RPG GWA - Royal Rumble 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
Poster:

77.jpg

Şov Bilgileri:

GWA Royal Rumble 2021
4 Temmuz 2021 - 18.00
Staples Center
Los Angeles, California

Şov hakkında bilgiler.

KICK-OFF!

1920_lal_mktg_coronastaples_ts_jd.jpg

Kameralar Staples Center'ın dışında açılıyor. Stadın önünden geçen insanları ve arabaları görüyoruz. Bir süre sonra kameralarımız stadın içine, kick-off paneline yöneliyor. Seyircilerin de yavaş yavaş tribünlere yerleştiğini görüyoruz. Ring ise hazır olmak üzere. Kick-Off panelinde bizi Buğra Gür, Tazz, Mauro Ranallo ve Jeremy Borash karşılıyor. Seyirciler Mauro'ya tezahürat yapıyor.

MAMMA MIA clap* clap* clap* MAMMA MIA clap* clap* clap*

Buğra Gür: Başladık mı? Güzel. Evet sevgili GWA seyircileri. Wrestle Kingdom'a giden yolun başladığı yerde, Royal Rumble'dayız. Kick-Off bölümünde şovda olacak maçları ve yaşanabilecek olayları değerlendireceğiz. Ayrıca bazı konuklar bize bu değerlendirmede eşlik edecek. Evet beyler hoş geldiniz.

Tazz: Hoş bulduk Gür.

Jeremy Borash: Sizlerle bu masada toplandığım için oldukça heyecanlıyım. Önümüzde çok büyük bir şov ve yine bu şovun ağırlığını kaldıracak çok önemli maçlar var.

Mauro Ranallo: Hemen ilk maçı değerlendirmeye geçelim o zaman.

Tazz: Öncelikle değerlendirmelere geçmeden ilk konuklarımızı almamız gerekiyormuş. Çok fazla kişi olduğundan dönüşümlü olarak bize eşlik edeceklermiş. İşte ilk konuklarımız.

NINTCHDBPICT000221371667-e1569058659652.jpg
11670_0000_5c05750a1c0e7_640x360.jpg

HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Hacksaw Jim Duggan ve One Man Gang panele giriş yapıyorlar. Seyirciler Hacksaw Jim Duggan için çıldırıyor adeta. İkili rahat bir şekilde masadaki yerlerini alıyor.

Buğra Gür: Bir dakika. Bu adamlar da neyin nesi böyle. Kim bunlar? Mauro sen tanıyor musun bu adamları?

Hacksaw Jim Duggan: HOOOOOOO!

Tazz: Tarihin ilk Rumble galibini tanımamak da nasıl bir iş anlamadım ki?

One Man Gang: Ve ilk Royal Rumble finalistini. Ayrıca resmi kayıtlardaki ilk Royal Rumble'ı ben kazandım. Kayıtlarda o maçın Battle Royal ismiyle anılması hiç bir şeyi değiştirmez.

Hacksaw Jim Duggan: Hadi ama. Bir dakika. Senin ismin Akeem miydi?

Jeremy Borash: Akeem mi?

One Man Gang: Rahmetli Vince McMahon'un işleri işte.

Mauro Ranallo: İlk maçı değerlendirmeye geçelim isterseniz.

ewew.png

Buğra Gür: Evet ilk konuşacağımız maç Hardcore şampiyonluğu için düzenlenecek olan Boiler Room maçı. Hardcore şampiyonu "Şahram" Baron Corbin kemerini "Baba" Ryback'e karşı koruyacak.

Hacksaw Jim Duggan: Baba intikamını alır HOOOOOOOOOOOOO!

One Man Gang: Bizler seyirciğğ. Şahram, Ryback'e teg yederr.

Jeremy Borash: Iıı. Sizce bu maçta ne olur? Bildiğiniz üzere bu maçta tuşu bulan ya da rakibini pes ettiren değil odadan çıkmayı başaran maçı kazanacak.

Mauro Ranallo: Efsaneler görüşlerini sen sormadan bildirdi sanırsam. Bence Ryback oldukça şanslı bir konumda. Gücünü artık herkes biliyor.

Tazz: Bence Corbin odadan çıkmayı başaracaktır. Gür de tarafsız kalıyor bence. Sıradaki maç gelsin. Bir dakika. Hacksaw Jim Duggan ve One Man Gang beyler. Sizlere ayrılan sürenin sonuna gelmişiz maalesef. Diğer konuklar bekliyormuş. Diğer maçları onlarla değerlendireceğiz.

Hacksaw Jim Duggan ve One Man Gang alandan ayrılıyor. Toplanmaya devam eden seyirciler Jim Duggan için tezahürat yapıyor. Bu esnada diğer iki konuk geliyor.

ric-flair-logan-jake-paul-20106641-1280x0.jpg
lex-luger-says-he-regrets-leaving-wwe-for-wcw-the-way-he-did.jpg

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

TOTAL PACKAGE! clap* clap* clap* TOTAL PACKAGE! clap* clap* clap*

"Nature Boy" Ric Flair ve "Total Package" Lex Luger panele geliyorlar. Seyircilerin yoğun desteğiyle birlikte masaya geliyor ikili.

Buğra Gür: Tamam bunlar tanıyorum galiba. Bu 16 kez Dünya şampiyonu ayrıca Royal Rumble maçında WWF kemerini kazanan ilk kişi. Diğeri kimdi ya? Şey. Bayım siz kimdiniz?

Lex Luger: 1994 Royal Rumble'ının iki galibinden birisiyim.

Buğra Gür: Nasıl iki galip ya? Böyle bir şey olabiliyor muydu?

Tazz: Olabiliyormuş.

Ric Flair: Hey Lex. Bu adama rağmen ortama nasıl elit bir hava kattığımızın farkında mısın? Kiss Stealin Wheelin Dealin Limousine Ridin Jet Flyin Son Of A Gun WOOOOOOOOOO The Nature Boy Ric Flair ve The Narcissist, The Total Package! Lex Express Lex Luger'ın ortama kattığı bu elit havayı hiç bir şey dağıtamaz.

Lex Luger: Çok kaslı bir adamdım ben. Hatunlar üzerindeki tişörtleri yırtar ve fişekli aynalarını bana doğrulturlardı. Kaslarım öyle bir parlardı ki herkes kör olurdu. Gerçi beni tanımayan şu yaratık kassız halim karşısında bile kör olabilir.

Buğra Gür: Sen önce yürümeyi yeniden öğren.

Ric Flair: Hulk Hogan'a madara olmuş adamsın. Darby Allin bile daha çok istekliydi ona karşı.

Tazz: Reji maçı göster maçı.

12323.png

Jeremy Borash: Evet bir diğer maçta GWA takım şampiyonlukları ortada olacak. GWA Takım Şampiyonları The Shield kemerlerini Alexander Wolfe & Commander Azeez ikilisi karşısında savunacak.

Lex Luger: Shield'a Lex Express'imi basarım.

Ric Flair: Ben de limuzinimi basarım.

Mauro Ranallo: Bu kadar kesin konuşmak ne kadar doğru bilemedim. Evet şampiyonların eli çok daha güçlü. Fakat meydan okuyucuların arkasında da William Regal gibi bir deha var. Eminim ki Regal yanında tuttuğu adamlara Shield'ı zorlayacak bir şeyler öğretmiştir.

Tazz: Başka bir tahmininiz yoksa devam edelim.

3-1.png

Buğra Gür: Gift Of The Gods şampiyonluğu maçında Tanrıların büsbüyük şampiyonu Tommaso Ciampa eski dostu Johnny Gargano'ya karşı kemerini koruyacak. Bu maçta Anna Jay, şampiyon Tommaso Ciampa'nın yanında, Candice LeRae ise eşi Johnny Gargano'nun yanında maçı kenardan takip edecek.

Ric Flair: Etraf potansiyel koktu Lex. Şu adamın saydığı 4 isim de GWA için geleceği temsil ediyor. Özellikle de Anna Jay.

Lex Luger: Evet. Anna Jay diğerlerinden daha genç ve en az onlar kadar potansiyelli birisi. Maça gelecek olursak oldukça kararsız kaldığımı söylemeliyim. Kimin kazanacağını kestiremiyorum. Sanırım diğer arkadaşlar da benimle aynı şekilde düşünecektir.

Geri Kalan Herkes: Evet. Öyle.

uc.png

Tazz: Şovun en önemli maçlarından birinde GWA Undisputed Şampiyonluğu ortada olacak. Kemerin şimdilik ilk ve tek sahibi olan Chris Jericho, kemerini CM Punk'a karşı koruyacak. Şirketin en önemli rekabetlerinden birisi bugün burada bitecek. Ya da uzayacak. Evet beyler. Yorumlarınız?

Buğra Gür: Sammy Guevara'yı öldürmeye çalışan ahlaksız CM Punk'ın cezaevine atılmaması bile bir saçmalık iken bir de maça çıkma hakkı da elinden alınmadı. Bir de üzerine Jericho da onunla birlikte sebepsiz yere tutuklandı. Bu ne iştir yaa?

Mauro Ranallo: Bence tam bir Mamma Mia'lık bir maç. Bu maçta çok zevk alacağız. Öyle görünüyor.

Jeremy Borash: Mauro haklı. GWA tarihi için çok önemli bir maç olacak ve bu maç orgazmdan daha zevkli anlara ev sahipliği yapabilir.

Ric Flair: Jericho ile zamanında çok çalıştım ve edindiğim tecrübelerim bana Jericho'nun kemerini koruyacağını söylüyor. Punk zorlu bir rakip olabilir. Jericho'ya maddi ve manevi olarak çok fazla zarar da vermiş olabilir. Fakat Jericho hepsinin üstesinden gelebilir.

Lex Luger: Bu konuda sana katılamayacağım Ric. Punk bence daha şanslı. Her ne olursa olsun bu akşam arenadan kemerle ayrılacak isim bence kendisi.

Tazz: Özür dileyerek sizi arka alana yollamak zorundayım beyler. Süre prosedürleri. Maalesef.

Ric Flair ve Lex Luger arka alanın yolunu tutarken sıradaki konuk görünüyor.

0jwCw8C7q0eQ0U6cbsOeLw.jpg

HOOOOOOOOOGAAAAAAN! HOOOOOOOOOOOOOOOOGAAAAAAAAAAAN!

Hulk Hogan panelde görünüyor ve vücudunu göstere göstere masaya oturuyor.

Hulk Hogan: 24 inçlik pazılarıyla birlikte ölümsüz Hulk Hogan karşınızda brother. Gür! Nasılsın evlat? Seni yendiğim günden beri iyi toparlamışsın.

Tazz: Seninle birlikte Honky Tonk Man'in de gelmesi gerekmiyor muydu?

Mauro Ranallo: Bana gelemeyeceğini söylemişti.

Jeremy Borash: Onun yerine Türkiye'den bir misafiri ağırlayacağız. Birazdan gelir. O gelene kadar bir maçı daha değerlendirelim.

USC.png

Tazz: Evet. Birleşik Devletler kemeri ilk sahibini bu gece bulacak. Normalde Battle Of Los Angeles turnuvasının final gecesinde sahibini bulması gereken kemer Hulk Hogan'ın yönetiminde kaos eşliğinde bitmişti. Bu maç da gayet kaos dolu olacak fakat bugün bir sonuca varacağız gibi duruyor. Çünkü bu maç bir Inferno maçı olacak.

Buğra Gür: Hakem Hogan olmadığı için sıkıntısız bir maç izleriz.

Hulk Hogan: Senin canın dayak istiyor galiba.

Mauro Ranallo: Açıkçası Kane yaptıklarıyla maçın tekrarını tarafsız sahadan kendi evine taşımış gibi oldu. Tarihteki ilk Inferno maçında yer almıştı kendisi.

Jeremy Borash: Mark Henry'i zor bir deplasman maçı bekliyor. Bunun üstesinden gelebilecek birisi fakat rakibi de az buz bir güreşçi değil. Aha! İşte son konuğumuz geliyor. Onun gelişiyle birlikte son maçı değerlendirip kapanışı yapabiliriz.

ankara-beni-bulsun-demisti-ankara-onu-buldu_393c8.jpg

PIREZINT OF AMERICA! PIREZINT OF AMERICA!

Cihangir Göktaş panele giriş yapıyor bir anda. Bazı seyirciler onu tanıyor ve reaksiyon veriyorlar. Cihangir Göktaş masaya oturuyor.

Jeremy Borash: GWA beni bulsun diyordu bizde Cihangir Göktaş'ı bulduk.

Cihangir Göktaş: Geciktiğim için özür dilerim beyler. Nerede kalmıştık?

RR.png

Buğra Gür: Gecenin en önemli maçı ve büyük ihtimalle ana olayı. 30 kişilik Royal Rumble maçı. 30 kişiye hayatının fırsatını sunan bu maçı kazanan isim Wrestle Kingdom'da GWA Undisputed şampiyonluğu için maça çıkacak. Çok fazla soru işareti var. Neler düşünüyorsunuz?

Cihangir Göktaş: Şimdi bu maçta 30 kişi var. 30 kişiye kim bakıyor? Asgari ücret 2300 tl. Dar boğazlar sıkı yönetim. Düşen kalkan bir. Peki biz ne yapıyoruz giriyor muyuz yapıyor muyuz bir şey? Hani araçlar gelecekti? E çin demeyecek mi sen ne yapıyorsun? Demeyecek mi? Yani royal Rumble zor. Sene 1960 değil ki.

Hulk Hogan: Ne diyorsun adamım sen?

Cihangir Göktaş: Yani sen böyle bir maç yapıyorsan altından kalkacaksın kardeşim. Benim zamanımda çok kişi bu yükün altında ezildi. Hic mi vince mcmahon görmedik hiç mi hulk Hogan görmedik. Benim dedem kimdi? Pat Patterson. Yani? Yönetim. Yönetimin kendisi. Senin deden kimdi Gür?

Buğra Gür: Pat Patterson abi.

Cihangir Göktaş: Yönetim. Yönetimin kendisi. Senin Tazz?

Tazz: Pat Patterson.

Cihangir Göktaş: Yönetim.

Mauro Ranallo: Benim dedem de Pat Patterson'du.

Cihangir Göktaş: Yönetim. Senin deden kim?

Jeremy Borash: Benim dedem Gerald Brisco.

Cihangir Göktaş: Amiral paşaydı.

Hulk Hogan: Neyden bahsediyorsun kardeşim sen?

Cihangir Göktaş: Ne demek neyden bahsediyorum?

Hulk Hogan: Soruya soruyla cevap verme.

Cihangir Göktaş: Ne demek soruya soruyla cevap verme?

Mauro Ranallo: Sizce bu maçı kim kazanır?

Buğra Gür: Cena wins lol.

Tazz: Aynen öyle kardeşim benim.

Hulk Hogan: Benim olduğum yerde benden başka kazanan olamaz. What you gonna do when HULKAMANIA runs wild on all of you brother!?

Cihangir Göktaş: Bence bu maç dengede. Tüm Dünya dengede enerji prostat dediğimiz konu. Güreşi çok önemsemeyin güreş dengededir. Eğer güreşçi olmak isteyen varsa bir dosya kağıdına anlayabileceğim şekilde ile ice ıs şeklinde ringi ortalayarak tek satıra Royal Rumble maçında yer alacak olan isimleri doğru tahmin edip sığdırdıktan sonra kağıdı bana getirebilirler.

Jeremy Borash: Evet bize şimdilik ayrıla sürenin sonuna geliyoruz.

wwe-nxt-tommaso-ciampa-neck-injury-update-spinal-fusion-surgeryjpg.jpg
NINTCHDBPICT000630640523.jpg

Tommaso Ciampa ile Anna Jay bir anda panele dalıyor. İkili masayı dağıtıyor ve panelde yer alanları kovalamaya başlıyor. Bir süre sonra paneli tamamen boşaltıyorlar ve Tommaso Ciampa eline bir mikrofon alıyor.

Tommaso Ciampa: Hesaplaşma günü! Haftalardır süren kepazelikleri, kaosları ve ihanetleri kapatacağımız arenanın içinde duruyoruz. Tanrılarla yüzleşmek için kendini hazır hissediyor musun Johnny? Bunun için sadece cesaret yeterli olmaz ama senin içinde sadece bu var. Tanrılara layık olmak için çok daha fazlasına ihtiyacın var. İçindeki deli cesaretini ve kibrini çıkardığımız da senden geriye bir hiçlik kalıyor. Seni hançerleyeceğim Johnny, içindeki cesareti söküp çıkaracağım. Onu elimle tutarak rüzgara doğru savuracağım. Tarihin tozlu sayfalarında senin için sadece küçük bir bölüm olacak Johnny. Tomasso Ciampa ile başlayıp yine onunla bitecek olan hayatını anlatacak küçük bir bölüm. Belki ucundan köşesinden hanımın içinde bir kaç şey yazılır. Seni bırakmayacak merak etme, o seni hiçbir zaman bırakmayacak. Seni yok ettiğimde sana eşlik ederek hemen arkandan gelecek. İkinize şans tanıdım ve dostluğumu sundum ama siz bunun kıymetini bilmediniz. İhanet zannettiğinizin aksine basit bir şey değil, çok büyük bir günah. Günahlarınızın bedelini ödeteceğim! Ben, tanrıların şampiyonu Tomasso Ciampa; bu gece sizleri huzura kavuşturacağım! Çok az kaldı, bekleyin..

johnny-gargano-speaks-about-finn-balor-and-tommaso-ciampa.jpg
07707-16017296540970-800.jpg

Johnny Gargano ile Candice LeRae bir anda panele dalıyorlar ve hızlıca masanın üzerine çıkıyorlar. Taraflar masanın üstünde yüz yüze geliyorlar ve kısa süren bir bakışmanın ardından birbirlerine saldırıyorlar. Oldukça sert yumruklar savuruyorlar birbirlerine. Bir süre masanın üstünde yumruklaşmaya devam ediyorlar. Sonrasında LeRae ile Jay masanın üzerinden düşüyorlar ve yerde birbirlerini yumruklamaya devam ediyorlar. Masanın üzerinde ise Ciampa, Gargano'nun karnına bir tekme atıyor ve Project Ciampa için hamle yapıyor fakat Gargano bir anda Back Body Drop yapıyor ve Ciampa'yı masanın üzerine düşürüyor. Bu esnada LeRae ve Jay de ayağa kalkıyorlar ve yumruklaşarak panelden uzaklaşmaya başlıyorlar. Gargano bir anda Ciampa'nın üzerine çullanıyor ve kafasına doğru vurmaya başlıyor. Ciampa karşılık vermeye çalışıyor fakat Gargano bir anda masadaki kahve bardağını alıp Ciampa'nın kafasına vuruyor!

garganoescape.jpg

Ciampa'nın kafası kanamaya başlıyor. Gargano sert yumruklar atmaya devam ediyor. Görevlilerin uzak tarafta LeRae ve Jay'i ayırmaya çalıştığını görüyoruz. Gargano sonunda yumruk atmayı bırakıyor ve ayaklanmaya çalışıyor fakat Ciampa onu bileğinden çekip masanın üzerine düşürünce Gargano hızlıca kendine geliyor ve Gargano'yu yakalayıp GARGANO ESCAPE bağlıyor! Ciampa'nın kanamasında artış görüyoruz. Gargano ise gittikçe sertleştiriyor kilidi. Bir süre sonra görevliler LeRae ve Jay'i ayırıp alandan uzaklaştırmayı başarıyorlar ve doğruca Gargano'nun üzerine koşuyorlar. Görevliler Gargano'nun kollarını Ciampa'dan ayırmaya çalışıyor. Görevliler Gargano'yu Ciampa'dan ayırmak üzereyken kameralar kapanıyor.

1-1.png

Arka alandayız. Görevliler arka alanda koştururken otopark kısmına doğru gidiyor kameralar. Anlamsız bir telaş var. Neler olduğun anlamaya çalışıyoruz. Tüm görevliler birbirlerine ayrı şeyler söylüyorlar. Bu sırada arana bir limuzin yaklaşıyor.

EFwpX-GVAAEp5_M_350x200.jpg

Yavaş yavaş aracın kapısı açılıyor. İçerisinden biri değil birileri iniyor derken kim olduklarını göremeden aniden kamera açısı değişiyor. Otoparkın başka bir kısmına dönüyoruz. Burada son derece büyük bir sessizlik. Tam bu sırada alana farklı bir limuzin daha geliyor.

indir_350x200.jpg

Aracın camı açılıyor. Elinde eldiven olan siyahi bir insan eli bu. Kameraya doğru suratını göremediğimiz kişi el sallıyor ve ileriyi işaret ediyor. Kamera dönüyor. Royal Rumble logosunu görüyoruz. Kamera Royal Rumble logosuna yaklaşırken aniden kapanıyor.

1-1.png

lcvohzf.jpg

Kameralar arka alanda açılıyor. Önünden geçen insanları umursamadan düşünceli bir şekilde yalnız başına oturan John Cena'yı görüyoruz. Kameraların ona yaklaştığını görünce üzüntülü bir ifadeyle kendi kendine konuşmaya başlıyor.

John Cena: Royal Rumble! Benim için bir çıkış bileti mi yoksa sadece boşluk mu? Bu sektörde geçirdiğim bunca zamandan sonra yanımda kimsenin kalmadığını görüyorum. Ne bir arkadaş ne bir dost. Artık beni ciddiye alacak ve düşman olarak görecek biri bile yok. Sadece ringe çıktığımda adımı haykıran kalabalığı duyuyorum. Royal Rumble benim için için gerçekten bir çıkış bileti mi? Beni daha mı yükseğe çıkaracak? Seth Rollins, House of Truth, Nexus, nWo. Evet, Heath Slater. Bunca yaşanmış ve görmüşlük üzerine burada yalnız başıma oturmak çok tuhaf bir duygu. Gerçekten bunu yapmalı mıyım? Bu gece ringe çıkıp herkesi dışarı atarak, Wrestle Kingdom logosuna işaret etmek beni dikkate alınacak biri haline getirecek mi? Şimdi doğrusunu söylemek istiyorum.

dol1jb9.png

John Cena: Ben buna hazırım! Artık bu sektörde son günlerimi yaşadığımı hissediyorum, emekliliğe adım adım yaklaştığımı. Ama insanlara son bir kez olsun John Cena'yı izleteceğim! Beni hatırlayacakları son şey, burada yalnız başına oturmuş bir adam olmayacak. Nexus olmayacak, nWo olmayacak! Tüm insanlara beni hatırlamaları için gerçek bir şey sunacağım. Herkes geriye dönüp baktığında, bu şirketten bir John Cena'nın geçtiğini hatırlayacak. Bunun için ringde kalan son adam olmam gerekiyorsa son adam olacağım! Yaşanabilecek her şeye hazırım ve bekliyorum. Günün sonuna geldiğimizde bu insanlara hatırlamaya değer bir şey vereceğim. En azından bunu yapacağım. Kendim için değil dışarıdaki kalabalık için!

John Cena kameralara sert bakışlar atıyor. Bu sırada bir görevlinin koşturarak ona doğru geldiğini görüyoruz. John Cena ona yöneliyor. Görevli isim soluklanarak onun yanına geliyor ve elinde tuttuğu zarfı ona veriyor. John Cena ne olduğunu sormak isterken görevli oradan ayrılıyor.

John Cena zarfı incelemeye başlıyor. Kameraların zarfa odaklandığını görünce arkasını dönerek zarfı gizliyor. Zarfın üzerinde sadece "D." yazdığını görebiliyoruz. John Cena zarfı yavaşça açarak incelemeye başlıyor. Hızlıca geri kapatarak kameralara dönüyor. Ağzı açık ve şaşkın ifadeyle kameralara bakarken görüntüler kapanıyor.

1-1.png

ANA ŞOV!

KICK OFF

ANA ŞOV 19.30

rumble1.jpg

Pyrolar patlıyor ve GWA Royal Rumble'ın ana şovu başlıyor. Herkes güreşçilerin kapısını çalan fırsatları görmek için heyecanlı. Kameralar seyircileri gösteriyor. Büyük ekranlarda kendilerini gören seyirciler değişik figürler sergiliyorlar. Oldukça yoğun bir reaksiyon var. Seyirciler formunda gibi. Kameralar bazı pankartları göstermeye başlıyor.

OPPORTUNITY KNOCKS HERE!
1999 CALLS GWA!
Wrestling God = Roddy
BITW vs. B̶I̶T̶W̶
Hustle Loyalty Respect
Welcome to the Hall of Pain

Kameralar pankartları gösterdikten sonra spiker masasına yöneliyor. Tazz ve Buğra Gür her zamanki gibi bizleri bekliyorlar.

Buğra Gür: Kick-Off şovunun ardından tekrardan birlikteyiz sayın seyirciler. Güreşçilerin en büyük fırsatı burada onları karşılayacak. Birbirinden önemli şampiyonluk maçlarının yanı sıra bir de Royal Rumble maçımız var. Evet Tazz. Neler bekliyorsun?

Tazz: En büyük beklentim seyircilerin istediklerini alması. Ki GWA bu beklentiyi her şovunda karşılıyor. Notlarıma bakıyorum şu an. Maçlar başlamadan önce küçük bir konserimiz varmış. Royal Rumble resmen başlıyor.

[ame]https://youtu.be/IN_FFmeQAC0[/ame]

440px-Breaking_Benjamin_-_Rock_am_Ring_2016_-2016155170151_2016-06-03_Rock_am_Ring_-_Sven_-_5DS_R_-_.jpg

Here I stand
Helpless and left for dead

Close your eyes
So many days gone by
Easy to find what's wrong
Harder to find what's right

I believe in you
I can show you that
I can see right through
All your empty lies
I won't stay long
In this world so wrong

Say goodbye
As we dance with the devil tonight
Don't you dare look at him in the eye

Breaking-Benjamin-1-of-4.jpg

Trembling, crawling across my skin
Feeling your cold dead eyes
Stealing the life of mine

I believe in you
I can show you that
I can see right through
All your empty lies
I won't last long
In this world so wrong

Say goodbye

Breaking-Benjamin-2018-by-Evil-Robb-Photography-1.jpg

Hold on
Hold on

Say goodbye

Hold on
Hold on

Şarkı bittikten sonra pyro atışları son gaz devam ediyor. Stadyumun çatısından bile pyrolar atılıyor. Pyro atışlarınız izlerken kameralarımız kapanıyor.

1-1.png

[ame="https://youtu.be/6xBNRQ1Hh8Q"]https://youtu.be/6xBNRQ1Hh8Q[/ame]

F5Y8hW7TFqZPjIX.jpg
60dqtVAX3tZOJB.jpg

No One Will Survive! Tommaso Ciampa ve Anna Jay girişte görünüyorlar. Tommaso Ciampa olduğu yerde durup belinde takılı olan kemerine elini götürüyor. Anna Jay ile birbirlerine bakıp ringe doğru ilerliyorlar. İkili ringe giriyor.Tommaso Ciampa kemerini çıkarıp havaya kaldırıyor. Ellerinde tuttuğu kemere hayranlıkla bakarken başka bir müzik duyuluyor.

[ame="https://youtu.be/Iat5iHagWvI"]https://youtu.be/Iat5iHagWvI[/ame]

y3SribM5wrPMv9jd.jpg
-3rGgVxbnCXRLBcUv.jpg

Comin Back For You! Johnny Gargano ve Candice LeRae girişte görünüyorlar. İkili oldukları yerde duruyorlar ve ringin içindeki isimlere bakıyorlar. Tommaso Ciampa kemerini havaya kaldırıyor. Johnny Gargano kemeri işaret ederek bir şeyler söylüyor ama müzik yüzünden ne dediğini anlayamıyoruz. Şimdi Candice LeRae ve Johnny Gargano ringe giriyorlar. Taraflar birbirlerine doğru yürüyorlar ama hakem araya girerek herkesi birbirinden uzaklaştırıyor. Hakem son kontrolleri yaparken Candice LeRae ve Anna Jay ringden iniyorlar.

Gift of the Gods Championship
Johnny Gargano w/Candice LeRae vs. Tommaso Ciampa (c) w/Anna Jay

TTGWBtEknX6qi8jV.jpg

Maç zili çalıyor ve maç başlıyor. Tommaso Ciampa ile Johnny Gargano birbirlerine bakıyorlar. Şimdi ağır adımlar ile birbirlerine yaklaşıp yüz yüze geliyorlar. Seyircilerden destek gelirken Gargano, Ciampa'ya bir şeyler söylüyor. Ciampa sadece başıyla onaylıyor. Şimdi Johnny Gargano bir yumruk atıyor. Tommaso Ciampa ne olduğu anlayamadan Johnny Gargano arka arkaya yumruklar savuruyor. Ciampa yumruklar ile köşeye kadar geriliyor. Şimdi Johnny Gargano onu köşeye sıkıştırıyor ve yumruklamaya devam ediyor. Araya hakemin girmesi ile Gargano geri çekiliyor. Ciampa kendisine gelmeye çalışırken Gargano ona doğru koşuyor fakat Ciampa onu üzerinden aşağıya doğru atıyor. Hayır! Gargano apronda kalıyor. Ciampa kendisine doğru döndüğü anda Enzuigiri vuruyor. İplerin üstünden sıçrıyor ve DDT! Tommaso Ciampa yerde yatarken Johnny Gargano tuşa gidiyor. 1… 2… Ciampa atıyor. Gargano şimdi Ciampa'nın başının kolunun altına alıyor ve sıkıca kavrıyor hemen ardından ise başını yumruklamaya başlıyor. Ciampa kurtulmak için çabalıyor fakat başaramıyor. Gargano adeta intikam alırcasına yumrukluyor. Ciampa sürünerek iplere yaklaşıyor ve ayağını iplere koymayı başarıyor. Hakem ikiliyi ayırıyor. Gargano ayağa kalkıyor, Ciampa ise iplere tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyor. Gargano Clothesline ile Ciampa'yı dışarıya yollamak istiyor ama Ciampa onu üzerinden atıyor. Gargano tekrar apronda kalıyor. Ciampa kendisine döndüğü anda bir yumruk sallıyor, Ciampa eğilerek yumruktan kurtuluyor şimdi iplerin arasından Spear! İkili ringden aşağı düşüyorlar. Candice LeRae ve Anna Jay ikilinin düştüğü yere geliyorlar, iki isimde mesafeyi koruyorlar. Önce yerde yatan Johnny Gargano ve Tommaso Ciampa ikilisine bakıyorlar daha sonra ise birbirlerine bakıyorlar. Candice, Anna'ya uzak durmasını bağırıyor. Anna zaten uzak durduğunu söyleyerek cevap verirken Ciampa yavaş yavaş ayaklanmaya başlıyor. Hakem ise o sırada her iki isim için de sayıyor. 1… 2… Ciampa kalkıyor ama Gargano onun ayağına yattığı yerden bir tekme atıyor. Ciampa tek dizinin üzerine çöküyor, Gargano ise hızlıca ayaklanıp Low Superkick deniyor. Ciampa eğilerek kaçmayı başarıyor, Gargano'nun dizinin arkasına doğru bir dirsek darbesi geçiriyor ve onu dizlerinin üstüne düşürüyor. İkili dışarıda birbirlerini yumruklamaya başlıyor. O sırada hakem saymaya devam ediyor. 3… 4… Ciampa ve Gargano ikilisi sırayla birbirlerini yumruklarken Candice hakemin saydığına dair Gargano'yu uyarıyor. Sayımın farkına varan Gargano, Ciampa'nın yumruğunu yakalıyor ve bir headbutt patlatıyor. Şimdi Johnny Gargano ayaklanıyor. 5… 6… Gargano hızlıca ringe giriyor. Ciampa ise yediği headbutt yüzünden sersemlemiş durumda, ayağa kalkmaya çalışıyor. Anna Jay ona hızlı olması için bağırırken Ciampa dengesini sağlayarak ringe giriyor.

Johnny Gargano, Tommaso Ciampa'yı bekliyor. Ciampa hızlı bir şekilde ayaklanıyor. İkili tekrar yüz yüze geliyorlar. Bu sefer ilk yumruğu atan Tommaso Ciampa oluyor. Ciampa'dan arka arkaya yumruklar geliyor. Ciampa şimdi Gargano'yu iplere doğru ittiriyor geri gelmesini bekliyor fakat Gargano kollarını ipe geçirerek olduğu yerde duruyor. Ciampa, Gargano'ya yaklaşıyor. Gargano tekme atmak istiyor fakat Ciampa onun ayağını yakalıyor. Gargano diğer ayağıyla tekme atmak istiyor ama Ciampa o ayağını da yakalıyor. Şimdi onu iki ayağından sertçe çekiyor fakat Gargano ipleri bırakmıyor. Ciampa ipleri bırakması için çekmeye devam ediyor. Gargano iki ayağıyla Ciampa'yı itiyor. Ciampa dengesini kaybettiği için Gargano'yu bırakmak zorunda kalıyor ve birkaç adım geriliyor. Şimdi Gargano ona doğru koşuyor ve Hurrincanrana! Ciampa iplere doğru ilerliyor ve iplere tutunarak kalkmaya çalışıyor. Gargano şimdi tekrar Ciampa'ya doğru koşuyor ve Rocket Kick! Tommaso Ciampa iplerde kalıyor. Johnny Gargano şimdi onu ayağından yakalıyor ve ringin ortasına getiriyor. Sırt üstü çevirip tuşa gidiyor. 1… 2… Tommaso Ciampa atıyor. Johnny Gargano dizlerinin üstüne kalkıyor ve ringin dışında bekleyen Candice LeRae'e doğru bakıyor. Candice ona kalkmasını ve devam etmesini söylüyor. Johnny başıyla onaylayarak ayağa kalkıyor hemen ardından Ciampa'yı ayağa kaldırıyor derken Ciampa onu iplere doğru itiyor. Gargano bu sefer iplerden sekip geri geliyor derken Ciampa'dan Dropkick!

