RPG GWA - Hell In A Cell 2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Duluth

👑
Konular
84
Mark Haskins
-
10 numara şov. Tüm maçlar efsaneydi denilecek bir şey yok. Hardcore kemerini de bulduk mis. Şampiyonlar listesine yazılsın adımız...

Mr.Pacman

Back In Purple
Konular
407
Dirt Sheet Mah., Nitro Sok., Slamtown / ABD
Johnny Gargano
Johnny Mundo
Şovu ME hariç kaçırdım da ara ara okudum, şimdi tamamladım.

Bizim maç epey iyi aslında. Şu feudtan 3 isim de faydalanacak bence. Şöyle evet maçta en zayıf olan Joe idi ama maça kadar o kadar güçlü booklandı-neredeyse Steiner ve bana 2'ye 1'e gelecekti- ki o bookingin faydasını görecektir. Scott maçı kazanarak yarar sağladı ve bu kazığı sonraki maçlarda kullanacaktır. Ben ise açıkçası gmlik olayını temizden çok kirli bitişini sevdim hem Steiner da pay aldı hem GM'liğin ringte bitmediğini gosterdi. Ayrıca maç içinde Joe'nun zaten heel oluşu ve Steiner'ın heel tavırları sayesinde Mundo'nun heel turn'ünü kimse beklemedi. Bu çok iyi bir artıydı.
3.75/5
Strong Ciampa beklediğim gibi sert ve ekstrem geçti. Eski evrende Steen'le olan maçındaki gibi Strong'un God Mod açıp her şeyi kick outlamasına bayılıyorum ya, Ciampa da konuşmalarıyla bu durumu epey iyi gösterdi.
4/5
Açıkçası Barret vs Cena dehşet iyiydi. Iki isim de ring içi eksikleri olan isimler ama arada olan konuşmalar maçtan bu eksikliği almış ve muazzam bir hikayeye dönüştürmüş. Sondaki Nexus olayı da bu hikayeyi çok güzel bitirdi. Barret'in kazanmasına sevindim ama Cena uzun bir vakittir ağır yenilgiler aldı acil ciddi bir zafere ihtiyacı var.
4,5/5
Bu maç harbi iyiydi her yeni gelen katılımcı ayrı bir hikaye yarattı. Örneğin Drew Aj iyi ile kötünün mücadelesi derken bir anda Axel AJ ile usta vs çırak, AJ Jacobs ile kötü adam zaferi Cole vs Jacobs da da dost maçı ve satış gelir mi beklentisi oluyor ve bu maçta tüm bu hikayeler acayip güzel işleniyor.
4,75/5

Takım maçı gayet iyiydi. GoD sertliğini gayet iyi gösterdi, özellikle Alexa'nın kolunun içinden geçmeleri müthişti. Sonda Sasha'nın 2'ye 1 alma ihtimali hoştu da God haketmişti hoş maç.
3.25/Şovu ME hariç kaçırdım da ara ara okudum, şimdi tamamladım.

Bizim maç epey iyi aslında. Şu feudtan 3 isim de faydalanacak bence. Şöyle evet maçta en zayıf olan Joe idi ama maça kadar o kadar güçlü booklandı-neredeyse Steiner ve bana 2'ye 1'e gelecekti- ki o bookingin faydasını görecektir. Scott maçı kazanarak yarar sağladı ve bu kazığı sonraki maçlarda kullanacaktır. Ben ise açıkçası gmlik olayını temizden çok kirli bitişini sevdim hem Steiner da pay aldı hem GM'liğin ringte bitmediğini gosterdi. Ayrıca maç içinde Joe'nun zaten heel oluşu ve Steiner'ın heel tavırları sayesinde Mundo'nun heel turn'ünü kimse beklemedi. Bu çok iyi bir artıydı.
3.50/5
Strong Ciampa beklediğim gibi sert ve ekstrem geçti. Eski evrende Steen'le olan maçındaki gibi Strong'un God Mod açıp her şeyi kick outlamasına bayılıyorum ya, Ciampa da konuşmalarıyla bu durumu epey iyi gösterdi.
4/5
Açıkçası Barret vs Cena dehşet iyiydi. Iki isim de ring içi eksikleri olan isimler ama arada olan konuşmalar maçtan bu eksikliği almış ve muazzam bir hikayeye dönüştürmüş. Sondaki Nexus olayı da bu hikayeyi çok güzel bitirdi. Barret'in kazanmasına sevindim ama Cena uzun bir vakittir ağır yenilgiler aldı acil ciddi bir zafere ihtiyacı var.
4,5/5
Bu maç harbi iyiydi her yeni gelen katılımcı ayrı bir hikaye yarattı. Örneğin Drew Aj iyi ile kötünün mücadelesi derken bir anda Axel AJ ile usta vs çırak, AJ Jacobs ile kötü adam zaferi Cole vs Jacobs da da dost maçı ve satış gelir mi beklentisi oluyor ve bu maçta tüm bu hikayeler acayip güzel işleniyor.
4,75/5

Takım maçı gayet iyiydi. GoD sertliğini gayet iyi gösterdi, özellikle Alexa'nın kolunun içinden geçmeleri müthişti. Sonda Sasha'nın 2'ye 1 alma ihtimali hoştu da God haketmişti hoş maç.
3.25/5
Kadınlar maçı epey iyiydi ya bi bakıma WM19 Rock vs SCSA gibiydi, Ember da aynı Rock gibi sabretti sabretti ve sonunda zafere ulaştı. Asuka'yı tutuyordum aslında da Ember adına da sevindim kendisi biraz underdogtu umarım bu zafer onu toparlar.

