RPG GWA - Royal Rumble 2019 Tanıtım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Free The Flame

Kayıtlı Üye
Konular
595
Bobby Lashley
-
Dalton Castle'ın elindeki bıçak detayı umarım fark edilmiştir. O kadar gönderme yaptık çünkü, The Kingslayer...

AJKOY2J

Acknowledge Him
Konular
201
AJ Styles
-
Tabii ki. Yenilenmeleri için Oğlan Tamiratörüne girmeleri gerekecek. Redbull Oğlanımın özelliklerinden biraz bahsetsem iyi olur.

REDBULL OĞLAN

-TAMAMEN DOĞADA BULUNAN ENERJİ VERİCİ YİYECEK VE İÇECEKLERLE BESLENİR.

-BUNLARI VÜCUDUNDA METABOLİZE EDEREK KENDİSİNE AİT KABA ÇİŞİNİ YAPARAK KİRACISINA TESLİM EDER

-KİRACISI BUNU İSTERSE TEK SEFERDE, İSTERSE YEMEĞİN YANINDA İÇEBİLİR

-HİJYENİK PROBLEMLER YAŞANMAZ. ÇÜNKÜ OĞLANLAR STERİLDİR. İNSANA HASTALIK BULAŞTIRMAZ.

-STRAIGHT EDGE MÜŞTERİLERİMİZE ÖZEL REDBULL OĞLANLAR ASLA VE ASLA ALKOLLÜ İÇECEKLER, UYARICI VE UYUŞTURUCU MADDELER, TÜTÜN MAMULLERİ TÜKETMEZ. AYRICA STRAIGHT EDGE'İN KARŞI OLDUĞU EROTİK DURUMLARDAN KORUNMAK ADINA BELİRTMEK İSTERİZ Kİ OĞLANLARIMIZDA BULUNAN HORMONLAR SİZİN HORMON DÜZEYİNİZİ ETKİLEMEZ.

-REDBULL OĞLANIMIZIN HİZMETLERİYLE BİRLİKTE KENDİNİZİ ÇOK DAHA ENERJİK VE SAĞLIKLI HİSSEDECEKSİNİZ.

-REDBULL OĞLANIN HAKLARI TAMAMEN DALTON CASTLE'A AİTTİR.

Selamlarımla, Dalton Castle

Kanatlandırıyor mu?

Ben de bu şova kadar debut yapmayı umuyorum. Rumble maçı gerçekten ayrı bir eğlenceli geçiyor.

DoctorMK

Banned
Konular
3,740
Dalton Castle

Break It Down

in control
Konular
172
Kenny Omega
Issiah "Swerwe" Scott
Şşşş...

Normalde bunu slogan olarak belirleyecektik ama Redbull markasının telif haklarından dolayı yapamadık.

Kral ben görmeyeli sen köle ticareti işini baya büyütmüşsün ya.

DoctorMK

Banned
Konular
3,740
Dalton Castle
Kral ben görmeyeli sen köle ticareti işini baya büyütmüşsün ya.
Köle yanlış bir kelime olur. Oğlanlarım köle değildir. İstediklerini yapmakta özgürdürler, ama tek yapmak istedikleri şey emirlerime itaat etmektir. Eğer avatarındaki müthiş insanı almayı düşünüyorsan koleksiyonuma Portakal Oğlan'ı katmak istediğimi bilmeni isterim.

Break It Down

in control
Konular
172
Kenny Omega
Issiah "Swerwe" Scott
Köle yanlış bir kelime olur. Oğlanlarım köle değildir. İstediklerini yapmakta özgürdürler, ama tek yapmak istedikleri şey emirlerime itaat etmektir. Eğer avatarındaki müthiş insanı almayı düşünüyorsan koleksiyonuma Portakal Oğlan'ı katmak istediğimi bilmeni isterim.

Ya imzamdaki müthiş insanı almayı düşünüyorsam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...