RPG GTW | Kara Ambar Kovboycular Derneği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lunatic Phenomenal

aşktan sabıkalı
Konular
1,580
Shawn Michaels
-

Mekan Sahibi: James Storm
Çalışma Saatleri: 7/24
Mekan Menüsü: Kuru Fasulye, Bira
Mekan Yeri: Her ilçeye bir şube
Mekan Kuralları: Brian Kendrick dışında herkes yemek yiyebilir, yemeklerimiz (Kuru Fasulye, Bira) bedavadır.​

619Rey619

#Hedef23
Konular
291
Rob Van Dam mekana giriyor ve Storm'a mekan hayırlı olsun deyip kuru fasulye sipariş ediyor.

Konular
5,194
Christian Cage
Bobby Roode buraya giriyor ve "Ne berbat bir yer" diyor. "İşte bu yüzden Beer Money'i dağıttım. Senden çok daha üstünüm" diyor. "Eğer böyle kalitesiz mekanlar açarsan ne olur biliyor musun?" diyor Roode. O sırada listesini çıkarıyor. Kapakta NOT SO GLORIOUS yazıyor. "James Storm... YOU JUST MADE THE LIST!" Roode oradan çıkıyor.

Lunatic Phenomenal

aşktan sabıkalı
Konular
1,580
Shawn Michaels
-
Bobby Roode buraya giriyor ve "Ne berbat bir yer" diyor. "İşte bu yüzden Beer Money'i dağıttım. Senden çok daha üstünüm" diyor. "Eğer böyle kalitesiz mekanlar açarsan ne olur biliyor musun?" diyor Roode. O sırada listesini çıkarıyor. Kapakta NOT SO GLORIOUS yazıyor. "James Storm... YOU JUST MADE THE LIST!" Roode oradan çıkıyor.

James Storm müşterilerin içinde Bobby Roode'a'' Ne ettim lan KORPE'' diye bağırıyor ve bira açıp RVD'e de kurusunu getiriyor.

Konular
5,194
Christian Cage
James Storm müşterilerin içinde Bobby Roode'a'' Ne ettim lan KORPE'' diye bağırıyor ve bira açıp RVD'e de kurusunu getiriyor.

Ancak Roode orada yok. Orada olan Nayr ise "Roode efendi gitti. Sorry about your damn luck" diyip birasını yudumluyor. "Valla efendim gibi kafanda kırarım bunu" diyor.

Lunatic Phenomenal

aşktan sabıkalı
Konular
1,580
Shawn Michaels
-
Ancak Roode orada yok. Orada olan Nayr ise "Roode efendi gitti. Sorry about your damn luck" diyip birasını yudumluyor. "Valla efendim gibi kafanda kırarım bunu" diyor.

Storm Nayr'a bir bakış atıyor ve ''O şişeyi alır...'' diyor ve Nayr'ı mekandan atıp RVD ile arabeske vuruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...