RPG GWA - Lockdown 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yulier

-
Konular
654
Becky Lynch
Main Eventi kaçırdım ama sağlık olsun. Io Shirai beklediğimden daha büyük bir dönüş yapmış. Artık ipler onun elinde. Ekibin eline sağlık yine muazzam bir PPV oldu.

Punk City

The Aerialist
Konular
2,290
CM Punk
-
Şaka maka mektup olayının muazzam bağlanması?

Mr.Pacman

Back In Purple
Konular
407
Dirt Sheet Mah., Nitro Sok., Slamtown / ABD
Johnny Gargano
Johnny Mundo
ME'de internet sorunu yaşadığımdan şovu bitiremedim de o nasıl bir son be kardeşim? Muhteşem lan, Brookes ve Cody'nin tekrar knk olmasına bile sevindim. Balor şaşırtmamış bizi satmış da Carmella...İnandığımız yerden kırıldık... O sahne çok iyi oturdu çünkü ilk MundoMella promosundan beri Mundo ile Carmella'ya bu riskli yolda benimle misin diyordum dolayısı ile bu son aslında çok güzel yazılmış. Ama gene de MundoMella ölmesin, sevenler üzülmesin. Gerçekten şu ekipten zevk alıyorum inşallah bozulmaz. Io sen nesin be kardeş. Maça karışır derken Lady Thanos olmuş. Dirilt bizi yakalım Dünya'yı Io!

Muhteşem şov, ekibin eline sağlık.

Konular
5,224
Brock Lesnar
-
Dün uyku bastırdığı için sonuna kadar takip edemedim ama şimdi geri kaldığım kısmı okudum. Main event tam anlamıyla şahane olmuş, Io hamlesini çok beğendim özellikle. Ellerinize sağlık.

Kjetill

Hayter's Gonna Hate
Konular
3,856
Hook
Sonlara doğru takip ederken başım çatlayacakmış gibi ağrıyordu. Şu mektup olayı muazzam. Balor'ın bu şekillere girmesini bekliyordum ve gerçekten keyif verdi. Infinitum tahmin edildiği gibi kemeri korudu. Tekrardan bütün olmaları güzel. Başlarına açtıkları belayla nasıl başa çıkacaklar bunu izleyeceğiz artık. Şov için ekibin eline sağlık.

TokyoPIMP

The Pimp
Konular
0
Kassius Ohno
Pentagon Dark
Elinize sağlık çok sürükleyici olmuş şov. Khali vs. Wolfgang vs. Rusev maçı favorim

Ensiferum

Днепропетровск
Konular
631
Bray Wyatt
Bray Wyatt
Ekibin eline sağlık güzel şov olmuş

SMK ErDiBiase

Sosyal Medya Kulübü
Konular
475
Hiromu Takahashi
Lucky Kid
Hassan abi, dedik zamanında sana utanmaz adam! Senin yaptığın hareketlere bak. Yakıştı mı lan? Cami yaptırmayı biliyorsun ama sen de dini kullanarak destek toplamak peşindesin sadece. Öfkeli bir müslümandan fazlası değilsin lan sen! O zincirin hesabı sorulacak. Ya Grönland ya da Kızılay da ama o zincirin geri ödemesi olacak bundan emin olabilirsin. Senden nefret ediyorum, nefret!!!

dwayde

Brock Lesnar fanıyım
Konular
849
Randy Orton
Main Event'i bana tercüme edecek biri var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...