RPG: GTW Kariyerinizdeki Unutamayacağınız Anlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AJKOY2J

Acknowledge Him
Konular
201
AJ Styles
-
-İlk DoR HC galibiyetim. Duyduğum hazzın haddi hesabı yoktu.
-Rampage :Hammerstein şovu. LANET ekibi olarak bütün şova damga vurmamız harikaydı.
-Rampage :Chicago ve WM'daki Callihan maçları (İkisinde de yenilmiş olsam da hikaye açısından kusursuz maçlardı)
-MITB 2018'deki CURSE Reborn'u

The Lone Man

consigliere
Konular
1,153
Stone Cold Steve Austin
-
RPG'de alt tarafı daha 1 yıldır varım ve pek de fazla anımın olduğunu düşünmüyorum ama yine de birkaç tane yazayım.

- IOC kemerini kazanmam. Bu kemeri kazanmamda rakibin de etkisi çok büyüktü. O dönem Corbin, kemeri daha yeni almış sayılırdı. Corbin'in sahibi inaktif bir isimdi ve benim de o dönem fazlasıyla aktif olmam şampiyonluğu getirmişti.

- IOC kemerinin saltanat rekorunu kırmam. Bu saltanatı sürerken RPG'den acayip keyif alıyordum. Hem o dönem DoR kadrosundaki güreşçiler ve oyuncular iyiydi, güzel bir ortam vardı. Hem de girdiğim feudlar güzeldi. Bu kemeri de banlandığım için göz göre göre kaybetmem çok üzmüştü. Kim bilir belki rekoru daha da arttırabilirdim.

- Şirketin son IOC şampiyonu olmam. Son IOC şampiyonu olmadan önce kestiğim konuşma gösterisinde dediklerimle çelişmediğim için de çok mutlu olmuştum. WM'den önce ve sonra kestiğim promolar arasında müthiş bir uyum vardı.

- Fatih kardeşimle takımlar şampiyonu olmamız ve yine aynı ana kemer maçında bulunmamız güzeldi.

- Seth Rollins ve Austin Aries'in arasının açılmadan şirketin kapanması. Dost gelip dost gitmek güzel olmuştu.

Aschentef

Banned
Konular
2,726
Cody Rhodes
Johnny Gargano
İnaktif Callihan'a kemeri kaybetmem.

Master DIO

Sinnerman
Konular
110
Kenta Kobashi
Kenta Kobashi
ZSJ'ye ihanetim, RR'ı kazanmam.

Prince of Queens

Kayıtlı Üye
Konular
113
The Miz
-
DOUBLE SPEAR! WHAT THE HELL!!!!!!!!!

ROMAN REIGNS! KARDEŞLERİNİ SPEAR İLE YERE SERİYOR! Tüm arena şaşkınlık içinde!

Why Roman Why chantleri tüm seyircilerin dilinde! AMA? REIGNS PUNK'A YÜRÜYOR! HARDCORE KEMERİ İÇİN SAY DİYOR! BU BİR ŞAKA OLMALI!

Hardore Championship Match
Seth Rollins (c) vs Roman Reigns

Reigns tuş deniyor Rollins üzerinden, 1..........2........

3!

Kazanan ve Yeni Hardcore Şampiyonu: Roman Reigns

o03R02.png

Demon Slayer

FUTURE
Konular
4,257
Kazuchika Okada
-
Arabalar, kornalar, hayatım da RPG'de ilk defa kemer kazanmam. Hardcore kemerini 53 gün boyunca korumak. Japon tokatlamak ve Bulgar bayrağını yüceltmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...