RPG GWA - Locked & Loaded 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Khrimur

ACKNOWLEDGE ME
Konular
185
Ryback
Ryback
Ryback-imita-a-CM-Punk-1.gif

😳😳😳

Hell's Gate

Dark Side
Konular
1,869
Undertaker
Undertaker
ŞOV EF-SA-NE! Mükemmel bir şov oldu. Anna Jay'in kazanması, bunun normal bir maçtansa bir feud olacağını işaret ediyor. Bray Wyatt'ın sahibinin aktif olmaması çok kötü Lacey'nin yolu ne olur tam kestiremiyorum. Contender maçında Johnny Gargano vs Tommaso Ciampa feudu başladı diyebiliriz herhalde Tanrıların Hediyesi kemeri için olur bu. Reigns ile Kane'in rekabetim çok güzeldi. UE bence takımlar kemerine yürür, Cena ne yapar belli değil zaten. Sami Zayn hala ana kemer potasında olur gibi düşünüyorum. Reigns zaten sabitlendi. Kane ise yeni çıkan kemer turnuvasına çıkacak sanırım kazanacağımı düşünüyorum. Artık ilk kemerimizi alalım. Ama ana kemer potasına yakın bir zamanda tekrardan çıkarım umarım. Ryback ile Scott feudu devam eder bence, o kişilerin kim olduğunu çok merak ediyorum. Shinsuke yine öyle takılır HC için zaten net bir şey söylemek zor. HoP bence ayrılacak yani tekli devam ederler. Teddy PLAYA ne yapar bilemiyorum ama karakter çok efsane. Chris Jericho yine kemerini korudu artık ben bile tartışmasız olduğunu kabullendim. Reigns zaten dediğim gibi bu kemerin peşinden koşar, Sami Zayn de öyle olur. CM PUNK! Evet! CM Punk acayip güzel oldu yeni kan lazımdı bir şey itiraf etmek istiyorum. Ben CM Punk'ın döneceğini fotoğraflardan çözmüştüm nasıl çözdüğüm aşağıda var. Tek söyleyeceğim bizi yeni şeyler bekliyor. ŞOV 10 NUMARA 100.000 YILDIZ!:bira:yaz

cm_punkfoto.png

Ben gördüğünüz fotoğrafı google'a arattırmıştım, şovdan önceki günün gecesinde yapmıştım bunu. Sonra sayfayı aşağı indirdiğimde o yazıyı gördüm. YT'a hemen girip Cult of Personality yazdım. Orjinal versiyonunda bu fotoğrafları gördüm ve bunun CM Punk olduğunu anladım.

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=7xxgRUyzgs0"]https://www.youtube.com/watch?v=7xxgRUyzgs0[/ame]

Ancak heyecanı kaçmasın diye kimseye söylemedim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...