RPG GWA - Royal Rumble 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
Şov Bilgileri:

GWA Royal Rumble 2020
4 Temmuz 2020 - Cumartesi
Kick-Off: 19.00
Main Show: 20.00
Nuuk Stadion
Nuuk, Grönland

Kick-Off
Buğra Gür: Evet sevgili Global Wrestling Alliance sever, Royal Rumble 2020'nin Kick-Off bölümüne hoş geldiniz. Bugün yanımda görmeye alışık olduğunuz isimlerden Mauro Ranallo, Tazz, McKenzie Mitchell var. Sürpriz konuklarımı çağırmadan önce onlarla konuşmak istiyorum. Öncelikle Tazz, geçtiğimiz şov hiç beklenmeyen bir şekilde dalış yaptın ringe. Bunun nedenini biraz açıklayabilir misin?

Tazz: Ya sorma, Paul Heyman'ın yaptığı konuşma beni biraz fazla gaza getirdi bizim çocuklara dedim ''Çalın benim şarkıyı...''

Tazz: Aboo kavgaya bak, evlat benim şarkıyı da çal bu mücadelenin içine girmeden olmaz.

Görevli: Ama abi-

Tazz: Sokarım abisine lan çal dediysem çalacaksın.

Tazz: İşte sonra bir bakmışım ringin içindeyim.

Buğra Gür: Güzel hikaye hakikaten, neyse ben sürpriz konuklarımı daha fazla bekletmeden çağırmak istiyorum. Karşınızda...

FOUR HORSEMEN!

Buğra Gür'ün bu söylediklerinden sonra onların bulunduğu bölgeye üç kişi geliyor aniden. Arn Anderson, Ole Anderson ve Tully Blanchard'ı görüyoruz.

Tazz: Ooo sizi görmeyeli çok zaman geçti ya, nasılsınız beyler?

Arn Anderson: Sorma Tazz emeklilik hayatı, verilen maaş yetmiyor biraz fazla para-

Ole Anderson: Ehm, Ehm.. Bazı şeyleri burada anlatmamamız gerekiyor değil mi Arn?

Mauro Ranallo: Bir şey soracağım siz dört kişi değil miydiniz?

Tully Blanchard: Sorma Mauro, Ric Flair'i hastahaneye kaldırmışlar Corona diye bir hastalık bulaşmış yazık vallahi. Onu orada bıraktık geldik.

Bu esnada kadraja iki tane isim geliyor, bunlar Carmella ve Grado! Carmella, Four Horsemen üyelerine küçümseyen gözlerle bakıyor ve bir şeyler söylüyor:

Carmella: Şirketin içerisinde benim gibi kaliteli isimler varken bu kokuşmuş yaşlı bunakları çağırmanızın nasıl bir amacı olabilir anlayamıyorum?

McKenzie Mitchell: İşte bunu söylemeyecektin..

Bu esnada Four Horsemen üyeleri ayağa kalkıyorlar, ardından Carmella'ya doğru bakarken ellerini kaldırıyorlar...

Ancak nedense tokadı Grado'ya patlatıyor üç isimde. Grado olanlara anlam veremiyor:

Grado: Ah yüzüm! Ben size ne yaptım ya bana niye vuruyorsunuz?

Tully Blanchard: Evladım hiç hoşgörü dersi almadın mı, bizde kadına el kalkmaz. Yürüyün beyler gidelim.

Four Horsemen üyeleri kadrajdan çıkarken kameramız bu görüntüler ile birlikte yavaş yavaş kapanıyor...

My5aeb.gif

[ame]https://youtu.be/3vmGF4mus5g[/ame]

Pentagon.jpg

Pentagon Dark'ı seyircilerin arasında görüyoruz. Oldukça sinirli bir şekilde ringe giriyor ve hışımla rakibini beklemeye başlıyor.

[ame]https://youtu.be/VLbef9_1u84[/ame]

Kevin-Thorn-1280x720.jpg

Kevin Thorn'u girişte görüyoruz. Sakin görünmeye çalışsa da bir hayli sinirli. Pentagon ise sinirle ona bakarken her an dövüşe hazırmış gibi bekliyor. Thorn sakince ringe giriyor ve Pentagon ile yüz yüze geliyorlar. İkili adeta birbirlerini öldüreceklermiş gibi bakıyorlar, tam bu esnada zil çalıyor.

Kick-off Match (NO DQ)
Pentagon Dark vs Kevin Thorn

Tarafların sinirinden ötürü olsa gerek maç Lock-Up ile değil iki tarafın birbirine attığı tekmeler ile başlıyor. İki taraf birbirlerini kavramak ile zaman kaybetmiyor bile ve vurabilecekleri en sert darbeleri vurarak kazanmaktan öte birbirlerinden hınçlarını çıkartmaya çalışıyorlar gibi bir halleri var. Bu noktada aniden Pentagon attığı tekmeler arasındaki süreyi kısaltıyor ve Kevin Thorn'a karşı bir üstünlük elde ediyor. Onu iplere fırlatıyor ve dönüşte yaptığı Sling Blade ile maçta öne geçen ilk isim oluyor diyebiliriz. Şimdi Pentagon rakibini ayağa kaldırıyor ve direkt iplerin üzerinden dışarı fırlatıyor, Kevin Thorn dışarıda yavaş yavaş ayaklanırken Pentagon Dark ona doğru koşuyor ve TOPE CON HILO! HAYIR SIT OUT POWERBOMB! KEVIN THORN HAMLEYİ HARİKULADE BİR ŞEKİLDE ÇEVİRMEYİ BAŞARIYOR! Şimdi Thorn rakibine yönelmektense ringin altına eğiliyor ve oradan kendine demir bir sopa çıkarıyor. Önce demir sopaya, ardından da Pentagon Dark'a bakıyor ve tam sopayı rakibine doğru savuracak iken Pentagon onun koluna bir tekme atıyor ve Kevin sopayı elinden düşürüyor. Şimdi hem Kevin hem Pentagon yerdeki sopaya doğru adeta sıçrıyorlar ve sopayı kapmaya çalışıyorlar. Burada üstün çıkan taraf Kevin Thorn oluyor ve sopayı elinde aldıktan sonra PENTAGON DARK'A DOĞRU AŞIRI SERT BİR ŞEKİLDE VURMAYA BAŞLIYOR! Pentagon hamleye ilk başta karşılık veremiyor ve kendi içine kapanarak darbeleri yarattığı zayıflığı biraz olsun dindirmeye çalışıyor. En sonunda aniden iki ayağını da kaldırıyor ve Kevin Thorn'un bu şekilde biraz olsun geri sendelemesine sebep oluyor. Eline bir fırsat geçen Pentagon bunu değerlendirerek hızlıca ayağa kalkıyor, Kevin Thorn bu esnada demir sopayı tekrar ona doğru savuruyor ancak Pentagon kafasını eğiyor ve Kevin'in kolundan tutuyor, Arm Stunner! Şimdi demir sopa yere düşüyor ve Pentagon onu eline aldıktan sonra aklına bir fikir geliyor ve Kevin Thorn'u ayağa kaldırıyor. Şimdi Kevin Thorn'u iyice kavrıyor ve RİNGİN DIŞINDA BULUNAN METAL KÖŞEYE DOĞRU ONUN KAFASINI SERTÇE ÇARPTIRIYOR, ARDINDAN DA ELİNDEKİ DEMİR SOPAYI ONUN KAFASININ ARKASINA İSABET EDECEK ŞEKİLDE VURUYOR! Kevin Thorn'un gözleri bir anlığına kararır iken Pentagon Dark onu aniden kavrıyor ve HEPSİNİN ÜSTÜNE BİRDE VERTEBREAKER!

Şimdi Pentagon Dark rakibini ayağa kaldırıyor ve ringin içerisine fırlatıyor. Ardından önce direkt girmeyi düşünüyor ancak sonra bir anlığına duuryor ve ringin altına eğilip oradaki nesnelere bakmaya başlıyor. Bir süre inceledikten sonra elinde bir torba ve bir sandalyeye ayağa kalkıyor ama BASEBALL SLIDE HEADSCISSORS TAKEDOWN! KEVIN THORN ÇOK ANİ YAPIYOR BU HAMLEYİ! Şimdi hemen Pentagon Dark'ı kaldırdıktan sonra onu ringin içerisine atıyor ve yerdeki torba ile sandalyeyi eline alıp ringe giriyor. En başta sandalyeyi yere bırakıyor ve torbanın içerisine açıp bakıyor. Bununla birlikte gülümsüyor ve torbayı yere dökünce anlıyoruz ki bunlar RAPTİYELER! Şimdi yerdeki sandalyeyi tekrar eline alıp sakince Pentagon Dark'ın yanına gidiyor. Onun suratına bakıyor bir süre ve ardından SANDALYEYİ ACIMASIZCA ONUN KAFASINA VURMAYA BAŞLIYOR! KEVIN THORN DUR DURAK BİLMİYOR! Şimdi en sonuna duruyor ve biraz önce döktüğü raptiyelerin ortasına sandalyeyi kurduktan sonra Pentagon Dark'ın yanına gidip onu ayağa kaldırıyor. Ama aniden Pentagon ona bir yumruk atıyor ve Kevin Thorn birkaç adım geriye gidiyor. Şimdi Pentagon Dark ona doğru koşmaya başlıyor ancak KEVIN THORN'DAN SANDALYE İLE RAPTİYELERİN ÜZERİNE DOĞRU FLAPJACK GELİYOR! PENTAGON ACI İÇERİSİNDE BEDENİNİ TUTARKEN KEVIN THORN ONU KALDIRIYOR VE CRUCIFIX POWERBOMB POZİSYONUNA ALIYOR! KEVIN THORN TAM BU HAMLEYİ DE YAPACAKKEN PENTAGON'UN ÇIRPINIŞLARI İŞE YARIYOR VE YERE İNMEYİ BAŞARIYOR. Kevin Thorn yine de üstünlüğü kaybetmek istemiyor ve hemen Pentagon'u Headlock'a almak istiyor ancak Pentagon onu ittirerek bu denemeden de kaçmayı başarıyor. Şimdi Pentagon Dark birkaç saliselik dinlenme fırsatını değerlendirdikten sonra KEVIN THORN'A DOĞRU KOŞUYOR VE KEVIN THORN'UN TAM SURATINA İSABET EDEN BİR SUPERKICK!

HAYIR KEVIN THORN EĞİLEREK BU HAMLEDEN KAÇIYOR VE ŞİMDİ THORN, PENTAGON'UN YÜZÜNE KAN TÜKÜRÜYOR! Thorn aniden Pentagon'un yüzüne kan tükürüyor. Pentagon yüzünü tutarak iplere doğru gidiyor! Thorn'dan bir Big Boot geliyor ve Pentagon dışarı yuvarlanıyor. Thorn dışarı çıkıyor Pentagon'un peşinden. Pentagon gözlerini temizlemek ile meşgulken Thorn ringin altını karıştırıyor ve bir sandalye çıkarıyor. Pentagon gözlerini temizlemeyi başarıyor. Thorn sandalyeyi Pentagon'a doğru sallıyor ancak Pentagon havada yakalıyor sandalyeyi ve Thorn'un karnına bir tekme atarak sandalyeyi alıyor. Ve Thorn'un kafasına sandalyeyi patlatıyor. Thorn yalpalıyor ve bariyerlere yöneliyor. Pentagon sandalyeyi bırakıyor ve bariyerdeki Thorn'a doğru koşuyor ve SPEAR! BARİYER YIKILIYOR! İki isim de yerde. Pentagon zar zor ayaklanıyor ve ayaklanmaya çalışırken Thorn'u yumruklamayı ihmal etmiyor. Thorn'da Pentagon'un peşinden ayağa kalkıyor. Pentagon ringin altını karıştırırken Thorn Spiker masasının önündeki sandalyeyi alıyor ve Pentagon'un sırtına doğru sallıyor ancak Pentagon ringin altından yangın söndürücü çıkarıyor ve Thorn'un suratına doğru püskürtüyor! Thorn sandalyeyi düşürüyor ve yüzünü tutuyor. Pentagon yangın tüpünü Thorn'un kafasına geçiriyor. Ardından ringin altından dikenli bir sandalye çıkarıyor ve Thorn'un sırtına doğru vuruyor. Thorn'un sırtından kanlar akarken Pentagon spiker masasını temizlemeye başlıyor. Thorn bu esnada yangın tüpünü alarak ayağa kalkıyor ve Pentagon'un yüzüne doğru sıkıyor. Pentagon gözlerini temizlemeye çalışırken Thorn tüpü doğrudan Pentagon'un kafasına patlatıyor. Tüp yamuluyor. Thorn tüpü fırlatıyor ve Pentagon'u spiker masasına atıyor. Ardından kendisi de çıkıyor ve Crucufix Powerbomb için hamle yapıyor ancak Pentagon, Back Body Drop yapıyor ve Thorn zemine düşüyor. Pentagon zemine inip Thorn'u ringe atıyor. Devamında kendisi de ringe giriyor. Thorn'u kaldıran Pentagon, Package Pildriver deniyor ama Thorn'dan Back Body Drop geliyor. Thorn iplerden sekiyor ancak Pentagon'dan SUPERKICK!

ANCAK KEVIN THORN ÇEKİLİYOR! Şimdi Thorn, Pentagon'u arkadan yakalamışken onu hemen kavrıyor ve Electric Chair German Suplex! Şimdi Kevin Thorn ayağa kalkıyor ve ringin dışına çıkıyor. Dışarıdan dikenli bir sopa aldıktan sonra geri ringe giriyor ve o sırada yavaş yavaş ayaklanan Pentagon'a doğru SALLIYOR VE SOPA PENTAGON'UN TAM KAFASINA İSABET EDİYOR! Kevin Thorn şimdi Pentagon'u tekrar ayağa kaldırıyor ve köşeye fırlatıyor. Ardından ona doğru koşuyor ve Corner Big Boot! Hamle tam Pentagon'un kafasına isabet ederken Thorn şimdi beklemeden onu tekrar kavrıyor ve köşeye çıkarıyor, ardından kendisi de çıkıyor. Şimdi Kevin Thorn rakibini Superplex pozisyonuna almak istiyor ancak Pentagon ona yumruklar atmaya başlıyor ve Thorn'u bu şekilde engellemeyi başarıyor. Şimdi Pentagon yumrukların üzerine birde Forearm darbeleri ekliyor ve iyice sersemletmeye başlıyor rakibini. Bu esnada Pentagon çok ani bir hamle yapıyor ve KEVIN THORN'U KÖŞEDE OMZUNA ALDIKTAN SONRA ATLIYOR TOP ROPE BRAINBUSTER! PENTAGON HAMLEYİ YAPTIKTAN SONRA HİÇ BEKLEMEDEN AYAĞA KALKIYOR VE YERDEKİ DİKENLİ SOPAYI ALIP KEVIN THORN'A DELİLER GİBİ VURMAYA BAŞLIYOR! Pentagon o kadar fazla vuruyor ki bir yerden sonra saymakta zorlanıyoruz artık. Şimdi Kevin Thorn'u kaldırıyor ve iplere fırlatıyor ancak Thorn iplere tutunuyor ve Pentagon'a gelmesi için işarette bulunuyor. Bu Pentagon'u sinirlendirmeye yetiyor ve Pentagon ona doğru koşarken Kevin Thorn'dan çok ani bir SUPERKICK- HAYIR PENTAGON ONUN AYAĞINI KAVRIYOR VE LEG SWEEP! Kevin Thorn'un ayağı kaymışken Pentagon'dan hemen Jumping Elbow Drop! Ardından Kevin Thorn'u şimdi ayağa kaldırıyor ve ringin ortasına getiriyor, onu tam Powerbomb pozisyonuna alacakken Kevin Thorn bunu Hurricanrana ile tersine çeviriyor ve Pentagon'dan bu şekilde kurtuluyor. Aslında kurtuluyor mu tam emin olamıyoruz çünkü Pentagon aşırı hızlı bir şekilde ayağa kalkıyor ve hemen Kevin Thorn'a tekrardan koştuktan sonra ona bir tekme atıyor, ARDINDAN YERDEKİ DİKENLİ SOPANIN ÜZERİNE DOĞRU ÇOK ANİ BİR MEXICAN DESTROYER! MEXICAN DESTROYER! MEXICAN DESTROYER! FAKAT...

THORN HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ AYAĞA KALKIYOR! PENTAGON ŞAŞKIN! SEYİRCİLER ŞAŞKIN! Thorn, Pentagon'a sağlam bir uppercut geçiriyor. Pentagon'a çok seri yumruklar atıyor. Köşede yumruklamaya devam ediyor. Bu esnada görevliler adeta ringe akın ediyor. Köşede yumruk yumruğa mücadele eden ikiliyi ayırmaya çalışıyorlar ancak Thorn adeta kendisini tutan görevlilerden birini bir koluyla ringin dışına uçuruyor. Onu tutan güvenlikler bir anda kaçışmaya başlıyor ve Thorn, Pentagon'un üzerine doğru koşuyor ve Corner Splash! Pentagon'u tutan güvenlikler de bu esnada dağılıyor. Ardından Pentagon'dan bir yumruk geliyor. Thorn iplerden sekiyor ama Pentagon'dan Belly To Belly geliyor. Thorn dışarı düşüyor ancak hızlıca ayağa kalkıyor. Pentagon iplerden sekiyor ancak Thorn aprona doğru dikenli sandalyeyi alarak sıçrayınca Pentagon ringe geri düşüyor ve yüzü kanamaya başlıyor. Thorn sandalyeyi ringe atıyor ve ringin altından kalın bir halat çıkarıyor. Thorn halat ile ringe giriyor ancak Pentagon sandalye ile Thorn'a vuruyor ve Thorn'un da yüzü kanamaya başlıyor. Ancak Thorn köşeye tutunarak ayağa kalkıyor ve yüzünden gelen kanı yalamaya başlıyor. Pentagon, Thorn'a doğru koşuyor ama Thorn çekiliyor ve Pentagon köşeye çakılıyor. Thorn halatı kapıyor ve Pentagon'u ellerinden yüzü dışarı bakacak şekilde köşeye bağlıyor ve sandalyeyi alıyor. Köşeye çıkıyor ve sandalyeyi Pentagon'un yüzüne doğru sürtüyor. Pentagon'un maskesi yırtılıyor ve yüzünden daha fazla kan geliyor. Thorn dışarı iniyor sandalye ile Pentagon'un yüzüne doğru sandalye ile sert bir vuruş yapıyor. Halat sandalyedeki dikenlerin etkisiyle yırtılıyor. Pentagon ringin içine doğru düşüyor. Thorn elindeki sandalyeye bakıyor bir süre ve devamında ringe fırlatıyor ve sandalye Pentagon'un kafasına düşüyor. Thorn ringin altını karıştırıyor ve başka bir çöp kovası çıkarıyor. Ve ringe fırlatıyor. Devamında ringe giriyor. Çöp kovasını Pentagon'un kafasına geçiriyor ve köşeye çıkıyor. Ardından DIVING ELBOW DROP!

Ama Pentagon son anda kendini köşeye doğru yuvarlamayı başarıyor ve Thorn dikenli sandalyenin üstüne düşüyor. Thorn acıyla kıvranmaya başlayıp sandalyeyi kolundan ayırmaya çalışırken Pentagon çöp kutusunu kafasından çıkarıyor. Kutuyu Thorn'a doğru sallıyor ancak Thorn kutuyu yakalayıp Pentagon'un karnına bir tekme atıyor. Kutuyu alıyor ancak Pentagon'dan Superkick geliyor ve Thorn kutuyla birlikte dışarı uçuyor. Thorn ayağa kalkmaya çalışırken Pentagon sandalyeyin alıp köşeye çıkıyor. Thron ayağa kalkınca Pentagon sandalye ile atlıyor. Ancak Thorn çöp kutusunu sallayınca pek etkili bir atak olmuyor ve ikisi de yere düşüyor. Devamında hızlıca ayağa kalkıyorlar. Thorn çöp kutusuyla bir kez daha sallıyor ve isabet alıyor. Pentagon'u ringe yuvarlıyor sandalye ile. Kendisi de çöp kutusu ile giriyor ringe. Thorn ringe girip ayağa kalkar kalkmaz Pentagon sandalyeyi sallıyor ancak isabet alamıyor. Thorn koşarak iplerden sekiyor ve önce çöp kutusunu havaya fırlatıyor sonra da Big Boot ile kutuyu Pentagon'a vurmaya çalışıyor ancak Pentagon sıyrılıyor ve kutu ringin dışına uçuyor. Pentagon sandaleyi havaya fırlatıp Superkick çakıyor ancak bu kez de Thorn sıyrılıyor ve sandalye de ringin dışına uçuyor. Pentagon, Thorn'a bir Superkick daha sallıyor ancak Thorn bir kez daha sıyrılıyor ve JESUS CLAW! THORN ÇOK DOĞRU BİR ZAMANDA YAKALIYOR! PENTAGON KISA BİR SÜRE SONRA YERE DEVRİLİYOR ANCAK THORN, PENTAGON'UN AĞZINI AÇMAYA ÇALIŞIYOR. VE PENTAGON'UN AĞZINDAN İÇERİYE KAN TÜKÜRÜYOR! SEYİRCİLER DEHŞETLE RİNGE BAKIYORLAR! PENTAGON KIVRANIYOR RİNGTE. AYAĞA KALKAR GİBİ OLUYOR AMA THORN'DAN BIG BOOT YİYOR. THORN KÖŞEYE ÇIKIYOR YAVAŞA BİR ŞEKİLDE! ATLAMAK ÜZEREYKEN PENTAGON SON BİR HAMLE İLE KÖŞEYE ÇIKIYOR VE BİR YUMRUK SALLIYOR. THORN'DA BİR YUMRUK SALLAYIP İSABET ALIYOR. İKİSİ DE EN TEPEYE ÇIKIYOR VE AYNI ANDA YUMRUK SALLIYORLAR BİRBİRLERİNE. İKİSİ DE ARKALARINA DOĞRU YALPALIYORLAR. PENTAGON BİR YUMRUK DAHA SALLIYOR AMA THORN EĞİLİYOR...

ANCAK KENDİ DENGESİNİ DE SAĞLAYAMIYOR VE İKİSİ DE ÜST ÜSTE DİZİLMİŞ MASALARIN ÜZERİNE UÇUYORLAR! İKİSİ DE PARAMPARÇA OLMUŞ MASALARIN ÜZERİNDE BİLİNÇSİZCE YATIYORLAR. HAKEM YANLARINA GELİYOR VE BEKLEMEDEN ZİLİ ÇALDIRIYOR...

Kazanan: Yok

Sağlık görevlileri koşarak alana gidiyor. İki sedye getiriliyor. Sağlık görevlileri güçlükle ikiliyi masalardan ayırıp sedyelere yerleştiriyorlar. İki isim de arka alana taşınırken kameralarımız spiker masasına dönüyor...

My5aeb.gif

yaQByy.jpg

Kameralarımız arka alanda, Royal Rumble için güreşçilerin girecekleri sırayı belirledikleri bölümde açılıyor. Her şey olması gerektiği gibi ilerlerken aniden bazı sesler duyuyoruz:

Carmella: Hayır Grado, eğer 29. sıra bana gelirse numaramı seninle değişmeyeceğim.

