RPG GWA - Championship Scramble 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-

KICK OFF

championscreamble.png

Şov Bilgileri:
GWA Championship Scramble
23 Ocak 2021 - 19.00
Grönland, Nuuk
Nuuk Stadium

9b8Xro.png

Pyrolar patlıyor ve Championship Scramble şovu resmen başlıyor. Kameralar seyircileri gösteriyor ve birkaç pankart göze çarpıyor. Kick Off panelindeyiz fakat ana şov kadar renkli olacağından son derece eminiz. Seyircilerden muhteşem bir reaksiyon var.

PAGE "THE BELT COLLECTOR"
SCRAMBLE = SCREAMBLE
GWA = GRÖNLAND
LADY! LADY! LADY!
nWo
7

ertemsener.jpg

Pankartları gördükten sonra kameralar büyük bir masaya yöneliyor. Masada Buğra Gür, Tazz, Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı, Sinan Engin, Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz var.

Ertem Şener: Evet sevgili seyirciler. Championship Scramble öncesinde Derin Güreş'e hoş geldiniz. Buğra Gür, Tazz, Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz, Rasim Ozan Kütahyalı ve ben Ertem Şener. Evet beyler siz de hoş geldiniz.

Buğra Gür: Hoş bulduk. Evet beyler büyük bir geceye tanık olacaksınız bu gece. Karşılaşacağınız şeyler için heyecanlı mısınız?

5ae30cad66a97c82b0bb0df1.jpg

Ahmet Çakar bir anda su püskürtüyor. Suyun büyük bir kısmı Sinan Engin'in önüne geliyor.

Sinan Engin: Hocam ne yapıyorsun hocam? Niye su püskürtüyorsun? Rhea Ripley misin? Triple H misin sen?

Ahmet Çakar: Ne sinirleniyorsun? Su fışkırttık. Başka bir şey mi fışkırttık?

Sinan Engin: Ya hocam ne diyorsun ya? Erto hadi beştaşa geçelim Erto.

Ertem Şener: Hocam ne Beşiktaş'ı? Buraya güreş konuşmaya geldik futbol konuşmaya değil.

Sinan Engin: Bizim deli oğlan Mete duruyor mu?

Ahmet Çakar: Güreşi sevmem güreşeni de sevmem.

Rasim Ozan Kütahyalı: WOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWW.

Abdulkerim Durmaz: Hocam, güreş güzel spor ya. Pehlivanlar.

Buğra Gür: Madem Sinan hocam Rhea Ripley'e değindi ilk olarak bu maçı konuşalım. Oceans Şampiyonluğu için Rhea Ripley, Hangman Page, Baron Corbin, Tommaso Ciampa ve Şampiyon Lacey Evans, Championship Scramble türündeki maçta karşı karşıya gelecekler.

Sinan Engin: Şampüyonşip Sıkrambıl mı? O nasıl bir şey?

Tazz: Scramble türü 2 güreşçinin maça başladığı ve her 5 dakika da bir yeni güreşçinin geldiği ve toplamda 5 güreşçinin yer aldığı bir maç. Herkes geldikten sonra da 10 dakikalık bir süre mevcut. Maç esnasında tuş ve pes ettirme vardır diskalifiye yoktur ama süre bitene kadar maç bitmez. Yani tuşu bulan kişi sadece bir sonraki tuş gelene kadar ya da süre bitene kadar maçın kazananıdır. Süre bittiğinde son tuşu bulan kişi maçı kazanır.

Ahmet Çakar: Rastgele bir şekilde sırayla geliyorlar değil mi?

Buğra Gür: Evet.

Ahmet Çakar masanın altından içinde 5 top olan bir kase çıkarıyor. Ve topları çevirmeye başlıyor.

Rasim Ozan Kütahyalı: Hocam Avrupa Ligi kurasında değiliz ne yapıyorsun?

Ahmet Çakar: Sana ne? İyi izleyin.

Rasim Ozan Kütahyalı: Hayda hocam yapma.

Ahmet Çakar toplardan birisini alıyor ve topu açıp içindeki ismi okuyor.

Ahmet Çakar: Rhea Ripley!

Ertem Şener: Bu kazanacak kişi mi olacak hocam?

Ahmet Çakar: Hayır. Bu kız sanıyorum ki kız bu. Biraz erkeğe benziyor. Bu sondan girecek.

Sinan Engin: Hocam bu kız Avusturalya güzeli seçilmiş bülüyo musun?

Rasim Ozan Kütahyalı: Ciddi misin yauv?

Sinan Engin: Tabii hatta Avusturalyalılar tepki göstermişler. Hocam sence bu kız güzel mi? Ülkesini temsil eder mi?

Ahmet Çakar: Şimdi bu kız. Erkeğe benzeyen, maskülen, Sinan Engin gibi bir kız.

Abdülkerim Durmaz: Hocam Sinan Engin'e kız mı diyorsun?

Rasim Ozan Kütahyalı: WOAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞĞH ALLAH ALLAH ALLAH

Ertem Şener: Rasim Tarzan mısın ne bağırıyorsun?

Ahmet Çakar: YA BEN TEMSİL ETSEM DAHA İYİ BE!?

123804.jpg

Rasim Ozan boruyu ağzına dayayıp bağırıyor ve sesi arena boyunca yankılanıyor!

Rasim Ozan Kütahyalı: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Ertem Şener: Rasim ne oluyor be?

Rasim Ozan Kütahyalı: ERTEM KOVULMUŞ! ERTOYU KOVMUŞLAR!

Ertem Şener: Nasıl ya?

Güvenlik görevlileri Ertem'i almaya geliyorlar. Ertem bağırmaya başlıyor.

Ertem Şener: Acun abi ile birlikte Mars'a gidiyorum görüşürüz. Kovulmadım. Acun abi için istifa ettim.

Ahmet Çakar: Haklı çıktım. Sen güce tapan biatçı bir sıvacıydın. Acun'u sıvamaya gidiyorsun. Beraber toppiklersiniz ama Mars'ta toppik de tutmaz lan uçar havalarda.

download.jpg

Onur Yıldız masaya doğru geliyor ve Ertem'den boşalan yere geliyor.

Abdülkerim Durmaz: Onur kardeşim ne işin var senin burada?

Onur Yıldız: Ertem'in yerine geldim Apo abi.

Herkes bir ağızdan: Hoş geldin.

1423992146-sinenengin.jpg

Anlık bir duraklama oluyor herkeste ve Sinan Engin ile Tazz bakışıyorlar.

Tazz: Birbirimize ne kadar benziyoruz Sinan. Acaba aynı kişi miyiz?

Ahmet Çakar: Ne diyorsun lan sen? Her evrende bir Sinan Engin olur. Aynı kişi olmanıza imkan yok. Ancak uzaylıysan onunu kılığına girebilirsin.

Buğra Gür: Sizce bu maçı kim kazanır?

Abdülkerim Durmaz: Ben maçı Baron Corbin'in kazanacağını düşünüyorum.

Sinan Engin: Bence Adam Page kazanacak. Yanındaki Martini denen adam onun için galibiyet anahtarı gibi.

Ahmet Çakar: Martini tam bir süt oğlan!

Rasim Ozan Kütahyalı: Çooook kritiiik. Hocam Martini ile özel anılarınız var mı?

Ahmet Çakar: Şu an sırası değil yavrucuğum.

Onur Yıldız: Gür. Şirketiniz özellikle Survivor Series'ten sonra kritik bir sürece girdi. Şirketin sahibi değişti ve 1 değil 2 kişi şirketin başına geçti. Bir dakika. Evet sayın seyirciler bu haber tam zamanında geldi. Şirketin sahiplerinden biri olan Cody'nin çok yakın zamanda İstanbul'u ziyaret ettiği söyleniyor. Ve o ziyaretten gelen görüntüleri değerlendireceğiz.

22_Cody_Istanbul.jpg

İlk fotoğraf ekrana geliyor.

Sinan Engin: Cody dediğiniz bu mu?

Onur Yıldız: Evet hocam Cody buymuş. Şirketin...

Buğra Gür: %51 hissesine sahip.

Sinan Engin: Bişe sölüm mü? Bişe sölüm mü? Cody'nin gözlükleri mi? Bişe sölüm mü? Yani şu tipe şirket sahibi demezsin yani.

Ahmet Çakar: Bakın beyler...

Rasim Ozan Kütahyalı: Cody adam mıdır?

Buğra Gür: Adamdır. Adamın kralıdır.

Ahmet Çakar: Ertem'in gidişinden doğan sıvacı şahıs açığını iyi kapattın bakıyorum Gür.

Rasim Ozan Kütahyalı: WOAAAAAAA

Ahmet Çakar: Bakın beyler. Bu adamda tam bir cenaze kaldıran tipi var. Bu adam bir yerlerde cenaze kaldırmış. Ve tahmin ediyorum ki bunu da çok eski bir zamanda yapmamış.

Abdülkerim Durmaz: Aman hocam ne diyorsun? İnsanları korkutma.

Onur Yıldız: Hocam birisi yazmış. Bebeğim ile izliyorum korkuyoruz yazmış.

Ahmet Çakar: Bebeğin bizle ne işi var Onur.

Rasim Ozan Kütahyalı: Nasıl ya? Buna inanmıyorum. Yani bebeğim uyusun Derin Güreş ile diyen bir kadın olduğuna inanmıyorum. Hem bebek dediğin bu saatte yatağında beşiğinde olur.

Onur Yıldız: Evet arkadaşlar diğer görüntü gelsin.

11_Cody_Istanbul.jpg

Diğer resim ekrana geliyor.

Ahmet Çakar: Bu çocuk kim? Oğlu falan mı?

Onur Yıldız: Hayır hocam. Bir hayranı o çocuk.

Rasim Ozan Kütahyalı: Çocuğun üzerindeki tişört bir mesaj mı taşıyor? John Cena'nın tişörtü değil mi o? Benim kızım da çok sever Cena'yı.

Ahmet Çakar: Bakın beyler. Bu fotoğraf bu gece olacakların habercisidir. Şov maç kartı şimdi, bakın şimdi önüme geldi. Cena'nın maçı var. Hem de çok önemli bir maç. Şampiyonluk maçı. Cody Türkiye'deki yoğun Cena fan kitlesini biliyor ve bir mesaj vermek için belli ki oraya gitmiş. Bu akşamki şampiyonluk maçında Cody maçı Cena'ya kazandıracak.

Rasim Ozan Kütahyalı: OOOOOOOO HOCAM ŞİKE Mİ OLACAK DİYOSUN HOCAM?!

Sinan Engin: Ya hocam ne alakası var ya. Daha geçen ay bunların arkadaşını kovmuştu bu çocuk. Eskiden bir iki izliyordum şovları Oğulcan ile şimdi aklıma geldi.

Onur Yıldız: Başka görüntü var mı ziyaretten arkadaşlar?

C6LmC4RWcAI5bZn.jpg

Sinan Engin: Kim ulen bu?

Ahmet Çakar: Allah kahretsin böyle bir adam yoook.

Sinan Engin: Kalan %49'un sahibi mi bu adam?

Buğra Gür: Hayır hocam. Şirketin kalanının sahibi...

Rasim Ozan Kütahyalı: CANTONA CEVDEEEEEEEEEETTTTTTT!

Buğra Gür: Hayır be!

Rasim Ozan Kütahyalı: CAHİL GÜR! BU ADAM CANTONA CEVDET!

Ahmet Çakar: Cantona Cevdet mi? Hani şu Ankara stüdyosunda fotoğrafı gelen para sıkıntıları çekmiş adam.

Abdülkerim Durmaz: Evet. Evet bu o.

Buğra Gür: Bu adam da nereden çıktı? Şirketin %49'luk hissesinin sahibi Shane McMahon!

Abdülkerim Durmaz: Shane McMahon ve Ali Koç ortaklığını merakla bekliyorum.

Rasim Ozan Kütahyalı: Kanarya Shaneeee.

DWv3y_FXcAIr7Jf.jpg

Abdülkerim Durmaz: Shane mi? Onunla birebir görüşmüşlüğüm var. Kendisi çok iyi bir insandır. Benim gibi bir Fenerbahçelidir. Tıpkı John Cena gibi. Shane'i bu mücadelesinde sonuna kadar destekliyorum. Ahmet hocamın biraz evvel bahsettiği maçı da John Cena'nın alacağını düşünüyorum. Teşekkürler.

Onur Yıldız: Evet beyler. Şovun ilk maçına geçmeden önce şovla ilgili son genel görüşleriniz neler?

Sinan Engin: Herkese keyif verecek bir şov izleyeceğimizi düşünüyorum. Beklediğim şeyleri görebilirsem belki tam zamanlı bir GWA takipçisi olurum.

Ahmet Çakar: İzleyeceğim şeyler bana güreşi sevdirebilir bakalım neler olacak göreceğiz.

Rasim Ozan Kütahyalı: Ben Ahmet hocamın kehanetlerinin tutup tutmayacağını merakla bekleyip göreceğim.

Onur Yıldız: Evet. Herkese teşekkür ediyorum. Ve ilk maçımıza geçiyoruz. Maçtan hemen sonra da ana şova geçmiş olacağız. Hepinize iyi seyirler.
championscreamblelogo.png

[ame]https://youtu.be/oSPKnCsR2t8[/ame]
i_350x200.jpg
jason-jordan-4949_350x200.jpg

Mark Henry, Ariya Daivari ve Jason Jordan üçlüsü girişte gözüküyor. Mark Henry önde ilerlerken Jason Jordan hemen onun bir adım arkasında Henry'ye bir şeyler anlatıyor. Ringe yaklaştıklarında ise Jason Jordan ve Daivari kenardaki yerlerini alıyorlar, Henry ringe girip rakibini beklemeye başlıyor.

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=kQcKCLhkp3I"]https://www.youtube.com/watch?v=kQcKCLhkp3I[/ame]

Swiss Made çalıyor ve Cesaro ile Soner Dursun girişte gözüküyor. Cesaro giriş boyunca gözlerini ringden ayırmıyor, Soner ise kafa olarak başka bir yerde. Cesaro ringe girerken Soner de köşede yerini alıyor, hakem kısa bir kontrolün ardından maçın başlaması için işareti veriyor ve zil çalıyor.

Mark Henry vs Cesaro

Maç başlıyor. İkili ağır adımlarla ringi dolaştıktan sonra Lock-Up'a girişiyorlar, önce davranan isim Cesaro oluyor ve rakibine Headlock bağlıyor. Çok geçmeden Henry Cesaro'yu ittirerek iplere yolluyor, dönüşte ise Henry'den Shoulder Block geliyor ve Cesaro yere düşüyor. Hızlıca ayağa kalkıyor ve üzerine gelen Henry'nin karnına bir tekme atıyor. Ardından Henry'nin kafasına seri yumruk darbeleri atıyor ve iplere doğru götürüp sıkıştırıyor, Henry en sonunda Cesaro yakalayıp bir Headbutt darbesi vuruyor ve Cesaro kafasını tutup geriye doğru yalpalıyor, Henry koşuyor ve bir sert bir Clothesline. Henry Cesaro toparlanırken onu ayağa kaldırıyor fakat Cesaro bir anda Henry'nin suratına bir tokat atıyor! Henry sinirlenip bir yumruk sallıyor fakat Cesaro eğilerek sıyrılıyor ve Henry arkasını döndüğünde bir Uppercut vuruyor, birkaç Uppercut darbesi daha vurduktan sonra koşup iplere gidiyor, iplerden zıplıyor ve Springboard Rolling Uppercut! Henry devriliyor! Cesaro pine gidiyor 1...2...

Henry Cesaro'yu üstünden atarak pini bozuyor. Cesaro hızlıca ayağa kalkıyor, Henry dizlerin üstünde kalkıyorken onun üzerine gidiyor fakat Henry onu ittirerek yere düşürüyor. Cesaro tekrar ayağa kalkıyor fakat Henry onu omuzlarından tutup köşeye fırlatıyor ve rakibinin karnına omuz darbeleri vuruyor. O sırada Soner Dursun aprona fırlıyor, Henry onun üzerine gidiyor fakat Soner aprondan iniyor. Bunu gören Daivari Soner'in üzerine doğru koşup Clothesline yapmak istiyor ama Soner eğiliyor ve Daivari'yi tutup kafasını bariyerlere çarptırıyor derken Jason Jordan Soner'e arkadan bir Forearm Smash darbesi vurarak onu yere düşürüyor. Daivari ile ikisi yerdeki Soner'i tekmelemeye başlıyor. Ringde ise Henry tekrar Cesaro'ya döndüğünde Cesaro'dan bir dirsek darbesi geliyor, ardından bir Dropkick vuruyor ve Henry darbenin etkisiyle yere düşmüyor ama karşı köşeye savruluyor. Cesaro ringden inip Jason Jordan ve Daivari'nin üzerine gidiyor, Jordan ve Daivari uzaklaşıyorlar. Cesaro aprona çıkıp ringe girecekken Henry onun üzerine gidiyor ve Cesaro'nun kafasına bir yumruk atıyor. Bir yumruk daha attıktan sonra onu Suplex pozisyonuna alıyor ve Suplex!

Hayır! Cesaro havada reverse yaparak ayaklarının üstüne düşüyor ve iplere gidiyor, dönüşte Clothesline yapmak istiyor fakat Henry onu yakalayıp kaldırıyor ve Scoop Slam! Cesaro sırtının acısıyla yerde geriliyor. Henry Cesaro'nun toparlanmasına izin vermeden onu yakalıyor ve Headlock bağlıyor. Bir süre sonra Cesaro ayağa kalkmayı başarıyor ve Henry'nin iki elini birleştirip Henry'nin karnına dirsek darbeleri vuruyor. Tam kurtulacağı sırada Henry kilidi bırakıp Cesaro'yu belinden kavrayıp kaldırıyor ve Sidewalk Slam! Henry pin denemesinde bulunuyor ama başarısız. İki güreşçi de ayaklanıyorken Henry daha önce ayağa kalkan isim oluyor ve iplere gidiyor, Cesaro kalktığında Running Cross Body! Jason Jordan alkışlayarak Henry'yi destekliyor. Mark Henry bir kez daha pine gidiyor 1...2...

