RPG GWA - Global Warming 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Prince of Queens

Kayıtlı Üye
Konular
113
The Miz
-
Elinize emeğinize sağlık öncelikle, çok başarılı olmuş şov. Human Bazzsaw tiplemesi çok iyiydi. Şov öncesi genel bir maç karta baktığım zaman bu battle royal maçında olacağımı anlamıştım ama son 2’ye kalma başarısını göstereceğimi hiç tahmin etmezdim, bunun için teşekkür ederim. Oyunda bir karakterim 2016 Roman Reigns dönemimden beri ilk kez istediğim gibi booklanıyor. O yüzden uzun süre sonra oyundan böyle keyif alabilmemi sağladığınız için ayrı teşekkür ederim. Şovun birinde Tutku marka beyaz atletimi çıkarıyorum tarzı yorumuma göre bile bir Hunico-Ember arasında diyalog yaratmanız bu işe ne kadar emek verdiğinizi gösteriyor. Finn Balor’u da tebrik ederim. Hardcore unvanı da inaktif olmadığına göre rövanş hakkı için hala bir umudumuz var gibi.

Ha bu arada her hafta spiker masasına biri katılacakmış. Hunico katılırsa olacakları tahmin bile edemiyorum. :D

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
Nasıl yorumculuk yapmışım ama..?? :d Beğendiniz mi lo?

Castle da kazansa olurdu Mundo kazandı. Kutluyorum kendini, öpüyorum.

Broken gimmick'inden hoşlanmıyorum, tag team divizyonu tam çorba olmuş durumda. Nexus ileride alır herhalde.

Rilley'e ve Drake'e tebrikler. Bu koca tosun Kross aramıza hoş geldi, sahibine de hayırlı olsun.

Ulan Brandi ne işin var senin Hardcore ile. Internet kemeri de götü kurtarmış oldu. Tebrikler Asasasasasaschencefe.

Triple H segmenti hiç gerçekci olmamış biraz gereksiz bir segment.

Mark Briscoe istediği yükselişi aldı. Helal bakiyim.

Tühh Adam Cole da gitti. Nexus çok kuvvetlendi laa. Illa nWo mu kuralım bunu mu istiyorsunuz????

Güzel şov olmuş. Maalesef okuyamadım, meşguldüm. Elinize sağlık.

Harikasın. Lütfen şov yorumlarında da aynı şekilde devam et.

Konular
18
Seth Rollins
Ana olay öncesi takibi bırakmak zorunda kalmıştım, ana olayın tabiri caizse içinden geçmişiz. Adam Cole hoş geldin kardeşim, ekibinde emeğine sağlık.

Free The Flame

Kayıtlı Üye
Konular
595
Bobby Lashley
-
Kick-off müthiş olmuş. Bu battle royal'in de geçen battle royal gibi Royal Rumble havasında geçmesi, bir o kadar da güzel olması beğendiğim şeylerden. Bu arada Human Buzzsaw tiplemesi müthiş olmuş, çok beğendim. Bir süre devam etsin bence bu tipleme. Ali Taran gibi adam mübarek. Finn Balor'a ise tebrikler. Hunico'yla karşılaşmamızı da çok beğendim, daha epik olabilirmiş ama bu da iyi. Güzel bir segment olmuş o da. Dalton Castle ve Johnny Mundo'nun yaptığı maçta iki tarafı da seviyordum, o yüzden tam olarak tuttuğum bir taraf yoktu. Mundo'yu öncelikle tebrik ederim, Yüce Tavuskuşu'nun kaybetmesi hoşuma gitmese de önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Kyle O'Reilly'i tebrik ederim, kendisi güzel bir performans sergiliyordu. Bray Wyatt için üzülsem de onun için de artık yavaş yavaş ana kemer kapıları açılıyor gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun. Strong'un kaybetmesine pek de şaşırdığımı söyleyemem, hatta ileride çantayı da kaybederse bana hiç sürpriz olmaz. Killer Kross'un gelip kendisini haşat etmesi bayağı epik olmuş, bu karakteri sevdim. Arka alanda dedelerin bir araya gelmesi de gayet güzel olmuş, iyi segmentti. Bizim maç ise çok dehşet olmuş. Hayran kaldım, yazanın ellerine sağlık. Kemeri kaybetmek üzse de artık başka denizlere yelken açmanın zamanı geldiği için de bir yandan da mutluyum bu sonuca. Stephanie'nin gm'likten ayrılmasına ise çok sevindim, bir McMahon bulunduğu küpe zarar. Stephanie de GWA'in küpüne zarar veriyordu. Gerçi gittiği her yere zarar veriyor ama olsun, kurtulduk. The Miz'i tebrik ederim, ben Ospreay'in kemeri almasını tercih ederdim ama olmamış. Ne diyelim, sağlık olsun. Nexus destek verdiğim bir oluşum, kendilerinin ise bu maçı kazanarak The Nest'i parçalamalarına sevindim. Kendileri adına önemli bir galibiyet oldu. Punk ve Elias arasındaki maç da çok sağlam olmuş, bir hayli beğendim. Kimin kazanacağını tahmin edemiyordum, Punk'ı tebrik ederim. Ana maç da Mark Haskins'in galibiyeti ile sonlanmış ama Nexus da gelip noktayı koymuş. Şahsen Drew'u severim ama bu maçı kazanmasını tabi ki de istemiyordum, Haskins'in kemeri yeni almasından dolayı. Umarım maç sonunda gelip ortalığı dağıtan ekipten Wade Barrett kemere aday olur da 1-2 denemeden sonra kemeri alır.

