RPG GWA - Locked & Loaded 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-

gwalocknload.png

Şov Bilgileri:

GWA Locked & Loaded 2021
30 Mayıs 2021 19.00
Wells Fargo Center
Philadelphia, Pennsylvania

i9uxj5i.jpg

Kick Off masasındayız!

Tazz: Wells Fargo Center'dan herkese selamlar! Tüm GWA seyircilerini selamlıyorum. Şov öncesi programımız için bana Gür eşlik edecek. Ayrıca iki konuğumuz olacak. Bu muazzam gece başlamadan önce sizlere keyifli bir sohbet sunmayı amaçlıyoruz. Öyle değil mi Gür?

Gür: Şov öncesi aldığım kas gevşeticiler biraz fazla etkisini gösteriyor gibi. Sanırım şov başlamadan uyuya kalacağım ve bu durumdan rahatsız değilim.

Tazz: Bugün izleyeceklerin karşısında gözüne uyku gireceğini zannetmiyorum Gür. Bugün tüm maçlar vahşet içerecek gibi duruyor. Burada gördüğün seyircilerin bu vahşete tanık olabilmek için, bir bilete 2500 dolar ödedi.

rmei091.png

Tazz: Dünyadan haberin olmadığı gibi konuklarımızdan da haberin olduğunu zannetmiyorum. Hadi gel bir oyun oynayalım. Şimdi gelecek olan konuğu tahmin edeceksin ve ilk denemede bilirsen sana 100 dolar vereceğim. Eğer üç denemede bilemezsen sen bana ödeyeceksin.

Gür: Tüm paranı kaybedeceksin Tazz.

Tazz: İlk konuğumuz, çok eski bir güreşçi. Geçmişte oldukça büyük bir hayran kitlesi vardı. Hala öyle ve oldukça seviliyor. Ara ara bazı skandallara karıştığı ve paragöz olduğu söyleniyor. Biraz zampara bir isim yani. Bu isim ayrıca-

Gür: Hulk Hogan.

Tazz: Nasıl bildin? Neyse al paranı. Bayanlar ve baylar, karşınızda Hulk Hogan.

j8cf51y.jpg

Arena, Real American ile yankılanırken Hulk Hogan taunt atarak spiker masasına doğru geliyor. Oldukça büyük bir destek var. Tazz ve Gür ayağa kalkıp onla el sıkışıyor. Hulk Hogan kameraya dik dik bakarak gülüyor. Tazz bir miktar mutsuz.

Tazz: Şanslıydın Gür. Çok ama çok şanslıydın. Peki ikinci konuğu bilebilecek misin? Eğer bunu ilk denemede bilirsen 200 dolar vereceğim. Ama bilemezsen az önce aldığın paramı geri vereceksin.

Gür: Yine kaybedeceksin Tazz.

Tazz: Aksiyon filmlerinin sevilen ismi sıradaki konuğumuz. Fazla ipucu vermek istemiyorum ama kel olduğunu belirtmeliyim. Oldukça etkileyici bir sesi var. Donuk bakışları ve odunu andıran bir görüntüsü var. Bu isim-

Gür: Vin Diesel.

Tazz: S*ktir.

lota7u3.jpg

Vin Diesel, önümüzdeki günlerde gösterime girecek olan "Hızlı ve Öfkeli 24: Uzay Yolu" filminin çekimlerinde kullanılan bir araçla girişe geliyor. Seyircilerin alkışlarıyla kasıntı bir yürüyüş eşliğinde spiker masasına doğru geliyor.

Hulk Hogan: The Rock! Seni görmeyeli ne kadar uzun zaman oldu. Bir ayağa kalk da bir daha göreyim seni.

Vin Diesel: Ben aktörüm ve The Rock yakın arkadaşım. Karıştırıyor olmalısın dostum.

Gür: Hahahaha. Hulk Hogan bir sorum olacak. Bu soruyu sormak için hep bu şova gelmeni beklemiştim. Sen Vietnam'da savaşmış mıydın? Merak ettim sadece.

Tazz: Bu nerede çıktı Gür? Konuğumuzun yaşıyla dalga mı geçiyorsun? Saygısızlık etmeyi kes çünkü o büyük bir efsane. Bu gece bizlerle maç tahminlerinde bulunacak.

Hulk Hogan: Adın Gür mü evlat? Bak ben 67 yaşındayım ve babandan bile daha yaşlıyım. Bu ringe en son 15 sene önce çıkmış olabilirim. Artık eski gücüm ve sağlığım olmayabilir ama sana tek bir şeyin garantisini veriyorum. Bu gece benle dalga geçmeye devam edersen, inan itimat et tek yumrukta kafanı ortadan ikiye bölerim.

Gür: Kolunu kaldırabilecek misin ki?

Hulk Hogan: Sen ve ben! Bu ringde, hemen!

Jeff Jarett: Kavgayı bırakıp kenara geçin. Bir konuğunuz daha var. Şovdan önce böyle gerilim istemiyorum. Şovda yeterince gerilim göreceğiz. Vin Diesel? Sen ne yapıyorsun burada?

Vin Diesel: Hızlı ve Öfkeli filmleri çekmekten başka şeylerde yapabileceğimi göstermek istedim. Birde oldukça iyi para teklif ettiler ve tüm akşam oturacağımı söylediler.

Tazz: Beyler rahatlayın ve arkanıza yaslanın. Bu gecenin maçlarını yorumlamaya başlayacağız. Gür lütfen o sivri dilini daha fazla çıkarma. Hulk Hogan seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun o yüzden sakin kal.

486cqwy.png

Tazz: Gecenin ilk maçı olacağını tahmin ettiğimiz maçla başlıyoruz. Nakamura bugün kemerini savunmaya çalışacak. Rakibi son haftaların yükselen ismi PAC. Ben Nakamura'nın affetmeyeceğini düşünüyorum.

Vin Diesel: Bence ortada bir maç. %50 %50 demek istiyorum.

Hulk Hogan: Bu çekik gözlü oğlanı çok beğeniyorum. Irkının büyük bir temsilcisi. Eğer benim zamanında olsaydı kesinlikle rakibim olurdu. Onun kazanacağını düşünüyorum.

Gür: Aynen öyle ihtiyar.

Jeff Jarett: Beyler yanılıyorsunuz. Bu maçın galibi PAC. Potansiyeline henüz erişememiş bir yetenek ve bu gece o potansiyelini herkese gösterecek. Bu gece yeni bir şampiyonumuz var.

Hulk Hogan: Evlat sen az önce bana ihtiyar mı dedin?

Gür: Aynen öyle dedim. İlerleyen yaşına rağmen kulakların sağlam kalmış. Ancak söylenilenleri geç algılıyorsun. Bence bu sıkıntılı bir durum. Doktora gittin mi?

Hulk Hogan: Bu gece bir doktora ihtiyacın olacak evlat.

qfyxei2.png

Tazz: Beyler uzatmayın. Sırada oldukça ürkütücü bir maçımız var. Lacey Evans ve Bray Wyatt karşı karşıya gelecek. Vin Diesel'in bahsettiği %50 %50 tam bu maç için geçerli. Hiçbir tahminim yok.

Vin Diesel: Evet. Bu maç tam bir %50 %50.

Hulk Hogan: Ben 67 yaşındayım ve bu yaşıma rağmen bu ikili beni deli gibi korkutuyor. Yani Bray Wyatt eşkal olarak tam bir at hırsızı evet. Ama Lacey Evans bir hanımefendi olmasına rağmen oldukça korkutuyor beni. Umarım ikisinden biri bu gece yok olur.

Gür: İhtiyar haklı. İki isimde korkunç. Bence Lacey Evans kazanmalı. Çünkü o bir hanımefendi.

Jeff Jarett: O zaman kazananı açıklıyorum. Lacey Evans. Wyatt eski gücünde değil ve Evans tam bir kapalı kutu. Son haftalarda biriktirdiği sinir krizlerini bu maçta boşaltacaktır. Wyatt'ı zor anlar bekliyor.

rtz4pj3.png

Tazz: Eski dostlar karşı karşıya. Bir tarafta son haftalarca kendini "Baba" olarak tanıtan Ryback, diğer tarafta onun tüm prensiplerini yıkıp geçen Isaiah "Swerve" Scott. Bu ikiliyi birbirine girerken görmek beni üzüyor. Oldukça iyi anlaşan ve şovlara renk katan ikiliydiler.

Vin Diesel: Daha önce bir çok maç gördüm. Sayamayacağım kadar çok maç gördüm beyler. Ama hiçbir maç beni bu kadar ortada bırakmamıştı. Eğer %50 %50 tabiri bir maç olsaydı, bu olurdu.

Hulk Hogan: Ryback'ı aşırı beğeniyorum. Oldukça sert bir erkek ve bana gençliğimi hatırlatıyor. Scott ise tam olarak bir serseri. Hiçbir şeye saygısı yok ve raconun ne olduğunu bilmiyor. Ryback'ın bu gece onu adam etmesini diliyorum.

Gür: Gençlerle alıp veremediği nedir Hulk Hogan? Onlara bakınca yaşayamadığın gençliğin aklına geliyor ve üzülüyor musun? Gençleri ne zaman rahat bırakacaksın?

Hulk Hogan ayaklanarak Gür'ün yakasına yapışıyor. Tazz ve Jarrett araya girerek onu güçlükle oradan çekiyor. Vin Diesel tepkisiz şekilde olanları izliyor. Hulk Hogan sakinleşip yerine dönerken Gür'ün yüzünde pis bir gülümseme var.

Tazz: Bu sondu. Bir daha tansiyonu yükseltirseniz açılışı erken bitireceğim.

Jeff Jarett: Bu maçı Scott kazanacak. Ryback'e her şeyin güç kuvvet olmadığını kafasına vura vura öğretecek. Evet bunu istiyorum ve Ryback'ten hoşlanmıyorum. Bastır Scott.

Tazz: Takım kemeleri için ortada büyük bir kaos olacak bu akşam. Hall of Pain kemerlerini iki zorlu takıma karşı koruyacak. Motorcular ve Kalkan ekibi. Diesel bu sefer %50 %50 diyemeyeceksin sanırım?

Vin Diesel: Bir tahminim var gibi ama emin olamıyorum. %33 olarak görüyorum şansları. %1 kimde olur bilemiyorum açıkçası.

Hulk Hogan: Bu zırh giymiş çocuklar dikkatimi çekti. Güvenlik ekibine benziyorlar ve oldukça sertler. Tam bizim zamanımızdaki gibi. Bence maçın favorisi onlar.

Gür: Peki şampiyonlar ve motorcular hakkında ne düşünüyorsunuz sayın Hogan?

Hulk Hogan: Yani motorları severim. Ama motorcuları? Eh işte. Yine de kazanma ihtimalleri var. Şampiyonların içindeki Mark Henry çok kuvvetli. Mark Henry faktörüyle kazanabilirler.

Jeff Jarett: Shield bu şirketin gördüğü en güçlü takım ve bu gece kemerleri kazanacaklar. Tüm olay bu. Diğerlerine şans vermek için kör olmanız lazım.

Tazz: Ben motorcuları tutuyorum. Bence bir sürpriz yaparak bu gece kemeri kazanacak isimler onlar olacak. Benim bu gece en merak ettiğim maç bu.

mzflspg.png

Tazz: Gecenin en korkunç maçına geldik. Tam bir kaos olacak. 8 kişi bir maçta ve eleme usulü. Kazanan isim gecenin sonunda Undisputed Şampiyonu ile yüzleşecek. Bu aynı zamanda gecenin en çok merak edilen maçı. Ne yapıyorsun Diesel?

Vin Diesel: Bir hesaplama yapıyorum, bana bir dakika izin verin. Sanırım yapamayacağım ben Kane demek istiyorum. En güçlü gözüken o ve korkutucu.

Hulk Hogan: Bilemiyorum bilemiyorum. Hepsi yetenekli ve parlak isimler. Bu maçta olmayı çok isterdim. Resmen şuan o maçın ortasına dalmak istiyorum. Biri beni durdursun.

Gür: Yoksa öleceksin zaten. Bu maçın favorisi açık bir şekilde Roderick Strong. O maçtaki herkesi sadece sözleriyle tuş edebilecek bir yeteneğe sahip. Ben onu tutuyorum.

Jeff Jarett: Kim kazanır bilmiyorum ama tek görmek istediğim kan. Bu maçta herkesin kanı akacak ve ben sabırsızlıkla bekliyorum. Tek isteğim açılış maçının bu olması.

2jqk2p0.png

Tazz: İşte gecenin finali. Aslında ortada bir maç yok. Sekiz kişilik maçtan kim sağ çıkarsa bu maça çıkmaya hak kazanacak. O yüzden şampiyonumuz hakkında konuşmayı teklif ediyorum size.

Vin Diesel: Chris Jericho. İyi bir adam.

Tazz: Lanet olsun sana Diesel. Tüm gün oraya oturdun ve söylediklerinin toplamı bir sayfa tutmuyor. Sana ne için para ödüyoruz biz? Groot karakterini tekrar mı oynuyorsun?

Gür: Kawga.

Hulk Hogan: Ortalığı karıştırma evlat. Tazz bana bütün gece söylediklerini hatırla ve sakin ol. Vin Diesel denilen arkadaş belki yorgundur belki havasında değildir. Anlayış gösterelim.

Vin Diesel: Teşekkürler.

Jeff Jarett: Chris Jericho bu şirketin gördüğü en büyük şampiyondur. Aksini iddia edene geçmişteki kepaze şampiyonları sayabilirim. GWA izleyicileri böyle bir şampiyonu izlediği için mutlu olmalı. Kendisini izlemekten memnunum ve başarılarını devamını diliyorum.

Hulk Hogan: Benden bile büyük mü?

Gür: Kawga.

Hulk Hogan: Sen hala konuşuyor musun evlat? Yoksa icraat yapacak mısın?

Gür: Jericho'nun senden büyük bir şampiyon olduğunu kabul et. Neyin şampiyonuydun sen ya? Senin zamanında ring yerine toprak üzerinde maç yapılıyordu. Yanlışım varsa biri düzeltsin.

Vin Diesel: Ooo.

Jeff Jarrett: Sakin ol Hogan. Sende büyük bir şampiyonsun ama bahsettiğimiz kişi Chris Jericho. Yani sende izliyorsun ve kabul etmen gerek ki o eşi benzeri olmayan bir şampiyon.

Hulk Hogan: Kes sesini. Sen, Gür! Sana benim zamanımın ne olduğunu öğretmemin vakti geldi. Gecenin başında dediğimi yine tekrar ediyorum. Sen ve ben, bu ringde hemen!

Jeff Jarrett: Madem bu kadar istiyorsanız tamam o halde. Bu maç şimdi yapılacak. Hatta özel bir hakemi bile olacak. Diesel! Tüm gece konuşmadan orada oturdun. Şimdi harekete geçme vaktin. Bu maçın hakemi sensin!

Tazz: Başka bir çaremiz kalmadı. Bu maçı izleyeceğiz.

Hulk Hogan ringe dalıp tişörtünü yırtarak taunt atmaya başlıyor. Gür ise yavaş yavaş koltuğundan kalkarak ringe yöneliyor. Ceketini çıkardıktan sonra ringe dalıyor. Vin Diesel şaşkın şakın onları izlerken kalkıp ringe geliyor. Hulk Hogan çıldırmış bir şekilde zilin çalmasını istiyor. Gür ise gömleğinin kollarını sıvamaya başlıyor.

Buğra Gür vs Hulk Hogan
Special Guest Referee: Vin Diesel

Zilin çalmasıyla birlikte Gür koşarak Hulk Hogan'a kafa atıyor. Hulk Hogan pek etkilenmemiş bir şekilde gülerek parmağıyla onu işaret ediyor ve üzerine gitmeye başlıyor. Hogan, Gür'ün yumruğunu havada yakalayıp seri yumruklamalara başlıyor. Yumruklarıyla köşeye götürüp tekmelemeye başlıyor. Vin Diesel umursamaz bir şekilde araya giriyor. Hulk Hogan çekilerek onu üzerine çağırıyor. Gür toparlanıp tekrar koşuyor ve Hogan'dan Big Boot yiyor. Hulk Hogan şimdi taunt atıp iplerden sekiyor ve Atomic Leg Drop!

Hayır! Gür çekilerek kurtuluyor. Hulk Hogan yere düşmenin acısıyla kıvranıyor. Gür ayaklanıp gömleğini yırtmaya başlıyor. Hulk Hogan'ın tauntunu taklit ederek iplerden sekip Alanya Splash vuruyor! Tuşa gidiyor. 1,2... Hulk Hoıgan atmayı başarıyor. Gür şimdi onu yerde yumruklamaya başlıyor. Chinlock bağlıyor yerde. Hulk Hogan'ın nefesi kesilmiş durumda. Gür bir yandan kahkaha atarak kilidi bırakmıyor.

Tazz: Hulk Hogan çok yaşlanmış be.

Jeff Jarrett: Eğer bir maçta Hulk Hogan varsa daima kazanır. Bu arada Hulk Hogan'ın az önce yırttığı tişörtü Güreş Market üzerinden temin edebilirsiniz.

Gür şimdi kilidi bırakıp sinirle tekmelemeye başlıyor Hogan'ı. Ardından kafasını kaldırıp tokat atıyor ve köşeye çıkarak taunt atmaya başlıyor. Gür yuhalamalar eşliğinde yerdeki Hogan'a dönüyor. Ring köşesinden Alanya Splash! Hulk Hogan acıyla karnını tutuyor. Gür durmuyor ve onu kaldırıp yarım yamalak zorlanarak bir Suplex yapıyor. Ardından elini havaya kaldırıyor.

Tazz: Sanırım finisher tarzı bir şey yapacak.

Jeff Jarrett: Kendini öldürmese bari.

Gür yerdeki Hogan'ı kafasından yavaş yavaş kaldırıyor. Yüzüne bakıyor ve başını dizlerinin arasına koyarak Alanya Piledriver'ı patlatıyor! Tuşa gidiyor. 1,2... Hulk Hogan onu üstünden fırlatıyor. HULK UP! Hulk Hogan delirmiş gibi ringin etrafında dönmeye başlıyor. Gür dehşete düşmüş durumda ona yumruklar atıyor ama hiçbiri işlemiyor. Hulk Hogan onu yakalayıp yumruklamaya başlıyor. İplere gönderip bir Big Boot çakıyor. Gür sersemlemiş şekilde kalkınca Bodyslam ile yere seriyor. Şimdi tauntunu atıp iplereden sekiyor ve Atomic Leg Drop! Bu sefer başarılı! Hulk Hogan tuşa gidiyor. 1,2...3!

Kazanan: Hulk Hogan

Vin Diesel onun elini kaldırıyor. Hulk Hogan göz yaşlarına hakim olamıyor ve köşeye kapanıyor. Sarı dev yıllar sonra çıktığı maçtan galip geliyor. Gür yerde baygın şekilde yatarken, Vin Diesel onu umursamadan spiker masasına dönüyor. Arenada Hulk Hogan'ın müziği çalarken birden kesiliyor. Herkes şaşkın durumda. Ekrana bir görüntü geliyor.

unknown.png

Jeff Jarrett: Bu ne lan?

Vin Diesel: Bu Kennedy.

Tazz: Hadi ya? Sanırım bir hata oldu. Birazdan düzeltilecektir.

Görüntü kayboluyor ve Hulk Hogan'ın müziği çalmaya devam ediyor. Hulk Hogan şaşkın şekilde kutlamalarına devam ederken Gür kendini ring dışına bırakıyor. Spikerlerimiz bizi selamlarken görüntüler kapanıyor.

3.jpg

f4rgsbc.jpg

Görüntüler arka alana gidiyor. Roman Reigns, Dean Ambrose ve Seth Rollins bu gece için son hazırlıklarını yapıyorlar. Üçlü ısınırken tedirgin bir şekilde birbirlerine bakıyorlar..

Seth Rollins: Bakın ne olacağı umurumda değil. Bu gece iki kemeri de alarak buradan ayrılacağız. Öyle veya böyle bu olacak. Eğer bu gece üçümüz birden yerde yatıyor olursak bundan sonra kimse bizi ciddiye almayacak. Geldiğimizden beri sadece birilerini pataklayıp konuşuyoruz. Şimdi işleri ciddiye bindirme zamanı.

UUUUUUUUAAAAAAAAAAAAĞĞĞĞĞĞHHHHHHHH!

Seth Rollins: Ne oluyor a*ına koyayım?

Roman Reigns gerilerek attığı sert bir yumrukla yan tarafta duran boruyu yamultuyor. Dean ve Seth önce borudan çıkan dumana sonra ise boş gözerle Roman'a bakıyor.

Roman Reigns: Bu gece o kafesi böyle yamultacağım.

Seth Rollins: Ne güzel ne güzel. Görüyor musun Dean? Bizde aynısını yapacağız. Belki bu derece şiddetli olmayacak ama yapacağız yani. Sonuçta bu herifler bu zamana kadar gerçek bir takımla karşılaşmadı. Teddy Long denilen sinsi zampara tarafından yönetiliyorlar yahu. Biz gelene kadar tek uğraştıkları motorcu serserilerdi.

Dean Ambrose: O halde görev dağılımı. Sen ihtiyarın adamlarıyla ilgilen ve ben motorcuları alayım. İhtiyar araya girerse onu da aramızda bölüşürüz. Gayet mantıklı bir paylaşım.

Seth Rollins: Gece gittikçe güzelleşiyor. Yapacaksın değil mi Roman? Yani sana güvenmediğimden değil biliyorsun. Yani nasıl diyeyim. Senle beraber 7 kişi falan olacak orada. Biri hariç hepsinin icabına rahat bir şekilde bakacağına inanıyorum. Ama biri Kane. Onun icabına bakabilecek misin? Adam dünyadaki cehennem yahu.

Roman Reigns: Bu gece o kafesi kıracağım. İçinde bulunan herkesi kıracağım. Sonra gecenin sonunda şampiyonu kıracağım. Onu kurtarmaya çalışırsa, o genç oğlanın tüm kemiklerini kıracağım. Eğer bundan şüphesi olan biri varsa onu da kıracağım. Daha iyi anlayacağın şekilde, bu gece her şeyi kıracağım.

Seth Rollins: Kırmak. Bayıldım buna. Bu gece operasyonumuzun adı "kırmak" olacak.

Dean Ambrose: Tüm problemlere beraber göğüs geriyoruz bu gece. Peki henüz ilgilenmediğimiz problem ne olacak? Shane McMahon, anlarsınız ya. Kulağıma bazı şeyler geliyor ve ben kulağıma bazı şeylerin gelmesinden nefret ediyorum. Bizim onun köpekleri olduğumuzu söylediklerini biliyor muydunuz? Mesela ben biliyorum ve bu durum hiç ama hiç hoşuma gitmiyor.

Seth Rollins: Ne diyorsun lan sen? Onlarca adamla uğraştığımız yetmiyor birde patronu mu indirelim? Adam şu an burada olmamızı sağlayan kişi ve tek düşündüğün onu yok etmek. Bu şirkette iyi niyet göstereceğimiz tek insan o. Bunu hemen unutuyorsun.

