RPG GWA - Slammiversary 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
KICK OFF

Poster:

GF8GJo.png

Şov Bilgileri:

GWA Slammiversary
4 Nisan 2021
Los Angeles, ABD
Los Angeles Memorial Coliseum
KICK OFF: 19.00
ANA ŞOV: 21.00

Tazz: Meleklerin Şehri'nde bulutsuz bir gece var ve onbinlerce güreşsever Slammiversary için biletleri tüketmiş durumda baylar bayanlar!

Jeremy Borash: Bu gece burada muazzam bir atmosfer olduğunu söylemem gerekiyor Tazz! Bu insanlar kelimenin tek anlamıyla güreşe aç!

Mauro Ronallo: O zaman güreşseverleri daha fazla bekletmeyelim ve start düğmesine basalım. SLAMMIVERSARY BAŞLIYOR!

giphy.gif

Mauro Ronallo: Milyonlarca GWA hayranı evlerinde oturmuş, bu gecenin kazananlarının kim olacağını merak ediyor. Sizin tahminlerinizi de duyalım mı beyler? Şovdan beklentileriniz neler?

Jeremy Borash: Hardcore maçı için çok büyük bir heyecan duyduğumu itiraf etmeliyim Ronallo! Ne kadar sert geçeceğini bilmiyorum ama adamım Baron Corbin'in o hırsız çinçançondan kemerini geri almasını sabırsızlıkla bekliyorum!

Mauro Ronallo: Eklemek istiyorum ki Baron Corbin hala resmi şampiyon. Bu gece gerçekleşecek maça kemeri getiren isim olmasa bile şampiyon unvanıyla ringe gelen taraf olacak.

Tazz: Sen kimin kazanacağını düşünüyorsun Gür?

Tazz: Gür?

Buğra Gür'ün uykusundan sıçrayarak kalktığını görüyoruz.

Buğra Gür: Hıh? Hıh? Geldik mi?

Tazz: Hardcore Şampiyonluk maçını diyorum, kim kazanır?

Buğra Gür yanındaki çantadan kimi buruşmuş bir kucak kağıt çıkartıyor ve kağıtları bir müddet kurcaladıktan sonra birini açıp dikkatlice bakıyor.

Buğra Gür: Mark Henry' Mark Henry, Baron Corbin'i mağlup ederek yeni Hardcore Şampiyonu olacaktır!

Tazz: Mark Henry, Hardcore Şampiyonluğu maçında değil Gür...

Buğra Gür: Bu sefer beni kandıramazsın Tazz, bütün maçlar bu elimdeki kağıtta yazıyor. Son PPV'den bu yana dersimi aldım.

Tazz, merakla Buğra Gür'ün elindeki kağıdı alıp şaşkınlıkla bakıyor.

Tazz: Bu Money in the Bank şovunun maç kartı...

Buğra Gür: Aynen öyle!

Tazz: Şu an Slammiversary şovunu sunuyoruz...

Buğra Gür: Beni aptal mı sanıyorsun? Biliyorum zaten!

Tazz: Yani maçlar farklı...

Buğra Gür: MAÇLAR DEĞİŞİYO MUYDU?!?!?

cqOug6.png

Mauro Ronallo: Konuyu değiştirmeye ve sonraki maçı konuşmaya ne dersiniz beyler? Çünkü bu gece Tommaso Ciampa, Karanlık Leydi Lacey Evans'a karşı zorlu bir mücadeleye çıkacak. Sizce Ciampa, bu karşılaşmadan kan dökmeden kurtulabilir mi?

Jeremy Borash: Açıkçası bu olayları oldukça çılgınca buluyorum. Ciampa, geçtiğimiz hafta bildiğin bir ninja ordusuna karşı savaştı! Bu gece kan akacağı kesin ama nereden, kimden akacağını bilmiyorum...

Tazz: Dürüst olmak isterse maç oldukça ortada görünüyor ve bu iki manyaktan kimin kazanacağını kestiremiyorum.

Buğra Gür: Lacey Evans regl olursa Tommaso Ciampa otomatikman kazanmış sayılıyor mu?

Jeremy Borash: SHSFDHJSKHJFHKHSH

Tazz: Belki de başka bir maç hakkında konuşmalıyız...

Mauro Ronallo: Kesinlikle öyle Tazz çünkü bu gece GWA için tarihi bir maça şahitlik edeceğiz! Yıllardır bizimle olan Kıtalararası Şampiyonluk ya da Okyanuslar Şampiyonluğu unvanlarından biri bu gece miadını dolduracak ve tarihe karışacak. Bu maçın akıbetini nasıl görüyorsunuz?

Tazz: Sanırım yine tarafsızlığımı koruyacağım. İki kemer de benim gözümde çok değerli ve bu gece hangisini kaybedeceğimizi inan bana kestiremiyorum.

Jeremy Borash: Ben oyumu Karl Anderson'dan yana kullanıyorum. Beyler... adam bir makineli tüfek gibi! Herkesi sırayla emekli ediyor ve sıranın Kıtalararası Şampiyonluk'a geldiğini söylüyorsa... o adamın sözüne inanın derim!

Jeremy Borash: Tüm bunlar bir yana ben Gür'ün tahminini merak ediyorum. Sence bu maç nasıl bitecek Gür?

Buğra Gür: A HAAAA! Tuzak soru! Böyle bir maç yok!

Buğra Gür, oldukça özgüvenli bir şekilde kollarını bağlayıp gülümsüyor.

Tazz: Gür, aslına bakarsan böyle bir maç var... Hani Anderson ve Graves, sürekli olarak birbiriyle atıştı sen de "kawga" diyip durdun ya...

Buğra Gür: Aynen öyle kardeşim benim!

Tazz: Yani böyle bir maçın gerçekleşeceğinden haberdarsın değil mi?

Buğra Gür: Hangi maç?

Mauro Ronallo: Heeeeer neyse... Sonraki maç hakkında konuşmaya ne dersiniz? Çünkü Brock Lesnar ve Jeff Hardy, sonunda aralarındaki husumeti sonlandıracaklar! Bu düşmanlığı bitirecek olan galibiyeti kimin elde edeceğini düşünüyorsunuz?

Tazz: Benim fikrimi biliyorsun Ronallo, Lesnar'ın Jeff Hardy'i kelime anlamıyla parçalayacağını düşünüyorum!

Jeremy Borash: Geçen PPV, hepimizin Lesnar zaferi konusunda hemfikir olduğumuzu hatırlıyorsunuz değil mi beyler? O gece Hardy bizi şaşırtmıştı ve ben bu gece daha da şaşırtacağını düşünüyorum! Jeff Hardy'nin bu maçtan galip olacağına dair bir önsezim var.

Buğra Gür: Ulan Tazz! Hani maçlar değişiyordu yalancı herif?!

Tazz: Gür bak şimdi sadece... Boşver... Boşver tamam mı?..

Jeremy Borash: Aslına bakarsanız maç değişmedi değil! Çünkü iki isim bu gece 10 dakikalık bir Iron Man Maçında karşı karşıya gelecekler!

Mauro Ronallo: Bu gece GWA'nın en karanlık, en anlaşılmaz rekabetlerinden birine daha nokta koyacak gibi duruyoruz. Bray Wyatt, Wolfgang ile karşılaşacak. Sonucun ne olacağını düşünüyorsunuz?

Jeremy Borash: Klasik Amerikan filmlerini bilirsin değil mi Ronallo? Tüm film boyunca kötü korkunç canavar aşırı güçlü lanse edilir ama günün sonunda kazanan taraf canavarı avlayan mazlum ana kahramandır. Bu gece gerçekleşecek olan şeyin tam olarak bu olduğunu düşünüyorum. Wolfgang, Bray Wyatt'ı mağlup ederek bize bu şirketteki yerini bir kez daha kanıtlayacaktır.

Tazz: Pekala ben Borash'ın aksine sürpriz beklediğimi söyleyemeyeceğim. Wyatt, GWA'daki ilk kurbanına acımayacaktır...

Buğra Gür: Benc...

Mauro Ronallo: O zaman sonraki maçımıza geçelim mi? Çünkü GWA Evreni'nin en merakla beklediği maç bu olacak gibi görünüyor! Team Kaju, kemerlerini bir çelik kafesin içinde Hall of Pain'e karşı savunacaklar! Kafesin içindeki isimleri düşündüğümüzde çılgınca bir maçın bizi beklediğini söyleyebiliriz!

Tazz: Muazzam bir maç olacaktır Ronallo muazzam! Henry ve Cesaro ikilisi yeni menajerleri Teddy Long'un rehberliğinde gerçekten büyük aşama kat etti. Team Kaju, ise taptaze transferleri No Way Jose ile güçlerine güç ekledi. Hangi takımın bir adım önde olduğunu kestirmek gerçekten zor.

Jeremy Borash: Ben basit bir adamım beyler, Kaju üçlüsü o kadar eğlenceli ki bu pozitifliklerinin onlara maçı da getireceğini düşünüyorum.

Bu arada üstünde Ryback'in twerk yaparken bir fotoğrafı bulunan kaju paketinden kaju yiyen Buğra Gür'ü görüyoruz. Kameraların kendisine çevrildiğini görünce diğerlerine de uzatıyor.

Buğra Gür: Kaju yer misiniz beyler? Ryback'in donundan çıkardıkları ile aynı tatta yapmışlar.

Tazz: ...

Jeremy Borash: ...

Mauro Ronallo: Şey...

Tazz: Yeni maç değil mi Ronallo?

Mauro Ronallo: Hı evet... yeni maç...

Mauro Ronallo: O takdirde gecenin sonuna gelelim beyler. GWA Dünya Ağırsıklet Şampiyonluğu tarihte ilk kez savunulacak! Chris Jericho, ilk sınavını Kızıl Canavar'a karşı verebilecek mi?

Tazz: Buna ihtimal dahi veremiyorum Ronallo... Tüm bir ay boyunca her seferinde Jericho'nun Kane'e karşı nasıl çaresiz kaldığına şahit olduk. Birebir bir maçtan Jericho'nun kurtulması imkansız gibi görünüyor!

Jeremy Borash: Üzgünüm ki reddetmem gerekecek Tazz... Bu adam Y2J! Herhangi bir durumdan kurtulmanın yolunu bulacaktır!

Buğra Gür: LAAAAN GERİ Mİ DÖNDÜN?!?

Kameralarımız çok mutlu şekilde bir noktaya bakan Buğra Gür'ü gösteriyor.

Buğra Gür: HOŞ GELDİN KARDEŞİM BENİMMMMMM!

Buğra Gür yerinden kalkıp koşa koşa kameralarımızın göremediği bir yere giderken biz de minik bir reklam arası veriyoruz.

image-removebg-preview_5.png

[ame]https://youtu.be/hJSebsrJJ7g[/ame]
7P2WYa.png

Wolfgang'i girişte görüyoruz. Oldukça sinirli tavırlarla ringe doğru ilerlerken seyircilerin karışık tepkilerine hiç cevap vermiyor. Wolfgang ringe girdikten sonra köşeye çıkıyor ve tauntunu atıyor. Bu esnada ışıklar kararıyor.

ZJE8Q0.png

Titantron'da yoğun bir ışık hüzmesi içinde Bray Wyatt'ı sandalyede sallanırken görüyoruz. Bir süre sonra Wyatt sesleniyor.

Bray Wyatt: RUN!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=9psDkhyh28A[/ame]

19_wm30_entrances.jpg

Mark Crozer ve grubunu girişteki platformdan yükselirken görüyoruz. Bray Wyatt'ın şarkısı olan Live In Fear'ı canlı performans ile söylüyorlar. Işıklar tamamen kapanırken müzik çalmaya devam ediyor.

rR2AMM.png

Bray Wyatt'ı elinde gaz lambasıyla girişte görüyoruz. Seyirciler cep telefonlarının flaşlarını yakıyor ve Wyatt oldukça yavaş ve soğukkanlı bir şekilde ringe ilerliyor. Bu esnada Wolfgang oldukça gergin. Wyatt ringe girdikten sonra gaz lambasına üflüyor ve hem müzik kesiliyor hem de ışıklar geri geliyor. Hakem iki tarafı da kontrol ediyor ve sonrasında zilin çalması için işaret veriyor.

Bray Wyatt vs Wolfgang

Zil çalıyor ve maç başlıyor. İkili bir süre birbirlerine bakıyor. Wyatt oldukça soğukkanlıyken Wolfgang oldukça sinirli. Bir süre sonra Wolfgang bağırarak Wyatt'a doğru koşuyor ama Wyatt bir anda Wolfgang'i yakalıyor ve SISTER ABIGAIL! Hayır olmadı. Wolfgang son anda kendisini Wyatt'ın arkasına atıyor ve kendini kurtarıyor. Hızlıca Chop Block yapıyor ve Wyatt'ı yumruklamaya başlıyor. Wyatt ayaklanmaya çalışıyor ama Wolfgang, Wyatt'ı iplere itiyor sonrasında da bir Shoulder Block vuruyor. Ardından bir tane de Clothesline vuruyor ve Wyatt'ı dışarı uçuruyor! Wolfgang de aprona geçiyor. Wyatt ayağa kalkarken Wolfgang aprondan Wyatt'ın üzerine atlıyor ama Wyatt onu bir anda yakalıyor ve koşarak basamağa vuruyor. Ardından onu tutuyor ve kafasını bariyere vuruyor. Sonrasında da aprona vuruyor ve ringe geri atıyor.

Wyatt ringe giriyor ve Wolfgang'e bir Running Senton yapıyor. Wyatt köşeye geçiyor ve bir süre sonra klasik pozunu veriyor ama Wolfgang bu esnada ayağa kalkıyor ve Wyatt'ı yumruklamaya başlıyor. Hakem hızlıca oraya gelip ikiliyi ayırmaya çalışıyor ancak başaramayınca saymaya başlıyor. 1-2-3-4- Wolfgang sonunda Wyatt'ı bırakıp ringin ortasına çekiliyor. Ancak hızlı bir şekilde Wyatt'a bir Corner Splash yapıyor ardından bir Snapmare ile Wyatt'ı ringin ortasına atıyor. Ardından Wyatt'ın kafasını yere vuruyor ve Standing Splash yapıyor. Wolfgang ayağa kalkıyor ve köşeye çıkmaya başlıyor. Ancak Wyatt hızlıca ayaklanıyor ve Wolfgang'i köşede yakalıyor. Birkaç yumruktan sonra Wolfgang'i etkisiz hale getiriyor ve onu kaldırarak Superplex yapıyor! Wyatt bir süre sonra tuşa gitmeyi başarıyor! 1-2-

Wolfgang atıyor! Wyatt ayağa kalkıyor ve iplerden sekip Running Senton yapıyor! Ardından Wolfgang'i ayağa kaldırıyor ve Suplex Toss yapıyor! Sonrasında Wolfgang'i tutup iplere atıyor. Wolfgang iplerden sekip bir Clothesline sallıyor ancak Wyatt eğiliyor. Wolfgang iplerden bir kez daha sekiyor ancak Wyatt'tan Collision Shoulder Block geliyor! Wyatt ayağa kalkmaya çalışan Wolfgang'i yakalıyor ve Uranage! Wyatt, Wolfgang'i hızlıca ayağa kaldırıyor ve bir Uranage daha deniyor ancak Wolfgang bir dirsek atıyor ve Wyatt'ı durduruyor! Sonrasında bir dirsek daha atıyor ve sonrasında Belly To Belly Suplex yapıyor! Wolfgang, Wyatt'ı kaldırıyor ve bir Belly To Belly Suplex daha yapıyor! Wolfgang iplerden sekiyor ve Big Splash deniyor ama Wyatt son anda çekiliyor ve Wolfgang boşa atlıyor.

İkili ayağa kalkıyor ve yüz yüze geliyorlar. Ardından hızlı bir şekilde yumruklaşmaya başlıyorlar. Yumrukları saymak bir süre mümkün olmuyor. Wolfgang bir yumruğu ıska geçince Wyatt onu yakalıyor ve Uranage'yi çakıyor! Wyatt ardından hızlıca köşeye çıkıyor ve Diving Senton yapıyor! Wyatt, yavaşça Wolfgang'i kaldırıyor ancak Wolfgang bir anda Wyatt'ı yakalıyor ve Slam Dunk deniyor! Ancak başarılı olamıyor. Wyatt bir anda iplerden sekiyor ancak bu kez de Wolfgang'den Spear! Wolfgang tuşa gitmek yerine köşeye çekiliyor ve Wyatt'ın ayağa kalkmasını bekliyor. Wyatt ayağa kalkınca Wolfgang koşmaya başlıyor ancak Wyatt bir anda bir Uppercut çakıyor ardından da Uranage yapıyor! Wyatt köşeye geçiyor ve pozunu verdikten sonra Spider Walk yapmaya başlıyor. Wolfgang ayağa kalktığında da onu yakalıyor ve SISTER ABIGAIL! WYATT TUŞA GİDİYOR! 1-2-

3!

Kazanan: Bray Wyatt

Wyatt maçı kazanmayı başarıyor. Müziği arenada yankılanmaya başlarken hakem ona doğru yöneliyor ancak Wyatt elini kaldırtmıyor. Wyatt diz çöküp pozunu verirken arenada ışıklar kararmaya başlıyor ve cep telefonlarının flaşları yanmaya başlıyor. Gaz lambası da öyle. Wyatt gaz lambasını kapıp arka alana giderken kameralar kapanıyor.

Sami Zayn'ı görüyoruz. Biraz daha toparlanmış durumda. Hastane koridorlarında yürüyor. Şimdi bir kapının önüne doğru geliyor. İçeri giriyor. Sami Zayn bağıra bağıra konuşuyor.

Sami Zayn: Seth Rollins! Sevgilim dostum! Şu işe bak ya! Yataklara kadar düşmüşsün! Bu iş oldukça zor biliyorum. Seninle oldukça iyi bir takım çalışması yapacağımız sırada aynı sakatlıklardan geçirdim. Dur bir dakika! O gözlerinin hali ne öyle ya? Of... İçim acıdı. Merak etme. Ben atlattım ve benim gibi bu rahatsızlıkları atlatabileceğini biliyorum. Yıllar yıllar önce bu tarz bir rahatsızlık yaşamıştım. Gözlerime raptiye girmişti. Ah şu çılgın zamanlarım. Senin rahatsızlığın farklı gibi. Yanık izleri mi o ya?

Seth Rollins: Zayn ne anlatıyorsun sen? Sence senin bu boş laflarını dinleyecek durumda mıyım? Lütfen.

Sami Zayn: Dostum! Yapma ama böyle! Sadece hasta ziyaretine gelmiştim. Günlerdir yatıyorum ve bana tek bir kişi bile gelmedi. Anlıyor musun? Tek bir kişi bile! Shane McMahon arayıp sormadı bile! Senin aynı duruma düşmeni, üzülmeni hiç istemiyorum.

Seth Rollins: Geçen buraya uğramıştı.

Sami Zayn: Kim?

Seth Rollins: Shane. McMahon olan. %49'luk patron.

Sami Zayn: Öyle mi?

Sami Zayn biraz bozuluyor.

Sami Zayn: Ne güzel, ne güzel.

Seth Rollins: Beni bu hale getiren kişiyi bulacak. O şerefsiz herifin Kane olduğunu çok iyi biliyorum.

Sami Zayn: Elbette öyledir.

Seth Rollins: Onu yakalayıp benden daha kötü hale getireceğim. Tüm bunların intikamını alacağım.

Sami Zayn: İntikam güzel şeydir.

Seth Rollins: Sonra ise...

Sami Zayn kenarda bir şeylerle uğraşıyor. Seruma dokunuyor ve bir şeyler yapıyor ama ne yaptığını göremiyoruz.

Seth Rollins: Sonra işte onu, sonra...

Seth Rollins konuşamıyor.

Seth Rollins: Birden uykum gel-

Seth Rollins aniden kendinden geçiyor.

Sami Zayn: Seth, Seth! SETH! Uyansana adamım.

Sami Zayn kafasını çıkartıyor ve dışarıda kimse var mı diye kontrol etmeye başlıyor. Kameraya dönüyor ve endişeli bir surat ifadesiyle bakıyor.

Sami Zayn: Ah be Seth, çok yorgun düşmüşsün gerçekten.

Sami Zayn, Seth Rollins'e doğru yaklaşıyor ve kameralar aniden kapanıyor.

Temmuz 2006

Liv'i bir bahçede otururken görüyoruz. Liv kenara düşmüş kozalaklara bakıyor. Bir tane eline alıyor ve havaya tutup yakalıyor. Kozalağı şimdi ağaca doğru fırlatıyor. Ağacın yapraklarının arasından bir sincap yere düşüyor. Sincap tekrar ağaca tırmanıyor. Liv kendi kendine gülüyor. Bir kozalak daha alıyor ve tekrar fırlatıyor. Bu sefer sincap düşmüyor fakat kafasını çıkartıyor. Liv bu sefer gülmemek için eliyle ağzını kapatıyor.

