RPG GWA - Money In The Bank 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
507
Güzel maçlar oldu, keyifli bir şov oldu, kazananları tebrik ediyorum. Kendi açımdan kötü bir şov geçirdim, neredeyse doğru düzgün ayakta kalamadım bile. Maçın yarısında dışarıda vakit geçirdim, maçın sonunda da Haskins'in öylece kazanmasını bekledim. Hatırlamak istemeyeceğim bir şov benim için. Diğerleri için güzel şov oldu. Ekibin eline sağlık.

The Lone Man

consigliere
Konular
1,153
Stone Cold Steve Austin
-
Sadece kendi olduğum kısmı takip ettim. Bırakacağımı size (ekibe) daha önce de söylemiştim. Sunduğunuz fırsatlar için bir kez daha teşekkür ederim. Şova gelince ise Barrett'ın ana kemeri kazanacağını düşünüyordum ama Punk Cengiz Han olup katliam yapmış. İlk çanta maçında favori Cody idi. Sessiz sedasız ortada gezen Haskins'in de alacağını düşünüyordum. Aldığı için tebrik ederim. Roddy de ben tokatladığımdan beri ilk kez kendine gelip başarı kazanmış, onu da tebrik ederim. Şov için ise elinize sağlık. :eyv

İsmin ağırlığı bile ilk 10bin'e yerleşecek diyor. Valla ben teslim oldum.

5 ay sonra operasyon var, ne teslimiyeti???

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,109
Carlito
Bray Wyatt'ı başarısından ötürü tebrik ederim. Kendisi yakın zamanda ana kemerle de görmeyi dilerim. Aynı zamanda The Rock'ı da tebrik ederim. Böylece GWA'nın en uzun süreli şampiyonu ben oldum. hehe Barrett'ın Nexus göndermesi yapmış. Cena ile bire bir feuda girecektir. Punk da ana maçı alamadığı için ağlayabilir. Mark Haskins'i başarısı için tebrik ederim. Ben bu gece bana cash yapar diye düşünmüştüm ama bir süre çanta ile takılacak anlaşılan. Strong da çantayı almış. Matt Hardy'i silmişiz. Maçtan sonra da deli aksiyon olmuş. Strong reyiz keşke Punk'a had bildirseymiş. Benim şovumu çaldı zira.

dwayde

Brock Lesnar fanıyım
Konular
849
Randy Orton
Mundo ve Punk... Güreş dünyasında bir McMahon'la uğraşmanın iyi sonuç getirmeyeceğini halen anlamamış olmanız biraz zeka problemini göstermiyor mu?

AlperMizanin

Kayıtlı Üye
Konular
511
Bryan Danielson
Sami Zayn
Favorim Strong almış diğer çantayı, niye bilmiyorum ama bu adama kanım RVD zamanlarından beri ısınıyor. (yamulmuyrosam RVD oynamıştı) Sondaki brawl'ı ise tam anlayamadım, bir kaç kere daha okumam gerekiyor, olayların gidişatı ise baya merak uyandırıcı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...