RPG GWA - Global Warming 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Code Blue

Punk City
Konular
876
John Cena
John Cena
The Nexus olarak şampiyonlar ligi gibi olduk. Güzel bir şovdu, ekibin eline sağlık.

Lucifer

Phillip Jack Brooks
Konular
491
CM Punk
John Cena
Tebrik edenlere teşekkür ediyorum. Galibiyet veya mağlubiyet önemli değildi, Mehmet ile bir feuda girmek benim için büyük bir zevkti. İkimiz de denk getirip aktif olarak promo kesemedik ona üzüldüm. Sağlık olsun. ME gerçekten güzel olmuş. Nexus gümbür gümbür gidiyor. Kalbim seninle Wade. Ekibin eline sağlık.

Konular
507
GWA Championship maçı sonrası halı saha olduğu için gerisini takip edemedim. O yüzden ilk kısımları pek değerlendirmeye almama gerek yok. Miz'in korumasını bekliyordum açıkçası, Ospreay'ın bu seviyelerde değilde IC, OC gibi unvanlara oynaması gerektiğini düşünüyorum ben. Ve gelelim bizim maça.

Açıkçası Nexus'ın iki maç üst üste kaybetme lüksünün olmadığı belliydi. Bizim maçı kazanma şansımız bir hayli düşüktü. Nexus'ın daha bu yolun başında yara alabileceğini düşünmüyordum tabii ki. Öyle de oldu, bizim biraz daha iyi performans gösterdiğimiz maçı Nexus kazandı. Buna rağmen promo kestik ve keyfimize baktık. Kısa sürede olsa Nexus üyeleri ile karşılıklı atışmak baya keyif verdi bana, kendilerine de teşekkür ve tebrik ediyorum bu konuda. Öte yandan maç sonunda yaşanan olayı ise açık söyleyeyim bekliyordum, çünkü The Nest işinin artık pek bir geleceği yoktu. Money in the Bank şovundan sonra gerçekten sıkılmaya başlamıştım karakter açısından. Son zamanlarda karakterin durumu biraz daha iyiye gitmeye başladı, White'a böyle bir saldırı yapmayı bekliyordum çünkü şovlarda son dönemlerde biraz daha öne çıkan isim bendim. Bu durumu normal karşılıyorum yani. Öte yandan ise aslında daha fazla süre kaybetmek istemiyorum, hızlı hızlı yükselmek hedefim. Umarım bundan sonra "tekli" olarak daha iyi senaryolara girer ve bir şeyler kazanırım.

Punk vs. Elias maçı ise beklediğim gibi güzel geçmiş, Punk'ın almasını bekliyordum çünkü aktiflik açısından Elias biraz gerideydi. Açıkçası bu feud beklediğim tadı veremedi bana. Bakalım devamı olacak mı? Yoksa burada son mu buldu, ilerleyen şovlarda göreceğiz. Punk'ın sahibini tebrik ederim.

Main Event gerçekten olağanüstü geçmiş, Nexus'ın böyle bir şey yapabileceğini beklemiyordum. Haskins'in koruyacağı az çok belliydi. Ama McIntyre'da sağlam bir rakip oldu gerçekten. Maçta muazzam işler dönmüş, iki ismi de çabalarından dolayı tebrik ediyorum. Haskins'i ise kazandığı için ayrıca tebrik ederim. Cole'un Nexus'a geçişi bakalım olaylara nasıl yön verecek, bundan sonra bizi neler bekliyor bekleyip göreceğiz.

Son olarak şovda ki Human Buzzsaw olayını ben çok beğendim, ayrı bir keyif getirdi. Son zamanlarda spiker masasında biraz aktiflik düşüktü, tekrar canlanması şovlara da renk katacaktır. Şu aralar istediğim şey, Pay-Per-View şovları kadar haftalık şovlarında bu kadar olmasa da ilgi görmesi, çünkü sadece PPV takip etmek bana göre biraz saçma geliyor. Ekibin ellerine sağlık, gerçekten dolu dolu, olaylı bir şov oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Mamy D Way

Undisputed Era
Konular
42
Adam Cole
Chris Hero
Sonunda doğru yolu buldum mu yoksa? :D

Konular
48
Scott Steiner
Nasıl yorumculuk yapmışım ama..?? :d Beğendiniz mi lo?

Castle da kazansa olurdu Mundo kazandı. Kutluyorum kendini, öpüyorum.

Broken gimmick'inden hoşlanmıyorum, tag team divizyonu tam çorba olmuş durumda. Nexus ileride alır herhalde.

Rilley'e ve Drake'e tebrikler. Bu koca tosun Kross aramıza hoş geldi, sahibine de hayırlı olsun.

Ulan Brandi ne işin var senin Hardcore ile. Internet kemeri de g**ü kurtarmış oldu. Tebrikler Asasasasasaschencefe.

Triple H segmenti hiç gerçekci olmamış biraz gereksiz bir segment.

Mark Briscoe istediği yükselişi aldı. Helal bakiyim.

Tühh Adam Cole da gitti. Nexus çok kuvvetlendi laa. Illa nWo mu kuralım bunu mu istiyorsunuz????

Güzel şov olmuş. Maalesef okuyamadım, meşguldüm. Elinize sağlık.

Birazvodka

Kayıtlı Üye
Konular
316
John Cena
-
Delilerin boş yapmaları dışında bizi ilgilendiren bir şey yaşanmamış. Ekibin eline sağlık. Sanırım Atlas'ta bir şeyler göreceğiz.

The Hellraiser

#Uncencored
Konular
108
Stone Cold Steve Austin
-
Geçen şovdan sonra promo kesmenin vakti geldi demiştim ve bu PPV ile bayağı desteklendi. Gece oturup güzel bir promo yazma vaktimiz gelmiş. Ayrıca şov gerçekten beklenenin üstünde bana kalırsa ve ben şovda GWA Championship maçına karışırım diye tahmin etmiştim yani ufakta olsa görünürüm dedim ama olmadı. Gerçekten güzel şov olmuş ekibin ellerine sağlık.

Konular
797
Charlotte Flair
-
KEMER ALMIŞIM KEMEEEERR ALOO ESKİŞEHİR BANA YARADI

Mamy D Way

Undisputed Era
Konular
42
Adam Cole
Chris Hero
Yalnız bu hamle sana canlılık katacaktır he. Şu Massacre Club felan olayları seni son dönemlerde çok geri plana atmıştı. Bakalım neler yapacaksın.

Adam Cole geri plana atılmaz, sadece sahneyi bir süreliğine birilerine bırakır :D ( gaza geldim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...