Kısa bir süre sessizlik oluşuyor. Liv sadece karşısındaki sincaba bakıyor. Doğanın sesini dinliyoruz ve bakışmaları seyrediyoruz. Liv olduğu yerden ayağa kalkıyor ve yavaş yavaş sincaba doğru yaklaşmaya başlıyor. Sincaba doğru elini uzatıyor. Sincap öylece kocaman gözlerle bakıyor. Liv hafif hafif yaklaşıyor derken sincap aniden geriye fırlıyor. Ağaç yapraklarının arasına giriyor iyice yukarıya doğru çıkıyor ve gözden kayboluyor.

Liv: Hey! Nereye gidiyorsun?

Liv olduğu yerde zıplıyor ve el sallamaya başlıyor ağaca doğru. Herhangi bir geri tepki alamayınca duruyor. Kafasını eğiyor ve üzgün bir surat ifadesiyle yere bakıyor. Aniden sert bir rüzgar esiyor. Liv bir çıtırdama sesi duyuyor ve korkuyla kafasını kaldırıyor. Arkasına dönüp dönmeme konusunda kararsız kalıyor.

Liv: Bu da neyin nesi? Ely? Sen misin?

Aniden bir gölge geçiyor. Liv kafasını çeviriyor ve arkasına dönüyor. Bir sepet görüyor. Sepetin ağzı açık kenarında ise kırmızı damlalar var. Damlalar Liv'in bulunduğu kısma kadar gelmiş. Tam arkasında son buluyor. Liv eğiliyor ve o kırmızı damlalara dokunuyor. Eliyle kontrol ediyor ve ne olduğunu anlayamıyor. Şimdi ağzına doğru götürmeye çalışıyor.

???: Yapma!

Liv korkuyla elini ağzından çekiyor.

???: Sakın yapma! O..

Liv: Sen kimsin?

???: Ben...

???: Yıllardır burada...

???: Ah...

Liv: Hey! Ne oluyor? Ortaya çık. Seninle tanışmak istiyorum.

???: Herkesle tanışamazsın. Herkesi tanıyamazsın. Tehlikeli olabilir. Üstelik ben... Ah... Çok canım yanıyor...

Liv: Sana yardımcı olabilirim! Cebimde yara bandı var. Üstelik bitkileri çok iyi tanıyorum. Sana gerçekten yardımcı olabilirim. Ortaya çık ve benimle tanış. Benim çok canım sıkılıyor.

???: Öyle mi...

???: Ağğhh...

Liv: Acı çekiyor gibisin. Neredesin? Seni göremiyorum.

Liv etrafında dönüyor. Sadece hızlı hızlı geçen gölgeler görüyor. Bir ıslık sesi yükseliyor. Ses değişiyor ve şarkılar mırıldanıyor. Liv heyecanlı bir şekilde yerinde zıplıyor ve şarkıyı anlayıp melodisine eşlik etmeye çalışıyor. Şimdi duruyor ve kendi etrafında dönüyor.

Liv: Sana bir şey söyleyebilir miyim?

???: Elbette.

Liv: Benim hiç arkadaşım yok.

???: Üzüldüm... Peki bunun bir sebebi var mı?

Liv: Ben, bilmiyorum. Buradan çok fazla uzaklaşamıyorum. Annem çok kızıyor ve buradaki çocuklar ise... Şey, biraz sıkıcılar.

???: Yabancılar ile konuşmak eğlenceli bir şey mi?

Liv kendi kendine gülüyor. Parmaklarını havaya kaldırıyor ve daireler çiziyor. Oturuyor ve ellerini yere koyuyor. Kafasını yukarıya doğru kaldırıyor.

Liv: Bilmem. Belki sen gerçek bile değilsindir.

???: O ne demek?

Liv: Yabancılarla daha fazla konuşamam.

Liv öylece durup gülümserken gizemli ses hiçbir şey söylemiyor. Sesler iyice kesiliyor. Liv bu sefer kafasını etrafa çeviriyor.

Liv: HEEEY!

Liv kafasını çeviriyor. Kenardaki sepeti göremiyor. Aniden kaybolan sepetin getirdiği korku ile tekrar kalkıyor. Bu sırada birisi üzerine doğru koşuyor! Liv korkuyla çığlık atıyor.

Bu Ely! Aniden Liv'in üzerine atlıyor. İkili çimlerde yuvarlanıyorlar. Liv gözlerini açmıyor ve hala çığlık atıyor. Ely elini Liv'in ağzına götürüyor. Liv aniden Ely'nin elini ısırıyor. Bu sefer Ely çığlık atıyor. İkili karşılıklı çığlık atıyorlar. Liv gözlerini açıyor ve karşısındakinin kardeşi olduğunu görünce aniden dişlerini çekiyor.

Ely: Sana inanamıyorum. Beni ısırdın!

Liv: Beni korkuttun!

Ely: Elimi ısırdın!

Liv: Aniden karşıma çıktın!

Ely: Yaralandım!

Liv: Korktum!

Ely aniden Liv'e vuruyor.

Liv: Sadece elini ısırdım. Korkma ölmezsin.

Ely: Bu elimi ısırdığın için değil. Bu korktuğun için!

Liv kafasını öne eğiyor. Geriye doğru uzanıyor bu sefer yatıyor ve göklere bakıyor.

Liv: Senin kadar korkusuz ve cesur değilim. Sen kime benzedin böyle?

Ely: Bilmem. Belki ona.

Ely uzanıyor kenara.

Ely: Yabancılarla konuşmak kötüdür. Yabancılarla konuşmaman gerekiyor.

Liv: Bir dakika! O... Sendin öyle değil mi?

Ely gülümsüyor ve kenardaki sepeti açıyor. Sepetin içinden bir örtü ve çeşitli yiyecekler çıkartıyor.

Ely: Biraz vakit geçiririz diye düşündüm kardeşim. Sıkıldığını biliyordum.

Liv: Çok sıkıldım.

Ely: Buna hiç alışamayacaksın öyle değil mi?

Liv: Neden alışmamız gerekiyor? Ben oyun oynamak istiyorum. Ama başka çocuklarla, başka diyarlarda.

Ely: Burası harika bir yer. Burası bize ait. Annem burası için çok uğraştı. Ayrıca dışarısı tehlikeli. Babamın başına gelenleri hatırlamıyor musun?

Ely aniden susuyor. Liv'in yanına uzanıyor. Sessiz kalıyor.

Liv: Ely...

Ely cevap vermiyor ve kafasını çeviriyor.

Liv: Lütfen bana cevap ver.

Ely suskun bir şekilde arkası dönük bir şekilde duruyor. Elini yüzüne götürüyor ve gözyaşlarını siliyor. Birden Liv'e doğru dönüyor ve gülümsemeye başlıyor.

Ely: Ne oldu?

Liv: Sen iyi misin?

Ely: İyiyim. Hatta harikayım. Ely aniden ayağa fırlıyor ve Liv'i itiyor.

Ely: Beni yakala Liv!

Ely kalkıyor ve koşmaya başlıyor. Liv yerinden kalkıyor ve Ely'nin peşinden gitmeye çalışıyor. Birden duruyor ve ağacın kenarında oyuncak bir bebek görüyor. Oyuncak bebeğe, Liv'in gözünden bakıyoruz. Liv'in aniden başı dönmeye başlıyor. Yere yıkılacak gibi oluyor fakat toparlanıyor.

Mayıs 2020

tree_350x200.jpg

Liv Morgan'ı tek başına yalın ayak ormanda yürürken ekranlara geliyor. Ayaklarına batan dikenleri umursamadan yürüyor. Bir süre sonra bir ağacın önünde duruyor. Yavaş yavaş yaklaşıyor ve ağaca dokunuyor. Dokunur dokunmaz ağacın gövdesinde iki çift göz beliriyor. Liv Morgan geri adım atıyor. Etrafına bakınıyor ve bulunduğu yere oturuyor. Çimenlere uzanıp bir süre düşünüyor.

''Neden buradasın Liv?''

Liv Morgan: Bilmiyorum.

''Bilmek ister misin?''

Liv Morgan: Bilmem.

''Peki ya gerçekten ne istiyorsun?''

Liv Morgan: Soruları benim sormam gerekmez mi?

''Zaten sen soruyorsun Liv.''

Liv Morgan derin bir nefes alıyor. Gözlerini kapatıp bir süre sessizce düşünüyor.

Tekrar önceki görüntüler ekranlara geliyor ama bu sefer uzaklardan Liv'e seslenmeye çalışan Ely'i görüyoruz. Ely'nin sesi aniden kesiliyor ve koşmaya devam ediyor. Liv karşısındaki ağaca bakıyor. Sincap tekrar ortaya çıkıyor ve ağacın etrafında dönüyor. Kenardaki oyuncak bebek ise aniden yana doğru düşüyor.

''Sence bu zamana kadar yaşadıkların bir delilik mi?''

horror_350x200.jpg

Liv Morgan ayağa kalkıyor ve ağaca yaklaşıyor. Bir oyuncuk bebek dikkatini çekiyor. Eline alıp bakındıktan sonra bırakıyor kenara. Sağ eliyle hafifçe ağaca dokunuyor.

Liv Morgan: Seni hiç görmedim bile.

Liv gülümsüyor.

Liv: Görmüştüm. Görüyorum. Hatırlayabiliyorum. Bir dakika...

Karanlık çöküyor ve sadece bir yıldız parlıyor.

''Yapbozun parçalarını doğru bir şekilde tamamlayabildin mi? Ulaştın, defalarca kez doğru olana ulaştın. Her şeyi bir bütün yapmak için denedin. Çoğu parçayı doğru bir şekilde birleştirdin. Fakat onu unuttun. Onu neden unuttun Liv? Onu neden başka bir kimliğin içine soktun? Onu neden tekrar kabul etmedin? Parçaların bir bütün olarak doğru olduğuna gerçekten emin misin? Sana kim seslendi? Sana yıllar boyunca kim seslendi? Öncesinde bahsediyorum. Benden daha çok daha öncesi. Sen benim sesime ulaştın, beni buldun. Duvarları yıktın ve o sonsuzluğun içine beni çektin. Peki ya o? Benden öncesini ve benimle birlikte olan o anları hatırla. Bana bir gece söylediklerini hatırla. Kimdi o Liv? Onun gerçekten Abigail değil. O...''

SUS! SUS! SUS! SUS! SUS! SUS! SUS! SUS! SUS! SUS! SUS! SUS! SUS! SUS! SUS!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=aG6nYTdPvTg[/ame]

B6JGAG.png

Next Big Thing arena boyunca yankılanmaya başlıyor ve Brock Lesnar'ı girişte görüyoruz. Lesnar tauntunu attıktan sonra yoğun bir pyro atışı gerçekleşiyor. Lesnar oldukça agresif tavırlarla ringe geliyor. Ringe girdikten sonra da rakibini beklemeye başlıyor!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=fIRg0GA6mh0[/ame]

v5k7Lz.png

Jeff Hardy'i No More Words eşliğinde girişte görünüyor. Pozlarını keserken pyrolar patlıyor. Hardy sonrasında seyircinin temposuna eşlik ederek ringe doğru gidiyor ve ringe girdikten sonra köşeye çıkıyor. Ancak Lesnar bir anda Hardy'nin sırtına vuruyor ve onu ringe çekiyor hakem hızlıca maçı başlatıyor.

10 Minute Iron Man Match
Brock Lesnar vs Jeff Hardy

Zil çalıyor ve maç resmen başlıyor. Lesnar bir Clothesline sallıyor ancak Hardy sıyrılıyor. Hardy iplerden sekiyor ve Jumping Clothesline yapıyor ancak Lesnar yıkılmıyor. Hardy bir kez daha iplerden sekiyor ve bir Jumping Clothesline daha yapıyor. Ancak Lesnar yine yıkılmıyor! Hardy tekrardan iplerden sekerek bir Jumping Clothesline daha deniyor ancak Lesnar ani bir Clothesline ile Hardy'i yere seriyor. Lesnar sert bir şekilde Hardy'nin karnına basıyor. Ardından onu ayağa kaldırıyor ve ve Belly To Belly Suplex yapıyor. Ancak Hardy ayakları üzerine iniyor yere ve Lesnar'a bir Dropkick atıyor. Lesnar köşeye doğru gidiyor. Hardy koşuyor ve Corner Splash yapıyor. Lesnar köşede yere düşüyor. Hardy köşye çıkıyor ve Turnbuckle Dropkick deniyor ama Lesnar bir anda ayaklanıp Hardy'i havada yakalıyor ve Spinebuster! Lesnar, Hardy'i yerde yakalıyor ve kaldırıp bir tane de Powerbomb vuruyor! Lesnar tuşa gidiyor! 1-2-

Süre: 8:58,44 (dakika:saniye,salise)

Hardy atıyor. Lesnar ayağa kalkmak yerine Hardy'nin kafasına okkalı yumruklar sallamaya bşalıyor. Bir süre yumruklamaya devam ediyor. Sonrasında ise Hardy'nin kafasına dirsek atmaya başlaıyor ancak Hardy bu esnada Lesnar'a engel olarak ayaklanmayı başarıyor. İkili tekrardan ayağa kalkıyor. Hardy bir Clothesline sallıyor ancak Lesnar sıyrılarak Hardy'i arkadan kavrıyor ve German Suplex! Lesnar, Hardy'i bırakmadan tekrar kaldırıyor ve bir German Suplex daha! Lesnar tekrar Hardy'i bırakmıyor ve bir German Suplex daha vuruyor! Hardy bu sefer havada takla atarak yüz üstü yere kapaklanıyor ve karnını tutarak dizlerinin üzerine kalkıyor. Lesnar koşarak Hardy'nin kafasına bir Big Boot çakıyor. Lesnar, Hardy'i ayağa kaldırıyor ve çok sert bir Clothesline vuruyor! Hardy takla atarak yere kapaklanıyor! Lesnar tekrardan Hardy'i kaldırıyor ve onu sırtladıktan sonra F-5! LESNAR TUŞA GİDİYOR! 1-2-3!

Tuşu Bulan: Brock Lesnar

Brock Lesnar: 1 Jeff Hardy: 0

Süre: 6:56,77

Lesnar ilk puanı almayı başarıyor. Lesnar bir kez daha Hardy'i tuş ediyor. 1-2- Rope Break! Hardy ayağını ipe atıyor ve Lesnar'ın ikinci puanını almasını engelliyor. Lesnar, Hardy'i ringin ortasına çekip tekrardan tuşa gidiyor. 1-2- Kickout! Hardy bu kez de doğrudan tuşu atıyor. Lesnar, Hardy'i yine yerde yumruklamaya başlıyor. Hardy yuvarlana yuvarlana kendini dışarı atıyor. Lesnar da ringin dışına çıkmak istiyor ancak hakem buna engel oluyor. Hardy bariyerlere tutunarak ayağa kalkıyor. Lesnar dayanamayıp hakemi aşıyor ve ringin dışına çıkıyor ancak Jeff aynı anda ringe giriyor. Lesnar ringe girerken Hardy iplerden sekiyor ve Baseball Slide! Lesnar bariyere çarpıyor. Hardy hızlı bir şekilde köşeye çıkıyor. Ve Lesnar'ın üzerine atlıyor!

Süre: 5:02,82

Hardy ayağa kalkıyor ve Lesnar'ı kaldırıp ringe atıyor. Sonrasında kendisi de ringe giriyor. Hardy, Lesnar'ı yakalayıp Twist Of Fate deniyor ama Lesnar engel olup bir German Suplex daha yapıyor! Ancak Hardy ayakları üzerine düşüyor ve Lesnar ayağa kalktıktan sonra Hardy bir Dropkick çakıyor ve Lesnar köşeye gidiyor. Hardy, Lesnar'a doğru koşuyor. Lesnar bir yumruk sallıyor ancak ıska geçiyor. Hardy de köşeye zıplıyor ve Whisper In The Wind! Ancak Lesnar geriye bir adım atarak Hardy'i yakalayarak Powerbomb çakıyor. Lesnar, Hardy'i kaldırıp bir Powerbomb daha çakıyor! Lesnar, Hardy'i kaldırıp bir Powerbomb daha deniyor ancak Hardy'den Hurricanrana ile Roll-up geliyor. 1-2-

3!

Tuşu Bulan: Jeff Hardy

Brock Lesnar: 1 Jeff Hardy: 1

Süre: 3:42,02

Hardy ilk puanını alıyor. Lesnar hızlıca ayağa kalkıyor ve Hardy'e bir Clothesline geçiriyor. Lesnar, Hardy'i ayağa kaldırıyor ve Snap Suplex! Lesnar tempoyu iyice düşürüyor ve Hardy'nin ayağa kalkmasını bekliyor. Hardy köşeye tutunarak ayağa kalkıyor. Lesnar koşarak Corner High Knee geçiriyor! Lesnar, Hardy'i yakalıyor ve ringin öbür tarafına fırlatıyor. Lesnar tekrardan Hardy'nin kalkmasını bekliyor. Hardy kalkınca F5 deniyor ancak Hardy kendisini Lesnar'ın arkasına atıyor! Hardy, Lesnar'ı yumruklamaya başlıyor ancak Lesnar bir anda Hardy'i yere deniriyor ve Kafasına dirsekler atmaya başlıyor. Bir süre sonra Hardy'nin kolunu kapıyor ve KIMURA LOCK! LESNAR ÇOK SIKI BAĞLIYOR VE HARDY ÇIRPINIYOR ADETA İPLERE UZANMAYA ÇALIŞIYOR ANCAK ELİ YERE GİDİYOR!

Süre: 1:24,00

VE İPLERİ YAKALIYOR HARDY! Hakem Lesnar'a kilidi bırakması gerektiğini söylüyor ancak Lesnar devam ediyor! Hakem saymaya başlıyor! 1-2-3-4- Lesnar sonunda kilidi bırakıyor ve ayağa kalkıyor. Hakem Lesnar'ı ringin diğer köşesine götürüyor. Hardy ise kolunu tutarak ayağa kalkmaya çalışıyor. Lesnar, Hardy'e doğru koşuyor ancak Hardy son anda Lesnar'ın üzerinden zıplıyor ve Lesnar köşeye çarpıyor. Hardy, Lesnar'ı ringin ortasına yolluyor ve köşeye zıpladıktan sonra WHISPER IN THE WIND! Hardy, Lesnar'ın ayağa kalkmasını bekliyor. Lesnar ayağa kalktıktan sonra Twist Of Fate deniyor ancak Lesnar engel olup F5 deniyor. Ancak bu sefer de Jeff engel oluyor ve TWIST OF FATE! Hardy tuşa gitmek yerine hızlıca köşeye çıkıyor ve SWANTON BOMB! HARDY TUŞA GİDİYOR!

Süre: 0:00,00

Brock Lesnar: 1 Jeff Hardy: 1

Kazanan: YOK

Hardy tuşa gider gitmez maç sona eriyor. 1-1'lik skor kimseye galibiyeti getirmiyor. Hardy ellerini başına koyarak maçı alamamasından yakınırken Lesnar ise ayağa kalkmaya çalışıyor. Maçtan bazı kesitleri izledikten sonra kameralarımız kapanıyor.

Buğra Gür'ü koşarken görüyoruz. Başka bir masaya geliyor ve gördüğü şey karşısında çok seviniyor!

horse-3555391_960_720.jpg

Buğra Gür: İSMEEEEEEEEEEEEET! KARDEŞİM!

ahmet_cakar_dan_balina_cagirma_tezahurati_h35771_102f3.jpg

Ahmet Çakar doğrudan Buğra Gür'e içtiği suyu püskürtüyor. Sinan Engin çıldırıyor.

Sinan Engin: Yine mi hocam? Yine mi ya? Niye hep eskiden yaptığımız şeyler dönüyor dolaşıyor tekrar oluyor!?

Ahmet Çakar: Benim oğlum nasıl senin kardeşin oluyor lan! Sinan sen de sorgulama artık. Bende farkındayım dönüp dolaşıp aynı yere geldiğimizi. Bu cenazeci Cody'e ne olmuş öyle ya?

Abdulkerim Durmaz: Buğra'cığım otur şöyle. Arkadaşlar havlu getirin adama abdest aldırdı hocam.

Rasim Ozan Kütahyalı: Cody mi? Aylardır yok adam. Yerine yüzü boyalı birisini getirdiler hocam.

Görevliler Buğra Gür'e havlu getiriyor. Gür yüzünü silerken İsmet'in yanına oturuyor.

Ahmet Çakar: Yüz boyası mı? Yüz boyasını sevmem yüz boyası yapanın çocukluğunda büyük problemler vardır.

