RPG GWA - Royal Rumble 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
281
-
Liv Morgan
Tebrik ederim dostum, hak ettin bu şampiyonluğu.

Senin hakkındı tamamiyle. Sanırım durumumuz 2 - 0 oldu. Bir gün ben de gol atacağım ama olsun. Son onlar kırılma anlarıydı ve içimden senin alacağına inanmıştım ki yorumlarımda son 6'ya kaldığımde bile çok şaşkındım. Bu bile bana yeterli. Sonuç olarak seni tekrardan tebrik ederim. Bu gece en iyi olan sendin.

Teşekkür ederim.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,109
Carlito
Şimdi şaşkınlığı hafiften atmışken cümlelerimi güzelce toparlayıp en son bir yorum atmak istedim. Tebrik eden, etmeyen herkese teşekkür ediyorum. Bu başarının anlamı benim için oldukça büyük, kemeri kazanmak bir yana GWA'nın ana kemer alan ilk kadın güreşçisi oldum bu yüzden tatlı bir gururda duyuyorum. Bu kemeri bana uygun gören ekibe de ayriyetten teşekkür ediyorum. Maç içinde bulunan herkesin emekleri yadsınamaz bir gerçek. Lumis ve Io'yu ise ayriyetten tebrik ediyorum. Lumis çok başarılı ve güzel bir reign izletti umarım onun seviyesinde gidebilirim. Io ile de ikimiz ilk maçımız için ringde bulunmuştuk aylar sonra bambaşka bir durumda tekrar karşı karşıya geldik. Kendisinin kısa zamanda ana kemeri alacağını düşünüyorum. Ve ayriyetten önüme atlayıp kendini feda eden Cody ile en az onun kadar fedakarlıkta bulunan Chris'e de teşekkür ediyorum... Şov zaten olağanüstüydü yorum yapmama dahi gerek yok. Herkesin emeklerine sağlık...

Tebrik ederim. Bunu fazlasıyla hak etmiştin. Seni GTW dönemlerinden beri takip ediyorum. O günden bu yana istekle ve azimle oynuyordun ama kadın karakter seçtiğin için pek şans bulamıyordun. Bir kere bile ekibe veya yazarlara karşı olumsuz yorumunu görmedim. Kendimden örnek verecek olursam kaç kere yazar ekibini haklı veya haksız yere eleştirdiğimi hatırlıyorum ama sende bunu hiç görmedim ve her senaryoda azimle çabaladın. Bu hak edilmiş bir başarıdır. :eyv

Sling Blade

sexual tension
Konular
2,788
-
-
Tebrik ederim. Bunu fazlasıyla hak etmiştin. Seni GTW dönemlerinden beri takip ediyorum. O günden bu yana istekle ve azimle oynuyordun ama kadın karakter seçtiğin için pek şans bulamıyordun. Bir kere bile ekibe veya yazarlara karşı olumsuz yorumunu görmedim. Kendimden örnek verecek olursam kaç kere yazar ekibini haklı veya haksız yere eleştirdiğimi hatırlıyorum ama sende bunu hiç görmedim ve her senaryoda azimle çabaladın. Bu hak edilmiş bir başarıdır. :eyv

Böyle bir ekibi eleştirme gafletine düşen insan çarpılır. Gecesini gündüzüne katıp haftada 3 şov ve ayda 1 PPV ortaya koyuyorlar neticede. Önümüze patates konulsa gıkımızın çıkmaması lazım da işte.

Ekibe tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,109
Carlito
Böyle bir ekibi eleştirme gafletine düşen insan çarpılır. Gecesini gündüzüne katıp haftada 3 şov ve ayda 1 PPV ortaya koyuyorlar neticede. Önümüze patates konulsa gıkımızın çıkmaması lazım da işte.

Ekibe tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Ben eleştiririm!

Freebird kurulanı Liv için uygulamayıp onu triple crowndan mahrum bırakan ekip var. :şeytan

Konular
281
-
Liv Morgan

Çok teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...