RPG GWA - No Way Out 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Hellraiser

#Uncencored
Konular
108
Stone Cold Steve Austin
-
Kazanan herkese tebrik ediyorum. Yine kötü bir sonuçla karşılaşsam bile gayet güzel bir maç çıkarttığıma inanıyorum, diğer maçlardan gayet iyiydi fakat bizim maçın çok ayrı bir havası vardı bana göre. Neyse ekibin ellerine sağlık bir daha ki sefere.

Flip Flop 'N Fly

tatildeyim
Konular
120
Dusty Rhodes
Jim Cornette
Şovun her yerinde canlı değilim işimden dolayı ancak şovu tamamen okudum. Janela ve Wyatt galibiyetleri beni en çok mutlu eden galibiyetler oldu. GIS final maçı çok güzeldi ancak promolara az dikkat edilebilirdi. En güzel maçta kanımca International Championship maçıydı. Şovu çalan maç diyebilirim. Son olarak en beğendiğim segmenti de söyleyip değerlendirmemi noktalayım. Man Adasındaki Miz şirketi mükemmel olmuş.

Ayrıca ben ile Ekrem'i destekleyen herkese teşekkür ederim. BEST FRIENDS olarak güzel bir reign yapmak en büyük hedefimiz.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konular
48
Scott Steiner
Kazananları tebrik ederim, yazanların da ellerine sağlık. Komedi absürt tarz bir promo kesmiştim ama bu şovdan anlaşılan şirketle ve ya o tarafla ilgili olaylara girişeceğiz anlaşılan. Ya da öylesine bir segmentti... Göreceğiz. Ne olursa ona doğru keseriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...