Rasim Ozan Kütahyalı: Hayda hocam Allah Allah!

Buğra Gür: Beyler gecenin başında yaşadıklarımıza bir göz atalım mı isterseniz?

Abdulkerim Durmaz: Geçelim kanaryacığım.

Rasim Ozan Kütahyalı: Apo abi ne yapıyorsun?

Ahmet Çakar: Eski Libero yeteneklerini sergileyecek birisini arıyor. Ancak yanlış yere park ediyor.

ROK: OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! ALLAH ALLAH ALLAH!

Apo: Hocam ne diyorun Allah aşkına ya? Fenerbahçeli olduğu için kanarya dedim ona.

Buğra Gür: Neyse hocam. Biz yaşananlara bakalım. Gece Bray Wyatt vs Wolfgang maçıyla başladı ve Wyatt, Wolfgang'i yenmeyi başararak bir süredir devam ettirdikleri rekabeti sonlandırdı. Sence nasıl bir maçtı Sinan abi?

Sinan Engin: Bana daha çok benzeyen arkadaş güzel bir galibiyet aldı. Kendisini kutluyorum.

ROK: Çok keyif verdi bana. Ben bu adamı izlemeyi hep isterim.

Buğra Gür: Diğer bir maçta ise Brock Lesnar ve Jeff Hardy, 10 Dakikalık bir Iron Man maçında 1-1 berabere kaldı.

Abdulkerim Durmaz: Iron Man maçı ne oluyor? Kazananı MARVEL'a Demir Adam olarak mı götürüyorlar?

Sinan Engin: Yok be Apo'cuğum. Güreşin futbol katılmış hali. Her tuş bir gol. Süre sonunda kim daha çok gol atmışsa o kazanıyor.

Abdulkerim Durmaz: Anladım.

Ahmet Çakar: Bu insan azmanı nasıl olur da bu hapçıyı yenemez aklım almıyor! Ben gidiyorum ya!

ROK: ALLAH ALLAH HOCAM NEREYE!

Rasim Ozan ve Ahmet Çakar alandan ayrılıyor. İsmet ise bir anda Buğra Gür'e bir çifte atıp masanın üzerinden Ahmet Çakar'ın yanına gidiyor! Gür bir süre sonra ayağa kalkıyor!

Sinan Engin: Tutamadık hocayı!

Buğra Gür: Tutamadık İsmet'i!

Abdulkerim Durmaz: Süremiz azalıyormuş Buğra'cığım. Onu bir halledebilirsek!

Buğra Gür: Şovdan herkesin beklentisinin iyi olduğunu varsayarak Kick-Off'u Sinan Engin'in selamlarıyla kapatıyoruz. Slammiversary ana şovunda görüşmek üzere.

maxresdefault.jpg

Sinan Engin: Dinçer Azaphan'a selam yolluyorum. Wade Barrett'a çok selam. Aziz Yıldırım'a çok selam. Alişan'a çok selam. Göttingen'den Fenasi'ye çok selam. Sabri'ye çok selam. Son olarak da Güreşin Arka Bahçesi'ne çok selamlar. Çok güzel içerikler çıkarıyor. Güreşe bakış açımı değiştirdi. Kanalına abone o-

Görüntüler birden kesiliyor. 21.00'DE ANA ŞOVDA GÖRÜŞMEK ÜZERE!

ANA ŞOV

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=3F-cgB0RXQ0&ab_channel=WWEMusic[/ame]
No One Will Survive!

Entrance%2B1.gif

Mr. Money in the Bank! Elinde çantasıyla geliyor ringe. Kendinden emin adımlarla ringe giriyor ve çantasını ring görevlilerine teslim ettikten sonra şovun ilk maçı için beklemeye başlıyor ama bir türlü Lacey Evans'ın giriş müziği çalmıyor.

Ekran kararıyor...

giphy.gif

Evans'ın siluetinin bir sigarayı yaktığını görüyoruz. Sigaranın ilk nefesleri çekildikten sonra görüntü yavaşça kararıyor. Arenadaki ışıklar kısmi olarak açılmaya başlıyor, bir spot ışığının ringin ortasını aydınlattığını görüyoruz. Ciampa anlamaya çalışan gözlerle ışığın geldiği yere bakıyor.

Ve tam o noktaya gökten kan damlamaya başlıyor. Tommaso Ciampa, başta korkarak geri çekilse de boşluktan damlayan kanı anlamak için şok olmuş gözlerle yere bakıyor. O esnada tüm arena Lacey Evans'ın nereden geldiği anlaşılmayan sesiyle yankılanıyor.

Lacey Evans: Şaşırmış görünüyorsun... Vücudunun her zerresinde taşıyor olduğun kanda şaşırılacak bir şey yok. Aslına bakarsan dünya üzerinde en şaşılmayacak görüntüdür kan damlaması. İnsanlığın var olduğu günden bu yana en sık oluşturduğu tablo damarlardan akan bu sıvının yere nazlı ve ılık şekilde dökülmesi olmuştur. Avlanmış bir hayvanın, devrilmiş bir düşmanın ya da bir idam mahkumunun kanı...

Lacey Evans: Ama bu gece akan senin kanın olacak!

Tüm ışıklar tekrar sönüyor...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=MVij3rcjjfE&ab_channel=Nermian[/ame]

Şarkı çalıyor ve Lacey Evans girişte görünüyor...

Ringe emin adımlarla geldikten sonra arenanın ışıkları sonunda açılıyor ve hakem kontrolleri yapıp eldivenini giydikten sonra başlangıç zilini çaldırıyor.

First Blood Match
Tommaso Ciampa vs Lacey Evans

Zil çalıyor ve dehşet çanları da ona eşlik ediyor! Tommaso Ciampa ve Lacey Evans hızlı bir şekilde yumruklaşmaya başlıyorlar. Yumruklaşma devam ederken ve her iki isim de bir diğerinin suratına bir boks torbası muamelesi yaparken Lacey Evans birden Woman's Right deniyor! Ama Evans'ın kolunu havada yakalıyor Ciampa! Kolundan tutup döndürüyor ve Neckbreaker! Çok hızlı başladı maç! Evans hızlı bir şekilde toparlanmaya çalışıyorken Ciampa onu tutup hızlıca ringin dışına gönderiyor. Ciampa kendisi de aşağı inecekken Lacey Evans, onu ayağından çekerek düşürüyor ve apron'a çarpıyor Ciampa! Kaburgalarının ringin en sert kısmına çarpması can yakıcı olmuş olmalı! Ciampa, iki ayağının üstüne düştüğünde ise Evans demir basamaklara ittiriyor onu! Bu maçın ne kadar sert geçeceği şimdiden belli oldu!

Acı içerisinde kaburgalarını tutan Ciampa'nın üstüne yürüyor ve yumruk darbeleri geçiriyor şimdi Lacey Evans. Köşedeki bariyerlere yaslanarak durdurabiliyor kendisini Ciampa. Evans, sadistik bir bakış attıktan sonra hızla köşedeki rakibinin üzerine koşuyor ama High Knee Strike ile yakalıyor onu Ciampa! Bu çok sertti! Evans yüzünde kan olup olmadığını anlamak için burnuna götürdüğü eline bakıyor ama eldivenlerinin temiz olduğunu görünce tekrar Ciampa'ya doğru atılıyor. Ciampa, Evans'ın ilk yumruğundan eğilerek kaçıyor ve şimdi o rakibini demir basamaklara gönderen isim! Ciampa nefes nefese üç-dört adım civarı geri gidiyor ve delirmiş gözlerle demir basamakların yanında dizlerinin üstüne çökmüş olan Evans'a bakıyor. RUNNING KNEE STRIKE! EVANS'IN KAFASI CIAMPA'NIN DİZİ VE BASAMAKLAR ARASINDA SIKIŞTI KALDI! Hakem kan olup olmadığını kontrol etmek için aşağı iniyor ve sonuç...

Kan yok! Nitekim gelin görün ki Tommaso Ciampa bu sonucu bozmak için kararlı! Evans'ın kafasını iki eliyle tutuyor ve gözünü demir basamakların keskin tarafına doğru hızla vurmaya çalışıyor! Ama Evans, iki elini basamakların üstüne koyarak bunu engelliyor! Şimdi de bir dirsek darbesi ile üstünden çekiyor Ciampa'yı. Ciampa'nın acıyan kaburgalarına sert bir tekme geçirdikten sonra rakibini ringe sokuyor. Kendisi ise ringe girmek yerine apronda bekliyor ve yavaşça kalkmaya çalışan rakibine bakıp zevkle acımasızca gülüyor... SLINGSHOT THRUST KICK! Lacey Evans'tan muazzam bir atletizm gösterisi! Yerde baygın halde yatan Tommaso Ciampa'ın üstüne yürüyor şimdi ve Handstand Knee Droplar vurmaya başlıyor! İlk darbe karnına ve ikinci darbe burnuna geliyor Ciampa'nın! Lacey'in dizinin Ciampa'nın burnunu kırıp kan akıtıp akıtmadığını kontrol etmek için hakem kontrol ediyor...

Kan yok! Evans, kanın akmamasına oldukça bozulmuş görünüyor ki Cobra Clutch bağlıyor Ciampa'ya! Pes etmesi bir anlam ifade etmeyecek. Ardından yavaş yavaş ayaklanmaya başlıyor, bu kadının aklından tam olarak ne geçiyor?! Lacey Evans Cobra Clutch bağlıyken olduğu yerde dönmeye başlıyor Swinging Cobra Clutch! Ciampa'yı bayıltmaya kararlı! Ciampa'yı bir miktar döndürdükten sonra yavaşça ayaklarının üstüne kaldırıp kulağına bir şeyler fısıldıyor Evans. Ardından tutuyor ve Ripcord Lariat! ŞİMDİ O DÖNDÜRÜYOR EVANS'I AYNI ŞEKİLDE RIPCOORRD PSYCHO CUTTERRRRR! Evans'ın kafası hala Ciampa'nın koltuk altında kaldığı için hakem kanayıp kanamadığını kontrol edemiyor ama bu zaten Ciampa'nın pek de umrunda değil! EVANS'I TEKRAR KALDIRIYOR VE BRAINBUSTEEEERRR! Umarız kan akmıştır çünkü maç bundan daha vahşi olmamalı artık! Hakem ceset gibi yığılan Evans'ı sırtüstü duruma getirip kafasının yarılıp yarılmadığını kontrol ediyor...

Ve Lacey Evans sağlam! İki isim de yerde kalıyor uzun bir süre ve ikisi de yerden kalkamıyorlar. İlk hareket son darbeyi vurmuş taraf olan Ciampa'dan geliyor ve yuvarlanarak çıkıyor ringden. Anons ekibinin yanına gidiyor ve çantasını istiyor. Çantasını ona şüpheli gözlerle bakan görevlilerden adeta sökercesine aldıktan sonra çantayla beraber an alt ipten yuvarlanarak ringe giriyor Ciampa. Dizlerinin üstünde kafasını ve boynunu tuta tuta ayağa kalkmaya çalışan Lacey Evans'ın suratına geçirmeye çalışıyor çantayı! Ama Lacey Evans'tan gelen Gut Kick ile çanta fırlıyor Ciampa'nın elinden! VE FACEBUSTER! KAN AKITMAK İÇİN DAHİCE BİR HAMLE! VE GATOR ROLL İLE DEVAM ETTİRİYOR CIAMPA'NIN YÜZÜNÜ RİNGE İYİCE SÜRTMEK İÇİN BU VAHŞET! Lacey Evans'ın Ciampa'nın boynunu bir piton gibi sarmış kolları açıldığında hakem maçın devam edip etmeyeceğine dair gerçeği görüyor. Kan...

Yok! Tommaso Ciampa sağlam bir darbe yemiş olsa da suratında kanayan bir yer yok. Evans yavaş yavaş ayaklanıyor şimdi. Boynunu biraz tuttuktan sonra yerde yatan Ciampa'ya bakıyor ve kararlı gözlerle iplere doğru birkaç adım atıyor. Springboard Moonsault! Ama Tommaso Ciampa, hızla yuvarlanarak Evans'ın düştüğü yerden kaçıyor. Lacey Evans da bunu görmüş olacak ki ayaklarının üstüne düşüyor inanılmaz! Ring-içi zekası denilirken tam olarak bundan bahsediliyor işte! Nitekim, Ciampa her durumu kendi lehine çevirmesiyle bilinen bir isim! Kafasını Evans'ın bacaklarının arasına sokuyor ve bu yolla kaldırıyor rakibini. REVVEEERRSE PROOJECTT CIAMPAAAAAAA! LACEY EVANS'IN YÜZÜ UÇARAK ÇARPIYOR CIAMPA'NIN DİZLERİNE! Evans yere gömülüyor ve hakem kan olup olmadığını kontrol etmek için yanına geliyor...

Ama Lacey Evans, iki elinin arasında alıp ringe gömdüğü yüzünü bir türlü hakeme göstermiyor. Köşesinde yeni yeni ayaklanmakta olan Ciampa, önündeki tabloya şöyle bir bakarsa maçı kazandığını anlayabilir! Lacey Evans adeta kanayan yüzünü hakeme göstermemekte direniyor! Tommaso Ciampa köşedeki ipleri tutarak ayaklanıyor ve hakemi hafifçe ittirerek yan tarafa çekiyor. Lacey Evans'ın kanayan yüzünü hakeme göstermek ve maçı kazanmak için saçlarından iki eliyle var gücüyle çekerek kaldırıyor Lacey Evans'ı. Lacey Evans çaresizce kalkıyor ve...

WOMAN'S RIGHT! LACEY'İN YÜZÜNDE HİÇBİR ŞEY YOK AMA WOMAN'S RIGHT'TAN SONRA CIAMPA'NIN YÜZÜ KANLAR İÇİNDE KALIYOR! AMA NEDEN?!

Kazanan: Lacey Evans

Ciampa, gözlerine kaçan kan yüzünden gözünü zor açarak ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Sağlık görevlileri etrafına toplanmış durumda bir havluyla yüzünü temizleme uğraşındalar. Bu esnada ise Lacey Evans kameraya gülüyor ve sağ elinde Tommaso Ciampa'nın kanıyla kızıla bulanmış olan muştayı gösteriyor. Karanlık Leydi, sadist bir gülümseme ile zarifçe muştadaki kanları yalarken biz de psikolojimizin bozulmaması için reklamlar gidiyoruz.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=-cZ7ndjhhps&t=1s&ab_channel=TripleFlipKick360[/ame]
giphy.gif

U CAN'T SEE ME!

John Cena burada! Cena seyircinin yoğun desteğiyle Los Angeles Memorial Coliseum'a giriş yapıyor!

giphy.gif

Cena, seyircilerle tokalaşarak ringe girdikten sonra mikrofon istiyor.

John Cena: Ne atmosfer ama değil mi? Los Angeles seyircisi cidden burayı ağzına kadar doldurmuş durumda! Az önce izlediklerimizin ne kadar çarpıcı olduğunun farkındayım: Tommaso Ciampa ve Lacey Evans, ölümüne bir maçta birbirlerine meydan okudular ve izlediğimiz maç kesinlikle etkileyiciydi! Böyle muazzam bir kalabalığın önünde güreşmek nasıl etkileyici olmaz ki zaten, yanılıyor muyum?

Cena mikrofonu önüne alıp seyirci tezahüratlarını dinliyor bir süre...

John Cena: Bu kalabalığın önünde mücadele etmek kesinlikle onur verici olurdu fakat bunun önünde bazı... bazı engeller olduğunu üzülerek söylemek durumundayım. Heath Slater, son dönemlerde yaşadıklarımdan sonra dövüşmeyi istediğim tek kişi, bırakın benimle bir maça çıkmayı; ringe girip gözlerime bakmaya dahi cesaret edebilmiş değil! Her neyse Slater, seni anlıyorum, gerçekten anlıyorum. İçindeki bir yanının, hala şerefli kalabilmiş o küçük kısmının, ihanetinden utandığını biliyorum ve yediğin bokların sonuçlarıyla yüzleşemeyecek kadar korkak olduğuna da şüphe yok.

Cena, bir süre düşünüp kafasını sallıyor.

John Cena: Başta bunun iyi bir fikir olduğunu düşünmüştüm biliyor musunuz? Slater'ın düzgün bir adam olduğunu, dürüst bir dost olduğunu düşünmüştüm ve tarihi baştan yazıp yeni düzeni GWA'ye getirmeyi teklif ettiğinde heyecanlıydım. Yapabileceklerimiz için heyecanlıydım, yıllarca kan ve ter döktüğüm bu şirketi bir sonraki seviyeye getirmek için kuracağımız düzen hakkında heyecanlıydım... Ama maalesef Heath ile aynı hayalleri paylaşmıyormuşuz. Belki de bunun aksini düşünmek fazla iyi niyetlilikti ama Slater'ın en başından beri düşündüğü tek şeyin kendi kariyeri olduğunu fark etmek... Kalbimin bir tarafını acıtıyor tabii ki ama emin olun bunu yaptığından daha çok beni çileden çıkartıyor!

Cena, ringde hızlı voltalar atmaya başlıyor.

John Cena: Pekala pekala, size ne söyleyeceğim biliyor musunuz? Yeter! Başınızı daha fazla Slater'ın ihanetiyle şişirmeyeceğim. Slammiversary şovundayız ve bu gece Los Angeles'taki tüm GWA hayranları sağlam bir kavga izlemek için buraya geldi! Heath Slater! Bu ringe adımını at, gözlerimin içine bak ve tüm bu kalabalığa unutulmayacak bir kavga verelim!

giphy.gif

Cena, tişörtünü çıkartıp seyircilere fırlatıyor ve eğilip Slater'ın gelmesini bekliyor.

Tazz: Görünüşe göre yokta bir maçımız oldu!

Jeremy Borash: Bu tarz kavgaları her zaman sevmişimdir!

Kameralarımız girişe odaklanıyor...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=IU0XrJDyYY8&feature=emb_logo&ab_channel=GlobalWrestlingAlliance[/ame]

Müzik çalıyor, Cena bekliyor, tüm arena bekliyor ama gelen giden yok...

Cena, bir süre sonra hayal kırıklığına uğramış ve öfkeli bir biçimde ringden iniyor ve hiç konuşmadan arka alanın yolunu tutuyor. Biz ise reklamların yolunu.

Shane McMahon birkaç kızla birlikte Seth Rollins'in yattığı hastane odasına giriyor. Seth Rollins üzerindeki çarşafı kafasına doğru çekmiş durumda. Kızlar kenara geçiyor. Shane McMahon eliyle alkış yaparak Rollins'i uyandırmaya çalışıyor.

Shane McMahon: Kalk Rollins! Bir müjdem var. Sana saldıranın kim olduğunu öğrendim ama bunu şimdi söyleyip moralini bozmama gerek yok. Sana çok güzel bir haberim var.

Shane McMahon kızları süzüyor.

Shane McMahon: Şu güzelliklerden bahsetmiyorum elbette. Onlar bomba haber kategorisine giriyor. Senin için buradalar! Eskisi gibi vakit geçirmen için. Hatta bu çıtırlar seni eskisinden daha yükseğe çıkartacaklar. Buna eminim. Yani, denedim. Öhöm ne diyorduk? Sana saldıranı buldum ve güzel bir haber daha getirdim. Gelecek PPV ne biliyor musun?

Seth Rollins çıt çıkartmıyor. Onun yerine Shane McMahon konuşuyor.

Shane McMahon: One Night Stand! En çılgın gece! En kanlı, en dehşet verici gece! GWA'nin One Night Stand şovları...

Shane McMahon ellerini ovuşturuyor.

Shane McMahon: Tüm GWA evreni o geceyi hayatları boyunca unutamayacaklar. Ayrıca o gecenin kapağını, o gecenin gerçek yıldızını! Hiç ama hiç unutamayacaklar.

İçeri birkaç görevli geliyor ve bir poster getiriyorlar.

onenightstandposter.png

Shane McMahon: 25 Nisan! Sadece ama sadece 21 gün sonra! Kapağında sen varsın Rollins! Merak etme, o geceye kadar iyileşmiş olacaksın. Kızlar... Rollins'e yardımcı olun.

Kızlar aynı anda çarşafın altına giriyorlar.

Shane McMahon: Eğleneceğini biliyorum.

Kızlar aniden çığlık atıyorlar. Shane McMahon geri adım atıyor. Çarşaf açılıyor ve Seth Rollins'in ağzından kanlar geldiğini görüyoruz. Shane McMahon telaşlı bir şekilde doktorlara bağırıyor. Görevliler, doktorlar herkes Seth Rollins ile ilgileniyor. Shane McMahon sinirli bir şekilde odanın dışarısına çıkıyor.

Kameralar kapanıyor.

Ağustos 2007

Liv: Burası çok karanlık!

Ely: Ee?