Grado: Peki 28? Hadi ama daha ne kadar düşebilirim.

Carmella: Fazla konuşma numaranı çek hadi.

Grado mekanizmanın başına geçiyor ve bir tur döndürdükten sonra eline bir tane top alıyor. Ardından Carmella onu ittiriyor ve mekanizmanın başına kendisi geçiyor.

Carmella: Nasıl yapılır öğren.

Carmella'da mekanizmayı bir tur çeviriyor ve biraz bekledikten sonra gözünü kapatarak toplardan bir tanesini seçiyor. Seçtiği gibi de beklemeden direk açıyor numarasını görmek için:

17

Carmella: Meh, idare eder. Grado senin numaran kaç?

Grado önce açmış olduğu topu cebine sıkıştırıyor ve sonra cevap veriyor:

Grado: Hahahaha

Carmella: Neler oluyor Grado!?!?!

Grado: Yani demek istediğim, biz birbirimizden ayrılamayız bebeğim.

Carmella sinirlenip Grado'ya bir tokat atıyor ve uzaklaşıyor alandan. Grado onun arkasından bakarken kameralarımız bu görüntüler ile birlikte yavaş yavaş kapanıyor...

My5aeb.gif

Buğra Gür: Evet gördüğünüz gibi Carmella 17. sıradan girecek Royal Rumble maçına sayın seyirciler. Bu Royal Rumble maçını aslında bugün az konuştuk. Mauro, sence maçın galibi bu gece kim olur? Sürpriz bir isimle karşılaşır mıyız?

Mauro Ranallo: Ben çok fazla iddialı isim görüyorum sevgili Buğra, yani Dexter Lumis oldukça kuvvetli bir şampiyon. Öte yandan Infinitum oldukça iddialı bir ekip, fakat ben bu gece Io Shirai'den sürpriz bekliyorum. Neler yaşanacak göreceğiz.

Tazz: Aslında şirkette oldukça iddialı kadınlar var, 17. sıradan girecek Carmella'da bunun bir örneği. Io Shirai, Liv Morgan, AJ Lee-

McKenzie Mitchell: Peki ya ben? Sizce de Royal Rumble'a girip maçı kazansam mükemmel olmaz mı?

Tazz: Yani şey şimdi-

''GIVE ME A HELL YEAH!''

W1L4TS.jpg

Stone! Cold! Steve! Austin! Diyaloğa katılan isim Steve Austin oluyor ve hemen kendine bir sandalye çekip oturuyor:

Buğra Gür: Oo Steve Abi hoş geldin ya hangi rüzgar attı seni buraya?

Steve Austin: Bilenleriniz elbet vardır, geçmişte Royal Rumble maçını üç defa kazandım ben bu alanda rekorum var. Hazır böyle bir organizasyon toplanıyor iken katılmamak olmaz diye düşündüm. Tazz, WWF'de o***** olduktan sonra yeni bir yer mi buldun kendine?

Tazz: Ehm Steve biraz dikkat edelim söylemlerimize, hoş olmayan şeyler yaşanmasını istemeyiz.

McKenzie Mitchell: Steve bey, bildiğim kadarı ile Texas doğumlusunuz. Bize oradaki anılarınızdan bahsedebilir misiniz?

Steve Austin: Tabii, mesela orada bir pavy- dur bundan bahsetmeyeyim. Sizin o çok sevdiğiniz yıldızların çoğu Texas'dan fırlama. Çok kıyak yerdir, bir gün mutlaka gidip görmelisin. İstersen seni evimde misafir edebilirim.

McKenzie Mithcell: Iıı, bunu düşünmem gerek.

Buğra Gür: Onu bunu bırak abi şimdi sen bu maçın artık bayağı piri gibisin, senin tahminlerinde önemli. Sence ne olur bu gece ki Royal Rumble maçı?

Steve Austin: Şu çok hırslı bir eleman var, neydi adı heh Seth Rollins. O bir şeyler yapabilir, birde belalısı Cena. İkisinden biri iyi işler çıkarabilir ortaya.

Buğra Gür: Abi bu Lumis, Infinitum falan onlar kazanamaz mı?

Steve Austin: Ya ben öyle korku filminden fırlama tipleri hiç sevmiyorum, şöyle hepsine Stunner vurasım geliyor sana yemin ederim.

Buğra Gür: Anladım, evet sevgili izleyiciler Royal Rumble şovunun Kick-Off kısmını bu şekilde noktalamış bulunuyoruz. Artık işlerin kızışacağı noktaya giriş yapıyoruz yavaştan, Royal Rumble zamanı!

My5aeb.gif

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=rSSVDGY0dP4[/ame]

My5aeb.gif
Main Show

Hazır mısınız?

Dah-dvuX4AUQXhL_350x200.jpg

Sakin kalmaya özen gösterin...

NXTUKC_06192018rf_1757.jpg

Bugün kimse güvende değil...

angry-finn-balor-prince_350x200.jpg

Çağlar boyu süren savaşlar...

Muhammad.jpg

Bugün aralarına bir tanesi daha eklenecek...

AJ_Lee.jpg

Gerçek bir kaos...

Pentagon_Dark.jpg

İşte herkesin beklediği o an...

SC6y1V.jpg

Tarihe geçecek bir mücadele...

3ex1TA.jpg

30 kişi, fakat yalnızca tek bir kazanan...

aJ2BLP.jpg

Royal Rumble zamanı!

My5aeb.gif

rumble1.jpg

Pyrolar patlıyor ve Royal Rumble şovu başlıyor!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=A_Boqv_qI5Q[/ame]

UKCT1.jpg

Intercontinental Şampiyonu Tyler Bate girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Bate ringe giriyor ve kemeri ile poz verdikten sonra ringde rakiplerini beklemeye başlıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=JwTymmNSIhE[/ame]

r0REQa.jpg

Wade Barrett girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Barrett ringe giriyor, Bate ile yüzleştikten sonra pozunu veriyor ve bir köşeye çekilip rakibinin gelmesini bekliyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=NSkhzqjCJ8s[/ame]

RWwuWs.jpg
0UKJpL.jpg

Truth Martini ve World Heavyweight Şampiyonu Adam "Hangman" Page girişte görünüyorlar ve ringe doğru geliyorlar. İkili ringe giriyor. Page, Bate ile göz göze geliyor ve kemerini havaya kaldırıyor. Bate ise köşesinden çıkıyor ve Intercontinental kemerini havaya kaldırıyor. İkili bakışırken Barrett giriyor tansiyon yükseliyor. Martini kendisini ringin dışına atıyor. Hakem üçlü arasına girmek istiyor ama üç isim arasında kavga başladı başlayacak derken zil çalıyor...

World Heavyweight Championship Match
Tyler Bate vs Wade Barrett vs Adam "Hangman" Page (w/Truth Martini) (c)

Page ve Bate arasında yumruklaşma başlıyor ama Barrett hem Page'e hem de Bate'e yumruk atıyor. Barrett şimdi Page'e saldırmaya başlıyor ve onu turnbuckle'a yolladığı gibi üzerine koşarak gidiyor. Page sırtını çarpıyor ve running corner crossbody! Barrett, Page'i köşede eziyor derken Bate geliyor ve Barrett'a saldırıyor ona uppercutlar yapıyor. Page şimdi Barrett'ı Irish Whip'e yollamak istiyor ama reversal ile Barrett onu yolluyor. Page iplerden sekiyor ve missle dropkick! Barrett soluğu yerde alıyor. Bate'den STANING SHOOTING STAR PRESS! Bate hemen tuşa gidiyor: 1...2... Page gelip bozuyor. Page şimdi Bate'e saldırıyor onu Irish Whip'e yolluyor. Bate iplere tutunuyor, Page onun üzerine koşarak gidiyor ama Bate'den back body drop! Page soluğu apronda alıyor derken Bate'den SPRINGBOARD DDT! Page yüzünü aprona vurup yere düşüyor. Page ve Bate ringin dışındalar. Bate şimdi Page'e saldırıyor onu seyirci bariyerine çarpıyor. LOW BLOW! Truth Martini'den Bate'e low blow geliyor. Bate soluğu yerde alıyor. Truth Martini kahkaha atarken saldırıya uğruyor. Barrett ona saldırıyor ama LOW BLOW! Page'den de Barrett'a low blow geliyor. Barrett soluğu yerde alıyor. Martini kendisini toparlıyor. Page onu görüyor ve ikili birbirine sarılıyor. Martini ardından Page'e maça yönelmesini söylüyor. Page, Bate'i kaldırdığı gibi ringe sokuyor, kendisi ise top turnbuckle'a çıkıyor ve MOONSAULT!

BATE DİZLERİNİ KOYUYOR! Page sert bir şekilde çakılıyor. İki isim de yerde deyim yerindeyse can çekişiyorlar. Truth Martini'nin Page'e desteği büyük. İki isim yavaş yavaş ayağa kalkıyor. Page'den Bate'e chop geliyor. Bate kendisini sıkıyor ve sert bir chop ile karşılık veriyor. Page birkaç adım geriye atıyor ama kendisini toparlıyor ve bir chop da o patlatıyor. Bate şimdi kendisini toparlıyor ve sert choplarla karşılık veriyor. Bate, Page'in üzerine yürüdükçe Page hiçbir şey yapamıyor ve en sonunda soluğu köşede alıyorlar. Bate'den çok sert chop darbeleri. Bate en sonunda rakibini bırakıyor. Page olduğu yere çöküyor. Kameramız onun göğüs bölgesini gösteriyor, kıpkırmızı olmuş durumda. Bate şimdi rakibinin üzerine koşarak gidiyor ve CANNONBALL SENTON! Bu harikaydı. Bate şimdi, Page'i kaldırıyor ve STALLING SUPLEX! Fakat Page hala havada! Seyirciler saymaya başlıyor:

1...2...3...4...5...6...7...8...9...10...11...13...14...15...16...17...18...19...20!

Derken Barrett iki isme de saldırıyor. Bate yere düşerken Page de stalling suplex yemiş oluyor. İki isim de yerde. Barrett şimdi, Bate'i kaldırıyor ve onu turnbuckle'a yolluyor. Barrett rakibinin üzerine koşarak gidiyor ve RUNNING CORNER BIG BOOT! Bate sersemliyor. Barrett'tan back breaker! Bate yerde. Barrett tuşa gidiyor: 1...2...

Bate kurtuluyor. Barrett bunun üzerine rakibine headlock bağlıyor derken BIG BOOT! Page'den big boot geliyor. Barrett yere düşüyor. Page şimdi, Barrett'ı kaldırıyor ve onu Irish Whip'e yolluyor, Barrett iplerden sekiyor ve BODY SLAM! Hem de Bate'in üzerine! Page şimdi iplerden sekiyor ve DOUBLE LEG DROP! Hem de iki adama. Page şimdi Barrett'ı kaldırıyor ve BRAINBUSTER? Hayır Barrett'tan diz darbesi geliyor. Page sersemliyor derken Barrett rakibini turnbuckle'a yolluyor. Page sırtını çarpıyor, Barrett onun üzerine koşarak gidiyor ve running big boot yapıyor. Page sersemliyor. Barrett rakibini köşede domine etmeye başlıyor, ardından da top turnbuckle'a yerleştiriyor, kendisi de çıkıyor. Barrett rakibini kavradı ve SUPER-PLEX? Hayır! Page yerinden bile oynamıyor. İki isim arasında yumruklaşma izliyoruz. Derken Bate olay yerine geliyor ve Barrett'ı powerbomb pozisyonuna alıyor. POWERBOMB! Bate'den Barrett'a powerbomb geliyor ve Barrett'tan da Page'e SUPER-PLEX! Bate köşede soluklanırken Barrett ve Page yerde kıvranıyor. Bate şimdi top turnbuckle'a çıkıyor. Fakat aprona Truth Martini çıkıyor ve onu bacağından çekiştiriyor. Bate onu ittiriyor ve Martini ringin dışına düşüyor. Derken Page kendisine geliyor ve top turnbuckle'a çıkıyor. Page ve Bate top turnbuckle'da mücadele ederken DIVING MOONSAULT SIDE SLAM! Page'den muazzam bir hareket! İki isim de yerde kalıyor. Page hemen tuşa gidiyor: 1...2...

Barrett bozuyor. Barrett ayağa kalkıyor ve rakibini de kaldırıyor. Barrett, Page'i kaldırdığı gibi omuzluyor ama Page'den arka arkaya dirsek darbeleri geliyor. Barrett rakibini bırakıyor derken Page'den JUMPING KNEE STRIKE! Barrett sersemliyor. Page şimdi onu Irish Whip'e yolluyor. Barrett iplere tutunuyor. Page onun üzerine koşarak gidiyor ama STUN-GUN! Barrett, Page'i iplere seriyor. Page sersemliyor, Barrett iplerden sekiyor ve BIG BOOT! Page yerde. Barrett tuşa gidiyor: 1...2... Olmuyor. Barrett hiç bozmadan rakibini CLOVERLEAF pozisyona alıyor. Page zor durumda, Martini ringin dışında ona destek oluyor. Barrett ise rakibine çektirdiği acıdan keyif alıyor gibi görünüyor. LOW MISSLE DROPKICK! Bate bu esnada ayaklanıyor ve Barrett'a low missle dropkick yapıyor. Barrett rakibini bırakmak zorunda kalıyor. Bate şimdi Barrett'ı omuzluyor ama Barrett'tan arka arkaya dirsek darbeleri geliyor ve Barrett kurtuluyor derken SPEAR! Page'den Bate'e spear geliyor. İki isim de yerde. Barrett şimdi Page'i arkadan kavrıyor ve GEERMAN SUPLEX? Hayır Page ayakları üzerine düşüyor. Page şimdi rakibinin üzerine koşarak gidiyor ve BIG BOOT? Hayır Barrett sıyrıldı. Page arkasını dönüyor ve Barrett'tan chop yiyor. Page soluğu turnbuckle'da alıyor. Barrett rakibinin üzerine koşarak gidiyor ve RUNNING CORNER FOREARM SMASH! Page sersemliyor. Barrett rakibini omuzluyor ve WASTELAND! Page yerde! Barrett tuşa gidiyor: 1...2...

BATE BOZDU! Bate bozuyor. Barrett ise sinirli bir şekilde ayağa kalkıyor ve Bate'e saldırmaya başlıyor. Bate, Barrett'ın yumruklarına karşılık veremiyor derken Barrett onu clothesline ile ringin dışına yolluyor. Bate ringin dışına düşüyor, Barrett onun yanına iniyor. Barrett onu yakaladığı gibi spiker masasına çarpıyor. Bate yerde. Bu arada Page kendisine geliyor ve Barrett'ın üzerine springboard crossbody ile atlıyor. Fakat Barrett onu kucakladığı gibi ring posuna çarpıyor. Ardından da FALLAWAY SLAM! Page düşüyor. Barrett sinirli bir şekilde ayağa kalkıyor ve spiker masasını dağıtmaya başlıyor. Barrett ardından Bate'i kaldırıyor ve önce onu ring posuna çarpıyor. Ardından da yakaladığı gibi spiker masasının üzerine yatırıyor ve spiker masasının üzerinde yumruklamaya aşlıyor. Bate iyice kendisinden geçiyor. Barrett yavaş yavaş ringe yöneliyor. Barrett top turnbuckle'a çıkıyor. Spikerler ayakta!

Tazz: Bu adamın gözü dönmüş!

Buğra Gür: Barrett bunu yapma!

BARRETT'TAN DIVING ELBOW DROP! BARRETT SPİKER MASASININ ÜZERİNE DÜŞÜYOR VE MASA KIRILIYOR!

Mauro Ranallo: MAMMA MIA!

HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT!

Barrett ve Bate yerde. Sağlık görevlileri olay yerine geliyor ve iki isim ile ilgilenmeye başlıyorlar. Barrett'ın atlayışını bir kez daha izliyoruz. Tekrardan maça dönüyor. Page geliyor ve Barrett'a saldırıyor. Page, Barrett'ı ringe sokmak istiyor ama Barrett kendisini toparlıyor ve yumruklarla karşılık veriyor. Barrett şimdi diz çöküyor ve soluklanmaya başlıyor, SHINING WIZARD! Page'den muazzam bir shining wizard geliyor. Page şimdi rakibini kaldırdığı gibi ringe sokuyor, kendisi de ringe giriyor ve tuş deniyor: 1...2... Olmuyor. İki isim de yerde. Derken Bate'in olduğu bölüme sedye getiriliyor. Sağlık görevlileri Bate'in boynuna boyunluk takıyorlar ve sedyeye yerleştiriyorlar. Page ve Barrett ise yavaş yavaş kendisini toparlıyorlar. Bu esnada sağlık görevlileri Bate'i sedye eşliğinde götürüyorlar...

FAKAT BATE SEDYEDEN İNİYOR! Bate kendisine geliyor ve sedyeden iniyor, boyunluğunu çıkartıyor, ringe giriyor, ringe girdiği gibi elindeki boyunluğu Page'e fırlatıyor. Page'in yüzünü tutarken DOUBLE KNEE FACEBREAKER! Page yere düşüyor. Barrett şimdi Bate'e saldırıyor ama Bate onun kolunu tutuyor ve CROSSFACE! Bate'den Barrett'a crossface geliyor. Barrett çok zor durumda, hakem ona pes edip etmediğini soruyor ama Barrett pes etmediğini belirtiyor. Derken Page gelip hareketi bozuyor. Page yavaş yavaş ayağa kalkıyor ve Bate'i de ayağa kaldırıyor ve GERMAN SUPLEX? Hayır Bate ayakları üzerine düşüyor, Page arkasını dönüyor ve PELE KICK? Hayır Bate ıskalıyor ve ANKLE LOCK! Page rakibine Ankle Lock bağlıyor! Derken Bate onu atıyor. Page sendeliyor. Barrett ayakta ve onu DDT pozisyonuna sokmuş vaziyette! Page'den Barrett'a FALLING NECKBREAKER! Barrett da dolaylı yoldan Page'e DDT yapmış oluyor. Üç isim de yerde kalıyor.

Tazz: Aklım almıyor bu çocuk şu an sağlığını riske sokuyor.

Buğra Gür: Umuyorum buna değiyordur.

Maura Ranallo: Hadi ama beyler ne maç oluyor!

Bate yavaş yavaş ayağa kalkıyor. Boynunu tutuyor. Bate kendisini toparlıyor.

TYLER BATE! TYLER BATE! TYLER FUCKING BATE!

Bate, Page'e yöneliyor derken LARIAT! Barrett bir anda ayağa kalkıp onu lariat ile yere seriyor. Barrett ardından Page'e elbow droplar yapıyor. En sonunda ayağa kalkıyor ve Bullhammer için işaretini veriyor. Bate yavaş yavaş kendisini toparlıyor...

Cvj6RJ.jpg

TRUTH MARTINI APRONDA! BULLHAMMER! Barrett Martini'ye direkt Bullhammer yapıyor ve onu ringin dışına yolluyor. Barrett arkasını dönüyor ve SMALL PACKAGE: 1...2...

OLMUYOR! Barrett ayağa kalkıyor ve Bate onu clothesline ile ringin dışına yolluyor. Barrett ringin dışında. Bate adeta enerjisini yenilemiş gibi. Page ayağa kalkıyor ve Page'den Bate'e seri yumruklar. Şimdi European Uppercut! Page yerde. Bate boynunu tutuyor ve tekrardan kendisini toparlayıp giant swing için işaretini veriyor. Bate, Page'i kaldırıyor ve GIANT SWING! Seyirciler saymaya başlıyor:

1...2...3...4...5...6...7...8...9...10...11...12...13...14...15!

Bate en sonunda rakibini bırakıyor, kendisini toparlıyor. Barrett ringe girmek istiyor ama SUPERKICK! Barrett tekrardan ringin dışına düşüyor. Bate, Page'i köşeye çekiyor ve ağır adımlarla top turnbuckle'a çıkıyor. Bate işaretini veriyor ve CORKSCREW SENTON BOMB!

HAYIR PAGE SON ANDA DİZLERİNİ KOYUYOR! Bate çok kötü düşüyor ve yerde acı içerisinde çırpınmaya başlıyor. Page şimdi ayağa kalkıyor ve Bate'i kaldırdığı gibi RITE OFF PASSAGE! Bate yerde! Page tuşa gidiyor: 1...2...

3!

Kazanan ve hala World Heavyweight Champion: Adam "Hangman" Page

Rüya sona eriyor. Adam Page maçı kazanıyor ve saltanatına devam ediyor. Hakem onun elini havaya kaldırıyor ve kemerini teslim ediyor. Maçın son anlarını bir kez daha izliyoruz. Ringe döndüğümüzde Page baygın Truth Martini'yi omuzladığı gibi götürüyor. Wade Barrett ise ringin dışında bir köşede morali bozuk bir şekilde otururken Tyler Bate ringde yatıyor. Sağlık görevlileri onun için geliyor. Bate ile ilgileniyorlar. Bate yavaş yavaş kendisine geliyor. Hakem ona kemerini teslim ediyor. Bate durumunun iyi olduğunu belirtiyor görevlilere. Sağlık görevlileri de Bate'in durumunu inceledikten sonra sedyelik bir durum olmadığı kanaatine varıyorlar. Sağlık görevlileri ringi terk ediyor. Bate ise Intercontinental Şampiyonluğu kemerini havaya kaldırıyor ve seyircilere pozunu veriyor.

Ardından kemerini aldığı gibi arka alanın yolunu tutuyor. Bate girişte de pozunu verdikten sonra gözlerden kayboluyor...

My5aeb.gif

Sabian: Merhaba GWA evreni! Gerçekten mükemmel bir gece oluyor. İnsanların çoşkusu beni çıldırtıyor. Burada olduğum için oldukça mutluyum. Fakat kötü haberlerde aldım. Bunlardan bahsetmeyeceğim ve iyi şeylere odaklanacağım. Twitter adeta Royal Rumble şovuyla çıldırıyor. Şimdi hep birlikte bunlara göz atacağız.

Sabian telefonunu çıkartıyor ve Twitter gündemine bakıyor.

1- #GWARumble

Sabian: Herkes bu şovu bekliyordu ve ilk sıradan gündeme yerleşmiş bile. Bu gecenin sonuna kadar düşmeyeceğine eminim. Durmayın, daha fazla tweet atın. Benden bahsetmeyi unutmayın.

2- #BenceKazanacakİsim

Sabian: İnsanlar durmadan tahminlerini yazıyorlar. Bu çoşkuya hayranım. Fikir üretmek güzeldir. Peki kimler doğru tahmini üretebilecek. Bence kazanacak isim Carmella! Sizce kim? Durmayın yazmaya devam edin.

3- #HouseOfTruthKapatılsın

Sabian: Ne diyeceğimi bilemiyorum. House Of Truth bir kez daha kazandı. Gecenin devamında bununla yetineceklerini sanmıyorum. Sizce Hangman Page Royal Rumble maçına girmek gibi bir çılgınlık yapabilir mi? Benim gibi emekçilerin hakkını çalmaya çalışır mı? O açgözlü, kıskanç adam bunu yapabilir. Yanındaki iblis hakkında konuşmak istemiyorum bile.

