RPG: GTW Kariyerinizdeki Unutamayacağınız Anlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lucifer

Phillip Jack Brooks
Konular
491
CM Punk
John Cena
-Randy Orton ile 2012'de aldığım zevk (John Cena ve John Morrison ile beraber yazdığımız konuşma gösterileri buna en büyük etken olabilir).
-İlk RPG oynadığım dönemlerde Patron ile münasebetim ve hırçınlığım (Buradan pek hatırlayan çıkmaz).
-Döndüğümde Mark Henry karakteri ile kestiğim promolar (Yeni promo kesmeye alıştığım dönemler olduğu için kötüydü ama o kadar da değildi şimdi).
-WFX şirketi (Güzel projeydi ama neden bu kadar erken bitti hatırlayamıyorum).
-John Cena ile olan feudumda kestiğimiz promolar (tekrar olsa tekrar kesmek isterdim kendisiyle).
-Straight Edge Society'nin kurulduğu o şanlı gün (Benim tükenmişliğim nedeniyle de bitti maalesef, sonradan dönüp bakınca üzüldüm bayağı bir. Tekrar olsa tekrar kurmak isterim).
-Royal Rumble öncesi deli hype'lanmamız (Kestiğimiz promoda oldukça zevk almıştım, özellikle Elias'a cevap verirken).
-Elimination Chamber faciası (Hep iyi anlarımızı hatırlayacak değiliz).
-Wrestlemania'da Braun ile mücadelem (Özgür'e sevgiler).

Jeri-Spy

The King in the North
Konular
1,273
Chris Jericho
-
Batista oynarken Orton ile feuda girmiştik, Orton RTWM boyunca her hafta beni tartaklayıp Punt kick atmak üzereyken durup dalgaya alıyordu. Sonra msn grubunda Egemen'in "ibret olsun diye öyle yaptık" demesi aklıma gelir sürekli. Bu olaydan sonra forumda ibret section oluşmuştu. <3

Jeri-Spy

The King in the North
Konular
1,273
Chris Jericho
-
-Randy Orton ile 2012'de aldığım zevk (John Cena ve John Morrison ile beraber yazdığımız konuşma gösterileri buna en büyük etken olabilir).
-İlk RPG oynadığım dönemlerde Patron ile münasebetim ve hırçınlığım (Buradan pek hatırlayan çıkmaz).
-Döndüğümde Mark Henry karakteri ile kestiğim promolar (Yeni promo kesmeye alıştığım dönemler olduğu için kötüydü ama o kadar da değildi şimdi).
-WFX şirketi (Güzel projeydi ama neden bu kadar erken bitti hatırlayamıyorum).
-John Cena ile olan feudumda kestiğimiz promolar (tekrar olsa tekrar kesmek isterdim kendisiyle).
-Straight Edge Society'nin kurulduğu o şanlı gün (Benim tükenmişliğim nedeniyle de bitti maalesef, sonradan dönüp bakınca üzüldüm bayağı bir. Tekrar olsa tekrar kurmak isterim).
-Royal Rumble öncesi deli hype'lanmamız (Kestiğimiz promoda oldukça zevk almıştım, özellikle Elias'a cevap verirken).
-Elimination Chamber faciası (Hep iyi anlarımızı hatırlayacak değiliz).
-Wrestlemania'da Braun ile mücadelem (Özgür'e sevgiler).

Olayı tam hatırlamıyorum ama RPG'de ilk yasaklananlardan birisi olmuştun. :D WFX'in tutması çok güzel olabilirdi gerçekten. Karakter alan isimler için farklı iki şirkette güreşme opsiyonu vs. gibi şeyler olacaktı. Bu yüzden GTW'nun haftalık şovlarından sonra karakterler topluca kovulunca şaşırmıştı herkes. Orası için oluşturmaya çalıştığımız ekip baya sıkıntı yaratmıştı, disiplinli şekilde gitmeyeceği açıktı. GTW'nun da hikaye gücünü bölecekti muhtemelen. O zamanlar Özgür olsaydı sağlam çekip çevirirdi belki de. :DD

Heartless

fire of my loins
Konular
1,247
Roderick Strong
Çok uzun ya da aman aman bir kariyerim yok ancak Triple Equation'da WHC ve ondan sonra da Next Generation şampiyonu olduğum anlar benim için özeldi.

