RPG GWA - Lockdown 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Punk City

The Aerialist
Konular
2,290
CM Punk
-
Rene vs Grado maçında Madonna detayının devamı gelecekmiş gibi hissediyorum nedense. Sanki tek gecelik değil gibiydi...

Punk City

The Aerialist
Konular
2,290
CM Punk
-
RR kadar yorum alacak PPV utanmasa.

demonking19

#ThankYouTaker
Konular
616
Undertaker
-
Şovun ME kısmını tam takip edemedim. Ama iyi olaylar dönmüş. Emeği geçen herkese teşekkürler.

OnurDies

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Konular
205
Eddie Guerrero
Truth Martini
Main event tam bir ananı avradını maçı olmuş. Ben yarın sanıyordum PPV'u kusura bakmayın. Ama kemerleri benim için kaldırmaya devam di mi Page kardeşim?

Gece

Night God
Konular
462
Finn Balor
Ekibin eline sağlık.

The Speedrunner

Thanks For The Memories
Konular
1,382
Web sitesi
steamcommunity.com
Utami Hayashishita
Hikayeden çok teknik kısımla ilgili yorum yapmak istiyorum. Maçlardaki çoğu isim normalde yavaş ya da uyggun kondisyonlu değil. Ama ekip öyle maçlar yazıyor ki, her anı dolu dolu. En üst düzey maçları yazıyorlar. Ayrıca son dönemde kullanılan üslupta bir iki samimi ifadenin kullanılması cidden insanı konuya çekiyor. Ayrıca haftalık şovlarda kafamıza kazınan bazı soru işaretlerinin kaldırılıp, yerine yenilerinin getirilmesi çok iyi oldu. Sadece ana kemerler değil, tekli feudlarda da işleniş çok iyi. Örneğin Grado ve Rene'nin hikayesi öyle güzel işlendi ki haftalarca. Sanki aylar aylar öncesinden planlanmış gibiydi. Ayrıca anlık konuşmalar da çok iyiydi ve karakterlerin duygularını çok iyi yansıttı bence. Ekibin eline sağlık. Bu şovun Rumble'yi geçmesini isterdim ama olmadı malesef. Hikaye ile ilgili yorumumu dinlenmiş bir kafa ile yapacağım. Ama bunları da yazmak istedim. Kusursuz iş çıkarttı ekip.

Konular
736
Web sitesi
guresturkiye.net
Karrion Kross
-
OHA ana olay olmuş. Biraz da kendi dilimizi kullanarak yorumlayalım. Ekibin eline sağlık, inanılmaz bir PPV oldu.

Son düzenleme:
Konular
177
Triple H
Her ne kadar bu korku filmi tadındaki sinematik maçlar çok hoşuma gitmese de bayağı emek verilmiş, elinize sağlık(Diğer maçları okuyunca yorumumu düzenleyeceğim).

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...