4- #TylerBate

Sabian: Kardeşim benim ya. Büyük oyuna geldi. Çok büyük oyun. Bugün 2 kemer taşıyabilirdi fakat o da evin altında kalan isimlerden birisi oldu. Bakalım geleceği ne olacak. Umarım onunla yakın zamanda karşılaşırız. Aynı ringi paylaşmaktan gurur duyacağım.

5- This Is Awesome

Sabian: Öyle! Şu ana kadar yaşanan her şey gerçekten muazzam. Peki ya devamı? Daha yeni başlıyoruz çocuklar. Bugün bu cümleyi hiç durmadan kullanacaksınız. Her şey olağanüstü.

6- #CenaWinsLol

Sabian: Cena gerçekten Royal Rumble'a 30.sıradan gireceği için en büyük favorilerden birisi. Umarım bu gece kendini gösterir ve eski görkemli günlerine döner. Sonra onu belki ben yenerim ve yeni GWA Şampiyonu olurum. Ne dersiniz? #SabianChampion! Herkes destek versin.

7- #Infinitum

Sabian: Saygım sonsuz. Eğer bana bir teklif getirirlerse bu evrende onlara hizmet edebilirim. Tabii hizmet dediğim bu yaşımızdan sonra bizi tekrar Broken'a çevirmeyin be. Canıma dokunmayın yeter. Bu arada İnfinitum severler hemen destek versiler. #SabianChampion!

8- #Tazz

Sabian: Spiker masasındaki yorumları ile demek eğlendirdi herkesi. Ulan Tazz ne adamsın ya.

9- #Wade Barrett

Sabian: House Of Truth'u bitireyim derken kendini bitirdi bu adam. Acıyın artık lütfen. Wade Barrett yolun nereye gidiyor acaba. Belki sana destek olabilirim. Herkes destek olsun... #WadeBarrettforRoyalRumble

10- #SabianChampion

Sabian: Hemen gündem olduk. İşte bu! Teşekkürler GWA! Royal Rumble ateşi ile yanıp tutuşan herkese iyi seyirler diliyorum. Arka alanda en keyifli köşeden şovu izleyeceğim. Görüşmek üzere!

My5aeb.gif

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=ebLU-SSnMKs[/ame]

NOC14_Photo_156-3828281342.jpg

Rusev girişte Rus Bayrağı ile görünüyor ve ringe doğru geliyor. Rusev ringe giriyor ve Rus Bayrağını dalgalandırdıktan sonra bayrağı özenle görevlilere teslim edip rakiplerini beklemeye başlıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=jATOZhxX1CY[/ame]

wolfgang-600x375.png

Wolfgang girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Wolfgang ringe giriyor ve Rusev'in üzerine yürüyor. Hakem araya giriyor. Wolfgang alaycı bir şekilde köşede taunt yaparken hakem Rusev'i sakinleştirmeye çalışıyor. Wolfgang tauntunu yaptıktan sonra köşesine çekiliyor ve rakiplerini beklemeye başlıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=sbUSS1m6v4g[/ame]

Grado-926784.jpg
080_SD_12202019dg_1528--9955c1dace428fb48bc7b76ecf96c701.jpg

Grado ve Carmella girişte görünüyorlar ve ringe doğru geliyorlar. İkili ringe giriyor. Rusev ve Wolfgang ikilinin üzerine yürüyor ama hakem araya giriyor. Carmella ringin dışına çıkıyor. Grado tauntlarını yapıyor. Fakat bir müzik onu bölüyor...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=nmj7f0zdYcU[/ame]

tenor.gif

Oceans Şampiyonu Io Shirai belinde kemeri elinde kendo stick ile birlikte girişte görünüyor ve saçını başını dağıtarak çılgınlar gibi ilerliyor. Io Shirai kameramıza çığlık attıktan sonra ringe giriyor. Karşısına Grado çıkıyor ve Io kendo stick ile ona vurduktan sonra hakem derhal zili çaldırıyor...

Oceans Championship Match
Rusev vs Wolfgang vs Grado (w/Carmella) vs Io Shirai (c)

Io Shirai kendo stick ile Grado'yu yere seriyor. Rusev ve Wolfgang birbirlerine girmiş durumdalar. Io kendo stick ile önce Wolfgang'a ardından da Rusev'e saldırıyor. Io onları yere seriyor. Io çıldırmış vaziyette. Io şimdi belinden kemerini çıkartıyor ve Rusev'e arka arkaya vuruyor. Ardından Wolfgang'a da bir dropkick yapıştırıyor. Grado, Wolfgang, Rusev üçlüsü ayağa kalkmaya çalışırken Io Shirai top turnbuckle'a çıkıyor ve ASAI MOONSAULT! Daha maçın ilk dakikasından üç isme de Asai Moonsault yapıyor. Io saçını başını dağıtıyor. Ardından ringin dışına çıkıyor ve kemerini görevlilere teslime diyor. Onun karşısına Carmella çıkıyor.

Io Shirai: Jibun de fakku shite! MEINU!

Carmella korkar adımlarla geriye çekiliyor. Io ringin altında bir şeyler arıyor. Eline sandalye geçiriyor, ringe fırlatıyor. Çöp tenekesi geçiyor onu da ringe fırlatıyor. Io ringe giriyor. Fakat ringe girer girmez Wolfgang onun üzerine Lou Thezs ile atlıyor. Io soluğu yerde alıyor. Wolfgang rakibini yerde yumruklar atıyor. Ardından onu kaldırıyor ve Irish Whip'e yolluyor ama Io iplerden sektiği gibi dropkick ile karşılık veriyor. Wolfgang soluğu yerde alıyor. MACHKA KICK! Rusev'den ani bir Machka Kick geliyor. Io soluğu yerde alıyor. Rusev hemen tuşa gidiyor: 1...2...

Grado bozuyor. Grado şimdi Rusev'e saldırıyor onu ayağa kaldırıyor ve falling neckbreaker yapıyor. Rusev yerde. Grado tuşa gidiyor: 1...2... Wolfgang bozuyor. Wolfgang rakibini kaldırıyor ve Irish Whip'e yolluyor. Grado iplere tutunuyor. Wolfgang rakibinin üzerine koşarak gidiyor ama Grado'dan back body drop! Wolfgang soluğu ringin dışında alıyor. Grado şimdi eline sandalyeyi geçiriyor, iplerden sekiyor. Wolfgang ringin dışında yavaş yavaş kendisine geliyor. SUICIDE DIVE! Grado rakibinin üzerine sandalye ile birlikte Suicide Dive ile atlıyor. Grado şimdi sandalyeyi kuruyor ve Wolfgang'ın ayağa kalkmasını bekliyor. Wolfgang ayağa kalkıyor ve Grado rakibinin üzerine koşarak gidiyor, sandalyeden destek alıyor ve FLYING CROSSBODY! İki isim de ringin dışında yerde. Grado yavaş yavaş ayağa kalkıyor. Carmella gelip onunla ilgileniyor. Grado, Carmella'ya hava atarken Carmella olay yerinden kaçıyor. Grado olanı biteni anlamaya çalışırken ASAI MOONSAULT! Io Shirai'den bir Asai Moonsault daha geliyor. Io ve Grado yerde. Io kendisine geliyor, karnını tutuyor ama kendisini toparladığı gibi Grado'yu ringe sokuyor, kendisi de ringe giriyor. MACHKA KICK? Hayır Io sıyrılıyor ve MISSLE DROPKICK! Rusev ringin dışına düşüyor. Io şimdi rakibini tutuyor ve Package Piledriver pozisyonuna sokuyor. Fakat Grado'dan back body drop! Io düşüyor. Io ayağa kalkıyor ve Grado'dan dropkick! Io kendisini köşede buluyor. Grado onun üzerine koşarak gidiyor ve CANNONBALL SENTON! Grado şimdi rakibini çekiyor ve tuşa gidiyor: 1...2...

Io kurtuluyor. Carmella ringin dışında hayal kırıklığına uğruyor. Grado şimdi Io'yu kaldırıyor ve onu tekrardan turnbuckle'a fırlatıyor. Io köşeye çarpıp yere düşüyor. Grado, Rikishi'nin tauntlarını yapmaya başlıyor.

Tazz: Siz de düşündüğüm şeyi mi düşünüyorsunuz?

Buğra Gür: Düşündüğün şeyin düşündüğüm şeyle aynı olduğunu söyleyebilirim ama ispat edemem.

Maura Ranallo: Beni bu masaya kim oturttu ya! Adam Stink Face yapacak beyler eveleyip gevelemeyin!

Grado StinkFace için işaretini veriyor ve Io'nun üzerine koşuyor. Fakat Io son anda çekiliyor ve Grado köşeye çarpıyor. Io kendisini toparlıyor ve rakibinin üzerine koşarak gidiyor ama LARIAT! Wolfgang son anda ringe girip ona lariat yapıyor. Wolfgang ardından rakibini kaldırıyor ve üzerine bir de neckbreaker! Io Shirai yerle bir oluyor. Wolfgang şimdi iplerden sekiyor ve RUNNING SENTON BOMB! Wolfgang şimdi tuşa gidiyor: 1...2...

Rusev gelip hareketi bozuyor. Rusev şimdi Wolfgang'ı kaldırıyor ve onun göğsüne okkalı bir chop atıyor. Wolfgang kendisini sıkıyor ve okkalı bir chop ile karşılık veriyor. Rusev birkaç adım geriye attıktan sonra sonra chop ile karşılık veriyor. Wolfgang da chop atıyor. Wolfgang şimdi güreşçi mayosunun askılarını çıkartıyor ve göğüs bölgesini açıyor. Rusev'den okkalı bir chop. Wolfgang bir daha vurmasını söylüyor. Rusev'den bir chop daha! Wolfgang bir daha vurmasını söylüyor. Rusev'den bir chop daha. Şimdi Wolfgang'dan arka arkaya üç chop darbesi Rusev'e. Grado geliyor şimdi önce Rusev'e chop atıyor. Ardından da Wolfgang'a chop geliyor. Rusev ve Wolfgang birbirlerine bakıp gülümsüyorlar ve aynı anda Grado'ya chop atıyorlar. Grado double chop'un etkisi ile yere yığılıyor. Wolfgang, Grado'ya bakıp sırıtırken Rusev ona saldırıyor. İkili arasında bir yumruklaşma izliyoruz. Rusev en sonunda, Wolfgang'ı turnbuckle'a yolluyor ve üzerine koşarak gidiyor ve running corner crossbody! Wolfgang sersemliyor. Rusev, Wolfgang'ı top turnbuckle'a yerleştiriyor, kendisi de çıkıyor. Rusev'den SUPER-PLEX girişimi ama Wolfgang yerinden kıpırdamıyor. İki adam tepede yumruklaşmaya başlıyor. Grado da top turnbuckle'a çıkıyor ve Rusev ile birlikte Wolfgang'ı Super-Plex pozisyonuna almış durumdalar. Derken Io Shirai hem Rusev'i hem de Grado'yu powerbomb pozisyonuna almış durumda! IO SHIRAI'DEN DOUBLE POWERBOMB! Grado ve Rusev düşerlerken Wolfgang'a SUPER-PLEX yapıyorlar! Üç isim de yerde. Io şimdi Rusev'i tuşa götürüyor: 1...2...

Rusev kurtuluyor. Io onu bırakmıyor ve SHARSHOOTER! Io'dan Rusev'e sharshooter geliyor. Rusev zor durumda derken SUPERKICK! Grado'dan Io'ya superkick! Grado arkasını dönüyor ve SPEAR! Wolfgang'dan Grado'ya spear geliyor. Wolfgang arkasını dönüyor ve MACHKA KICK! Rusev'den Wolfgang'a Machka Kick geliyor. 4 isim de yere yığılıyor. Seyirciler bariyerleri tokatlamaya başlıyor. Rusev yavaş yavaş ayağa kalkıyor ve Io'nun ensesinde beliriyor. Rusev Accolade için işaretini veriyor. Io yavaş yavaş ayağa kalkıyor ama Grado arkadan sandalye ile Rusev'e vuruyor. Rusev olduğu yere diz çökerken Grado'dan Rusev'in sırtına bir sandalye darbesi daha! Rusev yere yığılıyor. Grado şimdi Rusev'in taklidini yapmaya başlıyor ve onun kendisine gelmesini bekliyor.

Carmella: HADİ GRADO!

Rusev yavaş yavaş kendisine geliyor derken LARIAT! Wolfgang'dan Grado'ya lariat! Grado yerde kalıyor. Wolfgang onu ringin dışına yolluyor. Grado ringin dışına düşüyor. Carmella onunla ilgileniyor. Derken Rusev geliyor ve Wolfgang'ı ringin dışına yolluyor. Rusev ağır hareketlerle Io'nun kendisine gelmesini bekliyor. Io kendisini toparlıyor ve ACCOLADE! Io kurtulmaya çalışıyor ama Rusev onu feci sarmaladı! Io çaresiz bir şekilde elini havaya kaldırıyor...

CARMELLA HAKEMİ RİNGİN DIŞINA ÇEKİYOR! Rusev çok sinirleniyor ve Io'yu bıraktığı gibi ringin dışına çıkıyor. Carmella ise hakemle tartışıyor derken Rusev'i görünce koşmaya başlıyor. Rusev ringin etrafında Carmella'yı kovalamaya başlıyor derken SUPERMAN PUNCH! BU GRADO! Rusev yerde kalıyor. Carmella ise şokta. Grado şimdi Roman Reigns'in klasikleşmiş tauntunu yapıyor, Rusev'in ayağa kalkmasını bekliyor. Rusev ayağa kalkıyor ve SPEAR! HEM DE ANONS MASASININ OLDUĞU BARİYERLERE DOĞRU! BARİYERLER KIRILDI! İki adam da yerde kalıyor. Io ise ringde yavaş yavaş kendisini toparlıyor ama Wolfgang gelip ona saldırıyor. Wolfgang, Io'yu kaldırdığı gibi powerbomb pozisyonuna sokuyor ama SUNSET FLIP! Io'dan sunset flip, hakem sayıyor: 1...2... Olmuyor. Io şimdi iplerden sekiyor ve LOW MISSLE DROPKICK? Hayır Wolfgang çekiliyor. Wolfgang ayağa kalkıyor ve Io'yu da kaldırdığı gibi DEADLIFT GERMAN SUPLEX! Wolfgang hiç bozmadan tuşa gidiyor: 1...2... Io kurtuluyor. Wolfgang ayağa kalkıyor ve Io'yu da kaldırıp onu turnbuckle'a yolluyor. Io yere çöküyor. Wolfgang rakibinin üzerine koşarak gidiyor ve CANNONBALL SENTON! Wolfgang şimdi top turnbuckle'a çıkıyor ve işaretini veriyor! SENTON BOMB! Wolfgang'dan Senton bomb geliyor. Wolfgang tuşa gidiyor: 1...2...

CARMELLA, WOLFGANG'I RİNGİN DIŞINA ÇEKİYOR! Carmella ve Wolfgang yüzleşiyor. Carmella "ben ne yaptım" minvalinde bir yüz ifadesine bürünüyor ve kaçmaya yelteniyor ama Wolfgang onu saçından yakalıyor ve karnına tekme attıktan sonra APRONA POWERBOMB! CARMELLA YERLE BİR OLUYOR!

YOU SICK FUCK! YOU SICK FUCK! YOU SICK FUCK!

Seyirciler Wolfgang için chantler atmaya başlıyor ama Wolfgang onlara orta parmağını gösteriyor. Wolfgang ringin altından masa çıkartıyor ve ringe sokuyor. Wolfgang ringe giriyor ve masayı kuruyor. Wolfgang, Io'yu kaldırıyor ve powerbomb pozisyonuna alıyor ama Io Wolfgang'ın kafasını yumruklamaya başlıyor. Io şimdi seated senton ile Wolfgang'ın üzerine düşüyor. Io tuşa gidiyor: 1...2... Wolfgang atıyor. Io ayağa kalkıyor. Wolfgang da kalkıyor. Wolfgang'dan Io'ya superkick girişimi ama Io kurtuluyor. Wolfgang onu turnbuckle'a yolluyor. Io sırtını çarpıyor ve Wolfgang onu top turnbuckle'a yerleştiriyor. Kendisi de çıkıyor ve masaya SUPER-PLEX yapmak istiyor ama Io kıpırdamıyor. Io ve Wolfgang arasında bir mücadele izliyoruz. Io'dan Wolfgang'a headbutt! Wolfgang masaya düşüyor! MASA KIRILDI! Io şimdi kendisini toparlıyor ve IO GALAXY METEOR ON THE TOP TURNBUCKLE! Yani SHOOTING STAR PRESS! Io hemen tuşa gidiyor: 1...2...

Grado bozuyor! Grado ringe giriyor ve tuşu bozuyor. Grado, Io'ya saldırmaya başlıyor. Grado, Io'yu Irish Whip'e yolluyor. Io iplerden sekiyor ve Grado'dan BIG BOOT! Io kendisini yerde buluyor. Grado ardından tauntlar yapmaya başlıyor ve iplerden sekiyor ama MACHKA KICK! Grado kendisini yerde buluyor. Rusev bu! Rusev ringde. Io yavaş yavaş ayağa kalkıyor ama Rusev onu clothesline ile ringin dışına yolluyor. Rusev ardıdan Grado'nun tepesinde beliriyor ve ACCOLADE! Grado zor durumda. Hakem ona pes edip etmediğini soruyor...

GRADO PES EDİYOR...

Kazanan ve yeni Oceans Champion: Rusev

Rusev_United_States_Champion.jpg

Rusev kazanıyor! Maçın son anlarını bir kez daha izliyoruz. Ringe döndüğümüzde Rusev elinde Rus bayrağı ve Oceans kemeri ile poz veriyor. Diğer isimler ise yerde. Rusev kemeri ve bayrağı ile birlikte arka alanın yolunu tutuyor. Girişte son bir kez daha poz verdikten sonra gözlerden kayboluyor.

My5aeb.gif

Kameralarımız dışarda arena otorparkında açılıyor. Seth Rollins'i arabasını park ederken görüyoruz. Rollins arabasını park etikten sonra anahtarı kontaktan çekiyor ve kapıyı tam açarken birini görüyor hemen dışarıda ve kaskatı kesiliyor! BU JOHN CENA!

Seth direk dışarı çıkmaya çalışıyor ancak Cena hiç beklemeden arabanın sol ön camına yumruğunu geçiriyor ve tekte tuzla buz oluyor cam. Cena hemen ellerini Seth Rollins'e atıyor ve dışarı çekiyor onu. Cena onu arabanın muhtelif bir yerine fırlatmak istiyor ancak Seth engel oluyor ve ikili bir anda yumruklaşmaya başlıyorlar. Bir sağ direk geliyor Seth'ten, Cena bir sol kroşe ile cevap veriyor. Seth yumruklaşmada üstün çıkan taraf olup Cena'yı direk otoparktaki başka bir aracın ön gövdesine fırlatıyor! Seth aracın üstüne doğru koşarak bir şeyler yapmak istiyor. AMA CENA KOŞARKEN AYAKLANIP SETH'İ YAKALIYOR VE AA POZİSYONUNA GETİRİYOR! SETH KENDİNİ KURTARMAYA ÇABALIYOR! AMA CENA'DAN ARACIN TEPESİNE DOĞRU BİR AA! SETH BİR ANDA ÇÖKÜYOR!

Cena önce bir soluklanır gibi oluyor. Daha sonrasında bu iş burada bitmez minvalinde gidip Seth'i gömçürdüğü yerden çıkarıyor. Seth pek ayakta duracak hali yok ve kolunun bir kısmında ufak bir kanama da başlamış. Cena bir UCSM tauntu atıyor, sonra durumun hala lehinde olduğunu anlayınca Seth'i araca doğru ittiriyor. Ancak Seth iyi bir tepki veriyor ve Cena biraz gardını düşürmüşken çok sert bir low kick vuruyor. Tekmenin devamında Seth'ten beklenmedik bir mongolian chop geliyor. Cena iyice sersemliyor. Burada Seth hiç vakit kaybetmiyor ve Cena'yı tuttuğu gibi dövüştükleri aracın arka camlarına doğru geçiriyor kafasını! Hiç beklemeden çıkarıyor onu oradan ve bu sefer Cena'yı farlara doğru tekrar ittiriyor ve Cena'nın sırtında aracın farları patlıyor! Cena'nın sırtında kan var kan!

Cena sırtının ne kadar kötü durumda olduğunu anlamaya çalışırken Seth bir anda Cena'yı arenanın giriş kısmına doğru sürüklemeye başlıyor. Cena buna pek istekli gözükmese de yeterince güç toplayamadığı için karşı koyamıyor Seth Rollins'e. Seth giriş kapısına tam geldikleri noktada Cena'ya bir tokat atıyor! Cena artık kendi limitlerini zorluyor ve bir anda rakibini beton duvara ittiriyor! Cena duvara tost olmuş Seth'i yumruklamaya başlıyor. Cena rakibinin sağ gözünün üstüne attığı yumrukla kaşını açmayı başarıyor Seth Rollins'in! Rollins'in kafası kanamaya başlıyor! Bu sefer Cena Rollins'i sürükleyen isim oluyor. Ancak Rollins Cena'dan daha erken kendine geliyor ve bir anlık hamle ile Cena'yı kameralarımızın üstüne itiyor! Cena kafasını kameraya çarpıp yere düşerken kameralarımızdan görünütü akışı kesiliyor!

My5aeb.gif

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=JOjlDAYqJP4[/ame]

qPO5od.png

Randy Orton girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Orton ringe giriyor ve tauntlarını yaptıktan sonra köşesine çekiliyor ve rakiplerini beklemeye başlıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=n-QZ6_dsbbQ[/ame]

maxresdefault_5.jpg

Triple H girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Triple H aprona çıkıyor, elindeki su şişesinden suyu içiyor ve havaya püskürtüyor. Triple H ardından ringe giriyor ve Randy ile yüzleşiyor. Ardından birkaç taunt yaptıktan sonra rakiplerini beklemeye başlıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=2VlGVvKMHKo[/ame]

maxresdefault_6.jpg

Timothy Thatcher girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Timothy Thatcher ringe giriyor ve ringde Triple H ile yüzleştikten sonra taunt yapmaya başlıyor. Ardından herkes onu beklemeye başlıyor...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=KSjnYQXjvWg[/ame]

798e7-1509989385-500.jpg

Hardcore Şampiyonu CM Punk girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. CM Punk ringe giriyor ve tauntunu yapıp, kemeri ile poz veriyor. Punk rakiplerine göz dağı verdikten sonra kemerini hakeme teslim ediyor. Hakem kemeri havaya kaldırıyor. Görevlilere teslim ettikten sonra zili çaldırıyor.