Dean Ambrose: Görüyor musun Roman? Yani bende Shane'i seviyorum ama sanki Seth biraz fazla seviyor gibi. Biz 1 seviyorken o 5 seviyor misali. Neden bu kadar seviyor gerçekten merak ediyorum şuan. Bize köpekler denmesi hoşuna gidiyor olamaz. Sadece söylenenleri söylüyorum.

Seth Rollins: Pekala. Gidip Shane'i yok etmeyi deneyelim. Deneyelim diyorum bakın. Büyük ihtimal başarısız olacağız ve Shane peşimize düşecek. Tarih kendini tekerrür edecek Dean. Olacakları anlatıyorum iyi dinle. Biz başarısız olduktan sonra, Shane tıpkı önceki yaptığı şeyi yapacak. Bizi tuttuğu gibi başkalarını tutacak ve o başkaları bizi gafil avlayacak. Biz ne olduğunu bile anlamadan kendimizi ringde patlamaya hazır şekilde bekliyor olacağız. Büyük ihtimalle ben ölmeyeceğim. Çünkü ben bir türlü ölmüyorum a*ına koyayım. Yine büyük ihtimalle hastane köşelerinde sürüneceğim ve elimde tutuğum düğmeye basarak hemşirelerden yardım isteyeceğim. Belki istemem bile, belki sonsuza kadar komada kalırım. Bunu mu istiyorsun lan? Yeniden hastane yataklarına mı döneyim?

Dean Ambrose: O-ww. Sakin ol lan. Sadece ne olacağını sordum. Sen ne diyorsun Roman?

Roman Reigns: Zaman.

Üç isim ısınmaya devam ederken görüntüler kapanıyor.

3.jpg

Kameralarımız arka alana çevriliyor. DIY üyelerini bir arada görüyoruz. Tommaso Ciampa kemerini kucağına almış ve tüm dikkatini ona odaklamış durumda. Johnny iki eliyle masaya vurarak Tommaso'nun dikkatini çekiyor.

Johnny Gargano: Gergin görünüyorsun ahbap. Bu gece adaylık maçı için endişeli değilsindir umarım. Gayet rahat bir şekilde kazanacağız.

Tommaso Ciampa: Tek bir kazanan olacak Johnny biliyorsun öyle değil mi?

Johnny Gargano:
Sen veya ben ne fark eder? Yeter ki şu diğerlerinden biri kazanmasın. Gerisinin önemi yok. Hadi biraz neşelenelim bak sana ne getirdim. Hayatım hediyemizi gösterebilir misin?

Candice LeRae sırt çantasının içinden bir tişört çıkartıyor. Tişörtü Tommaso'nun görebileceği şekilde tutuyor. Üstünde Johnny Wrestling yazdığını görüyoruz.

Johnny Gargano: Ne diyorsun? Sağlam olmuş ha?

Candice LeRae: Bunun için gerçekten heyecanlı. Lütfen hevesini kırma ve iyi olduğunu söyle.

Tommaso Ciampa: Mükemmel olmuş dostum.

Johnny Gargano: Bu gece hepimiz bunu giyebiliriz diye düşündüm. Belki sana da bir tişört çıkartmalıyız Tommaso ne dersin? Tommaso Wrestling! Kulağa gerçekten harika geliyor.

Tommaso Ciampa: Elbette elbette mükemmel olacağından eminim ama neden tişört konusunu daha sonraya bırakmıyoruz. Daha önemli ve ciddi meselelerimiz var.

Johnny Gargano: Rahat ol dostum. Ben gergin hissetmiyorum veya endişelenmiyorum. Karşımızdaki isimlere baktığımda hatta kendimi gülmekten alıkoyamıyorum. Candice ile yolda konuştuk maçın bitiş zilinin çalması 20 dakikayı bulmayacaktır.

Candice LeRae: Gecenin sonunda Gift of the Gods ve GWA Undisputed Şampiyonlukları DIY'ın ellerinde son durağa gelmiş olacak. Hardcore Şampiyonluğuna ne zaman adımı yazdırmalıyım sizce?

Johnny Gargano: Bekliyor olman hata GWA gerçek bir kadın güreşçinin nasıl olduğunu görmeli. Candice Wrestling olarak olaya el koymalısın.

??: Gerçekten mi? Candice Wrestling mi? Gerçek bir kadın güreşçi mi? Ha ha ha!

Üç isimde sesin geldiği yöne doğru dönüyorlar.

Ww2DT.jpg

Kadraja Anna Jay giriyor. Anna Jay alaylı bir ifade ile Candice'a bakıyor.

Anna Jay: Konuşmanıza kulak misafiri oldum ama dedikleriniz o kadar hayal ürünüydü ki devamını dinlemeden yapamadım. Dakikalardır burada durmuş birbirinizi allayıp pullamanızı dinliyorum. Gerçekten kusacaktım. Bu kadar işe yaramaz üç ismin birbirlerini ilahlaştırması sizce de biraz gülünç değil mi?

Candice LeRae: Gülünç olan daha çok güreş sektöründe tek bir başarısının dahi olmayan bir kadının, güreş tanrısı ve tanrıçası haline gelmiş isimlerle bu şekilde konuşuyor olması. İşte bu gerçekten gülünç Anna, ha ha ha!

Johnny Gargano ve Tommaso Ciampa birbirlerine bakıyorlar ve tek laf etmeden sessizliklerini sürdürüyorlar.

Anna Jay: Candice… Candice… Neden gidip çok sevgili eşine evinde tatlı küçük kurabiyeler pişirip buradan uzaklaşmayı denemiyorsun. Sektörü gerçek bir kadın güreşçiye teslim etmenin vakti gelmedi mi?

Candice sinirleniyor bunu fark eden Gargano onu sakinleştirmek istiyor fakat Candice onu görmezden gelerek Anna'ya doğru yaklaşıyor. Tommaso Ciampa ise olayları sessizce kenardan izliyor.

Candice LeRae: Bu bir evlilikten çok daha fazlası Anna. Biz bir ekibiz. Bunu anlayabiliyor musun bilmiyorum. Buraya geleli çok fazla bir zaman olmadı ama senin yapayalnız olduğunu anlayabilecek kadar uzun zaman oldu. En kötüsü ne biliyor musun? Bu zirve yalnızlığı değil, bu dipte olmanın yalnızlığı.

Johnny Gargano: Hanımlar gerilmesek mi?

Anna ve Candice, Gargano'yu duymazdan geliyorlar. Candice'ın sözlerinin ardından Anna'nın da sinirlendiğini görüyoruz. Anna'da ileriye doğru bir adım atıyor ve Candice ile yüz yüze geliyorlar.

Anna Jay: Haklısın yapayalnızım çünkü bir ekiple güçlü olmak yerine tek başıma güçlü olmayı seçiyorum. Bu bir zorunluluk değil. Tercih meselesi…

Anna bakışlarını Johnny ve Tommaso'ya çeviriyor.

Anna Jay: Tıpkı senin bu ikisinin arkasına saklanarak güçlü olmayı tercih etmen gibi.

Candice bir şey demek için ağzını açıyor fakat Anna konuşmasına müsaade etmiyor.

Anna Jay: Ama dersen ki hayır ben bu ikisinin arkasına gizlenmiyorum. Gerçekten güçlü bir kadınım. Neden bunu herkese kanıtlamıyorsun? Candice Wrestling gerçekten GWA'nin en güçlü kadını mı?

Candice LeRae: Bunu sana göstermekten memnuniyet duyarım.

Johnny Gargano: Hanımlar, hanımlar buna gerçekten gerek var mı?

Candice&Anna: Kapa çeneni!

Johnny aldığı tepki ile geriye doğru birkaç adım atarak ikilinin yanından uzaklaşıyor. Tommaso gülerek Johnny'e bakarken Johnny omuz silkiyor.

Anna Jay: Ringde görüşürüz Mrs. Wrestling.

Anna Jay gülümseyerek oradan ayrılıyor. Kameralar kapanıyor.

3.jpg

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=vFqRYy1wUug[/ame]
e3f69f3a-aew-originally-planned-to-shame-anna-jay-for-being-pretty.png

Anna Jay girişte görünüyor. Girişte kısa bir süre duruyor ve gülümseyerek taunt atıyor. Şimdi hızlı bir şekilde ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Bu maç için Locked & Loaded kuralları geçerli değil. O yüzden kafes inmiyor. Anna Jay iplerden geçiyor ve ringe giriyor. Rakibini beklemeye başlıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=XZmHgO-8JoE[/ame]
maxresdefault_4.jpg

Candice LeRae! Sinirli bir surat ifadesiyle girişte görünüyor. Ellerini iki yana açarak ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Çelik merdivenlerden yavaşça çıkıyor ve apronda duruyor. Seyircilere doğru dönüp taunt atıyor. Karışık bir reaksiyon var. Candice LeRae şimdi ringe giriyor ve Anna Jay'in karşısına dikiliyor. Hakem son kontrolleri yapıyor ve maçı başlatıyor.

Anna Jay vs. Candice LeRae

Anna Jay hemen Candice LeRae'nin üzerine doğru koşuyor. Candice LeRae aniden Clothesline patlatıyor. Yerden kaldırıyor ve köşeye doğru gönderiyor. Üzerine doğru koşuyor. Anna Jay çekiliyor ve Candice LeRae köşeye çarpıyor. Anna Jay şimdi Candice'nin üzerine gidiyor derken Candice bir tekme yapıştırıyor. Şimdi kafasından kavrıyor ve Headlock'a alıyor. Candice döndürüyor ve Anna Jay'in arkasına geçiyor. Kaldırıyor ve German Suplex! Candice LeRae köşeye çıkıyor ve Anna Jay'in ayağa kalkmasını bekliyor. Anna Jay kalkınca Diving Crossbody! Candice LeRae yavaşça kalkıyor. Anna Jay'e bir süre Chinlock bağlıyor. Çeviriyor ve birkaç Chop darbesi vuruyor. Ardından ise Armbar Wristlock bağlıyor. Kısa bir süre kilitte tuttuktan sonra birden kendisie çekiyor ve Clothesline! Candice LeRae kaldırıyor şimdi Anna Jay'i ve Stalling Suplex! Candice LeRae seyircilere doğru dönüp taunt atıyor ve bu sefer gülümsüyor. Şimdi alaycı bir tavırla Anna Jay'e bakıyor ve ona doğru yaklaşıyor. Anna Jay birden Roll Up'a alıyor! Hakem sayıyor: 1...2...

3!

Kazanan: Anna Jay

JAY! JAY! JAY! JAY! JAY! JAY! JAY! JAY! JAY! JAY!

Maç bitiyor! Maç ani bir Roll Up ile erkenden bitiyor. Candice LeRae şok içinde tuştan kalkıyor. Anna Jay ise kendini hemen ringin dışına bırakıyor. Ringin dışında galibiyetini kutluyor ve Candice LeRae'ye bakarak kahkaha atıyor. Anna Jay şimdi arka alana doğru giderken Candice LeRae dizlerinin üzerinde yerde sinirli bir şekilde ona bakıyor. Kameralar bu görüntülerle kapanıyor.

3.jpg

Alicia Atout: Herkese iyi akşamlar. Şirketimiz, birazdan maça çıkacak yıldızlarımızdan birine sponsor olarak az sonra izleyeceğiniz programın mimarı oldu. Oldukça keyif alacağınızı düşünüyoruz. İyi seyirler.

bmp2wa4.jpg

Shinsuke Nakamura: Kanalıma hoş geldiniz! Destekleri için GWA'ye sonsuz teşekkürler. Envai çeşit bölgeye gitmeme yardımcı olarak birazdan izleyeceğiniz programın yapılmasına ön ayak oldular. Belki de bir yerlerde kaybolup geri dönmeyeceğime olan inançları, onları yardımcı olmaya itti. Benden kurtulmak istiyor olabilirler. GWA benden kurtulmak mı istiyor? Sıradaki videomuz bu olacak. Her neyse programımıza göz atalım. Bugün yepyeni ve değişik bir çalışmamı sizlere sunacağım. Hazır mısınız?

"ESKİ GWA YILDIZLARI ŞİMDİ NE YAPIYOR?"

Shinsuke Nakamura: Harika değil mi? Ülke ülke ve şehir şehir gezip onları bulduk. Sadece kameram ve ben varız. Eğer programı beğendiyseniz like atmayı ve abone olmayı unutmayın. İşte başlıyoruz!

hynr1od.jpg

Shinsuke Nakamura: Panama'nın Colon şehrindeyiz. Eski bir yıldızın buralarda barmenlik yaptığına dair istihbaratlar aldık. Şu an o barın önündeyim ve içeriden kimin çıkacağını aşırı merak ediyorum.

Nakamura, ağır adımlarla içeri girip etrafı süzüyor. Şişeleri havaya atıp değişik hareketler yapan kolsuz tişörtlü ve her tarafı dövmeyle kaplı barmene doğru yaklaşıyor. Barmen aniden arkasını dönüyor. Bu isim-

Corey Graves: Nasıl geldin buraya sen?

Shinsuke Nakamura: Gravess. Esk dostum, ne yapıyorsun? Sessiz sedasız kayboldun ortalıktan. Bir zamanlar şampiyondun sen. Artık tek yaptığın bardakları doldurmak mı? Nasıl düştün buraya?

Corey Graves: S*ktir git lan buradan! Güreşten nefret ediyorum, senden nefret ediyorum ve Amerika'dan nefret ediyorum. Asla geri dönmeyeceğim. İğrenç suratını ve kameranı alıp buradan defol git.

Shinsuke Nakamura: Neden? Seninle konuşmak için buradayım. Hadi bize neden kaçıp gittiğini anlat bakalım. Eminim kısıtlı sayıdaki hayranların bunu merak ediyordur.

Corey Graves sinirli bir şekilde Nakamura'yı kolundan tutarak dışarı atıyor. Graves onun suratına kapıyı kapatıp geri giderken, Nakamura ona Japonca küfürler savuruyor.

Shinsuke Nakamura: Bu ucube beni dışarı attı inanabiliyor musunuz? Ringlerde yeterince sergileyemediği sert erkeklik rolüne barlarda devam ediyor. Umarım kovulursun rezil herif. Sana şampiyon demem kabahat.

Kameralar, Kolombiya'nın Bogota şehrinde açılıyor. Nakamura kamerasıyla birlikte bir film setinin içine dalıyor. Etraf oldukça kalabalık. Kalabalık arasından gözünü kestirdiği bir kişiye doğru ilerlemeye başlıyor. Bu isim-

ef5fvqr.jpg

Shinsuke Nakamura: Graaadoooo!

Grado: Seeeeeen! İsmin neydi?

Shinsuke Nakamura: Beni tanımıyor musun? Şirketin tek Japon'u.

Grado: Ah, GWA. Lanet olsun, düşün artık yakamdan. Bakın ben bu işleri bıraktım, oldukça güzel bir hayatım ve işim var. Hayatımın tüm kötü günleri o şirkette geçti. Beni rahat bırakın.

Shinsuke Nakamura: Burada ne yapıyorsun tam olarak? Kitap yazmıyor muydun sen?

Grado: Daha iyisi, yazdığım kitabın filmi için buradayım. Hem başrol hem yapımcıyım. Filmin adı, sıkı tutun. Grado: El Patron. Şahane değil mi?

Shinsuke Nakamura: İnanılmaz ve yaratıcı. Konusu da öyledir eminim.

Grado: Çok uzak bir diyarda, Grado isminde bir adam. Hayatı boyunca ne yapacağı söylenip itilip kakılıyor. Grado artık zincirlerini kırıp kendi imparatorluğunu kuruyor. Artık ne yapması gerektiğini biliyor ve özgür. Filmde yer almak ister miydin? Hayır vazgeçtim, bu ülkede çekik gözlü olmaz. Üzgünüm ismini hatırlamadığım dostum.

Nakamura, ırkçılık suçlaması yaparak sette olay çıkartıyor. Görevliler onu setten dışarı atarken görüntüler değişiyor. Ekrana, İngiltere'den manzaralar geliyor. Görüntüler, Londra şehrinden devam ediyor. Oldukça şık görünümlü bir kafenin camından içerisi görüntüleniyor.

d417m61.jpg

Carmella: Selam.

Shinsuke Nakamura: Bu gerçek olamaz.

Carmella: İnanmalısın çünkü bu kafenin sahibi benim. Doğru duydun, bu hoş kafeyi ben işletiyorum. Sanırım röportaj için buradasın? Dur biraz sorularını tahmin edeyim. Hayır Corey Graves ile görüşmüyorum. Aramızda bir şey kalmadı ve hayır geri dönmeyeceğim. Oldukça mutluyum. Başka sorun var mı?

Shinsuke Nakamura: Aslında başka bir sorum daha olacaktı. Şurada gitar çalan Elias mı?

Carmella: Evet o, zavallı Elias. Kafenin arka tarafında yatmasına karşılık olarak bizim için çalıyor. Sadece gitarını aldığı zamanlar sesini duyabiliyoruz. Biraz üzücü bir durum.

Shinsuke Nakamura: Tüm yıldızlar Londra'da toplanmış. Güreşe dönmeyi şu an düşünmüyorsun. Peki ileride? Hayranlar seni özlemiş gibi

Carmella: Belki.

Shinsuke Nakamura: İlk pozitif görüşmem bu oldu Teşekkürler Carmella, sıkı hayranınım.

83lygsg.jpg

Shinsuke Nakamura: Kendimi çok tedirgin hissediyorum. Ülkeye geri döndük ve Harlem sokaklarındayız. Eski bir yıldızın sokaklarda yattığını öğrendim. Şu an korkuyla onu arıyorum. Sanki her an gasp edilecek gibiyim neden bilmiyorum. Bir önceki röportajımızda ki pozitifliği umarım koruyabiliriz.

Sami Callihan: Ver o kamerayı bana!

Shinsuke Nakamura: Sami! Ne oldu sana?

Sami Callihan: Ne mi oldu? Tüm varlığımı o lanet oyuna yatırdım ve o****u çocukları sunucuları kapattı. Şimdi ver o kamerayı bana.

Shinsuke Nakamura: Kaçma vaktimiz gelmiş.

Görüntüler sallanırken Nakamura koşmaya başlıyor. İkili arasında şehrin sonuna kadar devam eden bir kovalamaca oluyor. Nakamura soluklanıp arkasına döndüğünde hala kendine doğru koşmakta olan Sami'yi görüyor. Nakamura, uzaktan elini ona doğru kaldırıyor. Sami olduğu yerde durup anlam veremeden ona bakarken yan taraftan gelen otobüsü fark etmiyor. Otobüs Sami'yi yerde sürüklerken Nakamura gülerek oradan uzaklaşıyor.

Shinsuke Nakamura: Merak etmeyin durumu iyi. En son yatırıldığı sedyeden kalkıp giderken gördüm onu. Bu videoda bir cinayete tanık olmadınız. Sıradaki durağımız Bandera, Teksas. Şu an önünde bulunduğum bardan tezahüratlar duyuyorum. Umarım buradan atılmam.

sxjh6yw.jpg

Kalabalık: İç! İç! İç! İç! İç!

Hangman Page: Böyle s*kerler!

Shinsuke Nakamura: Hangman Page sen misin?

Hangman Page: Hangman Page mi? Benim adım Stevie Woltz lan. İçimden bir ses GWA denilen yerden geldiğini söylüyor. İşte şimdi tüm keyfim kaçtı.

Shinsuke Nakamura: Bak dostum bu video önemli. Girdiğim çoğu yerden kovuluyorum anlıyor musun? Rahatla ve bir bira daha iç haydi. Tüm günün burada geçiyor gibi zaten.

Hangman Page sinirle ayağa kalkıyor ve Nakamura ile burun buruna geliyor. Tüm kalabalık dikkatlerini onlara verirken, Page rakibini süzer gibi Nakamura'yı süzüyor. Ardından aniden elini kaldırıp onun omuzuna koyuyor. Page ve Nakamura bira tokuştururken aniden görüntüler bulanıklaşıyor ve tamamen kapanıyor.

Nakamura arka alanda hızlı adımlarla yürürken görüntüleniyor. Bilgisayarlarla dolu bir odaya dalıp görevlinin yakasına yapışıyor. Bu oda videoların ekrana yansıtıldığı yer. Görevliler telaş içerisinde.

Shinsuke Nakamura: Videomu nasıl kesersiniz? Daha iki kişiyle daha görüntülerim vardı be. İşime köstek mi oluyorsunuz? Önümüz kesiyorsunuz değil mi? Lanet olası herifler bu program için ne kadar uğraştığımdan haberiniz yok. Maçım bittikten sonra hepinizi kovduracağım, hepinizi!

Görevli: Bana bak ukala herif, biri uzaktan sistemi kontrol ediyor ve görüntüleri biz değiştirmedik. Sadece şu an değil, gecenin başından beri bununla uğraşırken bize ahkam kesme.

Ekran tekrar açılıyor. Tüm seyirciler ekrana doğru odaklanmış durumda. Aniden gelen görüntüye kimse anlam veremiyor ve sessizlik hakkim. Bulanık bir şekilde gelen görüntü giderek netleşiyor ve ortaya çıkıyor.

unknown.png

3357lxq.jpg

3.jpg

Kameralarımız bir ofiste açılıyor. Kameralar ofisi turlarken bir kadın ve erkeğin konuşmalarını duyuyoruz. Kameralar ofisi turlamayı bitirdiğinde kadraja Dr. Fiori ve Lacey Evans geliyor.

FIygK4ahlAlBSvhK.jpg

Dr. Fiori: Maçın olduğunu duydum. Bu sana nasıl hissettiriyor?

Lacey Evans: Bray Wyatt ile karşılaşacak olmak mı? Kabuk bağlamış bir yaranın soyulduğundaki acı hissini biliyor musunuz doktor? Çocukken en azından deneyimlemiş olduğunuz bir şeydir.

Dr. Fiori: Bray Wyatt sende bir yara açtı yani?

Lacey Evans: Soruma cevap ver!

Dr. Fiori sessiz kalarak Lacey'e bakıyor. Lacey sesini yükselttiği için panikliyor.

Lacey Evans: Çok özür dilerim doktor. Bu nasıl olur anlamıyorum. Sanki bazen içimde bir başkası yaşıyor gibi hissediyorum.

Dr. Fiori: Sorun değil Lacey lütfen devam edelim. Kendini hazır hissediyorsan Bray Wyatt'tan bahset bana.

kako-vhgx4jb1Rjt7QzlS.jpg

Lacey Evans gözlerini duvara çeviriyor. Bakışlarını boş duvara sabitlerken doktorun dikkatle Lacey'in ağzından dökülecek kelimeleri beklediğini görüyoruz.

27.10.2019 (Pasifik)

Bray Wyatt: Medya ve dünya, onlara taşıyamayacağı sorumluluklar yüklüyor. Kendilerini olduklarından çok daha değerli ve güçlü görüyorlar. Ama değiller adamım, Abigail'in öğretilerine göre kadınlar bu yeryüzüne çocuk doğurmak ve onlara bakmak için gönderilmişlerdir. Yani, şuna bir baksana.

Wyatt arkasını dönüyor ve ağır adımlar atarak ahırın köşesindeki Lacey Evans'a yaklaşıyor. Evans, sakat bacağından duvara zincirlenmiş şekilde yarı baygın yatarken Wyatt sırıtıyor. Evans'ın kollarında diş izleri açıkça görülüyor.

