RPG GWA - Armageddon 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Prince of Queens

Kayıtlı Üye
Konular
113
The Miz
-
ME olayına kadar her şeye OK. Ama şimdi düşütğüm yere bak. Birinde ana kemer var. Birinde onu almaya yarayan çanta var. Sende zaten Rey'den genç ve her türlü şeye dönüşebilen bir karakter. Bende ki ME potasına gelene kadar anası ağlayan yaşlı bir adam. Bunu da düşünmek lazım. Her şeyi geçtim sizden bana bir bir kalmayacak ki.

b98Pdb.jpg
dMj9AX.jpg

O kadar da genç olduğu söylenemez.

Bogi

Banned
Konular
571
Beyler ilk ve son uyarımı yapıyorum. RPG Müdüriyet hesabı ile iletişim halindeyiz. Tartışmayı burada bitirmenizi ve şov konusunu rahat bırakmanızı rica ediyorum kişisel olarak.

Kişisel düşüncelerinizi Müdüriyet ile her zaman paylaşabileceğinizi biliyor olmanız lazım oyuncular olarak. Bunun dışında forumda artan tartışmalarda bizlerin de devreye girebileceğini unutmamanızı hatırlatır ve hepinize iyi forumlar dilerim.

Stayin Alive

Kayıtlı Üye
Konular
1,963
Sami Zayn
Sami Zayn
Beyler ilk ve son uyarımı yapıyorum. RPG Müdüriyet hesabı ile iletişim halindeyiz. Tartışmayı burada bitirmenizi ve şov konusunu rahat bırakmanızı rica ediyorum kişisel olarak.

Kişisel düşüncelerinizi Müdüriyet ile her zaman paylaşabileceğinizi biliyor olmanız lazım oyuncular olarak. Bunun dışında forumda artan tartışmalarda bizlerin de devreye girebileceğini unutmamanızı hatırlatır ve hepinize iyi forumlar dilerim.

Ben Müdüriyete mesaj attığım zaman ben ikinci kez atana kadar dönüş yapılmıyor ki zaten. Şimdi biraz daha sakinledim olacakları göreceğiz zaten şovlarda da. Bir talepte bulunacaktım artık mezarcı döneminde midir yoksa daha mı eski bilemem. Mesajı attım. İkü hafta boyunca bekledim dönerler diye. Sonra mesajı tekrar attım ancak cevap verebildiler.

Bogi

Banned
Konular
571
Ben Müdüriyete mesaj attığım zaman ben ikinci kez atana kadar dönüş yapılmıyor ki zaten. Şimdi biraz daha sakinledim olacakları göreceğiz zaten şovlarda da. Bir talepte bulunacaktım artık mezarcı döneminde midir yoksa daha mı eski bilemem. Mesajı attım. İkü hafta boyunca bekledim dönerler diye. Sonra mesajı tekrar attım ancak cevap verebildiler.

Kuti herkes insan, kimsenin robotik sistemleri yok. Bende bazen bana gelen mesajlara geç cevap veriyorum. Bende daha geçen günlerde kendi karakterimle alakalı bazı sorularım vardı aktiflik eksikliğimden de mütevellit olarak. Sordum yanıtladılar. Bir olay olmuş 2 farklı konuda yangın yerine çevirmeye gerek yok. Beğenmemiş olabilirsin. Ben Joe ile neleri kaybettim mutsuz oldum ama gıkımı çıkarmadım. Oyun bu adı üstünde çünkü. Olayın sıcaklığı ile yapacağın yorumlar ne seni tatmin eder ne de diğer insanları. O yüzden seni de herkesi de bu konularda mantıklı olmaya çağırıyorum.

Stayin Alive

Kayıtlı Üye
Konular
1,963
Sami Zayn
Sami Zayn
Kuti herkes insan, kimsenin robotik sistemleri yok. Bende bazen bana gelen mesajlara geç cevap veriyorum. Bende daha geçen günlerde kendi karakterimle alakalı bazı sorularım vardı aktiflik eksikliğimden de mütevellit olarak. Sordum yanıtladılar. Bir olay olmuş 2 farklı konuda yangın yerine çevirmeye gerek yok. Beğenmemiş olabilirsin. Ben Joe ile neleri kaybettim mutsuz oldum ama gıkımı çıkarmadım. Oyun bu adı üstünde çünkü. Olayın sıcaklığı ile yapacağın yorumlar ne seni tatmin eder ne de diğer insanları. O yüzden seni de herkesi de bu konularda mantıklı olmaya çağırıyorum.

Tamam herkes insan. Robotik sistemler bende de yok. Mantıklı da olalım tamam. Ama ben yukarıya sadece birini yazdım. Bu tek sefer yaşanan bir olay değildi. Neyse. Boşver. Beni anlayaını daha görmedim. Görürsem alnından öpüp bir şişe rakı ısmarlarım.

Aschentef

Banned
Konular
2,726
Cody Rhodes
Johnny Gargano
Tamam herkes insan. Robotik sistemler bende de yok. Mantıklı da olalım tamam. Ama ben yukarıya sadece birini yazdım. Bu tek sefer yaşanan bir olay değildi. Neyse. Boşver. Beni anlayaını daha görmedim. Görürsem alnından öpüp bir şişe rakı ısmarlarım.

