıp bakıyorlar.

Joey Mercury: Beyler, yapmayın. Bu işi herkes için zor hale getiriyorsunuz-

Dominik Mysterio: Kevin Nash'in tırnağına zarar verenin kellesini yerinden sökeriz. Bu daha hiç bir şey, sen karışma.

Mercury ikilinin peşinden koşturuyor, ikili odaların kapılarını tekmelemeye devam ediyor. En son soyunma odasına daldıklarında içeride Tino S.'yi bir kadını soyunma odasındaki oturma bankına yatırmış, kamerayı ayarlarken görüyorlar.

Tino S.: Ooooo beyler... Üçe bir mi yapıyoruz-

Eddie kapıyı kapatıyor sertçe ve ikili aramaya devam ediyor.

Eddie Edwards: Bu son uyarı. Eğer Sheamus denen o ****şağı saklayan varsa, eğer bizim intikam hakkımızı elimizden almaya niyetlenen varsa, erkek olsun ve çıksın ortaya. Yoksa bir uyarı daha yapmayacağız-

Bir anda birisi ikilinin karşısına dikiliyor.

gkgx49q7_o.jpg

General Manager olay yerinde! Triple H ve Eddie Edwards arasında soğuk bir bakışma oluyor.

Triple H: Beyler, yerinizde olsam o sopaları yere bırakırdım.

Resurgence üyeleri düşünceli görünseler de geri adım atmıyorlar.

Eddie Edwards: Adaleti alana kadar eylemi bırakmayacağız. Bir adam eğer bizim zaferimizin hemen ardından menajerimizi indirmeyi göze alıyorsa, gazabımızı da hesaba katması gerekirdi.

Triple H: Menajeriniz deyip geçtiğin adamı ömrümün yarısından bu yana tanıyorum. Merak etme, Kevin'a bir şey olmaz. Ama siz, bu maganda tavırlarını bir kenara bırakmazsanız sizin için problem olabilir. Umarım dediğim anlaşılmıştır-

Dominik Mysterio: Bizi neyle tehdit ediyorsunuz? Madem menajerimizle bu kadar yakınsınız, ona yapılan bu kalleşçe saldırının cezasını kesmek de size düşer.

HHH, Dominik'e bakıyor.

Triple H: Merak etme, ben Kevin Nash için de, Jim Cornette için de adaleti getireceğim. Ama siz ikiniz, eğer adaleti arka alanda bu şekilde aramaya devam ederseniz, sizi Royal Rumble maçından postalarım. Ve değil Kevin bütün eski dostlarım bir araya gelse beni aksine ikna edemez. Soyunma odanıza geri dönün.

Eddie ve HHH bakışıyor bir anlığına, ardından Resurgence üyeleri sopaları yere bırakarak uzaklaşıyorlar. Hunter arkalarından öfkeyle bakıyor.

AkkPOz.png

vY8MplhE_o.png

Pyrolar patlıyor ve Xplosion başlıyor! Tazz, Michael Cole ve JBL spiker masasında bizleri karşılıyorlar.

Tazz: Baylar ve bayanlar, Çarşamba gecesi Xplosion'una hoş geldiniz! Bu gecenin olaylı bir gece olacağı şimdiden belli gibi.

JBL: Kesinlikle öyle Tazz. Royal Rumble'a giderken gerilim her geçen gün artıyor ve en büyük ateş Sheamus - Resurgence hattında yanıyor gibi-

Time is Now!

m71mZ0.png

John Cena burada! Seyircinin büyük desteği altında girişte görünüyor Cena ve asker selamını verdikten sonra ağır adımlarla ringe ilerliyor.

Michael Cole: Tepesinin tası atmış gibi görünüyor, değil mi Tazz?

Cena basamakları tırmanıp iplerin arasından geçerek ringe giriyor. Şapkasını çıkarıp başını kaşıyor ve spiker masasından mikrofon istiyor. Cena arenaya bakarken büyük bir destek hakim.

John Cena: Oğlum, bu gece burası adeta YANIYOR!

Seyirciden büyük cheer geliyor. Cena ciddi bir yüz ifadesiyle seyircilere bakıyor.

John Cena: Ruh halimi mazur görün, Great Thunder'da yaşanan olay belki Royal Rumble stresiyle geçiştirilebilecek bir şey ama beni epey düşündürdü. Durumu tam olarak anlamanız için temiz bir şekilde anlatayım: Bray Wyatt'ın rahat durmayacağının garanti olduğu bir maçta, Dean Ambrose benim ve Hurricane'in desteğiyle beraber İngilizce konuşup konuşmadığını bile bilmediğimiz, canlı tavuk yiyen bir zebaniyi yenmeyi başardı.

Cena şapkasını çıkarıyor, seyirciye bakıyor.

John Cena: Bu da yetmezmiş gibi, maçtan sonra onun zaferini kutlamak için ringe girerek Ambrose'u onurlandırdık. Dean'in bütün bunlara cevabı ise, fırsatını gördüğü ilk anda beni ringin dışına atarak kendince bir Royal Rumble mesajı vermek oldu. (Cena kameraya bakıyor.) Pekala Bay Ambrose, sana söyleyeceğim tek şey şu: Büyük ihtimalle senin hayatın boyunca göremeyeceğin kadar Rumble gördüm ve her Rumble döneminde de kendi duruşumu korudum. Saygı, sportmenlik ve mücadele. Ama sen bana saygı duymazsan, sportmenliği ayaklar altına alarak beni çiğnersen, geriye bir tek mücadele kalır. Ve bütün GTW evreni iyi bilir ki, sen Lunatic Fringe'sen, ben de John Cena'yım. İş mücadeleye vardığı zaman da seni ezip geçmesini iyi bilirim. Eğer bana karşı bir savaşa başlamak istiyorsan, bunu arkamdan değil, ringe gelerek yüzüme karşı yap. You want some; come, get some.

Cena tişörtünü çıkarıyor ve "gel" işareti yaparak rampaya dönüyor. Bir süre bekledikten sonra...

Retaliation!

rZMGZB.png

Dean Ambrose girişte! Cena onu beklerken Ambrose elinde mikrofonla rampada ilerliyor ve içeri dalıyor. Cena'ya bakıyor Ambrose.

Dean Ambrose: John, bütün bu sert adam ayaklarını yapıyorsun ama seni ringden fırlatmama bile katlanamıyorsun. Ortada bir çelişki olduğu kesin, ama bu çelişki geçen şov sana yaptığım şeyden kaynaklanmıyor. Sen diyorsun ki saygı ve sportmenlik bittiği zaman mücadele başlar. Ben öyle düşünmüyorum, mücadele; bu arenaya adım attığımız andan itibaren başlar. Ve mücadele sırasında saygıya ve sportmenliğe önem veren adamlar, o mücadeleyi kaybederler.

Dean, Cena'ya bakıyor.

Dean Ambrose: Artık 2010'lı yıllarda değiliz John, burası da WWE değil. Burası milletin birbirine arabayla daldığı, insanların kaçırıldığı, kadınların sopalarla rehine alındığı vahşi bir ortam. Senin anlayacağın biz Aslan Kral'dan Testere'ye geçtik ama sen ortama uyum sağlayamadığından olsa gerek Disney filmlerini geri istiyorsun.

Seyirciden karışık tepkiler var. Cena gülümsüyor.

John Cena: Yapma Dean, bunun için fazla akıllı bir adamsın. Sen de biliyorsun ki ben bu sektöre ilk adımımı attığımda şu andakinden çok daha kuralsız ve vahşi bir düzen vardı. Önemli olan çamurun içinde altın olmaktır. Çamurun içinde çamur olmak seni diğer adamlardan farklı yapmıyor. Senin mantığınla, genelevleriyle meşhur bir şehirde doğup büyüdüğünü varsayarsak içinde bir o*****u yattığını düşünmemiz lazım.

"Ooo" sesleri geliyor seyirciden. Ambrose, Cena'ya bakıyor.

Dean Ambrose: 15 senelik süper kahraman geçmişini bir kenara atıp sert çocuk rollerine bürünmek için fazla yaşlısın John. Sana yaptığım şeyin tek bir amacı vardı: Sana bir gerçeği hatırlatmak. Royal Rumble gecesinde ne sen ne de Hurricane; bizi bir grup olarak düşünmeyin. Wyattlar bir takım olabilir, Resurgence bir takım olabilir, ama ben her daim tek tabancayım. Ve Rumble gecesi de her koyun kendi bacağından asılacak. Wrestlemania yolculuğunda yalnız seyahat etmeyi tercih ediyorum. O yüzden, zaten yeneceğim bir rakibin işini bitirmeye giderken spot ışığını çalmak için olaylara müdahil olmanız hoşuma gitmedi.

John Cena: Poster çocuğu olmak sana gereksiz bir özgüven getirmiş. Bence seni dışarı çağırırken hedeflediğim şeyi gerçekleştirelim: Bu gece, sen ve ben, teke tek. Arkamdan saldırırken olduğun kadar cesur musun görelim.

Seyirci "YES" tezahüratları yaparken Ambrose gülüyor Cena'ya.

Dean Ambrose: Girmeye korktuğum hiç bir kavga yok. Kıçını bu ringden postalamamı bu kadar hassas karşılayacağını düşünmüyordum ama sorun değil John. Zihnini toparlaman için seni bu gece Ambrose Tımarhanesi'nde bekliyor olacağım. O zamana kadar, kendine iyi bak.

Ambrose mikrofonu yere atıyor ve Cena'ya bakarak ringden iniyor. My Time is Now arenada yankılanırken Ambrose ve Cena birbirlerine kilitlenmiş vaziyetteler. Bu görüntülerle reklamlara gidiyoruz.

AkkPOz.png

Archangel!

tuzIX9nb_o.jpg

Kırmızı siyah cübbesiyle Jordan Devlin girişte. Seyircilere bakıyor ve ringe ilerliyor Devlin. Ringin önüne geldiğinde cübbesini çıkarıp özenle katlıyor ve aprona seriyor. Ardından ringe giriyor Devlin ve içeri girip rakibini bekliyor.

Fashion Boutique!

jSBKs3Tf_o.jpg

The Sultan of Fashion burada! Finn Balor girişte görünüyor elinde mikrofonla. Maskesini çıkarıyor Finn ve gülümseyerek önce kameraya, ardından ringe bakıyor. Olumsuz tepkiler arasında söze giriyor.

Finn Balor: GTW Evreni, demodelikle olan mücadelemin bir sonraki durağı olan bu maça katılamayacağımı belirtmek beni üzüyor.

Seyirciler yuhalıyor. "You Suck" tezahüratları var. Balor dudak büzüyor.

Finn Balor: Üzgünüm şekerparelerim... Milano'daki yeni defilemin kreasyon çalışmaları için sekreterlerimle epey yoğun bir toplantı için Los Angeles'a geçmem gerekiyor. Ancak bunu telafi edeceğim, merak etmeyin. Arenaya baktığım zaman can acıtan kombinler görüyorum. Sen, ön sıradaki gözlüklü olan; 2023 yılında kot pantolonun üzerine çizgi film tişörtü giymek de neyin nesi? Hadsiz! Terbiyesiz-

Jordan Devlin: FINN.

Finn gözünü ringe çeviriyor. Devlin de spiker masasından aldığı bir mikrofonla ona bakıyor.

Jordan Devlin: Merak etme, senin aslında modayla alakası bile olmayan bir adam olduğunu, aslında ringin içinde hiç bir mücadele örneği sergileyemeyeceğini düşündüğün için maçlardan kaçtığını gayet iyi biliyoruz.

Finn söze girecek gibi oluyor ama Devlin devam ediyor.