Bray Wyatt: Erkek kardeşlerim için küçük bir hediye. Ama taşıdığı mesaj hediyeden çok daha büyük. Kendisine ayrıcalık bekleyen hiç bir sınıfa merhamet yok. Ne siyahlara, ne kadınlara ne de başka birine. Bu dünya, güneyli adamların dünyası. Ve kuzular bunu anlamakta güçlük çekiyorsa kurt aralarına dalmayı iyi bilir.

Dr. Fiori: Lacey…

Lacey Evans cevap vermiyor ve boş duvara bakmayı sürdürüyor.

Dr. Fiori:
Lacey!

Lacey Evans bir an irkiliyor ve Dr. Fiori'ye doğru gülümseyerek bakıyor.

Lacey Evans:
Evet doktor?

Dr. Fiori: Lacey şu an neredesin?

Lacey Evans gülümseyerek etrafına bakıyor.

Lacey Evans: Bir ofiste.

Dr. Fiori: Peki ben kimim? Neden buradasın?

Lacey Evans: Siz Dr. Fiori'siniz, benim burada olma nedenim ise…

Lacey bir anda öfkeleniyor. Yumruklarını sıkarken önündeki sehpaya bir tekme atıyor.

Lacey Evans: Shane McMahon'un böyle istemiş olması!

Dr. Fiori yere düşen sehpaya ve etrafa saçılan eşyalara bakıyor. Sakin bir şekilde ellerini birleştirerek masanın üzerine koyuyor ve bakışlarını Lacey'e doğru çeviriyor.

Lacey Evans: Özür dilerim doktor nasıl oldu ben anlamadım. Çok özür dilerim.

Dr. Fiori: Bu kapıdan girdikten sonra bazı kurallar vardır Lacey. Tıpkı her yerin bir kuralı olduğu gibi bu dört duvar içerisinde de belli başlı kurallar var. Her hastamın istedikleri şekilde davranmasına müsaade edemem. Bu odanın içerisinde bir daha hiçbir nesneye fiziksel bir şiddette bulunmanı istemiyorum.

Dr. Fiori ayağa kalkıyor ve yan tarafında kalan dolaba doğru yöneliyor. Dolabı açarak içinden bir kolye çıkartıyor masaya geri dönerek kolyeyi masanın üzerine bırakıyor. Lacey ise anlamamış bir şekilde Dr. Fiori'ye bakıyor.

Dr. Fiori: Bu kolye duygu taşından yapılmış bir kolye. Bunu sürekli taşımanı istiyorum senden, taş sarı renge döndüğünde sinirlisin demektir. Sarı rengi gördüğün veya kendini her sinirli hissettiğin anda…

Dr. Fiori elini Lacey'in bileğine uzatıyor. İzin isteyen bir şekilde Lacey'e bakıyor. Lacey başıyla onay verince doktor Lacey'in bileğini tutuyor.

Dr. Fiori: Gözlerini kapatıp nabzını kontrol etmeni istiyorum. Kanın vücudundaki akışını hisset ve kendini farklı bir yerde hayal et. Herhangi bir yer olabilir. Seni huzurlandıracak, sakinleştirecek bir yer olsun sadece.

Lacey Evans: Bugün benim için çok önemli doktor. Bugün ringe çıktığımda huzurlu veya sakin olmak istemiyorum. Neler yaşadığımı bilmiyorsunuz. Bray Wyatt öfkemin en büyüğünü, acıların en fazlasını hak ediyor.

Lacey Evans sinirlenerek elini çekiyor ve ayağa kalkıyor.

Lacey Evans: Bu gece leydi bizimle değil Dr. Fiori, bu gece televizyonunuzdan uzak durmanızı öneririm. Ekranda göreceğiniz kadın diğeri olacak, leydi değil. Bu gece leydi uykuya yatarken benim için çok özel olacak.

Lacey Evans sert bir şekilde kapıyı çarparak odadan ayrılıyor. Dr. Fiori'nin ise düşünceli bir şekilde arkasından baktığını görüyoruz. Bu görüntülerle reklamlara gidiyoruz.

3.jpg

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=TsSMUNZhyLY[/ame]
elqaMdpPmyRlQ8FG.jpg

So traditional
It's unconditional

One, two
I'm marching for you
I've got your number;
Yeah, I don't think you're ready!
Don't speak
Now mind your manners
And be respectful
You better keep it steady!

Don't be jealous cause they like what they see
You say I'm devilish but it's not what it seems
It comes so natural, can't take it from me
Like a lady!
Act like a lady!

Uzun bir aranın ardından tekrar Like a Lady çalıyor GWA arenasında. Lacey Evans girişte görünüyor ve hızlı adımlarla yürümeye başlıyor. Lacey Evans yürürken aynı sırada sürekli sağına ve soluna bakıyor. Gözleri oldukça hızlı bir şekilde hareket ediyor. Lacey Evans şimdi ringe giriyor. Bir yandan bağırmaya başlıyor.

Lacey Evans: Susturun! Susturun şu müziği. Leydi değil! Leydi değilim. Leydi-

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=9psDkhyh28A[/ame]
PDtw1NjCn8ZVDsjm.jpg

Live In Fear! Işıklar sönüyor ve Bray Wyatt girişte görünüyor. Elindeki gaz lambasını kaldırıyor ve ağır adımlarla ringe doğru yürümeye başlıyor. Seyirciler Bray Wyatt'ın ismini haykırıyorlar. Bray Wyatt seyircileri umursamadan yürümeye devam ediyor. Telefonların ışıkları açılıyor ve arenada muazzam bir atmosfer oluşuyor. Bray Wyatt şimdi ringe giriyor. Lacey Evans ona oldukça sinirli bir surat ifadesiyle bakıyor. Hakem şimdi son kontrolleri yapıyor ve maç başlıyor!

Lacey Evans vs. Bray Wyatt

Lacey Evans ve Bray Wyatt ikilisi birbirlerine bakıyorlar. Bray Wyatt kollarını iki yana açıyor ve Lacey Evans'ın üzerine gelmesini bekliyor. Lacey Evans tedirgin bir surat ifadesiyle bakıyor. Bray Wyatt geri adım atıyor ve iplere doğru yaslanıyor. Kafasını yukarıya doğru kaldırıyor ve gülmeye başlıyor. Lacey Evans, Bray Wyatt'ın kahkahalarını duymamak için kulaklarını kapatıyor ve şimdi dizlerinin üzerine çöküp kulaklarını kapatıyor. Bray Wyatt yavaş yavaş Lacey Evans'ın üzerine doğru yürüyor ve dizlerinin üzerine çökmüş durumda olan Lacey Evans'a bakıyor. Şimdi Lacey Evans'ın saçlarına elini doluyor ve kaldırıyor. Derken Lacey Evans aniden yumruklar vurmaya başlıyor. Lacey Evans ve Bray Wyatt ikilisi yumruklaşmaya başlıyorlar. Bray Wyatt aniden Lacey Evans'ı köşeye doğru gönderiyor ve üzerine doğru koşup Body Avalanche! Bray Wyatt kafasından tutuyor ve yere doğru bırakıyor Lacey Evans'ı. İplere doğru koşuyor ve sekip bir Senton yapıyor. Yavaşça kalkıyor ve Lacey Evans'ın ayaklanmasını bekliyor. Lacey Evans ayaklanıyor derken Bray Wyatt kavrıyor ve Sister Abigail! Başarılı! Bray Wyatt tuşa gidiyor: 1...2...

Lacey Evans son anda atıyor! Bray Wyatt bu Kick Out'un ardından öylece duruyor. Bir süre Lacey Evans'ın başında bekliyor. Şimdi yavaşça ayağa kalkıyor ve Lacey Evans'ı kaldırıp iplere gönderiyor. Lacey Evans iplerden sekip Bray Wyatt'ın üzerine geliyor. Bray Wyatt bir Clothesline patlatıyor. Hemen kaldırıyor ve arkasına Drop Suplex! Tekrar kaldırıyor ve Uranage Slam! Bray Wyatt şimdi yerde yatan Lacey Evans'a Stomp darbeleri vurmaya başlıyor. Kafasından tutuyor ve birkaç defa ringin zeminine vuruyor. Yavaşça kaldırıyor ve tekrar köşeye gönderiyor. Body Avalanche için koşuyor derken Lacey Evans çekiliyor. Bray Wyatt köşeye çarpmıyor. Arkasına dönüyor ve Lacey Evans'ın üzerine gidiyor. İkili ringin ortasında yumruklaşmaya başlıyorlar. Bray Wyatt aniden Headbutt patlatıyor. Ardından ise tekrar Senton! Bray Wyatt tuşa gidiyor: 1...2...

Lacey atıyor! Wyatt, köşeye geçiyor ve Lacey'i beklemeye başlıyor. Lacey karnını tutarak kısa sürede ayağa kalkıyor. Wyatt ona doğru koşuyor ve Corner Splash! Wyatt bu hareketten sonra Lacey'i tutuyor ve onunla dans etmeye başlıyor. Bir süre sonra Sister Abigail pozisyonuna getiriyor onu ancak Lacey sıyrılıyor. İplerden sekiyor ve Wyatt'ın ensesine bir Clothesline geçiriyor. Sonrasında da iplerden sektikten sonra bir Low Dropkick çakıyor! Ardından da iplere doğru gidiyor ve Springboard Moonsault! Lacey yerde Wyatt'ı yumruklamaya başlıyor ancak Wyatt kısa sürede Lacey'i atıyor üstünden. İkili aynı anda ayağa kalkıyor. Lacey bir yumruk sallıyor ancak Wyatt sıyrılıyor ve bir Clothesline çakıyor. Sonrasında Lacey'nin ayağını yakalıyor ve dizine doğru bir Elbow Drop çakıyor. Sonrasında da kalkıp bir tekme atıyor. Lacey acıyla bacağını tutuyor! Wyatt, Lacey'e Sharpshooter bağlamaya çalışıyor...

Leydi! Leydi! Leydi! Leydi! Leydi! Leydi! Leydi! Leydi! Leydi! Leydi! Leydi!

Ancak başarılı olamıyor. Lacey son anda Wyatt'ı ayağıyla itiyor ve ondan kurtulup ayağa kalkıyor. Lacey chantleri karşılık kulağını kapatıyor. Şimdi tek ayağı üzerinde sekerken Wyatt oldukça soğukkanlı bir şekilde yüzünü Lacey'e dönüyor. Lacey, Wyatt'a doğru koşuyor ve bir Shoulder Block yapıyor. Wyatt iplerden sekip bir Clothesline deniyor ancak ıska geçiyor. Lacey iplerden sekiyor ve SPEAR! Wyatt yerde kıvranıyor bir süre. Sonrasında da karnını tutarak hızlıca ayağa kalkıyor. Ani bir hamle ile bir Clothesline daha sallıyor ancak yine ıska geçiyor ve Lacey iplerden sekerek bir Spear daha çakıyor! Wyatt bu kez yerde daha uzun süre kalıyor ve ayağa kalkmakta zorlanıyor. Bir süre sonra ayağa kalkmayı başarınca da Lacey'den WOMAN'S RIGHT! LACEY TUŞA GİDİYOR! 1-2-3!

Kazanan: Lacey Evans

Lacey Evans, Bray Wyatt'ı yenmeyi başarıyor ve geçmişine bir nebze olsa da sünger çekmeyi başarıyor. Maçtan kesitleri izliyoruz. Sonrasında da Lacey'nin ağır adımlarla arka alana gidişini izliyoruz. Locked & Loaded şovunun Kick-Off ayağı da bu şekilde son bulmuş oluyor! Ana şova geçiyoruz...

3.jpg

ANA ŞOV ZAMANI!

WWE-pyro-1-1280x720.jpg

Pyrolar patlıyor ve Locked & Loaded 2021'in ana şovu başlıyor. Pyrolar kesildikten sonra kameralar camların ardında hapsolan seyircileri ve bazı pankartları gösteriyor.

%51 = ?
OLE! OLE! OLE!
BELIEVE IN THE SHANE!
JUDAS IN JERICHO'S MIND!
Roddy vs. World
GWA > WORLD
Best In The World Jericho
Let's Go Cena!
Johnny Wrestling

Tazz: Evet Gür ana şova gelmiş bulunmaktayız. Neler hissediyorsun? Gece nasıl gidiyor?

Gür: Kick-Off beklenmedik şeylere sahne oldu. Hogan'a mağlup olmam dışında oldukça keyifli bir Kick-Off bölümünü geride bıraktık. Ana şovda ise daha güzel şeyler bizi bekliyor. Jarrett Bey'in istediği gerçekleşecekmiş bunu şu an gelen mesaj sonucu sizlere söylüyorum. Şov adaylık maçıyla başlıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=-cZ7ndjhhps[/ame]

john-cena-entrance-gif-4.gif

MY TIME IS NOW! Şarkı arena boyunca yankılanırken seyircilerden çok karışık tepkiler var Cena bu sefer koşmadan ringin yolunu tutuyor. Camlara dokunarak kafese doğru ilerliyor ve kafese girdikten sonra rakiplerini beklemeye başlıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=3wrlS3EaSzM[/ame]

strongwzLRyIMKX1slGsne_1.gif

Roderick Strong'u girişte görüyoruz. Next Level arena boyunca yankılanıyor ve Roderick Strong hızlıca ringe doğru geliyor. Ringte köşeye çıkıp tauntunu yaptıktan sonra başka bir müzik duyuluyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=yZiA20EEbnE[/ame]

c8de98c8b977aa84b01a617d8d74c2f6e5884007.gifv

Kyle O'Reilly'i girişte görüyoruz. Klasik pozlarıyla hızlıca ringe geliyor Kyle. Ringte Roderick ile tokalaştıktan sonra da rakiplerini beklemeye başlıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=SMQjMlRVb9I[/ame]

garganoBBmPU192Zqej0D2K_1.gif

Bu kez de Johnny Gargano'yu girişte görüyoruz. Candice LeRae'den yoksun tek başına ringe geliyor Gargano. Kendisine karışık tepkiler var. Gargano kafesin önünde beklerken başka bir müzik duyuluyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=3F-cgB0RXQ0[/ame]

ciampaWAXkiXDQ2QKf4hs8.gif

Tanrıların şampiyonu Tommaso Ciampa da girişte görünüyor. Kemeri yanında değil Ciampa'nın. Ciampa kafese doğru gidiyor ve Gargano ile tokalaşıyor. İkili ringe girerken başka bir müzik duyuyoruz.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=J2UnOuFMU4U[/ame]

samAz9NrepcGIC8zVqb.gif

Sami Zayn! Son zamanlarda tuhaf geçmişine tanık olduğumuz Sami Zayn dans ede ede ringe ilerliyor. Omzu oldukça iyi durumda görünüyor. Sami kafesten içeri girdikten sonra seyircinin tepkisini ölçüyor. Tepkiler karışık.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=whvIpQ8UPW8[/ame]

romanuPKICbomUSC6bMMP_1.gif

Seyirciler anlamsız bir şekilde büyük bir gümbürtü koparıyorlar ve camları yumruklamaya başlıyorlar. Bu esnada Roman Reigns'i girişte görüyoruz. Roman yumruğunu yere vuruyor ve pyrolar patlamaya başlıyor. Pyrolar patladıktan sonra Roman yoğun yuhalamalar eşliğinde ringe doğru ilerliyor ancak kafese girerken alevler yükseliyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=dtu8HU0kXio[/ame]

kaneXAWGJUEgZRkX0hK1.gif

SLOW CHEMICAL! Kane'i alevlerin arasından ringe ilerlerken görüyoruz. Kane oldukça hızlı davranıp kafesten içeri giriyor ve sert bir şekilde kafesin kapısını kapatıyor. Sonrasında hızlıca ringe giriyor ancak taunt yapmıyor ve ışıklar düzeliyor. Hakem de maçın başlaması için işaretini veriyor.

Locked & Loaded Elimination Match for The #1 Contendership
Johnny Gargano vs. John Cena vs. Kane vs. Tommasso Ciampa vs. Roman Reigns vs. Sami Zayn vs. Roderick Strong vs. Kyle O'Reilly

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Zil çalar çalmaz herkes yüz yüze geliyor. Roman Reigns, Kane ile; Sami Zayn, John Cena ile; Kyle O'Reilly, Johnny Gargano ile; Roderick Strong da Tommaso Ciampa ile yüz yüze geliyor. Herkes bir süre burun buruna öylece bekliyor. En sonunda Roman Reigns'in Kane'e Uppercut çakmasıyla birlikte herkes birbirine giriyor. Kimin kime vurduğunu bir süre anlayamıyoruz çünkü herkes ringin ortasında rastgele yumruklar savuruyor. Bir süre sonra herkes bir tarafa dağılmaya başlıyor ve kimin kiminle yumruklaştığını görebiliyoruz. Cena ve Zayn bir köşeye yaslanmış şekilde birbirleriyle boğuşurken Gargano bir köşede Kyle'ı tekmeliyor. Ciampa ve Strong da bir anda aprona geçiyorlar ve apronda birbirlerini yumrukluyorlar. Kane ve Roman Reigns de ringin ortasında boğuşuyorlar. Bir anda çok sağlam bir tokat sesi duyuyoruz. Bu ses Ciampa ve Strong’un olduğu yerden geliyor. Strong sağlam bir tokat atıyor Ciampa’nın göğsüne doğru. Sonrasında Ciampa’dan da bir tekme geliyor Strong’un karnına doğru. Bu esnada Strong, Ciampa’nın yerdeki ayağına doğru bir hamle yapınca Ciampa ringin dışına düşüyor. Ellerinin iplerde olması sayesinde dışarıya ayakları üzerine düşüyor ancak ringin dışı tamamen dikenli tellerle kaplı olduğundan dolayı Ciampa’nın ayakların tellere takılıyor. Strong koşarak Ciampa’nın iplerdeki eline de bir tekme atıyor. Ancak sonrasında Kyle’ı bırakan Gargano koşarak bir Dropkick çakıyor Strong’a ve Strong da Ciampa’nın üzerine uçuyor.

WE WANT FIGHT! WE WANT FIGHT! WE WANT FIGHT!

Gargano ayağa kalkıyor ancak Kyle koşarak Gargano'nun üzerine atlıyor ve ona çok hızlı yumruklar atıyor. Gargano da karşılık vermeye çalışıyor ancak çok başarılı olamıyor. Bu esnada Cena ve Zayn köşeden köşeye boğuşarak gitmeye devam ediyorlar. Kane ve Roman Reigns de iplere yaslanmış bir şekilde birbirlerini yumrukluyorlar. Roman bir anda Kane'i sırtlayıp Samoan Drop deniyor ancak başarılı olamıyor. Kane bir anda Roman'ın arkasına düşüyor ve sonrasında onu kendine çevirip bir Uppercut çakıyor. Roman iplerden sekip Superman Punch deniyor ancak Kane bir anda Roman'ı boğazlıyor ancak Chokeslam için hamle yapmıyor ve Roman'ı iplere attıktan sonra bir Big Boot çakıyor ve Roman'ı aprona düşürüyor. Roman iplere tutunarak ayağa kalkarken Kyle da Gargano'yu köşede bıraktıktan sonra karşı köşeye koşuyor ve sonrasında tekrardan Gargano'ya doğru koşuyor ancak Gargano ani bir hamle ile Kyle'ı kaldırıyor ve aprona atıyor. Kane, Roman'ı boğazlıyor ve ringin dışına Chokeslam çakmak için hazırlanıyor ancak bir anda Cena, Zayn'i Kane'e doğru fırlatıyor ve Zayn, Kane'e çarptıktan sonra Roman ringin dışına uçuyor. Kane de iplerin üzerinde kalıyor. Zayn ise ringe düşüyor. Cena koşarak Kane'i ringin dışına doğru itiyor ve Kane, Roman'ın üzerine düşüyor. Zayn ayaklanırken Cena ona doğru koşuyor ancak Zayn, Cena'yı yakalayıp iplere doğru fırlatıyor ve Cena aprondaki Kyle'a çarpıp onu ringin dışına uçuruyor. Zayn bir anda Cena'yı arkadan yakalarken Gargano'dan da bir Superkick geliyor. Aynı anda Zayn de bir German Suplex patlatıyor ve tuşa gidiyor. Cena ilk elenen isim mi olacak? 1-2-

Cena atıyor. Zayn ayağa kalkıyor ve Gargano ile yüz yüze geliyor. Cena iplere doğru sürünürken dışarıdaki herkes de ayaklanmaya başlıyor. Gargano ve Zayn birbirlerine bakmaya devam ediyorlar. Kyle ve Roderick, Ciampa'yı 2'ye 1 yakalayıp yumruklamaya başlıyor. Bunun üzerine Gargano koşarak iplerden sekiyor ve Kyle ve Roderick'e doğru Suicide Dive yapıyor. Zayn de iplerden sekip Roman ve Kane'e doğru bir Suicide Dive yapmak istiyor ancak Zayn iplerden sektikten hemen sonra Cena'dan bir Drop Toe Hold geliyor. Sonrasında Zayn'i yakalıyor ve STF! Cena STF'i çok sıkı bağlıyor ve Zayn iplere bir türlü ulaşamıyor. Zayn kilitten kurtulmaya çalışırken Kane, Roman'ı yakalıyor ve kafese vuruyor ve iki eliyle boğazına yapışıyor. Gargano ile Ciampa da yeni yeni ayaklanıyor ve Roderick ile Kyle'ı yerde tekmeliyorlar. Roman, Kane'in ellerini boğazından çekmeye çalışıyor ancak başarılı olamıyor. En sonunda Kane'in karnına doğru pisburun bir tekme sallıyor ve Kane geriye düşünce Roman da kurtuluyor. Zayn ise hala direnmeye devam ediyor. İplere en sonunda yaklaşmayı başarıyor ancak ipleri yakalayamadan Cena bir anda kilidi bırakıp onu ringin ortasına çekiyor ancak sonrasında STF'i tekrardan bağlayamıyor. Zayn bir anda ayaklanıyor ve Boşta olan ayağıyla Cena'ya bir Enziguiri çakıyor. Cena dizlerinin üzerine düşüyor. Ciampa eliyle Gargano'ya destek oluyor ve Gargano ayaklanmakta olan Roderick ve Kyle'ın üzerine atlıyor.

