RPG GWA - Cyber Saturday 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr.Pacman

Back In Purple
Konular
407
Dirt Sheet Mah., Nitro Sok., Slamtown / ABD
Johnny Gargano
Johnny Mundo
Öncelikle tebrik eden herkese teşekkürlerimi sunarım. Ardından da kemeri az sürede tutsa da zamanında promolarını örnek aldığım OnurDies'a da teşekkür ederim. Kendisi çok hızlı kemeri alıp kaybetti, karakteri ise gayet iyiydi umarım kendisi daha sonra da bu kemeri tekrar kazanır. Bu zaman diriminde çok güzel feudlar çıkaracağından eminim (özellikle Wyatt ve Ciampa ile bekliyorum). En son da ekibe teşekkür ederim. Ekip karakter yaratımında son derece yardım ediyor. Ben vali diyorsam sonra onlar GM yaptı, onlar Slamtown şovu yaptı. Mundo karakterinde en az onların da benim kadar emeği var. Maça gelirsek aslında 1-0 gayet iyi. Kimse beklemiyordu ve bu iki taraf için de iyi oldu. Kross için iyi oldu çünkü Kross bu sayede roll up harici hiç düz temiz bir yenilgi almamış oldu. Bu onun monster gimmicki için çok güzel bir şey. Mundo için iyi oldu çünkü WW3'te yaptığı hatayı yapmadı. Burada ciddi bir karakter evrimi çıktı. Ve Mundo tam kazanmadığı için kendini kanıtlaması için de sebep çıktı.

Genel olarak dediğim gibi maçlardan çok hikayelerin baz alındığı bir şov olmuş. Bir tarafta Nexus bölünmesi varken, Barret ne kadar heel da olsa Cole'u koruyarak sempatik kötü adam imajı veriyor, dediğim gibi Nexus yıkılıyor, Darby büyük ihtimal Cody'nin köpeği olacak ve Miz de GM Pro'yu haklemiş vaziyette. Belki Miz ile intikam ve nostaliji için bir feudumuz bile olabilir. Bu PPV çoğu hikaye için başlangıç kaynağı olmuş o yüzden de çok hoşuma gitti. Ekibin eline sağlık iyi akşamlar.

The Hellraiser

#Uncencored
Konular
108
Stone Cold Steve Austin
-
Hastalığımdan sebep bütün gün uyumak zorunda kaldım diyebilirim. Nexus'un Tag Team kemerlerini kaybedeceği belliydi fakat sürpriz olarak The Domination maçı kazanmış. Allin vs Rhodes maçı da baya efsane geçmiş, Cody'nin yaptığı o Extreme'lik gerçekten taktire şayan. Hardcore kemer maçı beni bir nebze umutlandırdı, alabileceğimi sandım ama Ember ablamız da karışıp kemer Briscoe'ya hediye edilmiş sağolsun ama kemere el konması biraz ağır olmamış ya? Jericho ve Punk'a denebilecek çok laf yok Jericho reis yargıyı dağıtmış ama o gizemli adam kim merak ettim. Will Ospreay'in de kazanmasına pek şaşırmadım nedense, Castle ve Balor'un maçında Balor'un koruyacağını düşündüm ama olmadı. Castle'in kemeri hayırlı olsun diyelim, Wyatt ve Ciampa feudu zaten beklediğim üstünlükte bitti yani Wyatt reis maçı kazanmayı bilmiş. WHC maçına gelince Barrett'in saltanatı devam ediyo. Fakat en üzüldüğüm nokta ise Killer Kross'un GWA kemerini kaybetmesi oldu fakat maçın gerçekten şovun hakkını verdiğinden eminim.

DoctorMK

Banned
Konular
3,740
Dalton Castle
Hahahaha Oğlanlarımla ve benle uğraşmaya çalışan çakma şeytana had bildirmişiz ve Olay Yeri İnceleme Oğlanımın intikamını almışız. Ekibe bana güvendikleri ve kemer verdikleri için teşekkür ediyorum. Nexus'a geçmiş olsun tam bir yıkım yaşadılar. Bu arada Hardcore maçı özellikle dikkatimi çekti, muhteşem adının hakkını veren bir maç olmuş. Sanırım hardcore konseptine ilk kez bu kadar yaklaşıldı GWA'da, emin değilim. Sonrasında yaşananlarda Briscoe için gözümden bir damla yaş süzüldü. Ekibin eline sağlık çok güzel bir şov olmuş.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,109
Carlito
Ben de yavaştan döneyim öyleyse. Çünkü finalleri de verdik ve kendimi kuş kadar hafif hissediyorum.

Joe ve Drew adına sevindim. Çok sağlam bir takım olmuşlar kesinlikle. Kendilerini tebrik ediyorum. Drew ise maçtan sonra çılgın atmış.