Liv: Hiçbir şey göremiyorum.

Ely: Yani?

Liv: Biraz tüyler ürpertici.

Ely: Sus yoksa ağzına vurmak zorunda kalacağım.

Takır tukur sesler gelmeye başlıyor. Birden ışık yanıyor. Liv ve Ely'nin çatı katında olduklarını görüyoruz. Bir şeyler araştırıyorlar. Bazı kutuları açıyorlar. Liv etrafa öylece bakınırken Ely hızlı hızlı kutuları açıyor. Kamera Liv'e dönüyor. Bir fotoğraf albümü buluyor. Üzerindeki tozları siliyor. Fotoğraf albümünün içindekilere bakıyor. Ardından albümü bırakıyor. Şimdi başka bir fotoğraf buluyor çerçeve içinde. Onu çıkartıyor ve uzun uzun bakıyor.

Liv elini çerçeveye götürüyor. İyice temizlediğinden emin oluyor ve fotoğrafa bakmaya devam ediyor. Gözünden bir damla yaş çerçevenin üzerine düşüyor ve yavaş yavaş kayıp yere temas ediyor. Ely onu fark etmiyor. Başka bir şeyler ile uğraşıyor. Liv fotoğrafa bir süre daha baktıktan sonra yavaş yavaş arkasına dönüyor.

Liv aniden çığlık atmaya başlıyor!

2-25276_153-hd-scary-wallpapers-killer-clown-jump-scare_350x200.jpg

Liv korkuyla elinden çerçeveyi düşürüyor ve kırılıyor. Çığlık atmaya devam ediyor. Birden duruyor. Ely kafasındaki maskeyi çıkartıyor ve bir kenara atıyor. Kahkaha atmaya başlıyor. Ely yerlere yığılıyor ve kahkahalara boğuluyor. Nefes nefese gülüyor. Liv başta çok sinirleniyor. Ayağını yere vuruyor. Fakat daha sonra Ely'nin eğlenen halini görünce o da gülmeye başlıyor.

Liv: Beni gerçekten korkuttun.

Ely: Bu hiç zor olmuyor. Gerçekten çok korkaksın!

Liv: Ya...

Ely: Eğlenceli!

Ely gülmeye devam ediyor. Bu sırada kenarda bir fotoğraf görüyor. Bu az önce Liv'in elinden düşürdüğü çerçevedeki fotoğraf. Ely kırık cam parçalarını temizliyor. Ardından fotoğrafı alıp bir süre bakıyor.

Ely: Ne güzel bir aile fotoğrafı ama. Bir zamanlar.

Liv: Onu hatırlıyor musun?

Ely: Küçüktük ama hiç unutmadım. Her gece rüyanda gördüğün birini nasıl unutabilirsin?

Liv, Ely'nin omzuna doğru elini koyuyor. Şimdi ona yaklaşıyor ve sarılıyor. İki kardeş uzun süre birbirlerine sarılıyorlar ve şimdi geri çekiliyorlar.

Liv: Daha iyi misin?

Ely yavaşça fotoğrafı bir kenara bırakıyor.

Ely: Seninle parmak güreşi oynayacak kadar iyiyim!

Liv: Parmak güreşi mi? Senin hiç anlamıyorum. Kenarda duran bebeklerle falan oynasak ya? Ya da boya falan yapsak. Harika boyama kitaplarım var.

Ely: Sıkıcı. Ayrıca ben rekabet istiyorum. Durma başla!

Liv ve Ely parmaklarını güreştiriyorlar. Oynamaya bir süre devam ediyorlar. Her seferinde Ely kazanıyor ve hepsini kısa süre içerisinde kazanıyor. Liv elini geri çekiyor.

Liv: Sen...

Liv parmağına bakıyor.

Liv: Benim parmağım senden daha büyük!

Ely: Ne olmuş yani?

Liv: Benim kazanmam gerekiyor! Ben daha avantajlıyım ve daha iyi oynuyorum. Bir dakika ya. HİLE YAPIYORSUN!

Ely saçlarını geriye atıyor. Gözlerini kapatıyor ve parmağını uzatıyor.

Ely: Seni gözüm kapalı bir yenebilirim. Mızmızlık yapma.

Ely ve Liv tekrar parmak güreşi oynuyorlar. Ely bu sefer gözleri kapalı bir şekilde yeniyor Liv'i ve neşeyle ayağa kalkıyor.

Ely: Kazandım!

Liv: Puf. Hileci.

Ely kalkıyor ve camdan gökyüzüne doğru bakıyor. Liv ona doğru bakarken birden başını tutuyor. Duvara yaslanıyor. Konuşmaya çalışıyor fakat başaramıyor. Ely arkasına dönmüyor. Bu sırada görüntüler değişiyor.

Yeğen: Peki eve gidecek miyim?

Liv Morgan: Burası senin evin. Masaların hepsi senin, yemeklerin hepsi senin, dışarıda gördüğün bisikletler, tüm ormanlar senin. Senden tek istediğim, bana uyman. Eğer benim dediklerimi harfiyen yerine getirirsen kimse üzülmeyecek. Evren bizim olacak ve bu evrende mutlu olan son kişiler olacağız.

Liv Morgan tebessüm ederek yeğenin suratına bakıyor. Yanağına bir buse konduruyor. Yeğen ile oturuyorlar. Beraber yemek yiyorlar. Yemeklerini bitirdikten sonra oyun oynuyorlar.

yegen_ile_liv_oyun_oynuyor.PNG

Liv Morgan: Hile yapıyorsun...

Yeğen: Yapmıyorum... kural bu, hadi... bitiyor...

Parmak güreşini yeğen kazanıyor.

Liv Morgan: Hile yaptın, ben asla kaybetmem!

Liv Morgan aniden şiddetli bir şekilde bağırıyor. Yeğen korkarak geri çekiliyor.

Görüntüler tekrar değişiyor. Liv aniden bağırıyor.

Liv: ELY!

Ely telaşla dönüyor ve Liv'e bakıyor. Hemen yanına gidiyor ve durumuna bakıyor.

Ely: Ne oldu? Ne oldu? İyi misin? Annemi çağırmamı ister misin?

Liv: Ben iyiyim. Sadece...

Liv kafasını iki yana sallıyor.

Ely: Liv?

Liv: Sanırım bir hayal gördüm. İyiyim. Kaldır beni.

Ely'nin yardımıyla Liv ayağa kalkıyor. İki kız camın önüne doğru gidiyorlar ve gökyüzündeki yıldızlara bakıyorlar. Yıldızlar parlıyor ve Ely atmosferin içinde kayboluyor. Birden başını öne eğiyor ve morali bozuluyor. Toparlanmaya çalışıyor. Liv öylece ona bakıyor.

Ely: Ben bir karar verdim. Günün birinde buradan gideceğim. Çok daha ötesine. Uzaklara. Onu bulacağım. Babamızı.

Liv: Ely... O...

Ely: Hayır! Hiçbir şey bilmiyoruz. Sadece dedikodular. O yangından sağ çıkmış olabilir. Tekrar eski evimizde olabilir. Belki bizi arıyordur. Belki bizi tekrar bulmaya çalışıyordur. Biz hiçbir şey yapmıyoruz. Onu çok özledim. Eğer ölmüş olsa her gece rüyama girebilir miydi Liv? Kaybolup gitmez miydi? Beni çağırıyor biliyorum. Ben bir yolunu bulacağım. Gökyüzüne bak, orada milyarlarca yıldız var. Ve ben onların biriyle arkadaş oldum. Her gece benimle konuşuyor ve beni cesaretlendiriyor. Biliyorum, biliyorum Liv! Yaşıyor! O yaşıyor.

Liv: Sanırım anneme söylesem iyi olacak.

Ely aniden Liv'in ağzını kapatıyor.

Ely: Sakın böyle bir şey yapma. Eğer bunu yaparsan seninle asla konuşmam. Sana küserim. Bir daha seninle oyun oynamam. Seni bir şeyler anlatmam.

Liv: Ama...

Ely: Lütfen...

Liv: Tamam söylemeyeceğim...

Ely aniden Liv'e sarılıyor.

Liv: Ne zaman onu arayacaksın? Beni götürecek misin?

Ely: Bilmiyorum... Günü geldiği zaman sana söyleyeceğim. Şimdi yıldızlara bakmaya devam et. Hatıraları hatırla.

Liv'in gözleri aniden kocaman açılıyor. Öylece bakarken birden görüntüler gidiyor.

[ame]https://youtu.be/JJnzfT44KXI[/ame]

Corbins_350x200.jpg

End Of Days arena boyunca yankılanırken bir anda motor sesleri duyulmaya başlıyor. Bir süre sonra bir motorsikleti girişte görüyoruz ve bu esnada ışıklar kararıyor ve sadece motorsikletin farı etrafı aydınlatıyor. Motorun sesini bir süre daha duyduktan sonra motorun üzerindeki Baron Corbin kaskını çıkarıyor ve motordan iniyor. Corbin ceketini de çıkarıyor ve yere fırlatıyor!

o8GyB7.png

Şarkının nakaratıyla birlikte spot ışıkları Baron Corbin'in üzerine geliyor ve Corbin'i ellerini iki yana açarken görüyoruz. Corbin oldukça sert bir ifadeyle ringe doğru ilerlerken ışıklar normale dönüyor. Corbin ringe girdikten sonra ringin iplerini kontrol ediyor ve bu esnada müzik kesiliyor!

[ame]https://youtu.be/FRhZbW3OGYU[/ame]

Yb2WMl.png

Shinsuke Nakamura'nın müziği arena boyunca yankılanmaya başlıyor. Ancak Nakamura'yı bir süre boyunca göremiyoruz. Bir süre sonra Nakamura'yı belinde Hardcore kemeriyle titantron'un demirlerine asılırken görüyoruz. Birkaç barfiks çektikten sonra girişe geri iniyor ve klasik pozlarını keserek ringe doğru ilerliyor ancak bir anda ışıklar kararıyor.

GzQ2Y2.png

Işıklar açıldığında Nakamura'yı kırmızı parlak ninja kıyafetiyle bir anda ringte görüyoruz. Corbin oldukça sinirli bir şekilde Nakamura'nın üzerine yürüyor ancak hakem araya giriyor. Sonrasında Nakamura'dan kemeri aldıktan sonra havaya kaldırıyor ve görevliye teslim ettikten sonra zili çaldırıyor.

Hardcore Championship Match
Shinsuke Nakamura vs Baron Corbin (c)

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Baron Corbin koşarak Nakamura'ya bir yumruk geçiriyor ve Nakamura köşeye doğru uçuyor. Corbin koşarak bir Clothesline vuruyor ve sonrasında köşede Nakamura'ya sert yumruklar atıyor. Nakamura bir süre sonra Corbin'i tutup köşeye atıyor ve kafasına da çok sert bir tekme atıyor. Ardından Corbin'i yere düşürüyor. Devamında da ayağıyla Corbin'in boğazına basıp taunt atıyor. Ardından ringin dışına çıkıyor ve ringin altını karıştırmaya başlıyor. Corbin bu esnada köşeye tutunarak ayağa kalkıyor. Nakamura bir sandalye çıkarıyor ve ringe doğru fırlatmaya kalkıyor ve sandalye Corbin'in kafasında patlıyor. Sandalye Nakamura'ya geri dönünce Nakamura sandalyeyi geri fırlatıyor. Nakamura ringe giriyor ancak ringe girdiği gibi Corbin'den bir Big Boot yiyor. Corbin, Nakamura'yı köşeye fırlatıyor sonrada üzerine doğru koşuyor. Nakamura son anda bir tekme sallıyor ancak Corbin kendini ringin dışına atıyor ardından ringe geri girip sağlam bir Clothesline çakıyor. Corbin tuşa gidiyor! 1-2-

Nakamura atıyor! Corbin ayağa kalkıp Nakamura'nın kafasına sert bir tekme atıyor. Sonrasında sandalyeyi alıyor ve Nakamura'nın karnına geçiriyor. Nakamura kafasını kaldırır gibi oluyor. Corbin de sandalyeyi Nakamura'nın kafasına geçiriyor. Corbin sandalyeyi bırakıp Nakamura'yı kaldırıyor ve sandalyeye doğru Moment Of Slience yapıyor! Corbin, Nakamura'yı sandalyeden ayırdıktan sonra ringin dışına çıkıyor ve ringin altını karıştırmaya başlıyor. Corbin ringin altından çıkardıklarını ringe atıyor. Ringe önce bir kendo stick giriyor. Sonrasında ringe bir torba düşüyor. Ardından bir elektro şok cihazı giriyor ringe. Corbin bir kendo daha atıyor. Sonrasında da bir alet çantası giriyor ringe. Corbin ringin altından bir merdiven çıkarıyor ve ringe atıyor. Corbin tekrardan ringin altına dalıyor ve bu sefer de bir masa çıkarıyor ve onu da dışarıda bırakıyor. Corbin ringe bir beyzbol sopası attıktan sonra tamamen ringin altına dalıyor. Bir süre sonra Corbin ringin diğer tarafından çıkıyor. Corbin'in elinde bir Katana var. Corbin katanayı ringin kenarına bıraktıktan sonra aprona çıkıp ringe girmeye çalışıyor ancak KINSHASA!

Nakamura muazzam bir Kinshasa çakıyor ve Corbin ringin dışına uçuyor. Nakamura ringteki kendolardan birisini alıp ringin dışına çıkıyor. Sonrasında Corbin'in kafasına vuruyor kendo ile. Ardından Corbin'i kaldırıyor ve direğe fırlatıyor. Corbin omzunu direğe vuruyor ve sonrasında acıyla yerde kıvranıyor. Nakamura kendoyu alıp Corbin'e doğru gelirken Corbin de ayağa kalkmaya çalışıyor. Nakamura kendo ile Corbin'e vuruyor. Corbin basamaklara doğru ilerlerken Nakamura, Corbin'e bir Dropkick atıyor ve Corbin dizlerini basamaklara çarparak yere düşüyor. Nakamura yerdeki Corbin'e kendo ile vurmaya başlıyor. Gittikçe daha sert ve daha hızlı vuruyor. Bir süre sonra kendo tamamen parçalanıyor. Nakamura elindeki kendo cesedini yere fırlatıyor ve Corbin'i ayağa kaldırıp spiker masasına doğru fırlatıyor. Nakamura hızlı bir şekilde normal masayı kurmaya başlıyor. Corbin ise spiker masasının arkasında hala. Nakamura masayı kurduktan sonra basamaklardan birisini masanın altına yerleştiriyor. Ardından aprona çıkıyor ve ayağa kalkmakta olan Corbin'in üzerine koşarak atlıyor!

Hayır! CORBIN HIZLI BİR ŞEKİLDE SPİKER SANDALYELERİNDEN BİRİSİNİ KAPIYOR VE NAKAMURA'NIN ÜZERİNE FIRLATIYOR! NAKAMURA SANDALYE İLE BİRLİKTE KURDUĞU MASAYA VE HALİYLE ALTINDAKİ BASAMAĞA DÜŞÜYOR! Nakamura'nın acıyla bağırdığını duyuyoruz. Bu esnada Corbin tamamen ayağa kalkıyor ve bariyere yaslanıyor. Nakamura sandalyeyi üzerinden atıyor ve ayağa kalkmaya çalışıyor ancak başaramıyor. Corbin bu esnada Spiker masasını temizlemeye başlıyor. Hatta monitörlerden birisini Nakamura'ya doğru fırlatıyor ve monitör Nakamura'nın bacağına isabet ediyor. Corbin spiker masasını tamamen temizledikten sonra timekeeper alanına gidiyor ve görevliyi oradan uzaklaştırıyor ve zilin tokmağını alıyor. Nakamura ayağa kalkar gibi oluyor ancak Corbin var gücüyle koşarak elindeki tokmağı Nakamura'nın kafasına geçiriyor. Sonrasında tokmak ile Nakamura'nın bacağına vuruyor. Nakamura bacağını tutarak acıyla kıvranırken Corbin onu yakalayıp havaya kaldırıyor ve Spiker masasına doğru CHOKESLAM!

OLMUYOR! Nakamura bir yumruk atarak spiker masasına ayakları üzerine düşüyor. Sonrasında Corbin'e bir tekme sallıyor ama ayağı bu esnada montör boşluğuna giriyor ve Nakamura hayalarını spiker masasının kenarına vuruyor. Nakamura acıyla bağırıyor. Corbin, Nakamura'ya bir yumruk attıktan sonra tekrar timekeeper alanına gidiyor ve bu kez ring zilini alıyor. Bu esnada Nakamura bacağını masadan kurtarmaya çalışıyor. Ancak Corbin koşuyor ve Nakamura tam bacağını çıkarmak üzereyken zili kafasına geçiriyor. Corbin bir süre bekliyor ve dayanamayıp zili bir kez daha Nakamura'nın kafasına geçiriyor. Corbin zili yere fırlatıyor ve sonrasında Nakamura'nın ayağını spiker masasından tamamen çıkarıyor. Ardından onu kaldırıyor ve spiker masasına doğru CHOKESLAM! Spiker masası yıkılmıyor. Nakamura spiker masasının arkasına düşüyor.

Corbin bir süre bekliyor. Hakem ise koşarak Nakamura'nın durumunu kontrol ediyor. Corbin bir süre sonra Nakamura'nın yanına gidiyor ve hakemi oradan uzaklaştırıp Nakamura'yı kaldırmaya çalışıyor. Başaramayınca onu saçlarından yakalayıp sürüklemeye başlıyor ve spiker masasından uzaklaştırıyor onu. Sonrasında onu çeke çeke aprona kadar getiriyor. Sonrasında kaldırıyor ve aprona koymayı başarıyor onu. Corbin de aprona çıkıyor ve ringe girmeye çalışıyor. Ancak bir anda Nakamura yerdeyken bir tekme sallıyor ve tekme Corbin'in kafasına isabet ediyor. Nakamura yanındaki bir kendoyu kapıyor ve aprondaki Corbin'e sallıyor ve tekrardan isabet alıyor. Corbin bir türlü ringe giremiyor. Nakamura ayağa kalkıyor ve kendo ile bir kez daha Corbin'e vuruyor. Corbin tekrardan ringe girmeye çalışıyor ancak Nakamura kendoyu Corbin'in ensesine geçiriyor ve Corbin'in sadece üst vücudu ringe girebiliyor. Nakamura kendoyu bırakıp ringteki torbayı alıyor ve ringin ortasına torbayı boşaltıyor ve RAPTİYELER! Bu esnada Corbin kendine gelip ringe giriyor ve Nakamura'ya bir Clothesline sallıyor. Ancak Nakamura sıyrılıyor ve Corbin'i yakalıyor ve TIGER SUPLEX!

BAŞARILI! HEM DE RAPTİYELERİN ÜZERİNE! CORBİN ACIYLA BAĞIRIP KIVRANMAYA BAŞLIYOR VE BU ESNADA SIRTINDAKİ VE ENSESİNDEKİ RAPTİYELERİ GÖRÜYORUZ. BAZI RAPTİYELERDEN KAN GELİYOR!

HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT!

Nakamura ise bu esnada ayaklanıyor ve iplere doğru gidiyor. Merdiveni alıyor ve köşeye dikiyor. Hakem bu sırada Corbin'in sırtındaki rapitiyeleri toplamaya başlıyor. Corbin bir süre sonra ayaklanıyor. Bu esnada Nakamura ringin dışına çıkıyor ve ringin altından başka bir torba çıkarıyor. Sonrasında torba ile ringe giriyor ama Corbin ringteki elektro şok cihazını Nakamura'ya doğrultuyor ve ELEKTRİĞİ VERİYOR! Nakamura olduğu yere yığılıyor. Corbin "Nasılmış?" diye bağırırken torbayı kapıyor ve torbayı raptiyelerin üzerine boşaltıyor ve CAM PARÇALARI! Corbin torbayı tamamen boşalttıktan sonra ringin dışına çıkıyor ve ringin altını karıştırıp uzun bir altın zincir çıkarıyor. Nakamura ringin dışına doğru sürünüyor ancak Corbin bir anda ringe dalıyor ve Nakamura'yı yakalıyor. Zinciri Nakamura'nın boynuna doluyor ve onu cam kırıkları ile raptiyelerin olduğu alana doğru sürüklüyor ve Nakamura'nın yüzünü camlarla raptiyelere basmaya çalışıyor ve en sonunda Nakamura'nın kafasına sert bir şekilde basıyor!