Jordan Devlin: Merak etme, üzerinde çok da büyük bir sorumluluk yok. Kaliteli, iyi bir güreşçi bir anda modaya kafayı takıp eşcinsel bir stilist gibi davransaydı problem olurdu. Ama senin kariyerin gibi vasat bir kariyerden sonra insanlar bu şekilde davranmanı umursamıyor. Şimdi arkanı dönüp gidebilirsin, insanlar senin nasıl bir korkak olduğunun zaten farkında.

Finn'in yüzü seğiriyor. Devlin'e bir süre bakıyor ve ardından mikrofonu bırakıp koşarak ringe daldıktan sonra Devlin'in üstüne saldırıyor! Hakem zili çaldırıyor.

Jordan Devlin vs. Finn Balor

Finn arka arkaya yumruklarla rakibini geri sürdükten sonra iplerden sekiyor- Devlin kolunun altından geçiyor onun ve iplerden sekip Shotgun Dropk- Finn yakalıyor onu havada ve yere Powerbomb'la çakıyor! Devlin'i kaldırıyor kolundan tutup ve iplere gönderiyor- Devlin hareketi çevirip onu iplere yollayınca hızını alamayan Finn aprona çıkıyor. Devlin fırlıyor ona doğru- Finn'den apronda Enziugiri! Devlin yüzünü tutarak gerilerken Finn sıçrıyor ve Springboard Dropkick'i vuruyor Devlin'e. "Ben bu işin piriyim ayol" diyor Finn ve kaldırıyor rakibini, karnına sert bir diz çıkardıktan sonra kolunun altına girip Northern Lights Supl- Devlin son anda araya ayağını koyup Suplex'i engelliyor ve karnına sert bir döner tekme attığı rakibini kolundan kıstırıp çevirerek Fisherman's Suplex! Devlin tuşa gidiyor şimdi, 1..............2................

Finn kaldırıyor omzunu! Devlin rakibini Hammerlock'a götürmek için pozisyona almak istediğinde Finn onu ayaklarından çekerek sertçe yere düşürüyor ve sıçrayarak tam göğsüne Double Foot Stomp indiriyor! Devlin öksürerek yana doğru yuvarlanırken Finn tekrar iplerden sekerek önce Low Dropkick ile ringden düşürüyor rakibini ve bir kez daha fırlayarak Baseball Slid- APRONDA LARIAT! Finn boğazını tutarak ölü gibi apronda yatarken Devlin toparlanıp aprona çıkıyor ve gerildikten sonra sıçrayarak apronda Double Foot Stomp'la Finn'e kendi ilacını tattırıyor! Devlin şimdi kolundan tutup kaldırıyor ve sırtına alıyor rakibini, ancak Finn arka arkaya dirsek darbeleri vurup Devlin'in sırtından ringe iniyor ve Devlin'e sert bir sağ yumruk çıkardıktan sonra son sürat ring demirine postalıyor, yüzünü demire vuran Devlin ring dışına düşüyor! Finn şimdi ringden inip rakibini kaldırarak içeri sokuyor. Ardından köşeye tırmanıyor ve bitiş sinyallerini veriyor! You're Not With Us vurmak için köşede bekliyor, FINN ATLIYOR VE YOU'RE NOT WITH- DEVLIN SON ANDA YANA YUVARLANIP KURTULDU. Devlin üzerine gelen Finn'in karnına yumruk atıyor, Finn gerilerken ayaklanıp bir Clothesline deniyor- FINN KOLUNUN ALTINDAN GEÇİP GELİŞİNE PELE KICK! Balor tuşa gitti şimdi! 1...............2.............

Devlin attı! Balor işi bitirmek için Bloody Sunday vurma amacıyla rakibini kaldırıy- Devlin'den Jawbreaker! Finn çenesini tutarak geriliyor ama ayağa kalkıp üzerine koşan Devlin'i sert bir Arm Drag ile fırlattıktan sonra bir de Leg Lariat geçirerek yere seriyor. Finn rakibini kaldırıp Back Suplex pozisyonuna tutuyor- Devlin'den bir dirsek. Bir dirsek daha. Finn'e bir yumruk sallıyor ama Finn yumruktan sıyrılıp karnına diz atıyor ve kolundan kilitleyip çevirerek Straightjacket Neckbreaker! Seyirciye gülümsüyor ve yuhalanıyor Finn, hemen ardından tuşa gidiyor, 1............2.............Devlin attı! Finn rakibini kaldırıp iplere yolladı şimdi- Devlin çevirip onu iplere atıyor ama Finn'den Slingshot Blade! Balor şimdi köşeye tırmanıyor ve top rope'a çıkıyor. Devlin yerde yatarken Balor bakıyor yerdeki rakibine AMA DEVLIN, BİR ANDA KALKIYOR VE ORAYA DOĞRU GELİYOR, FIREMAN'S CARRY POZİSYONUNDA SIRTLADIĞI RAKİBİNİ ZIPLATIP HAVADA CUTTER'LA YERE ÇAKIYOR! POISON THE PREACHER! Devlin tuşa gitti, 1............2............3!

Kazanan: Jordan Devlin

WGOrFfnU_o.jpg

Devlin kazanıyor! Hakem elini kaldırırken Archangel arenada yankılanıyor. Jordan Devlin köşeye yürüyüp seyirciyi izlemeye başlarken.... ekranda biri var!

JVhBTOBG_o.jpeg

Kenny Omega: Yeryüzünde insanları tahrik ederek kazanan iki grup var: Birisi fahişeler, diğeri ise Jordan Devlin.

Devlin ters ters ekrana bakıyor köşeden inip.

Kenny Omega: Bana karşı kazandığın "zafer"den dolayı mutlu musun Jordan? Beni kışkırtıp diskalifiye olmamı sağlayarak kazandın. Bunu bir başarı olarak mı adlandırıyorsun? Ama sana bir şeyi söylememe izin ver: Royal Rumble'da bütün bu kışkırtmalar ve tahrikler beş para etmeyecek. çünkü şu an tehlikeli vaziyetimdeyim: Kafamda güreşten başka bir şey yok. Ne dediğimi umarım anlayabiliyorsundur.

Devlin aceleyle spiker masası tarafında gidiyor ve Lilian'ın uzattığı mikrofonu sertçe çekerek alıyor.

Jordan Devlin: Sen Kenny, Japonya'da kendi düzeni içerisinde güreş icra etmeye çalışan insanların arasına girmiş, Amerika ve Kanada kökenli güreşçileri Japon halkına karşı kışkırtmış ve pek çok kariyeri yok ederek, hak etmeden zirveye çıkmış bir soytarısın-

Kenny Omega: İstediğin kadar uğraş, sözlerin bana dokunmuyor Devlin. Royal Rumble'da, seninle ben o ringde teke tek kaldığımızda artık söylediklerinin benim için hiç bir önemi olmadığını sen de göreceksin. Şimdilik kendini eğlendirmeye devam et. Goodbye.... and goodnight!

Omega ekrana "Bang" yaparken Devlin ekrana bakıyor. İkilinin bakışmaları arasında Royal Rumble'da gerçekleşecek olan Omega vs. Devlin maçının tanıtımını izliyor, ardından arena dışına gidiyoruz.

AkkPOz.png

Aerohead filminin galası için Hollywood'un ünlü mekanlarından Station1640'ın önünde bir medya kalabalığı var. Paparazziler fotoğraf yağmuruna devam ederken "M I Z" plakalı siyah bir Wrangler duruyor kapının önünde. Şöför araçtan inip kapıları açıyor, karşımızda The Miz ve Maryse Mizanin var!

OHXhJ2MU_o.jpg

Mizanin çifti gala öncesi fotoğrafçılara poz verirken GTW kameraları ve Josh Matthews, Miz'e yaklaşıyor.

Josh Matthews: Miz, bu büyük gala öncesi epey heyecanlı görünüyorsun. Yeni filmin için seni tebrik ederiz. Gişe beklentilerin neler?

The Miz: Josh, emin ol bu film büyük bir sükse yapacak. Belki de ünüm belli sınırları aşınca şirketi terk ederim ve artık senin şu patatese benzeyen kafanı görmek zorunda kalmam. Sonraki soruya geç.

Josh Matthews: Royal Rumble'da Kyle O'Reilly ile Kıtalararası Şampiyonluk için karşılaşacağınız artık kesin. Ne düşünüyorsun?

The Miz: Kyle O'Reilly ile aramızdaki kalite farkını anlamak için rolleri değiştir Josh. Wrangler'la gelişimi görüyorsun, karımın ne kadar seksi olduğunu görüyorsun, bu paparazzilerin fotoğrafımı çekmek için birbirlerini neredeyse çiğnediğini de görüyorsun. Bir de Kyle'ın burada olduğunu düşün? Büyük ihtimalle rol arkadaşlarımdan biri çoktan valelik yapması için ona aracının anahtarını teslim etmişti bile. Bütün bunları göz önünde bulundurunca ben sana soruyorum: Sence Rumble'da galip kim olacak?

Josh Matthews: Bu saydığın şeylerin güreşle alakasını pek anlayamadım Miz-

The Miz: Bu kadar sohbet yeterli. Şimdi git, garsonlardan bir şampanya al ve anın tadını çıkar Josh. İleride dünyadaki tüm aksiyon filmlerinin aranan yıldızına mikrofon tuttum diye torunlarına anlatırsın. Au revoir.

Miz ve Maryse bağıran hayran topluluğuna öpücükler atarak içeri girerken Josh Matthews epey bozulmuş bir ifadeyle arkalarından bakıyor.

AkkPOz.png

Slow Chemical!

p3ba3hw.jpg

Kane girişte! Big Red Machine heybetli adımlarla ringe ilerliyor ve iplere tutunup kendini ringe çektikten sonra seyirciye şöyle bir bakıyor ve pyroları patlatıyor! Arena kızıla boyanırken Kane eldivenlerini düzeltiyor ve girişe dönüyor.

hLUpbQjB_o.png

Bütün arena kızıldan altına dönüyor. Goldust'ın müziği duyulurken girişte The Brotherhood görünüyor.

TjRxJLBA_o.png

Goldust ve Cody Rhodes ringe ilerliyor. Goldust basamakları tırmanırken Cody ring kenarında yerini alıyor. İçeri giriyor Goldust ve Kane'in kollarına bakarak dudağını ısırıyor! Goldust ve Kane birbirine bakarken hakem zili çaldırıyor.

Kane vs. Goldust w/ Cody Rhodes

Kane alan kapatarak üzerine doğru gidiyor rakibinin ve köşeye sıkıştırdığı Goldust'a hamle yapıyor- Goldust onun kolunun altından sıyrılıyor ve arkasını dönen Kane'e gelişine bir Uppercut- Kane de saniyesinde kendi Uppercut'ıyla cevap verince yerde buluyor kendini Goldust! Goldust şaşkın gözlerle geri geri sürünürken Kane üzerine gidiyor ve boğazına yapışıp ayağa kaldırdığı rakibini son hız köşeye yolluyor. Üzerine koşuyor- Goldust çekildi! Turnbuckle'a kafasını vuran Kane köşede kalırken Goldust ayaklanıp üzerine doğru koşuyor ve Corner Forearm Smash! Kane'in yüzüne götürüyor elini ve yanağını okşuyor- KANE'DEN İKİNCİ UPPERCUT! Yere yığılan Goldust kalkmaya hamle ederken Kane üzerine gidip bir de Running Big Boot geçiriyor! Goldust yerdeyken Kane tuş deniyor, 1.............2......Goldust kalktı! Kane rakibini kafasından tutup kaldırdıktan sonra iplere gönderiyor ve Back Elbow ile yere seriyor. Ardından kafasından tutup kaldırdıktan sonra iplerin arasından aprona çıkarıyor ve kendisi de aprona çıkıyor. Kane boğazına yapıştı şimdi- apronda Chokeslam mi gelecek? Ama Goldust'tan bir tekme, ve hemen üzerine de Apron DDT! Çivi gibi çaktı Kane'i aprona! Goldust rakibini ringe yuvarlıyor ve üzerine doğru sürünüp hareketsiz Kane'i tuşluyor, 1............2..............