Cesaro pini bozmayı başarıyor. Henry sinirle hakeme bir bakış attıktan sonra iplerden destek alarak kalkmaya çalışan Cesaro'ya yöneliyor. Cesaro'nun kafasını orta ipin üzerine getiriyor diziyle Cesaro'ya bastırıyor! Cesaro nefes almakta zorlanıyor, hakem saymaya başlıyor ve dördü sayınca Henry bırakıp geri çekiliyor. Hakem Henry'ye uyarılarda bulunuyor ama Henry çok umursamış gözükmüyor. Cesaro kalktığında Henry koşarak onun üzerine gidiyor fakat Cesaro'dan Spinebuster geliyor! Ardından Henry'i bacaklarından tutup çekiyor, Cesaro Swing yapmaya çalışıyor, Henry çırpınarak direniyor ama en sonunda Henry'yi çevirmeyi başarıyor! 1, 2, 3, 4, 5!

Altıda Henry'i fırlatıp atıyor. Jason Jordan durumdan memnun gözükmüyor. Cesaro Henry ayağa kalkmaya çalışıyorken onu tutup ringin ortasına doğru çekiyor ve pine gidiyor fakat hakem ikiyi saydığı gibi Henry pini bozuyor. Henry doğrulurken Cesaro hemen Henry'ye Headlock bağlıyor, ardından hızlıca kilidi bırakıp Henry'nin sırtına birkaç diz darbesi vurup tekrar Headlock bağlıyor. Bir süre sonra Henry Cesaro'nun bileklerinden tutup çekerek kilidi açmayı başarıyor, Cesaro'nun bileklerini bırakmadan ve ayağa kalkıyor, eğilip Cesaro'yu öne doğru fırlatıyor ve Cesaro sırt üstü düşüyor. Hızlıca ayağa kalkıp Henry'nin üzerine gidiyor fakat Henry onu bir anda yakalayıp kaldırıyor ve World's Strongest Slam! Ardından iplere gidiyor ve World's Strongest Splash! O sırada Soner aprona çıkıyor fakat Daivari hemen koşup onun ayağına tekme atıyor ve Soner yere düşüyor. Mark Henry pine gidiyor 1...2...

3!

Kazanan: Mark Henry

Mark Henry ayağa kalkıyor, hakem onun elini kaldırmak istiyor fakat Henry elini çekiyor. Jason Jordan ve Daivari ikilisi ringe girip Henry'nin ellerini kaldırıyorlar. Henry iplerin yanında ayağa kalkmaya çalışan Cesaro'ya sinirle bakıyor bu sırada. Tam Cesaro'nun üzerine gidecekken Jason Jordan onun karşısına geçip durduruyor. Cesaro geri adım atmadan olanları seyrediyor. Jason Jordan Henry'ye bir şeyler söyleyip onu uzaklaştırıyor ve Cesaro'nun yanına gidip elini uzatıyor.

Cesaro ilk başta tereddüt etse de Jordan'ın elini tutarak ayağa kalkıyor.

Jason Jordan: Yetenekli bir adamsın Cesaro ama kendini heba ediyorsun. Bize katılırsan bu durumu tersine çevirebiliriz. Ayrıca bazı fazlalıklardan kurtulmuş olursun.

Cesaro dönüp kenardaki Soner'e bakıyor ve göz göze geliyorlar, ardından tekrar Jordan'a dönüyor.

Jordan kafasını onay verir gibi sallıyor ve hafifçe Cesaro'nun omzuna vuruyor. Soner olanları şaşkınlıkla izliyor. Cesaro bir süre durup düşündükten sonra hızlıca ringden iniyor. Daivari de onun peşinden iniyor ve spiker masasının üstündekileri dağıtıyor. Cesaro ve Soner yüz yüze geliyorlar. Soner elleriyle Cesaro'nun yaklaşmasına izin vermiyor ve ona durmasını söylüyor. Cesaro bir anda Soner'in karnına bir tekme atıp onu Gutwrench Suplex pozisyonuna alıyor! Spiker masanın yanına doğru onu taşıyor ve masanın üzerine Gutwrench Suplex!

Masa kırılıyor. Jason Jordan gülümseyerek olanları izliyor ve Cesaro ve Daivari'yi ringe çağırıyor. Cesaro ringe girince ona sarılıyor, ardından Henry ile ikisini karşı karşıya getiriyor, Cesaro elini uzatıyor ve Henry ile tokalaşıyorlar. Daivari ile tokalaştıktan sonra Jason Jordan Cesaro'nun elini havaya kaldırıyor ve bu görüntülerle kameralar kapanıyor.

ANA ŞOV ZAMANI!

GWA! GWA! GWA! GWA!

Chantlerin ardından bir müzik çalıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=qAPZoXecOzY[/ame]
xWlRp5.jpg
hNEYM4fr-600x338_350x200.jpg

Ryback ve Isiah Scott, ringe geliyorlar. Seyircilerle şakalaşarak ringe ilerleyen Scott şampiyonluk şansı için coşkulu görünürken, Ryback aşırı odaklanmış şekilde ringe yürüyor. İkili ringe geldikten sonra kararlı gözlerle birbirlerini süzüyorlar ve gözlerini girişe çeviriyorlar.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=NSkhzqjCJ8s&feature=emb_logo&ab_channel=Jackofalltracks[/ame]
TruthMartiniEntrance.jpg

House of Truth girişte gözüküyor. Page bir Takımlar Şampiyonluğu'nu bir elinde, Hardcore Şampiyonluğu'nu diğer elinde tutarken Truth Martini ise bir Takımlar Şampiyonluğu kemerini kucağına almış durumda. Martini kemer kucağında eline mikrofon alıyor ve girişteyken konuşmaya başlıyor. Page'in ise sessiz sessiz ringdekilere küfür ettiğini görebiliyoruz ağzına bakınca.

Truth Martini: Dışarıdaki soğuğu hissedebiliyor musunuz? Bu soğuğun sebebi dünyanın kuzey yarım küresinin tepesinde şov yapmaya çalışmamız falan değil hayır hayır hayır... Bu ölüm soğuğu kardeşlerim, Lacey Evans'ın şampiyonluk saltanatının ölüşü. Bu yanımda gördüğünüz s*kiş makinesi bu gece bir soyluyu devirip tarihte yeni bir sayfa açacak ve Ev'e yepyeni bir kemer getirecek.

PAGE 4 BELTS! PAGE 4 BELTS!

Page yeleğinden kese kağıdı içinde bir paket kaju çıkartıyor ve Ryback'e bakarak ağzı açık şekilde çiğneye çiğneye yemeye başlıyor. Ardından yeleğin diğer cebinden çıkardığı birayı içmeye başlayarak kaju sosuna bulanmış çenesine biraz da arpa aroması ekliyor.

Truth Martini: Peki peki peki işin daha öncesine ve şu ringde bekleyen dallamaların akıbetine gelirsek, işte o zaman size devasa haberlerim var. Gerçek o kadar parlak bir ışıktır ki, onu anlayabilecek herkesi kendine çeker. Çekilenlerin çoğu ise meşalenin alevlerinde silinip giden bir sinek gibi yanar ve yok olur. Aynı Khali ve Mete'ye olduğu gibi. Ama bazıları... Bazıları gerçeği alır ve onu durdurulamaz bir güce dönüştürür. Öyle ki gerçeğin evinin baş üyelerinden biri haline gelmiştir artık. Beyler bayanlar, şu yanımda gördüğünüz karizma ve güç abidesi ringdeki denyolara hayatının dayağını atarken eğlenceye kimin katılacağını bilmek istiyor musunuz?

Truth Martini girişi gösteriyor...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=V3_7ps3uVhE&ab_channel=Omar[/ame]
Gun Stun çalıyor! Tüm arenada makineli tüfek sesleri duyabiliyoruz! Seyiciler ayağa kalkmış durumda!

Karl "Machine Gun" Anderson! Anderson girişte gözüküyor. Kendisine gülümseyerek kucağındaki kemeri uzatan Truth Martini'den kemeri alıyor ve güzelce ovup omzuna atıyor. Ardından Hangman Page'e doğru yürümeye başlıyor ve yeleğinden iki bira çıkartıyor! Page deli gibi gülüyor ve ikili biraları tokuşturarak döke döke dibine kadar içiyorlar. Ardından kutuları fırlatıp arkalarından alkışlayan Truth Martini eşliğinde ringe yürüyüp yerlerini alıyorlar.

Hakem maçı başlatmak için son kontrolleri yaparken, Anderson izin istiyor ve cebindeki soslu cips pakedini alıp Ryback'e fırlatıyor! Anderson ve Page kahkahalar atarken hakem, saldırmak isteyen Ryback'i tutuyor. Ryback'i köşesine zar zor ittiren hakem hemen zili çalıyor.

Tag Team Championship Match
House of Truth (c) vs Ryback & Isaiah "The Swerve" Scott

Ryback hızlıca Anderson'a atılıyor ama Anderson son anda sıyrılmayı biliyor! Köşeden seken Ryback'e Jumping Neckbreaker! Anderson çok hızlı başladı! Ryback boynunu tutarak kendini savura savura uzaklaştırıyor Anderson'dan Anderson ise gülerek makineli tüfek tauntları atıyor. Ryback boynunu kütletirken Scott'a tag veriyor ve Scott maçta. Anderson ve Scott uzun bir süre lock-up'a giremiyorlar. Birbirlerini tartıyor ve fırsat kolluyorlar. En sonunda hızlı bir lock-up'ın ardından Scott hemen eğilip Anderson'ın bacağını yakalamak istese de Anderson rakibini headlock'a almayı başarıyor. Headlock pozisyonunda ringin içinde gidip geldikten sonra iplere geliyorlar ve Scott, Anderson'ı karşı iplere gönderiyor. Geldiğinde Drop Kick denemesi! Ama Anderson eğiliyor tekrar iplerden geliyor ve Rocket Kick! Scott cansız gibi yatıyor yerde! 1...2

Ryback bozuyor tuşu! Durmayıp Anderson'ın ensesine ensesine Double Axe Handle darbeleri indiriyor ama bu darbelerin sona ereceğinin kararı göklerden geliyor! Page! Moonsault ile yıkıyor Ryback'i! Herkes yerde kaldıktan sonra Anderson da Scott da tag vermek için sürünüyorlar ama çevikliği sayesinde bu yarıştan önde çıkan Scott! Ryback tam tag verecekken yakalıyor Anderson'ı ve German Suplex! Şimdi Anderson'ın üstüne gidiyor ve Two-Handed Mat Slam! Anderson'ın kafası defalarca çarpıyor ringin zeminine! Ryback şimdi birden tutuyor ve Fallaway Slam! Hızlı bir tuş denemesi 1...2'de atıyor Anderson fakat Ryback, darmaduman etti Karl Anderson'ı! Yerde Mat Slam darbeleri yüzünden beyinciği çürümüş gibi şuursuz yatan Anderson'a bakıp gülüyor ve seyircilere bakıp taunt atıyor! Feed Me More! Köşeye geçiyor şimdi Meat Hook Clothesline için! Anderson ayağa kalkıyor ve Ryback Meat Hook Clothesline için koşuyor! Ama hayır! Anderson'dan Calf Kick! Sendeleyerek ayağa kalkıp iplere yaslanan rakibini Rocket Kick ile iplerden dışarı yolluyor! Royal Rumble gecesinde olsaydık bu muhteşem bir eleme sayılırdı! Ringin dışında dizlerinin üstüne düşmüş olan Ryback'e Apron Shooting Star! Hangman Page! Rahat durmuyor köşesinde! Ryback'i hızlıca ringe sokuyor ve acıyla ensesini tutan Karl Anderson'dan sonunda tag alıyor. Yavaş yavaş kalkmakta olan Ryback'i bekliyor ama birden gözleri Scott'a çevriliyor ve Scott'un karnına aniden bir tekme! Apron'a çıkıyor onunla ve Apron DDT! Page neler yapıyorsun sen? Ringin içine bakıyor şimdi ve Buckshot Lariat! Ringe girmenin daha estetik ve bitirici bir yolu var mı? Page tuşa gidiyor 1...2...

Ryback kurtulmayı bildi! Page sinirleniyor ve rakibinin üstüne çıkıp dün Bobby Roode'a yaptığı gibi yüzünü dağıtmak istiyor ama Ryback iyi koruyor yüzünü ve hakem ayırıyor. Martini aşağıdan sakinleşip Anderson'a tag vermesi için bağırıyor ve Page bu öğüdü dinliyor. Anderson maçta! Anderson Fisherman Suplex için kaldırıyor Ryback'i ama Ryback kalkmıyor! Şimdi Ryback kaldırıyor Anderson'ı şu güce bir bakın Anderson uçuyor adeta havada! Powerslam! Ryback hareketi uyguladıktan sonra kendisi de yere yığılıyor birkaç saniyeliğine ardından hemen tuşa gidiyor 1...'de atıyor Anderson. Ryback ağır ağır kalkıp hala yediği DDT'den kendine tam gelemeyen Scott'a tag veriyor. Scott direkt köşeye tırmanıyor ve oturur pozisyondaki Anderson'a Diving European Uppercut! Bu çok sert bir darbeydi! Hemen tuş deniyor 1...2'de atıyor bu sefer Anderson! Scott aheste aheste Anderson'ı kaldırmaya çalışırken Low Blow! Bu diskalifiye anlamına gelir!

Ama hakem görmüyor sebebi ise daha da ilginç! Ringin kenarında bir atı kontrol edemeyen Truth Martini'yi görüyoruz. Page'in atının burada ne işi var Martini?! Hakem ve Martini beraber atı dizginlemeye çalışırken vuruyor Anderson Low Blow'u! Ardından kendisini arkaya sürükleye sürükleye Hangman Page'in yanına gidiyor ve tag başarılı! Page acı içinde kasıklarını tutan Scott'a gülerek bakarken hakem ise kendi köşesinde deliren Ryback ile konuşuyor. Hakemin odağının Ryback'te olmasını fırsat bilen Page! Ronaldo'nun free kick çektiği gibi vuruyor Scott'un testislerine tekrar! Sanırım asla küçük Swerveler göremeyeceğiz! Page Scott'u Cracker Barrel pozisyonunda kaldırıyor Cracker Barrel mı gelecek? Meat Hook Clothesline! Ryback sinirden çıldırmış! Takım arkadaşını kolundan sürükleyerek kendi köşelerine götürüyor ve hemen tag'i alıp ringe geri giriyor! Neye uğradığını şaşıran Page'e bir bakış attıktan sonra hızla ringden çıkıyor ve atın sakinleştiğine emin olmaya çalışan Martini ve Anderson'a Double Lariat! Ryback ringe girdiğinde Page üstüne uçuyor! Moonsault! AMA MOONSAULT'U HAVADA YAKALADI RYBACK! LIFTED SHELLSHOCKED! Tuşa gidiyor! 1...2...

Page kurtuldu!

Buğra Gür: Bu herifi durdurmanın bir yolu var mı?!

Tazz: Gerçekten inanılmaz.

Ryback gözlerine inanamıyor! Brunundan soluyor adeta! Martini, Anderson, Page, Scott... herkes yerde! Ryback ayaktaki tek kişi olarak Page'i kaldırıyor ve köşeye fırlatıyor. Orada boğazına yapışıp nasıl tuş olmadığını sorgularcasına boğazlıyor rakibini ta ki hakem ayırıncaya kadar. Ryback köşeye çıkartıyor Page'i ve kollarına alıyor aman tanrım lütfen tüm arenanın düşündüğü şey olmasın! Super Shellshocked mı gelecek?!

Tazz: Birileri bir şey yapsın Gür! Eğer Ryback bunu vurursa Page bırak bugün bir maça daha çıkmayı önümüzdeki bir ay güreşemez!

Ama iplerin üzerinde cambaz gibi yürüyen biri var! ANDERSON İPİN ÜSTÜNDE KOŞARAK GELİYOR VE ROCKET KICK! Üç isim birden ringin en tepesinden dışarı uçuyorlar! AMA PAGE'E BİR ŞEY OLMUYOR ÇÜNKÜ ATININ ÜSTÜNE DÜŞMÜŞ! Bu uzun zamandır gördüğümüz en ilginç maç oluyor! Page yaşananların şokunu atlatınca gülüyor ve atın eğerinden çıkardığı birayı dikiyor ve poşusunu takıp atıyla ringin etrafında gezmeye başlıyor.

Şimdi kahverengi atlı eşkıyamızın karşısına şaşkın gözlerle kendisine bakan Scott çıkıyor. Page birden atını hızlandırıyor ve eğerin üstünde ayağa kalkıyor.

Buğra Gür: JOKEY Mİ LAN BU?!

DÖRTNALA KOŞAN ATIN ÜSTÜNDEN MOONSAULT! Hakemin bu arada dışarıda olduğu için saymaya devam ettiğini görünce hemen ringe damlıyor Page. Yerde yatan Ryback'e ve bir yandan acıyla belini tutup bir yandan kendisine sırıtan Anderson'a bakıyor. Anderson'a tag veriyor. Page Backpack Stunner pozisyonunda kaldırıyor Ryback'i VE KARL ANDERSON BACKPACK STUNNER'I GUN STUN İLE TAMAMLIYOR! Ryback'in boynu kırılmış olmalı! Karl Anderson tuşa gidiyor! 1...2...

3!

Kazanan ve Hala GWA Takım Şampiyonları: House of Truth

Karl Anderson, ilk maçını kazanmasını; Hangman Page ise yeni takım arkadaşıyla beraber kemerini korumasını biliyor. Truth Martini alkışlayarak üç kemeri de kucaklamış şekilde ringe giriyor. Kemerleri Page ve Anderson'a paylaştırdıktan sonra köşelere çıkıp taunt atıyorlar. Page iki kemeri birden kaldırırken Anderson belinde takım şampiyonluğu kemeriyle makineli tüfek tauntları atıyor. Martini ise kahkahalar atarak alkışlıyor ikiliyi. Ringin dışına indiklerinde Martini durmalarını işaret ediyor ve ringin kenarında üç bira alıyor. Üçlü biralarını tokuşturup her yere saça saça dikiyorlar kafalarına.

Anderson bir noktada duruyor ve maçın başında Ryback'e fırlatmış olduğu soslu cipsi kapıveriyor. Pakedi açıp içinden bir taneyi yedikten sonra hınçla ringe girip Ryback'in üstüne çıkıyor ve tüm bir cips paketini Ryback'in ağzına tıkayıp geri kalan birayı da ağzına döküyor! Üç manyak kutlamalarına devam ederken biz de neye maruz kaldığımızı anlamak üzere reklamlara yollanıyoruz.