HAYIR! Nakamura bir anda zincirden kendini kurtarıyor ve raptiyelerle camlardan kaçıyor. Corbin zinciri hızlıca eline doluyor ve ayağa kalkmakta olan Nakamura'nın kafasına geçiriyor! Nakamura kum torbası gibi yere yığılıyor ve ağzından kan gelmeye başlıyor. Corbin zinciri elinden çıkarıp ringin dışına yolluyor ve sonrasında Nakamura'yı yakalıyor ve onu kaldırıp raptiyelere ve camlara doğru CHOKESLAM yapıyor! Nakamura acıyla bağırmaya başlıyor ancak yerinden kıpırdayamıyor! Corbin köşeye gidiyor ve merdiveni kapıyor. Merdiveni getirip Nakamura'nın üzerine düşürüyor. Sonrasında bir sandalye kapıyor ve sandalyeyi merdivene doğru vuruyor! Corbin sandalyeyi ringin ortasına bırakıyor. Merdiveni ise kaldırıp dışarı atıyor. Corbin, Nakamura'nın üzerine çıkıp tuşa gidiyor. 1-2- LOW BLOW! NAKAMURA BİR ANDA LOW BLOW VURUYOR! CORBIN HAYALARINI TUTARAK RİNGİN ORTASINA DOĞRU YIĞILIRKEN NAKAMURA SONUNDA AYAĞA KALKMAYI BAŞARIYOR VE SIRTININ TAMAMEN KANLA KAPLANDIĞINI GÖRÜYORUZ. NAKAMURA DİZLERİ ÜZERİNE RİNGİN ORTASINDA DURAN CORBIN'E KOŞUYOR VE KINSHASA! NAKAMURA TUŞA GİTMİYOR! MAÇIN BAŞINDAN BERİ RİNGİN KENARINDA ÖYLECE DURAN VE PARIL PARIL PARLAYAN KATANAYI ALIYOR NAKAMURA! CORBIN İSE BU ESNADA YAVAŞ YAVAŞ AYAKLANMAYA BAŞLIYOR! NAKAMURA KATANAYI ALIYOR VE CORBIN'İN ENSESİNE YERLEŞTİRİYOR! EN SONUNDA DA KATANAYI KALDIRIP CORBIN'E DOĞRU SALLIYOR!

Buğra Gür: ANANI AVRADINI-

Tazz: KAPAT GÖZLERİNİ GÜR!

ANCAK CORBIN SON ANDA ÖNÜNDE DURAN SANDALYEYİ KAPIP NAKAMURA'NIN ELİNE DOĞRU SALLIYOR VE KATANA SANDALYEYE SAPLANIYOR! CORBIN AYAĞA KALKIYOR VE NAKAMURA'YA SERT BİR YUMRUK ATIYOR! ARDINDAN ALET ÇANTASINI KAPIYOR VE NAKAMURA'NIN KARNINA VURUYOR! CORBIN ÇANTAYI YERE DÜŞÜRÜYOR VE BU ESNADA NAKAMURA, CORBIN'E SERT BİR TEKME GEÇİRİYOR VE CORBIN'İ YERE DÜŞÜRÜYOR! NAKAMURA ALET ÇANTASINI AÇIYOR VE İNGİLİZ ANAHTARINI ÇIKARIYOR! CORBİN'İN KAFASINA DOĞRU SALLIYOR ANCAK ISKA GEÇİYOR! CORBIN, NAKAMURA'YA BİR BIG BOOT ÇAKIYOR VE NAKAMURA İPLERDEN SEKİYOR! CORBIN, NAKAMURA'YI END OF DAYS İÇİN YAKALIYOR! ANCAK NAKAMURA AYAKLARI ÜZERİNE YERE İNMEYİ BAŞARIYOR VE İNGİLİZ ANAHTARINI CORBIN'İN OMZUNA VURUYOR! ARDINDAN CORBIN'İ İPLERE DOĞRU İTİYOR VE YERDEKİ SANDALYEYİ KAPIYOR! CORBIN İPLERDEN SEKİYOR ANCAK NAKAMURA BİR ANDA ELİNDEKİ SANDALYEYİ CORBIN'E FIRLATIYOR VE KINSHASA! CORBIN TAKLA ATARAK YERİ ÖPERKEN NAKAMURA İSE ARTIK ZAR ZOR HAREKET EDEBİLİYOR! NAKAMURA EN SONUNDA CORBIN'İ SIRT ÜSTÜ ÇEVİRİYOR VE ELİNİ ONUN ÜZERİNE BIRAKIYOR! HAKEM SAYIYOR! 1-2-

3!

Kazanan ve Yeni Hardcore Şampiyonu: Shinsuke Nakamura

Shinsuke Nakamura oldukça sert ve zorlu geçen maçı kazanıyor ve kemeri kazanmak için şampiyonu tuş etmek en sonunda aklına geliyor! Hakem kemeri Nakamura'ya veriyor ancak iki güreşçi de yerde! Sağlık görevlileri ringe akın ediyor ve ikilinin durumunu kontrol ediyor! Bazı seyirciler Nakamura'nın müziğini bağırarak söylerken bazı seyirciler ise "This Is Awesome" tezahüratını söylüyorlar. Nakamura zar zor ayağa kalkarak kemerini havaya kaldırıyor. Corbin'i ise ringin dışından zar zor çıkarıyorlar. Maçın bazı anlarını tekrardan izliyoruz. Kameralar tekrar ringe geldiğinde ise Nakamura sonunda destek almadan ayakta durabiliyor ve kemerini havaya kaldırırken kameralar kapanıyor!

Kameralarımız arka alanda açılıyor. Ryback'in bir eliyle ağırlık kaldırdığını diğer eliyle kaju yediğini görüyoruz.

Isaiah Scott, ise alışık olduğumuz halinin aksine endişeli bir şekilde Ryback'in yanına geliyor.

Isaiah Scott: Maçımızın neredeyse başlamak üzere ve Jose hala ortalarda yok. Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun ki? Jose'nin orada bizimle olması gerekiyor, biz yan yana gelmesi en mükemmel üçlüyüz tıpkı "K, A, J ve U" harflerinin yan yana gelmesi en mükemmel dörtlü olduğu gibi!

Ryback: Gelecektir Scott. Bilmiyorum, bana "Eski bir arkadaşıyla görüşmeye gideceğini ve zamanında yetişeceğini" söylemişti.

Isaiah Scott, endişeli gözlerle boşluğa bakarken Ryback'in eli kadraja girip ağzına bir tane kaju tıkıyor. Kameralarımız bu yarı romantik poz ile kapanıyor.

Farklı bir alana dönüyoruz. Arka alanda Cesaro'yu bir kızla flört ediyor. Cesaro, kaslarını gösterirken konuşmaya başlıyor.

Cesaro: Bilirsin ya seni ilk gördüğümde anlamıştım aramızda bir şey olacağını. Sanki bir ses, seninle olmam gerektiğini kalbimin derinlerinde bana haykırıyor gibiydi.

10 Mart Atlas:

Teddy Long: Eğer beni yanınızda tutmaya devam edecekseniz o kızla uzun süreli bir şeyler yaşamanı istemeyebilirim...

Cesaro: Burada harika bir ekibin içinde olduğumu zaten biliyorsun. Hatta düşündüm de bence bir süre bizimle kalmalısın! Ekipteki herkesle birlikte zaman geçirmek için çok nedenin var gibi hissediyorum.

10 Mart Atlas:

Teddy Long: Numaranı verdiğin hemşire her gün altımı değiştiriyor...

Bu esnada yanlarına Teddy Long'un geldiğini görüyoruz. Cesaro'nun yanındaki kızın yüzünü görünce oldukça bozulmuşa benziyor...

giphy.gif

Teddy Long: Selam Antonio, eğhmm... ve sizle de tanışıyorduk değil mi?

10 Mart Atlas:

Teddy Long: Hemşire'yi çağırır mısın altımı değiştirmem gerekiyor! Cesaro?! Duyuyor musun?.. Pekala...Hemşire'yi çağırır mısın altımı değiştirmem gerekiyor! Cesaro?! Duyuyor musun?.. Pekala...

Hemşire Kız: Aynen öyle dedeciğimmm. Cesaro demişti ki sen de son bir aydır beni ekipte görmek istediğini her an söylüyormuşsunnn

Teddy Long: Evet evet ne demezsin... Iğhm şey Antonio maç için hazırlanman gerekiyor. Mark, son geç kaldığımızda senin göğüs kaslarını ve benim kafamı koparıp benim kafamı senin memenle kapladıktan sonra oluşacak şeyle basketbol oynamakla tehdit etmişti hatırlatırım...

Cesaro: Kemiklerimizi kırıp ilik suyumuzu beş çayında içmekle tehdit ettikten önce miydi sonra mı?

Teddy Long: Bunun bir önemi yok geç kalıyoruz!

Cesaro: Ah pardon pekala

Cesaro, giden Teddy Long'un arkasından gidecek gibi yapıp ardından geride bıraktığı kıza dönüyor hızlıca.

Cesaro: Seni çok sevecek demiştimmmm.

Cesaro gittikten sonra hemşire kız arkasından flörtüz şekilde gülümserken kameralarımız kapanıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=Or35NxK08TY&feature=emb_logo&ab_channel=Chavski-Jsy[/ame]

"I won't try to argue
Over the cashews
They're salted
They're raosted
Got them sorted
They come from an apple
They are sun dried
And boiled
They taste like AMAZING!
They're healthy
Im craving now..."

Kaju şarkısı! Kulaklarımızın pasını silmek için bir süre çaldıktan sonra girişte gelen giden olmuyor. Bir süre sonra şarkı değişiyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=r7qovpFAGrQ&ab_channel=LilNasXVEVO[/ame]
Tazz: NE?!?!?

Buğra Gür: AYNEN ÖYLE KARDEŞİM BENİM!

HERKES KEYİFLİ KİŞNEME SESLERİNE HAZIR OLSUN ÇÜNKÜ BU İSMET! Sırtında ise No Way Jose var! Yanlarında dans eden Ryback ve Isaiah Scott eşliğinde dans ederek geliyorlar.

Buğra Gür: İsmet böyle kıvırtmayı nereden öğrendi??

Ap6gM.png

Ryback ve Isaiah Scott ringe girdikten sonra No Way Jose atı sırtında ringin etrafını turlayıp seyircilere kaju paketleri dağıtıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=Gyug0Id-WSQ&feature=emb_logo&ab_channel=dragonman5958[/ame]

4x9NlV.png

Hall of Pain! Teddy Long, arada kafayı çevirip Cesaro'ya ayıplayarak bakarken üç isim ringe yürüyorlar. Mark Henry'nin sağlamlığını kafasında test edercesine kafesi süzdüğünü görüyoruz. Dört isim de ringe girdiğinde kafes yavaş yavaş inmeye başlıyor ve maçın başlamak üzere olduğunu anlıyoruz!

giphy.gif

Steel Cage Match for GWA Tag Team Championship
Hall Of Pain vs Team Kaju (c)

Zil çalıyor ve maç başlıyor. No Way Jose kafesi tokatlayıp seyirci ile tempo tutarken ringteki isimler ise ringin içinde dönerek birbirlerine dalmak için doğru anı kolluyorlar. Teddy Long ise bir anda Henry'e sesleniyor ve Henry koşarak Scott'a Shoulder Block çakıyor. Cesaro ise koşarak European Uppercut çakıyor Ryback'e. Bir köşede Henry, Scott'ı yumruklarken diğer köşede de Cesaro, Ryback'e sıralyla Uppercut çakıyor. Cesaro bir süre sonra tepeye çıkıyor ve Ryback'e 10 Punch vurmaya başlıyor. Seyircilerin bir kısmı yuhalarken bir kısmı sayıyor! 1-2-3-4-5-6-7-8-9- Onuncu yumruğu sallayamadan Ryback, Cesaro'yu ringin ortasına itekliyor ve koşarak bir Meathook Clothesline çakıyor. Jose dışarıda sevinirken Long, Henry'e seslenmeye çalışıyor. Ryback, Henry'nin ensesine yumruklar atmaya başlıyor. Henry bir anda Ryback'e dönüyor. Ryback'i yakalayıp Scott'un üzerine atıyor. Sonrasında da ayağa kalkmaya çalışan Cesaro'yu tutup köşeye fırlatıyor!

Cesaro, Ryback ve Scott'un üzerine uçuyor. Cesaro çekilince de Henry koşuyor ve Corner Splash! Scott'un adeta pestili çıkıyor. Henry, Ryback'i yakalayıp karşı köşeye atıyor. Cesaro ise Scott'u yakalayıp köşeye çıkarıyor. Ardından kendisi de köşeye çıkıyor ama Scott bir anda kafese tutunup yukarıya çıkıyor. Bu esnada da Ryback, Henry'i yumrukluyor ve ringin ortasına doğru itekliyor. Scott'tan da Cesaro'ya bir Diving Hurricanrana geliyor ve Cesaro, Henry'nin üzerine uçuyor. Cesaro sırtını tutarak ayağa kalkarken Scott'tan bir Enziguiri geliyor. Ryback ise iplerden sekip Henry'e aptal diye bağırıyor ve Big Splash! Scott'ta köşeye çıkıyor ve Henry'e Moonsault ile atlıyor! Jose kenarda çıldırıyor ve seyircilerle tempo tutarak dans etmeye başlıyor. Long ise ringin kenarında yatan Cesaro'ya taktik vermeye çalışıyor ancak Ryback bir anda Cesaro'yu tutuyor ve Gorilla Press pozisyonunda havaya kaldırıyor! Ardından Henry'nin üzerine bırakıyor!

Henry bir anda Cesaro'yu üzerinden Ryback'e doğru fırlatıyor! Cesaro ve Ryback yere kapaklanıyor. Henry ise birden ayaklanıp Scott'u yakalıyor! Henry, Scott'a bir anda Bearhug bağlıyor! Ancak maçta pes ettirme ve tuş yok. Henry ise kilide devam ediyor. Scott yumruk atarak kilitten kurtulmayı denese de bir süre sonra kendinden geçiyor ve bilincini kaybediyor. Henry, Scott'a Belly To Belly Suplex yapıyor. Bu esnada Cesaro ve Ryback birbirlerini yumruklayarak ayağa kalkıyor. Henry bir anda Ryback'e koşup onu köşeye geçiriyor. Cesaro, Ryback'in kafasını kafese vuruyor ve Henry'e yolluyor! Henry, Ryback'i World Strongest Slam pozisyonunda kaldırıyor. Cesaro ise köşeye çıkıyor. Cesaro, Henry'nin arkasına atlıyor. Henry'den de World Strongest Slam geliyor Ryback'e! Bu esnada Scott ayaklanıyor ve kafesi tırmanmaya başlıyor! Cesaro ayağa kalkıyor ancak o esnada ayaklanmaya çalışan Henry'e takılıp yere düşüyor. Scott kafesin tepesine tırmanmak üzereyken Cesaro iplere geliyor ve Scott'ı bir anda yakalıyor!

No Way Jose bir anda kafesi tırmanmaya başlıyor ve o da Scott'u yakalıyor. Bu esnada Henry, Ryback'i kaldırıyor ve World Strongest Slam pozisyonuna almaya çalışıyor. Jose bir yandan Scott'u tutarken bir yandan da kafesi tırmanıp en tepeye çıkıyor. Jose en sonunda Scott'u bırakıyor ve Cesaro'ya bir FASTBALL PUNCH ÇAKIYOR! Cesaro ringteki Henry ve Ryback'in üzerine uçuyor! Jose ise Scott'ı kafesin dışına çıkarıyor. Scott ve Jose birlikte kafesten aşağıya iniyor ve Scott, Ryback'i tek bırakıyor. Ringteki herkes ise yerde. Ryback ayaklanmaya çalışıyor. Tamamen ayağa kalktıktan sonra ise Cesaro'yu yakalıyor ve onu boğazından tutup bir kaç kez yere vuruyor. Sonrasında ise iplerden sekip Cesaro'ya Aptal diye bağırıyor ve Big Guy Splash yapıyor! Sonrasında Henry'i ayaklanırken görüyor ve köşeye geçiyor. Feed Me More diye bağırmaya başlayınca Jose bir anda kaju pakedini ringe sallıyor. Henry tam ayağa kalkarken paket Ryback'i kafasına düşüyor. Ryback pakedi kenara bıraktıktan sonra koşmaya başlıyor ancak Henry erken davranıyor ve Ryback'e bir Big Boot çakıyor. Cesaro ayağa kalkıp Ryback'i yakalıyor ve Neturalizer!

Henry ve Cesaro birbirlerine bakıyorlar. Sonrasında Teddy Long'a da bakıyorlar. Sonrasında Henry, Cesaro'nun omzuna vuruyor ve Cesaro kafesi tırmanmaya başlıyor. En sonunda tepeye ulaşıyor ve kafesten aşağıya iniyor. Henry ve Ryback baş başa kalıyorlar. Henry bir köşede Ryback'in ayağa kalkmasını bekliyor. Ryback ise köşeye tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyor. Ancak bir anda kenara bıraktığı kaju pakedi gözüne ilişiyor ve paketi alıp birkaç kaju yiyor! Sonrasında hızlıca ayağa kalkıyor. Henry ve Ryback birbirlerine doğru koşuyor ve Ryback'ten bir anda Meathook Clothesline geliyor! Ryback hızlıca ayağa kalkıyor ve Mark Henry'i de kaldırıyor. Ancak Henry onu bir anda yakalıyor ve WORLD STRONGEST SLAM! Henry ayağa kalkıyor ve köşeye yöneliyor. Bir süre sonra köşeye çıkmayı başarıyor ancak Ryback bir anda köşeye çıkıp Henry'i yakalıyor ve onu yumruklamaya başlıyor! Bir süre sonra da Henry'i tamamen etkisiz hale getiriyor ve onu kaldırdıktan sonra da SUPERPLEX!

RİNGİN KAMERAYA GÖRE SOL UZAK KÖŞESİ ÇÖKÜYOR! İKİ İSİMDE YERDE! BU ESNADA KAFESİN DE SOL UZAK KÖŞESİNDEKİ HALATI KOPUYOR VE KAFESİN O BÖLÜMÜ DE RİNGİN ÇÖKEN KISMIN ÜZERİNE DÜŞÜYOR! BU ŞEKİLDE DE RİNGİN ÇÖKMESİYLE KAFESİN ALTINDAKİ BOŞLUK KAPANIYOR! Herkes oldukça şaşkın! Görevliler ringe akın etmeye çalışıyor ancak Cesaro, Jose ve Scott buna engel olmaya çalışıyor! Ryback ayağa kalkmaya çalışıyor. Henry ise aşağıya doğru kaymaya başlıyor. Ryback, Henry'i ayağa kaldırmaya çalışıyor. Henry ayağa kalktıktan sonra Ryback, Shell Shock deniyor ancak Henry'i kaldıramıyor. Henry ve Ryback yumruklaşmaya başlıyor. Ryback bir süre sonra yumruklaşmada üstünlüğü sağlıyor ve bir süre sonra çöken tarafa doğru koşmaya başlıyor. Ancak Henry de peşinden koşuyor ve Ryback yüzünü tekrar Henry'e döndükten sonra da Henry'den SPEAR! VE KAFES YIKILIYOR! İKİLİ KAFESİN DUVARINI YARIYOR VE RİNGİN DIŞINA UÇUYORLAR! VE HAKEM ZİLİ ÇALDIRIYOR!

Kazanan: ???

Görevliler hızlıca Ryback ve Henry'i kontrol etmeye gidiyor. Cesaro ve Long, Henry'i kontrol ederken Jose ve Scott da Ryback'in durumunu kontrol ediyorlar ve hakemden kemerleri istiyorlar. Hakem kemerleri alıyor ve...

SCOTT VE RYBACK'E DEĞİL CESARO İLE HENRY'E VERİYOR!

Kazananlar ve Yeni GWA Tag Team Şampiyonları: Hall Of Pain

Scott ve Jose hakeme itiraz etmeye başlıyor. Teddy Long ise sevnçten havaya uçuyor ve Henry'i tokatlamaya başlıyor. Hakem kendisine itiraz eden Jose ve Scott'a Henry'nin ayaklarının önce yere değdiğini anlatmaya çalışıyor. Bu esnada ekrana maçın son anlarına dair VAR görüntüleri geliyor.

Ancak Henry de peşinden koşuyor ve Ryback yüzünü tekrar Henry'e döndükten sonra da Henry'den SPEAR! VE KAFES YIKILIYOR! İKİLİ KAFESİN DUVARINI YARIYOR VE RİNGİN DIŞINA UÇUYORLAR! VE HENRY'NİN AYAKLARI ÖNCE YERE DEĞİYOR!

Görevliler Henry ve Jose'yi ayağa kaldırmaya çalışırken bazı görevliler ise ringin tamir etmeye çalışıyor. Cesaro ve Long, bir yandan Henry'i tutmaya çalışırken bir yandan kemerleri havaya kaldırıyor ve bu esnada kameralar kapanıyor.

