Birkaç tane var.
Aries ile;
- RPG'nin başında The Awesome Killer'ın Seth Rollins'i ile feuda girmem. Bu feud sayesinde RPG'yi çok sevdim, gerek Doruğun muhteşem katolik rahip Rollins'ini acayip sevmem(evet çok garip geliyor ama kabul edin orjinal şu zamana kadar en sevdiğim Rollins bile denebilir, kusura bakma Aschenshef senj de seviyorum), gerek promo yazıp cevap vermedeki o heyecan... Anladınız işte çok güzel bir başlangıçtı.
- Aries ile USC oluşum. İlk kemer kazanışım buydu, ilkler unutulmaz.
Gargano ile;
- Gargano ile Raven's Cloc Battle Royal'de sona kalmam. Tüm RTWM boyunca jobber olmayı bıraktım sadece arada çıkıp birine Superkick çakıp birinden finisher yediğinizi düşünün. Jobber olsanız en azından underdog promosu kesersiniz, figüran iseniz hiçbir şey yapamazsınız( bunu biliyorum çünkü az jobber olmadık
) tüm RTWM'de acayip az gözüktüğümden acayip zor promo bile yazamıyordum. Ama sonda o Wrestlemania'da sona kaldım evet kazanmadım ama bana gereken WM anı oydu.
- Tüm Golden Globe Championship Reignim. Tmm Gargano diyince herkesin aklına underdog babyface geliyo ki ben Johnny o Gimmicke girmeden onu yaptı ama RPG'deki en zevkli dönemim buydu gerek bu reignle rekor kırmam gerek Attitude Adjusment ile girdiğimiz o müthiş feud, gerek six pack challangedan canlı çıkmam....anılar anılar.
- WM'de Team Ekmek'le Sole Survivor olmam. Uzatmayacam bu Wrestlemania anımdı.
- SON AMA EN ÖNEMLİSİ İSE ŞU. MITB'de GTWC olmam. Abi o ne muhteşem gündü ya hayla düşününce tüylerim diken diken olur. Johnny'nin o kadar uzun underdog macerasının olup olabilecek en güzel sonla sonlanmasıydı bu. Halen beni zamanında joblamış olan Break It Down'un beni tuşla da şampiyon ol dediğini bilirim. Dostum o günü hiç unutmayacam.
TÜM BU GÜZEL ANILARI YAŞATAN OYUNCU VE YAZARLARA BİR KERE DAHA TEŞEKKÜR EDERIM.