RPG GWA - Final Breath 2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,112
Carlito
O saatlerde çalıştığım için canlı takip etme şansına erişemedim. Şimdi hazır işe gitmeden okuyup yorumlayalım. Money In The Bank şovu güzel olacaktır. Sömestr şovu oluyor genelde MITB. Aries'in kazanmasına sevindim. Çok sağlam bir maç olmuş gerçekten. The Rock, Jericho'yu yenmiş. Bence sıradaki hedefi artık WHC olur diye tahmin ediyorum. HWC şimdi yeni TTC mi oldu ya? The Nest'in galibiyeti ve CC'in heel turnü isabetli olmuş. Zira face hali yapmacıktı kabul edelim. Eli Drake vs The Miz feudu burada bitmez. Bendeniz de tüm dış mihrakların oyunlarına rağmen yenip geçmişim. Halen daha şampiyonunuz benim. Beni kabullenin veya da kudurmaya devam edin. hahaha İşin şakası bir yana ekibe bir kez daha teşekkürler. Hem bu güzel şov için hem de bu pasif geçen dönemimde halen daha bana güvendikleri için.

Free The Flame

Kayıtlı Üye
Konular
595
Bobby Lashley
-
Detaylı yorumu sonradan bırakacağım demiştim. İşte şimdi bırakıyorum.

Açılış güzel olmuş. Christian'ın şu MITB katılımcıları için yapılacak eleme maçlarını kura sistemiyle belirlemesi çok hoşuma gitti. İyi düşünülmüş. Aries vs. Omega maçı çok güzel geçmiş. Hatta önceki maçtan daha iyiymiş. Öncesinde maç discus fivearm ile bittiğinde bunda da öyle bitecek sanmıştım da öyle bitmemiş. Nick Jackson maçta sonucu belirlemiş. Omega'nın kazanmasını isterdim de kazanamamış, neyse, sağlık olsun. Finn Balor ve TJ Perkins iyi bir maç çıkaracaktır. Perkins'in bu masumane haline de hayran kalmadım değil, ne yalan söyleyeyim. The Rock, Jericho'ya squash atmış, beklemiyordum. Bu galibiyetten sonra artık bir kemere yürür diyorum. Intercontinental, Internet veya WHC hangisi olursa olsun her türlü kazanacağını düşünüyorum. Hart Warming Connection'ın kazanmasına sevindim, kemeri almalarını istiyordum bu tatlı ikilinin. Almışlar da zaten, tebrikler. GoD ise müthiş bir karakter çizmiş durumda. Bu kayba rağmen bırak momentum kaybetmeyi, momentum kazandılar. Olumlu yönde etki etmiş diyebilirim. Christian'ın heel turn'ü efsane olmuş, Nest'e maçı kazandırmış, tebrikler. Stephanie'yi de yeni GM seçerek bu heel karakterini daha da güçlendirmiş. Çok iyi. Matt Hardy ile olan maçını kaybeder ama büyük ihtimal. Eli Drake beklediğim üzere kemeri korumuş, güzel. Kendisi iyi bir şampiyon zaten. Elias da maçını kazanmış, tebrikler.

Atlas kendisinden hiç ama hiç beklemediğim bir şekilde çok iyi bir ppv çıkartmış, bayağı şaşırttı açıkçası. Tebrikler. 9/10

Bogi

Banned
Konular
571
Kısım kısım okuyabildim canlı kalamadım ama eyyorlamamı yapayım.

IC kemeri etrafında dönen olaylar beni hala pek heyecanlandırmıyor. Maç fena değildi ama yine de diğer olaylara bakınca daha monoton gidiyor hissini veriyor bana. Rock maçı çok net maçtı önceki mesajımda da yazmıştım zaten. Hart Warming'in kemeri alması mükemmel olay arkalarındayız reislerin. Christian'ın turnü beklenmedikti. Ama konuşmalar aktıkça Steph'in geleceği de belli oldu orada. Eli'ın şampiyonluğuna devam ediyor olması mutlu etti. Güzel de bir maç oldu içerisinde barındırdığı talklar vs. ME için we're walkin with Elias baby...

Elinize sağlık gençler.

Mr.Pacman

Back In Purple
Konular
407
Dirt Sheet Mah., Nitro Sok., Slamtown / ABD
Johnny Gargano
Johnny Mundo
Hoş şov olmuş. Aries vs Omega 2 gayet güzel olmuş. Omega vs Jackson güzel bi maç olacak gibi. Aries ise bundan sonra napar bilmiyorum. Ya o ya da Eli uzun bir reign yapacak da hangisi olacak çıkaramıyorum. Eli demişken internet maçı çok iyiydi. Aradaki promo olayları maça epey renk kattı. Bu kemer orjinal bi kemer olarak RPG'de yaratıldı ve promo instagram olayları ile epey özelleşti. Rock sonunda yenilgi serisini kırmış galiba bundan sonra ana kemere yürüyecek de ne olur bilmiyorum. GoD epey değişik kemer bırakmış. Onların olayları brand warfare bile gidebilir de şu an bilmiyorum, hikaye sonuçlanınca göreceğiz. 3 vs 3 epey iyi olmuş, Christian heel turnü ve Steph'in başa geçmesi müthiş booklanmış. Buradan sonra bi HHH vs Christian çıkar da devamını kestirmek güç ama güzel şeyler çıkacaktır. Epey hype yaptırdı bu. ME epey iyi. Jeff'in sakat çıkması onun ezilmesini engellemiş. Cody'nin patates edilmesi de iyi. Bundan sonra bi triple threat çıkar herhalde. Ekibin eline sağlık hoş PPV olmuş.

Rpg In:
MITB için heyecanlanmayın. Iki çantayı da Pasifik alacak boş yere hayalleriniz kırılmasın.

SMK ErDiBiase

Sosyal Medya Kulübü
Konular
475
Hiromu Takahashi
Lucky Kid
Dün malesef takip etme fırsatı bulamadım ama kemerleri almışız. Baya garip bir şekilde olmuş bu ama olsun. Keriz kemerine hayır demeyiz. Herkese bu kemer için yeterince beyefendi olduğumuzu kanıtlayacağız emin olabilirsiniz.

6-Man maçı hikaye açısından çok etkileyici olmuş. Main eventi ise maç olarak baya beğendim. Canlı takip etmediğim için ne zaman bitti bilmiyorum ama şov daha kısa ve okunabilir duruyor ki bu harika bir şey. Ekinin ellerine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...