Detaylı yorumu sonradan bırakacağım demiştim. İşte şimdi bırakıyorum.
Açılış güzel olmuş. Christian'ın şu MITB katılımcıları için yapılacak eleme maçlarını kura sistemiyle belirlemesi çok hoşuma gitti. İyi düşünülmüş. Aries vs. Omega maçı çok güzel geçmiş. Hatta önceki maçtan daha iyiymiş. Öncesinde maç discus fivearm ile bittiğinde bunda da öyle bitecek sanmıştım da öyle bitmemiş. Nick Jackson maçta sonucu belirlemiş. Omega'nın kazanmasını isterdim de kazanamamış, neyse, sağlık olsun. Finn Balor ve TJ Perkins iyi bir maç çıkaracaktır. Perkins'in bu masumane haline de hayran kalmadım değil, ne yalan söyleyeyim. The Rock, Jericho'ya squash atmış, beklemiyordum. Bu galibiyetten sonra artık bir kemere yürür diyorum. Intercontinental, Internet veya WHC hangisi olursa olsun her türlü kazanacağını düşünüyorum. Hart Warming Connection'ın kazanmasına sevindim, kemeri almalarını istiyordum bu tatlı ikilinin. Almışlar da zaten, tebrikler. GoD ise müthiş bir karakter çizmiş durumda. Bu kayba rağmen bırak momentum kaybetmeyi, momentum kazandılar. Olumlu yönde etki etmiş diyebilirim. Christian'ın heel turn'ü efsane olmuş, Nest'e maçı kazandırmış, tebrikler. Stephanie'yi de yeni GM seçerek bu heel karakterini daha da güçlendirmiş. Çok iyi. Matt Hardy ile olan maçını kaybeder ama büyük ihtimal. Eli Drake beklediğim üzere kemeri korumuş, güzel. Kendisi iyi bir şampiyon zaten. Elias da maçını kazanmış, tebrikler.
Atlas kendisinden hiç ama hiç beklemediğim bir şekilde çok iyi bir ppv çıkartmış, bayağı şaşırttı açıkçası. Tebrikler. 9/10