25ed012b7f72bc7b3f4d389fd12a3bd8_crop_exact_350x200.jpg

Kameralar açılıyor ve bir evin önünde Kane'i görüyoruz. Kane ağır ağır ilerliyor ve ellerini havaya kaldırıp taunt atıyor. aniden evin dört bir yanından alevler yükseliyor. Kane şimdi kapıya tekmeyi vuruyor ve kırıp içeri giriyor. Kane etrafa bakınıyor fakat kimseyi göremiyor.

f212570da46d-600x338_350x200.jpg

Yine alevler yükseliyor. Bu sefer alana Seven geliyor. Kane onu görür görmez yumruklarını sıkıyor. Seven yavaş yavaş ilerliyor ve sakin bir şekilde Kane'in karşısına dikiliyor. Kane taunt atarken Seven üzerindeki ceketi ve şapkayı çıkartıp hazırlanıyor.

House Of Massacre Match
Kane vs. Seven

İkili büyük bir salonun ortasındalar. Etrafta çeşitli sopalar, çöp kovaları, sandalyeler, raptiye torbaları, kendostick ve dikenli teller var. Fakat ikili bunlara ihtiyaç duymayacak gibiler. Sadece birbirlerine bakıyorlar ve etraftaki hiçbir şeyi umursamıyor gibi görünüyorlar. Kane ve Seven birbirlerine iyice yaklaşıyorlar. Seven birden Kane'in boğazına yapışıyor. Kane'in boğazını sıkmaya başlıyor. Kane karşı koyamıyor ve diz çöküyor. Seven, Kane'e maçın ilk dakikasında diz çöktürüyor! Seven, Kane'in boğazını sıkmaya devam ediyor. Seven sayko bir kahkaha atıyor ve kafasını havaya doğru kaldırıyor. Bağırmaya başlıyor şimdi.

Seven: Zaman geldi.

Kane birden adeta kükreyek kalkıyor ve Seven'ın boğazına yapışıyor. Bu sefer Seven çaresiz kalıyor. Kane şimdi yumruklar vurmaya başlıyor. Seven geri geri gidiyor. Kane tutuyor Seven'ın kafasından ve duvara çarptırıyor. Şimdi ise kenardaki masaların üzerine doğru itiyor. Seven masalara çarpıp yere yığılıyor. Kane yürüyor ve Seven'a yaklaşıyor. Kafasından tutup kaldırıyor. Seven birden dirsek darbesi vuruyor. Aniden Kane'in karnına tekme geçiriyor. Şimdi bağırarak Powerbomb pozisyonuna alıyor ve duvara doğru Powerbomb ile gömüyor Kane'i. Duvar göçüyor. Kane öksürmeye başlıyor. Seven geri geri gidiyor ve iki elini havaya kaldırıyor. Bir şeyler mırıldanıyor. Işıklar yanıp sönmeye başlıyor.

Seven: Kimsin sen? Kim olmayı tercih edeceksin?

Kane aniden kalkıyor. Bunu gören Seven öylece kalıyor. Ellerini şimdi indiriyor. Kane birden Seven'ın üzerine doğru koşuyor. Seven çekiliyor. Kane'i arkasından kavrıyor ve German Suplex için kaldırmak istiyor. Kane birden dirsek darbeleri vuruyor. Seven'ın arkasına geçiyor ve Reverse Suplex! Seven bir süre yerde öylece yatıyor. Kane eldivenini düzeltiyor. Bu sırada bir ıslık sesi yükseliyor. Kane bu sesin nereden geldiğini anlamaya çalışıyor. Bir kapı açılıyor. Kane oraya doğru gidip gitmemek konusunda kararsız kalıyor. Gitmiyor ve Seven'a doğru yöneliyor. Şimdi Seven'ı boğazından tutup kaldırıyor. Şimdi ise Chokeslam!

Hayır! Seven reverseliyor. Şimdi Kane'i kavrıyor ve Spinebuster! Kane yerde kalıyor fakat yine oldukça hızlı bir şekilde kalkıyor. Seven yumruklar vurmaya başlıyor. Kane'in kafasından kavrıyor şimdi ve DDT pozisyonuna sokuyor. Kane birden itiyor Seven'ı. Seven geri geri gidiyor. Kane doğruluyor ve Seven ile birlikte birbirlerinin üzerine koşuyorlar. Aynı anda birbirlerine Headbutt yapıştırıyor ve geriye doğru düşüyorlar. Yerde kalıyorlar bir süre. Seven kolunu havaya kaldırıyor ve daire şeklinde sallıyor. Bir yandan ise kahkahalar atıyor.

Seven: Bugün sadece başlangıç biliyorsun öyle değil mi? Bugün sadece ufak bir başlangıç. Ne olacağını kim bilir? Fakat başlangıç seni sona götürecek. Ya benim olmayı kabul et ya da sona doğru yürü.

Yavaş yavaş kalkıyorlar. Kane aniden Seven'ın üzerine doğru koşuyor. Seven yine çekilince Kane bu sefer hızını alamıyor ve az önce açılmış olan kapıya doğru gidiyor. Çarpıyor ve odanın içine giriyor. Kapı kırılıyor fakat önemli olan detay bu değil. Kane'in girdiği odanının ışıklar kapalı. Bir süre sadece karanlık ve Kane'in homurtusunu dinliyoruz. Kapı aniden kapanıyor. Seven'ın kahkaha seslerini duyuyoruz. Kane bağırmaya başlarken ışıklar yanıyor. Bu da ne?

katie-vick-wwe_350x200.jpg

Bir tabut var. Kane'in üzerindeki kıyafetler değişmiş durumda. Kane üzerindeki kıyafetlere baktıktan sonra kafasını kaldırıp tabuta doğru yaklaşıyor. Tabutu açıyor ve aniden geri geri gidiyor. Ellerini başına götürüyor. Kane şimdi mezara tekrar yaklaşıyor. Bir süre düşünüyor. Aniden tabutu kapatıyor ve derin derin nefes alarak geri gidiyor. Bu sırada odaya Seven dalıyor. Eliyle alkışlıyor ve gülümsüyor. Şimdi bir şeyler söylüyor.

Seven: Ölü bir bedenle ilişkiye girmeyecek kadar değişmiş görünüyorsun. Değişim iyidir. Kutsaldır.

Kane ve Seven birbirlerini tekrar yumruklamaya başlıyorlar. Kane birden Seven'ın karnına tekme geçiriyor. Şimdi ise Powerbomb pozisyonuna alıyor. Seven çırpınıyor. Bu sırada birden görüntü gidiyor. Işıklar sönüyor ve kameralar tekrar açıldığında farklı bir alandayız. Bir tuhaflık var.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=TxHzvaydrhE[/ame]
1-68_350x200.jpg

Goldust! Goldust burada. Etrafta tauntlar atıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=quhJCVKt3Q0[/ame]
eee8d-1512172030_350x200.jpg

NE? Kane bambaşka bir vaziyette burada. İkili birbirlerine bakıyorlar tekrar. Büyük bir face to face daha. Aniden yumruklaşmaya başlıyorlar. Goldust tekme geçiriyor. Şimdi Kane'i kaldırıp Suplex pozisyonuna almak istiyor fakat kaldırmaya gücü yetmiyor. Kane birden tekme geçiriyor ve Goldust'un kafasını bacaklarının arasına alıyor. Şimdi ise kaldırıyor ve duvara doğru Powerbomb! Duvar yine göçüyor. Bu sefer duvara gömülen Goldust. Kane elini havaya kaldırıyor ve Too Sweet çekiyor. Kameralar birden başka bir alana dönüyor. Evin dışından camdan bakarak maçı izleyen birileri var gizlice. Bunlar...

Bunlar Heath Slater ve John Cena.

Heath Slater: Bu çok iyi bir plandı. Maçlarımıza çıkmadan önce biraz eğlenmemiz şarttı.

John Cena: Aynen öyle kardeşim benim.

Heath Slater: Sence kim kazanır?

John Cena: Nevin Kash alır.

Heath Slater: O kim ya?

John Cena: En erkek hangisiyse o.

Heath Slater: Anladım. Patlamış mısır?

John Cena: Çok iyi olur.

Heath Slater: Hadi! Kapışın! Kawga.

John Cena: Kaos.

Heath Slater: Gerilim.

Birden ikilinin arasına Sammy Guevara fırlıyor.

Sammy Guevara: Ben geldim!

Kane üçlüyü fark ediyor. Sammy Guevara, John Cena ve Heath Slater üçlüsü Kane'in kendilerine doğru yaklaştığını görünce alandan kaçıyorlar. Kane şimdi arkasına dönüyor fakat arkasında Goldust'ı göremiyor. Kane etrafa bakmaya başlıyor. Yere dökülmüş olan sarı renkteki izleri takip etmeye başlıyor. En sonunda bir kapının önüne daha geliyor. Kane kapıyı açıyor ve içeri giriyor. Aniden karanlık çöküyor. Yine mi?

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=vlpLYBuTN04[/ame]
hi-res-289ecb75018509191aca0b47799ab331_crop_north_350x200.jpg

Kane başka bir haliyle alanda. İlk başta suratını kapatıyor ve sinirle küklüyor fakat şimdi ellerini suratından çekiyor ve etrafına bakmaya başlıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=k_cS7yJUaf4[/ame]
14142-black_reign-dustin_runnels-genesis-tna-wig-1492239980-800_350x200.jpg

Black Reign burada!

Hemen Kane'in üzerine doğru koşuyor ve Shoulder Block! Kane kalkmaya çalışıyor. Black Reign'den bir Big Boot geliyor. Kane darbenin etkisiyle geri geri gidiyor. Birden kenarda duran sandalyelerden birisini alıyor ve Black Reign'in kafasına geçiriyor. Kane sandalye ile defalarca kez vurmaya başlıyor. Şimdi Black Reign'in boynuna bastırıyor. Kane son olarak sandalyeyi Black Reign'in kafasına geçiriyor ve ayağı ile basıyor. Black Reign titriyor adeta. Kane şimdi Stomp darbeleri vuruyor. Black Reign'i kaldırıyor ve duvara doğru yaslıyor. Diziyle bastırıyor kafasına doğru. Kaldırıp masanın üzerine çıkartıyor. Hemen ardından kendisi de masaya doğru çıkıyor. Kane masanın üzerinde kavrıyor rakibini ve DDT ile gömüyor. İkili yere yığılıyorlar. Black Reign hareketsiz yerdeyken Kane toparlanıp kalkıyor. Şimdi Black Reigns'i kaldırıyor ve Tombstone Piledriver pozisyonuna alıyor.

TOMBSTONE PILEDRIVER BAŞARILI! KANE YATIYOR VE TUŞA GİDİYOR: 1...2...

3!

Kazanan: Kane

2010 kasa Kane maçı kazanmayı başarıyor. Ayağa kalkıyor ve kendi kendine kahkaha atmaya başlıyor. Kane aniden kameramanı itiyor. Görüntüler değişiyor.

Kanes_350x200.jpg

Tekrar açıldığında ise Kane'i maskeli haliyle görüyoruz. Yavaş yavaş evin içinden çıkarken gerisinde alev almış bir mekan bırakıyor. Kane evden çıkıyor ve arkasına bile bakmadan uzaklaşıyor.

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=IU0XrJDyYY8"]https://www.youtube.com/watch?v=IU0XrJDyYY8[/ame]
Cena-World-Order_350x200.jpg

Heath Slater ile John Cena girişte gözüküyorlar. Too Sweet işaretleri yaparak yavaş yavaş girişlerini gerçekleştiriyor. İkili ringe giriyor, Heath Slater köşeye çıkıp iki eliyle kemerini kaldırdıktan sonra kemeri hakeme veriyor. John Cena aprona geçiyor ve Heath ile konuşmaya başlıyorlar. O sırada bir müzik duyuluyor.

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=rvfq02cnHD0"]https://www.youtube.com/watch?v=rvfq02cnHD0[/ame]

Corey Graves girişte beliriyor. Bir süre girişte arenayı seyrettikten sonra ilerliyor ve ringe yaklaştığında ceketini çıkarıp bir seyirciye hediye ediyor. Ardından ringe giriyor. Heath ile göz göze geliyorlar. Hakem kemeri kaldırıp seyircilere gösterdikten sonra John Cena aprondan iniyor, hakem iki güreşçiyi de hızlıca kontrol ettikten sonra işareti veriyor.

Intercontinental Championship Match
Heath Slater (c) vs Corey Graves

Zil çalıyor ve maç başlıyor. İki güreşçi bir süre ringi turluyorlar, tam Lock-Up'a girişecekken Graves bir yumruk atıyor Slater'a. Seri yumruk darbeleriyle Slater'ı köşeye sıkıştırıyor, hakem saymaya başlıyor ve dördü saydığında Graves geri çekiliyor. Slater bir süre köşede durup kendine gelmek için kafasını sallıyor. İkili tekrar ringi turlamaya başlıyor, ardından Lock-Up izliyoruz, Graves Headlock bağlayarak üstün çıkıyor. Kilidi bir süre tuttuktan sonra Heath Graves'in kolundan kavrayarak Wrist Lock bağlıyor, Graves çok geçmeden kolunu çevirerek kurtulup Slater'ın karnına bir tekme atıyor ve onu kafasından yakalayıp ve Mat Slam ile yere vuruyor. Ardından üst üste Elbow Drop darbeleri vurarak rakibine toparlanmak için fırsat tanımıyor ve devamında Slater'ın üstüne çıkarak kafasına yumruk atmaya başlıyor, Slater sonunda Graves'i üstünden atmayı başarıyor, aynı anda ayağa kalkıyorlar derken Slater'dan Small Package Roll-Up! 1...2...

Graves pini bozuyor. Yine aynı anda ayağa kalkıyorlar, Graves'tan bir Clothesline geliyor, Slater kalktığında Graves onun göğsüne bir Chop darbesi vuruyor, seyircilerden iyi bir reaksiyon geliyor. Bir Chop darbesi daha vuruyor ve Slater iplere yaslanıyor, Graves bir chop darbesi daha vurduktan sonra Slater'ı kafasından tutup köşeye doğru götürüyor ve kafasını köşeye çarptırıp Slater'ı köşeye yaslıyor. Köşede Slater'ın karnına bir iki omuz darbesi vuruyor ve Slater'ı köşeye oturuyor. Kendisi de köşeye çıkıp Superplex pozisyonuna alıyor rakibini. Slater Graves'ın karnına yumruklar atarak kendini kurtarıyor ve Graves'ı ittirip köşeden atıyor, Graves dizlerinin üstüne düşüyor, doğrulduğu sırada Slater köşede ayaklanıp Graves'ın üzerine Diving Crossbody için atlıyor fakat Graves onu havada yakalıyor ve Scoop Slam! Graves pine gidiyor 1...2...

Heath Slater pini atıyor. Graves ayağa kalktıktan kısa süre sonra Heath de kalkıyor, ikili karşılıklı yumruklaşmaya başlıyorlar. Yumruklaşmadan üstün çıkan taraf Graves oluyor, art arda yumruklar atıyor, devamında geri çekiliyor ve bir High Knee! Slater geriye doğru bir iki adım yalpalayıp zar zor ayakta kalıyor. Graves Heath'i kolundan tutup iplere göndermek için hamle yapıyor, Heath reverse yapıyor ve Graves'i iplere yollamak istiyor fakat Graves durmayı başarıp Heath'i kendine çekiyor ve bir High Knee daha! Slater gerileyip dizlerinin üstüne çöküyor, Graves Slater'ı kafasından tutup bir Headbutt darbesi vuruyor, Slater tekrar çöküyor, Graves Slater'ı saçından çekiyor ve göz göze geliyorlar, Graves MELLA İÇİN diye bağrıyor ve Mella Buster vuruyor! Corey Graves pine gidiyor 1...2...

Slater son anda pini bozmayı başarıyor. Graves ayağa kalkıyor ve toparlanmaya çalışan Heath'i tutup kaldırıyor, Heath'in kafasına yumruk atıyor. Devamında STO yapıyor ve Slater'ı tekrar yere indiriyor. Slater yuvarlanarak aprona gidiyor ve iplere tutunarak kalkmaya çalışıyor. Graves Heath'in üzerine gidiyor, Slater'ı saçlarından tutup kaldırıyorken Heath iplerin arasından Graves'a omuz darbesi vuruyor, bir omuz darbesi daha vurarak kurtuluyor ve apronda ayağa kalkıyor. Graves'ı kafasından çekip iplere yaklaştırıyor ve Hot Shot yapıyor ve boğazını tutarak ringin ortasına doğru gidiyor. Heath aprondan ringe geçiyor, Graves'ı arkasından yakalayıp kaldırıyor ve Atomic Drop yapıyor. Graves bacaklarının acısına rağmen ayakta kalabiliyor derken Heath'ten bir anda Wake Up Call geliyor! Heath Slater pine gidiyor 1...2...

Graves pini bozmayı başarıyor. Bunun üzerine Heath hakemle bir laf dalaşına giriyor, sonrasında toparlanmakta olan Graves'a yöneliyor. Graves dizlerinin üstünde doğruluyor, Heath ona doğru geldiğinde Heath'in karnına bir yumruk atıyor, Heath darbenin etkisiyle eğiliyor ve Graves ayağa kalkmak için zaman buluyor kendine. Kalkıyor ve Heath'e bir Dropkick vuruyor. İki isim de aşağı yukarı aynı anda ayağa kalkıyor, Heath'ten bir tekme geliyor fakat Graves tekmeyi yakalıyor ve Leg Drag yapıyor. Heath emekleyerek iplere doğru gidiyor ve iplere tutunmuşken Graves Heath'i bacağından tutup çekiyor, Heath ipe tutunup dirense de Graves onu çekmeyi başarıyor derken Heath diğer bacağıyla Graves'ın kafasına bir tekme atıyor ve onu uzaklaştırıyor. Heath ayağa kalkıp Graves'ın üzerine gidiyor fakat Graves kayarak Heath'e bir çelme takıyor, Heath ayağa kalkmaya hamle yapamadan Graves onu bacağından tutuyor ve Inverted Figure-Four Leglock bağlıyor! Kilidi iyice sıkıyor, Heath çırpınıp kurtulmaya çalışıyor, hakem Heath'e pes edip etmeyeceğini soruyor!

