Joe & Drew inanılmaz potansiyelli ve korkunç bir ikili oldular. Eğer momentumlarını da arkalarına alıp giderlerse olası bir dağılma hikayesinde birini ana kemere oynarken görebiliriz. Kim kazansa üzülmezdim bu maçı ama Nexus'un ilk söküğünün bu maç gelmesi üzücü oldu tabi.
Cody vs. Allin'de ise Cody'nin yakında kemeri Allin'e kaybedip daha ileriye oynayacağını düşünüyorum. Allin gayet iyi geliyor ve Cody'de kaybolan momentumunu yavaş yavaş toparlamaya başladı, iki isminde önü çok açık.
Mark Briscoe içinse kelimeler kifayetsiz cidden, ortada güzel yazılan/planlanan bir şeyler var ama ne olduğu sonuçlanana kadar kimse bu hikayeden memnun olmayacak gibi, ben gayet eğleniyor ve beğeniyorum Briscoe'nun bu hikayesini okurken.
CM Punk vs. Jericho'dan ise istediğim zevki bir türlü alamadım, tatsız geçiyor bana göre biraz hareketlendirmek lazım devam edecekse illaki. Jericho'yu tebrik ediyorum galibiyetinden ötürü.
Ospreay'ı tebrik ediyorum, uzun bir süreyi kemersiz geçirdi sonunda hak ettiğini aldı.
Castle'ın ise dahil olduğu, bulunduğu her şeyi inanılmaz bir zevkle okuyorum. GWA evrenindeki favori karakterim çok büyük ihtimal, Intercontinental Şampiyonluğunun etrafında neler dönecek merakla bekliyorum.
Wyatt vs. Ciampa feudu özenle, yavaş yavaş işleniyor umarım güzel bir şekilde biter iki taraf adına da.
Wade Barrett ise kötü günün tek tesellisi diyebiliriz bizim açımızdan, tebrik ediyorum kendisi.
Mundo'yu da ana kemer şampiyonluğu kutluyorum, Killer Cross'un nasıl devam edeceğini merak ediyorum.
Ekibin eline sağlık, gayet güzel bir ppV olmuş, Royal Rumble'ı bekliyoruz artık.