RPG GWA: Championship Scramble 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Code Blue

Punk City
Konular
876
John Cena
John Cena
Tebrikler Joe. Güzel bir şovdu.

The Vuslat

Loup À Crinière
Konular
693
Wade Barrett
Randy neyse de Cody gibi karısı tarafından satılan alagavatlarla takılmıyorum. ;)

Bu senin zevcen miydi

images

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,112
Carlito
Finn Balor'u galibiyeti için tebrik ederim. Bundan sonrasında artık bir kemere oynama vakti diye düşünüyorum.

Rey vs Moon maçı sonuçsuz bitti, feud ileride uzayacaktır. Sonuçsuz olsa da Rey sonda Moon'u iyi benzetmiş.

Wyatt'ın Frog Splash yapabildiğine inanamıyorum. Ayrıca ROH zaten yanmış bir tekme de Wyatt'tan gelmiş.

Cole vs Shaw maçı tam bir savaş olmuş. Cole'un fotosunu görünce ağladım eskilere gitti kafam. Maçtan sonra ise Shaw&Wyatt yeniden.

Corbin ile debutumuzu yapmışız. Ben kel kudurtucu Corbin olmayı daha çok tercih ederim. Zaten karakter kişiselleştirme konusunda bunu belirteceğim. Maça gelirsek her ne kadar tahmin konusunda dalgaya vursam da az çok tahmin ediyordum bu şekilde debut yapacağımı şimdi promo zamanı özlemişiz. Hangman'i görünce Elias olarak dönesim geldi ama Corbin iyidir ya. hehe

Best Friends ekibini tebrik ederim bu başarılarından ötürü. TT divisionu hareketlendirmek için Mert ile Cryme Tyme planlamıştık ama ben Corbin'i aldım o da zaten vazgeçmişti.

Roman Reigns Hardcore Şampiyonu oldu yakışır. Cody kemerini korudu. Orton ise sanırsam ilk defa yer alıyor GWA'da veya benim yanlışım var.

Samoa Joe'yu tebrik ederim, hak edilmiş bir başarı.

Orton ise şovu kapayan isim oldu. Kim aldı onu?

Free The Flame

Kayıtlı Üye
Konular
595
Bobby Lashley
-
NEEEEEE! RANDY ORTON MI??????????!!!!!!!

Ya offf ya, sürprizi kaçırmışım. Bir yemek molası daha vermek zorunda kaldım o arada da olanlar olmuş. Valla şok içindeyim şu an ne diyeyim. Çok şaşırdım. Ama olsun. Oyuna keyif katacaktır eminim Orton karakteri. Güzel başlangıç oldu kendisi adına.

Joey Janela... canım benim... bi' tanem... kemeri kaybetmene o kadar üzüldüm ki... Truth Martini, ah ah.

Neyse kaliteli bir maç sonu Samoa Joe kemerin sahibi olmuş. Boğaç'ı tebrik ederim. Kendisi uzun zamandır bunu bekliyordu. Beklediğine kavuştu. Bravo, artık gözü açık gitmez.

Randy Orton'ın RKO'larına hasta oldum.

Lucifer

Phillip Jack Brooks
Konular
491
CM Punk
John Cena
Zeki Demirkubuz tadında konuşma gösterilerine hazır olun. Ve aniden gelebilecek RKO’lara!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...