Lucifer

Phillip Jack Brooks
Konular
491
CM Punk
John Cena
Olayı tam hatırlamıyorum ama RPG'de ilk yasaklananlardan birisi olmuştun. :D WFX'in tutması çok güzel olabilirdi gerçekten. Karakter alan isimler için farklı iki şirkette güreşme opsiyonu vs. gibi şeyler olacaktı. Bu yüzden GTW'nun haftalık şovlarından sonra karakterler topluca kovulunca şaşırmıştı herkes. Orası için oluşturmaya çalıştığımız ekip baya sıkıntı yaratmıştı, disiplinli şekilde gitmeyeceği açıktı. GTW'nun da hikaye gücünü bölecekti muhtemelen. O zamanlar Özgür olsaydı sağlam çekip çevirirdi belki de. :DD

Yasaklanan karakterler arasında ilk 10'da varım ya. Randy Orton'u başka bir forumda RPG oynamak için bırakmıştım çünkü. Sonra o forum da kapandı. :D

DoctorMK

Banned
Konular
3,740
Dalton Castle
Bully Ray ile One Night Stand 2016 ana kadro debutum. Harika bir olaydı.

Ek: Rumble galibiyeti de harika bir andı ama ilki çok daha özeldi.

Birazvodka

Kayıtlı Üye
Konular
316
John Cena
-
Hall of Saviors olarak yaptıklarımız ve tabii ki ilk göz ağrım rapper John Cena olarak oynadığım tüm anlar.

World Class Maniac

Kayıtlı Üye
Konular
2,525
Mick Foley
Days of Rising Special'da ana kemeri kazanıp lanete katılmam ve Rampage'de Viktor'u mağlup edip Hardcore'u kazandıktan sonra lanetten şutlanmam. Ana kadroda da çok güzel şeyler yaşadım ama DoR benim oyunculuk kariyerimin başlangıcı olduğu için tüm duygularım tazeydi ve etkisi şimdikine göre çok çok daha büyük oldu. GTW tarihinin son WrestleMania'sında Viktor'u mağlup etmemi de unutamam tabi.

Mr.Pacman

Back In Purple
Konular
407
Dirt Sheet Mah., Nitro Sok., Slamtown / ABD
Johnny Gargano
Johnny Mundo
Birkaç tane var.
Aries ile;
- RPG'nin başında The Awesome Killer'ın Seth Rollins'i ile feuda girmem. Bu feud sayesinde RPG'yi çok sevdim, gerek Doruğun muhteşem katolik rahip Rollins'ini acayip sevmem(evet çok garip geliyor ama kabul edin orjinal şu zamana kadar en sevdiğim Rollins bile denebilir, kusura bakma Aschenshef senj de seviyorum), gerek promo yazıp cevap vermedeki o heyecan... Anladınız işte çok güzel bir başlangıçtı.
- Aries ile USC oluşum. İlk kemer kazanışım buydu, ilkler unutulmaz.
Gargano ile;
- Gargano ile Raven's Cloc Battle Royal'de sona kalmam. Tüm RTWM boyunca jobber olmayı bıraktım sadece arada çıkıp birine Superkick çakıp birinden finisher yediğinizi düşünün. Jobber olsanız en azından underdog promosu kesersiniz, figüran iseniz hiçbir şey yapamazsınız( bunu biliyorum çünkü az jobber olmadık;) ) tüm RTWM'de acayip az gözüktüğümden acayip zor promo bile yazamıyordum. Ama sonda o Wrestlemania'da sona kaldım evet kazanmadım ama bana gereken WM anı oydu.
- Tüm Golden Globe Championship Reignim. Tmm Gargano diyince herkesin aklına underdog babyface geliyo ki ben Johnny o Gimmicke girmeden onu yaptı ama RPG'deki en zevkli dönemim buydu gerek bu reignle rekor kırmam gerek Attitude Adjusment ile girdiğimiz o müthiş feud, gerek six pack challangedan canlı çıkmam....anılar anılar.
- WM'de Team Ekmek'le Sole Survivor olmam. Uzatmayacam bu Wrestlemania anımdı.
- SON AMA EN ÖNEMLİSİ İSE ŞU. MITB'de GTWC olmam. Abi o ne muhteşem gündü ya hayla düşününce tüylerim diken diken olur. Johnny'nin o kadar uzun underdog macerasının olup olabilecek en güzel sonla sonlanmasıydı bu. Halen beni zamanında joblamış olan Break It Down'un beni tuşla da şampiyon ol dediğini bilirim. Dostum o günü hiç unutmayacam.

TÜM BU GÜZEL ANILARI YAŞATAN OYUNCU VE YAZARLARA BİR KERE DAHA TEŞEKKÜR EDERIM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...