RPG GWA - Cyber Saturday 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Master DIO

Sinnerman
Konular
110
Kenta Kobashi
Kenta Kobashi
İftarı yaptık geldik, tebrikler Mundo'ya kemeri almış sonunda.

Prince of Queens

Kayıtlı Üye
Konular
113
The Miz
-
Ben kazanamamışım ama çoğu sevdiğim karakter zaferle buluşmuş. Özellikle Mundo'nun zaferine çok sevindim, hak etmişti. Adam Cole değilde Janela ankette galip gelse az buçuk şansım vardı be. Nexus hegemonyasına az çok darbe vurulan bir şov olmuş, bir de son darbeyi ben vursam tam olmuştu ama sağlık olsun. Herkese tebrikler, emeğinize sağlık.

Stayin Alive

Kayıtlı Üye
Konular
1,963
Sami Zayn
Sami Zayn
Bu şovu çok beğendim. Konuşmayı unuttu bizim karakter. Keşke Austin'i yanımıza alsaydık.

Konular
507
Tebrikler Mundo. Elinize sağlık ve teşekkürler ekip.

Artık Royal Rumble şovuna odaklanma vakti geldi. Royal Rumble için büyük düşünüyorum her zamanki gibi, bakalım nasıl bir gelecek bekliyor bizi. GTW'de ilk tekli atılımını Hardcore Şampiyonluğu ile yapmıştım, şimdi de ilk atılımı Hardcore Şampiyonluğu ile yapıyorum. Umarım orada yarım bıraktığım Royal Rumble'ı burada tamamlamak nasip olur. Haydi bakalım.

Code Blue

Punk City
Konular
876
John Cena
John Cena
Maçı kazananlara tebrikler, güzel bir şovdu.

Lucifer

Phillip Jack Brooks
Konular
491
CM Punk
John Cena
Şov boyunca okuma fırsatım oldu ama yorum yapma fırsatım maalesef yoktu. Dediğim gibi, bunu gelecek ayla beraber telafi etmeye çalışacağım şu aralar çok yoğunluk çöktü, odaklanamıyorum. McIntyre & Joe takımının galibiyeti güzel olmuş, maç da keza güzel geçti. Miz'in karıştırdığı işler hoş, Mark Briscoe'nun kazanması da güzeldi. Kaybetmişim, çok aktiflik gösteremediğimden beklediğim bir olaydı. Sondaki olaylar nereye bağlanır merak ediyorum. Takipte olacağız muhakkak. Ospreay ve Castle'nin kazanmaları hoş, tebrikler onlara da. Anketten en çok Janela'nın almasını istiyordum, sağlık olsun diyelim. Barrett'a tebrikler, ama Nexus'un çöktüğü bir şov olmuş. Çok hızlı başladılar, çok hızlı kaybettiler. Ama hala çok güçlü bir grup olduklarını düşünüyorum. Bu onlara koymaz. Valim Mundo'ya da tebrikler. Ekibin eline sağlık.

LeonardoAraujo

Urgan İpi
Konular
320
Raven
Adam "Hangman" Page
Mundo'yu tebrik ederim. Sonuna kadar hak edilmiş bir zafer.

Konular
660
-
Mundo çok efsane bir galibiyet almış. Çok güzel bir şov oldu ekibin eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...