Kane'den kick-out! Goldust rakibi kalkmaya çalışırken kendini okşadıktan sonra iplere koşuyor ve iplerden sekerek sert bir Low Dropkick! Yine denedi, 1..............2............Kane attı yine! Goldust rakibini Chinlock'a alıyor, Kane kurtulmak için uğraş verirken Goldust rakibinin kulağına dilini değdiriyor!

JBL: Bu herifin tuhaflıkları artık çizmeyi aşmaya başladı Tazz.

Kane ağır ağır doğrulup bir Stunner çıkararak kurtuluyor Goldust'tan. Goldust çenesini tutarak iplere geriliyor, Kane onun üzerine doğru koştu- Goldust'tan Scoop Slam! Elini yalayıp tuşa gidiyor Goldust, 1............2.............Kane yine atıyor. Goldust, maçı finale götürmek için yavaşça kaldırıyor Kane'i ve kolunun altına giriyor Final Cut için- Kane araya ayağını koyuyor zıplatmak istediğinde ve tam karnına sert bir Uppercut çıkarıyor! Goldust karnını tutarak dizlerinin üzerinde kaldığında Kane iplerden sekiyor ve Impact Clothesline! Goldust yerdeyken Kane tekrar ayağa kalkıp öteki iplerden yine sekiyor ve tam boğazına bir Giullotine Leg Drop indiriyor! Goldust hareketsiz görünürken Kane tuşa gidiyor, 1..............2................Goldust'tan kick-out! Cody Rhodes ağabeyini ring dışından cesaretlendirirken Kane kolundan tuttuğu rakibini önce kendine çekip bir Shoulder Tackle yapıyor. Ardından düşmesine müsaade etmeden son hız köşeye yolluyor. Kane geriliyor şimdi ve rakibine doğru koşarak Corner Clothesline! Şimdi yandan yüklenip iki adım atıyor ve Sidewalk Slam! Kane şimdi köşeye çıkıyor ve Goldust'ın kalkmasını bekliyor. Goldust boynunu tutarak güç bela doğrulduğunda FLYING CLOTHESLINE! Cody ring kenarında panik halindeyken Kane elini havaya kaldırarak Chokeslam için sinyali veriyor! Goldust doğruluyor, KANE BOĞAZINA YAPIŞTI, ZIPLLATI VE CHOKESLAM! BU İŞ BİTTİ! 1...............2.............

GOLDUST ATTI! Goldust, Chokeslam'den kalkıyor! Kane inanamaz bir şekilde bakıyor ona ama çabuk toparlanıp ayaklanıyor ve elini boğazına götürüp Tombstone için sinyalleri veriyor! Goldust yavaşça ayaklanıyor, Kane onu bir anda yükleniyor, TOMBSTONE PILEDRIVER POZİSYONUNA TUTT- GOLDUST'TAN ARKA ARKAYA TEKMELER! Kane sonunda düşürüyor onu sırt üstü ve Goldust kalktığından tekrar boğazına yapışıyor ama Goldust tam karnına tekmeyi çevirip boynundan kavrıyor ve Swinging Neckbreaker! Cody aprona vurarak gaza getirmeye çalışıyor ağabeyini. Goldust ve Kane ağır ağır ayaklandığında Kane kükreyrerek üzerine doğru koştu- Goldust çekilince yüzünü iplere vuruyor! Goldust arkadan kavrıyor şimdi ve Reverse Atomic Drop! Kane bacak arasını tutarak yerde kalırken Goldust yere eğiliyor ve aşağıdan sert bir Uppercut! Kane yüzünü tutarak gerilerken Goldust üzerine gidip karnına bir tekme attı, kolunun altına girdi, KALDIRDI KANE'İ VE FINAL CUT! FINAL CUT VE TUŞ, 1.................2................

M17ixsgH_o.png

KANE KALKTI! Goldust dizleri üzerinde hakeme bakıyor inanamaz bir ifadeyle. Cody'nin motivesiyle doğruluyor Goldust ve Kane'i gösterip seyirciye bakıyor. Kane'i kolundan tutup köşeye itekliyor. Sert bir Uppercut çıkarıp bacaklarını ayırmaya başlıyor! Bir ayağını bir ipe, diğer ayağını bir ipe atıyor ve geriliyor.... ama Kane! Goldust koştuğu anda kalkıyor Kane ve üzerine gelen rakibini zıplatıp Flapjack! Goldust yüzünü tutarak yerde kalırken Kane ayağa kalkıyor ve Goldust'ı kaldırıp Tombstone'a götürmek için hamle yapıyor- GOLDUST'TAN KAFASINA ÇOK SERT BİR DİZ! Kane'in kulağına denk geldi! Kane yere serilirken Goldust onu kafasından tutup köşeye götürüyor yine ve tam suratına bir Discus Punch! Goldust, Kane'in ayaklarını iplere atarak bacaklarını ayırıyor ve Kane'in göğsünü okşadıktan sonra gerildi, SHATTERED DREAMS! TUŞA GİTTİ, 1..............2...............3!

Kazanan: Goldust

Goldust kazanıyor! Yönetmen, Big Red Machine'i deviriyor! Gold-Lust arenada yankılanırken Cody Rhodes alkışlayarak ringe giriyor şimdi. Goldust, Cody'e eliyle "dur" işareti yapıyor ve ringin altını işaret ediyor. Cody ringden inip ringin altına giriyor ve elinde kahverengi bir çuvalla çıkıp Goldust'a yolluyor şimdi. Goldust seyirciye bakıyor gülümseyerek ve çuvalın içindeki şeyi çıkartıyor....

....bu Kane'in alevlerine benzeyen desenleri içeren bir bornoz! Goldust, bornozu yavaşça giyiyor ve Kane'in üzerine tuş pozisyonunda eğilir gibi yaparak sürtünüyor rakibine!

Tazz: Yok anasının ***** artık.

Goldust'ın bu garip galibiyet kutlamasından sonra The Brotherhood ringden ayrılıp arka alanın yolunu tutuyor. Goldust kameraya ısırır gibi yaparken tekrardan The Miz'in film galasına dönüyoruz.

AkkPOz.png

c6nHDd4p_o.png

Tekrardan Aerohead filminin galasındayız. Mizanin çifti içeriden alkışlar eşliğinde çıkarken The Miz'in epey şampanya içmiş olduğunu görüyoruz. Sarsak adımlarla dışarı çıkıyor Miz ve gazetecilere bakarak gülümsüyor.

The Miz: Teşekkürler, teşekkürler halkım. Beni sizler yarattınız..

Miz gevrek bir kahkaha patlatıp valeye işaret veriyor. Şapka siperliğinden dolayı yüzünü göremediğimiz bir vale Miz çiftinin anahtarını kaptığı gibi fırlıyor. Miz, Maryse'in koluna yaslanarak sarhoş bir şekilde yaklaşan gazeteciye dönüyor.

The Miz: O Kyle denen ***neye söyleyin Rumble'da onun aklını alacağım. Kim lan o? Kim o? Kendini adam mı zannediyor?

Arabaları gelirken Maryse, Miz'in sarhoş haline bakıp yüzünü buruşturuyor. Çift arabaya binerken vale kapıyı onlara açıyor.

Vale: Efendim, dilerseniz sizi evinize götürebilirim. Bu halde araç kullanmanız epey tehlikeli.

Miz, sallanarak valeye bakıyor.

The Miz: Aferin vale. Wrangler sürmenin hayattaki tek yolu buydu zaten. Araca bin ve hayallerini yaşa evlat, beni evime götür. Maryse, şuna benim cüzdandan bir şeyler versene.

Mizanin çifti, gönüllü şöförleriyle beraber oradan ayrılıyor, reklamlara gidiyoruz.

BNrbayYD_o.jpg

Reklamlardan döndüğümüzde Miz ve Maryse çiftinin arabanın arka koltuğunda oturduğunu görüyoruz.

Maryse: Bakıcıyı arar mısın? Madison'ın sütünü hazırladı mı acaba?

Miz sarhoş bir şekilde cebini arayıp telefonunu çıkarıyor ve bir numara çeviriyor.

The Miz: Madison, nasılsın? Bakıcının sütünü hazırladın mı?- Muhasebeci mi? Kusura bakma, biraz kafam kıyak-

Maryse telefonu Miz'in elinden alıp kapatıyor.

Vale: Çocuğum sizin büyük bir hayranınız efendim.

The Miz: Öyle mi? Ne güzel.... Ona Miz'in kötü adamların hakkından her zaman geleceğini söyle. Royal Rumble'ı izlemesini söyle.

Vale: Sizce de rakibiniz biraz güçlü değil mi efendim? Mesela o şu an antrenman yaparken sizin şu dağılmış halinizi görse, kemerini korumanın çantada keklik olduğunu söylerdi.

The Miz: O beceriksiz cüce beni en sarhoş günümde bile yenemez. Unutma bunu. O koca bir hiç.

Vale: Bana pek öyle gelmiyor efendim. Bana daha çok Royal Rumble'da sizi bir güzel s*****cekmiş gibi geliyor.

Miz şaşkın bir şekilde cama bakıyor.

The Miz: Sen neden bahsediyorsun lan-

Araç sert bir patinaj yaparak yol kenarında durarken vale şapkasını çıkarıyor...

Kyle O'Reilly: Yolculuktan memnun kaldınız mı?

Miz şoka uğramış bir şekilde bakarken Maryse çığlıklar atıyor! Kyle bir anda arka koltuğa atlıyor ve Miz'in üzerine çıkıp arka arkaya yumruklar atmaya başlıyor. Maryse arabadan inerek panikle polisi ararken arka koltukta Miz ve Kyle'ın boğuşması devam ediyor. Miz kendini güç bela atıyor dışarı ama Kyle arkasından gelerek sert bir yumrukla onu yere seriyor. Miz itiyor Kyle'ı ve koşarak yeşilliklerin içine doğru kaçıyor! Kyle, Miz'in ayağından çıkan ayakkabısını arkasından fırlatarak kahkaha patlatırken Maryse de şok olmuş bir şekilde ona bakıyor. Kyle arabaya geri binerken Maryse'e dönüyor.

Kyle O'Reilly: Bir gün gerçek bir erkekle yatmak istersen telefonunu bekliyorum.

Kyle gaza basıp Miz'in aracıyla olay yerinden kaçarken Maryse arkasından Fransızca küfürler yağdırıyor, bir yandan da ormana doğru kaçan Miz'in olduğu tarafa bakıyor. Bu görüntülerle arenaya dönüyoruz.

AkkPOz.png

Written in my Face!

ZJWnGZ.png

Sheamus girişte. Epey asabı bozuk bir şekilde rampada ilerliyor Sheamus kolyesini düzelterek.

Tazz: Canı epey sıkkın gibi John.

JBL: Sıkkın olması gayet normal! Bu adamın menajerine saldırdılar Tazz, bu adam bütün şer odaklarının kirli oyunlarına rağmen mücadelesinde devam ediyor!

Sheamus içeri giriyor ve spiker masasına bakıyor. Bir mikrofon istiyor ve "You Suck" tezahüratlarına aldırmadan seyircilere bakıyor.