Hardcore Championship Match
Randy Orton vs Triple H vs Timothy Thatcher vs CM Punk (c)

Zil çalar çalmaz Triple H ve Timothy Thatcher birbirlerine giriyorlar. Orton da Punk ile kavga ediyor. Orton köşede Punk'ı yumruklarken Hunter da Thatcher'ı köşede yumrukluyor. Hunter, Thatcher'ı ringin dışına yollarken Orton da Punk'ı köşede yere seriyor. Ardından ikili geri adımlar atıyor ve ring ortasında sırtları birbirine temas ediyor. İkili arkasını dönünce birbirleriyle karşılaşıyor ve yumruk yumruğa birbirlerine giriyorlar. Hunter rakibini Irish Whip'e yolluyor, Orton iplerden sekiyor ve SPINE BUSTER? Hayır Orton kurtuluyor ve bir European Uppercut! Orton şimdi rakibini Irish Whip'e yolluyor. Orton Scoop Pwerslam için atılım yaparken Hunter iplere tutunuyor. Orton onun üzerine koşuyor ama Triple H eğilince üst iplerden ringin dışına düşüyor. Hunter ona bakarken CM Punk kendisine geliyor ve Triple H'e saldırıyor. CM Punk rakibini turnbuckle'a yolluyor. Triple H sırtını köşeye çarpıyor. Punk rakibinin üzerine koşarak gidiyor ve RUNNING HIGH KNEE! Hunter sersemliyor. Punk şimdi rakibini kavrıyor ve RUNNING BULLDOG! Punk hiç vakit kaybetmeden hemen tuşa gidiyor: 1...

Timothy Thatcher elinde kondo stick ile Punk'ın sırtına indiriyor. Tuş bozuluyor. Thatcher elinde kondo stick ile Punk'a saldırıyor. Punk yerde kıvranıyor. Thatcher şimdi kendo stick yardımı ile Punk'a crossface yapmak istiyor. Punk direniyor ama en sonunda crossface geliyor. Punk zor durumda. Hakem ona pes edip etmediğini soruyor derken Orton'dan Thatcher'ın kafasına sandalye darbesi! Thatcher rakibini bırakmak zorunda kalıyor. Orton ringe giriyor elindeki sandalye ile herkese saldırıyor. Punk ve Thatcher yerde. Hunter ise yavaş yavaş kalkıyor. Orton ona sandalye ile saldırmak istiyor ama Hunter çekilince iplere çarpıyor, iplerden seken sandalye Orton'un kafasına isabet ediyor. Orton sersemliyor. Hunter şimdi rakibini Pedigree pozisyonuna sokuyor. Fakat Orton direniyor. Derken Orton'dan back body drop! Hunter soluğu apronda alıyor. Hunter iplere tutunmuşken Orton'dan clothesline! Hunter soluğu ringin dışında alıyor. Orton şimdi aprona çıkıyor ama kendo stick darbesi yiyor ve yere düşüyor. Bunu yapan Timothy Thatcher! Timothy Thatcher elinde kendo stick ile ringin dışına çıkıyor ve Orton'ın sırtına indiriyor. Orton yerle bir oluyor. Thatcher şimdi Hunter'ın üzerine gidiyor ama drop toe hold! Thatcher soluğu yerde alıyor. Triple H şimdi ayağa kalkıyor ve zemindeki minderi söküyor ve Thatcher'ı kaldırdığı gibi zemine body slam yapıyor. Thatcher sırtını beton zemine çarpıyor. Triple H tauntunu yapıyor. Ardından arkasını dönüyor ve SUICIDE DIVE! CM Punk onun üzerine Suicide Dive ile atlıyor. Maçtaki herkes yerde.

CM Punk ayağa kalkıyor ve Triple H'i kaldırıyor ve GTS pozisyonuna alıyor. Triple H zor durumda. Derken dirsek darbelerini Punk'a geçiriyor ve kurtuluyor. Bu arada LARIATTTO! Thatcher'dan Punk'a lariat! Punk sırtını beton zemine çarpıyor. Triple H şimdi Thatcher'a saldırıyor ve onu ring merdivenine çarpıyor. Bu arada Orton'u görüyoruz elinde dikenli telli bir sopa var. Orton Triple H'in arkasına yaklaşıyor ve sopayı onun sırtına geçiriyor. Triple H diz çöküyor. Orton ardından sopa ile Triple H'in sırtına arka arkaya vurmaya başlıyor. Triple H zor durumda. Sırtına giren dikenler rahatsız edici bir şekilde çıkıyor. Orton ardından Thatcher'a saldırmaya başlıyor. Thatcher zor durumda. Orton, Thatcher'ı ringe sokuyor, ring merdivenini söktüğü gibi ringe sokuyor. Orton da ringe giriyor. Orton, Thatcher'ı kaldırdığı gibi yumruklamaya başlıyor. Ardından Irish Whip'e yolluyor. FAKAT THATCHER İPLERDEN SEKTİĞİ GİBİ LARIAT VURUYOR! Orton yerde alıyor soluğu. Thatcher ardından rakibini kaldırdığı gibi ring merdivenine BODY SLAM! Orton sırtını çarpıyor ve acı içerisinde yerde kıvranıyor. Bu esnada Punk ringe masa sokuyor, ardından kendisi de ringe giriyor, elinde kendo stick var. Punk kendo stick ile Thatcher'a saldırmaya başlıyor. Thatcher soluğu yerde alıyor. Punk ardından masayı kuruyor ve Thatcher'ı masanın üzerine yerleştiriyor. Punk top turnbuckle'a çıkıyor ve işaretini veriyor. DIVING ELBOW DROP ON THE TABLE!

maxresdefault_7.jpg

FAKAT THATCHER ÇEKİLİYOR VE PUNK BOŞA ATLIYOR! PUNK MASAYA DÜŞÜYOR VE MASA KIRILIYOR! Thatcher ayağa kalkıyor ve Punk'ın üzerine basıyor. Hakem tuşa gidiyor: 1...2...

Triple H gelip sandalye ile Thatcher'a saldırıyor. Tuş bozuluyor. Triple H şimdi sandalye darbesi ile Thatcher'ı yere seriyor ardından onun boynuna sandalyeyi geçiriyor ve STOMP? Hayır Thatcher çekiliyor. Thatcher ayağa kalkıyor, Triple H ona saldırmak istiyor ama HEADBUTT! Thatcher kafasında sandalye varken headbutt yapıyor. Bu arada Orton Thatcher'ı kendisine çeviriyor ve NECKBREAKER! Thatcher yerde alıyor soluğu. Orton şimdi onun kafasından sandalyeyi çıkartıyor ve arka arkaya onun sırtına geçiriyor. CM Punk bu arada yavaş yavaş ayağa kalkmayı deniyor. Fakat Orton onun sırtına sandalyeyi geçiriyor. Ardından turnbuckle'a yolluyor. Punk sırtını turnbuckle'a çarpıyor. Orton onun üzerine koşarak gidiyor ve RUNNING CORNER CROSSBODY! Punk sersemliyor. Orton şimdi ring merdivenini köşeye hızalıyor. Punk'ı top turnbuckle'a yerleştiriyor, kendisi de top turnbuckle'a çıkıyor ve SUPER-PLEX? Punk yerinden bile kıpırdamıyor. Punk ve Orton yumruklaşmaya başlıyor. En sonunda Punk'tan sert bir headbutt geliyor. ORTON RİNG MERDİVENİNE SIRT ÜSTÜ DÜŞÜYOR! Orton acı içerisinde kıvranırken Punk kendisini toparlıyor ve DIVING ELBOW DROP! Bu sefer isabet etti. Fakat Triple H, Punk'ı hemen kaldırıyor ve PEDIGREE! Punk yerle bir oluyor. Triple H hemen tuşa gidiyor: 1...2...

Thatcher bozuyor. Thatcher şimdi Triple H'i kaldırıyor ve ona arka arkaya European Uppercutlar yapıyor. Triple H karşılık veremiyor. Thatcher rakibini Irish Whip'e yolluyor. Triple H iplere tutunuyor. Thatcher onun üzerine koşarak gidiyor ve clothesline ile onu ringin dışına göndermek istiyor ama iki isim de ringin dışına düşüyor. Triple H ve Thatcher ringin dışında kavga etmeye başlıyorlar. Thatcher, Triple H'i seyirci bariyerine gömüyor. Ardından ringin altından sandalye çıkartıp ona vurmak istiyor ama Triple H çekilince ıskalıyor. Thatcher arkasını dönünce Triple H ona clothesline yapıyor. Thatcher kendisini seyircilerin içinde buluyor. Triple H ringin altında bir şeyler, sandalye buluyor ama kenara fırlatıyor, ardından bir tane de kendo stick buluyor ama onu da kenara fırlatıyor. En sonunda dikenli tellerle kaplı bir baseball sopası buluyor ve Thatcher'ın olduğu yere yani seyircilerin içine giriyor. Triple H elindeki baseball sopasının dikenleri ile Thatcher'ın sırtına geçiriyor. Thatcher acı içerisinde kıvranıyor. Triple H onu kaldırıyor ve tekrardan bariyere çarpıyor. Thatcher kötü bir şekilde çarpıyor. Triple H onun karnına sopa ile vuruyor. Ardından clothesline ile bariyerin arkasına düşürüyor. Triple H seyircilerin içinden çıkıyor. Bu arada ringde Orton kendisine gelmiş durumda. Orton ayağa kalkıyor ve Punk'ın da kendisine gelmesini bekliyor. Punk kendisine geliyor ve PUNT KICK! Orton'dan sert bir Punt Kick! Punk yerde. Orton hemen tuşa gidiyor: 1...2...

TRIPLE H BOZDU! Triple H elindeki baseball sopası ile Orton'a saldırıyor onun sırtına geçiriyor. Adeta Negan gibi yargı dağıtmaya başlıyor. Triple H ardından ringin köşesindeki minderleri söküyor ve Orton'ı kaldırdığı gibi turnbuckle'a yollamak istiyor ama reversal ile Orton onu yolluyor ve TRIPLE H'İN SIRTI TURNBUCKLE'A ÇARPIYOR! Triple H kendi kazdığı kuyuya düşmüş oluyor. Orton şimdi köşede Triple H'e saldırmaya başlıyor. Ardından ring zeminindeki örtüyü falan sökmeye başlıyor.

57f505d33f2251cf-600x338.jpg

Orton ringin üzerindeki örtüyü veya zeminini artık adına her ne verirseniz verin o şeyi söktü ve Triple H'i top turnbuckle'a yerleştiriyor, kendisi de çıkıyor ve SUPER-PLEX! İki isim de çıplak zemine sırtlarını çarpıyor. Orton hemen tuşa gidiyor: 1...2...

Punk bozuyor! Üç isim de yerde kalıyor. Bu arada Timothy Thatcher ringe giriyor, elinde ise bir torba var. Thatcher torbayı yere boşaltıyor.

Mauro Ranallo: Bu sahneyi dün de gördük!

raptiye.PNG

Thatcher raptiyeleri zemine dökmüş oluyor. Thatcher, Punk'ı kaldırıyor onu yumrukladıktan sonra ringin dışına yolluyor. Thatcher şimdi Orton'u kaldırıyor ve kaldırdığı gibi POWERBOMB! Orton sırtını raptiyelere çarpıyor. Thatcher hemen tuşa gidiyor: 1...2...

TRIPLE H BOZDU! Triple H elindeki baseball sopası ile Thatcher'a saldırdıktan sonra onu kaldırıyor ve raptilerin üzerine PEDIGREE! Thatcher raptiyelerin üzerine düşmüş durumda. Triple H hemen tuşa gidiyor: 1...2...

CM PUNK ONU RİNGİN DIŞINA ÇEKİYOR! CM Punk, Triple H'i ring merdivenine fırlattıktan sonra ringe giriyor. Thatcher'ı kaldırıyor ve GTS! Thatcher soluğu yerde alıyor. Punk hemen tuşa gidiyor: 1...2...

3!

Kazanan ve hala Hardcore Champion: CM Punk

Zorlu geçen mücadeleyi Şampiyon CM Punk kazanıyor. Hakem ona kemerini veriyor ve elini havaya kaldırıyor. Punk kemeri ile poz veriyor...

DERKEN KAPÜŞONLU BİRİSİ ONA SALDIRIYOR! Bu AJ Styles!

Hardcore Championship Match
CM Punk (c) vs AJ Styles

Ekran_Goruntusu_9.png

AJ Styles, CM Punk kaldırıyor ve STYLES CLASH! Punk yerde. AJ Styles hemen tuşa gidiyor: 1...2...

3!

Kazanan ve yeni Hardcore Şampiyonu: AJ Styles

Tazz: Ben şok oldum!

Buğra Gür: Bu adam cennetten bir çiçek.

Mauro Ranallo: AJ Styles tam anlamıyla döndü!

Ekran_Goruntusu_14.png

AJ Styles Hardcore kemerini alıyor ardından mikrofon alıp konuşmaya başlıyor.

AJ Styles: CM Punk! Bu meselenin dün bittiğini düşünüyorsan büyük bir gaflete düşmüşsün demektir. AJ Styles artık geri döndü ve artık herkes tehlikede.

Styles mikrofonu yere atıyor ve arka alanın yolunu tutuyor. Az önce yaşananları bir kez daha izliyoruz. Ringe dönüyoruz. Styles kemeri girişte son bir poz veriyor ve gözlerden kayboluyor...

My5aeb.gif

Kameralarımız arka alanda açılıyor! VE CENA & ROLLINS KAVGASI DEVAM EDİYOR! Cena Seth'i arka alanda reji bölümüne kadar getirmeyi başarmış. İkisi de kanlar içinde. Seth bir an Cena'nın elinden kurtuluyor ve zar zor arenada kaçmaya başlıyor. Aynı şekilde yorulmuş olan Cena'da onu takip ediyor. Cena Seth'i yakalıyor ama Seth güçsüz bir yumruk sallayıp Cena'yı az da olsa yavaşlatmayı başarıyor. Seth önünde gördüğü ilk kapıdan içeri dalıyor. Merdivenleri görünce demirlere tutuna tutuna yukarı doğru çıkmaya başlıyor. Cena da kendine gelince önce nereye gitti diye bakınıyor ama bir kapıdaki kan izlerini görünce onun da oraya girmesi çok uzun sürmüyor.

Seth Cena'nın da merdivenlerde olduğunu görünce var gücüyle devam ediyor yoluna. Cena aşağıdan Seth'e küfürler savura savura bağırıyor. Ama Cena'da bir yandan yol almaya devam ediyor. Seth en sonunda merdivenin sonuna geliyor ama geldiği kapı kilitli. Açmaya çalışıyor, omuz atıyor ama nafile. Bu esnada Cena'da yetişiyor Seth'e. Cena bacaklarına vuruyor ve güç topluyor bir anda. VE CENA KOŞUP SETH'İ DE KOŞARKEN ÖNÜNE ALIP KAPIYA DOĞRU SERTÇE GEÇİRİYOR VE BİR SES YANKILANIYOR BOŞLUKTA!

Cena ve Seth kapıyı kırmayı başarıyorlar ve kendilerini bir anda dışarıda buluyorlar. Arenanın çatısı diyebileceğimiz demir konstrüksiyonun hemen önüne gelmiş durumdalar. Çok tehlikeli bir yerde yine yumruklaşmaya başlıyor ikili! Bir Seth vuruyor bir Cena vuruyor. İkili yumruklaşırken yerlerinden pek kıpırdamıyorlar ama artık kafaları vücutları kana bulanmış vaziyetteler! Seth Cena'yı kontrol etmek istiyor ama ayağı kayıp bir an dengesini yitiriyor. Cena tutuyor onu ama sonrasında tuttuğu şekilde AA pozisyonuna almak istiyor. Seth engel olmaya çalışırken ayağına çelme takmaya çalışıyor Seth! İkili bir an dengeyi yitirir gibi oluyor ama durmayı başarıyorlar. Seth bu sefer bir headlock yapıp bunu falcon arrow ile devam ettirmek istiyor ama Cena az önce Seth'in yapamadığını yapıp ayağına çelmeyi takıyor. AMA İKİLİNİN DENGESİ BOZULUYOR VE ÇATIDAN AŞAĞI UÇUYORLAR! CENA VE SETH AŞAĞI DÜŞÜYOR! VE CADDEDE BULUNAN ARAÇLARIN BİRİNİN ÜSTÜNE YAPIŞIYOR İKİSİ! SES YOK İKİSİNDEN DE! SETH ROLLINS VE JOHN CENA BİR ARACIN ÜSTÜNE SİNEK GİBİ YAPIŞTILAR METRELERCE YÜKSEKTEN!

İnsanlar bir anda olan bitenin ne olduğunu anlamak için etrafa toplanıyorlar. Bu esnada olay yerine polisler ve ambulanslar geliyor! İnsanların taşkınlığını engellemek için hemen polis acil önlem alıp bölgeyi güvenlik altına aldıktan sonra paramedikler ikiliyi sedyelere alıp ambulanslara bindiriyor ve hemen hastahaneye götürüyorlar! Kameralarımız caddede şerit arkasında insanların ne olduğunu anlamaya çalışırken görüntüleriyle kapanıyor.

My5aeb.gif

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=3DpYYUEhoUM[/ame]

b64oWm.png
no-way-jose.png

No Way Order! Elias ve No Way Jose girişte görünüyorlar. İkili ringe doğru geliyor. Elias gitarı ile poz verirken No Way Jose dans ediyor. İkili ringe giriyor ve rakiplerini beklemeye başlıyorlar.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=lzkYEyjb2Ak[/ame]

9oRAJZ.png
Christian.png

Kingdom of Heaven! Muhammad Hassan ve Christian Cage girişte görünüyorlar. İkili ringe doğru geliyor. İkili ringe giriyor ve pozlarını veriyorlar. Ardından köşelerinde yerlerini alıp rakiplerini beklemeye başlıyorlar.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=l8oY-FHTRcY[/ame]

yXd84Oi.png
10qsilas.jpg

HASSAN'IN KARISI, HASSAN'IN KARISI

boomer flex! Lucky Kid mete312 ve Silas Young ikilisi girişte görünüyorlar. Seyirciler "Hassan'ın Karısı" şarkısını söylerken Mete keyifli bir şekilde onlara eşlik ediyor. İkili ringe giriyor ve Hassan direkt Mete'ye saldırıyor. Hakem hemen zili çaldırıyor...

TLC Match For GWA Tag Team Championship
No Way Order (Elias & No Way Jose) vs Kingdom of Heaven (Christian Cage & Muhammad Hassan) vs boomer flex (Lucky Kid mete312 & Silas Young)

Hassan ve mete kavga ediyorlar. Jose ise Cage'e saldırıyor. Elias da Silas Young'ın sırtına gitarı geçiriyor. Young yerle bir oluyor. Ardından Jose'nin yanına gidip onunla birlikte Cage'e saldırıyor. Cage iki adama karşı koyamıyor. Hassan şimdi Mete'yi ringin dışına yolluyor derken Elias ve Jose ikilisi gelip ona saldırıyor. Hassan yerle bir oluyor. Elias, Hassan'ı kaldırıyor ve turnbuckle'a yolluyor, Hassan sırtını çarpıyor, Elias, Jose'yi Hassan'ın üzerine yolluyor ama Hassan turnbuckle'dan sekip clothesline ile Jose'yi yere seriyor. Hassan şimdi Elias'ın üzerine koşuyor ve Lou Thesz! Elias yerde. Hassan onun tepesinde ve yerde yumruklamaya başlıyor. Derken sırtına sandalyeyi yedi. Hassan sırtı acırken Elias'ı bırakmak zorunda kalıyor. Hassan'a vuran isim Mete! Mete şimdi Elias'a da sandalyeyi geçiriyor. Elias yerde kıvranırken Mete sandalyeyi kuruyor ve Hassan'ı kaldırdığı gibi sandalyenin üzerine GERMAN SUPLEX! Sandalye kırıldı. Elias ayağa kalkıyor, Mete'den missle dropkick! Elias soluğu top turnbuckle'da alıyor. Mete onun üzerine koşarak gidiyor ve running corner crossbody! Elias sersemliyor. Mete şimdi rakibini köşede yumrukluyor. Silas Young kendisine geliyor, Mete Elias'ı Silas Young'ın üzerine yolluyor! Silas Young, Elias'ı yakaladığı gibi SPINE BUSTER! Elias yerde! Silas Young hemen tuşa gidiyor?

Silas Young: SAYSANIZA!

Lucky Kid mete312, Silas Young'ın yanına gidiyor. Yukarıda asılı duran kemerleri işaret ediyor.

Lucky Kid mete312:Tuş olmuyor bu maçta o kemerleri almamız lazım!

Silas Young: Bunu şimdi mi söylüyorsun? Hadi merdiven getir.

Silas Young, Elias'ı bırakıyor. Hassan ayağa kalkıyor ama Silas Young'dan jumping knee strike! Hassan yerde. Mete ringe merdiven getiriyor ve ringin ortasına kuruyor. Mete merdiveni tırmanmaya başlıyor. Young ise sandalyenin başında bekliyor derken Cage ringe merdiven ile geliyor ve Young'a merdiven ile saldırıyor. Young yerle bir olurken Mete dengesini kaybediyor. Cage merdiveni deviriyor ve Mete merdivenden iplere düşüyor. Cage elindeki merdiven ile Mete'ye saldırıyor ve Mete ringin dışına düşüyor. Cage şimdi merdiveni kuruyor ve tırmanmaya başlıyor. Bu esnada Jose ringe giriyor ve o da merdivene tırmanmaya başlıyor. İki isim de merdivenin tepesindeler. Cage, kemerlere uzanıyor ama Jose onu yumruklamaya başlıyor. Cage ve Jose arasında yumruklaşma izliyoruz. Cage en sonunda Jose'nin kafasını merdivene çarpıyor. Jose dengesini kaybedip yere düşüyor. Cage kemerleri almaya yakın derken Elias gelip onu deviriyor. Elias şimdi merdiveni kuruyor ve tırmanmaya başlıyor ama Hassan gelip ona saldırıyor. Hassan şimdi Elias'ı turnbuckle'a yolluyor. Elias sırtını turnbuckle'a çarpıyor. Hassan, ringdeki diğer merdiveni kurulu merdiven ile ring ipleri arasında köprü gibi kuruyor. Hassan Elias'a saldırıyor ve SUPLEX! Elias sırtını merdivene çarpıyor ve merdiven kırılıyor! Hassan şimdi kurulu merdivenden tırmanmaya başlıyor. Hassan kemerlere ulaşıyor...

