Ne diyeceğimi bilemiyorum keşke şovun son 2 maçına canlı kalabilseydim ama yarın okul olduğu ve sahura kalkmadığım için erken uyumak zorunda kaldım. Şovun ilk maçından başlayalım
. Mükemmel bir açılıştı, Omos'un debut yapışı hayırlı olsun. Zayn'in kazanmasına birazdan değineceğim. İkinci maçımız Last Man Standing maçı, bu maçı Heath Slater alır diye düşünüyordum, ya da sonuçsuz biter. Ancak ters köşe oldu, John Cena'nın kazanması feudun bitmesi anlamına gelebilir, burada da Cena'nın yolu merak konusu. Belki feud devam eder onu bilemem ama feud bitti gibi geliyor. Teddy kemeri kaybetti agalar, ühüüü...... Neyse, Anna Jay'in romantik dokunuşları beni benden aldı ama sonuç yine değişmedi tebrikler Naka. GoG maçı muhteşemdi sonuç şaşırtmadı ama feud devam eder diyorum. Tebrikler Ciampa. Şimdi ise katliam maçındayız, Buğra abi anlıyorum ben de o ortamda....... siz anladınız, sonuca şaşırmadım belliydi. Buna da birazdan değineceğim, şimdi ise ME olacağını düşündüğüm kendi maçıma geçelim. Bakın abilerim, ablalarım, arkadaşlarım, ben 6 aylık kariyerim böyle maç okumadım ve görmedim. 2021 Slammy Awards'a aday bile olmalı bence. Maçı tasvir edince, bunun bir Entertaiment olmadığını anlıyoruz. Ben böyle maça şahit olsam herhalde bir kaç gün etkisinde kalırdım. Sabah okula giderken, Sammy'nin maça karışmasına kadar okudum. Okuldan geldiğimde kalan tarafını ve ME'yi okudum. Şöyle de bir detay eklemek istiyorum, Kane adeta devrilmez bir beton duvar olmuş, "ben ne yaratmışım aga?!" dedim yani maçtan sonra. Adamı devirmek imkansız resmen. Keşke canlı kalsaydım ama kısmet değilmiş. Benim yolum ne olur bilemiyorum ama bunu haftalık şovda öğreniriz gibi geliyor. Tebrikler Chris Jericho. İyi dayandın. Şimdi ise ME'e geçelim, ben dedim bu maç ME ise bu maçtan bir bit yeniği var. Maç çok güzel olmuş, sayfayı yavaş yavaş aşağıya indiriyorum Spoiler olmasın diye. Ben onlar öpüşünce "mutlu son" dedim ama GWA'nın para canavarı Shane McMahon geldi.......
Lanet açıklamayı yaptığında bir duraksadım.
Cody eline balyoz alınca rahatladım.
Spoiler'ı görünce çıldırdım,
Sonuçta ise şoklandım!
6 aylık bu platformda yaşadığım en büyük OMG anı. Patlamada ne yalan söyleyeyim duygulandım. Keşke böyle bitmeseydi. Yeni bir macera bizi bekliyor. Shield'ın yolunu çizersek, bence Seth, Sami ile feuda devam eder. Dean ve Reigns ikilisinden biri Undisputed şampiyonluğuna, diğeri ise GoG şampiyonluğuna çıkar ve ya Tag Team kemerine yürürler. Bu arada, Şovu okuyup bitirdikten sonra Karakter merkezine girdim, ve Alumni kısmını gördüm....... biraz üzücü. Kevin Steen ve The Death Rider avatarları koyarak sanki sinyal vermişti, hatta Kevin Steen bi istihbarattan bilgi aldığını söylemişti, "debut/return" konusuna. Bana gelicek olursak MASKESİZ DEVAM! Hep şunu söylüyorum Müdüriyet bir kere de beni şaşırtmasın aga. Neyse elinize sağlık, MÜKEMMEL ŞOVDU, keşke canlı kalabilseydim. Tekrardan elinize sağlık.
Bu yorum ile yokluğumu bir nebze de olsa gidermek istedim.