RPG GWA - One Night Stand 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Vuslat

Loup À Crinière
Konular
693
Wade Barrett
Şov çok kaliteliydi beklentileri fazlasıyla karşıladığını düşünüyorum emeği geçen herkesin teker teker emeğine sağlık şunu da ayrıca belirtmek istiyor Barrett vs Roderick maçını yazanı özel olarak tebrik etmek istiyorum şovun en iyi maçlarından biriydi gerçekten yazanın,kafa yoranın emeğine sağlık. Son olarak da kazanan herkesi ayrı ayrı tekrardan tebrik ediyorum iyi akşamlar.

Gece

Night God
Konular
462
Finn Balor
2 yıl bu anın gelmesini bekliyordum. Bu öyle bir bekleyişti ki, bu öyle bir uzun süreçti ki. Karakteri aldığım ilk günü hala hatırlıyorum. Finn Balor karakteri ile buraya kadar gelmek aklımda olmayan bir şeydi, ama oldu işte. "One Night Stand" şovunda 2 yıl gibi bir süre sonra Finn Balor ana kemer almayı başardı. ITA ile olan feud'da gerek promo yazarken olsun, gerek şovda yaşadıklarımız olsun çok eğlendim. Böyle bir feud'da Finn'in kemer kazanması beni daha çok mutlu etti. Özellikle Demon King ve onun yenilmezlik serisi ortadayken, onun kaybetme ihtimali kazanma ihtimali ile eşitken. Demon kaybetseydi bu basit bir yenilgi olmayacaktı, gömülerek kaybedecekti. Henüz Finn'in Demon'a elveda demesi için çok erkendi. Gömülen kişi "ITA" oldu, onun ve müritlerinin sonu gelmiş oldu böylelikle. Bu şov için ekibe ve yine onlara Finn Balor'a GWA şampiyonluğunu layık gördükleri için teşekkür ediyorum.

déadlyonévicé

Hollywood, we never going down.
Konular
196
-
-
2 yıl bu anın gelmesini bekliyordum. Bu öyle bir bekleyişti ki, bu öyle bir uzun süreçti ki. Karakteri aldığım ilk günü hala hatırlıyorum. Finn Balor karakteri ile buraya kadar gelmek aklımda olmayan bir şeydi, ama oldu işte. "One Night Stand" şovunda 2 yıl gibi bir süre sonra Finn Balor ana kemer almayı başardı. ITA ile olan feud'da gerek promo yazarken olsun, gerek şovda yaşadıklarımız olsun çok eğlendim. Böyle bir feud'da Finn'in kemer kazanması beni daha çok mutlu etti. Özellikle Demon King ve onun yenilmezlik serisi ortadayken, onun kaybetme ihtimali kazanma ihtimali ile eşitken. Demon kaybetseydi bu basit bir yenilgi olmayacaktı, gömülerek kaybedecekti. Henüz Finn'in Demon'a elveda demesi için çok erkendi. Gömülen kişi "ITA" oldu, onun ve müritlerinin sonu gelmiş oldu böylelikle. Bu şov için ekibe ve yine onlara Finn Balor'a GWA şampiyonluğunu layık gördükleri için teşekkür ediyorum.
'' onun ve müritlerinin sonu gelmiş oldu böylelikle.''

Son demek için çok erken, henüz yeni başlıyoruz :)

Kötü bir niyetle yazmadım artık linçlemeyin beni yeter bu konudan çok çektim ben

Free The Flame

Kayıtlı Üye
Konular
595
Bobby Lashley
-
Şov şöyle veya böyle bitti. Ama bitti. Kazananlara tebrikler. Bana oynanan oyunda başarılı olup beni ince ince doğrayanlara da tebrikler. (Daha PPV galibiyetim yok altını çizeyim.) Balor'a özellikle tebrikler 2 yıl sonra güzel başarı. Yara yara aldı. Tamamen kızaran bu şovda emeği geçen herkesin eline sağlık.

Sen gerçekten ülkedeki futbol kulüpleri gibisin. Herkes sana kumpas kuruyor anasını satayım.

Free The Flame

Kayıtlı Üye
Konular
595
Bobby Lashley
-
Kazanan herkese tebrikler. Sert bir şov olmuş gibi gözüküyor.

Emba Mun'a gelecek olursak;

bekleyin olum rere alcam

Konular
3,386
Chris Jericho
Evil Kana
İşlerim olduğu için takip edemedim fakat gerçekten +18 tadında muazzam olaylar yaşatan ekibe çok teşekkür ederim. Ellerinize emeğinize sağlık.

Straight Edge Savior

Those Everyday Feels
Konular
4,926
Kazuchika Okada
-
Tebrikler Evil Kana ve tebrikler Jacobs. Moxley tüm gücüyle direndi ama Jacobs pes etmedi tüm gücüyle saldırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...