Sheamus: İrlanda'da biz "fethedemeyeceğin kaleye taarruz etme" deriz. Bunu söylememizin sebebi, Atalarımızın, asla alamayacakları şehirlere ve köylere sarhoş bir şekilde saldırarak verdikleri zaiyatlardır. Pek çok soydaşım, bu gibi gereksiz savaşlarda can verdi. Ancak tarih rezaletleri değil, kahramanlıkları hatırlıyor. Bizim tarihimizde de böyle, kazanılan destansı savaşlar herkesin ezberindedir ama rasyonel aklın tam tersini yaparak uğranılan hezimetleri kimse hatırlamaz. Fakat bu atasözleriyle, geçmiş bir şekilde anılarda canlı kalıyor. Ve İrlanda'da biz bu sözü kullanırken sadece savaştan değil, sonuçlarına hazır olmadığın bir hareketi yapmaktan da bahsederiz. İşte bugün, hamleyi yapan adam her kimse bunu yaptı, fethedemeyeceği bir kaleye saldırdı.

Seyircilerin yuhalamalarını dinliyor Sheamus ve etrafına bakıyor.

Sheamus: Fethedemeyeceğini nereden biliyorum? Çünkü benim karşıma çıkıp gözlerime bakacak cesareti olsaydı yapmak istediği şeyi Jim'e değil bana yapmaya çalışırdı. Yani elimizdeki saldırgan, gizemli olduğu kadar da korkak birisi. Beni zaptedecek, benimle yüzleşebilecek gücü yok. O yüzden de ellili yaşlarına gelmiş, bir elçi muamelesi görmesi gereken bir adama -hem de korkak gibi arkadan- saldırmayı tercih etti. Fakat beni az çok tanıdıysanız, "bu olayları kınıyorum" diyerek meseleleri sümen altı etmediğimi bilirsiniz. O dayağı attıysan, hesabını da vereceksin fella. Ve sanırım, ismini telaffuz etmemin artık bir önemi de yok çünkü herkes bu aşağılıkça işi senin yaptığını gayet iyi biliyor.

Seyircilerden bir uğultu kopuyor. Sheamus girişe doğru dönüyor.

Sheamus: Kevin Steen, One Night Stand'ten önce dahi benimle bir problemin olduğunu düşünmüştüm fella. Belki de benim GTW'ya döndüğüm günden beridir önüme geleni parçalamam seni rahatsız ediyor. Belki benim gibi olmak istiyorsun, bilmiyorum. Ama bu işi Jim Cornette'le alakalı hale getirerek benim gazabımdan kaçabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Burası Ring of Honor değil, burası GTW ve GTW'nun altın kurallarından birisi de şu: Sheamus'un kafasını attırmaya yetecek yüreğin varsa, sonuçlarına katlanacak kadar da cesaretin olmalı. Seninle alakalı bir kilo şakası yapmayı düşünmüyorum, çünkü o koca gövdenin altında cesaretin zerresi bile olmayan bir salyangozun yattığını tüm şirkete zaten gösterdin. O yüzden kısa keselim, sen dışarı çık ve ben de Jim'e yaptıkların yüzünden senin belanı bir güzel s*****yim.

Sheamus mikrofonu atıyor ve girişe dönüp "haydi" diye bağırıyor kavgaya hazır bir şekilde.

Antichrist2!

nMPQmR.png

Kevin Steen burada! Steen, elinde mikrofonla girişte görünüyor ve Sheamus'a bakarak rampada ilerlemeye başlıyor.

Kevin Steen: Sheamus, bize verdiğin tarih dersi için sağ ol. Giriş ve gelişme güzeldi ama sonucu söylemedin, onu da senin yerine ben yapayım: Destansı kahramanlık savaşlarından sonra İrlandalılar, İngilizlerin fahişesi olmayı tercih ettiler ve şu an kendi dillerini bile konuşamayan bir sömürge haline geldiler.

Steen yuhalanıyor, Sheamus öfkeyle bakıyor ona.

Kevin Steen: Tarihçiliğe soyunan ben değildim, birine kızacaksınız ringdeki adama kızın. Jim Cornette meselesine gelince... Jim Cornette'in nice kariyere mal olmuş, yaşlı ve ahmak bir çöp torbası olduğunu düşünüyor muyum? Kesinlikle evet. Fırsatını bulsam hem onu, hem de seni bayıltana kadar dövmeyi ister miydim? Kesinlikle evet. Peki senin o aptal menajerine ben mi saldırdım? Kesinlikle hayır.

Steen, Sheamus'a bakıyor ringin tam önünde.

Kevin Steen: Sen de beni az çok tanımışsındır, ben Kevin Steen'im. Kane'le kendi evinde karşılaşıp onu yendim. Bu zamana kadar hiç bir kavgadan kaçmadım. Bu insanların beni sevmemelerinin sebebi de bu, ben kafalarındaki formüle uymuyorum. Onlar, kendilerinden nefret eden adamların pısırık bir şekilde dövüşmekten kaçmasına o kadar alışmışlar ki, kendi kafalarında beni bir yere koyamıyorlar. Sen de öyle. Jim Cornette ile geçmişte epey sürtüşme yaşadığım doğru. Ama Ring of Honor kimin umurunda? Yıl 2023, ben Royal Rumble galibiyetime emin adımlarla gidiyorum ve bana inan GTW çatısı altında en son umurumda olan şey senin o aptal menajerin. Kısacası Sheamus, bahsettiğin işi ben yapmadım.

Basamakları tırmanıyor Steen ve içeri giriyor.

Kevin Steen: Onun için ahbap, bu meseleyi ihale edebileceğin başka birisini bul. Ama diğer konuya gelince, sen bir dövüş istiyorsan işte buradayım. Senin gibi bir yıldız eskisinden kaçacak değilim. Yapalım şu işi.

Steen mikrofonu ring dışına fırlatıyor, Sheamus da kolyesini köşeye bırakıyor. Sheamus ve Steen birbirine yaklaşıyor şimdi...

Killing Me!

xJdbOoUy_o.jpg

The Resurgence burada! Dominik Mysterio ve Eddie Edwards, ellerinde kendo sopalarıyla girişte görünüyorlar. Sheamus ve Steen birbirinden bir adım uzaklaşarak girişe bakarken Resurgence üyeleri hışımla ilerliyor rampada. Eddie ve Dominik ellerindeki sopaları sallayarak ringin iki yanına geçiyor. Birbirlerine bakıyorlar ve ikisi de bir adam seçip aprona çıkıyor. Bu esnada.....

....Sheamus ve Kevin Steen sırt sırta veriyor! Zorunluluktan bir ittifak mı doğacak? Sheamus'la Steen kavgaya hazır bir vaziyette beklerken...

King of Kings!

ETmOi9oF_o.jpg

Patron burada! Triple H elinde mikrofonla girişte görünüyor ve ringe bakıyor. Eddie ile Dominik tereddütte kalmış bir biçimde bekliyor.

Triple H: Dominik, Eddie, yapmak üzere olduğunuz şeyden vazgeçin ve beni dinleyin.

HHH'e olumlu reaksiyon var.

Triple H: Dördünüzün de bilgisi olsun, olay anına ilişkin kamera görüntülerini temin ettik ve Jim Cornette'e yapılan saldırının ne Kevin Steen ne de Resurgence tarafından yapılmadığını kesin bir şekilde tespit ettik. Saldırgan, sizin tahmin bile etmeyeceğiniz kadar basit bir motivasyonla hareket ediyor diye düşünüyorum. Ama için rahat olsun Sheamus, Great Thunder'da bu işi yapmış olan adamı zor bir sınav bekliyor olacak.

Eddie ve Dominik pek de rahatlamış gibi gözükmeden Triple H'e bakıyorlar. Eddie mikrofon istiyor.

Eddie Edwards: Bana ne lan Cornette'ten? Bu ringdeki o***** ç****** Kevin Nash'e saldırdı ve bunun bedelini ödeyecek!

Triple H: Yerinde olsam üslubuma dikkat ederdim Eddie. Acını anlıyorum ve buraya bu kavgayı ayırmaya değil, bir düzene sokmaya geldim.

Seyirciden cheer gelirken Eddie'yle Dominik kafaları karışmış bir şekilde Triple H'e bakıyorlar.

Triple H: Siz ikiniz bir kavga arıyorsunuz, ben de size bunu veriyorum. Şu anki görüntü epey hoşuma gitti ve mücadele dozu yüksek bir maç olacağı hissiyatını verdi. Resurgence, sizler, Sheamus ve Kevin Steen'le bir tag team maçında karşılaşacaksınız. Şimdi o sopaları bırakın ve hakeminizi bekleyin.

Seyirciden büyük bir reaksiyon var! Dominik ve Eddie birbirine bakarken Triple H arka alana dönüyor ve Charles Robinson'ın rampada ilerlediğini görüyoruz. Eddie ile Dominik ring dışında buluşuyor, Eddie şiddetle itiraz eden Dominik'e bir şeyler anlatıyor. Hakem içeri girdiğinde Steen'le Sheamus birbirine bakıyor. Steen alaycı bir tavırla "sahne senin" diyerek aprona çıkıyor. Resurgence tarafında da Eddie ringe giriyor. Eddie ile Sheamus birbirine bakarken hakem zili çaldırıyor ve maç başlıyor!

Kevin Steen & Sheamus vs. The Resurgence

Eddie bağırarak Sheamus'a doğru koşup bir yumruk sallıyor ama Sheamus kolunun altından geçtikten sonra iplerden sekiyor ve Shoulder Tackle ile yere seriyor onu. Kaldırdığı rakibini köşeye doğru itekliyor ve kafasına arka arkaya yumruklar saydırıyor Sheamus. Bir de Headbutt vuruyor ve sağ kolunu ipin arkasına atıp tam karnına yumruğu geçiriyor. Eddie acıyla dizlerinin üzerine çökerken Sheamus onu Headlock Takedown'la yere alıyor ve yerde tutuyor. "Let's go Edwards" tezahüratları arasında Eddie yavaşça kalkıyor ve Sheamus'u iplerden sektiriyor- Sheamus bir Big Boot salladı, Eddie kayarak ayağının altından geçiyor ve iplerden sektikten sonra sert bir CYCLONE KILL! Sheamus'u kafadan avladı! Eddie şimdi üzerine çıktığı Sheamus'un kafasına arka arkaya yumruklar atıyor. Ardından kaldırıp kolundan tutarak köşelerine yolluyor. Köşeye gelip Dominik'e tag veriyor, Eddie'nin Russian Legsweep pozisyonuna aldığı Sheamus'a Dominik iplerden sekerek Turning European Uppercut'ı geçiriyor! Dominik tuşa gitti bu hareketin ardından, 1.............2.............

Dominik İspanyolca küfürler savurarak kafasına sert bir tokat atıyor Sheamus'un. Ardından sırtına tekme geçiriyor ve Sheamus'u Reverse DDT pozisyonuna almak istiyor- Sheamus bir anda sırtına aldı onu ve WHITE NOI- Dominik son anda Crucifix Roll-up'a çevirdi, 1.................2................Steen bozdu! Steen kendisine bakan Dominik'e gülüyor ve aprona geri dönüyor. Dominik, Sheamus'u kaldırıyor şimdi ve karnına bir diz attıktan sonra iplere gönderiyor- Sheamus'tan Clothesline ile cevap! Steen bağırarak tag istiyor ama Sheamus oralı değil! Dominik'i iterek köşeye götürüyor ve ipleri tutarak arka arkaya Shoulder Press'ler uyguluyor. Ardından köşeye çıkarıyor Superplex için. Kolunun altına giriyor- ama Dominik Mysterio! Bir anda kayarak iniyor ve Sheamus'u Powerbomb pozisyonunda kaldırıyor! Dominik, Sheamus'u tuttu- Sheamus, Dominik'in sırtından inmeyi başarıyor ve köşesine doğru yalpalıyor- Steen hemen sırtına vurup tag aldı. Steen içeri giriyor şimdi ve Dominik'in kolunun altından geçip iplerden sekerek Running Crossbody! Dominik'i kaldırıyor ayağa ve yandan kavrıyor, SIDEWINDER SUPLEX! Steen tuşa gitti, 1...........2...........