Johnny Gargano tekrar iplere doğru geriliyor. Bu sefer Ciampa'dan Clothesline geliyor. Gargano hızla kalkıyor fakat tekrar Clothesline ile yere yıkılıyor. Tekrar kalktığı anda High Knee ile tekrar yere yıkılıyor ve yuvarlanarak ringden aşağı iniyor. Candice, Gargano'nun durumuna bakarken Ciampa ringden iniyor ve ikilinin yanına geliyor. Gargano'yu başından yakalıyor ve bariyerlere fırlatıyor. O esnada hakem saymaya başlıyor. 1… 2… Gargano bariyerlere tutunarak kalmaya çalışıyor. Şimdi Ciampa onu tekrar yakalıyor bu sefer ringe doğru fırlatıyor. Ciampa Gargano'yu kaldırıp aprona çıkartıyor, Gargano'yu yakaladığı gibi aprondan zemine doğru Tower of London! Gargano yüz üstü yerde yatıyor. Candice yaklaşıp eşinin durumuna bakmak istiyor ama Ciampa izin vermiyor. Hakem bu esnada 3'ü sayıyor. Ciampa şimdi Gargano'yu tekrar kaldırıyor ve çelik merdivenlere fırlatıyor. Gargano sırtını çelik merdivenlere yaslayarak oturur pozisyonda kalıyor. Ciampa şimdi geri geri gidiyor. Ellerini havaya kaldırarak seyirci desteğini arkasına alıyor ve Knee Strike!

Hayır! Gargano çekiliyor ve Ciampa dizini çelik merdivene geçiriyor. Ciampa acı içinde dizini tutarken Gargano onun arkasına geçiyor ve Backstabber! Ciampa yerde kalıyor hemen baş ucunda ise Gargano oturuyor. O esnada hakem saymaya devam ediyor. 4… 5… Anna Jay şimdi ikilinin yanına yaklaşıyor ve çelik merdivenin diğer tarafında kalıyor. Merdivene vurarak Tommaso Ciampa'ya destek veriyor. Seyircilerde Anna Jay'e eşlik ediyorlar. Candice seyircilere doğru dönüp sessiz olmalarını söylüyor ama nafile. Şimdi Johnny Gargano kalkıyor ve yuvarlanarak ringe giriyor. Hakem bir yandan saymaya devam ediyor. 6… 7… Ciampa merdivene tutunarak kalkıyor. 8… Topallayarak ringe yaklaşıyor ve kendisini içeriye atmayı başarıyor. Ayağa kalkıyor fakat dizi yüzünden tam olarak dengesini sağlayamıyor. Johnny Gargano bunu fırsat bilerek Ciampa'nın sağlam olmayan dizine bir tekme sallıyor ve onu tek dizinin üzerine düşürüyor. Şimdi gülerek diğer dizine de tekme atıyor. Ciampa, Gargano'nun önünde dizlerinin üzerine çöküyor adeta. Gargano şimdi ona yaklaşıyor ve özür dilemesini söylüyor. Ciampa tepki vermiyor. Gargano tekrar özür dilemesi için bağırıyor. Ciampa tekrar tepki vermeyince Gargano'dan Shoot Kick geliyor. Gargano arka arkaya Shoot Kick vuruyor. Şimdi Superkick vurmak için geriliyor derken Ciampa ayağa sıçrıyor ve Gargano'ya Standing Dropkick vuruyor. Onu kolundan yakalıyor ve ringin köşesine yolluyor. Ciampa geriliyor ve Running High Knee! Şimdi Ciampa Gargano'yu tekrar yakalıyor ve Snap Suplex yapıyor. Tommaso Ciampa tuşa gidiyor. 1… 2… Johnny Gargano atıyor. Ciampa şimdi ayaklanıyor ve kendisiyle birlikte Gargano'yu saçlarından yakalıyor ve doğrultuyor, eğilip yüzüne yaklaşıyor.

Tommaso Ciampa: Özür dilemem gerekiyor demek. Sen aşağılık bir adamsın! Özür dilemesi gereke-

Johnny Gargano, Tommaso Ciampa'nın yüzüne tükürüyor ve sözlerini yarıda kesiyor. Ciampa elini yüzüne götürüyor ve yüzünü siliyor. Bakışlarını Gargano'ya doğru çeviriyor ve aniden bir headbutt patlatıyor. Gargano sersemlemiş bir şekilde geriliyor. Ciampa şimdi onu yakalıyor ve German Suplex! Ciampa, Gargano'yu tekrar kaldırıyor ve bir German Suplex daha. Tekrar kaldırıyor ve 3. German Suplex'i yapıyor! Ciampa tuşa gitmek için hamle yapıyor fakat sonrasında vazgeçerek doğruluyor. Gargano'yu yakalıyor ve Pendulum Backbreaker yapıyor. Gargano acı içinde sırtını tutarken Candice'ın endişeli gözlerle olanları izlediğini görüyoruz. Ciampa şimdi topallayarak ringin köşesine doğru ilerliyor ve ringin köşesine çıkıyor. Gargano'nun ayaklanmasını bekliyor. Johnny Gargano iplere doğru sürünüyor ve iplere tutunarak ayağa kalkıyor, dengesini tam anlamıyla sağlayınca iplerden uzaklaşıyor. Ciampa'ya doğru döndüğü anda Ciampa köşeden atlıyor ve Diving DDT! Tommaso Ciampa şimdi tuşa gidiyor. 1… 2… Johnny Gargano atıyor. Ciampa olduğu yerde doğruluyor ve sadece oturuyor. Yerde öylece yatan Gargano'ya bakıyor. Candice ringe yaklaşıyor ve Gargano'ya bakarak bir şeyler söylüyor. Ciampa şimdi bakışlarını Candice'a çeviriyor. Candice sessizleşip sadece Ciampa'ya bakıyor. Ciampa sırıtarak el sallıyor ve Gargano'yu göstererek bir şeyler söylüyor, ayağa kalkıp Gargano'yu da kaldırıyor. Onu iplere doğru fırlatıyor, kollarını iplerinin arasına geçirip saçlarından tutuyor ve başını kaldırarak Candice'a gösteriyor. Candice, Ciampa'ya öfkeyle bağırıyor fakat Ciampa'nın aldırış etmeden güldüğünü görüyoruz.

Ciampa, Gargano'yu orada bırakarak geri çekiliyor. Candice, Gargano'ya yaklaşarak alnına düşen saçlarını geriye doğru sıvazlıyor ve kendine gelmesi için çabalıyor. Gargano, Candice'a ipleri açmasını söylüyor. Candice ipleri açarak Gargano'nun kollarını serbest bırakıyor. Gargano şimdi kendisini geriye doğru atıyor doğrulup Ciampa'ya doğru bakıyor. Ciampa ona bakarak gelmesini işaret ediyor. Gargano iplere tutunarak ayağa kalkıyor. Gargano bir Clothesline deniyor fakat Ciampa onu kolundan yakalayarak iplere doğru yolluyor. Gargano iplerden geri geliyor Powerbomb! Hayır! Ciampa, Powerbomb için kaldırdığı anda Gargano'dan Triangle Armbar geliyor! Tommaso Ciampa zor durumda, Gargano'nun ise bırakmaya niyeti yok. Ciampa ayakta zor dururken Gargano onu daha çok zorluyor. Ciampa en sonunda tek dizinin üstüne çöküyor. Candice'ın sevinçle yerinden sıçradığını, Anna'nın ise gergin bakışlarla ringe odaklandığını görüyoruz. Gargano, Ciampa'ya pes etmesi için bağırıyor. Hakem Ciampa'ya pes edip etmediğini soruyor. Ciampa diğer dizinin de üzerine çöküyor boşta kalan elini havaya kaldırıyor. Seyirciler ikiye ayrılmış bir şekilde tezahüratlarda bulunuyorlar.

''Mr. Wrestling! The Psycho Killer! Mr. Wrestling! The Psycho Killer! Mr. Wrestling! The Psycho Killer!''

Hayır! Ciampa, Gargano'nun ayağını yakalıyor ve onu sırt üstü zemine yaslıyor. Hakem sayıyor 1… 2… Gargano son anda atıyor. Ne olduğunu anlayamıyor bile. İkili hızlı bir şekilde aynı anda ayaklanıyorlar. Gargano erken davranarak Spining Back Kick yapıyor hemen ardından bir Shoot Kick patlatıyor ve Leg Sweep ile Ciampa'yı yere seriyor. Ciampa'nın çelik merdivene vurduğu dizine birkaç tekme attıktan sonra ringin köşesine çıkıyor. Ciampa kalktığı anda atlıyor ve Tornado DDT! Gargano tuşa gitmek istiyor ama Anna Jay aprona çıkarak hakemin dikkatini dağıtıyor. Gargano tuşu bırakarak ayağa kalkıyor. Anna Jay şimdi aprondan iniyor. Candice, Anna'ya yönelmek istiyor ama Ciampa'nın ayaklandığını görünce onu ayağından yakalıyor. Ciampa ne olduğunu anlayamamış bir şekilde ayağını kurtarmaya çalışırken Gargano durumu fark ediyor ve Superkick! Candice gülerek ellerini kaldırıyor ve geriye çekiliyor. Anna Jay hakemi uyarıp durumu anlatmaya çalışıyor ama nafile, Gargano tuşa gidip gitmemek arasında kalıyor. Şimdi tuşa gitmekten vazgeçiyor ve köşeye çıkarak Ciampa'nın kalkmasını bekliyor. Ciampa kalktığı anda ona doğru atlıyor Twisting Flatliner! Ciampa yerde kalıyor. Gargano tuşa gidiyor. 1… 2… Ciampa atıyor. Anna Jay ringe girmek için aprona çıkıyor fakat Ciampa atınca olduğu yerde duruyor. Candice, Anna'nın aprona çıktığını görünce o da aprona çıkıyor. İkili ağız dalaşına giriyorlar. Hakem ikiliyi uyarırken Gargano ayağa kalkıyor ve Anna'ya inmesini söylüyor. Anna Jay tokat atıyor! Gargano, Anna'dan yediği tokat ile gerilerken Ciampa bir anda onu Roll-Up'a alıyor. 1… 2… Gargano atıyor. İkili aynı anda ayaklanıyorlar. Ciampa'dan Lariat geliyor. Şimdi Gargano'yu yakalıyor ve ringin köşesine yolluyor. Ciampa'dan Running High Knee geliyor. Gargano ringin köşesinde yere doğru oturuyor. Ciampa şimdi tekrar ringin ortasına geliyor Bycicle Knee Strike! Gargano köşede kalıyor ve kendisine gelmeye çalışıyor. Ellerinin üstünde ilerleyerek ringin ortasına geliyor ve doğrulmaya çalışıyor şimdi Ciampa onu kaldırıyor ve Torture Rock Bomb yapıyor. Ciampa tuşa gidiyor. 1… 2…

Cw4QexTYfTf3lDfw.jpg

Johnny Gargano atıyor! Ciampa ayağa kalkıyor, kendisiyle birlikte Gargano'yu da ayağa kaldırıyor şimdi onu ringin köşesine yolluyor ama Gargano elleriyle iplere tutunarak köşeye çarpmasını engelliyor. Ciampa, Gargano'ya doğru koşuyor. Gargano yükselerek Ciampa'nın başını bacaklarının arasına alıyor. Double Mule Kick! Ciampa yuvarlanarak geriye doğru gidiyor. Ciampa hızla ayaklanıyor ve Gargano'ya doğru koşuyor ama Gargano iplerin arasından aprona geçiyor. Ciampa'ya doğru bir yumruk sallıyor. Ciampa yumruğu engelleyip Gargano'nun suratına dirseğini geçiriyor. Gargano bir an için dengesini kaybediyor ama tekrar toparlanıyor ve Slingshot Spear! İkili yerde kalıyorlar. Gargano tuşa gidiyor. 1… 2… Ciampa atıyor! Gargano şok olmuş bir şekilde doğruluyor ve yüzünü ellerinin arasına alıyor. Üzerindeki şaşkınlığı çabucak atıp ayaklanıyor. Ciampa'yı kendisiyle birlikte kaldırıyor fakat Ciampa bir yumruk sallıyor. Gargano onu kolundan yakalayıp ringin köşesine doğru yolluyor. Gargano'dan Dropkick geliyor! Şimdi Gargano, Ciampa'yı ringin köşesinde kıstırıyor ve arka arkaya Shoulder Thursts yapıyor. En sonunda Ciampa aniden iplerin arasından aprona geçiyor ve Gargano ringin köşesine giriyor. Ciampa onu yakaladığı gibi aprona doğru Willow's Bell yapıyor. Ciampa apronda kalırken Gargano aşağıya düşüyor. Hakem Gargano için saymaya başlıyor. 1… 2… Candice, Gargano'nun yanına gelip durumuna bakıyor. Ciampa ringden inip Candice'ı ittiriyor ve Gargano'yu kaldırıp bariyerlere fırlatıyor. Seyirciler bariyerlere vurarak ritim tutuyorlar. ''The Project'' tezahüratları tüm arenada yankılanıyor. Gargano sırtını bariyerlere yaslamış bir şekilde otururken şimdi hakem her iki isim için saymaya başlıyor. 1… 2…

Ciampa'dan Knee Strike geliyor! Gargano olduğu yere yığılırken Ciampa dönüp arkasında kalan Candice'a doğru bakıyor. Candice müdahale etmek istiyor ama hakemin uyarısı ile geri çekiliyor. Ciampa şimdi Gargano'yu kaldırıyor ve spiker masasına fırlatıyor. Spiker masasındakiler apar topar toparlanıp kalkıyorlar. Ciampa, Gargano'ya doğru geliyor derken Gargano spiker masasındaki sıcak kahve Ciampa'nın yüzüne savuruyor! Ciampa acı ile bağırırken geriliyor ve iki eliyle birden yüzünü tutuyor. Gargano kendisini tekrar yere bırakıyor. Ciampa sırtını ringe çarpıyor ve yüzünü tutmaya devam ediyor. Hakem ise bir yandan saymaya devam ediyor 3… 4… Anna, Ciampa'ya yaklaşıyor ve durumuna bakmak istiyor. Bu esnada Gargano ayaklanıyor ve Anna'yı ittiriyor, Ciampa'yı yakaladığı gibi çelik merdivenlere fırlatıyor. Ciampa çelik merdivenin üzerinden diğer tarafa düşüyor. Ellerini yüzünden çekiyor ama gözlerini açamadığını görüyoruz. Gargano şimdi Ciampa'ya doğru koşuyor ve Jon Woo! Ciampa bariyerlere hızla çarpıyor. Hakem bu esnada saymaya devam ediyor. 5… 6… Gargano, Ciampa'yı kaldırıyor ve bariyerlerin üstüne çıkarıyor. Ciampa bariyerlerin üstünde oturur şekilde kalıyor. Gargano aprona doğru çıkıyor hemen ardından ringin köşesine çıkıyor. Gargano ellerini kaldırıyor ve seyircilerin desteğini arkasına alıyor.

''Kill Him! Tap Tap Tap! Kill Him! Tap Tap Tap! Kill Him! Tap Tap Tap!''

Johnny Gargano ringin köşesinden Tommaso Ciampa'nın üzerine Crossbody ile atlıyor! İkili seyircilerin arasına düşüyorlar. Hakem saymaya devam ediyor. 7… Gargano bariyerlere tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyor. Ciampa yerde öylece yatıyor. Anna Jay ve Candice LeRae ringin farklı köşelerinden ikiliyi izliyorlar. Gargano tamamen ayaklanıyor ve Ciampa'yı ensesinden tutup kaldırıyor. Gargano, Ciampa'nın yüzüne bakıyor ve henüz bitmediğini söyleyerek onu tekrar bariyerlerin diğer tarafına atıyor. Hemen ardından kendisi bariyerlerin üzerinden atlıyor. Hakem saymaya devam ediyor. 8… 9… Gargano hızlı bir şekilde Ciampa'yı ringe sokuyor, hemen ardından kendisi ringe giriyor. Gargano, Ciampa'yı sürükleyerek Anna'nın olduğu yere getiriyor. Ciampa'nın kollarını ipe geçiriyor ve suratını kaldırarak Anna'ya gösteriyor. Gargano adeta intikam alıyor. Bir yandan ikiliye bir şeyler söylediğini görüyoruz. Gargano geri geri gidiyor ve koşarak iplere bir tekme atıyor. Attığı tekme ile Ciampa'nın acıyla kendisini geriye çekmeye çalıştığını görüyoruz fakat kollarını iplerden kurtaramıyor. Gargano şimdi diğer iplere doğru gidiyor ve orada durup kollarını iki yana açıyor. Anna Jay, Ciampa'nın kurtulmasına yardım ediyor. Ciampa şimdi arkasına dönüp Gargano'ya bakıyor. Ciampa'nın iyice sersemlemiş olduğunu görüyoruz. Gargano ona gelmesini işaret ediyor. Seyirciler bariyerlere vurarak Ciampa'ya destek veriyorlar. Ciampa ayağa kalkmaya çalışıyor ama dengesini kaybedip tekrar düşüyor. Gargano onun bu haline gülmeye başlıyor. Ciampa tekrar deniyor fakat yine başaramıyor. En sonunda ellerinin üzerine kalkıyor ve kendisiyle alay eden Gargano'ya doğru bakıyor.

Seyircilerin desteği iyice artarken Ciampa kendini toparlıyor ve yavaş yavaş ayağa kalkıyor. Gargano, Ciampa'nın ayakta dengesini sağlayabildiğini görünce yüzündeki ifade kayboluyor. Ciampa yavaş yavaş ayaklanarak Gargano'ya yaklaşıyor. İkili yüz yüze geliyorlar. Ciampa, Gargano'nun önüne dikiliyor ve kollarını iki yana açıyor. Seyircilerden büyük bir reaksiyon kopuyor. Gargano başını seyircilere doğru çeviriyor. Beklenmedik bir anda Ciampa'ya bir yumruk patlatıyor. Ciampa aynı şekilde karşılık veriyor. İkili birbirlerini yumruklamaya başlıyorlar. Bu yumruklamadan Ciampa üstün çıkıyor. Ciampa, Gargano'yu ensesinden yakalayıp iplere doğru fırlatıyor fakat Gargano iplerden sekiyor ve Sunset Flip yapıyor. Ciampa bundan etkilenmeyip hızlıca ayağa kalkıyor ama Gargano'dan Grounded Kick geliyor. Ciampa bu darbe ile iplere geriliyor iplerden sekip geri geliyor ve Basement Dropkick! Gargano takla atarak iplere doğru gidiyor. İplere tutunarak kalkıyor derken Ciampa'dan Clothesline geliyor. Ciampa onu ringin dışına yollamak istiyor ama Gargano apronda kalıyor. Gargano'dan Enzuigiri geliyor. Gargano iplerin üzerinden sıçramaya hazırlanırken Anna onu ayağından yakalıyor. Gargano ayağıyla Anna'yı ittiriyor ve Superkick! Ciampa bu sırada toparlanıyor ve anı değerlendirmek için Gargano'ya doğru hamle yapıyor ama Gargano onu yakalıyor ve One Final Beat! Anna ise Superkick'in etkisiyle ayağa kalkmaya çalışırken bir anda Candice ona saldırıyor. Candice, Anna'yı yere yıkıp yumruklamaya başlıyor.

fn0Z4VwkxgulIk.gif

Gargano ringin dışında olanları umursamadan tuşa gidiyor. 1… 2… Ciampa atıyor! Gargano bitkin bir şekilde tuşu bırakıyor ve yerde öylece oturuyor. Hemen yanında yerde yatan Ciampa'ya bakıyor. Gargano sinirle ayağa fırlıyor ve Ciampa'yı kaldırıyor. Onu yakaladığı gibi Vertical Suplex yapmak istiyor ama Ciampa buna izin vermiyor. Ciampa'dan Gargano'nun karnına ardı ardına yumruklar geliyor. Şimdi Ciampa hareketi tersine çeviriyor ve Gargano'yu Vertical Suplex ile yere yolluyor. Gargano ayağa kalktığı anda Ciampa'dan Fameasser geliyor! Ciampa tuşa gidiyor. 1… 2… Gargano atıyor. Ciampa şimdi ayağa kalkıyor ve Gargano'yu kaldırıp ringin köşesine yolluyor. Şimdi ona doğru koşuyor, Double Knee Strike! Gargano'yu bileklerinden yakaladığı gibi Monkey Flip yapıyor. Ciampa tuşa gidiyor. 1… 2… Gargano atıyor. Ciampa ayağa kalkarken kameralar ring dışını çıkıyor. Ringin dışında Candice ve Anna'nın kavga ettiğini görüyoruz. Candice, Anna'yı bariyerlere fırlatıyor. Şimdi ona doğru koşuyor ve Dropkick yapıyor. Anna sırtını sert bir şekilde bariyerlere çarpıp yere yıkılıyor. Kameralar ring içine tekrar çevrildiğinde Gargano ve Ciampa'nın ringin köşesinde yumruklaştığını görüyoruz. İkili birbirlerine sırayla yumruklar savuruyorlar. Gargano'dan ani bir Hurrincanrana geliyor! İkili ringin köşesinden içine savruluyor. Gargano ayağa kalkıyor ve Ciampa'nın doğrulmasını bekliyor. Ciampa doğrulduğu anda Low Superkick! Gargano tuşa gidiyor. 1… 2…

Ciampa atıyor! Gargano şaşırmış bir şekilde hakeme bakıyor ve hakemle tartışmaya başlıyor. Gargano hakeme 3 olduğunu söylüyor. Hakem ve Gargano tartışırlarken Ciampa’nın yavaşça doğrulduğunu görüyoruz. Ciampa ayağa kalkıyor ve Bycicle Kick! Fakat Gargano çekiliyor! Hareket hakeme isabet ediyor. Hakem yere yığılıyor. Ciampa şok içinde hakeme bakıyor, arkasına döndüğü anda ve Roundhouse Kick! Gargano'dan Roundhouse Kick geliyor. Ciampa yere düşüyor. Gargano tuşa gitmek istiyor ama hakem baygın durumda. Gargano hakemi kendine getirmeye çalışıyor ama başarılı olamıyor. Ayağa kalkıp görevlilere hakem çağırmalarını söylüyor o esnada Anna Jay ringe giriyor ve Gargano'nun karşısına dikiliyor. Anna ringe girdiği anda Candice'da ringe giriyor. Candice ve Anna birbirlerine doğru yürüyorlar. Gargano aralarında kalıyor. Gargano'nun ne yapacağını bilemediğini görüyoruz. Candice şimdi Anna'ya doğru Fake Superkick deniyor. Anna yüzünü kapattığı anda Gargano, Anna'nın bacağına doğru Superkick yapıyor. Anna ellerini yüzünden çekerek tek dizinin üzerine çöküyor. Şimdi Candice'dan Superkick geliyor. Anna kendisini sırt üstü yere bırakıyor. Candice ayağıyla Anna'yı ringden aşağıya itiyor. Bu esnada Ciampa ayağa kalkmış durumda. Gargano, Ciampa'nın üzerine doğru koşuyor derken Ciampa bir anda aradan çekiliyor. Candice arkasına döndüğü anda kendisine doğru gelen Gargano'yu görüyor. Gargano son anda kendisini frenleyip Candice'a çarpmasına engel oluyor. İkili yüz yüze geliyorlar, Gargano sakin bir şekilde arkasına dönüyor derken Ciampa'dan Big Boot geliyor ama Gargano çekiliyor! Big Boot Candice'a isabet ediyor! Gargano bir an için Candice'ı unutuyor ve aradan çekiliyor. Candice yere düşüyor, Gargano suçluluk duyarken Ciampa bu anı fırsata çeviriyor. Fameasser! Ciampa'dan Fameasser geliyor! Ciampa tuşa gitmek istiyor ama hakem hala baygın durumda. Hakemi kendine getirmeye çalışıyor. Hakem yavaş yavaş kendine gelirken Ciampa onu zorla kaldırıyor ve tuşa gidiyor. Hakem üzerindeki sersemliği atamadığı için sayamıyor. Ciampa tekrar ayağa kalkıyor ve hakeme saymasını söylüyor. Tuşa yatacağı anda Gargano onu yakalıyor ve Gargano Escape! Ciampa zor durumda! Gargano kilidi sıkabildiği kadar sıkıyor. Ciampa kurtulmak için çabalıyor ama nafile. Ciampa elini havaya kaldırıyor. Pes edecek mi?

Hayır! Ciampa pes etmiyor. Gargano kilidi iyice sıkıyor. Ciampa kurtulmak için çırpınıyor ama başaramıyor. Hakem Ciampa'ya pes edip etmediğini soruyor. Ciampa pes etmediğini söylüyor ve kendisini iplere doğru çekmeye çalışıyor. Gargano, Ciampa'yı tekrar ringin ortasına getiriyor ve kilidi sıkmaya devam ediyor. Ciampa şimdi ayağını iplere koymaya çalışıyor. Anna Jay koşarak geliyor ve ipleri Ciampa'ya yaklaştırmaya çalışıyor. Ciampa ayağını uzatıyor ve iplere koymayı başarıyor. Anna çekilip hakemi uyarıyor. Hakem Ciampa'nın ayağını gördüğü anda Gargano'yu uyarıyor. Gargano kilidi bırakıp ayağa kalkıyor. Ciampa'da iplere tutunarak kalkmaya çalışıyor. Ciampa ve Gargano en sonunda tamamen ayaklanıyorlar. İkili ayakta zor duruyor. Birbirlerine bakıyorlar. İki isim de ayakta zor duruyor. Gargano'dan European Uppercut geliyor. Şimdi aynı şekilde Ciampa'dan European Uppercut geliyor. İkili birbirlerine sırayla bu hareketi yapıyorlar. Şimdi Gargano, Ciampa'yı iplere doğru itiyor. Ciampa iplerden sekerek geri geliyor ve Clothesline deniyor ama Gargano, Ciampa'nın bacaklarının arasından geçerek iplere yöneliyor. Şimdi iplerden sekip Crossbody ile Ciampa'nın üzerine atlamak istiyor fakat Ciampa onu yakalıyor ve Fallaway Slam ile yere yolluyor. Gargano sırtını tutarak acı içinde kıvranırken Ciampa ringin köşesine çıkıyor. Sırtını ringe dönüp seyircilere doğru bakıyor ve tepkilerini ölçüyor. Gargano bir anda ayağa fırlıyor ve Ciampa'nın bacağına bir Superkick vuruyor. Ciampa ringin köşesinde oturur şekilde kalıyor. Gargano şimdi onu yakalıyor ve Backstabber! Ciampa yuvarlanarak ringin dışına bırakıyor kendisini. Gargano şimdi ayağa kalkıyor ve Suicide Dive ile Ciampa'nın üzerine atlıyor. Ciampa'dan Knee Strike geliyor! Gargano yere yıkılıyor. Hakem iki isim için saymaya başlıyor. 1… 2…

Ciampa şimdi Gargano'yu kaldırıyor çelik merdivenlere doğru Snap Suplex! Gargano merdivende acıyla bağırıyor ve sırtını tutuyor. Ciampa ise merdivene oturuyor ve alkışlamaya başlıyor. Daha sonra hemen yanında yatan Gargano'ya doğru bakıyor. Hakem saymaya devam ediyor.. 3… 4… Ciampa, Gargano'yu ringin köşesine çıkarıyor. Ringin köşesinden Project Ciampa ile maçı bitirmeye hazırlanıyor ama Gargano izin vermiyor. Şimdi ikili ringin köşesinde birbirlerini yumruklamaya başlıyorlar. Anna Jay iki ismin bulunduğu yerin yakınına gelerek onları izliyor. Candice ise ringin diğer tarafında. Şimdi Ciampa üstünlüğü ele alıyor ve arka arkaya yumruklar savuruyor. Gargano bir an için dengesini kaybeder gibi oluyor ama kendini hemen toparlayıp düşmekten kurtuluyor. Gargano bir anda Ciampa'yı itiyor. Ciampa dengesini kaybediyor ve Anna Jay'in üstüne düşüyor! İkili öylece yerde yatıyorlar. Gargano ringin köşesinde kalıp onlara bakıyor ve bir yandan soluklanıyor. Hakem saymaya başlıyor. 1… 2… Candice, Gargano'nun bulunduğu köşeye geliyor. Gargano ringin köşesinde en üste çıkıyor ve Ciampa'ya doğru atlamak için hazırlanıyor. Candice bir yandan ona yapmamasını söylüyor ama Gargano hiç aldırış etmiyor.

''Johnny Wrestling! Calp Clap Clap! Johnny Wrestling! Clap Clap Clap! Johnny Wrestling! Clap Clap Clap!''

Gargano, Frog Splash ile Ciampa'nın üzerine atlıyor! Seyirciler coşmuş durumda! Gargano toparlanıp ayağa kalkmaya çalışıyor ama başaramıyor. Ciampa ise ölü gibi yerde yatıyor. Hemen yan taraflarında ise Anna Jay yerde yatıyor. Candice onlara doğru yaklaşıyor ve Gargano'nun durumuna bakıyor. Bu esnada hakem iki isim için sayıyor. 1… 2… Candice, Gargano'nun kalkmasına yardım ediyor. Gargano bir yandan ringe tutunarak diğer yandan Candice'dan destek alarak ayağa kalkıyor. İkili birbirlerine bakıyorlar şimdi ve aralarında bir şey konuşuyorlar. 3… 4… İki isimde yerde yatmakta olan Anna Jay ve Tommaso Ciampa ikilisine bakıyor. Gargano şimdi Ciampa'yı kaldırıyor ve ringe sokuyor ardından kendisi ringe giriyor. Anna Jay'in de ring dışında ayaklanmaya çalıştığını görüyoruz. Gargano Ciampa'nın arkasına geçiyor ve kalkmasını işaret ediyor. Ciampa'nın sabırsızlıkla kalkmasını beklerken Ciampa iplere doğru sürünüyor ve ipleri tutarak kalkmaya çalışıyor. Anna ring dışında ayaklanmış durumda şimdi spiker masasına yöneliyor ve oradan bir şey alıyor. Anna, Ciampa'ya yaklaşıyor ve aldığı şeyi hakeme çaktırmadan veriyor. Gargano Superkick patlatıp maçı almak için hazır durumda bekliyor. Ciampa arkasına dönüyor ve Superkick! Hayır! Ciampa eğilerek Gargano'nun arkasına geçiyor. Gargano kendisine döndüğü anda bir yumruk patlatıyor. Gargano sırt üstü yere yıkılıyor. Gözünün altında bir açıklık olduğunu görüyoruz. Ciampa gülerek yere oturuyor ve elini arkasına götürüyor. Anna hakem fark etmeden Ciampa'nın elindeki şeyi alıyor. Kamera Anna’nın eline odaklanıyor bu sayede elindeki muştayı görebiliyoruz. Candice ne olduğunu anlamamış bir şekilde bakarken Ciampa tuşa gidiyor. 1… 2…

3!

Kazanan ve Hala Gift of the Gods Şampiyonu: Tommaso Ciampa

PjsDfZlt1KNsgd.gif

Ciampa kendisini sırt üstü bırakıyor ve gülmeye başlıyor. Hakem kemeri alıp şampiyona teslim ediyor. Ciampa yerde yatarken kemerini alıyor ve öpüyor. Johnny Gargano ise öylece yerde yatıyor. Maçın son anlarını tekrar ekrana geliyor.

XQ0M9lqnwKKjlP1.jpg

Anna Jay hızlıca ringe giriyor ve Ciampa'nın kalkmasına yardım ediyor. Şimdi Anna Jay ve hakem Ciampa'nın elini kaldırıyorlar. Gargano ise öylece yerde yatıyor. Candice ringe girip Gargano'nun durumuna bakıyor. Ciampa kemerini havaya kaldırırken Candice ve Gargano'ya doğru bakıyor. Ciampa ve Anna ringden inip girişe doğru gidiyorlar. Ciampa girişte durup ringe bakıyor. Candice, Gargano'nun doğrulmasına yardım ediyor ve onunla ilgileniyor. Gargano bakışlarını girişteki Ciampa'ya doğru çeviriyor. Ciampa ringe doğru bakarak kemerini havaya kaldırıyor. Candice LeRae ve Johnny Gargano girişte duran Tommaso Ciampa ve Anna Jay'e bakarken kameralarımız kapanıyor.

