RPG GWA - Locked & Loaded 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bay Piyanist

Babuş
Konular
138
Braun Strowman
Issiah "Swerwe" Scott
Aksiyon ve gizem dolu bir şov bitti.. iyi geceler.

Konular
281
-
Liv Morgan
Şov baştan aşağı mükemmeldi. Roll-up'a gitmemin arkasında bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Ciampa ve Johnny'nin arasının bozulması, bir yanda UE ekibi bizim olaylar nereye doğru gidecek çok merak ediyorum. Uzun bir şov oldu ama bu kadar yazılan şeyin kısa bir şova sığdırılması mümkün gözükmüyor. Jericho'nun kazanmasına sevindim. Ana maçtaki tüm isimler hak ediyordu ama gerek Zayn ve Roman'ın ilk kemer maçı olması gerek Jericho'nun şampiyonluğunun bana zevk vermesinden dolayı bir tık daha çok onun almasını istiyordum. Punk'ın return yapması ise şovda olan her şeyi unutturdu cidden, oyuncusuna başarılar diliyorum. Jericho'nun yine önü kalabalık olacak gibi. Başta yazar ekibinin sonra tüm oyuncuların emeğine sağlık.

Kjetill

Hayter's Gonna Hate
Konular
3,856
Hook
Şov baştan sona kusursuz ilerledi. Kapanışta CM Punk'ın dönüşü de güzel bir sürpriz oldu. Gelecek oldukça parlak. Ekibin sonsuz kere eline sağlık.

Kevin Steen

Gypsy
Konular
1,377
Roman Reigns
Bray Wyatt
Roman Reigns'in son kısımda kalkan omuzu, şovun özetidir. Kick-Off dahil baştan sona kendini keyifle takip ettiren bir PPV oldu. Shield'in takım kemerlerini almasına çok sevindim. Hardcore tarafı bayağı bir karıştı ve yeni bir çetenin türemesi hiç hoşuma gitmedi. Lacey Evans ve Ryback favori çıktıkları maçı kazandılar. Ryback babaya saldıran gizemli adamların hikayesini merakla bekliyoruz. CM Punk'ın debutu? Kusursuz. Ekibin eline sağlık. CM Punk araya girmezse Jericho'yu tekrar alacağım.

Westron

Rated Superstar Edge
Konular
952
-
Şov harikaydı, ekibin eline koluna sağlık.

Khrimur

ACKNOWLEDGE ME
Konular
185
Ryback
Ryback
Bir balon daha GWA evrenine katılmış harika!

Aschentef

Banned
Konular
2,726
Cody Rhodes
Johnny Gargano
Bir balon daha GWA evrenine katılmış harika!

Ryback-imita-a-CM-Punk-1.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...