Roman Reigns ringin altını karıştırmaya çalışıyor ancak Kane onu yakalıyor ve kafasını ring direğine çarpıyor. Roman kafese yaslanıp öylece kalırken Kane ringin altını karıştırıyor ve bir sandalye çıkarıyor. Ancak sandalyeyi Roman'a vuramadan Roman ayaklanıp bir Big Boot çakıyor ve sandalye Kane'in kafasına çarpıyor. Kane geri geri giderken Roman da Kane'in üzerine geliyor. Ancak Kane kısa sürede kendine geliyor ve sandalyeyi Roman'ın karnına geçiriyor. Sonrasında da sırtına geçiriyor. Bu esnada Sami Zayn iplerden sekiyor ve sonrasında Springboard Savate Kick çakıyor Cena'ya. Zayn tuşa gitmek için hamle yapmıyor ve köşeye çıkmaya başlıyor. Bu esnada Gargano ve Ciampa ringe giriyor. İkili ringe girince köşeye çıkmış olan Zayn ile göz göze geliyorlar ve bir anda köşeye doğru koşmaya başlıyorlar. Zayn ringin ortasına doğru zıplayarak ikiliden sıyrılıyor ve sonrasında koşarak Kane ve Roman'ın üzerine Suicide Dive ile atlıyor. Ciampa ve Gargano, Cena'yı hafiften kaldırıyorlar ve iki yanına geçiyorlar. Sonrasında Superkick & Running Knee Strike kombosunu Cena'ya uyguluyorlar. Bu esnada Roderick ve Kyle da ringe giriyor. Taraflar ringin ortasında karşı karşıya geliyorlar bu esnada Cena ringin dışına kendini yuvarlıyor. Undisputed Era ve #DIY ringin ortasında karşı karşıya kalıyorlar ve kıvılcımın ateşe dönmesini bekliyorlar.

Bir süre sonra birbirlerine giriyorlar. Kimin kime vurduğunu anlamak biraz zor. Ancak kısa bir süre sonra Cena ringe geri giriyor ve kalabalığın arasından Ciampa'yı çekip alıyor ve Attitude Adjustment için hamle yapıyor ancak bunu başaramıyor ve Ciampa kendini aprona atıp Cena'ya bir Enziguiri çakıyor. Zayn dışarıda ayağa kalkıyor ve Kane'in elindeki sandalyeyi kapıp ringe dalıyor. Sonrasında Kyle'ın sırtına doğru sandalyeyi çarpıyor ve sonrasında da Gargano'ya sandalyeyi geçiriyor. Devamında Cena ve Strong'un da kafasına sandalyeyi sert bir şekilde vuruyor. Strong yere düştükten sonra kafasından kan geliyor ve maçın ilk kanı böylelikle akmış oluyor. Ciampa iplerin üzerine zıpladıktan sonra Zayn'e atlamaya çalışıyor ancak Zayn sandalyeyi Ciampa'nın kafasına doğru fırlatıyor. Ciampa yere düşüyor ve Zayn ringin içinde tek başına ayakta kalıyor. Sonrasında sandalyeyi bırakıp Kyle'ı ayağa kaldırıyor ve köşeye atıyor. Bir süre onu köşede yumrukladıktan sonra karşı köşeye koşuyor ve sonrasında Helluva Kick için hamle yapıyor ancak Roderick bir anda sandalyeyi kapıp Zayn'in kafasına geçiriyor. Zayn ringin dışına doğru yuvarlanırken Cena bir anda Roderick'i kapıyor ve Protobomb! Kyle koşarak Cena'ya bir Superkick çakıyor ve Cena da ringin dışına yuvarlanıyor. Kyle, Gargano'yu yakaladığı anda Ciampa araya giriyor ve Kyle'ı dışarı atıyor ancak GARGANO BİR ANDA CIAMPA'YI YAKALIYOR VE SCHOOL BOY ROLL-UP! 1-2-3!

Elenen: Tommaso Ciampa Eleyen: Johnny Gargano

YOU SOLD OUT! YOU SOLD OUT! YOU SOLD OUT! YOU SOLD OUT!

TOMMASO CIAMPA ELENİYOR! TANRILARIN ŞAMPİYONU ELENİYOR! CIAMPA NE OLDUĞUNU ANLAMAYA ÇALIŞIRKEN BİR ANDA JOHNNY GARGANO'YU GÖRÜYOR! CIAMPA OLDUKÇA ŞAŞIRIYOR GARGANO İSE KÖŞEYE DOĞRU SÜRÜNÜYOR! Ciampa bir süre ringin ortasında kalıyor ve bu esnada hakem ona dışarı çıkması gerektiğini söylüyor ve Ciampa çok üstelemeden ringten iniyor. Kapı kendisi için açılıyor ve Ciampa kafesten çıkıyor. Gargano yavaşça ayağa kalkıyor. Kane ve Roman Reigns yumruklaşmaya oldukça yavaş bir şekilde devam ediyor. Gargano bir anda ringteki sandalyeyi kapıyor ve yavaşça köşeye çıktıktan sonra sandalye ile birlikte Kane ve Roman'ın üzerine atlıyor. Üçlü yere düşerken Sami Zayn kendini ringe atıyor. Bir süre sonra Roderick de kendini ringe atıyor ve ikili karşı karşıya geliyor. İkili birbirlerine bakıyorlar bir süre. Sonrasında ringin ortasına gelip yumruklaşmaya başlıyorlar. İkili bir süre yumruklaştıktan sonra Kyle bir anda ringe dalıyor ve Sami Zayn'in üzerine atlıyor. Sonrasında ikili Zayn'i yerde yumruklarla tekmelerle dövüyorlar bir süre sonrasında Zayn'i ayağa kaldırıyorlar. Roderick biraz mesafe alıyor ve koşarak bir Calf Kick geçiriyor aynı anda Kyle da Sweep yapıyor. Roderick hızlıca tuşa gidiyor. 1-2-

Zayn atıyor. Bu esnada Cena ringe giriyor ve Kyle'ı iplere doğru atıyor. Sonrasında Roderick, Cena'yı yakalıyor ve bir Suplex çakıyor. Kyle da iplerden zıplayarak bir Elbow Drop çakıyor. Bu esnada Kane, Roman'ı basamaklara vuruyor. Gargano'yu da kafese vurduktan sonra ringe sandalye ile giriyor. Kyle, Kane'e doğru koşuyor ancak Kane sandalyeyi Kyle'ın kafasında patlatıyor! Kyle'ın da kafası yarılıyor! Strong, Kane'e doğru koşuyor ancak Sami bir anda Strong'u bileğinden yakalıyor ve Kane sandalyeyi Strong'un önce karnına sonra sırtına en son da kafasına geçiriyor. Strong'un kafasındaki kanama iyice artarken Zayn de köşeye tutunarak ayağa kalkıyor ve kendisinin güldüğünü görüyoruz. Kane önce Zayn'in üzerine yürümek istiyor ancak Cena birden ringe atlıyor ve Kane'i yumruklamaya başlıyor. Kane bu esnada sandalyeyi düşürüyor. Zayn ise köşede enerji toplamaya çalışıyor. Cena ve Kane boğuşurken Roman da aprona çıkıyor. Zayn bu esnada koşarak Roman'a bir Big Boot geçiriyor ve Roman kafese uçuyor!

Cena iplerden sekiyor ve Kane'e bir Jumping Shoulder Block çakıyor. Cena ayağa kalkıp bir kez daha iplerden sekiyor ve bir Jumping Shoulder Block daha! Kane ayağa kalkıp bir yumruk sallıyor ancak ıska geçiyor ve Cena, Kane'i kaldırıp Protobomb çakıyor. Zayn, Cena'ya doğru koşuyor ancak Cena bir anda yerdeki sandalyeyi kapıyor ve Zayn'in karnına geçiriyor. Sonrasında da iplerden sekerek Throwback çakıyor. Cena ayağa kalkıyor ve ellerini havaya kaldırarak You Can't See Me yapıyor ve sonrasında iplerden sekiyor ve DOUBLE FIVE KNUCKKLE SHUFFLE! Kane olduğu yerde kalırken Zayn yüzünü tutarak ayağa kalkıyor. Cena, Zayn'i kaldırıyor ve Attitude Adjustment için hamle yapıyor ancak Zayn birkaç dirsek atıyor Cena'nın kafasına ve sonrasında da onun arkasına iniyor. Bu esnada Gargano ringe girip iplerden sekiyor ve Cena'ya bir dirsek atıyor. Sonrasında da Zayn, Cena'yı yakalıyor ve köşe direğine fırlatıyor. Gargano aprona geçiyor ve Cena'nın kafasına doğru bir diz atmaya hazırlanıyor ancak Kyle O'Reilly bir anda oraya gidiyor ve Gargano'yu aprondan düşürüyor. Roderick Strong da bir anda ringe dalıyor ve Sami Zayn'i yakalıyor ve END OF HEARTACHE! ZAYN KENDİNİ DIŞARI YUVARLARKEN KYLE DA RİNGE GİRİYOR AMA O DA NE! ROMAN REIGNS BİR ANDA RİNGE DALIYOR VE STRONG İLE O'REILLY'E DOUBLE SPEAR! ROMAN'DAN İNANILMAZ BİR DOUBLE SPEAR GELİYOR! ROMAN KYLE'I ÖNÜNE ÇEKİYOR ARDINDAN DA STRONG'U O'REILLY'NİN ÜSTÜNE KOYARAK TUŞA GİDİYOR! 1-2-

3!

Elenenler: Roderick Strong & Kyle O'Reilly Eleyen: Roman Reigns

ROMAN REIGNS İNANILMAZ BİR ELEME GERÇEKLEŞTİRİYOR VE İKİ KİŞİYİ BİRDEN ELİYOR! Roman, Strong ve O'Reilly'i ringin dışına doğru yuvarlarken Kane bir anda Sit Up yapıyor ve Roman ile göz göze geliyor. Roman koşarak bir Big Boot çakmaya çalışıyor ancak başarılı olamıyor çünkü Kane onun ayağını yakalıyor. Kane ayaklanmaya çalışırken Gargano ringe dalıyor ve Roman'a bir Superkick çakıyor ve Roman iplere gidiyor. Kane de elinde Roman'ın ayağıyla ayağa kalkıyor. Gargano iplerden sekiyor ve Kane'in tuttuğu bacağa doğru bir Dropkick çakıyor. Roman acıyla bağırarak yere düşüyor. Kane de bir anda Gargano'yu yakalıyor ve Chokeslam için hamle yapıyor ancak başarılı olamıyor. Gargano kendisini Kane'in arkasına atarak bir Chop Block çakıyor. Kane dizleri üzerine yere düşüyor. Gargano iplerden sekiyor ve Running Knee Strike! Gargano ayağa kalkıyor ancak bir anda Cena onu yakalıyor ve ATTITUDE ADJUSTMENT! Ancak hareket başarılı değil çünkü Gargano ayakları üzerine düşüyor. Gargano, Cena'yı yakalayıp bir Suplex deniyor ancak başarılı olamıyor. Cena, Gargano'yu iplere atıyor. Ancak Gargano ani bir hamle yapıp Standing Tornado DDT çakıyor ve tuşa gidiyor! 1-2-

Cena atıyor! Gargano ayağa kalkıyor ve herkes yerde. Gargano, Kane'i kaldırmaya çalışıyor ancak Kane bir anda ayaklanıyor ve bir Uppercut çakarak Gargano'yu uçuruyor! Zayn bu esnada ringe girmeye çalışıyor. Roman da aynı anda ayaklanıyor ve Kane'e bir Uppercut çakıyor. Kane de bir Uppercut ile karşılık veriyor. Roman iplerden sekiyor ve Superman Punch! Kane dizleri üzerine düşüyor. Roman, Kane'e doğru yürüyor ancak Gargano, Kane'in üzerinden Roman'a zıplıyor ve Spin Kick! Roman iplere giderken Gargano ayağa kalkıyor ve bir Superkick sallıyor ancak Roman, Gargano'yu kaldırıyor ve Powerbomb deniyor ancak Gargano bir Hurricanrana çakıyor. Roman ayağa kalkıyor ancak bu kez de Big Boot yiyor Kane'den. Gargano bir anda Kane'in sırtına zıplıyor ve Sleeper Hold bağlıyor! Kane, Gargano'yu tepesinden atmaya çalışıyor ancak başarılı olamıyor. Cena bir anda Kane'i tepesindeki Gargano ile kaldırmaya çalışıyor ve ikisini sırtlıyor! Ancak Gargano son anda kendini aşağıya atıp köşeye geçiyor. Cena'dan Kane'e ATTITUDE ADJUSTMENT! Roman bir anda Cena'yı çekiyor ve bir Uppercut çakıyor. Gargano köşedeyken Sami Zayn bir anda koşuyor ve HELLUVA KICK! SAMI, GARGANO'YU RİNGİN ORTASINA DEVİRİYOR VE TUŞA GİDİYOR! 1-2-

3!

Elenen: Johnny Gargano Eleyen: Sami Zayn

JOHNNY GARGANO ELENİYOR VE MAÇTA YER ALAN 8 KİŞİDEN 4'Ü ELENMİŞ OLUYOR! Sami, Gargano'yu aprona iterek ayaklanıyor ve Roman Reigns'i karşısında görüyor. Roman koşarak bir Spear deniyor ancak ıska geçiyor! Roman köşeye çarpıp tekrardan ayağa kalkıyor ve bu esnada Sami Zayn üzerine doğru koşuyor ve Helluva Kick deniyor ancak Roman bir anda Sami'yi yakalıyor ve aprona atıyor! Sonrasında da bir Uppercut çakıyor! Sami aprondan aşağıya düşüyor. Bu esnada Cena ayaklanıyor ve Roman'a yumruklamaya başlıyor köşede. Bu esnada Gargano'yu zar zor ayaklanırken görüyoruz. Roman, Cena'yı tutuyor ve köşeye atıyor sonrasında ard arda Corner Clotheslinelar vurmaya başlıyor! 1-2-3-4-5-6-7- Kane bir anda ayaklanıyor ve Roman'ın havadaki kolunu yakalıyor ardından da kendisini yakalıyor ve Side Slam için hazırlanıyor. Cena da bir anda tepeye atlıyor ve Roman'ın kafasına doğru leg drop yapıyor. Kane ve Cena tek kalırken Gargano için kafesin kapısı açılıyor. Gargano oldukça ağır adımlarla kafesi terk ederken Kane ve Cena birbirlerini yumruklamaya başlıyor. Candice LeRae'i girişte görüyoruz. Gargano üzgün bir şekilde onun yanına geliyor ve sonrasında kafese son bir kez dönüyor!

NA NA NA NAA! NA NA NA NAA! HEY HEY HEY! GOODBYE!

O DA NE?

RbkMbi.gif

TOMMASO CIAMPA BİR ANDA ELİNDE KOLTUK DEĞNEĞİ İLE GİRİŞE GELİYOR VE DEĞNEĞİ GARGANO'NUN SIRTINA GEÇİRİYOR! CANDICE ŞOK OLMUŞ BİR ŞEKİLDE CIAMPA'YA BAKIYOR VE GARGANO'NUN DURUMUNU KONTROL ETMEYE ÇALIŞIYOR! Ciampa değneği atıyor ve Gargano'ya doğru yürüyor ancak Candice, Ciampa'nın karşısına geçiyor. Ciampa bir süre duraklıyor ancak Gargano bu esnada kendine gelip Ciampa'nın üzerine atlıyor. Ancak Ciampa onu yakalıyor ve koşarak girişteki ledlere yapıştırıyor. Sonrasında da Gargano'yu yerde yumruklamaya başlıyor. Bir süre sonra yumruklamayı kesip bağırmaya başlıyor Gargano'ya. Bu esnada Candice yerdeki koltuk değneğini alıyor ve Ciampa'nın sırtına geçiriyor. Ciampa çok fazla etkilenmiyor ve ayağa kalkıyor. Candice bir kez daha koltuk değneğini sallıyor ancak Ciampa değneği havada yakalıyor ve ani bir hamle ile de değneği Candice'ten alıyor ve Ciampa elindeki değnekle Candice'in üzerine yürüyor.

CIAMPA! CIAMPA! CIAMPA! CIAMPA! CIAMPA! CIAMPA! CIAMPA!

Görevliler Ciampa'yı tutmak için alana geliyor ancak Ciampa elindeki değneği görevlilerden birisinin kafasına geçiriyor. Sonrasında tekrardan Candice'in üzerine yürüyor ancak bu kez de Gargano kendine geliyor ve Ciampa'nın üzerine atlıyor. Gargano, Ciampa'yı yumruklamaya çalışırken görevliler ikiliyi ayırmak için hücum ediyor. Bir süre sonra Gargano ve Ciampa'yı ayırmayı başarıyorlar ve ikiliyi ayrı yerlerden arka alana götürmeye çalışıyorlar ancak Ciampa bir anda görevlilerden kurtuluyor ve Gargano'nun üzerine atlıyor. Ancak kısa bir süre içerisinde onu geri çekmeyi başarıyorlar. Sonrasında Ciampa etrafındaki görevlileri pataklamaya başlıyor. Gargano da Candice ile birlikte bu işi gerçekleştiriyor. Gargano görevlilerden önce kurtuluyor ve sonrasında Ciampa'nın üzerine doğru koşuyor. ANCAK CIAMPA SON ANDA GARGANO'YU YAKALIYOR VE İKİLİ STAGE'DEN AŞAĞIYA UÇUYOR!

İKİLİYİ STAGE'İN AŞAĞISINDA YERDE GÖRÜYORUZ. CANDICE KORKU İÇERİSİNDE OLANLARI SEYREDİYOR! Sağlık görevlileri alana gidip Ciampa ve Gargano'nun durumunu kontrol ederken Kane ve Cena yumruklaşmaya devam ediyor. Roman da ayaklanıyor. Sami de ringe giriyor aynı anda. 4 isim bir anda ringin içinde karşı karşıya geliyorlar. Herkes birbirini gözlüyor. Cena bir anda Roman'ın üzerine koşuyor ve onu yumruklamaya başlıyor. Sami Zayn de John Cena'ya katılıp Roman'ı tekmeliyor. Kane ise oldukça sakin bir şekilde öylece bekliyor. Cena ve Zayn bir süre sonra Roman'ı tutup Kane'e doğru fırlatıyorlar ve Kane, Roman'ı yakalıyor ve Tombstone Pildriver için hazırlanıyor ancak Cena ve Zayn bu esnada birbirleriyle boğuşurken Kane'e çarpıyorlar ve Kane hareketi gerçekleştiremiyor. Roman da bu esnada Kane'den kurtuluyor ve ayaklanmaya çalışıyor.

Cena ve Zayn birbirleriyle yumruklaşmaya devam ediyorlar. Roman ve Kane de ayaklanmaya başlıyor. İkili tekrardan yüz yüze geliyorlar. Tam birbirlerini yumruklayacakları sırada Cena, Kane'in üzerine çullanıyor. Zayn de Roman'ın üzerine uçuyor. Cena ve Zayn, Kane ile Roman'ı yumruklamaya başlıyor. Kane ve Roman da bir süre sonra karşılık vermeye başlıyorlar ve ikili ayağa kalkıyor ve herkes birbirleriyle yumruklaşmaya başlıyor. Yumrukları saymak veya kimlere vurulduğunu görmek oldukça zor. Bir süre sonra Kane, Sami Zayn'i tuttuğu gibi ringin dışına sallıyor. Sonrasında Roman'a bir Uppercut sallıyor. Cena'ya da bir Uppercut sallıyor ve sonrasında Roman'ı tutarak köşeye çarpıyor. Sonrasında bir yumruk sallıyor ve devamında Roman'ı tutup ringin dışına atıyor Kane. Cena, Kane'e yönelmek istiyor ancak Zayn bir anda Cena'yı ayağından yakalıyor ve onu ringin dışına çekiyor. Kane de ringin dışına çıkıyor ve Roman ile yumruklaşmaya başlıyor. Zayn de Cena'yı önce kafese sonrasında da aprona vuruyor. Sonrasında kendisi hızlıca aprona çıkıyor ve Cena'nın kafasına bir tekme sallıyor.

Ancak Cena, Zayn'in ayağını yakalıyor ve sonrasında onu aşağı çekiyor ve Zayn kafasını aprona çarpıyor. Kane ve Roman da kafese yaslanmış şekilde birbirlerini boğazlıyorlar. Cena ringe giriyor. Zayn de peşinden ringe dalıyor. Cena dışarı çıkmak için hamle yapıyor ancak Sami Zayn buna engel oluyor ve Cena'yı köşeye atıyor. Sonrasında onu köşede yumruklamaya başlıyor. Bir süre sonra karşı köşeye koşarak Helluva Kick deniyor ancak Cena bir anda koşuyor ve Jumping Shoulder Block çakıyor Sami'ye. Sonrasında ayağa kalkıyor ve bir Jumping Shoulder Block daha çakıyor. Ardından Sami bir yumruk sallıyor ancak ıska geçiyor ve Cena onu yakalayarak Protobomb çakıyor. Cena sonrasında taunt yapmadan iplerden sekiyor ve Five Knuckkle Shuffle çakıyor. Zayn yüzünü tutarak ayağa kalkıyor. Cena hızlıca Zayn'i sırtlıyor ve Attitude Adjustment için hamle yapıyor ancak Zayn iplere tutunuyor ve Cena onu iplerden ayıramıyor. Cena en sonunda iplerin üzerinden Zayn'i aşağıya atıyor ancak bu da çok etkili olmuyor ve Zayn aprona düşüyor. Zayn üzerine gelen Cena'ya Hotshot çektikten sonra Roman'ın kafasına bir tokat şiddetinde bir tekme sallıyor. Roman ona doğru hamle yapmaya çalışıyor ancak Kane bir anda Uppercut çakınca Roman devre dışı kalıyor. Cena da bu esnada köşeye geçiyor. Sami Zayn de ringe girip koşmaya başlıyor ve HELLUVA KICK! SAMI ZAYN, CENA'YI YAKALIYOR VE DRAGON SUPLEX! ZAYN TUŞA GİDİYOR! 1-2-

3!

Elenen: John Cena Eleyen: Sami Zayn

LET'S GO SAMI! LET'S GO SAMI! LET'S GO SAMI!

SAMI ZAYN, JOHN CENA'YI ELEMEYİ BAŞARIYOR! CENA YUVARLANA YUVARLANA RİNGİN DIŞINA ÇIKIYOR VE BİR SÜRE SONRA DA KAFESİN DIŞINA ÇIKARAK ARKA ALANIN YOLUNU TUTUYOR! Sami Zayn ikinci rakibini elerken el sallamayı da ihmal etmiyor. Sami ringin dışına doğru gidip ringin altını karıştırmaya başlıyor ancak sandalyeden başka bir şey bulamıyor. Sonrasında ringe giriyor ve Roman Reigns'i karşısında görüyor. Bu esnada tekrar ekranı görünüyor ve Roman Reigns'in Kane'i kafesin duvarına çarptığını görüyoruz. Sonrasında Roman ve Zayn'e dönüyor kameralar tekrardan. Zayn ilk başta biraz korkak tavırlar takınsa da sonrasında cesaretini topluyor ve Roman ile burun buruna geliyor. Seyirciler coşmaya başlıyor. Roman bir yumruk sallıyor ancak ıska geçiyor ve Zayn iplerden sekerek bir Dropkick çakıyor. Roman köşeye gidiyor. Zayn de ayağa kalkıyor ve köşede Roman'ı yumruklamaya başlıyor. Ancak Kane ringe girince Zayn ona doğru yönelmeye kalkıyor ve bunun faturası çok ağır oluyor. Roman bir anda onu kendine çekip uppercut çakıyor. Sonrasında Kane, Zayn'i yakalkıyor ve CHOKESLAM!

