RPG GWA - One Night Stand 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kjetill

Hayter's Gonna Hate
Konular
3,856
Hook
Kapanış...

giphy.gif

Kjetill

Hayter's Gonna Hate
Konular
3,856
Hook
Ekibin eline sağlık. Şov için teşekkürler.

Konular
281
-
Liv Morgan
Şova tek kelimeyle bayıldım. Her maça ayrı özen gösterilmişti cidden. Kemerini savunanlar son gücüne kadar savundu, kemere aday olanlar alabilmek için son gücüne kadar direndi. Diğer maçlar da aynı şekilde. Biraz uykum gelmişti ama kaldığıma kesinlikle değdi. Maçımıza diyecek tek sözüm yok zaten, böyle bir son asla beklemiyordum. Maç esnasında öfke, intikam duygularını fazlasıyla hissettim, sonu ise duygulandırdı cidden. 1.5 senelik Liv ile olan maceramın ve hemen hemen 1 senelik olan Liv&Cody ikilisinin sonunda geldik sanırım. Nasıl yol izlerim bir fikrim yok bu yüzden yine de yazayım ben karakterimde öyle ya da böyle emeği geçen herkese teşekkür ederim. Debut yapanlara hayırlı olsun diyorum, geride kalanların ise başarılarının daim olmasını diliyorum.

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
163
Lacey Evans
Lacey Evans
Ekibin eline sağlık lacey oynadığım süre içerisinde güzel çıkışlar yakaladım baya sert düşüşler yaşadım. Bundan sonra lacey yolunu ne olacak bilmiyorum. Aranızda bu saate kadar kaldığım halde bazı arkadaşların yaptıklarını da unutacak değilim bu saatten sonra da hiçbir insanı veya hiç kimseyi takacak değilim. Şovu için de yorum yapmayacağım. Sıkıldığım için dalga geçmeye kalkanlara evet şovun sonunda sıkıldım. Her şey gönlünüzce olsun fakat ben artık bazı şeyleri kafama takamam.

Mark Henry Seveni

Hall of Pain
Konular
2,665
Mark Henry
-
Vay baba şova bak Kane maskesini kaybetmiş çok şaşırdım. Son maça da pek şaşırmam artık diye göz gezdirirken Shane maçı dağıtmış, Shield gelmiş. Olan da bizim patrona olmuş. Efsane şov valla. Emeği geçenlere teşekkürler.

Tolgamer

I'M PERFECTION
Konular
225
-
Şovun 1 maçını sabah ders boşken izledim, güzel bir maçtı.Omos güzel bir debut yaptı. Açıkçası Sami Zayn'in kazanması da sevindirdi. Maç beklentinin 1 tık üstündeydi ama zaten bu maçın beklentisi de büyüktü. Şovu çalan maç diyebiliriz sanırım ama diğer maçları izlemedim .Belki en kötü maçı, belki en iyi maçı, belki şovu çalan maç. Her şey olabilir, daha illk izlediğim pay-per-wiew.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...