Eddie Edwards! Partnerini kurtarıyor son anda. Hakem onu uyarılarla beraber köşesine geri götürürken Steen sertçe bakıyor Eddie'ye. Eddie köşesine dönerken Steen bir kez daha kaldırıyor Dominik'i- Dominik bir anda sıyrılıyor onun kıskacından ve sıçrayıp ENZIGUIRI! Steen yüzünü tutarak köşeye geriliyor, Dominik üzerine doğru koşuyor ve Corner Forearm Smash- Steen çekilince köşeye yapıştı! Steen takip ediyor pozisyonu ve boyundan kilitlediği rakibine çivi gibi bir Vertical Neckbreaker! Eddie Edwards o sırada ringe girecek gibi oluyor ama Steen tam kafasına Knee Lift geçiriyor ve ringe alıyor şimdi. Steen şov peşinde! Eddie'yi kolundan tutup iplere atıyor- Eddie bacaklarının altından kayarak geçiyor ve ayın anda sıçrayan Dominik de Big Kick'i Steen'in yüzüne bırakıyor! Tekmenin etkisiyle iplere gerileyen Steen'i önce Eddie, Clothesline ile ring dışına postalıyor. Ardından Eddie'nin kolundan tutup gönderdiği Dominik'ten SOMERSAULT SENTON! Dominik şimdi Steen'i ringe geri yolluyor ve içeri girip Eddie'ye yaklaşarak tag veriyor. Eddie köşeye tırmanıyor, Dominik önce koşarak Running Senton yapıy- Steen dizini koydu! Dominik sırtını tutarak ringin dışına yuvarlanırken Steen kalktı, EDDIE'DEN ROTATED DIVING MOONSAULT! Eddie Edwards tuşa gitti, 1...............2................

SHEAMUS BOZDU! Eddie ona saldırmak istiyor ama hakem araya giriyor. Ancak Dominik! Ringe arkadan dalıp Sheamus'un üzerine atlıyor! Dominik, Sheamus'la yumruklaşır ve hakem onları ayırmaya çalışırken Steen diğer köşenin turnbuckle'ını söküyor! Steen turnbuckle'ı parçalarken Eddie diğer tarafa koşarak Sheamus'a bir Shotgun Dropkick çıkarıyor, hemen ardından Dominik'le beraber tutup onu ringin dışına fırlatıyorlar! Sheamus ring dışında yatarken Eddie, Steen'e doğru koştu, STEEN ZIPLATTI VE ÇIPLAK DEMİR FLAPJACK! Eddie yüzünü tutarak acı içinde yerde kalırken kaşından gelen kanı görüyoruz. Steen şimdi rakibini kaldırmak istiyor ama Dominik yine rahat durmuyor ve arkadan gelerek kavrıyor, GERMAN SUPL- Steen bir anda hareketi çevirip arkaya geçiyor ve Dominik'i iplere götürüp önce kaldırdıktan sonra Rope-Assisted German Suplex! Yere vurduğu Dominik'i ayağıyla iterek ringin dışına yolluyor. O sırada arkasını dönüyor VE EDDIE'NIN HEEL KICK'İYLE YERDE KALIYOR! Eddie şimdi kafasını bacaklarının arasına aldı onun ve "Nash için" diye bağırarak kaldırıyor, TIGER DRIVER 92! VE TUŞ, 1................2.................

AYAK İPLERDE! Steen'in ayağı iplerde! Eddie onun kalkmasını bekliyor şimdi. Tek eli iplerde, Boston Knee Party için bekliyor Eddie. Steen kalktı, Eddie fırladı- Steen çekildi ve aprona sıçrayan Sheamus sert bir yumrukla indiriyor Eddie'yi! Eddie'nin kaşından damlayan kan tamamıyla yüzüne yayılmış durumda. Steen'le anlaşıyor Sheamus ve Steen ona tag veriyor. Şimdi ikili beraber Eddie'nin üzerine gidiyor ve Sheamus'un Back Suplex pozisyonunda tuttuğu Eddie'yi Steen boynundan kavrıyor ve MID-AIR SWINGING NECKBREAKER! Sheamus tuşa giderken Steen aprondaki Dominik'e koşuyor, 1............2..............Eddie attı! Diğer tarafta Dominik ipleri tutup eğilince üzerine koşan Steen kendini ring dışında buluyor. Steen toparlanmaya çalışırken Dominik ipe sıçradı ve ASAI MOONSAULT! Steen de, Dominik de yerde! Diğere tarafta Sheamus kaldırıyor şimdi Eddie'yi ve yükleniyor ters pozisyonda, RİNGE WHITE NOISE! Sheamus tuşa gitti, 1...........2............Edwards hayır diyor! Sheamus hakeme 3 itirazından bulunuyor ama sonuç değişmeyecek. Eddie'yi kaldırıp aprona çıkarıyor şimdi sırtı dönük şekilde ve göğsünü açıkta bıraktıktan sonra Beats of Borhdhram için saymaya başlıyor! Eddie'nin göğsüne yumrukları geçiriyor 1! 2! 3! 4! 5! 6! 7! EDDIE BİR ANDA SIYRILDI VE PELE KICK! Sheamus ringe yığılırken Eddie apronda bekliyor ve SPRINGBOARD SHOULDER TACKL- SHEAMUS BİR ANDA SIRTLADI ONU VE RİNGİN ORTASINA ROLLING FIREMAN'S CARRY SLAM! SHEAMUS TUŞA GİTTİ, 1............2............

EDDIE EDWARDS'TAN KICK-OUT! Sheamus şimdi sürünerek karşı köşeye gidiyor ve göğsüne vurmaya başlıyor! Yuhalamalar arasında Brogue Kick için sinyali veriyor Sheamus! Eddie kalktı, SHEAMUS KOŞUYOR VE BROGUE KIC- RİNGE DALAN DOMINIK'E PATLADI! Sheamus, yerdeki Dominik'e şaşkınlıkla bakarken Eddie Edwards fırladı VE SPEAR! EDDIE EDWARDS'TAN SPEAR! Eddie Edwards, tuşa gitti, 1..............2...............

KEVIN STEEN, FROG SPLASH'LE BOZUYOR TUŞU! Köşeye tırmandığını fark etmedi Steen'in! Eddie sersemlemiş halde yatarken Sheamus süründü, Sheamus tuşa gitti, 1....................2............................3!

Kazananlar: Kevin Steen & Sheamus

Sheamus ve Steen kazanıyor! Resurgence, Kevin Nash'siz çıktıkları maçta mağlup oluyor. Dört adam da olduğu yerden kalkamıyor şu an. Arenada Written in my Face yankılanıyor. Hakem, Sheamus'un elini kaldırıyor. Kevin Steen bu manzarayı sessiz gözlerle izledikten sonra arka alana yollanıyor. Sheamus ringde Steen'in gidişini izlerken Steen ve Sheamus birbirine bakıyor. Bu görüntülerle arka alana gidiyoruz.

AkkPOz.png

Arka alanda Gates of Decay karşılıyor bizleri.

MyKSeMVK_o.jpg

Joe Gacy: Great Thunder'da, mutlu serüvenimizde, hiç hatırlamak istemeyeceğimiz nahoş bir olay yaşandı.

Christian Cage: Ve bunun utancını hala yaşıyoruz, emin olabilirsiniz.

Gacy yas tutar gibi bir ifadeyle başını öne eğiyor.

Joe Gacy: Bay Morgan, bize inanın: Mağlubiyeti kabullenmek bir erdemdir. Sonuçta burada bir meslek icra ediyoruz. (Gacy rahatsız edici bir şekilde gülümsüyor.) Yenmek de var, yenilmek de. Ama sizin yaptığınız şey, bunların çok ötesinde bir durum. Başından beri eril ve toksik dilinizle bizlerin hassas noktalarını tetiklemekten geri durmadınız. Bize her fırsatta saygısızlık yaptınız ve sizlerin maskülen toksikliğine karşı ben, sportmenlik çerçeveleri içinde bir galibiyet alarak size dersinizi verdim.

Christian Cage: Ama sen dersini almazsın Morgan. Senin türünü az çok bilirim. Great Thunder'da yaptıklarından hiç bir pişmanlık yapmadığına da eminim. Gencecik bir kızın boğazını zedeledin. Peki ne uğruna? Kazanmaya da çalışmıyorsun, kazanacağını düşündüğün adama yardım ediyorsun. Ve karşılığında kazanabileceğin hiç bir şey yokken. Sen GTW'nun Sinan Oğan'ı mısın?

Joe Gacy: Bay Morgan, bizlerin kadın divizyonunun öncüsü olarak görmek istediğimiz Bayan Ripley'i bu hale getirmenin bir bedeli olacak. Great Thunder'da, Gates of Decay olarak hem size, hem de Bay Kendrick'e meydan okuyoruz. İkiniz, ben ve Bay Cage'e karşı ringdeki bu davetimizi şereflendirelim, bizler de size genç bir kadının özgürlüğüne müdahale etmenin ne demek olduğunu gösterelim...

Gacy ve Cage kameraya bakarken arenaya dönüyoruz.

AkkPOz.png

Arka alanda Renee Young, büyükçe bir KFC kovasının önünde duruyor.

Renee Young: Dışarıda yediğiniz tavukların kalitesi hakkında endişeniz mi var? Aynı anda hem fiyat, hem performans, hem de kalite mi arıyorsunuz? O zaman doğru adrestesiniz. Çünkü bu yaz KFC'de...