BAŞARILI! SAMI ZAYN RİNGİN DIŞINA YUVARLIYOR ANINDA KENDİNİ! BU YÜZDEN ONU TUŞ ETMEYE ÇALIŞAMIYORLAR! Kane ve Roman Reigns baş başa kalıyorlar ringte. İkili burun buruna gelmiyor. Kane bir anda bir Uppercut çakıyor. Roman iplerden sekiyor ve bu kez Kane'e Superman Punch vurmayı başarıyor! Kane yumruğun etkisiyle en uzak mesafedeki iplere kadar gidiyor. Roman geriliyor Kane'e doğru koşmaya başlıyor ve SPEAR! AMA RİNGİN DIŞINA! KANE SON ANDA ÇEKİLİYOR VE ROMAN REIGNS İPLERİN ARASINDAN RİNGİN DIŞINA UÇUYOR VE KAFESİN KAPISINA ÇARPIYOR! Kane de bunun üzerine ringin dışına oldukça ağır bir şekilde çıkıyor. Bir sandalyeyi kaptıktan sonra Roman'a doğru yürümeye başlıyor. Roman kafesin kapısına tutunarak ayaklanmaya çalışıyor. Kane sandalyeyi Roman'a vurmaya çalışıyor ancak ıska geçiyor. Sonrasında Roman, Kane'in kafasını kafese vuruyor. Sonrasında da bir Uppercut çakıp onu kafasını kapısına yaslıyor. Sonrada bileğini gevşeyen zincire geçiriyor Roman. Ardından mesafe alıyor ve bağırmaya başlıyor.

UUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞHHHHHHHHHHHHHH!!!

ROMAN REIGNS KOŞUYOR VE SPEAR! SPEAR'IN ETKİSİYLE HEM KAPIYI TUTAN ZİNCİR HEM DE KAPININ KENDİSİ KIRILIYOR! ROMAN VE KANE KAFESİN HEMEN DİBİNDE YERDE YATIYORLAR! ROMAN BİR SÜRE SONRA AYAĞA KALKMAYI BAŞARIYOR! Sonrasında da Kane'i kaldırmak için hamle yapıyor ancak başarılı olamıyor. Kane adeta bir ölü ağırlığına geliyor çünkü. Roman, Kane'i bırakıyor ve dinlenmek için bariyere gelip cama dokunuyor. Bu esnada Kane'den bir Sit-Up geliyor ve Kane ayağa kalkıyor. Seyirciler çıldırırken arkasını dönmüş olan Roman kısa bir süre anlayamıyor durumu. Arkasını dönünce de Big Boot'u yiyor. Roman camı kırıyor ve seyircilerin arasına düşüyor. Bu esnada bacağı da bariyerlerdeki dikenli tellere takılıyor. Kane, Roman'ı bacağından tutup yukarı çekiyor ancak Roman eline aldığı bir cam parçasını Kane'in kafasına geçiriyor ve Kane yere devriliyor. Kane'in kafasından oluk oluk kan geldiğini görüyoruz. Roman bacağını tellerden kurtarınca yere inmeyi başarıyor. Roman'ın ensesinden aşağı kanlar geliyor. Roman önce Kane'e sonra da kafesin tepesine bakıyor ve Kane'i kaldırmaya çalışıyor. Onu kaldırınca da kafese doğru fırlatıyor ve sonrasında da kafesi tırmanmaya başlıyor. Kane de kısa bir süre sonra ayaklanmayı başarıyor ve ikili kafesin tepesinde tekrardan karşı karşıya geliyor.

ROMAN BİR DEMİR SOPA ALIP KANE'E SALLIYOR ANCAK KANE SOPAYI HAVADA YAKALIYOR VE SOPAYLA BİRLİKTE ROMAN'I DA SAVURUYOR! KANE SOPAYI BIRAKIYOR VE ÇİFT TARAFLI BİR KANCA ALIYOR. ROMAN AYAĞA KALKIYOR VE KANE'E SUPERMAN PUNCH ÇAKMAK İÇİN HAMLE YAPIYOR ANCAK KANE BİR ANCA KANCANIN BİR TARAFINI ROMAN'IN OMZUNA TAKIYOR! ROMAN ACIYLA BAĞIRIRKEN KANE'DE DAHA SIKI BİR ŞEKİLDE BASTIRIYOR VE ROMAN'IN OMZUNDAN OLUK OLUK KAN AKTIĞINI SİYAH YELEĞE RAĞMEN GÖRÜYORUZ. KAN KANCANIN DİĞER TARAFINI DA KAFESE DOĞRU FIRLATIYOR! SONRASINDA ROMAN'I İTİYOR! ROMAN, KANE'E DOĞRU KOŞMAK İSTİYOR ANCAK KANCA KAFESE TAKILIYOR VE ROMAN YERE DÜŞÜYOR! KANE BİR DE TIRPAN KAPIYOR VE ROMAN'A DOĞRU GİDİYOR ANCAK ROMAN KOLUNDAKİ KANCAYI ÇIKARDIKTAN SONRA AYAKLANIYOR VE KANE'E DOĞRU KOŞUYOR VE SPEAR! İKİLİ KAFESİN TAM ORTASINA DÜŞÜYOR VE KAFESİN KAPAĞI KIRILIYOR! BU ŞEKİLDE HEM ROMAN HEM DE KANE RİNGİN ORTASINA DÜŞÜYOR! BU ESNADA SAMI ZAYN RİNGE DALIYOR VE TUŞA GİDİYOR! 1-2-

3!

Elenen: Kane Eleyen: Sami Zayn

HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT!

SAMI ZAYN KANE'İ DE ELEMEYİ BAŞARIYOR! SAMI, KANE'İ RİNGİN DIŞINA YUVARLAMAKTANSA ROMAN'I TUŞ ETMEYİ DENİYOR! SAMI TEK BAŞINA ANA OLAYA MI GİDİYOR?

ROMAN 1'DE ATIYOR! SAMI ZAYN İNANAMIYOR VE HAKEME DOĞRU GİDİYOR! SONRASINDA HIZLICA SANDALYEYİ KAPIYOR SAMI VE ROMAN'IN KAFASINA GEÇİRMEK İÇİN HAMLE YAPIYOR ANCAK ROMAN BİR ANDA SANDALYEYİ YAKALIYOR VE AYAĞA KALKMAYA ÇALIŞIYOR! ANCAK SAMI ZAYN BİR ANDA SANDALYEYİ BIRAKIP ZIPLIYOR VE DOUBLE FOOT STOMP ÇAKIYOR ROMAN'A! ROMAN YÜZÜNÜ TUTARAK AYAKLANMAYA ÇALIŞIYOR VE KÖŞEYE GEÇİYOR! SAMI İSE MAÇI BİTİREBİLMEK İÇİN, HELLUVA KICK ÇAKMAK İÇİN KOŞUYOR! ANCAK SUPERMAN PUNCH! ROMAN REIGNS ANSIZIN BİR SUPERMAN PUNCH PATLATIYOR VE BELKİ DE SAMI'NİN BURNUNU KIRIYOR! KIRIK MI DEĞİL Mİ ÇOK ANLAŞILAMASA DA SAMI'NİN BURNUNDAN KAN GELDİĞİNİ NET BİR ŞEKİLDE GÖRÜYORUZ. SAMI KÖŞEYE DOĞRU GİDERKEN ROMAN REIGNS'İN DE KANLAR İÇİNDE KALDIĞINI GÖRÜYORUZ! ROMAN POZUNU VERİP BAĞIRMAYA BAŞLIYOR!

images_8.jpeg

UUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAĞĞĞĞĞĞĞĞHHHHHHHH!!!

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

SEYİRCİLER ANİ BU YUHALAMA PATLATIYORLAR VE ROMAN OLDUKÇA ŞAŞIRIYOR! BU ESNADA SAMI ZAYN'İN BASAMAKLARIN İÇİNDEN BİR ŞEY ÇIKARDIĞINI GÖRÜYORUZ!

SAMI ZAYN! SAMI ZAYN! SAMI ZAYN! SAMI ZAYN!

28184609bb137553cd5c382dee0752fc.jpg

SAMI ZAYN'İN YIRTIK BİR EL GENERİCO MASKESİ TAKTIĞINI GÖRÜYORUZ. MASKENİN YIRTIK OLAN KISMINDA SAMI'NİN BURNUNDAN GELEN KANLAR GÖZE ÇARPIYOR!

OLE! OLE OLE OLE! OLE! OLE! OLE! OLE OLE OLE! OLE! OLE!

SEYİRCİLER ÇILDIRIYOR! SAMI ZAYN AYAĞA KALKMAYI BAŞARIYOR VE ROMAN İLE GÖZ GÖZE GELİYORLAR! ROMAN KOŞARAK SPEAR DENİYOR ANCAK SAMI DE AYNI ANDA KOŞUYOR VE RUNNING CUTTER! SEYİRCİLER İYİCE KENDİLERİNİ NİRVANAYA ÇIKARIYORLAR! SAMI AYAĞA KALKIYOR VE ROMAN'IN KÖŞEYE GEÇMESİNİ BEKLİYOR! ROMAN DA BURNUNU TUTARAK KÖŞEYE GEÇİYOR VE SAMI ZAYN KOŞUYOR... ANCAK ROMAN REIGNS BİR ANDA SPEAR ÇAKIYOR! KOŞUYOR! SAMI ZAYN SPEAR'A KOŞAN ROMAN REIGNS'E HEADBUTT YAPIŞTIRIYOR! İKİLİ AYNI ANDA YAN YANA YERE DÜŞÜYORLAR VE BİRBİRLERİNİN ÜZERİNE ELLERİNİ KOYUYORLAR! HAKEM SAYIYOR: 1...2...

3!

Elenen: Sami Zayn

Elenen: Roman Reigns

Kazanan: Yok

SAMI ZAYN VE ROMAN REIGNS AYNI ANDA TUŞ OLUYORLAR VE İKİSİ DE BİRDEN ELENİYOR! VE MAÇ SONA ERİYOR! SEYİRCİLER ÇOK KARMAŞIK AMA YOĞUN BİR TEPKİ VERİYORLAR BU DURUMA!

Titantron açılıyor. Jeff Jarrett'ı görüyoruz! Jeff Jarrett gülümsüyor.

Jeff Jarrett: Kısa ve net. İki tane kazananımız var! Sami Zayn ve Roman Reigns gecenin ana olayında!

SEYİRCİLERİN BİR KISMI YOĞUN BİR TEZAHÜRATTA BULUNURKEN BİR KISIM DA ACAYİP BİR ŞEKİLDE YUHALIYORLAR BU KARARI. ZAYN VE ROMAN YERDE YATMAYA DEVAM EDERKEN KAMERALAR KAPANIYOR!

3.jpg

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=OJjCYeMdrBM[/ame]
fdfbc-1509726165-800.jpg

''Baba'' Ryback girişte görünüyor. Girişte takım elbisesini çıkartmaya başlıyor. Önce ceketini çıkartıp kenara atıyor. Ardından bir tabanca görüyoruz. Ryback tabancayı öpüp ceketinin üzerine koyuyor. Şimdi ise gömleği ile pantolonunu çıkartıyor. Güreş kıyafetleri ile kalıyor ve seyircilere bakıyor. Ryback yumruğunu sıkıyor ve seyircilere kaslarını gösteriyor. Şimdi ise ağır ağır yürümeye başlıyor. ''Baba'' Ryback girişini gerçekleştiriyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=HOUnPweOeV4[/ame]
001_NXT_11232019rf_0084-06d600f806fcde0a6e65f3e275d0c0e4.jpg

Isaiah Swerve Scott yeni bir müzikle geliyor. Bunlar nasıl müzikler? Bu nasıl bir maç? Gibi soruları kafamızda sorgularken Scott girişte görünüyor. Girişte duruyor ve burnunu çekiyor. Ringe yürürken zorlandığını görüyoruz. Isaiah Swerve Scott duruyor ve toparlanıyor. Şimdi ringe doğru ilerliyor.

Ryback vs Isaiah Swerwe Scott

Maç zil çaldığı anda Ryback'in koşarak Lariat vurmasıyla başlıyor. Deli gibi bağırıyor Ryback. Kalkan Scott'a bir Lariat daha vuruyor. Sonra arkasına geçiyor ve German Suplex! Yetmiyor bir tane daha. Köşeye geçip Feed Me More chantleriyle köşeye geçiyor Ryback. Yavaş yavaş ayaklanan Scott'un üstüne gidiyor ama roll up'a çekiyor Scott! 1.....2..... attı Ryback. Scott köşeye geçip yerde oturan Ryback'e hadi gelsene diyor. Ryback bir hışımla ayağa kalkmaya çalışırken Scott Dropkick deniyor ama Ryback çekilince yere çakılıyor. Ryback yerdeki Scott'u boğazına yapışıp boğmaya başlıyor. Uzun bir süre boğuyor ve Scott'dan artık tepki yok. Hakem Ryback'i oradan uzaklaştırıyor ve Scott'un kolunu kaldırıyor ama düşüyor kol! İkinciye kaldırıyor ama gene düşüyor! Üçüncü sefer kaldıramadan Scott hakeme tutunup birden ayağa fırlıyor. Ryback helal dercesine bir bakış atıyor. Scott gelsene yapabildiğin sadece bu mu diyor Ryback'e. Ryback koşuyor ama Big Boot geliyor Scott'tan. Ryback ufaktan bir sallanıyor. Scott chop atıyor ama Ryback etkilenmiyor ve onu kolundan tutup iplere atıyor ve dönüşünde de Big Boot'u çakıyor. Ryback, Scott'un kafasını yere çarpıp ayağa kaldırıyor ve köşeye atıyor. Üzerine koşup corner clothesline. Ryback düşmek üzere olan Scott'u yakalayıp kafasını köşeye çarptırıyor. Sonra yeniden Corner Clothesline deneyecekken Scott çekiliyor ve Ryback köşeye çarpıyor. Dönen Ryback'i yakalayıp DDT deniyor Ryback izin vermeyip onu tutuyor ve kafesin kapısına uçuruyor. Scott hemen kapıyı açıp kaçmaya çalışıyor ama Ryback arkasına geçip bir tane daha German Suplex yapıyor. Sonra da kaldırıp kafese çarpıyor onu. Burası benim evim ve ben de babayım ulan! diye bağırıyor. Sonra da bazı şeyler arıyor ve sonunda kendo stick buluyor! Ve bununla başlıyor işkenceye. Scott'un her yerine vuruyor Kendo ile. En son kafasında kırıp tuşa gidiyor! 1.....2.... attı gene Scott. Ryback gene ringin altını karıştırıyor ve oradan yangın söndürücü bulup üzerine fışkırtıyor Scott'un. Yakalayıp üst üste diz darbeleri atıyor Ryback ona. Sonra da kaldırıp Press Slam ile gömüyor. Tuşa gidiyor! 1.....2...

Scott atıyor! Ryback, Scott'u köşeye atıyor ve Splash deniyor ama Scott çekilip iplerden Clothesline yapıyor. Scott köşeye tırmanıyor ve Axe Handle yapıyor. Tekrar köşeye çıkıyor ve 2.kez Axe Handle yapıyor. Tekrar köşeye çıkıyor ve Axe Handle deniyor ama Ryback onu havada yakalayıp köşeye çarptırıyor. Ama Scott DropKick ile cevap veriyor. Ryback ring dışına düşüyor, Scott'ta ona ringden uçuyor. Scott,ring dışındaki sandalyeyi alıp Ryback'e çakıyor, sonra da NeckBreaker yapıyor. Scott, sandalyeyi tekrar alıp Ryback'in karnına vuruyor, sonra 2.kez NeckBreaker deniyor ama Ryback izin vermeyip BodySlam deniyor. Scott kurtulup Ryback'i merdivenlere atıyor. Scott ringe giriyor, Ryback'de arkasından geliyor.Scott, Ryback'e HeadLock bağlıyor, Ryback kolayca kurtuluyor. Ryback, köşedeki Scott'a Splash deniyor ama Scott yine çekiliyor. Scott köşede duran Ryback'e High Knee yapıyor, sonra da Bulldog yapıyor. Scott,köşeye tırmanıyor ve Diving Elbow Drop yapıyor. Scott,ring dışına inip eline Kendo Stick alıyor ! Scott ringe giriyor Kendo ile ardından da Kendo ile Ryback'in sırtına vuruyor. Fakat Ryback hissetmiyor ve Kendo'yu eline alıyor. Kendo'yu ring dışına atıyor, ardından da Clothesline yapıyor. Ryback'den Back Body Drop geliyor sonra da SpineBuster. Ryback taunt atıyor ve Meet Hook Clothesline yapıyor! Ryback, Feed Me More deyip Scottu kaldırıyor ve Shell Shocked yapıyor ! Ryback tuşa gidiyor hakem sayıyor. 1,2 ve 3!?

Olmuyor! Olmadan son anda atıyor Scott! Kendini zar zor ringin dışına bırakıyor Scott. Ryback hemen ringden iniyor ve onun bacaklarını direğin arasına alıyor ve bir sandalye alıyor. Ancak Scott sandalyeye vuruyor ve Ryback’ın yüzüne geliyor ardından koşarak geliyor ve spear. Hayır Ryback alıyor ve Bodyslam vuruyor köşeye çıkıyor Corner Splash !! Tuşa gidiyor, 1.....2.... olmadı. Yerde Stomp'lar atıyor. Kaldırıyor ama Scott karşılık vererek yumruklar atıyor ardından iplere atacakken Reversal'la kendi sekiyor, Ryback diz darbesi atmak istiyor karnına ama Scott bir anda Roll-Up'a alıyor, 1.....2..... olmadı. Kalkıyorlar ama Ryback önce davranıp Clothesline vuruyor, Scott aprona geçince Ryback iplerden sekiyor ve Clothesline ile Scott'u dışarı atıyor. Kendi de iniyor ve Scott'u yumrukluyor ringe atıyor ve karnına tekmeler atıyor kafasına bastırıyor. Kaldırıp yere fırlatıyor. Alıyor ve yerde Headlock bağlıyor. Scott kalkmaya başlıyor ve yumruklar atıyor ama Ryback Irish Whip'e yolluyor ama Scott kafasına tekmeyi atıyor. İplerden sekip Clothesline atıyor tekrar sekip Ryback'in beline sarılıyor Ryback dirsek darbesi atmak istiyor ve önünü dönüyor ama Scott German Suplex vuruyor. Tuşa gidiyor, 1.....2..... olmadı. Kalkıp iplerden sekiyor Scott ama Ryback kaldırıyor ellerinin üstünde Scott Roll-Up pozisyonuna getirdikten sonra Ryback'in bacaklarından tutuyor. Sharpshotter için çevirmek istiyor ama Ryback üstünden itiyor. Kalkıp Scott'un üstüne geliyor ama Big Boot'u yiyor. Scott devamında Shoulder Block yapıyor ama yıkamıyor Ryback'i. İplerden sekiyor ama Ryback onu dışarı atmak istiyor ama Scott apronda kalıp köşeye çıkıyor Ryback ona dönünce üstüne atlamak istiyor ama Ryback tutuyor ve German Suplex ! Ryback bekliyor şimdi Scott kalkınca Meat Hook Clothesline ! Kaldırıyor Scott'u Shell-Shocked için alıyor ama Scott iniyor ve Jumping DDT yapmak istiyor ama Ryback tutuyor ve kaldırıyor, Spinebuster! Bacaklarından alıp ellerinden tutuyor, kaldırıyor Powerbomb! Tuşa gidiyor, 1...2....

Ryback yavaşça kafese tırmanmaya başlıyor. Scott da peşinden geliyor Ryback en sonunda kafese tırmanıyor ve kolları gözüken Scott'u o şekilde kaldırıp omuzluyor ve Shell Shocked!!! Scott neredeyse aşağı düşecekti ama zor tutundu. Ryback eline sandalye alıyor ve Scott'a sallıyor. 3-4 kez vuruyor. Ardından da sandalyeyi yere koyuyor ve omuzlayıp Shell Shocked deniyor ama Scott inip dropkick yapıyor. Ryback az kalsın seyircilerin olduğu cam bölüme düşüyordu. Scott kenarda bir balyoz görüyor ve koşarak alıyor o balyozu. Ryback onu görüp geri vites resmen. Ellerini açıp yalvarıyor ve bana vurma beraber yere inelim ben yatayım sen tuşa git diyor. Scott bir anlık dalgınlığa geliyor ve Ryback kapıyor balyozu. Scott şaşırmışken Ryback onun kafasına sallıyor balyozu ama Scott eğiliyor. Ryback cam bölümün oraya kadar kovalıyor Scott'u. Sonra da balyozu kaldırıp karnına çakacakken SCOTT ÇEKİLİYOR VE BALYOZ RYBACK'İN ELİNDEN SEKİP CAM BÖLÜME DÜŞÜYOR. CAMLARLA BERABER SEYİRCİLERİN ÜSTÜNE DÜŞÜYOR. SCOTT ŞOK OLMUŞ HALDE BAKARKEN RYBACK ONU OMUZLUYOR VE KALAN CAM PARÇALARININ ÜSTÜNE SHELL SHOCKED İLE ATIYOR SCOTT'U! SCOTT DA DÜŞÜYOR CAMLARLA BERABER SEYİRCİLERİN ÜSTÜNE! Ryback yavaşça iniyor kafesten aşağı. Seyircilierin olduğu bölüme geçiyor ve Scott'u oradan çıkartıyor. Sonra da ringe sokup Meet Hook Clothesline yapıyor! Ardından da Shell Shocked! Tuşa gidiyor Ryback! 1...2...

3!

Kazanan: Ryback

Ryback: Laaaaaaaaaaaaaaaaan. Benim adı-

Bir dakika!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=jP_Look_xqA[/ame]
retribution-428-600x375-1-1280x720.jpg

Tazz: ?

Buğra Gür: Gerçekten inanılmaz bir evren.

Aniden girişte maskeli birkaç adam ringe doğru koşuyor. Ryback neler olduğunu anlamaya çalışırken maskeli adamlar aynı anda ringe dalıyorlar. Ryback'e saldırmaya başlıyorlar. Ryback birisine Headbutt yapıştırıyor. Ardından diğerini kafasından tutup ringin dışına gönderiyor. Diğer maskeli adamlar birden Isaiah Swerwe Scott'u alıyorlar ve arka alana doğru kaçırıyorlar. Ryback peşlerinden gitmek istiyor fakat yetişemeyeceğini anlayınca vazgeçiyor. Ringin içinde duruyor ve diğer adamlara Stomp darbeleri vurmaya başlıyor. Ryback vururken kameralar kapanıyor.

3.jpg

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=xkPCircX4H4[/ame]
unnamed.jpg

Kono ni tsu ga kuru to omotta
Ore wa atama-dōri nokotta
Keikoku seiji ni
Buchi kama seijin
Anata ga eta tsumori no mono to wa iki
Yatto wakaru ka nā
Ore ni shitsumon suru no wa bakada
Shiage ka wā dorei wa dokodarou?
Kono sekai ni hitori mo inaikara yo

Wakaru ka? Ore no chikara
Wakaru ka? Ore wa ichiban!