Mete aşağıda! Hassan dikkatini ona veriyor. Mete onu aşağıya çekiyor ve saldırmaya başlıyor. İki adam yumruk yumruğa kavga ediyorlar. Mete ve Hassan'ın kavgası ringin dışına taşıyor. İki adam da ringin dışına düşüyor. Hassan şimdi Mete'yi ittiriyor ve Mete sırtını seyirci bariyerine çarpıyor. Hassan eline sandalye geçiriyor ve Mete'ye vurmak istiyor ama ıskaladı. Hassan arkasını dönüyor ve BIG BOOT! Darbe sandalyeye gelse de Hassan geri adım atıp yere düşüyor, sandalye de üzerinde. Mete seyirci bariyerine zıplıyor ve birkaç adım ilerledikten sonra DOUBLE FOOT STOMP! Hassan sandalyenin de üzerinde olması nedeniyle ekstra acı duyuyor. İki adam yerde kıvranırken No Way Jose ringe giriyor ve ringe masa sokuyor. Jose ringin boş olduğunu fark edince Elias'ı kaldırıyor. Elias kendisine geliyor. Jose ve Elias merdivene tırmanmak istiyor. Elias tırmanıyor. Bu esnada ringe Silas Young giriyor, elinde sandalye var. Young sandalye ile Jose'ye vurmak istiyor ama Jose çekilince ıskalıyor. Young arkasını dönüyor ve DOUBLE KNEE FACEBREAKER! Young soluğu yerde alıyor. Elias şimdi yavaş yavaş merdivene tırmanmaya başlıyor. Jose dışarıda onu kolluyor. Elias tepede. Derken Cage geliyor ve Jose'ye SPEAR yapıyor. Jose yerde. Cage hızlı adımlarla merdivene tırmanıyor. Elias ve Cage karşı karşıya. İkili arasında yumruklaşma izliyoruz. Cage şimdi Elias'ı merdivenden aşağıya düşürüyor. Elias ringe çok kötü bir şekilde düştü. Cage kemerlere uzanıyor...

Fakat Silas Young geliyor ve onu merdivenden düşürüyor. Cage kendisini toparlıyor derken Young ona arkadan saldırıyor. Cage yerle bir oluyor. Young onu kaldırıyor ve Irish Whip'e yolluyor. Cage iplere tutunuyor. Young onun üzerine koşarak gidiyor ama Cage'den back body drop geliyor. Young soluğu apronda alıyor. Cage'den şimdi bir forearm geliyor. Young soluğu ringin dışında buluyor. Young kendisini toparlamaya çalışırken Mete onun yanına geliyor ve onunla ilgilenmeye başlıyor. Bu arada Cage top turnbuckle'a çıkıyor ve DIVING CROSSBODY! Cage iki adamın üzerine diving crossbody ile atlıyor. Üç isim de yerde. Ringde ise Elias kendisini toparlamaya çalışıyor. Elias yavaş yavaş merdivene tırmanıyor. Hassan bu arada ringe giriyor o da ringe bir merdiven sokuyor. Hassan merdivenini Elias'ın merdiveninin yakınına kuruyor ve ikili merdivenin tepesinde karşı karşıya geliyor. Elias ve Hassan arasında yumruklaşma meydana geliyor. Jose kendisine geliyor ve Hassan ve Elias'ın arka tarafına masayı kuruyor ve Elias'a Hassan'ı masanın üzerine atmasını söylüyor. Elias'tan Hassan'a seri darbeler. Hassan karşılık veremiyor. Derken Hassan en sonunda Elias'ı kavradığı gibi RUSSIAN LEG SWEEP! İKİ ADAM DA MASANIN ÜZERİNE DÜŞÜYOR! MASA KIRILDI! No Way hayal kırıklığına uğrasa da kendisini kısa sürede toparlıyor ve yavaş yavaş merdivene tırmanmaya başlıyor. No Way merdivenin tepesine ulaşıyor ve kemerlere dokunuyor...

Silas Young ringe giriyor ve onun altından merdiveni çekiyor. Merdiven devriliyor ama NO WAY JOSE KEMERLERİN BULUNDUĞU ASKIYA TUTUNUYOR! NO WAY JOSE ASILI KALDI! Silas Young onu yakalamaya çalışıyor ama Jose ayaklarını kaldırınca erişemiyor. Bu arada Cage ringe giriyor ve diğer merdivene tırmanıyor. Cage diğer merdivenin tepesinde ve SPEAR! CHRISTIAN CAGE'DEN NO WAY JOSE'YE HAVADA SPEAR GELİYOR!

Buğra Gür: Ananı avradını...

Maura Ranallo: TEPKİM TAM OLARAK BU!

İki isim de yerde. Mete ve Young birbirlerine bakıyorlar. Young, Cage'e saldırıyor. Mete de Jose'ye saldırıyor. İkili Jose ve Cage'i ringin dışına yolladıktan sonra merdiveni kuruyorlar. Mete aşağıda beklerken Young yavaş yavaş merdivene tırmanmaya başlıyor. Young merdivenin tepesine ulaşmaya çalışıyor derken Elias geliyor ve Young'a saldırıyor. Elias Young'ı merdivenden indiriyor ve bir forearm yapıp yere seriyor. Ringin dışında üst üst konulmuş iki masa görüyoruz. Ringe dönüyoruz. Elias merdivene tırmanmadan önce merdiveni Mete'ye çarpıyor. Mete dengesini kaybediyor. Elias ardından eline sandalyeyi aldığı gibi Mete'ye saldırmaya başlıyor. Elias, Mete'yi turnbuckle'a yolluyor. Mete sırtını turbuckle'a çarpıp yere düşüyor. Elias ise merdiveni düzeltip yavaş yavaş yavaş tırmanmaya başlıyor. Elias şimdi tepede. Elias kemerlere uzanıyor...

Fakat Muhammad Hassan geliyor ve merdiveni devirip Elias'ı düşürüyor. Hassan eline aldığı sandalye ile Elias'a saldırmaya başlıyor. Elias yerle bir oluyor derken MISSLE DROPKICK! Hassan yerle bir oluyor. Bu hareket Mete'den geliyor. Mete, Elias'a saldırıyor derken Jose ve Cage ringe giriyor ve ikisi birden Mete'ye saldırmaya başlıyorlar. DOUBLE SUPLEX! Cage ve Jose'den Mete'ye double suplex geliyor. Mete yerle bir oluyor, üzerine merdiven devriliyor. Jose ve Cage birbirlerine bakıyorlar ve yumruk yumruğa birbirlerine girmeye başlıyorlar. Cage, Jose'yi aprona yolluyor. Jose iplere tutunuyor. Arkasında masa var. Cage onun üzerine koşarak gidiyor ve SPEAR! MASA KIRILDI! İki adam da masaya düşüyor ve masa kırılıyor. İki isim de yerde. Silas Young olay yerine geliyor ve elinde sandalye ile iki isme saldırmaya başlıyor. Young, Cage'i kaldırıyor ve APRONA SUPLEX! Cage yerle bir oluyor. Young şimdi Jose'i kaldırıyor ve onu seyirci bariyerine çarpıyor. Young şimdi ringe giriyor ama SANDALYE DARBESİ! Elias'tan sert bir sandalye darbesi! Young kendisini yerde buluyor. Elias ona bakıp sırıtıyor. Elias arkasını dönüyor ve Mete'den sandalye darbesi yiyor. Elias kafasına almış olduğu darbe sonucu kendisini yerde buluyor. Mete ise ringin dışına çıkıyor, masa getiriyor. Mete ringe girip masayı kuruyor. Mete ardından merdivene çıkıyor. Mete merdivenin tepesinde ve SWANTON BOMB! MASA KIRILDI! Elias ve Mete kırık masanın üzerinde yerdeler...

METE! METE! METE!

İkili yerde kıvranırken Hassan ringe giriyor ve sırıtmaya başlıyor. Hassan yavaş yavaş merdivene tırmanmaya başlıyor. Derken Young geliyor ve ona saldırıyor. Hassan merdivenden iniyor ve Young ile kavga etmeye başlıyor. Young onu turnbuckle'a yolluyor. Hassan sırtını çarpıyor, Young onun üzerine koşarak gidiyor ama Hassan çekilince yüzünü kötü bir şekilde çarpıyor. Hassan ardından kendisini toparlıyor. Bu esnada Cage de ringe giriyor. İkili merdivene birlikte tırmanmaya başlıyorlar. Fakat Young gelip onları indiriyor. Young şimdi yavaş yavaş merdivene tırmanmaya başlıyor. Derken Jose geliyor boynuna merdiven asmış vaziyette onu indiriyor ve merdiven darbesi ile yere seriyor. Bu arada ringde kurulu olan diğer merdiven yıkılıyor. Mete ayağa kalkıyor şimdi Jose merdiven darbesi ile yere seriyor. Jose boynunda merdiven ile dönmeye başlıyor. Cage ayağa kalkıyor ve merdiven darbesi yeyip soluğu yerde alıyor. Elias kendisine geliyor ve bir köşede ortağının hareketlerini hayranlıkla izliyor. Hassan ayağa kalkıyor ve Jose dönerek merdiven darbesi vuruyor. Hassan da yere düşüyor. Şimdi Elias partnerinin yanına onu tebrik etmek için gidiyor. Fakat Jose onu fark edemiyor ve Elias da merdiven darbesi yiyor. Jose son anda vurduğu kişiye dikkat ediyor ve dönmeyi bırakıp merdiveni kuruyor. Jose yavaş yavaş merdivene tırmanıyor, zirveye çıkıyor, kemerlere dokunuyor...

Fakat Young ve Mete kendilerine geliyorlar ve merdiveni deviriyorlar. JOSE RİNGİN DIŞINA ÜST ÜSTE KURULMUŞ MASALARIN ÜZERİNE DÜŞÜYOR. MASALAR KIRILDI! JOSE YERLE BİR OLUYOR. Mete ve Young merdivene birlikte tırmanıyorlar. İkili zirveye çıkıyor. Kemerlere uzanıyorlar...

Fakat Elias kendisine geliyor ve merdiveni deviriyor. METE312 VE YOUNG RİNGİN DIŞINDAKİ MASANIN ÜZERİNE DÜŞÜYORLAR! MASA KIRILDI! İKİLİ YERDE! Elias kendisini toparlıyor ve merdivene tırmanmaya başlıyor. Elias merdivenin tepesinde, Elias kemerlere ulaşıyor...

Fakat Cage onu indiriyor. Elias yere düşüyor. Cage onu yakaladığı gibi KILLSWITCH! Elias yerde. Hassan bu arada merdivene tırmanıyor, Cage ona eşlik ediyor. İkili merdivenin tepesinde, kemerlere ulaşıyorlar...

20110501_er_christian3_r.jpg

KEMERLERİ SÖKTÜLER! ZİL ÇALIYOR!

Kazanan ve yeni GWA Tag Team Champions: Kingdom of Heaven (Christian Cage & Muhammad Hassan)

Muhammad Hassan ve Christian Cage merdivenin tepesindeler. İkili kemerlerle poz veriyorlar. Maçın önemli anlarını bir kez daha izliyoruz. Ringe dönüyoruz. Cage ve Hassan merdivenden inmiş durumdalar. İkili kemerlerle ringde poz veriyorlar. Ardından arka alanın yolunu tutuyorlar. İkili stage'e geliyor. Stage'de de son bir poz verdikten sonra gözden kayboluyorlar. Biz de Royal Rumble maçı ile ilgili başka bir promo daha izliyoruz...

My5aeb.gif

eAd3wXSJ.png

Arenaya bakıyoruz Nuuk Stadion'da coşkulu bir kalabalık var. Herkes Royal Rumble maçını bekliyor.

UEfvwIva.png

Ringe döndüğümüzde Christy Hemme'yi görüyoruz.

Christy Hemme: Bayanlar ve baylar GWA'da ilki düzenlenen Royal Rumble maçına hoş geldiniz! İlk olarak 2 katılımcı maça başlayacaklar. Geriye kalan 28 katılımcı ise 90 saniyelik aralıklarla ringe gelecekler ve bu süre içerisinde en üst ipten düşüp ringin dışına iki ayağı değen katılımcı maçtan elenecek. 29 ismi eleyip maçı kazanan katılımcı ise GWA Şampiyonu olarak geceyi kapatacak.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=MHwrsHFOTuo[/ame]

5MEBAX.jpg

#1 Dexter Lumis

Christy Hemme: İlk katılımcımız 108 kilo ağırlığında 1,89 metre uzunluğunda Jacksonville, Florida'dan GWA Şampiyonu Dexter Lumis!

Dexter Lumis ringe giriyor, Christy Hemme ile birkaç saniyeliğine göz göze geliyorlar ama aksiyon olmuyor. Lumis tepkisiz. Hemme ise biraz rahatsız oluyor. Lumis kemerini teslim ediyor ve diğer katılımcıyı bekliyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=leZ0BTAXC_8[/ame]

cody-rhodes-on-roh-and-aew-relationship.jpg

#2 Cody Rhodes

Christy Hemme: İkinci katılımcımız 100 kilo ağırlığında 1,88 metre uzunluğunda Charlotte, North Carolina'dan Infinitum üyesi Cody Rhodes!

Cody Rhodes ringe giriyor. Kendisi de maça hazır hale geliyor. Hemme ringden iniyor ve zil çalıyor.

30 Person Royal Rumble Match For GWA Championship

İkili birbiriyle yüzleştikten sonra ringin ortasında buluşuyorlar ve yumruk yumruğa birbirlerine giriyorlar. Lumis şimdi rakibini köşede sıkıştırıyor ve onu köşede domine ediyor. Lumis ardından rakibini ringin dışına göndermek istiyor ancak Cody yumruklarıyla karşılık veriyor. Cody rakibini Irish Whip'e yolluyor ama Lumis iplerden sekip lariat ile karşılık veriyor. Cody yerle bir oluyor. Lumis ardından rakibini kaldırıyor ve ringin dışına atmak istyor, iplerde ittiriyor ancak Cody direniyor ve en sonunda yumruk atıyor. cody ardından BEAUTIFUL DISASTER deniyor ama Lumis eğilince Cody boşa atlamış oluyor. Cody arkasını dönüyor ve JUMPING KNEE STRIKE! Cody sersemliyor. Lumis şimdi onu kaldırıyor ve ringin dışına atmak istiyor. Cody direniyor ve en sonunda Lumis'i ittiriyor. Lumis sersemliyor. Cody onun üzerine koşarak gidiyor ve bir neck breaker yapıyor. Lumis yerle bir oluyor. Cody rakibini kaldırıyor ve ringin dışına yollamak istiyor ama Lumis direniyor. Lumis en sonunda yumruk atıp rakibini uzaklaştırıyor. Lumis tekrardan Cody'i ringin dışına yollamak istiyor. Bu esnada geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0

0aca8ac3ae1b570218473c63f917073e.jpg

#3 Chris "ITA" Brookes

Chris "ITA" Brookes geliyor. Lumis dikkatini girişe verince Cody yumruk atarak kurtulmasını başarıyor. Brookes ringe giriyor şimdi ve Lumis'e saldırıyor. Lumis ona karşılık verecekken Cody de arkadan Lumis'e saldırıyor. Lumis yerle bir oluyor. Brookes ve Cody arka arkaya stomplar yapıyor. İkili en sonunda Lumis'i bırakıyor. Lumis soluklanarak ayağa kalkmayı deniyor ama Cody ve Brookes ona saldırıyor ve ringin dışına göndermeye çalışıyorlar. Lumis iki isme de yumruklar atıyor. Cody bırakıyor, Brookes da bırakıyor. Lumis'ten Brookes'a knee strike. Ardından Cody'e de forearm! Cody sersemliyor, Lumis onu ringin dışına atmak istiyor ama Cody direniyor. Brookes, Lumis'e saldırıyor ve onu köşeye atıp üzerine koşarak gidiyor ve running corner crossbody. Brookes şimdi Lumis'i köşede domine ediyor. Lumis rakibine karşılık veremiyor. Brookes rakibini kaldırıyor ve karşı köşeye yollamak istiyor ama bu esnada Cody yakalıyor ve SCOOP POWERSLAM! Lumis yerle bir oluyor. Cody ve Brookes, Lumis'in başına geçip arka arkaya stomplamaya başlıyorlar. Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

9oRAJZ.png

#4 Muhammad Hassan

GWA Tag Team Şampiyonu Muhammad Hassan girişte görünüyor ve ringe koşarak geliyor. Hassan ringe giriyor ve o da Lumis'e saldırıyor. Brookes ve Hassan birlikte Lumis'e saldırmaya başlıyorlar. Cody kendisine geliyor ve o da bu şölene ortak oluyor. 3 kişi tek adama saldırıyor. Lumis yumrukları ile karşılık vermek istiyor ama başarısız oluyor. Şimdi üçü onu ringin dışına atmak istiyor. Lumis direniyor derken Hassan sağlam bir yumruk yiyor. Ardından Brookes yumruk yiyor. En sonunda Cody yumruk yiyor. Lumis köşede soluklanmaya başlıyor. Hassan ayakta ve Cody ile Brookes'a Lumis'e saldırmaları yönünde emirler vermeye başlıyor. Cody ve Brookes ters ters Hassan'a baktıktan sonra Hassan'a birlikte saldırmaya başlıyor. Hassan iki adama karşılık veremiyor. Cody'den Hassan'a seri yumruklar. Cody şimdi Hassan'ı Irish Whip'e yolluyor ama Hassan iplerden sekip Jumping Knee Strike ile Cody'e karşılık veriyor. Fakat bu esnada Brookes onu arkadan yakalıyor ve back breaker ile karşılık veriyor. Brookes, Hassan'ı kaldırıyor ve ringin dışına yollamak istiyor. Cody de ayağa kalkıyor ve Brookes'a yardım ediyor. Cody ve Brookes onu elemeye çalışırken geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=JOjlDAYqJP4[/ame]

5M6Z5z.png

#5 Randy Orton

Randy Orton ringe doğru geliyor. Orton ringe giriyor. Brookes onun karşısına çıkıyor ama Orton ona yumruk atıyor. Ardından Cody ile yüzleşiyor. İki isim uzun soluklu birbirlerine baktıktan sonra yumruk yumruğa birbirlerine giriyorlar. Cody rakibini Irish Whip'e yolluyor ama Orton iplerden sekiyor ve ona tekme atıyor. Cody de bir kenara çekiliyor. Şimdi Muhammad Hassan saldırıya geçiyor. Fakat Orton eğilince havaya yumruklar atıyor. Orton'dan Scoop Powerslam! Hassan yerde. Lumis şimdi yuvasından çıkıyor. Orton ve Lumis yüzleşiyor. Ringin ortasında buluşuyorlar ve yumruk yumruğa birbirlerine giriyorlar. Brookes iki adama da saldırıyor. Orton ve Lumis de ona saldırıyor ve Brookes'u ringin dışına atmaya çalışıyorlar. Brookes çok zor durumda. Brookes üst iplerden aprona düşüyor. Elenmesi an meselesi derken Lumis'e enzuigiri geliyor. Ardından da Orton'a yumruk. Brookes ringe giriyor. Cody de kendisine gelmiş durumda. İkili Orton'a saldırıyorlar. Ardından onu ringin dışına atmak istiyorlar. Orton direniyor. Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=2VlGVvKMHKo[/ame]

S7s0Yd.jpg

#6 Timothy Thatcher

Randy Orton, Brookes ve Cody'den kurtulurken Timothy Thatcher koşarak ringe geliyor. Thatcher ringe giriyor ve Randy Orton'a saldırıyor. İki isim yumruklaşmaya başlıyor ama Thatcher'dan headbutt! Orton yere yığılıyor. Hassan şimdi Thatcher'a saldırıyor ama Thatcher onu yere seriyor ve ANKLE LOCK! Hassan zor durumda. Derken Cody ve Brookes ikilisi Thatcher'a saldırıyor. Thatcher iki adamla savaşıyor adeta. Cody ve Brookes onu Irish Whip'e yolluyor ama Thatcher iplerden sekiyor ve DOUBLE CLOTHESLINE! İki isim de yerde kalıyor. Lumis şimdi Thatcher'a saldırıyor onu turnbuckle'a yollamak istiyor ama reversal ile Thatcher onu yolluyor. Lumis köşeye çarpıyor. Thatcher onun üzerine koşarak gidiyor ama SCOOP POWERSLAM! Randy Orton adeta bir yılan gibi ortaya çıkıyor ve Scoop Powerslam'i gömüyor. Lumis şimdi Orton'a arkadan saldırıyor. Orton ondan sıyrılıyor ve NECKBREAKER! Lumis soluğu yerde alıyor. Brookes ve Cody ikilisi Orton'un üzerine koşuyorlar ama Orton double clothesline ile ikiliyi yere seriyor. Orton ayakta iken geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=3vmGF4mus5g[/ame]

TCLZLj.jpg

#7 Pentagon Dark

Pentagon Dark girişte görünüyor ve koşarak ringe geliyor. Bu arada Hassan, Orton'a saldırıyor. İkili bir köşede kavga ediyorlar. Pentagon Dark da Lumis'e saldırıyor. Thatcher şimdi ayağa kalkıyor ve Brookes'a saldırıyor. Derken Cody ayağa kalkıyor ve Thatcher'a saldırıyor. Thatcher ve Cody yumruklaşıyorlar. Brookes da Cody'e yardım ediyor. İkili birlikte tekme yumruk Thatcher'ı yere seriyorlar. Brookes iplerin yakınında Thatcher'ı ayağa kaldırıyor ve Cody dropkick yapıyor! üst iplerden ringin dışına düşüyor...

Elenen: Timothy Thatcher Eleyen: Cody Rhodes & Chris "ITA" Brookes

Thatcher eleniyor. Şu anda ringde olan isimler Dexter Lumis, Cody Rhodes, Chris Brookes, Muhammad Hassan, Randy Orton ve Pentagon Dark. Dark ve Lumis bir köşede kavga ederlerken Lumis, Dark'a Spine Buster yapıyor ve yere seriyor. Fakat bu esnada Cody ve Brookes ikilisi gelip ona saldırıyor. Lumis iki adamla mücadele ediyor. Hassan ve Orton ise bir köşede mücadele ediyorlar. Hassan, Orton'u ringin dışına atmak istiyor ama Orton iplere sıkıca tutunmuş vaziyette. Bu esnada geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=ebLU-SSnMKs[/ame]

gorLV3.png

#8 Rusev

Oceans Şampiyonu Rusev girişte görünüyor, Rus bayrağını dalgalandırdıktan sonra bayrağı teslim edip koşarak ringe geliyor. Rusev ringe giriyor. Pentagon ona saldırıyor. İkili yumruklaşıyor ama Rusev headbutt ile gömüyor. Rusev, Pentagon'u ringin dışına atmak istiyor ama Pentagon iplerden sekiyor ve Rusev'e superkick vurmak istiyor. Rusev sıyrılıyor ve clothesline ile onu yere seriyor. Bu arada Lumis, Brookes'a forearm yapıyor. Cody ona yumruk atmak istiyor ama side walk slam ile yere seriyor. Rusev şimdi Lumis'e saldırmak istiyor ama Lumis, Rusev'e saldırıyor. Rusev karşılık veremiyor derken Hassan, Lumis'e arkadan saldırıyor. Hassan ve Rusev ortaklaşa Lumis'i domine ediyorlar. İkili en sonunda Lumis'i ringin dışına atmak istiyorlar. Lumis çok zor durumda, iki adam da onunla uğraşıyor. Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=sjNWcCio668[/ame]

jeff-jarrett-696x392.jpg

#9 Jeff Jarrett

Jeff Jarrett girişte görünüyor. Elinde mikrofon var.

DOUBLE J! DOUBLE J! DOUBLE J!

Jeff Jarrett: Merhaba, Grönland! Karşınızda Double J Jeff Jarrett!

Jeff Jarrett gitarını çalmaya başlıyor...