Renee çekiliyor ve üzeri örtülmüş bir masaya doğru uzanıyoW҉e҉i҉r҉d҉ ҉T҉

tUXNkzeS_o.jpg

Görüntü kesiliy ҉T҉ ҉T҉ ҉T҉ ҉T҉

ezgif-5-6bc097dd5a.gif

Piyano çalan bir kadınÿ̴̢̢̨̧̨̧̢̨̢̢̧̨̧̢̧̧̧̧̨̡̡̛̛̛̜̰͉͙͍̭̼̼̻̠͍̲͇̫̞͔̹͎̖͔̹͈̮̤̥̖͖͉̝̱̥͎̞̩̹̣̙͔̬̞̖͕̳̞̖̞̭̮̮̯͍̳̫̝͈̫̙̠͇͇͔̜̤̬̼̮͚͔̱̥͓̩̣̪̹̗̮͇̪̬͍̥̱̮̞̩̪̳͎͔̖̲̫͓̖̭̖̘̣͚̭͙̰̤̣͚͖̥͖͍̹̭͖̰̹̼̣̺̦̮̣̲͍͉̪͍̳͇̱̪̼̖͓͓̫̺̙̞͖͈̭͍̙̤͕̦͙̜̭̙͓͍́̍̄͆̓̈́̉̈̀̈́͒̓̒̃̂̓̀̀͌͋̌͐̆̆̊̊̀͊͋̋̏̍̽̂̎̇͒͆̆̒́̓͋͗͛̐͆̄̎̑̅͗̊̌͒̑̄͂̏̓̾̄͗̓̈̓̆̉̓̀̀̋̈́̇̚̚̚̚͘̕̕͜͜͜͜͜͠͝͠͝͝͝͝͝ͅͅͅe̸̡̡̡̡̨̨̧̡̢̨̧̨̠͍̣͎̭̗͎̘̫̼͎̩̲̮̥͍̟̬̟͇͍̬͖̜͉̭̲̪̟̭͕͍̘͉͍̺͚͚̩̼͚͙̝͖̣͇̰̠͚͇̤̖͉̲̲̱̖̻̙̫͇͔̘̳̪̲̱̼̻̘͙̲̬͖̬̳̦̠͙͍͇͕̮̳͍͙͚͍͙̩̹͕̣͇͔̖̦̖̣̓͗͋́̐̋̉̾̇͗̈͋̅̎̈́̀̈̓̋̇͋̄̽̽̒̈́̿͌̓͂̌͌̀̌͆̇̒̊̆͂̂̓̍̏̆̍́͛̆̀͑̌̑̑̒̽͂͊̋͛̓͂̐́͗̅̋̔̀͗̎̈́̐̅̋̓̿̉̾̄̾́͆̑̋̓̍̓̌́̄́̄̾̏̉̏́̈́͐̎͋́̎̓̀̂̍̀̔̐̄̑̏͊̂͗̏̈́̆̉̅̔̒̈́̾̉̎̔̇̋̊̒̄̒͂͌́͑̒̾̕̕̕̚̕͘͘̕̕͘͘̚̚̕̕̚͘͜͝͝͝͠͠͝͝͠͝͠͠͠͝͝͠͝͝ͅͅͅl̷̨̧̧̨̧̡̨̡̨̢̡̢̧̧̛̛̛̛̛̛̗̼̦͇͉̲͇͎͎̣̞͓̬̱͕̱̭̱̹̺̭̻͈̞͓̞̘͙͇̞̘͙̫̬̤̗̦̭̤̖͓̹̣̳̝͙̳͓̦͖͚̲͚͈̭̦͕͕͓͚̳̲̞̻͈̩̩̟̻̩̖̲̪̘͚̰̥̝̳͖̻̬̜̻̺͔̟͕̬̰̗̙͇̻̱̞̠͖̱͙͕͈̹̱̱͖̞͕͖̮͉͈̮̠̣̹̣̳͖͙̼̳̼͉̼̮͎̗̳̓̽͒̅̽̐̉͑̈́̊̒̃̾̓͐͑́̂̀̊͆̅̈̉̎͊̓͋͋̽͒̅̆̃̏̍̇̔̒̈́̒͋̽̿̓̉̓̑̈́̃̽̊̑̏̈́̃̽̋̃̄͑͂̈́̾̊͐̎̽͐̽͛͋̈́̎͆̊̇̾̏̅̓͑͒̉̀̓̒̿̓̑̇͐͊͂͆̍̌͊̅́̌͊̅̑̃́͊̈̐̍͒̄̐͐̄́̌̆̉̾͗̀̎͋̀͋͒́͗̌́̍̒̎̈́͑͘͘͘̕̚͘͘͘͘͘̚̚͜͜͜͝͝͝͝͝͝͝͝͠͝͝e̴̡̡̢̛̛̛̛̛̛̱̼͍̝̺͓̬̠̝͓̖͈͓̥̬̺̥͉̙̮̮̗̳̠̙̲̠̲̼̣̙̝̤͕͈̗̠̮̲̪̮͓̓̾͆͌̿̇̋̈́̏̂̓́̄̎͛̂́́͛̆̾̍̍̇́̎̇͒̂͋͐̆̄́͌̊͑̽̇̄̓̒̅͆͆͒̒̓͐͂̐̄̉̂̉̀̂̇̄̓̃̑̄͆̓͐̑̀̐̐̿̍̓̏̄̓͗͐̑̆̾͋̈́͌̑̌̀̋͛́̿̽͛̈́͂͂̈̈́͐̒̿̿̎̉̓̒̓͒͌̋̄͌͆͐̆̌͌̿̓̆͆̒͊̈́̀̈́͂̎͂͆͌̍́͂̏͂̌͌̒̀̚̕͘̚͘̚̚̕̕͘͘̚͘̕͜͜͝͝͝͠͠͠͝͝͝ͅͅś̶̢̧̧̢̛̛̛̛̝̼̞̟̰͔͖̳͓̙̩̘̥̦̫͔̻͕̮̜̤̘̠̬̞̲̝̥̻̬͙̪̥̺͖̻̝͗͑͛̎̌̾̒̓͌̈͛͑͗̄̌͛͗̂͐̽̓̇̑̾̌̑̊̇̾́̓̀̎̿͂̀̑͗͋̈́̀̐̔̽̈́̒͂̊̊̆́͗̉̓̑̈́̔͐̑͗̀̑͆̈́̔̈́̈́̂̋͐͐̈̓̽̆̑͆̌̇͂̋͒̐̔̓̈́͘͘̕̚͘͘͜͝͝͠͠͠͝͝͝͠͠͝͝͝͠͝ͅͅş̷̢̡̟͎̹͍̪̺͍̻̯̲͍͙͔̰̲͉̰̟̠̗̩̠̮̤̥̻̮̻̮̞̻̝͔̗͎̼̬̥̘̩̯͎͕̙̣̫̭̭̪̻͔̝̟̥̫͇̲͗̏͂̌́͑͂͂̋̄͂̇̽͑̓̈́̈͑̌̈́̋̀͑͛̐͐̐͜͜͝͠ ̴̢̡̡̡̧̨̢̧̨̛̛̱͔͙͕͉͍̘̱͉̗̙̟̳̮͔̲͉̥̘̠̝̞̖̻̻̣͚̭̮̱̰̰͇̘̻̦͙͖͍̥̟͔͍̱͔̩̭̲̣̩̝͈͕͍͕̙̫̘̱̜͓̙̻̭̗͙̗̟͓̦͈͑͊̉̎͛͛̐̄̈́́̿̿̆̈́̈̑̂̽̎̑̓͛̏͊̐̊̉͌͋͛̋̽͐͋̀̐̏̎̍̈́̀͋̒̈́͒̒̃̀̈́̌̈̈́͗̈̃̃̊͊̒͊̈̑̉̐̊̋̊̊̃̉̐̈̽͂́̂̅̅̐́́̇̀̾̊̄̽̋͛̓̉͒̅̀̊̂̈̒́͒͒̒̾̿̑̉̔͂͛͗̆̄̂̀̈́̔̽͛̃̄͘̚̕̚̚̕͜͜͜͝͠͝͝͠͝ą̷̧̡̢̨̡̧̢̨̡̢̡̡̩͙̘̣̙̰̼̙̫͓̘̹̼̫̯̹̭̭̩̘̰̺̝̖͙͕̬͙̻̙͍̪̥̲̹̱̼͕̟̮̮̖̻̩͍͉̫̺̲̤̝̜͖̪̲̬͇̪̟̗̦̘͍̻̰̰̠͍̲̣̥̩̟̯̪̲̪̖͕̭͖̟̝͍͈̫̤̜̳̱̪̺̪̗͖̝̖̦̰̹̬̳̺̻̣̮͙̬̼̳̤͈͈͎̗̠̮̟̯͓͗́́͆̈́̅̓̅̄̑̿̑̔̊̐̾̄́̈́̂̔̎̊̂̆̓̚ͅͅͅͅb̶̨̨̢̨̢͇̹̼͔̮̜̻̟̖̬̺̬̟̻̳̖͇̲͇͇̙͕̺̤̲̬̱̜̺͖͉̬̲͈̙͍̤͓̩͎̫̹̠͎͙̹̳̹̹̯̥͔͖͚̮̦͚̫͙͖͈̤̹͈͔͍̀̑̐̀͒̈̆̄͒͗̓͐͂͆̽̐̈́̇͘͜͜͝͝͠͝ͅơ̴͕͇̻̘̥͎̋̓͒͛̓̕͝͝͝m̴̛̛̫̤̪̞̼̯̗̣̜̺͔͎̟̩͕̥̱͙͎͚̗͔͎͖̥̮͚̲̟̹̠͙̗̋͗̌̀̓̎̅̐̓̊͆͑͒͑́̈́̓̊̋̌̂̔̒̽̆̇͑̂͒̀͑͐́̍̏̽͊̃͗̽͑͑͐̃̈͌̇̈́̂́͒̂̏̎̐͒͑̉̊͐͒̆̄̕͘͝͠͝i̴̢̛̩̗̫̯͔̱̟͓̺̤̖̱̖̜͓̼̩͎̬̩̹̼͔̱̟̙̮͌́̇͐̀͗̇̌̅̒̈̇͐͊̌̄͛̉͂͒̀͐̉͘̚͜͝͠͝ͅn̷̨̧̡̡̡̨̢̨̢̡̧̢̢̨̢̨̫͕͎̟̼̟̱͈͙͍̯̺̭͎̰̰̻̞̗̗͙̻̺̫̻̭̳̥̪̝̫̺̮͓͙̬͎̭̭̼̥͚̱̣̘̖͔̻̦̣̟͍̜̲̞̜̫̩̘̰̘̫͓͈̱̦̖̫̣̮̮͇̞̝̬̜̳̝̦̦̘̬̲͍̹̜̬͔͕̱̮̺̗̮̤̼̺̱̼͉̣͎̤̟̫̫̥͓͔̮̠̥̼͈̣̮̗͚̻̣͍͈̦̞̮̣̝̭͙̩̺̬̠̬̼̞̹̜̤͙̬̟͇̫͚̫̭̖͍̝̪͓̩̼̮̼͑̂͌̑̏̓̉̈̃͆̀͗͋͑̆͐̀́͑̈́̈̃̒̊̾̈́́͆̎̋̓͗̋̿͆̃͗̈́̌͂͌͐͐̌̍̈́̋̑̎̽͒͒̈́̏̔̑̂͑̃̕̕͘̚̚͜͜͜͜͝͝ͅͅͅͅͅą̴̢̢̡̨̢̡̡̝̳̳̲̬̥͙͔̠̳̣͈̬̩͚͎̬̳͓̭̲̗̲̘͓̰̤͖̯̮̲͖͙͚͙̲̗̟̗̙̺̭̥̪̠̩͎̠̞̱̟͕̖͇̩̮̙̼̞̟͕͍̗̘̹̱͓̬̣͕̯̟̝̜͚̩̞̣̗̘̞̥̽̐̃͋̈́͂͂̔̀̅̒͛̅̐̅̊̾̈́̂́͒͗̍͑̏̋͒̀̚͜͜͜͜͜͜͝͠͠͠ͅt̵̨̧̢̨̠̻̟̥̦̤̥̫̬̯̤͔̲̭̟̫͍̗̼̙̣͍̜̺̖͔̥͙̜͎̲̫̫̥͍̜͉̙͎̞̹͉̤͍̯̜͓̠̭̮͍̲̲̲̥̣̯̯͍̭̪͉̤̱̤̣̙͇̻̭̭͔͉͉̒̒̒̍͆́͋̈́͒̔͘͘͜͜͠ͅḯ̵̧̢̧̧̨̢̧̧̧̡̧̢̟̜͉̟͕͔͕̥͖̱̻̜͈̖̗̻̖̟̻̦͈̳͍̻̙͇̲͇̙̝̳͕͉̤̰̰͎̹͈̙̦̮̖̤͈̮͉̣͔͚̹͔̰͎̟̞͉̰̟͚̝̩̫̻͇̝̞̰̣͖̳̥͓̬͈̗̦̮̭̳̯͇̝͈͍͚̠͓̱͔̩̮͓̞̼̱̯͇͍̻̼̲͚̭͖̞̣̰̝̣̯̳̪̖̮̝͖̬̝̰̳̖̯̲̳̻̳̺̖̳̼̲̹̰̩̳̗̺̣̠̺͕͑̍̀̍̂͜͜ͅͅo̸̢̡̧̢̡̡̨̧̡̨̨̡̨̨͙͖̩̼̫̙̥̻̫̣̮͎̖̫̪̤̮̭̤̝͚̭͇̺̫͍͇̯̺̩͖͉͉͈͍̗̻̫̘̮̲͎̺̣̜̘̠͚̰̱̜̪̱͚͖̹͉̥̱̩̼̲̲̮̘̗̗͍͎̳͖͉͎͔͔̥̩̖̩̣̮̥͔̹̰̲̯͈̯͇̭̗̻͈̓͋̀́̂̌̊̒̄̓̓͌̏̌̂̈͗͂̋̆͒͑́͛͐̿̈́̀̾̔̆̎̈̔̿͋̈́̔̍͂̀̓͌͆́͐͗͛̍̆̈̿̔́́̄̔́̀̐̌͐̇̓͐̾̈̎̔̇̾͛̔̿̍̾̈́̇͑̆̈́̈͗̍͂̇͂̽̽̑̈́̃̈́́͂̅̊̈́̀͘̚̕͘̕͜͜͜͠͝͠͝͠͠͝ͅͅn̴̡̨̨̡̛̛̛̛̮̥̦̜̙͖̮͈͈̼̹̩̞̯̘̟̱̥̙̣̬̼̘̬̻̤͈͉̺͉̱̰̳͉̦̘͈̦̯͇͖̥͍̺̮̥̝͙͖̰̳̭̲̦̣̼̥̟͖̻̈́͑̋̽̏͌̽͑̒̔͛̋́͆͑̈̈́̓̈́̃̀͒͒̊̾͋͂̓̆̿͌͆̈̏̑̀͌̂́͐̒͌̈́̾̓̍̑͗̐̈̿̑̅̀̃̽̔́̂̑̽̓̽̆̌̄̈́̈̇̀̄̈́̂͊͆̓͂̈́͂̾̔̒̔̈́̏̑͋͛̈́͌͆̃̚̕͘͘̚̕̕͘͜͜͠͠͝͠͠͠͠ͅ ̸̧̡̧̢̛̛̛̛̛̛̛͍̦̗̘̹̱͙̞͙͎̖̹̬̱͈̼̙̬̗̞̬̮̺͚͖̭̟̫̩̠̤̭̟͚̠̣̱̽̓̎́̎̂̈́̃̌̓̊̽̐͗́̎͐̈́̅͒̍̋͂̑̎̊̀͑̈̏͛͛͛͑͐͌̏̾̾́͑̍̿̅͛̍̎̈́́̊͌̓̓̊̐̀̿́͊̾͂̎̊͊͛̉͐̑̀̿̽̀̊̾̓͒̒̉̑͋̄̎̅̂͂̂̈̎̓̒̈͒͑̈́͑̇́͋́̔̾̇̆̒̋̀̆̇̈́͛̈́̈́̈́́̏̃͐̀͌̄̓̀̈́́͂̃͊̔͛͛̇̋͆̈́͒͑̅̇̍̈́̓̓̃͒͌̾̉͊̈́͑͌̈̈́̍̓̑̈̾̄̈͂̔̓̈́̚̚̕̕͘̕͘̕͘̕͘̚͜͝͝͝͝͝͝͝͠͝͠ͅͅw̴̡̢̨̨̡̨̡̡̡̡̧̡̨̧̨̢̡̢̛̺͎̬̠͈̩̺͕͖̝̖̺͍̤̦̟͔̙͚̱͔̫̞̫͔̠͈̗̦͔̝͍̙̖̥͍̮̗̼̟̣̜͖̩̻̟͕̹͎̜̟͚̗̹̠̺̜̞̻̭̭͓͍͚̦̲̣͈̱̘͍̭̤͖̮̣̖̰͖̮̖͔̜̰̻͕̳̠̫͚̯̼͖̜͓̫̤͙̪̹̻̫͙͙̣̠̘̩͗̓̀̔͗͌̔̐̂͌͋͋͗́̾̓̀͛̽̔̏̏͒̌͗͑̄͂͊́̍̃͐̓̀̌̍͗̈́͑̍̽̓̍̐͘͜͝͝ͅͅì̴̧̧̡̧̡̛̛̛̻̹͕͇̱̠̯̭̭͈̩͍̖̹͎͈̠͔̥̫̜̪̮͙̻̞̺̟̬̫͖̪͕͚̣͕͉͚̱̣̲̹͍͈̥̈́͑̓̓̀̉̊̆͒̿̍̄̂̌̽͊̿̑́͐̈́̑͗̍̏́̌̎͆̾̀̎̆͗̀̉̈́̉̒̏̂̇̈́̂̿̉͑̈͐͋͊̌̈̓̑̀̂͑́̑͛̀̂̏̓̐̑̾̔͂͆̐̕̕̚̚̕͜͜͜͜͜͜͝͝͝͠ͅţ̴̨̡̡̨̨̧̧̛̛̠̲̦̪̥̤̰̻̟̮̳̠̳̜̙̲̘͚̮̻̯͙͔͎͈̳̳̦͎̗̩̘̦̞̻̤̘̳̼̞͇͓̤͇̹̪̬̮̳͕̼̪͇̿͛̋́͐̐̅́̀͐͑̈́̿́̒̈́͌̀̓̐̍̈́̌̈́͒̒̾͛̌̃̓͊̓́̓̈̐̊̌͆̉͂͋͗̉̒̎͆̃̌̏̇͌̋́̌̆̇́̈́̉̈́͆̐̀́͗̊̈̈́̿̽̋̏͛̀̓̀̏́̾̽́̀̒̿̅̾̍̋̿̋̏̃̔̓̌̿͆̏͒̉̈́͊͑̃̾̍̔͊̑̾̈́̓̑̕̕͘̚͘͘̚̕͜͜͝͠͝͠͠͠͠ͅh̶̢̨̢̢̡̧̡̳̙̥̝͙̜̭̗̪̩̲̥̱̙̘͙̗̮͚̻͈͙͎͓̹͇̩̝͎͙̼̜̝̪̙̠̖͙̣̥̤̝̟̹̜̼̜̱͓͕̼̩̬̗͓̜̘͕̺̞̺̻̥͉̮̺̮̝̖͕̣͕̰̥̙̭͙̜̲͉͓̭̟̹̻͇̺̀̓̂̇̆̽͒͌̓̈̈́̍̑̓̉͆̃̽̄̀͗͐̈́̋̈́̾͋̊̂̒̔̈́̈́̒́̽̅̊̉̃͒͊̀̾̀̈̅̈́̉͛̾́̀͆͊̓̓͂̇́̃͆̏̽̑̀̀͌̿̃̐̈́̃̐̓͑̀̄̌͋́͌́̆́̿̂͋͛̂̏̃̽̒͛̇̾͆̿̄̇̔͐̇̋͊̔̈́̽͆̾̆̆̿͂̾̈́͑̒́̓̓͒̉̂̐̈́̕̚͘̚̕̕̚̚͘͘̚͜͜͜͝͝͝͝ͅ ̴̧̢̡̧̧̧̡̡̧̛̙̙̤͕̲̘̻͉̦̫͕̤̠̪̠̹̣̩̘̻̫̼̹̬̫͖͈͔̦͔͔͓̻̜͙̜͎͖̪̝̭̖̘̲̼̲̼̟̜͚̰͎̣̻̻̻͙̥̘̖̹͎͈̣̖̟̞̟̞̙̗̟͖̳̥̠̣́͌̅͂̇͊̎͐͊̈́͜͜͜͜͜͜͝ͅͅs̴̢̧̧̨̧̢̡̨̧̧̨̛̛̠̘̲͕͉̪͓͖͙̞̱͉̱̬͎͓̙͔̳͙̰͓̗̮͓̱͓̙̭͖̘̘̹͚͖̘͍̥̰̝̣̦͕̭̙͕̙͎̲͙̹̙̣̻̦̝̻̩͍̰̗̩̱̦̦͖̪͎̪̺͕͈̦͉̦͔̮͉͙̜̰̞̪̠̭̖̩̥͔̣͇̖͉͙̪̜̻̼̝͈͖̻̲͙̖͔͉̱̱͈̖͍̼̮̟͕̯̥̣̺̼̯̺͚͙̖͕̼̦̺͓̬̼̭̥͇̪̲̋͆͊͒̋̈́͐̓̂̿̌͒̿́͗̈́͗̀̅͑̑͛̄̀̋͋͆͛̅̚͘̚͜͜͜͝͝͠ͅͅͅe̴̢̧̨̢̧̨̡̨̛̛̛̛̛̛̛̛̠̜̳̟̮̟̲̤̺͍̻͈̱͈̙̣̩̘̜̙͔̺̭͇̯̥̩̞̫̦͙͚̱̲͓̪̯̦̖͇͓͔͔̜̞͚̤̯̻̣͎̫̣̳͈̞͉͚̻̲̭̯̼̽̏̈̍̔͒̊̊͑̉̆̓̀́̈́̈́͌̃̌̔͒͒͛̂̀̈́̑̓̀́̄͊́͊̄̅́̔̀̃̋̂͌͒̒̂̆̎̏̈́̂̎̂̊̓̊͌̃͗͂́̌̂̋͐̈̐̑̄̓̃͐̇̿͊̐́̄̿̓̈́̓͒̓͋̈̓͐͆͑͐͗͂̈̀̂̆̉́̌͂̈́̎͆̄͋̏̑͛̑͂͂̍̓̀͊͑̏̿̅͊̿̈́̾́̅̋̋̽̂͂́́͗͐̔̌͒̔̋̊̿̄̈́́̑̂̏̐͂͋͛͌̉͗͋̕͘̚͘̕̕̕̚͘͘̕̚̚̕͘͘̕͜͜͝͝͝͝͝͝͝͝͝͝͝ͅ