Kameralarımız arka alanda açılıyor. Slater'ı bulamadığı, ihanete uğradığı, GWA Şampiyonluğu için fırsat kaçırdığı ve bu şovda maça çıkamadığı için büyük ihtimalle üzgün olan John Cena'yı görüntülüyoruz. Arenayı terk etmek üzere arabasına doğru gidiyor.

giphy.gif

Kameramanlarımızın kendisini çekmesini istemediğini belli eden buruk bakışlarla bakıyor ve arkasını dönüp arabasının kapısını açıyor.

AMA ARABANIN İÇİNDEN BİRİ ÇIKIYOR BU HEATH SLATER! Heath Slater elindeki sopayı Cena'nın kafasına geçiriyor ve arabadan fırlıyor! İkili arenanın otoparkında ölümcül bir yumruklaşma sekansının içine giriyorlar! Slater, yaşattığı şokun da etkisiyle bu yumruklaşma seansından üstün çıkan taraf oluyor ve bir arabaya fırlatıyor Cena'yı! Acı içinde belini tutan Cena'nın üstüne bir de Lariat ile geliyor şimdi Slater! Cena'nın beli adeta ikiye büküldü! Slater, öfkeli şekilde geriye dönüp yangın söndürücü alıyor. Yangın söndürücünün güvenlik aparatını çıkardıktan sonra Cena'ya dönüyor ama SPEAR! John Cena, spear ile duvara yapıştırıyor Slater'ı! Omurga kaybetme sırası Slater'da gibi görünüyor! Ama Cena da yere yığılıyor ve yere düşüyor. Orada ne olduğunu anlamak adına tekrarı izliyoruz. Görünüşe göre Spear esnasında Slater, Cena'nın kafasını duvara yapıştırmış!

Kameralarımız şimdi yerde yatan iki eski kardeşi ve yeni düşmanı görüntülüyorlar. Cena'nın açılan alnı kanlar içindeyken Slater da acı içinde belini tutuyor. Dizlerinin üstüne ilk doğrulan Slater oluyor ve az önceki karmaşada elinden uçan yangın tüpüne ulaşmak için emekliyor. Yangın tüpüne ulaştığında tüpü doğrultarak ondan güç alıyor ve ayağa doğruluyor. Ayağa kalkmayı başardığı gibi yangın tüpünü Cena'nın kafasına geçirmek için sallıyor! Ama Cena havada elleriyle yakalıyor tüpü! Güç gösterisi yaparcasına Slater'ın ellerindeki tüpü kenara fırlattırıyor ve Lou Thezs Press ile Slater'ın üstüne atlayıp suratına "NEDEN?!" diye bağırarak sert yumruklar indiriyor. Slater'ı bir miktar dövdükten sonra kaldırıp ensesinden tutarak seyircilerin arasına fırlatıyor!

Cena yumrukluyor Slater, geriye gidiyor şeklinde arabaların arasında geçen uzun bir sekans izledikten sonra Slater, geri geri giderken bir tıra çarpıyor bir noktada sırtını. Cena, tırı gördükten sonra şöyle bir duruyor. Slater ise bitkinlikten ve aldığı darbeler yüzünden olduğu yere oturuveriyor. Tırın üstüne çıkan merdivenleri kontrol edip sadist bir edayla gülümseyen Cena'nın suratı içindeki intikam duygusuyla beraber daha da korkunç görünüyor! Cena, Fireman's Carry pozisyonunda Slater'ı sırtlıyor ve beraber merdivenler tırmanmaya başlıyorlar! Tırın en üstüne geldiğimizde bunun sonunun ne olacağını düşünmek hiç de zor değil! İki isim tırın üstünde ve Slater, Cena'nın sırtında!

AMA HEATH SLATER CENA'NIN KUCAĞINDAN KURTULMAYI BAŞARIYOR VE LOW BLOW! SLATER, CENA'YA BİLİNCİNİ KAYBETTİRECEK KADAR SERT BİR LOW BLOW VURDUKTAN SONRA AŞAĞILAYAN BİR TAVIRLA AŞAĞIYA İTTİRİYOR ONU! JOHN CENA AŞAĞIDAKİ MASANIN ÜSTÜNE DÜŞÜYOR! MASA PARAMPARÇA AYNI CENA'NIN KEMİKLERİ GİBİ!

Sağlık ekipleri John Cena'nın etrafına toplanmışken Heath Slater'ın tırın üstüne oturmuş güldüğünü görüyoruz. Bu pis sırıtışa kameramız zoom yaparken biz de reklamlara gidiyoruz.

Aralık 2009

Kameralar bir evin önünde açılıyor. Gece yarısı ve ıssızlık hakim. Dışarıda kar yağıyor. Kar taneleri yavaş yavaş yere düşüyor. Gökyüzü parlak, rüzgar sert bir şekilde esiyor. Evin kapısı açılıyor. Ely'i görüyoruz. Saçları uzamış ve arkadan bağlamış. Boyu ise iki sene içerisinde oldukça fazla uzamış. Suratının kenarında ufak bir yara izi var. Boynuna taktığı atkı ile onu gizlemiş. Ely şimdi arkasına doğru dönüyor ve evine bakıyor. Derin bir nefes alıyor. Arkasına dönüp uzaklaşacağı sırada...

ELY!

Ely kafasını çeviriyor.

Ely kafasını öne eğiyor ve çantasını yavaşça yere bırakıyor. Bir süre Liv'in yüzüne bakmıyor ve kafasını havaya kaldırıyor. Derin bir nefes alıyor ve Liv'e doğru yaklaşıyor. Kollarını iki yana açıyor ve Liv'e doğru yaklaşıyor. Liv'e sarılmak istiyor fakat Liv izin vermiyor.

Liv: Bana yalan söyledin! Beni kandırdın! Gidecektin öyle mi? Bana hiçbir şey demeden öylece gidecektin. İçin rahat edecek miydi peki? Bana bir söz vermiştin. Ben sözümü tuttum. Hiç kimseye bir şey söylemedim ama sen gidiyorsun ve bana ufacık bir haber bile vermedin. Bir not falan bıraktın mı bari? Söyle bıraktın mı!

Ely: Kardeşim...

Liv gözyaşlarına boğuluyor ve titremeye başlıyor. Soğuktan veya üzüntüden şiddetli bir şekilde titriyor.

Liv: Ne olacaktı? Sabah uyandığımda seni göremediğim zaman ne olacaktı? İçin rahat bir şekilde gidebiliyor musun? Bu saçma, berbat yerde beni anlayan, beni neşelendiren tek kişisin. En önemlisi sen benim kardeşimsin. Bilmek hakkımdı.

Ely: Şimdi biliyorsun işte.

Liv: Benimle dalga mı geçiyorsun?

Ely: Ben sadece işleri daha zor hale getirmek istemedim. Gitmek zorundayım. Sana haber vermeden çıktığım için özür dilerim ama gitmek zorundayım. Bunca yıl katlandım fakat bir şansım var. Gideceğim. Günün birinde döneceğim ve yalnız olmayacağım Liv.

Liv başını öne eğiyor.

Liv: Gitmeni istemiyorum.

Ely, Liv'in gözlerinin içine bakıyor. Görüntüler değişiyor...

''O gün seni dinlemedi öyle değil mi? Arkasına bile bakmadan çekip gitti. Senin için her şey tek bir gecede yıkılmış olsa gerek. Bir parçanı o gece kaybettin Liv. Sonrasında yaşadıkların seni dibe doğru sürükledi. Yürüdün ve arkana bakmadan ilerledin. Olmaması gereken noktalara çıktın. Nasıl zamanlardı Liv?''

Liv Morgan: Berbat. Gitti. Bana son bir kez sarılmadan gitti. Neden bilmiyorum. Belki güçsüz görüneceğini düşündü. O benim için bazı zamanlar kahraman gibiydi. Benden biraz büyük olmasına rağmen çok ama çok güçlüydü. O gün giderken korktum. Hayatımda hiç olmadığı kadar fazla korktum. Korku mu hissetti mi bilmiyorum. Bana çok kızardı. Her korktuğum an bana dönerdi ve gözlerimin içine doğru bakardı. Gitmeden önce bir kere daha baktı. Korkularımı aldı ve yerin dibine bıraktı. O giderken ben iyice yere doğru düştüm. Hareket edemeyeceğimi ve olduğum yerde sonsuza kadar kalacağımı hissettim. Her şeyi unutmayı tercih ettim. Onu ve onunla ilgili her şeyi. Neden biliyor musun?

Liv Morgan konuşamıyor.

Liv Morgan: Koca yıl geçti. Her gün düşündüm ve her gece uyumaya giderken yine ondan ufacık bir habere bile sahip değildim. Annem onu hep aradım fakat ben hiç ses çıkarmadım. Çünkü aptalın tekiyim. Çünkü ben kocaman bir aptalım! Anlıyor musun? Öyleyim! (Liv zar zor konuşmaya devam ediyor.) Bir sabah kalktım. Annem kapıdaydı. Birileri ile konuşuyordu ve sonra sadece bayıldığını hatırlıyorum. Yürüdüm, her adım attığımda sanki hayatın akışı kesiliyor gibiydi. Kapıda birkaç insan ve ellerinde Ely'nin kıyafetlerini, eşyalarını gördüm. Ona ne olmuştu? Ona ne yapmışlardı? (Liv gözyaşlarına boğuluyor.) Tek bir şey bile bilmiyorum. Bilinmezlikti. Babam gibi bir bilinmezliğin içinde kaybolmuştu. Yangını hatırlıyorum fakat Ely'e ne olduğu konusunda hiçbir şey bilmiyorum. O kanlı elbiseleri... (Liv Morgan nefes almaya çalışıyor.) Hatırlıyorum! Kuru bir kan lekesi vardı. Fakat hepsinin, her damlasının elime bulaştığını hissettim. Elime yapıştı, hiç çıkmadı. Nasıl olur? Şimdiye kadar nasıl hatırlayamam? Sonrası... Ben onu duyuyordum.

''Her zaman aklındaydı. Her zaman onu duydun, her zaman zihninin bir noktasındaydı. Yine korktun, korkun hiç durmadı. Çektiğin acıları unutmak istedin. Bu zaman kadar çektiğin acılar bunun yanında hiçbir şeydi. Ely'i hatırlamaktan öylesine korktun ki onu başka bir şeyin, başka bir bütünlüğün içine soktun. O bu zamana kadar hep aklındaydı ve sana hep seslendi. Hissettiğin güç Liv, hissettiğin güç ona aitti. Zarar verdin, çok şeye, çok kişiye zarar verdin. Bazılar gerçekten bunu hak ediyordu fakat hak etmeyenler? Onlar ne olacak Liv? Sen herkesten korktun. Ely hariç herkesten korktun ve o günden sonra kimseye güvenemedin. Ely bunları ister miydi Liv?''

Liv Morgan: Ely her zaman bunu istiyordu.

''Hatırlamaya çalış. Söylediklerini hatırlamaya çalış. Kendini hatırla.''

Cody Rhodes: Eskiyi hatırlıyor musun?

Liv Morgan: Hiç unutmadım.

Cody Rhodes: Sonrasını?

Liv Morgan: Sesler kulağımdan hiçbir zaman gitmedi. Acı verseler bile. Onları defalarca kez yazdım.

Cody Rhodes kitabı Liv Morgan'ın elinde alıyor ve birkaç sayfasına bakıyor. Bir kısmını okumaya başlıyor.

Cody Rhodes: Bunu hatırlıyorum. Ben ortalıklarda yokken... Benim sesim.

Liv Morgan: Tekrar oku. Belki kim olduğunu hatırlarsın.

Cody Rhodes: Elinden tutup sana gösterebilirdim. İstediğim bir adım atmandı. Zaten bitmiş haldeydin, tıpkı ben gibi... Bana istediğimi verdin. Kaçtığımı düşündüğüm her an aslında sana doğru koşuyormuşum. Aynı yolda çarpıştık, aynı hayatı arzuladık fakat farklı doğruları gösterdik. Seni bitirdiler. Beni yıllar önce bitirdikleri gibi. Yıllar boyunca kendimde değildim. Kabullenemiyordum ve artık hayatta kalmak için bir sebep bulamıyordum. Bir parçam her zaman eksikti. Ben, ben gerçekten ayakta durduğum her dakika acı çekiyordum. Kulağa ne kadar saçma geliyor değil mi?

Liv Morgan: 10 Mayıs 2020.

Cody Rhodes: İlk o gece sesimi duymuştun. Yoksa yanlış mı hatırlıyorum? Aynı zamanda içindeki öfkeni göstermiştin.

Liv Morgan: Ellerimden akan kanlar bana zevk veriyordu. Ama sesler sürekli canımı acıtıyordu.

''Ellerine başkalarının kanını bulaştırdın. Eline bulaştığını söylediğin o kuru kan lekesinin üzerini kaplıyordu. Ely'e ait olan kanları başkasının kanı ile gizledin. Hatırlıyorsun öyle değil mi? Daima yanındaydım. O an ve sonrasında daima yanındaydım. Sen bana bir şeyler öğrettin. O kaybolduğum karanlığın içinden beni çıkardın. Farklı değiliz. Bir şeyleri kaybettik. Çok şeyleri kaybettik. Seni dinledim.''

Cody Rhodes: Bu acıları geride bırakmıştık. Sonsuzluğu görmüştük. Hatırlıyorsun öyle değil mi?

Liv Morgan: Hatırlamaya çalıştığım o kadar çok var ki...

Cody Rhodes sayfaları çeviriyor ve okumaya devam ediyor.

Cody Rhodes: Gözlerimi kapattığım zaman tuhaf görüntüler görüyorum. Bir yapboz gibi. Parçaları birleştiremiyorum. Ani ve şiddetli bir ağrıya sebep oluyor. Fakat onun yüzünü görüyorum. Zarar gördüğünü ve düştüğünü görüyorum. Umursamamak istiyorum fakat yapamıyorum. Sanki bir parçam ona bağlanmış gibi. İçimdeki acı zaten kendime yetiyor. Onun çektiği acıları neden çekmek zorundayım? Onun yaşadıklarını neden görmek zorundayım? Zihnimin içinden çık artık. Geleceğim. Söz veriyorum geleceğim.

Cody Rhodes kafasını Liv Morgan'a çeviriyor.

Cody Rhodes: Geldim.

Liv Morgan yine sessiz kalıyor. Birden sinirli sinirli bakmaya başlıyor. Cody Rhodes ayağa kalkıyor.

Cody Rhodes: Hala kabul etmesen bile tüm bunları bizim için yaptım. Tüm bu savaş, insanlar, çocuklar, Bullet Club hepsi.

Liv Morgan ayağa kalkıyor ve sinirle Cody'e bakıyor.

Liv Morgan: Son zamanlarda zarar vermekten başka ne yaptın? İnandığın her şeyi dibe çekip, suratlarına bakarak dalga geçmek dışında ne yaptın Cody? Tekrar öfkemi mi hissetmek istiyorsun? Buraya ne çabuk unuttun?

Cody Rhodes: Bu saçma.

Liv Morgan: Gerçekten saçmalıyor muyum Cody?

Liv Morgan hafifçe yaklaşarak Cody Rhodes'un kolundan tutuyor.

Liv Morgan: Bildiklerin ve planların var. Fakat bunlar bilmediklerin yanında bir hiç. Sen benim yanımdaydın. Senden daha fazlasını gördüm. Şimdi neredesin? Bu sonsuzluk kapısı nereye açılıyor?

Cody Rhodes: Tüm bunları bizim için yaptım. Seni öldüreceklerdi. Hatırla.

Liv Morgan: Beni öldürmeye kimin gücü yetebilir?

Liv Morgan sırıtıyor.

Liv Morgan: Öfkemi hissettin. Tekrar kim olduğunu hatırladın. Bize zarar veriyordun. Bize çok fazla zarar veriyordun. Kişisel meselelerini her şeyden üstün tutmaya başlamıştın. Gözün kör olmuştu. Hiçbir şey görmüyordun. Zarar veriyordun. Bana kimse zarar veremez. O güç hep elimdeydi. Ben güçlüydüm. Abigail'in gücü...

Liv Morgan susuyor.

Liv Morgan: Ely'i hatırlamak... Onun gücü.

''Şimdi daha iyi anlıyorsun. Her şeyi çok daha iyi anlıyorsun. Peki ne olacak Liv? Bize zarar verdin. Sonsuzluğa büyük bir zarar verip onu bir mezarın içine kapattın. Göklerden bir ışık parıldadı. Mezarı aydınlatıp içine açtı. Ely'i hatırlıyorsun. Her şeyi hatırlıyorsun. Peki beni ve bana olan inancını hatırlıyor musun? Tamamen hatırlayacak mısın? Yarım kalan şeyleri tekrar tamamlayacak mısın? Bunu bitirecek miyiz?

Cody Rhodes: Bugün. Bugün bunu bitireceğim.

Liv Morgan: Nasıl?

Cody Rhodes: Sadece bekle. Artık bitiyor. Bu o adamları son görüşün olacak. O duyduğun şarkıları, sözleri aklından çıkar. Tekrar sonsuzluk savaşımıza devam edeceğiz. Sana söz veriyorum.

Liv Morgan kısa bir süre düşünceli düşünceli baktıktan sonra Cody'nin kolunu bırakıyor. Kitabı ve kalemi tekrar eline alıyor.

Liv Morgan: Yazmaya sonsuza kadar devam edeceğim. Bir sonraki sayfaya Io Shirai'nin sonunu yazacağım. Benimle gerçekten gelecek misin?

Cody Rhodes: Geleceğim. Yolumuzu devam edeceğiz. Sonsuza dek.

Liv Morgan: Sonsuza dek.

Kameralar kapanıyor.

Görüntüler yine değişiyor. Liv Morgan'ı bir odanın içerisinde görüyoruz. Bu daha önce kaldığı oda. Ellerim ve ayakları hala bağlı durumda. Kapı yavaş yavaş açılıyor. Bir ışık yükseliyor.

Liv Morgan: Stard-

???: Hayır. Hayır... İçindeki gücü hatırladın. Neye sahip olduğunu ve nasıl bir geçmişe ait olduğunu gördün. Ely'i ve beni tekrar hatırladın.

İçeri giren isim...

Cody Rhodes!

Cody Rhodes ağır ağır içeriye giriyor. Liv Morgan'a bakıyor. Liv Morgan başını öne eğiyor ve ses çıkarmıyor. Cody yaklaşıyor ve Liv'in ellerini, ayaklarını çözüyor. Liv Morgan ayağa kalkıyor yataktan ve yere düşecek gibi oluyor. Cody onun koluna giriyor ve ayakta tutuyor. Liv Morgan derin derin nefes almaya başlıyor ve toparlanmaya çalışıyor.

Cody Rhodes: Gücünü hisset. Ely, beni ve sonsuzluğu hatırla.

Liv Morgan doğruluyor ve yumruğunu sıkıyor. Liv Morgan aniden Cody Rhodes'un kolunu sıkıyor sertçe. Cody Rhodes'un suratında acı dolu bir ifade oluşuyor. Bir süre sonra ise bu acıdan zevk alırcasına gülüyor. Liv Morgan ve Cody Rhodes ikilisi birbirlerine bakıyorlar ve kafalarını sallıyorlar.

Görevliler ringi tamamen tamir etmeyi sonunda başarıyorlar ve ring eski haline geri dönüyor. Bu esnada bir müzik duyuluyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=GYaiyWamgqY&ab_channel=Rankeycoon[/ame]

giphy.gif

CHRISTOCONTROL! Corey Graves kemeriyle beraber girişte görünüyor. GWA'nın tarihini değiştirecek büyük maç için ringe doğru geliyor. Bu Kıtalararası Şampiyonluğu, bir güreşçinin omzunda gördüğümüz son şov olabilir! Müzik çalıyor ve ringe giren Graves, seyircilere karizmatik bir selam çakıyor.

giphy.gif

Selamın ardından agresif bir şekilde haşin erkek tavırlarıyla üstünü çıkarıyor ve gözlerini girişe dikiyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=V3_7ps3uVhE&ab_channel=Omar[/ame]
giphy.gif

Henüz emekli olmadıysanız bu adam size yardımcı olabilir çünkü Karl Anderson burada! Kemeriyle girişte görünen Anderson sağa sola makineli tüfek tauntları atarak ilerliyor. Belki de tarihin son Oceans Şampiyonu olan Anderson, emeklilik hizmeti vermeye hazır gibi! Hakem, iki kemeri birden havaya kaldırıyor ve ardından maçın başlaması için zilin çalınması komutunu veriyor.