Heath zorlanarak da olsa emekleyerek iplere tutunmayı başarıyor. Hakem saymaya başlıyor 1,2,3,4 ve Graves bırakıyor. Graves yavaşça kalkıyor, Heath de iplerden destek alarak köşeye geçiyor. Graves Heath'in üzerine gidiyor fakat Heath bir dirsek darbesi vuruyor, Graves darbenin etkisiyle doğru bir iki adım geriliyor, tekrar Heath'in üzerine gittiğinde ise Heath köşeden destek alarak Big Boot vuruyor ve Graves geriye doğru yalpalıyor. Heath köşeye çıkıyor, Graves Heath'e döndüğünde Heath atlıyor ve Divin Axe Hand vuruyor rakibine. Graves yere düşüyor, ayaklanmaya çalışıyorken Heath onu kaldırıyor ve iplere yolluyor, dönüşte Heath'ten Harlem Kick geliyor. Ardından pin denemesinde bulunuyor ama Graves ikide pini bozuyor. Heath hakeme ters ters baktıktan sonra Graves'ın üzerine gidiyor, ayaklanmaya çalışan Graves'i yakalayıp kafasını kolunun altına alıyor fakat Graves Heath'in karnına birkaç yumruk atıyor ve Heath'i ittirerek kurtuluyor. Heath Clothesline için hamle yapıyor ama Graves eğilerek sıyrılıyor ve Slater'ı arkasından tutup sırtlıyor ve Burning Hammer! Corey Graves pine gidiyor 1...2...

Heath ucu ucuna pini bozuyor. Graves ağır ağır kalkıyor, ayağa kalkmaya çalışan Heath'in sırtına bir stomp darbesi vuruyor. Ardından Heath'i kafasından tutup kaldırıyorken Heath Graves'in karnına bir yumruk atıyor, bir yumruk daha atıp ayağa kalkıyor derken Graves Heath'ın karnına bir diz darbesi atıyor, Heath darbenin etkisiyle eğiliyor. Graves iplere gidiyor fakat dönüşte Heath'ten Jumping Forearm Smash geliyor, iki isim de bir süreliğine yerde kalıyorlar. Heath önce kalkan isim oluyor ama Graves da gecikmeden kalkıyor, karşı karşıya geldiklerinde Heath önce davranıyor ve Graves'ı kavrayıp Body Slam yapıyor. Yerdeki Graves'ın kafasına seri Knee Drop darbeleri vurduktan sonra Graves'i kaldırıp köşeye yollamak istiyor fakat Graves reverse yaparak Heath'i köşeye yolluyor, Body Avalanche için Heath'in üstüne doğru koşacağı sırada...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=4d3Kuday-yU[/ame]
F-A-B-U-L-O-U-S

Corey Graves kafasını çeviriyor ve girişe doğru bakıyor. Fakat gelen giden olmuyor. Bu sırada Heath Slater aniden hamle yapıyor ve Jumping Neckbreaker! Hemen tuşa gidiyor: 1...2...

3!

Kazanan ve hala şampiyon: Heath Slater

John Cena kemeri alıp ringe giriyor, Heath ile sarılıyorlar ve ardından kemeri Heath'e verip onun elini kaldırıyor. İkili Too Sweet işaretini yapıyor. Corey Graves yıkık yıkık bakıyor sadece. Bu görüntülerle kameralar kapanıyor.

Lacey Evans ve Rhea Ripley'i ayrı alanlarda maça hazırlanırken görüyoruz. Şimdi kameralar Ciampa'ya dönüyor.

maxresdefault_5_350x200.jpg

Tommaso Ciampa: Kaçış yok. Bunun anlamını bir çoğunuz bilmiyor. Bu gece görecekleriniz için sizleri şimdiden uyarıyorum. Rakiplerimi daha önce uyardım. Hala maça çıkabildiklerine göre bu uyarı dikkate almamış olsalar gerek. Benim için sorun yok. Ne kadar çok rakip varsa işi o kadar iyi hale getirebilirim. Az sonra o ringe çıkacağım ve Oceans kemerini elime alacağım. Şampiyon yaklaşıyor ve sondan kaçış yok.

ad02b681b213998be222074c133fb846_350x200.jpg

Baron Corbin: Ben yalnız kurt Baron Corbin. Buraya gelene kadar herkes avım oldu. Herkesi tek tek yok ettim. Buraya tırnaklarımla kazıya kazıya çıktım. O kemer o şampiyonluk benim hakkım. Ben hakkımı alacağım. Bunu engel olanı da avlayacağım. Ben Baron Corbin beni durduramazsınız. Denerseniz de av olursunuz.

nlpWAM.jpg

Adam "Hangman" Page: Geçen yıl, tam olarak bu gece, Championship Scramble'da, GWA'ya debutumu gerçekleştirdim. O gece kendime seçtiğim kurbanın belinde Oceans Şampiyonluğu vardı. Kaderin cilvesi olsa gerek, böyle şeyleri planlamıyorum. Bir sene değiştirmediği çok az şey var. Halen daha açım. Kana, kelleye, altına. Aç bir adamı durdurmak için yapacağınız en iyi şey karnını doyurmaktır. Kimse durumun ciddiyetini idrak edebilmiş değil ama doymuyorum. 3 kemer, bu geceden sonra 4 kemer benim iştahımı kesmek için yeterli değil. Bir gecede sallandıracağım 6 kelle benim için sıradışı değil. Elde edilebilecek her şeyi istiyorum ve bunun için elimden geleni ardıma koymayacağım. Ama bunlar... yarının işi. Kafamı planlarla yoran, geleceğimin yolunu çizmekle uğraşan bir adam olsaydım geçtiğimiz bir yılda defalarca kez daha tökezler ve her bir defasında en dipten tekrar başlamam gerekirdi. Yapmam gerekeni yapacağım ve yarını düşünmeyeceğim bile. 2 idam töreni, 6 darağacı ve bir yeni partner. Aylarca dağa, taşa, tarlalara ismimi yazdırdığım Nuuk'te bu kez yepyeni kurbanlar asıp ve yepyeni ödüller kaldıracağım. Gecenin sonunda Nuuk yöneticisine gidip önüne bütün unvanlarımı atacağım ve diyeceğim ki, bu şehrin adını Hangman Page yap. Millet bahçelerini, kayak merkezlerini kapat ve onun yerine aylardır cellatın gazabına uğramış GWA şehitleri için anıt mezarlar yaptır. Aksini düşünenler bu gece yapacaklarım ve yaşatacaklarıma hazır olsunlar. Ödül avcısı sizin için geliyor, idam gününe dek.

[ame]https://youtu.be/TsSMUNZhyLY[/ame]
65fD0W.png

Oceans şampiyonu Lacey Evans girişte görünüyor. Girişte kemerini havaya kaldırırken yoğun bir pyro atışı gerçekleşiyor. Lacey kemerini omzuna atarak ringe doğru yol alıyor. Seyircilerin yoğun tezahüratlarına el sallayarak karşılık veriyor. Ardından hızlıca ringe girip pozunu veriyor. Kemeri hakeme teslim ederken bir müzik duyuluyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=5WHx_ZRK5xQ[/ame]
0UKJpL.jpg

Adam Page, Karl Anderson ve Truth Martini ile birlikte girişte görünüyor. Page belindeki Hardcore şampiyonluğunu çıkarıyor ve diğer elindeki Tag Team kemerini havaya kaldırırken pyrolar patlıyor. Ardından Page, Martini ve Anderson'u arka alana yolluyor. Tek başına ringe doğru yol alıyor ve aprona çıktıktan sonra tauntunu atıyor. Ardından ringe girip kemerlerini hakeme teslim ediyor ve hakem işareti veriyor.

Championship Scramble Match for Oceans Championship
Lacey Evans (c) vs Adam Page vs Baron Corbin vs Rhea Ripley vs Tommaso Ciampa

Süre: 5:00,00 (Dakika: saniye, salise)

Zil çalıyor. Maç ve süre başlıyor. Lacey ve Page ringin içinde dönüyorlar. Bir süre sonra birbirlerine yaklaşıyorlar ve lockup yapıyorlar. Bir süre lockup yaparak ringin ortasında boğuşuyor ikili. Ancak Page baskıyı yavaş yavaş arttırıyor ve Lacey'i köşeye doğru sürüklüyor. Köşede baskısını sürdürüyor Page ancak hakem gelip ikiliyi ayırıyor. Page ringin ortasına doğru giderken Lacey ani bir şekilde hakemi aşıyor ve Page'e bir Clothesline çakıyor. Page yere düşse de hızlıca ayağa kalkıyor. Lacey bir Clothesline daha sallıyor ama Page bu kez sıyrılıyor ve iplerden sekip Running High Knee çakıyor. Ama Lacey son anda sıyrılıyor ve Page boş atıyor dizi. Lacey bir anda Page'i sırtlıyor ama Page hızlıca kendisini Lacey'in arkasına atıyor ve onu kaldırıp Back Suplex yapıp hızlıca tuşa gidiyor. 1-2-

Süre: 2:58,04

Lacey atıyor. Page ayağa kalkıyor hızlıca ve Lacey'i beklemeye başlıyor. Lacey iplere tutunup kısa sürede ayağa kalkıyor. Page onu yakalayıp sırtlamaya çalışıyor ama Lacey buna izin vermiyor. İkili ringin ortasında yüz yüze geliyorlar ve kısa bir bakışmanın ardından yumruklaşmaya başlıyorlar. Bir Lacey vuruyor bir Page vuruyor. Bir süre sonra yumruklar hızlanıyor ve kimin ne zaman yumruk geçirdiğini görmek zorlaşıyor. Bir süre hızlı yumruklaşma devam ediyor. Ama Page bir yumrukta ıska geçiyor ve Lacey aynı hızda yumruklarına devam ederek Page'i köşeye sürüklüyor. Köşede de yumruklarına devam ediyor Lacey bir süre. Ama hakem gelip ikiliyi ayırıyor. Page kısa bir dinlenme sürecinden sonra bir tokat yapıştırıyor. Lacey sinirlenerek Page'i yakalıyor ve Scoop Slam yapıyor. Ardından Standing Moonsault yapıp tuşa gidiyor. 1-2-

Süre: 0:58,42

Page atıyor. Lacey hızlıca ayağa kalkıyor ve köşeye çıkmaya başlıyor. Bir süre sonra tamamen köşeye çıkıyor ve Page'i kontrol ettikten sonra Moonsault için atlıyor. Ama Page son anda sıyrılıyor. Lacey ise ayakları üzerine iniyor yere ve arkasına doğru bir takla atıyor. İkili aynı anda ayağa kalkıyor. Lacey, Page'e doğru koşuyor ancak Page son anda Lacey'i yakalıyor ve Roll-Up'a alıyor. 1-2-3!

Tuşu Bulan ve Geçici Şampiyon: Hangman Page

Hangman Page sırıtmaya başlıyor. Şimdi geri sayım bitiyor. Page kafasını girişe doğru çeviriyor.

[ame]https://youtu.be/UlLGAP7A2Xc[/ame]
r6D8RI.jpg

Ciampa girişte görünüyor. Ciampa hışımla üzerindeki ceketi çıkarıp yere fırlatırken koşarak ringe giriyor ve ikinci 5 dakika başlıyor. Ciampa ringe girer girmez Page'e okkalı bir Clothesline geçiriyor ve Ayağa kalkmakta olan Lacey'e doğru koşuyor. Ciampa koşarak bir diz sallıyor ama Lacey son anda çekilince Ciampa ayağını köşeye vuruyor. Lacey hızlıca Ciampa'yı kaldırıyor ve Back Suplex yapıyor. Lacey ayağa kalkınca Page bir anda onu sırtlıyor ve RITE OF PASSAGE! Page tuşa gitmek için hamle yapıyor ama Ciampa bir anda ayaklanıp Page'i kendine doğru çekiyor. Lacey'de ringin dışına yuvarlanıyor bu esnada. Ciampa, Page'i yakalıyor ve DDT yapıyor. Ciampa tuşa gitmek yerine Page'i ayağa kaldırıyor ve bir Snap Suplex çakıyor. Ardından yavaş bir şekilde köşeye çıkıyor. Köşeye tamamen çıktıktan sonra Page'i kontrol edip Diving Headbutt için atlıyor.

Süre: 2:18,22

Ama Page son anda çekiliyor ve Ciampa ringe çakılıyor. Page hızlıca Ciampa'ya yöneliyor ve onu bacaklarından yakalayıp Sharpshooter için hamle yapıyor. Ciampa direnmeye çalışsa da Page baskıyı kurup Sharpshooter'ı bağlıyor. Ciampa çırpınmaya başlıyor. Kendini iplere atabilmek için ellerini yere yapıştırıp kuvvet almaya çalışıyor ama Page bir süre sonra onu ringin ortasına geri çekerek kilidi tekrardan bağlıyor. Ciampa bir süre daha çırpınıyor ama bu kez elini Page'in bileğine atıyor ve onu bileğinden çekerek düşürüyor. Böylelikle kilitten de kurtulmuş oluyor. Ciampa kendisini hemen iplere atıyor. Page ise ayağa kalkmaya çalışıyor. Ciampa da ayağını tutarak ayağa kalkıyor.

Süre: 1:24,53

İkili göz göze geliyor. Bu esnada Lacey iplere tutunarak aprondan çıkıyor ve ringe giriyor. Üçlü birbirine bakıyor. Ciampa ve Page bir anda Lacey'e saldırıyor. Ona köşede yumruklar ve tekmeler atıyorlar ve kısa sürede ringin dışına geri postalıyorlar onu. Ardından birbirlerine yumruk atmaya başlıyorlar. Bir süre sonra Ciampa, Page'i yakalıyor ve iplere doğru atıyor. Page iplerden sekip bir diz sallıyor ama ıska geçiyor. Ciampa iplerden sekip Dropkick çakıyor ama o da ıska geçiyor. Ciampa ayağa kalkınca Page onu sırtlıyor ama Ciampa hızlıca kendini sıyırıp Roll-Up pozisyonuna alıyor Page'i ama tuşa gitmeyip onu itiyor. Page ayağa kalkıp Ciampa'ya doğru koşuyor. Ciampa onu yakalayıp ringin dışına sallıyor ama Page apronda kalıyor. Ciampa, Page'e doğru koşuyor ama Page orta ipten omuz atmaya kalkıyor Ciampa'ya. Ama Ciampa aniden yavaşlıyor ve Page'i yakalayıp Apron DDT çakıyor! Bu sırada süre bitiyor ve yeni giriş için müzik çalmaya başlıyor...

[ame]https://youtu.be/JJnzfT44KXI[/ame]
o8GyB7.png

Baron Corbin girişte görünüyor. Ellerini iki yana açmış bir şekilde ringe doğru koşuyor. Ringe girmesiyle birlikte süre yeniden 5 dakikaya geliyor. Corbin ringe girer girmez Ciampa'nın üzerine atlıyor ve onu yumruklamaya başlıyor. Bir süre sonra Ciampa'yı bırakıp ayağa kalkmakta olan Page'e yöneliyor ve onu kaldırıp iplere atıyor. Bu esnada Ciampa köşeye tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyor. Page iplerden sekiyor ve Corbin onu yakalayıp Deep Six çakıyor. Ardından Ciampa ayaklanıp ona doğru koşuyor ama Corbin onu yakalıyor ve Chokeslam Backbreaker çakıyor. Bu esnada Lacey tekrardan aprona çıkıyor. Ama Lacey ringe giremeden Corbin koşup ona bir yumruk çakıp dışarı uçmasına sebep oluyor.

Süre: 3:57,23

Page bu esnada ayaklanıyor ve Corbin'e doğru koşuyor ama Corbin bir anda Page'i kaldırıp ringin dışına uçuruyor. Ardından Corbin arkasına dönüyor ve Ciampa bir anda Corbin'in karnına bir tekme atıyor ve onu ring ortasına çekiyor. Ardından FAIRYTALE ENDING! Ciampa tuşa gitmek için hamle yapıyor ama Lacey bir anda ringin dışından onu çekiyor ve bariyere vuruyor. Lacey hızlıca ringe dalıp tuşa gidiyor. 1-2-3!

Süre: 3:21,09

Tuşu Bulan ve Geçici Şampiyon: Lacey Evans

Hakem, Lacey'in kolunu tutarak havaya kaldırıyor ama o esnada Page ringe dalıp Lacey'in üzerine atlıyor. Ama Lacey son anda hakemi Page'in önüne atıp ringin dışına kaçınca Page hakemin üzerine uçuyor. Lacey ayağa kalkmakta olan Ciampa'ya doğru koşuyor ama Ciampa son anda sıyrılıp Lacey'in bariyere uçmasına sebep oluyor. Page ise ayağa kalkıp hakemi kontrol ediyor. Ayağa kalk dercesine çekiştiriyor. Bu esnada Corbin de köşeye doğru sürünüyor. Ciampa bir anda aprona çıkıp Page'i saçlarından yakalıyor ve iplerin dibinde ikili yumruklaşmaya başlıyor. Page kısa süre sonra bir yumrukta ıska geçiyor ve Ciampa, Page'e suplex yapmak için hamle yapıyor. İki isim de birbirini kaldırabilmek için baskı uyguluyor. Ama Corbin bir anda arkadan Page'in ayaklarını kaldırıyor. Aynı anda Lacey koşarak Ciampa'nın bileğine doğru Chop Block yapıyor!

Süre: 2:11,00

Ciampa ring kenarı ile zeminin arasına kafa üzeri düşerken Page ise tok bir ses eşliğinde sırt üstü yere çakılıyor. Bir süre sonra Corbin birden elini dışarı atıyor ve Lacey'i saçlarından yakalıyor. Ardından onu aprona kaldırıyor ama Lacey bir anda Hotshot yapıyor ve dışarı iniyor. Corbin ise çenesini tutarak ringin ortasına gidiyor. Lacey ringe giriyor ve Corbin'in ayağa kalkmasını bekliyor. Lacey, Corbin'in ayağa kalkmasıyla Woman's Right sallıyor ama Corbin sıyrılıyor ve Lacey'i iplere atıyor. Lacey iplerden sekiyor ve Corbin, End Of Days deniyor ama Lacey ayakları üzerine inmeyi başarıyor ve Corbin'in kolunu çeviriyor. Ama Corbin, Lacey'i kendi ekseninde döndürerek kolunu kurtarıyor ve sert bir Clothesline çakıyor. Corbin ayağa kalkıp iplerden sekiyor ve Knee Drop deniyor ama Lacey son anda çekiliyor ve Corbin boşa atlıyor. Lacey hızlıca ayağa kalkmaya çalışıyor ama Corbin ile göz göze geliyor. Bu esnada Page ve Ciampa ayağa kalkmaya çalışıyor ve süre doluyor.

