RPG GWA - One Night Stand 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Code Blue

Punk City
Konular
876
John Cena
John Cena
Şovu akşam sanıyordum. Moxley kazanmış, hak ediyordu bu galibiyeti. Evil Kana tekrardan kazanmış kemeri, tebrikler. Feathered & Hairy için sevindim, uzun zamandır kemerin peşindeydiler ve çok iyi bir takım oldular. Barrett vs Strong maçı çok iyi olmuş, Barrett uzun zaman sonra sağlam bir galibiyet aldı. Punk'ın kemeri kaybetmesini beklemiyordum. Finn Balor kemeri sonunda kazanmış, tebrikler. Güzel bir şov olmuş.

Straight Edge Savior

Don't Wanna Think
Konular
4,732
Kazuchika Okada
-
Sonunda Balor hak ettiğini aldı ve aşırı mutlu oldum. Hella olsun Finn Balor. <3 Şah mat ve oyun biter.

LeonardoAraujo

Urgan İpi
Konular
320
Raven
Adam "Hangman" Page
Uyuduğum için 2. yarıyı takip etmemiştim. Balor'a çok sevindim. OC ve WHC de beklentimin çok üzerinde geçmiş. Elinize sağlık.

DoctorMK

Banned
Konular
3,740
Dalton Castle
Öncelikle Balor olmak üzere tüm kazananları kutlarım. Şovun büyük kısmını canlı takip edemedim hasta olduğum için. Ellerinize sağlık.

Prince of Queens

Kayıtlı Üye
Konular
113
The Miz
-
Çok güzel şov oldu, kalan kısmı takip edemedim fazla ama eğlendim. Balor'u özellikle tebrik ederim. Uzun zamandır hak ediyordu. Emeğinize sağlık.

Bogi

Banned
Konular
571
Kısım kısım dün okusam da canlı olarak takip edemedim. Bütün olarak çok kaliteli şov, her cinsten mevzunun dönmüş olması falan okurken acayip bir keyif katıyor şüphesiz. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, benim için Randy ile beraber yeni bir yol gözükmüş gibi bakalım.

RPG'de niteliği yakalamışken nicelikte artar umarım biraz daha. Ekibin ellerine sağlık.

Ben Kero

Kayıtlı Üye
Konular
422
CM Punk
Montez Ford
Şovu canlı canlı takip ettik ama Fatih adlı şahıs yüzünden alanda olamadık. Açılış her PPV olduğu gibi muhteşem olmuş, güzel hypelandırmış. Çok beğendim o kısmı.

Moxley'in kazanacağını düşünüyordum zaten turnuvayı, onun tarafındaydık keza. RPG'nin en iyi oyuncularından birisi bence, hatta ilk sırada olabilir şu an için gözümde. Promolarını kesintisiz, akıcı olarak okuyabildiğim tek isim. Muhteşem yazıyor, tebrikler vodka reis. WHC maçını kaybetmiş ancak sonda mesajı vermiş. Victory Road'da kemere uzanır.

Ember Moon, Page maçı değişik olmuş. Tebrikler Erem. Page'in ana kemere oynayabileceğini düşünüyorum. Kenta sonuna geldi, hoş geldi. Çok büyük işler yapacağına inancım tam. Doktor ve Etem kazanmışlar, tebrik ediyorum. Doktor'un triple crown'unu da. Hunico segmentine gelecek olursak, Janela ile kardeşlermiş. Çok büyük şoka uğradım, net Mundo olmalıydı. Çok güzel bir storyline bizi bekliyor.

Bizim maç olağanüstü geçmiş, şovu çalmışız bile diyebilirim. Ancak ben karakteri bırakmadım, ekip sürekli ban yiyorum diye bıraktırmıyorsa tabii. Bir storyline'ın başlangıcıdır umarım. Morrison kazanmış, Taya daha büyük iş yapmış. Tebrikler. Luther dedeleri yamultmuş, güzel düşünülmüş. Rated-RKO gelmiş, takım kemerlerine oynarlar bence. Wyatt'ın peşlerini bırakırlar. Ana olayda Balor sonunda istediğine ulaşmış, hak ediyordu sonuna kadar.

GIS finalini, bizim maçı ve WHC maçını aşırı beğendim. Muazzam bir şov oldu, ellerine sağlık ekibin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...