RPG'de alt tarafı daha 1 yıldır varım ve pek de fazla anımın olduğunu düşünmüyorum ama yine de birkaç tane yazayım.
- IOC kemerini kazanmam. Bu kemeri kazanmamda rakibin de etkisi çok büyüktü. O dönem Corbin, kemeri daha yeni almış sayılırdı. Corbin'in sahibi inaktif bir isimdi ve benim de o dönem fazlasıyla aktif olmam şampiyonluğu getirmişti.
- IOC kemerinin saltanat rekorunu kırmam. Bu saltanatı sürerken RPG'den acayip keyif alıyordum. Hem o dönem DoR kadrosundaki güreşçiler ve oyuncular iyiydi, güzel bir ortam vardı. Hem de girdiğim feudlar güzeldi. Bu kemeri de banlandığım için göz göre göre kaybetmem çok üzmüştü. Kim bilir belki rekoru daha da arttırabilirdim.
- Şirketin son IOC şampiyonu olmam. Son IOC şampiyonu olmadan önce kestiğim konuşma gösterisinde dediklerimle çelişmediğim için de çok mutlu olmuştum. WM'den önce ve sonra kestiğim promolar arasında müthiş bir uyum vardı.
- Fatih kardeşimle takımlar şampiyonu olmamız ve yine aynı ana kemer maçında bulunmamız güzeldi.
- Seth Rollins ve Austin Aries'in arasının açılmadan şirketin kapanması. Dost gelip dost gitmek güzel olmuştu.