[ame]https://youtu.be/IfHv9hhArDo[/ame]
RheaRipleyEntrance.png

Rhea Ripley girişte görünüyor ve kısa bir süre taunt attıktan sonra ringe doğru koşuyor. Ayaklamış olan Page ve Ciampa'ya Double Clothesline çakıyor ve ringe girmesiyle 10 dakikalık son süre başlıyor. Rhea ringe girince Corbin ve Lacey ile göz göze geliyor. Üçlü ringin içinde dönerek birbirlerine sert bakışlar atıyorlar. En sonunda Rhea ve Lacey, Corbin'e dalmaya başlıyorlar. Corbin kollarını kaldırarak kendini korumaya çalışıyor ama Rhea ve Lacey'nin hızlı yumrukları karşısında çaresiz kalıyor. Köşeye doğru gidiyorlar. Bir süre Corbin'i yumruklamaya devam ediyorlar. En sonunda da Corbin'i tuttukları gibi ringin öbür ucuna fırlatıyorlar. Corbin'in uçuşu tekrar ekranında yayınlanırken başka bir görüntü asıl ekrana geliyor.

Süre: 9:01,22

986449-19347546-2560-1440.jpg

ROK, AHMET ÇAKAR'IN ELİNİ ÖPÜYOR!

Ahmet Çakar: Ben size ne dedim? Rhea sondan girer dedim.

Buğra Gür: Ahmet hocamın süper kehanetleri harbiden de tutuyor. Yoksa Saddam ölmedi mi?

Tazz: Yoksa Cena bu gece...

Sinan Engin: Maça dönelim beyler maça.

Rhea ve Lacey birbirlerine doğru bakıyorlar. Bu esnada Corbin köşede ayağa kalkıyor. İkili tam birbirine dalacakken Corbin'i görünce tekrardan ona doğru koşuyorlar. Ama bu kez Corbin sıyrılıyor ve Rhea ile Lacey boşa koşuyorlar. Page ise bu esnada ringe giriyor ve Rhea'yı yakalıyor. Corbin ise koşarak Lacey'i yakalıyor ve iplere doğru atıyorlar. Lacey ve Rhea, Clothesline çakarak Page ve Corbin'i düşürüyor. Ardından Rhea, Page'i, Lacey ise Corbin'i yakalayıp Suplex deniyor. Ama ilk seferde kaldıramıyorlar. Bu esnada Rhea ve Lacey birleşiyor ve toplu Suplex deniyorlar ama yine kaldıramıyorlar ve Corbin ile Page, Rhea ile Lacey'e Suplex çakıyor. Ardından ikisi de tuşa gidecekken göz göze geliyorlar ve birbirlerine dalmaya başlıyorlar. Yumruklaşa yumruklaşa ipe kadar geliyorlar. Bu esnada Ciampa ringe dalıyor ve Page ile Corbin'i ringin dışına atıyor.

Süre: 7:36,42

Ciampa, Page ve Corbin'in ayağa kalkmasını bekliyor ve onlar ayağa kalkınca Ciampa iplerin üzerinden Vaulting Body Press ile atlıyor. Bu esnada Rhea ve Lacey ayağa kalkıp yüz yüze geliyor. Etraflarına iyice baktıktan sonra birbirlerine dalıyorlar. Çok hızlı bir şekilde yumruk atıyorlar birbirlerine ve yumruklar sayılamayacak düzeyde hızlı. Bir süre sonra Rhea, Lacey'i iplere atıyor. Ardından Lacey'i kaldırıyor ve Spinebuster çakıyor. Ardından ayağa kaldırıyor Lacey'i ve bir kez daha iplere atıyor. Lacey iplerden sekiyor ve bu kez Big Boot çakarak ibreyi kendine çeviriyor. Bu esnada dışarıdakiler de ayaklanmaya başlıyor. Lacey köşeye çıkıyor ve Moonsault yapıyor ama Rhea sıyrılıyor ve Lacey boş atlıyor. Rhea hızlıca ayağa kalkıyor ve Lacey'i yakalayıp RIPTIDE yapıyor! Rhea tuşa gidiyor. 1-2-

Süre: 5:58,32

Tuşu Bulan ve Geçici Şampiyon:
Rhea Ripley

Rhea geçici şampiyon oluyor. Hakem Rhea'yı yakalayıp kolunu havaya kaldırıyor. Bu esnada Ciampa önce Page'i sonra Corbin'i spiker masasının karşı tarafına fırlatıyor. Ardından ringe giriyor ve ani bir Roll-up yapıyor Rhea'ya! 1-2-

3!

Süre: 5:36,21

Tommaso Ciampa

Hakem hızlıca Ciampa'nın elini kaldırıyor ama Ciampa hemen elini hakemden kurtararak Rhea'yı yakalıyor ve DDT! Bu esnada Page ringe giriyor ve Ciampa'yı tutup köşeye fırlatıyor. Ciampa kafasını köşeye çarpıyor ve ringin dışına uçuyor. Corbin de bu esnada ringe giriyor ve yerdeki Rhea'yı dışarıya fırlatıyor. Ardından Page ile birlikte Lacey'i kaldırıp Double Suplex yapıyor. Ardından birbirlerine bakıyorlar ve yavaşça ayağa kalkıyorlar. Ardından tekrardan yumruklaşmaya başlıyorlar. Çok hızlı yumruklar atıyorlar. Ama Rhea, Corbin'i dışarı çekiyor ve onu bariyere vuruyor. Page ise tam ringin dışına çıkacakken Lacey onu arkadan yakalıyor ve German Suplex!

Süre: 4:53,11

Lacey ayağa kalkıyor ve Page'i bekliyor. Ama Ciampa arkasından beliriyor ve onu yakalayıp Reverse DDT yapıyor. Ardından hızlıca köşeye çıkıyor ve Diving Headbutt! Ciampa ayağa kalkıyor ve Page onu bir anda sırtlıyor. Ama Ripley bir anda ringe girerek Ciampa'yı Page'in sırtından indiriyor. Ardından Page'in ensesine bir Big Boot çakıyor. Ardından Ciampa, Ripley'in üzerine zıplıyor ve iplerden destek alarak Tornado DDT yapıyor. Ardından Ciampa tekrardan köşeye çıkıyor ve Diving Headbutt için hamle yapıyor ama Corbin bir anda aprona zıplıyor ve Ciampa'yı ringin dışına doğru uçuruyor. Ciampa bariyerin köşesine doğru uçarken Page ayağa kalkıp Corbin'i dışarı itiyor. Ripley ayaklanmaya çalışıyor ama Page onun kafasına bir tekme atıyor. Lacey ayaklanmaya çalışıyor ama Page onu da dışarı atıyor. Bu esnada Ripley ayağa kalkıyor.

Süre: 3:41,43

Ripley ayağa kalkınca Page ile yüz yüze geliyor. Tam birbirlerine doğru hareketlenecekleri sırada Corbin ringin arka tarafından girip Ripley'i ringin dışına postalıyor ve üzerine gelen Page'i çok ani bir şekilde yakalayor ve END OF DAYS! Corbin etrafını kontrol ediyor ve hızlıca tuşa gidiyor. 1-2-

3!

Süre: 3:04,15

Baron Corbin

Corbin tuşu buluyor ve geçici şampiyon oluyor. Hakem onun elini kaldırdığı sırada Lacey ringe giriyor ve Woman's Right için elini hazırlıyor. Corbin arkasını dönünce Lacey yumruğunu sallıyor ama Corbin eğiliyor ve Lacey ıska geçiyor. Ripley bu esnada ringe dalıyor ve Corbin'e bir Clothesline sallıyor. Ardından Lacey'e de Clothesline çakıyor ama Lacey'e hafif vurduğundan Lacey iplere doğru gidiyor ve iplerden sekip Ripley'e Big Boot çakıyor. Page bu esnada ayağa kalkıyor ve Lacey'e bir Back Body Drop yapıyor. Lacey ayakları üzerine düşüyor ama Corbin bir anda ayaklanıp onu ringin dışına postalıyor. Page bu esnada Corbin'e bir High Knee çakıyor.

Süre: 1:44,47

Corbin tekmenin etkisiyle iplerden sekiyor. Ve Page'e bir Clothesline çakıyor. Ardından Ripley, Page'i yakalıyor ve Spinebuster yapıyor. Page dışarı yuvarlanırken Corbin bir anda Ripley'i yakalayıp iplere doğru atıyor. Ripley iplerden sekince Corbin onu yakalayıp End Of Days deniyor ama Ripley ayakları üzerine düşüp hızlıca Corbin'in koluna vuruyor ve devamında onu yakalıyor ve RIPTIDE! Ripley tuşa gidiyor. 1-2-3!

Süre: 0:52,11

Rhea Ripley

Hakem Rhea'nın elini kaldırıyor. Bu esnada Lacey ringe giriyor ama Ripley onu tuttuğu gibi dışarı fırlatıyor. Bu esnada Ciampa arkasından ringe dalıyor ve Ripley'in karnına tekme attıktan sonra onu kavrıyor ve FAIRYTALE ENDING! Ciampa tuşa gitmek için hamle yapıyor ama Ripley bir anda ringin dışına yuvarlanıyor. Ciampa çaresiz şekilde titantron'daki süreye bakıyor ve ayaklanıyor ama Hangman Page birden Ciampa'yı sırtlıyor ve RITE OF PASSAGE! PAGE TUŞA GİDİYOR! 1-2-

Süre: 0:00,01

3!

Kazanan ve Yeni Oceans Şampiyonu: Hangman Page

Hangman Page, Oceans kemerini kazanıyor! Zil çalar çalmaz kendisini dışarı atıyor Page. Anderson ve Martini girişte beliriyor ve ringe doğru koşuyorlar. Page'i tutup onu omuzlarına alıyorlar. Bu esnada kemerleri ona getiriliyor. Page kemerlerini havaya kaldırırken yoğun bir pyro atışı yapılıyor. Hangman Page ve Karl Anderson silah işareti yaptıktan sonra kameraya doğru ateş ediyorlar. Kameralar kapanıyor.

home_350x200.jpg

Bir drone alanı çekiyor. Büyük bir ormanlık alanın tam ortasında ring var. Ormanın çeşitli kısımlarından dumanlar yükseliyor. X işareti ile işaretlenmiş noktalar var. Drone etrafı çekmeye devam ediyor. Çeşitli noktalarda hakemler görüyoruz. Hakemlerin suratlarında maskeler var. Büyük bir malineye yaklaşıyoruz en sonunda. Kısa bir süre sonra görüntüler değişiyor.

Nuuk Street's Nightmare Match For World Heavyweight Championship
Adam Cole (c) vs. Liv Morgan & Cody Rhodes

Malikanenin kapısı açılıyor ve Cody Rhodes çıkıyor. Oldukça telaşlı bir surat ifadesiyle etrafına bakıyor. Nefes nefese kalmış bir şekilde koşuşturuyor. Bahçede diz çöküyor ve kendine gelmeye çalışıyor. Eliyle toprağı kazmaya çalışıyor. Gömülmüş bir şeyi çıkartmak için uğraşıyor. Cody Rhodes eliyle kazmaya devam ederken birden birisi alana geliyor.

Bu Adam Cole! Aracından iniyor ve elinde bir beyzbol sopası ile alana geliyor. Cody Rhodes'a doğru bakıyor ve ne yaptığına anlam vermeye çalışıyor. Adam Cole deri ceketini çıkartıyor ve bir kenara atıyor. Şimdi ise sinirli bir surat ifadesiyle Cody Rhodes'un üzerine doğru yürümeye başlıyor. Cody Rhodes kazmaya devam ediyor. Şimdi toprakları kenara itiyor. Bir yüzük buluyor. Üzerinde sonsuzluk işareti alan bir yüzük bu. Cody Rhodes yüzüğe bakıp kendi kendine bir şeyler mırıldanıyor. Adam Cole şimdi daha fazla yaklaşıyor.

Adam Cole: Ne o? Benim yerime kendi mezarını mı kazıyorsun Cody? İşlerimi kolaylaştırdığın için teşekkür ederim. Merak etme bunu hızlı bir şekilde halledeceğim. Çekeceğin acılardan sonra bana teşekkür eder misin bilmiyorum ama sonrasında tüm GWA evreni bana gerçekten teşekkür edecek. Tam buraya senin bedenini gömeyeceğim.

Cody Rhodes gözyaşı döküyor.

Cody Rhodes: Dur, lütfen dur.

Adam Cole: Ne?

Cody Rhodes yüzüğe bakarak gözyaşları dökmeye devam ediyor. Adam Cole oldukça şaşkın bir şekilde ona bakıyor. Beyzbol sopasına bakıyor şimdi. Cody Rhodes'a vurup vurmamak konusunda kararsız kalıyor. Şimdi duruyor ve hamle yapmadan önce Cody Rhodes'u dinlemeyi tercih ediyor. Cody Rhodes kendi kendine bir şeyler mırıldanmaya devam ediyor fakat söyledikleri anlaşılmıyor.

Adam Cole: Sen ne saçmalıyorsun?

Cody Rhodes: Neye sebep olduğunun farkında değilsin öyle değil mi? Hala bunların bir saçmalık olduğunu düşünenlerden misin? Aylardır nerede yaşıyorsun sen? Neden anlamıyorsun? Neden anlamıyorsunuz? Lütfen, lütfen şunu kes ve buradan uzaklaş.

Adam Cole: Yalanlarına ve oyunlarına kanmayacağım.

Cody Rhodes: Bu bir oyun değil! Sana anlatmak için daha ne yapabilirim? Buraya hatırlamıyor musun Cole? Sen daha önce buradaydın. Ruhun buradaydı ve şimdi bu sesler, bu fısıltılar... Bunlar bir oyun değil! Tekrar olmaz, tekrar yapamayız.

Adam Cole: Ben buraya daha önce hiç gelmedim.

Cody Rhodes başını öne eğiyor ve gülümsemeye başlıyor. Acı dolu bu gülümsemenin ardından kafasını Adam Cole'a çeviriyor. Cebinden bir kağıt çıkartıyor ve Adam Cole'a uzatıyor. Adam Cole kağıda bakıyor. Bir süre kağıtta yazanları okuduktan sonra kafasını Cody Rhodes'a çeviriyor tekrar.

Adam Cole: Bunu nasıl aldın?

Cody Rhodes: Bunu bana sen verdin. Daha önce. Git buradan Cole. Buradan git ve her şeyin daha huzurlu olmasını sağla. Bırak bunu halledeyim. Git buradan.

Adam Cole elindeki beyzbol sopasını kavrıyor ve sinirle Cody Rhodes'un karnına geçiriyor. Cody Rhodes karnını tutuyor ve öksürerek acıyla yere bırakıyor kendini. Adam Cole şimdi Cody Rhodes'un üzerine atlıyor ve yumruklamaya başlıyor. Cody Rhodes yumruk darbelerine karşı koymuyor. Adam Cole vurmaya devam ediyor. Şimdi Cody Rhodes'un suratını yere bastırıyor.

Adam Cole: Neden karşılık vermiyorsun Cody? Bu kadar fazla mı korkuyorsun? Oyunlarına kanmamış olmam zoruna gitmiş gibi.

Cody Rhodes: Eğer bir Tanrı şu an seni görüyorsa...

Adam Cole bir yumruk daha yapıştırıyor ve Cody Rhodes cümlesini tamamlamasına engel oluyor. Cody Rhodes'u kaldırıyor şimdi ve yakasından tutup malikanenin önüne doğru getiriyor. Cody Rhodes malikaneye bakıyor kafasını kaldırıp. Aniden bağırmaya başlıyor. Adam Cole'un suratında yine şaşkınlık oluşuyor. Cody Rhodes'un kafasını birkaç defa yumrukladıktan sonra malikanenin kapısına bir tekme atıyor. Kapı açılıyor ve büyük bir ışık geliyor içeriden. Cody Rhodes bağırmaya devam ediyor. Adam Cole ise gözlerini kapatıyor.

Cody Rhodes: Oraya tekrar girmeyeceğim. Olması gereken bu değildi. Bırak beni o***spu çocuğu.

Cody Rhodes geri geri gitmeye çalışıyor fakat Adam Cole onu kolundan tutup çekiyor. Şimdi kapıya çarptırıyor Cody Rhodes'u yumruklar vurduktan sonra Cody Rhodes'u kavrıyor ve basamakların üzerine doğru DDT! Adam Cole Stomp darbeleri vuruyor Cody Rhodes'un kafasına doğru. Şimdi diziyle Cody'nin boynuna bastırıyor. İkili şimdi malikanenin içine giriyorlar. Fısıltı sesleri yükselmeye başlıyor. Cody Rhodes kulaklarını kapatıyor. Adam Cole, ''Liv Morgan nerede saklanıyor?'' dedikten sonra Cody Rhodes'u saçlarından tutup kaldırıyor. ''Hadi bana onun yerini göster.'' diyor ve Cody Rhodes'u itiyor. Cody Rhodes dizlerinin üzerinde duruyor. Sıkıca elinde tuttuğu yüzüğü parmağına geçiriyor. Kafasını yukarıya kaldırıyor.

Cody Rhodes: Yapmam gereken her şeyi yaptım. İstediğin her şeyi gerçekleştirdim. Şimdi neden? Neden bunlara sebep oluyorsun?

Adam Cole: Kiminle konuşuyorsun sen?

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=OhtuTZQX8tU[/ame]
Fısıltılar çok can yakar biliyor musunuz? Duyduğunuz her fısıltıya bir anlam veremeyebilirsiniz. Çünkü asla benim yerimde olmadınız. Dışarıdan bakıldığı zaman gördüğünüz görkemli görüntünün altında gizli olan o kadar çok şey var ki bunlar sadece böyle anlar, böyle vaktiler ve bu gibi kaosların şafağında ortaya çıkıyor. Karanlık bu gece bittiğinde, gün aydınlandığında belki çoğu şey aynı gibi görünmeye devam edecek. Oysa her şey değişti. Bu ilk değil. Bunu defalarca kez yaşadık. O yaklaşıyor...

Sesler değişiyor ve fısıltılar yükselmeye devam ediyor. En sonunda küçük bir kız sesi duyuyoruz.

He's got the whole world in his hands.
He's got the whole wide world in his hands.

Lütfen sessiz ol.