ZoklIAxD_o.jpg

AkkPOz.png

Lilian Garcia: Bayanlar ve baylar, sıradaki maç, bu gecenin ana gösterisi!

Retaliation!

gZ8QVQ.png

Dean Ambrose girişte! Lunatic Fringe, yumruklarını sallayarak rampada ilerliyor. Ambrose hızlı adımlarla ringe yöneliyor ve basamakları tırmandıktan sonra köşeye çıkarak seyircilere Wrestlemania logosunu gösteriyor. Ambrose giriyor şimdi içeri ve kendi kendine bir şeyler söylenerek köşeye geçiyor. Top rope'a oturuyor Dean ve sakin bir şekilde girişe bakarak rakibini bekliyor.

Time is Now!

MLpjl9.png

John Cena girişte! Ambrose onun gelişini oturarak izlerken Cena girişe asker selamını veriyor ve koşarak ringe dalıyor. Dean'e şöyle bir baktıktan sonra iplerden sekiyor ve şapkasını seyircilere fırlatıyor. Cena ve Dean arasında uzun bir bakışma oluyor. Ambrose top rope'tan inip yumruklarını sallayarak ısınırken Cena tişörtünü çıkarıp ringden iniyor ve en öndeki çocuk seyircilerden birine verip ringe dönüyor. Cena ve Dean birbirlerine bakarken hakem iki isme de son uyarıları yapıyor ve zili çaldırıyor.

