RPG GWA - Royal Rumble 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
33
Randy Orton
-
RR'yi unutmuşuz yav. HBK ile birlikte RR katılmışım çok hoşuma gitti elinize sağlık.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,110
Carlito
Bu arada ekibin emeklerine saglik dile kolay 19'dan bu yana yayin. Maclar cok hosuma gitti. WHC maci bilhassa. Tabii RR maci ayri bir olay. GWA en basindan bu yana kadin erkek guresci ayriminin olmadigi bir sirket oldu. Io vs Liv eslesmesi kesinlikle romantik bir feminizm duyarisi degil gercekten hak eden iki oyuncunun esinmis oldugu basaridir. Iki oyuncu erkek karakter secse yine bu performans ile bunu hak ederdi. Ekibin emeklerine saglik RTWK donemine muazzam giedik.

dwayde

Brock Lesnar fanıyım
Konular
849
Randy Orton
Vay anasını neler dönmüş Serhat ya

Konular
6,762
Joey Janela
Şovu normalde takip edecektim ama yaptığım 2 dakikalık iğrenç plank yüzünden belime şovdan 1 saat önce ağrı girdi ve biraz dinleneyim derken uyuya kalmışım maalesef. Ekibin eline sağlık. Yine muhteşem bir şova imza atmışlar.

dwayde

Brock Lesnar fanıyım
Konular
849
Randy Orton
Şovu takip etmede bende beklentilerin üzerine çıktım sanırım ama her sabah beşte kalkınca bir noktada uyuyakalmışım haliyle. Neyse şafak 17 sıkıntı yok.

HC feudu benim için ortalamaydı. Muhtemelen diğer üç isim benden çok daha aktiftir bu yüzden rahatsız oldularsa kendi adıma sori. Eğlendiğim kısımları oldu ama AJ sürpriziyle birlikte o iş benim için bitmiştir herhalde.

Rumble maçına erken girmişim ve ortalara kadar dayanmışım. Tam bir The Miz durumu o yüzden çok sevdiğimi tahmin edersiniz. Diğer kısımlarını o kadar tutmadım, bunca yaşlı, part Tümer girişi ve engellenişi çok tatsız geldi bana. RPG Rumble'a kendi içinde kalmalı diye düşünüyorum. Maçın sonu lezizdi ama. Hem Io hem de Liv'i oynayan arkadaşlara tebrikler. Geldiğimden beri okuduğum kadarıyla ikisi de hak ettiği yerlere gelmiş bence.

Ekibin eline emeğine sağlık.

Punk City

The Aerialist
Konular
2,290
CM Punk
-
GTR'de tüm zamanların RPG rekor postu olabilir mi? RPG tarihi hakkında pek bilgim yok forumda.

Konular
17
CM Punk
CM Punk
Abi bu ne ya vallahi tamamen unutmuşum RR'yi çok kötü oldum valla takip edemediğim için. :/ Neyse artık promomuzu kesip devam edeceğiz kaldığımız yerden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...