Finn Balor'u galibiyeti için tebrik ederim. Bundan sonrasında artık bir kemere oynama vakti diye düşünüyorum.
Rey vs Moon maçı sonuçsuz bitti, feud ileride uzayacaktır. Sonuçsuz olsa da Rey sonda Moon'u iyi benzetmiş.
Wyatt'ın Frog Splash yapabildiğine inanamıyorum. Ayrıca ROH zaten yanmış bir tekme de Wyatt'tan gelmiş.
Cole vs Shaw maçı tam bir savaş olmuş. Cole'un fotosunu görünce ağladım eskilere gitti kafam. Maçtan sonra ise Shaw&Wyatt yeniden.
Corbin ile debutumuzu yapmışız. Ben kel kudurtucu Corbin olmayı daha çok tercih ederim. Zaten karakter kişiselleştirme konusunda bunu belirteceğim. Maça gelirsek her ne kadar tahmin konusunda dalgaya vursam da az çok tahmin ediyordum bu şekilde debut yapacağımı şimdi promo zamanı özlemişiz. Hangman'i görünce Elias olarak dönesim geldi ama Corbin iyidir ya.
Best Friends ekibini tebrik ederim bu başarılarından ötürü. TT divisionu hareketlendirmek için Mert ile Cryme Tyme planlamıştık ama ben Corbin'i aldım o da zaten vazgeçmişti.
Roman Reigns Hardcore Şampiyonu oldu yakışır. Cody kemerini korudu. Orton ise sanırsam ilk defa yer alıyor GWA'da veya benim yanlışım var.
Samoa Joe'yu tebrik ederim, hak edilmiş bir başarı.
Orton ise şovu kapayan isim oldu. Kim aldı onu?