Spend my day working hard on the go
But the hands on the clock keep spinning too slow
'Cause I can't wait to be alone with my baby tonight
You know my baby's got me wrapped around her little old finger
'Cause she knows that I'd walk through hell and back just to be with her
Well, I can't wait to be alone with my baby...

maxresdefault_3.jpg

ELIAS ARKADAN GİTARI İLE JEFF JARRETT'A SALDIRIYOR! Jeff Jarrett girişte yere yığılıyor ve Elias ringe doğru ilerliyor. Elias ringe giriyor. Bu esnada Hassan, Lumis'i bırakıyor ve Elias'a saldırıyor. İki adam kavga ederken Lumis de Rusev'den kurtuluyor. Rusev arkasına dönüyor ve Orton ona saldırıyor. Rusev ve Orton kavga ediyorlar. Rusev'den seri yumruklar. Rusev şimdi Machka Kick deniyor ama Orton sıyrılıyor. Rusev arkasını dönüyor ve European Uppercut! Rusev sersemliyor. Orton'dan şimdi de bir dropkick! Rusev üst iplerden ringin dışına düşüyor...

Elenen: Rusev Eleyen: Randy Orton

Rusev eleniyor. Ringdeki isimler; Dexter Lumis, Cody Rhodes, Chris Brookes, Muhammad Hassan, Randy Orton, Pentagon Dark ve Elias! Randy Orton arkasını dönüyor ve Cody ve Brookes ikilisi ona saldırıyor. Orton iki adamla mücadele etmeyi deniyor ama ikili onu elemeye çok yakın. Orton ikiliye sırası ile yumruk atıyor. Cody geri çekiliyor. Orton ve Brookes kavga ediyorlar. Orton, Brookes'u ringin dışına yollamak istiyor ama Brookes çeviriyor. Cody de Brookes'a yardım ediyor. İkili Orton'u elemeye çalışıyorlar. Bu esnada geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

Christian.png

#10 Christian Cage

Christian Cage koşarak ringe giriyor. Bu esnada Orton, Cody ve Brookes'un elinden kurtuluyor. Cage ringe girer girmez Elias'a saldırıyor. Hassan da Cage'e eşlik ediyor. İkili birlikte Elias'ı kaldırıyorlar ve Irish Whip'e yollamak istiyorlar. Fakat Elias iplerden sekip iki isme de double clothesline vuruyor. Pentagon Dark şimdi Elias'a saldırıyor ve ona superkick vuruyor. Elias üst iplerden aprona düşüyor. Elias ringe girmek istiyor ama Cage ve Hassan ona engel oluyorlar. Elias iplere tutunuyor ve ayaklarının yere değmemesi için çabalıyor. Elias apronda asılı durumda! Bu arada Dexter Lumis de Christian Cage'e saldırıyor. İkili kavga ediyor. Elias bu arada ringe giriyor. Lumis ise Cage'i domine etmiş durumda ve üst iplerden ringin dışına yolluyor.

Elenen: Christian Cage Eleyen: Dexter Lumis

Christian Cage eleniyor. Ringdeki isimler; Dexter Lumis, Cody Rhodes, Chris Brookes, Muhammad Hassan, Randy Orton, Pentagon Dark ve Elias kalıyor. Hassan, Lumis'e saldırıyor. Cage ise arka alanın yolunu tutuyor. Hassan ve Lumis arasındaki kavga sürüyor. Hassan'dan seri yumruklar. Hassan, Lumis'i elemek istiyor ama Lumis yumruk atarak karşılık veriyort. Bu esnada geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=VLbef9_1u84[/ame]

Kevin-Thorn-1280x720.jpg

#11 Kevin Thorn

Kevin Thorn girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Thorn ringe giriyor. Fakat Pentagon ona saldırmaya başlıyor. İki isim yumruklaşıyorlar. Pentagon şimdi, Thorn'u turnbuckle'a yolluyor. Thorn turnbuckle'dan sekip Pentagon'a clothesline yapıyor. Pentagon soluğu yerde alıyor. Thorn rakibini yerde yumruklamaya başlıyor. Şimdi Pentagon, Thorn'un üzerine çıkıyor ve yumrukluyor. İkili ayağa kalkıyor. Pentagon ve Thorn yumruklamaya devam ediyorlar. Üst iplerden aprona düşüyorlar. Apronda yumruklaşıyorlar. Thorn'dan bir yumruk geliyor. Pentagon dengesini kaybedecek gibi oluyor ama tutunuyor ve yumruk ile karşılık veriyor. Pentagon'dan bir yumruk daha! Thorn iyice dengesini kaybediyor. Pentagon ona tekme de atıyor. Thorn ipleri bırakıyor ve dengesini kaybedip yere düşüyor.

Elenen: Kevin Thorn Eleyen: Pentagon Dark

Kevin Thorn eleniyor. Ringdeki isimler; Dexter Lumis, Cody Rhodes, Chris Brookes, Muhammad Hassan, Randy Orton, Pentagon Dark ve Elias kalıyor. Pentagon kendisini toparlıyor ve ringe giriyor ama Cody ve Brookes ikilisi ona saldırıyor. Pentagon iki adamla kavga ediyor. Cody'e yumruk atıyor. Brookes'u kavrıyor ama Cody şimdi Pentagon'a saldırıyor. Cody ve Brookes şimdi Pentagon'a saldırıyorlar. Pentagon iki adama karşılık vermekte zorlanıyor. Cody ve Brookes'tan double clothesline geliyor. Pentagon üst iplerden ringin dışına düşüyor.

Elenen: Pentagon Dark Eleyen: Cody Rhodes & Chris "ITA" Brookes

Pentagon ringin dışına düşer düşmez Kevin Thorn ona saldırmaya başlıyor. İki isim kavga ediyor. Derken Güvenlik görevlileri gelip iki ismi ayırıyor ve ayrı ayrı arka alana götürüyorlar. Ringde kalan isimler ise; Dexter Lumis, Cody Rhodes, Chris Brookes, Muhammad Hassan, Randy Orton ve Elias oluyor. Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=fH2mf_DFxeM[/ame]

NDzJdg.png

#12 Triple H

Cody girişe bakıyor ve Triple H girişte görünüyor. Triple H ringe doğru geliyor ve en sonunda ringe giriyor. Cody yerinde duruyor. Brookes ise Triple H'e saldırıyor ama Triple H ona birkaç yumruk attıktan sonra yere seriyor. Triple H ve Cody yüzleşiyorlar. İkili birkaç adım atıp birbirlerini süzdükten sonra ortada buluşup yumruk yumruğa birbirlerine giriyorlar. Triple H şimdi Cody'i Irish Whip'e yolluyor. Cody iplerden sekiyor ve diz çöküp Triple H'e tokat atıyor. Cody şimdi Triple H'i Irish Whip'e yolluyor. Triple H iplerden sekiyor ve Jumping Knee Strike ile Cody'e karşılık veriyor. Cody sersemliyor. Triple H, Cody'e saldırıyor. Ancak Cody şimdi Triple H'i CROSS RHODES pozisyona alıyor ama Triple H kurtuluyor ve PEDIGREE? Hayır Cody rakibini omuzluyor ALABAMA SLAM? Hayır Triple H kurtuluyor ve knee facebuster yapıyor. Orton şimdi arkadan Triple H'e saldırıyor. İkili yumruklaşıyor.Triple H şimdi Randy Orton'u elemeye çalışıyor. Randy Orton zor durumda derken Triple H'e arka arkaya yumruklar atmaya başlıyor. Triple H karşılık veremiyor derken Orton, Triple H'i iplere çekiyor ve üst iplerden ringin dışına atmaya çalışıyor. Bu esnada geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=tYaAHFt46V0[/ame]

maxresdefault_5.jpg

#13 The Godfather

Tazz: Oh My God! Lucky 13! O burada Gür!

Buğra Gür: Pimpin Ain't Easy! Pimpin Ain't Easy! Pimpin Ain't Easy!

Mauro Ranallo: Allah akıl fikir versin.

The Godfather girişte görünüyor arkasında birden fazla kadın var. Seyirciler coşmuş durumda.

PIMPIN AIN'T EASY! PIMPIN AIN'T EASY! PIMPIN AIN'T EASY!

The Godfather kadınlarla birlikte dans ede ede ringe doğru geliyor.

no-way-jose-getty-1-1280x720.jpg

NO WAY JOSE! No Way Jose, The Godfather'a saldırıyor. The Godfather yerle bir oluyor. No Way Jose ise koşarak ringe giriyor. Muhammad Hassan yerinden fırlıyor ve Jose'ye saldırıyor. İkili yumruklaşmaya başlıyor. Derken Elias geliyor ve o da Hassan'a saldırıyor. İki isim Hassan'ı domine ettikten sonra ringin dışına yollamak istiyorlar. Fakat Hassan iki ismi ittiriyor. Hassan'ın karşısına Randy Orton çıkıyor. Hassan ona yumruk atıyor. Derken Cody ve Brookes ikilisi saldırıyor. Hassan onlarla mücadele ediyor. No Way ve Elias ise Lumis'e saldırıyorlar. İkili Lumis'i elemeye çalışırken geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=KSjnYQXjvWg[/ame]

31f7b-1518984347-800.jpg

#14 CM Punk

CM Punk girişte görünüyor ve ringe doğru ilerliyor. Punk ringe giriyor ve Triple H'e saldırıyor. Onu yere seriyor. Bu arada Lumis, Elias ve No Way ikilisinden kurtulmuş vaziyette. No Way tekrardan Lumis'e saldırmak istiyor ama Lumis arka arkaya yumruklar atıyor ona en sonunda onu diz darbesi ile yere seriyor. Elias şimdi Lumis'e arkadan saldırıyor ama Lumis geriye gidip Elias'ın sırtını turnbuckle'a çarpıyor. Elias onu bırakmak zorunda kalıyor. Lumis, Elias'ı köşede domine etmeye başlıyor. En sonunda onu top turnbuckle'a yerleştiriyor. Elias top turnbuckle'da. Lumis second turnbuckle'a çıkıp onu yumrukluyor. Elias direniyor derken Lumis onu düşürüyor. Fakat Elias soluğu apronda alıyor. Elias ringe girecekken Lumis ona forearm smash yapıyor. Elias ringin dışına düşüyor.

Elenen: Elias Eleyen: Dexter Lumis

Elias eleniyor. Ringdeki isimler; Dexter Lumis, Cody Rhodes, Chris Brookes, Muhammad Hassan, Randy Orton, Triple H, No Way Jose ve CM Punk. No Way şimdi Lumis'e saldırıyor. Lumis'ten back body drop! No Way üst iplerden soluğu apronda alıyor ve Lumis'ten yumruk yiyor. No Way ringin dışına düşüyor...

Elenen: No Way Jose Eleyen: Dexter Lumis

No Way Jose de eleniyor. Elias, No Way Jose'nin yanına geliyor ve onunla ilgileniyor. No Way Jose yavaş yavaş kendisine geliyor ve bir probleminin olmadığını belirtiyor. LOW BLOW! No Way'den Elias'a low blow! Elias olduğu yere yığılıyor. No Way ardından Elias'ı kaldırdığı gibi seyirci bariyerine çarpıyor. Elias yerle bir oluyor. No Way Jose hızını alamıyor ve bıçak çıkartıp Elias'ın üzerine yürüyor. Fakat güvenlik görevlileri geliyor ve No Way Jose'yi arkadan kelepçeleyip arka alana götürüyorlar. Bir takım görevliler de Elias ile ilgileniyorlar. Elias onların omzuna girip alanı terk ediyor. Ringde ise mücadele devam ediyor. CM Punk, Muhammad Hassan'ı GTS için omuzluyor ve GTS! Muhammad Hassan yerde. Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=4b9_xonI4ak[/ame]

CRAHBN.png

#15 AJ Lee

AJ Lee girişte görünüyor ve ringe seke seke geliyor.

maxresdefault.jpg

CM Punk ise onu ringde bekliyor. AJ Lee ringe giriyor ve CM Punk ile yüzleşiyor. İkili uzun uzun birbirlerine baktıktan sonra yumruk yumruğa birbirlerine giriyorlar.

Tazz: Gözlerime inanamıyorum karı koca birbirine giriyor!

Buğra Gür: Alacakaranlık'tan daha iyi bir aşk hikayesi.

Mauro Ranallo: Beyler ne saçmalıyorsunuz? Ortada aile trajedisi var!

İkili arasında yumruklaşma devam ediyor. Punk şimdi AJ'i Irish Whip'e yolluyor. AJ iplerden sekiyor, Punk ona clothesline vurmak istiyor ama AJ sıyrılıyor. AJ tekrardan iplerden sekiyor ve dropkick ile Punk'a vuruyor. Punk diz çöküyor. AJ tekrardan iplerden sekiyor ve SHINING WIZARD! Punk yerde. AJ, Punk'ı kaldırdığı gibi ringin dışına yollamak istiyor ama Punk direniyor. Punk şimdi AJ'e arka arkaya yumruklar atmaya başlıyor. Punk, AJ'i tuttuğu gibi ringin dışına göndermek istiyor ama AJ Lee direniyor. Bu esnada Muhammad Hassan gelip ikisine birden saldırıyor. Hassan, Punk'a arka arkaya yumruklar atarken AJ Lee de Hassan'a saldırıyor. AJ Lee'den şimdi Hassan'a bir diz darbesi ardından da bir forearm. Hassan sersemliyor. Bu arada Orton ile Triple H kavga ediyorlar. Cody & Brookes ikilisi de Lumis'i bir köşede yumrukluyor. Hassan ve AJ'in kavgasına dönüyoruz. AJ Lee, Muhammad Hassan'ı ringin dışına atmak istiyor ama Hassan yumruk ile karşılık veriyor. Cody & Brookes ikilisi Dexter Lumis'i bırakıyorlar ve Randy Orton'ı hedef alıyorlar. Chris Brookes bir dirsek darbesi geçiriyor. Şimdi Cody Rhodes kavrıyor Randy Orton'ı ve Gourdbuster. Brookes ve Cody hemen Triple H'e dönüyor. Triple H ikiliye sadece bakıyor. Cody Rhodes gülümsüyor ve Triple H'e bir şey söylüyor. Chris ve Cody ikilisi Triple H'in üzerine doğru yürüyecekken geri sayım başlıyor:10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

tenor.gif

GWA... ARE YOU READY?

hqdefault.jpg

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=xf5oHbYvEeo[/ame]

#16 Shawn Michaels

Seyircilerden inanılmaz bir cheer reaksiyonu geliyor. Shawn Michaels girişte görünüyor ve koşarak ringe giriyor. Triple H eliyle Chris Brookes ve Cody Rhodes ikilisini gösterip kahkaha atmaya başlıyor. Cody ve Brookes birbirlerine bakıyorlar. Ardından ise kafalarını DX ekibine çeviriyorlar. Tam saldırıya geçecekleri esnada ortalarında Muhammed Hassan beliriyor. Shawn Michaels aniden Sweet Chin Music patlatıyor! Şimdi dört isim birbirine giriyorlar. Triple H'i Cody Rhodes'i köşeye kadar getirip yumruklamaya başlıyor. Shawn Michaels ise seri Chop darbeleri vurup Chris Brookes'ı iplere getiriyor. Bu sırada Randy Orton ayaklanıyor ve Shawn Michaels'ı kendine doğru çeviriyor. Shawn ve Randy orton ikilis bir süre face to face yapıyorlar. Randy Orton aniden RKO deniyor fakat Shawn Michaels itiyor onu. Randy Orton hareketi yapamamasından dolayı öfkeleniyor ve Shawn Michaels'ın üzerine doğru koşuyor. Shawn Michaels onu kafasından tutuyor ve ringin dışına gönderiyor! Hayır Randy Orton apronda kalıyor. Shawn Michaels şimdi tekrar Chris Brookes'a yöneliyor ve Stomp darbeleri vuruyor. Bu sırada geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=4d3Kuday-yU[/ame]

Carmella-Entrance_350x200.jpg

#17 Carmella

Carmella oldukça sakin bir surat ifadesiyle girişte görünüyor. Seyircilerden kendisine yuhalamalar var. Carmella şimdi ringe doğru koşmaya başlıyor. Girer girmez köşede yatan Dexter Lumis'i tekmelemeye başlıyor. Dexter Lumis birden ayağa kalkıyor ve Carmella'nın karşısına dikiliyor. Carmella geri adım atıyor. Derken birden dönüp Dexter Lumis'e tokat yapıştırıyor! Dexter Lumis hızla Carmella'ya doğru hamle yapıyor ve kafasından tutup Suplex pozisyonuna alıyor. Aniden AJ Lee geliyor ve Dexter Lumis'in karnına bir tekme yapıştırıyor. Lumis bu darbenin etkisiyle Carmella'yı indiriyor. AJ Lee ve Carmella ikilisi Dexter Lumis'i bir süre yumrukluyorlar fakat Dexter Lumis bu ikilinin hareketlerinden pek etkilenmiyor. Carmella'ya aniden Bail Out patlatıyor! Şimdi AJ Lee'yi saçlarından tutup ringin dışına göndermek istiyor. Bu sırada aniden CM Punk geliyor ve Dexter Lumis'i kendisine çevirip omuzluyor. Dexter Lumis iniyor Punk'ın üzerine. Fakat şimdi Punk'dan bir Roundhouse Kick! Aniden Muhammed Hassan geliyor ve CM Punk'ı ringin dışına göndermek istiyor. Fakat AJ Lee engel oluyor Hassan'a. CM Punk ve AJ Lee ikilisi şimdi Hassan'ı yakalayıp ringin dışına atmak istiyorlar. Muhammed Hassan apronda dayanmaya çalışıyor. Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=jATOZhxX1CY&feature=emb_title[/ame]

BO0kXL.jpg

#18 Wolfgang

Wolfgang koşarak ringe geliyor. O da Muhammed Hassan'ı elemeye çalışanların arasına katılıyor. Muhammed Hassan her şeye rağmen dayanmaya çalışıyor. Bu sırada Carmella birden ayağa kalkıp Wolfgang'a saldırıyor. Adeta Grado'nun intikamını almaya çalışıyormuş gibi yumrukluyor Wolfgang'ı. Şimdi iplere gönderiyor ve dönüşünde bir Clothesline patlatmak istiyor fakat başaramıyor. Şimdi iplere Wolfgang koşuyor ve dönüşünde Carmella'yı Spear ile indiriyor. Diğer tarafta Cody Rhodes ve Chris Brookes ikilisi DX ekibi karşısında üstünlüğü hafiften ele alıyorlar gibi oluyor fakat Triple H aniden Spinebuster ile indiriyor Cody Rhodes'u. Shawn Michaels'dan ise Chris Brookes'a Belly to back suplex! Shawn Michaels kaldırıp atmak istiyor Brookes'u fakat Brookes iplere tutunuyor. Diğer köşede Muhammed Hassan aniden AJ Lee'yi aprona çekiyor. İkili birbirlerini yumrukluyorlar. CM Punk Muhammed Hassan'ı kavrıyor ve aprondan ringde doğru Suplex yapıyor. AJ Lee biraz nefesleniyor. Şimdi CM Punk Muhammed Hassan'ı kaldırıp omuzluyor. Go To Sleep yapacağı sırada Muhammed Hassan aniden CM Punk'ın arkasına düşüyor ve Neckbreaker! Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=ZEhkTFZCFig[/ame]

rumble-surprises_350x200.jpg

#19 Grado

Grado: Carmella! Bebeğimi rahat bırakın!

Grado koşarak ringe giriyor fakat o daha ringe girer girmez Randy Orton kavrıyor onu ve O-Zone! Randy Orton hemen kaldırıyor Grado'yu ve ringin dışına gönderiyor. Grado eleniyor!

Elenen: Grado Eleyen: Randy Orton

Randy Orton sırıtırken Dexter Lumis geliyor ve köşeye çekiyor Randy'i. İkili köşede birbirlerine üstünlük kurmaya çalışıyorlar. Bir tarafta Wolfgang Carmella'ya Stomp darbeleri vuruyor. AJ Lee ve CM Punk ikilisi ise Muhammed Hassan ile uğraşıyor. Şimdi ringin tam ortasında Triple H ve Shawn Michaels ikilisi Cody Rhodes'u kavrıyor ve Suplex! Chris Brookes geliyor ve Triple H'den High Knee darbesi. Triple H eliyle köşeyi gösteriyor. Seyirciler çoşuyorlar. Shawn Michaels köşeye çıkıp hazırlanıyor ve Diving Elbow Drop! Triple H ve Shawn Michaels ikilisi Chris Brookes'u kaldırıp ringin dışına atmak istiyor. Cody Rhodes aniden kalkıyor ve iplerden atlayıp Shawn Michaels'a Disaster Kick yapıştırıyor. Şimdi Triple H hamle yapmak istiyor fakat Cody Rhodes sıyrılıp arkasına geçiyor ve Cross Rhodes pozisyonuna alıyor. Triple H çekiliyor ve Cody Rhodes'a bir tekme geçiriyor. Şimdi ise Pedigree!? Hayır, Cody Rhodes kaldırıp arkasına atıyor Triple H'i. Triple H kalkıyor derken Cody Rhodes yine kavrıyor ve Cross Rhodes! Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=dWpeOSlOTtc[/ame]

#20 Hulk Hogan

Bu Hulk Hogan! Seyircilerden yine büyük bir reaksiyon yükseliyor. Hulk Hogan ağır adımlarla girişte görünüyor. Bir süre girişte duruyor ve seyircilere bakıyor. Taunt atıyor ve oldukça keyifli bir şekilde gülmeye başlıyor. Hulk Hogan birkaç adım atıyor fakat daha ringe yaklaşmadan birden duruyor. Kısa bir süre düşündükten sonra gülümsemeye devam ediyor ve aniden arkasına dönüp gidiyor. Hulk Hogan bir süre sonra gözden kayboluyor. Kısa bir süre geçtikten sonra yeni bir müzik duyuluyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=5oXAfYmyCEM[/ame]

5948419b3791e01312c02ff250b291df_350x200.jpg

Hulk Hogan bu kez Kevin Nash ve Scott Hall ile girişte görünüyor. Seyirciler NWO chantleri atmaya başlıyorlar. Hulk Hogan hızla ringe giriyor. Scott Hall ve Kevin Nash ikilisi ise maçı ringin dışından takip ediyorlar. Hulk Hogan ringe girer girmez Cody Rhodes ile karşı karşıya geliyor. Cody Rhodes hızla Hulk Hogan'ı yumruklamaya başlıyor. Fakat bu yumruklar Hogan'a işlemiyor. Hogan aniden Headbutt yapıştırıyor ve Cody yere yığılıyor. Cody Rhodes hızla kalkmak istiyor. Hogan onu kavrıyor ve Scoop Slam! Birden Muhammed Hassan çıkıyor Hogan'ın karşısına. Hassan küfürler savurmaya başlıyor. Hogan eliyle sus işareti yapıyor. Şimdi kulağını seyircilere götürüyor. Seyircilerden Hassan'a yuhalamalar var. Hogan gülmeye başlıyor. Şimdi Muhammed Hassan'ın yumruklayarak köşeye kadar getiriyor. Kolundan tutuyor ve sert bir biçimde diğer köşeye fırlatıyor. Hulk Hogan'dan Big Boot geliyor. Hogan taunt atarken Muhammed Hassan yerde kıvranıyor.

hogan-wm21-feature_350x200.jpg

Hulk Hogan ringin dışındaki Scott Hall ve Kevin Nash ikilisine doğru To Sweet çekiyor. Hulk Hogan şimdi Muhammed Hassan'ı kaldırıyor ve ringin dışına göndermek istiyor. Muhammed Hassan apronda kalıyor. Birden koşarak AJ Lee geliyor ve Hassan'a sert bir Superkick patlatıyor! Muhammed Hassan düşmüyor. Bu kez AJ Lee yine Superkick deniyor fakat birisi ona destek oluyor bu Chris Brookes! Chris Brookes ve AJ Lee aynı anda Hassan'a Superkick patlatıyorlar. Muhammed Hassan eleniyor. AJ Lee gülmeye başlarken Chris Brookes kendini çaktırmadan köşeye atıyor ve dinlenmeye başlıyor.

