RPG GWA - Championship Scramble 2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Free The Flame

Kayıtlı Üye
Konular
595
Bobby Lashley
-
Son kısımları takip edememiştim. Elias kazanmış ve kemeri korumuş. Sevindim kendisi adına. İstediğim de buydu. Kendisi gayet iyi bir şampiyon bence. Her neyse, tebrikler. Ekibin eline sağlık, bayağı sağlam bir şovdu. 7.3/10

déadlyonévicé

Hollywood, we never going down.
Konular
196
-
-
Şimdi okudumda sonuna kadar mükemmel şov olmuş ekibin eline emeğine sağlık kazanan arkadaşları tebrik ederim.

LeonardoAraujo

Urgan İpi
Konular
320
Raven
Adam "Hangman" Page
Son iki maçı uyuyakaldığım için takip edemedim. Ruslar kapitalist Sandow'u dövmüşler. Main Event'te de güzel geçen maçı beklediğim gibi Elias kazanarak kemeri korumuş. Ekibin eline sağlık

The Hellraiser

#Uncencored
Konular
108
Stone Cold Steve Austin
-
Yav anlamıyorum, adamlar promo kesmiyor ama her seferinde maçlarda üstün çıkıyorlar. Bende sınav dönemim de takip edip üstüne 1 Konuşma Gösterisi atıyorum ama adamlar yine üstün yine üstün.. Neyse daha fazla laf etmek istemiyorum ben. Güzel şov olmuş ellerinize sağlık.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,109
Carlito
Açılış promosunu çok beğendim. Bu her PPV için yapılırsa güzel bir gelenek olur. Her brandin kendisine özel PPV'si olması fikri de hoş bayağı. Öteki türlü yine bir çok isim şans bulamayacaktı. Açılış maçını beğendim. Makul bir maç. Scurll'ün kazanması ayrı bir memnun etti. Jericho'nun neden böyle bir şey yaptığını kavrayamadım ama tutumu hoşuma gitti bayağı. Miz-Rock hikayesi ilginç bir hal aldı. Internet Şampiyonluğu için iki favorim vardı. Biri Haskins diğeri ise Drake idi ve Drake almış ama gelecek PPV Drake vs Haskins izleriz. Omega vs Aries maçı da epey güzel geçmiş ve Aries kazanmış. Çok ortada bir maçtı doğrusu. Keşke Sandow'a Handel'in hatırı için cheer atsaydınız be. Sandow vs Ilja maçı ise epey değişik ortada bitti maç.

Main evente gelirsek heyecanı epey yüksek bir maç olmuş diyebilirim. Oldukça beğendim. Son birkaç haftadır düşen aktifliğim hesaba girince kemeri kaybederim diye tahmin etmiştim ama kıl payı da olsa kazanmışım. Halen daha şampiyonluğa devam. Sanırsam gelecek feudum Cody ve Hunter ile olacak. Ekibin emeklerine sağlık.

Mr.Pacman

Back In Purple
Konular
407
Dirt Sheet Mah., Nitro Sok., Slamtown / ABD
Johnny Gargano
Johnny Mundo
Gayet güzel PPV idi. Baştaki Scrull galibiyeti epey sevindirdi, kendisini şu an en underated isim olarak görüyorum şu PPV de ona katkı sağlar umarım. Rock vs Miz 2 gayet iyiydi sonu Miz'in alması kötü olmadı sonuçta sonuç şaşırtıcıydı ama Y2J daha güzel bir açıklama yapabilirdi bence. Internet şampiyonluğu maçı özellikle Becky'nin EC3'i öldürüşü çok iyiydi ve maçı bence hak eden taraf olan E-L-I Drake kazandı. Aries vs Omega gerek feud gerek maç olarak çok güzeldi, bence biraz daha uzayabilirdi de ama gene de iyidir. Sandow vs Ilja RPG tarihindeki -eski evren de dahil olmak üzere- gelmiş geçmiş en değişik maç olabilir hem konu hem son olarak. Açıkçası bu değişik sonu beğendim hem feudu uzatabilecek bir son hem de maç için acayip anlamlı bir son oldu. ME epey güzeldi epey farklı hikayeler anlatıldı. Bir tarafta Jeff'in underdog olmasına rağmen maçtaki en aktif isim olması var, bu detayı epey sevdim çünkü gerçekte de Jeff ilk ana kemer potasına bu ayar Scramble maçlarıyla girmişti. Cody vs HHH feudu çok güzel işlendi buna ek olarak Cody'nin maç boyunca attığı tauntlar da sona gayet güzel zemin hazırladı. Maçı Elias'ın alması iyi oldu şimdi büyük ihtinal Cody vs HHH vs Elias göreceğiz. Güzel feud olacaktır. Ekibin eline sağlık gayet güzel bir PPV oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...