Shadows of a Setting Sun! Arena Shinsuke Nakamura'nın müziği ile inliyor. Hardcore Şampiyonu Shinsuke Nakamura girişte görünüyor ve girişte durup klasik hareketlerini yapıyor. Nakamura belinden kemerini çıkartıyor ve kemerini havaya kaldırarak yürümeye başlıyor. Seyircilerden bu gece Nakamura'ya karşı özel bir destek var. Nakamura kafesin kenarına doğru yaklaşıyor. Kafese dokunuyor ve kafasını sallamaya başlıyor. Şimdi kafesin kapısından içeri girip köşeye geçiyor ve rakibini bekliyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=ubj62PbssgQ[/ame]
pac-aew-all-out-entrance.jpg

PAC ağır adımlarla girişte görünüyor. Elinde bir Japonya bayrağı var. PAC girişte Japonya bayrağını yere atıyor ve ayaklarının altına alıyor! PAC şimdi kollarını iki yana açıyor ve kahkaha atarak ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Seyircilerden yuhalamalar yükselirken PAC seyircilere doğru orta parmağını havaya kaldırıyor. Şimdi kafese doğru yaklaşıyor. Kafesin kapısından içeriye girmeden önce spiker masasının önüne doğru gidiyor. Kenarda bulunan sandalyelere gözünü dikiyor. Tek eline 2 tane sandalye alıyor. Şimdi diğer eline 2 tane sandalye alıyor ve kafesin içine öyle giriyor.

PAC ringe girişini gerçekleştirdikten sonra Nakamura'nın karşısına dikiliyor ve bir şeyler mırıldanıyor. Nakamura onu pek takmıyor. Hakem son kontrolleri yapıyor ve maç başlıyor!

Hardcore Championship Match
Shinsuke Nakamura (c) vs. PAC

PAC ve Shinsuke Nakamura ikilisi bir süre birbirlerinin etrafında dönüyorlar. PAC birkaç adım atıyor ve Shinsuke Nakamura'nın üzerine yürüyor. Shinsuke Nakamura, PAC'e karşı bir taunt atıyor. PAC'in sinirli surat yapısı birden yerini alayca bir gülüşe bırakıyor. Şimdi aniden Shinsuke Nakamura'ya dirsek darbeleri vurmaya başlıyor. Nakamura aldığı darbelerle geri geri gidiyor. PAC şimdi kolundan tutuyor Nakamura'yı ve karşı iplere doğru gönderiyor. Nakamura iplerden sekiyor. PAC bir Clothesline deniyor. Nakamura eğiliyor ve bu sefer diğer iplere doğru koşuyor. Nakamura diğer iplerden sekip PAC'in üzerine doğru sıçrıyor fakat aynı anda PAC'den Jumping Headlock Takedown! Yerde kalıyorlar bir süre. PAC kilitte tutmaya devam ediyor Nakamura'yı. Nakamura kendini çeviriyor ve PAC'den sıyrılmaya çalışıyor. Aniden sıyrılıyor ve kilidi Cross Armbreaker'a çevirmeye çalışıyor derken bu sefer PAC sıyrılıyor ve Nakamura'nın arkasına geçip Chin Lock'a alıyor.

Nakamura kısa bir süre sonra kurtuluyor. PAC kalkıyor ve Nakamura'nın üzerine koşuyor. Nakamura üzerine koşan PAC'e elinin tersiyle bir Chop darbesi patlatıyor. PAC geri geri gidiyor. Dönüyor ve birden o da Chop darbeleri vurmaya başlıyor. İkili ringin ortasında göğüsleri kızarana dek birbirlerine Chop darbeleri vuruyorlar. Chop darbelerinin sesleri arenayı inletiyor ve seyirci seslerinin dahi önüne geçiyor. PAC'den şimdi aniden Spinning Sole Kick geliyor. Nakamura karnını tutarken PAC'den şimdi Step-Up Enzuigiri! Nakamura kendini geri atıyor ve PAC bu darbeyi ıskalıyor. PAC yere düşüyor kalkmaya çalışacağı sırada Nakamura'dan Jumping Knee Drop! Fakat bu sefer PAC eliyle kendini geriye doğru çekiyor. Birden sırtının üzerine yatıyor ve zıplayarak ayağa kalkıyor. Nakamura hızlıca PAC'e dönüyor. Roundhouse Kick deniyor derken PAC, Nakamura'nın tekmesini indiriyor aşağı bir adım geri atıyor ve Bicycle Kick'i patlatıyor! Nakamura yerde kalıyor. Nakamura aldığı darbeye rağmen ayağa hızlı bir şekilde kalkmayı başarabiliyor. Bu sırada PAC'in kenardan getirdiği sandalyelerden birisini köşeye yasladığını görüyoruz. PAC şimdi Nakamura'yı kolundan çeviriyor. Birden köşeye doğru itmeye çalışıyor derken Nakamura bir takla dönüyor. Ani hamleyle ise PAC'in arkasına geçiyor ve Release Back Suplex! PAC hızlıca kalkmaya çalışıyor fakat daha dizlerinin üzerindeyken Nakamura'dan Boma Ye to the Back of the Head! PAC yerde kalıyor. Nakamura seyircilere doğru bir taunt açkıyor. Şimdi sandalyelerden birisini ringin ortasına açıp koyuyor. PAC çekiyor ve sandalyeye oturtuyor. Sandalyeye oturmuş durumda olan PAC'e seri Chop darbeleri vuruyor. Nakamura geri geri gidiyor. Aniden koşuyor ve PAC'in suratına diz darbesini patlatıyor! PAC sandalyeden geriye doğru uçuyor. Nakamura yatıyor ve tuş deniyor: 1...2...

PAC atıyor. Nakamura düşmüş sandalyeyi tekrar ringin ortasına koyuyor. PAC'i sandalyenin üzerine oturtuyor. Nakamura şimdi başka bir sandalyeyi alıyor. PAC'e doğru koşuyor ve sandalyeyi PAC'in kafasına yapıştırıyor. PAC bu darbeye hazırlıksız yakalanıyor ve kaçamıyor. Sandalyenin üzerinden düşüyor. Nakamura elindeki sandalyeyi bırakmıyor. Sandalyenin uç kısmıyla PAC'in dizine vurmaya başlıyor. PAC'in dizine defalarca vurduktan sonra sandalyeyi bacaklarının arasına doğru bastırıyor. PAC acıyla bağırırken Nakamura ayağını ise PAC'in boynuna doğru bastırıyor. Nakamura şimdi çekiliyor. Sandalyeyi iplere doğru yaslıyor. PAC'i kaldırıyor ve iplere doğru gönderiyor. PAC iplere çarpıyor bir yandan sandalyeye çarpıp sekiyor ve Nakamura'nın kucağına düşüyor. Nakamura birden çeviriyor PAC'i ve Rainmaker pozisyonuna alıyor! ÇEVİRİYOOOR VE RAINMAKEEEER! Nakamura kolunu bırakmıyor PAC'i ve sertçe kaldırıyor. Şimdi çeviriyor ve Destino! BAŞARILI! Nakamura ayağa kalkıyor ve önce Okada'nın tauntunu atıyor. Ardından ise yere yatıyor ve Tranquilo tauntu atıyor!

Shinsuke Nakamura kafasını PAC'e çeviriyor. PAC'i saçlarından tutup ayağa kaldırıyor. Arka arkaya Chop darbeleri vurmaya başlıyor. PAC bu Chop darbelerine pek bir tepki veremiyor. Nakamura şimdi PAC'in kafasını tutuyor ve seri diz darbeleri vurmaya başlıyor. PAC'in suratından kanlar gelmeye başlıyor. Burnundan yere kanlar damlıyor. Shinsuke Nakamura şimdi PAC'i köşeye gönderiyor. PAC köşedeki sandalyeye çarpıyor ve yerde kalıyor. Nakamura gidiyor PAC'in üzerine ve kafasına doğru Stomp darbeleri vurmaya başlıyor. Şimdi belinden tutuyor kaldırıyor PAC'i ve German Suplex! PAC yediği German Suplex'e rağmen aniden ayağa kalkıyor ve Nakamura'nın üzerine doğru yürüyor. Nakamura'ya bir yumruk sallamak için kolunu kaldırıyor fakat PAC'in dengesi bozuluyor ve dizinin üzerine yere düşüyor. Burnundan akan kanlar tekrar ringe damlıyor. Shinsuke Nakamura geri geri gidiyor ve kafasını sallıyor. Şimdi koşuyor PAC'e doğru ve Kinshasa! Nakamura yatıyor ve tuşa gidiyor: 1...2...

3!

Kazanan ve Hala Hardcore Şampiyonu: Shinsuke Nakamura!

Shinsuke Nakamura başarıyor! PAC'i dominant bir şekilde mağlup ediyor ve kemerini koruyor. Nakamura ayağa kalkıyor. Kafesin kapısı açılıyor ve hakem kemeri Nakamura'ya getiriyor. Nakamura kemerle birlikte kafesin dışına çıkıyor ve seyircilerin arasına doğru gidiyor. Bir seyirciden Japonya bayrağı alıyor ve ringe giriyor. Nakamura bayrağını öptükten sonra aynı anda kemerini havaya kaldırıyor. Yerde yatan PAC'e doğru yaklaşıyor. PAC'e bağırarak Japonca bir şeyler söylüyor. PAC'in bunları pek duyacak halde olduğunu söyleyemeyiz. Nakamura şimdi kemerini havaya kaldırıyor ve seyircilere doğru taunt atıyor. Bu sırada...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=ohSMP3s1uks[/ame]
C-cOUEjUAAA2UxZ.jpg
alexander-wolfe-444.jpg

mqdefault.jpg

William Regal'ın müziği duyuluyor! Fakat William Regal girişte tek başına değil. Yanında Commander Azeez ve Alexander Wolfe ikilisi var! Üçlü ringe doğru ilerliyorlar. Şimdi kafesin önüne doğru geliyorlar. Azeez aniden kafesin kapısına tekme atıyor ve içeri giriyor. Onun ardından William Regal ve Wolfe ikilisi giriyorlar.

Azeez ringe girince Nakamura dışarı kaçmak istiyor fakat kafesin önündeki Wolfe aniden Nakamura'ya Headbutt yapıştırıyor. Şimdi Nakamura'yı tutuyor ve kafese doğru çarptırıyor. Şimdi Nakamura'yı ringe geri atıyor. Regal ağır ağır geliyor. Üçlü birbirlerine bakıyorlar derken şimdi aynı anda Stomp darbeleri vurmaya başlıyorlar! Nakamura bu darbelerden koruyamıyor kendini. Üçlü Stomp darbelerine bir süre devam ediyorlar. Wolfe şimdi Nakamura'yı kaldırıyor ve Regal'ın kucağına bırakıyor. Regal kavrıyor ve Regal Cutter! Şimdi Azeez'i izliyoruz. Azeez, Nakamura'ya önce köşede Stomp darbeleri vuruyor. Ardından kaldırıp kavrıyor ve Powerbomb ile gömüyor. Üzerine ise bir Leg Drop! Azeez kalkıyor ve kafasını Alexander Wolfe'a çeviriyor. Alexander Wolfe'dan Spinning Underhook Kneckbreaker! Hemen üzerine kaldırıyor ve Spinning Brainbuster!

William Regal, Azeez'e işaret veriyor. Azeez kafasını sallıyor ve ringin dışına çıkıyor. Kafesin önüne doğru geliyor. Azeez kafesin kapısını tutuyor. Kafese önce tekme atıyor ardından kafa atarak kapıyı kırıyor ve eline alıyor. Bu manyakça görüntülerin ardından Azeez kapıyı ringe sokuyor. Şimdi kafes kapısını koyuyor ve Nakamura'yı kaldırıyor. Şimdi kaldırıyor Nakamura'yı havaya ve iki eliyle havada tutuyor. Şimdi aniden kafesin kapısının üzerine doğru Nakamura'yı yükseklikten zemine bırakıyor. William Regal, Nakamura'nın ensesine Stomp darbeleri vuruyor. Nakamura'yı şimdi sırt üstü yere koyuyor ve kafasını kenarda yatan PAC'e doğru çeviriyor. William Regal, PAC'in ayaklanmasına yardım ediyor. PAC zar zor ayaklanıyor, toparlanıyor ve Regal'in suratına bakıyor. Regal kafasını sallıyor ve köşeyi gösteriyor. PAC saçlarını geriye atıyor. Öfke ve yorgunlukla karışık bir bakış attıktan sonra köşeye çıkıyor. Şimdi ise Black Arrow! Başarılı!

Dört isim durmuyor ve dört tane sandalyeyi alıp Nakamura'ya vurmaya başlıyorlar. Durmadan vuruyorlar ve anlar vururken seyircilerden yoğun bir yuhalama reaksiyonu yükseliyor. Nakamura yediği sandalye darbelerine hiçbir karşılık veremiyor. Çünkü baygın durumda veya ölü. Ne olduğunu bilmiyoruz fakat böyle devam ederse Nakamura'nın bir daha yürüyemeyeceği kesin. Alexander Wolfe, Nakamura'yı kaldırıyor tekrar. William Regal'ın kucağına doğru atıyor. William Regal onu tutuyor. Aniden çeviriyor ve German Suplex ile gömüyor yere. Şimdi PAC kaldırıyor ve Deadlift Sit Out Powerbomb! Azeez aniden Nakamura'nın üzerine çıkıyor. 5 saniye Nakamura'nın üzerinde kalıyor ve iniyor. Şimdi William Regal dışarı işaret veriyor. Bir hakem giriyor. Dörtlü kendi aralarında bir süre konuşuyorlar. Şimdi tuşa giden isim...

HEPSİ! DÖRT İSİM AYNI ANDA NAKAMURA'NIN ÜZERİNE YATIYORLAR VE HAKEM SAYIYOR: 1...2...

3!

Kazanan ve Yeni Hardcore Şampiyonu: ?

Dört isim ayağa kalkıyorlar. William Regal kemeri hakemden alıyor fakat havaya kaldırıyor. Regal seyircilere doğru ''Hepimiz Hardcore Şampiyonuz!'' diye bağırıyor. Kemeri öne doğru uzatıyor. Şimdi PAC, Azeez ve Wolfe üçlüsü ellerini uzatıyorlar ve kemeri tutuyorlar. Dört isim kemeri tutarak kafalarını sallıyorlar. Dörtlü değişik kahkahalar atmaya başlıyorlar. Seyircilerden yoğun bir yuhalama var. William Regal parmağını kaldırıyor ve dudağına götürüp ''Susun!'' işareti yapıyor. Bu görüntüler eşliğinde kameralar kapanıyor.

3.jpg

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=AiHECnWxq7s"]https://www.youtube.com/watch?v=AiHECnWxq7s[/ame]
EJk5WNOt0ZLSbQEe.jpg

Sırada Takımlar Şampiyonluğu mücadelesi var! The Shield geliyor ringe seyircilerin arasından. Seth ve Dean sakince ve soğuk tavırlarla ringe giriyor ve yerini alıyor.

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=Gyug0Id-WSQ"]https://www.youtube.com/watch?v=Gyug0Id-WSQ[/ame]

Aks7EPbvwAePfQcj.jpg
V96nDtsrDlrzaxTg.jpg

Teddy Long önderliğinde Hall Of Pain ekibi geliyor. Teddy de geliyor içeri ve en son rakipleri beklemeye başlıyorlar. Teddy Long son derece heyecanlı görünüyor.

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=dQOYv4178rM"]https://www.youtube.com/watch?v=dQOYv4178rM[/ame]

aKYMUGuak3fbg4Sb.jpg
zShIOQtARpwiYE7e.jpg

Ring kenarına motorcu akını başlıyor. Yaklaşık 10-15 tane motorcu gelip duruyor. En sonunda Baron Corbin ve Karl Anderson gözüküyor girişte. Motorların önünü kaldırarak ringe geliyor ikili onlarda yerini alınca kafes aşağı inmeye başlıyor ve tamamen inince de maç başlıyor.

GWA Takımlar Şampiyonluk Maçı
Hall Of Pain (ş) vs Hells Angels vs The Shield

Maç başlıyor ama takımlar birbirlerini izliyor. Hells Angels ile Shield yakınlaşıp bakışıyor ve ortak olup HoP'a dalıyorlar. Dean ve Seth, Cesaro'yu köşeye geçip dövüyorlar. Corbin ile Anderson da Henry'e dalmış durumda. Ama Henry üstün çıkıyor ve Corbin'i ring dışından kafese uçuruyor. Anderson'u da tutup ringin en uç köşesine fırlatıyor ve Cesaro'yu kurtarmaya gidiyor. Seth Curb Stomp için Cesaro'ya koşarken Henry onu yakalıyor. Ambrose koşuyor ama onu da yakalıyor Henry. İkisini de aynı anda omuzlayıp splash ile yere gömüyor! Ardından da iplerden sekip World Strangest Splash çakıyor! Cesaro kendine geliyor. Ve Seth'i yakalayıp Neutralizer pozisyonuna sokuyor. Henry de Ambrose'u omuzlayıp WSS pozisyonuna sokuyor ve aynı anda finisher izliyoruz. İkili tuşa gidiyor! 1.....2..... Ama Hells Angels gelip tuşu bozuyor. Henry kalkıp ne oluyor diye bakacakken Anderson onu zar zor köşeye çekip yumruklamaya başlıyor. Cesaro ile Corbin de vs atıyor. Cesaro Europan Uppercut atacakken Corbin eğiliyor ve Cesaro uçarak Henty'e çakıyor yanlışlıkla. Anderson da onu tutup ringden atacakken Henry hiçbir şey olmamış gibi canlanıp Cesaroyu kurtarıyor ve Double Clothesline ile Hells Angels'i yıkıyor.

HoP kime dalalım diye bakıyor ve köşede ayaklanan Shield'i görüp üzerlerine koşuyor ama Shield çekilince köşeye yapışıyorlar. Hells Angels de ayaklanıyor. Shield ile Hells Angels bakışıyor ve Baron Corbin dayanamayıp Shield'e Double End Of Days deniyor ama Cesaro ile Henry bunu bozuyor. Shield ekibi önce Cesaro'ya dalmaya çalışıyor ama Anderson arkadan dalıyor onlara. Seth onu yakalıyor ve Suplex çakıyor. Dean de Henry'e üst üste üç kez High Knee çakıyor ve indiriyor. Corbin ayağa fırlıyor ve Dean'in karşısına geçiyor. Onunla yumruklaşmaya başlıyor ve en sonunda Deep Six deneyecekken Seth arkadan gelip bozuyor. Anderson desteğe gidiyor ama HoP geliyor olay yerine. Shield en son buradan üstün çıkıyor. Dean, Anderson'u Dirty Deeds ile, Cesaro'yu da Headlock Master ile indiriyor. Seth de önce Corbin ile beraber suplex yaparak Henry'i deviriyor ama Seth hemen ayağa kalkıp Superkick yapıyor Corbine. Ardından da köşeye çıkıyor ve Frog Splash ile atlıyor üzerlerine. Dean ile beraber yumruklarını birleştiriyorlar. Seth Corbin'e, Dean de Cesaro'ya tuşa gidiyor ama tuşlar başarısız oluyor. Corbin hemen ayağa kalkıyor. Dean'i tutup headbutt çakıyor ve iplere fırlatıp çekiliyor Dean Henry'e uçuyor. Seth ona koşuyor ama Corbin Cesaroyu çekiyor önüne Seth de superkick'i Cesaro'ya çakmış oluyor. Anderson ile beraber bakışıyor ikili ve en sonunda Shield'i omuzlamaya kara veriyorlar. Am HoP birden ayağa kalkınca onları bırakıyorlar ve HoP ile kavgaya başlıyorlar. Anderson Cesaro ile Corbin de Henry ile kapışıyor ama Shield'de Seth köşeden uçuyor ve dörtlüyü deviriyor. O dörtlü de bir kişi yok o da Baron Corbin! Corbin Ambrose'u yakalıyor ve üzerine gelen Seth'e big boot çakıp Ambrose'a Deep Six vuruyor. Ayağa kalkıyor ve Seth ile bakışıyor. Onunla birazcık boğuşuyor ve devamında üstün çıkıp Deep Six vuruyor Seth'e. Sonra da resmen kükrercesine bağırıyor.

Corbin yerdeki Anderson'u kaldırıyor ve köşeyi işaret ediyor. Anderson köşeye çıkıyor ve atlayacakken onu Henry yakalıyor. Corbin de koşuyor ve clothesline çakıyor ona. Sonra da ringden dışarı sallıyor onu. Seth'e koşuyor ve lariat. Ayaklanan Dean'i görüyor ve spinebuster çakıyor ona. Anderson ile bakışıyor. Beraber hareket ediyorlar ve Anderson Henry'i, Corbin de Cesaroyu kaldırıyor. Corbin bekle diyor ona ve Cesaroya bakıp bize katıl seni öldürmeyeyim diyor. Ama Cesaro hayır diyince Corbin End Of Days'i çakıyor. Sonra gidip aynı teklifi Henry'e yapıyor ama Henry de hayır diyince Anderson ile beraber Suplex yapıyor. Sonra da arkalarını dönünce Shield ile bakışmaya başlıyorlar. Corbin aynı teklifi onlara da yapıyor. Ama Shiled ekibi birbirlerine bakıyor sonra da dalacaklarken Andersondan Seth'e clothesline Corbinden de Dean'e Crossbody geliyor. Ardından Corbin Dean'i omuzlarken Anderson köşeye çıkıyor. Ve double team geliyor. Tuşa gidiyorlar aynı anda! 1...2...Ama HoP ekibi gelip tuşu bozuyor! Henry Corbin'i omuzluyor ve ring dışına çıkıyor. Cesaro da Anderson'a Upeercutlarla işkence etmeye başlıyor. Seth ile Dean de olanları izliyor. En sonunda olaya müdahale etmeye karar veriyorlar. Seth, Cesaroyu kendine çekip clothesline, bulldog ve Hip Toss yapıyor üst üste. Dean de Anderson ile kapışıp DDT ile yere çakıyor. Shield işi bitirecekken Henry ile Corbin geliyor olaya. Henry Cesaroyu kenara çekip double clothesline ile Shield'i deviriyor. Corbin arkasında hazır bekleyip End Of Days yapacakken Henry engelliyor ve WSS! Anderson ona dalıyor ama Henry etkilenmeyip bir WSS daha yapıyor. Seth köşeden atlarken çekiliyor ve Cesaro onu yakalayıp Swing'e başlıyor. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15! Cesaro Seth'i kaldırıp Henry'e itiyor ve Dean'i Neutralizer pozisyonuna sokarken Henry'de Seth'e WSS'e alıyor ve ikili aynı anda Finisher yapıyorlar. Tuşa gidiyor HoP belki de kemerleri koruyacaklar! 1....2....