Elenen: Muhammed Hassan Eleyen: AJ Lee & Chris Brookes

Ringin dışındaki Scott Hall ve Kevin Nash ikilisi şaşkın şaşkın önce AJ Lee'ye bakıyorlar. Ardından ise yerde yatan Hassan ile dalga geçmeye başlıyorlar. Hulk Hogan arkasını dönüyor. Randy Orton karşısında. İkili birbirlerine bakıyorlar. Bu sırada geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=23KSIKYCB-M[/ame]

rfc_350x200_1.jpg

#21 Ric Flair

Tazz: Eyvah dedeler.

Buğra Gür: Ananı avradını-

Mauro Ranallo: Beyler duyduklarım ve gördüklerim hayal olabilir mi? Bu adam 71 yaşında!

Nature Boy Ric Flair girişte görünüyor. Yavaş adımlarla ringe doğru ilerliyor. Hulk Hogan ve Randy Orton ikilisi Ric Flair'e bakıyorlar. Randy Orton sırıtmaya başlıyor ve Ric Flair yanına geçiyor. Bu sırada Triple H ve Shawn Michaels ikilisi ayaklanıyorlar. Randy Orton bağırarak Triple H'e ''Kim olduğunu unutma. Aramıza katıl.'' diyor. Shawn Michaels ve Triple H ikilisi bir süre birbirlerine bakıyorlar. Triple H Randy Orton'a doğru yaklaşıyor. Ve birden yanına geçiyor. Shawn Michaels şok olmuş bir şekilde bakıyor. Randy Orton, Ric Flair ve Triple H üçlüsü gülmeye başlıyorlar.

Fakat Triple H birden Randy Orton'ı yakalıyor ve ringin dışına gönderiyor! Ric Flair sen ne yaptın tarzı bir bakış atarken Shawn Michaels aniden Sweet Chin Music patlatıyor ve darbeden sonra Ric Flair ringin dışına düşüyor. Ringin dışındaki Scott Hall ve Kevin Nash ikilisi şimdi Randy Orton ve Ric Flair'ı tekmelemeye başlıyorlar. Kevin Nash kaldırıyor Ric Flair'i ve çelik merdivenlere doğru Powerbomb! Ric Flair hareket dahi edemiyor. Sağlık görevlileri gelip Ric Flair'ın durumuna bakıyorlar.

Elenen: Randy Orton Eleyen: Triple H

Elenen: Ric Flair Eleyen: Shawn Michaels

Shawn Michaels ve Triple H ikilisi şimdi Hulk Hogan'a yönelmek istiyor. Ama İnfinitum ekibi Hulk Hogan'ın yanına geçiyorlar. Üç isim şimdi DX ekibine saldırıyorlar. Köşede seri bir şekilde tekmeliyorlar. Chris Brookes Shawn Michaels'a dirsek darbeleri vuruyor ve ringin ortasına doğru çekiyor. Chris Brookes'dan Saito Suplex ve hemen ardından Double Foot Stomp! Cody Rhodes ve Hulk Hogan ikilisi aynı anda Triple H'i kavrıyor ve Suplex ile gömüyorlar ringe. Bu sırada geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=nmj7f0zdYcU[/ame]

e1zfg0lkipn31_350x200.jpg

#22 Io Shirai

Io Shirai hızla ringe giriyor ve köşede kendini unutturan Carmella'yı yumruklamaya başlıyorlar. Ardından ise CM Punk'a yöneliyor ve köşede Stomp darbeleri vuruyor. Şimdi ringin dışına göndermeye çalıyor fakat CM Punk tutunuyor iplere. Io Shirai'nin gözüne birden parmağını sokuyor. Hızla giriyor ringe ve Swinging Neckbreaker! Io Shirai yerde. Diğer tarafta Cody Rhodes ve Chris Brookes ikilisi Hulk Hogan ile birlik olup DX ekibini hırpalamaya devam ediyorlar. Cody Rhodes birden Chris Brookes'un kulağına bir şey fısıldıyor. Chris Brookes kafasını sallıyor. Chris Brookes aniden Hulk Hogan'a Superkick patlatıyor. Şimdi Cody Rhodes kavrıyor Hogan'ı ve Cross Rhodes! Cody ve Chris Brookes ikilisi Hogan'ı kaldırıp ringin dışına gönderiyorlar. Hulk Hogan eleniyor.

Elenen: Hulk Hogan Eleyen: Cody Rhodes & Chris ''ITA'' Brookes

Şimdi Triple H ve Shawn Michaels ikilisi ayaklanıyorlar. Infinitum ekibini hedef almak istiyorlar. Tam bu esnada Dexter Lumis koşarak geliyor ve Double Clothesline ile Shawn ve Triple H ikilisini eliyor! Cody Rhodes ve Chris Brookes arkasını dönüp olanlara bakıyorlar. Bir süre Dexter Lumis'e bakıyorlar. Dexter Lumis kollarını iki yana açıyor. Cody Rhodes ve Chris Brookes ikilisi düşünceli bir şekilde birbirlerine bakıyorlar. Seyircilerden karışık bir reaksiyon var. Cody Rhodes şimdi yavaşça yaklaşıp elini Dexter Lumis'e uzatıyor.

Elenen: Triple H & Shawn Michaels Eleyen: Dexter Lumis

Cody Rhodes: Bunun bir son olmasına gerek. Gözlerimin içine bak ve gerçek bir adam gibi davran. Burada bitmemeli. Sana bir seçenek sunacağım. Tüm bu evrenin karşısında sana sesleniyorum. Bize katıl!

Aniden Carmella gelip Cody Rhodes'un suratına Superkick patlatıyor. Cody Rhodes diz üstü yere düşüyor. Mikrofonu tekrar ağzına götürüyor ve zar zor konuşuyor.

Cody Rhodes: Seni sürtük.

Carmella bir Superkick daha patlatıyor ve Cody yere yığılıyor. Carmella Cody'nin üzerine çıkıp yumruklamaya başlıyor. Chris Brookes Carmella'yı saçından çekip Cody'den uzaklaştırmaya çalışıyor fakat Dexter Lumis şimdi Chris Brookes'u omuzluyor ve Irısh Car Bomb! Şimdi iplerden sekiyor ve bir Leg Drop! Bu sırada Dexter Lumis'in üzerine Wolfgang koşuyor. Dexter Lumis aniden kavrıyor onu ve Kata Gatame! Wolfgang çırpınıyor fakat bir süre sonra kendinden geçiyor. Dexter Lumis şimdi onu ringin dışına gönderiyor.

Elenen: Wolfgang Eleyen: Dexter Lumis

Dexter Lumis'in üzerine birden Io Shirai koşuyor ve Bir Dropkick patlatıyor. Dexter Lumis darbenin etkisiyle yere yığılmasına rağmen çok hızlı bir şekilde kalkıyor. Birden AJ Lee koşarak geliyor ve Spinning Heel Kick! Io Shirai hızla köşeye çıkıyor ve Asai Moonsault! Dexter Lumis yerde karnını tutuyor. AJ Lee ve Io Shirai yüz yüze geliyorlar. CM Punk birden gelip ikilinin arasına giriyor. AJ Lee gülümsüyor. Birden AJ Lee ve Io Shirai aynı anda CM Punk'ı yumruklamaya başlıyorlar. CM Punk birden Io Shirai'ye Roundhouse Kick patlatıyor. Şimdi sinirle AJ Lee'ye bakıyor. AJ Lee'yi omuzluyor fakat Lee'den Tilt-a-Whirl DDT! AJ Lee sırıtarak ayaklanmak istediği sırada Io Shirai koşuyor ve Basement Dropkick! Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=sYZKZvo98Uk[/ame]

E8LnBZ.png

#23 AJ Styles

Taze Hardcore Şampiyonu AJ Styles koşarak ringe geliyor. Io Shirai ile bir süre face to face yapıyorlar. Io Shirai eliyle Wrestle Kingdom logosunu gösteriyor ve şimdi belini gösterip kemer tauntu atıyor. AJ Styles kafasını iki yana sallıyor. Şimdi Io Shirai'yi yumruklamaya başlıyor. Io Shirai birden dönüyor ve Palm Strike! AJ Styles geri geri gdiyor fakat aniden dönüp Pele Kick yapıştırıyor. İkili kalkıyorlar. AJ Styles hamle yapmak istiyor fakat Io Shirai eğilip iplere koşuyor. Dönüşünde AJ Styles üzerinden atlıyor. Şimdi diğer iplerden sekiyor. AJ Styles aniden Io'nun üzerine koşup Clothesline ile iplerin üstünden dışarı göndermeye çalışıyor. Io Shirai apronda kalıyor. Bir tekme geçirip AJ Styles uzaklaştırıyor kendinden. Köşeye çıkıyor ve Diving Crossbody! AJ Styles çekiliyor. Io Shirai'yi kaldırmak istiyor fakat Styles Clash pozisyonuna alıyor. Io aniden çekiliyor ve AJ Styles'ı yere yatırıyor. Şimdi Double Foot Stomp! AJ Styles çekildi. Seyirciler çoşuyorlar. AJ Styles kalkıyor ayağa ve Fireman's Carry Neckbreaker deniyor. Io Shirai sıyrılıyor ve iplere koşuyor. Dönüşünde ise Handspring Evasion Dropkick! AJ Styles hareketin etkisiyle iplere düşüyor. Io Shirai'den birde Tiger Feint geliyor! Io Shirai aprondayken aniden Carmella hızla geliyor ve Io'yu atmaya çalışıyor. Io izin vermiyor. Şimdi Carmella'nın kafasını aprona çarptırıyor. Hemen ardından ise ringe giriyor ve Corner Double Knee Strike! Io Shirai şimdi Carmella'yı kaldırıyor ve ringin dışına gönderiyor!

Elenen: Carmella Eleyen: Io Shirai

Carmella sinirleniyor ve adeta ringin dışında çıldırıyor. Bağırmaya başlıyor ve ringe tekrar girmek istiyor fakat görevliler uzaklaştırıyor onu. Io Shirai gülerek el sallıyor. Bu sırada geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=vRL1SPLGSTk[/ame]

the-great-khali--i613122-600_350x200.jpg

#24 Bollywood Great Khali

Bollywood Great Khali girişte görünüyor ve hızla ringe giriyor. Io Shirai ve Khali face to face yapıyorlar. Khali şimdi bir chop darbesi patlatmak istiyor fakat Io Shirai kaçıyor. Khali üzerine yürüyor. Io Shirai şimdi Khali'nin bacaklarının altından geçiyor. Sırtına doğru bir tekme yapıştırıyor. Khali pek etkilenmiyor. Şimdi dönüyor ve Io'nun boğazından yakalıyor. Birden Cody Rhodes ve Chris Brookes ikilisi geliyor. Khali'yi yumruklamaya başlıyor. AJ Styles, CM Punk ve AJ Lee üçlüsü de geliyor. 6 isim Khali'yi yumrukluyorlar. Khali onlara karşılık vermeye çalışıyor. Seyircilerden Khali chantleri yükseliyor. Khali şimdi 6 ismi birden üzerinden itiyor ve bağırmaya başlıyor. Adeta kükrüyor. Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=cgtxyROJpbA[/ame]

maxresdefault_350x200.jpg

#25 mete312

Titantron açılıyor ve Silas Young'ı bir odanın içerisinde telsizle konuşurken görüyoruz.

Silas Young: Mikrofonda Lil Sivas Silas evet döndü geri.
Bilmem ben nasıl yaparım rapi mapi
Beni tanıyan herkes bilir ki
En iyi olduğum yer güreş mat’i... ALO METE DUYUYOR MUSUN BENİ?

mete312: Abim sesim geliyor mu? Atlayışa geçiyorum.

Silas Young: Hassan elenmiş! Hassan elenmiş! Atlama mete sakın!

mete312: Abi arena dışına kuş gibi bir iniş yapacağım. TTC maçının acısını çıkarmam lazım. Hassan önemli değil.

Silas Young: Dikkat et aslanım... O kemerlerin intikamını herkesten al.

alan-eustace-space-jump_350x200.jpg

Ekranlara mete312 geliyor. Mete uçuyor! Bir süre sonra paraşütü açılıyor ve süzülüyor. Şimdi arenanın dışına bir arabanın üzerine iniş yapıyor. Bunları hangi ara yaptı bilmiyoruz ama mete312 yine etkileyici bir atlayışla rakiplerinin gözünü korkutuyor. mete312 şimdi üzerindekileri çıkartıyor. Arenaya doğru koşmaya başlıyor. Ringdeki isimler şu an titantron'u izliyor. Kısa bir vakit geçikten sonra mete312 girişte görünüyor. Ringe girmeden önce bir merdiven çıkartıyor ve ringin dışında açıyor merdiveni. Bunu gerçekten yapacak mı? Mete birde sandalye kapıyor ve elindeki sandalye ile birlikte merdivene çıkıyor. mete312 en tepe noktaya ulaşıyor ve elinde sandalye ile atlıyor! METE MERDIVENDEN RİNGE ATLIYOR! AJ STYLES, KHALI, CODY, IO SHIRAI, PUNK, AJ LEE VE CHRIS BROOKES'UN ÜZERİNE DÜŞÜYOR. Herkes yerdeyken birden Dexter Lumis ayaklanıyor. Yerde yatan isimlere bakıyor...

Birden sandalyeyi kapıyor ve ayaklanmaya çalışan Cody Rhodes'un kafasına geçiriyor! Birkaç defa sırtına vurduktan sonra şimdi Chris Brookes'a yöneliyor ve Brookes'un ayağına vuruyor. Chris Brookes acı içinde bağırarak dizini tutuyor fakat Dexter Lumis durmuyor. Chris Brookes'un ayağına birkaç defa vurduktan sonra şimdi kafasına geçiriyor. Sandalye Chris Brookes'un kafasında. Dexter Lumis ayağını kaldırıp basacağı sırada Cody Rhodes aniden kendini Chris Brookes'un önüne atıyor. Yapmaması için Dexter Lumis'e adeta yalvarıyor.

Dexter Lumis tam hamle yapacağı sırada Cody Rhodes son anda Low Blow yapıştırıyor! Dexter Lumis yere yığılıyor. Cody Rhodes sinsi sinsi sırıtmaya başlıyor. Fakat suratından gelen kan yüzünden bir süre toparlanamıyor. Chris Brookes'u kaldırıyor ve kenara getiriyor. İkili köşede soluklanıyorlar. Bu sırada CM Punk AJ Lee'yi elemeye çalışıyor fakat AJ Lee izin vermiyor. Khali yavaş yavaş kalkarken ve Io, mete312 ikilisi bir kenarda soluklanırken geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=WZIj7iWXEdo[/ame]

The-Miz-4_350x200.jpg

#26 The Miz

The Miz hızla ringe giriyor. Karşısına CM Punk çıkıyor. The Miz ona sert bir Big Boot patlatıyor. Şimdi Io Shirai'nin kolundan yakalıyor ve köşeye fırlatıyor. Ardından koşuyor ve Awesome Clothesline! The Miz şimdi mete312'nin üzerine koşuyor. mete312 birden Miz'e yumruklar geçiriyor. Bir Superkick patlatmak istiyor fakat The Miz arkasına geçiyor ve Skull Crushing Finale! The Miz hızla mete312'i kandırıp ringin dışına gönderiyor. mete312 iplere tutunuyor ve apronda kalıyor. The Miz aniden dönüp bir Big Boot patlatıyor ve mete312 eleniyor! The Miz sırıtmaya başlıyor.

Elenen: mete312 Eleyen: The Miz

The Miz seyircilere dönüp poz veriyor. Derken Khali aniden geliyor ve The Miz'i boğazından yakalıyor. Şimdi ise Chokeslam için kaldırıyor fakat Miz arkasına düşüyor. Khali'nin dizine bir tekme geçiriyor. Khali yıkılmıyor. The Miz'e bir Brain Chop geçiriyor. Khali şimdi The Miz'i kaldırıp aprona getiriyor. Ringin dışına atmak için çabalıyor. The Miz Khali'nin kafasından yakalıyor ve onu ringin dışına çekmeye çalışıyor. Aniden Chris Brookes ve Cody Rhodes geliyor. Khali'nin ayağından tutuyorlar, The Miz ise Khali'yi kafasından çekiyor ve KHALI DÜŞÜYOR! Üç isim Khali'yi eliyorlar.

Elenen: Bollywood Great Khali Eleyen: The Miz & Cody Rhodes & Chris Brookes

Aniden Dexter Lumis koşarak geliyor. Şimdi aynında Cody Rhodes ve Chris Brookes ikilisini kavrayıp ringin dışına gönderiyor!

Hayır apronda kalıyorlar. The Miz, Chris Brookes ve Cody Rhodes apronda iplere tutunuyorlar. Dexter Lumis üç isme sıra sıra yumruk atıyor. Düşürmek için çabalıyor fakat üç isim iplere sıkı sıkı tutunuyorlar. Birden Io Shirai köşeden atlıyor ve aprondaki The Miz'e Dropkick patlatıyor! The Miz ringin dışına düşüyor.

Elenen: The Miz Eleyen: Io Shirai

Chris Brookes ve Cody ikilisi kendilerini ringin içine atıyorlar. Dexter Lumis Cody Rhodes'un kafasından tutuyor ve kaldırıyor. Şimdi çeviriyor ve Neckbreaker! Dexter Lumis hemen iplerden sekiyor ve Leg Drop! Lumis eliyle Io Shirai'ye köşeyi gösteriyor. Io Shirai kafasını sallıyor ve köşeye çıkıyor. Şimdi Asai Moonsault için hazırlanıyor. ASAI MOONSAULT GELİYOR! Cody Rhodes acıyla karnını tutuyor. Dexter Lumis şimdi Cody'i kaldırıyor. Tam ringin dışına göndereceği sırada aniden Chris Brookes Dexter Lumis'e Superkick patlatıyor. Şimdi CM Punk geliyor ve Lumis'i kavrıyor. Ardından ise Go To Sleep! Bu kez başarılı! Dexter Lumis yere yığılmadan CM Punk onu ringin dışına göndermek istiyor. Dexter Lumis iplere tutunuyor. Kendini yere bırakıyor kenarda. CM Punk onu ayağı ile ittirmeye çalışıyor. Bu sırada Chris Brookes aniden CM Punk'ı elemeye çalışıyor. CM Punk bir diz darbesi geçiriyor Brookes'un karnına. Chris Brookes geri geri gidiyor. Fakat birden dönüyor ve CM Punk'ın suratına Yakuza Kick patlatıyor. Chris Brookes'un üzerine Io Shirai koşuyor. Brookes eğiliyor ve iplere koşuyor. Dönüşünde bir Dropkick patlatıyor. Şimdi iplere geçip atlıyor ve Springboard Clothesline! Chris Brookes adeta alev alıyor. Seyircilerden yuhalamalar var. Eliyle Wrestle Kingdom logosunu gösteriyor. Ringin dışındaki GWA Şampiyonluğunu gösteriyor şimdi. Bu sırada AJ Lee çıkıyor karşısına.

raw_1137_photo_160-2601426892_350x200.jpg

AJ Lee hiçbir şey yapmadan bir süre Chris Brookes'a bakıyor. Şimdi ring içinde tur atmaya başlıyor. Birden Chris Brookes'un karşısına dikiliyor şimdi. Chris Brookes yumruk atmak için elini kaldırıyor fakat AJ Lee durduruyor onu. Elini tutuyor Chris'in ve indiriyor. Birden Chris Brookes'un kafasından tutup kendisine doğru çekiyor ve öpüyor! AJ Lee öpüyor Chris Brookes'u fakat Chris kısa bir süre içinde itiyor üzerinden AJ Lee'yi. AJ Lee morali bozulmuş bir şekilde Brookes'a bakıyor. Chris Brookes şaşkınlığı bir süre atamıyor üzerinden. Geri geri gidiyor ve kendini AJ Lee'den uzaklaştırmaya çalışıyor. AJ Lee birden koşuyor Chris Brookes'un üzerinden ve yumruklamaya başlıyor. İkili birbirlerini yumruklayarak köşeye kadar geliyorlar. Chris Brookes AJ Lee'nin saçından çekerek ringin dışına çıkarmaya çalışıyor. İkili aprona düşüyorlar ve hala birbirlerini itmeye çalışıyorlar. Bu sırada Cody Rhodes hızla geliyor ve iplerden zıplayıp AJ Lee'ye Disaster Kick patlatıyor!

FAKAT AJ LEE ÇEKİLİYOR VE DARBE CHRIS BROOKES'A GELİYOR! CHRIS BROOKES RİNGİN DIŞINA DÜŞÜYOR VE ELENİYOR. CODY RHODES TAKIM ARKADAŞINI ELİYOR! Bu sırada maç içerisinde varlığını unutturan AJ Styles kenarda sinsi sinsi gülüyor. Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

Elenen: Chris ''ITA'' Brookes Eleyen: Cody Rhodes

Liv-Morgan-laugh_350x200.jpg

#27 Liv Morgan

Cody Rhodes kahkaha atmaya başlıyor müziği duyar duymaz. Liv Morgan girişte görünüyor ve hızla ringe giriyor. Infinitum tekrardan maçta 2 kişi. Liv Morgan ve Cody Rhodes ikilisi birbirlerine bakıyorlar. Bu sırada karşılarına Dexter Lumis dikiliyor. Bir süre sadece bakışıyorlar. Cody Rhodes kenarda duran sandalyeyi alıyor eline. Liv Morgan'a bakmaya başlıyor. Liv Morgan, ''yap!'' bağırıyor. Cody Rhodes aniden sandalyeyi kaldırıp Dexter Lumis'e vurmak istiyor fakat birisi sandalyeyi Cody'nin elinden alıp ringin dışına atıyor. Bu Io Shirai! Io Shirai şimdi Cody Rhodes'u yumruklamaya başlıyor. Dexter Lumis ise Liv Morgan'ı saçından tutup köşeye atıyor. AJ lee ve CM Punk ikilisi olanlara hiç karışmadan sadece izliyorlar. Dexter Lumis şimdi Liv Morgan'ı bir Uppercut yapıştırıyor. Ardından Neckbreaker yapmak istiyor. Liv Morgan boyunun kısa olmasının avantajı ile aniden sıyrılıyor. Dexter Lumis bir dirsek darbesi yapıştırmak istiyor fakat Liv Morgan ondan önce davranıyor. Dexter Lumis'i iplere göndermek istiyor. Lumis iplerden sekiyor ve dönüşünde Big Boot yapıştırıyor Liv Morgan'a!

