Açık açık çok net konuşacağım, cevap atanlara alıntı çekme ihtiyacı bile duymayacağım. Kuti Mysterio'nun her şeyden sızlanması... arkadaş RPG ile gayet ilgili ve aktifliği çoğu isimden daha önde, hatta en iyisi. Ancak promo seviyesi olarak -bence- kadronun en zayıfı. RPG ekibi ile yıldızım hiçbir zaman barışmadı, onları savunmak falan değil bu.. Rey Mysterio'nun bu ay ana kemer potasında dolaşması bence kendisi adına büyük şans. Eğer ki Days of Rising diye bir yer olsa, bu promo seviyesiyle orada baya bir süre kalırdı. İstediği senaryoyu, kafasındakileri bilmem, Armageddon süreci bana kalırsa çok iyiydi. Rey Mysterio'nun promolarının üzerine düşülmüş ve özenle yazılmıştı, çoğu insan kendi senaryosu düzgün yazılmadı diye ağlarken Rey Mysterio gayet iyi yazıldı. Kazanamamasını aşırı normal karşılıyorum, kazanması aşırı saçma olurdu. Maskenin ortaya konması yeni bir senaryonun doğacağını az çok belli ediyordu. Çünkü şu an bu kadronun en iyi ismi Janela, Janela'nın Rey Mysterio karşısında mağlubiyet alması, RPG'de azda olsa var olan adalet sisteminin çökmesine sebep olurdu. Yani diyeceğim o ki, Kuti Mysterio'nun bundan fazlasını beklemesi saçma bir olay.
Takip denilen olay tabii ki önemli unsur ama detayları var. Atıyorum, Gbedas adlı oyuncu RPG içerisinde çok aktif, her şova 50 yorum atıyor, çünkü hiçbir işi yok ama promo seviyesi 10 üzerinden 2, taş çatlasa 3. Bu oyuncunun ara ara main event potasında dolaşması en büyük hakkı, ancak rol yapamıyorsa bu adamın kazanması adalet sistemini ve diğer oyuncuların şevkini kırar. Tekrardan atıyorum, Attitude Adjustment adlı oyuncu RPG içerisinde orta seviye bir aktifliğe sahip çok aktif olmasa da her şova ortalama bir yorum sayısı var, ancak promo seviyesi 10 üzerinden 7-8. Bu adamın her şeyi kazanmaya hakkı var.
Bir sürü örnekleri var ya, Duluth adlı oyuncunun aktifliği çok mu iyi? Her şova 40-50 yorum mu atıyor? Hayır ama promoları iyi ve bu seviyede olmayı sonuna kadar hak ediyor. Rol yapma oyununda çok iyi bir kesici isen, takiplik seviyen hafiften varsa başarı kazanırsın yani kısaca şunu demek istiyorum, işsizlik ile kabiliyet bir tutulamaz. Eğer kabiliyetinin yanına birazcık ilgi koyarsan bu başarı getirir, tabii benim gibi özel durumların yoksa. Yani diyeceğim o ki, Kuti Mysterio önce promo yeteneğini geliştirsin, sonra ağlansın. İyi bir promocu olduktan sonra böyle olmaya devam ederse, söz veriyorum kendisiyle birlikte ağlayacağım ben de.