Gayet güzel PPV idi. Baştaki Scrull galibiyeti epey sevindirdi, kendisini şu an en underated isim olarak görüyorum şu PPV de ona katkı sağlar umarım. Rock vs Miz 2 gayet iyiydi sonu Miz'in alması kötü olmadı sonuçta sonuç şaşırtıcıydı ama Y2J daha güzel bir açıklama yapabilirdi bence. Internet şampiyonluğu maçı özellikle Becky'nin EC3'i öldürüşü çok iyiydi ve maçı bence hak eden taraf olan E-L-I Drake kazandı. Aries vs Omega gerek feud gerek maç olarak çok güzeldi, bence biraz daha uzayabilirdi de ama gene de iyidir. Sandow vs Ilja RPG tarihindeki -eski evren de dahil olmak üzere- gelmiş geçmiş en değişik maç olabilir hem konu hem son olarak. Açıkçası bu değişik sonu beğendim hem feudu uzatabilecek bir son hem de maç için acayip anlamlı bir son oldu. ME epey güzeldi epey farklı hikayeler anlatıldı. Bir tarafta Jeff'in underdog olmasına rağmen maçtaki en aktif isim olması var, bu detayı epey sevdim çünkü gerçekte de Jeff ilk ana kemer potasına bu ayar Scramble maçlarıyla girmişti. Cody vs HHH feudu çok güzel işlendi buna ek olarak Cody'nin maç boyunca attığı tauntlar da sona gayet güzel zemin hazırladı. Maçı Elias'ın alması iyi oldu şimdi büyük ihtinal Cody vs HHH vs Elias göreceğiz. Güzel feud olacaktır. Ekibin eline sağlık gayet güzel bir PPV oldu.