RPG'de MITB şovları hep büyük olaylara sahne oluyor. İhanetler, geri dönüşler, hak ettiği mertebeye ulaşan underdog isimler... Sürprizlerle dolup taşıyor şovlar. Tabi bunda şovun temasını oluşturan merdiven maçlarının büyük etkisi var. Çoklu maçlar her zaman daha aksiyonlu ve daha heyecan vericidir. Bir de üstüne işin ucunda galibini doğrudan kemer maçına götüren MITB çantası olunca keyif katlanıyor haliyle. Delilik derecesinde epik maçlar izliyoruz. Bu maçların havası şovun kalanına da sıçrıyor genellikle. RPG'nin 4 büyük PPV'ünden biri niteliğinde MITB. Royal Rumble'dan sonra okuması, takip etmesi en keyifli şov benim için. MITB 2020'yi okurken de içimde o rol yapma ateşini tekrar hissettim.
Rosterda Hunico gibi ticket seller diyebileceğimiz türden oyuncuların hala bulunuyor olması sevindirdi. Üstat Ensiferum da tam gaz devam ediyor anlaşılan Wyatt'ı ile. Cody karakteri de bayağıdır buralarda gördüğüm kadarıyla, böyle devam ederse şirketin ilk HOF larından olabilir.
Best Friends adlı ekip büyük bir iz bırakmış. Kemerleri Curse'den daha uzun süre tutmuş olmaları hiç hoşuma gitmedi açıkçası. Yine de sahipleri Taylan ve Ekrem'in ne kadar iyi oyuncular olduğunu bildiğimden o kadar da isyan etmiyorum bu duruma.d
Chris Brookes'u normalde hiç sevmem ama sahibinin iyi performans gösteriyor olduğuna eminim, çifte zaferi için tebrik ederim kendisini.
Çok güzel bir şov olmuş. Tekrar oynayasımı getirdi bu şovu okumak. Maçlar epikti. İlgimi çekecek storylinelar da bolca var gibi. Şovları takip ettikçe kafamda her şey daha da netleşecektir. Ellerinize sağlık.