RPG GWA - Money In The Bank 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
222
Jade Cargill
Kevin Steen
RPG'de MITB şovları hep büyük olaylara sahne oluyor. İhanetler, geri dönüşler, hak ettiği mertebeye ulaşan underdog isimler... Sürprizlerle dolup taşıyor şovlar. Tabi bunda şovun temasını oluşturan merdiven maçlarının büyük etkisi var. Çoklu maçlar her zaman daha aksiyonlu ve daha heyecan vericidir. Bir de üstüne işin ucunda galibini doğrudan kemer maçına götüren MITB çantası olunca keyif katlanıyor haliyle. Delilik derecesinde epik maçlar izliyoruz. Bu maçların havası şovun kalanına da sıçrıyor genellikle. RPG'nin 4 büyük PPV'ünden biri niteliğinde MITB. Royal Rumble'dan sonra okuması, takip etmesi en keyifli şov benim için. MITB 2020'yi okurken de içimde o rol yapma ateşini tekrar hissettim.

Rosterda Hunico gibi ticket seller diyebileceğimiz türden oyuncuların hala bulunuyor olması sevindirdi. Üstat Ensiferum da tam gaz devam ediyor anlaşılan Wyatt'ı ile. Cody karakteri de bayağıdır buralarda gördüğüm kadarıyla, böyle devam ederse şirketin ilk HOF larından olabilir.

Best Friends adlı ekip büyük bir iz bırakmış. Kemerleri Curse'den daha uzun süre tutmuş olmaları hiç hoşuma gitmedi açıkçası. Yine de sahipleri Taylan ve Ekrem'in ne kadar iyi oyuncular olduğunu bildiğimden o kadar da isyan etmiyorum bu duruma.d

Chris Brookes'u normalde hiç sevmem ama sahibinin iyi performans gösteriyor olduğuna eminim, çifte zaferi için tebrik ederim kendisini.

Çok güzel bir şov olmuş. Tekrar oynayasımı getirdi bu şovu okumak. Maçlar epikti. İlgimi çekecek storylinelar da bolca var gibi. Şovları takip ettikçe kafamda her şey daha da netleşecektir. Ellerinize sağlık.

BF > CURSE

Ağlama.

Bogi

Banned
Konular
571
Valla teker teker isim isim yazmayacağım ama kazanan, yeni kemer kazanan ve kemerini korumuş herkesi tebrik ediyorum. Çok keyifli bir şov olmuş. Çanta maçları çok iyi, öteki maçlarda keza öyle. İlk çıktığım PPV'den tabii ki bir galibiyet beklemiyordum ama MITB'in ve merdiven maçlarının efsanesi kıvamında bir karakterimin maçında keyifli spotlar yakalamış olması mutlu etti.

Yeni isimleri görmüş olmak keyiflendirdi. Güçlenen kadrosu ile RPG çok daha keyifli ilerleyecektir hiç şüphem yok bu konuda. Ekibin ellerine sağlık, sonraki şovda görüşürüz.

(Takip edemedim zira final haftam + aptal bir şekilde haftasonu okula gidip proje teslim etmem gerekiyordu. PPV'yi kaçırdığıma çok üzüldüm ama kısmet değilmiş demek geliyor içimden sadece.)

déadlyonévicé

Hollywood, we never going down.
Konular
196
-
-
RPG'de MITB şovları hep büyük olaylara sahne oluyor. İhanetler, geri dönüşler, hak ettiği mertebeye ulaşan underdog isimler... Sürprizlerle dolup taşıyor şovlar. Tabi bunda şovun temasını oluşturan merdiven maçlarının büyük etkisi var. Çoklu maçlar her zaman daha aksiyonlu ve daha heyecan vericidir. Bir de üstüne işin ucunda galibini doğrudan kemer maçına götüren MITB çantası olunca keyif katlanıyor haliyle. Delilik derecesinde epik maçlar izliyoruz. Bu maçların havası şovun kalanına da sıçrıyor genellikle. RPG'nin 4 büyük PPV'ünden biri niteliğinde MITB. Royal Rumble'dan sonra okuması, takip etmesi en keyifli şov benim için. MITB 2020'yi okurken de içimde o rol yapma ateşini tekrar hissettim.