Hunico ve Rey'in fanıyız bundan sonra. Allah aşkına Truth baba sözlerini dinle.

Konudan alakasız bu şovdan sonra karakteri bırakmayı düşündüm aynı şekil. (Rodrik Kero kardesimin tavsiyeleri ile baya bir düşündüm hatta.) Bayadır Cody ile oynuyorum galiba Cody hariç bir başkasıyla aynı zevki almam imkansız. Birde 30 gün ara falan tamamen bitirirdim kafada RPG olayını. O yüzden dewamke

Konular
507
Açık açık çok net konuşacağım, cevap atanlara alıntı çekme ihtiyacı bile duymayacağım. Kuti Mysterio'nun her şeyden sızlanması... arkadaş RPG ile gayet ilgili ve aktifliği çoğu isimden daha önde, hatta en iyisi. Ancak promo seviyesi olarak -bence- kadronun en zayıfı. RPG ekibi ile yıldızım hiçbir zaman barışmadı, onları savunmak falan değil bu.. Rey Mysterio'nun bu ay ana kemer potasında dolaşması bence kendisi adına büyük şans. Eğer ki Days of Rising diye bir yer olsa, bu promo seviyesiyle orada baya bir süre kalırdı. İstediği senaryoyu, kafasındakileri bilmem, Armageddon süreci bana kalırsa çok iyiydi. Rey Mysterio'nun promolarının üzerine düşülmüş ve özenle yazılmıştı, çoğu insan kendi senaryosu düzgün yazılmadı diye ağlarken Rey Mysterio gayet iyi yazıldı. Kazanamamasını aşırı normal karşılıyorum, kazanması aşırı saçma olurdu. Maskenin ortaya konması yeni bir senaryonun doğacağını az çok belli ediyordu. Çünkü şu an bu kadronun en iyi ismi Janela, Janela'nın Rey Mysterio karşısında mağlubiyet alması, RPG'de azda olsa var olan adalet sisteminin çökmesine sebep olurdu. Yani diyeceğim o ki, Kuti Mysterio'nun bundan fazlasını beklemesi saçma bir olay.

Takip denilen olay tabii ki önemli unsur ama detayları var. Atıyorum, Gbedas adlı oyuncu RPG içerisinde çok aktif, her şova 50 yorum atıyor, çünkü hiçbir işi yok ama promo seviyesi 10 üzerinden 2, taş çatlasa 3. Bu oyuncunun ara ara main event potasında dolaşması en büyük hakkı, ancak rol yapamıyorsa bu adamın kazanması adalet sistemini ve diğer oyuncuların şevkini kırar. Tekrardan atıyorum, Attitude Adjustment adlı oyuncu RPG içerisinde orta seviye bir aktifliğe sahip çok aktif olmasa da her şova ortalama bir yorum sayısı var, ancak promo seviyesi 10 üzerinden 7-8. Bu adamın her şeyi kazanmaya hakkı var.

Bir sürü örnekleri var ya, Duluth adlı oyuncunun aktifliği çok mu iyi? Her şova 40-50 yorum mu atıyor? Hayır ama promoları iyi ve bu seviyede olmayı sonuna kadar hak ediyor. Rol yapma oyununda çok iyi bir kesici isen, takiplik seviyen hafiften varsa başarı kazanırsın yani kısaca şunu demek istiyorum, işsizlik ile kabiliyet bir tutulamaz. Eğer kabiliyetinin yanına birazcık ilgi koyarsan bu başarı getirir, tabii benim gibi özel durumların yoksa. Yani diyeceğim o ki, Kuti Mysterio önce promo yeteneğini geliştirsin, sonra ağlansın. İyi bir promocu olduktan sonra böyle olmaya devam ederse, söz veriyorum kendisiyle birlikte ağlayacağım ben de.

Free The Flame

Kayıtlı Üye
Konular
595
Bobby Lashley
-

Seni anlamaya çalışan birileri oldu kardeşim. Fakat sen elinin tersiyle ittin bunu. Bilmem anlatabildim mi? :F

Gbedas

👑
Konular
401
Bryan Danielson
-
Takip denilen olay tabii ki önemli unsur ama detayları var. Atıyorum, Gbedas adlı oyuncu RPG içerisinde çok aktif, her şova 50 yorum atıyor, çünkü hiçbir işi yok ama promo seviyesi 10 üzerinden 2, taş çatlasa 3. Bu oyuncunun ara ara main event potasında dolaşması en büyük hakkı, ancak rol yapamıyorsa bu adamın kazanması adalet sistemini ve diğer oyuncuların şevkini kırar. Tekrardan atıyorum, Attitude Adjustment adlı oyuncu RPG içerisinde orta seviye bir aktifliğe sahip çok aktif olmasa da her şova ortalama bir yorum sayısı var, ancak promo seviyesi 10 üzerinden 7-8. Bu adamın her şeyi kazanmaya hakkı var.

İyiki 50 yorum atmıyorum her şov... Arkadaşınım diye niye beni örnek veriyorsun şerefsiz??? xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...