RPG GWA - Slammiversary 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aschentef

Banned
Konular
2,726
Cody Rhodes
Johnny Gargano
Bu Liv denen manyak kadın yıprattı beni. 1 senede Goldberg'e döndük. 2 harekete nefesimiz kesiliyor. Allah kahretsin.

The Slainer

Banned
Konular
24
Tommaso Ciampa
Tommaso Ciampa
Kane tuş olmamış oldu. Buradan Jericho vs. Kane feudu devam eder gibi.

Kjetill

Hayter's Gonna Hate
Konular
3,856
Hook
[ame]https://youtu.be/dGWQqRyO8gA[/ame]

Kjetill

Hayter's Gonna Hate
Konular
3,856
Hook
Ekibin eline sağlık.

Konular
10,956
Sting
Ekibin eline sağlık. Olabildiğince destek sağlamaya çalıştım. Vakit ilerledikçe bir o kadar da azalması kötü benim için. Zaferlerimin tadını çıkaracağım. 1 gecede 3 kuş vurduk. Bu gecenin ismi olduk. Sammy kardeşime benden bir şampanya koleksiyonu ve bir SUV araç hediye. Maç ve segmentlerde, paylaşımda emeği geçen bütün ekip üyelerinin elini teker teker sıkıyor tebrik ediyorum. Muazzamsınız.

Konular
281
-
Liv Morgan
Sonsuzluk detayı kalbimi kırdı bir tık. Bizim olay muhtemelen Stardust'ı Cody'e döndürmek için olan bir şeydi, buradan Cody vs Liv şeklinde devam ederiz. Karakterimin hikayesini çok beğendim, Ely ile olan bağları çok güzel yansıtılmıştı. Abigail olarak bildiği şeyin aslında kız kardeşi olması çok hoşuma gitti. Abigail olayı da böylece bitmiş oldu. Jericho'nun kaybetme ihtimalini bir tek cash in ile düşünüyordum Ciampa farklı bir tarafa yöneldi bundan dolayı Jericho'nun kaybetmeyeceği belliydi, daha ilk PPV maçıydı çünkü. Kazanan herkesi tebrik ederim. Büyük emek vardı cidden başta yazar ekibi olmak üzere herkesin emeğine sağlık.

Kevin Steen

Gypsy
Konular
1,377
Roman Reigns
Bray Wyatt
Kemerimi kaybettiğim için şova puanım 9.

Konular
10,956
Sting
Sonsuzluk detayı kalbimi kırdı bir tık. Bizim olay muhtemelen Stardust'ı Cody'e döndürmek için olan bir şeydi, buradan Cody vs Liv şeklinde devam ederiz. Karakterimin hikayesini çok beğendim, Ely ile olan bağları çok güzel yansıtılmıştı. Abigail olarak bildiği şeyin aslında kız kardeşi olması çok hoşuma gitti. Abigail olayı da böylece bitmiş oldu. Jericho'nun kaybetme ihtimalini bir tek cash in ile düşünüyordum Ciampa farklı bir tarafa yöneldi bundan dolayı Jericho'nun kaybetmeyeceği belliydi, daha ilk PPV maçıydı çünkü. Kazanan herkesi tebrik ederim. Büyük emek vardı cidden başta yazar ekibi olmak üzere herkesin emeğine sağlık.

Sen şimdi single takılıyorsun dimi. Olası bir Cody vs. Jericho feudunda Inner Square koyup Rhodes Bros'a dalmamız yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...