1-1.png

hhs055z.png

İki kişi kazan dairesine ait olan ilk kapıdan içeriye bırakılır ve başka kimse içeri sokulmaz. Giriş yaptıkları ilk kapı kilitlenerek kullanılmaz hale getirilir. İçeri bırakılan iki kişi ancak çıkış kapısına ulaşırsa kurtulabilir ve maçı kazanır. Çıkış kapısına giden yolda her şey onlara serbest! Çıkış kapısını açarak dibinde bulunan çizgiyi tamamen geçene kadar kimse galip çıkamaz. Eğer başka kişiler dışarıdan gelerek çizgiyi geçerek içeri girerse, maç diskalifiye ile sonuçlanır.

jjcz44s.png

Kameralar kazan dairesinde açılıyor. Dairenin çeşitli yerlerine koyulmuş nesneler ekranlara geliyor. Kendo sopası, sandalyeler, merdivenler ve masalar. Buhar makinelerinin kulak tırmalayıcı sesini dinliyoruz. Bu sırada buhar makinesine atılan yumruğa dönüyor kameralar. Bu isim Ryback! Sinirli bir surat ifadesiyle etrafına bakınarak yürümeye başlıyor. Rybck her deliği kontrol ederek Baron Corbin'i arıyor. Şimdi bir ıslık sesi duyuluyor. Ryback sese doğru yönelerek ilerlemeye başlıyor. Merdivenlerden yukarı çıkarak sesi takip ediyor. Git gide sese yaklaşırken döndüğü köşeden arkası dönük bir ismi görüyor. Ryback duraksayarak ona bakıyor.

2kh81px.jpg

Ryback: Aslan parçası!

Bu isim Baron Corbin! Baron Corbin yavaş bir şekilde ona doğru dönüyor. Gülerek Ryback'a bakmaya başlıyor. Ryback ona doğru adım attığı sırada Corbin demirlere tutunarak aniden aşağı sarkıyor. Ryback bağırarak ona yukarı gelmesini söylese de Corbin aldırış etmiyor ve ellerini iki yana açıyor. Ryback sinirli şekilde onu izliyor.

4ajlrf9.jpg

Baron Corbin: Yagalayabiliyorsan yagala babağ.

Ryback: Seninkiler leşini almak için dışarıda bekliyor mu aslan parçası?

Baron Corbin: Bizimgileri salmışım hava almaya. Ben sana teg yederim. De hayde daha agşam maça yetişecez.

Ryback: Kafana vura vura ağzını düzelteceğim!

Boiler Room Match for GWA Hardcore Championship
Baron Corbin (c) vs Ryback

Baron Corbin gölgelere karışarak kaybolurken, Ryback merdivenlerden aşağıya iniyor. Ryback tekrar Corbin'i aramaya başlıyor. Islık sesleri bu sırada tekrar gelmeye başlıyor. Ryback adımlarını yavaşlatarak sese kulak kesiliyor. Bir yandan arkasına bakarak etrafı kolaçan ediyor. Ryback ilerlemeye devam ederken köşeden fırlayan Corbin, onun suratına demir sopayla vuruyor. Ryback sersemleyerek dizlerinin üzerine düşüyor. Corbin sopayla tekrar hamle yapmak isterken Ryback onu karnından yakalayarak kaldırıyor ve koşturarak konteynıra çarptırıyor. Çarpmanın etkisiyle Corbin elindeki sopayı düşürüyor. Ryback çıldırmış gibi onun suratına yumruk atmaya başlıyor. Corbin gard pozisyonunda kendini korumaya başlarken, Ryback gerilerek tüm gücüyle bir yumruk atıyor. Corbin'in çekilmesiyle elini konteynıra vuruyor. Ryback elini tutarak geri çekilirken Corbin onun karnına bir tekme atarak uzaklaştırıyor. Ryback karnını tutarken Corbin koşarak zıplıyor ve kafasına bir dirsek patlatıyor şimdi. Ryback yere seriliyor ve düştüğü gibi doğrularak kalkmaya çalışıyor. Corbin hızlı adımlarla oradan uzaklaşıyor. Ryback toparlanıp onun arkasından koşarken Corbin ani bir hareketle dönerek Big Boot geçiriyor. Ardından kafasını duvara çarptırıp düşürüyor ve çömelmiş şekilde duvara yaslanan Ryback'ın kafasına tekme geçirerek ilerlemeye devam ediyor.

Corbin etrafına bakınarak yolu bulmaya çalışıyor ve düşünüyor. Adım atacağı sırada Ryback onu arkasından yakalayarak German Suplex ile fırlatıyor. Ryback sırıtarak ayağa kalkıyor ve kenarda duran tahtayı kaparak Corbin'in sırtına geçiriyor. Corbin bundan etkilenmiyor. Ryback sopayı tekrar vuruyor ancak Corbin gülmeye başlıyor. Ryback şimdi tekrar geriliyor ve tüm gücüyle sopayı Corbin'in sırtına geçiriyor. Sopa kırılarak savruluyor. Corbin sinirlenerek yerinden doğrularak Ryback'a kafa atıyor. Ardından kafasını kendisine doğru çekerek yumruklar atıyor. Ryback onun elini yakalayarak savurup kafasından tutarak karnına diz atmaya başlıyor. Şimdi koşturarak duvara çarptırıyor. Ardından tekrar yakalıyor ve yürütmeye başlıyor. Ryback onu yürütmeye devam ederken Corbin ani bir hareketle onu ittirerek duvara çarptırıyor. Yerde duran İngiliz anahtarını fark edip hemen kapıyor ve kendine doğru gelen Ryback'ın kafasına vuruyor. Anahtarla kafasına vurmaya devam ederek duvara doğru götürüyor. Anahtarı kafasına bastırarak vuruyor. Ryback'ın kafası kanamaya başlayınca, Corbin elindeki anahtarı yere bırakıp yumruk atmaya başlıyor. Şimdi onu kafasından tutup borulara doğru çarptırıyor. Tekrar kaldırıp dirseğiyle kafasına vurup düşürüyor. Corbin soluklanarak onu yerde bırakıp çıkış kapısına doğru yol almaya devam ediyor.

Corbin merdivenlerden tepeye çıkarak yoluna devam ediyor. Etrafını inceleyerek kullanabileceği bir silah arıyor. Kenarda duran sandalyeyi kaparak başını sallıyor ve arkasına bakıyor. Ryback ortalıkta gözükmüyor. Corbin yürümeye devam ediyor. Bu sırada kendine doğru koşmakta olan Ryback'ın ayak seslerini duyarak duraksıyor. Corbin gözlerini kapatarak derin bir nefes alıyor ve hareketsiz şekilde bekliyor. Aniden arkasına dönerek sandalyeyi savuruyor. Ryback eğilerek onun karnına bir yumruk geçiriyor. Ardından gerilerek suratına patlatıyor. Corbin elindeki sandalyeyi düşürüyor. Ryback hızlı davranarak yere düşen sandalyeyi kapıp Corbin'in karnına geçiriyor. Ardından sırtına vurarak düşürüyor. Ryback yerde yatan Corbin'e defalarca sandalye ile vurarak pestilini çıkarıyor. Sandalyeyi yere attığında, Corbin başını kaldırarak ona doğruluyor. Ryback onun kafasına tekme geçirip kaldırıyor ve paslı demirlere doğru sürterek ilerletiyor. Corbin kendini geriye çekerek ondan kurtuluyor. İkili birbirini yumruklamaya başlıyor ancak bir türlü üstün çıkamıyorlar. Şimdi birbirlerinden uzaklaşarak aynı anda birbirlerine Big Boot vurarak geri geri gidiyorlar.

Baron Corbin: En yagın dostun kız kardeşinle alemler yapargen neredeyğdin baba? Banağ goşacağına git onun üzerine goş. Senin hasmın ben değilem.

Ryback: Laaaaaaağğğğnnnn!

Ryback, Corbin'in üzerine doğru koşuyor. Corbin hareket etmeye fırsat bulamadan Ryback ona çarparak aşağıya doğru düşürüyor! Corbin jeneratörlerin üzerine düşerek büyük bir patlama yaratıyor! Bir anda elektrikler kesiliyor.

61srv0t.png

Ryback çıldırmış gözlerle aşağıya doğru bakıyor. Ardından kendine tokat atarak çırpınıyor ve burnunu çekerek aşağıya iniyor. Ryback jeneratörün yanına gelerek Corbin'i arıyor ancak bulamıyor. Şaşırmış bir yüz ifadesiyle kafasını çeviriyor ve uzakta duran çıkış kapısını görüyor. Ryback ağır ağır oraya doğru ilerlemeye başlıyor. Karanlıktan dolayı bir iki kez önünü göremeyip takılıyor ve küfür ederek devam ediyor. Kapıya doğru iyice yaklaşırken birden ışıklar geliyor. Ryback etrafına bakarken duvarda asılı tahtaya kitleniyor. Ağır adımlarla oraya doğru yaklaşıyor ve köpürmeye başlıyor. Tahtanın üzerinde kız kardeşi Kayla'nın Scott ile beraber çekildiği fotoğraflar var. Ryback tahtayı yerinden söküp yere çarpıp tekmelemeye başlıyor. Bir süre duvara yaslanarak sakinleşmeye çalışıyor ve toparlanarak tekrar yürümeye başlıyor. Corbin aniden çıkagelerek yanına döne Ryback'a Clothesline vurarak yere yıkıyor. Corbin'in elinde zincir var. Ayağa kalkmaya çalışan Ryback'ın boğazına dolayarak boğmaya başlıyor zincirle! Ryback yerde çırpınmaya başlarken Corbin bir yandan onun kafasını yumrukluyor. Corbin şimdi boğmayı bırakıp onu kaldırıyor ve dizlerinin arasın alıyor. Powerbomb pozisyonuna alarak koşarak duvara doğru atıyor. Ryback çarpmanın etkisiyle yere düşüyor. Corbin kafasını çevirerek çıkış kapısını görüyor ve gülerek oraya doğru yöneliyor.

Corbin henüz iki adım atmışken Ryback birden toparlanarak bağırıp ona doğru koşuyor. Corbin korkuyla arkasını dönüyor. Ryback'dan Spear! Ryback hızlıca onun üzerine çıkarak yumruklamaya başlıyor. Corbin karşılık veremiyor. Ryback onu kaldırıp kenarda duran ayaklı merdivenlere doğru atıp deviriyor. Az önce aldığı darbelerden etkilenmemiş şekilde omuzlarını silkiyor ve Corbin'i tutarak kapıya doğru götürüyor ve duraksıyor. Yanında duran cam sehpaya bakıyor ve Corbin'in karnına bir diz geçirerek yere düşürüyor. Ryback geri dönerek merdivenlerden birini kapıyor ve tekrar Corbin'e yöneliyor. Corbin onu fark edip ayağa kalktığı sırada Ryback merdivenle ona vurarak tekrar düşürüyor. Şimdi merdiveni cam sehpanın önüne doğru kuruyor ve Corbin'e bakıyor. Corbin tekrar kalkmaya çalışınca yine onu yakalayıp karnına diz darbeleri vuruyor. Şimdi kafasından tutup kilitliyor. Ryback onu pozisyona getirerek Shell Shocked için kaldırıyor! Corbin hareket etmeden dururken Ryback yürümeye başlıyor ve merdivene doğru yaslanarak basamakları çıkıyor. Ortaya geldiğinde duruyor ve cam sehpaya doğru bakıyor. Ardından kafasını kaldırarak kapıya bakıyor ve gözlerini kapatarak merdivenin üzerinden Corbin'i Shell Shocked ile cam sehpaya doğru indiriyor!

Ryback: İyi geceler.

Corbin ve Ryback camların üzerine gömülüyor! Corbin acı içinde sırtını doğrultmaya çalışıyor. Ryback onun üzerinde yatarken Undertaker gibi doğruluyor yattığı yerden. Ayağa kalkarak Corbin'e bakıyor. Corbin bitmiş vaziyette. Ryback kapıya doğru yürümeye başlıyor, neredeyse başaracak! Kapının önünde durarak beklemeye başlıyor. Arkasını döndüğünde Corbin'i hala camların üzerinde yatarken görüp gülüyor. Ryback kapı kolunu sıkarak nefes alıyor ve açıyor!

5vvfzyp.png

Isaiah "Swerve" Scott: SURPRISE, MOTHERFUCKER!

Isaiah "Swerve" Scott burada! Elindeki demir çubuğu ne olduğunu anlamayan Ryback'ın kafasına geçiriyor! Ryback geri geri giderek yere düşüyor. Scott çizginin önüne gelerek Corbin'e doğru bağırmaya başlıyor. Corbin yerde başını doğrultarak ne olduğunu görmeye çalışıyor. Ryback'ın baygın şekilde yerde yattığını fark edince aniden doğruluyor ve sürünerek ilerlemeye başlıyor. Scott zıplayarak bağırmaya devam edip Corbin'i çıkışa çağırıyor. Corbin şimdi yerde duraksıyor ve derin bir nefes alarak ayağa kalkıyor. Başını sallayarak Scott'a aferin çakıyor. Adımlarını hızlandırarak Ryback'ın yanına doğru geliyor. Ryback gözü kapalı vaziyette yerde yatarken Corbin onun suratına tükürüyor. Scott geri geri giderek kollarını açıp sarılmak için Corbin'i bekliyor. Corbin gülerek ayağını çizgiye doğru atıyor.

HAYIR! Ryback bir zombi gibi yattığı yerden doğrularak onu ayağından yakalıyor. Corbin'i büyük bir korku sarıyor. Scott onu çekmeye çalışacakken Ryback hızlıca Corbin'i düşürerek kendine çekiyor ve yumruklamaya başlıyor. Scott çizgiyi geçemediği için olanları çaresizce izliyor. Corbin elini kaldırarak Scott'un içeriye dalmasını istiyor ancak Scott oralı olmuyor. Ryback var gücüyle Corbin'i yumruklamaya devam ediyor. Corbin'i kaldırıp Suplex ile zemine gömüyor. Yattığı yerden tekrar kaldırıyor ve bir Suplex daha. Corbin yine sırtını tutarak acı içinde yerinde dönüyor. Ryback ayağa kalkıyor ve çizginin önünde duran Scott'a bakıyor. Ryback'ın sinirden alnında fırlayan damarı yakın çekimden görüyoruz. Ryback çizgiye yaklaştıkça Scott rahatını bozmadan duruyor. Ryback hızlıca öne atılarak kapının öteki tarafından onun karnına tekmeyi geçirerek uçuyor. Scott karnını tutarak arkaya doğru düşüyor. Ryback dışarı çıkacağı sırada Corbin onu kolundan yakalıyor! Kendine doğru çekerek bir Big Boot geçiriyor. Ryback geri geri giderek çıkışa doğru uçuyor, HAYIR! Corbin onun elini bırakmayarak kendine doğru çekmeye çalışıyor. Ryback tamamen çizginin üzerinde! Tüm gücüyle Ryback'ı kolundan tutarak çizgi üzerinden kendine çekiyor ve End of Days pozisyonuna getiriyor! Şimdi End of Days! Hareket başarılı.

Ryback ve Baron Corbin çizginin hemen önünde hareketsiz şekilde yatıyor. Corbin üzerinde yatan Ryback'ı ittirerek kenara atıyor. Ancak yorgunluktan bir türlü doğrulamıyor. Scott şaşkın şakın olanları izlerken ayaklanıp yeniden Corbin'e bağırarak çıkmasını söylüyor. Corbin doğrulamayınca çareyi sürünmekte bulunuyor. Sürünerek çizgiye doğru geliyor. Corbin'in vücudunun yarısı çizgiyi geçmiş vaziyette. Sürünmeye devam ediyor. Scott çığlıklar atarak alkışlamaya başlıyor. AMA O DA NE? BABA! BABA RYBACK MAÇI BIRAKMAYA NİYETLİ DEĞİL! YATTIĞI YERDEN CORBIN'IN AYAĞINI ÇEKİYOR. CORBIN GERİYE DOĞRU TEKME ATSA DA RYBACK ONU BIRAKMIYOR. RYBACK ONU İYİCE ÇİZGİDEN ÇEKİYOR. SCOTT DEVREYE GİREREK CORBIN'İN ELLERİNDEN TUTUYOR VE ÇEKİYOR. CORBİN ÇİZGİNİN ORTASINDA! RYBACK ONU AYAĞINDAN ÇEKERKEN SCOTT İSE KOLLARINDAN ÇEKİYOR. BU SIRADA CORBIN'IN 4 ADAMI ORAYA KOŞARAK SCOTT'A DESTEK ÇIKIYOR. 5 İSİM BİRDEN CORBIN'İ ELLERİNDEN TUTARAK ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR. CORBIN'İN AYAĞI RYBACK'IN ELLERİNDEN KAYIP GİTMEYE BAŞLIYOR.

Ryback bağırarak tüm gücünü topluyor ve tek hamlede Corbin'i içeriye doğru çekiyor. Motorcular ve Scott yere düşüyor. Ryback şimdi Corbin'i çektiği dizinden tutup yumruklamaya başlıyor. Corbin karşılık veremiyor. Ryback delirmiş gibi onun dizine yumruklar atıyor. Şimdi iyice kapıdan uzaklaştırıyor ve kaldırıp Bodyslam yere çakıyor. Arkasında duran çöp kovasını alarak koşarak yerde yatan Corbin'in üzerine doğru fırlatıyor. Koşarak gelip Corbin'in suratına tekme geçiriyor ve tekrar kapıya bakıyor. Motorcular ve Scott ayaklanıp çizginin önünde ondan korkmadıklarını belirten bir şekilde duruyor. Beş isim birden ellerini açarak Ryback'ı geçirmeyeceklerinin mesajını veriyor. Ryback aldırış etmeden kapıya doğru yöneliyor. Motorcular telaş olarak Scott'a bakıyor. Scott'da telaşa kapılıp aniden kapıyı kapatıyor. Ryback koşarak kapının koluna yapışıyor ancak açamıyor. Motorcular ve Scott kapının arka tarafında durarak onun açmasına engel olmaya çalışıyor. Ryback kapıyı bir türlü açamıyor.

Bu sırada arkasını dönüp ayağa kalkmaya çalışan Corbin'i görünce kapıyı bırakıp onu doğru koşmaya başlıyor. Corbin çelme takarak onu yere düşürüyor! Ryback kafasını zemine vurunca sersemlemiş şekilde etrafına bakınıyor. Corbin onun kanayan kafasından tutarak yere vurmaya başlıyor. Ardından kendine doğru çevirip yumruklamaya başlıyor. Ryback onu üzerinden ittiriyor. Corbin hız kesmeden onu tekmeliyor. Bir yandan maç başından beri aldığı darbelerden dolayı belini tutuyor. Ryback'ın karnını tekmeledikten sonra onu bırakıp kapıya doğru ilerlemeye çalışıyor. Corbin ilerlerken takılıp düşüyor ancak hızlıca toparlanarak kapının koluna doğru atlıyor. Corbin kapıyı açamıyor! Motorcular ve Scott hala Ryback'ın zorladığını düşünerek kapıyı tutmaya devam ediyor. Corbin kapıya yumruk atıp bağırsa da sesini duyuramıyor.

Baron Corbin: Açsanızağ lağn kapıyı a*ına koyduglarım!

Corbin kapıyı açamayınca sinirden kapıya kafa atmaya başlıyor. Sersemleyince geri geri giderek kapının yanındaki duvara diz çökerek oturuyor. Dirseklerinin üzerinde durup toparlanmaya çalışan Ryback'a aldırış etmeden bakıyor. Beş isim hala kapıyı yaslanmış şekilde duruyor. TAM BU SIRADA BİR FORKLIFT ONLARIN ÜZERİNE DOĞRU GELİYOR! KOLTUKTAKİ İSİM NO WAY JOSE! BEŞ İSİM BİRDEN ÜZERİNE GELEN FORKLIFT'İ GÖRÜNCE BİRBİRLERİNE ÇARPARAK KAÇIYOR VE YERE DÜŞÜYOR. NO WAY JOSE ARAÇTA DURAN SANDALYEYİ KAPARAK AŞAĞI İNİYOR VE TÜM MOTORCULARA SIRAYLA VURMAYA BAŞLIYOR. HEPSİNİ YERE DEVİRİP SCOTT'A DOĞRU YÖNELİYOR. SCOTT ELLERİNİ AÇARAK ONA YALVARIYOR. NO WAY JOSE ÜZGÜN ŞEKİLDE SANDALYEYİ YERE İNDİRİYOR. İKİ İSİM BİRBİRİNE BAKARKEN SCOTT ANİ BİR HAMLE YAPARAK ONA DOĞRU KOŞUYOR. ANCAK NO WAY JOSE HIZLICA SANDALYEYİ ONUN KAFASINA GEÇİRİYOR! ARDINDAN KAPIYA BAKIYOR VE SANDALYEYİ YERE ATARAK KAPIYA DOĞRU YÖNELİYOR. NO WAY JOSE KAPIYI AÇIYOR!

Ryback kapının açıldığını görüyor ve ona bakıyor. No Way Jose eliyle ona gelmesini söylüyor. Bu sırada kapının kenarında ona gözükmeden duran Baron Corbin olayı fark edip ayağa kalkıyor ve hızlıca dönerek No Way'a kafa atıyor. No Way burnunu tutarak geriye giderek yere düşüyor. Baron Corbin arkasını dönüyor ve kendine doğru bir matadora koşan boğa gibi koşan Ryback'ı görüyor. Corbin'in gözleri büyüyor. Çizgiye bakıyor ve üzerine doğru koşan Ryback'a olduğu yerden Dropkick için sıçrıyor! Ryback'a Dropkick vururken havada hareketten destek alarak kendini arkaya doğru atıyor. Ryback geri geri giderek düşerken Corbin'in çizginin dışına çıkıyor!

Kazanan ve Hala Hardcore Şampiyonu: Baron Corbin

Baron Corbin kazanıyor! Dropkick anı tekrar tekrar ekranlara geliyor. Ryback yerde, Corbin yerde, Scott, No Way Jose ve tüm motorcular yerde yatıyor. Bir hakem elinde kemerle gelerek ortaya çıkan manzarayı izliyor ve yerde yatan isimlerin üzerinden atlayarak kemeri Corbin'e veriyor. Baron Corbin kemeri aldığı gibi yerden kalkıyor ve ayakta zor duruyor. Kendisine doğru doğrulmaya çalışan No Way Jose'in suratına bir tekme atıyor. Ryback şimdi yavaş yavaş yerden kalkmaya çalışıyor. Corbin hakemden anahtarı alıyor ve kapıyı kilitliyor! Bu sırada yanına Azad geliyor.

Azad: Abi kazandın mı?

Baron Corbin: Yog gaybettim a*ına goyim! Babağ gazandı üstüne zevge geldi beni govalıyor, bende gaçıyorum. Ulanğ gapıyı niye üzerime gapadıyorsunuz? Babağya mı çalışıyonuz lan? Bu geceğ bir bidsin hepinize hesab soracam. O tozcuyu da gedirin bana. Gene gaçmış ortalıgdan.

Azad: Abi biz senin babağ sandık. Bitirdin mi işini?

Baron Corbin: Ben babağ değil miyiğm lan it? Babağyı devirdim sayılır. Şimdi o rambıl dedikleri maçağ gidecem. Böyle toblanıp dövüşüyormuş herges. Bizedeğ gitmeg düşer. Nerde mevzuğ orda biz. O müdürü de si-

Ryback: Açın kapıyı laaaaağğğn!

Baron Corbin koşar adımlarla arkasına bakmadan oradan uzaklaşmaya başlıyor. Ryback'ın kapıya attığı yumrukların sesiyle görüntüler kapanıyor.

1-1.png

c7dad-1514951787-800.jpg

Birleşik Devletler Şampiyonluk kemerini spiker masasının yakınında görüyoruz. Ardından kemer için düzenlenen Battle Of Los Angeles turnuvasında yaşanan bazı olaylar ekrana geliyor. Sonrasında turnuva finalinden itibaren Kane ve Mark Henry arasında yaşanan olayları izliyoruz.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=t99Mcaumh9I[/ame]

WM29_Photo_038.jpg

MacMillitant arena boyunca yankılanıyor ve Dünya'nın en güçlü adamı Mark Henry'i girişte görüyoruz. Mark Henry yavaşça ringe doğru hareket ediyor. Mark Henry bir süre ringin etrafında geziyor ve Inferno mekanizmasını kontrol ediyor. Sonrasında da spiker masasına yaklaşıyor ve Birleşik Devletler Şampiyonluk kemerine uzun uzun bakıyor. Sonrasında da yavaşça ringe giriyor ve rakibini beklemeye başlıyor.

[ame]https://youtu.be/UPC9AuLl80Q[/ame]

kane-ent-350-5.png

Alevler patlıyor. Işıklar kızarıyor. Başında havlusuyla Slow Chemical eşliğinde Şeytanın favori zebanisi Kane girişte görünüyor. Kane yavaşça girişe doğru ilerlerken Mark Henry ile göz göze geliyor. Kane gittikçe yavaşlıyor ve en sonunda ringin önünde duruyor ve ellerini kaldırıp tauntunu patlatıyor.

Infernomatch.jpg

Kane'in tauntunu patlatmasıyla önce köşelerden alevler yükseliyor. Sonrasında Inferno mekanizmaları yanmaya başlıyor. Sadece bir tanesi yanmıyor o da mekanizmaya tam bağlanmadığı için yanmıyor. Kane ringe girdikten sonra son mekanizma bağlanıyor ve o da alev almaya başlıyor ve ışıklar normale dönüyor. Sonrasında dışarıdaki hakemlerden birisi Birleşik Devletler Şampiyonluk kemerini havaya kaldırıyor ve maçın başlaması için işaretini veriyor.

Inferno Match For United States Championship
Kane vs Mark Henry

Zil çalıyor ve maç başlıyor. İkili birbirlerine bakıyor. Kısa bir süre sonra Mark Henry, Kane'e doğru koşuyor ancak Kane sıyrılıyor ve Henry köşeye gidiyor. Kane koşarak bir Corner Splash çakıyor. Ardından bir tane de Uppercut çakıyor. Mark Henry önce Kane'i itiyor sonrasında da ona doğru koşarak Shoulder Block çakıyor. Ancak Kane'i deviremiyor. Sadece onun iplere gitmesini sağlıyor. Kane iplerden sekip Shoulder Block çakıyor ancak Mark Henry yerinden kımıldamıyor! İkisi aynı anda karşı iplerden sekiyor ve ringin ortasında çarpışıyorlar ancak yine devrilen yok. Tekrardan iplerden sekiyorlar ve bu sefer ikisi de yere düşüyor. İkisinin yere düşmesiyle birlikte alevler iyice yükseliyor. İkili yavaşça ayağa kalkmaya başlıyor ancak iplere yanaşamıyorlar. Çünkü alevler yükseldikçe iplerin sıcaklığı artıyor. İkili bir süre sonra ayağa kalkıyor ve bu esnada alevler normal seviyeye iniyor. İkili birbirlerine yaklaşıyor ve lockup bağlıyorlar. Bir süre oldukları yerde kalıyorlar ve üstünlük kuran çıkmıyor. Ancak bir süre sonra Mark Henry baskıyı arttırıyor ve Kane'i iplere doğru yaklaştırıyor ama Kane tam iplere temas ettiği anda son bir kuvvet ile Mark Henry'i önüne katmaya başlıyor ve Mark Henry'i karşı iplere yapıştırıyor. Alevler yükselmeye başlıyor.

Ancak Mark Henry son anda Kane'i üstünden atıyor ve iplerden kurtuluyor. Kane bir Uppercut sallıyor ancak Mark Henry sıyrılıyor ve bir anda Kane'i kucaklayıp Bearhug bağlıyor! Mark Henry çok sıkı bir şekilde Bearhug'ı bağlıyor ve Kane kurtulmak için ani bir hamle yapsa da başarılı olamıyor. Mark Henry kilidi iyice sert sıktığından emin olduktan sonra iplere doğru gitmeye başlıyor. Kane iplere yaklaşıldığı esnada Mark Henry'nin kafasına yumruk atmaya başlıyor. Mark Henry ilk birkaç yumruktan etkilenmiyor ancak sonrasında Kane, Mark Henry'nin köprücük kemiğine doğru Double Axe Handle çakıyor ve Mark Henry, Kane'i iplere yaklaştıramadan kilidi bırakmak zorunda kalıyor. Kane, Mark Henry'e bir Uppercut çakıyor ve Mark Henry ringin ortasına kadar geliyor. Kane hızlıca iplerden sekiyor ve bir Big Boot çakıyor. Mark Henry geriye doğru yalpalıyor. Kane hızlıca bir kez daha iplerden sekiyor fakat Mark Henry bir anda Kane'i yakalıyor ve Powerslam! Alevler bir anda yükseliyor ve geri iniyor. Mark Henry hızlıca ayağa kalkıyor ve World Strongest Splash için iplerden sekiyor fakat Kane aniden bir Sit Up yapıyor ve alevler bir anda yükseliyor ve inmiyor. Mark Henry olduğu yerde kalakalırken Kane hızlıca ayağa kalkıyor ve Mark Henry ile göz göze geliyor ve bir anda ona bir Uppercut çakıyor. Mark Henry yalpalayıp Kane'in önüne doğru geliyor. Kane bir anda Mark Henry'i boğazlıyor ve CHOKESLAM FROM HELL!

infernokane.jpg

BAŞARILI! KANE CHOKESLAM'İ ÇAKIYOR! ALEVLER RİNGİN BOYUNU AŞIYOR! BİR SÜRE BOYUNCA SEYİRCİLER RİNGİ ALEVLERDEN ÖTÜRÜ GÖREMİYOR! BİR SÜRE SONRA ALEVLER YAVAŞÇA İNİYOR VE KANE'İ GÜLERKEN GÖRÜYORUZ. Mark Henry, Kane'i ayak bileğinden yakalıyor ve ayağa kalkmaya çalışıyor. Kane alaycı bir tavırla ayağına doğru bakıyor ve bir süre sonra Mark Henry'i yavaşça ayağa kaldırıyor ve bu esnada alevler normal düzeye geliyor. Mark Henry tamamen ayağa kalktıktan sonra bir anda Kane'i yakalıyor ve WORLD STRONGEST SLAM! ALEVLER BİR ANDA YÜKSELİYOR! Mark Henry hızlıca ayağa kalkıyor ve Kane'i ayağa kaldırmaya çalışıyor. Kane ayağa kalkınca Henry onu iplere doğru sürüklemeye çalışıyor ancak Kane çabuk bir şekilde kendisine geliyor ve Mark Henry'i yumruklamaya başlıyor. Mark Henry'i ringin ortasına kadar getiriyor Kane. Sonrasında bir anda iplerden sekiyor ve Jumping Clothesline! Mark Henry yere düşüyor. Mark Henry ayaklanmaya çalışırken Kane hızlıca köşeye çıkıyor ve Henry'nin tamamen ayaklanmasını bekliyor. Alevler bir anda yükseliyor ve Kane erkenden Flying Clothesline için atlıyor ama isabet almayı da başarıyor! Kane alevler yavaşça normale dönerken hızlıca Mark Henry'i sırtlıyor ve zar zor bir şekilde onu önüne aldıktan sonra TOMBSTONE PILDRIVER! ALEVLER İYİCE YÜKSELİRKEN KANE HIZLICA AYAĞA KALKIYOR VE MARK HENRY'İ KALDIRMAYA ÇALIŞIYOR. KANE, MARK HENRY'İ KALDIRDIKTAN SONRA TEKRARDAN SIRTLIYOR VE BİR TOMBSTONE PILDRIVER DAHA! ALEVLER İYİCE COŞARKEN KANE, MARK HENRY'İ YUVARLAMAYA BAŞLIYOR. KANE KEMERİ KAZANABİLMEK İÇİN SON BİR KUVVET İLE MARK HENRY'İ ALT İPLERDEN DIŞARI ATIYOR!

VE MARK HENRY ALEVLERİN İÇİNDEN GEÇEREK RİNGİN DIŞINA DÜŞÜYOR! MARK HENRY ALEV ALIYOR!

Kazanan ve Yeni Birleşik Devletler Şampiyonu: Kane

kane-wwe-32090545-642-361-1-4681216613.jpg

Kane maçı kazanmayı başarıyor. Alevler gittikçe sönerken Kane gülmeye başlıyor. Hakemlerin çoğu yangın söndürücüleri kapıp Mark Henry'i söndürmeye koşuyor. Bir hakem ise spiker masasının yanında duran kemeri alıp ringin içindeki Kane'e fırlatıyor. Kane kemeri alıp havaya kaldırıyor ve klasik tauntunu atıyor. Kane tauntunu atar atmaz girişten ve ringin köşelerinden alevlerin yükseldiği gibi ringi çevreleyen alevler de bir anda yükseliyor. Işıklar kızarıyor.

