Kick-off müthiş olmuş. Bu battle royal'in de geçen battle royal gibi Royal Rumble havasında geçmesi, bir o kadar da güzel olması beğendiğim şeylerden. Bu arada Human Buzzsaw tiplemesi müthiş olmuş, çok beğendim. Bir süre devam etsin bence bu tipleme. Ali Taran gibi adam mübarek. Finn Balor'a ise tebrikler. Hunico'yla karşılaşmamızı da çok beğendim, daha epik olabilirmiş ama bu da iyi. Güzel bir segment olmuş o da. Dalton Castle ve Johnny Mundo'nun yaptığı maçta iki tarafı da seviyordum, o yüzden tam olarak tuttuğum bir taraf yoktu. Mundo'yu öncelikle tebrik ederim, Yüce Tavuskuşu'nun kaybetmesi hoşuma gitmese de önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Kyle O'Reilly'i tebrik ederim, kendisi güzel bir performans sergiliyordu. Bray Wyatt için üzülsem de onun için de artık yavaş yavaş ana kemer kapıları açılıyor gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun. Strong'un kaybetmesine pek de şaşırdığımı söyleyemem, hatta ileride çantayı da kaybederse bana hiç sürpriz olmaz. Killer Kross'un gelip kendisini haşat etmesi bayağı epik olmuş, bu karakteri sevdim. Arka alanda dedelerin bir araya gelmesi de gayet güzel olmuş, iyi segmentti. Bizim maç ise çok dehşet olmuş. Hayran kaldım, yazanın ellerine sağlık. Kemeri kaybetmek üzse de artık başka denizlere yelken açmanın zamanı geldiği için de bir yandan da mutluyum bu sonuca. Stephanie'nin gm'likten ayrılmasına ise çok sevindim, bir McMahon bulunduğu küpe zarar. Stephanie de GWA'in küpüne zarar veriyordu. Gerçi gittiği her yere zarar veriyor ama olsun, kurtulduk. The Miz'i tebrik ederim, ben Ospreay'in kemeri almasını tercih ederdim ama olmamış. Ne diyelim, sağlık olsun. Nexus destek verdiğim bir oluşum, kendilerinin ise bu maçı kazanarak The Nest'i parçalamalarına sevindim. Kendileri adına önemli bir galibiyet oldu. Punk ve Elias arasındaki maç da çok sağlam olmuş, bir hayli beğendim. Kimin kazanacağını tahmin edemiyordum, Punk'ı tebrik ederim. Ana maç da Mark Haskins'in galibiyeti ile sonlanmış ama Nexus da gelip noktayı koymuş. Şahsen Drew'u severim ama bu maçı kazanmasını tabi ki de istemiyordum, Haskins'in kemeri yeni almasından dolayı. Umarım maç sonunda gelip ortalığı dağıtan ekipten Wade Barrett kemere aday olur da 1-2 denemeden sonra kemeri alır.
Ekibin eline sağlık, müthiş bir ppv olmuş.