RPG GWA - Best In The World 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dwayde

Brock Lesnar fanıyım
Konular
849
Randy Orton
Epey güzel şov olmuş başta Kana vs Ember olmak üzere gayet güzel maçlar olmuş. ME beklediğimin aksine fazla temiz bitmiş. Bir şekilde müdahele edip sonucu değiştiririm demiştim yanılmışım. Dinler ile çok atışacaz gibi. GoD bizim tarafta Hartlar ve Punk onun yanında vs olan bi Pasifik iç savaşı için belki başlangıç olur bu şov. Bunun yanı sıra MC saldırıları epey iyi olmuş, iyi bir Stable olduklarını sonunda kanıtlamışlar. PPV çoğu şeyi bitirmekten ziyade bu olaylarla -Mundo Dinler atışması, MC Club'ın Wyatt ve Ospreay'e saldırışı, Takım Maçı iptali vs...- çoğu şeyi başlatmış. Epey hoşuma gitti. Ekibin eline sağlık.

Sen kimsin benimle atışıyorsun ya. Kovarım seni.

DoctorMK

Banned
Konular
3,740
Dalton Castle
Uzunca bir süre RPG'yi takip edemedim. Şimdi şova göz attım ve şovun üzerinden çokça zaman geçmişken ve ben de main eventte yer aldığım için oradan bahsedeceğim. Muhteşem bir maç olmuş, uzun süren ilgisizliğime rağmen maçta çok iyi bir performans göstermişim ama Punk korumayı başarmış beklediğim gibi. Ellerinize sağlık. Bu şovdan sonra artık ben de RPG'ye takibe ve promolarımı yazmaya geri dönüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...