Ekibin eline koluna sağlık acayip mükemmel bir şovdu hiç bir zaman "Şov teorileriniz" kısmına bariz bir şey yazamıyoruz ki bu da çok güzel bir şey. Stardust'ın Cody olması bence biraz erken oldu biraz daha Stardust izlemek isterdim açıkçası ama hikaye bakımından bakarsak yerinde oldu. Morgan ile feud'a gireceği artık kesinleşti bekliyoruz. HoP'u tebrik ediyorum galibiyetleri için. Shinsuke Nakamura'yı da tebrik ediyorum. Tommaso başarılı bir cash-in ama IC ve OC kemerini ana kemere tercih edeceğini düşünmüyordum ona da hayırlı olsun. Leydi de raconunu kesti ama. Lesnar vs. Hardy feudu biraz daha devam edecek gibi karakterlerin sahipleri de pek aktif değil devam eder yani. Wyatt ve Zayn'in yolunu tam kestiremiyorum. Cena çıldırmış vaziyette bu feud da çok heyecan verici. Kane'in yolunu kestiremiyorum bu feud devam eder mi diye düşünüyorum da pek sanmıyorum, Seth'e saldırıyı yapan bensem onunla feuda gireceğim belli ama bence başka biri o içimden bir ses böyle söylüyor. O yüzden Kane'in yolunu tam kestiremiyorum. Bizim maçta şampiyondan bile cesur olan Sammy'yi tebrik ederim, geleceği parlak

. Ben kiminle güreştiğimi anlamadım ya, biri oradan vuruyor diğeri şuradan vuruyor resmen Handicap'ti o maç. Şaka maka Jericho'yu tebrik ederim çok bariz bir sonuçtu yani. Şampiyondan çok yanındaki "İspanyol boğası" ile güreştim. Mükemmel maçtı. Mükemmel şovdu. Ekibin binlerce kez eline sağlık.