GONG!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=zAf1EGhyezc[/ame]

8732444.jpg

Bir anda March Of The Druids arena boyunca duyuluyor ve seyirciler yoğun bir reaksiyon veriyor. Kısa bir süre içerisinde ışıklar kırmızıdan mora dönüyor. Sonrasında girişte druidler belirmeye başlıyor ve kısa bir süre içerisinde peşlerinde getirdikleri tabut görünüyor. Kane ringin içinde olanlara anlam vermeye çalışırken hakemler ise Mark Henry'i zar zor ayağa kaldırıyor ve onu arka alana taşımaya çalışıyorlar. Ancak Druidler oldukça ağır ilerlerken bir anda hakemleri durduruyorlar. Hakemler korkup kaçarken Mark Henry'i arkalarında bırakıyorlar. Druidlerden bazıları tabutu ringin önüne getirirken geri kalan druidler ise Mark Henry'i tabuta doğru getiriyorlar. Kane hala bir şey anlamış değil ve March Of The Druids çalmaya devam ediyor. Druidler tabutu açarken ışıklar mordan tekrar kırmızıya dönüyor ve tabutun içinin boş olduğunu görüyoruz. Mark Henry'i taşıyan Druidler onu tabutun yanına getiriyor ve tüm druidler bir anda Mark Henry'nin üzerine çullanıyor ve zor da olsa onu tabutun içine yerleştiriyorlar! Sonrasında da tabutun kapağını kapatıyorlar. Sonrasında kısa bir süre Kane'e doğru dönüyorlar ve devamında tabutu girişe doğru taşımaya başlıyorlar. Bir süre sonra druidler tabutu girişe ulaştırıyorlar ve yavaşça arka alanın yolunu tutuyorlar.

undertaker-destroyed-by-kane.jpg

Kane bir anda abisi Undertaker gibi diz çöküyor! Bu anda ışıklar kırmızı ile mor arasında sürekli ani geçişler yapmaya başlıyor. March of The Druids aniden kesiliyor. Önce giriş kısmında yoğun bir alevlenme oluyor sonrasında rampanın kenarlarından alevler yükseliyor. Köşelerdeki pyrolar patlıyor ve ringi çevreleyen alevlerde yükselmeye başlıyor! Ve Kane elini ışıklar kırmızı iken havaya kaldırıyor ve abisi Undertaker'ın galibiyet pozunu vermiş oluyor. O andan itibaren bütün alevler bir anda sönüyor ve sadece Kane'in ürpertici kahkahalarını duyuyoruz. Bir süre sonra ışıklar da tamamen gidiyor.

ortontaker17.png

Bir anda gök gürültüsü arenada yankılanmaya başlıyor ve girişte bulunan tabuta bir şimşek düşüyor. Tabut birden alev alıyor ve ışıklar mor olarak tekrardan açılıyor. Kane yere bıraktığı birleşik devletler şampiyonluk kemerini alıyor ve ringten çıkıyor. Bu esnada Slow Chemical arena boyunca yankılanmaya başlıyor. Kane yavaşça tabuta doğru ilerliyor. Kane tabutun önüne geldikten sonra elindeki kemeri havaya kaldırıyor ve girişteki alevler tekrardan yükseliyor ancak hemen sönüyor. Kane tabutu geçtikten sonra son kez arkasına bakıyor ve bu esnada kameralar kapanıyor.

GettyImages-96722974-Cropped-768x512.jpg

1-1.png

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=z13A6060iGw"]https://www.youtube.com/watch?v=z13A6060iGw[/ame]

117_RAW_11062017at_0076--ce98a358077c8a7eda7b45b68f193deb.jpg

The Shield ekibi seyircilerin arasından gelmeye başlıyor. Seyirciler genelde olumlu tepki gösteriyor. İkili yavaşça bariyerlerden atlıyor ve ringe girip köşeye çıkıyorlar. Seyircilere kemerlerini kaldırıp gösterirken başka müzik onları bölüyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=UCU4R4HlKKk[/ame]

william-regal-343_1.jpg

1200px-Alexander_Wolfe_16_Carat_Gold_2020_N3_1.jpg
apollo-crews-intercontinental-champion-commander-azeez-june-1-a.jpg

William Regal, Alexander Wolfe ve Commander Azeez geliyor. Regal ikiliye girişe kadar eşlik ediyor. Sonra da onlara başarı dileyip arkaya doğru gidiyor. Regal ve Wolfe birbirlerine bakıyor. Sonra da Shield ekibine bakıyor ve gülerek ringe koşuyorlar ve içeri girip yerlerine geçince hakem maçı başlatıyor.

GWA Takımlar Şampiyonluğu
The Shield (c) vs Commander Azeez & Alexander Wolfe

Maça Dean ve Azeez başlıyor. Dean biraz ürkmüş gibi bakıyor. Azeez üzerine gidince hemen gidip Seth'e tag veriyor. Seth ne olduğunu anlamadan ona bakarken Azeez hemen yakalayıp Biel Toss ile ringe yolluyor onu. Azeez hemen köşeye gönderiyor ve orada eziyor onu. Ayağıyla boğazına basıyor. Sonra da Wolfe'ye tag veriyor. Wolfe ringe girip iplerden sekiyor. O sırada Seth'de ayağa kalkıyor. Wolfe iplerden sekip dropkick deniyor ama Seth kendini geriye atıyor. Wolfe kafasını kaldırınca low superkick atıyor. Seth hemen iplerden sekip knee drop ile yüzüne atlıyor. Sonra da iplerden sekip legdrop ile atlıyor. Üzerine çıkıp biraz yumrukladıktan sonra köşeye göderiyor. Ama Wolfe hemen kaçıp Big Boot atıyor ona. Seth de hemen Dean'e tag veriyor. Dean hemen girip clothesline deniyor ama Wolfe tekme atıyor. Sonra da Superkick atıyor. Dean hareketin etkisiyle iplerden sekiyor ve Seth o sırada blind tag alıyor. Dean iplerden sekip Rebound Clothesline vuruyor. Sonra da tutuyor ve Dirty Deeds! Seth de iplerden sekip kafasını kaldıran Wolfe'ye CURB STOMP!

sd_791_photo_018-2959791162.jpg

Hemen tuşa gidecek ama bir şey görüp şok oluyor.

Wolfe çok feci şekilde kıvranıyor. Acıdan boynunu tutuyor. Seth ile Dean şok halde bakıyor. Azeez koşarak girip onlara dalmak istiyor ama Dean ile Seth onu da def ediyor. Hakem direk Wolfe'yi kontrol etmeye gidiyor. Wolfe acı acı çığlık atıp bağırıyor. Shield ekibi ilk başta üzgün gözükse de sonra birden gülmeye başlıyorlar. Azeez bunu görüp sinirle dalıyor ve ikiliyi Double Clothesline ile yatırıp ringden atıyor. Sonra da direkt olarak Wolfe'nin yanına gidiyor. Hakem hemen sedyeyi çağırıyor. Doktorlar koşarak gelip Wolfe'yi sedyeye koyuyor. Hakem maçı bitirmek için köşeye doğru gidiyor ama onu Azeez durduruyor. Ben maça devam ederim, tek başıma bunları döverim diyip hakemi ikna ediyor. Arkasını dönüyor ama Double Superkick. Sonra da iplerden sekip Double Clothesline. Her şeye rağmen Azeez yıkılmıyor. Aktif olan kişi Seth bu arada. Azeez Dean'in boğazından tutup aşağıya atıyor ve Seth ile baş başa kalıyor ringde. Onu tutup iplere atıyor ve clothesline yapıyor. Köşeye gönderip üzerine Broncobuster ile atlıyor ve iplerden sekiyor. Seth yavaşça oradan gelince tutp Body Slam ile yere çarpıyor. Big Splash deniyor ama iplerden sekince Seth kaçıyor. Azeez tag vermek üzere olan Seth'in sırtına Big Boot atıp yere seriyor. Sonra da kaldırıp iplere atıyor ve spinebuster yapıyor. Sonra da iplerden sekip Big Splash geliyor. Azeez tuşa gidiyor! 1....2...

Ama Dean hakemi çekiyor. Azeez hemen gidiyor onun üzerine. Dean kaçıyor Azeez kovalıyor. En son Azeez tuzağa çekiyor onu ve Seth aprondan Springboard Crossbody ile atlıyor. İkili beraber ringe sokuyor Azeez'i. Dean dışarı kaçınca Seth koşarak atlıyor üzerine ve yumruklamaya başlıyor. Yağmur gibi yumruk atıyor Seth. Kolundan tutup iplere atmak istiyor ama Azeez kıpırdamıyor ve onu yolluyor. Sonra da üzerine koşuyor ama Seth tekme atıp köşeye çıkıyor. Oradan Tornado DDT ile atlıyor Azeez'e. Sonra da gidip Dean'e tag veriyor. Dean üzerine gidiyor ve yerde tekmeliyor. Kafasından tutup kaldırıyor ve neckbreaker yapıyor zar zor. Ardından da tuşa gidiyor Dean! 1....2.... ama atıyor Azeez. Dean kafasından tutup zar zor kaldırıyor ve bulldog deniyor ama Azeez havada tutup Side Slam ile yere vuruyor. Dean hemen iplerden sekip Rebound Clothesline yapıyor. Azeez etkilenmiyor bile. Dean bir daha sekip aynı hareketi yapıyor. Azeez geriye doğru gidiyor ama yıkılmıyor. Üçüncüye gidiyor ama Azeez Big Boot deniyor. Dean eğilip kurtuluyor ve karnına tekme atıp düşürmeye çalışıyor. Azeez gene etkilenmiyor. Bir anda tutup Nigerian Nail deniyor Dean eğiliyor. İplerden sekiyor ve üzerine Flying Clothesline ile uçup onu yere seriyor. Sonra da Seth'e tag veriyor. Seth de köşeden Frog Splash ile atlıyor!

SETH FREAKIN ROLLİNS! SETH FREAKIN ROLLINS! SETH FREAKIN ROLLINS!

Ama Azeez dizlerini kaldırıp kurtuluyor. Seth acıyla yerde yatıyor. Azeez hemen kalkıp Dean'i atıyor aprondan aşağı. Sonra da Seth'i yerden kaldırıp iplere gönderiyor ve Big Boot. Yeniden yerden kaldırıp iplere atıyor ve bu kez Clothesline yapıyor. Yine kaldırıp yine iplere atıyor ve bu kez Body Slam yapıyor. Son kez kaldırıp yine iplere atıyor ve bu kez Spinebuster yapıyor. İplerden Big Splash için sekecekken Dean aprondan Seth'i çekiyor aşağı. Azeez de hemen peşlerinden iniyor. Dean ile kısa süre yumruklaşıyor ve üstün çıkıp onu stell steps'e atıyor. Oradan kaldırıp bariyerlere çarpıyor. Arkasını dönüyor ama Seth aprondan uçuyor ona. Azeez havada yakalıyor onu ve ring posta çarpıyor. Bırakmadan aprona çakıyor. Sonra da ringe sokuyor. Ama arkasından Dean saldırıyor yeniden. Azeez ona sağlam bir tokat atıp bir süre düşünüyor ve onu da ringe atıp yerine geçmesini sağlıyor. Seth de tag veriyor ama Dean de şaşkın şekilde bakarken Azeez onu da Biel Toss ile içeri atıyor. Ona spinebuster atıyor. İplerden sekip Big Splash yapıyor. Sonra da yerden kaldırıp Nigerian Nail oturtuyor. Ama yetmiyor ve tutup ring dışına sallıyor onu ve peşinden gidiyor. Dean de en ufak bir tepki yok. Azeez bir Nigerian Nail de ring dışında vurup onu bariyerlere yaslayıp geriliyor. Sonra da üzerine koşup spear ile bariyerleri kırıyor! Aprona çıkıyor Seth ve üzerine uçuyor ama Azeez gene havada yakalayıp kırık olan yere Body Slam ile çarpıyor. Sonra da Dean'i alıp ringe sokuyor ve tuşa gidiyor ama Dean roll up'a çekiyor! 1....2.....

3! 3! 3! 3! 3! 3! 3! 3! 3! 3!

Azeez atıyor son anda. Dean'e doğru gidiyor ama Dean bacaklarının arasından çekilip kaçıyor. Gene tuzak kuruyorlar ve bu kez iş başarılı oluyor. Seth, Azeez'e arkadan dropkick vurup stell steps'e çarpıyor onu. İkili aprona çıkıyor ve Azeez'in kalkmasını bekliyor. Azeez kalkınca da Double Springboard Crossbody yapıyorlar. Sonra da beraber ringe girip iplerden sekerek Double Suicide Dive ile uçuyorlar ona. Ringe sokuyorlar onu ve Double Tornado DDT yapıyorlar. Seth hemen köşeye geçip tag alıyor. Seth hemen Standing Moounsault ile uçuyor ringe. İplere gidiyor Seth. Azeez kalkıyor ayağa. Seth iplerden zıplıyor ve Springboard Moonsault yapıyor. Azeez yine kalkıyor ama Seth yine iplerden zıplayıp Springboard Clothesline onu indiriyor. Kolundan tutup zar zor köşeye yolluyor ve orada Stinger Splash yapıyor. Azeez köşeden sekiyor Seth üstüne gidiyor ve Sling Blade geliyor. Azeez gene devrilmiyor. Seth ona biraz ters bakıyor ve iplerden sekip Avada Kedavra yapıyor. Azezz sallanıyor ama yıkılmıyor. Seth Diving High Knee de atıyor. Azeez dizlerinin üstüne düşüyor. Seth iplerden sekip low superkick atıyor. Azeez devriliyor en sonunda. Seth hemen tuşa gidiyor! 1....2.... ama atıyor Azeez. Seth nasıl der gibi bakıyor. Azeez her şeye rağmen kalkıyor yine ayağa ve gardını alıyor. Seth de gidip Dean ile konuşuyor. Seth direk üzerine gidip dalıyor ve onunla yumruklaşıyor. Azeez buradan üstün çıkıyor. Onu iplere gönderip Big Boot atıyor. Ama arkasında Dean var. Dean hemen dropkick atıyor. Seth de iplerden zıplayıp Springboard Dropkick yapıyor. Dean de iplerden sekip Rebound Lariat yapıyor. Seth ona Superkick atıyor. Azeez dönünce de Dean karna tekme atıp pozisyona sokuyor. Seth geriliyor. Dean DİRTY DEEDS'İ YAPIYOR. SETH DE CURB STOMP YAPIP TUŞA GİDİYOR! 1...2...

3!

Kazanan ve Hala GWA Takım Şampiyonları: The Shield (Dean Ambrose & Seth Rollins)

57f200f662c970e21a1c684e614573f8.jpg

İkili büyük bir sevinç yaşıyor. Seyirciyle beraber büyük sevinç yaşayıp birbirlerine sarılıyorlar. Hakem kemerleri veriyor. Önce seyircilere karşı kaldırıyorlar kemeri. Sonra da köşeye çıkıp kemerle taunt atıyorlar. Yere iniyorlar ve kol kola girip seyircilerin arasından kayboluyorlar. Azeez ise zar zor ipleri tutarak kalkıyor. Sonra da düşünceli şekilde girişe doğru giderken kamera kapanıyor.

1-1.png

Part 1

cdz72sw.png

Best in the World! CM Punk ve büyük şampiyon Chris Jericho az sonra karşı karşıya gelecek. İki isimin tarihi maçı için ekranlara bir promo geliyor.

i5puknb.jpg

CM Punk: Üzücü.. Bir şampiyonun kuralların dışına çıkması. Çok kolay kışkırtılması. Ana roster gelip yanlış bir şey yaptığını ona anlatmaya çalışsa da hala buna devam etmesi.. Sen Sammy'yi falan önemsemiyorsun Jeri. Hayır. Senin tek önemsediğin şey ne biliyor musun? Prim.. O kadar çok primci bir adamsın ki Sammy gibi ''DOSTUNUN'' -tırnak içerisinde iğneleyerek- üzerinden kendini acındırma çabasına giriyorsun. Hem de senin kemerin üstüne sözde hakkı olmayan adam kemer maçını hak ettikten sonra. Bilemedim Jeri. Bu sence de biraz fazla değil mi ya? Yoksa ben mi çok abartıyorum? Bunu abarttığımı düşünmüyorum. Elbette ki bu adam primci. Bunu öğrenmeniz için sizi derinine sokacağım bir şirketin. Bir şirket Amerika'da %0,0000153'lük bir kesmin halka arz edildiği özel şirketlerden sadece biri olur ama GWA, Amerika'da bayağı büyük bir hisseye sahip. Söyleyip de başımızı belaya sokmak isterdim ama belki şirketten ayrılacağım zaman söylerim. En son yaşanan olayda bu Jeri'nin şovlara bile gelmiyor olması durumu açıklıyor sevgili seyirciler. Bu Jeri'nin büyük ihtimalle şirket içerisinde büyük derece hisseleri var ve kimse bu adama ses çıkartamıyor. Shane'in de bu adama ses çıkartamadığını gördünüz. O kadar çok şeyi bir arada gördünüz ki ne söylersem söyleyeyim evet diyeceksiniz. Bu adam hem size bir hakaret hem de Shane'in k*çının kenarına bir hakaret. Hulk Hogan'ı çıkartın dövüştürün, o daha çok eğlendirir insanları yahu. Bu adam daha güreşmekten korkuyor efendiler. Bu adam Tom ve Jeri olmak istiyor. Daha ne diyelim size? Söylenecek başka bir şey daha var.. Ona da gelelim.. Ben o kadar çok araştırma yaptım ki Jeri. Tarikatım sağolsun, edindiğim bilgileri açıklamaya kalkacak olsam Cult Of Personality'deki ''PERSONALITY'' seviyemiz düşecek ve hatta belki de sadece Cult kalacak. Senin seviyene inemem Jeri. Kaç tane yatın, araban, malikanen var açıklayamam. Ama ilişkilerine giremiyorduk, değil mi? - boş boş bakıp hayır anlamında kafa sallayarak - Amaan Jeri bey. 4 TEMMUZ'a girdiğin zaman kaçacak delik ara. Çünkü her deliğe girdiğin zaman açacağın her kapının ardında ben olacağım. Benim arkamda ise tonlarca Sammy olacak. Senin Sammy'in sen daha onu feda etmeden kaçmış olacak. Çünkü senden daha korkak o çocuk. Kim bilir, belki de Darby Allin'e yardım ederim. O çocuk hak ediyor. Sen.. 4 Temmuz'dan önceki şovlara gelmeye korkan bir adamsın Jeri. Gelsen bile rahat rahat kemerini hiç uğraş olmadan koruyan bir adamsın. Ben senin priminim. Ne kadar çok inkar etsen de bu baki. Kalıcı olacak.

33tv5mr.jpg

CM Punk: Şovlara gelmiyor dedim ya hani Jeri ile ilgili. Eline kağıt sıkıştırıp bana söyleyeceği kelimeleri not ettiğini biliyor muydunuz? Bir tane Sammy'im (Cult'ımdan birisi) bana twitterdan çöpe attığı kağıdı gönderdi. Çok şaşırmıştım. Bu herif daha bana karşı ne söyleyeceğini düşünemeyen bir herif çünkü benden önce kimle karşılaşmışsa hepsi de bunun altına yatmaya gelmiş. Shane'in EKÜRİ yaptığı çocuklar hepsi. Ama bir tanesi şimdi nelerde. Neyse şimdi o konuya girmeyelim çocuk ŞAMPİYONLAR LİGİ maçı gibi bir maça girecek. Royal Rumble'dan sağ çıkarsa şanslı. Kurtuluşun yok Jeri. Ben onlara benzemem ve sen de adın gibi biliyorsun benim onlara benzemediğimi ve senin cehennemine gidiş bileti aldığını herkes bilecek. Sansürleyin de atayım twittera. Sansürlemezseniz yenersem göstereceğim bileti. Her neyse.. Daha ne demek istediğinizi anlamayan adama laf atmak.. İşte bu büyük bir sıkıntı. Onun en iyi olduğu şey ne olabilir diye düşünüyorum? Sanırım söylenilen herhangi bir kelimeyi anlayamayacak kadar çok içmek olabilir mesela. Bu şirkette Shane'in k*çını öpenler tepeye gelirken bu adamın istisna olması çok garibime gidiyor tabi. Bu adamdan bu kemeri almalıydım.. Bu adamı ikna etmek için 3 günüm vardı. Ben de çalışmalara başladım..

n1thkzh.jpg

CM Punk: Artık anlatacak bir şey kalmadı.. Hayıııırr.. Çok şey var ama o kadar çok şey anlatırım ki Jeri'den soğumakla kalmazsınız bazı spoilerları da benden yersiniz ve üzülürsünüz. Her şeyi gizli tutalım. Jeri'nin pasaport aldığı gerçeğini bile.. Uppps! Ağzımdan kaçırdım Jeri. Üzgünüm. Sansür atarlar belki. Ne dediğimi duyamazsın falan, ben sana mesaj atarım Jeri.. Biletini, tarihini falan şov zamanı atarım. Sansürlerlerse yapacağım bunu. Gerçi sansürlerlerse sen bunu göremeyeceksin o da ayrı. En iyi olmak kime göre en iyi olmak? Şaklabanlık tapmıyorum Jeri'nin düşündüğünün aksine. Ben en iyinin hak ettiği yere dönüşüyle sıkılmış seyircilere iyi, kaliteli ve kusursuz şeyler izletmek istiyorum. Kokan bir adama sarılıp onun şampiyonluğunu kutlamak isteyen seyirci görebilir misiniz? Ki seyirci ile arası da yok bu adamın. Bu adam sadece Sammy ile gezip şampiyonunuzum haha.. İtaat edin bana vs. diye gezen bir adam. Bu adamdan kime ne hayır gelecek ki? Sammy demişken..

mhahono.jpg

CM Punk: Çocuğa acıdım. Acımadım değil ama Jeri gibi bir adamın yanında süs köpeği olacağına hiç yanında olmasın daha iyi. Jeri adamlık yapmaz falan hile hurda karıştırır maçına. Tanıyorsunuz. Hepiniz biliyorsunuz adamı. En iyi benim der ama en iyi yaptığı şey hiledir, hurdadır. Arkadan vurmayı sever çünkü kemerini korumak için yapmayacağı şey yoktur. Ben? Ben öyle değilim. Ben mertim. Ben rakibime saygı duyarım. Ben benimle adam gibi dövüşecek bir rakip isterim. Royal Rumble için bu yüzden çok heyecanlıyım çünkü Jeri'den kemeri aldığımda rakibimi görmeye gideceğim. Ben halkın içinden geliyorum. Bu adam kendini elit sanıyor. İşte aramızdaki en büyük fark bu. Sammy'si mi var bu adamın? Benim Sammy'ler tarikatım var.. Evet, bu adam bir de en iyi arkadaşı üzerinden kendini acındırmaya kalkmaz mı? Kalktı. İnanın bana bu durum beni çok üzdü. Bu adam gittikçe daha çok primci oluyor yahu. Rakip olarak görmek istiyorum bu adamı ben. Neden tehdit edip maç hakkı alıyorum? Sizce bu korkaklık değil de ne? Benim hak etmediğimi düşünen mi var? Gelip beni yenmeyi deneyebilirsiniz. Çünkü asla kaybetmeyeceğim. Ben istediğimi alırım. Hep aldım ve hep de almaya devam edeceğim. Jeri'yi küçük düşürmek istemedim. Zaten düşürmedim de. O yaptığı hatalarla hep kendini küçük düşürdü. Yazık. Dedim ya.. Hileci hurdacı diye.. Şu genç çocuk Darby Allin'e bakıyorum da Hogan'a yenilerek başladı kariyerine. Tanrı aşkına bu çocuğu da Hogan'ın yanına süs köpeği diye atamayın ha. Gelsin benim yanımda gezsin. Bu Jeri'nin yanında ezilen Sammy gibi olmayacağının garantisini vereyim ben size. O benim yoldaşım olur. O çocukta ben ışığı gördüm. En iyi olma potansiyelini gördüm. Bana kendimi hatırlatıyor o çocuk. Jeri ve Sammy'nin sahte arkadaşlığına hepiniz şahitsiniz. Hiç inandırıcı gelmiyor size. Evet. Gerçekten de öyle. Hiç inandırıcı değilsin Jeri. Yani inanmaya çabalıyorum da nereden tutarsam tutayım her zaman bir tarafı boş kalıyor. Anlarsın ya.. Kimse sana güvenmiyor ve güvenmeyecek de. Sammy bile sana güvenmedi. O gün nasıl ağladığını, zırladığını ve hatta altına yaptığını hatırlıyorum da Darby olsaydı hiç yakalanmazdı bile. Biliyor musun? Aslında Anna Jay bile bu Sammy'den daha iyi karşı koyardı bana biliyor musun? Zapt etmesi zordu ama bağladıktan sonra sadece ağladı Jeri. Hiçbir şey yapamadı bu çocuk Sen yanlış yetiştirmişsin bunu. Olsun..

trkev99.jpg

CM Punk: Jeri! Orada mısın? Tamaaam.. İyi dinle şimdi. Jeff Jarrett'in elinde belgelerle sürekli gezip yalvardığı şovları hatırlıyor musun? Ben çok iyi hatırlıyorum. Jarrett, Shane'e yalvarmıştı. Geri döndüm vs diye. Tahmin et bu Jarrett bey kime benziyor? Sanaaaaaaaaa.. Sammy'yi hatırlıyor musun? Onu zaten unutamazsın. Sonun ona benzeyecek işte. Uçak kazası falan hikaye. Seni öyle duruma getireceğim ki komalık olacaksın. Farkında mısın bilmiyorum ama Sammy'in olmadan benimle kapışacaksın. Kafan belki bazı şeyleri çok çabuk unutuyor olabilir ama ben unutmuyorum. Benim Sammy'lerim de her yerde olacak. Seyirciler. Kafanı çevireceksin bu AMERİKALI, kafanı çevireceksin şu AMERİKALI, kafanı çevireceksin o AMERİKALI.. Kimse de KANADALI değil yahu? Herkes sana düşman. Sen sanıyor musun 4 TEMMUZ'dan sağ bir şekilde çıkabileceksin. Seni 4 Temmuz'a gömeceğim. Amerika'nın şanlı bayrağını da yanımda götüreceğim şova. Senin yanına dikeceğim Jeri. O bayrak dalgalanacak! 4 TEMMUZ 2021 CM PUNK'IN ZAFERİYLE HATIRLANACAK! Ne Kane'in ne de Henry'nin USC kemerini almasıyla.. Hayır.. Bu şov Royal Rumble kazananıyla da hatırlanmayacak Jeri. Bu şov senin nasıl kaybettiğinle hatırlanacak yıllarca. Başlayalım mı Jeri? Orada kalmaya devam et. Yoklama alınıyor. Sıranın en başında sen varsın. Sen ve senin arkanda gizlenenler.. Sammy bunların sadece görünen yüzü. 4 Temmuz'da o arkandaki güç bile seni alt etmeme engel olamayacak. Bazı başarısız siyasetçilerin beceriksiz olduğunu anlayıp kendine olmayan düşman üretmesi sendromu var sende. Karşındakine saygı duymayı hiçbir zaman öğrenememişsin. Bunun için babana kızamayız biliyor muydun? Freud'un araştırmalarına göre erkek daha doğduğunda babasına karşı çıkmak için annesine yöneliyormuş. Burada şimdi girmeyim geçmişteki gibi sansürsüz şov yapabiliyor muyuz, bundan emin değilim. ''Bir gün dönüp geçmişe baktığınızda, mücadelelerle geçen yılların hayatınızın en güzel yılları olduğunu fark edeceksiniz'' demiş adam. Ne güzel söylemiş ha Jeri? Sende hiç yok bu çünkü. En azından benden yana sadece bir kere olacak bu. Çünkü bir daha yüzünü göremeyeceksin.

...

m4ci4g9.jpg

Chris Jericho: İşte geldik zurnanın zart dediği yere ha seni ucube? Şirkete geldiğinde, çoğu kişinin Best in the World olan bana karşı mücadele edeceğini düşündüğünü biliyorum fakat bu benim için bir anlam ifade etmiyordu. Çünkü, sen evde s**ini sıvazlarken ve yatak odanda karının üstünde ter atarken ben bu ringlerde rakiplerimin üzerinde ter atıyor ve onları bir bir profesyonel güreş tarihinin ve GWA'in lağım çukuruna yollayıp isimlerinin üzerini bir bir çözüyordum. Geçmişte yaşadığın sorunları hatırlarsak, mızıkçı bir çocuk gibi, damdan düşmüş elma misali kemer potasına girmen beni şaşırtmadı. Benim karşıma dikilmen, sözde cesaretinden değil, mızıkçı bir çocuk gibi başarı dilenmen ve eğer o başarı haketmediğin bir şekilde sana verilmezse o şirket için çalışmamakla tehdit etmenden ötürü. İnsanların bunu göremediğine o kadar üzülüyorum ki... Seyirci denen bir avuç aptal salağın benim değil de senin ismini haykırması zerre umrumda değil. Kıskançlık yapmıyorum zira kıskançlık senin huyundur Punk. Başarıya ulaşıp profesyonel güreş kariyerinin en tepesine tekrardan çıkmış bir ismi görüp, g**ünü yaydığın o koltuktan kalkıp yaptığın işi, yani güreşmeyi hatırlayıp haketmeden onlarca ismin hakkına girerek talep ettiğin bu şampiyonluğu kazanman, ancak rezil insanları mutlu eder.

tjcd4j1.jpg

Chris Jericho: Evet, son zamanlarda az ama öz, az ama agresif konuşmuş ve hareket etmiş olabilirim, fakat senden her anlamda daha iyiydim ve bu kemeri elimde tutmayı senin bin katın, milyon katın kadar hak ediyorum. Seni şampiyon yapmaya kalkanları iyi biliyorum. Seni karşıma diken otoriteyi iyi biliyorum. Bilmesem bile dostlarıma sataşarak, onları ruhen ve fiziksel olarak inciterek bunun böyle olduğunu kanıtlamış oldun. Onlar şu an hem aramızda hem de değiller. Senin ne bağlantılarla, ne gibi güçlerin desteğiyle karşımda olduğunu iyi biliyorum. Kaç zamandır güreş ringinde, GWA'de, GTW'de veya diğer şirketlerde olmadığın ortada. Güreşmek dışında her boka battın. Değer verdiğim, yanımda olmayı seçen, beni biraz olsun seven, benim satın aldığım her insana, her eşyaya, her şeye zarar vermeye kalktın. Kimi zaman başardın, kimi zaman seni engelledim. Engellediğim zamanlarda da hıncımı çıkaramadım. Seni lime lime etmek, köpeklere yem etmek istedim Punk. İşte bu gerçek nefret, saf kin Punk. Senden tüm benliğimle nefret ediyorum. Senden iğreniyorum. Belki bu gece şampiyon olarak ayrılacaksın ringden. Belki de seni gerçekten de lime lime edip yeni yuvamda beslediğim yavrum DOGan'a yem edeceğim. Sonuç ne olursa olsun, para kazandırmak için, insanları eğlendirmek, insanlara hoş vakit geçirtmek, insanlara kendini izlettirmek için geldiğin bu şirkette asla hakettiğin saygıyı göremeyeceksin. İnsanlar beni sevdiği gibi seni sevip de şirkete para kazandırmayacak. İnsanlar benden nefret edip de sırf benim dayak yememi izlemek için TV ekranlarının başına geçtikleri gibi ekran karşısına geçip seni izlemeyecekler Punk. İnsanların nefretine bile layık değilsin. Bir çöpden ibaretsin. Kokuşmuş bir çöp. İnsanlar seni s**lemeyecek Punk. Neden biliyor musun? Çünkü sen mızıkçı o***** ç***ğunun tekisin. Sana kalırsa kemeri sonsuza dek senin üstüne yapmalıyız.

1z4n8lk.jpg

Chris Jericho: Sana ve seni buralara kadar yükseltenlere kalırsa bütün kemerlerin sahibi sen olmalısın. Hatta ve hatta, sana kalırsa bütün şirketi senin üzerine yapmalıyız. O kadar mızıkçı bir velet gibi davranıyorsun ve bu o kadar da karakterine işlemiş ki, seni dünyanın yüce ve tek kralı ilan etmeliyiz. Doymaz bir dangalaksın ve bu gece, Royal Rumble gecesi Punk, senin bütün deliklerini genişleteceğim ve mideni büyüteceğim. Ağzına alacağın o sus payı o kadar büyük olacak ki belki de sonsuza dek susacaksın. Evet bunu sanmıyorum zira zırlak, ağlak ve oyunbozan aptal salağın tekisin, aslında susmayacağını ikimiz de biliyoruz. Bunun bir diğer sebebi de şerefsiz olman. Bütün illegal yollara başvurdun fakat bu kemeri almanın en önemli yolu ring içinde şampiyonu yenmekten geçiyor. Bunu yapabilecek misin CM Punk? Sanmıyorum. Neden biliyor musun? Çünkü güreş namına sende bir şey kalmamış.