Ekibin eline sağlık, müthiş bir ppv olmuş.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,110
Carlito
Şovu şimdi okuyabildim yorumumu bırakayım. Kick-Off'daki galibiyeti için Finn'i tebrik ederim, kendisi bunu hak ediyordu bana kalırsa. Bir çok kez birçok mücadelede direkten dönmüş birisi idi. Castle vs Mundo maçını ise beklediğim gibi Mundo kazanmış. Kendisi bundan sonra artık bir kemere yürümeli diye düşünüyorum. O'Reilly'nin kaybedeceğini düşünüyordum. Normal şartlarda kaybederdi de ama yine olay çıkmış ve O'R kaostan beslenerek kemeri almış. Aslında sürekli O'R kaybedecek dedim ama onca hafta ezilmenin üzerine kemeri alması daha yüksekti. Bunu tahmin etmem gerekirdi. Eli Drake de kaostan beslenenler arasında. Killer Kross ise RPG'ye yeni soluk getirecektir kesinlikle. The Rock'ın arka alan sohbeti nostaljik olmuş. Internet & Hardcore kemeri maçı bayağı sürprizli olmuş. Brandi'nin şampiyon olması bence çok da kafaya takılacak bir mesele değil. Zaten uzun soluklu olacağını sanmıyorum. RPG uzun bir süreç. Elbet herkes hak ettiğini alacak ve hak ettiklerini alanlar da geri plana çekilecek. Bir bir döngü. Sabır gerekiyor. Steph, HHH arasında yaşananlar dramatik. Steph tüm muharebeleri kazanıp evlendiği kişi yüzünden savaşı kaybeden ikinci kişi oldu. Will Ospreay iyi bir adaydı ama Miz bunca zaman sonra kemeri almışken şansı zayıftı. Mark'ın ise White'a deyim yerindeyse tekmeyi basıp yoluna tek başına devam edeceğini tahmin edebiliyordum. İki karakter için de hayırlısı olsun. Nexus ise bundan sonra daha dominant olacaktır diye tahmin ediyorum. Bizim maç ise epey sert geçmiş. Sanmasınlar ki yıkıldık. Sadece yere düştük biraz ama ayağa kalkmasını da biliriz. Drew da tıpkı Opreay gibi iyi bir adaydı ama Haskins kemeri yeni almışken yeterince şansı yoktu. Maçın ardından da Nexus şovunu yapmış. Kemer için adayım Barrett. Rövanş alamadığım kemerde başkalarının böyle cirit atması beni derbeder bir adam yapıyor. Neyse biz bir süre kendimizi toparlayalım elbet hesap zamanı gelecektir. Ekibe ise teşekkürler bu güzel şov için. Ayrıca işten ve mesai saatlerimden kaynaklı olarak şovlara canlı kalamıyorum hatta bazen o kadar yorgun oluyorum ki o gün eve geldiğimde forumu açsam bile yorum atamıyorum. Çünkü yorumu daha sakin bir kafa ile atmak daha sağlıklı geliyor bana. Yine de ekibe bu anlayışları için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...