Me epey iyiyidi, gerek hikaye gerek ekstremlik gerek de hile olarak. Tek eksim Castle'ın fazla zayıf buldum bu maçta nedense sonda fazla kolay GTS yedi sanki. Bu hariç iyi özellikle AJ'in Gordon'ı maçtan yollaması. Punk'ın er geç ana kemere ulaşacağını biliyordum da Castle biraz daha reign yapar diyordum yanılmışım tebrikler luci hak ettin.

Gayet güzel bir ppv olmuş. Maçlardaki hikaye anlatma tekniği çok iyiydi, herkese iyi akşamlar.

Code Blue

Punk City
Konular
876
John Cena
John Cena
Kazananlara tebrikler, çok güzel bir şovdu ekibin eline sağlık.

The Icon

The DareDevil
Konular
170
Jeff Hardy
Bol sürprizli şahane bir şov oldu kazananlara tebrikler ekibin ellerine sağlık.

RebelVoice

Emekli
Konular
5,761
-
-
Bizim PPV'ye nazaran daha çok şok edici bir şov ama tabiki ATLAS DAİMA EN BÜYÜKTÜR. Çünkü orası E L I DRAKE'in şovu. Neyse herkese tebrikler ve ekibin eline sağlık.

Free The Flame

Kayıtlı Üye
Konular
595
Bobby Lashley
-
Şovun bir kısmında gitmek zorunda kalmıştım. Takdir edersiniz ki böylesine uzun bir şovu takip etmek hayli zor. Yorumlamadığım kısımları yorumlayayım.

GoD'un kazanmasına sevindim. Böyle bir galibiyet şarttı onlar için. Hak ediyorlardı da zaten, tebrikler. Jervis ve Ted çok tatlı bir takım bence, çok uyumlular. Umarım böyle uyum içinde devam ederler. Epico'nun Janela ile olan macerası, Greencard Hüseyin falan ajbsksbssjen. Kemeri çok değişik bir biçimde bulmuşlar yav ajshjd, aman Janela dikkat etsin, Hunico görürse ya da fark ederse çok fena kalbi kırılır. Main event harbiden muhteşem geçmiş. Aşırı beğendim. Maçın sürekli gidip gelmesi, çok hoş bir olay. Beklenmedik bir şekilde bitti ama yine de tebrikler. Zaten maç içinde onu destekliyordum, kazanmış kemeri de almış, harika <3. Umarım uzun süre elinde tutar kemeri.

Bizim maça gelelim. Cidden bu maç da bir o kadar hızlı, heyecanlı ve güzel geçmiş. Kim yazdıysa eline sağlık, müthiş olmuş. Maç içinde kendimden bir fıngırdaklık bekliyordum da olmamış. Temiz kazanmışız. Asuka'ya koyduk. 3-0 olmasına izin vermedik ve bu sefer haddini bildirdik. Birinin onu kendine getirmesi gerekiyordu. Acı bir yolla da olsa kendine getirmesini bildik.

Ya daha ne geliyor ne? Yendik işte, lafı uzatma da kısa kes. Bir kere de yendiğini kabullen diyeceğim de Asuka ne zaman yenilgiyi kabullenmiş ki? :D

Şova puanım 9/10.

TAHSİN KAZANMADAN GELME

Kazandım da geldim canım.

Önemsiz bir diva maçı kadın devrimi ayağına M.E öncesi insanları eğlendirsin diye var işte. Halbuki o maçta ben olsa Ariya Daivari olarak o maç tam bir M.E maçı olur Asuka vs. Moon vs. Ariya Daivari hayal maç abi baksana.

Önemsiz mi? Kanki ayıp ediyorsun. Asuka vs Ember Moon bir resitaldır. Çok iyi bir karşılaşmadır yani. İstersen bir ara senle bir Brooklyn III - Asuka vs Ember izleyelim ha?

Asuka'nın işi gücü şov işi gücü şov Arap bacı kankim yen şu Japon kankiyi.

Kanki Arap değil, Amerikan.

AĞLAMAK İSTİYORUM.

Asukacılık burada da mı kaybediyor be...

VIOLENCE. SPEED. MOMENTUM. TEBRİKLER TAHSİN. <3

SAĞOL CANIM. <3

déadlyonévicé

Hollywood, we never going down.
Konular
196
-
-
Dün bilgisayarı kapattıktan sonra direk uyumuştum. Şimdi kalan kısmı okudum ve hayran kaldım. Şov son derece mükemmel. Ekibin eline sağlık. ME'de kazanamayacağımı tahmin etmiştim ama maç içerisinde bu kadar etkili olmak beni sevindirdi açıkçası.

LeonardoAraujo

Urgan İpi
Konular
320
Raven
Adam "Hangman" Page
Castle'ın kaybetmesine - hele ki tuş olarak - çok şaşırdım. Maçlar güzel geçmiş, elinize sağlık.

AlperMizanin

Kayıtlı Üye
Konular
511
Bryan Danielson
Sami Zayn
Janelagile kemerin bir yerde rastgeleceği belliydi ama asil supriz Main Eventte olmuş Castle korur diyordum ancak Punk almiş, tebrikler.

Konular
166
AJ Styles
Fransızca konuşurken uyuya kalmışız. Ben gittikten sonra GoD takım kemerlerini kazanmışlar. Tebrik ederim kendilerini. Maçın sonunda doğan takım biraz ilginç doğrusu. Neler olacak göreceğiz. Ember Moon'u tebrik etsem mi bilemedim. Main Event'teki maç muazzam olmuş. Tek sıkıntı kazanan isim. Ne gerek vardı bu gereksiz herifin kazanmasına? Gitsin manavlık yapsın biraz. Ekibin emeğine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...