4s3ngu3.jpg

Chris Jericho: Şimdi her şeyi baştan alalım. GWA Undisputed Champion Chris Jericho, GWA Undisputed Champion olmadan önce, yani GWA'e gelmeden önce neler yaptı? Bunu anlatmak biraz kolay çünkü benim kalitem ve markam o kadar muazzam ki kemeri almam o kadar da uzun sürmedi. Bir de sana bakalım. Kemeri kazanmayı bırak, kemerin sahibi olan şampiyonun bir numaralı rakibi olmak için neler yaptın? Bir PPV gecesi dünyanın en komik returnünü yaptın. Sonrasında yaptığın tek şey ise "Jeri, Jeri" diye gezmek oldu. Bunun beni sinirlendiğini düşünüyorsun ama dostum bana ne dediğin zerre s**imde değil. Evet, diğerlerine nazaran daha çok "GWA Undisputed Heavyweight Le Champion'ı" tercih ediyorum ama gerçekten o kadar boş ve çekilmez bir adamsın ki, susmanı tercih ediyorum ama sen bunu yapmıyorsun, yapmadığın gibi aptal saptal konuşuyorsun. Seyircilerin benim aleyhime tezahürat yaptığı saçma bir hayal dünyasında yaşıyorsun. Seni ve senin ring içi konuşmalarını izleyip okuduğumda, yaptığım tek şey, "Kompleksli d****rak, gerçekten GWA Undisputed Championship'in bir numaralı challengerı bu mu?" diye tepki vermek. İnanılmaz derecede bencil ve kibirli bir insansın. Senin teşhisini tıpkı eski ezdiğim rezil bir herifte yaptığım gibi en sevdiğim üçleme olan Yüzüklerin Efendisi'nden koyacağım. Daha doğrusu yan kitap olan Hobbit'den. Orada, altına olan düşkünlüğüyle bilinen Ejderha Smaug vardır. Altına olan düşkünlüğü sebebiyle Cüceler yurtlarını, krallıklarını ve en nihayetinde hazinelerini kaybettiler. Sen daha çok Smaug'a benziyorsun. Smaug cücelere nazaran daha heybetli. Bu heybetli lafı senin için değil ucube. Sadece, diğer rakiplerime göre daha gözü açık ve daha çakal olduğun bir gerçek. O heybetli Ejderha da, altınlara ve hazineye olan düşkünlüğünden ötürü, son kez cücelere ve kasaba insanlarına savaş açmış, kendisine özel okla saldıran Bard'a kibirle ve aşşağılamayla yaklaşmış ve sonucunda gebertilerek denizin dibini boylamıştı. O evrenin en heybetli yaratıklarından birinin bile bir zaafı vardı. Yani Punk, senin mi zaafın olmayacak? Her şeyin farkında olduğum gibi zaafının da farkındayım ama seni lanet olası kukla! Elbette bunu burada söylemeyeceğim. Potansiyel rakiplerime iyilikte bulunmak istemiyorum. Jeri Jeri diye k**ını yırtınmanın yegane sonucunun rezil olacağın bir mağlubiyet olması ne acı... AJ seni kenarda izlerken çok ama çok fazla acı çekecek. Ama ondan daha fazla acı çekecek olan biri varsa o da sensin.

h6j84sy.jpg

Chris Jericho: İnsanlar, Televizyon karşısındaki, radyodan maçı dinleyenler arasındaki, arenada bizleri canlı izleyenler arasındaki bütün herkes, sana acıyacak. Seni öyle döveceğim, seni öyle bir benzeteceğim ki, dünya üzerindeki 8 milyar insanın 7 milyar 999 milyon 999 bin 999 kişi sana acıyacak CM Punk. Sana acımayacak o tek insan kim biliyor musun? CM Punk'a acımayacak olan o insan kim biliyor musunuz? Evet baylar ve bayanlar. O insan, GWA Undisputed Heavyweight aynı zamanda World Champion, CHRIS JERICHO! Bu gece, Royal Rumble'da, kozlar paylaşılacak. Bu gece hesap kesilecek. Bu gece günahkarlar cezalandırılacak. Açlıktan, kibirden, hasetten patlamak üzere olan, gelmesi için can attığınız bu Chicago'lu embesili ringin dibine gömdüğümde, milyonlarca ve hatta milyarca sefilin ona acıyan ve bana nefret dolu gözlerle bakmasını zevkle izleyeceğim. Arkaya gittiğimde puromu yakıp, şampanyamı dolduracağım ve beni seven, galibiyetime sevinen herkesle bu şanlı zaferimi kutlayacağım. Eğer bu hikayenin sonunun yazıldığını düşüneniniz varsa, kendinize gelin Polyannalar. Son söz henüz söylenmedi. Belki bir alternatif yazıldı ama, belki de bu sözleri duyduktan sonra, Punk'ı sizin en çok göreceğiniz noktaya getiren otorite bile korkudan tir tir titreyecek ve Chris Jericho'nun azabından korkarak tasarladığı sonu bir daha gözden geçirecek. Bayanlar baylar, ben GWA Undisputed Heavyweight Champion Chris Jericho! Terden tiksinenler, kandan rahatsız olanlar ve kudurmaktansa huzurlu bir gece geçirmek isteyenler... Bu gece spor camiasında şiddetli bir deprem olacak. Bu gece ortalığı sallayacağım ve benim destanım, sonsuza dek, devam edecek!

1-1.png

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=dU5FGnEZNu0[/ame]

byh2v9d.jpg

You gave me fortune
You gave me fame
You gave me power in your own god's name
I'm every person you need to be
Oh, I'm the cult of personality
I'm the cult of, I'm the cult of, I'm the cult of, I'm the cult of
I'm the cult of, I'm the cult of, I'm the cult of, I'm the cult of personality

k459nfs.png

Cult of Personality çalmaya devam ederken CM Punk arkası dönük şekilde gelerek girişte beliriyor. Seyircilerden yoğun destek var. CM Punk ağır bir şekilde arkasını dönerek seyircileri süzüyor. Bir kaç adım öne çıkıyor ve diz çökerek taunt atıp, olduğu yerden seyircileri izliyor. CM Punk ayaklanarak oldukça ağır bir şekilde ringe doğru gelirken seyircilerin desteği devam ediyor. CM Punk aprona çıkarak ringe girmeden köşeye yöneliyor. Köşeye çıkarak ellerini kaldırarak taunt atmaya devam ediyor. Şimdi ringe girerek tişörtünü seyircilere fırlatıyor ve ringin ortasında bekleyişe geçiyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=j9Oh6khHJgY[/ame]
berkqfm.jpg

I'm becom-, I'm becom-, I'm becoming
Judas in, Judas in my mind
Judas in, Judas in my mind
Judas in my mind!

Judas arenada yankılanırken pyrolar patlıyor. Chris Jericho girişte gözüküyor. Şampiyon omzunda kemeriyle beraber girişte. Seyircilerden gelen karışık reaksiyonu izliyor. Kendisi içi açılan pankartların olduğu bölüme elini kaldırarak selam veriyor. Kafasını yana çevirerek Sammy Guevara'nın durması gereken yere bakıyor ve iç geçiriyor. Chris Jericho oldukça sakin bir şekilde ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Bir yandan seyircileri süzüyor.

8ln2doi.jpg

Chris Jericho ringe girer girmez kemerini kaldırarak CM Punk'ın üzerine yürüyor. Hakem ikilinin arasına giriyor. Chris Jericho kendinden emin bir şekilde CM Punk'a bakarak kemerini havada tutmaya devam ediyor. Chris Jericho şimdi köşeye çıkarak kemerini kaldırıyor. Bu kısımda Chris Jericho'ya yönelik gelen destekler artıyor. Chris Jericho köşeden inerek tekrar ringin ortasına gelerek taunt atıyor. CM Punk köşeye çekilerek gülümseyerek onu izliyor. Chris Jericho kemerini teslim ediyor ve CM Punk ile beraber ringin ortasında karşı karşıya geliyor. Maç başlamak üzere.

GWA Undisputed Championship Match
Chris Jericho (c) vs CM Punk

Zil çaldığı gibi iki isimde kıpırdamadan duruyor. Chris Jericho bir adım öne çıkarak taunt atmaya başlıyor ve geri çekiliyor. Seyirciden istediği reaksiyonu alamadığı için memnun değil. Şimdi CM Punk öne çıkarak taunt atıyor ve beklenen reaksiyon geliyor. Seyircilerden CM Punk'a yoğun destek var. İkili ringin ortasına gelerek kafa kafaya geliyor. Kafalarını çevirip aynı anda seyircilere baktıktan sonra birden yumruklaşmaya başlıyorlar! İki isim delirmişçesine birbirini yurmukluyor. CM Punk üstün çıkarak onu yumruklayarak köşeye götürüp tekmelemeye başlıyor. Hakem araya girerek onu uzaklaştırıyor. CM Punk hakemi çekerek tekrar tekmelemek için koşuyor ve köşede tekmeliyor rakibini. Hakem onu ringin ortasına çekiyor. Chris Jericho bundan faydalanarak onun üzerine doğru koşuyor. Ama CM Punk onu sırtlıyor! Seyirciler ayaklanıyor. Maçın henüz başındayız. CM Punk'dan Go To Sleep!

8w22a0x.jpg

Hayır, Jericho dizini havada yakalayarak yere düşürüyor CM Punk'u. Walls of Jericho pozisyonuna getiriyor. CM Punk döndürerek fırlatıyor onu. Jericho ayaklanan CM Punk'a Judas Effect deniyor. Punk izin vermeyip dirseğinden tutarak döndürüyor onu ve Roundhouse Kick! Chris Jericho düşmeyip geri geri giderek iplerden sekip Clothesline deniyor. CM Punk onu Arm Trap Swinging Neckbreaker ile karşılıyor. Şimdi üzerine çıkıp yumruklamaya başlıyor. Hakem yine araya girerek ayırıyor. CM Punk onu kaldırıp köşeye gönderip tekmelemeye devam ediyor. Diğer köşeye giderek taunt atmaya başlıyor ve Shining Wizard için koşuyor. Chris Jericho çekilerek kurtuluyor ve ardından Belly to Back Suplex ile indiriyor onu. Chris Jericho şimdi yavaş yavaş toparlanıp köşede soluklanmaya başlıyor. CM Punk ayaklanınca hızlıca ona doğru yönelip yakalıyor ve Suplex. Ardından kaldırıyor ve bir Suplex daha. Chris Jericho maçın kontrolünü eline alıyor bu dakikalarda. Yattığı yerden doğrulmaya çalışan CM Punk'ın karnına tekme vuruyor. Ardından kafasına tekmeler geçiriyor. Chris Jericho elini kaldırarak taunt atmaya başlıyor. Yerdeki CM Punk'a bakıyor ve iplere doğru koşuyor. Chris Jericho'dan Lionsault! Hareket başarılı. Chris Jericho maçın ilk tuş denemesini yapıyor. 1..

CM Punk daha 2 olmadan tuşu atıyor. Chris Jericho bozuntuya vermeden hızlıca Chinlock bağlıyor. Bir yandan kafasını yumruklayarak kilidi sürdürüyor. CM Punk kısa sürede yavaş yavaş ayaklanarak onu iplere gönderiyor, dönüşte Chris Jericho'dan Shoulder Block. CM Punk hızlıca ayaklanmaya çalışınca birde diz geçiriyor kafasına. Şimdi kaldırıp köşe demirlerine sertçe çarptırıyor onu. CM Punk ring dışına düşerken hemen peşinden gidiyor Chris Jericho. Kaldırıp bariyerlere doğru sertçe fırlatıyor CM Punk'ı. Şimdi onu bariyerlere yaslayarak yumruklamaya başlıyor. Seyircilere bağırıp tartışmaya girdikten sonra tekrar CM Punk'a yöneliyor. Onu çelik merdivenlere çarptırmak için gönderiyor ama Punk bunu tersine çeviriyor ve Chris Jericho'yu çelik merdivenlere çarptırıyor. Chris Jericho çarpmanın etkisiyle acı içinde omzunu tutmaya başlıyor. CM Punk şimdi soluklanarak gülüyor ve ona doğru ilerliyor. Chris Jericho'da aniden ayaklanıp onun karnına yumruklar atıyor. CM Punk onun karnına bir diz geçirerek tekrar düşürüyor. Şimdi yavaşça kaldırarak köşe demirine çarptırıyor kafasını. Ardından bir kez daha. Şimdi spiker masasına doğru fırlatıyor. Chris Jericho sırtını masaya yaslamış şekilde duruyor. CM Punk ona bakıyor ve koşuyor. CM Punk'dan Shining Wizard geliyor! İki isim birden masanın üzerinde kalıyor. CM Punk masaya çıkarak ayaklarının altındaki Jericho'ya bakarak taunt atmaya başlıyor.

CM PUNK! CM PUNK! CM PUNK! CM PUNK! CM PUNK!

Hakem bu sırada 5'e kadar saymış oluyor. Ringe dönmeleri için uyarırken CM Punk, Chris Jericho'nun kafasını spiker masasına çarptırmaya başlıyor. Arka arkaya defalarca! Ardından yüzüne dirsek darbeleri patlatıp ringe sokuyor. Peşinden ringe girerek tuşa gidiyor. 1..2..! Ama Chris Jericho atıyor. CM Punk hız kesmeden devam ediyor. Onu kaldırıp köşeye gönderiyor ve bir Shining Wizard daha! Shot-Arm Clothesline ile komboyu tamamlıyor. Şimdi köşeye çıkmak için yöneliyor. Seyirciler ayaklanmış durumda. CM Punk köşeye çıkıp taunt atmaya başlıyor. Diving Elbow Drop! Atlayış başarılı. Şimdi ayaklanarak pozisyon alıyor ve Go To Sleep için bekleyişe geçiyor. Chris Jericho iplere tutunarak hızlı bir şekilde kalkıyor. Chris Jericho yavaş yavaş arkasını döndüğünde CM Punk onu Go To Sleep için sırtlıyor. CM Punk maçı erken bitirmeye kararlı. Chris Jericho arka arkaya dirsek darbeleri vurup kurtulmaya çalışıyor ve en sonunda arkasına düşerek kurtuluyor. CM Punk arkasını dönünce Enziguri denemesi geliyor Chris Jericho'dan. CM Punk eğilerek kurtuluyor ve Roundhouse Kick! Şimdi tekrar sırtlıyor rakibini. Chris Jericho yine dirsek vurarak bu sefer öne düşüyor ve iplerden sekerek üzerine koşuyor. CM Punk yine sırtlıyor onu ve Go To Sleep! Bu sefer başarılı. Tuşa gidiyor. 1..2..

Chris Jericho kurtulmayı başarıyor. CM Punk ringin ortasına geçerek bağdaş kurarak oturmaya başlıyor. Chris Jericho toparlanmaya çalışırken onu izliyor. Chris Jericho kendini sürükleyerek köşeye atıyor ve ayağa kalkıyor. CM Punk'da şimdi yerden kalkıyor ve onu üzerine çağırıyor. Chris Jericho sinirlenerek üzerine koşuyor, CM Punk çekilerek köşeye çarptırıyor onu. Ardından Neckbreaker. Tekrar tuşa gidiyor. 1..! Chris Jericho hemen atıyor. CM Punk şimdi kaldırıp Snap Suplex yapıyor. Aprona çıkıp hazırlık yapıyor. Ayağa kalkan Chris Jericho'ya Springboard Clothesline! Tekrar tuşa gidiyor. 1..2..! Chris Jericho bir kez daha atıyor. CM Punk yerde duraksayarak seyirciye bakıyor.. Aniden geriye dönerek Anaconda Vise bağlıyor! Chris Jericho neye uğradığını şaşırarak yeri tekmelemeye başlıyor. Hakem onun durumunu kontrol etmeye başlarken CM Punk var gücüyle boynuna yapışıyor onun. Chris Jericho yerde sürünerek kendini iplere götürerek ayağını koyuyor. Hakemin uyarılarına rağmen CM Punk kilidi bırakmıyor. En sonunda hakem onu zorla ayırıyor. Chris Jericho kendini dışarıya atarak yerde nefeslenmeye başlıyor. CM Punk sinirini alamıyor ve aprona çıkıyor. Elini kaldırarak taunt atıyor. Arkasını dönen Chris Jericho'nun üzerine Clothesline ile uçuyor!

kla3ijz.jpg

CM Punk, Chris Jericho'yu yere seriyor. Seyircilerden ona yoğun destek var. CM Punk ayağa kalkıp spiker masası etrafında turluyor. Chris Jericho baygın bir şekilde yerde yatmaya devam ediyor. CM Punk tekrar ona yönelip kafasından tutarak ayağa kaldırıyor. Kafasını sertçe aprona vurmaya başlıyor. Hakem ikili için saymaya başlayınca CM Punk onu tutup ringin içine sokuyor. Şimdi yerden kaldırıp hakeme doğru bakıyor ve Chris Jericho'yu tekrar iplerden dışarı atıyor. Hakem ellerini iki yana açarak onun ne yaptığını sorguluyor. CM Punk onu umursamadan iplerden sekiyor. Dışarıda ayağa kalkan Chris Jericho ona doğru bakıyor. CM Punk'dan Suicide Dive! CM Punk yine yeniden Chris Jericho'nun üzerine uçarak yere seriyor. Düştüğü gibi üstüne çıkarak yumruk atmaya başlıyor. Boynundan yakalayarak kaldırıp bariyerlere doğru vuruyor kafasını. Şimdi bariyerlere yaslayarak yumruklamaya başlıyor onu. Hakem bu sırada tekrar saymaya başlıyor. Hakem saydıkça CM Punk ona dönerek bakıp yumruklarına devam ediyor. Hakem kafasını iplerden sarkıtarak CM Punk'ı uyarmaya başlıyor. CM Punk, Chris Jericho'nun kafasından tutarak tekrar aprona vuruyor ve ringe doğru yuvarlıyor. Ardından hakeme sinirli şekilde bakarak aprona çıkıyor. Chris Jericho sürünerek ringin öteki tarafına doğru ilerliyor. CM Punk yavaşça ringe girip onu ayağından tutarak geriye doğru çekiyor. Kafasından tutarak kaldırmak istiyor- Chris Jericho'dan aniden bir Codebreaker geliyor! CM Punk zıplayarak geriye doğru düşüyor. Chris Jericho zar zor doğrularak onun üzerine elini koyuyor. Hakem sayıyor. 1..2..3!

Fakat 3'ü sayan seyirciler. Jericho'dan tam son anda Kick-Out! CM Punk ilk Codebreaker denemesinden sağ çıkıyor. Chris Jericho yerde soluklanarak köşeye doğru sürünüyor. Köşede yaslanarak soluklanıyor ve öne çıkarak sanki maça yeni başlıyormuş gibi enerjik hareketler yapıyor. CM Punk bu sırada kendine gelerek kalkmaya çalışıyor. Chris Jericho hızlıca onu yerden kaldırıp Butterfly Powerbomb ile tekrar yere yapıştırıyor. CM Punk sırtını tutarak dönüyor yerde. Tekrar toparlanmaya çalışınca Chris Jericho onun kafasına tokat atarak yere düşürüyor. Ardından kafasını kendine doğru çekip yüzüne tokat atarak alay ediyor. Şimdi kollarından tutarak onu tekrar kaldırıp Overhead Release German Suplex yapıyor. Chris Jericho rakibiyle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor bu dakikalarda. CM Punk düştüğü yerden sürünerek Chris Jericho'nun dizlerini tutuyor. Chris Jericho alaycı bir şekilde ona bakıp kaldırıyor ve DDT çakıyor. Tuşa gidiyor. 1..2.. başarısız. Chris Jericho yerden kalkmadan onu kafasından tutarak kendine çekip yumruk atmaya başlıyor. Hakemin araya girmesiyle CM Punk'ı bırakıyor. Chris Jericho geri çekilerek rakibiyle arasına mesafe koyuyor. CM Punk tüm gücünü toparlayarak aniden ayağa kalkıyor. Chris Jericho koşarak onu yakalıyor ve iplere gönderiyor. Dönüşünde Dropkick ile bir kez daha yere yapıştırıyor. Chris Jericho seyircilere bakıyor ve CM Punk'ın ayaklarına yöneliyor. CM Punk çırpınarak ona tekme savuruyor ancak Chris Jericho onu bırakmayıp Liontamer bağlıyor. Hareketi yavaş yavaş Walls of Jericho'ya çeviriyor. Hakem CM Punk'ın durumunu kontrol ediyor.

rrwxxdu.jpg

CM Punk iplere doğru sürünmeye başlıyor. Chris Jericho kalkarak onu tekrar çekip ringin ortasına getirmeye çalışıyor ancak CM Punk inatçı bir şekilde iplere doğru sürünüyor. CM Punk kısa sürede iplere tutunuyor. Chris Jericho kilidi bırakıp onu tekmelemeye başlıyor. Tekmeleyerek onu ittirerek ring dışına düşürüyor. Yavaşça aprona çıkarak aşağıya inerek düştüğü yerden kaldırıyor CM Punk'ı. Kaldırıyor ve bariyerlere doğru sürüklüyor. Chris Jericho onu kavrayarak geriye doğru bakıyor ve bariyerlere doğru Suplex! Chris Jericho kollarını açarak önünde duran seyircilere doğru taunt atıyor. Bariyerlere yaslanarak yatan CM Punk'ı işaret ederek seyircilere dalaşıyor. Yattığı yerden kaldırarak onu tekrar kavrıyor ve ring dışında bir Suplex. CM Punk hareket edemeden yerde kalıyor. Chris Jericho onu tutup ringe sokuyor ve ringin ortasına doğru ayağıyla ittiriyor. Etrafında dönmeye başlıyor ve durarak pozisyon alıyor. CM Punk ona bakarak yerinden doğruluyor. Chris Jericho eliyle onun kalkmasını söylüyor. CM Punk sinirli şekilde ayağa kalkıyor ve sallanarak ona doğru yürüyor. Chris Jericho'dan Judas Effect denemesi! CM Punk eğilerek kurtuluyor. Arkasını dönen Chris Jericho'nun karnına tekme geçiriyor. Şimdi onu hemen tutarak Welcome to Chicago yapıyor. Chris Jericho şaşkınlığa uğrayarak düştüğü gibi doğrulmaya çalışıyor. CM Punk onun üstüne atlayarak Anaconda Vise bağlamaya çalışıyor. Chris Jericho yumruklar atarak onu uzaklaştırmaya çalışıyor. CM Punk inatçı bir biçimde tüm gücüyle onu kilide almayı başarıyor. Anaconda Vise! Chris Jericho karşılık veremiyor.

Hakem bayılmak üzere olan Chris Jericho'nun elini kontrol etmeye yelteniyor. Chris Jericho eliyle hakemi ittiriyor ve CM Punk'a yumruk atmaya başlıyor. CM Punk kararlı bir şekilde kilidi sürüyor. Chris Jericho aynı kararlılıkla yumruk atmayı sürdürüyor ve en sonunda CM Punk kilidi bırakarak kendini geriye atıyor. İki isimde aynı anda ayaklanıp birbirine doğru koşup yumruk atmaya başlıyor. Yumruklaşarak birbirlerini köşeye götürüp orada devam ediyorlar. İki isimde sırayla birbirini köşeye yaslayarak yumruk atıyor. Chris Jericho onun karnına tekme atarak üstünlüğü alıyor ve köşeye tekrar itip tekmelemeye başlıyor karnını. CM Punk'ı yere düşürene kadar tekmeleyip bırakıyor ve bu sefer yerde tekmelemeye başlıyor. Şimdi onu yerden kaldırıp köşeye doğru kaldırıp oturtuyor. Hızlıca köşeye çıkarak Superplex için onu tutuyor. CM Punk onun karnına yumruklar atarak izin vermiyor ve iterek aşağıya düşürüyor. Chris Jericho sırtını tutarak savrularak yerde kalıyor. CM Punk köşede ayaklanıp taunt atıyor. Seyircilerde ayaklanıyor. CM Punk'dan Diving Elbow Drop! Hayır, Chris Jericho çekiliyor ve CM Punk yere doğru yapışıyor. CM Punk dirseğini tutarak acıyla yerden doğruluyor. Chris Jericho'da sinsi bir şekilde ona yaklaşarak Codebreaker deniyor! Başarısız! CM Punk onu havada tutuyor ve yere atıyor. Chris Jericho ona doğru tekrar koşuyor. CM Punk beklenmedik bir şekilde onu sırtlıyor. Go to Sleep mi gelecek? Chris Jericho dirsekler vurarak kurtulmaya çalışıyor ancak CM Punk onu bırakmıyor ve Go to Sleep'i çakıyor! Chris Jericho geri geri gitmeye başlıyor. CM Punk onu tutmak için atılıyor ancak geç kalıyor. Chris Jericho iplerden ring dışına düşüyor! CM Punk yerde iplere tutunarak ellerini başına koyup dışarıdaki Chris Jericho'ya bakıyor.

CM Punk sürünerek kendini dışarı atıyor. Chris Jericho'yu yerden kaldırmaya çalışıyor ancak bir türlü başaramıyor. Şimdi kucaklayarak onu yerinden doğrultuyor ve ringe sokuyor. CM Punk yorgunluğun etkisiyle zar zor aprona doğru yatıp ringe giriyor ve tuşa gidiyor. 1..2..! Chris Jericho atıyor. CM Punk çaresiz şekilde yere kapanıyor ve oldukça üzgün. Yerde gözleri kapalı şekilde Chris Jericho'ya nefretle bakıp saçından yakalıyor. Dizlerinin üzerine doğru doğrultup kafasına bir diz geçiriyor. CM Punk şimdi ağır adımlara iplere yönelip aprona çıkıyor. CM Punk bekleyişe geçerken Chris Jericho kendine gelmeye başlıyor. CM Punk ona kalkmasını söyleyerek bağırıyor. Chris Jericho sersemlemiş vaziyette doğrularak ayağa kalkıyor ve yavaşça arkasını dönüyor. CM Punk'dan Springboard Clothesline! HAYIR! CHRIS JERİCHO ONU HAVADA YAKALAYARAK CODEBREAKER VURUYOR! CODEBREAKER IN MID-AIR! CM PUNK ÖLÜ VAZİYETTE. CHRIS JERICHO ONUN ÜZERİNE YATIYOR. 1..2..

This is AWESOME! This is AWESOME! This is AWESOME!

cw9mn77.jpg

2.99! CM Punk son salisede bir elini havaya kaldırıyor. Seyirciler çıldırıyor. Chris Jericho'da onlarla birlikte çıldırıyor ve hakemin yakasına yapışarak bağırmaya çalışıyor. Hakem korkuyla ona sakin olmasını söylüyor. Chris Jericho seyircilere bağırarak köşeye atıyor kendini. CM Punk hala baygın vaziyette. Chris Jericho çıldırmış şekilde ona bakıyor ve iplere doğru koşmaya başlıyor. Lionsault! Chris Jericho tekrar tuşa gidiyor. 1..2..! CM Punk tekrar atıyor. Chris Jericho iyice deliye dönüp üzerine çıkarak yumruklamaya başlıyor. Hakem koşarak onun üzerine atlayıp çekiyor. Chris Jericho hakemi ittirerek ayaklanıyor ve bağırarak CM Punk'ın etrafında dönmeye başlıyor. Seyircilerin kendisini yuhalaması üzerine başını sallayarak onları onaylıyor ve köşeye geçerek beklemeye başlıyor. CM Punk'ın gülerek ayaklanmaya çalıştığını görüyoruz. Kafasını seyircilere dönerek gülüyor ve ayağa kalkıyor. Chris Jericho iyice sinirleniyor ve ona doğru bağırıyor. CM Punk şimdi arkasını dönüyor. Chris Jericho ona doğru koşup Judas Effect geçiriyor! CM Punk savruluyor. Chris Jericho hızlıca tuşa gidiyor 1..2..

3!

Buğra Gür: Jericho başardı! Jericho başardı!

Tazz: İnanılmaz.

Chris Jericho kazanmayı başarı- Hayır! Chris Jericho yerde elini kaldırarak zafer tauntu atarken hakem ona CM Punk'ın ayağını işaret ediyor. CM Punk'ın bir ayağı iplerde! Chris Jericho önce hakeme sonra CM Punk'ın ayağına bakıyor, gözleri alev almış durumda. Kalkarak hakemin üzerine doğru yürüyor. Hakem köşeye sıkışarak ellerini kaldırıyor ve ona sakin olmasını söylüyor. Chris Jericho tekrar arkasını dönerek CM Punk'a bakıyor. Koşarak iplere koyduğu ayağına bir tekme savuruyor. Hızını alamayıp ayağını tutmaya çalışan CM Punk'ı ring dışına gönderip peşinden iniyor. Seyircilerin tezahüratları eşliğinde CM Punk'ı tutarak çelik merdivenlere fırlatıyor. Chris Jericho durmuyor ve tekrar peşinden koşarak onu kaldırıp bu sefer spiker masasına doğru fırlatıyor. CM Punk masasının üzerinden yuvarlanarak arkaya düşüyor. Herkes oradan kaçışırken Chris Jericho koşarak spiker masasının arkasına düşen CM Punk'a doğru atlıyor ve vurmaya başlıyor. Hakem tedirgin şekilde olanları izleyip saymaya başlıyor. Hakemin sesini duyan Chris Jericho masadan kafasını kaldırarak ona bakıyor. Hakem onun bakışlarından iyice korkarak saymayı kesiyor. Chris Jericho şimdi CM Punk'ı kaldırıp spiker masasına doğru vuruyor kafasını. Tekrar masanın üzerinden fırlatıp peşinden gidiyor. Kaldırıp ringe doğru atıyor ve peşinden ringe giriyor. CM Punk dizlerinin üzerinde koşar şekilde ringin ortasına geliyor. Chris Jericho onu yakalamak isterken CM Punk tarafından aniden Roll-Up'a alıyor! 1..2..

Chris Jericho son anda atıp korku dolu bir ifadeyle geri geri çekiliyor. İki isim şimdi aynı anda ayağa kalkıp birbirine bakıyor. CM Punk'dan sert bir yumruk geliyor. Chris Jericho bundan etkilenmeyip aynı şekilde yumruk atıyor. CM Punk çekilip karnına tekme geçiriyor. İplere gönderiyor ve dönüşünde Calf Kick. Chris Jericho hızlıca kalkıp iplerden sekiyor ancak CM Punk onu Scoop Powerslam ile yere indiriyor. CM Punk şimdi iplerden sekiyor ve ayaklanan Chris Jericho'ya Running Bulldog yapıyor. Chris Jericho yüzünü tutarak şaşkın vaziyette tekrar ayaklanıyor. Arkasını döndüğü gibi CM Punk'dan Roundhouse Kick geliyor. CM Punk seyircilere bakarak elini kaldırıyor ve müthiş bir reaksiyon alıyor. CM Punk şimdi Go to Sleep için tauntunu atarak bekleyişe geçiyor. Chris Jericho yerde yatarken onu fark edip aniden kendini ring dışına bırakıyor ve spiker masasına gidiyor. CM Punk sıkılmış bir ifadeyle ona bakıyor. Chris Jericho kimseyi umursamadan kemerini alıyor ve arka alana doğru yöneliyor! CM Punk onu anlam veremeyerek izliyor. Chris Jericho yuhalamalara rağmen arkasına bile bakmadan gidiyor. CM Punk dışarı fırlayarak arkasından koşarak onun ensesine vurarak yere düşürüyor. Chris Jericho'yu kaldırıp koşturarak tekrar ringe sokuyor ve peşinden giriyor. Chris Jericho, ringe dalıp ayaklanan CM Punk'a beklenmedik bir Judas Effect çıkartıyor!

Buğra Gür: Ananı avradını-

Tazz: Bu adam bir Tanrı!

Hayır! CM Punk yüzüne doğru gelen dirseği havada yakalıyor ve Chris Jericho'yu döndürerek Go to Sleep için sırtlıyor! Chris Jericho dirsekler vurarak onun sırtından iniyor. CM Punk'a arkasını döndüğü gibi Codebreaker deniyor. CM Punk'un çekilmesiyle Chris Jericho boşluğa doğru düşüyor ve telaşlı şekilde tekrar ayağa kalkıp CM Punk'a doğru koşuyor. CM Punk çekilerek onun köşeye çarpmasını sağlıyor. Chris Jericho çarpmanın etkisiyle karnını tutarak geri geri gidiyor. CM Punk onu kendisine doğru çevirip Roundhouse Kick vuruyor. Chris Jericho yere doğru düşecekken onu yakalayıp sırtlıyor! Chris Jericho hareketsiz vaziyette duruyor. CM Punk onu omuzlarında taşıyarak ringde turluyor. Ringin ortasına gelip seyircilere doğru bakıyor. Go to Sleep! HAREKET BAŞARILI!

CM PUNK TUŞA GİTMİYOR! SEYİRCİLER ŞAŞKIN ŞEKİLDE ANLAM VEREMEDEN ONA BAKIYOR. CM PUNK ŞİMDİ YERDE BAYGIN ŞEKİLDE YATAN CHRIS JERICHO'NUN ÜZERİNDEN YUVARLANARAK ONU YATTIĞI YERDEN SIRTLAYARAK KALDIRIYOR. CM PUNK'DAN BİR GO TO SLEEP DAHA! ŞİMDİ TUŞA GİDİYOR. 1..2..

3!

Kazanan Ve Yeni GWA Undisputed Champion: CM Punk

i6vovmg.jpg

CM Punk başarıyor! CM Punk şampiyonu yıkmayı başarıyor! Arenada büyük bir kıyamet kopuyor. Hakem dışarıdan kemeri alarak hızlıca ringe girip CM Punk'a veriyor. Hakem şimdi onun elini kaldırıyor. CM Punk tarihteki ikinci Undisputed şampiyonu oluyor! Herkes şaşkınlık içinde. CM Punk kemeriyle birlikte köşeye yönelmek istiyor ancak hakem onu kolundan tutarak cebinden çıkardığı notu uzatıyor. CM Punk şüpheli bir ifadeyle onun yüzüne bakıyor.