Rosterda Hunico gibi ticket seller diyebileceğimiz türden oyuncuların hala bulunuyor olması sevindirdi. Üstat Ensiferum da tam gaz devam ediyor anlaşılan Wyatt'ı ile. Cody karakteri de bayağıdır buralarda gördüğüm kadarıyla, böyle devam ederse şirketin ilk HOF larından olabilir.

Best Friends adlı ekip büyük bir iz bırakmış. Kemerleri Curse'den daha uzun süre tutmuş olmaları hiç hoşuma gitmedi açıkçası. Yine de sahipleri Taylan ve Ekrem'in ne kadar iyi oyuncular olduğunu bildiğimden o kadar da isyan etmiyorum bu duruma.d

Chris Brookes'u normalde hiç sevmem ama sahibinin iyi performans gösteriyor olduğuna eminim, çifte zaferi için tebrik ederim kendisini.

Çok güzel bir şov olmuş. Tekrar oynayasımı getirdi bu şovu okumak. Maçlar epikti. İlgimi çekecek storylinelar da bolca var gibi. Şovları takip ettikçe kafamda her şey daha da netleşecektir. Ellerinize sağlık.
Sen beni Matanza olarak bilirsin ama mezarına Chris Brookes olarak çıka gelirim belli mi olur

The Vuslat

Loup À Crinière
Konular
693
Wade Barrett
Dün iki sezon boyunca hiç yapmadığım bir şeyi yaptım şovun ortasında bizim maçtan sonra bilgisayarı kapatıp takibi bıraktım bizim maça kadar her şey çok güzel gidiyordu bizim maçtan sonra da her şey çok güzel gitti şovda genel olarak bir sorun yok ama bizim maçın bu kadar kısa sürüp beklentileri karşılayamaması bende büyük bir hayal kırıklığı yaratıp şevk kırdı hele ki şovdan önce bütün katılımcıların büyük bir emek sarf ederek keza mobilden keza bilgisayarlarından iki sayfalık dolu dolu bir promo kesmesinden sonra. Bu duruma bizim maçın diğer katılımcıları katılır mı bilemem ama ucundan da olsa benimle aynı fikirde olduklarını düşünmekteyim, maçın kazananıyla alakalı kesinlikle bir sorun yok kendisi zaten sevdiğim bir isimdir Will Ospreay zamanlarından beri, sapına kadarda hak ettiği bir başarıydı kutlarım kendisini. Ortada genel olarak bir emek var bu kesinlikle yadsınamaz zaten telefonumdan şovun kalan kısmını takip ettim ama sıcağı sıcağına yorum yapmamanın daha sağlıklı olacağını düşündüm ve bugün yorum yapmayı uygun gördüm kendime her neyse ME başladığında Fener'in maçını izliyordum maçın ilk yarısı bitti ME hala devam ediyordu ortada büyük bir uğraş var bunu görememek emeğe saygısızlık olur ki bu zaten benim kesinlikle tasvip etmediğim bir durum. Hepimiz olgun insanlarız bizi burada tutan, bize şov takibi yaptıran bu oyundan zevk alışımız kimse bizi burada zorla tutmuyor kah gelip burada bir haftalık şovda diğer kullanıcılar ile
keyifli muhabbetlere girerek bütün haftanın sinirini stresini atıyoruz ama ikinci sezondan beridir neler yaptığımı neler amaçladığımı anlayamadığım bir durum var ortada önümü kestiremiyorum bakalım daha neler göreceğiz fazla uzatmak istemiyorum şov için teşekkürler dileyip şovda emeği bulunan herkesin teker teker emeğine saygı duyuyorum. Diğer şovlarda görüşmek üzere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...