RPG GWA - Armageddon 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gece

Night God
Konular
462
Finn Balor
Tartışmaya buradan devam beyler. Malum sohbet konusu kilit.

Bir maske gimmick'i yüzünden bağırış çığlıkları atıyorsun. Rey Mysterio olduğu haliyle ilgimi çeken bir karakter bile değil. Bu farklılık, bu zinciri kırabilecek nitelikte. Karakterin sahipliğinden vazgeçmek yerine önüne bakmalısın.

Stayin Alive

Kayıtlı Üye
Konular
1,963
Sami Zayn
Sami Zayn
Bir maske gimmick'i yüzünden bağırış çığlıkları atıyorsun. Rey Mysterio olduğu haliyle ilgimi çeken bir karakter bile değil. Bu farklılık, bu zinciri kırabilecek nitelikte. Karakterin sahipliğinden vazgeçmek yerine önüne bakmalısın.

Bu olaydan sonra ancak arkama bakabiliyorum. Önüm bile 1995!

Prince of Queens

Kayıtlı Üye
Konular
113
The Miz
-
O durağı kaçırdık başkan.

İşte o durağa yetişmiş olsaydın şu an muhtemelen RPG'den banlanmış olacaktın. Yanlış anlama, sana yol göstermeye çalışıyorum. Eleştri yapabilirsin tabi ama böyle yaygara koparman gerekmez. Normalde bu forumda kimseye laf anlatmaya çabalamam ama sana sohbet konusunda yazdığım şeyleri iyice bir oku. Neden maskeni çıkardıklarını anlarsın. Ya da WK'ı oku. Ben Sin Cara Negro ile kemeri aldıktan sonra başıma Punishment Martinez'i saldılar ve maskemi tekrar çıkarttırdılar. Sen de ME potasındaki başarını elde edene kadar biraz maskesiz idare et, sonra takarsın zaten. Bu kadar basit düşün. Bu bir oyun ve oyunu yönetenler karakterlere heel-face turn yaptırabilirler. WWE The Miz'e face ol dediğinde Miz ne diyebilir? Eleştirir ama o rolün de hakkını verir. Sen de böyle düşün, zaten oyundaki turnler ve gimmickler gerçekteki kadar uzun sürmüyor. Canını sıkma yani.

AlperMizanin

Kayıtlı Üye
Konular
511
Bryan Danielson
Sami Zayn
Takımlar maçından sonra takibi bırakmak zorunda kalmışım, sonucu bekliyordum çünkü Postmortem'in en azından bir kere koruması gerekiyordu kemeri. Tebrikler. Paul Heyman Guy konusunda çok şaşırdım, çünkü elimizde bununla ilgili hiçbir veri yoktu ben daha yükseltebileceği biri olacağını düşünüyorum ama debut şaşırttı, iyi bir oyuncu oynuyordur diye düşünüyorum bu karakteri de. Wyatt maçı apaçıktı zaten, tebrikler Özgür'e. WHC maçı baya yaygara koparmış ama ben inanılmaz beğendim her türlü bağlanışını. Main Event ise fazla ilgimi çekmiyordu başından beri, tebrik ederim tüm kazananları.

Stayin Alive

Kayıtlı Üye
Konular
1,963
Sami Zayn
Sami Zayn
İşte o durağa yetişmiş olsaydın şu an muhtemelen RPG'den banlanmış olacaktın. Yanlış anlama, sana yol göstermeye çalışıyorum. Eleştri yapabilirsin tabi ama böyle yaygara koparman gerekmez. Normalde bu forumda kimseye laf anlatmaya çabalamam ama sana sohbet konusunda yazdığım şeyleri iyice bir oku. Neden maskeni çıkardıklarını anlarsın. Ya da WK'ı oku. Ben Sin Cara Negro ile kemeri aldıktan sonra başıma Punishment Martinez'i saldılar ve maskemi tekrar çıkarttırdılar. Sen de ME potasındaki başarını elde edene kadar biraz maskesiz idare et, sonra takarsın zaten. Bu kadar basit düşün.

ME olayına kadar her şeye OK. Ama şimdi düşütğüm yere bak. Birinde ana kemer var. Birinde onu almaya yarayan çanta var. Sende zaten Rey'den genç ve her türlü şeye dönüşebilen bir karakter. Bende ki ME potasına gelene kadar anası ağlayan yaşlı bir adam. Bunu da düşünmek lazım. Her şeyi geçtim sizden bana bir bir kalmayacak ki.

World Class Maniac

Kayıtlı Üye
Konular
2,525
Mick Foley
ME olayına kadar her şeye OK. Ama şimdi düşütğüm yere bak. Birinde ana kemer var. Birinde onu almaya yarayan çanta var. Sende zaten Rey'den genç ve her türlü şeye dönüşebilen bir karakter. Bende ki ME potasına gelene kadar anası ağlayan yaşlı bir adam. Bunu da düşünmek lazım. Her şeyi geçtim sizden bana bir bir kalmayacak ki.

Ya git hamsi ayıkla birader ne yaygara yaptın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...