Tebrikler yeni şampiyon. Tıpkı bu evrende başlayacak yeni dönem gibi senin de hayatında yeni bir dönem başlıyor. Tek önemli olan senin nerede duracağın? Doğru yolu seçeceğine inanıyorum, yakında görüşürüz. - McMahon

Hakem gülümseyerek CM Punk'ın yüzüne bakıyor ve başıyla selamlayarak ringden iniyor. Hakem arka alana doğru hızlı adımlarla giderken, CM Punk şaşkın şaşkın ona bakıp sırıtarak anlam veremiyor ve elindeki notu fırlatıyor. Köşeye çıkıyor ve kemerini kaldırarak taunt atmaya devam ediyor. Cult of Personality arenada yankılanırken görüntüler kapanıyor.

9npbygg.jpg

1-1.png

lillian_350x200.jpg

Lillian Garcia: Bayanlar ve baylar GWA'de ikincisi düzenlenen Royal Rumble maçına hoş geldiniz! İlk olarak 2 katılımcı maça başlayacaklar. Geriye kalan 28 katılımcı ise 90 saniyelik aralıklarla ringe gelecekler ve bu süre içerisinde en üst ipten düşüp ringin dışına iki ayağı değen katılımcı maçtan elenecek. 29 ismi eleyip maçı kazanan katılımcı ise Wrestle Kingdom'un ana olayına gidecek.

GWA! GWA! GWA! GWA! GWA! GWA! GWA! GWA! GWA! GWA! GWA! GWA!

Lillian Garcia: İlk katılımcımız 91 kilo ağırlığında, 1,78 metre uzunluğunda Eau Claire, Wisconsin'den ''The Messiah of Backbreaker'' Roderick Strong!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=MbqzUWt3p6k&ab_channel=EGG[/ame]
Roderick_strong_nxt_350x200.jpg

Roderick Strong girişte görünüyor. Suratında oldukça tedirgin bir ifade var. Roderick Strong şimdi girişte diz çöküyor ve birkaç defa zemine vuruyor. Ardından ise kalkıp bağırarak taunt atıyor. Roderick Strong şimdi ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Ringin kenarına geliyor ve aprona zıplayıp iplerden içeri giriyor. Ringe girer girmez Lillian Garcia'nın elini tutuyor ve bir öpücük konduracakmış gibi dudağını götürüyor. Fakat Roderick Strong birden Lillian Garcia'nın elini itiyor ve gülmeye başlıyor.

Lillian Garcia: İkinci katılımcımız 91 kilo ağırlığında, 1.80 metre uzunluğunda Surrey, British Columbia'dan "The Martial Artist" Kyle O'Reilly!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=yk0b1saA4S4&ab_channel=TobiWinchester[/ame]
kyle-oreilly-wwe-1-_350x200.jpg

Kyle O'Reilly parmağını sallayarak girişte görünüyor. Şimdi ise kendisine has hareketleri yapıyor. Girişte duruyor ve derin bir nefes aldıktan sonra ringe girişini koşarak gerçekleştiriyor. Kyle O'Reilly ringe girer girmez köşeye çıkıyor ve taunt atıyor. Kyle O'Reilly gülümsüyor ve kafasını şimdi Roderick Strong'a çeviriyor. Roderick Strong ona karşı bir şeyler söylüyor. Kyle O'Reilly köşeden iniyor ve Roderick Strong'un karşısına dikiliyor. İkili bakışıyorlar.

Roddy! Kyle! Roddy! Kyle! Roddy! Kyle! Roddy! Kyle!

maxresdefault_1_350x200.jpg

Aniden kuşbakışı çekim açısına geçiyoruz. Kameralar arenayı çekiyor. Tepeden Roderick Strong ve Kyle O'Reilly ringin ortasında görürken aniden pyrolar patlamaya başlıyor. Dört bir yandan görkemli bir şekilde pyrolar patlıyor. Bu gecenin sonunda ise bir kişi için bu pyrolar daha görkemli bir şekilde yükselecek.

Buğra Gür: Hazır mısınız?

Kısa süreli bir sessizlik oluşuyor.

Tazz: Leeeet's Get Ready To Rumbleeee!

30 Person Royal Rumble Match

Kyle O'Reilly ve Roderick Strong ikilisi birbirlerine yaklaşıyorlar. İkili ringin ortasında duruyorlar ve seyircilere bakıyorlar. Seyircilerin yoğun gürültüsünün eşliğinde ikili aniden Lock Up'a giriyorlar. Roderick Strong aniden itiyor Kyle O'Reilly'i ve geri geri gidip seyircilere dönüyor. Kollarını iki yana açıp taunt atıyor derken Kyle O'Reilly elinin tersiyle birden Roderick Strong'un sırtına Chop darbesi patlatıyor. Roderick Strong dönüyor. Kyle O'Reilly onu iplere yaslayarak seri Chop darbeleri vurmaya başlıyor. Şimdi diğer iplere doğru gönderiyor. Roderick Strong iplerden sekiyor. Kyle O'Reilly Clothesline yapıştırmak istiyor derken Roderick Strong eğiliyor. Diğer iplerden sekiyor ve Running Back Elbow! Kyle O'Reilly yerde kalıyor. Hızlıca kalkıyor derken Running Knee to the Gut! Roderick Strong şimdi kaldırıyor Kyle O'Reilly'i ve köşeye gönderiyor. Ardından ise üzerine doğru koşuyor. Kyle O'Reilly üzerine koşan Roderick Strong'un aninden kolundan tutuyor. Bırakmadan sıkıca tutuyor. Kyle O'Reilly şimdi yavaşça köşeye çıkıyor. Roderick Strong diğer koluyla yumruklar sallıyor fakat şimdi Kyle O'Reilly'den Avalanche Arm-DDT! Kyle O'Reilly kalkıyor ve yerdeki Roderick Strong'a bakarak bir şeyler söylüyor. Kameralar şimdi Kyle O'Reilly'nin suratına doğru zoom yapıyor. Kyle O'Reilly agresif bir şekilde kameraya bakarak kafasını sallıyor. Şimdi aniden Roderick Strong'a Stomp darbeleri vurmaya başlıyor. Kamera daha geniş açıdan çekiyor. Kyle O'Reilly seri bir şekilde vururken seyirciler sayıyor. Fakat bu sayım Kyle O'Reilly'nin tekmeleri için değil. Sıradaki kişi için! 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=Iat5iHagWvI&ab_channel=GlobalWrestlingAlliance[/ame]
johnny-gargano-wwe-1_350x200.jpg

#3 Johnny Gargano

Comin Back For You! Johnny Gargano görünüyor girişte. Karnını tutarak ringe doğru ilerliyorlar. Aprona zıplıyor. Kyle O'Reilly hemen ona doğru hamle yapmaya çalışıyor fakat Johnny Gargano yana doğru çekiliyor. Kyle O'Reilly'e bir dirsek darbesi patlatıyor. Ardından ise ringe giriyor. Kyle O'Reilly tekrar dönmek istiyor. Johnny Gargano'ya bir tekme sallıyor. Gargano ondan sıyrılıyor ve yerden kalkmaya çalışan Roderick Strong'a doğru hamle yapıyor. Bir Superkick patlatıyor Roderick Strong'un tam boynuna. Ardından ise Kyle O'Reilly'e dönüyor tekrar derken Kyle O'Reilly'den bir Headbutt! Johnny Gargano başını tutarak yere yığılıyor. Kyle O'Reilly tekrar tek başına ayakta. Elini göğsüne götürüyor ve bağırarak taunt atıyor. Şimdi ise parmağıyla Wrestle Kingdom logosunu işaret ediyor. Geri sayım tekrar başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=Q_p0w2YMyK0&ab_channel=WWEMusic[/ame]
keith-lee-wwe-stare_350x200.jpg

Oh bask in his glory!

#4 Keith Lee

Keith Lee girişte görünüyor ve ringe doğru koşuyor. Hemen giriyor ve Kyle O'Reilly ile yumruklaşmaya başlıyor. Kyle O'Reilly birden iplere doğru koşuyor ve dönüp Shoulder Block ile Keith Lee'yi yıkmaya çalışıyor. Fakat darbeyi yiyen Keith Lee tek adım bile kıpırdamıyor. Kyle O'Reilly gözlerini büyüterek Keith Lee'nin suratına bakıyor. Keith Lee sırıtıyor aniden Kyle O'Reilly'e Uppercut yapıştırıyor. Şimdi ise Fireman's Carry into Discus Elbow! Kyle O'Reilly yığılıyor yere. Keith Lee birden üzerine koşan Roderick Strong'u fark ediyor ve Leapfrog! Roderick Strong şaşkınlıkla dönüyor. Bunu fark eden Keith Lee şimdi ise geriye doğru bir takla atıyor. Kalkıyor ve Roderick Strong'un üzerine koşup Dropkick patlatıyor. Keith Lee yumruğunu sıkıyor ve elini havaya kaldırıyor. Bu sırada Johnny Gargano kalkıyor. Keith Lee ve Johnny Gargano ikilisi face to face yaparken geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=i8v2f1ZXVyk&ab_channel=InvictusWrestlingThemes[/ame]
dabba-kato_350x200.jpg

#5 Commander Azeez

Commander Azeez! Hızlı bir şekilde ringe doğru geliyor. Keith Lee ve Johnny Gargano ikilisi birbirlerine bakmayı bırakıyorlar ve Azeez'e dönüyorlar. Johnny Gargano, Azeez'e hamle yapmak istiyor fakat Azeez'den bir Headbutt geliyor! Johnny Gargano kenara doğru yığılırken şimdi Azeez ve Keith Lee ikilisi ringin ortasında yüz yüze geliyorlar. Keith Lee ona bakarak sırıtıyor. Commander Azeez ise kafasını iki yana sallıyor ve aniden kollarını havaya kaldırarak adeta kükrüyor. Keith Lee birden dirsek darbesi patlatıyor. Aynı darbeyi şimdi Azeez yapıştırıyor. İkili ringin ortasında birbirlerine seri dirsek darbeleri vuruyorlar. Azeez şimdi Keith Lee'yi Headlock pozisyonuna alıyor. Keith Lee, Azeez'in kolunu çeviriyor ve arkasına geçmeye çalışıyor. Azeez onu kafasından tutuyor dönüp ve köşeye doğru gönderiyor. Şimdi ise üzerine koşuyor ve Body Avalanche! Azeez köşede kaldırıyor Keith Lee'yi ve ringin dışına doğru atmaya çalışıyor. Keith Lee'nin aniden dengesi bozuluyor ve düşüyor!

Fakat Keith Lee aprona düşüyor. Hemen sıkıca iplere tutunuyor. Azeez ise ayağı ile onu dışarı doğru itmeye çalışıyor. Ringin diğer tarafında Kyle O'Reilly ve Roderick Strong ikilisinin ayaklanıp Johnny Gargano'yu tekmelediğini görüyoruz. Bu sırada geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=z13A6060iGw&ab_channel=GlobalWrestlingAlliance[/ame]
roman-reigns-1_350x200.jpg

#6 Roman Reigns

The Shield'ın müziği duyuluyor. Girişte görünen isim ise Roman Reigns! Seyirciler onu görür görmez büyük bir çığlık kopartıyorlar ve destekliyorlar. Kısa bir süre geçtikten sonra bir kısım seyirciden yuhalamalar geliyor. Bu reaksiyonların eşliğinde Roman Reigns ağır ağır girişini gerçekleştiriyor. Ringe girer girmez Keith Lee'yi elemeye çalışan Azeez'i kendisine doğru çeviriyor. Azeez birden Roman Reigns'in boğazını sıkmaya çalışıyor fakat Roman Reigns onu sertçe itiyor. Azeez sırtını köşeye çarpıp sekerek Roman'ın üzerine geliyor. Roman Reigns onu omuzluyor ve Samoan Drop! Roman Reigns şimdi kafasını kenarda Johnny Gargano'yu tekmeleyen Roderick Strong ve Kyle O'Reilly ikilisine çeviriyor. Üzerlerine doğru koşuyor ve Superman Punch! İkisine aynı anda! Roman Reigns kafasını çeviriyor. Keith Lee'yi fark ediyor. Şimdi yerden çekerek kaldırıyor Keith Lee'yi ve dirsek darbeleri vuruyor. Keith Lee aniden Roman Reigns'e Headbutt patlatıyor! Roman Reigns suratını tutarken Keith Lee aniden kaldırıp havaya doğru fırlatıyor onu ve Free Fall Drop! FAKAT HAYIR! ROMAN REIGNS, KEITH LEE'YE SUPERMAN PUNCH PATLATIYOR! Keith Lee yerde kalırken Roman Reigns tek dizinin üzerine yere düşüyor. Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=EdB7lSdt99Q&ab_channel=GlobalWrestlingAlliance[/ame]
hogan_350x200.jpg

#7 Hulk Hogan

Hulk Hogan'ın müziği ile inliyor arena! Müzik çalar çalmaz Roman Reigns kafasını girişe çeviriyor. Ringin ortasında duruyor ve Hulk Hogan'ın giriş yapmasını bekliyor. Hulk Hogan tauntlar atarak ringe doğru ilerliyor. Şimdi merdivenlerden çıkıp ringe giriyor ve Roman Reigns'in karşısına dikiliyor. Roman Reigns iyice yaklaşıyor Hulk Hogan'ın üzerine doğru. İkili bakışıyorlar. Hulk Hogan aşağı yukarı doğru kafasını sallıyor. Roman Reigns gülüyor ve geri geri gidiyor. Aniden eliyle ringin dışını işaret ediyor. Roman'ın bu hareketinin ardından seyircilerden yuhalamalar yükseliyor. Hulk Hogan parmağıyla Roman Reigns'i işaret ediyor ve ardından elini kulağına götürüyor. Seyirciler iyice yuhalıyorlar. Roman Reigns'in bu reaksiyon karşısında siniri bozuluyor. Aniden Hulk Hogan'a doğru yaklaşacağı sırada Hulk Hogan parmağını Roman Reigns'in suratına doğru tutuyor.

YOU!

Roman Reigns bu hareketin karşısında tek adım geri atıyor. Fakat şimdi birden koşuyor Hulk Hogan'ın üzerine ve Superman Punch! Hayır! Hulk Hogan çekiliyor. Şimdi birden Roman Reigns'e Clothesline yapıştırıyor. Roman Reigns yığılıp kalkıyor. Hulk Hogan'dan bir Clothesline daha. Şimdi ise Snapmare! Hulk Hogan, Roman Reigns'in sırtına bir tekme yapıştırıyor. Tek dizinin üzerine çöküyor ve Headlock'a alıyor. Roman Reigns yavaş yavaş kalkarak sıyrılmaya çalışıyor. Şimdi iki elini birleştiyor ve yumruk yapıp Hulk Hogan'ın karnına vuruyor. Hulk Hogan bırakmak zorunda kalıyor Roman Reigns'i ve geri geri gidiyor. İkili bir süre sonra tekrar birbirlerinin üzerine doğru geliyorlar. Bakışıyorlar. Seyircilerin reaksiyonu yükseliyor. Bu sırada aniden Roderick Strong ve Kyle O'Reilly ikilisi geliyor. Roderick Strong, Hulk Hogan'ı köşeye alıyor. Kyle O'Reilly ise Roman Reigns'in ensesine dirsek darbesi patlatarak diğer köşeye yatırıyor. Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=8FElUJgMcaw&ab_channel=AllEliteWrestling[/ame]
pac-aew-all-out-entrance_350x200.jpg

#8 PAC

PAC koşarak ringe giriyor. Hemen Azeez'in ayaklanmasına yardım ediyor. Azeez toparlanırken PAC, Keith Lee'nin üzerine koşuyor. Keith Lee'nin kafasına bir diz darbesi patlatıyor. Hemen ardından ise Standing Moonsault! Azeez geliyor ve yerden kaldırıyor Keith Lee'yi. Arkasına geçip tutuyor ve PAC öne geçiyor. Keith Lee'nin karnına seri yumruklar ve tekmeler vuruyor. PAC geri geri gidiyor. Azeez, Keith Lee'yi itiyor. PAC üzerine doğru gelen Keith Lee'nin suratına Superkick patlatmak istiyor. HAYIR! KEITH LEE'DEN THE POUNCE! PAC YEDİĞİ DARBEYLE İPLERİN ÜZERİNDEN RİNGİN DIŞINA UÇUYOR!

Elenen: PAC Eleyen: Keith Lee

PAC ringin dışında yatarken Azeez'in şaşkınlıkla ağzı açılıyor. Keith Lee ona doğru dönüyor. Şimdi Azeez'in üzerine koşuyor ve Double Chop! Hemen ardından Belly-to-Back Suplex! Keith Lee adeta alev alıyor. Azeez'i kafasından tutup kaldırıyor ve köşeye doğru getiriyor. Dört köşe dolu durumda. Bir köşede Johnny Gargano öylece yerde yatıyor. Diğer köşede Roderick Strong, Hulk Hogan'ı yumrukluyorlar. Başka bir köşede Kyle O'Reilly yere yatırdığı Roman Reigns'ın kafasına bastırırken, son köşede Keith Lee, Azeez'i elemeye çalışıyor. Bu sırada geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=03aaGXSDOiQ&ab_channel=WWEMusic[/ame]
drew-mcintyre-2019-04-29_350x200.jpg

#9 Drew McIntyre

Drew McIntyre girişte görünüyor ve yavaş adımlarla ringe geliyor. Ringin ortasına geçiyor ve dört köşeye bakıyor. Gözüne Johnny Gargano'yu kestiriyor. Gargano'yu kaldırıyor ve köşede dirsek darbeleri vurmaya başlıyor. Şimdi kolundan tutuyor Gargano'yu ve diğer köşeye doğru sertçe fırlatıyor. Johnny Gargano, Kyle O'Reilly'e çarpıyor. Onun çarpma etkisiyle ikili Roman'ın üzerine yığılıyorlar. Üçlü yerde toparlanmaya çalışırken ayağa ilk kalkan isim Kyle O'Reilly oluyor. Drew McIntyre aniden koşuyor ona doğru ve Claymore! Drew McIntyre, Kyle O'Reilly'i kaldırıyor ve iplerin üzerinden dışarı atıyor!

Elenen: Kyle O'Reilly Eleyen: Drew McIntyre

Drew McIntyre şimdi Roman Reigns'i hedef alıyor. Kafasından tutup kaldırıp Suplex pozisyonuna getirmeye çalışıyor. Roman Reigns izin vermiyor. Drew McIntyre onu köşede bırakıyor. Ardından ise kendisi köşeye çıkıyor. Roman Reigns'i köşede yumrukluyor. Boynundan tutup Superplex için kaldırmaya çalışıyor. Aniden Johnny Gargano geçiyor alt tarafa. Drew McIntyre'ın bacaklarını tutuyor. Drew köşede Roman'ı kaldırıyor ve Superplex! Aynı anda Johnny Gargano, Drew McIntyre'ı Powerbomb ile gömüyor ringin ortasına. Üç isim yerdeler. Kamera diğer tarafa dönüyor. Keith Lee hala Azeez'i eleyebilmiş değil. Azeez birden parmağını Keith Lee'nin gözüne sokuyor. Ardından kafasından tutuyor ve Headbutt yapıştırıyor. Keith Lee geriye düşüyor. Bu sefer Azeez onu kaldırıp köşeye yaslıyor ve kaldırıp ringin dışına atmaya çalışıyor. Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=gnVf8MzUTEs&ab_channel=TheViper747TheViper747[/ame]
15409878_350x200.jpg

#10 John Morrison

John Morrison koşarak ringe giriyor. Hemen Azeez'e yardım ediyor. İkili Keith Lee'yi elemeye çalışıyorlar. Diğer taraftan Roderick Strong, Hulk Hogan'ı bırakarak geliyor. John Morrison, Azeez, Roderick Strong üçlüsü köşeye çıkartıyorlar Keith Lee'yi ve itiyorlar. Roderick Strong aniden ikiliye çekilmesini söylüyor. Azeez ve Morrison ikilisi çekiliyorlar. Roderick Strong birkaç adım geriliyor ve aniden koşup Keith Lee'nin kafasına bir tekme yapıştırıyor. Keith Lee yediği darbeyle birlikte ringin dışına düşüyor!

Elenen: Keith Lee Eleyen: Roderick Strong

Roderick Strong gülerek ringin dışındaki Keith Lee'ye bakarken John Morrison aniden arkasından itiyor onu ringin dışına doğru. Roderick Strong tutunuyor iplere ve apronda kalıyor. Tekrar ringe giriyor. John Morrison hamle yapmak istiyor Roderick Strong'a derken Roderick Strong onu kavrıyor ve Back Suplex! Azeez birden Roderick'e hamle yapmak istiyor. Roderick Strong'dan Enzuigiri Kick! Azeez geri geri gidiyor ve iplere düşüyor. İplere iki koluyla tutunuyor. Roderick Strong ona hamle yapacağı sırada arkasında bir nefes hissediyor. Bu Hulk Hogan! Hogan çeviriyor Roderick Strong'u kendisine ve Chop darbeleri vurmaya başlıyor. Johnny Gargano kalkıp geliyor ve Hulk Hogan'ın yanına geçiyor. Roderick Strong'a beraber Chop darbesi vuruyorlar. Roderick Strong darbelere dayanmaya çalışırken geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=j6mOtvxBPZU&ab_channel=WWEMusicGroup-Topic[/ame]
mysterio_350x200.jpg

#11 Rey Mysterio

Rey Mysterio'nun müziği çalıyor. Seyirciler kendisine müthiş bir reaksiyon veriyor. Rey Mysterio hızla giriyor ringe. Hemen ayağa kalkmaya çalışan Drew McIntyre'ın üzerine atlıyor ve yumruklamaya başlıyor. Drew McIntyre itiyor onu üzerinden. Rey Mysterio kalkıyor ve Drew'a tekmeler vuruyor. Drew aniden çeviriyor onu ve Neckbreaker! Şimdi Rey Mysterio'nun kafasına doğru Stomp darbeleri vurmaya başlıyor. Drew dizinin üzerine çöküyor ve Rey'i boğazından tutuyor. Bağırarak bir şeyler söylüyor. Ne dediği anlaşılmıyor. Diğer tarafta Roderick Strong yere çökmüş durumdayken Johnny Gargano kafasını çeviriyor ve Drew McIntyre'a hamle yapıyor. Hulk Hogan ise Roman Reigns'e hamle yapmak istiyor derken Roman Reigns aniden kalkıp Hulk Hogan'a beklemediği anda Spear'ı yapıştırıyor! Şimdi Hogan'ı kaldırıyor ve ringin dışına gönderiyor!

Elenen: Hulk Hogan Eleyen: Roman Reigns

Hulk Hogan agresif bir şekilde etrafa bakıyor. Birden John Morrison'ı hedef alıyor. Saçından tutup kaldırıyor Morrison'ı ve karnına bir tekme geçiriyor. Şimdi Morrison'ın kafasını bacaklarının arasına alıyor ve kaldırıp Powerbomb pozisyonuna getiriyor! Roman Reigns'den John Morrison'a ringin dışına doğru Powerbomb! Başarılı! John Morrison eleniyor! Roman Reigns aniden bağırıyor seyircilere doğru.

Elenen: John Morrison Eleyen: Roman Reigns

UAAAAAAAAAAAAĞĞĞĞĞĞĞĞGGGGGGGHHHHHHH!

Roman Reigns kafasını çeviriyor. Azeez'i fark ediyor. Aniden Azeez'in üzerine koşuyor ve seri yumruklar vurmaya başlıyor. Azeez Headbuttlar ile karşılık vermeye başlıyor. Fakat Roman Reigns bu darbelerden adeta etkilenmiyor gibi! Birden Azeez'e Clothesline yapıştırıyor. Roman Reigns kafasını çeviriyor şimdi. Johnny Gargano ve Drew McIntyre ikilisi birbirlerini yumruklarken Roman Reigns birden koşuyor ve Double Spear! Başarılı! Roman Reigns kalkıp doğruluyor. Tam bu sırada Rey Mysterio koşuyor ve Roman'a Dropkick patlatıyor! Roman Reigns iplere doğru düşüyor. Rey Mysterio şimdi koşuyor ve 619! HAYIR! Roman Reigns çekiliyor. Rey Mysterio apronda ayaklanıyor derken Roman Reigns'den Superman Punch! Roman Reigns darbeyi yapıştırıp arkasına dönüyor. Rey Mysterio dışarı düşmüyor. Apronda yerde kalıyor. Roman Reigns tek başına ringin ortasında ayakta. Bu sırada geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

roman-reigns-wwe-royal-rumble_350x200.jpg

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=FYmm5YQSv2I&ab_channel=Saint[/ame]
images_350x200.jpg

#12 Triple H

BU MÜZİK? TRIPLE H BURADA! Triple H GWA ringlerine geri dönüyor! Triple H girişte görünüyor. Elindeki su şişesinden bir yudum alıyor. Şimdi ise püskürtüp ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Ringe girer girmez Roman Reigns'in karşısında taunt atıyor. Roman Reigns ise aniden yumruğunu sıkıyor ve Triple H'in üzerine koşup Superman Punch yapıştırmayı deniyor. Triple H birden onun karnına tekme geçiriyor. Şimdi ise Pedigree pozisyonuna alıyor! Roman Reigns kaldırıp arkaya doğru atıyor Triple H'i. Triple H iplere tutunup kalkıyor. Roman Reigns onun üzerine koşuyor derken Triple H kafasından tutup atıyor iplerin üzerinden dışarı atıyor Roman Reigns'i! Roman Reigns apronda kalıyor. Hemen tekrar ringe giriyor. Şimdi Triple H koşuyor derken Roman Reigns onu iplerin üzerinden atıyor! Fakat Triple H aynı şekilde iplere tutunarak apronda kalmayı başarıyor. Roman Reigns koşuyor onun üzerine derken Triple H bir dirsek darbesi patlatıp uzaklaştırıyor kendisinden.

unnamed_350x200.jpg

Triple H şimdi ringe girmeye çalışıyor ve başarıyor. Roman Reigns dönüyor. İkilinin arasına Rey Mysterio giriyor birden. Önce Roman Reigns'e dirsek darbesi yapıştırıyor. Ardından ise Triple H'e bir tekme. Rey Mysterio seyircilere dönüp taunt atıyor. Triple H ve Roman Reigns ikilisine vurmaya devam ediyor derken ikili bu sefer ortaklaşa hareket ediyorlar ve Rey Mysterio'ya Clothesline yapıştırıyorlar. Rey Mysterio kenara yığılınca Triple H tekrar Roman Reigns'e dönüyor ve bir Chop darbesi yapıştırıp köşeye alıyor. Köşede seri Chop ve diz darbeleri vuruyor. Bu sırada geri sayım yine başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=PJjZM5zFGuA&ab_channel=WWEMusic[/ame]
shinsuke-nakamura-new-entrance-music-696x392_350x200.jpg

#13 Shinsuke Nakamura

Shinsuke Nakamura görünüyor girişte! Suratındaki morluklar dikkatimi çekiyor. Nakamura ringe doğru gelirken bir yandan arkasına bakıyor. Şimdi dalıyor ringe. Triple H'i birden çeviriyor kendisine doğru ve suratına doğru bir tokat yapıştırıyor! Triple H agresif bir şekilde Nakamura'ya bakarken Nakamura onun suratına doğru bağırarak Japonca bir şeyler söylüyor. Triple H birden Nakamura'nın karnına bir tekme geçiriyor. Ardından ise Pedigree pozisyonuna alıyor ve Pedigree! Başarılı! Triple H doğruluyor derken Roman Reigns hamle yapıyor aniden. Triple H aniden sıyrılınca ikilinin dengesi bozuluyor ve orta iplerden ringin dışına düşüyorlar.

İkili ringin dışında ayağa kalkıyorlar. Roman Reigns aniden bariyerlere itiyor Triple H'i. Triple H sertçe sırtını çarpıyor. Şimdi Roman Reigns koşuyor üzerine ve ikili bariyerlerden seyircilerin arasına düşüyorlar. Seyirciler Triple H ve Roman Reigns'in sırtlarına dokunuyorlar. İkiliye ulaşmaya çalışıyorlar. Görevliler araya giriyor ve seyircilere engel oluyor. Fakat Triple H ve Roman Reigns ikilisine engel olabilecek tek bir kişi bile şu an GWA sınırları içerisinde yok! İkili kalkıyorlar ve birbirlerini yumruklamaya devam ediyorlar. Triple H aniden Headbutt yapıştırıyor! Roman Reigns bariyerlerden fırlıyor ringin kenarına doğru düşüyor. Triple H peşinden atlıyor. Aniden ringin kenarına spiker masasına doğru gidiyor.

71dd1bc1-does-triple-h-still-have-a-performers-contract-with-the-wwe_350x200.jpg

Triple H eline bir balyoz geçiriyor. Elinde balyozu seyircilere doğru bakarak havaya kaldırıyor ve taunt atıyor. Arenanın atmosferi iki katına yükseliyor. Seyirciler Triple H için chantler atıyorlar. Triple H balyozla şimdi Roman Reigns'e yaklaşıyor. Roman Reigns doğruluyor derken Triple H onun suratına balyoz darbesini geçiriyor! Triple H, Roman'ın üzerine çıkıyor ve kafasına defalarca balyozla vurmaya başlıyor. Şimdi balyozu bir kenara atıyor ve yumruk darbeleri vuruyor. Triple H ayağa kalkıyor ve Roman Reigns'i spiker masasının önüne doğru getiriyor. Seri yumruk darbeleri vurmaya başlıyor. Roman Reigns çöküyor kenara.

89067719_ap_romantriple_350x200.jpg

Masanın üzerini yıkıyor ve temizledikten sonra Roman'ı masada ayağa kaldırıyor. Şimdi ise bacaklarının arasına kafasını alıyor ve Pedigree pozisyonuna sokuyor. Seyirciler ayakta ve bu ana odaklanıyorlar. Triple H'den şimdi Pedigree geliyor! Spiker masası dağılıyor. Roman Reigns ölü gibi hareketsiz bir şekilde yerde kalırken Triple H sırıtarak kalkıyor ve ringe giriyor. Ringe girer girmez kenarda ayağa kalkmaya çalışan Roderick Strong'u fark ediyor ve suratına bir diz darbesi geçirip yere yıkıyor. Triple H kafasını çeviriyor. Herkes yerde yatıyor. Azeez köşeye yaslanmış durumda yerde. Gargano ise adeta kamufle olmaya çalışıyor gibi apronda iplere sarılmış durumda. Diğer isimler ise ayrı taraflarda yerde yatarken geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

Titantron açılıyor...

images_1_350x200.jpg

Bilir misiniz her şey değişir. Mesela ev sürekli değişir. Yeni yaşam, yeni nefes, yeni sesler.

barn_516525730_1000_350x200.jpg

Arkadaşlar değişir. Değişmelidir. Yaşam değişir, yeniden şekillenir. Fakat değişmeyen bir şey vardır. Tek bir şey gerçekten vardır. Güreş. O her zaman olduğu yerde durur. Ziyaret zamanı. Öyleyse bir kez daha biralarınızı havaya kaldırın. Benimle birlikte.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=JZhjhSv3CnM&ab_channel=VincentPedulla-Topic[/ame]
Hunter-Horse-Helmsley-1280x720_350x200_1.jpg

#14 Adam ''Hangman'' Page

Buğra Gür: Ne? Ne?

Tazz: Gördüklerim gerçek mi? O burada! O burada!

Hangman Page girişte görünüyor. Atıyla birlikte ilerlerken birden atından iniyor ve giriş kısmına geçiyor. Elini havaya kaldırıyor ve taunt atıyor. Şimdi ringe doğru koşuyor. Aprona zıpladığı an Triple H ona doğru hamle yapmak istiyor derken Hangman Page bir dirsek darbesi yapıştırıyor. Triple H geri geri gidiyor. Hangman Page şimdi iplerden atlıyor ve Buckshot Lariat! Başarılı! Seyircilerin reaksiyonu tekrar artıyor. Hangman Page, Triple H'in ayağa kalkmasını bekliyor. Triple H yavaş yavaş ayaklanıyor derken Hangman Page aniden onu kavrıyor ve Rite of Passage! Hangman Page kalkıyor ve aynı anda Triple H'i kafasından tutup kaldırıyor. Şimdi ise iplerin üzerinden ringin dışına gönderiyor! Triple H düşüyor!

Elenen: Triple H Eleyen: Hangman Page

COWBOY SHIT! COWBOY SHIT! COWBOY SHIT! COWBOY SHIT! COWBOY SHIT! COWBOY SHIT!