Io Shirai Cody Rhodes'a Stomp darbeleri vuruyor. Bu sırada CM Punk aniden Io Shirai'nin saçından yakalayıp ringin dışına göndermek istiyor. Io Shirai onu itiyor. Birden AJ Styles koşarak geliyor Clothesline yapıştırıp Io Shirai'yı elemek istiyor fakat Io Shirai çekiliyor ve AJ Styles aprona düşüyor. Io Shirai bağırmaya başlıyor. Bir tekme yapıştırıyor AJ Styles'a ve ardından apronda DDT! AJ Styles hareketin ardından ringin dışına düşüyor ve eleniyor.

Elenen: AJ Styles Eleyen: Io Shirai

AJ Lee ve CM Punk tekrar Io Shirai'ye hamle yapmak istiyorlar. Cody Rhodes birden AJ Lee'nin arkasına geçiyor ve Cross Rhodes pozisyonuna alıyor. Cross Rhodes başarılı! Cody vakit kaybetmeden AJ Lee'yi kaldırıyor ve ringin dışına gönderiyor!

Elenen: AJ Lee Eleyen: Cody Rhodes

Cody Rhodes takım arkadaşının intikamını alıyor ve AJ Lee'yi eliyor. Şimdi Dexter Lumis'in üzerine doğru koşuyor. Liv Morgan'ın üzerinden çekiyor. İkili yumruklaşmaya başlıyor. Cody Rhodes vurdukça seyirciler yuhalıyor. Dexter Lumis aniden bir headbutt yapıştırıyor. Cody Rhodes kafasını tutuyor ve tek dizinin üstüne yere bırakıyor kendini. Birden kalkıp Dexter Lumis'in suratına tükürüyor! Dexter Lumis kanlı tükürüğü siliyor ve Cody Rhodes'a bir Big Boot yapıştırmak istiyor. Cody Rhodes kendini kenara atıyor ve Liv Morgan aniden koşup Step-up Enziguri yapıştırıyor. Dexter Lumis yere düşmeden Cody Rhodes yakalıyor onu ve Dark Matter! Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=NSkhzqjCJ8s[/ame]

LWcAzB.jpg

#28 Truth Martini

Truth Martini ve Hangman Page ikilisi girişte görünüyorlar. Truth Martini bir süre girişte duruyor ve elindeki mikrofonu ağzına götürüyor.

Truth Martini: Braun Strowman maalesef aldığı yaradan ötürü bugün Royal Rumble maçına çıkamayacak. Düşündüm ve eve gelebilecek yeni bir kemerin iyi olabileceğine karar verdim. Bugün GWA Şampiyonu olacağım! Liv Morgan, babacığına merhaba de!

Truth Martini gülümseyerek ringe giriyor. Elindeki kitabı Liv Morgan'a uzatıyor ve kim olduğunu hatırlamasını istiyor. Liv Morgan oldukça üzgün bir surat ifadesiyle bakıyor. Bir süre hiçbir şey yapmıyor ve kitaba bakıyor. Cody Rhodes Liv Morgan'ın kolundan tutuyor fakat Liv Morgan sertçe çekiyor kolunu ve kitaba sarılıyor. Bu sırada Hangman Page kenarda Dexter Lumis'in saçlarından tutup WHC kemerini suratına sürtüyor. Hakemler görünce Page bırakıyor. Liv Morgan sarıldığı kitabi birden çekiyor kendinden. Şimdi Truth Martini'ye bakıyor sadece.

Liv Morgan birden kitabın sayfalarını yırtmaya başlıyor ve bir kenara atıyor. Truth Martini koşup Clothesline yapıştırmak istiyor fakat Liv Morgan'dan Matrix Evasion! Truth Martini Cody Rhodes'un kucağına düşüyor. Cody Rhodes kavrıyor Truth Martini'yi ve Cross Rhodes! Şimdi kaldırıyor ve ringin dışına göndermeye çalışıyor. Hangman Page havada yakalıyor Truth Martini'yi ve aprona bırakıyor tekrar. Hangman Page sırıtarak Cody Rhodes'a bakıyor. Cody Rhodes orta iplerden Hangman Page'in üzerine uçuyor! Üsten düşmediği için hala elenenler arasında değil. Cody bir süre Hangman Page'i yumrukluyor. Şimdi WHC kemerini alıyor ve Hangman Page'in suratına geçiriyor. Cody hızla ringe dalıyor tekrar. Liv Morgan ile hemen Truth Martini'yi kaldırıyor ve ringin dışına gönderiyorlar! Truth Martini eleniyor.

Elenen: Truth Martini Eleyen: Cody Rhodes & Liv Morgan

Io Shirai aniden Liv Morgan'ı çeviriyor ve yere yatırıyor. Bir Double Foot Stomp! Cody Rhodes ona hamle yapmak istiyor fakat CM Punk geliyor ve Cody Rhodes'u köşeye gönderiyor. Şimdi Corner High Kick ve Bulldog ile gömüyor. CM Punk aprona geçiyor ve Springboard Clothesline için hazırlanıyor. Io Shirai aniden koşuyor ve Dropkick! CM Punk ringin dışına düşüyor. Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

Elenen: CM Punk Eleyen: Io Shirai

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=Qr68_vW_KVY[/ame]

796a2-15592027208088-500_350x200.jpg

#29 Finn Balor

Finn Balor koşarak ringe dalıyor. Hemen Io Shirai çıkıyor karşısına. İkili birbirlerine yumruklarla üstünlük kurmaya çalışıyorlar. Finn Balor üstün çıkıyor. Io'yu itiyor. Io geri geri gidiyor. Finn Balor koşuyor onun üzerine ve Shotgun Dropkick! Finn Balor hemen köşeye çıkıyor ve Coup De Grace! HAYIR! Io Shirai çekiliyor. Finn Balor birden Bloody Sunday pozisyonuna almak istiyor fakat Io Shirai'den Hurricanrana geliyor. Finn Balor kalkmak istiyor derken Io'dan Handspring Evasion Dropkick geliyor. Bir Double Foot Stomp! Io Shirai adeta çoşuyor. Şimdi eliyle köşeyi gösteriyor ve köşeye çıkıyor. Asai Moonsault için köşeye çıkıyor. Fakat Liv Morgan aniden Io Shirai'nin peşinden köşeye çıkıyor ve onu kavrıyor. Şimdi Superplex için kavrıyor ve Superplex! Tam Finn Balor üzerine! Üç isim bir süre yerde yatıyorlar. Cody Rhodes ayağa kalkıyor fakat karşısına Dexter Lumis dikiliyor tekrardan. İkili bakışırken sonra isim için geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=_6lLJsoOs04[/ame]

Lucha_127_1114_350x200.jpg

#30 Johnny Mundo

Welcome To Slamtown! Johhny Mundo seyircilerin arasında görünüyor. Arkasında adeta bir ordu var. Hepsinin üzerinde Slamtown tişörtü var. Johnny Mundo yavaş yavaş merdivenlerden inip ringe doğru ilerlerken arkasında kalabalık hep beraber bağırmaya başlıyor.

İNTİKAM! İNTİKAM İSTİYORUZ! İNTİKAM!
SLAMTOWN! SLAMTOWN! SLAMTOWN!
İNTİKAM! İNTİKAM! İNTİKAM! KAN KUSTURACAĞIZ!

Johnny Mundo hemen Cody ve Dexter Lumis ikilisinin ortasına geçiyor. Vücudundaki yanık izlerini Cody Rhodes'a gösteriyor. Cody tepki vermiyor. Johnny Mundo o tepki vermeyince iyice sinirleniyor. Dexter Lumis buyur senindir tarzı Cody Rhodes'u bırakıyor Johnny Mundo'ya. Mundo aniden koşuyor Cody Rhodes'un üzerine ve yumruklamaya başlıyor. Cody Rhodes yerde yuvarlanarak kaçmaya çalışıyor. Mundo çekiyor onu ve yumruklamaya devam ediyor. Kalkıyor ayağa ve seri Stomp darbeleri vuruyor. Ringin ortasına çekiyor ve Standing Shooting Star Press! Mundo tekmelemeye devam ediyor Cody Rhodes'u. Şimdi Headlock bağlıyor. Cody Rhodes'u boğmaya çalışıyor. Birden Liv Morgan gelip Mundo'ya saldırmak istiyor fakat Dexter Lumis durduruyor onu. Omuzluyor ve Death Valley Driver! Fakat Liv Morgan birden ayaklarının üzerine düşüyor. Dexter Lumis bir Clothesline yapıştırmak istiyor hemen. Liv Morgan'dan aniden Matrix Evasion! BİRDEN FINN BALOR KOŞUYOR VE MATRIX EVASION POZİSYONUNDAKİ LIV MORGAN'A DOUBLE FOOT STOMP YAPIYOR! Finn Balor şimdi Dexter Lumis'e dönüyor ve Slingblade! Dexter Lumis kalkmaya çalışıyor. Finn Balor tekrar hamle yapmak istiyor derken Dexter Lumis Kata Gatame pozisyonuna alıyor. Finn Balor çırpınarak kurturmaya çalışıyor. Dexter Lumis bırakmıyor. Finn Balor yavaş yavaş kendisinden geçiyor...

HAYIR! Finn Balor birden itiyor Dexter Lumis'i üzerinden. Bir tekme geçiriyor ve seri yumruklarla köşeye kadar getiriyor. Bir Headbutt yapıştırıyor. Finn Balor Dexter Lumis'i köşeye çıkartıyor. Dexter Lumis onu itiyor. Şimdi köşeden Balor'un üzerine atlayacağı sırada Hanging Soccer Kick! Dexter Lumis düşüyor mu? Aprona düşüyor ve iplere tutunuyor. Dexter Lumis maça tutunmaya devam ediyor. Finn Balor'u şimdi Lumis'e hamle yapacağı sırada aniden Johnny Mundo geliyor ve Finn Balor ringin dışına gönderiyor!

Elenen: Finn Balor Eleyen: Johnny Mundo

Liv Morgan çeviriyor Johnny Mundo'yu kendisine. Bir tokat yapıştırıyor. Mundo buna karşılık oldukça sinirli bir surat ifadesiyle Liv Morgan'ın üzerine doğru yürümeye başlıyor. Onu köşeye sıkıştırıyor ve sinirli bir şekilde bağırmaya başlıyor. Aniden Cody Rhodes geliyor ve Johnny Mundo'yu arkadan kavrayıp Cross Rhodes pozisyonuna almak istiyor. Mundo izin vermiyor. Bir tekme geçiriyor Cody'nin karnına. Cody geri geri gidiyor. Mundo dönüyor ve Calf Kick ile yıkıyor Cody'i. Cody Rhodes'un suratına bastırıyor şimdi. Cody acı içinde bağırırken Liv Morgan hızla gelip Mundo'ya engel oluyor.

Johnny Mundo: Merak etme. Ondan önce seni öldüreceğim! Mezarda birbirinizi becerebilirsiniz.

Johnny Mundo birden Liv Morgan'ın boğazını sıkmaya başlıyor. Tüm gücüyle Liv Morgan'ın boğazını tutuyor ve yere yatırıyor. Liv Morgan nefessiz kalıyor. Çırpınıyor fakat gücü bu noktada yetmiyor Mundo'ya. Mundo suratında büyük bir öfke var. Liv Morgan iyice nefessiz kalıyor. Yaşananları birden Io Shirai fark ediyor ve birden Johnny Mundo'yu itiyor Liv Morgan üzerinden.

Io Shirai: Bu doğru değil! Bu yanlış! Böyle intikam alamazsın.

Johnny Mundo boğazından tutup kaldırıyor Liv Morgan'ı ve ringin dışına göndermek istiyor. Liv Morgan aprona düşüyor. İplere tutunuyor ve dışarı düşmemek için çabalıyor. Johnny Mundo sırıtıyor ve birkaç adım geri gidip Liv Morgan'ın işini bitirecek hamleyi yapmak için hazırlanıyor. Koşuyor ve Superkick! BAŞARILI!

FAKAT BAŞARILI OLAN DARBE LIV MORGAN'A DEĞİL! Cody Rhodes aniden Liv Morgan'ın önüne geçiyor ve Superkick darbesini yiyip iplerinden üstünden aprona oradan ise ringin dışına düşüyor. Liv Morgan tutmaya çalışıyor Cody Rhodes'u fakat başaramıyor.

Elenen: Cody Rhodes Eleyen: Johnny Mundo

Screen-Shot-2020-03-25-at-7.19.52-PM-1-scaled_350x200.jpg

Cody Rhodes bir süre sonra toparlanmaya çalışıyor ve üzgün bir şekilde ringin dışından sadece Mundo'ya bakıyor. Mundo sırıtarak ona el sallıyor. Seyircilerden yoğun bir şekilde Mundo chantleri var. Mundo ellerini havaya kaldırıyor ve selamlıyor seyircileri. Liv Morgan oldukça öfkeli bir şekilde kalkıyor ve Johnny Mundo'yu yumruklamaya başlıyor. Mundo karşılık dahi veremiyor. Liv Morgan çığlık atarak tokatlamaya başlıyor Mundo'yu. Şimdi kavrıyor ve bir DDT! Johnny Mundo iplere tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyor. Liv Morgan aniden koşuyor ve Flatliner! Johnny Mundo yerde. Liv Morgan kaldırıyor Mundo'yu ve ringin dışına gönderiyor. Mundo tam iplere tutunacağı sırada Liv Morgan'ın onun eline dirseği ile vuruyor. Mundo tutunamıyor ve düşüyor! Eleniyor! Sadece üç isim kaldı. Liv Morgan, Io Shirai ve Dexter Lumis!

Elenen: Johnny Mundo Eleyen: Liv Morgan

liv-morgan-crying_350x200.jpg

Üç isim ayaktalar ve birbirlerine bakıyorlar. Dexter Lumis hızla koşuyor ve karşısındaki ikiliye Clothesline geçiriyor. Io Shirai ve Liv Morgan yerde kalıyorlar fakat hemen kalkmasını başarıyorlar. Dexter Lumis yine aynı hareketi uygulamak istiyor fakat bu sefer Io Shirai ve Liv Morgan eğilmeyi başarıyorlar. Liv Morgan Dexter Lumis'in dizine bir tekme yapıştırıyor ve yere düşürüyor. Şimdi iplere doğru koşuyor fakat dönüşünde Lumis onun karnına bir Chop darbesi patlatıyor. Bu sırada Io Shirai aniden Lumis'in arkasına geçiyor ve kafasından kavrıyor. Dexter Lumis arkasından onu önüne doğru atıyor. Io Shirai kalkıyor ve Lumis birden omuzluyor onu. Şimdi ise Death Valley Driver!? Io Shirai indi Lumis'in omzundan son anda. Liv Morgan geliyor şimdi fakat Lumis'den bir Headbutt! Dexter Lumis karşısındaki iki isimle adeta oyun oynuyor. Dexter Lumis eldivenlerini çıkartıyor ve bir kenara atıyor. Çıplak ellerle Liv Morgan'ı yumruklamak istiyor.

Io Shirai birden Dexter Lumis'in sırtına atlıyor ve gözlerini kapatıyor. Dexter Lumis onu üzerinden atmaya çalışıyor. Io Shirai tüm gücüyle tutuyor Lumis'in kafasını. Şimdi Liv Morgan gelip Dexter Lumis'in karnına bir tekme yapıştırıyor. Io iniyor Lumis'in sırtından ve Liv ile aynı anda Lumis'in kavrayıp DDT yapıyorlar! Lumis kalkmaya çalışıyor derken Io Shirai'den Lumis'in kafasına Double Foot Stomp! Şimdi Liv Morgan'dan Lumis'in sırtına doğru Double Foot Stomp! Liv Morgan ve Io Shirai ikilisi Dexter Lumis'i kaldırıyorlar ve ringin dışına göndermeye çalışıyorlar. Dexter Lumis iplere tutunuyor ve düşmemek için mücadele ediyor. Birden Liv Morgan Dexter Lumis'in bileğine bir yumruk geçiriyor. Lumis iplere tutamıyor ve kayıyor!

Fakat diğer eliyle ipleri tutunuyor ve düşmüyor. Şimdi Liv Morgan'ı aprona çekmeye çalışıyor fakat Liv kendisini geriye atıyor. Dexter Lumis'in Liv Morgan'ın saçından tutup tüm gücüyle çekmeye çalışıyor yine. Liv acıyla bağırıyor. Lumis'in elinde birkaç parça saç kalıyor. Io Shirai şimdi Dexter Lumis'in karnına tekmeler vurarak düşürmeye çalışıyor. Seyircilerden Io Shirai için büyük bir destek var. Io Shirai aldığı destek ile beraber daha seri bir şekilde vurmaya başlıyor. Şimdi biraz geriliyor ve Lumis'in üzerine doğru koşup suratına bir dirsek darbesi patlatmak istiyor fakat Lumis birden Io Shirai'nin kafasından kavrayıp Kata Gatame pozisyonuna alıyor.

Dexter Lumis ve Io Shirai arasında sadece ipler var. Lumis Io Shirai'yi bırakmıyor ve Kata Gatame bağlamaya devam ediyor. ''IO! IO! IO!'' chantleri yankılanmaya devam ediyor. İyice kendisinden geçen Io Shirai'yi aprona doğru çekiyor Lumis. Şimdi Kata Gatame pozisyonundan ringin dışına doğru bırakmak istiyor Io Shirai'yi derken Io bir tekme yapıştırıyor Lumis'in testislerine! Kendine geliyor ve biraz geriliyor. Şimdi koşuyor Dexter Lumis'in üzerine ve Dropkick! Dexter Lumis düşüyor mu!?

HAYIR! Sırtını köşeye çarpıyor fakat hala apronda. Io Shirai kendine doğru çekiyor Lumis'i. Lumis bir dirsek darbesi vurmaya çalışıyor. Io Shirai kendini çekiyor. İkili apronda birbirlerini yumruklamaya devam ediyorlar. Io Shırai köşeye zıplıyor. Dexter Lumis peşinden hızla hamle yapıyor ve o da köşeye çıkıyor. İkili köşede birbirlerini yumrukluyorlar. Dexter Lumis şimdi kavrıyor Io Shirai'yi ve Superplex pozisyonuna alıyor. İyice kalkıyor ve SUPERPLEX GELİYOR! RİNGİN SESİNİ DUYABİLİYORUZ. Dexter Lumis şimdi iplere tutunarak kalkıyor derken Liv Morgan koşuyor ve Flatliner! Dexter Lumis Liv Morgan'ın gelişini göremedi bile. Liv Morgan hızla kaldırıyor Dexter Lumis'i ve ringin dışına gönderiyor! DEXTER LUMIS BU SEFER DÜŞÜYOR! ŞAMPİYON ELENİYOR!

Elenen: Dexter Lumis Eleyen: Liv Morgan

IO SHIRAI ANİDEN AYAĞA KALKIYOR VE LIV MORGAN'I İPLERİN ÜZERİNDEN ATIYOR!

Liv Morgan aprona düşüyor ve biraz tedirgin bir biçimde Io Shirai'ye bakıyor. Io Shirai oldukça yorgun bir durumda fakat pes etmeye niyeti yok. Hızla Liv Morgan'ın üzerine koşuyor derken Liv Morgan orta iplerden atlıyor ve Spear! İkili ringin içinde yerdeler ve bir süre kalkmıyorlar. Liv Morgan ilk ayaklanan isim oluyor. Io Shirai'yi kaldırıyor ve köşeye gönderiyor. Hızla koşuyor üzerine ve Hip Attack! Liv Morgan bir daha geriliyor ve tekrar koşuyor fakat bu sefer Io Shirai o gelmeden fark ediyor durumu ve Liv Morgan'ı üzerine atlayıp Frankensteiner yapıyor. Liv Morgan kalkmaya çalışıyor derken Io Shirai bir tekme yapıştırıyor ve Package Piledriver pozisyonuna alıyor. Liv Morgan son anda çekiliyor. Io Shirai birden Liv Morgan'ın arkasına geçiyor ve German Suplex! Io Shirai kaldırıyor ve bir German Suplex daha! O yaptıkça seyirciler sayıyor. 3. German Suplex, 4. German Suplex! 5. için kaldırıyor fakat bu kez German Suplex yapıyor. Bir Dropkick yapıştırıyor ve Liv Morgan iplere düşüyor. Io Shirai iplerden sekiyor ve Tiger Feint!

LIV MORGAN HAREKETİ YEMEDEN ÇEKİLİYOR. IO SHIRAI APRONDAYKEN LIV MORGAN ANİDEN BİR DİRSEK DARBESİ GEÇİRİYOR!

IO SHIRAI DÜŞÜYOR! IO SHIRAI ELENİYOR! MAÇ BİTİYOR. LIV MORGAN YENİ GWA ŞAMPİYONU OLUYOR!

Kazanan ve Yeni GWA Şampiyonu: Liv Morgan

Seyircilerden yuhalamalar var. Liv Morgan ringin ortasında oturuyor ve bir süre havaya bakıyor. Gözünden birkaç damla yaş geliyor fakat çabuk bir şekilde toparlanıp ayağa kalkıyor. Arenada Empty Walls yankılanmaya başlıyor. Liv Morgan ayağa kalkıyor ve elini havaya kaldırıyor. Cody Rhodes ve Chris Brookes girişte görünüyorlar ve hızla ringe doğru ilerliyorlar. Chris Brookes Liv Morgan'ın elini havaya kaldırıyor ve alkışlamaya başlıyor. Cody Rhodes ise ringin dışından kemeri alıp hızla ringe geliyor. Kemeri Liv Morgan'ın beline takıyor. Üç isim birbirlerine sarılıyorlar. Pyrolar patlıyor ve titantron açılıyor. Oldukça büyük bir sonsuzluk işareti görülüyor. Altında ise Liv Morgan, Cody Rhodes ve Chris Brookes isimleri yazılı. Üç isim galibiyetlerini kutlarlarken Cody Rhodes birden geri geri gidiyor ve bir şey yapıyor...

Dexter Lumis'e ait olan eldivenleri alıyor ve cebinden bir çakmak çıkartıp yakmaya başlıyor. Ringin ortasında Dexter Lumis'e ait olan eşyalar yanarken Infinitum ekibi kahkaha atmaya başlıyor. Şov bu görüntülerle son buluyor.

fireworks-1460727999-800_350x200.jpg

Royal Rumble GWA Entertainment TM & © 2020 All Rights Reserved

Konular
149
Seth Rollins
-
Acayip hypelıyım şova. Kesin yine efsane olur.

Aschentef

Banned
Konular
2,726
Cody Rhodes
Johnny Gargano
Galiba gece 3-4'e kadar alanda olacağız. Bakalım.kraliçemin Royal Rumble galibiyeti için alanda olacağız.

Yulier

-
Konular
654
Becky Lynch
Şova büyük ihtimal kalamayacağım. Arada belki takip edebilirim. :/

Kjetill

Hayter's Gonna Hate
Konular
3,856
Hook
Beklemedeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...