RPG GWA - Power Rankings: 06.07.2019-13.07.2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
Sw9321.jpg

1- Ace Austin

Miz TV'de yaptıklarıyla beraber çıkış yakalayan Ace Austin, iki şov üst üste ana olayda olmasıyla, açılışı yapmasıyla bu noktada olmayı bu hafta hak eden iki isimden birisi. Çemberde neler yapacağını herkes merakla bekliyor, şampiyonluğun yeni favorisi.

SFyQRN.jpg

2- Christian

Adaylığını kesinleştikten sonra yaptığı heel turn ile, ezici galibiyeti ile bu hafta listemizde burada yer alıyor. Mundo'ya karşı kaybettiği henüz raunt yok ve No Way Out'taki maça favori olarak gidecek gibi gözüküyor.

Lv45Lz.png

3- The Miz

Ace Austin'in yerinde olabilecek en büyük aday. Kendi şovundan dayak yiyerek çıkmasa belki de onun yerinde olacaktı ancak The Miz'in de ani çıkışı durdurulamaz vaziyette. Şampiyonluk adayı, No Way Out'ta çemberde kemer için savaşacak.

r0M8ym.jpg

4- Négro

#MaskeliKim hashtagi ile yarattığı heyecanı boşa çıkarmayan, arka alanı kasıp kavuran ve bu Pasifik şovunda da Camacho'ya yaptıklarıyla listemizde dördüncü sırada. Şimdiden çok büyük bir momentum yakalamış durumda ve bu durum onu bu hafta listemize dördüncü sıradan sokuyor.

karakter kişiselleştirmeye fotoğrafını bekliyoruz sahibinden.
5- GWA Hardcore Champion
Punishment Martinez

Dominasyon devam ediyor. Punishment Martinez hala tuş olmadı. Hardcore Şampiyonu önce Allin'in turnuvaya katılmasına engel oldu, daha sonra Mysterio'yu geçerek üst tura yükseldi. Martinez gövde gösterilerine devam ederken onu durdurabilecek birisi hala çıkmadı. Listemizde beşinci sırada.

yL9779.png
1XYLtT.gif

6- Bray Wyatt ve Cody

Turnuvanın iki favorisi. İkisi de galibiyetle üst tura yükseldi ve onları daha zorlu bir etap bekliyorlar. No Way Out'ta Triple Threat maçında olmama ihtimalleri çok düşük. Listemizde altıncı sırayı paylaşıyorlar. Cody'nin tek başına Nexus'a karşı yaptığı akıl oyunu akıllarda.

P76Rv7.png

7- Best Friends

Pasifikte debut yaptılar, Atlas'ta Nexus'u devirdiler. No Way Out'ta neden olmasın? Hızlı bir giriş yapan ikili çöküşte olan Nexus'a son darbeyi vurabilecek takım olarak gözüküyor. Listemizde yedinci sıradalar.

DJ7dv1.png

8- GWA Champion
Johnny Mudo

GWA'in ana kemerinin sahibi Mundo saltanatını bir nevi boş bir şekilde geçiriyor. Christian'ın karşısına dikilmesinden itiberen büyük darbeler alan, 6 Temmuz Pasifik şovunda Christian tarafından yerle bir edilerek itibarını zedeleyen şampiyonumuz sekizinci sırada.

tXMAFI.png

9- GWA World Heayweight Champion&GWA Tag Team Champions
The NeXus

Şirketin ana kemerlerinden birini ve takımlar kemerini elinde bulunduran stable Tyler Black'in ayrılmasından sonra kurtulamadığı bir çöküşe girdi. Ne Barrett'ın, ne Cena'nın ne de Cole'un kazandığı bir maç bulunuyor bu hafta. No Way Out'ta kemerleri tehlikede. Listemize girip girememe tehlikesi yaşayarak bir nevi adlarından ve kemerlerinden dolayı listede yerlerini alıyorlar dokuzuncu sırayla.

vsqkN4.jpg

10- Samuel Shaw

GWA'e gelişiyle gözleri üstüne çeken Shaw sükseli debutuyla listemizin onuncu sırasında kendine yer buluyor. Diğer debut yapanlardan bir tık daha ön plana çıkan Shaw, hem galibiyetiyle üst tura ulaştı hem de favorilerden birisi olan Wyatt'a karşı korkusuzca gözdağı vermeyi başardı. Listenin son sırasındaki ismimiz oluyor böylece.

Önemli Not: Listeler 'haftalık' şekilde gelecek yani her ne kadar şirketin en önemli şampiyonu olsanız bile o haftaki performansınıza göre listede yer alamayabilirsiniz. Bu haftalık alışmanız için şampiyonları koymaya özen gösterdik ancak bir sonraki haftalarda bu olmayacak. Hem ilginiz hem de anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi eğlenceler.​

Mike Mizanin

where is my mind?
Konular
310
Gündemde, listelerde yeniden yer alabilmek güzel.

Prince of Queens

Kayıtlı Üye
Konular
113
The Miz
-
Yeni gimmick ile sağlam başladığımız için 4. sıradan yerimizi almışız, güzel.

Ben Kero

Kayıtlı Üye
Konular
422
CM Punk
Montez Ford
Boyutlandırmaya bir arkadaş yardım etse de ekleyebilsem keşke. 5. sıradan girmişiz, daha altlarda bekliyordum güzel oldu. Tuş olmadan WK'ya gitsek keşke.

Lunatic Phenomenal

aşktan sabıkalı
Konular
1,580
Shawn Michaels
-
Martinez daha aşağıda olmalıydı sanki ya, onun dışında doğru liste. Bu işi ekibin yapması umarım ilerde bi sıkıntı çıkarmaz.

Konular
822
Becky Lynch
AJ Styles
Listeye girmeyi bekliyordum performansımdan ötürü ama sağlık olsun.

619Rey619

#Hedef23
Konular
291
Bence gayet güzel bir liste. Umarım bir gün bu listeye girebilirim. Elinize sağlık.

Maestro

FB
Konular
735
Seth Rollins
-
Gayet güzel liste, elinize sağlık.

Konular
507
Listenin yukarılarında olmayı bekliyordum, genel olarak güzel liste olmuş. Martinez kemerini koruduğu için bu sırada olması doğru gibi. Austin'in gösterdiği performans takdire şayandı, 1.sıradaki yeri kesinlikle doğru. No Way Out'a kadar yerimizi koruyup, o geceden sonra 1.liğe oturacağız. Elinize sağlık. Ben devam ettirmeyi istiyordum ama gelen az yorumlar ve dikkate alınmaması kötü oluyordu, sizinle birlikte daha çok dikkate alınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...