Ama Hells Angels ekibi oraya geliyor. Anderson elinde kendo ile Corbin de sandalyeyle geliyor ve tuşu bozuyorlar. Corbin ayaklanmaya çalışan Henry'e sandalye ile çok sert şekilde vuruyor ve sandalye yamuluyor üzerinde. Anderson da Cesaro'nun üzerinde kırıyor Kendo'yu. Corbin kaldırıyor Henry'i ve suplex ile kırık olan sandalyeye gömüyor. O sırada Shield ayaklanıyor ama Corbin onu görüp Anderson'a bağırıyor. Sonra da Corbin Dean'e spinebuster çakarken Anderson da Superkickle indiriyor Seth'i. Ama sadece bununla da yetinmiyorlar ve SHİELD'İ TUTUP CAMLARA FIRLATIYOR. CAMLAR SEYİRCİLERİN ÜZERİNE DÜŞÜYOR SHİELD İLE BİRLİKTE. Corbin ile yeniden HoP ekibinne dönüyor ve işkenceye devam ediyorlar. Corbin Cesaro ve Henry'e End Of Days'i çakıyor ve Anderson köşeye çıkıyor. Ardından da Frog Splash ile atlıyor üzerlerine. Corbin kaldırıyor onları ve ayrı ayrı köşelere fırlatıp corner clotheslineler yapıyor. Ardından da Corbin Henry'e End Of Days, Anderson da Cesaroya Gun Stun çakıyor! Ama tuşa gitmiyorlar ve onları ringden aşağıya salıyorlar. Oradan da dışarı çıkıyorlar ve kafesin kapısını açıp ikiliyi ring dışındaki tellere fırlatıyorlar ve HoP ekibi kanamaya başlıyor!

GWA! GWA! GWA! GWA! GWA! GWA! GWA! GWA! GWA! GWA!

Kapıyı kapatıp içeri giriyorlar ve Shield çoktan ringde hazır! Ve Angels de ringe çıkınca face to face başlıyor. Ancak ilginç bir nokta var ki Shield'in elleri arkada bağlı. Corbin gene koşacakken Seth elini çekiyor ve sandalyeyle çakıyor ona. Anderson daha ne olduğunu anlamadan bir sandalyede o yiyor. Shield sandalye darbeleriyle iyice eziyor Angels'i. Seth sandalyeyi yere koyup Corbin'in kafasını üstüne koyuyor. Dean de sandalyeyi oturur vaziyette kuruyor ve Anderson'un kafasını arasına koyuyor. Seth iplerden sekip Curb Stomp için koşarken Dean de Dirty Deeds'i tamamlamak için hareketleniyor ama Corbin kafasını çekiyor ve Seth'i havada yakalayıp powerbomb'u gömüyor ona. Dean daha ne olduğunu anlamadan Karl çeviriyor onu ve Brainbuster çakıyor. İkili birbirlerine bakıyor ama Corbin gözlerden neredeyse ateş çıkıyor. Corbin Seth'in yaptığını yapıyor ve kafasına sandalye geçiriyor ona. Eline de diğer sandalyeyi alıyor. Seth'den tepki yok. Anderson ise Dean'i Boston Crab'a çekiyor ancak henüz bağlamıyor hareketi. Seth bir şeyler söylüyor ama tam anlaşılmıyor. Corbin ne dediğini anlamak için eğiliyor ama Seth yüzüne tükürüyor onun. Anderson Boston Crab bağlıyor. Corbin ise önce gülüyor ama sonra sandalyeyi alıp Seth'in kafasına vurmaya başlıyor. Üst üste vuruor. Anderson da kilidi iyice sıkıyor. Corbin sandalyeyi yamultuyor Seth'in üzerinde ve gözleri kıpkırmızı hale geliyor sinirden. Dean ise pes etmek üzere!

Dean pes ediyor ama hakem yok ringde. Teddy Long hakemi çekmiş! Corbin ile Anderson o sinirle Teddy'nin peşine düşüyorlar. Corbin Anderson'u omuzluyor ve onun üzerine atıyor ama Teddy çekilince Anderson çelik kafese yapışıyor. Corbin önce onu kontrol ediyor ve Teddy'i sonunda yakalıyor. Köşeye sıkıştırıyor. Köşede muşta buluyor ve eline alıyor. Tam vuracakken Teddy'e bu aptalları bırakıp bize katılırsan sana zarar vermem ve benim ailem olursun. Çünkü ben ailemi korurum diyor. Ama Teddy Low Blow atıyor ve kaçıyor. Corbin ise etkilenmiyor bile ve yeniden peşine düşüyor onun. Anderson da ufaktan ayaklanıyor ve peşine düşüyor. Teddy ise kafesin kapısı açıp üstüne atlıyor kafesin. Corbin ile Anderson ise son anda duruyor düşmemek için. O sırada Shield ekibi geliyor ve double dropkick ile onları atıyor kafesten. Corbin ile Anderson feci kanamaya başlıyor. Shield ekibi gülerken içeriye Henry ile Cesaro giriyor. Ama yetmiyor ve Teddy bir anda Seth'i yakalayıp kafese kelepçelerken Cesaro da Ambrose'u ringe sokuyor!

Buğra Gür: Piç erkeğin tanımı Teddy Long diyebilir miyiz?

Tazz: Maça odaklan Gür! Cesaro bir şeyler deniyor!

HoP ekibi Dean'i ortaya çekiyor. Ardından da pinpon topu gibi birbirlerine atarak yumrukluyorlar. Cesaro itiyor onu Henry'e. Henry de clothesline çakıyor. Şimdi Henry kaldırıp Dean'i atıyor Cesaro'ya. Cesaro da yatırıyor ve swing'e başlıyor! 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10! Kaldırıyor onu ve Europan Uppercut! Dean iplerden sekiyor ve Rebound Lariat! Henry'i de üst üste dizler atıyor ve onu dizlerinin üstüne çökertip Dirty Deeds'i gömüyor. Gitmeden de Cesaro'ya crossbody ile uçuyor ve ring dışına çıkıp Teddy'i kovalıyor. Köşede sıkıştırıyor onu ve döve döve kelepçenin anahtarını alıyor. Sonra da gidip Seth'i kurtarıyor. İkili giriyor ringe. Dean Henry'e dalıyor. Seth de Cesaro'ya tüm move seti uygulayıp Blockbuster yapıyor. Dean de Henry'e yeniden Dirty Deeds çakıyor ve Cesaro'nun yanına yatırıyor. Seth iplerden sekiyor VE DOUBLE CURB STOMP! ARDINDAN DA TUŞA GİDİYORLAR! 1.....2.....3!

Kazanan ve Yeni Takımlar Şampiyonu: The Shield (Dean Ambrose & Seth Rollins)

Maç bitiyor ama kimse ayakta değil. Herkes yerde yatıyor. Hakem kafes kalkınca gidip kemerleri alıyor ve Dean ile Seth'in üzerine koyuyor. İkili uzun süre sonra zar zor kalkıp kemerleri kaldırırken kamera kapanıyor.

3.jpg

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=r16NjjDPLlc[/ame]
baa4e408430ada2fb4c2a4b189d0b89f.jpg

Roman Reigns'in müziği çalmaya başlıyor. Titantron'da Roman Empire yazısı görünüyor. Seyircilerden karışık bir reaksiyon varken kısa bir süre sonra Roman Reigns girişte görünüyor. Girişte bir süre duruyor ve derin bir nefes alıyor. Şimdi seyircilere baktıktan sonra yavaş adımlarla ringe doğru ilerlemeye başlıyor.

d9xru4d-7bf9ede7-839e-4fca-9c96-e362c639c7e7.jpg

Roman Reigns yavaş adımlarla ilerlemeye devam ediyor ve şimdi kafesin önüne geliyor. Kafese girmeden önce taunt atıyor ve giriş kısmında görkemli bir şekilde pyrolar patlamaya başlıyor. Seyirciler bu pyro gösterisinin ardından çoşuyorlar. Roman Reigns şimdi kafesin kapısından geçiyor ve giriyor ringe. Köşeye yaslanıp rakiplerini bekliyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=J2UnOuFMU4U[/ame]
maxresdefault_8.jpg

Sami Zayn'ın müziği çalıyor. Seyirciler müzik çalar çalmaz eşlik etmeye başlıyorlar. Bu gece Sami Zayn için işler oldukça farklı çünkü seyirciler hiç olmadıkları kadar Zayn'ın arkasındalar! Sami Zayn kısa bir süre sonra girişte görünüyor. Gecenin önceki maçında aldığı darbeleri umursamadan dans etmeye başlıyor. Sami Zayn kollarını iki yana açıyor ve zıplayıp dizlerinin üzerine düşüyor. Sami Zayn kalkıyor ve ringe doğru yürümeye başlıyor.

sami_zayn_bio-a4d935562066d5193625109ebfca07df.jpg

Sami Zayn kafese doğru yaklaşıyor. Kafese birkaç yumruk atıyor ve kendisini gaza getirmeye çalışıyor. Şimdi bağırarak taunt atıyor ve kafesin kapısından içeriye giriyor. Hemen ringe giriyor ve Roman Reigns'in karşısına dikiliyor. İkili bir süre face to face yapıyorlar. Onlar bakışırken bir müzik duyuluyor...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=j9Oh6khHJgY[/ame]
maxresdefault_6.jpg

I'm becom-, I'm becom-, I'm becoming
Judas in, Judas in my mind
Judas in, Judas in my mind
Judas in my mind

Ekranlara ''Le Champion'' yazısı geliyor.

maxresdefault_5.jpg

Müzik devam ederken girişte pyrolar patlamaya başlıyor. Ön taraftaki seyircilerin hepsinin ellerinde Jericho pankartları var. Kısa bir süre müzik ve pyro gösterisi devam ediyor. Şimdi ise dumanların arkasında Chris Jericho ve Sammy Guevara ikilisi görünüyor. Sammy Guevara öne çıkıyor ve seyircileri çoşturmaya çalışıyor. Kısa bir süre Jericho ile kulak kulağa veriyorlar. Sammy Guevara bu konuşmanın ardından arka alanın yolunu tutuyor. Chris Jericho şimdi tek başına ringe doğru ilerliyor.

jerichoo.jpg

Chris Jericho kafesin önüne doğru geliyor. Ringin içindeki Sami Zayn ve Roman Reigns ikilisine bakarak gülümsüyor. Dışarıda kemerini havaya kaldırıyor. Seyirciler, Chris Jericho'nun müziğine eşlik ederken bir kere daha pyrolar patlıyor. Chris Jericho kafesin kapısından geçiyor ve içeriye giriyor. Şimdi ringe girişini tamamen gerçekleştiriyor. Chris Jericho, Roman Reigns'in suratına doğru ardından ise Sami Zayn'ın suratına doğru kemerini havaya kaldırıyor. Reaksiyon giderek artıyor. Gecenin ana maçındayız! Hakem son kontrolleri yapıyor ve zil çalıyor.

GWA Undisputed Championship Match
Chris Jericho (c) vs. Roman Reigns vs. Sami Zayn

Üç isim birbirlerine bakıyorlar. Sami Zayn elini havaya kaldırıyor ve seyircilere doğru taunt atıyor derken Roman Reigns aniden koşuyor ve Superman Punch'ı patlatıyor! Sami Zayn ringin dışına düşüyor. Chris Jericho aniden Roman Reigns üzerine koşuyor ve yumruklamaya başlıyor. Köşeye doğru getiriyor. Köşede seri yumruklar vurduktan sonra kolundan tutuyor ve diğer köşeye doğru gönderiyor. Roman Reigns köşeye sırtını çarpıp sekiyor. Şimdi Chris Jericho koşuyor ve bir diz darbesi patlatıyor. Ardından seri Chop darbeleri vurmaya başlıyor ve kolundan çeviriyor Roman Reigns'i arkasına geçiyor. Roman Reigns aniden Chris Jericho'yu üzerinden atıyor. İkili ringin ortasına geliyorlar ve birbirlerini yumruklamaya başlıyorlar. Roman Reigns aniden bir Headbutt patlatıyor. Chris Jericho geri geri gidiyor. Aniden dönüyor ve Roman'a bir Dropkick patlatıyor.

Dropkick'i yiyen Roman Reigns kısa süre yerde kalıyor ve şimdi kalkıyor. Chris Jericho bir dirsek darbesi yapıştırıyor. İplere doğru koşuyor ve sekip Roman Reigns'e Shoulder Block vuruyor. Roman Reigns yıkılmıyor. Chris Jericho tekrar iplerden sekiyor ve bir kez daha Shoulder Block vuruyor. Roman Reigns yine yıkılmıyor. Chris Jericho üçüncü kez iplere doğru koşuyor derken Roman'ın üzerine gittiği sırada Uppercut'ı yiyor. Roman Reigns'den şimdi ise Jumping Clothesline geliyor. Roman Reigns hareketi yaptıktan sonra omzunu tutuyor. Acı çektiği surat ifadesinden belli oluyor. Roman Reigns şimdi acıyı umursamadan Chris Jericho'nun üzerine doğru gidiyor ve yerde kaldırmak istiyor. Chris Jericho aniden Roman Reigns'in gözüne parmağını sokuyor. Roman Reigns gözünü tutarken Chris Jericho kalkıyor. Chris Jericho, Roman Reigns'e seri yumruklar vuruyor. Şimdi kafasından tutuyor ve ringin dışına gönderiyor! Fakat Roman Reigns iplere tutunuyor. Bunun gören Chris Jericho koşuyor ve Dropkick'i patlatıyor! Roman Reigns dışarı uçuyor ve kafese çarpıyor.

Chris Jericho ringin ortasında duruyor ve kollarını iki yana açarak seyircilere bakıyor. Bu sırada görmediği bir şey var. Sami Zayn köşede! Chris Jericho yavaşça kafasını çeviriyor derken Sami Zayn'dan Diving Crossbody! Sami Zayn hızlıca Chris Jericho'yu kaldırıyor. Chris Jericho bir yumruk sallıyor fakat Sami Zayn'den Arm-Trap Wrist Lock ardından ise sert bir Chop darbesi. Sami Zayn bağırarak taunt atıyor ve şimdi Springboard Tornado DDT! Sami Zayn kaldırıyor hemen Chris Jericho yerden ve köşeye gönderiyor. Sami Zayn koşuyor ve Helluva Kick! Hayır Chris Jericho çekiliyor. Sami Zayn'ın arkasından kavrıyor ve German Suplex! Sami Zayn bir taklayla German Suplex'i yemiyor. Ayaklarının üzerine düşüyor. Şimdi Chris Jericho'nun üzerine doğru koşuyor ve bir dirsek darbesi patlatıyor. Şimdi Chris Jericho'yu iplerden aprona doğru atıyor. Kendisi aynı şekilde aprona geçiyor. İkili apronda birbirlerini yumrukluyorlar fakat en sert darbeleri yine Sami Zayn vuruyor. Birden Chris Jericho'yu kavrıyor ve Brainbuster! Hayır. Chris Jericho şimdi kaldırıyor Sami Zayn'ı ve Suplex! Hayır. İkili arka arkaya sıyrılıyorlar derken aniden Roman Reigns geliyor. Sami Zayn'ı tutuyor ve bacaklarını omzuna alıyor. Şimdi koşuyor ve kafesin kapısına doğru Powerbomb! Kafesin kapısı yıkılıyor. Sami Zayn ve Roman Reigns yerde kalıyorlar.

HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT!

Chris Jericho şimdi geliyor ve Roman Reigns'i ringin dışında yumruklamaya başlıyor. Chris Jericho, Roman Reigns'i yumruklayarak spiker masasının önüne doğru getiriyor. Masaya doğru kafasını çarptırıyor. Chris Jericho spiker masasını dağıtıyor. Monitörlerden birisini alıyor eline. Roman Reigns'in kulağına doğru yaklaşıyor. ''Kane nerede? Yeni mutant p*ç kurusu sen misin?'' diye bağırdıktan sonra aniden Roman Reigns'in ensesine monitörü yapıştırıyor. Chris Jericho seyircilere doğru monitörü havaya kaldırıyor. Şimdi Roman Reigns'e tekrar vurmaya başlıyor monitör ile. Chris Jericho bir kahkaha atıyor. Kameramana doğru yaklaşıyor. ''İyi çekiyor musun, ha? Ben dünyanın tartışmasız en iyisiyim.'' diye bağırdıktan sonra Roman Reigns'i işaret ediyor. Şimdi ''Bunu reddedenler tartışmasız sonu ise bu!'' diyor ve Roman Reigns'e tekrar dönüyor. FAKAT SAMI ZAYN KOŞARAK GELİYOR VE KENARDAN ALDIĞI GWA TARTIŞMASIZ ŞAMPİYONLUĞUNU CHRIS JERICHO'NUN YÜZÜNE PATLATIYOR. CHRIS JERICHO DİKENLİ TELLERLE KAPLI ZEMİNE YIĞILIYOR.

Buğra Gür: Canice!

Tazz: En sevdiğim! İşte bu!

Sami Zayn şimdi Chris Jericho'nun üzerine çıkıyor ve kemerle vurmaya devam ediyor. Sami Zayn şimdi kemeri Chris Jericho'nun suratına sürtüyor. Chris Jericho'nun başının hafif hafif kanadığını görüyoruz. Sami Zayn kemeri sürtmeye başlıyor. Bir yandan, ''Bu benim hikayem ve tartışmasız olan benim.'' diyerek Chris Jericho'nun suratına doğru bağırıyor. Seyircilerin reaksiyonu yükselmeye başlıyor. Sami Zayn çıldırmış gibi kemerle Chris Jericho'ya vurmaya devam ediyor. Sami Zayn kemerle birlikte ayağa kalkıyor şimdi ve bir süre kemere bakıyor. Sami Zayn kafasını iki yana sallıyor. Kemerin üzerindeki kan damlalarını eliyle siliyor. Şimdi kemere bir öpücük konduruyor ve ''Benim olacaksın.'' diyor. Bir şeyler daha söyleyeceği sırada sözlerini daha tamamlayamadan Roman Reigns elinde spikerlerin oturduğu tekerlekli sandalyeyi alıyor ve Sami Zayn'ın üzerine fırlatıyor. Sami Zayn yerde kalıyor. Roman Reigns sağına ve soluna bakıyor. Şimdi iyi bir pozisyon aldığından emin oluyor. Seyircilerle aynı anda bağırıyor.

UUUUUAAAAAAAĞĞĞĞĞĞĞHHHHHHHHHHH!

SPEAR! Roman Reigns Spear için koşuyor derken Sami Zayn yana atıyor kendini. Roman Reigns cama kafa atma pozisyona geliyor fakat kendini durduruyor. Roman Reigns kafasını çevirip, ''A**na koduğumun g*t biti''' diye bağırıyor. Sami Zayn şimdi Roman Reigns'in üzerine koşuyor ve yumruklar atmaya başlıyor. Roman Reigns aniden diz darbesi yapıştırıyor Sami Zayn'ın karnına. Şimdi ise kafasından tutuyor ve kafese doğru çarptırıyor. Sami Zayn suratını çarpıyor kafese. Roman Reigns şimdi Sami Zayn'ın saçlarından sertçe tutuyor ve suratını kafese sürtüyor. Dikenli teller Sami Zayn'ın yanaklarını yine kesiyor ve kanamaya başlıyor. Roman Reigns saçlarını geriye atıyor. Şimdi Sami Zayn'a bariyerlere doğru atıyor. Sami Zayn dikenli teller ile kaplı bariyerlere çarpıyor sırtını. Roman Reigns gidiyor üzerine ve ayağı ile bastırıyor. Şimdi hafif hafif geri çekiliyor. Kafasını birden yana doğru çeviriyor.

Chris Jericho kenarda duran kameramanın elinden kamerayı kapıyor ve Roman Reigns'in üzerine doğru koşup kamerayı geçiriyor kafasına! Şimdi kamera ile defalarca kez Roman Reigns'in kafasına vurmaya başlıyor. Kamera Chris Jericho'nun elinde parçalanıyor. Chris Jericho o parçaları yere koyuyor. Roman Reigns'i kaldırıyor ve parçaların önüne doğru getiriyor. Şimdi ise kamera parçalarının üzerine doğru DDT! Başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor hareketi Chris Jericho. Etrafa bakıyor. Kafesin kapısından içeri giriyor ve ringin altını açıyor. Ringin alt kısmında sadece sandalyeler var. Asıl Hardcore nesneleri tam kafesin tepesinde. Chris Jericho alıyor sandalyelerden birisini ve dışarı çıkıyor tekrar. Sandalyeyi kaldırıyor ve Roman Reigns'ın sırtına vurmaya başlıyor. Her vurduğunda daha yüksek ses çıkıyor. Chris Jericho şimdi sandalyeyi Roman Reigns'in kafasına geçirmeye çalışıyor. Roman Reigns izin vermiyor ve sandalyeyi kafasından çıkartıyor. Sandalyeyi şimdi bir kenara atıyor. Chris Jericho'ya bir Headbutt yapıştırıyor. Chris Jericho dizlerinin üzerine yere düşüyor. Ayağa doğru kalkıyor. Roman Reigns onun üzerine doğru koşuyor derken Chris Jericho çekiliyor ve Roman Reigns'i cama doğru çarptırıyor. Jericho, Roman'ı seyircileri ayıran kısımdaki cama doğru defalarca kez vurmaya başlıyor. Son darbeyi öylesine sert vuruyor ki cam çatlıyor! Roman Reigns'ın başından kan geldiğini görüyoruz.

WE WANT BLOOD! WE WANT BLOOD! WE WANT BLOOD! WE WANT BLOOD!

Chris Jericho seyircilerin bu isteğine kafasını sallayarak karşılık veriyor. Şimdi ise Roman Reigns'i tekrar cama doğru çarptırıyor ve cam kısmın bir bölümü paramparça oluyor. Cam parçaları yere dökülüyor. Roman Reigns'in suratı ise daha fazla kanıyor. Chris Jericho öfkeli bir surat ifadesiyle bakıyor Roman Reigns'e ve yere yatırıyor. Dikenli tellerin üzerinde yerde yatan Roman Reigns'in üzerine çıkıyor ve elinde cam parçası ile alnına bastırıyor. Chris Jericho, Roman Reigns'in alnını çiziyor. Şimdi cam parçasını bir kenara atıyor. Chris Jericho bunları yaparken kendi elini aynı şekilde kesmiş oluyor. Kenara doğru gidiyor. Kenardaki tişörtünü alıyor ve tişörtünden bir parça yırtıp elini sarıyor. Chris Jericho şimdi geri dönüyor yerde yatan Roman Reigns'e doğru. Bu sırada Sami Zayn'e dönüyor kameralar. Sami Zayn'ın kafesin tepesine doğru tırmanmaya çalıştığını görüyoruz. Chris Jericho ayağından tutuyor onu ve indiriyor aşağı. Şimdi yumruklaşmalar başlıyor. İkili birbirlerine aynı anda Headbutt vuruyorlar ve geriye düşüyorlar. Dikenli tellerin üzerine. Acıyla bağırıyorlar.

Chris Jericho: Seni şerefsiz p*ç kurusu.

Sami Zayn: Adi o**spu çocuğu!

