Şovu değerlendirmem gerekirse, Kick-Off'unda bile bu kadar konuk olan bir şovun bol debut ve return içereceği çok belliydi. Ancak bu kadarını beklemiyordum.
Şovun açılış maçı gayet özenli yazılmıştı. Yarısını okuyamasam da sonradan okudum. Tam bir ustalık eseri. Ciampa'nın kemeri koruması ya da Gargano'nun alması fark etmezdi. İyi giden bir feud oldu. Maçı da gayet güzeldi.
İkinci maç Rumble'dan sonraki favori maçım Kazan Dairesi Maçı'ydı. Okurken, yorumlarken çok eğlendik. Bu feud başka feud valla. Çukur'u izlemesem de yine de güldürüyor. Daha da sürsün isterim iyi geliyor.
Üçüncü maç bir Mark Henry Seveni için çok acı bir maçtı. Mark Henry'nin tabuta konulmasını, yakılmasını esefle kınıyorum. Maç hemen bitti o yüzden maçın sonrasını yorumlamak iyi olacak. Objektif olarak güzel yazılmıştı. Ama üzdü. Kane'e tebrikler.
Dördüncü maç da sonucu belli olan bir maçtı. Yine o maçta Azeez'in ön planda olmasını sevdim. Shield kemeri zor kaybeder. Onlara da tebrikler. Zaten tarihin en iyi takımından kemerleri aldıkları için kolay kolay vermezler.
Beşinci maç gerçekten efsaneydi. Kimin kazanacağı son ana kadar merak ettirdi. CM Punk hak ediyordu aldı. Chris Jericho da hak etse de zaten kemeri yeterince taşıdı. Umarım Jericho'yu güzel senaryolarda görürüz. CM Punk McMahon'larla senaryoya girecek gibi. Orası da heyecanlandırıyor. Güzel şovlar bizi bekliyor.
Ve gecenin maçı Royal Rumble. Tek kelimeyle efsaneydi. Triple H gelene kadar her şey normal gidiyordu. Ta ki o geldi ve herkesi uçurdu. İşte o zaman normal bir rumble olmayacağı belli oldu. Triple H ve Roman kavgası çok iyiydi. Bu ikili gelecek şovlarda da coşturacak. Hangman Page ve Khali renk kattı. Baba Ryback ve Corbin'i Rumble'da da görmek güzeldi. Keşke bizim esrarkeş Scott da Rumble'a girebilseydi. Sonra kendi girişim oldu. Bu kadar return arasında gölgede kalsa da yine iyi reaksiyon aldık. Kane'i eleyip Teddy Long'un intikamını almam iyi oldu. Neler yapacağım konusunda heyecanlıyım. Hemen bir promo patlatacağım. Thatcher iyi karaktermiş, ona daha yabancıydım. Geçmiş şovlara göz gezdirmek lazım. Son üç giriş uçurdu zaten. Cena'nın bu kadar erken elenmesi biraz şaşırttı. The Rock da girdikten sonra titanların savaşı moduna girdik. The Rock'ın olduğu her şov gerçekten efsane olacaktır. Sami Zayn'ın elemeleri şaşırttı. Rumble'da Omos'u bekledik ama gelmedi. Böylece Zayn kendini daha iyi gösterdi. Roman mutantı herkesi temizledi ama kuzenlerin savaşında zaferi alamadı. Triple H'in bu kadar erken elenmesinden geri döneceğini anlamalıydık. Deli Vince babamız ile Shield'ı ezdiler. Gerçekten bu durum da sevindirdi alınma Shield. Kısacası ucu açık bitti. Ama efsane bitti. İyi başladı iyi bitti. Saatlerce sürdü ama harikaydı. Ekibin eline sağlık.