Hayat denildiği zaman aklınıza ne geliyor? Her gün uyanıyorsunuz ve yeni bir günü sonlandırmak için yola çıkıyorsunuz. Yaptıklarınız aynı ve çoğu zaman anlamsız. Kendinize dışarıdan bakmayı hiç denediniz mi? İpler aslında hiçbir zaman sizin elinizde değil. Her zaman bir kontrol noktası var ve o kontrol noktasında sizleri yönlendiren inanılmaz bir güç. Asla bilemezsiniz, asla duyamazsanız. Eğer gördüyseniz sesinizi çıkaramazsınız. Sesinizi çıkardığınız an sizi susturmak için o güç devreye girecek ve eğer şanslıysanız sadece susmakla yetindiğinizi gördüğü zaman size izin verecek. Yaşamınıza devam etmenizi sağlayacak. Bugün o burada. Bu daha farklı bir durum fakat aynı noktaya gidiyoruz. Ona biliyor ve duyuyor. Reddetmek kolay fakat reddettikten sonra yaşanacaklar? Susup buradan gitmeliydi fakat o güce karşı çıkmayı tercih etti.

Sessiz bir çığlık, korkutucu bir hüzün.

Zaman akıyor. Akan bu zaman hangi günün şafağı? Bu yaşadıklarımız ne zamana ait? Bir gerçeklik arıyor. En gerçekçi anların içinden bunları kabul etmeyerek çıkıyor ve başka bir doğruyu, olmayan bir gerçekliği kabul ediyor. Sahte olan bir şey varsa o da düşündüklerin, arzuladıkların ve elde etmeye çalıştıkların. Kalbinin sesini dinliyor musun? Nasıl attığını ve adeta patlayacak gibi olduğunu görebiliyorum. Bir bakışta gördüğüm onca şeyin içinde gizli olan ufacık detaylar sayfalarca yazılabilecek bir hikaye gibi. Senin hikayen yeni bir krallığın, yeni kralı olmaktı öyle değil mi? Bu hikayeyi kim yazıyor? Bu hikayeyi kim noktalayacak?

Ekrana bazı görüntüler geldikten sonra kamera aniden kapanıyor.

Tekrar açıldığında ise Adam Cole'u bir odanın içerisinde görüyoruz. Adam Cole duvara yaslanmış durumda ve gözleri kapalı. Aniden gözlerini açıyor ve etrafına bakıyor. Nerede olduğunu anlamaya çalışıyor. Mum ışıkları etrafı aydınlatıyor ve kamera şimdi duvara doğru odaklanıyor. Adam Cole duvara dokunuyor ve bazı işaretlere bakıyor. Adam Cole bu işaretlere bakarken aniden bir cam kırılma sesi ile irkiliyor. Odanın içerisinde herhangi bir cam yok. Adam Cole şimdi kapıyı açıyor ve odanın dışına çıkıyor. Bir koridorda ilerlemeye başlıyor. Etrafta bazı tablolar var fakat yerlerde ve yanmış durumdalar. Ayrıca kırılmış bir heykelin hemen kenarında bir Sledgehammer var. Adam Cole ilerliyor ve bu Sledgehammer'ı eline alıyor. Sıkıca tuttuktan sonra etrafta yürümeye devam ediyor. Bir merdivenin önüne geliyor. Basamaklardan iniyor. Arkasından ani bir gölge geçiyor. Adam Cole hızla dönüyor ve arkasına bakıyor fakat kimseyi göremiyor.

Yolunu bul.

Adam Cole şimdi kırılmış camın olduğu yeri buluyor. Dışarıda yağmur başlıyor ve yağmur damlaları malikanenin içerisine giriyor. Adam Cole birden başka bir ses duyuyor ve kafasını çeviriyor. Cody Rhodes'u görüyor. Cody Rhodes eline geçirdiği bir cam parçasını sıkıyor ve elinden akan kanı yere akıtıyor. Yere akan kana diğer eliyle dokunuyor. Cebinden küçük bir incil çıkartıp akan kanının yanına koyuyor. İncilin sayfalarını açıyor ve okumaya başlıyor.

Adam Cole: Ne Yapıyorsun sen?

Cody Rhodes aniden kalkıyor ve kafasını Adam Cole'a çeviriyor. Birden elindeki cam parçası ile Adam Cole'un üzerine koşuyor. Şimdi cam parçasını Adam Cole'un boğazına saplamaya çalışıyor fakat Adam Cole aniden geri çekiliyor. Cody Rhodes dönüyor ve tekrar hamle yapmak istiyor derken Adam Cole elindeki Sledgehammer'ı Cody Rhodes'un suratına yapıştırmaya çalışıyor. Bu sefer Cody Rhodes çekiliyor. Aniden Adam Cole'un karnına bir tekme yapıştırıyor. Şimdi Adam Cole'un suratına bir diz darbesi patlattıktan sonra kenarda duran masalara doğru itiyor Adam Cole'u. Adam Cole masaya çarpıyor ve yerde kalıyor. Cody Rhodes şimdi Adam Cole'u kaldırıyor ve kafasını bacaklarının arasına geçiriyor. Şimdi ise masaya doğru Powerbomb ile gömüyor.

Cody Rhodes: Sesleri duydun. Sesleri duydun öyle değil mi? Gözlerini kapatma, sadece bana bak. Sesleri duydun mu?

Adam Cole kafasını kaldırıyor ve Cody Rhodes'a doğru bakıyor. Aldığı darbenin etkisiyle acı dolu bir surat ifadesiyle bakıyor. Cody Rhodes, Adam Cole'u yakasından tutuyor ve konuşturmaya çalışıyor. Adam Cole aniden Cody Rhodes'un suratına tükürüyor. Cody Rhodes sinirleniyor ve ayağa kalkıyor.

Cody Rhodes: Biliyorum. Çok şey duydun ve çok şey gördün. Daha göreceğin şeyler var. Sana bir şans sunmuştum. Neden tekrar bu hale soktun? Neden beni buna mecbur bırakıyorsun? Yaptığım her şey, yapmak zorunda olduğum tüm bu şeyler...

Cody Rhodes cam parçasını tekrar eline alıyor ve bakmaya başlıyor.

Cody Rhodes: Hepsini sen bu hale getirdin. Pişmanlık duymayacağım.

Cody Rhodes elindeki cam parçası ile Adam Cole'un üzerine doğru yürüyor ve kahkaha atıyor. Birden Cody Rhodes'un başı dönüyor ve dengesini kaybediyor. Dizlerinin üzerine yere düşüyor.

Zamanı gelmedi.

Cody Rhodes: Neden? Neden? Neden?

Cody Rhodes elindeki cam parçasına bakarken Adam Cole aniden bağırarak Cody Rhodes'un üzerine atlıyor. Şimdi cam parçasını alıyor ve Cody Rhodes'un gözüne batırıyor. Görüntüler aniden gidiyor. Cody Rhodes gözünü tutuyor ve acı dolu bir şekilde feryat ediyor. Elindeki kanları kameraya bulaştırıyor. Kamera sadece Cody'nin kanlı elini çekiyor. Suratının ne durumda olduğunu göremiyoruz. Görüntüler kısa süre gidiyor. Tekrar açıldığında ise Cody Rhodes'u arkası dönük bir şekilde görüyoruz. Suratını tutuyor ve acıyla bağırmaya devam ediyor. Adam Cole ona doğru yaklaşıyor. Bu sefer kenardaki Sledgehammer'ı tekrar eline alıyor. Şimdi Sledgehammer ile iyice yaklaşıyor ve havaya kaldırıp Cody Rhodes'un kafasına vuruyor!

HAYIR! Birisi Adam Cole'un elinden Sledgehammer'ı çekip alıyor. Kamera dönüyor ve Adam Cole arkasına bakıyor. Kimse yok fakat Sledgehammer da ortalıkta yok. Adam Cole sinirle küfürler savurduktan sonra tekrar Cody Rhodes'a doğru dönüyor. Fakat birden geri adım atmak zorunda kalıyor.

Cody Rhodes, Adam Cole'a bakıp sırıtmaya başlıyor. Gözündeki yara ve suratından akan kanları umursamadan sadece sırıtıyor. Şimdi Adam Cole'un üzerine doğru yürüyor. Adam Cole geri geri gidiyor. Bir şeye çarpıyor. Adam Cole çarptığı şeyin ne olduğunu görmek için arkasına dönüyor. Bu bir tabut. Adam Cole önce tabuta bakıyor ardından ise üzerine doğru yaklaşan Cody Rhodes'a bakıyor. Cody Rhodes, Adam Cole'a tabutu açmasını söylüyor. Adam Cole ilk seferde bunu yapmıyor. Cody Rhodes şimdi bağırıyor. Adam Cole yavaş yavaş tabutu açıyor.

Adam Cole: Bu da ne a**na koyayım?

''Gerçeğin Ruhu gelince, sizi tüm gerçeğe yöneltecek. Çünkü kendiliğinden konuşmayacak, yalnız duyduklarını söyleyecek ve gelecekte olacakları size bildirecek. O beni yüceltecek. Çünkü benim olandan alıp size bildirecek.''

“Kısa süre sonra beni artık görmeyeceksiniz; yine kısa süre sonra beni göreceksiniz.”

O da yaklaşıyor.

Nedir gerçek olan bu dünyanın topraklarında? Nedir gerçekliği yaratan bu evrenin içerisinde? Gözle görüneni reddetmek doğru mudur? Her görünen gerçek midir? Bugün ya da yarın, belki çok daha ötesinde neler olacağını bilir miyiz? Yeni bir sayfa, bu sefer olması gerektiği gibi. Bunu kim kabul eder? İstediğiniz budur belki. Gerçek bir şans ve gerçek bir arena. Ormanın fısıltılarının içinde. Çık karşısına ve ona göster şafağın yaklaştığını.

Kameralar ormanın ortasında açılıyor. Tam ortada bir ring var. Adam Cole bir köşede, Cody Rhodes ise diğer bir köşede. Adam Cole etrafına bakıyor. Maskeli bir hakem ikilinin durumlarını kontrol ediyor. Şimdi maç başlatma hamlesini yapar yapmaz ringin dışında fişekler patlıyor. Adam Cole ve Cody Rhodes ikilisi birbirlerine doğru yaklaşıyor. Adam Cole, ''Bu sefer yine kaçacak mısın?'' diyor. Cody Rhodes ise gülümsüyor ve ''Bunları ben yapmıyorum ve sen bunu biliyorsun.'' dedikten sonra Adam Cole'un üzerine hamle yapıyor. Adam Cole aniden eğiliyor. Birden parmağını Cody Rhodes'un yaralı gözüne sokuyor. Cody Rhodes acıyla geri gidiyor. Adam Cole şimdi koşuyor ve Superkick patlatıyor. Cody Rhodes yerde kalıyor. Adam Cole bağırarak Cody Rhodes'un kafasına tekmeler vuruyor. Şimdi Cody Rhodes'u kaldırıyor ve German Suplex. Bir kere daha kaldırıyor ve Backdrop Suplex! Şimdi tuşa gidiyor: 1...2...

Cody Rhodes atıyor. Ayaklanmaya çalışıyor. Adam Cole, Cody Rhodes'un üzerine doğru koşuyor. Cody Rhodes aniden eğiliyor ve Adam Cole'un arkasına geçiyor. Şimdi ise kavrıyor ve Cross Rhodes! CODY RHODES KALDIRIYOR ADAM COLE'U VE ŞİMDİ İKİNCİ CROSS RHODES'U VURUYOR! YATIYOR ÜZERİNE VE TUŞA GİDİYOR: 1...2...

Kick Out! İkili yerden kalıyorlar. Birden korna sesleri yükseliyor ringin dışında. Ormanın derinliklerinden birkaç araç alana geliyor. Aracın içinde birileri iniyor. Aracı alana bıraktıktan sonra hızla uzaklaşıyorlar ve ormanın derinliklerinde gözden kayboluyorlar. Cody Rhodes ringin dışına çıkıyor ve Adam Cole'u ayağından çekip ringin dışına çıkartıyor. Yerden bir taş alıyor ve birden Adam Cole'un kafasına vuruyor. Cole'un kafasından hafif hafif kan gelirken Cody taşı kenara atıyor. Şimdi Adam Cole'u Powerbomb pozisyonuna alıyor. Ardından ise araçların birinin üzerine doğru Powerbomb ile gömüyor. O hareketi yapar yapmaz drone görüntüsüne geçiyoruz. Maçın başında belirtilen X işareti çizilmiş yerde alevler yükselmeye başlıyor. Tekrar ringin olduğu kısma döndüğümüzde ise Adam Cole arabanın üzerinde, Cody Rhodes ise hemen kenarda yerde yatıyor.

BN0LMZ.jpg

Cody Rhodes: Senin yüzünden önümü göremiyorum o***pu çocuğu. Şu gözümün haline bak.

Adam Cole cevap veremiyor ve arabanın üzerinde kıvranıyor. Cody Rhodes kalkıyor ve şimdi Adam Cole'u arabanın üzerinden çekiyor. Ringe tekrar sokuyor. Cody Rhodes bir süre ringin etrafında tur atıyor. Derin derin nefes almaya başlıyor ve Adam Cole'un kalkmasını bekliyor. Adam Cole yavaş yavaş ayaklanıyor. Cody Rhodes koşuyor ve bir Superkick patlatıyor. Adam Cole dizlerinin üzerine yere düşüyor. Öylece kalıyor hareket bile etmeden dizlerinin üzerinde yerde. Cody Rhodes şimdi koşuyor ve bir Superkick daha patlatıyor! Adam Cole geriye doğru düşecek gibi oluyor fakat yıkılmıyor. Suratındaki kanlar yere damlarken Cody Rhodes geriliyor iyice. Koşuyor ve bir diz darbesi patlatıyor! Adam Cole birden çekiliyor ve Ushigoroshi!

HAYIR! CODY RHODES REVERSELİYOR VE ŞİMDİ İPLERDEN ZIPLIYOR. CODY'DEN BEAUTİFUL DİSASTER! CODY RHODES ŞİMDİ ADAM COLE'U KALDIRIP KAVRIYOR VE DIN'S FIRE! CODY RHODES RİNGİN ZEMİNİNE VURUYOR BİRKAÇ DEFA. ŞİMDİ İSE KALDIRIYOR VE CROSS RHODES!

ADAM COLE ZIPLAYARAK REVERSELİYOR VE CODY RHODES'UN ARKASINA GEÇİYOR. O CODY RHODES'U CROSS RHODES POZİSYONUNA ALIYOR VE CROSS RHODES! ADAM COLE'DAN CROSS RHODES! Adam Cole şimdi kenara geçiyor. Bir süre soluklanıyor. Cody Rhodes'un hafifçe ayaklanmaya başlamasını bekliyor. Kısa bir süre geçtikten sonra Cody Rhodes ayaklanıyor ve Adam Cole ona doğru koşuyor.

CODY RHODES'DAN BIG BOOT GELİYOR! ADAM COLE YEDİĞİ DARBENİN ETKİSİYLE GERİ GERİ GİDİYOR. CODY RHODES BİTİRİCİ HAMLE İÇİN ADAM COLE'UN ÜZERİNE GİDİYOR.

ADAM COLE'DAN SUPERKICK! CODY RHODES YIKILMADAN ADAM COLE ONU KENDİSİNE ÇEKİYOR VE ŞİMDİ İSE CROSS-LEGGED LAST CALL! Adam Cole yatıyor Cody Rhodes'un üzerine ve tuşa gidiyor: 1...2...

3!

Kazanan Ve Hala Şampiyon: Adam Cole

Adam Cole ayaklanmaya çalışıyor. Şimdi ayaklanıp iplere doğru yaslanıyor. Bir süre sesini bile çıkarmadan sadece nefes alıp veriyor. Hakem kaldırıyor Adam Cole'un elini ve hızla alandan uzaklaşıyor. Bu sırada tekrar drone çekimine geçiyoruz. Ormandaki yangın iyice büyüyor. Dumanlar kara bulutlar oluşturmuş durumda. Cody Rhodes ringin ortasında hareketsiz yerde yatıyor ve sadece gökyüzüne bakıyor. Birden kendi kendine gülmeye başlıyor. Adam Cole iplerden çekilip ona doğru yaklaşıyor.

Cody Rhodes: Kendine ne yaptığının farkında bile değilsin öyle değil mi? Tekrar.

Adam Cole: Tekrar yaptığım şey kıçına tekme vurmak. Tekrarlanan şey bu. Az sonra yapacağım şey ise ilk olacak.

Adam Cole cebinden bir jilet çıkartıyor. Şimdi jileti havaya kaldırıyor. Cody Rhodes'un üzerine doğru çıkıyor. Jiletin ucunu Cody Rhodes'un boğazına doğru götürüyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=lw2aL98OfPU[/ame]
dqP0Hn.jpg

Adam Cole elinden jileti düşürüyor. Etrafa bakmaya başlıyor. Ateşler iyice yükseliyor. Görüntüler değişmeye başlıyor. Kısa bir süre ormanın etrafını görüyoruz. Etrafa kaçışan hayvanların ardından ağaçların ardında saklanan birilerini görüyoruz. Kameraya yaklaşıyor. Fakat ortalıkta kimse yok. Farklı noktalardan dumanlar havaya yükselirken kameralar tekrar Adam Cole'un olduğu noktaya dönüyor.

Onu bize getir.

Hafif hafif yağan yağmur iyice hızlanıyor. Adam Cole fısıltıların nereden geldiğini anlamak için ringin dışına çıkmak istiyor. Aniden Cody Rhodes kalkıyor ve Adam Cole'un ensesine bir dirsek darbesi vuruyor. Adam Cole düşüyor. Cody Rhodes peşinden çıkıyor ve Adam Cole'un karnına tekmeler vurmaya başlıyor. Yağan yağmur şiddetleniyor. Cody Rhodes bir toprak parçasını eline alıp Adam Cole'un suratına bastırıyor ve bağırarak yumruklar atıyor. Şimdi Adam Cole saçlarından tutup sürüklemeye başlıyor.

XFNXUA

Cody Rhodes, Adam Cole'u bir mezarlığa getiriyor. Adam Cole kalkıp toparlanmaya çalışıyor fakat Cody Rhodes ona yumruklar atıyor. Adam Cole şimdi yumruklardan birisinden sıyrılıyor. Cody Rhodes'a bir Headbutt yapıştırıyor. Cody Rhodes acıyla burnunu tutuyor. Cody Rhodes geri geri giderken Adam Cole koşuyor ve bir Superkick patlatıyor. Cody yerde. Adam Cole soluklanıyor ve dikkatini kenarda duran bir kürek çekiyor. Yeni kazılmış bir mezarın hemen kenarında kürek var. Adam Cole o küreği alıyor ve şimdi Cody'nin sırtına vuruyor defalarca.