Kaybedenin Kemeri Emekli Olur
Intercontinental Championship vs Oceans Championship

Corey Graves (c) vs Karl Anderson (c)

Tarihi maç, iki güreşçinin lock-up'a girmesiyle başlıyor. Lock-up devam ederken Graves, Anderson'ın bacaklarına doğru bir hamle yapıyor ama Anderson, karşısında Corey Graves varken bacaklarını savunmasız bırakmayacak kadar zeki! İkili birbirlerinden uzaklaşıp bir süre nefret dolu gözlerle birbirlerine bakıyorlar ve tekrar lock-up'a girişiyorlar. Bu sefer Anderson, kas gücünü kullanarak Corey Graves'i ringin köşesine kadar ittirmeyi başarıyor ve köşeye geldiğinde bırakması için hakem sayıyor 1...2...3...4... Anderson ise bıraktığı gibi European Uppercut'ı geçiriyor! Bu ahlaksız ama bir o kadar da sert bir manevraydı! Ardından, Graves'i kolundan tutup karşı köşeye fırlatma düşüncesine giriyor fakat Corey Graves, Reverse Irish Whip ile işleri tersine döndürüyor. Karşı köşeye çarpan Karl Anderson'ın üstüne uçmayı deniyor Corey Graves ama Karl Anderson'dan SPINNING SPINEBUSTTEEAAAARRRRR!! Tuşa gidiyor Anderson! Kıtalararası Şampiyonluğu emekli etmek için! 1...2

Hakem 2'yi vurduğu gibi kalkıyor Corey Graves! Corey Graves, belini tutarken Karl Anderson, onu tutuyor ve köşeye yerleştiriyor. Ardından bir Chop darbesi ile rakibinin köşedeki varlığını daimi kılma amacına giriyor. Anderson bir miktar geriye çekiliyor ve Rocket Kick için hazırlanıyor. Corner Rope Assisted One Legged Rocket Kick! Hayır! Corey Graves, tek ayağını havada yakalıyor Anderson'ın ve iplerde sıkıştırıyor rakibinin bacağını! Hakemin bırakmasına rağmen tüm uyarılarına rağmen Corey Graves, çevik bir manevrayla apron'a geçiyor. Konu Corey Graves olduğunda aklından geçen şeyin asla normal olmadığını bilirsiniz! KARL ANDERSON'IN BACAĞINI İPLERE SIKIŞTIRARAK LUCKY 13 BAĞLIYOR! BU MAÇIN HENÜZ BAŞI İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR İŞKENCE! Karl Anderson pes etmek için yer ararken hakem de Graves'in bırakması için saymaya devam ediyor 1...2...3...4...

Son ana kadar rakibine acı çektiren Corey Graves, sonunda Karl Anderson'ın bacağını bırakarak apron'a hafif bir iniş yapıyor. Maçın devam ediyor olmasına karşın Anderson'ın bacağına istediği hasarı vermiş durumda Corey Graves! Kendisi de bunun farkında olacak ki bir kolunu ringin koşesindeki direğe geçirmiş şekilde seyircilere bakıp pis pis gülüyor. Ardından ringin içine girmek yerine iplere doğru tırmanmaya başlıyor Corey Graves. Bu adam asla normal şekilde güreşmeyecek mi? Graves, iki ayağıyla birden en üst ipe çıktığında ise kendisine doğru koşmakta olan Karl Anderson'ı görüyor! AVALANCHE DEATH VALLEY DRIIVEEEAAAARRRRRR!! KARL ANDERSON'DAN EMEKLİ ETTİĞİ PARTNERİ ADAM PAGE'E BİR GÖNDERME ADETA! Anderson, yere sert şekilde düşen bedenini iki hamlede sürüklemek suretiyle tuşa gidiyor. Bu Kıtalararası Şampiyonluk'un sonu mu demek?! 1...2...

Corey Graves atıyor! Graves, hala maçta ve Kıtalararası Şampiyonluk hala GWA'de! Anderson başarısız tuş denemesinin ardından ayağa kalkıyor ama sendeliyor olduğunu görebiliyoruz. Lucky 13 hareketinin uygulandığı dizinin üstüne düşüyor ve dizliğini çıkartıyor maça devam edebilmek için. Şimdi dizliği olmadan sendeleyen adımlarla köşeden kalkarak rakibinin üstüne gidiyor ve dizlerinin üstüne ancak kalkabilmiş olan rakibinin saçından tutarak kaldırmaya başlıyor. AMA COREY GRAVES TEKRAR KALKIŞINI EFSANEVİ KILMAK İSTİYOR! BİRDEN ANDERSON'I KAVRIYOR VE SAKAT BACAĞININ ÜSTÜNE KNEEBREEEEAAKEERRRRRR!! Anderson acı içinde dizini tutuyor! Gözlerinden yaşlar aktığını fark edebiliyoruz! Graves, hemen fırsatı değerlendiriyor ve rakibini bırakmadan Achilles Lock bağlıyor! Ringin ortasındalar! Anderson'ın kaçacak hiçbir yeri yok! Oceans Kemerinin emeklilik fermanını mı yazıyor Graves?! Anderson pes etmek için elini kaldırıyor...

Ama o elle pes etmek yerine kendisini geri geri sürüklemeye çalışıyor! Dizinizin bacağınızdan ayrıldığını hissederken Graves'in bağırarak size baktığını düşünün, Anderson gerçekten zor bir psikolojide olmalı! Nitekim kendisini geriye çekmeyi ve iplere tutunmayı öyle ya da böyle başarıyor Karl Anderson! Graves ise el mahkum kilidi bozuyor. Karl Anderson'ın maça devam edebileceği kesin ama tekrar yürüyebileceği pek de kesin değil! Anderson bu hareketten sonra kalkamadığı için yuvarlanarak kendisini ringden dışarı atıyor. Corey Graves, ise arkasından onu takip ediyor. Ama geldiği gibi Karl Anderson tek ayağının üstüne kalkarak Graves'in sırtını aprona, ringin en sert kısmına, yapıştırıyor! Ardından ise rakibini ensesinden tutup demir basamaklara yolluyor. Anderson ringe girdikten sonra bir yandan acı içinde dizini tutuyor bir yandan ise sayması için hakeme bağırıyor. Hakem, Corey Graves'in ringe geri girmesi için sayıyor 1...2...3...4...5...6...7...8... Graves ancak kollarını apron'a koyabilmiş durumda! 9...

Son anda kendisini içeri fırlatmak suretiyle ringe girmeyi başarıyor Corey Graves! Ama kendisini fazla fırlatmış görünüyor ki Karl Anderson'ın iki bacağının arasına sıkışmış durumda! Graves kapana kısılmış bir fare gibi çırpınıyor adeta ama Anderson'ın onu boynunu rahat bırakmaya hiç mi hiç niyeti yok! Texas Piledriver için kaldırıyor rakibini ama Graves, kendisini düşmeden Anderson'ın omuzlarına çekmeyi başarıyor. Graves, hızla Anderson'ın suratını yumrukluyor. Zaten dizi sakatlanmış olan Karl Anderson daha fazla ayakta duramaz ve durmuyor da zaten! SIT-OUT POWERBOMB! Graves'in omurgası yere çarpabileceği en sert şekilde çarpıyor! Karl Anderson ise tekrar kendisini geri geri sürükleyip sağlam bacağı üstünde ayağa kalkıyor. Powerbomb'dan kalkmaya çalışan rakibine silah işareti yapıyor ve Kıtalararası Şampiyonluğu'nu tarihten silmek için son kez koşuyor! KNEE CHOP BLOOCCKKK!! GRAVES DAHA HIZLI DAVRANDI! ANDERSON'IN ACI İÇİNDEKİ BAĞIRIŞINI TÜM ARENA DUYDUKTAN SONRA ONE-LEGGED BOSTON CRAB BAĞLIYOR COREY GRAVES! Anderson'ın Oceans Şampiyonluğu'nu bırakmaktan başka opsiyonu YOK! Gözlerinden gelen yaşlar eşliğinde pes etmek üzere elini kaldırıyor...

Ama o eli asla yere vurmuyor! Kendisini döndürmeyi başararak Corey Graves'i üstünden atıyor! Bu iki isim birbirlerini daha ne kadar çok zorlayabilir?! Graves, Anderson attıktan sonra avına takmış bir kartal hızıyla geri dönüyor Anderson'ın bacağına ama Karl Anderson sağlam bacağıyla tekrar ittirmeyi başarıyor Graves'i üçüncü kere Anderson kalkamadan üzerinde koşmakta ısrarcı olan Graves'in bacağını tekmeleyerek yere düşürüyor şimdi Anderson! Kendisi ise ringin kenarındaki iplere tutunarak kalkmayı başarıyor. Bu esnada çoktan kalkmış olan Graves'ten SUPER KICK! Hayır! Karl Anderson, Graves'in bacağını havada yakalıyor ve ittirerek Corey Graves'in kendi etrafında dönmesini sağlıyor. Graves dengesini bulmak adına arkasına döndüğü gibi de kavrıyor onu ve FISHERMAN SUPLEX INTO NECKBREEAAKEEEEEEEAAAAĞĞĞRRRRR! Anderson sakat dizinin üstüne düşürüyor Graves'in ensesini! İki taraf için de çok acılı bir manevra olduğunu belirtmek isterdik ama Graves'in hayatta olup olmadığı meçhul! Anderson, Kıtalararası Şampiyonluğu'nun da hayatta kalmaması için hızla tuşa gidiyor. 1...2...

KICK-OUT!

Graves bir şekilde hayatta! Anderson, inanamayan gözlerle bakıyor Corey Graves'in ceset torbası gibi yere serilmiş olan bedenine! Anderson, bu maçı bitirmenin tek bir yolu olduğunu biliyor! Gözlerini kapatıyor ve tarihi maçı bitireceğine inandığı hareket için tüm gücüyle dişlerini sıkıp yerde yatan Corey Graves'i sırtına alıyor. Fireman's Carry pozisyonda rakibini köşeye doğru götürürken sakat bacağının üstüne her basışında Karl Anderson'ın ne kadar acı çektiğini güçsüz ve yavaş adımlarının yanı sıra gözlerinden akıp sakalına karışan acı gözyaşlarından anlayabiliyoruz! Anderson, nasıl olduğunu dahi anlayamadığımız Tanrısal bir güçle rakibini en üst ipe çıkarıyor ve derin bir nefes alıyor. Los Angeles seyircileri tarihi bir ana şahitlik ediyorsunuz! UÇUYORLAR! SUPER SWIVEL GUUUNN STUNNNNN!!!

AMA HAVADAYKEN KURTULUYOR GRAVES, KARL ANDERSON'IN KOLLARINDAN! İKİ İSİM DE YÜKSEKTEN AŞAĞI DÜŞÜYOR! Anderson acı içinde bacağını tutarken, Graves son gücüyle dirseklerinin üstünde sürünüp Anderson'ın bacağını kavrıyor. Anderson, infazının gerçekleşmesine saniyeler kala celladıyla göz göze gelmiş bir mahkum gibi Graves'e bakarken Graves, Anderson'ın bacağına Carmella'ya dahi bakmadığı bir iştahla bakıyor! Anderson'ın bacağını döndürüyor ve RİNGİN TAM ORTA YERİNDE LUCK 13'İ BAĞLIYOR! ANDERSON'IN KAÇACAK HİÇBİR YERİ YOK! BU KİLİTTEN KURTULMASI İMKANSIZ! AYNI HEATH SLATER'IN KURTULAMADIĞI GİBİ! ANDERSON PES ETMEYE VE OCEANS ŞAMPİYONLUĞU'NDAN VAZGEÇMEYE KARAR VERİYOR!

Ama bir ses onu bu karardan döndürüyor...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=3F-cgB0RXQ0&ab_channel=WWEMusic[/ame]

MR. MONEY IN THE BANK! TOMMASO CIAMPA! Ciampa elindeki çantayla koşarak ringe ilerliyor ve Anderson'ın pes edip etmediğini kontrol etmeye çalışan hakeme çantayı vururcasına uzatıyor. BU BİR CASH-IN!

Buğra Gür: ANANI AVRADINI

Tazz: BU GÖRDÜĞÜM EN İLGİNÇ CASH-IN OLACAK!

Daha Ciampa'nın müziği kesilmeden hakem Cash-in anonsunu duyuruyor.

"Baylar bayanlar! Tommaso Ciampa Money in the Bank çantasını bozduruyor ve bu maç resmi olarak bir Triple Threat maçı olarak devam edecek!"

Intercontinental and Oceans Championships Match
Karl Anderson (c) vs Corey Graves (c) vs Tommaso Ciampa

Ciampa, Anderson'a Lucky 13 takmış olan Corey Graves'i kaldırıyor ve FAIRYTALE ENDING! Corey Graves, bundan fazlasını kaldıramaz! Ringden yuvarlanarak düşüyor! Yerde acı içinde yatan Anderson ile baş başa kalmış durumda Tommaso Ciampa! HERKES BU HİKAYENİN SONUNU BİLİYOR! CIAMPA, KARL ANDERSON'I KALDIRIYOR VE...

P R O J E C T
C I A M P A!

Ciampa, Anderson üstünden tuşa gidiyor 1...2...

3!

Kazanan ve yeni Kıtalararası ve Oceans Şampiyonu: Tommaso Ciampa

giphy.gif

CIAMPA KAZANIYOR! CIAMPA, tek bir çantayla iki kemer almayı akıl ediyor! Ciampa seyircinin yaşadığı şoka aldırmadan gülerek zaferini kutlarken bu görüntüler eşliğinde kameralarımız kapanıyor.

Part 1

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=Lxuow_A0YZg[/ame]
JTWtr.jpg

Arena Kane'in müziği ile inlemeye başlıyor. Tüm seyirciler ayağa kalkıyor ve titantron'a bakıyor. Kane'in ismini görüyoruz. Titantron'u aniden alevler kaplıyor. Kısa bir sessizlik oluşuyor derken birden pyrolar patlamaya başlıyor. Girişte yoğun bir pyro gösterisi izliyoruz. Kırmızı dumanlar alevleri kaplarken seyirciler chantler ile eşlik ediyorlar.

JTXV7.jpg

Şimdi ise Kane girişte görünüyor. Bir süre girişte öylece duruyor. Şimdi eldivenini düzeltiyor ve ağır adımlarla ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Seyirciler Kane için pankartlar açıyorlar ve chantler atmaya devam ediyorlar. Kane aprona çıkıyor. Apronda bir süre duruyor kafasını seyircilere doğru çeviriyor. Şimdi ise iplerin üzerinden geçiyor ve ringe giriyor. Kane ringe girer girmez ringin ortasına doğru geçiyor. Ağır hareketlerle kollarını havaya doğru kaldırıyor.

JTO4a.jpg

Kane şimdi taunt atıyor ve ringin dört bir köşesinden alevler yükseliyor, pyrolar patlıyor! Muazzam bir atmosfer oluşuyor. Seyirciler ''Kane'' chantleri atarken spiker masası Kane hakkında derin analizler yapıyor. Kane kenara geçiyor ve rakibini beklemeye başlıyor. Seyirciler kafalarını girişe doğru çeviriyorlar.

IŞIKLAR ANİDEN SÖNÜYOR.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=WbKS0HOgQbk[/ame]
JiB8X.jpg

Chris Jericho arkası dönük bir şekilde girişte!

Buğra Gür: Şuna bak Tazz!

Tazz: 30 yaş gençleşmiş gibi. Bir faydası yok, Kane bu gece onu cehenneme yollayacak.

Müzik bir süre daha devam ediyor ve birden kesiliyor. Geri sayım başlıyor!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=OiEs3GAxmeU[/ame]
FlimsyOptimisticBronco-size_restricted.gif

Girişte pyrolar patlamaya başlıyor! Geri sayım duruyor ve yeni bir müzik çalmaya başlıyor...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=1di28O_bmyI[/ame]
WELCOME TO GWA IS JERICHOOOO!

IŞIKLAR TEKRAR SÖNÜYOR...

KANE...

YOU JUST MADE THE LIST!

JiI6U.jpg

Pyrolar gösterisi girişi aydınlatıyor. Chris Jericho'yu girişte elinde listesiyle görüyoruz. Chris Jericho listeye Kane'in ismini yazıyor. Şimdi listeyi yere bırakıyor. Arkasına dönüyor ve taunt atıyor. Pyrolar tekrar patlıyor. Işıklar son kez sönüyor. Çünkü şimdi duyulacak olan müzik...

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=j9Oh6khHJgY&feature=emb_title[/ame]

I'm becom-, I'm becom-, I'm becoming
Judas in, Judas in my mind
Judas in, Judas in my mind
Judas in my mind!

''GWA Undisputed Champion'' Chris Jericho girişte görünüyor. Girişte bir süre duruyor ve kemerlerini havaya kaldırıyor. Sammy Guevara hemen arkasında ve Jericho'ya karşı taparcasına hareket yapıyor. Şimdi Chris Jericho'yu alkışlıyor. Sammy Guevara, ''Best In The World'' diye Jericho'ya bağırıyor. Chris Jericho sırıtıyor ve sakin bir şekilde ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Çelik basamaklardan çıkıyor ve paralel iplerden geçip ringe giriyor. Chris Jericho ringin ortasına geçiyor. Önce kafasını çeviriyor ve Kane'e bakıyor. Ardından ise kemerlerini tekrar havaya kaldırıyor ve görkemli bir şekilde pyrolar patlamaya başlıyor. Chris Jericho hakeme kemerleri teslim ediyor. Hakem son kontrolleri yapıyor.

ZİL ÇALIYOR VE MAÇ BAŞLIYOR!

GWA Undisputed Championship Match
Chris Jericho (c) vs. Kane

Kane ve Chris Jericho ikilisi birbirlerine bakıyorlar. Chris Jericho birkaç geri adım atıyor. Şimdi dönüyor ve taunt atıyor. Sammy Guevara ringin dışında aprona vuruyor ve Jericho için adeta çıldırıyor. Kane öylece olduğu yerde duruyor. Chris Jericho şimdi ringin köşesine doğru çıkıyor. Seyircilere kaslarını gösteriyor. Saçlarını geriye doğru atıyor. Parmağını havaya kaldırıyor ve tauntlar atmaya devam ediyor. Chris Jericho köşeden iniyor. Köşeden iner inmez Kane aniden Jericho'ya Uppercut darbeleri yapıştırmaya başlıyor. Şimdi ise Short-Arm Clothesline! Jericho yerde kalıyor. Hızlıca kalkıyor. Kane'den bir Clothesline daha. Jericho kalkıyor derken Kane'den Big Boot! Jericho tekrar kalkmaya çalışıyor. Kane aniden Chris Jericho'nun boğazına yapışıyor ve Chokeslam! BAŞARILI! KANE TAUNT ATIYOR BU SEFER. CHRIS JERICHO İPLERE TUTUNARAK ZAR ZOR AYAĞA KALKIYOR. KANE ANİDEN ÇEVİRİYOR ONU VE TOMBSTONE PILEDRIVER! BU DA BAŞARILI! KANE HEMEN ŞAMPİYONLUK İÇİN TUŞA GİDİYOR: 1...2...

Chris Jericho son anda atıyor! Tuşu atıyor fakat yerinden kalkamıyor. Sammy Guevara ringin dışında heyecanla yerinde zıplıyor. Biraz korku dolu bir surat ifadesiyle Kane'e doğru bakıyor. Kane ayağa kalkıyor ve Jericho'nun karnına birkaç Stomp darbesi vuruyor. Chris Jericho'yu kaldırıyor ve iplere gönderiyor. Chris Jericho iplere tutunuyor. Kane üzerine gidiyor ve Jericho'yu iplerde yumrukluyor. Hakem uzaklaştırıyor Kane'i. Kane, Jericho'yu iplerden çekiyor ve ringin ortasına doğru getiriyor. Snapmare ile yere yatırıyor. İplere doğru koşuyor ve Basement Dropkick! Kane kalkıyor ve hemen üzerine Leg Drop! Kane yatıyor Jericho'nun üzerine ve tuşa gidiyor: 1...2...

Chris Jericho atıyor. Kane kalkıyor ve Chris Jericho'ya Headlock bağlıyor. Bir süre kilide aldıktan sonra şimdi kalkıyor Jericho ile ayağa. Jericho aniden Kane'i üzerinden itiyor ama başın daha başında aldığı darbelerden ötürü ayakta duramıyor. Kane şimdi Chris Jericho'nun üzerine doğru gidiyor. Jericho'yu köşeye alıyor ve yumruk darbeleri vurmaya başlıyor. Kane şimdi adeta kükrüyor. Bir Uppercut patlatıyor ve Chris Jericho olduğu yerde köşeden zıplayıp aprona doğru düşüyor. Kane geri geri gidiyor. Koşuyor ve bir Headbutt patlatıyor! Chris Jericho ringin dışına düşüyor. Kane hemen onun peşinden ringin dışına doğru çıkıyor. Chris Jericho'yu kaldırıyor ve bariyerlere doğru getiriyor. Kane şimdi Chris Jericho'yu bariyerlere doğru dümdüz bir şekilde yaslıyor.