Hangman Page ayağa kalkıyor ve etrafına bakıyor. Azeez'in köşeden üzerine gelmeye çalıştığını görüyor. Aniden yumruklar sallamaya başlıyor. Şimdi geriye doğru itiyor. Azeez iplerden sekiyor. Dönüşünde ise Hangman Page Dropkick patlatıyor. Azeez yerde kıvranırken Hangman Page doğruluyor derken Drew McIntyre köşede! Aniden köşeden atlıyor Hangman Page'in üzerine ve Diving Clothesline! Page yerde. Drew McIntyre kenardaki Johnny Gargano'nun üzerine gidiyor. Onu iplerden çekip kaldırıyor ve dışarı atmaya çalışıyor. Johnny Gargano birden orta iplere sarılıyor. Drew McIntyre onunla uğraşırken geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=z13A6060iGw&ab_channel=GlobalWrestlingAlliance[/ame]
dean-ambrose_350x200.jpg

#15 Dean Ambrose

Dean Ambrose koşarak ringe geliyor. Karşısına çıkan Azeez'in karnına tekmeler vurmaya başlıyor. Azeez doğruluyor. Birden Dean'ı üzerinden itiyor. Dean Ambrose iplerden sekip Azeez'e bir dirsek darbesi patlatıyor. Azeez aldığı darbeyle yıkılıyor köşeye doğru fakat bugün onu ringin dışına atmak adeta imkansız gibi. Aldığı tüm darbelere rağmen her seferinde kalkmayı başarabiliyor. Bu sırada Dean Ambrose'un arkasından Roderick Strong geliyor. Birden Ambrose'u kafasından tutuyor ve ringin dışına gönderiyor! Dean Ambrose düşüyor fakat iplere tutunuyor. Ayağa değecek gibi oluyor. Hakemler kontrol ediyorlar. Dean Ambrose aniden tekrar çekiyor kendini ringe. Bu sırada geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=ohSMP3s1uks&ab_channel=harshvardhan[/ame]
williamregal2_crop_north_350x200.jpg

#16 William Regal

William Regal hızlı adımlarla ringe geliyor. Dean Ambrose'u ayağından tutup dışarı çekmek istiyor fakat Dean Ambrose aniden kendini ringe atıyor. William Regal giriyor peşinden. İlk olarak Roderick Strong ile yumruklaşıyor. Bu sırada koşarak Rey Mysterio hamle yapıyor. Hurricanrana ile William Regal'ı kenardaki Nakamura'nın üzerine doğru atıyor. Nakamura ve Regal birbirlerine çarpıp yerde kalıyorlar. Diğer tarafta Page'in ayaklandığını görüyoruz. Birden Rey Mysterio ile göz göze geliyorlar. Hangman Page tuhaf bir şekilde bakıyor ona. Rey Mysterio ise kafasını iki yana sallıyor. İkili tam yumruklaşmaya başlayacakları sırada Johnny Gargano geliyor ve Hangman Page'i köşeye alıp yumruklamaya başlıyor. Rey Mysterio dönüyor ve Roderick Strong'a hamle yapmak istiyor derken Drew McIntyre koşarak geliyor ve Rey Mysterio'ya Claymore patlatıyor! Şimdi ise Rey Mysterio'yu kaldırıp ringin dışına gönderiyor!

Elenen: Rey Mysterio Eleyen: Drew McIntyre

Drew McIntyre ringin dışındaki Rey Mysterio'ya bakarken arkasından Roderick Strong geliyor ve Drew McIntyre'ı ringin dışına gönderiyor! Drew düşüyor!

Elenen: Drew McIntyre Eleyen: Roderick Strong

Roderick Strong köşeye doğru çıkıyor ve taunt atıyor. Bu sırada geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

seth-rollins_350x200.jpg

#17 Seth Rollins

Seth Rollins koşarak hemen ringe dalıyor. Hemen Dean Ambrose'un yanına geçiyor. İkili birlikte William Regal'ın üzerine koşuyorlar. Regal, Nakamura'dan sıyrılıp ayağa kalkacakken birden ikilinin tekmeleri ile tekrar yere yığılıyor. Dean ve Seth ikilisi Regal'ı kaldırıp ringin dışına gönderiyorlar! Hayır! Regal tutunuyor iplere. Birden Azeez geliyor ve ikiliye aynı anda Clothesline yapıştırıyor. Azeez seyircilere dönüp bağırıyor derken Hangman Page'i bırakan Johnny Gargano birden ona Superkick patlatıyor! Azeez iplere doğru gidiyor. Roderick Strong koşuyor ve Azeez'e bir diz darbesi patlatıyor. Azeez iplerin üzerinden düşüyor fakat apronda kalıyor! Birden Nakamura kalkarak geliyor ve Apronda ayaklanmaya çalışan Azeez'e Kinshasa patlatıyor! Azeez ringin dışına düşüyor. Azeez eleniyor ve bir yandan geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

Elenen: Azeez Eleyen: Shinsuke Nakamura

83822-15636560988316-800_350x200.jpg

#18 Baron ''Şahram'' Corbin

Baron Corbin girişte görünüyor ve ağır ağır ringe doğru ilerliyor. Merdivenlerden çıkıp ringe girdiği esnada Roderick Strong ona hamle yapmaya çalışıyor. Corbin aniden Chop darbesi patlatıyor. Şimdi Gargano geliyor derken Corbin'den ona bir Headbutt darbesi. Corbin şimdi etrafına bakıyor ve Shinsuke Nakamura'yı fark ediyor. Ona doğru bakıp senin burada ne işin var dercesine bir bakış atıyor. Baron Corbin ve Nakamura aynı anda birbirlerine hamle yapıyorlar derken Corbin'den Deep Six geliyor! Şimdi Nakamura'ya Stomp darbeleri vurmaya başlıyor. Kenarda Hangman Page'in ayaklandığını görüyoruz. Fakat Seth Rollins ve Dean Ambrose ikilisi birden ona doğru hamle yapıyorlar. Köşede yumruklaşmalar varken geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=vRL1SPLGSTk[/ame]

Buğra Gür: Ananı avradını-

Tazz: Ananı avradını-

great-khali-returns_350x200.jpg

#19 Khali

Tazz'ın bile Gür ile aynı tepkiyi vermesini sağlayan isim Great Khali! GWA ringlerine geri dönüyor. Ağır ağır ringe doğru ilerliyor ve hemen aprona çıkıp iplerden geçip ringe giriyor. Khali önce Regal'ı yakalıyor ve kafasına bir Chop darbesi indiriyor. Ardından ise köşeye gidiyor. Seth Rollins'i boynundan tutup çeviriyor. Şimdi Chokeslam ile ringin ortasına gömüyor. Ardından Dean Ambrose'u tutup kaldırıyor. Havada tutuyor ve birden gerisine Seth Rollins'in üzerine bırakıyor. Khali seyircilere doğru dönüyor ve bağırarak taunt atıyor. Hangman Page köşeden kalkıyor ve kendisini Seth ile Dean'ın arasından kurtaran Khali'ye bakıyor. İkili arasındaki bakışmalar bir süre devam ederken geri sayım tekrar başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=J2UnOuFMU4U&ab_channel=WWEMusic[/ame]
sami_zayn_bio-a4d935562066d5193625109ebfca07df_350x200.jpg

#20 Sami Zayn

Sami Zayn koşarak ringe geliyor. Sami Zayn etrafına bakıyor. Birden Khali'nin boynuna doğru atlıyor ve eliyle Khali'nin suratını kapatıyor. Khali onu üzerinden atıyor kenara doğru. Zayn ona hamle yapmaktan vazgeçiyor ve Corbin'e dönüyor. Corbin'e seri dirsek darbeleri patlatıyor. Ardından ise köşeye gönderiyor. Zayn şimdi Nakamura'yı kaldırıyor ve Corbin'in üzerine doğru köşeye gönderiyor. Nakamura çarpıyor Corbin'e ve yerde kalıyorlar. Sami Zayn kafasını çeviriyor. Roderick Strong'un üzerine doğru geldiğini fark ediyor. Aniden onu diğer köşeye doğru itiyor. Şimdi koşuyor ve Helluva Kick! Sami Zayn kafasından tutuyor Roderick Strong'u ve ringin dışına gönderiyor! Roderick Strong iplere tutunmaya çalışıyor fakat son çabası yediği darbeden ötürü yeterli olmuyor. Sami Zayn, Roderick Strong'u eliyor!

Elenen: Roderick Strong Eleyen: Sami Zayn

Seth Rollins kalkmaya çalışıyor. Dean Ambrose'u kolundan tutup kenara çekiyor. Bu sırada Sami Zayn, Johnny Gargano'yu tekmelemeye başlıyor. Kameralar tekrar Page ve Khali ikilisine dönüyor. Page ona bir şeyler anlatmaya çalışıyor fakat en sonunda kafasını iki yana sallayıp Wrestle Kingdom logosunu gösteriyor. Ardından ise Khali'ye yumruklamaya başlıyor. Khali bir Headbutt ve arka arkaya Chop darbeleri ile karşılık veriyor. Şimdi ikinci Headbutt'ı yapıştırmak istiyor fakat Page izin vermiyor! Birden Khali'yi kavrıyor ve Saito Suplex! İnanılmaz bir güç! Page kalkıyor ve Khali'yi kafasından tutup kaldırıp iplerden atmak istiyor. Fakat o inanılmaz gücü bu sefer sadece Khali'yi iplere kadar getirmeye yetebiliyor. Khali iplere sarılıyor ve Page'in kendisini dışarı itmesini engelliyor. Geri Sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=vFqRYy1wUug&ab_channel=AllEliteWrestling-Topic[/ame]
unnamed-645x360_350x200.jpg

#21 Anna Jay

Anna Jay'in müziği çalıyor. Müzik çalar çalmaz Zayn kafasını girişe çeviriyor. Anna Jay şimdi ringe giriyor. Ringe girer girmez etrafına bakıyor. Kenardaki Corbin'e bir Chop darbesi patlatıyor. Ardından bir Chop darbesi Nakamura'ya yapıştırıyor. Şimdi asıl hedefi olan Johnny Gargano'yu gözüne kestiriyor. Zayn birkaç adım çekiliyor ve Gargano'yu Anna Jay'e bırakıyor. Anna Jay, Johnny Gargano'yu kaldırıp saçlarından çekiyor. Şimdi ise parmağını Gargano'nun gözüne sokuyor. Johnny Gargano, Anna Jay'in kolundan tutup çevirmeye çalışıyor derken Sami Zayn birden dirsek darbesi yapıştırıyor Johnny Gargano'nun suratına. Şimdi kaldırıyor Gargano'yu ve arkasından kavrıyor. O tutarken Anna Jay seri tokatlar atıyor. Geri sayım tam bu anın içindeyken bir kez daha başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=XZmHgO-8JoE&ab_channel=WWEMusic[/ame]
Candice-LeRae_350x200.jpg

#22 Candice LeRae

Candice LeRae hemen koşarak ringe dalıyor ve Anna Jay'in üzerine atlıyor. Anna Jay'in saçlarından çekiştirerek zemine kafasını vuruyor. Şimdi kaldırıyor ve DDT pozisyonuna alıyor. Başarılı bir DDT ile gömüyor Anna Jay'i yere. Sami Zayn hamle yapmak istiyor derken Candice LeRae eğiliyor. Johnny Gargano birden geliyor. Şimdi Candice ve Johnny Gargano çifti aynı anda Sami Zayn'ın suratına Superkick patlatıyor. Sami Zayn köşede yere yığılıyor. Candice LeRae şimdi Johnny Gargano ile birlikte Anna Jay'i kaldırıyor. İkili Anna Jay iplerden dışarıya atıyor. Anna Jay aprona tutunuyor derken aniden ikiliden Superkick! Anna Jay dışarı uçuyor üzerine bariyerlere çarpıyor ve yerde kalıyor.

Elenen: Anna Jay Eleyen: Johnny Gargano & Candice LeRae

Bu sırada Regal gelmeye çalışıyor. Candice LeRae zıplayarak bir dirsek darbesi patlatıyor. Regal geri geri gidiyor derken Johnny Gargano koşuyor ve Running Front Dropkick! Hemen yerden kaldırıyor ve Sleeper Hold bağlıyor. Johnny Gargano kilitle Regal'i iplere doğru getiriyor. Şimdi iplerin üzerinden geçiriyor. Aynı anda Candice LeRae koşuyor ve Regal'in karnına bir tekme yapıştırıyor. Johnny Gargano bırakıyor Regal'in kafasını ve Regal dışarı düşüyor! Geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

Elenen: William Regal Eleyen: Johnny Gargano & Candice LeRae

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=vlpLYBuTN04&ab_channel=StefanosStefanou[/ame]
tenor_350x200.jpg

#23 Kane

Müzik çalar çalmaz ışıklar kırmızıya dönüyor ve alevler yükseliyor. Johnny Gargano ve Candice LeRae ikilisi biraz korkmuş şekilde kafalarını girişe çeviriyorlar. Kane hızlı adımlarla ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Ringe girer girmez Johnny Gargano üzerine doğru atlıyor fakat Kane bir Uppercut darbesi yapıştırıyor. Şimdi Candice LeRae, Kane'e Chop darbesi yapıştırıyor. Fakat Kane yerinden bile kıpırdamıyor. Aniden Candice LeRae'nin boğazına yapışıyor. Johnny Gargano gelip Kane'e yumruklar vurmaya çalışıyor derken Kane onun da boğazına yapışıyor ve kaldırıp Chokeslam ile gömüyor yere ikiliyi. Kenardan aniden Nakamura koşarak geliyor derken Kane'den Big Boot! Kane kafasını çeviriyor ve Khali'yi elemeye çalışan Page'i görüyor. Ardından kafasını başka bir tarafa çeviriyor. Sami Zayn'ı köşede ayaklanmaya çalışırken görüyor. Aniden koşuyor üzerine derken Zayn çekiliyor. Kane köşeye çarpıyor. Birden köşeden kalkıyor ve Zayn'in üzerine koşup zıplayarak Clothesline patlatıyor. Kane hızlıca kalkıyor. Hemen ardından Sami Zayn'ı kaldırıyor ve Front Powerslam! Şimdi Chokeslam için tek elini havaya kaldırıyor. Bu sırada arkadan Baron Corbin geliyor ve Kane'in testislerine bir tekme yapıştırıyor. Kane dizlerinin üzerine yere düşüyor. Corbin koşuyor ve Kane'in ensesine bir diz darbesi patlatıyor. Şimdi gülerek seyircilere bakıyor. Eliyle Wrestle Kingdom logosunu işaret ederken geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=kSJTUDJL31Q&ab_channel=GlobalWrestlingAlliance[/ame]

20121022_raw_ryback_pkg_350x200.jpg

#24 ''Baba'' Ryback

Titantron açılıyor. Ryback kilitli olduğu odanın kapısını kafa atarak kırıyor. Attığı kafanın etkisiyle başı bir miktar kanıyor. Ryback kafasını çekiyor ve şimdi kapıyı tekmeleyerek paramparça ediyor. Kırık kapı parçalarının arasından geçip arka alanda, ''Ben intikamımı yarım bırakmam lan.'' diye bağıra bağıra yürümeye başlıyor. Şimdi ise tekrar ringe dönüyoruz. Ryback girişte görünüyor! Baron Corbin gelen duyar duymaz şaşkınlıkla bakmaya başlıyor. Ryback şimdi koşarak ringe dalıyor ve Baron Corbin'i köşeye alıp yumruklamaya başlıyor. Corbin'i birden kafasından tutuyor. Diğer köşeye doğru sürükleyip sertçe kafasını çarptırıyor. Birden omuzluyor ve Shell Shocked! Başarılı! Ryback, Baron Corbin'i tutuyor kafasından ve ringin dışına gönderiyor! Baron Corbin düşüyor.

Elenen: Baron Corbin Eleyen: Ryback

Ryback sinirli bir surat ifadesiyle iplere doğru tutunuyor. Aniden üzerine Seth Rollins ve Dean Ambrose ikilisi koşuyor fakat Ryback onları Clothesline ile yere yıkıyor. Ryback köşeye doğru koşuyor ve Hangman Page'e bir Headbutt patlatıyor. Kafasını çeviriyor ve kalkmaya çalışan Nakamura'yı fark ediyor. Ryback onu kafasından tutuyor ve ringin dışına gönderiyor. Fakat Nakamura aprona düşüyor ve iplere tutunuyor. Ryback kafasını çeviriyor. Birden karşısına Great Khali çıkıyor. İkili birbirlerine yaklaşarak face to face yapıyorlar. Ryback onun üzerine iyice yaklaşıyor. ''Aslan parçası!'' diye bağırdıktan sonra yumruğunu sıkıyor. Fakat Khali birden Ryback'in kafasına Chop darbesi patlatıyor. Ryback yere yığılıyor. Khali onu kaldırıyor ve Brain Chop patlatıyor. Tekrar kaldırıyor ve Punjabi Plunge! Khali ayakta etrafına bakarken geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

Seyirciler hep birlikte kafalarını girişe çeviriyorlar...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=E_8ReSlHkMY&ab_channel=DGAesthetics[/ame]
20110130_booker--7510a62fc3dadb49d143babb78bd590d_350x200.jpg

#25 Booker T

Booker T girişte görünüyor. Booker T GWA ringlerinde! Seyircilerden olağanüstü bir reaksiyon alıyor. Booker T şimdi hızla ringe doğru koşuyor. Ringe girer girmez onu Khali karşılıyor. İkili birbirine bakıyorlar. Khali elini kaldırıyor ve Booker T'ye Brain Chop yapıştırmak istiyor. Fakat Booker T onu seri bir şekilde yumruklamaya başlıyor. Şimdi Khali'yi köşeye kadar getiriyor. Köşede dirsek ve diz darbeleri vurmaya başlıyor. Arkadan Sami Zayn koşarak Booker T'nin üzerine gelmek istiyor fakat Booker T onun tam suratına Superkick patlatıyor. Şimdi Dean Ambrose koşuyor derken Booker T'den Harlem Sidekick. Booker T seyircilere dönerek taunt atıyor. Şimdi köşedeki Khali'nin üzerine doğru koşuyor. Fakat Khali aniden iki eliyle onu itiyor. Booker T geriye bir takla atıyor. Khali üzerine doğru gitmek istiyor derken birden Hangman Page koşuyor ve Khali'ye Clothesline geçirerek ringin dışına gönderiyor. Başarıyor! Khali iplerin üzerinden dışarı düşüyor.

Elenen: Khali Eleyen: Hangman Page

Hangman Page'in arkasından aniden Johnny Gargano ve Candice LeRae ikilisi aynı anda geliyorlar ve onu tutup ringin dışına gönderiyorlar! Fakat olmuyor! Page apronda kalıyor ve iplere tutunuyor. Johnny Gargano koşuyor Page'in üzerine doğru. Page birden çekiliyor ve Gargano'yu kafasından tutup aprona çekiyor. Johnny Gargano ve Hangman Page ikilisi apronda birbirlerini yumruklamaya başlıyorlar. Bu sırada Candice LeRae, Page'i itmeye çalışıyor. Candice LeRae'yi ise Nakamura gelip kendisine çeviriyor ve Chop darbeleri yapıştırarak köşeye alıyor. Nakamura yatırıyor Candice LeRae'yi köşeye ve ayağıyla bastırıyor. Page ve Gargano ikilisi apronda birbirlerini yumruklamaya devam ederken geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=yAe-a9QhMVw&ab_channel=KING_TRON[/ame]
pjimage-2019-09-20T073038.519-1280x720_350x200.jpg

#26 Timothy Thatcher

Bu Timothy Thatcher'ın müziği! Timothy Thatcher geri dönüyor! Girişte duruyor bir süre ve seyircilere bakıyor. Şimdi taunt attıktan sonra hızlı adımlarla ringe doğru koşuyor. Ringe girer girmez karşısına Kane çıkıyor. Timothy Thatcher ona bakarak sayko bir gülüş atıyor. Ardından ise bir Headbutt patlatıyor. Kane yediği darbenin etkisiyle sarsılıyor fakat yıkılmıyor. Kane'in yıkılmadığını görünce Timothy Thatcher iyice keyifleniyor ve bir Headbutt daha patlatıyor. Kane bu sefer dizlerinin üzerine düşüyor. Fakat aniden kalkıp bir Uppercut patlatıyor. Timothy Thatcher darbenin etkisiyle iplerden sekiyor. Birden koşuyor Kane'in üzerine ve European Uppercut! Şimdi ise kavrıyor ve Belly to Belly Suplex! Timothy Thatcher kalkıyor ayağa ve seyircilere doğru taunt atıyor. Geri sayım tekrar başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=3F-cgB0RXQ0&ab_channel=WWEMusic[/ame]
EiE_AfoWkAMZF8b_350x200.jpg

#27 Tommaso Ciampa

No One Will Survive!

Tommaso Ciampa koşarak giriyor ringe. Ringe girer girmez karşısına Timothy Thatcher çıkıyor. İkili birbirlerine tuhaf bir şekilde bir süre bakıyorlar. Şimdi Timothy Thatcher, Tommaso Ciampa'nın üzerine doğru yürüyor. Tommaso Ciampa aniden ellerini iki yana açıyor ve Timothy Thatcher'ı durdurup kenarda apronda Page ile birlikte yatan Johnny Gargano'yu gösteriyor. Ardından ise Candice LeRae'yi gösterip bir şeyler söylüyor. Timothy Thatcher kafasını sallamaya başlıyor. Tommaso Ciampa gülüyor ve aynı şekilde kafasını sallıyor. Tommaso Ciampa şimdi Johnny Gargano'nun üzerine yürümek istiyor fakat Timothy Thatcher birden Tommaso Ciampa'yı çeviriyor ve kafasından tutup ringin dışına atıyor. Tommaso Ciampa iplere tutunarak apronda kalıyor. Birden kendini atıyor ringe. Timothy Thatcher Chop darbeleri patlatmaya başlıyor. Tommaso Ciampa çeviriyor ve Back Suplex deniyor. Thatcher reverseliyor. Ciampa'yı arkasından kavrıyor derken Ciampa sıyrılıyor şimdi ve o Thatcher'ı arkasından kavrıyor. Aniden German Suplex ile gömüyor yere. Tommaso Ciampa şimdi apronda ayaklanan Johnny Gargano'nun üzerine doğru koşuyor ve dirsek darbesini patlatıp Gargano'yu dışarıya atıyor!

FAKAT GARGANO ANİDEN ÇEKİLİYOR VE DARBE HANGMAN PAGE'E GELİYOR! HANGMAN PAGE RİNGİN DIŞINA DÜŞÜYOR!

Elenen: Hangman Page Eleyen: Tommaso Ciampa

F*CK YOU CIAMPA! F*CK YOU CIAMPA! F*CK YOU CIAMPA! F*CK YOU CIAMPA!

Tammaso Ciampa şimdi hedefine Johnny Gargano'yu alıyor tekrar. Omuzlarından tutup onu ringin dışına atmaya çalışıyor. Johnny Gargano dayanmaya çalışıyor. Diğer tarafta Nakamura'yı görüyoruz ayakta ve Ryback ile yüz yüze geliyor aniden. Ryback onu yumruklamaya başlıyor. Zayn ve Candice LeRae farklı köşelerde yerdeyken Seth Rollins ve Dean Ambrose ikilisi ayaklanmış durumdalar. Hedeflerine Kane'i alıyorlar. Kane'i tutup ringin dışına atmaya çalışıyorlar. Booker T ise onlara yardıma geliyor. Üç isim Kane'i elemeye çalışırken geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

GİRİŞ KISMINDA IŞIKLAR SÖNÜYOR!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=exi2QBstXgk&ab_channel=DPProductions[/ame]
45136f5c07ecdaeeac299660d2cbfe8d_350x200.jpg

#28 Finn Balor

Tüm arena ayaklanıyor ve çığlıklar eşliğinde gözlerini girişe çeviriyorlar. Kısa bir sürenin ardından Finn Balor girişte görünüyor. Finn Balor dönüyor! O da bu gece dönen isimler arasında. Finn Balor girişte birkaç adım attıkten sonra duruyor ve taunt atıyor. Şimdi dönüyor ve yavaş adımlarla ringe doğru ilerliyor. Finn Balor ringe girer girmez karşısına ilk olarak Sami Zayn çıkıyor. İkili bakışıyorlar birbirlerine. Sami Zayn aniden koşuyor ve bir Clothesline patlatmak istiyor. Finn Balor eğiliyor. Sami Zayn köşeye doğru sıçrıyor. Dönüyor ve atlamak istiyor derken Finn Balor hızla hamle yapıyor ve Soccer Kick patlatıyor! Sami Zayn aprona düşüyor. Aprondan ise tam ringin dışına düşeceği sırada tek eliyle tutunuyor iplere. Finn Balor bu sırada arkasına dönüyor.

DUrE5R7VoAAzj5p_350x200.jpg

Shinsuke Nakamura geliyor. Finn Balor ile face to face yapıyorlar. Şimdi kafa kafaya geliyorlar ve birbirlerine bir şeyler söylüyorlar. Finn Balor iki elini yana açıp gülümseyerek çekiliyor birden. Geri geri adım atıyor. Shinsuke Nakamura birden hamle yapıyor ve seri dirsek darbeleri vurmaya başlıyor. Darbelerin etkisiyle Finn Balor geri geri gidiyor. Shinsuke Nakamura şimdi Finn Balor'u tutuyor ve iplere gönderiyor. Shinsuke Nakamura aynı anda koşuyor. Bu sırada Finn Balor'dan Slingblade geliyor! Shinsuke Nakamura kalkmaya çalışıyor. Finn Balor'dan şimdi Shotgun Dropkick! Nakamura köşeye çarpıp yerde kalıyor. Finn Balor köşeye çıkıyor hemen. Köşede ayaklanıyor ve Coup De Grace! Başarılı! Finn Balor şimdi yerden Shinsuke Nakamura'yı kaldırıyor ve dışarı atıyor!

Elenen: Shinsuke Nakamura Eleyen: Finn Balor

Diğer tarafta Kane'i elemeye çalışan üçlü bunu başaramıyorlar. Kane önce Seth Rollins'e Headbutt patlatıyor. Ardından Dean Ambrose'u dirsek darbesiyle yıkıyor ve Booker T'yi aprona doğru alıyor. Booker T ve Kane ikilisi apronda birbirlerini yumruklamaya başlıyorlar. İkili sert yumruklaşmaları devam ederken Ryback'in Finn Balor'a doğru hamle yapmak istediğini görüyoruz. Finn Balor aniden eğilerek sıyrılıyor Ryback'in darbesinden. Birden Ryback'i tutuyor ve iplerin üzerinden atıyor. Ryback apronda kalıyor ve iplere tutunuyor. Finn Balor koşuyor ve bir dirsek darbesi patlatıyor. Ryback düşecek gibi oluyor fakat iplere tutunuyor. Finn Balor birden onunla birlikte aprona geçiyor ve yumruklaşmalar başlıyor. Ringin sağ tarafındaki apronda Finn Balor ve Ryback yumruklaşırken sol tarafında Booker T ve Kane yumruklaşıyor. Ön kısımda ise Tommaso Ciampa'nın hala Johnny Gargano'yu elemeye çalıştığını görüyoruz. Dean Ambrose ve Seth Rollins ikilisi yerde yatıp soluklanıp diğer güreşçileri süzüyorlar. Sami Zayn kendini çaktırmadan bir başka köşeye sürükleniyor ve orada yatıyor. Timothy Thatcher ise ringin ortasında yerde. Bu sırada sona yavaş yavaş yaklaşıyoruz! 29. isim için geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

Buğra Gür: Benim adamım geliyor! Onun adı...

Tazz: Lütfen sus Gür. Zaten elde kaç seçenek kaldı?

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=NxQgZkWZtBE[/ame]
qPMz2q.png

#29 John Cena

John Cena girişte görünüyor. Şapkasını hemen seyircilere doğru fırlatıyor. Ardından ise tişörtünü çıkartıyor ve ringe doğru koşuyor. Ringe girer girmez ayağa kalkan Timothy Thatcher'ı yumruklamaya başlıyor. Timothy Thatcher aniden Headbutt sallıyor fakat John Cena çekiliyor. Snapmare ile yere yatırıyor Timothy Thatcher'ı ardından ise seri yumruklar vurmaya başlıyor yerde. Ringin ortasında John Cena, Timothy Thatcher'ı yumruklarken Tommaso Ciampa, Johnny Gargano'nun karnına bir tekme yapıştırıyor. Gargano düşecek gibi oluyor fakat birden kendi çelik merdivenlere doğru atıyor. Tommaso Ciampa iyice öfkeleniyor. İplerden geçip çelik aprona geliyor. Johnny Gargano'yu dışarı atmak için çabalıyor. Birden Candice LeRae'yi geliyor kenardan. Johnny Gargano'nun elinden tutarak onu çekiyor ringe doğru. Tommaso Ciampa'nın dikkati dağılıyor. Candice LeRae birden onu Superkick patlatıyor! Tommaso Ciampa düşüyor fakat apronda yere. Hala elenmiş değil.

Booker T ve Kane ikilisi kenarda yumruklaşıyorlar. İkili apronda değiller. Köşedeler ve yumruklar devam ediyor. Booker T alıyor köşeye Kane'i ve çıkartıyor. Kane köşede otururken Booker T üzerine çıkıyor ve yumruklar vurmaya başlıyor. Kane onu itmeye çalışıyor fakat Booker T düşmüyor. İkili devam ediyorlar. Diğer tarafta apronda Ryback ve Finn Balor ikilisi dirsek darbeleri vuruyorlar birbirlerine. Ryback aniden Finn Balor'u itiyor. Finn Balor ringin demir kısmına sırtını çarpıyor ve düşecek gibi oluyor ama iki eliyle iplere tutunuyor. Ryback onun üzerine doğru koşuyor. Finn Balor aniden eğilince Ryback kafasını çarpıyor demir kısma. Düşecek gibi oluyor fakat düşmeden Finn Balor onu yakalıyor ve 1916 pozisyonuna alıyor. Seyirciler Balor için chantler atarken Finn Balor kaldırıyor Ryback'i ve 1916! Ryback ringin dışına düşüyor. Hareketsiz bir şekilde yatarken Finn Balor kendini ringin içine atıyor.

Elenen: Ryback Eleyen: Finn Balor

Finn Balor etrafına bakarken birden Seth Rollins ve Dean Ambrose ikilisi onu köşeye alıyorlar. Dean Ambrose tekmeler vururken Seth Rollins dirsek darbeleri vuruyor. Dean Ambrose geriliyor. Seth Rollins, Finn Balor'u kolundan tutuyor ve Dean Ambrose'un üzerine doğru fırlatıyor. Dean Ambrose aynı anda koşarak bir Clothesline patlatıyor. Balor takla atarak yerde kalıyor. Seth ve Dean ikilisi Finn Balor'a Stomp darbeleri vuruyorlar. John Cena ise Timothy Thatcher'a Stomp darbeleri vuruyor. Bu sırada seyirciler ayaklanıyorlar. Royal Rumble maçına girecek son isim için, 30 sıra için geri sayım başlıyor: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...0!

SON İSMİN GİRİŞİ İÇİN HERKES AYAKTA!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=1C-mdFXKyBU&t&ab_channel=Saint[/ame]
WM28_Photo_331-1_350x200.jpg

#30 The Rock

Buğra Gür: Gözlerime inanamıyorum. Bu gerçek mi? Bu mümkün olabilir mi?

Tazz: Tüm gerçekliğiyle karşında! O burada! Bayanlar ve baylar, The Rock burada!

Seyircilerin çığlıkları iki katına çıkıyor. The Rock girişte görünüyor. The Rock GWA ringlerine geri dönüyor. Girişte kısa bir süre duruyor ve derin bir nefes alıyor. Seyirciler Rock adına chantler atarken The Rock şimdi birkaç adım atarak ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Ringe girmeden önce duruyor. Önce sağına ardından ise soluna bakara seyircileri süzüyor. Muhteşem bir reaksiyon var. Royal Rumble maçının son katılımcısı The Rock! Şimdi çelik merdivenlerden çıkıyor ve ringe giriyor.

WM28_Photo_332-1_350x200.jpg

Seth Rollins ve Dean Ambrose ikilisi Finn Balor'u bırakıp The Rock'a bakıyorlar. Fakat The Rock onlara bakmadan gözlerini ringin ortasındaki isme çeviriyor. O İsim John Cena! İkili face to face yapmaya başlıyorlar. John Cena sırıtarak bakıyor The Rock'a. The Rock ise daha ciddi bir surat ifadesiyle bakıyor ve parmağıyla Wrestle Kingdom logosunu gösteriyor şimd. John Cena kafasını iki yana sallıyor. Seyircilere dönerek taunt atıyor. Seyircilerin bir kısmı bu tauntun ardından John Cena chantleri atmaya başlıyorlar. İkili şimdi Lock Up'a giriyorlar ringin ortasında ve birbirlerine üstünlük kurmaya çalışıyorlar. The Rock aniden Headlock'a alıyor ve o pozisyonda bir süre tutuyor John Cena'yı. Cena birden Rock'ın arkasına geçiyor. Rock tekrar çeviriyor. Cena'yı kolundan tutup iplere doğru gönderiyor. Cena iplerden sekiyor ve Shoulder Block yapıştırıyor Rock'a. Rock hızlıca kalkıyor. Cena yumruklar vurmaya başlıyor derken Rock'dan Snap DDT geliyor! Rock hızlıca kalkıyor ve şimdi John Cena'ya Sharpshooter bağlıyor!

THIS IS AWESOME! THIS IS AWESOME! THIS IS AWESOME! THIS IS AWESOME! THIS IS AWESOME! THIS IS AWESOME!