Cody Rhodes aldığı darbelerin etkisiyle hareket dahi edemiyor. Adam Cole şimdi Cody Rhodes'u tutuyor ve mezarın önüne getiriyor. Cody Rhodes'u mezarın içine doğru atmak için hamle yapıyor. Adam Cole mezara iyice yaklaşıyor. Cody Rhodes'u mezarın içine atacağı sırada...

Mezarın içinden Liv Morgan çıkıyor! Aniden zıplıyor ve Adam Cole'a bir dirsek darbesi yapıştırıyor. Şimdi birden Adam Cole'u kavrıyor ve Sister Abigail! Liv Morgan'ın suratında değişik bir ifade var. Adam Cole'a bakıyor ardından ise kafasını Cody Rhodes'a çeviriyor. Cody Rhodes, Liv Morgan'a bakmamaya çalışıyor.

Liv Morgan: Neler hatırlıyorsun Cody? Bu kaçıncı sefer?

Cody Rhodes: Liv?

Liv Morgan: Belki Liv'im, belki değilim. Neler hatırlıyorsun?

Cody Rhodes başını tutuyor ve şimdi kulaklarını kapatıyor. Hemen ardından gözlerini kapatıyor ve ayağa kalkıp nefes almaya çalışıyor. Liv Morgan, Cody Rhodes'un kolundan tutuyor ve sertçe sıkıyor.

Liv Morgan: Bu sefer değil. O gördüklerin, o yaşadıkların bu sefer değil. Ben buradayım, yanındayım.

Cody Rhodes: Sen misin?

Liv Morgan: Başka kim olacaktı?

Liv Morgan kendi kendine gülüyor. Cody Rhodes hala değişik duygular içerisinde ve öylece Liv Morgan'a bakıyor.

Liv Morgan: Neden yabancı birini görmüşsün gibi bakıyorsun? Halledeceğin bir iş kaldı.

Cody Rhodes kafasını Adam Cole'a çeviriyor. Şimdi ikili Adam Cole'u aynı anda kaldırıyor ve boşta duran mezarın içine bakıyorlar. Adam Cole'u aniden mezarın içine atıyorlar. Liv Morgan, Cody Rhodes'un eline bir şey sıkıştırıyor. Cody Rhodes elindeki şeye bakıyor...

Bu bir zippo. Cody Rhodes zippoyu yakıyor. Şimdi ise mezarın içine atıyor. Mezar alev almaya başlıyor. Liv Morgan kahkahalar atarken Cody Rhodes daha sakin bir şekilde bakıyor.

Liv Morgan: Krallık...

Cody Rhodes, Liv Morgan'a çeviriyor kafasını. Liv Morgan şimdi Cody Rhodes'un elini tutuyor.

Liv Morgan: Bizim krallığımız.

Kamera yanan mezara odaklanıyor. Şimdi ise Liv Morgan'ın suratına odaklanıyor...

Liv Morgan: BENİM KRALLIĞIM!

Liv Morgan aniden Cody Rhodes'un kafasından tutuyor ve yanan mezarın içine atıyor. Cody Rhodes düşüyor ve alevler iyice yükseliyor. Liv Morgan kendisini geriye atıyor. Bir süre tepkisiz kalıyor ardından ise kendi kendine gülmeye başlıyor. Liv Morgan yere yatıyor ve gökyüzüne doğru bakıyor. Kameralar Liv Morgan'ın sırıtan suratına odaklanıyor.

Liv Morgan kendi kendine şarkılar mırıldanırken aniden kameralar kapanıyor!

wolfgang_350x200.jpg

Gecenin ana maçı için son hazırlıklar yapılıyor. Şimdi ise Titantron açılıyor.

Wolfgang: Güreş kariyerinizi s**meye geliyorum. Hepinizi karım yapacağım.

seth-rollins-raw-13-de-abril-2020_350x200.jpg

Seth Rollins: Dünya tarihinin en büyük suçlarından birini işleseydim ve FBI başıma milyon dolarlık ödül koysaydı muhtemelen başıma daha az şey gelirdi. Fakat sizi anlayabiliyorum, dördünüzü birden çok iyi anlıyorum. İşin mantığını çok çabuk çözdüm. Hiç kimsenin babasını bile tanımadığı ortamda ben herkesin kendisi için savaşacağı bir maça şampiyon olarak çıkacağım. Kariyerimde çok özel anlarım oldu. Ve başıma ne gelirse gelsin onlar zihnimde hala yerlerini koruyorlar. Şundan eminim ki hastane odasına her girdiğimde buradan daha güçlü çıkıyorum.

İşin gerçeği şu ki herkes aslanın tökezlemesini bekliyordu. Bu sürüye liderlik etmek için en doğru anı kolluyorlardı. Beni alt etmek için varını yoğunu ortaya koyan bu insanlar belki de beni bir mucizeye mecbur bırakmak istiyorlardı. Evet, mucizeyi gerçekleştirmeye ihtiyacım olsaydı bunu yapardım. Ama ben mucizelere inanmam, sadece işimi yaparım ve yaptığım iş birçoğunuz tarafından mucize olarak tanımlanır. Çok iyi bildiğiniz bir şey var. Ben günümüz koşullarının talep ettiği her şeye karşılık veren bir güreşçiyim. Bu; ne zamanı çoktan geçmiş Jericho'da, ne bunak Hogan zamanından kalma adamda, ne de tarih öncesi devirden kalma bir adamda rastlanılacak bir şey değil. Peki ya Nakamura'da? Onun kim olduğunu bile unuttum. Ama siz benim yaptıklarımı unutamayacaksınız. 6 yıl önce koltuk değnekleri ile çıkıp hak ettiğim ödülü nasıl havaya kaldırdıysam, o durumda bile olsam Championship Scramble'da günün sonunda GWA Şampiyonluğunu havaya kaldıracağım!

the-rock-comments-on-chris-jericho-promo_350x200.jpg

Chris Jericho: Maçtaki rakiplerim adeta yamyam gibi. Bunun farkındayım. Tıpkı benim kadar şampiyonluğu istiyorlardır fakat arada bir fark var; ben onlara göre başarıya çok daha fazla açım. Karşımdakilerin ne kadar kararlı, ne kadar istekli, ne kadar moralli olduğu umurumda değil. Benim bir adım var ve bu ad profesyonel güreş sektöründe bir markadır. Chris Jericho, buzlar ülkesini cayır cayır yakmaya ve GWA Şampiyonluğunu elde etmeye geliyor. Tek önerim, herkesin hiç olmadığı kadar fazla çalışması ve "Painmaker" Chris Jericho karşısında varını yoğunu ortaya koyması. Championship Scramble'da ne kadar zırlak o.. evladı varsa hepsini ağlatmaya geliyorum!

kw3xmul2_350x200.jpg

John Cena: Heath Slater'ı Kıtalararası şampiyonu yaparak yeni düzenin ilk adımını attık. Carmella'yı sonsuzluğa gönderdik ve Rollins, sıradaki sensin. Aylar önceki çekişmelerimizi hatırladın mı Rollins? Onlar hiçbir şey. Geçmişteki John Cena burada değil! NWO John Cena burada! Geçen hafta gördüklerin sadece başlangıç. Bundan sonraki hayatın acı ile geçecek. NWO düzeninde sana ve senin gibilere yer yok, sadece acı çekip önümüzde yok oluşunuzu izleyeceğiz. Bugün seni sonsuzlukla tanıştıracağım, ve tanışırken duyacağın ilk cümle yeni GWA şampiyonu John Cena olacak!

Nak_IntFull.0_350x200.jpg

Shinsuke Nakamura: Kazanacağım. Evet.

[ame]https://youtu.be/j9Oh6khHJgY[/ame]

Chris Jericho girişte görünüyor. Girişte bir süre durup seyircilere bakıyor. Seyirciler Jericho'nun müziğine eşlik ediyorlar. Chris Jericho şimdi girişini gerçekleştiriyor. Hemen köşeye yaslanıyor ve rakibini beklemeye başlıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=LaKbvmetj1g[/ame]

Shinsuke Nakamura! Özel bir şarkıyla giriş yapıyor. Klasik tauntları eşliğinde ringe doğru ilerliyor. Hemen merdivenlerden çıkıyor ve ringe girip Chris Jericho'nun karşısına dikiliyor. Hakem son kontrolleri yaptıktan sonra maçı başlatıyor.

GWA Championship Scramble Match
Seth Rollins (c) vs. Shinsuke Nakamura vs. Chris Jericho vs. Wolfgang vs. John Cena

Süre: 5:00,00 (5 dakika 0 saniye 0 salise)

Chris Jericho ve Shinsuke Nakamura ikilisi karşı karşıyalar. Shinsuke Nakamura birkaç adım yaklaşıyor ve saygıyla eğildikten sonra elini uzatıyor Chris Jericho'ya. Chris Jericho gülümsüyor ve o da elini uzatıyor. Fakat Chris Jericho birden Shinsuke Nakamura'ya tokat yapıştıyor. Chris Jericho, ''S**tiğimin Japonları'' diye bağırdıktan sonra Shinsuke Nakamura'nın göğüsüne Chop darbeleri vurmaya başlıyor. Şimdi bu Chop darbeleri ile Shinsuke Nakamura'yı köşeye kadar getiriyor. Jericho, Nakamura'nın kolundan tutuyor ve diğer köşeye gönderiyor. Nakamura çarpıyor sırtını. Jericho koşuyor onun üzerine derken Shinsuke Nakamura çekiliyor. Sert bir dirsek darbesi yapıştırıyor. Nakamura'dan şimdi Snapmare ve hemen ardından Jumping Knee Drop! Shinsuke Nakamura seyircilere doğru dönüp taunt atıyor.

Süre: 3:47,24 (Dakika: Saniye, Salise)

Chris Jericho yavaş yavaş kalkıyor. Shinsuke Nakamura dirsek darbeleri vuruyor. Jericho'dan birden Headbutt geliyor. Shinsuke Nakamura darbenin etkisiyle geri geri gidiyor fakat yere düşmüyor. Birden dönüyor Chris Jericho'ya doğru ve Roundhouse Kick patlatıyor. Bu sefer Chris Jericho geri geri gidiyor fakat o da yıkılmıyor. Seyirciler ikiliyi alkışlarken Chris Jericho aniden iplerden sekiyor ve Nakamura'ya doğru koşup Shoulder Block'u patlatıyor. Chris Jericho şimdi Stomp darbeleri vurmaya başlıyor. Shinsuke Nakamura darbelerden korunup ayağa kalkmaya çalışıyor. Jericho ona ayağa kalkması için fırsat veriyor. Shinsuke Nakamura kalkarken Jericho birkaç geri adım atıyor. Chris Jericho şimdi aniden koşuyor ve Judas Effect! HAYIR! Shinsuke Nakamura ani bir hamle ile durumu tersine çeviriyor. Jericho'yu kolundan yakalıyor ve Cross Armbreaker pozisyonuna alıyor. Chris Jericho pes edecek mi?

Süre: 1:56,57 (Dakika: Saniye, Salise)

Chris Jericho kıvranıyor ve pes etmemek için son çabalarını gösteriyor. Shinsuke Nakamura bağırıyor kendi kendine ve kilidi sıkmaya devam ediyor. Kısa bir süre sonra bırakıyor ve ayağa kalkıyor. Shinsuke Nakamura ringin içinde bir sağa bir sola gidiyor. Jericho'nun kalkmasını bekliyor. Chris Jericho şimdi ayağa kalkıyor. Shinsuke Nakamura, Jericho'nun arkasına geçiyor ve Backstabber! Shinsuke Nakamura şimdi Chris Jericho'yu kaldırıyor ve Release Back Suplex! Nakamura üstünlüğü tamamen eline almış durumda. Stomp darbeleri vurmaya başlıyor. Şimdi Chris Jericho'yu kafasından kavrıyor ve Headlock'a alıyor. Chris Jericho dirsek darbeleri vurmaya başlıyor. Shinsuke Nakamura geri geri gidiyor. Shinsuke Nakamura dönüp Roundhouse Kick deniyor fakat Chris Jericho eğiliyor. Shinsuke Nakamura bu sefer ise Spinning Wheel Kick patlatıyor! Jericho bundan kaçamıyor. Chris Jericho yerde kıvranırken Shinsuke Nakamura hemen köşeye geçiyor. Köşede tauntlar atıyor ve Chris Jericho'nun ayaklanmasını bekliyor. Jericho ayaklanıyor ve Shinsuke Nakamura koşuyor. Şimdi ise Kinshasa!

Süre: 0:05,44 (Dakika: Saniye, Salise)

HAYIR! JERİCHO ÇEKİLİYOR! SHINSUKE NAKAMURA ARKASINA DÖNÜYOR DERKEN CHRIS JERICHO'DAN CODEBREAKER! Chris Jericho hemen tuşa gidiyor: 1...2...

3!

Tuşu Bulan ve Geçici Şampiyon: Chris Jericho

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=hJSebsrJJ7g[/ame]
wwe-nxtuk02-wolfgang_350x200.jpg

Wolfgang girişte görünüyor. Hızla koşarak ringe girişini gerçekleştiriyor. O ringe girer girmez ikinci 5 dakika başlıyor.

Wolfgang ve Chris Jericho karşı karşıya geliyorlar. Chris Jericho ona bakarak sırıtırken Wolfgang birden orta parmağını gösteriyor Jericho'ya. Jericho bozuluyor ve daha agresif bir şekilde bakıyor. İkili birden kafa kafaya vererek Face fo Face yapıyorlar derken Wolfgang birden Jericho'yu kavrıyor ve Bear Hug! Chris Jericho kıvranıyor. Wolfgang birden bırakıyor onu ve şimdi Uppercut patlatıyor. Wolfgang seri Uppercutlar vurmaya başlıyor. Şimdi ise Short-Arm Lariat! Chris Jericho yerde ve hızla ayağa kalkmaya çalışıyor derken Wolfgang'den Discus Lariat! Wolfgang kalkmaya çalışan Shinsuke Nakamura'yı görüyor ve Big Boot'u patlatıyor! Şimdi tekrar Jericho'ya dönüyor. Kaldırıyor ve Gutwrench Suplex! Wolfgang şimdi tuşa gidiyor: 1...2...

Süre: 2:59,05 (Dakika: Saniye, Salise)

Chris Jericho atıyor. Wolfgang hızla kalkıyor ve Jericho'yu saçlarından çekip kaldırıyor. Önce iplere göndermeyi düşünüyor fakat birden vazgeçiyor. Jericho'yu kendisine doğru çekiyor ve bir dirsek darbesi patlatıyor. Şimdi köşeye doğru gönderiyor. Köşede Jericho'nun karnına yumruk darbeleri vuruyor. Şimdi kafasına dirsek darbeleri vurduktan sonra köşeye çıkartıyor. Hemen ardından kendisi köşeye çıkmak istiyor fakat Shinsuke Nakamura birden gelip Wolfgang'ı kendisine çeviriyor. Wolfgang ona yumruk sallıyor ama Shinsuke Nakamura, Wolfgang'ın yumruğunu tutup indiyor ve birden Headbutt patlatıyor. Nakamura, Wolfgang'i köşeye yatırıyor ve Corner Pressing Low Stomp! Bu sırada köşenin üzerinde oturan Jericho bir tekme yapıştırıyor Nakamura'nın suratına. Nakamura geri geri gidiyor. Jericho köşede ayaklanıyor. Şimdi zıplıyor ve Missile Dropkick!

Süre: 1:09,05 (Dakika: Saniye, Salise)

Shinsuke Nakamura yerde yatarken Chris Jericho ayağa kalkıyor. Koşuyor iplere doğru ve şimdi Lionsault! Chris Jericho şimdi tekrar ayaklanıyor derken Wolfgang koşuyor ve Spear! Hemen ardından kaldırıyor ve Gutwrench Sitout Powerbomb. Wolfgang eliyle alkış yaparak tempo tutuyor. Seyircileri çoşturmaya çalışıyor. Şimdi Chris Jericho'yu tekrar kaldırıyor ve Damage Point! Wolfgang tuşa gidiyor: 1...2...

Süre: 0:16,39 (Dakika: Saniye, Salise)

Chris Jericho tuşu atıyor! Wolfgang sinirle ringin zeminine vuruyor. Bu sırada seyirciler geri sayıma eşlik ediyor. Wolfgang kafasını girişe doğru çeviriyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=IU0XrJDyYY8[/ame]
Cena-World-Order_350x200.jpg

John Cena girişte ve Too Sweet çekerek ringe doğru ilerliyor. Ringe girer girmez Wolfgang onu yumruklamaya başlıyor. John Cena karşılık vermeye çalışıyor ve başarılı oluyor. Şimdi üstünlüğü o eline alıyor. Wolfgang şimdi köşeye gönderiyor. Wolfgang sırtını köşeye çarparken John Cena iplerden sekiyor ve Running Bulldog! Wolfgang ringin ortasında yerde. Shinsuke Nakamura geliyor John Cena'nın üzerine. Nakamura'dan bir Clothesline! John Cena yerden hızlı kalkıyor ve bir yumruk sallıyor. Shinsuke Nakamura sıyrılıyor ve şimdi Snapmare ile yatırıyor yere John Cena'yı ardından ise Jumping Knee Drop! John Cena kenara çekiliyor. Shinsuke Nakamura acıyla dizini tutuyor. John Cena kalkıyor şimdi ve Nakamura'yı Body Slam ile Wolfgang'ın yanına yatırıyor. Wolfgang ve Shinsuke Nakamura yan yana yerdeler. Bu sırada Chris Jericho geliyor! John Cena ile birbirlerine bakıyorlar. Chris Jericho birden elini havaya kaldırıyor. John Cena ona tuhaf tuhaf bakıyor ve gülmeye başlıyor. Şimdi o da elini havaya kaldırıyor. John Cena ve Chris Jericho'dan Wolfgang ve Shinsuke Nakamura ikilisine Five Knuckle Shuffle!

Süre: 2:11,75 (Dakika: Saniye, Salise)

Seyirciler bu hareketin ardından çoşuyorlar. Jericho şimdi Too Sweet çekiyor. John Cena bir süre düşünüyor. Şimdi o da Too Sweet çekiyor. İkili seyircileri iyice çoşturuyorlar. Chris Jericho, Wolfgang'i işaret ediyor. John Cena şimdi Wolfgang'i kaldırıyor ve omuzluyor. Bir yandan Chris Jericho sinsi sinsi John Cena'nın arkasına geçiyor. John Cena'dan Wolfgang'e Attitude Adjustment! Chris Jericho aniden John Cena'ya doğru hamle yapmak istiyor fakat John Cena onu fark ediyor. Sinirli bir şekilde Chris Jericho'ya bakıyor. Chris Jericho tekrar gülümsüyor ve John Cena'ya sarılıyor şimdi. Yerde yatan bir diğer isim olan Shinsuke Nakamura'yı gösteriyor bu sefer. John Cena kafasını sallıyor ve Shinsuke Nakamura'ya yöneliyor.