Cody vs Allin maçının AEW'de de gerçekleşecek olması güzel bir tesadüf.

Mark Briscoe'yu tebrik ederim. Her ne kadar kendisi şakalara maruz kalsa da bu başarıyı hak etmişti.

CM Punk'a ne oldu bilmem ama Jericho'yu Judas olarak görmeyi isterim.

Will Osreay de kazanmış. Nexus adına kötü geçen bir şov olsa gerek.

Dalton Castle'ı da tebrik ederim. Kendisi bu gidişle şirketin ilk triple crown galibi olacak.

Wyatt, Ciampa'yı diri diri gömmüş. Artık ana kemere oynamalı diye düşünüyorum.

Hunico'nun fotosunun oyundan alınması. hehe Wade Barrett unvanını korumuş. İleride Cole vs Barrett maçı gelecektir.

Ana maçı ise Buğra Yücel yazmış olmalı. Çünkü iki IW Guy ana olayda ve GWA kemeri de ortada. İşin şakası. Mundo'yu da tebrik ederim. Hak edilmiş bir başarı.

AlperMizanin

Kayıtlı Üye
Konular
511
Bryan Danielson
Sami Zayn
Joe & Drew inanılmaz potansiyelli ve korkunç bir ikili oldular. Eğer momentumlarını da arkalarına alıp giderlerse olası bir dağılma hikayesinde birini ana kemere oynarken görebiliriz. Kim kazansa üzülmezdim bu maçı ama Nexus'un ilk söküğünün bu maç gelmesi üzücü oldu tabi.

Cody vs. Allin'de ise Cody'nin yakında kemeri Allin'e kaybedip daha ileriye oynayacağını düşünüyorum. Allin gayet iyi geliyor ve Cody'de kaybolan momentumunu yavaş yavaş toparlamaya başladı, iki isminde önü çok açık.

Mark Briscoe içinse kelimeler kifayetsiz cidden, ortada güzel yazılan/planlanan bir şeyler var ama ne olduğu sonuçlanana kadar kimse bu hikayeden memnun olmayacak gibi, ben gayet eğleniyor ve beğeniyorum Briscoe'nun bu hikayesini okurken.

CM Punk vs. Jericho'dan ise istediğim zevki bir türlü alamadım, tatsız geçiyor bana göre biraz hareketlendirmek lazım devam edecekse illaki. Jericho'yu tebrik ediyorum galibiyetinden ötürü.

Ospreay'ı tebrik ediyorum, uzun bir süreyi kemersiz geçirdi sonunda hak ettiğini aldı.

Castle'ın ise dahil olduğu, bulunduğu her şeyi inanılmaz bir zevkle okuyorum. GWA evrenindeki favori karakterim çok büyük ihtimal, Intercontinental Şampiyonluğunun etrafında neler dönecek merakla bekliyorum.

Wyatt vs. Ciampa feudu özenle, yavaş yavaş işleniyor umarım güzel bir şekilde biter iki taraf adına da.

Wade Barrett ise kötü günün tek tesellisi diyebiliriz bizim açımızdan, tebrik ediyorum kendisi.

Mundo'yu da ana kemer şampiyonluğu kutluyorum, Killer Cross'un nasıl devam edeceğini merak ediyorum.

Ekibin eline sağlık, gayet güzel bir ppV olmuş, Royal Rumble'ı bekliyoruz artık.

Free The Flame

Kayıtlı Üye
Konular
595
Bobby Lashley
-
Ufaktan ufaktan tekrar takibe başlayayım diyorum. Uzun zamandır senaryo alamadığım için biraz küsmüştüm.

The Domination bence müthiş bir takım. Bir o kadar da korkutucu. Takım olma hikayelerini kaçırmak istemezdim ama iş işten geçti. Ne diyelim. En iyilerin mücadelesinde tuttuğum bir taraf yoktu. Maç dehşet geçmiş. Jericho ve dwayde'e tebrikler. Will Ospreay'in kazanmasına çok aevindim. Kendisini baştan beri destekliyorum. Bu galibiyet mutlu etti. Bayağı underrated bir isimdi. IC kemeri karşılaşmasını Dalton Castle'ın kazanmasına çok sevindim. Kendisini çok seviyorum. Finn'i de seviyorum ama Yüce Tavuskuşu'na olan sevgim bir başka. Wade Barrett'ın kemeri korumasına bir başka sevindim. O da RPG'de en sevdiğim isimlerden bir tanesi. Umarım kemeri tutabildiği kadar tutar. Killer Kross'un kemeri kaybedeceğini tahmin ediyordum. Ne diyebilirim ki, Johnny Mundo'nun kazanması hoşuma gitti. Tebrikler kendisine. Kemerli günleri bol olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...