Kamera diğer tarafa dönüyor. Tommaso Ciampa aprondayken Johnny Gargano ve Candice LeRae ikilisi onu elemeye çalışıyorlar. Ciampa sert bir Chop darbesiyle Candice LeRae'yi düşürüyor yere. Bu darbenin ardından Johnny Gargano öfkeleniyor ve daha sert yumruklar vurmaya başlıyor. Tommaso Ciampa yumruklardan birisini reverseliyor. Johnny Gargano'yu üst iplerden aprona doğru çekiyor. Kamera sadece ikisini çekiyor ve ikili nefes nefese kalana kadar, tüm güçleri bitene kadar birbirlerini yumruklamaya başlıyorlar. Apronda diz çöküyorlar. Johnny Gargano birden kalkıyor ve Tommaso Ciampa'ya Superkick patlatıyor! Tommaso Ciampa düşecek gibi oluyor fakat tek eliyle iplere tutunuyor. Şimdi Tommaso Ciampa aniden hamle yapıyor Johnny Gargano'ya doğru ve bir diz darbesi patlatıyor! Bu sefer Johnny Gargano düşecek gibi oluyor. Fakat aniden iplere tutunuyor. Ne Ciampa ne de Gargano ikinci hamleyi vurabilecek gücü bulamıyorlar kendilerinde. BU SIRADA BİRDEN SAMI ZAYN KOŞARAK GELİYOR VE İKİLİYE AYNI ANDA CLOTHESLINE PATLATARAK RİNGİN DIŞINA GÖNDERİYOR!

Elenen: Tommaso Ciampa Eleyen: Sami Zayn
Elenen: Johnny Gargano Eleyen: Sami Zayn

Candice LeRae, Johnny Gargano'nun elendiğini görünce iki eliyle başını tutuyor. Sami Zayn kahkaha atarken Candice LeRae aniden ona doğru hamle yapıyor ve dirsek darbeleri vurarak köşeye doğru getiriyor. Köşede yumruklar vurmaya başlıyor. Bu yumruklar şimdi yerine tekme darbelerine bırakıyor. Candice LeRae çıldırmış gibi tekmeliyor Sami Zayn'ı. Sami Zayn karnına aldığı darbelerden ötürü öksürmeye başlıyor. Diğer tarafta John Cena ve The Rock ikilisi bu sefer iplerin önünde hala The Rock'ın üstünlüğü varken John Cena birden onu kaldırıyor ve gerisine doğru iplerin üzerinden atıyor! The Rock apronda kalıyor. John Cena onu elemeye çalışıyor. Booker T ve Kane ikilisi ise köşedeler. Kane birden Booker T'yi itiyor üzerinden. Köşede doğruluyor ve Diving Clothesline ile atlıyor! Booker T yerde kalıyor. Kane doğruluyor ve etrafına bakıyor. Timothy Thatcher hızla Kane'e koşuyor ve bir Headbutt patlatıyor! Başarılı! Kane darbeyi yiyip iplere yaslanıyor. Ağzını tutuyor ve dişleri eline düşüyor. Thatcher, Kane'in üç dişini kırıyor. Kane birden dişlerine bakıyor ve gözlerini kapatıyor. Öfkeden adeta çıldırmış gibi Timothy Thatcher'a hamle yapıyor ve Chokeslam pozisyonuna alıyor. Şimdi ise Chokeslam ile aprona bırakıyor! Thatcher aprondan ringin dışına yuvarlanıyor.

Elenen: Timothy Thatcher Eleyen: Kane

Kane, Thatcher'ı elemeye başarıyor. Thatcher ringin dışında hareketsiz yerde kalıyor ve hakemler durumuna bakıyor. Kane öfkeyle arkasına dönüyor ve gözleri Booker T'yi arıyor. Tam bu sırada Booker T'den bir Superkick! Kane üst iplerden dışarı fırlıyor! Fakat apronda kalmayı başarıyor. İplere tutunuyor. Booker T birden koşuyor ve bir Superkick daha! Kane ringin dışına düşüyor! KANE ELENİYOR! BOOKER T ONA BAKARAK TAUNT ATIYOR!

Elenen: Kane Eleyen: Booker T

Seth Rollins ve Dean Ambrose ikilisi geliyor ve Booker T'yi yumruklamaya başlıyorlar. Bu sırada aniden Finn Balor geliyor ve Seth Rollins'i çeviriyor kendisine doğru. Dean Ambrose ve Booker T yumruklaşırken Seth Rollins ile Finn Balor birbirlerine dalıyorlar. Mücadele devam ederken bir diğer tarafta Candice LeRae'yi köşeye çıkartıyor Sami Zayn'ı ve Superplex pozisyonuna alıyor. Şimdi ise kavrıyor ve ringin ortasına Superplex ile gömüyor. Seyirciler bu hareketin ardından çoşuyorlar. Bu sırada John Cena, The Rock'ı omuzlayıp Attitude Adjustment pozisyonuna alıyor. Fakat The Rock onun omzundan birden iniyor. John Cena yine bırakmıyor. Birden iplerden zıplıyor ve Springboard Stunner! The Rock yediği darbeyle geriye doğru takla atarak yerde kalıyor. John Cena tam ona hamle yapacağı sırada...

wwe-roman-reigns-Power-Spear-Roman-reigns-Wwe-roman-_350x200.jpg

ROMAN REIGNS! Ringe dalıyor ve ardından John Cena'yı Spear ile indiriyor. Roman Reigns kaldırıyor birden John Cena'yı ve ringin dışına gönderiyor! John Cena düşüyor! John Cena eleniyor. Roman Reigns sıkıca iplere tutunarak dışarıdaki Cena'ya bakıyor.

Elenen: John Cena Eleyen: Roman Reigns

Roman Reigns kafasını çeviriyor. Şimdi Finn Balor ile uğraşan Seth Rollins'i görüyor. Finn Balor ve Seth Rollins ikilisi aprona düşüyorlar. Roman Reigns birden Finn Balor'a doğru koşuyor ve Superman Punch! DARBE BAŞARILI!

Fakat o da ne? Finn Balor apronda yatıyor geriye doğru! DARBE SETH ROLLINS'E GELİYOR! SUPERMAN PUNCH! Superman Punch'ı yiyen Seth Rollins düşüyor ringin dışına ve eleniyor!

Elenen: Seth Rollins Eleyen: Roman Reigns

BOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Dean Ambrose, Booker T'ye bir DDT yapıştırıyor. Bu sırada ringin dışına düşen Seth Rollins'i fark ediyor. Dean Ambrose şaşkın şaşkın bakarken kafasını Roman Reigns'e çeviriyor. ''Sen ne yaptın?'' tarzı işaretler yaparak birden Roman Reigns'in üzerine yürüyor. Roman Reigns başta tepki vermiyor ve kafasını iki yana sallıyor. Şimdi ise durumu anlatmaya çalışıyor. Dean Ambrose iki elini belinde tutarak Roman Reigns'e bakıyor. Ardından ise durumu anlayıp fazla tepki vermeden kafasını çeviriyor. Bu sırada The Rock! The Rock aniden koşarak gelip Dean Ambrose'u ringin dışına gönderiyor! Dean Ambrose eleniyor!

Elenen: Dean Ambrose Eleyen: The Rock

ROCK! ROCK! ROCK! ROCK! ROCK! ROCK! ROCK! ROCK! ROCK!

The Rock gülümseyerek ringin dışındaki Seth Rollins'e bakarken Roman Reigns birden onu kendisine çeviriyor. The Rock ve Roman Reigns ikili face to face yapmaya başlıyorlar. Roman Reigns kısık sesle bir şeyler söylüyor. The Rock ise ona Wrestle Kingdom logosunu göstererek karşılık veriyor. Roman Reigns kafasını iki yana sallıyor. The Rock geri adım atıyor. Aynı geri adımı Roman Reigns atıyor. The Rock, Booker T'yi yumruklamaya başlıyor. Roman Reigns ise Finn Balor'a dönüyor. Finn Balor'u köşeye yaslıyor ve dirsek darbeleri vuruyor. Booker T birden Rock'a Headbutt yapıştırıyor. İkili ringin ortasına geliyorlar. Booker T'den şimdi bir Suplex geliyor. Hemen ardından Leg Drop. The Rock'ı kaldırıyor ve Headlock pozisyonunda tutup iplere yaslıyor. Bu sırada Candice LeRae toparlanıyor. Sami Zayn hala yerde yatarken Candice LeRae onu kaldırıyor ve saçlarından çekerek Sami Zayn'ı iplerin önüne getiriyor. Şimdi ayağıyla bastırarak Sami Zayn'ı dışarı atmaya çalışıyor. Sami Zayn iplere sıkıca tutunuyor ve maçı tutunmaya çalışıyor. Candice LeRae seri Chop darbeleri vuruyor. Şimdi bu Chop darbeleri yerini dirsek darbelerine bırakıyor. Candice LeRae darbeleri bağırarak vuruyor. Sami Zayn düşecek gibi oluyor fakat düşmüyor. Candice Lerae darbelere devam ediyor. Bu sırada diğer tarafta The Rock, Booker T'yi iplere gönderiyor. İplerden sektiği sırada birden kavrıyor ve Rock Bottom pozisyonuna alıyor. Şimdi ise Rock Bottom geliyor!

Booker-T-The-Rock_350x200.jpg

Rock Bottom başarılı! The Rock şimdi Booker T'yi kaldırıyor ve ringin dışına gönderiyor! Booker T aldığı darbeye rağmen iplere tutunmaya çalışıyor fakat The Rock dirsek darbesini patlatıp işini şansa bırakmıyor. Booker T ringin dışına düşüyor. The Rock, Booker T'yi eliyor! The Rock köşeye yaslanıp etrafına bakarken hakemler Booker T'nin durumunu kontrol ediyor.

Elenen: Booker T Eleyen: The Rock

Diğer tarafta Candice LeRae artık dirsek darbelerinden vazgeçiyor. Geri geri gidiyor ve bir Superkick patlatıyor. Sami Zayn darbeyi yiyor. Düşecek gibi oluyor fakat tek eliyle iplere sıkıca tutunup dengesini sağlıyor. Candice LeRae ayağını ringin zeminine birkaç defa vuruyor. Şimdi tekrar koşuyor ve bir Superkick daha patlatıyor! Hayır, hayır! Sami Zayn birden Candice LeRae'nin ayağından tutup aprona çekiyor. İkili apronda kalıyorlar. Birbirlerini yumruklamaya başlıyorlar derken Sami Zayn birden itiyor Candice LeRae'yi köşeye doğru. Candice sırtını köşeye çarpıyor ve sekiyor. Şimdi Sami Zayn onu kafasından kavrıyor ve Brainbuster! Tam aprona Brainbuster! Candice LeRae darbenin ardından ringin dışına yuvarlanıyor.

Elenen: Candice LeRae Eleyen: Sami Zayn

Sami Zayn kendini ringe atıyor ve kenarda soluklanmaya başlıyor. Bu sırada Roman Reigns ve Finn Balor'un mücadelesini izliyoruz. İkili ringin ortasına kadar geliyorlar şimdi. Finn Balor bir yumruk sallıyor. Roman eğiliyor. Snapmare ile yatırıyor yere ve şimdi bir tekme sallıyor. Finn Balor geriye yatarak sıyrılıyor tekmeden. Ayağa kalkıyor. Roman Reigns dönüp sıçrıyor ve Superman Punch deniyor. Finn Balor reverseliyor. Roman Reigns'in arkasına geçiyor ve 1916 pozisyonuna alıyor. Bu sefer Roman Reigns reverseliyor ve Samoan Drop için omuzluyor. Finn Balor, Roman Reigns'in omzundan iniyor. Geri geri gidiyor. Roman Reigns dönüyor derken Finn Balor'dan Shotgun Dropkick! Finn Balor bir süre soluklanıyor. Şimdi ise ringin köşesine doğru tırmanıyor. Diğer tarafta The Rock doğrulup Sami Zayn'ın üzerine gidiyor. Sami Zayn'ı kaldırıp köşeye yaslıyor. Şimdi köşenin üzerine çıkartıp yatırıyor. Sami Zayn'ı köşeden ringin dışına atmaya çalışıyor. Seyirciler artık maçın son dörtlüsü için verebildikleri tüm reaksiyonu veriyorlar. The Rock arka arkaya dirsek darbeleri patlatıyor ve elemeye çalışıyor Sami Zayn'ı. Sami Zayn maça tutunmaya devam ediyor. Şimdi tam dengesi bozuluyor derken ringin dışına değil aprona düşüyor. Kamera diğer tarafı çekiyor. Finn Balor! Finn Balor ringin tepesinde ve Coup De Grace için hazırlanıyor! ŞİMDİ İSE COUP DE GRACE! BAŞARILI!

Hayır! Hayır! Finn Balor düşüyor ayaklarının üzerine fakat Roman Reigns'in üzerine değil! Roman çekiliyor ve ayağa kalkıyor. Finn Balor şimdi arkasını dönüyor. Roman Reigns'den Superman Punch geliyor! Roman Reigns kenara doğru geçiyor. Seyircilerle birlikte taunt atıyor. ''Uaaağghhh'' Roman Reigns aniden koşuyor ve Finn Balor'a Spear'ı yapıştırıyor! Roman Reigns hareketin ardından kalkıyor ayağa ve Finn Balor'u tutup ringin dışına gönderiyor!

Elenen: Finn Balor Eleyen: Roman Reigns

nintchdbpict000381347648_350x200.jpg

Roman Reigns seyircilere doğru bakarak taunt atıyor. Seyirciler hep bir ağızdan olumsuz bir reaksiyon veriyorlar. Roman Reigns'e karşı ''You Suck'' chantleri atıyorlar. Roman Reigns kafasını iki yana sallıyor ve gülmeye başlıyor. Köşeye yaslanıyor ve diğer taraftaki mücadeleyi izliyor soluklanarak. The Rock aprona geçiyor ve Sami Zayn'ı dışarıya çekmeye çalışıyor. Sami Zayn aniden kendini ringin içine atıyor. The Rock bu durum karşısında sinirleniyor. Şimdi tekrar ringe girmek istiyor derken Roman Reigns koşuyor ve bir Superman Punch yapıştırıyor. The Rock düşüyor!

Fakat aprona düşüyor. İki eliyle iplere tutunarak elenmemeyi başarıyor. Roman Reigns ona doğru bakıyor. Şimdi eğilip ringin dışına itmek istiyor derken arkadan Sami Zayn geliyor ve Roman Reigns'i ringin dışına gönderiyor. Roman Reigns iplere tutunarak apronda kalıyor. Sami Zayn başını tutuyor. Şu an ringin içinde sadece Sami Zayn var. The Rock ve Roman Reigns ikilisi iplerin ardında aprondalar. Sami Zayn doğruluyor. The Rock ve Roman Reigns ikilisine öfkeyle bakıyor. Şimdi ise Roman Reigns'ı bir dirsek darbesi geçiriyor. Ardından ise The Rock'a dirsek darbesi patlatıyor. Sami Zayn çıldırmış gibi iki isme birden darbelerine devam ediyor. The Rock ve Roman Reigns'in dengesi bozuluyor. Sami Zayn ikiliyi elemek üzere. Şimdi ise geri geri gidiyor ve Clothesline patlatıyor! The Rock ve Roman Reigns'e aynı anda! SAMI ZAYN İKİ İSME DARBEYİ YAPIŞTIRIYOR!

The Rock ve Roman Reigns aniden kollarından tutuyor Sami Zayn'ı ve kaldırıp gerilerine doğru atıyorlar. Sami Zayn ringin dışına düşüyor. Roman Reigns kendini ringin içine atarken The Rock apronda iplere tutunarak dışarı düşen Sami Zayn'e bakıyor. Derin bir nefes alıyor ve şimdi o da ringe giriyor.

Elenen: Sami Zayn Eleyen: The Rock & Roman Reigns

FİNAL İKİLİSİ! The Rock ve Roman Reigns ikilisi face to face yapıyorlar! Birbirlerinin etrafında dönüyorlar. Lock Up'a giriyorlar şimdi. The Rock aniden itiyor Roman Reigns'i. Roman yere düşüyor ve öfkeli bir şekilde kalkıp tekrar Rock'un üzerine gidiyor derken Rock'dan Powerslam! Roman Reigns sırtını tutarak yerde kalıyor. Kalkmaya çalışıyor. The Rock bu sefer omuzluyor onu ve Samoan Drop pozisyonuna getiriyor. Roman Reigns birden The Rock'ın omzundan iniyor. O The Rock'ı omuzluyor ve şimdi Samoan Drop ile gömüyor yere. Roman Reigns kalkıyor ve ringin etrafında birkaç tur atıyor. Şimdi Rock'ın kalkmasını bekliyor. Rock tam kalktığı sırada Roman Reigns Jumping Clothesline patlatıyor. HAYIR! The Rock sıyrılıyor. Roman Reigns ona doğru dönüyor derken The Rock'dan Spinebuster!

The Rock kalkıyor ve seyircilere doğru bakıyor. Seyirciler onun adını haykırırken şimdi taunt atmaya başlıyor. The Rock People's Elbow için tauntunu atıyor ve iplere doğru koşuyor. Şimdi ise People's Elbow! Fakat The Rock daha iplerden sektiği sırada Roman Reigns ayağa kalkıyor. Bir Superman Punch patlatıyor. The Rock dizinin üzerine yere düşüyor. Suratını tutarak ayağa kalkıyor ve kafasını iki yana hızlıca sallıyor. Ayağa kalkıp toparlanmaya çalışıyor. Roman Reigns hamle yapıyor derken The Rock birden onu çeviriyor ve iplere gönderiyor. Roman Reigns iplere tutunuyor ve sekmiyor. Birden The Rock'ın üzerine doğru koşuyor ve Jumping Leg Lariat! The Rock yerde kalıyor. Roman Reigns kaldırıyor onu ve ringin köşesine gönderiyor. Şimdi köşede seri yumruklar vurmaya başlıyor. Roman Reigns yaslanıyor The Rock'ın üzerine ve diz darbeleri yapıştırıyor.The Rock birden Roman Reigns'i üzerinden itiyor. Şimdi Roman'ın üzerine koşuyor derken Roman Reigns bir Big Boot yapıştırıyor. The Rock yerde kalıyor. Roman Reigns şimdi The Rock'ı kaldırıyor. Bir tekme sallıyor ve Powerbomb pozisyonuna almaya çalışıyor. Şimdi kaldırıyor ve Powerbomb pozisyonuna alıyor. The Rock'ı iplerin önüne kadar getiriyor ve ringin dışına göndermek için hazırlanıyor. Roman Reigns'den şimdi The Rock'a Powerbomb! Ringin dışına doğru! Hayır Hayır! The Rock aniden Roman Reigns'in arkasına doğru düşüyor. ŞİMDİ ROMAN REIGNS'I TUTUYOR VE RİNGİN DIŞINA GÖNDERİYOR ARKASINDAN!

ROMAN REIGNS İPLERE TUTUNUYOR. THE ROCK ÜZERİNE DOĞRU KOŞUYOR VE BİR DİRSEK DARBESİ PATLATIYOR. ROMAN REIGNS KARŞILIYOR VE THE ROCK'I KOLUNDAN TUTUP APRONA ALIYOR. ŞİMDİ İSE GERİ GERİ GİDİYOR VE BİR DROPKİCK PATLATIYOR. THE ROCK SIRTINI KÖŞEYE ÇARPIP RİNGİN DIŞINA DÜŞÜYOR!

FAKAT SON ANDA ALT İPLERE TUTUNUYOR. BİR YANDAN KENDİNİ ÇELİK MERDİVENLERİN ÜZERİNE ATIYOR. THE ROCK ŞİMDİ DİĞER KÖŞEYE GEÇİYOR VE KENDİNİ ZORLA RİNGE ATIYOR. ROMAN REIGNS İKİLİ RİNGİN İÇİNDE ANİDEN BİRBİRLERİNİ YUMRUKLAMAYA BAŞLIYORLAR. ROMAN REIGNS BİR UPPERCUT YAPIŞTIRIYOR THE ROCK İPLERDEN SEKİNCE ROMAN REIGNS ZIPLIYOR VE SUPERMAN PUNCH! HAYIR! THE ROCK BİRDEN ROCK BOTTOM POZİSYONUNA ALIYOR VE ROCK BOTTOM! The Rock ve Roman Reigns ikilisi aynı anda yerde kalıyorlar. The Rock biraz soluklanıyor ve şimdi iplere tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyor. Doğruluyor. Seyircilerden ''Rock'' chantleri yükselirken The Rock, Roman Reigns'i iyice ortaya çekiyor. Şimdi ise taunt atıyor. The Rock bu sefer tüm enerjisiyle tauntunu attıktan sonra iplere koşuyor. People's Elbow için iplerden sekiyor....

ROCK! ROCK! ROCK! ROCK! ROCK! ROCK! ROCK! ROCK! ROCK!

the-rock-mad_350x200.jpg

UUUUUUAAAAAAAĞĞĞĞĞĞĞĞĞHHHHHHH!

HANGİ ARA AYAĞA KALKTI BİLMİYORUZ FAKAT ROMAN REIGNS BİRDEN KÜKRÜYOR VE ÜZERİNE DOĞRU GELEN THE ROCK'A SPEAR'I YAPIŞTIRIYOR. SPEAR! SPEAR! SPEAR! ROMAN REIGNS, THE ROCK'I KAFASINDAN TUTUP KALDIRIYOR VE RİNGİN DIŞINA FIRLATIYOR! THE ROCK'I RİNGİN DIŞINA GÖNDERİYOR! ROMAN REIGNS KOLLARINI HAVAYA KALDIRARAK DİZLERİNİN ÜZERİNE ÇÖKÜYOR.

FAKAT THE ROCK APRONDA İPLERE TUTUNMUŞ BİR VAZİYETTE AYAKTA. ROMAN REIGNS MAÇI KAZANDIĞINDAN EMİN BİR SURAT İFADESİYLE DIŞARIDAKİ HAKEMLERE BAKARKEN BİRDEN KAFASINI ÇEVİRİYOR VE THE ROCK'I HALA ELENMEMİŞ OLDUĞUNU GÖRÜYOR. ROMAN REIGNS ŞOK İÇİNDE BAKIYOR ONA. BİRDEN KALKIYOR AYAĞA VE ÜZERİNE DOĞRU GİDİYOR. ROCK ANİDEN ONU SAÇLARINDAN ÇEKEREK ÜST İPLERDEN APRONA ALIYOR. FAKAT SADECE GÜCÜ BUNA YETEBİLİYOR. ROCK APRONDA TEK ELİYLE İPLERE TUTUNUYOR. DİĞER ELİYLE KARNINI TUTUYOR. ROMAN REIGNS YUMRUK ATIYOR. ŞİMDİ İSE GERİ GERİ GİDİYOR. KAFASINI İKİ YANA SALLIYOR. ANİDEN KOŞUYOR VE SPEAR! SPEAR! SPEAR! APRONDA!

HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT!

İKİLİ DÜŞÜYORLAR RİNGİN DIŞINA! AYNI ANDA DÜŞÜYORLAR! FAKAT İLK ELENEN KİM? ROMAN REIGNS KAZANDIĞINI DÜŞÜNEREK KOLUNU KALDIRIYOR FAKAT BİRKAÇ HAKEM KENDİ ARALARINDA TARTIŞMAYA BAŞLIYORLAR. HAKEMLERİN TARTIŞTIĞINI GÖREN ROMAN REIGNS KENARA BARİYERLERE YASLANIYOR VE TEDİRGİN BİR ŞEKİLDE BAKIYOR. HAKEMLERDEN BİRİSİ THE ROCK'I KAZANDIĞINI VE ROMAN REIGNS'IN SPEAR HAREKETİ ESNASINDA AŞAĞIYA DÜŞÜRKEN AYAĞININ ZEMİNE DEĞDİNİ SÖYLÜYOR. ROMAN REIGNS ŞOK OLMUŞ BİR BİÇİMDE İKİ ELİNİ BAŞINA GÖTÜRÜYOR.

185_rr_01242016ca_3634-3737911073_350x200.jpg

Fakat başka bir hakem durumun böyle olmadığını söylüyor ve Roman Reigns'in kazandığını işaret ediyor. Birkaç görevli alana geliyor. Spiker masasındaki isimler aynı şekilde ayağa kalkıyorlar. Ringin dışında büyük bir kargaşa var. Hakemler ve görevliler arasında konuşmalar devam ediyor. Bu sırada alan Dean Ambrose ve Seth Rollins ikilisi geliyorlar koşarak. Dean Ambrose yerden Roman Reigns'i kaldırıyor ve şimdi Roman'ın kolunu havaya kaldırıyor! Seth Rollins ise eliyle alkış yaparak destek veriyor. Kenara bağırarak Roman Reigns'in müziğinin çalmasını söylüyor. Görevliler arasında konuşmalar devam ediyor.

shieldrock-1_350x200.jpg

Bu sırada The Rock ayağa kalkıyor. Elini hakeme doğru götürüyor ve kaldırması için bağırıyor. The Rock kendisinin kazandığını söylüyor. Dean Ambrose bu durum karşısında sinirleniyor ve The Rock'ın üzerine yürüyor. Araya hakemler ve görevliler giriyor. Dean Ambrose görevlileri aşıyor ve The Rock'a bir yumruk sallıyor. The Rock yumruğu yiyip geri geri gidiyor. Görevlilere aniden Dean Ambrose'u yakalıyorlar ve yere yatırıyorlar. Bu sırada Seth Rollins adeta çıldırmış gibi görevlilere saldırmaya başlıyor. Ringin dışında büyük bir kaos hakim. Roman Reigns hakemlerden gelecek asıl cevabı bekliyor derken kaos devam ediyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=-I7_0n2KdaU&ab_channel=WWEMusicGroup-KonuWWEMusicGroup-Konu[/ame]

Arena çalan müzikle beraber adeta buz tutuyor. Büyük bir sessizlik oluşuyor. Buğra Gür ve Tazz'ın ağzı açık kalıyor.

Buğra Gür: B- bu nasıl mümkün olabilir?

Tazz: Yüce İsa aşkına. Sanırım altımı ıslatmış olabilirim.

Müzik bir süre daha devam ediyor. Sadece seyirciler ve spiker masası değil herkes şok olmuş durumda. Görevliler neye uğradığını şaşırıyorlar ve girişe bakıyorlar. Dean Ambrose, Seth Rollins ve Roman Reigns üçlüsü aynı anda şaşkınlıkla birbirlerine bakıyorlar. Şaşkınlık yaşamayan tek birisi var o da The Rock! The Rock gülümseyerek kafasını girişe çeviriyor.

maxresdefault_350x200.jpg

Vince McMahon burada! En önemlisi ise Vince McMahon yaşıyor! Seyirciler baştan şaşkınlıktan ses çıkaramıyorlar. Hala sessizlik hakimken bir süre sonra Vince McMahon ringe doğru ilerlemeye devam ederken seyircilerin reaksiyonu yükselmeye başlıyor. Vince McMahon kollarını iki yana açıyor ve seyircilere bakıyor. Görevlilerden birisi Vince McMahon'ı durdurmaya çalışıyor. Fakat Vince cebinden bir belge çıkartıyor ve görevliye gösteriyor. Görevli belgeyi okuduktan sonra ağzı açık bir şekilde ellerini önce bağlıyor ve Vince McMahon'ın geçmesine izin veriyor. Vince McMahon kenardan bir mikrofon çekip alıyor.

Vince McMahon: Kaç yıl kaçtı? Öldüğümü gerçekten düşündünüz mü? Ben hep buradayım. Cehennemin tam içinde. Şu an ise, geri dönen isim ben değilim! Aksine sizler benim cehennemimin içine girdiniz. Bayanlar ve baylar...

Vince McMahon birden yumruğunu sıkıyor ve havaya kaldırıyor. Tam bu sırada seyircilerin arasından birisi atlıyor!

193_RAW_02222016ej_1842--67c8dbff6a1b13e438170e8c9c63cd18.0.0_350x200.jpg

TRIPLE H ANİDEN ELİNDE BALYOZLA ROMAN REIGNS'E SALDIRIYOR! ROMAN REIGNS'IN BAŞINDAN KAN FIŞKIRIRKEN KAMERALAR SİYAH BEYAZ GÖRÜNTÜYE GEÇİYOR. DEAN AMBROSE VE SETH ROLLİNS İKİLİSİ KOŞMAK İSTİYORLAR DERKEN TRIPLE H, DEAN'IN KARNINA BALYOZ DARBESİNİ GEÇİRİYOR. SETH ROLLINS'I İSE KAFASINDAN TUTUP ÇELİK MERDİVENLERE ÇARPTIRIYOR. GÖREVLİLER, HAKEMLER ARAYA GİRMEYE ÇALIŞIYOR. TRIPLE H, ROMAN'I HEDEF ALMAYA DEVAM EDİYOR. BALYOZ İLE ROMAN'IN DİZİNE VURMAYA BAŞLIYOR. ŞİMDİ İSE TEKMELİYOR. ADETA SAKATLAMAK İÇİN ÇABA GÖSTERİYOR. HAKEMLER ENGEL OLMAYA ÇALIŞIRKEN VINCE MCMAHON ARAYA GİRİYOR. BU SIRADA GİRİŞTE SHANE MCMAHON'I GÖRÜYORUZ. KOŞARAK GELİYOR ALANA. MÜDAHALE ETMEK İSTİYOR FAKAT VINCE MCMAHON ANİDEN PARMAĞIYLA İŞARET EDEREK SHANE'I DURDURUYOR. SHANE, VINCE İLE GÖZ GÖZE GELİNCE HAREKET BİLE EDEMEDEN ÖYLECE KALIYOR.

geCUzFV5_350x200.jpg

TRIPLE H ŞİMDİ ROMAN REIGNS'IN GÖZÜNE PARMAĞINI SOKUYOR. ARDINDAN İSE BOYNUNDAN SIKICA TUTARAK YÜZÜNE YUMRUKLAR ATIYOR. THE ROCK KENARDA OLANLARA KARŞI KAHKAHA ATARKEN YAVAŞ YAVAŞ RİNGE GİRİYOR. TRIPLE H ŞİMDİ DEFALARCA YUMRUK ATTIKTAN SONRA ROMAN REIGNS'I PEDIGREE POZİSYONUNA ALIYOR. VINCE KENARDAN BİR SANDALYE KAPIP YERE ATIYOR. ŞİMDİ İSE SANDALYENİN ÜZERİNE DOĞRU PEDIGREE! BAŞARILI! ROMAN REIGNS ÖLÜ GİBİ YERDE.

Triple-H-Roman-Reigns-1_350x200.jpg

TRIPLE H KALDIRIYOR YERDEN ROMAN REIGNS VE SAÇLARINDAN TUTARAK YASLIYOR MASALARDAN BİRİSİNE. ŞİMDİ VINCE MCMAHON, ROMAN REIGNS'E BAKIYOR VE SERT BİR TOKAT YAPIŞTIRIYOR. ROMAN REIGNS ZATEN BAYGIN DURUMDA. BU TOKATI HİSSETMİYOR. VINCE SİNİRLE TOKATLAR YAPIŞTIRMAYA DEVAM EDİYOR. ŞİMDİ İSE GÜLMEYE BAŞLIYOR. RİNGİN İÇİNDE THE ROCK'I GÖSTERİYOR.

vince-mcmahon_350x200.jpg

Vince McMahon: O kazandı! Herkes duyuyor mu? Royal Rumble 2021'in kazananı, The Rock! Bu gecenin ve bundan sonraki gecenin kazananları biziz!

BOOOOOOOOOOOOOOO!

Wrestlemania-28-TheRock_350x200.jpg

The Rock köşeye çıkıyor ve taunt atmaya başlıyor. Pyrolar arka arkaya patlamaya başlıyor. Arenada görkemli bir atmosfer var. Seyircilerin bir kısmı tüm desteklerini çığlıklar ile dile getirirken bir kısmı ise durumdan hoşlanmadıklarıın yuhalayarak dile getiriyorlar. The Rock'ın müziği çalmaya başlıyor. Triple H kanlar içinde Roman Reigns'ı bırakıyor ve ringe doğru giriyor. Ringe girmeden önce Roman Reigns'e karşı bir taunt atıyor.

V03i.gif

Triple H şimdi giriyor ringe ve The Rock'ı işaret ediyor. Aynı şekilde Vince McMahon ringe giriyor. Shane McMahon ringin dışında kalıyor ve yarı şaşkın, yarı duygusal bir surat ifadesiyle ringe bakıyor. Vince McMahon ortaya geçiyor. Şimdi The Rock ve Triple H'in elini havaya kaldırarak bağırmaya başlıyor. Aynı anda pyrolar patlıyor. Arena The Rock'ın müziği ile inliyor. Kamera kuş bakışı çekim açısıyla üçlüyü çekiyor. Kısa bir süre sonra ise tek tek üç adamın suratına odaklanıyor. Pyrolar tekrar tekrar patlıyor!

Royal Rumble 2021 bu görüntüler ile son buluyor.

ROYAL RUMBLE 2021 GWA Entertainment TM & © 2021 All Rights Reserved

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...