RPG GTW - 8 Haziran 2023 Xplosion

Hacken

New York Knicks
Konular
117
Bret Hart
Sheamus
Elinize sağlık, çok güzel bir şov olmuş. Yeni favori çarım Goldust. Bizim olaylar da iyi bağlanmış. Galibiyete şaşırdım çok büyük plan var sanırım Diriliş ertuğrul hakkında. Main Event harika yazılmış, yeni Main Eventer'ımız Cena gibi. Dean de ciddi bir underdog yoluna girdi, RR'deki spotlarını merakla bekliyorum.

Şovu canlı takip edemedim maalesef, kendimi çarşambaya göre ayarlamıştım kusura bakmayın ekip, tekrar elinize sağlık.

AJKOY2J

Acknowledge Him
Konular
201
AJ Styles
-
Royal Rumble'a giden yolda guzel bir gecis sovu olmus. Cena ve Ambrose'un bastaki atismasi da sondaki mucadelesi de alev alev. Bir taraftan yukselen Sheamus-Resurgence, Gates of Decay-Morgan gibi gerginlikler var. Royal Rumble macina renk katacaktir bunlar. Goldust yukselen yildiz, ortaligi birbirine katmasini bekliyoruz. Benim eski partneri de koca kafali JD saglam rezil etmis. Eski gunlerin ugruna bir damla goz yasi akti valla.

Xplosion grafigine yesilimizle iyi gitmisiz yalniz he. Ellere saglik.

Lucifer

Phillip Jack Brooks
Konular
491
CM Punk
John Cena
Tertemiz bir galibiyet, on numara oldu bu. Rumble için büyük gözdağı, kim bilir belki de kazanırım? Pazar günü güzel bir promoyla taçlandıracağım bu galibiyeti, ekibin eline sağlık.

Mr.Antonio Cesaro

4 Roots 1 Tree
Konular
976
Joe Gacy
Cena önemli bir galibiyetle şovu kapatmış. Arada geçen promo ise yeni karaktere ilgiyi çekiyor. Merakla bekliyoruz.

Carbonade

Kayıtlı Üye
Konular
26
şova tam kalamadım ailevi sebeplerden dolayı ama gene harika şov olmuş. Ellerine sağlık herkesin