Süre: 0:50,87 (Dakika: Saniye, Salise)

FAKAT JOHN CENA BİRDEN CHRIS JERICHO'YA DÖNÜYOR VE OMUZLUYOR! ARDINDAN İSE ATTITUDE ADJUSTMENT! SHINSUKE NAKAMURA'NIN ÜZERİNE! John Cena, Chris Jericho üzerinden tuşa gidiyor: 1...2...

Tuşu Bulan ve Geçici Şampiyon: John Cena

Süre: 0:21,42 (Dakika: Saniye, Salise)

John Cena ayağa kalkıyor ve köşeye çıkıp taunt atıyor. Kendi kendine gülüyor ve yerde yatan isimlere bakıyor. Kafasını girişe doğru çeviriyor ve geri sayımın bitmesini bekliyor. Parmağıyla saat işareti yapıyor. Şimdi elini kulağına götürüyor ve seyircileri dinliyor. Seyirciler son saniyeleri sayıyor. Şimdi maçın son katılımcısının müziği çalmaya başlıyor...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=h9Uhl1MYFb8[/ame]
Redesign
Rebuild
Reclaim

Seyirciler ayaklanıyor. Seth Rollins chantleri yükselmeye başlıyor. John Cena ciddileşiyor ve girişe doğru bakıyor. Müzik bir süre çalmaya devam ediyor fakat gelen giden olmuyor. John Cena karnını tutarak kahkahalar atmaya başlıyor. Seyirciler yuhalıyorlar. Müzik çalmaya devam ediyor fakat hala gelen giden yok. John Cena hızlıca kenardan bir mikrofon istiyor.

john-cena-1_350x200.jpg

John Cena: Buna şaşırmıyorum. Buna gerçekten şaşırmıyorum. İşleri bu hale sen getirmiştin. Birbirimizi aylarca Grönland şovlarında sakat bırakmaya çalışırken işlerin bu noktaya gelebileceğine gayet iyi biliyordum. Sen benden birçok şeyi çaldın. Bir sonraki hamlemi çaldın, Royal Rumble maçına 30. sıradan girme hakkımı çaldın, yeni düzen yaratma şansımı elimden almaya çalıştın. Şu an ne durumdayız? Maça bile çıkabilecek gücün kalmadı. Senin icabına baktık. Şu an geçici şampiyon değilim. Şu an gerçek GWA Şampiyonuyum. Geriye kalan 10 dakika bittiğinde kemeri havaya kaldıracağım. Yeni düzeni sizlerin gözlerinizin içine bakarak kutlayacağım. Ve bu çooook tatlııı!

cena_350x200.jpg

SETH ROLLINS BURADA! SETH ROLLINS ALANDA! İNANILMAZ BİR REAKSİYON KOPUYOR. SETH ROLLINS, JOHN CENA'NIN SURATINA DİZ DARBESİNİ PATLATTIKTAN SONRA ELLERİNİ İKİ YANA AÇIYOR VE SEYİRCİLERE DOĞRU DÖNÜYOR. SON 10 DAKİKA BAŞLIYOR!

Seth Rollins kollarını iki yana açtıktan sonra biraz acı çekiyor ve omzunu tutuyor. Hakem bir şeyler soruyor Seth Rollins'e. Seth Rollins, ''Ben iyiyim.'' diyor ve kafasını yerden kalkmaya çalışan Shinsuke Nakamura'ya doğru çeviriyor. Seth Rollins hızla kaldırıyor Shinsuke Nakamura'yı ve köşeye doğr gönderiyor. Köşede tekmeler atıyor. Şimdi Shinsuke Nakamura'yı köşeye çıkartıyor ve hemen ardından kendisi çıkıyor. Kavrıyor Shinsuke Nakamura'yı ve Superplex! Başarılı! Seth Rollins tuşa gitmek istiyor faka öncesinde ayaklanan birisini fark ediyor. Bu Wolfgang. Seth Rollins'e bakıyor. Seth Rollins şimdi doğrulup onun karşısına çıkıyor.

Wolfgang: Sen ölmedin mi o***pu çocuğu?

Seth Rollins: Pek ölmüş gibi görünmüyorum. Ne dersin ha?

Süre: 08:27,36 (Dakika:Saniye,Salise)

Wolfgang ve Seth Rollins ikilisi aniden birbirlerini yumruklamaya başlıyorlar. Hiç durmadan hızlı bir şekilde yumruk darbeleri ile birbirlerini hırpalıyorlar. En sonunda ikisi birden güçsüz düşüyor. Wolfgang birden Seth Rollins'in kolunu çeviriyor. Seth Rollins ani bir takla atıyor ve Wolfgang'in arkasına geçiyor. Wolfgang'ın arkasından kavrayıp kaldırmak istiyor fakat başaramıyor. Seth Rollins bu sefer acıyla kendini dizlerinin üzerine yere bırakıyor. Wolfgang, ''Pek yaşıyor gibi görünmüyorsun.'' dedikten sonra Seth Rollins'in suratına bir Big Boot yapıştırıyor. Şimdi kaldırıyor ve Stalling Suplex! Seth Rollins bu hareketten sonra kendisini ringin dışına bırakıyor.

Wolfgang onun peşinden gitmek istiyor fakat birden Chris Jericho, Wolfgang'i Roll Up pozisyonuna alıyor: 1...2...

Wolfgang atıyor! Hızlıca kalkıyor ve Jericho'ya hamle yapıyor. Jericho bir dirsek darbesi vuruyor. Şimdi Wolfgang'in dizine tekme yapıştırıyor ardından suratına bir dirsek darbesi daha. Wolfgang yere düşüyor. Chris Jericho birden Wolfgang'in ayaklarını çeviriyor ve Walls of Jericho pozisyonuna alıyor. Wolfgang acı içinde kıvranıyor ve pes etmemek için mücadele ediyor. Birden John Cena geliyor ve Jericho'yu kilit pozisyonundan Inverted Suplex'e alıyor! Şimdi ise Inverted Suplex! John Cena, Wolfgang'e dönmek istiyor. Wolfgang yavaş yavaş ayaklanıyor. John Cena ona doğru hamle yapacağı esnada aniden Shinsuke Nakamura geliyor ve John Cena'ya Kinshasa yapıştırıyor! BAŞARILI! Shinsuke Nakamura şimdi ayaklanıyor.

WOLFGANG'DEN SHINSUKE NAKAMURA'YA SPEAR! HEMEN BİR TUŞ DENEMESİ: 1...2...

3!

Tuşu Bulan ve Geçici Şampiyon: Wolfgang

Süre: 06:50,46 (Dakika:Saniye,Salise)

Çok ani bir şekilde gelen Spear ile Wolfgang tuşu buluyor. Bir süre yerden kalkmıyor ve kendi kendine giriyor. Wolfgang şimdi kendini ringin dışına bırakıyor ve Seth Rollins'e bakıyor. Seth Rollins ayaklanmış durumda. Wolfgang onun üzerine doğru koşuyor ve Spear! HAYIR! Seth Rollins çekiliyor ve Wolfgang kafasını çelik merdivenlere doğru çarpıyor ve yerde kalıyor. Wolfgang'in kafasından hafif hafif kan akarken Seth Rollins derin bir nefes alıyor ve etrafına bakıyor. Ringin içinde John Cena ve Shinsuke Nakamura ikilisi yerde. Chris Jericho ise iplere tutunarak kalkmaya çalışıyor ve köşeye yaslanıyor. Seth Rollins şimdi Wolfgang'e dönmeyi tercih ediyor ve ona seri tekmeler vuruyor. Seth Rollins şimdi Wolfgang'i kaldırıyor ve ringin içine sokmak istiyor fakat gücü yetmiyor. Seth Rollins bu haline sinirleniyor ve bariyerlere bir tekme geçiriyor ve kendi kendine küfürler savuruyor. Seth Rollins ringe dönmek istiyor derken Chris Jericho'dan Suicide Dive!

Buğra Gür: Seth Rollins oldukça kötü durumda gözüküyor. Sinirlerine hakim olmalı.

Tazz: Analiz.

Chris Jericho ve Seth Rollins ringin dışında yan yana yerde yatıyorlar. Wolfgang ise çelik merdivenlere yaslanmış durumda ve suratından akan kanları temizlemeye çalışıyor eliyle. John Cena ayağa kalkmaya çalışıyor. Shinsuke Nakamura peşinden ayağa kalkıyor. İkilinin arkaları birbirlerine dönük şimdi sırtları birbirine çarpıyor ve dönüyorlar birbirlerine.

Süre: 04:31,31 (Dakika:Saniye,Salise)

Shinsuke Nakamura birden Chop darbeleri vuruyor. John Cena bu darbelere karşı koyamıyor. Shinsuke Nakamura Chop darbelerine devam ediyor. John Cena köşede ve Shinsuke Nakamura bu sefer tekmeler atıyor. Arka arkaya tekmelerin ardından tekrar Chop darbelerine dönüyor. Tekme, Chop, tekme, Chop derken en sonunda duruyor. John Cena'yı kendisine doğru çekiyor ve kaldırmaya çalışıyor. John Cena birden sıyrılıyor. Şimdi Shinsuke Nakamura'yı kavrıyor ve Belly to Belly Suplex! Hayır, Shinsuke Nakamura izin vermiyor. Zıplıyor ve John Cena'nın suratına bir diz darbesi patlatıyor. John Cena yine suratına diz darbesi yiyor ve bu sefer küfürler savuruyor. Suratını tutarken Shinsuke Nakamura onun kolundan tutuyor ve iplere doğru gönderiyor. John Cena iplerden sekiyor derken Shoulder Block! Shinsuke Nakamura yerde bu sefer. Hızlıca kalkıyor. John Cena'dan bir Shoulder Block daha. Şimdi Shinsuke Nakamura tekrar kalkıyor derken John Cena'dan Fisherman Suplex.

John Cena, Shinsuke Nakamura'yı yerden kaldıracağı sırada Chris Jericho ringe dalıyor. John Cena'yı arkasından kavrıyor ve Overhead Release German Suplex! Chris Jericho hemen tuşa gidiyor: 1...2 John Cena atıyor. Chris Jericho kalkıyor John Cena ile birlikte. John Cena'nın bu kadar hızlı ayağa kalkmasından dolayı Jericho sinirleniyor. Bağırarak John Cena'nın üzerine doğru koşuyor derken John Cena onu omuzluyor ve Attitude Adjustment pozisyonuna alıyor. Şimdi ise Attitude Adjustment geliyor!

CHRIS JERICHO AYAKLARININ ÜZERİNE DÜŞÜYOR! ŞİMDİ JOHN CENA'YA DOĞRU HAMLE YAPIYOR VE CODEBREAKER! FAKAT HAYIR BU DA BAŞARISIZ. JOHN CENA YIKILMIYOR VE CHRIS JERICHO'YU BİRDEN POWERBOMB POZİSYONUNA ALIYOR. ŞİMDİ İSE POWERBOMB!

Süre: 02:49,40 (Dakika:Saniye,Salise)

John Cena eline havaya kaldırıyor ve Five Knuckle Shuffle için hazırlanıyor. İplerden sekiyor ve şimdi Five Knuckle Shuffle! John Cena kalkıp taunt atıyor. Chris Jericho ayaklanıyor. John Cena şimdi onu kolundan çekiyor kendisine doğru ve Attitude Adjustment pozisyonuna alıyor. Seyirciler ayaklanıyorlar. Chris Jericho çırpınmaya ve John Cena omzundan inmeye çalışıyor fakat başaramıyor. John Cena'dan Attitude Adjustment!

379913_10151064794920648_695430647_22217282_2041169830_nA.jpg

John Cena tuşa gitmek istiyor fakat ringe aniden Seth Rollins giriyor ve John Cena'ya Curb Stomp'u patlatıyor! Hemen tuşa gidiyor: 1...2...

Tuşu Bulan ve Geçici Şampiyon: Seth Rollins

Süre: 02:19,05 (Dakika:Saniye,Salise)

Seth Rollins, John Cena'ya bakarak kahkaha atmaya başlıyor. John Cena'nın burnundan kan akıyor. Seth Rollins ona doğru yaklaşıyor şimdi, ''Senin kaderin bu.'' diye bağırdıktan sonra yerde yatan John Cena'ya dirsekler vuruyor. John Cena bu darbelerden kendini korumaya çalışıyor. Bu sırada ringe Wolfgang giriyor ve Seth Rollins'i saçından çekip kendisine çeviriyor. Bir tekme yapıştırıyor ve şimdi DDT! Wolfgang yerden kaldırıyor Seth Rollins'i ve şimdi Deadlift One-Arm Buckle Bomb. Seth Rollins acıyla yerde kıvranıyor. Adeta titriyor ve iplere tutunmaya çalışıyor. Wolfgang şimdi onu köşeye alıyor ve yumruklar atıyor. Köşeden çekiyor ve Biel Toss. Wolfgang agresif bir surat ifadesiyle etrafına bakıyor.

Shinsuke Nakamura adeta bir yılan gibi Wolfgang'e yaklaşıyor ve kolundan yakalayıp Cross Armbreaker pozisyonuna alıyor. Ama Wolfgang çok ani bir şekilde sıyrılıyor bu kilitten. Shinsuke Nakamura kalkıyor ve Kinshasa! Wolfgang çekildi ve iplere koşuyor. Şimdi ise Spear! Shinsuke Nakamura, Wolfgang'in üzerinden atlıyor. Shinsuke Nakamura dönüyor ve bir tekme sallamak istiyor. Wolfgang birden Shinsuke Nakamura'yı çeviriyor ve Front Powerslam! Seyirciler ikilinin bu ani hareketlerine karşılık alkış yaparak tempo tutuyorlar. Wolfgang eliyle köşeyi gösteriyor. Şimdi köşeye doğru çıkıyor ve ayaklanıyor. Shinsuke Nakamura kalktığı an Wolfgang atlıyor ve Diving Double Axe Hand! Wolfgang taunt atıyor. Shinsuke Nakamura ağır ağır ayaklanıyor. Şimdi Wolfgang, Shinsuke Nakamura'nın üzerine koşuyor ve Spear!

SHINSUKE NAKAMURA ÇEKİLİYOR! WOLFGANG DÖNÜYOR DERKEN SHINSUKE NAKAMURA KOŞUYOR BU SEFER VE KINSHASA! BAŞARILI! SHINSUKE NAKAMURA TUŞA GİTMEK İSTİYOR DERKEN...

Süre: 00:13,41 (Dakika:Saniye,Salise)

CHRIS JERICHO'DAN SHINSUKE NAKAMURA'YA JUDAS EFFECT!

Bu sırada kenarda John Cena, Wolfgang'in üzerine, Chris Jericho ise Shinsuke Nakamura'nın üzerine yatıyor ve tuşa gidiyor: 1...2...

Süre: 00:00,01 (Dakika:Saniye,Salise)

3!

3 OLUYOR! HAKEM TUŞU SAYIYOR VE AYAĞA KALKIYOR. TUŞU TAM VURURKEN SÜRE DOLUYOR! Chris Jericho büyük bir sevinçle ayağa kalkıyor. Şimdi John Cena ayağa kalkıyor.

John Cena: Kazandım! Kazandım!

Chris Jericho: Kemerimi getirin!

Hakem ringin dışına çıkıyor. Görevliler ile tartışıyor bir süre. Şimdi görevlilerden şampiyonluk kemerini alıyor. Görevliler sorular soruyor hakeme. Hakem ise kararsız bir şekilde bir süre düşünüyor. Bu sırada koşarak Shane McMahon geliyor alana! Kritik bir toplantı dönüyor.

Hemen hakem ve görevlilerin arasına giriyor. Kısa bir muhabbet dönüyor. Bu sırada John Cena ringin içinde köşeye çıkıyor galibiyet sevinci yapıyor. Chris Jericho ise elleri belinde dışarıdaki insanlara bakıyor. Kısa bir süre daha muhabbet döndükten sonra. Shane McMahon mikrofonu eline alıyor ve konuşmaya başlıyor.

Shane McMahon: Bayanlar ve baylar, aynı anda iki tuş sayılamayacağına ve iki şampiyon çıkaramayacağımız için (Shane McMahon sinsi bir gülüş atıyor. Seyirciler yuhalıyor.) ayrıca hakem tuşu vurduğu an süre bittiği için...

Shane McMahon mikrofonu havaya kaldırıyor ve bağırıyor.

Shane McMahon: KAZANAN! HALA GWA ŞAMPİYONU... SETH ROLLINS!

Seth-Rollins-Crazy-Face_350x200.jpg

Seth Rollins sevinçten adeta çıldırıyor. Koşarak Shane McMahon'a sarılıyor. Şimdi kemerini alıyor ve havaya kaldırarak girişe doğru koşuyor. John Cena ve Chris Jericho aniden ringin dışına çıkıyorlar ve Shane McMahon'a dertlerini anlatmaya çalışıyorlar. Shane McMahon ikiliden sessiz olmalarını istiyor ve eliyle gidin işareti yapıyor. John Cena sinirle aprona vuruyor. Chris Jericho ise spiker masasını dağıtıyor

Seth Rollins girişte kemerini öpüyor. Şimdi ise Jericho ve Cena'ya bakarak elini gözüne götürüyor ve ağlamayın diye bağırıyor. Seth Rollins gülüyor ve girişte kemerini sallıyor. Rollins'in müziği ile yankılanıyor arena. Seth Rollins kemeri beline takıyor ve kollarını havaya kaldırıyor.

Şov bu görüntülerle son buluyor.

CHAMPIONSHIP SCRAMBLE GWA Entertainment TM & © 2021 All Rights Reserved

Konular
15
Chris Jericho
-
Şovu izleyeceğim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bay Piyanist

Babuş
Konular
138
Braun Strowman
Issiah "Swerwe" Scott
Alandayız diyeceğim de özet olarak izleyebilme şansım da var.

mh051020

Padomay
Konular
60
Karl Anderson
-
Debutumu yapacağım PPV olması ümidiyle alandayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...