Bu sırada birden Sammy Guevara geliyor ve Chris Jericho'nun önüne geçiyor. Onu korumaya çalışıyor. Kane sinirleniyor. Birden Sammy Guevara'yı boğazından tutuyor ve kenara doğru itiyor. Sammy Guevara kenara yığılıyor fakat birden tekrar kalkıyor ve yine Chris Jericho'nun önüne geçiyor. Kane'e engel olmaya çalışıyor. Kane bu sefer sinirleniyor. Sammy Guevara'nın boğazından kaldırıp havaya kaldırıyor. Sammy Guevara ani bir refleks ile Kane'in arkasına düşüyor. Kane dönüyor. Sammy Guevara aprona doğru zıplıyor. Kane, Guevara'yı ayağından tutmak istiyor ama Sammy Guevara tekrar zıplıyor. Bu sefer çelik merdivenlere doğru zıplıyor. Sammy Guevara, Kane'e bakıp gülüyor ve elini sallıyor. Kane sinirle Sammy Guevara'nın peşinden gidiyor. Bir kovalamaca yaşanıyor. Ringin etrafında daireler çiziyorlar. Sammy Guevara kaçarken Kane onu kovalıyor. Kane tam Sammy Guevara'yı yakalayacağı sırada...

Chris Jericho birden geliyor ve Kane'e Enzuigiri patlatıyor. Kane yere düşmüyor ama dengesi bozuluyor. Geri geri gidiyor. Chris Jericho aprona zıplıyor. Aprondan ise Kane'in üzerine doğru atlıyor ve bir diz darbesi deniyor. Kane sıyrılıyor. Chris Jericho'ya dönüp Big Boot deniyor. Bu sefer Chris Jericho sıyrılıyor. Kane'e arka arkaya Chop darbeleri patlatmaya başlıyor. Kane geri geri gidiyor. Chris Jericho Chop darbelerini şimdi yumruklara çeviriyor. Kane yumruklardan korunmaya çalışıyor. Tam bu sırada birden Chris Jericho'nun boğazına yapışıyor. Chris Jericho yumruklar atmaya devam ediyor. Şimdi Kane'in gözüne parmağını sokuyor. Chris Jericho ringe doğru giriyor Kane'den sıyrılıp. Kane peşinden ringe girmeye çalışıyor. Aprona doğru çıkıyor. Birden Sammy Guevara geliyor. Kane'in dikkatini bozuyor. Chris Jericho aniden koşuyor ve Dropkick! Kane ringin dışına düşüyor ve kafasını bariyerlere çarpıp yerde kalıyor. Sammy Guevara ringe giriyor ve Chris Jericho ile birlikte poz veriyorlar. Kane ile dalga geçiyorlar.

JihqU.jpg

Kane kalkıp bariyerlerden tekrar ringe girmek istiyor derken Chris Jericho koşuyor ve Baseball Slide! Kane tekrar bariyerlere çarpıyor. Chris Jericho seyircilere doğru dönüyor ve bağırarak taunt atıyor. Seyirciler olumsuz tepki veriyor. Chris Jericho gülüyor ve kafasını iki yana sallıyor. Hakem, Sammy Guevara'yı uyarıyor ve ringin dışına çıkartıyor. Chris Jericho şimdi hakemle tartışıyor. Ardından ise ringin dışındaki Kane'e yöneliyor. Chris Jericho, Kane'in kafasına doğru bastırmaya başlıyor. Adeta ayağı ile Kane'i boğuyor. Şimdi diziyle bastırıyor. Chris Jericho, Kane'in maskesini çıkartmaya çalışıyor ve bir yandan, ''Zaten nasıl bir ucube olduğunu biliyoruz. Bize o yaşlı suratını tekrar göster.'' diye bağırıyor. Chris Jericho maskeyi çekiyor fakat bir türlü çıkaramıyor. Bu sırada Kane birden doğruluyor ve Chris Jericho'yu itiyor. Chris Jericho, Kane'e hamle yapmak istiyor derken Kane onu kolundan tutuyor ve kenardaki çelik merdivenlere doğru fırlatıyor. Chris Jericho çelik merdivenlere çarpıyor ve takla atarak düşüyor kenara. Kane kalkıyor ve eldivenini düzeltiyor. Chris Jericho'ya doğru yöneliyor.

Sammy Guevara! Bugün durmak nedir bilmiyor ve tekrar Kane'in önüne çıkıyor. Sammy Guevara, ''Beni yakala ahmak!'' diye bağırıyor. Kane onun hızına ulaşamayacağını anlayacak kadar zeki. Bunun için başka bir şey deniyor. Kenarda duran çelik merdiveni havaya kaldırıyor ve Sammy Guevara'ya fırlatıyor. Sammy Guevara şaşkınlıktan kaçamıyor bile ve çelik merdiven kafasına geliyor. Yere yığılıyor. Sammy'nin başından kan akarken Kane çelik merdiveni düz koyuyor ve üzerine çıkıyor. Seyircilere doğru bakıyor ve cut throat tauntunu atıyor. Chris Jericho yavaş yavaş ayaklanıyor. Kane merdivenlerden iniyor ve Chris Jericho'nun üzerine doğru gidiyor. Şimdi Chris Jericho'yu boğazından yakalayıp kaldırıyor ve çelik merdivenin üzerine doğru Chokeslam!

HAYIR! Chris Jericho izin vermiyor. Kendini önce geriye atıyor ardından ise ringe giriyor. Kane peşinden aprona çıkıyor ve iplerin üzerinden geçip ringe giriyor. İkili ringin ortasına geliyorlar. Ringin ortasında birbirlerini yumruklamaya başlıyorlar. Kane itiyor Chris Jericho'yu. Chris Jericho iplerden sekiyor. Kane Clothesline deniyor. Chris Jericho eğiliyor ve diğer iplere koşuyor. Kane şimdi Big Boot deniyor derken Chris Jericho bu sefer Kane'in bacaklarının altından kayıyor. Kalkıyor. Kane ona doğru dönüyor derken Chris Jericho'dan bir tekme ardından ise DDT! Chris Jericho önce sağına sonra soluna bakıyor. Kafasını sallıyor ve iplere doğru koşuyor. İplerden zıplıyor ve Lionsault! BAŞARILI! Chris Jericho tuşa gitmiyor anidne kalkıyor. Kane'i bu sefer ters çeviriyor. Kane arkasını dönük br şekilde yatarken Chris Jericho'dan Lionsault to the Back! Yine başarılı! Bu sefer tuşa gidiyor: 1...2...

Kane atıyor! Fakat oldukça zor atıyor. Chris Jericho, ''3 olmuştu seni aptal gerizekalı!'' diye hakeme bağırıyor. Hakem agresif bir şekilde Chris Jericho'nun üzerine yürüyor ve eliyle 2'yi gösteriyor. Chris Jericho aynı şekilde geri adım atmadan hakeme doğru yürüyor. Hakem ve Chris Jericho arasında büyük bir gerilim varken Kane kalkıyor aniden! Olduğu yerde doğruluyor ve kalkıp kafasını Chris Jericho çeviriyor. Chris Jericho hafif şaşkın, hafif korku dolu bir surat ifadesiyle geri geri gidiyor. Kane koşuyor Chris Jericho'ya doğru ve Big Boot! Chris Jericho yerde kalıyor ve ağzını tutuyor. Kane kaldırıyor rakibini ve Backbreaker! Kane şimdi köşeye doğru çıkıyor. Chris Jericho yerde yatıyor. Kane köşede ayaklanıyor ve elini havaya kaldırıyor. Chris Jericho yavaş yavaş ayaklanıyor. Kane zıplıyor ve Diving Clothesline!

HAYIR! HAYIR! HAYIR! CODEBREAKER IN MID-AIR! SEYİRCİLER AYAĞA KALKIYORLAR VE THIS IS AWESOME CHANTLERİNE BAŞLIYORLAR. KANE VE CHRIS JERICHO BIR SURE HAREKETSİZ YERDE KALIYORLAR. CHRIS JERICHO KENDİNİ KANE'IN ÜZERİNE DOĞRU ATMAYA ÇALIŞIYOR. ŞİMDİ BUNU BAŞARIYOR. CHRIS JERICHO YATIYOR KANE'IN ÜZERİNE. HAKEM SAYIYOR: 1...2...

KICK OUT! ATTI! Kane atıyor. Kane yine atıyor. Hakem ayağa kalkıyor ve hem seyircilere, hem kenara doğru 2'yi gösteriyor. Chris Jericho yerde yatıp bir süre başını tutuyor. Şimdi ise ayağa kalkıyor ve derin derin nefes almaya başlıyor. Chris Jericho aniden Kane'in karnına doğru Stomp darbeleri vuruyor. Chris Jericho hiç durmadan bu Stomp darbelerine devam ediyor. Şimdi ise Kane'in kafasına doğru Stomp darbeleri vuruyor. Chris Jericho birden iplere doğru koşuyor ve bir Lionsault daha! Chris Jericho şimdi kalkıyor ve zıplayarak Kane'in kafasına diz darbesi vuruyor. Jericho oldukça akıcı bir şekilde güreşiyor. Kane'in kafasına bastırıyor ve ayağını geri çekiyor. Şimdi Kane'i iki ayağından kavrıyor ve çevirmeye çalışıyor. Chris Jericho'nun başta gücü yetmiyor gibi oluyor fakat birden çeviriyor ve Kane'i Walls of Jericho pozisyonuna alıyor! Chris Jericho başarıyor. Kane pes edecek mi? Chris Jericho, ''Pes et s**tiğimin ucubesi.'' diye bağırırken Kane dayanamaya çalışıyor. Kane elini havaya kaldırıyor. Fakat pes etmeye niyeti yok gibi. Şimdi Chris Jericho'yu üzerinden atacak gibi oluyor derken Chris Jericho kilidi Liontamer'a çeviriyor. Kane pes etmek üzere! SEYİRCİLER AYAĞA KALKIYOR. HAKEM EĞİLİYOR VE KANE'E ODAKLANIYOR. KANE ELİNİ YERE VURUYOR!

Fakat Kane yerden destek almak için elini yere vuruyor! Yerden destek alarak dönüyor ve Chris Jericho'yu üzerinden atıyor. Chris Jericho geriye doğru fırlıyor ve köşeye yaslanıyor. Kane ayağa kalkıyor. Arkasına doğru dönüyor. Kane ve Chris Jericho yüz yüze geliyorlar. Chris Jericho koşuyor ve Kane'in üzerine doğru atlıyor. Kane birden havada yakalıyor Chris Jericho'yu ve tutup gerisine doğru atıyor. Chris Jericho arkasına düşüyor! Hemen köşeye çıkıyor. Kane saçlarını arkaya atıp kafasını köşeye doğru çeviriyor Chris Jericho atlıyor ve Diving Back Elbow! Kane çekiliyor! Chris Jericho boşa düşüyor. Şimdi ayağa doğru kalkıyor. Kane, Chris Jericho'yu köşeye gönderiyor. Chris Jericho sırtını köşeye çarpıyor ve acıyla kıvranıyor. Kane, Chris Jericho'nun üzerine doğru koşuyor. Chris Jericho aniden ayağını kaldırıyor ve ayağı Kane'in yüzüne geliyor. Kane geri geri gidiyor. Chris Jericho birden koşuyor ve Codebreaker! Hayır! Kane birden Chris Jericho'yu Powerbomb pozisyonuna getiriyor ve Powebomb! Chris Jericho yerde yatarken Kane'den Deadlift Choke! ŞİMDİ İSE CHOKESLAM! KANE, CHRIS JERICHO'YU KALDIRIYOR VE TOMBSTONE PILEDRIVER POZISYONUNA GETİRİYOR!

SAMMY GUEVARA KENARDA HAKEMİN ENSESİNE VURUYOR! AYAĞINDAN TUTUYOR VE RİNGİN DIŞINA ÇEKİYOR. HAKEM RİNGİN DIŞINDA HAREKETSİZ YERDE YATIYOR. KANE ŞİMDİ CHRIS JERICHO'YU BIRAKMAK ZORUNDA KALIYOR. SAMMY GUEVARA TEKRAR APRONA ÇIKIYOR. ŞİMDİ İPLERDEN ZIPLIYOR KANE'İN ÜZERİNE DOĞRU DERKEN KANE ONU HAVADA YAKALIYOR VE TOMBSTONE PILEDRIVER! KANE ŞİMDİ SAMMY GUEVARA'YI KALDIRIP RİNGİN DIŞINA ATIYOR! HAKEM VE SAMMY DIŞARIDA HAREKETSİZ YERDE. CHRIS JERICHO'NUN KENDİNİ RİNGİN DIŞINA BIRAKTIĞINI GÖRÜYORUZ YAVAŞÇA. KANE RİNGİN ORTASINDA TEK BAŞINA.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=fo1oqp_j9A4[/ame]

CODY RHODES VE LIV MORGAN! İkilinin önüne görevliler geçiyor. Cody Rhodes'un elinde bir mikrofon var ve sallıyor. Görevliler engel olmaya çalışıyor aniden. Cody Rhodes görevlilerin karşısına çıkıyor. Onları ittiriyor.

Cody Rhodes: Benim kim olduğumu bilmiyor musunuz? Size söylüyorum!

Görevliler geri çekiliyorlar. Cody Rhodes kafasını sallamaya başlıyor. Cody ve Liv yan yana geliyorlar. Şimdi ringe doğru ilerliyorlar. Cody Rhodes kenara geçiyor. Kenardaki görevlilere bir şeyler anlatıyor. Şimdi ise mikrofona birkaç defa vuruyor ve seyircilere doğru bakıyor.

Cody Rhodes: Ben yokken bir şeylerin ciddi şekilde değiştiğini görüyorum. Benim haberim olmadan. Şuradan ne yazıyor? GWA Undisputed Şampiyonluğu mu? (Cody gülüyor.) Bizi ait olan iki parçayı demek tek bir bütün hale getirdiniz. Bu kimin fikriydi? Hangi aptalın düşüncesi? (Cody Rhodes çelik merdivenlere çıkıyor.) Merhaba Kane! (Cody ringin dışında yatan Chris Jericho'ya bakıyor.) Merhaba Jericho! Maçınızı böldüğüm için özür diliyorum. Sadece biz geri döndük. (Cody, Liv'e el sallıyor.) Ve burada tartışmasız olan bir şey varsa o da biziz!

Liv Morgan aprona yaslanıyor ve ciddi bir şekilde bakıyor. Kane ringin ortasında hareketsiz bir şekilde Cody'nin yüzüne bakıyor.

Cody Rhodes: Beni tanıyorsun öyle değil mi Kane? Kim olduğumu çok iyi biliyorsun. (Boss chantleri yükseliyor.) Ben GWA için sadece bir patron değilim. Sadece bir güreşçi değilim. Ben GWA'nin ta kendisiyim! Ve şimdi bunu uygulayacağız. Bunu size tekrar göstereceğiz. Bayanlar ve baylar, maçın türünü değiştiriyorum. Bu dakikadan sonra bu maç...

FATAL 4 WAY!

Cody Rhodes: Kendimi ve Liv Morgan'ı bu maçın içine sokuyorum.

Cody Rhodes dehşet verici bir kahkaha atıyor ve mikrofonu yere atıyor. Kane ve Cody Rhodes face to face yapıyorlar. Kenardan görevliler son duyuruyu yapıyor. Yeni bir hakem geliyor. Zil çalıyor!

GWA Undisputed Championship Match
Chris Jericho (c) vs. Kane vs. Cody Rhodes vs. Liv Morgan

Kane ve Cody Rhodes ikilisi birbirlerine bakıyorlar. Cody Rhodes aniden Kane'i yumruklamaya başlıyor. Kane karşılık vermeye başlıyor. İkili ringin ortasında birbirlerini yumrukluyorlar. Cody Rhodes bir tekme geçiriyor. Şimdi iplere doğru koşuyor. İplerden sekip Kane'e Clothesline patlatmak istiyor. Kane yıkılmıyor. Birden Cody Rhodes'un boğazına yapışıyor. Liv Morgan hala ringin dışında ve öylece duruyor. Cody Rhodes birden Kane'e dirsek darbesi patlatıyor. Şimdi Kane'i kolundan tutup ringin dışına göndermek istiyor. Hayır! Kane onu tutuyor ve köşeye doğru gönderiyor. Cody Rhodes köşeye çarpıyor. Kane şimdi koşuyor Cody'nin üzerine ve Body Avalanche! Hayır! Bu sefer Cody çekiyor. Aprona geçiyor. Kane'e bir dirsek darbesi geçiriyor. Köşeye doğru çıkıyor ve Missile Dropkick! Kane yerde. Cody Rhodes derin bir nefes alıyor.

Cody Rhodes: Orada ne bekliyorsun? Neyi bekliyorsun Liv?

Liv Morgan cevap vermiyor. Cody Rhodes iplere doğru yaklaşıyor. İplerden kafasını çıkartıyor ve Liv Morgan'a bakıyor. Kolundan tutuyor ve ona bir şeyler söylemeye devam ediyor.

Cody Rhodes: Eskisi gibi.

Liv Morgan: Bana eskiyi hatırlattın. Kim olduğumu gösterdin. Verdiğimiz sözü hatırlattın. Peki ya sen? Sen hatırlıyor musun?

Cody Rhodes: Ringe gir ve şu işi bitirmemize yardım et!

Cody Rhodes, Liv Morgan'ı kolundan ringe çekmeye çalışıyor fakat Liv Morgan aniden Cody Rhodes'a tokat yapıştırıyor! Cody Rhodes yediği tokatın etkisiyle geriye fırlıyor. Ringin ortasına geçiyor ve suratını tutarak Liv Morgan'a bakıyor. Liv Morgan üzgün bir surat ifadesiyle kafasını iki yana sallıyor ve arkasına dönüp arka alana doğru gidiyor. Cody Rhodes şimdi ayağa kalkıyor ve sinirli bir şekilde bağırıyor. Ringin köşesini yumrukluyor ve bağırmaya devam ediyor.

Cody Rhodes: Öyleyse tek başıma yaparım.

CODY RHODES ARKASINI DÖNÜYOR DERKEN KANE'DEN CHOKESLAM! SEYİRCİLER AYAKLANIYOR. KANE ŞİMDİ TOMBSTONE PILEDRIVER İÇİN CODY'I KALDIRMAK İSTİYOR.

JERICHO DALIYOR RİNGE VE JUDAS EFFECT! KANE'İ YIKIYOR YERE JUDAS EFFECT İLE. SAMMY GUEVARA RİNGİN DIŞINDAN BİR SANDALYE ATIYOR. CHRIS JERICHO HEMEN SANDALYEYİ KAVRIYOR VE KANE'IN SIRTINA VURUYOR DEFALARCA. ŞİMDİ İSE CODY'NIN KALKMASINI BEKLİYOR. CODY AYAKLANIYOR...

unknown.png

CHRIS JERICHO SANDALYEYİ GEÇİRİYOR CODY'NIN KAFASINA! ŞİMDİ ÜZERİNE YATIYOR VE TUŞA GİDİYOR: 1...2...

3!

Kazanan ve hala GWA Undisputed Champion: Chris Jericho!

Chris Jericho, Cody Rhodes'u tuş ediyor ve kemerini korumayı başarıyor! Görevliler hemen kenarda kemerleri getiriyorlar. Sammy Guevara toparlanmaya çalışıyor ve sevinç gözyaşları döküyor. Chris Jericho ayaklanıyor ve kemerlerini alıyor. Ringin içindeki Cody'e doğru bakıyor ve kahkaha atmaya başlıyor. Chris Jericho ardından Kane'e dönüyor. Kane kalkmaya çalışıyor fakat Jericho onun suratına bir tekme yapıştırıyor.

Kane tekrar yere yığılırken Chris Jericho kemerleri ile birlikte ringin dışına çıkıyor. Girişe doğru gidiyor. Girişte kemerlerini havaya kaldırıyor ve görkemli bir şekilde pyrolar patlamaya başlıyor. Chris Jericho geceyi şampiyon olarak noktalıyor. Cody Rhodes kollarını iki yana açmış bir şekilde öylece yatıyor ve elinde bir şeyi sıkıyor. Kameralar Cody'nin eline doğru odaklanıyor. Bunun üzerinde sonsuzluk simgesi bulunan yüzük olduğunu görüyoruz. Slammiversary 2021 bu görüntülerle son buluyor!

SLAMMIVERSARY 2021 GWA Entertainment TM & © 2021 All Rights Reserved

Hell's Gate

Dark Side
Konular
1,869
Undertaker
Undertaker
Şov için heyecanlıyız. Hadi bakalım ŞOV GÜNÜ.

Kjetill

Hayter's Gonna Hate
Konular
3,856
Hook
Selamımızı verelim şöyle.

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
163
Lacey Evans
Lacey Evans
Buraya geldik yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...