Dean Ambrose vs. John Cena

Cena "her şeye rağmen" diyor ve öne çıkıp elini uzatıyor! Dean eline bakıyor Cena'nın. "YES" tezahüratları arasında elini sıkacakmış gibi öne çıkıyor ama bunun yerine eliyle Wrestlemania logosunu gösteriyor. Cena gülümsüyor ve başını iki yana salladıktan sonra omzunu silkiyor. İkili birbirlerinin etrafından dönüyorlar şimdi. Lock-up'ta Cena, Side Headlock bağlıyor rakibine, Dean onu iplerden sektirdiğinde de Shoulder Tackle vuruyor. Cena yerdeki rakibinin kalkmasını bekliyor gardını göstererek. Dean kalkıyor ve Cena'yla tekrar lock-up'a girdiklerinde çelmeliyor rakibini ve yere alıp Chinlock'a alıyor. Dean, Chinlock'u sıkıyor Cena'ya yerde. Cena ağır ağır ayaklanıp kolundan tutarak öne fırlatıyor onu ve üzerine geldiğinde de seri bir Clothesline! Dean yerdeyken Cena kaldırıyor onu ayağa ve son hızla ringin dışına fırlatıyor! Ambrose ringin dışında ayağa kalkıyor ve ona Wrestlemania logosunu gösteren Cena'ya bakıyor elleri belinde. Great Thunder'ın rövanşını alıyor Cena bir nevi.

Ambrose ringe dalıyor tekrar ve Cena daha pozisyon alamadan Takedown'la dalıyor rakibine, yerde kıstırdığı Cena'nın kolunu Armlock'a alıyor ve karnına arka arkaya diz darbeleri vurmaya başlıyor. Cena yana doğru yuvarlanarak bu kıskaçtan kurtuluyor ve Dean'e sert bir sağ yumrukla cevap veriyor- Dean arkaya gidip Rebound Lariat için iplerde dönüp üstüne geldiğinde de BACK BODY DROP + HAVADA AYAĞINI YAKALAYIP STF İÇİN POZİSYONA ALD- Dean olduğu yerde dönüp ayağıyla itiyor onu ve Cena üzerine geldiğinde DEAN'DEN BACK BODY DROP + HAVADA BİLEĞİNİ YAKALAYARAK ANKLE LOCK! Ama bu da uzun sürmüyor çünkü Cena bir anda yan dönüp ayağıyla itiyor ve Dean üzerine geldiğinde ANİDEN SIRTLADI ONU, ATTITUDE ADJUSTMENT- Dean ayakta, Cena üzerine koştuğunda kolunun altından geçip iplerden sekiyor ve Forearm Smash ile yere indiriyor Cena'yı! Cena ağzını tutarak yerde kalırken Dean kendi kendine söylenerek köşeye yollanıyor ve Top Rope'a çevik bir şekilde tırmanıp rakibinin kalkmasını bekledikten sonra STANDING DIVING ELBOW DROP! Dean tuşa gitti, 1..........2.................

Cena'dan kick-out! Dean şimdi kalkıyor ayağa ve Cena'nın ayak bileğini tutup seyirciye baktıktan sonra AYAKTAN KİLİTLİYOR VE STF'E ALIYOR! Cena'ya kendi zehrini tattırıyor Dean, STF'le! Dean kilidi sıkmaya devam ederken Cena acıyla yüzünü buruşturuyor. Cena sürünüyor.... sürünüyor...... ve iplere temas etmeyi başarıyor! Hakem araya giriyor, Dean kilidi bırakıp Cena'nın kalkmasını beklemeden iplerden sekiyor ve iplerde asılı olan Cena'ya sert bir Leg Drop! Cena kafasını tutarak yerde kalırken Dean onun üstüne gidip bir daha kaldırıyor ve suratına bir yumruk daha atarak indiriyor tekrar rakibini. Cena'nın yüzünü tutuyor üstüne eğilip ve "Royal Rumble benim" diye bağırıyor. Cena'dan sert bir tokatla cevap geliyor! Dean yüzünü tutarak öfkeyle gerilirken Cena kalkıyor, Dean fırladı yerinden- Cena karnına tekmeyi gömdü ve kolunun altına girdi, Fisherman's Suplex! Cena şimdi köşeye emekliyor. Dean sırtını tutarak acı içinde yerdeyken Cena köşeye tırmandı, Top Rope'a çıkıyor ve toparlanmakta olan Ambrose'a DIVING LEG DROP BULLDOG! CENA DENİYOR BU SEFER, 1...............2.............

Ambrose attı! Cena şimdi rakibinin kalkmasını bekliyor. Ambrose kalktığı anda üzerine doğru koşup kolunun altından geçiyor ve Running Leaping Shoulder Bl- AMBROSE'DAN SHOTGUN DROPKICK'LE YANIT! Cena karnını tutarak acı içinde yerde kalırken Dean iplere tutunup ayağa kalkıyor ve aprona çıkıyor. Cena'yı kontrol ediyor ve Cena kalktığı anda sıçrayarak SPRINGBOARD LARIA- CENA HAVADA LARIAT'LA CEVAP VERDİ! Dean yan takla açarak yere düşüyor halsiz bir şekilde. Cena da iplere tutunarak toparlanma peşinde şimdi. Dean'in hafifçe ayaklandığını görünce fırlıyor yerinden ve çok sert bir Throwback! Cena tuşladı, 1...........2..............Dean yine hayır diyor! Cena şimdi rakibini kaldırıyor ve kolundan da tutarak köşeye götürüyor. Cena şimdi Top Rope'a çıkıyor.... Dean'i de sırtına alıyor! Cena ne yapmaya çalışıy- ama Ambrose dirsek darbeleriyle hayır diyor ona ve Cena'ya bir yumruk, bir yumruk daha. Şimdi Headbutt vurdu, Cena'yı şimdi indirip ters pozisyonda köşeye geri çıkarıyor Ambrose yumruklar yağdırarak. Cena'yı kolundan tuttu arkadan, KÖŞEDEKİ CENA'YI ÇEVİREREK RİNGE KILLSWITCH'LE GÖMÜYOR AMBROSE! MUHTEŞEMDİ, DEAN TUŞA GİDİYOR, 1................2................

CENA ATTI! Dean muhteşem bir manevra yaptı ama John hayır diyor. Dean şimdi yerdeki rakibine bakıyor ve soluklandıktan sonra kaldırıyor onu kafasından tutarak yavaşça, Dirty Deeds için pozisyona alıyor, Dean şimdi Dirty Deeds'e gitmek istiy- Cena bir anda sırtladı onu! Ama Dean arkaya iniyor ve bileğine sert bir tekme attığı rakibini Back Suplex pozisyonuna aldıktan sonra Facebuster ile ringe yapıştırıyor! Dean yine deniyor, 1...............2..............Cena'dan kick-out! Ambrose rakibini bacağından tutarak iplere götürüyor şimdi ve kendisi de aşağı iniyor. Aprona çıkarttığı Cena'nın ayaklarını arkaya veriyor ve kafasından tutarak apronda asılı vaziyette tutuyor, ÇEVİREREK APRONDA SWINGING NECKBREAKER! Cena boynunu çok kötü vurdu! Ambrose onu sertçe ringe itiyor şimdi ve seyircilere "bu iş bitti" diye bağırıyor. Dean içeri girip Dirty Deeds için pozisyon alıyor şimdi dili dışarıda. Cena kalktı, Dean onu kendine çevirdi, karnına bir tekme VE DIRTY DEEDS- Cena bir anda pozisyonu çevirdi ve yandan yüklendiği Dean'e PROTOBOMB! Dean yerdeyken Cena elini havaya kaldırıyor! Seyircinin desteği altında iplerden sekiyor ve omzunu silktikten sonra FIVE KNUCKLE SHUFFLE! Dean yüzünü tutarak ayaklanırken Cena sırtlıyor onu ve- Dean yine yana indi, Cena'nın karnina tekme atıyor- Cena ayağı yakalayıp kendine çekti ve DROP TOE HOLD + STF! STF LOCKED IN! Dean zor durumda! Cena kilidi sıkarken yüzü efordan kasılıyor. Dean'in kaçacak bir yeri yok! STF sıkılırken Dean'in yüzü kızarmaya başlıyor ve Dean elini yere götürüyor. Dean....

DEAN SÜRÜNÜYOR, SÜRÜNÜYOR.... VE SON ANDA ELİNİ İPE KOYUYOR! Cena kilidi bırakıyor ve hayal kırıklığıyla Dean'e bakıyor. Dean acı içinde bileğini tutarak ayağa kalkma hazırlığı yapıyor. Cena ona doğru koşuyor şimdi ve sert bir Football Tackle! Dean sırtını tutarak yerdeyken Cena onu tekrar STF'e almak istiy- Dean çok sert bir sağ yumrukla geri püskürtüyor onu ve Cena üzerine koştuğunda Low Dropkick'le düşürüyor. Dean şimdi sekerek ayağa kalkıyor ve iplerden sektikten sonra oturur pozisyondaki Cena'nın TAM SURATINA PENALTY KICK! Dean tuşa gitti! 1.............2...............Cena'dan kick-out! Dean şimdi toparlanmaya çalışıyor ayak bileğini tutarak ve yerde sürünen Cena'ya bakıyor. Cena'nın toparlandığı köşeye doğru koşarak STINGER SPLASH! Ambrose şimdi yere yığılan Cena'yı itiyor ve köşeye çıkıyor! Dean, yerdeki Cena'ya bakarak top rope'a tırmanıyor ve Diving Elbow Drop için hazırlanıyor..... DEAN AMBROSE ATLIYOR-

fLpiibfk_o.jpg

- CENA KENDİNİ GERİYE BIRAKIYOR AMBROSE'U HAVADA YAKALAYIP VE DEAN'İ DE TUTARAK GERİYE YUVARLANIYOR, SIRTINDA DEAN İLE BERABER DOĞRULUYOR VE ATTITUDE ADJUSTMENT! ATTITUDE ADJUSTMENT VE TUŞ! 1...............2.....................3!

Kazanan: John Cena

Cena kazanıyor! Great Thunder'ın öcünü alıyor John Cena! Time is Now arenada yankılanıyor. Hakem elini kaldırıyor ve John Cena galibiyetini kutluyor. Cena şimdi köşeye çıkıyor ve Wrestlemania logosuna bakıyor. Ambrose köşeye sürünüp toparlanmaya çalışıyor. Cena, köşede dönerek Dean'in kalkmakta olduğu köşeye bakıyor. Ambrose yavaş yavaş doğrulup ring dışına tükürüyor ve Cena'ya bakıyor. Cena, Dean'in gözlerinin içine bakarak Wrestlemania logosunu işaret ederek Royal Rumble için mesajı verirken Xplosion'un sonuna geliyoruz. Great Thunder'da, görüşmek üzere!

XPLOSION
GURESTURKIYE WRESTLING
2023
(C)

Son düzenleme:

Hacken

New York Knicks
Konular
117
Bret Hart
Sheamus
İyi ki Eddie'ye respect atmışız... Takipteyiz canlı olursa.

Billy Butcher

Kayıtlı Üye
Konular
5
Randy Orton
-
Şova daha vakit var, kesebilirsem bir promo kesmeyi düşünüyorum. Bekliyoruz şovu.

Ensiferum

Днепропетровск
Konular
631
Bray Wyatt
Bray Wyatt
Takipteyim.

Antagonist

wayfaring stranger
Konular
12
Brian Pillman
Jon Moxley
Yine canlıyız.

Lucifer

Phillip Jack Brooks
Konular
491
CM Punk
John Cena
HESAP VAKTİ. Takipte olacağım, promoyu da kuzenin ban durumuna göre bitireceğim.

Believe Dean

halkımızın morali bozulsun
Konular
423
Angelico
-
Salaktan RR yürüyüşümüz sürüyor.