RPG GWA - Armageddon 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DoctorMK

Banned
Konular
3,740
Dalton Castle
Açık açık çok net konuşacağım, cevap atanlara alıntı çekme ihtiyacı bile duymayacağım. Kuti Mysterio'nun her şeyden sızlanması... arkadaş RPG ile gayet ilgili ve aktifliği çoğu isimden daha önde, hatta en iyisi. Ancak promo seviyesi olarak -bence- kadronun en zayıfı. RPG ekibi ile yıldızım hiçbir zaman barışmadı, onları savunmak falan değil bu.. Rey Mysterio'nun bu ay ana kemer potasında dolaşması bence kendisi adına büyük şans. Eğer ki Days of Rising diye bir yer olsa, bu promo seviyesiyle orada baya bir süre kalırdı. İstediği senaryoyu, kafasındakileri bilmem, Armageddon süreci bana kalırsa çok iyiydi. Rey Mysterio'nun promolarının üzerine düşülmüş ve özenle yazılmıştı, çoğu insan kendi senaryosu düzgün yazılmadı diye ağlarken Rey Mysterio gayet iyi yazıldı. Kazanamamasını aşırı normal karşılıyorum, kazanması aşırı saçma olurdu. Maskenin ortaya konması yeni bir senaryonun doğacağını az çok belli ediyordu. Çünkü şu an bu kadronun en iyi ismi Janela, Janela'nın Rey Mysterio karşısında mağlubiyet alması, RPG'de azda olsa var olan adalet sisteminin çökmesine sebep olurdu. Yani diyeceğim o ki, Kuti Mysterio'nun bundan fazlasını beklemesi saçma bir olay.

Takip denilen olay tabii ki önemli unsur ama detayları var. Atıyorum, Gbedas adlı oyuncu RPG içerisinde çok aktif, her şova 50 yorum atıyor, çünkü hiçbir işi yok ama promo seviyesi 10 üzerinden 2, taş çatlasa 3. Bu oyuncunun ara ara main event potasında dolaşması en büyük hakkı, ancak rol yapamıyorsa bu adamın kazanması adalet sistemini ve diğer oyuncuların şevkini kırar. Tekrardan atıyorum, Attitude Adjustment adlı oyuncu RPG içerisinde orta seviye bir aktifliğe sahip çok aktif olmasa da her şova ortalama bir yorum sayısı var, ancak promo seviyesi 10 üzerinden 7-8. Bu adamın her şeyi kazanmaya hakkı var.

Bir sürü örnekleri var ya, Duluth adlı oyuncunun aktifliği çok mu iyi? Her şova 40-50 yorum mu atıyor? Hayır ama promoları iyi ve bu seviyede olmayı sonuna kadar hak ediyor. Rol yapma oyununda çok iyi bir kesici isen, takiplik seviyen hafiften varsa başarı kazanırsın yani kısaca şunu demek istiyorum, işsizlik ile kabiliyet bir tutulamaz. Eğer kabiliyetinin yanına birazcık ilgi koyarsan bu başarı getirir, tabii benim gibi özel durumların yoksa. Yani diyeceğim o ki, Kuti Mysterio önce promo yeteneğini geliştirsin, sonra ağlansın. İyi bir promocu olduktan sonra böyle olmaya devam ederse, söz veriyorum kendisiyle birlikte ağlayacağım ben de.
Mesela DoctorMK haftayı sekiz buçuk-beş buçuk derslerle geçirip geri kalan zamanında da ders çalışan bir oyuncu. Canlı şov takip etmesi imkansız. Ancak düzenli bir şekilde, kalite olarak 10/10 promolar atıyor. Karşılığında ise resmen tecavüze uğruyor. Promo kesemeyip her şova 300 yorum atan Kuti Mysterio PPV kapatmasına rağmen ağlarken DoctorMK'nın tecavüze uğraması adil değil.

Konular
267
-
-
Şov takibi yaparken acil çıkan işim dolayısıyla yarı kestim takibi, ekipten özür dilerim. Genel yorumumu yarın temiz kafayla okuyup yaparım.

Zargothrax

He is greatness
Konular
797
Roman Reigns
-
Valla şovu takip etmedim, hiçbir işim yoktu ama bilerek takip etmedim. Takip etmeyişimin en büyük sebebi de şey tabii ki de. Arkadaşlar Wrestlemania bile bu şovdan daha kısa sürüyor farkında mısınız? Gerçekten çok uzun süreli şovlara katlanamıyorum yanlış anlaşılma olmasın. Oyun oynamak daha cazip geldi açık söylemek gerekirse.

The Moneymaker

Kayıtsız Üye
Konular
717
Mesela DoctorMK haftayı sekiz buçuk-beş buçuk derslerle geçirip geri kalan zamanında da ders çalışan bir oyuncu. Canlı şov takip etmesi imkansız. Ancak düzenli bir şekilde, kalite olarak 10/10 promolar atıyor. Karşılığında ise resmen tecavüze uğruyor. Promo kesemeyip her şova 300 yorum atan Kuti Mysterio PPV kapatmasına rağmen ağlarken DoctorMK'nın tecavüze uğraması adil değil.

Şov takibi olayı saçma zaten baştan aga. Haftanın 6 günü dershane-okul-staj sarmalında dönen, KPSS'ye hazırlanıp bir yandan sosyal hayatını sürdürmeye çalışan bir insan olarak saatlerce şov takibi yapamıyorum. Yine bakabildiğim kadarıyla bakıyorum ama hep mümkün olmuyor. Ha 10 dakikaya bir telefon açıp "İyi maç." filan yazarak da yorum kasabilirim ama gerek var mı cidden?

Herkes promo yeteneklerine göre pushlanmalı. İsteyen canlı takip edip yorum atsın, isteyen canlı takip edip yorum atmasın, isteyen şov bitince okusun... Sonuçta bu şovlarla ilgilenmeyen adam promo kesmeye de kasmaz zaten.

Ayrıca RPG abi bu, haftada max 2-3 saatinizi ayıracağınız bir oyun işte, ciddiye almayın bu kadar. Geçen segmentimde karakterimin annesi fahişe çıktı misal, tercih edeceğim bir senaryo değil normalde ama oyun işte abi, ne diyim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...