GWA Championship maçı sonrası halı saha olduğu için gerisini takip edemedim. O yüzden ilk kısımları pek değerlendirmeye almama gerek yok. Miz'in korumasını bekliyordum açıkçası, Ospreay'ın bu seviyelerde değilde IC, OC gibi unvanlara oynaması gerektiğini düşünüyorum ben. Ve gelelim bizim maça.
Açıkçası Nexus'ın iki maç üst üste kaybetme lüksünün olmadığı belliydi. Bizim maçı kazanma şansımız bir hayli düşüktü. Nexus'ın daha bu yolun başında yara alabileceğini düşünmüyordum tabii ki. Öyle de oldu, bizim biraz daha iyi performans gösterdiğimiz maçı Nexus kazandı. Buna rağmen promo kestik ve keyfimize baktık. Kısa sürede olsa Nexus üyeleri ile karşılıklı atışmak baya keyif verdi bana, kendilerine de teşekkür ve tebrik ediyorum bu konuda. Öte yandan maç sonunda yaşanan olayı ise açık söyleyeyim bekliyordum, çünkü The Nest işinin artık pek bir geleceği yoktu. Money in the Bank şovundan sonra gerçekten sıkılmaya başlamıştım karakter açısından. Son zamanlarda karakterin durumu biraz daha iyiye gitmeye başladı, White'a böyle bir saldırı yapmayı bekliyordum çünkü şovlarda son dönemlerde biraz daha öne çıkan isim bendim. Bu durumu normal karşılıyorum yani. Öte yandan ise aslında daha fazla süre kaybetmek istemiyorum, hızlı hızlı yükselmek hedefim. Umarım bundan sonra "tekli" olarak daha iyi senaryolara girer ve bir şeyler kazanırım.
Punk vs. Elias maçı ise beklediğim gibi güzel geçmiş, Punk'ın almasını bekliyordum çünkü aktiflik açısından Elias biraz gerideydi. Açıkçası bu feud beklediğim tadı veremedi bana. Bakalım devamı olacak mı? Yoksa burada son mu buldu, ilerleyen şovlarda göreceğiz. Punk'ın sahibini tebrik ederim.
Main Event gerçekten olağanüstü geçmiş, Nexus'ın böyle bir şey yapabileceğini beklemiyordum. Haskins'in koruyacağı az çok belliydi. Ama McIntyre'da sağlam bir rakip oldu gerçekten. Maçta muazzam işler dönmüş, iki ismi de çabalarından dolayı tebrik ediyorum. Haskins'i ise kazandığı için ayrıca tebrik ederim. Cole'un Nexus'a geçişi bakalım olaylara nasıl yön verecek, bundan sonra bizi neler bekliyor bekleyip göreceğiz.
Son olarak şovda ki Human Buzzsaw olayını ben çok beğendim, ayrı bir keyif getirdi. Son zamanlarda spiker masasında biraz aktiflik düşüktü, tekrar canlanması şovlara da renk katacaktır. Şu aralar istediğim şey, Pay-Per-View şovları kadar haftalık şovlarında bu kadar olmasa da ilgi görmesi, çünkü sadece PPV takip etmek bana göre biraz saçma geliyor. Ekibin ellerine sağlık, gerçekten dolu dolu, olaylı bir şov oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler.