RPG GWA - Lockdown 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
gwaposter.png

Şov Bilgileri:

GWA Lockdown 2020
25 Temmuz 2020 - Cumartesi
Kick-Off: 19.00
Main Show: 20.00
Nuuk Stadion
Nuuk, Grönland

-KICKOFF-

Buğra Gür: Lockdown şovumuzun Kick-Off bölümüne hoş geldiniz sevgili izleyiciler, bugün sizleri dopdolu bir şov karşılayacak açıkçası ben sabırsızlanıyorum. Bugün yanımda bana eşlik eden isimler Mauro Ranallo ve McKenzie Mitchell. Arkadaşlar sizde hoş geldiniz.

McKenzie Mitchell: Hoş buldum.

Mauro Ranallo: Bende hoş buldum Buğra, ancak bugün bizimle birlikte olacak sürpriz konuğumuzu atladın.

Buğra Gür: Evet haklısın Mauro benim hatam, sevgili izleyiciler bugün ki sürpriz konuğumuz aslında birçoğunuzu aşina olduğunu düşündüğüm bir isim. Karşınızda...

Buğra Gür: Acun Ilıcalı!

xT6G3m.jpg

Buğra Gür: Evet sevgili izleyiciler bugün sizler için Türkiye'den bir konuk getirmek istedik, ben şahsen burada güzel ülkemin güzel vatandaşlarından birini ağırlamaktan dolayı son derece mutluyum. Acun Abi hoş geldin öncelikle aramıza, nasılsınız iyi misiniz?

Acun Ilıcalı: Şükürler olsun iyiyim Buğra sorduğun için teşekkürler, sen nasılsın?

Buğra Gür: Bende iyiyim Acun Abi, malum bugün Lockdown şovumuz var. Oldukça iddialı maçlarda görüyorum elimdeki listeye baktığımda, siz neler söylemek istersiniz?

Acun Ilıcalı: Buğra bak aramızda kalsın, aslında Türkiye'nin de ihtiyacı olan şey tam olarak bu tip şovlar. Sen bana bir söylesene sizin yayın hakları kimin elinde, onunla bir çay içeyim ben.

Buğra Gür: Abi vallahi o iş-

McKenzie Mitchell: Şey Acun Bey, aslında hazır sizi bulmuşken sorularım olacak. Masterchef Türkiye için ekstra yarışmacı arıyor musunuz? Hem yabancı olmam farklı bir hava katabilir elimin lezzeti de meşhurdur bizim oralarda.

Acun Ilıcalı: McKenzie aslında Masterchef değilde sende Survivor ışığı görüyorum, bu güreş işlerine falan yatkınsın fiziksel kuvvetin o kadar zayıf olamaz. Güzelliğin falanda yerinde iyi iş çıkarırsın gibi geliyor bana.

Mauro Ranallo: Acun Bey benimde aslında bir Survivor hayalim var, ama artık iş yapabilir miyim bilmiyorum siz ne dersiniz? Bir umut var mı benim için?

Acun Ilıcalı: Aslında biraz zayıflayabilirsen iş yapabilirsin, sempatik birine benziyorsun hemen kitlen olur. Biraz kavgacı ol reyting getir yeter, sonra istersen ada senin olsun.

Buğra Gür: Abi şimdi bu televizyon işlerini bir kenara bırakalım, bugün olacaklar hakkında biraz konuşalım diyorum. Bugün ki maçlar arasında en çok ilgiyi sence hangisi çeker, bu işlere hakim olduğundan ötürü gerçekçi bir cevap verebileceğini düşünüyorum.

Acun Ilıcalı: Şimdi Buğra'cım bizim millet üç şeyi çok sever. Bunlardan birincisi bilinmezlik, bilinmezlikten kast ettiğim içinde sürekli belli olmayan bir şeyler barındıran birazda karmakarışık durumlar her zaman ilgi odağı olmuştur. Bu yüzden GWA kemeri için gerçekleşecek Prison of Anarchy maçının potansiyelini yüksek görüyorum.

Buğra Gür: Abi peki bizim milletin çok sevdiği ikinci ve üçüncü şeyler ne?

Acun Ilıcalı: Çok basit, entrika ve duygu sömürüsü. Grado bir süredir her alanda yaşadığı şanssızlıklar ve çektiği çileler ile gözler önünde. Dolayısıyla onun Rene Dupree'ye karşı çıkacağı maç tam bir reyting bombası emin ol.

Mauro Ranallo: Baylar sohbetinizi böleceğim ancak şovumuzun bu kısmının süre sınırı maalesef doldu, Acun Bey size geldiğiniz için GWA ailesi olarak teşekkür ederiz.

Acun Ilıcalı: Rica ederim Mauro benim için büyük bir keyifti.

Mauro Ranallo: Evet baylar ve bayanlar, ekranlarınızın başından ayrılmayın çünkü birazdan sizi oldukça heyecanlı olaylar karşılayacak. Nasıl bir olay olduğunu söylemeyeyim, bu heyecanlı olay için biraz daha heyecanlanın. Şimdilik görüşmek üzere, Global Wrestling Alliance ile kalın.

lockdownpng.png

Rashad_Cameron.jpg

Girişte beliren isim Sabian! Bir süredir haftalık şovlarda çeşitli galibiyetler elde etmiş, geçtiğimiz şovda da Baron Corbin ile berabere kaldıktan sonra onu sopalarla girilen mücadelede alt etmiş olan Sabian girişte beliriyor, elinde bir mikrofonla. Klasik hareketleri eşliğinde ringe girdikten sonra biraz seyircileri dinliyor ve ardından konuşmaya başlıyor:

Sabian: Bir süredir beni Global Wrestling Alliance çatısı altında görüyorsunuz, burada bulunduğum süre boyunca bir şeyleri başarmak için illa havalı kıyafetlere veya şeytani görünümlere ihtiyaç olmadığını kanıtlamaya çalıştım. Bunu yapmak için bana verilen hiçbir fırsatı geri tepmedim ve elimden gelenin en iyisini her zaman yaptım. Ancak verilen sıradan mücadeleleri bir kenara bırakmanın zamanı geldi, şimdi tüm gezegene karşı meydan okumak istiyorum. Bu gezegenin içerisinde yaşayan, ve benimle aynı ringe çıkıp üstüne beni alt edebileceğini düşünen herhangi birisi, eğer gerçekten böyle biriysen şimdi karşıma çık ve bana kendini kanıtla. Seni bekliyorum.

Bu esnada spiker masasında bir hareketlilik oluyor:

cgGhHG.jpg

Tazz: Sana meydan okuyorum Sabian.

Sabian bakışlarını o tarafa çeviriyor:

Sabian: İşi benim yaptıklarımı yorumlamak olan sıradan bir insandan gelecek böyle bir teklifi hiç hayal etmemiştim, ancak ne de olsa sende bu gezegenin içerisinde yaşayan bir canlısın, ve gördüğüm kadarıyla benimle aynı ringe çıkıp beni alt etmek istiyorsun. Peki, sana bu fırsatı vereceğim. Göster kendini.

Tazz bu esnada ayağa kalkıyor ve üzerindeki kıyafetleri çıkarmaya başlıyor, bir süre sonra Tazz'ın takım elbisesinin altına giydiği güreş kıyafetlerini görüyoruz. Tazz'ın takım elbise altına bunları giymesi belki de herkesin kafasını karıştırırken o hızlı bir şekilde ringin içerisine giriyor ve Sabian'ın karşısına dikiliyor. Bu esnada arka alandan gelen bir hakem hızlıca koşarak ringe giriyor ve iki ismi ayırıyor. Ardından onları kendi köşelerine yönlendiriyor, en sonunda da son kontrolleri yapıyor ve maçı başlatıyor...

Sabian vs. Tazz

Maç başlarken iki isim yavaş yavaş birbirlerine yaklaşıyorlar, Sabian gülümsemeye başlıyor ve birden Slingshot Hurricanrana- Sit-Out Powerbomb! Tazz bu hamleyi çok güzel çeviriyor, Sabian biraz şaşırıyor ancak bozuntuya vermiyor ve hemen ayaklanıyor. Ardından hemen Tazz'a doğru bir hamle yapıyor ve onu iplere fırlatıyor, dönüşteyse Overhead Belly to Belly Suplex- Hayır Tazz ağırlığını veriyor ve Sabian onu kaldıramıyor. Şimdi Tazz rakibini kavrıyor ve köşeye fırlatıyor, ardından ona doğru koşuyor ve Corner Big Boot- Hayır Sabian iki dizini de köşeden destek alarak oldukça havaya kaldırıyor ve Tazz'ın suratına isabet ettiriyor. Bunu yaptıktan sonra Sabian hemen Tazz'a doğru koşuyor ve Cockscrew Kick! Tazz yere düşmüyor ancak bir köşeye yaslanıyor. Şimdi Sabian ona doğru koşuyor ve Corner Dropkick! Ardından tekrar geriliyor ve ikinci Corner Dropkick! Sonra bir sefer daha geriliyor ve üçüncü Corner Dropkick- Hayır Tazz bu noktada karşılık veriyor ve hızlı bir manevra ile oradan kaçmayı başarıyor. Şimdi Sabian hemen ayaklanmak istiyor ancak Tazz onu arkasından kavrıyor ve German Suplex! Sabian bu hamleden sonra hemen ayaklanmaya çalışıyor ancak Tazz ona fırsat vermiyor ve Sabian kalkarken onu bir sefer daha kavradıktan sonra T-Bone Suplex! Sabian bu hamleden sonra ayağa kalkmak yerine kendini dışarı bırakıyor. Tazz'da hemen onun peşinden dışarı çıkıyor fakat Tazz dışarı çıktığı zaman Sabian içeri giriyor. Tazz'da hemen ardından içeri giriyor ancak Sabian'dan Standing Moonsault! Fakat boşa çünkü Tazz çekilmeyi başarıyor. Şimdi Sabian hemen ayaklanmayı başarıyor ancak Tazz onu hızlıca kavradıktan sonra havaya kaldırıyor ve Double Leg Slam! Tazz'dan tuş denemesi, 1..2..

Kickout! Sabian kurtulmayı başarıyor hamleden. Ardından hemen ayağa kalkmak istiyor ancak Tazz ona fırsat vermiyor ve Head Suplex yapmak istiyor ancak Sabian kendini kurtarmayı başarıyor ve şimdi Tazz'ı yumruklamaya başlayarak bir süre ona karşı baskı kuruyor. Ardından sert bir Headbutt vuruyor ve Tazz'ı iplere fırlatıyor, ancak Tazz iplere tutunarak Sabian'a doğru bakmaya başlıyor. Bu Sabian'ın pek hoşuna gitmiyor ve hemen Tazz'a doğru koşarak Clothesleine vurmak istiyor fakat Tazz onu ayaklarından tutarak havaya kaldırıyor ve iplerin üzerinden dışarı fırlatıyor. Fakat Sabian, Apron'da kalıyor. Tazz bunu ancak arkasını döndüğünde fark ediyor ve Sabian'dan gelen High Kick'e engel olamıyor. Şimdi Tazz birkaç adım geri sendelerken Sabian iplerin üzerinden sıçrıyor ve Springboard Dropkick! Şimdi Tazz yere düşüyor ve Sabian direkt tuşa gidiyor, 1..2.. Kickout! Tazz kurtuluyor ancak Sabian'ın baskısı devam ediyor ve şimdi Tazz'ı kaldırmak istiyor ancak Tazz'dan Arm Stunner! Şimdi Tazz hızlıca ayağa kalkıyor ve Sabian'a doğru koştuktan sonra Brooklyn Boot! Sabian yere düşecekken Tazz onu kavrıyor ve Double Chickenwing Suplex! Şimdi Tazz, Sabian'ı ayağa kaldırmak istiyor ancak Sabian aniden onun üstüne atılıyor ve Mounted Punches! Tazz bu hamleden sonra yerde kalmıyor ancak ayağa çok hızlı kalkamıyor. O yavaş yavaş ayaklanırken Sabian onu tekrardan yakalıyor ve Sitout Side Powerslam! Ardından Tazz'ı bir sefer daha kaldırıyor ve tekrar kavradıktan sonra Hammerlock DDT! Şimdi Sabian'dan tuş denemesi, 1..2.. TAZZ'DAN ROLL-UP! 1..2.. HAYIR SABIAN KURTULUYOR! ŞİMDİ İKİ İSİM BİRDEN AYAĞA KALKIYORLAR FAKAT ÜSTÜNLÜK TEKRAR SABIAN'DA VE STRAIGHT JACKET DOUBLE KNEE BACKBREAKER! Sabian tekrar tuşa gidiyor, 1..2..

KICKOUT! TAZZ SON ANDA KURTULMAYI BAŞARIYOR! Şimdi Sabian ne yapacağını düşünüyor ve köşeye yaslanıp biraz olsun dinlenmeye başlıyor. Bu esnada Tazz yavaş yavaş ayaklanırken Sabian onun yanına yaklaşıyor ve onu Headlock'a alıyor. Fakat Tazz onu sırtından ittiriyor ve iplere fırlatıyor. Dönüşteyse arkasından kavradıktan sonra Saito Suplex! Şimdi Tazz rakibini ayağa kaldırıyor ve bu sefer Olympic Slam! Tazz bu noktada Sabian'ı bir sefer daha ayaklandırmak istiyor ancak Sabian onun suratına bir yumruk atıyor ve üzerine doğru koştuktan sonra SUPERKICK! Tazz tam düşecekken Sabian onu kavrıyor ve köşeye fırlatıyor. Ardından ona doğru koşuyor ve Corner Elbow Strike! Hamle başarılı, Sabian bu hamleden sonra Tazz'ı en üst iplere çıkartıyor. Sabian'da hemen onun ardından çıkıyor ancak Tazz onun kafasına tekme atıyor ve Sabian geri düşüyor. Şimdi Tazz tam rakibinin üzerine atlayacak iken Sabian olabildiğince hızlı koşuyor ve Tazz'ı köşede yakalamayı başarıyor. Yakaladığı gibi onu sıkıca tuttuktan sonra TOP ROPE SPANISH FLY! Ardından Sabian biraz nefesleniyor ve Taunt atmaya başlıyor. Bu esnada Tazz yavaş yavaş ayaklanıyor ancak SABIAN ONU ANİDEN KAVRIYOR VE İPLERE DOĞRU YÖNELDİKTEN SONRA TORNADO DDT! SABIAN ŞİMDİ KÖŞEYE ÇIKIYOR VE HİÇ BEKLEMEDEN BLACK JESUS STOMP! FAKAT SABIAN DURMUYOR VE TEKRAR KÖŞEYE ÇIKIYOR, TAZZ'IN ÜZERİNE BİR SEFER DAHA ATLIYOR 450 SPLASH! SABIAN ŞİMDİ TUŞA GİDİYOR, 1..2..

3!

Kazanan: Sabian

Sabian fazla uzamayan bu mücadeleden galibiyetle ayrılan isim oluyor, o kendi sevincini yaşarken bu esnada...

53ept9.jpg

END OF DAYS! BARON CORBIN BU! BARON CORBIN RİNGE GİRİYOR VE SABIAN'I END OF DAYS İLE YERE SERİYOR. Baron Corbin öfkeli bir şekilde Sabian'a bakarken bu esnada yavaş yavaş Tazz ayaklanıyor, Baron Corbin bunu gördükten sonra Tazz'ı da kendine doğru çekiyor ve İKİNCİ END OF DAYS! Baron Corbin ringi adeta temizledikten sonra sinirli tavırlarıyla dışarı çıkıyor ve arka alana doğru ilerlerken gözden kayboluyor. Bizde bu görüntülerden sonra reklamlara gidiyoruz...

lockdownpng.png

Kick off masasındayız.

ecw_kick_off_2.PNG

Paul Heyman, Bully Ray, Tommy Dreamer ve Devon geliyor.

Corey Graves: Oooo siz nereden çıktınız?

Paul Heyman: Arka alanda Bully ile sigara tüttürürken lüks bir araba yaklaştı. Limuzin desek daha doğru olur.

Bully Ray: Birbirimize bakıp dedik ki: bizi böyle zengin adam bulmaz, hayırlara vesile olsun diye iç geçirdik.

Paul Heyman: İçinden Tommy çıktı, Spike çıktı, Devon çıktı, Justin, Meanie, Terry, Lance... Anlayacağın çıkan çıkana.

Bully Ray: Biz de bu anı ölümsüzleştirelim dedik ve fotoğraf çekildik. Kardeşim görüntüyü şu dev ekrana verir misin?

ecw_arka_alan.png

Görüntü ekrana veriliyor. Arena "E C Dub" sesleri ile inliyor.

Corey Graves: E C DUB! E C DUB!

Devon: Helal olsun. Helal olsun da sen de yeni nesil özentilerden misin?

Tazz: Öyle deme adama. Bana gençliğinde yaptıklarını anlattı. Bizim şovlarımızı hiç kaçırmazmış. Hatta sizin masayı aleve verip Spike'ı attığınız şovda, o mekandaymış.

Devon: Bruh!

Bully Ray'in yeğeni: Bruh moment öyle bir andır ki; denizler alev alır, gök yere iner. yer sarsılır, sular coşar. koca dağlar sarsılır, ölüler canlanır.

AJ Styles: Lan büyüklerin yanına gitme demedim mi?

AJ Styles, CM Punk ve Seth Rollins masanın önüne geliyorlar. Ancak onlar Bully Ray'in aksine ring içi kıyafetleriyle duruyorlar.

Tommy Dreamer: AJ Styles... Ne hale gelmiş-

Bully Ray: (Tommy'nin kolunu tutuyor ve sessizce) Lütfen sus, bak maçımız var. Bunun g***nün kalkmasını istemiyorum. Arada atarlanıyor falan ayar oluyorum.

AJ Styles: Halimi soruyorsan iyiyim. Gördüğün üzere de ECW şampiyonuyum. Senin 30 yılda alamadığın kemerin şampiyonu...

Tommy Dreamer ayağa kalkıyor. Ceketinin önünü ilikliyor. Yürümeye başlıyor. Bully Ray kolundan tutuyor.

Bully Ray: (sessizce) Gözünü seveyim, otur şuraya. Dediklerimi anlamıyor musun? Şu moronla uğraştırma beni.

Tommy Dreamer: Ben tuvalete gideyim.

CM Punk: Canlı yayına çıkıyorsun. Biraz edep, biraz ahlak. Neyse... Hey, Paul naber?

Paul Heyman: Biz de kalkalım artık. Son değerlendirmelerimizi yapmamız lazım. Size iyi sunumlar.

Tazz: Hey... Nereye? Daha yeni gelmiştiniz. Geçmişi biraz yad etseydik, olmadı böyle.

Paul Heyman: Ben yaşlı bir adamım Tazz. Hem sende yeni maçtan çıkmadın mı? Neyse benim biraz dinlenmem gerek. Size iyi eğlenceler.

Tazz: En azından bir fotoğrafımız olsun. Bekleyin.

ecw_kick_off.jpg

Bully Ray: Jilet gibi çıkmışız. Hepimize atarsın Tazz.

AJ Styles: Biz de bir fotoğraf çekelim. O kadar geldik.

Tazz: Olur AJ. Şu telefondan bizi çeker misin?

Bully Ray: Lan yapmayın diyorum!

AJ Styles: Bu telefon birinin kıçını iyi çekiyor. Çektiği yere yerleştirmem lazım sanırım. Başlayalım.

AJ Styles, Tazz'ın üzerine doğru yürüyor. Tazz de AJ Styles'ın üzerine yürüyor. Bully Ray, Seth Rollins, CM Punk ve Devon araya giriyor. Punk ile Seth, AJ'i oradan uzaklaştırıyor.

Tazz: Bana küfür ediyor. Bana küfür ediyor... Bana küfür ediyor. Or-

Bully Ray'in yeğeni: Amca biraz sakin olun. Şöyle geçin de fotoğrafınızı çekeyim.

paul_heyman_2.jpg

Fotoğraf çekilen ekip birbirlerine sarılıp vedalaşıyor.

lockdownpng.png

Şovdan saatler önce - Uçak

mundomella_3.png

Carmella: Şunu yanında taşımayı ne zaman bırakacaksın? Piyasadan çekilen illuminaticiler gibisin. Olur olmadık yerlerde bu tabloyu gözüme gözüme sokuyorsun.

Johnny Mundo: Bunun bize uğur getirdiğini düşüyorum.

Carmella: Ne gibi uğurlar getirdiğini hadi sayalım. Bunu hediye ettikten sonra sırtıma teller saplandı, bir hafta yarayla gezdim. Bunu hediye ettikten sonra sırtıma oldukça sert sandalye darbeleri yedim. Bunu hediye ettikten sonra beni satmaya başladın.

Johnny Mundo: A hadi ama. (Mundo, elini Carmella'nın çenesine götürüyor) Canım bunları aşmıştık. Eski defterleri açmayalım. Bugün ve bugünden sonra yapacaklarımıza odaklanalım.

Carmella: Doğru diyorsun. Unut gitsin. Az vakit kalmışken eski defterleri açmayalım. Tadımız kaçmasın.

Carmella, koltuğundan eğilip etrafına bakıyor. Mundo ise çantasını kurcalarken bir şey buluyor.

prezervatif.PNG

Mundo elindeki şeye bakarak sırıtıyor. Carmella, kafasını Mundo'ya çeviriyor ve garip ifadelerle bakıyor.

Johnny Mundo: (elindekini göstererek) Ne dersin?

Carmella: Gel benimle.

Carmella, Mundo'yu kolundan çekiştiriyor. Koltukların arasından koşarak uçağın öteki ucuna gidiyorlar. Orada hostesleri görüyorlar. İkili nereye gideceklerini şaşırıyor.

Johnny Mundo: Gel, burası ideal.

Mundo, Carmella'yı tuvalete çekiyor. Kapıyı kapatıyorlar. Mundo, paketin içinden bir tanesini çıkarıyor.

Carmella: Çabuk ol. Hemen halledelim.

Johnny Mundo: Ben piyasadaki en ateşli ve güçlü sporcuyum. Bu işin hemen hallolması imkansız.

Carmella: Kimse yokken bu gerçekleşsin artık! Bizi kimse bölemez. Sadece sen ve ben varız. Seni istiyorum Johnny... Hadi!

Carmella, Mundo'nun dudağına yapışıyor. Olay yerine dışarıdan bakınca tuvaletin kapısı titriyor. Aşırı bir sallantı var.

Grado: Offf çişim geldi. Hazır uçak da havadayken tuvalete gitsem iyi olur. Bully dayı geçer misin?

Bully Ray: Üstüme işeme, belana girerim.

Grado: Tamam da ne agresif yapıyorsun? Geçtim.

Grado, tuvalete doğru koşuyor. Kapının kilitli olduğunu görüyor.

Grado: Açar mısınız kapıyı? (tıklatıyor) Açar mısınız? Altıma yapacağım. (daha sert tıklatıyor)

Kapıdaki sallantı artıyor.

Grado: Ne oluyor lan?!

Grado, kapıyı kendine doğru sertçe çekiyor.

grado.PNG

Mundo ile Carmella, kafalarını yavaşça arkaya çeviriyor. Grado'nun ağladığını görüyorlar. Bir süre Grado'ya bakıyorlar. Grado, hem ağlıyor hem de altına işiyor. Boynu bükük şekilde kapıyı kapatıyor. Kapıyı kapattıktan sonra yine tuvalette sallantı devam ediyor.

Grado, sallantı sesini duyunca bağırarak ağlıyor. Koltuğuna kadar bu şekilde gidiyor.

Bully Ray: Oğlum ne oldu sana? Prostat mıydın bilmiyorum ama yine de giderken sapasağlamdın. (Ray, Grado'nun şortuna bakıyor) Hayda... Geç otur. Hay Allahım, oturduğum yeri s*****m.

Grado, köşedeki koltuğuna geçiyor. Kafasını cama yaslayarak uçaktan dışarı bakıyor. Ekran, yavaş yavaş siyaha bürünüyor.

lockdownpng.png

Buğra Gür: Enteresan olaylar yaşadık. Grado'ya gerçekten üzüldüm, yazık oldu.

Mauro Ranallo: Sen ne anlatıyorsun ya?

Buğra Gür: Biraz içerlemiş gibisin?

Mauro Ranallo: Saçma sapan konuşma.

Anons: Bayanlar ve baylar Elias!

20200110_SD_EliasPromo--31db9e87e14c53a6b6596046d6ee39e2.jpg

Elias girişte görünüyor ve spiker masasına geliyor.

Buğra Gür: Ooo Elias hoş geldin.

Mauro Ranallo: Hoş geldin.

Elias: Hoş bulduk da bu Grado'yu harcamışlar.

Elias tokalaştıktan sonra masaya oturuyor.

Buğra Gür: Ben ona söyledim, o kıza fazla bağlanma dedim ama dinlemedi. Her neyse seni hangi rüzgar attı buraya?

Elias: Doğrusunu söylemek gerekirse adım anons edilince haberim oldu.

Mauro Ranallo: İşe bak ya.

Buğra Gür: Harbi bizim de şu an haberimiz oldu bu işte bir iş var ama bakalım.

Mauro Ranallo: İşi mişi boş ver de sen bize iki bir şey tıngırdat bakalım.

Elias: Açıkçası ani gelişen bu olay üzerine aklımda hiçbir şey yok.

Mauro Ranallo: Ne biçim sanatçısın sen?

Elias: Ne diyorsun sen ya? Hayır istek alacağım ona göre çalacağım!

Mauro Ranallo: Öyle desene ya. Benim isteğim.

Elias: Senin isteğin falan yok. Gür sen ne istiyorsun?

Buğra Gür: Düşüneyim... Neşet Ertaş "Neredesin Sen"

Mauro Ranallo: Çal bakalım bunu artist.

Elias gitarını çalmaya başlıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=fssGRctvxKs[/ame]
Şu garip halimden bilen işveli nazlı
Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen?
Datlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm
Gönlüm hep seni arıyor, neredesin sen? neredesin sen?
Datlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm

Ben ağlarsam ağlayıp gülersem gülen
Bütün dertlerim anlayıp gönlümü bilen
Sanki kalbimi bilerek yüzüme gülen
Sanki kalbimi bilerek yüzüme gülen

Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyo
Hiç bir tabip yarama melhem olmuyo
Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyo
Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyo

Elias şarkısını bitiriyor ve büyük alkış topluyor.

Buğra Gür: Kulaklarımızın pası silindi.

Mauro Ranallo: Yiğidi öldür hakkını yeme.

Elias: Beğenmenize sevindim. Bu gece ise arenadan tek bir ses yükselecek o da;

WALK WITH ELIAS!

Seyirciler chant atıyor. Elias memnun bir havada arka alanın yolunu tutuyor.

Buğra Gür: Artık zamanı geldi! Lockdown başlasın!

lockdownpng.png

-MAIN SHOW-

Çektiğin her acıyı sırtlanıp ayağa kalktığın zaman hayata karşı bir duruş kazanmış olursun.

grado.jpg

Jesse James'i öldürdün diye Jesse James olmazsın.

khali_asker.jpg

Savaş alanında yapılan en ufak hata bile yapılmış her planı bozar ve bütün mücadelenin kaybıyla sonuçlanır.

adampage.jpg

Hayatta yapılabilecek en büyük yanlış, güvendiğin kişileri yanlış seçmektir.

Brookes_4.jpg

Tıpkı geçmişte olduğu gibi bu seferde misyon belli, ele geçirmek!

heyman.jpg

İşte şimdi, Lockdown zamanı...

lockdownpng.png

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=DXt3qIRZU9Y"]https://www.youtube.com/watch?v=DXt3qIRZU9Y[/ame]

Iıı... Herkesin oldukça garip şekilde reaksiyon verdiği bir müzik duyuluyor. Kimse ne olduğunu anlayamazken bu esnada bir kalabalık gözüküyor girişte:

J4g7u4.jpg

Girişte ellerinde çeşitli çalgılar ve bayraklar bulunan ordu gibi bir grup belirirken aralarından birisi çıkıyor bu MUHAMMAD HASSAN! Etrafındaki insanlar onu oldukça coşkulu bir şekilde karşılarken Muhammad Hassan oldukça gururlu bir şekilde bakıyor onlara. Ardından arkasından çalan müziklerin eşliğinde yavaş yavaş ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Girmeden önce son bir kez arkasına bakıyor ve ardından kendini ringin içine atıyor. Muhammad Hassan son hazırlıklarını yaparken bu esnada farklı bir müzik daha duyuluyor:

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=oVb0jvnHEpQ&t=17s"]https://www.youtube.com/watch?v=oVb0jvnHEpQ&t=17s[/ame]

9z7XQqM.png

Stadyumun her tarafında duyulan şey bir Rap alt yapısı, seyirciler bir yandan duydukları alt yapının ritmine eşlik ederken girişte iki kişi beliriyor, bunlardan biri Mete312 ama diğeri...

T5ZV9N.jpg

AMAN TANRIM BU EMINEM! METE312 YANINDA EMINEM İLE BİRLİKTE GİRİŞTE BELİRİYOR! İkisininde elinde bir mikrofon var, Mete ve Eminem birbirlerine bakarken Eminem mikrofonu ilk ağzına götüren isim oluyor:

Hassan's wife, Hassan's wife,
I've never seen such a bitch before, I need to die,
I can't take this shit anymore you must to suicide,
The trace I left on your face is sticky and white,
The time has come you should realize,
Mete and i'm gonna stick our magic stick into your ass, SIKE!
You are not worth it, when your wife will cheat on you just cry,
This team won the battle and they gonna go to home with victory tonight

Mete312: Hey adamım sıra bende:

Kendini zeki sanman sürekli oluşturur benim dalga konumu,
Kilometreler bile yetmez hesaplamaya benim dalga boyumu,
Dalgalı denize kulaç attım, ben bir sahilde kuma bastım,
Kuma bastığım gibi sana bastım, seni kendime bir kuma yaptım,

Mete ve Silas, GWA'yı kaliteli hale getiren iki bal arısı,
Ben ve Hassan'ın karısı, bir elmanın iki yarısı,
Seyircilerin başına darısı, bunu herkes tecrübe etmeli,
''Bir geri zekalı.'' cümlesinin Muhammad Hassan gizli öznesi,

Seninle işim bittiğinde çıkamazsın ekranlara utancından,
Kadınlara ulaşamadığından, dinimde yasak diyerek kendini avutmaktasın bak,
Ağır geldiyse sinirini bağırarak çıkar, ilişkilerinde tek düşündüğün çıkar,
Gerçekler elbet ortaya çıkar, o gün Hassan GWA'nın kapısından dışarı çıkar-

Muhammad Hassan: Hey hey hey şu saçmalığı bir kenara bırak, eğer istediğin gerçek müzikse sana ordum bunu gösterebilir. Ordum dedim ama aslında sadece içinden birisi, senin anladığın dilde sana hak ettiğin cevabı verecek. Şimdi birlikte getirdiğim adamlara iyi bak:

Bu esnada Mete, Hassan'ın birlikte getirdiği insanlara bakarken onların arasından birisi çıkıyor, ama bu...

BbrZuk.jpg

Click click boom naban be y**rag,
Susanoğlu Mersin haslen karag?
Rap müzikte yeni akım garides gafalar,
GTA Tony tanı öyle gel Escobar,

Heves edip yapanlar geri çekilir,
Burası WhatsApp Osmanlı yeniçeri gibidir,
Yıllardır yapıp bize erişemedin daha YouTube Rapçi gelişemedin hiç,
Eminemler, Mete312'ler, yalan olur bunlar tek bir lafımda,
Hep bir tavırlar küstah tipler, Rap size mi kaldı üstat bizken?

Mete312: Ama... Ama bu...

Taner Tolga Tarlacı: Lan konuşma s****** belanı senin şimdi s***** git o ringe maça çık korkak p**.

Mete312 karşılık vermiyor, bilerek mi vermiyor yoksa veremiyor mu emin olamıyoruz ama Mete ringe ilerliyor ve en sonunda içeri giriyor. Hassan ile Mete direkt birbirlerine yöneliyorlar ancak hakem onları bölüyor ve iki ismi de kendi köşelerine yönlendiriyor, ardından hakem son kontrolleri yapıyor ve maçı başlatıyor...

Muhammad Hassan vs. Mete312

Maç Lock-Up ile başlıyor, bu noktada üstün çıkan isim Muhammad Hassan. Şimdi Hassan rakibini iplere gönderiyor ve dönüşte Back Body Drop! Mete312 bu noktada hemen ayaklanıyor, hatta Muhammad Hassan'ın onun ayaklandığını fark edemeyeceği kadar hızlı bir şekilde toparlanmayı başarıyor. Şimdi Hassan arkasını döndüğü zaman Mete'den önce bir diz darbesi ve ardından Jumping DDT! Muhammad Hassan'da bu noktada Mete kadar hızlı ayaklanmayı başarıyor. Şimdi iki isim neredeyse aynı anda kalkıyorlar ve tekrar Lock-Up'a giriyorlar, daha doğrusu tam girecek gibi oluyorlar ve bu noktada Mete'den Spinning Sole Kick! Muhammad Hassan birkaç adım geri açılırken Mete ona doğru koşuyor ve Shotgun Dropkick! Muhammad Hassan köşeye yaslanıyor bu noktada, şimdi Mete köşedeki Hassan'a doğru koşuyor ve Corner Knee Strike! Hayır Muhammad Hassan kafasını eğmeyi başarıyor, fakat Mete öyle bir sıçrıyor ki en üst iplerde duruyor. Şimdi Muhammad Hassan arkasını döndüğünde onun kafasına bir tekme atıyor. Muhammad Hassan birkaç adım geri açılırken Mete ona doğru atlıyor ve Moonsault Plancha! Mete312 bu noktada tuşa gidiyor, 1..2..

Kickout! Muhammad Hassan tuştan kurtulmayı başarıyor. Mete312 onu rahat bırakmak istemiyor ve sakince gerildikten sonra Grounded Knee Drop! Şimdi Muhammad Hassan'ı ayağa kaldırmak istiyor ancak Hassan onun kafasına doğru bir Forearm darbesi vuruyor ve Mete iplere yaslanıyor. Muhammad Hassan bunu fırsat bilip ona doğru koşuyor ve Clothesleine! Mete iplerin üzerinden dışarı düşüyor, Hassan ise yavaşça dışarı çıkıyor. Mete, Hassan'a karşı koymak istiyor ve bunu yapmak için ona doğru bir yumruk sallıyor ancak Muhammad Hassan onun kolunu kendi sol kolu ile yakalıyor ve sağ kolu ile Mete'nin karnına bir yumruk koyuyor. Şimdi Mete bir iki adım geri çıkarken Muhammad Hassan onu yumruklamaya devam ediyor ve bariyerlere yaslıyor. Bir süre daha böyle giderken Mete aniden atağa geçiyor ve Hassan'a doğru bir kafa gömüyor! Ardından Muhammad Hassan'ın karnına bir tekme atıyor ve ringin içine fırlatıyor. Ardından kendisi de giriyor. Muhammad Hassan hızlıca ayaklanıyor ancak Mete onu ayakta karşılıyor ve Running Knee Strike! Şimdi Mete, Muhammad Hassan'ı iplere fırlatıyor ve dönüşte Slingshot Hurricanrana! Muhammad Hassan hamleyi yiyor ancak hemen ayaklanıyor, Mete onun için hazırda bekliyor ve ikinci Slingshot Hurricanrana- Hayır Muhammad Hassan'dan DOUBLE KNEE BACKBREAKER! Şimdi Muhammad Hassan tuşa gidiyor, 1..2..

KICKOUT! Muhammad Hassan sakin bir şekilde yerdeki Mete'ye doğru yöneliyor ve onu yavaşça ayağa kaldırmak istiyor. Fakat Mete bu tempo için oldukça hızlı kalıyor ve Hassan onu kaldırmadan o Hassan'ı yumrukluyor, ardından da hızlıca ayağa kalkıyor. Ama Muhammad Hassan bu noktada aniden Mete'ye doğru direkt atılıyor ve ona sert Forearm darbeleri vurarak köşeye kadar götürüyor ve onu oraya yaslıyor. Muhammad Hassan ona Forearm darbeleri vurmaya devam ederken Mete aniden Spinebuster vari bir hareket yapıyor ve Muhammad Hassan'ı köşeye yaslamayı başarıyor. Şimdi Mete rakibini kıstırır iken bir süre sonra darbelerini sertleştiriyor ve Hassan'ı en üst ipe çıkartıyor. Mete kendisi de en üst ipe çıkıyor bu noktada, ardından Hassan'ı kavrıyor ve SUPERPL- Hayır Muhammad Hassan ağırlığını koyuyor ve Mete onu kaldıramıyor. Şimdi Muhammad Hassan, Mete'yi kaldırıyor ve TOP ROPE SIT OUT SUPLEX FACEBUS- HAYIR METE SON SANİYEDE KENDİ AĞIRLIĞINI KOYUYOR VE KURTULUYOR. Şimdi iki isimde var güçleri ile birbirlerine yumruk atmaya başlıyorlar. İkisi de pes etmiyor ve bu mücadeleden ayakta çıkmak istiyorlar fakat ANİDEN İKİ İSİMDE BİRBİRİNİN BOYNUNU TUTUYOR VE TOP ROPE DOUBLE NECKBREAKER! OH MY GOD!

Şimdi iki isimde dizlerinin üstlerinde doğruluyorlar ve birbirlerine bakıyorlar, ardından Mete bir yumruk atıyor. Sonra Hassan geriliyor ve Hassan bir yumruk atıyor. Bu böyle sürerken ikili bir yandan yavaş yavaş ayaklanıyorlar ve yumruk darbelerinin hızını oldukça arttırmaya başlıyorlar. Bir noktada Hassan aşırı derecede hızlanıyor ve Mete'ye karşı bariz bir üstünlük kurduktan sonra onu iplere gönderiyor ama dönüşte METE'DEN ROLLING YOSHI TONIC VE ARDINDAN PIN! 1..2.. KICKOUT HASSAN KURTULUYOR! Şimdi Mete, Muhammad Hassan ayaklanırken Taunt atmaya başlıyor ve Hassan ayaklandıktan sonra onu arkasından kavrıyor TIGER SUPL- Hayır Hassan onun karnına bir tekme atıyor ve şimdi iplere koştuktan sonra dönüşte Dropkick! Mete312 iplere savruluyor ama dönüşte Mete kendine gelmeyi başarıyor ve Hassan'a doğru koşarak Shotgun Dropkick! Şimdi iki isimde yavaş yavaş ayağa kalkıyorlar, ve birbirine paralel iki ipe doğru koşmaya başlıyorlar. Dönüşte sanki ikisi de birbirine Clothesleine vuracakmış gibi bir halde iken Muhammad Hassan Clothesleine için kolunu uzatıyor FAKAT METE ONUN KOLUNU KAVRIYOR VE RAKİBİNİN ARKASINA GEÇTİKTEN SONRA TIGER SUPLEX- HAYIR HASSAN ANİDEN KURTULUYOR VE ŞİMDİ METE'Yİ KAVRADIKTAN SONRA AŞIRI ANİ BİR FLATLINER! MUHAMMAD HASSAN HİÇ BEKLEMEDEN TUŞA GİDİYOR, 1..2..

KICK OUT!

Muhammed Hassan aniden ringin dışına çıkıyor ve bir zincir kapıyor. Ringin dışında adeta kükreyerek bağırıyor ve koşarak ringe giriyor. Şimdi zincirle mete312'nin sırtına vurmaya başlıyor. mete312 acıyla bağırıyor fakat Hassan durmuyor. Hakem maçı bitiriyor.

Kazanan: mete312 via DQ

Muhammed Hassan mete312'nin kafasına birkaç tekme attıktan sonra çeviriyor ve Camel Clutch pozisyonuna alıyor ve bunu zincirle yapıyor! mete312 mücadele ediyor ve her şeye rağmen Hassan'ı üzerinden atmaya çalışıyor fakat gücü yetmiyor. Bir süre sonra kendisinden geçiyor ve hareketsiz kalıyor. Hakem Hassan'ı ayırmaya çalışıyor fakat başaramıyor. Birkaç görevli gelip Muhammed Hassan'ı uzaklaştırmaya çalışıyor. Muhammed Hassan bırakıyor ve alana koşarak sağlık görevlileri geliyor. Muhammed Hassan kahkaha atarken kameralar kapanıyor.

mohammad-hussan-1474625933-800.jpg

lockdownpng.png

Arka alanda Rusev'i görüyoruz. Maç öncesi Lana ile son akşam yemeğini yiyor. Lana ile masadan kalkıp son hazırlıklar için odasına girerken mikrofon uzatılıyor.

rusev_lana.PNG

Rusev: Gördünüz değil mi? Mafyatik işler bitince her şey nasıl da güzel oluyormuş. Nasıl da sakin oluyormuş. Her zaman böyle olmasını istedim. İşimizi sadece ringde halletmemiz gerektiğini bas bas bağırdım ama beni dinlemediler. Artık dinlemek durumundalar. Onlar için zor da olsa bunu kabullenmek zorundalar. Etrafında bu kez adamları olmayacak. Sadece üçümüz. Ben, Khali ve Wolfgang. Onların kafasında yumruğumu patlatacağım. Dişlerini, ellerine vereceğim. Bana yaptıklarını misliyle onlara ödeteceğim. Oceans şampiyonluğunu yerin altındaki zindandan çıkarıp göklere asacağım. Ona özgürlük vereceğim. Ona eski huzurunu vereceğim. Benim himayemde sadece böyle olabilir. Khali veya Wolfgang'in eline geçtiğini düşünsenize... Tekrar konsolosluk maceraları, cam kırmalar, hastane odaları, peşine takılan onca adam, yapılan kazalar... Bunu kim tekrar çekmek ister ki? Sen ister misin? Seyirciler ister mi? Kim ister?.. Sadece o iki ahmak ister. Bugün bu oyunu bozacağım adamım. Anlıyor musun? O kemeri alan ben olacağım. Kemeri at olduğu yere, ringlere yeniden getireceğim.

Kameralar farklı bir bölgeyi gösteriyor. Great Khali, Natalya ile güle oynaya yürüyor. Mikrofon uzatılıyor.

great_khali_roportaj.jpeg

The Great Khali: Bugün ringde kıyametin kopacağından hiç şüphe yok. Seyirciler bol şiddetli ve kanlı bir maç bekliyor. Bu, çok belli. Ayrıca yukarıda bizi izleyen tanrılar... Onlar bu anı iyi izlemeli. Özellikle de Bakāsura. Onun tüm kudreti ve gücünü vücudumda hissediyorum. Onu, bu gece gururlandıracağım. Alacağım Oceans kemerini ona adayacağım. Onun adına, Hindistan'daki insanlara yemek dağıtacağım. Korona salgınında Ganj'a dökülen kişilerin ailelerine bağışlar yapacağım. Kutsal ruh beni en iyi şekilde anacak. Ardından da son vazifemi yapıp kenara çekileceğim. Son vazifen ne Khali dediğinizi duyar gibiyim. Bu, Wolfgang ve Rusev ile ilgili. Onların ruhlarını teslim alacağım. Bedenlerini ise bizzat ringde. Kafesin içinde yakacağım. Ganj'a küllerini dökmeyeceğim. Onlar bunu hak ediyor. Ganj'a dökülecek kadar şerefli değiller. Bu şeref bana ait ve bunu kimseye kaptırmaya niyetim yok. Önce onların kanını emeceğim, bir yer kazacağım ve onların kanıyla kan gölü yaratacağım. Küllerini, benim yarattığım kan gölüne dökeceğim. Ebediyete kadar o gölün içinde kalacaklar. Bense Nirvana'da, Bakâsura'nın bana verdiği nimetlerden yararlanacağım. Namaste.

Kameralar, toplantı salonunda açılıyor. Wolfgang gözünü kapayıp bir şeyler söylerken mikrofon uzatılıyor.

wolfgang_2.PNG

Wolfgang: Üç şeritli yolun sonuna geldik kardeşim. Sona ulaşana kadar yaşamadığım hiçbir şey kalmadı. Hint mafyasından kaçtım. Hastaneden kaçtım. Polisten kaçtım. Pencereden atladım. Arabaya düştüm. Kafamı yardım. Baskınlar düzenledim. Cidden vaov demelik olaylardı. Ancak bunlar artık bitecek kardeşim. Ringe çıktıktan sonra o iki kendine bilmezin kıçına tekmeyi basacağım. Fena halde madara olacaklar. Haftalardır onlara çektirmediğim eziyet kalmadı. Her daim ayakta en çok kalan ben oldum. Büyük bir ağ kurdum. İkisinin de bir adım arkasındaydım. Şah damarları kadar yakındım. Gölgeleri gibiydim, yanlarından hiçbir zaman ayrılmadım. Görüyor musun şu baldırları? Onları pataklarken oluştu. Görüyor musun şu kol kaslarımı? Onları yumruklarken oluştu. Bana korkak diyorlar. Arkamda adamlarım olduğu için t****sız yakıştırması yapıyorlar. Tamamen saçmalık. Az önce gösterdiğim bu şeyler kolay kolay oluşacak şeyler değil. Asıl korkak kim biliyor musun? Unut gitsin. Sadece maçı izle ve kimin korkak olmadığını gör kardeşim!

lockdownpng.png

[ame]https://youtu.be/jATOZhxX1CY[/ame]
wolfgang_giris.jpg

Motor sesleri duyuluyor. Falçata Cevat motoruyla öne geliyor. Gaza asılıyor, ses ile arenayı inletiyor. Ardından arkasındaki adamlarla birlikte ringin etrafında tur atıyorlar. Onlar tur atarken girişte Oceans Şampiyonu Wolfgang görünüyor! O da motorlu. Egzoza abanarak ringin önüne geliyor. Adamlarıyla birlikte ringin etrafında birkaç tur attıktan sonra ringe giriyor. Ringin dört bir kenarında kemerini havaya kaldırarak seyircilere gösteriyor. Seyircilerden yuhalama var. Wolfgang gülerek köşesine çekiliyor. Adamları da motorlarını alıp arkaya gidiyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=k74QzbDmRdw[/ame]
rusev_rus.jpg

Sırayla Rus Devrimine etki eden kişiler ve Rus liderler anılıyor. Amerika'daki şovlara göre daha az bir yuhalama var.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=ebLU-SSnMKs[/ame]
Rusev Machka! Rusev'in müziği duyuluyor. Rusev girişte görünüyor. Bir elinde Sovyet, bir elinde Rusya Federasyonu bayrağı var. İkisini de hunharca sallıyor. Bayrağı sallayarak ringe doğru geliyor. İki bayrağı da öpüyor ve ringin kenarındaki kafesin üzerine koyuyor. Ardından spiker masasının yanına geçiyor ve rakibini bekliyor.

[ame]https://youtu.be/suwYW0AHnZ8[/ame]
Great Khali, Jackie Chan, Budist Orhan, Jinder Mahal, Daivari ve Ranjin Singh girişte görünüyor. Yuhalanıyorlar. Sert ifadelerle ringe geliyorlar. Aralarında Badshah ve arkadaşı da var. Arkadaşı, Khali'nin müziğine uygun beatbox yapıyor, Badshah de rap parçasından sözler söylüyor.

Sus!
Ses çıkarma dedim ama şimdi dilin kıçında.
Amerika'ya peşkeş, o kimdi bildim ışınla..
Sizden olamayız, çekip gidin.
Hadi!
Sevilmediniz, anlayın işte
Ya bu bayrağı dünyaya kabullenip gömdürün
Ya da kaldır başını, Ganj'a resti çek
mamulleri döndürüp güneş görmek istiyorsanız
ışıkları söndürün!

nation_of_domination_2.PNG

Şarkı bittikten sonra 8 isim ringe giriyor.

Badshah: Şimdi sesinizi kesin! Ulu liderinizin önünde saygıyla eğilin! Ellerinizi havaya kaldırın! Lidere selam durun!

8 isim birden tek ellerini havaya kaldırıyor. Karşılarında duran birtakım seyirci de elini havaya kaldırıyor. Bazıları ise su şişeleri fırlatıyor. 8 isim geri adım atmıyor. Elleri hala havada duruyor.

Wolfgang ve Rusev, ringin kenarındaki çöp kutuları ile Jackie Chan ve Budist Orhan'a vuruyor. İkili bayılıyor. Badshah ve arkadaşı spiker masasının yanından, arka alana kaçıyor. Hakem zili çaldırıp maçı başlatıyor.

Oceans Championship King of The Mountain Match
Wolfgang (c) vs. Rusev vs. The Great Khali

Olanları gören Khali tayfası, Rusev ve Wolfgang'in üzerine yürüyor ama iki isim ringin dışına çıkıyor. Ranjin Singh, Jinder Mahal ve Daivari, onların üzerine koşuyor. Wolfgang, Ranjin Singh'in kafasına çöp kutusunu fırlatıyor. Rusev de Daivari'nin kafasına çöp kutusunu fırlatıyor. Bu isimler de bayılıyor. Hakemler onları arka alana götürüyor. Rusev ile Wolfgang, Jinder Mahal'a girişiyor. Onun kafasını, kafes kapısında sıkıştırıyorlar. Wolfgang, Mahal'ı tutuyor. Rusev ise biraz gerildikten sonra koşuyor ve Machka Kick! Jinder da bayılıyor. Great Khali ringde tek başına kalıyor. Wolfgang ve Rusev ringe girmek için aprona çıkıyor. Khali'ye gülerek bakıyorlar. Khali yerinden dahi oynayamadan ona saldırıyorlar. İki isim Khali'nin bacağına dropkick vuruyor. Khali devrilmiyor. Rusev, Wolfgang'i elinden tutup Khali'ye fırlatıyor. Wolfgang'den clothesline! Ama deviremiyor. Wolfgang, Rusev'i elinden tutup fırlatıyor. Rusev'den de clothesline ama yine deviremiyorlar. İkisi birden iplere koşuyor. Zıplayarak Khali'ye vurmak istiyorlar ancak Khali, boyunlarına yapışıyor. Wolfgang ile Rusev, hemen Khali'nin toplarına tekme atıyor. Khali, bülbülünü tutuyor. Rusev ile Wolfgang iki farklı ipten sekerek koşuyor ve Khali'nin kafasına Big Boot vuruyor. Khali dizleri üzerine çöküyor. Rusev iplerden sekerek diziyle Khali'nin kafasına vuruyor. Wolfgang de iplerden sekiyor ve Khali'ye Shinning Wizard vuruyor. Khali'yi yıkmayı başarıyorlar.

Buğra Gür: Bilmeyen izleyicilerimiz için anlatmakta fayda var. King of the Mountain maçları biraz karışık gibi görünüyor.

Tazz: Maçımız kısaca şöyle: Ringe bulunan adamlar birbirlerinin kıçını fena halde tekmeledikten sonra tuş ya da pes ettirme girişiminde bulunur. Bu girişimler başarılı olursa pes ettirdiği ya da tuş ettiği kişi 2 dakika boyunca kafeste kalır.

Buğra Gür: Tuş eden ya da pes ettiren kişi ise hakemden kemeri alır. Kemeri tepeye asmaya çalışır.

Tazz: Ki Khali kafese girmeye çok yakın.

Buğra Gür: Ağzını hayra aç Tazz. Siyasal Hintliler saldırabilir.

Rusev ve Wolfgang ringin köşesine çıkıyor. Rusev'den Frog Splash! Rusev karnını tutarak çekiliyor. Wolfgang atlıyor. Swanton Bomb! İkisi de Khaliyi farklı ayağından tutup tuşa gidiyor. 1...2...3!

king_of_mountain.PNG

Khali kafese giriyor. Hakem kemeri ringe getiriyor. Wolfgang'e veriyor.

Rusev, Wolfgang'in elinden kemeri alıyor. Wolfgang, Rusev'in elinden kemeri çekiştiriyor ama Rusev vermiyor. İkili kemeri kendilerine doğru çekerken havaya uçuyor ve ringin dışına düşüyor. Rusev ile Wolfgang birbirlerine baktıktan sonra ringin dışına doğru koşuyorlar. Rusev biraz geride kalıyor. Wolfgang'in ayağına çelme takıyor. Ringin ortasına kadar çekiyor. Wolfgang'in bacağına elbow drop yapmak istiyor ama Wolfgang ayağını çekiyor. Rusev ringe yapışıyor. Wolfgang, Rusev'in kafasını bacaklarının arasına alıyor. Dirseği ile Rusev'in kafasına vuruyor. 3 vuruşun ardından Rusev, Wolfgang'i kıçından itiyor. Ayağa kalkıp iplerden sekiyor ve Wolfgang daha ayaklanmadan elbow drop ile sırtına atlıyor. Şimdi Wolfgang'e crossface bağlıyor. Çok geçmeden Wolfgang bozuyor. Rusev'i elinden tutup ringin köşesine fırlatıyor. Üzerine doğru koşuyor ama Rusev ayağını koyuyor. Ardından köşeye çıkıyor. Wolfgang kendine gelmeden atlıyor. Diving Clothesline! Tuşa gidiyor. 1...2.. Wolfgang atıyor. Rusev, Wolfgang'in göğsüne tekmeler atıyor. Bu esnada kafesin kapısı açılıyor.

khali_3.PNG

The Great Khali KUDURMUŞ DURUMDA! Kafesin kapısının zincirini çözen hakemleri fırlatıp ringe giriyor. Rusev, kalkması için Wolfgang'i dürtüyor ama Wolfgang tınlamıyor. Rusev, iplerden geçmekte olan Khali'ye yöneliyor. Art arda yumruklar atsa da Khali'ye işlemiyor. Khali, onu kafasından itiyor. Rusev tekrar kalkıp Khali'ye yumruklar atıyor ama Khali onu yine itiyor. Rusev kendine doğru koştuğunda ise ona clothesline vuruyor. Rusev kalkıyor. Khali'den yine clothesline. Khali, Rusev'i kaldırıp iplere yolluyor ve BIG BOOT! Rusev yere yığılıyor. Khali, onu kaldırıyor. VISE GRIP!!! Great Khali haftalardır içinde biriktirdiği kini Rusev'in kafasında boşaltıyor. Sıkıyor da sıkıyor. Rusev'in artık gözleri pörtlüyor. Hakem, Khali'yi kolundan tutup çekiyor ama Khali yine de bırakmıyor. PAAAAAATTTTTTT! Wolfgang ringin altından sandalye alıp Khali'nin sırtına vuruyor. Khali biraz sarsılsa da devrilmiyor. Arkasını dönüyor. Wolfgang, şaşırıyor. Şaşkınlığı kısa sürüyor. Art arda sandalye ile Khali'nin böbrek tarafına vurmaya devam ediyor ama Khali sandalyeye yumruk atıyor. Sandalye ringin dışına düşüyor. Khali, bu kez Wolfgang'in kafasını tutuyor. VISE GRIP! Wolfgang, kurtulmak için Jawbreaker deniyor ama boyu yetmediği için yapamıyor. Sağa sola hareket ediyor ama yine hareketi bozamıyor. Kaderine razı gelip duruyor.

Pes ediyor. Wolfgang kafese alınıyor. Khali, kollarını havaya kaldırarak haykırıyor.

LOW BLOW! Rusev, var gücüyle vurdu! Double Axe handle şeklinde kolunu birleştiriyor. BİR LOW BLOW DAHA! BİR KEZ DAHA! YİNE VURUYOR! Rusev, hareketleri yaptıktan sonra kendini yere bırakıyor. Bir süre öyle kalıyor. Khali ise hareketsiz bir şekilde, dizleri üzerinde duruyor. Rusev sürünerek ringin kenarına geliyor. Hiç aşağı inmeden sandalyeyi alıyor. Ayağa kalkıyor. Khali'nin kafasına sandalye ile vuruyor! Bir kez daha vuruyor. Khali yere yığılıyor. Rusev, sandalyeyi Khali'nin üzerine göğsüne koyuyor. Kafesin üzerine çıkıyor. Sol, devrim elini kaldırıyor. ELBOW DROP! Khali'nin üzerine atlıyor. Elini, Khali'nin üzerine koyup tuşa gidiyor. 1...2...3! Rusev göğsünü tutarak yerde sürünüyor. Khali ise kafese alınıyor ancak baygın. Wolfgang ile beraber kafeste duruyor. Wolfgang biraz gergin.

Rusev ringde tek başına kalıyor. Bunu kendisi de fark edince hemen ringin dışına çıkıp kemeri ringe fırlatıyor. Tekrardan ringin dışına çıkıp bir merdiven alıyor. Onu da ringe koyuyor. Merdiveni kuruyor. Kemeri eline alıp yorgun argın tırmanıyor. Wolfgang için ise geri sayım var. 5...4...3...2...1...0!

dropkick.PNG

Wolfgang hemen kafesin üzerine çıkıyor. Rusev tam kemeri tam asacakken Wolfgang kafesin üzerinden uçuyor ve merdivene dropkick vuruyor. Rusev de merdiven de devriliyor.

İki isim de sırtlarını tutarak ayağa kalkmaya çalışıyor. Wolfgang daha önce kalkıyor ve Rusev'in üzerine koşuyor. Rusev ipi aşağı çekiyor. Wolfgang aprona düşüyor. Rusev, aprona geçiyor ve Wolfgang'i kaldırıyor. Suplex için belini kavrıyor ama Wolfgang dirseği ile ona art arda vuruyor. Rusev sersemliyor. Wolfgang, Rusev'i German Suplex'e alıyor. Başarılı! Rusev'e apronda yapıyor! Rusev apronda kalıyor. Wolfgang ringin altından masa çıkarıyor. Bariyer ile apron arasına sabitliyor. Tekrardan aprona çıkıyor. Rusev'i kaldırıyor.

masa.PNG

MASAYA PILEDRIVER!!! RUSEV PERT OLUYOR! Wolfgang sallanarak ringe giriyor. Merdiveni kuruyor. Yerden de kemeri alıyor. Yavaş yavaş merdivene tırmanıyor. 5...4...3...2...1...0! Great Khali kafesten çıkıyor. Wolfgang'in eli ayağı titriyor ve daha hızlı tırmanmayı deniyor. Ancak Khali ringe girmiş durumda. Khali, Wolfgang'i merdivenin tepesindeyken boynundan tutuyor. CHOKESLAM! Wolfgang'i tekrardan kaldırıyor. Bu kez Khali Bomb için kaldırıyor.

FALÇATA CEVAT VE ADAMLARI! SEYİRCİLERİN ARASINDAN RİNGE GİRİYORLAR. Ellerindeki sopalarla giriyorlar. İki kişi Khali'nin iki dizine vuruyor. İki kişi Khali'nin iki koluna vuruyor. Birisi de Khali'nin kafasına golf sopasıyla topa vurur gibi vuruyor. Falçata Cevat, cebinden falçatasını çıkartıyor.

khali_kan.jpg

KHALI'NİN ALNINI OYUYOR! Khali'den oluk oluk kan akıyor. Wolfgang'in elini Khali'nin üzerine koyuyorlar. Hakem sayıyor. 1...2...3! Khali yeniden kafesin içine girmeye hak kazanıyor. Falçata Cevat ve adamları, Khali'yi kafesin içine koyuyor. Ardından ringe geçiyorlar. Falçata Cevat, Wolfgang'i omzuna alıyor. Adamları da Wolfgang'i düşmemesi için kıçından tutuyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=S-LltgOtFSg[/ame]
AMIR KHAN! GİRİŞTE GÖRÜNÜYOR! Kollarını girişe doğru açıyor. Jackie Chan, Jinder Mahal, Daivari ve Ranjin Singh arka alandan teker teker geliyor. Maç öncesinde yedikleri dayağa rağmen geliyorlar. Amir Khan, onları alkışlayarak arka alana geçiyor. İki grup birbirine giriyor. Ranjin Singh arkada duruyor ve bambu çubuğunun arasına soktuğu bayıltıcı oku, Cevat'ın bir adamına fırlatıyor. Adam bayılıyor. Bunu gören diğer adam Ranjin Singh'in kafasına sopayla vuruyor. Daivari, Ranjin Singh'e vuran adamın kafasını tutuyor. Stage'deki ledlerden birine fırlatıyor. Adamın kafası orada parçalanıyor! Ledlerden biri parçalandığı için o bölge karanlığa bürünüyor! Daivari, Khali'nin kapısını açmak için koşuyor ancak Cevat'ın bir adamı sopayla kafasına vuruyor. Daivari'nin burnu kırılıyor. Cevat'ın adamı, Daivari'nin suratına yumruk atmaya başlıyor. Jinder Mahal, bu adamı ensesinden tutuyor ve bariyerlere fırlatıyor. Kafasını bariyerlere sürtüyor. Ama Cevat arkasından geliyor. Cevat'ın arkasından da Jackie Chan koşarak geliyor ve uçan tekme ile Cevat'a atlıyor ama Cevat eğiliyor. Tekme Mahal'a geliyor. Mahal da seyircilerin arasına düşüyor. Cevat ile Chan birbirine bakıyor. Tam yumruk atacaklarken Rusev merdiveni onlara fırlatıyor.

Rusev: S******n gidin. Bizi izlemeye geldiler.

Rusev, kafası kanlar içindeyken merdiveni ringe sokuyor. Merdiveni tekrardan eline alıyor. Köşede yatan Wolfgang'in suratına vurmak için koşuyor ama Wolfgang çekiliyor. Merdiven köşede sıkışıyor. Wolfgang, Rusev'i iplere itiyor. Rusev iplerden sekiyor. SPEAR!!!

HAYIR! Rusev çekiliyor. Wolfgang'in üzerinden zıplıyor. İki isim de iplere savruluyor. İplerden sekip geliyorlar ve birbirlerine crossbody yapıyorlar! İki isim tekrardan yere yığılıyor! Bu esnada Khali, kafesten çıkıyor. Kan daha fazla akmasın diye, kafasını tutarak ringe giriyor ancak hiç hali yok. Rusev ve Wolfgang, Khali'ye çaktırmadan ringden inip sandalye alıyorlar ama ringe girmiyorlar. Khali'nin hamlesini bekliyorlar. Khali ringde kimseyi göremiyor. Hazır, kurulmuş merdivene kemeri alıp tırmanıyor. Bu sırada Wolfgang ile Rusev tekrardan ringe giriyor. Khali'nin sırtına aynı anda sandalye ile vuruyorlar. Khali merdivenden iniyor. Ancak sersemlemiş durumda. Wolfgang ile Rusev, birbirlerine kafalarıyla onay işareti yapıyor.

KHALI'NIN KAFASINA BİR SAĞDAN BİR SOLDAN AYNI ANDA SANDALYE İLE VURUYORLAR! İki isim Khali'nin yere devrilmesini izliyor.

WOLFGANG, İŞİNİ KISA TUTUYOR VE RUSEV'E SANDALYE İLE VURUYOR. Ses arenada yankılanıyor. Rusev de Khali'nin üzerine düşüyor.

Wolfgang, kemeri yerden alıyor. Rahatça merdivene tırmanıyor. Kemeri tepeye asıyor.

Kazanan ve hala Oceans Şampiyonu: Wolfgang

WOLFGANG, ÇETE SAVAŞLARINDA KEMERİNİ KORUMAYI BAŞARIYOR! Merdivenin üzerinden etrafı izliyor. Haftalardır mücadele ettiği ve mücadele ederken yanında olan adamlarını yerde ölü gibi yatarken görüyor. Wolfgang kemerini tepeden alıp sarılıyor. Merdivenin basamaklarından inerken ise sürekli havada tutuyor. Hakem, Wolfgang'in elini kaldırıyor. Wolfgang, hakemin yanından ayrılıp kafesin üzerine çıkıyor. Kemerini kaldırabildiği kadar kaldırıp haykırıyor.

Wolfgang: BU BEBEK BUNDAN BÖYLE BANA AİT! BANA AİT ADAMIM! ANLIYOR MUSUN HA? G**Ü YİYEN VARSA GELSİN ALSIN! ŞAMPİYONN WOOOLLLFGANNG!

lockdownpng.png

Arka alandayız Team GWA üyeleri var.

Johnny Gargano: Bu gece o ECW artıklarının a...

John Cena: Az sakin ol.

Johnny Gargano: Olamıyorum! Bu gece katliam olacak katliam!

Gargano, Kevin Thorn'a bakıyor.

Johnny Gargano: Eee Kevin kardeş ağzın var dilin yok sen de iki bir şey söyle.

Kevin Thorn, Johnny Gargano'ya ters ters bakıyor.

Johnny Gargano: Bu ne ya neden bu kadar ölüsünüz?

Randy Orton: Johnny!

Johnny Gargano: Efendim.

Randy Orton: Bir sus.

Johnny Gargano: Susayım susmasına da üzerimizde ölü bir toprak var onu atmaya çalışı...

Randy Orton ayaklanıp Johnny Gargano'nun üzerine yürüyor.

Randy Orton: Bir sakin ol! Bu gece Team ECW mudur Team Heyman mıdır? Artık her ne haltlarsa onları yeneceğiz. Yenmekle de kalmayacağız onları sileceğiz. Fakat benden amigoluk bekleme. Bu olaylardan sonra herkes kendi yoluna.

Johnny Gargano: Tamam bunda problem yok ama maça karşı biraz heyecanımız ol...

Randy Orton: Heyecan mı arıyorsun sen? Heyecan mı istiyorsun? Doğru mu duydum?

Johnny Gargano: Yani şey...

Randy Orton: Eveleyip geveleme. Heyecan mı arıyorsun?

Johnny Gargano kararlı bir şekilde.

Johnny Gargano: EVET!

Randy Orton: İyi maça ilk sen başlıyorsun.

Johnny Gargano: Ama...

Randy Orton: Ama ne ama? Maça ilk sen başlayacaksın o kadar.

Johnny Gargano: Tamam.

John Cena: Güzel biz kazanırsak ben ECW Şampiyonu olacağım değil mi?

Randy Orton: Hayır! Sen Johnny Gargano ile Takımlar Şampiyonu olacaksın.

Kevin Thorn oturduğu yerden söze giriyor.

Kevin Thorn: Tabii eğer kazanabilirsek.

Cena, Orton ve Gargano üçlüsü Thorn'a bakıyor.

Randy Orton: Bundan şüphen mi var?

Thorn yanıt vermiyor.

Johnny Gargano: ECW Şampiyonluğuna ne olacak?

Randy Orton: Ait olduğu yere geri dönecek... Sen bunları düşünme hadi sıramız geldi ringin yolunu tut.

Johnny Gargano: İyi ben gidiyorum o zaman.

Johnny Gargano odadan ayrılıyor...

lockdownpng.png

SeveralCourteousAmericanindianhorse-poster.jpg

Ringe dönüyoruz. Lockdown Kafesini görüyoruz. Ardından anons masasına geçiş yapıyoruz.

UEfvwIva.png

Anons masasında Christy Hemme'yi görüyoruz. Hemme'nin elinde mikrofon var.

Christy Hemme: Bayanlar ve baylar Lethal Lockdown maçına hoş geldiniz! Lethal Lockdown maçı Team GWA ve Team ECW üyeleri arasında 4'e 4 bir şekilde gerçekleşecek. Team GWA ve Team ECW'dan birer üye maça başlayacak. 2'şer dakikalık aralıklarla diğer üyeler de girişlerini yapacaklar. Maça dışarıdan obje veya yabancı birisini getirmek yasak! Tüm katılımcılar girişlerini yapmadan tuş veya pes ettirme girişimleri geçersiz olacaktır. Tüm katılımcılar kafese girdikten sonra Lethal Lockdown kafesi kapanacak ve katılımcılar kafesin tavanından sarkan objeleri kullanabilecekler. Sadece tek bir tuş veya tek bir pes ettirme maçın sonucunu belirleyecek. Maçta katılımcıların bütün kemerleri ortada olacak.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=PnUtOK1uEkI[/ame]
6.png

#1 Johnny Gargano (Team GWA)

Johnny Gargano girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor.

Christy Hemme: Bayanlar ve baylar, Clevend Ohio'dan gelen 1,78 boyunda ve 90 kilo ağırlığında Johnny Gargano!

Johnny Gargano kafese giriyor ve rakibini bekliyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=KLE3qXlCfTw[/ame]
544195_10151406712011026_1086186618_n_original_original_crop_north.jpg

#2 Bully Ray (Team ECW)

Bully Ray girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor.

Christy Hemme: Bayanlar ve baylar, Queens, New York'tan 1,93 boyunda 127 kilo ağırlığında GWA Tag Team Şampiyonu Bully Ray!

Bully Ray kafesten içeri girmeden önce kemerini görevlilere teslim ediyor. Ardından boynundaki zinciri de çıkartıyor. Ray ringe silahsız bir şekilde giriyor ve Gargano'nun üzerine yürüyor. Gargano ve Ray kafa kafaya geliyorlar. En sonunda Gargano yumruk atıyor ve zil çalıyor...

Lethal Lockdown Match
Winners Take All
Team GWA vs Team ECW

İkili yumruk yumruğa birbirlerine giriyor. Gargano'dan seri yumruklar, şimdi rakibini köşeye sıkıştırıyor. Gargano köşede rakibini yumrukladıktan sonra arka arkaya choplar atmaya başlıyor. Ray zor durumda. Derken Gargano onu karşı köşeye yollamak istiyor ama Ray reversal ile onu karşı köşeye yolluyor. Gargano sırtını çarpıyor. Ray rakibinin üzerine koşarak gidiyor ama Gargano çekilince Ray köşeye çarpıyor. Gargano şimdi rakibini köşede domine etmeye başlıyor. Ray zor durumda. Gargano rakibini top turnbuckle'a çıkartıyor ve kendisi de çıkıyor ama Ray'den seri yumruklar geliyor. Gargano ringe inmek zorunda kalıyor. Ray kendisini toparlıyor ve diving double axe handle yapıyor. Gargano yerde. Ray ayakta ve rakibinin kalkmasını bekliyor. Gargano kalkıyor. Ray rakibinin üzerine koşarak gidiyor ve clothesline ardından bir clothesline daha! Gargano yerde. Ray rakibini kaldırıyor ve kafesin tellerine çarpıyor. Gargano deyim yerindeyse tellere yapıştı. Ray onun kafasını bir süre eziyor. Gargano zor durumda derken Ray onu kaldırıyor ve bu sefer karşı tellere çarpmak istiyor ama Gargano son anda frenliyor ve back kick! Ray karnını tutuyor. Gargano, Ray'in kafasını tuttuğu gibi onu kafesin duvarına çarpıyor. Ardından rakibinin arkasına geçiyor ve GERMAN SUPLEX? Hayır Ray kıpırdamıyor. Ray'den seri dirsek darbeleri geliyor. Gargano geri çekiliyor. Ray şimdi clothesline ile rakibini yere seriyor. Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=XwzTP-T0hZ4[/ame]
37a5749309c4b48347.jpg

#3 Seth Rollins (Team ECW)

GWA Tag Team Şampiyonu Seth Rollins girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Seth kafese girmeden önce hakem onu kontrol ediyor. Seth kemerini teslim ettikten sonra kafese giriyor. Ray köşede Gargano'yu domine ediyor. Rollins girdiği gibi ona katılıyor. İkili birlikte Gargano'yu köşede domine ediyorlar. Ardından Rollins ve Ray Gargano'yu kaldırdıkları gibi kafesin teline çarpıyorlar. Şimdi tekrardan çarpıyorlar. Rollins ardından Gargano'yu kavrıyor ve snap suplex! Gargano yerde. Rollins kenara çekiliyor. Ray yerdeki Gargano'ya arka arkaya stomplar yapıyor. Gargano doğal olarak karşılık veremiyor. Rollins ise köşede kudurmuş durumda. Ray, Gargano'yu bırakıyor. Gargano yavaş yavaş kendisine geliyor, Rollins onun üzerine koşuyor ve CURB STOMP? Gargano çekildi ve koşarak Ray'in üzerine gidiyor! SPEAR! Gargano spear ile Ray'i yere seriyor. Rollins şimdi arkadan Gargano'ya saldırmak istiyor ama Gargano ondan sıyrılıyor. Rollins arkasını dönüyor ve SUPERKICK! Rollins çok kötü bir superkick yedi. Kendisini yerde buluyor. Ray yavaş yavaş ayağa kalkıyor. Gargano onun üzerine koşarak gidiyor ve JUMPING KNEE STRIKE! Ray soluğu köşede alıyor. Rollins şimdi yavaş yavaş ayağa kalkıyor. Gargano onun üzerine koşarak gidiyor ve SUNSET FLIP? Hayır Rollins iki ayağının üzerinde ve STANDING DOUBLE FOOT STOMP yapıyor. Gargano yerle bir oluyor. Rollins şimdi Gargano'yu kaldırıyor. Bu esnada geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=VLbef9_1u84[/ame]
dxr62w-08d93c59-5f60-47d4-9e40-4ec2cc384d9b.jpg

#4 Kevin Thorn (Team GWA)

Intercontinental Şampiyonu Kevin Thorn girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Hakem önce onu kontrol ediyor. Thorn kemerini ve elindeki objeyi hakeme teslim ettikten sonra kafese giriyor. Thorn kafese girer girmez Rollins ona saldırıyor ama Thorn'dan headbutt geliyor. Rollins geri adım atıyor. Ray şimdi Thorn'a saldırmak için geliyor ama Thorn onu clothesline ile yere seriyor. Ray tekrardan ayağa kalkıyor ve bir clothesline daha! Ray yerde. Rollins şimdi kendisine geliyor ve Thorn'a arkadan saldırıyor. Derken Gargano da kendisine geliyor ve Rollins'i arkadan kavradığı gibi GERMAN SUPLEX! Rollins yerde. Ray yavaş yavaş ayağa kalkıyor. Thorn onu kaldırdığı gibi köşeye yolluyor. Ray sırtını çarpıyor. Thorn onun üzerine koşarak gidiyor ama Ray çekilince kafasını çarpıyor. Ray şimdi arkadan Thorn'u kavrıyor ve GERMAN SUPLEX? Thorn dirsek darbeleri ile karşılık veriyor. Ray rakibini bırakmak zorunda kalıyor. Thorn'dan şimdi seri yumruklar geliyor. Thorn rakibini kolunu tutuyor ve top rope'a çıkıp yürümeye başlıyor. OLD SCHOOL! Thorn'dan Ray'e Old School geliyor. Ray kendisini yerde buluyor. Gargano şimdi ayağa kalkıyor ve Rollins'e köşede saldırıyor. Thorn da yerdeki Ray'e headlock yapıyor. Ray zor durumda. İki isim bir süre sonra ayağa kalkıyor ama Thorn, Ray'in kafasını kafese çarpıyor. Ardından da geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=KSjnYQXjvWg[/ame]
cmpunk-1412850499.jpg

#5 CM Punk (Team ECW)

CM Punk girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Önce hakem onun üstünü yokluyor. Ardından da kafese girmesine izin veriyor. Punk kafese girer girmez karşısına Gargano çıkıyor ama Punk onu Roundhouse Kick ile yere seriyor. Thorn geliyor şimdi Punk'dan forearm geliyor. Ardından rakibini Irish whip'e yollmak istiyor ama reversal ile Thorn onu yolluyor ve Punk sırtını kafese çarpıyor. Thorn onun üzerine koşarak gidiyor ama Punk çekilince kafasını kafese çarpıyor. Punk şimdi arkadan Thorn'u kavrıyor ve GERMAN SUPLEX? Hayır Thorn dirsek darbeleri ile karşılık veriyor. Derken Rollins kendisine geliyor ve SUPERKICK! Thorn sersemliyor ve Punk Thorn'u tekrardan arkadan kavrıyor ve GERMAN SUPLEX! Thorn yerle bir oluyor. Gargano şimdi kendisine geliyor ve Punk'a saldırıyor. Punk neye uğradığını şaşırıyor derken Rollins de Gargano'ya saldırıyor. Rollins ve Gargano kavga ederlerken Ray kendisine geliyor ve o da Gargano'ya saldırıyor. Punk kurtuluyor. Ray ve Rollins birlik olup Gargan'yu yerde yumrukluyorlar. Ardından Punk, Gargano'yu kaldırmalarını söylüyor. Ray ve Rollins, Gargano'yu kaldırırken Thorn kendisine gelip Punk'a saldırıyor ama Punk onu kafese çarpıyor. Ardından da onun kollarını üst ve ikinci iplerin arasına sıkıştırıyor. Thorn kurtulmayı deniyor ama fena bir şekilde sıkışmış durumda. Punk ise Gargano'nun üzerine gidiyor ama Gargano son gücüyle Punk'ın üzerine tükürüyor. Punk sinirleniyor ve Gargano'ya saldırıyor. Ray ve Rollins, Gargano'yu tuttukları için Gargano hiçbir şey yapamıyor. Thorn ise bağlı durumda. Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=7WNV2AihSp0[/ame]
960.jpg

#6 John Cena (Team GWA)

John Cena girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Önce hakem kontrolünden geçiyor ve üzerindeki metal aksesuarları ve özellikle boynundaki zinciri teslim ettikten sonra ringe giriyor. Cena ringe girer girmez Punk'a saldırıyor. Ray ve Rollins onun üzerine gidiyor ama double clothesline ile yere seriyor. Ray ve Rollins tekrardan ayağa kalkıyorlar ama bir double clothesline daha! Punk şimdi ayağa kalkıyor. Cena onu omuzluyor ve FU! Punk yerde. Cena şimdi Gargano ile ilgileniyor. Gargano bitkin bir halde Cena'ya Thorn'u işaret ediyor. Cena, Thorn'u fark ediyor ve Thorn'u kurtarıyor. Bu esnada Rollins, Cena'ya saldırıyor ve onu kafese çarpmak istiyor ama reversal ile Cena onu çarpıyor. Ray şimdi ayağa kalkıyor ama Thorn kendisine gelip Ray'i clothesline ile yere seriyor. Gargano da şimdi kendisine geliyor. Punk ise halen daha yerde. Gargano ona saldırıyor ve GARGANO ESCAPE bağlıyor. Punk zor durumda. Rollins takım arkadaşını kurtarmak için hamle yapmak istiyor ama Cena arkadan onu tutuyor ve GERMAN SUPLEX! Rollins yerde. Ray şimdi ayağa kalkıyor. Thorn ona engel olmak istiyor ama Ray'den sert bir headbutt geliyor. Thorn sersemliyor. Derken Cena, Ray'in üzerine koşarak gidiyor ve SHOULDER TACKLE! Ray yerde. Punk ise zor durumda. Pes etmesi bile onu Gargano'nun elinden kurtaramayacak şu anda! Bu esnada geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=HuOKB5u-tgE[/ame]
IMG_2632_crop_north.jpg

#7 AJ Styles (Team ECW)

ECW Şampiyonu AJ Styles girişte görünüyor ve ringe yürümeye başlıyor. Hakem onun önünü kesiyor ve kontrollerini yapıyor. AJ Styles ise oldukça aceleci bir tavırda. Kemerini teslim edip kontrolden geçtikten sonra hakemi tersleyip ringe giriyor. Styles ringe girer girmez onun karşısına Kevin Thorn çıkıyor clothesline deniyor ama Styles ondan sıyrılıyor ve PELE KICK! Thorn yere düşüyor. Cena karşısına geliyor şimdi ama Styles ondan sıyrılıyor ve bir back elbow yapıyor. Ardından da Gargano'ya stomp yapıp Punk'ı kurtarıyor. Punk yerde. Styles, Gargano'yu yerde stomplamaya devam ediyor. En sonunda onu kaldırıyor ve STYLES CLASH pozisyonuna alıyor. Cena buna engel olmak için atılımda bulunuyor ama Ray, Cena'ya saldırıp ona engel oluyor. STYLES CLASH! Gargano yerde kalıyor. Thorn, Styles'ın üzerine koşuyor ve shoulder tackle ile yere seriyor. Ray ise Cena'yı köşeye yolluyor. Cena sırtını köşeye çarpıyor. Ray onun üzerine koşarak gidiyor ve running corner crossbody yapıp köşede ediyor. Thorn şimdi yerdeki Styles'a arka arkaya stomplar yapıyor. Rollins kendisine geliyor ve SUPERKICK! Thorn yerde. Styles kendisini toparlamaya çalışıyor. Ray bu arada Cena'yı köşeye çıkartıyor ve SUPER-PLEX! Cena ve Ray yerde. Rollins ise Thorn'un kalkmasını bekliyor. Thorn yavaş yavaş kalkıyor ve CURB STOMP! Gargano Rollins'e saldırmak istiyor ama Punk ayağa kalkıyor ve Gargano'yu omuzladığı gibi GTS! Gargano yerde! John Cena yerde! Kevin Thorn da yerde! AJ Styles, Bully Ray, CM Punk ve Seth Rollins ise ayakta poz veriyorlar. Ardından geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=JOjlDAYqJP4[/ame]
randy-orton-2.jpg

#8 Randy Orton (Team GWA)

Team GWA'nın son üyesi Hardcore Şampiyonu Randy Orton girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Team ECW üyeleri ise onu ringde bekliyorlar. Randy kafese girmeden önce hakem kontrol yapıyor ve Hardcore kemerini teslim alıp Orton'un kafese girmesine izin veriyor. Orton kafese giriyor. Team ECW üyeleri ona saldıracakken AJ Styles onları durduruyor. Randy Orton ve Team ECW üyeleri yüz yüze geliyorlar.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=1ua4r3mhW3U[/ame]
cd5f50436105512.jpg

Alarm sesleri eşliğinde kafesin üst kapağı kapanıyor. Ardından Styles'ın işareti ile birlikte Team ECW üyeleri Randy Orton'un üzerine saldırıyorlar. Orton, Styles'a saldırıyor ama bir yandan da Ray-Rollins-Punk üçlüsü de ona saldırdığı için sayı üstünlüğünün kurbanı oluyor. Styles ve Ray, Orton'ı bırakıyorlar. Styles, Ray'in göğsüne vuruyor ve;

AJ Styles: GET THE TABLE!

Bully Ray başta şaşırsa da sonrasında kafese tırmanmaya başlıyor. Fakat bu esnada Johnny Gargano kendisine geliyor ve Ray'e engel oluyor. Ray ve Gargano kavga ediyorlar. Styles durumu fark ediyor ve Ray'in yanına yardıma gidiyor ama Kevin Thorn kendisine geliyor ve Styles'a saldırıyor. İkili bir köşede kavga ediyor. Cena şimdi kendisine geliyor ve Rollins'e saldırıyor. Cena ve Rollins de bir köşede kavga ediyorlar. En sonunda Punk, Orton'u köşeye yolluyor. Orton sırtını çarpıyor, Punk onun üzerine koşuyor ama Orton çekilince Punk köşeye çarpıyor. Orton da Punk'ı köşede domine ediyor. Styles şimdi seri forearmlar ile Thorn'u domine ediyor. En sonunda Thorn yumruk atacakken sıyrılıyor. Thorn arkasını dönüyor ve PELE KICK! Thorn yere düşüyor. Styles kafese tırmanıyor ve üst boşluktan kafesin tepesine çıkıyor. AJ Styles kafesin tepesinde. Şimdi Johnny Gargano Ray'e köşede superkick yapıyor ve onun elinden kurtuluyor. O da kafesin tepesine çıkıyor. Punk ise Orton'ı köşeye çekiyor ve ROUNDHUOUSE KICK! Orton köşede sersemliyor. Punk da kafese tırmanıp tepeden kendo stick alıyor. Cena ise Rollins'i omuzluyor ve FU! Rollins yerde. Cena tuşa gidiyor: 1...2...

Punk elinde kendo stick ile John Cena'ya saldırıyor ve tuşu bozuyor. Punk kendo stick ile Cena'ya saldırırken kafesin tepesine çıkıyor. Styles ve Gargano arasında mücadele var. Styles forearm ile Gargano'yu yere seriyor ve masa çıkartıp kuruyor. Styles ardından Gargano'yu masanın üzerine yatırmak istiyor. Fakat Gargano onu ittiriyor. Gargano kendisini toparlıyor ve Styles'a saldırmaya başlıyor. Styles yerle bir oluyor. Gargano da ardından merdiven çıkartıyor. Bully Ray'i girişteki boşlukta görüyoruz kendisi giriş yapmak istiyor ama Gargano elindeki merdiven ile onu ittiriyor. Ray tekrardan ringe düşüyor. Gargano ardından merdiveni kuruyor ama Styles gelip ona arkadan saldırıyor. Gargano ve Styles tepede kavga ederken tekrardan ringin içine dönüyor. En son Ray düşmüştü. Thorn kendisine gelip Ray'e saldırıyor onu kafese çarpmak istiyor ama Ray kendisine geliyor ve Thorn'u kafese çarpıyor. Thorn sersemliyor. Ray ardından Thorn'u kavrıyor ve BULLY BOMB! Thorn yerde. Ray tuşa gidiyor: 1...2... Orton elinde sandalye ile Ray'in sırtına vuruyor. Tuş bozuluyor. Tekrardan kafesin tepesindeyiz. Gargano, Styles'a saldırmak istiyor. Fakat Styles onun elinden kurtuluyor ve Gargano arkasını dönüyor ve PELE KICK! Gargano masanın üzerine yatıyor. Styles ise merdiveni ağır ağır tırmanmaya başlıyor.

Buğra Gür: AJ BUNU LÜTFEN YAPMA!

Mauro Ranallo: ATLA ATLA!

AJ STYLES MASANIN ÜZERİNE 450 SPLASH İLE ATLIYOR VE MASA KIRILIYOR! İKİ İSİM DE YERDE!

Ringe dönüyoruz. Orton elindeki sandalye ile Ray'e saldırmaya devam ediyor. Derken Rollins şimdi Orton'a elindeki çöp kutusu ile saldırıyor ve çöp kutusunun onun kafasına geçiriyor. Punk ise eline kendo stick alıyor ve Orton'a vurmak istiyor ama birisi arkadan çelme çakıp onu yere düşürüyor. Bu isim John Cena'dan başkası değil. Cena, Punk'a STF bağlamak istiyor ama Rollins kendo stick ile Cena'nın sırtına vuruyor. Cena, Punk'ı bırakıyor derken Thorn şimdi elindeki zincir ile Rollins'ın sırtına vuruyor. Rollins karşılık vermek istiyor ama Thorn elindeki zincir ile onun karnına vuruyor. Rollins karşılık veremiyor. Thorn ardından clothesline ile rakibini yere seriyor. Thorn tepede asılı duran masayı indiriyor ve kurtmaya başlıyor. Ardından Rollins'in üzerine gidiyor ve ona saldırmaya başlıyor. Thorn, Rollins'i powerbomb pozisyonuna sokuyor. Derken Ray kendisine geliyor ve Thorn'a saldırıyor. Thorn karşılık veremiyor. Rollins de eşlik ediyor. En sonunda Rollins ve Ray THORN'A DOUBLE POWERBOMB YAPIYORLAR! MASA KIRILDI! Rollins hareketin ardından Ray'e yumruğunu uzatıyor. Ray ise orta parmağını gösteriyor. Rollins bozuntuya vermiyor.

Derken Orton, Rollins'in kafasına sandalye darbesini geçiriyor. Rollins yerde. Ray saldırmak istiyor ama Orton onun karnına geçiriyor. Ray karnını tutarken bir de sırtına geçiriyor. Ray yere düşüyor. Orton Punt Kick yapmak için hazırlıklarını yapıyor. Ray kendisine geliyor, Orton onun üzerine koşuyor ve PUNT KICK? Son anda Punk karşısına çıkıyor ve ROUNDHOUSE KICK? Hayır Orton kurtuluyor ve NECKBREAKER! Punk yerde. Orton şimdi Ray'e Punt Kick yapmak istiyor ama Ray çekiliyor. Orton arkasını dönüyor ve Ray'den clothesline geliyor. Ray ardından eline sandalyeyi alıyor ve Orton'a vurmak istiyor ama arkadan zincirle John Cena ona saldırıyor. Ray yere düşüyor. Rollins ayağa kalkacak gibi oluyor ama Cena ona da zinciri geçiriyor. Punk en sonunda ayağa kalkıyor Cena onu omuzluyor ve FU! Punk yerde! Orton şimdi kendisine geliyor ve PUNT KICK! Punk yerle bir oluyor. Orton hareketin hemen ardından tuşa gidiyor: 1...2...

3!

Kazanan: Team GWA (Randy Orton & John Cena & Johnny Gargano & Kevin Thorn)

Maçın son anlarını bir kez daha izliyoruz. Ardından ringe dönüyoruz Johnny Gargano da geliyor. Hakem ringe kemerlerle geliyor. GWA Tag Team kemerini John Cena ve Johnny Gargano'ya veriyor. Intercontinental Şampiyonluğunu yine Kevin Thorn'a veriyor. ECW Şampiyonluğunu ve Hardcore Şampiyonluğunu ise Randy Orton'a takdim ediyor. Ekip kemerleri ile poz verirken AJ Styles'ı ringde kendisini toparlamaya çalışır bir vaziyette görüyoruz. Orton ECW Şampiyonluğunu Styles'a gösteriyor. Ardından da ringdeki çöp kutusunun içine ECW Şampiyonluğunu atıyor. Orton Hardcore Şampiyonluğu ile pozunu veriyor. Bu esnada titantron açılıyor.

basliksiz-6-1_16_9_1540325841.jpg

Elleri kolları bir sandalye üzerinde bağlı birisini görüyoruz. Kameramız bu ismi gösterdiğinde ise ringde Team GWA üyeleri şok oluyor. BU İSİM PATRICK ALLEN! Patrick Allen'ın ağzının da bağlı olduğunu görüyoruz. Team GWA üyeleri oldukça şaşkın bir durumda...

Derken Team ECW üyeleri kendilerine geliyor. Ellerinde beyzbol sopaları var. Team GWA üyeleri arkalarına döner dönmez Team ECW üyeleri onlara saldırıyor. Team GWA üyeleri karşılık veremiyor ve kafalarına bedenlerinin her yerine beyzbol soplarını yiyorlar. Team GWA üyeleri yerle bir oluyor. Ardından Team ECW üyeleri kameralara poz veriyor...

lockdownpng.png

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=bc0KhhjJP98[/ame]
Sabian arka alanda. Biraz morali bozuk gibi. Her şeye rağmen gülüyor ve seyircileri selamlıyor. Çalan müzikle birlikte dans ediyor. Alicia Atout yanına yaklaşıyor Sabian'ın ve eline bir kağıt veriyor.

Sabian: Teşekkürler Alicia. Fakat konuşma yapmak için kağıda ihtiyacım yok. Benim günüm zaten sürekli insanlarla konuşarak geçiyor. Onlara etki ediyorum ve hayatlarında bir iz bırakıyorum. Peki Alicia, senin bir günün nasıl geçiyor?

Alicia Atout: Sürekli buradayım ve çalışıyorum.

Sabian: Böyle olmamalı Alicia. Hayatın daha iyi noktalarına odaklanmalısın. Gününü boşa geçirme. İnsanlar bana videolar gönderiyorlar ve bu beni duygulandırıyor. Gerçek bir gün yaşamak ister misin? Bu gece benimle takıl.

Alicia Atout cevap vermiyor. Ekranda twitter gündemi açılıyor.

1-) #Lockdown

Sabian: Lockdown şovu için herkes çok heyecanlı. Duyduğuma göre spoilerler düşüyormuş. Ulan çakma Meltzerler kesin sesinizi. ROH ajanı falan mısınız siz? #SÖH çıldırmış durumda ve zor tutuyorum. Zaten ortada bir sürü savaş var ve üstüne bir sosyal medya savaşı yaşanmamlı. Arkadaşlar, Lockdown şovu için tweet atmaya devam edin ve tahminlerinizi yazın.

Alicia Atout: Birisi sana tipsiz yazmış.

Sabian: Tipsiz mi? Ne tipsizi lan. Ne onun kullanıcı adı?

Alicia Atout: @GaridesGafa69

Sabian: Bana bak garides gafa! Kesin senden yakışıklıyımdır. Profil fotoğrafın bile yok. Kimsin sen? Adres ver adres! Buradan saldırmakla olmuyor. Bir gece ansızın kapında olacağım. Sakinim, sakinim, sakinim...

2-) #PatrickAllen

Sabian: Bu bir savaş ilanıdır! Bu bir hainlik, bu darbeciliktir. Paul Heyman denilen adamı ve yanında çapulcuları şiddetle kınıyorum. Patrick Allen bu şirketin tartışmasız başındaki adamdır ve yetkisini daima iyi şeyler için kullanmıştır. Geçmişte yaptığı 2-3 şey bunu değiştirmez. Ben Sabian olarak daima Patrick Allen'ın yanında olacağım. Peki Alicia kardeşim, sen bizimlesin?

Alicia Atout: Evet diyorum! Şey, yani varım. Patrick Allen daima çalışanların yanındadır ve GWA'nın geleceğini düşünür. Her zaman desteğim onun üzerinde olacak.

3-) #BabanızKhali

Sabian: Khali bu gece beklenenden daha iyi bir performans gösterdi fakat buna rağmen kazanmayı başaramadı. Bence bu konu hakkında kendini üzgün hissetmemeli. Çünkü evrenin babası olmuş durumda. İnsanlar dertlerini artık Khali fotoğrafları altına yazıyorlar. Bir kemer kazanamadı fakat çok şey kazandı. Önünde ise Wrestle Kingdom var. Sence Khali Wrestle Kingdom şovunda ne yapar Alicia?

Alicia Atout: Bence Oceans kemerinin peşini bırakmayıp kazanabilir. Bunun için potansiyeli var ve defalarca gösterdi.

Sabian: Teşekkürler. Ben farklı bir şey söylememiştim ama neyse.

4-) #3TvsEminem

Sabian: Gecenin açılış maçında büyük olaylar oldu. Eminem ve 3T denilen adam karşı karşıya geldiler. mete312 kardeşim vizyonlu bir şekilde Eminem gibi bir dünya yıldızı ile alana geldi. Muhammed Hassan ise hiç tanımadığım bir soytarıyı getirdi. Tuhaftı.

Alicia Atout: Twitter hesabına baksan iyi olur.

Sabian: Bu garides gafalar yine nereden çıktı! Sövmeyin arkadaşlar, size diyorum sakin olun. #SÖH tayfa gerekeni yapacaktır. Sakin olacağım ve bu gece görevimi yapmaya devam edeceğim. Alicia yavrum lütfen sıradaki TT gelebiir mi?

5-) #İçŞarabıDomaltArabıHaydiMete

Sabian: Bu ne uzun tt lan böyle? Bir dakika kendime çeki düzen vermem gerkeiyor. Evet, devam ediyoruz. Böyle sözleri tabii ki uygun görmüyorum fakat insanların mete kardeşimin yanında olması güzel. Bugün son derece zorlu bir maça çıktı. DQ ile kazansa bile büyük acılar çekti. Bundan sonra ne yapacağını gayet merak ediyorum. Sahi ya mete312 yaşıyor mu?

Alicia Atout: Hassan öldürdü diyorlar ama 1 haftaya döner.

Sabian: O zaman mükemmel! Herkes mete için bağırsın. Gidişi suskun oldu fakat dönüşü efsane olacaktır. #SÖH kardeşlerim sizi davet ediyorum. Hepiniz mete için destek tweetleri atın ve yanında olduğunuzu hissettirin. Mete'yi üzmeyin.

6-) #GWAInfinityWar

Sabian: Bu gece bir Prison Of Anarchy maçı gerçekleşecek. Nedir bu maç?

Alicia Atout: Pek bir bilgim yok.

Sabian: Nasıl ya? Neyse, güreşçilerin üzerinden gideceğiz o zaman. Bir tarafta Liv Morgan ve Cody Rhodes var. Aynı zamanda sanırım Chris Brookes yanlarında olacak. Diğer tarafta ise Carmella, Mundo, Balor var. Carmella denilen kadına gözümü dikmiş durumdayım ve dikkatli izlemekteyim. Eğer beni sinirlendirmeye devam ederse Erasmus Sabian'a dönüşeceğim. Ve Balor! Son zamanlarda seni aynı şekilde gözüm tutmamaya başladı. Eğer beni çıldırtırsan Broken Sabian ile karşı karşıya gelirsin! Fakat bunun olmaması için çabalayacağım. Sizlere tek bir şey söylemek istiyorum. Benim bu maçta tarafım nedense Mundo kardeşim. Kendisi konusunda karışık düşüncelerim var. Bazen nefret ediyorum bazen ise destekliyorum. Bugün ise sonuna kadar Mundo!

Alicia Atout: Sıradaki geliyor...

Sabian: Hey! Lütfen dur. Zaten bir maçtan çıktım ve son derece yorgunum. Seninle bir şeyler içmeye gidebiliriz sanırım?

Alicia Atout: Fena olmaz.

Alicia Atout ve Sabian alandan ayrılıyorlar ve kamera kapanıyor.

lockdownpng.png

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=oHI486q03Ks[/ame]
52l16d.jpg

World Heavyweigt Şampiyonu Adam "Hangman" Page girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Page ringe giriyor ve kemeri ile poz verdikten sonra rakiplerini beklemeye başlıyor.

Anons: Bayanlar ve baylar Elias!

b64oWm.png

Elias girişte görünüyor ve gitarını çalmaya başlıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=e5CMmVckATc[/ame]
Is this the real life? Is this just fantasy?
Caught in a landslide, no escape from reality
Open your eyes, look up to the skies and see
I'm just a poor boy, I need no sympathy
Because I'm easy come, easy go, little high, little low
Any way the wind blows doesn't really matter to me, to me

Mama, just killed a man
Put a gun against his head, pulled my trigger, now he's dead
Mama, life had just begun
But now I've gone and thrown it all away
Mama, ooh, didn't mean to make you cry
If I'm not back again this time tomorrow
Carry on, carry on as if nothing really matters

Seyirciler Elias'e telefonlarının fenerleri ile eşlik ediyor. Elias ringde yerini alıyor ve müziği sonlandırıp, Page ile yüz yüze geliyor. İkili birbirine bakıyor...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=MHwrsHFOTuo[/ame]
ML74dn.jpg

Dexter Lumis girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Kendisi oldukça sakin görünüyor. Lumis ringe giriyor ve klasik pozlarını verdikten sonra son katılımcıyı beklemeye başlıyor.

Buğra Gür: Acaba No Way Jose korkusunu yenip maça dahil olabilecek mi?

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=3DpYYUEhoUM[/ame]
No Way Jose'nin müziği duyuluyor ama gelen giden olmuyor...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=Ety9eA1Xv1Q[/ame]
Paul_Heyman_is_the_happiest_man_in_the_world.jpg

Paul Heyman girişte görünüyor. Kendisi her zamanki gibi keyifli görünüyor. Elinde ise mikrofon var.

Paul Heyman: Bayanlar ve baylar benim adım;

PAUL HEYMAN!

Paul Heyman: Patrick Allen'ın başına gelenleri biliyorsunuz. O yüzden yetki tamamen bana ait! Bu gece aldığım bir duyuma göre No Way Jose değil arenaya Nuuk şehrinde bile görülmemiş. Benim de aklıma muhteşem bir fikir geldi. Bilirsiniz şov devam etmeli. World Heavyweight Şampiyonluğu maçının dördüncü katılımcısını sizlere takdim ediyorum...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=KLE3qXlCfTw[/ame]
Bully-Ray-HoH-1.png

Gelen isim Bully Ray! Bully Ray kendinden emin adımlarla ringin yolunu tutuyor. Ray ringe giriyor ve klasik pozlarını veriyor. Ardından hakem World Heavyweight Şampiyonluğu kemerini alıyor ve havaya kaldırıp seyircilere takdim ediyor. Bully Ray gülümsemeye başlıyor.

BULLSHIT! BULLSHIT! BULLSHIT!

Bully Ray: Susun s***rim belanızı!

Elias: Sakin ol adamım.

Bully Ray: Ne? Patrick Allen'ın yanına mı gitmek istiyorsun yoksa?

Bully Ray önce Elias'a ardından ise seyircilere orta parmağını gösteriyor. Yuhalamalar var. Zil çalıyor bütün isimler birbirine bakıyor.

World Heavyweight Championship Match
Adam "Hangman" Page vs Elias vs Dexter Lumis ve Bully Ray

Dexter Lumis, Page ve Elias bakışlarını Ray'e çeviriyorlar. "Bu adam da nereden çıktı" gibi halleri var. Page ve Elias Ray'e saldırıyorlar. Lumis ise oralı olmuyor. Ray neye uğradığını şaşırıyor.. Kendisini köşede buluyor. Elias ve Page onu köşede domine ediyorlar. Ardından Elias clothesline ile rakibini ringin dışına yolluyor. Ray ringin dışına düşüyor. Elias ona bakarken Page Elias'a saldırıyor ve clothesline ile ringin dışına yolluyor. Elias da ringin dışında. Page şimdi arkasını dönüyor ve Lumis ile yüzleşiyor. Lumis oldukça soğuk kanlı. Page onun üzerine saldırıyor ama Lumis onu Irish Whip'e yolluyor. Page iplerden sekiyor ve Lumis onu Spine Buster ile yere seriyor. Page yerde. Lumis tuşa gidiyor: 1...2... Olmuyor. Olmayınca da Lumis rakibini kaldırıyor ve turnbuckle'a yolluyor. Page sırtını çarpıyor. Lumis rakibinin üzerine koşarak gidiyor ama Page çekilince kafasını ring posuna çarpıyor. Page bunun üzerine school boy roll-up yapıyor: 1...2... Lumis kurtuluyor. Page ise ayağa kalkıyor ve Lumis'e stomplar yapıyor. Ardından onu ayağa kaldırıyor ve Irish Whip'e yolluyor. Lumis iplerden sekiyor ve Page rakibini lariat ile yere seriyor. Lumis yerde. Page tuşa gidiyor: 1...2... Olmuyor. Page bunun üzerine rakibini headlock'a alıyor. Lumis zor durumda derken iki isim yavaş yavaş ayağa kalkıyor ve Lumis'ten back body suplex! Page yerde. Lumis hiç vakit kaybetmeden tuşa gidiyor: 1...2...

Page kurtuluyor. Bu arada Elias ringe giriyor ve Lumis'e saldırmaya başlıyor. Lumis karşılık veremiyor. Elias rakibini kaldırdığı gibi köşeye çarpıyor. Ardından köşede domine ediyor. Lumis zor durumda. Elias şimdi rakibinin kolunu kavrıyor ve top turnbuckle'a çıkıyor oradan da top rope'da yürümeye başlıyor derken Lumis ipleri sarsıyor ve Elias kasıklarını ipe çarpıyor. Elias zor durumda. Lumis'ten bir big boot! Elias soluğu yine ringin dışında alıyor. Page şimdi ayağa kalkıyor, Lumis rakibinin üzerine koşarak gidiyor ama Page eğiliyor ve Lumis ıskalıyor. Lumis şimdi arkasını dönüyor ve SUPERKICK! Page'den Lumis'e superkick geliyor. Lumis yerde. Page hiç zaman kaybetmeden tuşa gidiyor: 1...2... BULLY RAY ELİNDE ZİNCİR İLE PAGE'İN SIRITNA VURUYOR! Tuş bozuluyor haliyle. Ray zincirli saldırısına devam ediyor. Page kendisini ringin dışına atıyor. Ray ardından elindeki zinciri eline doluyor ve Lumis'in ayağa kalkmasını bekliyor. Lumis ayağa kalkıyor. Ray onun üzerine yumruk atmak için koşuyor ama Lumis çekilince ıskalamış oluyor. Ray arkasını dönüyor ve Lumis'ten bir diz darbesi geliyor. Ardından bir tane de forearm. Lumis şimdi rakibini Irish Whip'e yolluyor. Lumis iplerden sekiyor ve RAY ZİNCİRLİ ELİYLE LUMIS'E YUMRUK ATIYOR! Lumis yere düşüyor. Bully Ray ise zaman kaybetmeden tuşa gidiyor: 1...2...

Elias, Ray'i ringin dışına çekiyor. Ray ne olduğuna anlam veremiyor ama kısa sürede kendisini toparlayıp Elias'a yumruk atmak istiyor ama Elias onun yumruğunu tutuyor ve headbutt ile karşılık veriyor. Ardından da onun sırtını seyirci bariyerlerine çarpıyor. Elias ardından Ray'i ring merdivenine fırlatıyor. Merdiven dağılıyor. Ray yerle bir oluyor. Elias rakibini orada domine edyor. Ardından Ray'in kafasını merdiven ile ring posunun arasına sıkıştırıyor. Elias geriliyor ve koşarak ring merdivenine gelip tekme atıyor. Ray son anda çekiliyor ve boynunu kurtarıyor. Elias sinirleniyor derken BUCKSHOT LARIAT! Page Elias'ı lariat ile yere seriyor. Page ardından Ray'i kaldırıyor ve seyirci bariyerine çarpıyor. Ray yerle bir oluyor. Page ise ring merdivenini kaldırıyor. Bu esnada Elias ayağa kalkıyor ve Page onun kafasına ring merdivenini geçiriyor. Elias tekrardan soluğu yerde alıyor. Page ardından ring merdivenini ringe sokuyor, kendisi de ringe giriyor. Derken Lumis, Page'e saldırmaya başlıyor ve onu Irish Whip'e yolluyor. Fakat Page iplere tutunuyor. Lumis onun üzerine koşarak gidiyor ama Page'den back elbow geliyor. Lumis sersemliyor. Page ardından rakibini DDT pozisyonuna sokuyor ama Lumis onu ittiriyor. Lumis kendisini toparlıyor derken Page kendisine geliyor ve clothesline! Lumis yerde. Page şimdi Lumis'i omuzluyor ve ALABAMA SLAM! HEM DE RING MERDİVENİNİN ÜZERİNE! Lumis yerde. Page hemen tuşa gidiyor: 1...2...

OLMUYOR! Lumis kurtuluyor. Page hayretler içerisinde yerdeki rakibine bakıyor ve onu yumruklamaya başlıyor. Page'den seri yumruklar. Page ardından Lumis'in kafasını tutuyor ve arka arkaya ring merdivenine çarpmaya başlıyor. Lumis karşılık veremiyor. Lumis'in kafası kanamaya başlıyor. Page en sonunda bırakıyor. Derken LUMIS RING MERDİVENİNE KAFA ATMAYA BAŞLIYOR. Page birkaç adım geri çekiliyor. Lumis kafası kanlı bir şekilde ayağa kalkıyor ve onun üzerine yürümeye başlıyor derken Bully Ray ringe giriyor ve elinde sandalye ile Lumis'e saldırıyor. Lumis yerle bir oluyor. Page de ona eşlik ediyor. Page ve Ray birlikte Lumis'i yerde stomplamaya devam ediyorlar. Lumis zor durumda derken Page, Ray'e saldırıyor ve onu turnbuckle'a yolluyor. Ray sırtını çarpıyor. Page onun üzerine koşarak gidiyor ve running crossbody! Page şimdi ring merdivenini köşeye çekiyor, Ray'i top turnbuckle'a çıkartıyor ve kendisi de çıkıyor. SUPER-PLEX? Hayır Ray yerinden kıpırdamıyor. İki isim köşede yumruklaşmaya başlıyor. Ray'den headbutt! Page ring merdiveninin üzerine düşüyor. Ray kendisini toparlıyor, ayağa kalkıyor ve DIVING LEG DROP! Page pert oluyor. Ray tuşa gidiyor: 1...2... SIRTINA GİTAR YEDİ! GİTAR PARAMPARÇA OLUYOR! BU ELIAS'TAN BAŞKASI DEĞİL! Elias, Ray'i kaldırıyor ve DRIFT AWAY! Elias tuşa gidiyor: 1...2...

LUMIS BOZUYOR! Elias şaşkınlık içerisinde ayağa kalkıyor ve Lumis'e saldırmaya başlıyor. Lumis köşeye sıkışıyor. Elias onu köşede yumrukluyor. Şimdi chop atmak istiyor ama Lumis çekiliyor ve Elias ıskalıyor. Lumis şimdi Elias'ı köşeye çekiyor ve köşede yumruklamaya başlıyor. Elias zor durumda. Lumis, Elias'ı köşede domine ediyor rakibini eziyor. Lumis ardından Elias'ı clothesline ile ringin dışına yolluyor. Kendisi de ringin dışına çıkıyor. Lumis belinden kemerini çıkartıyor ve Elias'ın sırtına adeta kırbaç gibi vuruyor. Elias yerde kıvranırken Lumis onun boynuna kemerini geçiriyor ve Elias'ı boğmaya başlıyor. Elias zor durumda. Hakemler bu hareketin fazla olduğunu düşünüp Lumis'i ayırmayı deniyorlar ama Lumis, Elias'ı bırakıp hakemlerin üzerine yürüyünce hakemler cesaret edemiyor. Lumis ardından Elias'ı seyirci bariyere çarpıyor. Elias sırtını çok kötü bir şekilde çarptı. Lumis şimdi bariyeri söküyor ve ringe sokuyor. Ardından Elias'ı da kaldırıp ringe sokuyor. Lumis şimdi ringe girmek istiyor ama DROPKICK! Page kendisine geliyor ve dropkick ile Lumis'i ringin dışına yolluyor. Page ardından urganını çıkartıyor ve Elias'ın boynuna dolamak istiyor ama Ray kendisine geliyor ve zincir ile Page'in sırtına indiriyor. Page yerle bir oluyor. Ray ardından elindeki zincir ile Elias'a yumruklar atıyor. Elias'ın kafası kanamaya başlıyor. Ray, Elias'ı kaldırıyor ve bariyerin üzerine BULLY BOMB! Elias yerde. Bully tuşa gidiyor: 1...2...

Page bozuyor. Page, Ray'e saldırıyor. Onu kaldırıyor ve Irish Whip'e yolluyor. Ray iplerden sekiyor ve zincirli eliyle yumruk atıp Page'i yere seriyor. Page yerde. Ray tauntunu yapmaya başlarken apronda Lumis'i görüyor. Ray birkaç saniyeliğine şoka uğruyor ama kendisine geldiğinde Lumis'e saldırmak istiyor. Ancak Lumis eğiliyor ve Ray'in karnına omuz atıyor. Ardından da forearm yapıp rakibini deviriyor. Lumis ringe giriyor, Ray'in elindeki zinciri söküyor ve onun sırtına vurmaya başlıyor. Ray zor durumda derken LUMIS'IN BOYNUNA BİR URGAN GEÇİYOR! Lumis nefes almakta zorlanmaya başlıyor. Bu isim Adam Page! Page, Lumis'i urganla boğmaya başlıyor. Hakemler bu hareketin fazla olduğunu düşünüyorlar ancak Page bırakmıyor. Page bir süre sonra Lumis'i urganla sürüklüyor ve köşeye asıyor. Lumis zor durumda, kıpırdadıkça boğuluyor. Page ise onu keyifli bir şekilde izliyor. Page'den seri tokatlar geliyor. Lumis'e Lumis kıpırdamaya çalışıyor ama işi zor. Page ardından maça dönüyor. Bully Ray yavaş yavaş ayağa kalkıyor. Page onu clothesline ile karşılılıyor. Ardından bir clothesline daha! Ray yerde. Page rakibini kaldırıyor ve Rite of Passage pozisyonuna sokuyor ve RITE OF PASSAGE! Ray yerde. Page hemen tuşa gidiyor: 1...2...

ELIAS BOZUYOR! Elias'ın elinde sandalye var. Elias elindeki sandalye ile Page'in sırtına sırtına vuruyor. Ardından sandalyeyi onun kafasına geçiriyor ve STOMP? Hayır Page son anda çekiliyor. Page kafasında sandalye ile ayağa kalkıyor. Elias clothesline ile onu ringin dışına yolluyor. Elias da ringin dışına çıkıyor. Ringin altından kendo stick alıyor ve Page'e saldırmaya başlıyor. Page zor durumda. Elias ardından yerdeki minderleri söküyor. Page kafasındaki sandalyeyi çıkartıyor. Elias gelip ona saldırıyor ve body slam pozisyonuna alıyor. ZEMİNE BODY SLAM? Hayır Page ondan kurtuluyor. Elias arkasını dönüyor ve Page'den superkick yiyor. Elias zemine düşüyor. Page minder alıp Elias'ın üstünü örtüyor. Page ardından aprona çıkıyor ve ELIAS'IN ÜZERİNE DIVING DOUBLE FOOT STOMP ile atlıyor. Elias yerde pert! Page şimdi Elias'ı kaldırdığı gibi ringe sokuyor. Lumis ise yavaş yavaş urgandan kurtuluyor ve elindeki urgan ile Page'e saldırıyor. Page soluğu ringin dışına alıyor. Lumis, Elias'a da saldırmak istiyor ama Elias'dan low blow! Lumis yere düşüyor. Lumis yerde. Elias arkasını dönüyor ve BULLY CUTTER! Elias yerde. Bully Ray tuşa gidiyor: 1...2...

PAGE RİNGİN DIŞINDAN RAY'İ ÇEKİYOR VE TUŞ BOZULUYOR! Ray ve Page ringin dışında kavga ediyorlar. Page, Ray'i bariyerlere yolluyor. Ray sırtını çarpıyor. Page rakibinin üzerine koşarak gidiyor ve BIG BOOT! Ray soluğu seyircilerin içinde alıyor. Page ardından ona saldırmak için seyircilerin içine girmek istiyor ama Ray ayağa kalkıyor ve forearm ile onu ittiriyor. Ray ardından seyircilerin içinden çıkıyor ve Page'e saldırıyor onu ring merdivenine yolluyor. Merdiven dağılıyor. Ray ardından ringe giriyor Lumis yavaş yavaş ayağa kalkıyor. Ray'den clothesline! Lumis ringin dışında. Ray ardından Elias'a yöneliyor. LOW BLOW! Elias'tan bir low blow da Ray'e! Ray sersemliyor. Elias ardından Ray'i kaldırdığı gibi DRIFT AWAY! Elias tuşa gidiyor: 1...2...

LUMIS RİNGE GİRİP BOZUYOR! Lumis Elias'ı kavrıyor ve KATA GATAME! Elias zor durumda kurtulmak için çabalıyor. Fakat Lumis sımsıkı kavradı. İki isim yavaş yavaş çöküyorlar. Elias kurtulmak için çırpınıyor ama Lumis onun saçını okşuyor ve sus işareti yapıyor. Hakem, Elias'ı kontrol etmek için kolunu havaya kaldırıyor ve bırakıyor...

ADAM PAGE RİNGE GİRİYOR VE DEXTER LUMIS'E SALDIRIYOR. Lumis, Elias'ı bırakmıyor derken Page'den big boot! Lumis yerde. Şimdi Page onu kaldırıyor ve ringin dışına yolluyor. Elias ise yerde. Page onu kaldırıyor ve RITE OF PASSAGE! ELIAS YERDE! PAGE TUŞA GİDİYOR: 1...2...

3!

Kazanan ve hala World Heavyweight Champion: Adam "Hangman" Page

Page kazanıyor, hakem ona kemerini teslim ediyor. Page kemeri ile poz veriyor. Maçın son anlarını bir kez daha izliyoruz. Ardından ringe dönüyoruz. Page girişte kemeri ile bir kez daha poz veriyor. Ardından arka alanın yolunu tutuyor ve gözlerden kayboluyor..

lockdownpng.png

Girişteki sahnenin yanında bateriler, gitarlar, saksafonlar, piyanolar... Her şey var. Beyaz saçlı, yaşlı isimlerden oluşan koro var. Aralarından bir kişi ana vokale geçiyor.

Allons enfants de la Patrie
Le jour de gloire est arrivé !
Contre nous de la tyrannie
L'étendard sanglant est levé
Entendez-vous dans nos campagnes
Mugir ces féroces soldats?
Ils viennent jusque dans vos bras.
Égorger vos fils, vos compagnes!

Sözler bitince arenada yoğun bir yuhalama oluyor. Yuhalamalar kesilmeden başka bir müzik çalıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=uawZhrnhV4A[/ame]
dupree.jpg

O geliyor! Reneeee Dupree geliyor! Fransa bayrağını boynuna bağlamış şekilde görünüyor. Elinde ise 10 tane köpek var. Seyircilerden Grado sesleri geliyor. Köpekler seyircilerin attığı "Grado" chanti ritminde havlıyor. Seyirciler chanti bırakıp yuhalamaya başlıyor. Rene Dupree gülerek ringe geliyor. Boynundaki bayrağı çözüp ringin dört bir tarafında sallıyor. Ardından bayrağını öpüp spiker masasının üzerine koyuyor. Birden led ekrandaki bayrak görüntüsü gidiyor. Arka alanda görünüyor.

Kamera ilerlediğinde kapının üzerinde GRADO yazıldığı görünüyor. İçeri giriliyor.

mella_kabin.PNG

???: Kalbini bana her uzatışında paramparça oluyorum. Engel olamıyorum... Sana acı vermek istemiyorum... Üzülmeni istemiyorum.

Sadece arkadan görünen kişi koltuğa oturuyor.

mdnx_11.PNG

???: Sana yapılanlar ağrıma gidiyor. Onlar, seni hak etmiyor. Buna dayanamıyorum...

Rene Dupree ne oluyor diye anansöre soruyor ama o da ne olduğunu bilmiyorum diyor. Girişten dumanlar yükseliyor.

mdnx_9.PNG

Eğer kadın kocasına ihanet etmiş, kendini kirletmişse, lanet getiren suyu içince acı duyacak; karnı şişip kalçası eriyecek. Halkı arasında lanetli olacak.

mdnx_7.PNG

Zina eden kadının yolu da şöyledir: Yer, ağzını siler, sonra da "Suç işlemedim" der.

mdnx_8.PNG

Bana ihanet edecek kişinin eli şu anda benimkiyle birlikte sofradadır. İnsanoğlu, belirlenmiş olan yoldan gidiyor. Ama O’na ihanet eden adamın vay haline!

Rene Dupree: Beyefendi tavrımı bozmaya ant mı içtiniz? Ne oluyor? Bu dumanlar, bu sözler de neyin nesi? Grado, derhal buraya gel!

Rene Dupree mikrofonu fırlatıp yere atıyor. Ringe giriyor ama led ekrandaki görüntü hala devam ediyor. Grado'nun odasının kapısı açılıyor. Grado koluna birini alıp odadan çıkıyor.

mdnx_10.PNG

Life is a mystery...
Everyone must stand alone...
I hear you call my name...
And it feels like home...

mdnx_5.jpg

MADONNA GWA'E GELİYOR! SEYİRCİLER HEP BİR AĞIZDAN LIKE A PRAYER ŞARKISINI SÖYLÜYOR!

When you call my name it's like a little prayer
I'm down on my knees, I wanna take you there
In the midnight hour I can feel your power
Just like a prayer, you know I'll take you there

Grado ile Madonna sahnede düet yapıyor. Karşılıklı dans ediyorlar. Seyirciler de ritme uyarak dans ediyor. Madonna, Grado'ya şans öpücüğü veriyor. Grado'ya, boynundaki haç kolyesini uzatıyor. Grado, kolyeyi boynuna takıyor ve öperek ringe giriyor. Madonna şarkı söylemeye devam ediyor. Rene Dupree ise olanları şaşkınlıkla izliyor. Grado ringe girer girmez Dupree'yi ayağından çekiyor ve yumruklamaya başlıyor. Hakem de zili çaldırıp maçı başlatıyor.

Grado vs. Rene Dupree

Dupree onlarca yumruk yedikten sonra Grado'yu üzerinden itiyor. Ayağa kalkmaya çalışırken Grado, tekrar üzerine atlıyor. Yine yumruklamaya başlıyor. Dupree yine itiyor. Grado bu kez bayağı ileri savruluyor ama yine de koşarak Dupree'ye doğru geliyor. Dupree'den BIG BOOT! Grado yere devriliyor. Rene Dupree, gülerek elini havaya kaldırıyor. Büyük bir yuhalama geliyor. Grado'yu yerde tekmeliyor. Ardından kilide alıyor. Headlock bağlıyor. Sıktıkça sıkıyor. Grado, Jawbreaker yapmak için zıplıyor ama Dupree'yi kaldıramıyor. Bir kere daha zıplıyor, bu kez daha şiddetli. Ama Dupree'den... Bonne Nuit! Dupree daha maçın başında bitirici hareketini yapıyor! Grado, kafasının arkasıyla Dupree'nin suratına vuruyor. Dupree hareketi bırakıyor ve burnunu tutuyor. Grado iplerden sekerek geliyor. Running Neckbreaker! Dupree yerde. Grado yine iplerden sekerek geliyor ve Big Splash! Tuşa gidiyor. 1...2... Dupree atıyor. Grado ayağa kalkıyor. İplerin yanına gidiyor. Rene Dupree ayağa kalkana kadar ipleri Batista gibi sallıyor. Dupree ayağa kalkıyor. Grado, ona doğru koşuyor. SPEAR!

Dupree zıplıyor. Grado köşeye çarpmadan son dakika duruyor. Dupree, üzerine doğru gelirken Dupree'nin bacağına Superkick vuruyor. Dupre dizleri üzerine yığılıyor. Grado, 2. iplere çıkıyor. Blockbuster! Dupre yere bırakmıyor kendini! Dupree, Grado'yu önüne alıyor. Front Suplex'e kaldırıyor ve köşeye koyuyor. Grado'nun kafasına yumruklar atıyor. Grado'yu köşede yatırıyor. Diğer köşeden koşarak geliyor ve diziyle Grado'nun sırtına vuruyor. Grado yerinden zıplıyor. Dupree, defalarca diziyle vuruyor. Grado da hepsinde sekip sekip duruyor. Grado'yu köşede, sırtı ringe dönük şekilde oturtuyor. Dupree de çıkıyor köşeye. Grado'yu Back Suplex'e alıyor. Yere bırakıyor! Ama bu hareket Dupree'nin lehine oluyor. Grado dönüyor, Dupree'nin üzerine kendini bırakıyor. Dupree sertçe yere çakılıyor. Grado tuşa gidiyor. 1...2.. Dupree atıyor. Grado sırtını tutarak köşeye geçiyor. Spear için Dupree'nin kalkmasını bekliyor. Dupree kalkıyor. SPEA- Gelmiyor! Dupree'den SPINEBUSTER! Tuşa gidiyor. 1...2...

Grado atıyor. Dupree nasıl olur diye saçını yoluyor. Grado'nun üzerine çıkıyor. Yumruklar atmaya başlıyor. Hakem, Dupree'yi çekiyor. Grado yerde sürünerek köşeye kadar ilerliyor. Hakem, Dupree'yi bırakıyor. Grado'nun üzerine gidiyor Dupree. Grado, Dupre'yi boynundan tutuyor ve köşeye çekiyor. Dupree kafasını 2. turnbuckle'lara çarpıyor. Dupree'yi schoolboy roll up'a alıyor. 1...2... Dupree atıyor. Grado köşeye savruluyor. Dupree ayağa kalkmadan köşeye çıkıyor. Dupree kalktığında onun kafasına tekme atıyor. Ardından kollarının arasına alıyor. TORNADO DDT! Grado tuşa gitmeden aprona geçiyor. Apronda ellerini havaya kaldırıyor, seyircileri hararetlendirmek için. Grado zıplıyor ve Slingshot Somersault Senton! Tuşa gidiyor. 1...2...

Dupree atıyor. Grado yeniden aprona geçiyor. Yine seyircileri gaza getiriyor. Zıplıyor. Slingshot Somersau- Dupree sırtına tekme atıyor. Grado ipin üzerine asılı kalıyor. Dupree, Grado'yu kendine doğru çekiyor ama Grado'nun ayaklarını iplerde bırakıyor. Sağına ve soluna bakıyor. Double Knee Backbreaker! Grado'nun ağrıyan sırtı daha da kötü hale geliyor. Dupree rahatça tuşa gidiyor. 1...2... Grado atıyor. Dupree hiç durmadan Grado'yu ayağa kaldırıyor ve iplere fırlatıyor. Spinebuster! Gelmiyor. Grado zıplıyor ve arkasına geçiyor. Dupree'yi boynundan tutuyor. 3. ve 2. turnbuckle'ların arasına fırlatıyor. Dupree omzunu köşedeki demire çarpıyor. Grado, Dupree'yi çekiyor. Grado'dan Double Knee Backbreaker! Dupree'yi yeniden kaldırıyor. Dupree'nin kolunu kavrıyor. Bu kez de Dupree'nin koluna Double Knee Backbreaker yapıyor. Grado'ya si si si chantleri geliyor. Dupree'yi kolundan kavrıyor. CROSS ARMBREAKER! Dupree hasar aldığı koluna yapıldığı için bağırıyor. Hemen yerde sürünüp ayağını iplere koyuyor ama Grado, onu çeviriyor. Ringin ortasına getiriyor. Dupree için kaçış yolu kalmıyor. Elini kaldırıyor.

Parmaklarını Grado'nun gözüne sokuyor. Grado hareketi bırakıp ayağa kalkıyor. Gözünü tutuyor. Su almak için ringden inerken Dupree sakat olmayan eliyle Grado'yu kavrıyor. Roll up. 1...2... Grado atıyor. Dupree, Grado'yu kaldırıyor. Bonne Nuit! Ama Grado iplere tutunuyor. Dupree bırakmıyor. Çekiyor Grado'yu ama Grado gelmiyor. İplere sarılıyor. Dupree, hareketi bırakıyor. İplerden sekerek koşuyor. Grado'nun dizine spear yapmak için zıplıyor. Ama Grado çekiliyor. Dupree, ringin dışına uçuyor. Grado hemen ringin öteki tarafından çıkıyor ve seyircinin birinden su alıp yüzünü yıkıyor. Bu esnada Dupree kendine geliyor. Grado'nun bulunduğu tarafa doğru koşuyor. Grado ise şişede kalan suyu yere döküp ringe giriyor. Dupree o bölgeye geldiğinde suyun üzerinde dengesini kaybedip yere düşüyor. Grado, ringde Dupree'nin kalkmasını bekliyor. Dupree ayağa kalkıyor. Grado iplerden sekip koşuyor. SUICIDE DIVE! Dupree'yi ringe sokuyor. Kendi de köşeye çıkıyor. Ellerini havaya kaldırıyor. Alkışlarla seyirciye ritim tutturuyor. Dupree hala yerde. Grado zıplıyor. DIVING HEADBUTT!

Dupree'nin sakat omzuna yapıyor! Dupree olduğu yerde titriyor. Grado ise cenin pozisyonuna geçiyor. Burnu kanıyor. Grado zor bela iplerden tutunarak ayağa kalkıyor. Dupree'ye de ayağa kalk diye bağırıyor. Dupree uzun süren çabaları sonrasında ayağa kalkabiliyor. Grado, Dupree'nin üzerine gidiyor. Karnına bir tekme atıyor. STUNNER! Ama Dupree, onu iplere itiyor. Grado yüzüstü iplere çarpıyor. Arkası dönükken Dupree'den bacağına sert bir clothesline geliyor. Grado 2. iplere yığılıyor. Dupree iplerden sekip koşuyor ve Leapfrog Body Guillotine yapıyor. Grado hala olduğu yerde duruyor. Dupree, aprona çıkıyor. Koşuyor. Grado'nun kafasına diziyle vuruyor. Grado ringe yığılıyor. Dupree ringe girip Grado'nun üzerine çıkıyor. Seri yumruklar atıyor. Ardından Grado'yu omzuna alıyor. Ringin etrafında gezdiriyor. Seyirciler Dupree'yi yuhalıyor. Dupree, Grado'yu sertçe kavrıyor. DEATH VALLEY DRIVER!

Grado yine Dupree'nin sırtından iniyor. Dupree arkasını dönüp Grado'nun üzerine gidiyor ama Grado'dan STUNNER! Dupree yere devrilmiyor. Grado, onu kendine doğru çekiyor. Bu kez de SPINEBUSTER! Dupree yere yığılıyor. Grado, kolluğunu çıkartıyor ve seyircilere fırlatıyor. İlk ipten sekip Dupree'nin üzerinden atlıyor. Diğer ipten de sekiyor. PEOPLE'S ELBOW!

Dupree çekiliyor. Grado boş zemine düşüyor. Dupree, Grado'yu kavrıyor. CODE OF SILINCE! GRADO'YU KALBİNDEN VURUYOR! Grado'nun burnundan şelale gibi kan akıyor.

Grado fazla dayanamayıp pes ediyor.

Kazanan: Rene Dupree

Dupree de Grado da yere devriliyor. Ring kan içinde. Seyircilerden Grado sesleri yükseliyor. Dupree ayılır gibi olurken led ekrana bir görüntü geliyor.

mdnx_6.PNG

Madonna yine Dupree'nin karşısına çıkıyor. Dupree yarım ayık haliyle ekrana bakıyor. Madonna, fısıltıyla konuşuyor.

Kederli insana dost sevgisi gerekir, Her Şeye Gücü Yeten'den korkmaktan vazgeçse bile.

Ekrandaki görüntü gidiyor. Dupree gözünü ovuşturuyor. Ringden iniyor. Dev ekrana öylece bakıyor. Grado'nun ise gözleri dolmuş ve üzgün şekilde yüzündeki kanları siliyor. Etrafına bakıyor. Kullanılıp kenara atılmış gibi hissediyor. Boynu büyük şekilde ayağa kalkmaya çalışırken Rene Dupree karşısına dikiliyor.

Grado'ya elini uzatıyor. Grado biraz tereddüt etse de Dupree'nin elini tutuyor ve ayağa kalkıyor. Dupree, Grado'yu kendine çekiyor ve sarılıyor. Grado'nun sırtına iki kez vurduktan sonra başını okşuyor. Kulağına bir şeyler söylüyor. Ardından Grado'nun elini havaya kaldırıyor. Seyirciler ikiliyi alkışlıyor.

lockdownpng.png

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=aXBVoZ48fRc[/ame]

d4fbb9b188fa9d0c8c3118d09af290a1_350x200.jpg

Işıkların kapandığı an yeni bir dünya başlayacak. Buradan kaçış yok. Size söylenen tüm basit gerçekleri unutun. Geride bıraktığınız hayatın burada bir önemi yok. İçeri girdiğiniz an sizi gerçek kaos bekliyor olacak. Zor olan, başlamaktır. Aptal biri için hiç zor değildir bu, zorluğun ne olduğunu anlamaz bile. Eğer zekiyseniz şimdiden plan yapmaya başlamışsınızdır. Etrafınıza bakıp fayda sağlayacak en ufak bir şey arıyorsunuzdur. Buradan bileğinizin gücü ve aklınızın kudreti ile çıkmak zorundasınız. Yanınızda duran kimseye güvenmeyin. Güvenmeyin! Aileniz olduğunu düşündüğünüz arkadaşlarınıza güvenmeyin. Bu hapishanenin içinde insan sadece kendi başına sağ çıkabilir. Gözlerinizi iyi açın ve anlayın! Daima yalnızsınız. Geri kalan her şey, size destek olmaya çalışan arkadaşlarınız tamamen bir sanrıdır, şüphelidir. Asla değişmez bu. Bugün hepiniz tek başınasınız.

Prison of Anarchy!

Kameralarımız bir hapishane bahçesinde açılıyor. Hapishanenin içinde çığlık sesleri yükseliyor. Hiç kimseyi göremiyoruz. Boş bir bahçedeyiz ve etrafta kanla yazılmış duvar yazıları var. Gaz maskeli ve çelik yelekli polisler etrafta geziniyorlar. Yukarıda ise dronelar uçuyor ve etrafı kontrol ediyor. Ağaç kenarlarına atılmış sopalar, ucu bezle kaplanmış cam parçaları, taşlar, iğneler, bıçaklar, testereler, baltalar ve sis bombaları görüyoruz. Hepsi dikenli tellerle ağaçların kenarlarına yerleştirilmiş durumda. Kahkaha sesleri yükseliyor fakat yine nereden geldiğini göremiyoruz. Drone yükseliyor ve rahatsız edici bir sesle etrafta uçuyor. Drone'un gözünden görüyoruz etrafı. Üstü açık bir arabayla Carmella, Finn Balor ve Johnny Mundo'nun yavaş yavaş alana geldiğini görüyoruz. Arabayı Johnny Mundo kullanıyor ve elinde bir muşta var, Carmella ise ağzında sakız patlatıyor ve elinde bir mınçıka var. Kameralar Balor'a dönüyor. Ellerine zoom yapıyor. Balor'un elinde hiçbir şey yok. Fakat tuhaf olan bir şeyler var. Kamera yavaş yavaş yükseliyor ve suratını gösteriyor. Bu Demon Balor! Johnny Mundo bir şarkı açıyor. Carmella arabanın penceresinden dışarı sarkıyor ve yaklaştıkları hapishaneye bakıyor. Mundo'nun açtığı şarkı çalmaya başlıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=9D-QD_HIfjA[/ame]

Carmella tekrar arabanın içine giriyor. Hafif hafif tedirgin bir şekilde Demon Balor'a bakıyor. Balor sadece yola kitlenmiş durumda ve hiçbir şey söylemiyor. Carmella derin bir nefes aldıktan sonra elini Mundo'nun omzuna koyuyor ve boynuna bir öpücük konduruyor. Johnny Mundo gülümsüyor ve Carmella'nın çenesinden tutup dudağına bir öpücük konduruyor. İkili oldukça samimi bir şekilde takılırken arkada oturan Demon Balor sadece yola bakıyor ve nefes bile alıyor diyemez. Araba hapishane önüne geliyor. Kapılar açıyor ve çıkan rahatsız edici ses Carmella ve Johnny Mundo'nun kulaklarını kapatmasını sağlıyor.

Johnny Mundo: Bu ses...

Carmella: Kulağım!

Siren sesleri yükseliyor. İkili kulaklarını kapatmaya devam ederken Balor hala hareketsiz. Yavaş yavaş arabadan iniyor ve yürümeye başlıyor. Hapishane kapısından içeri giriyor. Yerlerde kan izleri görüyor ve eliyle dokunuyor. Carmella ve Johnny Mundo ikilisi sesin geçmesiyle birlikte ilerlemeye başlıyor. Üçlü yan yanalar. Etrafta iyice bakıyorlar. Sadece gaz maskeli polisleri görüyorlar. Havada uçan Drone yönünü değiştiriyor. Carmella eliyle Drone'u gösteriyor. Drone yavaş yavaş hapishanenin diğer tarafına doğru uçuyor. Carmella ve Mundo ikilisi etrafı incelemeye devam ederken kamera başka bir tarafa dönüyor.

Bugün yaşanacaklar... Bu bir direniş! Nasıl direniş? Bugün sadece düşmanlara karşı direniş göstermeyeceksiniz. Bugün kendi sevdiklerinizin yaşadıklarına, onların size yapabileceklerine direnmek zorundasınız. Kalbinizin sesini duyabiliyor musunuz? Duymayın! Beyninizle mi hareket edeceksiniz. Eğer kalbiniz ile hareket edecek kadar ahmaksanız sakın durmayın. Kendinizi ve sevdiklerinizi öldürün Etrafa bakın ve son bir kez yaşamanın tadını çıkarın. Bugün konuşmaya çalışmak bir direniştir, arkadaşlarınızın sizi terk etmesi bir direniştir, elbette bunu istemeyiz, ama giderlerse ve onu geri döndürmeye çalışırsınız. Direnmek zorunda olacaksınız. Acılara direnmek zorunda olduğunuz gibi. Bazen her şeyi çöpe atıp uzaklara gitmek isteriz. Yaptıklarımızda bir anlam bulamayız ve kaçmak her zaman daha anlamlı gelir. Kaçmayız ve mücadelenin üzerine gideriz, direniştir bu. Meydana çıkarız ve düşmanlarımızın suratına bakarız. Nefret dolu bakışlar, katliam dolu hamleler, intikam hissi. Bir direniş gösterirler. Eğer yaralanırlarsa başarılı olmak için bir şansları vardır, eğer ölürlerse direniş yolunda ölmüş olacaklar. Kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Bugün sadece direnmeyeceksiniz. Etrafınıza tekrar bakın. Burada sıradan olan ne var? Karanlık...

Neden karanlık? Burada karanlık neden çok sıradan bir şey? Cevap gayet basit: Hayatınızda her zaman aydınlığa ulaşmak için çaba gösterirsiniz. Bir sonraki hamlenizi kendinizi zirveye çıkarmak için yaparsınız. Eğer karanlığa düşerseniz bu sizin için bir felaket olur. Burada ise karanlık ışıktan daha belirgin hatlara sahiptir. Üzerinize gelecekler ve sizi öldürmeye çalışacaklar. Durmayın karanlığa koşun. Aşina olduğunuz dışarıdaki hayatı unutun. Burada yaşadığınız her şeyin ardından karanlığın içinde saklanmak için yalvaracaksınız. Işığı unutun ve alışmaya çalışın. Bazen hayal etmek iyi olabilir. Bir hikaye başlıyor ve bu hikayenin sayfalarını kapkaranlık düşünün. Bu hapishane için karanlık her şeyi daha netleştirir. Kelimelerinizi iyi seçin. Yalvarırken ihtiyacınız olacak. Aydınlık çok uzaklarda.

Bir helikopter hapishanenin arka tarafına iniyor. İçinden Liv Morgan ve Cody Rhodes ikilisi çıkıyorlar. Liv Morgan oldukça sakin fakat Cody Rhodes'un sabırsız bir hali var ve hızla ilerlemek istiyor. Liv Morgan onu kolundan tutup durduruyor. Şimdi ise vücudundaki yaralara bakıyor. Liv Morgan dokununca Cody Rhodes acıyla geri adım atıyor. Liv, Cody'nin bu yaralarla nasıl güreşeceğini düşünürken Cody Rhodes pek takmıyor ve etrafa bakınmaya başlıyor.

Cody Rhodes: Sanırım bunu yapabilirim. Seninle zaten geleceği değiştirmiştik. Bugün bu geleceği şekil vereceğiz. Çektiğim acıların önemi yok. Zor günler seni adam eder. Bir adam bana bunu söylerdi... Bu da o günlerden birisi.

Liv Morgan: Bir ses duyuyor musun?

Motor sesi duyuluyor. Chris Brookes bu motorsikleti süren isim. Aniden motoru Cody Rhodes'un üzerine doğru sürüyor! Cody Rhodes son saniye kendini kenara atıyor. Chris Brookes aniden motordan iniyor ve Cody Rhodes'un üzerine doğru koşuyor.

İkili birbirlerini yumruklamaya başlıyor. Liv Morgan araya girmiyor ve birkaç geri adım atıyor. İkili yere yığılıyorlar ve bir süre tepişiyorlar. Chris Brookes şimdi Cody Rhodes'un suratına yumruklar vuruyor. Cody Rhodes hızla atıyor onu üzerinden. İkili ayaktalar. Cody Rhodes aniden koşup bir dirsek darbesi yapıştırıyor. Şimdi kafasından kavramak istiyor Chris'i fakat Chris sert bir yumruk geçiriyor Cody'nin karnına. Cody yere düşüyor. Chris Brookes yerden bir taş alıyor ve Cody'nin üzerine doğru yürümeye başlıyor. Tam taş ile vuracağı sırada birden Liv Morgan hamle yapıyor ve taşı Chris Brookes'un elinden kapıp bir kenara atıyor. Chris Brookes sinirli bir surat ifadesiyle Liv Morgan'ın üzerine doğru yürüyor.

Liv Morgan: Michael bunu istemezdi.

Chris Brookes: Kapat çeneni s- Onun adını ağzına alma!

Chris Brookes kulağını tutmaya başlıyorlar. Gözlerini kapatıyor ve adeta titriyor. Şimdi toparlanmaya çalışıyor ve derin nefesler alarak Liv Morgan'ın üzerine doğru yürüyor. Tam Liv Morgan'a yumruk atacağı sırada Cody Rhodes koşarak yere indiriyor Chris'i. İkili yerde birbirlerini yumruklamaya devam ediyorlar. Cody Rhodes kaldırıyor şimdi Chris Brookes'u ve duvara doğru yaslıyor. Bir yandan diziyle sırtına bastırıyor. Chris Brookes bir tekme atarak Cody Rhodes'u uzaklaştırmaya çalışıyor kendinden. Bu sırada aniden siren sesleri duyuluyor.

Cody Rhodes ve Liv Morgan bir tarafta, Chris Brookes ise diğer tarafta neler olduğunu anlamaya çalışıyor. Görüntü ikiye ayrılıyor ve diğer tarafta Mundo, Carmella, Balor üçlüsünü görüyoruz. Onlar da sesin ne olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Birden gaz maskeli polisler koşmaya başlıyorlar ve sis bombası atıyorlar. Bombalar patlıyor ve dumanlar her yeri kaplamaya başlıyor. Güreşçiler öksürmeye başlıyorlar ve tutunacak bir yer arıyorlar. En sonunda hepsi yere yığılıyor. Gözlerini açık tutmak için çabalıyorlar fakat başaramıyorlar. Dumanlar her yere yayılıyor ve göz gözü görmeyecek duruma geliyor. Bu sırada kameralar yavaş yavaş kapanıyor.

SjaBXn.png

indir_350x200.jpg

Kameralar hapishane bölümlerini çekiyorlar. Yemekhaneler, hücreler, bahçe, koridorlar, mahkumların duş aldıkları yerler, ziyaret odaları, atölye ve diğer odalar. Her yerde hakemler var ve hakemlerin üzerlerinde çelik yelekler var. Maçtaki tüm isimler tek başlarına bir hapishane hücresindeler. Johnny Mundo, Carmella, Demon Balor, Cody Rhodes, Liv Morgan ve Chris Brookes'u tek tek görüyoruz. Cody Rhodes ve Carmella'ın hücrelerinin birden ışığı kesiliyor. Fakat kapısı açılan hücreler onlara ait değil. Farklı iki ismin hücresinin kapısı açılıyor...

Liv Morgan ve Demon Balor çıkıyorlar. İkili farklı yerlerden ilerliyorlar. En sonunda bir merdivenden iniyorlar ve karşı karşıya geliyorlar. Demon Balor hızla Liv Morgan'ın üzerine koşuyor. Liv Morgan eğiliyor ve Balor duvara yaslanarak duruyor. Şimdi geri dönüyor ve Liv Morgan'ı Slingblade ile yere gömüyor. Hızla kaldırıyor ve saçlarından tutarak merdivenlere doğru sürüklüyor. Liv Morgan birden dirsek darbesi geçirip Demon Balor'u üzerinden atıyor. Şimdi Balor'ın sırtına birkaç Chop darbesi vuruyor. Balor yavaş yavaş dönerken Liv Morgan bir Chop darbesi daha patlatmak istiyor fakat Balor tutuyor Liv Morgan'ın elini. Şimdi kolunu çeviriyor ve arkasına geçiyor. Liv Morgan'ın ensesine birkaç dirsek darbesi patlattıktan sonra kavrıyor ve Reverse 1916! Balor hızla tuş deniyor: 1...2...

Liv Morgan atıyor ve ayağa kalkıyor. Demon Balor ağır adımlarla peşinden gitmeye başlıyor. Liv Morgan koşarak merdivenlerden çıkıyor. İkili üst hücrelerin bulunduğu kısımdalar. Liv Morgan aniden arkasına dönüp Balor'a Superkick patlatmak istiyor fakat Balor eğiliyor ve dönüp bir Pele Kick vuruyor. Liv Morgan darbeyi yedikten sonra tepeden aşağı düşecek gibi oluyor fakat demirlere tutunuyor. Balor bir Headbutt yapıştırıyor ve kenardan bir tahta parçası alıp Liv Morgan'ın başına doğru bastırıyor. Liv Morgan aniden Balor'a sert bir yumruk geçiriyor. Balor darbenin ardından elindeki tahta parçasını düşürüyor. Finn Balor ve Liv Morgan birbirlerini yumruklayarak hapishane koridorlarında ilerlemeye devam ediyorlar. Liv Morgan aniden bir saplı süpürge alıyor ve Balor'ın karnına vuruyor. Hemen ardından ise defalarca sırtına vurmaya başlıyor. Balor bir süre yerde kalıyor fakat hızla toparlanmaya çalışıyor. Bu sırada Liv Morgan bir tekme geçiriyor Balor'a ardından ise bir odanın içine doğru gönderiyor Balor'ı. Aniden kapıyı kilitliyor ve nefeslenmeye başlıyor. Balor sinirli bir şekilde kapıyı yumrukluyor. Liv Morgan sinsi sinsi gülerken kamera başka bir tarafa dönüyor.

Johnny Mundo'nun hücresinin kapısı açılıyor. Diğer tarafta ise Chris Brookes'un hücresinin açıldığını görüyoruz. Chris Brookes çıkıyor ve etrafa bakınmaya başlıyor. Bir mınçıka buluyor. Chris Brookes tuhaf tuhaf bakmaya devam ederken birisi ona sesleniyor.

Johnny Mundo: O mınçıka bizim!

Chris Brookes: Gel ve al o zaman Slamtown fahişesi seni.

Johnny Mundo: En azından hain bir o***pu çocuğu değilim.

Johnny Mundo hızla Chris Brookes'un üzerine doğru koşuyor. Chris Brookes mınçıkayı sallıyor ve Johnny Mundo'nun karnına vuruyor. Johnny Mundo acıyla bağıracak gibi oluyor fakat ses çıkarmıyor. Chris Brookes'a tekrar hamle yapıyor. Bir yumruk geçiriyor. Chris Brookes ağzını tutuyor bu yumruğun etkisiyle aniden dönüp mınçıka ile Johnny Mundo'nun koluna vuruyor ve hemen ardından sırtını hedef alıyor. Johnny Mundo bu kez tutamıyor kendini ve acıyla bağırıyor. Chris Brookes konuşuyor.

Chris Brookes: Yine kaçacak mısın Mundo? Yine saklanacak mısın?

Johnny Mundo bağırarak tekrar koşuyor Chris Brookes'un üzerine ve Spinebuster ile yere gömüyor Brookes'u. Şimdi üzerine çıkıp yumruklamaya başlıyor. Chris Brookes kendini yumruklardan korumaya çalışıyor. Fakat Cody ile girdiği mücadeleden dolayı Mundo'ya nazaran daha yorgun ve daha bitkin. Mundo'nun sert yumruklarına bir süre karşı koyamıyor ve suratından kanlar gelmeye başlıyor.

Johnny Mundo: Tekrar söylesene!

Johnny Mundo aniden Chris Brookes'u ayağa kaldırıyor. Chris Brookes'u önce duvara çarptırıyor hemen ardından ise kafasını hücre kapısının önüne doğru getiriyor. Chris Brookes hücre kapısının önünde yatarken Johnny Mundo hızla kapıyı kapatıyor ve Chris Brookes'un kafasını sıkıştırıyor. Chris Brookes acıyla bağırıyor ve kulağının bir kısmının kesildiğini görüyoruz. Johnny Mundo kahkaha atıyor ve Chris Brookes'u kaldırıp Suplex ile hücrenin içindeki küçük masaya gömüyor. Johnny Mundo kenarda duran tahta sandalyelerden birisini alıp Chris Brookes'un sırtında kırıyor. Şimdi Chris Brookes'u hücreden çıkartıyor ve yere yatırıp tuş ediyor: 1...2...

KICK OUT!

Johnny Mundo: Böyle yaparak Liv Morgan denilen sürtüğe fayda sağlıyorsun. Köle olmaya devam mı edeceksin?

Chris Brookes: Kendim hariç kimse umrumda değil. Fakat senin gibi bir adama tuş olmayacağım.

Chris Brookes ağzından akan kanı Johnny Mundo'nun suratına tükürüyor. Johnny Mundo etrafına bakınıyor. Kendisine ait olan muştayı kenarda görüyor ve gülmeye başlıyor.

Johnny Mundo: Ah Chris, günün birinde seni öldüren kişinin ben olacağımı biliyordum. Sadece bu kadar erken olmasını beklemiyordum. Slamtown seni unutmayacak. Belki seni her yıl anabiliriz. Dünyaya son bir kez bak ve ardından gözlerini kapat.

Johnny Mundo eline muştayı geçiriyor ve yerde yatan Chris Brookes'a vuruyor. Chris Brookes kendini kenara atıyor aniden. Mundo'yu üzerinden itiyor ve hızla ayağa kalkıyor. Şimdi Johnny Mundo'ya bir tekme geçiriyor. Hemen ardından ise koşarak bir Clothesline patlatmak istiyor fakat Mundo eğiliyor. Chris Brookes arkasını döndüğü sırada Johnny Mundo muşta ile yumruğu patlatıyor. Chris Brookes yere yığılıyor ve hareketsiz yerde kalıyor. Johnny Mundo tuşa gideceği sırada...

Liv Morgan birden geliyor ve hızla Johnny Mundo'ya saldırıyor. Johnny Mundo aniden Liv Morgan'ın saçlarından kavrıyor ve elinde muşta ile suratına vurmak istiyor fakat Liv Morgan çekiyor kendini. Birkaç parça saç Johnny Mundo'nun elinde kalıyor. Mundo tekrar hamle yapmak istiyor. Liv Morgan'dan aniden Double Knee Facebreaker! Şimdi ise Fujiwara Armbar bağlıyor. Aynı zamanda bu hareket sırasında Johnny Mundo'nun elindeki muştayı çıkartıp bir kenara atıyor. Liv Morgan bir süre sonra kilit bağlamayı kesiyor ve Johnny Mundo'yu kaldırıp kafasını hücre demirlerine doğru vuruyor. Mundo karşı hamle yapmak istiyor derken Liv Morgan'dan The Flatliner! Liv Morgan tuşa gidiyor: 1...2...

Aniden yanan ışıklar sönüyor. Alanı dumanlar kaplıyor ve hakemle birlikte Liv Morgan öksürmeye başlıyorlar. Johnny Mundo sürünerek uzaklaşmaya çalışıyor.

Johnny Mundo: Yine mi a-

Mundo kendisinden geçiyor. Fakat karanlıklar arasında bir el Mundo'ya uzanıyor ve onu kaldırıp kafasına gaz maskesi takıyor. Johnny Mundo ve karanlık arasından çıkan isim hızla uzaklaşıyor. Liv Morgan'ın gözleri kapanıyor ve onun bayılmasıyla birlikte kameralarda kapanıyor. Yavaş yavaş bambaşka bir alana dönüyoruz.

SjaBXn.png

war_350x200.jpg

Bazen gördükleriniz size yeterli gelmez. Yara görmek yeterli değildir, kan yeterli değildir, acıdan bayılan insanlar yeterli değildir, bazen sözler bile yetersiz kalır. Bambaşka şeyler düşünmelisiniz. Sadece gördükleriniz ile yetinmek bazen işi yaramaz. Sırada ne olacağını kendi kafanızda oluşturmanız gerekir. Patlayan suratlar, etrafa dağılan kemikler, yerden toplanması gereken bağırsak parçaları görmek nasıl olurdu? Belki de katliam yeterli değildir. Bu yüzden, ne olursa olsun daima kafanızda daha iyisinin olabileceğini canlandırın. Bugün birileri ölecek mi? Eğer ölseydi daha mı iyi olurdu? Geleceği düşünün. Gelecekte ne gibi kaoslar görebiliriz? Bugün bazı seçimler yapılacak. Bu seçimlerde yalnızlar. Gittikçe berbatlaşan bu işte yalnızlar. Eğer tek başına kalınca bir seçim yapmak zorunda kalırlarsa ne olacak? Bir insan birisine ne kadar bağlanabilir? Bu süreçte neler yaşamış olabilir? Tüm bu yalnızlığa rağmen önüne düşecek ufacık bir fırsatta dostları için canını feda edebilir mi?

Peki ya feda etmesi gereken kendi canı değilse?

sona_350x200.jpg

DAHA NE KADAR BURADA BEKLEYECEĞİM. BURASI BOK KOKUYOR! ŞU SAÇLARIMIN HALİNE BAK. DAHA YENİ KUAFÖRDEN ÇIKMIŞTIM. BİRİSİ BİR BARDAK SU GETİREBİLİR Mİ?

Carmella'yı bir hücrede görüyoruz. Fakat bu diğer hücrelerden farklı. İçerisinde sadece bir sandalye var ve ışığı yeni açılıyor. Carmella sandalyeden kalkıyor ve bağırmaya devam ediyor. Bir süre sonra bir ses yükseliyor. Carmella susmak zorunda kalıyor.

Cody Rhodes: Susmak nedir bilmez misin sen?

Carmella: O da kim? Çık dışarı.

Cody Rhodes: Şikayet etmek yerine karşısındaki hücreye baksan kim olduğumu anlardın.

Cody Rhodes oturduğu sandalyeden kalkıyor ve kapıya doğru yaklaşıyorlar. Carmella'nın suratı bozuluyor Cody'i görünce. Cody Rhodes hücrenin kapısını açmaya çalışıyor fakat başaramıyor. Sandalye ayaklarını kırıp kapının kenarına sıkıştırıyor ve tekmeleyerek hücre kapısını açmak için uğraşmaya devam ediyor. Bir kıvılcım oluşuyor ve Cody Rhodes bağırarak yerde kalıyor. Elektriği yiyen Cody Rhodes yerden bir süre kalkamıyor. Carmella kahkaha atmaya başlıyor. Cody Rhodes toparlanarak ayağa kalkıyor fakat Carmella hala kahkaha atıyor. Birden hücre kapıları açılmaya başlıyor.

Carmella: S**tr.

Cody Rhodes: Ağzını bozmak sana hiç yakışmıyor. Fakat merak etme, o dişlerini şimdi yere dökeceğim.

İkili ayrı hücrelerden çıkıyorlar. Cody Rhodes aniden hamle yapmak istiyor fakat Carmella eğiliyor ve kaçmaya başlıyor. Carmella koşarken Cody peşinden gidiyor. Carmella hızla Cody görmeden bir revire saklanıyor. Cody Rhodes koridorda Carmella'yı aramaya başlıyor. Carmella'nın nereye girdiğini bulmaya çalışıyor. Şimdi bir kapıyı açıyor...

8064a41f55ce230a-600x338_350x200.jpg

Cody Rhodes: Ananı avradını-

Bu Finn Balor! Darth Maul kostümüyle çıkıyor odanın içinden. Cody Rhodes ile bir süre bakışıyorlar. Finn Balor şimdi aniden hamle yapıyor ve Cody Rhodes'u yumruklamaya başlıyor. Cody'i yumruklayarak bir yemekhaneye getiriyor. Bir masanın üzerine yatırıyor ve Cody Rhodes'un kafasında bir bardak parçalıyor. Cody acıyla kafasını tutuyor. Finn Balor şimdi bir tabak kapıyor ve Cody Rhodes'a vurmak istiyor. Cody çekiliyor ve masadan iniyor. Finn Balor bir çatal alıp Cody Rhodes'a hamle yapmak istiyor. Çatal Cody Rhodes'un koluna saplanıyor. Cody Rhodes bağırarak koluna saplanan çatalı tutuyor. Zorla çıkartıyor ve bir kenara atıyor. Bu sırada Finn Balor tepsilerden birisini alıp Cody Rhodes'un kafasına vuruyor. Cody yerde kalıyor. Hakemlerden birisi ikiliyi takip etmeye devam ediyorlar. Finn Balor şimdi Cody Rhodes'u kaldırıyor ve masaya doğru DDT ile gömüyor. Masanın üzerinden indirip tuşa gidiyor: 1...2...

Cody Rhodes atıyor. Ayağa kalkmaya çalışırken Finn Balor'dan bir tekme geliyor Cody'nin tam suratına. Finn Balor hakeme bağırıyor ve tekrar tuş deniyor: 1...2.. Cody atıyor. Balor kaldırıyor Cody'i ve kafasından tutarak bir ocağın yanına getiriyor. Ocağın ateşini açıyor ve Cody Rhodes'un kafasını ateşe doğru bastırmaya çalışıyor. Cody Rhodes birden çekiliyor ve Finn Balor'un elinden tutup ateşe doğru bastırıyor. Balor acıyla bağırıyor ve elini tutuyor. Cody Rhodes aniden Finn Balor'un kafasından tutuyor ve ateşe doğru bastırıyor. Balor'un ağzı ateşte yanıyor. Acı içinde bağırmaya çalışıyor fakat gücü yetmiyor. Cody Rhodes koşarak uzaklaşmaya başlıyor Balor'dan. Bir revire giriyor hızla. Revirin içinde saklanan Carmella'yı görüyoruz kenarda fakat Cody Rhodes onu fark etmiyor. Bir sargı bezi alıp koluna sarıyor.

Bu sırada Carmella aniden hamle yapıyor ve Cody Rhodes'un boğazına iğne saplıyor. İğnenin içindeki sıvıyı Cody Rhodes'un boğazına enjekte ediyor. Cody Rhodes yere yığılıyor ve bayılıyor. Carmella revir kapısını açıp dışarı doğru bağırmaya başlıyor. Bağırarak hakem çağırıyor fakat gelen giden olmuyor. Carmella sinirlenip Cody'ü sürükleyerek revirin dışarısına çıkarıyor ve bağırarak hakem arıyor. Bu sırada suratını tam olarak göremediğimiz birisi Carmella'ya yaklaşıyor. Carmella aniden çığlık atıyor. Yaklaşan isim sesleniyor...

Onu bana hazırladığın için teşekkür ederim.

Kamera aniden kapanıyor.

SjaBXn.png

Cody Rhodes gözlerini açtığında bir odanın önünde. Ayağa kalkıyor ve toparlanmaya çalışıyor. Kafasından akan kana bakıyor. Pek umursamadan etrafa bakınmaya başlıyor. Etrafında duvarlardan başka bir şey yok. Önündeki kapıya doğru ilerliyorlar. Yavaş yavaş kapıyı açıyor ve gördüğü manzara karşısında bir süre öylece kalıyor.

kidnapping_350x200.jpg

Liv Morgan ve Chris Brookes ayrı sandalyelere bağlanmış durumdalar. Bir kum saati kenarda duruyor ve akmaya devam ediyor. Cody Rhodes sessiz kalıyor ve ikiliye yaklaşmaya çalışıyor. Cody Rhodes birkaç adım attıktan sonra birden gözüne bir ışık vuruyor. Cody gözünü kapatıyor. Işık şimdi tepede duran bir baltaya dönüyor. Balta sallanıyor ve oldukça zor duruyor. Liv Morgan ve Chris Brookes ellerindeki ve ayaklarındaki ipleri çözmek için oldukları yerde sallanıyorlar fakat başaramıyorlar. Oldukça sıkıca bağlanmış durumdalar.

Eğer birkaç adım daha atarsan ikisinin birden kafası uçar!

Cody Rhodes aniden duruyor. Sesin nereden geldiğini anlamaya çalışıyor. Ses konuşmaya devam ediyor. Cody Rhodes korkmuş bir şekilde karşısında duran Liv Morgan ve Chris Brookes'a bakıyor.

Hayatınızda belli bir seviyeye ulaştığınızda, arkasında bir kule oluşturduğunuzu görürsünüz. Üzüntüleriniz, mutluluklarınız, hayal kırıklıklarınız, başarılarınız ve kayıplarınız dizilmiştir üst üste. Bazen bunları umursamayacak durumuna gelirsiniz ve hiç düşünmeden bir çocuk gibi yıkarsınız her şeyi. Hayata karşı tüm bakış açınızı başka yöne çevirirsiniz. Yalnızlık iyidir fakat bu yalnızlığı elde edemediğiniz zaman ne olur? Büyük bir karmaşa. Zamanında yalnız kalmak için çok uğraştın Cody. İnsanları kendinden uzaklaştırmaya çalıştın. Sevdiklerini terk ettin, arkadaşlarını sattın, kardeşini sattın, babana edilen hakaretlere bile göz yumdun. Ve sonra her şeyi berbat ettin. Birisine tutunmaya çalıştın. Bunlardan birisi Liv oldu, diğeri ise Chris. Şu an bir karmaşının içindesin Cody. Yalnızlık seçeneğini kaybettin. Ölümün soğukluğunu hissedebiliyor musun? Veya az sonra bozuk para gibi kokacak olan kanın kokusunu? Düşünmek için fazla zamanın yok. Bir seçim yapmak zorundasın.

Chris Brookes senin daima peşinden gelmişti. Düştüğün çukurdan seni çıkarmıştı. Liv Morgan ve Bray Wyatt seni bir evin içine gömerken peşinden sadece Chris Brookes gelmişti. Sana defalarca güvenmişti ve tanrı yerine koymuştu. Sonrasında yaşananlar ise tamamen senin hatandı. Chris Brookes'u düştüğü bu durumdan çıkarabilir misin? Yoksa hemen yanında duran Liv Morgan'ın canı mı senin için daha önemli? Kalbin neyi istiyor?

Cody Rhodes: Seçim yapmayacağım! Duyuyor musun beni!

Tepede duran iki balta birden sallanmaya başlıyor. Cody Rhodes aniden bağırıyor.

Cody Rhodes: Hayır!

Bu iki keskin balta karşında duran ikilinin kafasına düşerse ne olacağını biliyor musun? Bildiğinden eminim. Her şey çok anlık olacak. Liv Morgan ve Chris Brookes'un gözleri birden kocaman büyüyecek. Ardından kafalarından akan kan suratlarını kaplayacak. Eğer şanslıysan dağılan beyin parçalarını görmeyeceksin. Koşacaksın, en çok kimi seviyorsan ona doğru koşacaksın. Sonra ise gözlerinin kapandığını göreceksin. Ölmüş olacak ve zaman geçtikçe bedeni soğuyacak. O beden soğuyana kadar başında bekleyeceksin Cody. Yalvaracaksın, işleri değiştirmek için yalvaracaksın. Her şey için çok geç olacak. Buna dayanabilecek misin Cody? Bir seçim yap.

Cody Rhodes: Sus artık!

Cody Rhodes kulaklarını kapatıyor ve titremeye başlıyor. Ses sürekli Cody'nin ismini söylüyor.

Cody? Cody? Cody? Cody? Cody? Cody? Cody?

Her şeyi mahveden mutlak bir sessizlik var. Sessiz kalman veya gördüklerin karşısında acı çekmen olacaklara engel olamayacak. Yapman gereken bir seçim Cody. Kime daha çok değer veriyorsun? Kimin canını güvenceye alacaksın? Git ve onun iplerini çöz.

Seçimini yap ve gidip kurtar onu!

Cody Rhodes: Chris Brookes!

Chris Brookes'un suratında bir rahatlama ve gülümseme oluşuyor.

Cody Rhodes: Özür dilerim dostum.

Cody Rhodes aniden koşarak Liv Morgan'ın iplerini çözüyor ve onu arkasına geçiriyor. Cody Rhodes şimdi yukarıda sallanan baltaya bakıyor. Suratına tekrar bir ışık vuruyor. Cody Rhodes gözlerini kapatıyor ve titremesine hala engel olamıyor. Liv Morgan aniden Cody Rhodes'un elinden tutuyor. Yaşanacakları görmemesi için Cody'i çekiyor ve dışarı birlikte çıkıyorlar. Balta iyice sallanıyor ve Chris Brookes'un üzerine doğru düşerken kamera aniden kapanıyor.

SjaBXn.png

SplitShire-1187_350x200.jpg

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=gsV9BSomVBU[/ame]

Ekranlara Cody Rhodes ve Liv Morgan'ın birkaç gün önceki görüntüleri geliyor. Mezarda yazan Michael Lawcett ismini görüyoruz tekrar. Bu kez daha fazla zoom yapılıyor isme. Cody Rhodes kısa bir süre Liv Morgan'dan uzaklaşıyor. Bulduğu kağıdı okumaya başlıyor dikkatli bir şekilde.

Chris'in mektubu

Kaderimin değiştiği gün...

Bir gece yarısıydı. Bir noel gecesiydi. Cebiminde kalan son paramı birkaç içki almak için harcamıştım. Çılgın bir şekilde eğleniyordum. Sanırım hayatla iç içe olduğum son gündü. İnsanların sesini gerçekten duyabiliyordum ve normal bir insan gibi nefes alıyordum. 2008 yılıydı, West Midlands, Tipton'da yaşıyordum. Eğlenmeyi severdim, Michael ise içmeyi. O benim sadece arkadaşım değildi, aynı zamanda kardeşimdi. Bu zamana kadar ailemi hiç görmedim. Sokaklarda Michael ile tanıştığımız ilk gün yerde bulduğumuz bir bozukluk için kavgaya tutuşmuştuk. Sonra ise birbirimize bakıp ne yapıyoruz diye kahkaha atmıştık. Artık Noelleri sevmiyorum.

Geçmiş kontrolümüzün dışındadır. Ne kadar çabalarsak çabalayalım elimizde bir sihirli değnek yok. 2008 yılında ölümle ilk defa tanıştım. Michael Lawcett o gece öldürüldü. Daha 17 yaşındayım ve kan kokusunun ne olduğunu ilk o zaman anladım. Bu daha önce kokladığınız hiçbir şeye benzemiyordu. Ben ses çıkaramadım. O gece her şeye rağmen sadece eğlenmek istiyorduk. İçtiğimiz içkiyle kendimizi ısıtmaya çalışıyorduk. Hotshots Snooker Club... Cebimizde hiç para kalmamıştı. Sadece oraya girip biraz vakit geçirmek istemiştik. Sokakta yaşıyor, sokaklarda mücadele ediyor olabiliriz. Fakat bizler kötü adamlar değildik. Oranın sahibi ve yanındaki zengin züppeler beni çok feci benzetti. Michael sadece beni korumak istiyordu. Bir beyzbol sopasıyla Michael'a saldırdıklarını gördüm. Ayağa kalkabilir miydim bilmiyorum. Denedim fakat başarısız oldum. Gördüğüm son şey Michael'ın etrafa dağılan beyin parçalarıydı. Michael'ı öldürdüler. Bunu hatırlamak istemiyorum fakat unutamıyorum da. Her yer kan gölü içindeydi. O günün şafağında kendimi bir hapishanenin içinde buldum. Evet sarhoştuk fakat biz hırsız değildik. O dükkanın sahibi her şeyi çok iyi ayarlamıştı. O bir katil fakat kendini masum olarak göstermeyi başardı. İntikamını alamadığım için özür dilerim dostum. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Umarım beni bir yerlerden görüyorsundur. Seni seviyorum kardeşim. Bana hep bunu söylerdin. Seni seviyorum kardeşim.

Kamera kapanıyor ve başka bir alana dönüyoruz.

SjaBXn.png

Johnny Mundo bir odanın içinde uyanıyor. Eline bir fener alıyor ve etrafa bakmaya başlıyor. Odanın içinden çıkıyor ve bir koridorda yürümeye başlıyor. Bir oda dikkatini çekiyor ve hızla içeri giriyor. Kameralar var ve hapishanenin çoğu yerini görüntülüyor. Johnny Mundo dikkatli bir şekilde kameralara bakıyor ve birisini arıyor.

Johnny Mundo: Carmella... Bebeğim neredesin?

Johnny Mundo birden heyecanla konuşmaya başlıyor.

Johnny Mundo: Buldum seni! Ne oluyor? Neyden kaçıyorsun öyle? Lanet olsun.

Johnny Mundo iyice yaklaşıyor kameraya ve birden gördüğü şey karşısında bağırmaya başlıyor.

The-Demon-Raw_350x200.jpg

Johnny Mundo aniden ekranda Balor'ı görünce korkuyor fakat toparlanması kolay oluyor. Balor'ın görüntüsü gidiyor ve Johnny Mundo sinirle ekrana bir yumruk yapıştırıyor.

Johnny Mundo: Koduğumun palyaçosu. Bela oldu başımıza. Carmella nereye kaçıyordu öyle? Peşindeki kimdi?

???: Sen az önce palyaço mu dedin?

Johnny Mundo: Hass-

???: Bunu suratıma söylesene!

Johnny Mundo: Şey, dostum...

0cb86c35dd3c544b-600x338_350x200.jpg

Joker Balor: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Johnny Mundo: Tabii kardeşim. Gülmek güzeldir. HAHAHAHAHAHAHA! Bu arada suratını kim yaktı?

Joker Balor aniden koşuyor Johnny Mundo'nun üzerine ve yumruklamaya başlıyor. Johnny Mundo suratını ekrana doğru vuruyor. Bunu defalarca yapıyor ve ekran patlıyor. İkili kendilerini geriye doğru atıyorlar. Mundo acıyla suratını tutarken Finn Balor cebinden bir jilet çıkartıp Johnny Mundo'nun üzerine doğru yürümeye başlıyor.

Joker Balor: Carmella için suratında kocaman bir gülümseme bırakacağım.

Balor aniden Johnny Mundo'nun yanağına jiletle bir çizik atıyor. Mundo acıyla suratını tutarken Balor şimdi jiletin üzerine bulaşan kanı diliyle temizledikten sonra tekrar hamle yapıyor.

Joker Balor: Küçük Mundo... Sesini çıkarma.

BU SIRADA ODAYA ANİDEN CARMELLA DALIYOR VE BİR BEYZBOL SOPASI İLE BALOR'IN KAFASINA VURUYOR. BALOR YERE YIĞILIYOR VE HAREKETSİZ BİR BİÇİMDE YATIYOR. JOHNNY MUNDO KALKIYOR HIZLA AYAĞA VE CARMELLA'YA SARILIYOR.

Carmella: Gitmeliyiz Mundo. Kaçmalıyız.

Johnny Mundo: Sakin ol. Bu savaşı kazanacağız.

Carmella: Anlamıyorsun! Gerçekten anlamıyorsun! Bu bizim savaşımız değil. Biz sadece basit askerleriz. Asıl savaş başka. Gördüm Mundo. Chris Brookes'un başına balta düştüğünü gördüm, Cody ve Liv'in çaresizliğini gördüm. Biz bunu yapamayız. O kadını gördüm. En başından beri burada ve bizi yönlendiriyor. Kaçmalıyız.

Johnny Mundo: Kaçamayız.

Carmella aniden susturuyor Johnny Mundo'yu ve dudağına bir öpücük konduruyor.

Carmella: Lütfen beni dinle. Buradan uzaklaşmalıyız. Yoksa birbirimizi kaybedeceğiz. Sonsuza dek.

Johnny Mundo çaresiz bir şekilde kafasını sallıyor. İkili el ele tutuşarak hızla koşmaya başlıyorlar. Kamera kapanıyor.

SjaBXn.png

anna-doll-evil-doll-possessed-doll-haunted-doll-th31_350x200.jpg

Yüzünü göremediğimiz birisini ağır ağır bir oyuncak bebeğin üzerine doğru yürürken görüyoruz. Birden kameraya dönüyor. Bu Chris Brookes!

Seni seçmeyeceğini biliyordum.

Chris Brookes: Beni seçmemesi gerekiyordu zaten. Gerçekten böyle acımasızca bir oyun oynadık mı?

Kendine gel Chris. Bu olmalıydı. Tüm bunlardan kurtulduğunuzu düşündüğünüz an, bir yerlerden gözler çıkıverir. Sana doğru bakarlar ve adeta çığlık atarlar. Karşısında duran o oyuncağın gözlerin içine bak. Ne görüyorsun? Bu gözlerin içindeki sesleri duyan insanların çoğu bir noktada aniden kendilerini öldürdüler, hele ki hayatlarını hiçbir zaman bir kafasına bir kurşun sıkmak fikri veya bir binanın tepesinden atlayıp hayatını sonlandırma fikrine sahip olmayanlar. Sen kendini defalarca öldürmeye çalıştın. Bugün bu gözlere bakınca ne düşünüyorsun?

Chris Brookes: Hiçbir şey.

???: Peki bana baktıkça ne görüyorsun?

Chris Brookes: Beni rahat bırak!

images_350x200_1.jpg

Chris Brookes koşar adımlarla odadan çıkıyor ve avluya doğru gidiyor. Arkasına bakmıyor ve hızla koşmaya başlıyor.

SjaBXn.png

TWD-S3-Cell-Block-Set-560_350x200.jpg

Cody Rhodes ve Liv Morgan'ı yürürken görüyoruz. Liv Morgan durduruyor Cody Rhodes'u ve suratına bakıyor. Cody Rhodes başını öne eğiyor ve hiçbir şey söylemiyor.

Liv Morgan: Cody?

Cody Rhodes: Doğru olanı mı yaptım?

Liv Morgan cevap veremiyor.

Cody Rhodes: Bir kurtuluş ve geri dönüş yok. Böyle yaşamaya alışmam gerekiyor. Ben kalbimden geçeni yaptım fakat bilmiyorum. Bunu başaracaktık. O bizimle gelecekti ve tekrar eskisi gibi olacaktı. Sen yanımdasın Liv, bunu başardım fakat o? Sadece uyumak istiyorum. Uyandığımda ise her şeyin bir kabus olmasını diliyorum. Dışarı çıkıp yürümek istiyorum. O zaman seni görebilecek miyim?

Liv Morgan: Sonsuza kadar.

Liv Morgan ve Cody Rhodes yavaş yavaş ilerlemeye devam ederken birden koşuşturan Johnny Mundo ve Carmella ikilisine rastlıyorlar.

Johnny Mundo: Siz!

Carmella: Mundo, hayır!

Johnny Mundo: Bu fırsatı kaçırmamalıyız hayatım. Sadece beni dinle.

Carmella: Ben yapmayacağım! O buralarda.

Johnny Mundo: AMA!

Carmella yürüyüp uzaklaşırken son bir kez dönüp arkasına bakıyor. Mundo üzgün üzgün bakarken birden bağırıyor.

Johnny Mundo: O zaman bunu tek başıma yapacağım!

Carmella yavaş yavaş iyice gözden kaybolurken Johnny Mundo hızla hamle yaparken Cody Rhodes'a bir Superkick yapıştırıyor. Ardından ise Liv Morgan'ı bir Headbutt ile yere yıkıyor. Johnny Mundo tüm bunları aşırı hızlı bir şekilde yapıyor ve hala durmak nedir bilmiyor. Koşarak bir levye kapıyor. Levye ile Cody Rhodes'a yaklaşıyor. Cody Rhodes'un sağ dizine levye ile vurmaya başlıyor. Cody Rhodes acıyla dizini tutuyor. Şimdi kolunda sargıyı çıkartıyor. Hafif kanlı koluna bastırmaya başlıyor. Johnny Mundo şimdi levye ile Cody Rhodes'un boğazına bastırıyor. Cody Rhodes nefessiz kalıyor ve yavaş yavaş kendinden geçerken birden Liv Morgan koşarak Superkick patlatıyor Johnny Mundo'nun suratına. Johnny Mundo yerde kalıyor. Kalkmaya çalışırken Liv Morgan birden Johnny Mundo'nun boğazından yakalıyor ve sıkmaya başlıyor.

Liv Morgan: Bir daha sakın ona dokunma.

Liv Morgan diz çökmüş durumdaki Johnny Mundo'nun boğazını sıkmaya devam ediyor. Şimdi Cody Rhodes yaklaşıyor ve Johnny Mundo'nun arkasına geçiyor. KAVRIYOR VE CROSS RHODES! Johnny Mundo yerde. Cody Rhodes yavaş yavaş ayaklanıyor ve yerdeki Mundo'yu kaldırıp Liv Morgan için hazırlıyor. Liv Morgan aniden hamle yapıyor ve Flatliner! Liv Morgan Mundo'nun üzerine yatıyor ve tuş ediyor. Hakemlerden birisi geliyor ve tuşu sayıyor: 1...2...

3!

Kazanan: Infinitum

Cody Rhodes ve Liv Morgan ayağa kalkıyorlar ve Mundo'ya daha fazla bakmadan yürüyerek uzaklaşıyorlar. Mundo toparlanmaya çalışıyor ve arkalarından bağırıyor.

Johnny Mundo: Daha bitmedi! Ben daha bitti demedim!

Liv Morgan: Fakat ben dedim.

Liv Morgan aniden dönüp yerde yatan Johnny Mundo'yu yumruklamaya devam ediyor. Cody Rhodes dışarı çıkıyor ve derin bir nefes alıyor. İçeride Liv Morgan elindeki kanı siliyor ve Mundo'yu kaldırıp zincirle bir hücrenin kapısına bağlıyor. Birkaç defa daha yumruklarken kamera dışarı dönüyor.

Cody Rhodes şok olmuş bir biçimde karşısındaki kişiye bakıyor.

Cody Rhodes: Chris!

SjaBXn.png

pexels-photo-610383-1024x682_350x200.jpg

Dışarıda diz çökmüş bir şekilde oturan Chris Brookes aniden kafasını çeviriyor.

Chris Brookes: Michael?

Chris Brookes aniden Cody Rhodes'u görünce toparlanmaya çalışıyor. Cody acı içinde kolunu tutarak Chris Brookes'a yanaşıyor. Elindeki demir levye ile sinirle Chris Brookes'a hamle yapmak istiyor fakat duruyor.

Cody Rhodes: Benim Chris... Az önce senin için acı çeken adam.

Chris Brookes: Her şeye çok çabuk inanıyorsun Cody.

Cody Rhodes: Sizi orada bağlı görmüştüm. Sen ve Liv ölmek üzereydiniz. Hatta ölmüştün.

Chris Brookes: Hepsi bir oyundu. Görmediğin hiçbir ölüme inanma Peki neden beni seçmedin?

Cody Rhodes: Ben... Yapamadım. Ona bunu yapamadım.

Chris Brookes: Doğru olanı yaptın. Bunu yapmalıydın.

Cody Rhodes bu lafın üzerine şaşırıyor. Chris Brookes başını öne eğip üzgün bir şekilde bakarken Cody Rhodes cebinden bir torba çıkartıyor ve Chris Brookes'un eline bırakıyor. Chris Brookes torbayı açıyor ve içine bakmaya başlıyor. İçindeki toprakları alıp bir süre sıkıca elinde tutuyor.

Chris Brookes: Bu hayatta kimsem olmadı. Sokaklarda gördüğüm her yüz bana bir şeyler hatırlatıyor. Beynimde sürekli fısıldayan bir ses var. Yetersiz olduğumu söylüyor. Michael'ın ölümüne engel olamadım, geçmişimde olan kimseyi bulamadım. Ben çok acı çektim. Çektiğim bu acılar için şikayet etmeyeceğim. Sadece, artık ayakta durmak istemiyorum. Binlerce kez ölmeyi denedim. Ölümün bir kurtuluş olacağını düşündüm. Olmuyor Cody, yapamıyorum. Senin yanına geldiğim ilk günü hatırlıyor musun? O günden daha kötü durumdayım. Güçlü durmaya çalışan bir adam görüyordun fakat içimdeki her şeyi görmüştün. Her şeyim hala onun elinde. Ben hatırlamaya çalışıyorum. Chris olarak yaşadığım her şeyi tekrar hatırlamaya çalışıyorum. Michael'ın bile yüzünü unuttum. Kendi anne ve babamı asla görmedim. Hayata dair hatırladığım tek şey sokaklarda beni kovalayan cüsseli adamlar, cebimdeki paraları boşaltmaya çalışan kötü adamlar. Ne zaman insanlara kendimi anlatmak istesem söylediğime değil de kim olduğuma baktıkları için başarılı olamamam. Ben korkuyorum, geçmişimi hatırlamaktan korkuyorum. Lütfen bunların hepsi benim sonsuz uykumda yaşadığım kabuslar olsun. Beni öldür Cody. Uyanmak istiyorum. Yıllar öncesine dönmek istiyorum. Ne olursa olsun umrumda değil. Kafama silahı doğrultuyorum fakat başaramıyorum. Aklına gelmeyecek kadar fazla şeyi gördüm ve yaşadım. Sana Liv'i bulman için yardım ettim. Dünyayı değiştirdiniz fakat her şeye ihanet ettim. Kafama bir silah doğrult ve beni cezalandır. Sana yalvarıyorum.

Chris Brookes elindeki toprakları yere bırakıyor. Bir süre sonra gözünden yaşlar akmaya başlıyor. Gözünden akan yaşlar yerdeki toprakların üzerine düşüyor. Chris Brookes şimdi gözlerini kapatıyor ve Cody Rhodes'un hamle yapmasını bekliyor. Cody Rhodes kenardan levyeyi alıyor ve Chris Brookes'a bakıyor. Bir süre hareketsiz duruyor. Şimdi levyeyi iyice kavrıyor ve havaya kaldırıp Chris Brookes'un kafasına doğru vuruyor!

Hayır! Cody Rhodes levye tam Chris'in kafasına geleceği sırada duruyor ve bekliyor. Chris Brookes'un gözleri kapalı. Cody Rhodes sert bir şekilde levyeyi bir kenara atıyor. Chris Brookes gözlerini açıyor ve Cody Rhodes'a bakıyor. Cody Rhodes şimdi konuşmaya başlıyor.

Cody Rhodes: Sen benim dostumsun. Daha önce duymuşsundur, bir insanı öldürmek, onunla dost olmaktan daha kolay, yok etmek yaratmaktan daha kolay. Bana izin ver ve seni en baştan yaratayım Chris. Az önce senin ölmene izin vermiştim fakat bunu tekrar yapmayacağımı biliyorsun. Kalk ve düzeltmemize izin ver. Michael senden bunu isterdi. Seni seviyorum kardeşim.

Chris Brookes kafasını kaldırıp Cody Rhodes'a bakıyor. Cody Rhodes gözünden akan yaşı siliyor. Ardından ise elini Chris Brookes'a uzatıyor. Chris Brookes tutup tutmama konusunda tereddüt ediyor.

Şimdi elini Cody'e uzatıyor ve ayağa kalkıyor. İkili sarılıyorlar ve birbirlerine bir şeyler söylüyorlar.

Chris Brookes: Sonsuza kadar bu evren için savaşmaya devam edeceğiz.

Cody Rhodes: Sonsuza kadar.

Hapishanenin içinden birden patlama sesi geliyor! Cody Rhodes ve Chris Brookes aniden kendilerini geri atıyorlar ve patlamanın geldiği noktaya bakıyorlar. Kısa bir süre geçiyor. Cody Rhodes ve Chris Brookes toparlanıyorlar. Dumanlar yükseliyor ve dumanların arasından kanlar içinde Liv Morgan çıkıyor. Cody ve Chris aniden Liv Morgan'a doğru koşuyorlar. Liv Morgan yığılıyor Cody'nin kucağına. Chris Brookes ise dumanların geldiği noktaya bakıyor.

Cody Rhodes: Hayır! Hayır! Hayır!

Chris Brookes: Dur!

Cody Rhodes: Bu nasıl oldu!

Chris Brookes üzgün bir surat ifadesiyle bakıyor.

Chris Brookes: Bunu ben yaptım Cody. Bunu ben yaptım! Özür dilerim. O burada. Başından beri buradaydı.

Cody Rhodes: O kim?

Dumanların arasından başka birisi çıkıyor...

Bu Io Shirai! Elinde GWA Şampiyonluğu var ve üzeri Liv Morgan'ın kanı ile kaplanmış durumda. Io Shirai gülümseyerek kemeri fırlatıyor. Kemer Infinitum ekibinin önüne düşüyor. Liv Morgan gözlerini açmaya çalışıyor fakat acıdan konuşamıyor bile. Cody Rhodes onu sakinleştirmeye çalışıyor. Chris Brookes ise sinirli bir şekilde Io Shirai'nin üzerine yürümek istiyor. Fakat aniden duruyor. Io Shirai sırıtıyor ve konuşmaya başlıyor.

Io Shirai: Gerçekten bana dokunabileceğini mi düşünüyorsun?

Io Shirai sırıtmaya devam ediyor. Chris Brookes bir şey söylemiyor ve geri adım atıyor.

Io Shirai: Sonsuzluk savaşı yeni başlıyor.

Üç isim birbirlerine bakmaya başlıyorlar. Liv Morgan'ın gözleri kapalı ve nefes almaya çalışıyor. Io Shirai'nin şeytani bakışları eşliğinde şov sona eriyor.

LOCKDOWN GWA Entertainment TM & © 2020 All Rights Reserved

LeonardoAraujo

Urgan İpi
Konular
320
Raven
Adam "Hangman" Page
Çok canlar yanacak.

Konular
736
Web sitesi
guresturkiye.net
Karrion Kross
-
Umarım işlerim yarın akşama da uzamaz. Büyük ihtimalle PPV'ye canlı kalmayı başaracağım.

Sling Blade

sexual tension
Konular
2,788
-
-
Çok heyecanlıyım çok. Team ECW olarak alanda olacağız.

Punk City

The Aerialist
Konular
2,290
CM Punk
-
İlk PPV maçıma çıkıyorum...

Punk City

The Aerialist
Konular
2,290
CM Punk
-
Önce Grado sonra başkaları.

Konular
281
-
Liv Morgan
Savaş günü geldi. Takipte olacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...