RPG GWA: Championship Scramble 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gece

Night God
Konular
462
Finn Balor
Randy Orton GWA'da eksiğini hissetiriyordu. Kendisinin gelmesi ile bu eksiklik dolmuş oldu. Bir sonraki şampiyon olarak görüyorum onu. Ekibin eline sağlık.

Ensiferum

Днепропетровск
Konular
631
Bray Wyatt
Bray Wyatt
Ekibin eline sağlık. 20 dakika daha sürse 6. saatine giriyordu şov. Bu süre biraz uzun bence, takip ederken yoruyor. Bu detayın dışında çok güzel yazılmış bir şov oldu. Atlas’ı bekliyoruz.

The Vuslat

Loup À Crinière
Konular
693
Wade Barrett
Şov için teşekkürler bayağı uzun sürdü vallahi hepinizin teker teker emeğine sağlık hikayeler returnlar ve yeni şampiyonlar ile beraber daha güzel bir hal almaya başladı bakalım önümüzdeki haftalarda neler izleyeceğiz herkese iyi akşamlar.

LeonardoAraujo

Urgan İpi
Konular
320
Raven
Adam "Hangman" Page
Joe'ya tebrikler. Hak edilmiş bir başarı. Ekibin de eline sağlık.

Mamy D Way

Undisputed Era
Konular
42
Adam Cole
Chris Hero
Vay be, Joe ana kemeri aldı, tebrikler. Şovun başından beri takip etmiş olmayı isterdim. Elinize sağlık.

Birazvodka

Kayıtlı Üye
Konular
316
John Cena
-
Randy Orton'ı kuzen almış sanırım. Punk'la ne yapsa olmuyordu. Onun da şevki kaçmıştı. Legacy'den işlenirse harika feud çıkarırlar Cody'yle. ME'de Joe'nun kazanmasına sevindim. En başından beri devam eden istikrarlı bir karakter. Hak ediyordu. Benim adıma unutmak isteyeceğim şovdu. Mox'la hızlı başladık. Bugüne kadar deyim yerindeyse kök söktürüyordum. Her şeyin karşılığını bugün aldım ve beklediğim gibi ana kemeri alamamakla birlikte kemerimden oldum. Suçu tabii ki kendimizde bulmak yok. Allen şerefsizine atacağım. Ekibin eline sağlık. Emek verilmiş ve daha fazla yorumu hak eden bir şovdu. İki tane eksi vardı bu şova dair. Birincisi IC maçının egzantrik bookingi. Ve daha önemli şov süresi. Çok büyük bir kısmına canlı kaldım işte olduğum için. Sıkılırken iyi geldi şov ama gerçekten uzundu. Tekrardan ekibin eline sağlık. Bakalım Roman'la devam mı edeceğiz yoksa ne yapacağız merak ediyorum.

Master DIO

Sinnerman
Konular
110
Kenta Kobashi
Kenta Kobashi
Joe'ya tebrikler, Janela'ya seri üzgün. Randy damgasını hayvan gibi vurmuş şova, tebrikler engerek.

The Vuslat

Loup À Crinière
Konular
693
Wade Barrett
Randy Orton'ı kuzen almış sanırım. Punk'la ne yapsa olmuyordu. Onun da şevki kaçmıştı. Legacy'den işlenirse harika feud çıkarırlar Cody'yle. ME'de Joe'nun kazanmasına sevindim. En başından beri devam eden istikrarlı bir karakter. Hak ediyordu. Benim adıma unutmak isteyeceğim şovdu. Mox'la hızlı başladık. Bugüne kadar deyim yerindeyse kök söktürüyordum. Her şeyin karşılığını bugün aldım ve beklediğim gibi ana kemeri alamamakla birlikte kemerimden oldum. Suçu tabii ki kendimizde bulmak yok. Allen şerefsizine atacağım. Ekibin eline sağlık. Emek verilmiş ve daha fazla yorumu hak eden bir şovdu. İki tane eksi vardı bu şova dair. Birincisi IC maçının egzantrik bookingi. Ve daha önemli şov süresi. Çok büyük bir kısmına canlı kaldım işte olduğum için. Sıkılırken iyi geldi şov ama gerçekten uzundu. Tekrardan ekibin eline sağlık. Bakalım Roman'la devam mı edeceğiz yoksa ne yapacağız merak ediyorum.

Legacy mi bu benim GWA 1st sezon hikayem değil mi spoiler vereyim bu işin sonunda Legacy kurulur

Konular
27
Adam Cole
Beşiktaş maçından dolayı şovu en önemli iki maçına canlı kalmadım ne yazık ki. Ancak maclair okuduktan sonra daha uzun bir inceleme yaparım PPV ile ilgili. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Okuduğum kadarıyla da şov çok iyiydi, ekibinde eline emeğine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...