RPG GWA - Royal Rumble 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mark Henry Seveni

Hall of Pain
Konular
2,665
Mark Henry
-
Yav bir uyuduk uyandık Vince hortlamış. Vince'i severim bu iyi oldu. Roman'ın Rumble'ı kazanamaması şaşırtıcı. The Rock'ı kınıyorum. Tüm maçları daha sonra değerlendireceğim. Eline sağlık ekip, uykuya dayanamadım valla ama şov muhteşemdi.

Stayin Alive

Kayıtlı Üye
Konular
1,963
Sami Zayn
Sami Zayn
Zibilyon tane rekor kırıldı. Ayrıca finali iki balona kaptırmış olmamız tamamen psikolojik sıkıntılar. Ufukta var önemli şeyler.

Aschentef

Banned
Konular
2,726
Cody Rhodes
Johnny Gargano
RR maçında kazanan yazısı yok. Roman abim 2 ay boyunca Triple H'i evinde, Vince'i arka alanda, Rock'ı ise ringin içinde evire çevire dövecektir. :yaz

Mark Henry Seveni

Hall of Pain
Konular
2,665
Mark Henry
-
Şovu değerlendirmem gerekirse, Kick-Off'unda bile bu kadar konuk olan bir şovun bol debut ve return içereceği çok belliydi. Ancak bu kadarını beklemiyordum.

Şovun açılış maçı gayet özenli yazılmıştı. Yarısını okuyamasam da sonradan okudum. Tam bir ustalık eseri. Ciampa'nın kemeri koruması ya da Gargano'nun alması fark etmezdi. İyi giden bir feud oldu. Maçı da gayet güzeldi.

İkinci maç Rumble'dan sonraki favori maçım Kazan Dairesi Maçı'ydı. Okurken, yorumlarken çok eğlendik. Bu feud başka feud valla. Çukur'u izlemesem de yine de güldürüyor. Daha da sürsün isterim iyi geliyor.

Üçüncü maç bir Mark Henry Seveni için çok acı bir maçtı. Mark Henry'nin tabuta konulmasını, yakılmasını esefle kınıyorum. Maç hemen bitti o yüzden maçın sonrasını yorumlamak iyi olacak. Objektif olarak güzel yazılmıştı. Ama üzdü. Kane'e tebrikler.

Dördüncü maç da sonucu belli olan bir maçtı. Yine o maçta Azeez'in ön planda olmasını sevdim. Shield kemeri zor kaybeder. Onlara da tebrikler. Zaten tarihin en iyi takımından kemerleri aldıkları için kolay kolay vermezler.

Beşinci maç gerçekten efsaneydi. Kimin kazanacağı son ana kadar merak ettirdi. CM Punk hak ediyordu aldı. Chris Jericho da hak etse de zaten kemeri yeterince taşıdı. Umarım Jericho'yu güzel senaryolarda görürüz. CM Punk McMahon'larla senaryoya girecek gibi. Orası da heyecanlandırıyor. Güzel şovlar bizi bekliyor.

Ve gecenin maçı Royal Rumble. Tek kelimeyle efsaneydi. Triple H gelene kadar her şey normal gidiyordu. Ta ki o geldi ve herkesi uçurdu. İşte o zaman normal bir rumble olmayacağı belli oldu. Triple H ve Roman kavgası çok iyiydi. Bu ikili gelecek şovlarda da coşturacak. Hangman Page ve Khali renk kattı. Baba Ryback ve Corbin'i Rumble'da da görmek güzeldi. Keşke bizim esrarkeş Scott da Rumble'a girebilseydi. Sonra kendi girişim oldu. Bu kadar return arasında gölgede kalsa da yine iyi reaksiyon aldık. Kane'i eleyip Teddy Long'un intikamını almam iyi oldu. Neler yapacağım konusunda heyecanlıyım. Hemen bir promo patlatacağım. Thatcher iyi karaktermiş, ona daha yabancıydım. Geçmiş şovlara göz gezdirmek lazım. Son üç giriş uçurdu zaten. Cena'nın bu kadar erken elenmesi biraz şaşırttı. The Rock da girdikten sonra titanların savaşı moduna girdik. The Rock'ın olduğu her şov gerçekten efsane olacaktır. Sami Zayn'ın elemeleri şaşırttı. Rumble'da Omos'u bekledik ama gelmedi. Böylece Zayn kendini daha iyi gösterdi. Roman mutantı herkesi temizledi ama kuzenlerin savaşında zaferi alamadı. Triple H'in bu kadar erken elenmesinden geri döneceğini anlamalıydık. Deli Vince babamız ile Shield'ı ezdiler. Gerçekten bu durum da sevindirdi alınma Shield. Kısacası ucu açık bitti. Ama efsane bitti. İyi başladı iyi bitti. Saatlerce sürdü ama harikaydı. Ekibin eline sağlık.

LeonardoAraujo

Urgan İpi
Konular
320
Raven
Adam "Hangman" Page
Dün gece forum çöktükten sonra kapatıp uyumuştum. Efsanevi sonu kaçırmışım. Galibiyeti resmi olmasa da The Rock'ı tebrik ederim. Benim bildiğim Roman baba otoriteyi evire çevire dövecektir ama.

Dönüşüm tek gecelikti. Fazla durmam, elendikten sonra salarım takibi diyordum ama gece 2'ye kadar şov acayip sardı. Aradan geçen aylardan sonra özlemişim RPG'yi, bunu söyleyebilirim. Enteresan bir anektod, tek geceliğine dönen bir veteran olarak daha önce 4 kere aktif güreşçi olarak yer aldığım Royal Rumble şovunda hiç kalmadığım kadar ringde kaldım. Daha öncekilerde tabi ana kemer maçında bulunmam vb. sebeplerden doğal olarak pek süre alamamıştım ve biraz içimde ukte kalmıştı. Yalnız maçta Khali ile girdiğimiz aksiyon ve yaşananlar biraz klişe geldi. Biraz farklı olaylar yaşanabilirdi, Martini falan gelebilirdi mesela.

CM Punk ile diğer kazananlari ve geri dönüş yapan arkadaşları tebrik ederim. RPG ekibinin eline sağlık. İyi oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...