Yavaş yavaş kalkmaya çalışıyorlar. Chris Jericho için kalkmak daha kolay oluyor. Sami Zayn ise adeta titreyerek ayağa kalkıyor. Yorgunluğuna rağmen dimdik şekilde duruyor ve tekrar Chris Jericho'nun üzerine doğru gidiyor. Dirsek darbeleri vurmaya başlıyor. Chris Jericho onu itiyor. Sami kafese çarpıp sekiyor. Chris Jericho bir Chop darbesi vuruyor. Sami Zayn suratına yediği bu Chop darbesinin ardından bir süre duruyor ve yanağını tutuyor. Chris Jericho, Sami Zayn'ı kafasından kavramak istiyor fakat Sami Zayn izin vermiyor. Chris Jericho'yu bariyerlere doğru itiyor. Chris Jericho kafasını cam kısma sırtını ise dikenli teller ile kaplı olan bariyerlere çarpıyor ve yerde kalıyor. Bu süre içerisende ise Sami Zayn tekrar kafesin tepesine doğru çıkmaya çalışıyor. Chris Jericho kalkıyor ve ayağından tutmak istiyor fakat bu sefer yakalayamıyor Sami Zayn'ı. Sami Zayn tepeye doğru tırmanırken Chris Jericho onun peşinden tırmanıyor. Sami Zayn kafesin tepesine ilk ulaşan isim oluyor. Kanlar damlıyor yukarıdan aşağıya doğru Sami Zayn'ın bedeninden. Sami Zayn akan kanları umursamadan kafesin en tepesinde bağırmaya başlıyor ve seyircilerin reaksiyonu iki katına yükseliyor. İnsanlar çıldırmış gibi çığlıklar atarken Chris Jericho kafesin tepesine ulaşıyor. Sami Zayn onu itmeye çalışıyor ama başaramıyor. Chris Jericho bir yumruk yapıştırıyor ve Sami Zayn geri gidiyor. Şimdi ikili kafesin tepesinde ortaya doğru geliyorlar. Kamera etraftaki nesneleri çekiyor. Balyoz, beyzbol sopası, çeşitli torbalar, çöp kovası, merdiven, masa, Kendo Stickler, dikenli sopalar ve daha fazlası! Chris Jericho ve Sami Zayn birbirlerine bakarken seyirciler chantler atmaya başlıyorlar.

THIS IS AWESOME! THIS IS AWESOME! THIS IS AWESOME! THIS IS AWESOME! THIS IS AWESOME! THIS IS AWESOME!

Sami Zayn eline bir beyzbol sopası alıyor. Chris Jericho ise dikenli sopayı alıyor. Sami Zayn gülüyor ve kenardan çöp kovası kapağını alıyor. Chris Jericho ise diğer çöp kovası kapağını alıyor. Sami Zayn bağırarak Jericho'nun üzerine koşuyor ve beyzbol sopası ile vurmaya çalışıyor. Chris Jericho çöp kovası kapağını kaldırıyor ve darbeden kaçınıyor. Şimdi dikenli sopa ile Sami Zayn'ın karnına vuruyor. Hemen ardından kafasına vurmak istiyor fakat bu sefer çöp kovası kapağı ile Sami Zayn kendi koruyor. Bir tekme ile itiyor Jericho'yu. İkili aynı anda koşuyorlar. Adeta bir kılıç kalkan savaşı izliyoruz gibiyiz. Jericho sopayı Sami Zayn'ın omzuna vurmayı başarıyor. Sami Zayn düşüyor. Yere düşen Sami Zayn'ın suratına Chris Jericho bir tekme sallıyor. Sami Zayn çöp kovası kapağını elinden düşürüyor. Chris Jericho dikenli sopayı kaldırıyor ve Chris Jericho'nun kafasına yapıştırıyor! Hayır! Hayır! Sami Zayn iki eliyle beyzbol sopasını kendisine doğru tutuyor ve dikenli sopa darbesini engelliyor. Birden ayaklarını kullanarak Chris Jericho'yu kaldırıyor ve geriye doğru takla attırarak düşürüyor. Sami Zayn ayağa kalkıyor. Aynı şekilde Chris Jericho kalkıyor. Sami Zayn beyzbol sopası ile hamle yapıyor derken Chris Jericho çekiliyor ve dikenli sopayı Sami Zayn'ın tam kafasına geçiriyor! BAŞARILI!

Chris Jericho kafesin ortasında duruyor ve kollarını iki yana açıyor. Seyirciler Chris Jericho için ''BITW'' chantleri atmaya başlıyorlar. Chris Jericho gülmeye başlıyor ve kafasını aşağı yukarıya doğru sallıyor. Fakat Chris Jericho'nun gülümsemesini bozan bir durum var! Roman Reigns kafese tırmanmaya başlamış durumda ve tepeye ulaşmak üzere. Chris Jericho koşarak engel olmaya çalışıyor fakat Roman Reigns kafesin tepesine çıkıyor! Şimdi Chris Jericho'yu yumruklamaya başlıyorlar seri bir şekilde. Ardından ise kaldırıyor ve Body Slam! Kafesin ortasına doğru. Roman Reigns etrafa bakıyor. Eline bir merdiven alıyor ve merdivenin ucuyla Chris Jericho'nın karnına vurmaya başlıyor. Şimdi ise merdiveni Chris Jericho'nun boynuna bastırıyor. Roman Reigns merdiveni havaya kaldırıyor ve kafesin üzerinden ringin dışına doğru fırlatıyor. Merdiven kafesin üzerinden dışarı çakıldığı sırada büyük bir ses çıkıyor. Aynı anda Roman Reigns kükrüyor. CHRIS JERICHO DOĞRULUYOR VE ROMAN REIGNS'DEN SPEAR! SPEAR! SPEAR! SPEAR! BAŞARILI! Roman Reigns kafasını çeviriyor ve Sami Zayn'ın ayaklanmaya çalıştığını görüyor. ROMAN REIGNS KOŞUYOR VE SPEAR! SPEAR!

Sami Zayn sıyrılıyor. Aniden çeviriyor Roman Reigns'i ve Blue Thunder Bomb! Roman Reigns kalıyor yerde fakat kalkmaya çalışıyor. Sami Zayn kenarda duran torbalardan birini alıyor. Eline bir avuç dolusu cam parçasını döküyor. Ardından bu cam parçalarını Roman Reigns'ın suratına fırlatıyor! Roman Reigns acıyla gözlerini tutuyor. Sami Zayn yumruklar vurmaya başlıyor. Şimdi ise Half Nelson Suplex! Kafesin tam ortasına doğru hareket başarılı. Sami Zayn alev almaya başlıyor. Bir Kendo Stick kapıyor ve Roman Reigns'ın sırtına vuruyor defalarca. Sami Zayn kafasını kenara çeviriyor. Çöp kovasını alıyor ve Roman Reigns'in kafasına geçirmeye çalışıyor. Roman itiyor çöp kovasını ve ardından Sami Zayn'ın suratına bir yumruk yapıştırıyor. Roman Reigns görmekte güçlü çekiyor. Ayağa kalkarken dengesi şaşıyor. Gözlerini kapatıyor ve temizlemeye çalışıyor. Göz kapaklarına minik cam parçaları saplandığını görüyoruz. Roman Reigns acı ve sinirle karışık bir şekilde bağırırken Sami Zayn üzerine gidiyor. Kendo Stick ile vurmaya çalışıyor fakat Roman Reigns Kendo Stick'i tutuyor ve çekip diziyle iki parçaya ayırıyor ve kenara atıyor. Öfkeli bir şekilde bakarken Sami Zayn aniden Roman Reigns'in suratına tüküyor! Roman Reigns bu tükürük hamlesinin ardından Sami Zayn'a Headbutt yapıştırıyor. Sami Zayn dizlerinin üzerine yere düşüyor. Roman Reigns tutuyor kafasını Sami Zayn'ın ve yüzüne doğru diz darbeleri patlatmaya başlıyor! FAKAT BU SIRADA SAMI ZAYN ANİDEN AYAĞA KALKIYOR VE MICHINOKU DRIVER! BAŞARILI! KAFESİN ORTASI ÇÖKECEK GİBİ OLUYOR FAKAT ÇÖKMÜYOR. SAMI ZAYN ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR. SEYİRCİLERDEN SAMI ZAYN İÇİN YOĞUN BİR ŞEKİLDE CHANTLER YÜKSELİYOR. SAMI ZAYN GWA KARİYERİ BOYUNCA ALDIĞI EN BÜYÜK REAKSİYONU ALMAYA BAŞLIYOR!

SAMI ZAYN! SAMI FUCKING ZAYN! SAMI ZAYN! SAMI FUCKING ZAYN! SAMI ZAYN! SAMI FUCKING ZAYN! SAMI ZAYN!

SAMI ZAYN, ROMAN REIGNS'E SERİ STOMP DARBELERİ VURMAYA BAŞLIYOR! ARDINDAN İSE KALDIRIYOR. SAMI ZAYN ŞİMDİ KAFASINDAN TUTUP KAVRIYOR ROMAN REIGNS'I BİR YANDAN SEYİRCİLERE BAKIYOR. SAMI ZAYN BUNU GERÇEKTEN YAPACAK MI? SAMI ZAYN SEYİRCİLERE DOĞRU PARMAĞINI KALDIRIYOR VE OLE! TAUNTUNU ATIYOR. ŞİMDİ ROMAN REIGNS'I KAFASINDAN TUTUP KALDIRIYOR HAVAYA VE BRAINBUSTAAAAAAAAAA! BAŞARILI! KAFESİN TEPESİ ÇÖKÜYOR! ROMAN REIGNS VE SAMI ZAYN İKİLİSİ RİNGE DÜŞÜYORLAR. İKİLİ RİNGE ÇAKILIYORLAR. HAREKETSİZ RİNGİN ORTASINA ÖYLECE YATIYORLAR. SAMI ZAYN TİTRİYOR VE KENDİNE GELMEYE ÇALIŞIYOR. ROMAN REIGNS İSE HİÇBİR HAREKET GÖSTERMİYOR. SANİYELER GEÇMEYE DEVAM EDİYOR. KAMERALAR SAMI ZAYN'I ÇEKİYOR. SAMI ZAYN KENDİNİ AĞIR AĞIR KENARA ATIYOR VE ELİNİ ROMAN REIGNS'IN ÜZERİNE KOYUYOR! SAMI ZAYN TUŞA GİDİYOR! SAMİ ZAYN ŞAMPİYONLUK İÇİN TUŞA GİDİYOR. HAKEM SAYIYOR: 1..2...

3!

FAKAT CHRIS JERICHO KAFESİN TEPESİNDEN SAMI ZAYN'IN ÜZERİNE BİR SANDALYE FIRLATIYOR! TUŞ HAKEM ELİNİ 3'E VURACAĞI SIRADA BOZULUYOR! CHRIS JERICHO TUŞA İZİN VERMİYOR. SAMI ZAYN ÇARESİZ KENDİNİ KENARA DOĞRU BIRAKIYOR. KAMERA KAFESİN ÜZERİNDE CHRIS JERICHO'YU ÇEKİYOR. Chris Jericho ilk olarak derin bir nefes alıyor ve korktuğunu saklayamıyor. Şimdi ise sırıtmaya başlıyor. Chris Jericho kenardaki torbalardan birine uzanıyor. Kafesin tepesinden torbayı ringe doğru döküyor. Raptiyeler dökülüyor. Chris Jericho şimdi masa ve çöp kovasını ringe atıyor. Ardından ise kendisi kafese tutunarak kendi sallandırıyor ve yavaşça kendini ringin içine bırakıyor. Üç isimde ringin içindeler. Roman Reigns hareketsiz bir şekilde yatarken Sami Zayn iplere doğru uzanmaya çalışıyor. Şimdi iplere tutunuyor ve ayağa kalkmak için çabalıyor.

Chris Jericho masayı ayağı ile kenara atıyor. Sami Zayn'a doğru gidiyor ve sırtına seri yumruklar vurmaya başlıyor. Saçlarından çekiştiriyor ve Sami Zayn'ı kendisine doğru çeviriyor. Sami Zayn'a bağırarak bir şeyler söylüyor fakat nefes nefese bir şekilde bağırdığı için bu sefer Chris Jericho'nun söyledikleri anlaşılmıyor. Chris Jericho ilk olarak Sami Zayn'ı raptiyelerin önüne doğru getiriyor. Sami Zayn'ın karnına bir tekme geçiriyor ve kafasını bacaklarının arasına alıyor. Şimdi ise kaldırıyor ve Butterfly Powerbomb! Raptiyelerin üzerine! Başarılı! Raptiyeler Sami Zayn'ın sırtına saplanıyor. Kameralar Sami Zayn'ın sırtını çekiyor. Sadece sırtına değil aynı zamanda ensesine ve kollarına raptiyeler saplandığını görüyoruz. Chris Jericho ayağa kalkıyor. Sami Zayn'in kafasına doğru Stomp darbeleri vurmaya başlıyor. Chris Jericho şimdi masayı açıyor. Ringin ortasına kuruyor. Şimdi ise Sami Zayn'ı masanın üzerine yatırıyor. CHRIS JERICHO GÖZÜNÜ İPLERE ÇEVİRİYOR ARDINDAN MASAYA BAKIYOR. İYİCE AYARLAMAK İÇİN MASAYA BİRKAÇ SANTİM İTİYOR. ŞİMDİ İPLERE DOĞRU KOŞUYOR VE LIONSAULT! LIONSAULT!

SAMI ZAYN ÇEKİLİYOR VE CHRIS JERICHO BOŞTAKİ MASAYA DÜŞÜYOR! MASA PARÇALANIYOR. CHRIS JERICHO ACI İÇİNDE KIVRANIYOR. SAMI ZAYN İPLERE DOĞRU UZANMAYA ÇALIŞIYOR. ŞİMDİ İPLERE TUTUNARAK DOĞRULUYOR. CHRIS JERICHO'NUN KALKMAYA ÇALIŞTIĞINI GÖRÜYOR. SAMI ZAYN'DEN CALF KICK! CHRIS JERICHO YERDE! SAMI ZAYN ŞİMDİ CHRIS JERICHO'YU KALDIRIYOR VE KÖŞEYE GÖNDERİYOR. CHRIS JERICHO KÖŞEDE ÇÖKÜYOR VE YASLANMIŞ ŞEKİLDE YATIYOR. SAMI ZAYN KENARDA DURAN ÇÖP KOVASINI ALIYOR VE CHRIS JERICHO'YA YASLIYOR! BUNU GERÇEKTEN YAPACAK MI? SAMI ZAYN DİĞER KÖŞEYE GİDİYOR VE KÖŞEYE ÇIKIYOR. ŞİMDİ İSE COAST TO COAST!

SAMI ZAYN HAVADA SÜZÜLÜRKEN AYNI ESNADA BİR SES YÜKSELİYOR...

UUUUUAAAAAAAAAAAAAAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞHHHHHHHHHHHHH!

020_HIAC_10252020EJ_27396--f62a73c535e7766eecd4ed266df07adf.jpg

SPEAR! SPEAR! ROMAN REIGNS HAVADA AVLIYOR SAMI ZAYN'I SPEAR İLE GÖMÜYOR YERE! SEYİRCİLER BU HAREKETİN ARDINDAN ÇILDIRMIŞ GİBİ REAKSİYON VERİRKEN ROMAN REIGNS SAMI ZAYN'IN ÜZERİNE YATIYOR VE TUŞA GİDİYOR: 1...2...

CHRIS JERICHO FIRLIYOR VE TUŞU BOZUYOR. HAKEM TAM ELİNİ VURACAĞI ANDA CHRIS JERICHO TUŞU BOZMAYI BAŞARIYOR. KENDİSİ BİLE BUNA İNANAMIYOR. FAKAT HIZLICA AYAKLANIYOR. ŞİMDİ ROMAN REIGNS'IN KALKMASINI BEKLİYOR VE CHRIS JERICHO'DAN CODEBREAKER!

HAYIR HAYIR! ROMAN REIGNS HAVA TUTUYOR ONU VE POWERBOMB POZİSYONUNA ALIYOR VE POWERBOMB! BAŞARILI! ROMAN REIGNS ŞİMDİ KÖŞEYE GEÇİYOR VE BİR KEZ DAHA TAUNT ATIYOR. ŞİMDİ İSE SPEAR İÇİN KOŞUYOR! VE SPEAR!

CHRIS JERICHO ÇEKİLİYOR! ROMAN REIGNS KAFASINI KÖŞEYE ÇARPIYOR! ROMAN REIGNS KAFASINI TUTARAK ARKASINA DÖNÜYOR DERKEN JUDAS EFFECT! JUDAS EFFECT!

BAŞARILI! CHRIS JERICHO, SAMI ZAYN'I ÇEKİYOR VE ROMAN REIGNS'IN YANINA KOYUYOR. YAN YANA YATAN İKİLİNİN ÜZERİNE YATIYOR VE TUŞA GİDİYOR: 1...2...

3!

Kazanan ve Hala Tartışmasız GWA Şampiyonu: Chris Jericho

Chris Jericho başarıyor! Bu zorlu gecede kemerini korumayı başarıyor. Chris Jericho bir süre yerden kalkmıyor. Kameralar yerde yatan üç ismi tepeden çekerken kafes yavaş yavaş kalkıyor. Hakem ringin dışına çıkıyor ve kemeri kenardan alıp ringe getiriyor. Hakem, Chris Jericho'ya destek olarak ayağa kaldırılıyor. Chris Jericho kemerini alıyor ve bir süre bakıyor. Şimdi kemerine bir öpücük konduruyor ve havaya kaldırıyor.

jericho-aew.jpeg

JERICHO! JERICHO! JERICHO! JERICHO! JERICHO! JERICHO! JERICHO! JERICHO! JERICHO!

Chris Jericho kemerini havada tutuyor ve şimdi pyrolar patlamaya başlıyor. Chris Jericho köşeye çıkıyor ve köşede kemerini havaya kaldırıyor. Sevinç kutlamalarına devam ederken ekranlara maçın tekrar görüntüleri geliyor. Maçın sonunda Roman Reigns tuştan omzunu kaldırdığını görüyoruz fakat Sami Zayn için aynı durum geçerli değil. Sami Zayn'ın hareketsizliğinin sonucunda Jericho maçı tartışmasız bir şekilde kazanıyor. Maçın tekrar görüntülerini izledikten sonra tekrar ringe dönüyoruz. Görevliler ringin dışını temizlerken Chris Jericho ringin içinde kutlamaya yapmaya devam ediyor. Şimdi dönüyor ve seyircilere bağırıyor.

Chris Jericho: Asıl tartışmasız olan bu kemer değil. Tartışmasız olan benim! GWA'nin ve dünyanın tartışmasız en iyisiyim. Yerde yatan şu iki adamı görüyor musunuz? Ben Chris Jericho'yum! Be-

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=OnXxfPsjT7A[/ame]
maxresdefault.jpg

CULT OF PERSONALITY! HERKES ÇIĞLIKLAR EŞLİĞİNDE KAFASINI GİRİŞE DOĞRU ÇEVİRİYOR. MÜZİK BİR SÜRE DEVAM EDİYOR. CM PUNK İLE İLGİLİ GÖRÜNTÜLER İZLİYORUZ. CHRIS JERICHO AĞZI AÇIK BİR ŞEKİLDE GİRİŞE BAKIYOR. SEYİRCİLER BU SEFER CM PUNK CHANTLERİ ATIYORLAR!

3-U0se.gif

KISA BİR SÜRE SONRA İSE CM PUNK GİRİŞTE GÖRÜNÜYOR. CM PUNK BURADA! CM PUNK TEKRAR GWA'DA! BİRKAÇ ADIM ATIYOR VE ETRAFINA BAKIYOR. DERİN BİR NEFES ALIYOR VE RİNGE DOĞRU DOĞRU İLERLEMEYE BAŞLIYOR. CM Punk şimdi aprona zıplıyor ve paralel iplere tutunuyor. Elini kulağına götürüyor ve seyircilere bakıyor. Seyircilerin reaksiyonu iyice yükseliyor. Arenada muazzam bir gürültü var. Locked & Loaded'ın atmosferi CM Punk'ın dönüşüyle daha farklı bir boyuta ulaşıyor. CM Punk şimdi köşeye çıkıyor ve taunt atıyor.

raw_11142011jg_0311-16_9.jpg

CM PUNK! CM PUNK! CM PUNK! CM PUNK! CM PUNK! CM PUNK!

CM Punk köşeden iniyor ve Chris Jericho'nun karşısına dikiliyor. Şimdi gülümseyerek Chris Jericho'ya doğru el sallıyor. Chris Jericho öfkeli bir şekilde bakıyor şimdi. Suratındaki kanı siliyor ve kafasını kaldırıp yaklaşıyor CM Punk'a. İkili face to face yapıyorlar. Seyircilerden YES chantleri yükseliyor. Ardından ise tekrar CM Punk chantleri yükselmeye başlıyor. İkili bakışmaya devam ediyorlar. Chris Jericho kafasını iki yana sallıyor. Şimdi ise elindeki kemeri havaya kaldırıyor. CM Punk gülümseyerek kemere bakıyor ardından ise tekrar Chris Jericho'ya çeviriyor kafasını.

Chris Jericho aniden kemerini aşağıya indiriyor ve ringin dışına çıkıyor. Kendi kendine söylenerek kafasını çevirmeden terk ediyor ringi. Birkaç adım gittikten sonra ringin dışında kafasını CM Punk'a çeviriyor. CM Punk seyircilere doğru bakıyor ve taunt atıyor. Ardından ise Chris Jericho'yu gösteriyor. Chris Jericho kemeriyle geri geri gidiyor ve havaya kaldırıp seyircilere gösteriyor.

chris-jericho.jpg

Chris Jericho: Sizin şampiyonunuz benim. Bu benim gecem! Sammy! Bitir şu aptalın işini!

Chris Jericho'nun bu sözlerinden sonra CM Punk'ın arkasını işaret ediyor. Sammy Guevara ringe dalıyor derken CM Punk birden bunu durumun farkına varıyor ve Sammy Guevara'yı omuzluyor. Şimdi ise Go To Sleep! CM Punk tişörtünü çıkartıyor ve fırlatıyor. Şimdi iplere doğru yaslanıyor ve Chris Jericho'ya bakarak taunt atıyor. Şimdi ise geri geri ringin ortasına gidiyor ve alaycı bir ifadeyle bakıyor. Seyircilerden yoğun bir reaksiyon var CM Punk için! CM Punk seyircilere bakıyor ve taunt atarak bu desteklere karşılık veriyor.

3vFjqRz.gif

CM PUNK! CM PUNK! CM PUNK! CM PUNK! CM PUNK! CM PUNK! CM PUNK! CM PUNK!

Seyirciler chantler atarken Chris Jericho girişte öfkeden deliye dönüyor. CM Punk'ın müziği çalmaya başlıyor. CM Punk ve Chris Jericho ikilisi birbirlerine bakarken kameralar iki ayrı açıdan çekiyor. CM Punk burada! CM Punk tekrar GWA kadrosunda. CM Punk köşeye çıkıyor ve kollarını iki yana açıyor.

Şov bu görüntülerle son buluyor!

Locked & Loaded 2021 GWA Entertainment TM & © 2021 All Rights Reserved

Kjetill

Hayter's Gonna Hate
Konular
3,856
Hook
İlk yazan biz olalım madem. Mrb.

Mark Henry Seveni

Hall of Pain
Konular
2,665
Mark Henry
-
Promolar kesildi
Karşılıklı laflar edildi
Locked&Loaded gecesi
Shield ve Angels ezildi.

Güzel bir şov diliyorum.

Kevin Steen

Gypsy
Konular
1,377
Roman Reigns
Bray Wyatt
Bir PPV öncesi, en çok konuşma gösterisi ve promo atılan PPV bu olabilir.

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
163
Lacey Evans
Lacey Evans
Alandayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...