RPG GWA - Money In The Bank 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
222
Jade Cargill
Kevin Steen
Şovun büyük bir kısmında müsait olamadım ne yazık ki. Şimdi ise yorum yapmak için kendimi hazır gördüm, tüm bu olanlardan sonra.

Ümidi kısmında yarıldım açılışın, onun dışında pek bir şey diyemeyeceğim ilk segmentin kalanı hakkında. Bryan vs. Hunico gayet tadında, güzel bir maç olmuş ve farklı bir sonla bitmesi güzel olmuş. Beğendim.

r/gwamemes

Cena vs. Cole maçı genel olarak tatmin edici bir uzunlukta olsa da benim biraz beklentimin altında kaldı. Ancak Cena'nın maçtaki booklanış şekli gayet iyiydi. Kağan seni seviyorum aşkım. <3

r/gwamemes

Oğlum... O siparişin asla yenemeyecek olması... AH.

RPG tarihinin en uzun reignini daha uzun bir reigne çevirebilecekken ihanet... Cidden içim parçalandı ya. O tekmenin "cılız" gelişi bile çok şey anlatıyor be. Bana yanımda eşlik ettiğin için teşekkürler Taylan, şimdi karşı karşıya olacağız ve ne yazık ki hayal kırıklığıyla sonuçlanacak maç senin için. :) uyy ( it hurts be abi ) Paul Ellering's gei btw. Love ya Tazz, ur right.

r/gwamemes

Bence gecenin ilk çanta maçı olarak gayet tadında bir süreyle sonuçlandı maç. ITA galibiyeti çok kesindi ve en çok desteklediğim isimdi kendisi. Barrett artık bundan sonra alır götürür bir şeyleri MITB sezonunu da boş geçtiğine göre.

r/gwamemes

CHRITA BROOKES BABA DİYEREK GEÇİYORUM. GÖRDÜĞÜM EN İYİ KEMER ZAFERLERİNDEN BİRİ.

Bu maç çok net Ember'ın hakkıydı. Tadım kaçtı, Ember umarım Kana gibi boş işlerle uğraşmayıp daha ciddi bir şeye odaklanır ve ciddi bir başarı elde eder. Axel da hakkını arayabilir Nitro'nun safına geçip bu arada.

r/gwamemes

Nitro - Axel ve yanlarına 2 kişi daha bekliyorum şunları gömmeleri için. Biri Ember, biri de başka bir menajer olabilir elde olursa eğer. Bot da olabilir.

Benim için hüzün dolu bir şov oldu ve birkaç maçta bayağı ters köşe oldum. Ekibin ellerine sağlık.

Git kankan ve Bayley ile threesome yap benim asabımı bozma.

:Kaaba:

iyilik yaıpn la diyom

Adam şovu takipten çıktı. İnşallah kaçmıştır.

FK U CHUCKIE! *CLAP CLAP CLAP CLAP CLAP* TEZAHÜARTLARINI DUYMAK İSTİYOR KULAĞIM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...