RPG GWA - One Night Stand 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OnurDies

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Konular
205
Eddie Guerrero
Truth Martini
Uzun; ama baya güzel bir şovdu. Herkes, her şey çok agresifti. Elinize sağlık.

Ensiferum

Днепропетровск
Konular
631
Bray Wyatt
Bray Wyatt
Ekibin eline sağlık güzel şov oldu.

Mr.Pacman

Back In Purple
Konular
407
Dirt Sheet Mah., Nitro Sok., Slamtown / ABD
Johnny Gargano
Johnny Mundo
5 saat boyunca bizimle olan herkese teşekkürler. Yorucu bir gün oldu. Çarşamba günü görüşmek dileğiyle, kazananlara tebrikler.

Hepimizin beklentisini karşılayan; hayvan gibi kaliteli ve uzun bir şov yazdığınız için asıl teşekkür sizin, ekibin eline sağlık.

OnurDies

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Konular
205
Eddie Guerrero
Truth Martini
HARİKAAA.

JcrrMD.png

Ben demiştim sana.

Konular
267
-
-
Ekibin emeğine sağlık, bol kanlı ve aksiyonlu bir şova tanıklık ettik. 5 saat sürdü neredeyse, muazzam bir izole günü geçirdik.

Stayin Alive

Kayıtlı Üye
Konular
1,963
Sami Zayn
Sami Zayn
Şov şöyle veya böyle bitti. Ama bitti. Kazananlara tebrikler. Bana oynanan oyunda başarılı olup beni ince ince doğrayanlara da tebrikler. (Daha PPV galibiyetim yok altını çizeyim.) Balor'a özellikle tebrikler 2 yıl sonra güzel başarı. Yara yara aldı. Tamamen kızaran bu şovda emeği geçen herkesin eline sağlık.

Konular
281
-
Liv Morgan
Tebrikler Finn. Şov çok güzeldi. Ekibin emeğine sağlık.

déadlyonévicé

Hollywood, we never going down.
Konular
196
-
-
Öncelikle Balor'u tebrik ederek giriş yapayım. Şovda gayet güzeldi ekibin emeğine sağlık.

Ben kendi maçımdan da şahsen çok keyif aldım, neredeyse her şey son derece istediğim gibi gitti ve karakterin aslında o ITA tarafının psikopatlığının bu kadar açık bir şekilde vurulması gerçekten sevindirici bir olaydı benim için. Tek üzüldüğüm taraf Balor'un Demon King muhabbeti gibi benim müritlerimin bu kadar basitleştirilmesi oldu yani çok basitçe kayboldular ortadan ve biraz değersizleştirildiler. Onların ilk ciddi görünümleri ve benimde bu senaryomun önemli bir noktasıydı, bu yüzden bu kadar basit bir biçimde etkisiz hale gelmeleri bana kalırsa yanlış ve biraz da inandırıcılığı azaltıyor gibi geldi bana ancak bu kadarı da olsun diyorum. Benim ilk ana kemer tecrübem ve serüvenim idi bu yüzden bilmiyorum ne kadar hakkını verdim ama umarım herkes olumlu fikirlere sahip olmuştur. İyi geceler dilerim, tekrardan ekibin emeğine sağlık ve tekrardan tebrikler Balor.

Konular
507
Şov baya iyiydi. ONS kesinlikle beklentinin üzerinde bitti. Şovu takip eden, yazan herkesin eline emeğine sağlık. Kazananları tebrik ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...